Review militèr

Pesawat tempur. Tamparan kayu kanggo Luftwaffe

55
История mung gaib, digunakake sampeyan ora bisa nyebataken transformasi miraculous saka Ajaib menyang monster. Nanging nyatane, kanggo Jerman, "Nyamuk" dadi sirah sing ora bisa netralake.




Nanging kabeh diwiwiti kanthi sedhih banget.

Ing pertengahan 30-an, nalika ketegangan tansaya mundhak, perusahaan De Havilland wiwit nggarap proyek tartamtu, sing rampung persis ing taun 1938. Yaiku, Eropa wis dipérang kanthi kekuwatan lan utama dening wong-wong sing bisa mbayar, lan sadurunge wiwitan Perang Donya II, ora ana sing isih ana. Nanging iki durung dingerteni, nanging inti saka prakara iku temen beda.

Ingkang paling menarik yaiku ing pangembangan "De Havilland" ora perlu. Ing kertas. Inggris duwe patang pengebom mesin kembar, kanthi teori nutupi kabeh ceruk ing Angkatan Udara Kerajaan. Blenheim, Whitley, Wellington lan Hampden.

Kene sampeyan bisa uncalan watu minangka akeh sing kaya ing papat iki (utamané ing Whitley lan Hampden), nanging padha. Kabukten, bisa nindakake tugas sing diwenehake (utawa ora bisa banget). Nanging ana pengebom kabeh-logam ing Inggris.

Lan ing kene Sir Geoffrey De Havilland mlaku-mlaku kanthi proyek saka sawetara struktur kayu (fi, abad pungkasan), lan malah nganggo mesin saka Rolls-Royce. Motors durung rampung lan banget slurred. Iku banjur sing inten Merlin sparkled karo kabeh facets, lan ing wiwitan padha nandhang sangsara akeh karo.

Pesawat tempur. Tamparan kayu kanggo Luftwaffe

Sir Geoffrey De Havilland


Kajaba iku, Sir Jeffrey terus-terusan nandhang tekanan ing otak pejabat departemen pertahanan, kanthi alesan manawa ana perang, duralumin ing negara perang bakal 100% langka, lan industri kayu, sebaliknya, bakal dibongkar. Kabeneran petungan Sir De Havilland dikonfirmasi banget.

Kajaba saka papat kasebut, mung Wellington sing dadi pesawat tempur kurang luwih. Liyane, sedih kanggo ngomong, jebule dadi sampah mabur. Iki utamané dituduhake dening Jepang, sing Cut metu kabeh Blenheims ing Asia Kidul-Wétan mung sasi.

Umumé, perang kanggo tukang ngebom Inggris penerbangan Ora diwiwiti kanthi apik, paling ora. Banjur ana Sir Geoffrey karo potongan kayu ...

Nanging Geoffrey De Havilland minangka wong sing wasis banget. Lan ing taun 1938 dheweke mbangun DH.95 Flamingo.



"Flamingo", Nanging, kabeh-logam. Mobil iki dirancang kanggo nggawa 12-17 penumpang lan jarak penerbangan luwih saka 2000 km, lan kacepetan maksimal 390 km / jam.

Inggih, Pak Geoffrey, mung ing kasus (ya, ya, meh ora sengaja), prentah kanggo nindakake petungan kasar kanggo konversi liner dadi bomber. Bener, wong Jerman nindakake iki kanthi gampang lan alami, kenapa Inggris luwih elek?

Digawe maneh. Kanthi bom 1000 kg, pesawat kasebut bisa mabur nganti 2400 km kanthi kacepetan rata-rata 350 km/jam. Plus 5 bedhil mesin kanggo pertahanan. Umumé, iki carane Albermal diaktifake metu, kang, senajan wis dadi produksi, dadi mbokmenawa paling awon tukang ngebom Inggris.



Sir Geoffrey terus ngusulake ide babagan bom kayu kanthi kecepatan dhuwur kanthi ketekunan manuk pelatuk. Menapa malih, gagasan kang ditampa babak anyar thanks kanggo karya ing Albermal, lan De Havilland mutusaké kanggo njaluk nyisihaken saka senjata pertahanan udhara ing sih saka kacepetan.

Miturut cara, saliyane kanggo nyimpen bobot, iki voiced ... nyimpen wong! Senapan mesin bisa nglindhungi tukang ngebom saka pejuang, nanging artileri anti-pesawat - ing kene ora duwe daya. Kangge, pangembangan bedhil anti-pesawat hinted sing ora bakal gampang lumaku. Lan ing kene ana pitungan langsung: mundhut rong anggota kru saka pengebom kasebut utawa 6-7 anggota kru saka pengebom papat mesin.

Sauntara kuwi, entheng kanthi mbusak instalasi bedhil pertahanan lan penembake, tukang ngebom bakal dadi luwih dhuwur, kacepetan dhuwur lan bisa maneuver, sing bakal gampang nyingkiri serangan tempur lan geni anti-pesawat mungsuh.

Mesthine, mung latihan sing bisa ngonfirmasi kabeneran petungan De Havilland. Yaiku perang.



Lan dheweke ora tetep ngenteni. Lan nalika pertahanan udara Jerman ngadhepi baterei anti-pesawat lan pejuang rada ngencerake pembentukan pesawat bomber Inggris, ing kene departemen militèr kanthi serius mikir babagan proposal De Havilland. Ya, Messerschmitts dadi cepet banget.

Ing pungkasan taun 1939, De Havilland nampilake telung proyek anyar kanggo pengebom tanpa senjata kabeh kayu: loro nganggo mesin Merlin lan siji karo Griffins paling anyar.

Miturut petungan, kacepetan maksimum sembarang opsi karo mbukak saka 454 kg saka bom ngluwihi 640 km / h. Nyatane, siji-sijine pejuang sing bisa nglawan pesawat De Havilland ing babagan kacepetan, anehe, ing taun 1940 yaiku MiG-1 Soviet. Liyane mamang.

Ing pungkasan - kerjane. Lan pesawat prototipe tindak menyang construction karo loro mesin Rolls-Royce Merlin RM3SM karo daya 1280 hp. ing dhuwur 3700 m lan 1215 hp ing dhuwur 6150 m.

Ana trick cilik ing desain, mung mokal kanggo desainer saka negara liya. Desain kain pelapis telung lapisan saka swiwi lan fuselage ditrapake, sing bisa nyuda jumlah stringers, pigura lan tulang rusuk kanthi radikal.

Lapisan ndhuwur lan ngisor kulit digawe saka plywood, lan lapisan tengah digawe saka balsa cahya kanthi bantalan beban cemara. Balsa minangka wit paling ènthèng asli saka Amérika Kidul (saka ngendi Thor Heyerdahl mbangun rakit Kon-Tiki), lan spruce minangka cemara ireng Kanada, sing kayu kenthel lan tahan suwe digunakake ing urusan maritim.

Kabeh iki glued bebarengan ing meksa karo lim formaldehida, kulit mobil gampang puttied lan sanded sadurunge lukisan, sawise kang ditempelake liwat kain. Amarga meh ora ana jahitan, mula kualitas aerodinamis sing apik banget.



Iku kedaden, lan ing Maret 1940 Kamentrian Air nandatangani kontrak karo De Havilland kanggo mbangun 50 pengebom pengintaian. Nanging, force majeure campur tangan ing wangun masalah ing Afrika Lor lan Eropah Lor lan cipratan deafening saka Dunkirk.

Kabeh upaya Inggris dikonsentrasi ing produksi pejuang Hurricane lan Spitfire, lan pengebom Wellington, Whitley lan Blenheim.

"Nyamuk" uga ana ing distribusi. De Havilland bener-bener nindakake mukjijat kanthi mbujuk Menteri Beaverbrook supaya ora mandhegake produksi Nyamuk. Ing bali, Sir Geoffrey janji bakal nyederhanakake desain pesawat supaya ora ana sing bisa ngganggu pambangunan pesawat tahap pertama, plus De Havilland, minangka ganti rugi, janji bakal ngatur ndandani pesawat Hurricane lan mesin Merlin dening mantep.

Tanggal 25 November 1940 iku ulang tahune Nyamuk. Ing dina iki, pimpinan pilot perusahaan, Jeffrey De Havilland Jr. (telu putrane Sir Jeffrey nyambut gawe minangka pilot uji pesawat, loro mati nalika nyoba) njupuk pesawat menyang udhara sajrone 30 menit.


Geoffrey De Havilland Jr.


Tanggal 19 Fèbruari 1941, pesawat kasebut ditransfer kanggo uji coba negara ing Pusat Riset Penerbangan Boscombe Down. Kaping pisanan, ana sikap sing rada sembrono marang pesawat, struktur kayu cilik ora nuwuhake rasa hormat. Nanging yen Nyamuk mabur luwih cepet tinimbang Spitfire (kira-kira 30 km / h), sikap diganti dramatically.

Sajrone tes ing Boscombe Down, kacepetan penerbangan maksimal maksimal 624 km / jam direkam ing dhuwur 6600 m kanthi bobot penerbangan 7612 kg.



Ing tanggal 23 Juli 1942, ing salah sawijining penerbangan, pesawat sing dilengkapi mesin Merlin-61 tekan kecepatan maksimal 695 km / jam ing dhuwur 5100 m. Ing Oktober 1942, pesawat sing padha karo Merlin-77 sing luwih maju. mesin ngatur kanggo entuk indikator Absolute paling dhuwur "Nyamuk" - 703 km / h ing dhuwur 8800 m. Biasa pesawat serial miber, mesthi, sethitik luwih alon, lan durung sirah serial ngebom B.IX ing tes pabrik conducted ing Maret-April 1943, nduduhake kacepetan 680 km / jam ing dhuwur 7900 m. Pembangkit listrik kasebut kasusun saka rong mesin Merlin-72 kanthi daya 1650 hp saben. Ing wektu iku, ora ana siji pejuang serial ing donya mabur luwih cepet saka "sangang".

Umumé, Nyamuk bisa kanthi aman disebut pesawat multi-tujuan Inggris pisanan.



Nyamuk makarya minangka "resik" ngebom, pejuang abot, pesawat pengintaian, lan melu ing wengi penerbangan saka papat mesin ngebom.

Nyamuk interfered karo radar mungsuh, mimpin kelompok gedhe pesawat ing target, ditandhani target karo colored orienting-sinyal bom. Nyatane, padha nggabungake fungsi pesawat pengintaian lan perang elektronik.

Lumrahe, Nyamuk teka ing kraton angkatan laut. Biasane dheweke nglacak kapal selam mungsuh lan "ngobati" kanthi biaya jero.

Locator ing irung Nyamuk bener ndhaftar.

Nanging awal dalan pertempuran Nyamuk minangka tukang ngebom, nalisir kapercayan populer, meh ora bisa dianggep sukses. Senadyan kacepetan nggumunke, pesawat isih ditembak mudhun dening artileri anti-pesawat. Ing sasi kapisan nggunakake pertempuran, siji mundhut kira-kira rata-rata 9 sorties.



Nanging ana uga wektu sing nyenengake. Pranyata FW-190 ing papan sing cendhek ora bisa nyekel Nyamuk. Sampeyan kudu nandheske ing kene yen ing kabeh kasus pesawat Jerman ora duwe kauntungan ing dhuwur. Nalika Jerman nyerang kanthi kaluwihan ing dhuwur, pilot Inggris ngalami wektu sing angel banget. Papat bedhil FW-190A ngowahi struktur kayu dadi serbuk gergaji.

Kasunyatan sing menarik: anane pengebom anyar ing Inggris didhelikake ora mung saka mungsuh, nanging uga saka publik dhewe. Ing mangsa panas 1942, mung informasi samar-samar babagan "pesawat ajaib" tartamtu sing bocor menyang pers.

Informasi banget langka, padha mbatesi tampilan mobil ing istilah sing paling umum. Kajaba iku, kanggo nyasarake wong Jerman, penyensoran Inggris kanthi ati-ati ngilangi sebutan babagan ora ana senjata pertahanan ing versi bomber pesawat kasebut. Kosok baline, ing kabeh artikel, maca ora yakin manawa "Nyamuk" nggawa 4 bedhil mesin lan 4 meriam. Iki bener, nanging mung kanggo pejuang lan pejuang-bomber.

Sukses lan ketenaran, uga sukses propaganda serius, nggawa "Nyamuk" karusakan saka bangunan Gestapo ing Oslo. Inggris nyatakake yen luwih saka 12 kasus marang wong Norwegia diobong ing geni.

Nanging operasi dhewe lan eksekusi wis rampung: saka rolas sing ditibakake, pitu bom nyerang bangunan kasebut, telu nusuk lan njeblug ing ruang paling ngisor.

Ya, mesthi ana pejuang Jerman (kabeh padha FW-190s) sing bisa ngalahake salah sawijining Nyamuk sing tiba ing wilayah Swedia. Jerman uga kalah, ing lomba mburu salah siji saka Jerman kelangan kontrol lan tabrakan.

Tanggal 1 Juni 1943, Komando Bomber resmi mandheg melu pamboman taktis awan ing wilayah mungsuh. Ing babagan iki, fungsi "Nyamuk" uga wis owah. Jaman serangan wengi sing ngganggu sistem pertahanan udara Jerman diwiwiti.

Bener, ana pengalaman tumindak kasebut: ing wayah wengi tanggal 21 April 1943, sangang Nyamuk nyerang Berlin, ngucapake selamat marang Fuhrer ing ulang tahune.

Ing wektu sing padha, klompok gedhe saka bom abot nyerang Stettin. Sukses rampung: Inggris nyathet radiograms ing jaringan kontrol pertahanan udara ngemot penolakan kanggo nyedhiyakake pejuang tambahan kanggo pertahanan Stettin, amarga ibukutha Reich dhewe diserang.

Taktik "narik adoh" kuwi menehi asil sing apik lan banjur dadi cithakan. Jerman kanggo dangu ora bisa nemokake countermeasures efektif kanggo dheweke, amarga iku angel banget kanggo teka munggah karo wong-wong mau amarga tingkat ora cukup teknologi ing wektu iku.



Kita ngomong babagan penipuan total sistem deteksi pertahanan udara Jerman. Saperangan Nyamuk dropped kaset aluminium foil saka jembaré tartamtu, kang hanging ing udhara, disrupted operasi radar lan sacoro prakteke ngilangi netepake ukuran gropyokan.

Lan saklompok cilik "Nyamuk" sing ngganggu, burem ing layar radar menyang suar ageng, plausibly niru armada saka papat mesin ngebom.

Kanggo nyegat formasi sing ora ana, para pejuang wungu, mbuang bahan bakar lan sumber daya motor kanthi sia-sia. Ing wektu sing padha, Lancaster lan Halifax sing nyata ngowahi kutha Jerman sing beda dadi awu.

Conto sing paling apik yaiku operasi sing ditindakake ing wayah wengi tanggal 22 Juni 1943. Patang "Nyamuk" sing ngganggu, sing sadurunge nate ngalang-alangi, ngebom Coulomb.

Lumrahe, para interceptor dikirim menyang kana. Alamiah, malah pejuang wengi Jerman bersenjata karo Liechtensteins ora ketemu wong. Kaping pisanan, Mosquitos wis mlayu, lan kaping pindho, angel banget kanggo njupuk struktur kayu kanthi minimal logam (mung motor) menyang radar wektu kasebut.

Ing wektu iki, pasukan utama Komando Bomber ngluncurake serangan marang perusahaan ing kutha Mulheim.

Kadhangkala "Nyamuk" melu pertambangan wilayah banyu saka udara. Iku Nyamuk sing bisa mblokir saluran port Kiel karo tambang. Ya, kapal kargo cilik njeblug ing tambang, sing ngalami karusakan cilik. Nanging butuh seminggu kanggo mbusak tambang, nalika pelabuhan kasebut ora bisa digunakake. Pasokan klompok Jerman ing Norwegia lan pangiriman bahan paduan saka Swedia bener-bener kaganggu.

Ing musim gugur taun 1944, interceptor jet Me-163 lan Me-262 muncul ing langit ing Jerman. Sing pisanan umume ora elek amarga jarak penerbangan sing cendhak, sing nomer loro luwih angel. Nanging "Swallow" ora bisa dadi ancaman nyata kanggo "Nyamuk". Iku babagan maneuverability pesawat. Ya, 262nd luwih cepet lan bisa gampang nyekel Nyamuk tanpa ketegangan. Nanging turbin mesin Messerschmitt ora duwe keluwesan sing dibutuhake, lan Nyamuk gampang ditinggal amarga maneuver ing cakrawala.

Ora bisa dikandhakake manawa akeh pesawat kasebut digawe. Secara total, 7700 pesawat saka kabeh modifikasi diprodhuksi, sing, ing umum, ora Gusti Allah pirsa indikator apa.

Bombers "Nyamuk" ing téater Eropah saka operasi dileksanakake 26255 sorties pertempuran. Amarga oposisi Jerman, 108 montor mabur ora bali menyang lapangan terbang, lan 88 liyane ditundhung amarga karusakan ing pertempuran.



Siji-sijine kekurangan Mossi, sing dicathet dening pimpinan Komando Bomber ing laporan pungkasan kanggo taun-taun perang, yaiku kasunyatan sing "ana tansah sawetara banget pesawat iki ..."

Kita kenal kanthi rinci babagan "Nyamuk" ing negara kita. Ing taun 1944-1945. nggunakake Nyamuk, sambungan kurir ditetepake antarane pamaréntah USSR lan Great Britain, lan pramuka ajeg ndharat ing airfields lor kita nalika Tirpitz iki diburu.

Siji salinan ana ing pembuangan Institut Tes Penerbangan (LII) saka NKAP, ing ngendi pilot utama N. S. Rybko, pilot uji P. Ya. Fedrovi lan A. I. Kabanov lan insinyur timbal V. S. Pankratov kanthi teliti sinau lan mabur ngubengi pesawat .



Iku nguripake metu sing ing syarat-syarat kinerja, Nyamuk iki bener padha karo Tu-2, karo prabédan sing terakhir wis senjata pertahanan apik, lan pesawat Inggris Luwih cepet liwat kabeh sawetara saka altitudes. Beban bom kira-kira padha.

"Nyamuk" mabur biasane nganggo motor siji. Iku nguripake metu iku bisa kanggo nindakake jero dadi muter menyang engine dipateni. Umumé, kontrol pesawat Inggris banget dihargai.

Ana uga momen negatif. Ternyata bomber kasebut ora stabil sacara longitudinal, lan stabilitas lateral lan arah, miturut standar LII, ora cukup. Landing relatif gampang, nanging ing roto mobil wis cenderung kanggo nguripake vigorous.

Umumé, Mosquito minangka pesawat sing apik banget, nanging mbutuhake pilot latihan tingkat dhuwur, sing nalika perang ora dadi tugas sing bisa ditindakake.

Nanging saka sudut pandang operasi, mobil kasebut ora bisa dipuji. Akses sing apik menyang unit utama, gampang ngganti mesin, sistem bahan bakar lan lenga sing dipikirake kanthi apik lan dipercaya, akeh piranti otomatis sing nggampangake karya kru ing penerbangan - kabeh iki menehi kesan marang para ahli.

Cetha yen tujuan tes ing LII yaiku subteks. Kemungkinan ngatur produksi Nyamuk sing dilisensi (utawa ora dilisensi, kaya Tu-4) ing USSR ditliti.

Ya, konstruksi kabeh-kayu disuap. Alas, impen iki ora pinesthi kayektenan, amarga teknologi Manufaktur swiwi lan utamané fuselage dadi ora ditrima kanggo pabrik pesawat Soviet.

Ing ndhuwur kabeh, ora ana balsa ing negara kita, ora ana mesin kaya Merlin. Mulane, rencana kasebut kudu ditinggal.

Aneh, mesthine, nanging pesawat kayu kasebut dadi kendaraan tempur sing apik banget. Lan senadyan archaism saka bahan, kang dipengaruhi tukang pesawat saka negara liyane.

Kanthi rada dawa, pesawat multi-tujuan nyata Me-210 lan Me-410 bisa dianggep minangka salinan Jerman saka Nyamuk, nanging apa sing ana, Jerman dhewe nulis yen iki minangka respon kanggo tampilan mesin kasebut. ing antarane wong Inggris. Myasishchev uga nggawe proyek Pe-2I, sing meh padha karo Jerman, yaiku kabeh logam.

Nanging mung Pinokio Inggris "Mossi", sing njabat nganti 1955, entuk ketenaran kanggo awake dhewe.

Karakteristik mabur Nyamuk B Mk.IV

Jembar swiwi, m: 16,51
Dawane, m: 12,43
Dhuwur, m: 4,65
Wing area, m2: 42,18

Bobot, kg:
- pesawat kosong: 6
- lepas landas normal: 9 900
- lepas landas maksimum: 10 152

Mesin: 2 x Rolls-Royce Merlin 21 x 1480 hp

Kacepetan maksimal, km / jam: 619
Kacepetan jelajah, km/j: 491
Jarak praktis, km: 2
Tingkat menek, m / min: 816
Langit-langit praktis, m: 10 400

Awak, wong: 2
Persenjataan:
bom mbukak nganti 908 kg: siji 454 kg bom lan loro 227 kg bom utawa papat 227 kg bom.
Pengarang:
55 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. svp67
    svp67 17 Agustus 2019 09:36
    + 12
    Kanthi sethithik, pesawat multi-tujuan nyata Me-210 lan Me-410 bisa dianggep minangka salinan Jerman saka Nyamuk, nanging apa sing ana, Jerman dhewe nulis yen iki minangka respon kanggo munculé mesin kasebut. Inggris
    Nanging, jawaban lengkap bakal katon saka Ta-154 Kurt Tank
    1. KELAS
      KELAS 17 Agustus 2019 10:32
      + 12
      Iku nguripake metu sing ing syarat-syarat kinerja, Nyamuk iki bener padha karo Tu-2, karo prabédan sing terakhir wis senjata pertahanan apik, lan pesawat Inggris Luwih cepet liwat kabeh sawetara saka altitudes. Beban bom kira-kira padha.
      Lan ing wektu sing padha:
      Persenjataan : (Nyamuk)
      bom mbukak nganti 908 kg: siji 454 kg bom lan loro 227 kg bom utawa papat 227 kg bom.
      Lan Tu-2 nganti 2 ton!
      Apa pegatan?
      1. svp67
        svp67 17 Agustus 2019 10:54
        +2
        Kutipan saka AUL
        Apa pegatan?

        Inggih, ngandika "KIRA-KIRA" ... wassat
      2. Gempa bumi
        Gempa bumi 17 Agustus 2019 10:59
        +4
        Apa pegatan?

        Beban bom normal Tu-2 - 1000kg. Lan ing Mosquito, kabeh beban bom diselehake ing teluk bom saka fuselage. Aku nyekel ing iki, padha dites 4 bom 250 saben (227) ing kira-kira mbukak padha.
      3. Dooplet11
        Dooplet11 18 Agustus 2019 10:15
        +2
        Mung yen Romawi maneh ora nyalin-tempel kanthi akurat. Tanpa mikir "pegatan".
      4. psy06
        psy06 27 Agustus 2019 23:08
        0
        Tu-2s-44 3t. Bener, "rada luwih cepet" tegese bedane 100 km / jam. Kaya kita, dheweke terus-terusan bingung sing dikarepake karo sing nyata.
        1. isin
          isin 28 September 2019 09:52
          0
          Tu-2 diprodhuksi ing jumlah cilik sing ana apa-apa kanggo ngomong bab iku
    2. NF68
      NF68 17 Agustus 2019 16:47
      0
      Kutipan saka: svp67
      Kanthi sethithik, pesawat multi-tujuan nyata Me-210 lan Me-410 bisa dianggep minangka salinan Jerman saka Nyamuk, nanging apa sing ana, Jerman dhewe nulis yen iki minangka respon kanggo munculé mesin kasebut. Inggris
      Nanging, jawaban lengkap bakal katon saka Ta-154 Kurt Tank


      Ar.440 isih dadi bantahan serius.
      1. svp67
        svp67 17 Agustus 2019 16:49
        +1
        Kutipan: NF68
        Ar.440 isih dadi bantahan serius.

        Ya, cukup akeh, "argumen" iki, mung Ta-154 iki duwe jeneng sing tepat: "Nyamuk"
        1. KELAS
          KELAS 17 Agustus 2019 20:11
          +2
          Ing taun 30-an, kita uga duwe SB, sing luwih cepet tinimbang para pejuang. Sayange, kita ora bisa mbaleni iki ing tingkat sing luwih dhuwur.
          1. svp67
            svp67 17 Agustus 2019 20:22
            -1
            Kutipan saka AUL
            Sayange, kita ora bisa mbaleni iki ing tingkat sing luwih dhuwur.

            Apa, nanging Tu-160 ...
            1. KELAS
              KELAS 17 Agustus 2019 22:14
              +1
              Inggih, bener iku bab periode Perang Donya II!
              Lan saiki ing М = 1.84 sampeyan ora bisa mlayu saka pejuang.
  2. Vinnibuh
    Vinnibuh 17 Agustus 2019 09:57
    +8
    Matur nuwun kanggo artikel, informatif banget hi
  3. ENOTE
    ENOTE 17 Agustus 2019 10:17
    +7
    Sing paling lucu yaiku ing USSR, sajrone tes, rusak nalika kebangkrutan sing ora cocog. Banjur dheweke ujar manawa struktur kasebut rapuh ...
  4. Madcover
    Madcover 17 Agustus 2019 10:21
    +1
    Отличная статья
    1. Dooplet11
      Dooplet11 18 Agustus 2019 10:16
      +1
      Beda karo apa?
  5. kn54
    kn54 17 Agustus 2019 10:21
    + 11
    tinimbang "pengebom siluman" ing Perang Donya II ...
    1. Nikolaevich I
      Nikolaevich I 17 Agustus 2019 13:51
      +2
      Kutipan saka knn54
      tinimbang "pengebom siluman" ing Perang Donya II ..

      Nyatane, ing antarane "techies" umume ditampa manawa pesawat "siluman" pisanan yaiku No-229 saka sedulur Horten saka WW2 ...

      Pencipta prototipe Jerman yaiku sedulur Horten, sing tanggal 1 Maret 1945 menehi katrangan babagan desain pesawat Horten H IX ing pimpinan Jerman marang pimpinan Jerman. Iki minangka pesawat turbojet pisanan sing dibangun miturut skema aerodinamis "Flying Wing" ("Unsichtbar"). Iki minangka asil karya desain luwih saka sepuluh taun dening sedulur Reimar lan Walter Horten, sing tujuan utama yaiku nggawe pesawat kanthi resistensi minimal. Akibaté, Horten Ho 229 ora duwe fuselage kaya ngono. Kekandelan bagean tengah cukup kanggo nampung pilot lan mesin. Ora ana wulu vertikal. Kursus kasebut dikontrol dening spoiler sing dipasang ing swiwi.
      Analisis fitur desain pesawat kasebut nuduhake yen Hortens ngembangake pesawat "kahuripan" pisanan ing donya, dirancang kanggo penetrasi rahasia menyang target. Kanggo pisanan, padha purposefully Applied konsep "Unsichtbar", pet kang kanggo ngurangi radar lan visibilitas infra merah saka pesawat. Pengurangan visibilitas radar pesawat kasebut ditindakake kanthi milih skema "sayap mabur", lokasi mesin ing bagean tengah, intake udara sing recessed lan kulit saka bahan penyerap radar. Ora kaya pesawat liyane ing wektu kasebut, prototipe digawe saka pipa baja lan plywood. Insinyur percaya yen wit kasebut ora bisa nggambarake gelombang radio, saengga ora bisa ditemokake dening radar. Pesawat kasebut uga dibedakake kanthi kecepatan dhuwur, tingkat pendakian lan durasi penerbangan sing dhuwur. Karakteristik kasebut ndadekake dheweke pancen unik. Pesawat kasebut ora duwe wektu kanggo produksi amarga kekalahan tentara Jerman lan nyerah. Sawise perang, pesawat kasebut tiba ing tangan Amerika lan banjur dadi basis kanggo nggawe pesawat siluman Amerika kayata Northrop B-2 Spirit.

      1. Alexey G
        Alexey G 18 Agustus 2019 02:00
        +1
        Pranyata Jerman ora mung pionir pesawat tempur, nanging uga siluman, ora lara. Apa sing bakal diomongake wong Anglophiles???
        1. Nikolaevich I
          Nikolaevich I 18 Agustus 2019 07:03
          +3
          Ya, dheweke bakal ujar manawa "Anglo-Saxon" dadi sing pertama! ya Padha pisanan teka munggah karo tembung "siluman"! sedulur
  6. andrey shmelev
    andrey shmelev 17 Agustus 2019 10:44
    +2
    Total dirilis 7700 pesawat kabeh modifikasi, kang ing umum ora Gusti Allah pirsa apa indikator.
    Pengebom "Nyamuk" ing Teater Operasi Eropa rampung 26255 sorties pertempuran

    senajan mung tukang ngebom

    kudu dig, malah sethitik
    1. Dooplet11
      Dooplet11 18 Agustus 2019 10:19
      +1
      Dirilis ing 10 taun saka 40 nganti 50. Lan misi tempur digawe dening pesawat sing diprodhuksi nalika taun perang.
  7. Gempa bumi
    Gempa bumi 17 Agustus 2019 10:49
    +5
    Matur nuwun kanthi sanget, utamane kanggo teknologi produksi sayap. informatif banget.
  8. serg.shishkov2015
    serg.shishkov2015 17 Agustus 2019 11:02
    +3
    Impen Rayap, Keajaiban kayu Speedy minangka julukan sing beda! Nanging pilot Israel nggawe paribasan babagan dheweke - * Naik * Nyamuk * - bangga! Yen ora entuk, bungaha!*, Ora! Pesawate apik tenan! Iku mung sing padha tak kanggo Israel ing negara worn metu, buku iki 20 taun kepungkur * - Wings of Vengeance, History of the Israel Air Force *, Apik banget!
    1. THEODOR
      THEODOR 17 Agustus 2019 13:40
      +1
      Tuduhna thermite sing seneng plywood! Mangga!
      1. serg.shishkov2015
        serg.shishkov2015 17 Agustus 2019 13:54
        0
        Aku ora teka karo iki, nanging plywood iki uga impregnated karo resin phenol-formaldehida, lan ana rayap beda! kaya wong! padha, banget, kadang mangan lan ngombe iku inedible!
        1. THEODOR
          THEODOR 17 Agustus 2019 13:55
          0
          Dadi ora nuduhake ... nangis
          1. serg.shishkov2015
            serg.shishkov2015 17 Agustus 2019 14:43
            +1
            Aku mung bisa nuduhake loader omnivora! kang mangan frank bosok, gnaws cereals lan pasta ora nggodhok, nanging ngombe kabeh sing Burns ing kacepetan superluminal! Nanging ora mungkin sampeyan bakal seneng karo penampilane - konfirmasi sing jelas babagan teori Darwin!
  9. PilotS37
    PilotS37 17 Agustus 2019 11:11
    +1
    Lan nalika pertahanan udara Jerman ngadhepi baterei anti-pesawat lan pejuang rada ngencerake pembentukan pesawat bomber Inggris, ing kene departemen militèr kanthi serius mikir babagan proposal De Havilland. Ya, Messerschmitts dadi cepet banget.

    Ing pungkasan taun 1939, De Havilland nampilake telung proyek anyar kanggo pengebom tanpa senjata kabeh kayu: loro nganggo mesin Merlin lan siji karo Griffins paling anyar.


    Penulis ngaco soko: ing pungkasan taun 1939, "Perang Aneh" ana ing ayunan lengkap lan Messerschmites durung "cepet banget", lan pertahanan udara Jerman durung duwe wektu kanggo "nipis metu tatanan Inggris. pesawat bomber."
    1. PilotS37
      PilotS37 17 Agustus 2019 11:42
      +6
      Myasishchev kita uga nggawe proyek Pe-2I

      Nyatane, kanthi cara sing cukup teratur ing wulan Agustus 1941, Petlyakov ngembangake pesawat tempur Pe-3, sing tindak menyang seri.
      Inggih, kita kudu miwiti karo kasunyatan sing "Sotka" Originally dirancang minangka dhuwur-dhuwur fighter-interceptor lan long-range ngiringan fighter. Dheweke "dipasrahake" menyang pricker sing wis ana ing proses tes negara. Nanging, mesthine, Pe-2 / -3 ora nate narik Nyamuk ...
      Penulis, sejarah penerbangan kita kudu disinaoni sadurunge miwiti hack artikel!
      1. mark1
        mark1 17 Agustus 2019 12:46
        +1
        Pe-2/3 lan Pe-2I rada beda.
        1. Popov Konstantin Ivanovich
          Popov Konstantin Ivanovich 17 Agustus 2019 13:50
          +6
          Pe-2I (Myasishcheva) dikembangake lan diuji ing taun 1943 - 1944. ana ing kesan "Mossi", nanging, nalika nyatane ora perlu maneh, ora rampung, pembangunan ora cukup dibiayai, pabrik kanthi produksi pra-produksi 5 unit ora bisa ngrampungake wektu. , Myasishchev V.M. padha diutus jenderal utama saka layanan engineering lan technical lan dianugerahi pesenan, banjur padha lali bab pesawat. Dadi pesawat kasebut apik, paling ora ing ide kasebut.
          1. psy06
            psy06 27 Agustus 2019 23:19
            0
            Luwih apik tinimbang sewu tembung.
        2. Komentar wis dibusak.
  10. Amuret
    Amuret 17 Agustus 2019 12:12
    +4
    Kita ngomong babagan penipuan total sistem deteksi pertahanan udara Jerman. Saperangan Nyamuk dropped pita saka aluminium foil saka jembaré tartamtu, kang hanging ing udhara, disrupted operasi saka radar lan prakteke ngilangi netepake ukuran gropyokan.
    Ing memoars "We are military engineers", M.M. Lobanov wrote sing sawetara wilayah ing Jerman padha secara harfiah bombarded karo foil dipoles. Dadi akeh Sekutu nggunakake campur tangan pasif.
  11. Alex013
    Alex013 17 Agustus 2019 17:01
    +2
    Siji mundhut saben 243 budhal .... pesawat kasebut dadi ulet. Utawa cara paling apik kanggo nggunakake ing pertempuran.
  12. Pengamat 2014
    Pengamat 2014 17 Agustus 2019 17:15
    +7
    Iki minangka pesawat sing luar biasa ing jamane. Coba gawe lan golek wangun sing paling apik kanggo mesin lan tugas kasebut. Aku duwe salah siji saka model pisanan saka pesawat iki mobil ayu, kang dibedakake saka German Me 262 Swallow dening path diantemi. Kita ngarepake luwih akeh babagan pesawat fenomenal ing jaman kasebut. Aku pengin ndeleng mobil sing bakal dipilih kanggo publikasi saka sing diciptakake ing USSR.
    1. soaring
      soaring 20 Agustus 2019 09:16
      0
      Ora wonder padha ngomong, pesawat ayu mabur apik lan apik!
  13. nycomedes
    nycomedes 17 Agustus 2019 17:28
    +3
    Thanks kanggo penulis, umume artikel sing apik. Siji kesalahan cilik: ora "Albermal", nanging "Albemarle" Armstrong Whitworth AW.41 ALBEMARLE. Aku nyaranake buku iki kanggo sapa waé sing kasengsem. A.N. Bear "Glorified" Nyamuk ". Mahakarya pesawat kayu Churchill" Moscow: Yauza: Eksmo, 2014-(Perang lan kita. Koleksi Air)
    1. PilotS37
      PilotS37 18 Agustus 2019 13:10
      0
      Adhuh! Ing kene aku dudu ahli sejarah penerbangan Inggris sing paling gedhe, mula aku langsung ora kejawab ...
      Lan penulis ing kene narik manuk hantu ing ndonya kanggo kita ...

      Inggih, Pak Geoffrey, mung ing kasus (ya, ya, meh ora sengaja), prentah kanggo nindakake petungan kasar kanggo konversi liner dadi bomber. Bener, wong Jerman nindakake iki kanthi gampang lan alami, kenapa Inggris luwih elek?

      Digawe maneh. Kanthi bom 1000 kg, pesawat kasebut bisa mabur nganti 2400 km kanthi kacepetan rata-rata 350 km/jam. Plus 5 bedhil mesin kanggo pertahanan. Umumé, iki carane Albermal diaktifake metu, kang, senajan wis dadi produksi, dadi mbokmenawa paling awon tukang ngebom Inggris.


      Nanging, ing kasunyatan
      Ing wulan Juni 1938, mock-up saka AW.41 lan Bristol 155 diteliti lan spesifikasi anyar B.17/38 lan B.18/38 digambar kanggo desain masing-masing. De Havilland ora ngirim desain.
      ([media=https://en.wikipedia.org/wiki/Armstrong_Whitworth_Albemarle#Background]), yaiku, De Haviland melu kompetisi, nanging ora ngirim proyek dheweke. Lan menang Armstrong Whitworth karo AW.41 Albemarle.
      1. nycomedes
        nycomedes 18 Agustus 2019 13:21
        0
        Aku digawe salah dicokot, karo kang ora kelakon. Umumé, artikel kasebut ora ala.
  14. slasa
    slasa 17 Agustus 2019 18:57
    +1
    Matur nuwun, iku menarik kanggo maca!
  15. bubalik
    bubalik 17 Agustus 2019 19:03
    +2
    ,,,"Nyamuk" diabadi ing film 1964 "633 Squadron", sing nggunakake 10 pesawat asli, uga kendaraan lan peralatan militer asli.
    ,,,1944 Pilot saka Skuadron Inggris 633 diwenehi misi mbebayani kanggo numpes pabrik senjata Nazi sing dibela banget ing Norwegia.


    shooting karo kabeh gaman apik
    1. bubalik
      bubalik 17 Agustus 2019 20:04
      +5
      ,,, Aku pengin Wigati sing wiwit November 1943, Nyamuk uga wis digunakake kanggo kapal selam.
      Dheweke langsung nglelebke U-976, U-804, U-843 lan kerjasama karo pesawat liyane U-821, U-998, U-1065, U-251, U-2359.



      Serangan kapal selam
  16. bbss
    bbss 17 Agustus 2019 22:32
    0
    Kabeh bakal ngaso yen ora ana mesin ...
  17. abc_alex
    abc_alex 18 Agustus 2019 09:26
    +4


    Lan senadyan archaism saka bahan, kang dipengaruhi tukang pesawat saka negara liyane.



    Hmm... Dideleng saka katrangane, materine ora patiya kuna. Coba komposit multilayer. Lan apa, sing adhedhasar selulosa, plastik baja uga adhedhasar kaca biasa :)
    1. Dooplet11
      Dooplet11 18 Agustus 2019 10:22
      +4
      Materi kasebut inovatif. Komposit adhedhasar serat selulosa. nglirik
  18. bubalik
    bubalik 18 Agustus 2019 10:39
    +3
    Kabeh iki glued bebarengan ing meksa karo lim formaldehida, kulit mobil gampang puttied lan sanded sadurunge lukisan, sawise kang ditempelake liwat kain.

    ,,, De Havilland Aircraft Pty Ltd, Annandale, New South Wales, Australia, ngendi 212 Nyamuk padha nglumpuk.





  19. D-Master
    D-Master 18 Agustus 2019 12:27
    +1
    Matur nuwun kanthi sanget kanggo artikel kasebut, lan umume aku maca kanthi seneng babagan siklus artikel babagan penerbangan Perang Dunia II. Matur nuwun maneh.
  20. Potter
    Potter 18 Agustus 2019 22:22
    +3
    Umume, kayu padhet - iki minangka indikator saka keterbelakangan teknis Inggris - peti mati sing dijamin varnished. LAGG-3, banjur LA-5 - digawe saka bahan komposit, ekologis, kayu sing diowahi! Dadi apa kita duwe Nyamuk kabeh-kayu - iku nyedot lan indikator technical backwardness, utawa LAGG-3 - indikator saka advancement lan foresight saka USSR, ngendi padha mangertos kabeh masalah nambah produksi pesawat logam sak. perang?
    Serius - Mossy minangka pesawat sing apik, bebarengan karo Spitfires, siji-sijine papan sing padhang ing KVVS. Matur nuwun kanggo sing lawas. Tari!
  21. DAO
    DAO 19 Agustus 2019 01:49
    +6
    Nalika nerangake pesawat De Havilland Mosquito, akeh pecandu aviation pisanan elinga iku kayu lan tarik analogi karo pesawat kualitas saka 30s lan awal 40s. Dheweke ujar manawa bahan utama ing kene lan ing kana yaiku kayu, tegese desain kasebut ing wektu kasebut minangka priori sing wis ora ana moral. Miturut cara, penulis artikel uga ora ngindhari kesalahan iki. Senajan saka njaba pancen kaya ngono, nyatane kabeh beda banget :)
    Dadi apa rahasia saka Nyamuk lan kenapa pesawat revolusioner sing bener-bener mbukak dalan kanggo kecepatan dhuwur kanggo kabeh jagad. Kasunyatan iku meh 2/3 saka resistance digawe dening swiwi, lan luwih tipis, resistance kurang, lan kacepetan sing luwih dhuwur. Nanging sisih mbalikke - ing swiwi tipis iku angel kanggo nyedhiyani kekuatan perlu. Lan yen sampeyan nggunakake cara tradisional (kanggo 30s pungkasan) - siji utawa loro sayap spar karo lapisan dikiataken karo stringers lan malah nggawe kabeh metu saka kayu, banjur desain kuwi temenan bakal kalah kanggo logam. Ketoke, para perancang De Havilland mangertos banget, lan mulane skema daya konstruktif dhasar anyar digunakake ing Nyamuk - sayap xeson. Yaiku, unsur utama swiwi, sing dirasakake loading saka mlengkung lan torsi, dadi puteran tertutup sing dibentuk dening kulit sing kuat lan spar sing entheng. Pitakonan iki, carane bisa nggawe sheathing daya kuwi - jawaban prasaja - kanggo nambah momen inersia. Lan ing kene teka solusi revolusioner kapindho sing dileksanakake ing Mosquito - panel telung lapisan kanthi pengisi, yaiku balsa cahya. Saiki panel kanthi prinsip sing padha digunakake ing penerbangan kanthi jumlah gedhe, logam lan komposit. Nanging ora mung kuwi. Ora cukup kanggo nggawe skema daya struktural anyar, lan ora cukup kanggo ngembangake unsur anyar. Supaya kabeh iki bisa mabur, perlu kanggo nindakake pitungan kekuatan. Banjur ora ana cara kanggo ngitung swiwi caisson, mula kudu digawe saka awal. Dadi dadi metu sing engineers De Havilland digawe telung révolusi - padha ngembangaken rencana daya struktural anyar saka swiwi, kanggo pisanan digunakake panel telung lapisan minangka unsur daya, lan sinau carane ngetung kekuatan wing monoblock. Mergo ngono. Lan sampeyan ngomong - wit :)
    1. Dooplet11
      Dooplet11 19 Agustus 2019 08:34
      +2
      100500 +
      Dheweke ujar manawa bahan utama ing kene lan ing kana yaiku kayu, tegese desain kasebut ing wektu kasebut minangka priori sing wis ora ana moral. Miturut cara, penulis artikel uga ora ngindhari kesalahan iki.

      Miturut Senka lan topi. Nyritakake maneh Murzilok ora bisa dadi analisis sing jero.
  22. pemotong bensin
    pemotong bensin 20 Agustus 2019 20:42
    0
    matur nuwun. Iku menarik lan informatif. ya
  23. Vasya Pupenko
    Vasya Pupenko 25 Agustus 2019 23:12
    0
    0,4% mundhut kanggo tukang ngebom apik banget!
  24. DimerVladimer
    DimerVladimer 26 Agustus 2019 10:08
    +1
    Artikel sing apik lan bisa dicathet kanthi positif, yen ora kanggo sisipan "cerdas" penulis kaya:
    Sir Geoffrey terus ngetutake ide babagan tukang ngebom kayu kanthi kecepatan dhuwur kanthi ketekunan manuk pelatuk.

    Ya, ora padhet kanggo nggambar ide saka jurnalisme sing biasa-biasa wae: golek kesalahan karo wong sing pinter supaya bisa dadi pinter ...
  25. psy06
    psy06 27 Agustus 2019 23:20
    0
    Kutipan saka tandha 1
    Pe-2/3 lan Pe-2I rada beda.

    Ora akeh, prabédan struktural ing airframe kurang saka 50%.