Review militèr

Pejuang udara liwat ombak segara. Ing peran saka helikopter ing perang ing segara

173
Senadyan kasunyatan sing lumahing kapal karo rudal dipandu gaman duwe sistem pertahanan udara sing kuat, penerbangan ing perang angkatan laut terus lan bakal terus kanggo njaga wigati minangka reconnaissance lan serangan senjata. Ing ngarsane saka geladhak (kapal) aviation Ngartekno mundhak sawetara deteksi mungsuh, lan kemampuan search saka kapal utawa klompok kapal, lan sawetara ing tatanan kapal bisa nyerang target dideteksi, lan kemampuan perang anti-kapal selam.


Pejuang udara liwat ombak segara. Ing peran saka helikopter ing perang ing segara

Deck (kapal) penerbangan ora mung pesawat. Bukak rudal anti-kapal "Sea Venom" saka helikopter SH-60


Nanging, aviation adhedhasar operator, pisanan, mbutuhake kapal operator pesawat, lan, sareh, iku biaya akèh dhuwit. Lan ora dingerteni apa sing luwih larang - pesawat perang, pilot mati lan pensiun, lan njaga penerbangan berbasis operator "ing wangun apik" mbutuhake dana sing gedhe banget, sanajan ora ana biaya operator pesawat.

Armada sing winates ing pendanaan utawa diwatesi dening kabisan industri galangan kapal lan ora bisa mbangun kapal pengangkut pesawat lengkap (utawa paling ora kapal pendarat universal kanthi kemampuan kanggo basis pesawat) ora duwe kesempatan kanggo duwe operator dhewe- adhedhasar aviation utawa iku winates.

Alas, nanging iki ditrapake kanggo Rusia kanthi lengkap. Penerbangan angkatan laut kita ngalami wektu sing bener - siji-sijine kapal induk sing didandani, tenggat wektu sing ora jelas, intensitas latihan tempur akeh sing dikarepake, kecepatan nganyari armada ora cukup. Minangka kelas, ora ana pesawat AWACS kapal, transportasi kapal lan pesawat anti-kapal selam.

Lan sing paling penting, meh ora ana kapal kanggo iki.

Umumé, tumpukan masalah kasebut mung ora bisa diatasi kanthi cepet sanajan dhuwit sing dibutuhake kasedhiya, sing ora ana lan ora bakal ana ing mangsa ngarep. Lan iki tegese iku perlu kanggo rampung ninggalake aviation naval utawa goleki sawetara cara metu sing bakal ngidini "nutup" arah iki ing biaya kurang, kanggo nggoleki sawetara jenis "asimetris" solusi.

Saiki, ana kemungkinan teknis kanggo ngimbangi kekurangan penerbangan angkatan laut lengkap ing Rusia kanthi nggunakake helikopter tempur khusus angkatan laut sing bisa nindakake tugas kasebut adhedhasar kapal permukaan sing dadi bagean saka klompok serangan angkatan laut.

Bisa helikopter ing kapal URO lan kapal kebangkrutan sing kasedhiya kanggo Angkatan Laut Rusia njupuk sawetara tugas sing, ing teori, kudu ditanggulangi kanthi cara sing komprehensif dening pasukan penerbangan adhedhasar kapal pengangkut pesawat lengkap - pesawat lan helikopter kapal. ?

Wangsulan: Ya, padha bisa. Lan iki dikonfirmasi ora mung dening macem-macem pasinaon teoritis lan ajaran, nanging uga relatif "seger" ing sajarah miturut standar pengalaman pertempuran. Iku ndadekake pangertèn kanggo njelasno pengalaman iki lan liwat "prisma" sawijining kanggo netepke apa Kapabilitas Angkatan Laut Rusia wis, utawa luwih, yen kaputusan digawe kanggo digunakake digunakake helikopter saka macem-macem jinis ing Course saka operasi angkatan laut (lan ora mung bab penerbangan episodik anti-kapal selam Ka-27 saka BOD, korvet lan kapal penjelajah). Kaping pisanan, sawetara teori lan rincian teknis.

Pejuang swiwi Rotary lan kemampuane.


Instruksi tempur US Navy OPNAV (Operation Planning, Naval - analog Amerika saka Staf Umum Angkatan Laut kita) mewajibake penerbangan helikopter Angkatan Laut supaya bisa nindakake luwih saka rong atus jinis misi tempur, sing bisa diringkes ing kelompok ing ngisor iki. :

1. Operasi udara kanggo nglawan ranjau laut (pirsani artikel “Pati saka endi wae. Babagan perang tambang ing segara. Bagean 2).
2. Serangan ing target permukaan
3. Perang anti-kapal selam.
4. Tugas transportasi
5. Operasi nggoleki lan ngluwari.
6. Nindakake misi pertempuran sajrone operasi khusus (Tindakan langsung - tumindak langsung. Contone, evakuasi klompok pasukan khusus ing geni).
7. Evakuasi lan transportasi wong sing tatu lan lara (kalebu nalika "Operasi liyane saka perang", contone, nalika bencana alam).
8. Evakuasi personel saka wilayah mbebayani (tanpa nggoleki)
9. Eksplorasi ing lumahing segara
10. Serangan ing target lemah.

Kaya sing sampeyan ngerteni, iki ora kalebu operasi pendaratan, sing ditindakake ing Angkatan Laut AS kanthi helikopter Korps Marinir.

Umumé, iku worth sarujuk karo Amerika sing sabenere kuwi "set gentlemen" sing helikopter angkatan laut aviation saka Angkatan Laut kudu bisa nindakake yen wis dikembangaké kanggo kemampuan pertempuran maksimum. Ayo dipikirake kepiye cara teknis lan langsung ngrembug babagan watesan apa sing bakal ditindakake Angkatan Laut nalika nyoba entuk kemampuan sing padha.

Ayo dadi miwiti karo operasi anti-tambang.

Ing Angkatan Laut AS, ana rong helikopter sing fokus kanggo nglawan ranjau laut. Kapisan yaiku MH-53E, utamane digunakake minangka kendaraan penarik ranjau helikopter, lan sing nomer loro yaiku MH-60S sing dilengkapi sarana anti-tambang, yaiku bagean saka "modul" anti-mine kanggo kapal LCS. Sing terakhir nggawa tambang NPA sing bisa dirusak, dicemplungake menyang segara langsung saka udhara lan dikontrol saka helikopter dhewe. Minangka sarana ndeteksi tambang, sistem laser kudu digunakake, bisa "ndeleng" kolom banyu kanggo nggoleki tambang ing ngisor. Alas kanggo Amerika, nanging nganti saiki sistem kasebut durung entuk kesiapan tempur. MH-60S bisa adhedhasar pancen sembarang kapal perang, lan MH-53E mung bisa adhedhasar UDC, DVKD utawa operator pesawat ing umum, Nanging, sing terakhir ora cukup khas kanggo helikopter tumindak tambang. Sapa wae bisa uga sok dong mirsani manawa kita bisa nggunakake helikopter dhasar, nanging ora kaya ngono.

Saliyane perang, Angkatan Laut kudu siyap nindakake operasi kamanungsan ing endi wae ing planet iki, kalebu demining. Dadi, helikopter sing digawa kapal mesthi dibutuhake.

Watesan apa sing kita duwe?

Kaping pisanan, Ka-27PS minangka siji-sijine platform serial kanthi basis sing bisa nggawe kendaraan tarik trawl kanthi cepet. Ing mangsa ngarep, mbok menawa, Lamprey bakal njupuk Panggonan, nanging nganti saiki iki luwih saka project saka helikopter nyata.

Kapindho, siji-sijine kapal sing bisa digunakake kanggo nggawe pesawat anti-tambang tanpa pratelan saka personel liyane ing babagan habitat yaiku Project 11711 BDK, sing duwe hangar lan volume internal sing cukup kanggo nampung kru lan macem-macem peralatan. Ana rong kapal kasebut ing Angkatan Laut. Loro kapal liyane sing beda-beda, nanging kanthi nomer proyek sing padha, diluncurake tanggal 22 April 2019. Nalika lagi shrouded ing "kabut saka dingerteni." Dikenal manawa proyek kasebut durung rampung, ora ana kejelasan babagan pembangkit listrik sing bakal digunakake ing kapal, lan umume, tetenger iki minangka palsu. Kabungahan kasebut rada durung wayahe. Ala, iki kasunyatan sing wis dikenal saiki. Mulane, nalika kapal iki ora kudu dijupuk menyang akun. Ayo padha miwiti mbangun wong-wong mau ing paling pisanan.

Nanging, penting kanggo Rusia duwe pasukan anti-tambang sing bebas saka operasi apa wae sing adoh saka pesisir. Dadi, ing kasus apa wae, kita kudu nggawe helikopter penarik trawl, lan nggawe luwih akeh tinimbang sing bisa diselehake ing kapal.

Mangkono, panggunaan helikopter tempur minangka bagean saka pasukan anti-tambang adhedhasar kapal permukaan mung kudu digarap ing BDK sing kasedhiya. Dheweke wis dibangun, lan helikopter kudu dibangun.

Kanthi serangan nglawan target permukaan, kabeh dadi luwih rumit.

Ing sisih siji, Rusia duwe helikopter serangan khusus sing apik banget Ka-52K Katran. Tanpa exaggeration, iki minangka mesin sing unik, luwih-luwih, potensial kasebut ora diungkapake kanthi lengkap. Dadi, supaya helikopter iki bisa digunakake ing perang ing segara nglawan mungsuh sing luwih serius, kudu ngganti radar kasebut. Ana proyek kanggo nggabungake radar adhedhasar H010 Zhuk-AE menyang helikopter iki, dheweke umume mikir babagan iki, lan pangembangan kasebut kudu ditindakake, yen peran Ka-52K minangka mesin serangan bakal diwatesi. Yen modernisasi helikopter rampung, mula bakal dadi "pemain" sing mateni ing perang laut. Utamane nimbang kemungkinan nggunakake rudal Kh-35 saka helikopter iki. Nanging, panggunaan helikopter serangan tempur ing pertempuran laut bakal dianggep kapisah.


Ka-52K "Katran" kanthi rudal anti-kapal X-35. Unguessed, sanadyan karo radar.


Nanging, ana masalah ing dalan.

Amarga meh ora ana operator pesawat, mula helikopter tempur kudu adhedhasar kapal permukaan kanthi senjata rudal dipandu (URO) ing kampanye tempur. Kajaba iku, njupuk menyang akun kasunyatan sing ora tansah bisa nggunakake BDK bebarengan karo kapal pertahanan rudal (yen ora perlu kanggo operasi nglawan pesisir utawa mine clearance, iku undesirable kanggo kalebu BDK ing tatanan operasional. - iku ora bisa break adoh saka mungsuh bebarengan karo kapal pertahanan rudal amarga kacepetan kurang lan seaworthiness Samsaya Awon). Lan saben papan ing hangar sing dikuwasani dening helikopter serangan khusus bakal tegese bakal ana siji helikopter anti-kapal selam sing kurang ing tatanan - lan nyatane, kapal selam saiki dianggep ing pirang-pirang negara minangka sarana utama kanggo nglawan kapal permukaan.

Apa iki bisa ditampa?

Ora ana gunane ing Angkatan Laut AS (yen Amerika duwe macem-macem helikopter serangan), praktis mung SN / MH-60 saka macem-macem modifikasi adhedhasar kapal URO. Nalika Amerika mbutuhake sarana kanggo nyerang target sing dilindhungi kanthi ukuran cilik saka udhara, kayata kapal motor karo teroris, helikopter kasebut "ngadeg" Hellfire ATGM. Nalika Angkatan Laut AS mbutuhake kemampuan kanggo ngirim serangan udara marang kapal permukaan bersenjata saka helikopter kasebut, ing helikopter kasebut dipasang misil anti-kapal Penguin AGM-114. Kok ngono?


"Sea Hawk" karo ATGM "Hellfire". Pay manungsa waé menyang menara optik-elektronik.



RCC retriever "Penguin"



Miwiti rudal anti-kapal mesin "Penguin"


Amarga ora ana sing bisa dipercaya ing segara, lan helikopter universal luwih migunani tinimbang helikopter serangan khusus. Dadi, anti-kapal selam Ka-27 sing padha bisa, yen perlu, ngeterake wong, wong tatu sing ngapusi, spare part saka kapal menyang kapal. Ing wektu sing padha, ora ana kabutuhan penting kanggo waja, meriam lan kursi ejeksi kanggo helikopter angkatan laut "murni". Ka-52K, kanthi kabeh potensi, ora bakal bisa nindakake tugas transportasi lan ora bakal bisa nindakake tugas PLO. Dene varian Ka-27, bersenjata rudal lan duwe peralatan radio-elektronik ing papan sing cocog, bisa nindakake kabeh. Lan iki ora exaggeration.

Ka-27 digunakake kanggo nguji rudal anti-kapal Kh-35. Helikopter iki sacara sistematis melu ngrampungake transportasi lan malah tugas amfibi sajrone latihan angkatan laut. Ora ana gunane kanggo ngomong babagan tugas anti-kapal selam - iki minangka tujuan langsung, sanajan, jujur, GAS ing kahanan modern ora apik sanajan kanggo versi modern. Helikopter kasebut kudu didandani maneh, nanging trik kasebut yaiku industri penerbangan domestik cukup bisa nindakake iki. Ana kabeh teknologi lan pangembangan, masalah kasebut minangka sifat administratif sing biasa kanggo Angkatan Laut.


Tes peluncuran rudal anti-kapal X-35 saka helikopter Ka-27. Alas, nanging sakperangan alesan karya iki ora nampa pembangunan.



Sampel model suspensi Kh-35 kanggo helikopter Ka-27


Iki ora ateges Ka-52K ora bisa digunakake ing operasi ing zona segara adoh, iku ateges sing paling asring ora ana panggonan. Nanging, sepisanan, kadhangkala isih bakal kelakon, lan kapindho, isih ana operasi gabungan karo zona segara cedhak, lan ing zona pesisir, ing ngendi rotasi helikopter ing kapal, ing corvettes padha, umume bisa digawa metu. Ana ancaman kapal selam - ing kapal Ka-27, ora ana ancaman kapal selam, kita ganti dadi Ka-52K, sing digunakake kanggo nyerang kapal musuh lan ing pesisir. Banjur kita ganti maneh.

Salah siji cara utawa liyane, nanging kanggo entuk kabisan lengkap kanggo karusakan saka target lumahing, perlu kanggo modernisasi Ka-52K, lan nggawe modifikasi anyar saka Ka-27 bisa nggawa loro senjata anti-kapal selam. sonar, kapal selam search buoys, lan rudal dipandu saka macem-macem jinis, utamané anti-kapal, lan , mbok menawa, anti-radar, bedhil mesin udhara ing lawang, lan malah luwih apik - ing lawang madhep loro-lorone.

Kanggo tugas transportasi lan ngluwari, sampeyan butuh winch kanggo ngangkat beban lan kemampuan kanggo nyelehake tandu, sampeyan butuh imager termal sing bisa ndeteksi wong ing permukaan banyu lan sistem nonton televisi sing bisa digunakake ing tingkat cahya sing kurang. Elektronik modern ndadekake bisa "ngemas" kabeh iki dadi helikopter 12-ton. Sampeyan bisa uga kudu nginstal sorotan.

Kanthi cara sing menarik, imager termal sing padha, winch, pylons kanggo senjata roket lan senapan mesin dibutuhake kanggo nggunakake helikopter kanggo kepentingan pasukan khusus. Mesthine, sistem interferensi IR uga dibutuhake kanggo nglindhungi rudal sing golek panas lan sistem interferensi radio, nanging iki minangka prioritas sing dibutuhake ing helikopter militer apa wae, uga kabeh iki wis digunakake ing Angkatan Aeroangkasa, dikuasai dening industri, diprodhuksi. lan ora bobote akeh. Sistem pertahanan Vitebsk, umpamane, nindakake kanthi apik ing Suriah. Sajrone perang kanggo Palmyra, laporan Anna-News ngemot rekaman militan sing nembak roket saka MANPADS menyang helikopter kita, nanging dheweke mung mabur tanpa nyekel helikopter sing dilengkapi kompleks pertahanan. Ora ana masalah nglengkapi helikopter Ka-27 kanthi padha.

Saka tugas liyane, mung pengintaian lan serangan ing lemah sing kudu dicritakake.

Tugas pengintaian liwat segara ora ditanggulangi tanpa radar udhara. Kajaba iku, kanggo klompok mogok kapal minangka sarana pengintaian, dudu Ka-27 sing "luwih menarik", sanajan dilengkapi stasiun radar modern (bisa uga padha karo Ka-52K sing dimodernisasi hipotetis), nanging helikopter Ka-31 AWACS utawa sawetara pembangunan luwih.

Iku helikopter AWACS sing bisa uga ora cukup kanggo klompok serangan shipborne, contone, ndeteksi ing advance karya pengintaian udhara mungsuh utawa helikopter mungsuh ing dhuwur kurang, nyiapake kanggo miwiti rudal anti-kapal ing kapal saka kadohan aman. , lan sing paling penting, luwih gampang ngusir serangan udara. Sanajan unmasks sambungan, asring ora bisa ditindakake tanpa alat kasebut.


Helikopter AWACS Ka-35. Digawe, diuji ing Suriah, diadopsi, nanging ...


Duwe helikopter AWACS ing kapal permukaan kita ora anyar. Ing taun 1971, helikopter Ka-25Ts mlebu layanan karo penerbangan Angkatan Laut USSR, bisa ndeteksi kapal permukaan gedhe kanthi jarak nganti 250 kilometer saka helikopter amarga kombinasi ketinggian penerbangan lan radar sing kuat. Lan helikopter kasebut adhedhasar kapal penjelajah Soviet lan BOD, nyedhiyakake serangan laut utawa kelompok telusuran Angkatan Laut kanthi kesempatan kanggo "katon ngluwihi cakrawala", lan adoh banget sanajan miturut standar saiki. Ka-25Ts nyedhiyakake ora mung pengintaian, nanging uga ngarahake peluncuran rudal anti-kapal abot saka Soviet. armada adoh adoh.


Ka-25Ts


Saiki, helikopter Ka-35 sing diuji ing Suriah siap kanggo produksi massal ing Rusia. Kapabilitas tempur ora bisa dibandhingake karo Ka-25T lawas utawa malah Ka-31 sing digunakake saka Admiral Kuznetsov. Helikopter kuwi penting banget kanggo klompok mogok kapal sing "makarya" ing zona segara utawa segara sing adoh. Lan ora ing jumlah siji.

Kanthi serangan ing target lemah, kabeh uga ora gampang. Kanggo wong-wong mau, Ka-52K luwih cocog tinimbang Ka-27 sing ora nganggo waja lan tipis, utawa modifikasi apa wae, contone, Ka-29 lawas, sing isih disimpen ing Angkatan Laut.

Nanging, kaya sing wis kasebut, helikopter iki khusus banget lan ora mesthi bisa ngorbanake ruang ing hangar, sing bisa dikuwasani dening Ka-27 modern, bisa nindakake tugas pertahanan anti-pesawat lan nyerang target permukaan, transportasi. wong lan kargo, nylametake wong-wong sing nandhang kasusahan lan mlebu pasukan khusus ing pojok-pojok wilayah mungsuh. Ing asas, sampeyan bisa nggunakake Ka-27 kanggo serangan ing pesisir. Nanging kanggo iki, uga kudu dilengkapi ATGM jarak jauh Hermes lan njamin interaksi karo UAV, contone, jinis Orlan, panggunaan pertempuran sing uga ditindakake dening Angkatan Laut.

Yen ora, serangan helikopter marang target pesisir kudu ditinggalake, lan artileri angkatan laut kudu digunakake kanggo iki, lan rudal jelajah, yen bisa. Sanajan, yen kapal pendarat sing bisa nggawa helikopter melu operasi kasebut, mula bisa uga digunakake. Banjur misi telusuran lan nylametake bakal ditugasake ing Ka-27, sing adhedhasar kapal permukaan liyane, lan misi serangan bakal ditugasake ing Ka-52K saka kapal pendarat. Saiki, tanpa njupuk menyang akun kamungkinan partisipasi ing operasi saka Laksamana Kuznetsov, Angkatan Laut bisa njamin nggunakake pertempuran papat helikopter saka kebangkrutan saka jinis Ivan Gren, kang loro bisa njupuk mati bebarengan. Kabeh wong liya kudu mabur saka kapal tempur utawa patroli.

Iku saka kapentingan kanggo menehi klompok perang saka BDK uga kapal patroli saka project 22160. Ora migunani ing apa-apa, kapal iki, Nanging, bisa nyedhiyani basis kanggo helikopter lan Horizon UAVs. Bener, ora ana syarat kanggo nyimpen senjata penerbangan kanthi jumlah sing signifikan ing kapal, mula, kanggo nundha senjata, dheweke kudu mabur menyang sawetara kapal liyane, sing, mesthine, ora nyenengake, lan nganti sawetara isin, nanging kita duwe kapal liyane ing kono ora cukup, dadi ...

Iki beda banget yen sampeyan kudu nyerang target ing pesisir cedhak wilayah sampeyan. Banjur, kapal tempur Angkatan Laut sing operasi ing pesisir bakal nyatane kanggo helikopter Ka-52K minangka analog saka lapangan udara cadangan utawa lapangan udara mlumpat. Kanggo nindakake tumindak kaya iki, kabeh wis ana.

Ayo ringkesan.

Supaya helikopter sing digawa kapal bisa njupuk alih bagean saka tugas penerbangan kapal adhedhasar operator pesawat nalika kapal induk iki ora ana, Angkatan Laut butuh:

1. Modernisasi Ka-52K, nggawa karakteristik kinerja kanggo asli sing dikarepake (radar lengkap).
2. Nggawe versi anyar saka Helikopter Ka-27, padha karo kemampuan kanggo Amérika Sea Hawks - pertahanan anti-pesawat, serangan marang permukaan lan target pesisir nggunakake sistem anti-tank, serangan marang target lumahing nggunakake rudal anti-kapal, tugas transportasi lan panelusuran lan ngluwari, pangiriman kelompok pasukan khusus menyang pesisir lan mburi. Helikopter kasebut kudu dilengkapi sistem pertahanan modern lan sistem penampakan lan telusuran.
3. Nggawe modifikasi saka helikopter trawl adhedhasar Ka-27 lan trawl kanggo iku.
4. Ngasilake cukup helikopter AWACS.
5. Nggawe skenario utama sing bisa digunakake kanggo pertempuran helikopter kapal ing perang laut lan ndandani pangembangan kasebut ing charter.

Kabeh tugas iki ora katon unsolvable.

Operator helikopter kanggo macem-macem tujuan ing operasi ing DMZ yaiku kapal URO, kapal serbu amfibi lan kapal patroli (yen ana).

Umumé, Armada Segara Ireng saiki bisa nyebarake 4 helikopter ing kapal URO lengkap ing zona segara lan segara (siji ing kapal penjelajah Moskva lan siji ing telung kapal frigat Project 11356). Saperangan helikopter liyane bisa digawa dening kapal patroli inferior lan non-pertempuran Project 22160, lan ing sawetara taun bakal ana enem. Sayange, amarga masalah karo kacepetan, "patrolmen" ora bisa operate bebarengan karo kapal perang lengkap, nanging, Nanging, kita bakal ndandani kesempatan awal kanggo Armada Segara Ireng kanggo masang sepuluh helikopter ing DMZ.

Armada Baltik uga duwe limang operator helikopter nganti saiki - TFR Yaroslav the Wise lan proyek korvet 20380. Persistent destroyer, sing bakal ora bisa didandani, mung bisa dianggep minangka operator helikopter kanthi kondisional, sanajan ing darurat sampeyan bisa masang helikopter. ing, yen kasedhiya papan perlindungan sauntara. Sawise Neustrashimy TFR ora didandani, operator liyane bakal ditambahake, lan kira-kira ing pungkasan taun 2022, rong korvet liyane, total bakal ana wolung kapal perang sing bisa nggawa helikopter lan njamin panggunaan tempur, lan siji kapal sing diwatesi. cocok kanggo iki. Kasedhiya, mesthi, salah sawijining kapal sing kadhaptar ora bakal ana ing perbaikan jangka panjang sabanjure.

Ing Armada Lor, kapal penjelajah nuklir Pyotr Veliky (2 helikopter), Marsekal Ustinov RKR (1 helikopter), loro BOD (4 helikopter total), lan frigate Admiral Gorshkov (1 helikopter) ana ing layanan. Ora suwe, Laksamana Kasatonov bakal ditambahake, kanthi helikopter siji maneh. Ana loro BOD liyane ing ndandani, siji kang, Nanging, iki macet ing ndandani kanggo dangu, lan cruiser nuklir Admiral Nakhimov karo saperangan saka kursi.


Ka-27 lan Ka-25Ts ing dek kapal penjelajah rudal nuklir Project 1144


Sawise ndandani siji BOD lan Nakhimov, bisa nambah jumlah kursi kanggo helikopter nganti 13 unit, kanthi BDK proyek 11711, sing bisa dianggep minangka fait accompli, 17, yen kanthi mukjizat Chabanenko didandani, banjur 2 liyane, ing total 19. Iki, mesthi, tanpa Kuznetsov, kang, ing teori, nalika nggawa resimen aviation kapal kanggo tingkat sing dibutuhake saka kemampuan pertempuran, bakal ngatasi masalah aviation luwih irit.

Ing Samudra Pasifik, ana Varyag RKR, telung BOD lan loro korvet, sing total menehi 9 helikopter, Thundering sing dipasrahake taun iki bakal menehi siji helikopter maneh, total 10. Sawise modernisasi BOD Marshal Shaposhnikov yaiku rampung, saperangan liyane panggonan bakal ditambahake, mung 13, lan ing pungkasan 2022 liyane telung corvettes bakal ditambahake, iki 3 liyane helikopter lan total 16 mobil. Plus "pembawa kondisional" - EM "Cepet".

Kita ora ngetung armada tambahan, sanajan ana uga kapal sing duwe hangar ing kana.

Apa akeh utawa sithik?

KUG, sing nduweni 16 helikopter, bisa nyedhiyakake tugas tempur sing terus-terusan saka siji utawa loro helikopter ing kesiapan nomer 1 utawa ing udhara watara jam. Nalika sampeyan bisa ndeleng, iku cukup bisa kanggo mbentuk tatanan saka komposisi saka Angkatan Laut karo nomer helikopter lan masang ing sembarang téater bisa operasi.

Pira helikopter basis kapal bisa perang ing perang modern? Pengalaman Amerika nggunakake helikopter saka dek kapal gedhe, kayata UDC utawa operator pesawat, ora ditrapake kanggo kita - kita ora duwe kapal kaya sing diduweni, lan ora bakal ana ing mangsa ngarep. Nanging ana uga pengalaman liyane. Helikopter dek adhedhasar kapal URO perang cukup sukses. Lan sanajan pengalaman iki uga Amerika, cukup ditrapake kanggo kita. Ayo dipikirake.

Teluk Persia - 91


Nyiyapake kanggo ngusir serangan udara Sekutu, Irak mutusake kanggo maju, menyang segara, sistem pertahanan udara, saengga nggawe garis pertahanan ngluwihi wilayah Irak. Sebagéyan gedhé sistem pertahanan udara sing digunakake kanggo tugas iki dikonsentrasi ing sewelas platform minyak lepas pantai ing lapangan minyak Ad-Dawra ing sisih kidul-wétan Pulo Bubiyan, sing, kaya-kaya, "nutup" segara nyedhaki kutha Irak. saka Ummu Qasr. Bagéyan saka sistem pertahanan udara uga ana ing rong pulo cilik ing sisih kidul Bubiyan - Karoo lan Umm al-Maradim.

Pulo-pulo kasebut direbut Irak nalika wiwitan invasi ing Kuwait. Saliyane kasunyatan manawa pos pengintaian lan pertahanan udara Irak dumunung ing pulo lan platform minyak, saluran antarane Semenanjung Arab lan Pulo Bubiyan digunakake dening armada Irak kanggo gerakan kapal sing relatif aman lan rahasia. Komando Irak ngrancang yen ing pungkasan Januari 1991, serangan amfibi taktis saka kanal menyang mburi pasukan koalisi sing mbela Ras Khavji bakal nyumbang kanggo serangan darat sing sukses ing kutha iki. Kanggo nindakake operasi pendaratan, sawetara kapal landing medium lan speed boat wis siyap. Panutup kasebut, saliyane sistem pertahanan udara ing platform lan pulo, ditindakake dening rudal lan kapal torpedo sing digawe Soviet, kapal sapu ranjau lan kapal patroli berkecepatan tinggi Jerman, sing dipersenjatai karo misil Exocet dening Irak.

Kanggo pangayoman tambahan kanggo armada, ing pesisir, Irak nyebarake peluncur rudal anti-kapal Ulat Sutra Cina, kanthi petungan sing wis dilatih. Miturut militèr Irak, kapal-kapal koalisi ora bakal bisa nimbulaké karusakan akeh ing pertahanan pesisir tanpa nglebokake jarak efektif saka misil kasebut.

Supados rencana Sekutu badhe ndharat ing Irak saged kawujud, saha rencananipun tiyang Irak badhe ndharat ing sacedhaken Ras Khawji, saha njagi wadya-bala koalisi saking pasisir Irak supados tetep namung rencana, pramila kedah nyirnakaken wadya-bala punika.

Tumindak liyane ing pangertene minangka "model" kanggo kita. Yen Angkatan Laut bakal perang ing endi wae sing adoh saka pesisir asline, solusi kasebut mung siji-sijine sing kasedhiya kanggo kita amarga peralatan teknis kita. Mesthi, mung yen jinis helikopter lan karakteristik kinerja digawa menyang tingkat sing dibutuhake, lan pilot, teknisi, kru kapal lan markas dilatih kanthi bener.

Tanggal 18 Januari 1991, pesawat saka pasukan koalisi wiwit ngirim serangan bom massive ing Irak. Langsung, sistem pertahanan udara sing dipasang dening Irak ing rong platform minyak lan pulo "ngandika". Dheweke gagal nembak sapa wae, nanging bisa ngganggu kanthi becik, lan masalah kasebut kudu dirampungake kanthi cepet.

Ing dina sing padha, reconnaissance tentara Amerika lan helikopter panuntun dhumateng majeng OH-58D "Kiowa Warrior" mabur menyang fregat "Nicholas" (USS FFG-47 "Nicholas") kelas "Oliver Perry", ngendi dheweke siap kanggo sortie nglawan. target pesisir SH -60B. Ing wayah wengi, "Nicholas" nyedhaki platform minyak ing jarak sing ngidini tembakan artileri. Helikopter loro kasebut diangkat menyang udara. Kiowa nyedhiyakake panuntun dhumateng lan masang loro ATGM, lan Sea Hawk basis operator nggawe sawetara serangan akurat ing platform karo rudal dipandu. Sawetara hit nyebabake bledosan amunisi ing platform lan uwal saka prajurit Irak ing prau karet.


"Nicholas" (FFG47 USS "Nicholas") kelas frigat "Oliver Perry"


"Nicholas", sauntara, nyedhaki platform sing luwih cedhak, njaga kasepen radio lengkap lan mbukak tembakan artileri ing Irak, wis "lembut" dening serangan saka helikopter. Nalika frigate lagi murub, helikopter mabur saka sawetara kapal liyane kanthi detasemen Navy SEAL ing kapal, sing banjur ndharat ing platform. Sawisé tawuran sing suwene pirang-pirang jam, diiringi tembakan saka fregat, wong Irak nyerah.

Sabanjure teka giliran pulo cilik sing direbut Irak - Karoo.

Sajrone sortie pesawat serangan basis operator A-6 Intruder, sing terakhir bisa nglelebke lapisan ranjau Irak, kapal sapu ranjau lan kapal patroli ing cedhak pulo kasebut. Sapu ranjau liyane sajrone serangan iki bisa nyingkiri pesawat serangan kasebut, nanging "mabur" menyang lapangan ranjau Irak lan diunekake.


OH-58D "Kiowa Warrior". Digunakake kanggo misi serangan bebarengan karo "Sea Hawks"


Ora let suwe, helikopter diangkat menyang udhara kanggo ngangkat wong sing slamet saka fregat Amerika "Kurts" (USS "Curts"), nanging padha dipecat saka pulo kasebut lan ora bisa narik sapa wae metu saka banyu. "Kurtz" banjur miwiti shelling pesisir karo kertas 76-milimeter, ing wektu sing padha maneuvering supaya bakal dadi angel sabisa kanggo njaluk wong bali saka pulo karo bali geni. Nalika kedadeyan kasebut, kapal liyane, Leftwich kelas Spruence, ngunggahake helikopter karo klompok SEAL Angkatan Laut liyane, sing, kaya ing platform kasebut, ndharat ing tutupe tembakan artileri saka fregat. Wong Irak uga banjur nyerah ing pulo kasebut.

Pulo katelu - Umm al-Maradim, dicekel dening marinir sing ana ing kapal pasukan pendaratan menyang Irak.

Sadhar menawa pasukan Irak kanthi taktik ora bisa nolak serangan gabungan pasukan khusus lan artileri angkatan laut, wong Irak ngupaya nylametake kapale. Armada Irak nyusup Umm Qasr. Banjur, Irak ngrancang ngungsi menyang Iran, nalika KFOR nyiyapake lapangan ranjau anyar kanggo nglindhungi para fleeers lan banjur ninggalake.

Ing wayah wengi tanggal 28-29 Januari, pesawat serang A-6 Intruder lan pesawat E-2C Hawkeye AWACS nemokake akeh target cilik ing sisih lor-kulon Pulo Bubiyan ing pinggir kidul rawa-rawa ing Shatt al. - Delta kali Arab. Target kasebut pindhah menyang Iran. Sawisé iku, aviation dikenali minangka prau patroli Irak. Ing kasunyatan, prau iki pancene ana, nanging ora mung - kabeh armada Irak mlayu menyang Iran.

Komandan "perang permukaan" pasukan koalisi disebarake marang Irak minangka detasemen pasukan, sing utamane kalebu helikopter Westland "Lynx".

Kanthi sawetara fragility njaba, iki kendaraan tempur serius banget. Iku Lynx, sanadyan retrofitted, iku helikopter produksi pisanan ing donya, kacepetan kang ngluwihi 400 km / h. Dheweke dadi salah siji sing pisanan ngrampungake "loop mati".


Foto saka wektu iku. Mulai rudal anti-kapal "Sea Skew" saka helikopter "Lynx"


Lynx dadi helikopter tempur pisanan ing donya sing nggunakake rudal anti-kapal nglawan kapal permukaan nalika perang - ing 3 Mei 1982, helikopter kasebut ngrusak kapal patroli Alferez Sobral Argentina sing ditabrak rudal Sea Skew karo serangan rudal.

Kanggo mburu armada Irak, helikopter padha bersenjata karo rudal anti-kapal sing padha. Mangkono wiwit salah siji acara angkatan laut paling misuwur ing Perang Teluk, Peperangan Bubiyan, uga kadhangkala disebut "Turkey Hunt ing Bubiyan." Kanggo 13 jam, helikopter Inggris njupuk udhara saka kapal, nggawa rudal anti-kapal ing pylons.

Nggunakake pandhuan saka pesawat lan pesawat R-3C Orion Amerika lan helikopter SH-60B, Inggris tindak menyang jalur peluncuran sing dikarepake lan nggunakake misil anti-kapal marang kapal Irak. Sajrone operasi 13 jam, dheweke ngirim 21 serangan marang armada Irak. Serangan helikopter iki ngrusak 14 kapal Irak saka macem-macem jinis: 3 kapal penyapu ranjau, 2 minzag, 3 kapal kacepetan sing bersenjata rudal Exocet, 2 kapal patroli sing dibangun Soviet, 2 KFOR, 2 kapal penyelamat. Canadian CF-18 fighter-bombers uga nyumbang, kang uga ngrusak (lan bener numpes) sawetara prau rudal.

Ing pungkasan perang, mung saperangan saka kapal Irak tekan Iran - siji KFOR lan siji prau rudal. Angkatan Laut Irak wis ora ana. Lan peran utama ing karusakane diputer dening helikopter.

Umumé, helikopter dadi pasukan utama ing perang ing segara ing Teluk Persia. Panglima "perang lumahing" biasane bisa ngetung 2-5 helikopter Inggris "Lynx" ing wayah awan, tugas utama yaiku serangan rudal ing target permukaan, saka 10 nganti 23 SH-60B Amerika, sing utamane digunakake kanggo pengintaian, lan minangka tugas sekunder kalebu serangan rudal sing dipandu marang target permukaan lan platform lepas pantai, uga tentara OH-58D kanthi jumlah 4 unit, sing digunakake kanggo serangan wengi ing target pesisir (utamane ing pulo) lan platform.

Senadyan kasunyatan sing helikopter iki kagungane Angkatan Darat AS, padha, thanks kanggo agul-agul rotor lempitan (kaya kabeh helikopter tentara AS), padha adhedhasar kapal URO, kaya helikopter liyane. Kapal URO, saliyane nggawa helikopter, uga digunakake ing permusuhan.

Sawise kalah ing Bubiyan, operasi helikopter saka kapal URO diterusake. Saindhenging Februari, Kiowas lan SeaHawks nindakake sorties pertempuran saka kapal kanggo pengintaian lan nyerang peluncur rudal anti-kapal pesisir sing diidentifikasi. Sawise, SH-60B bisa ngetokake sebutan target kanggo nggunakake rudal anti-kapal menyang prau Kuwait, sing bisa numpes kapal Irak. Helikopter Inggris "Lynx" uga nerusake urutane. Mung tanggal 8 Februari 1991, dheweke nyerang lan ngrusak utawa ngrusak limang prau Irak.

Ing pungkasan Februari, Angkatan Laut Irak wis dirusak. Gunggunge kapal, prau, prau lan prau sing ditabrak angkatan laut koalisi nganti 143 unit. Proporsi sing signifikan saka kerugian iki kanggo wong Irak disebabake dening helikopter sing diluncurake menyang kapal URO, lan uga nyebabake kerugian siji-tahap paling dhuwur.

Mbandhingake pasukan lan tegese sekutu sing digunakake ing perang angkatan laut ing Teluk Persia ing taun 1991, kita bisa ngomong yen tugas skala sing padha kanggo numpes pasukan permukaan lan obyek stasioner Angkatan Laut Rusia, sanajan ing negara saiki, bakal wis gampang rampung. Tundhuk kasedhiyan printah wewenang, lan helikopter nganyarke minangka dituduhake ing ndhuwur.

Helikopter nglawan pesisir. Libya


Perang Libya taun 2011, nalika NATO ngremuk lan ngrusak negara sing makmur iki dadi kekacauan lan keganasan, uga dadi landmark kanggo helikopter tempur. Helikopter tempur NATO sing dipasang ing segara ing kapal serbu amfibi nggawe kontribusi tartamtu kanggo kekalahan pasukan pemerintah Libya. Prancis nyebarake 4 helikopter Tiger menyang DVKD Tonnerre (kelas Mistral), saka ngendi dheweke nggawe sorti biasa.

Kajaba iku, Inggris nyebar limang Apache ing kapal penyerang amfibi Samudra. Kabeh sumber nyatet kontribusi andhap asor saka helikopter kanggo perang iki, yen kita ngevaluasi dening jumlah karusakan inflicted ing mungsuh.


Siji "Apache" njupuk, pasangan kasebut nyiapake serangan nglawan Libya saka operator helikopter Angkatan Laut Kerajaan Inggris "Ocean", 2011


.
Lan iki "Macan" Prancis - uga nglawan Libya


Nanging, sumber kasebut licik.

Kasunyatane yaiku salah sawijining tugas helikopter serang ing Libya yaiku ndhukung pasukan khusus "dheweke". Nalika kabeh jagad nonton pemberontakan populer sing ditindakake ing Tripoli sing difilmkan dening Al Jazeera, perang sing cepet nanging sengit ditindakake ing Tripoli nyata lan ing antarane para pembela negara Libya lan pasukan khusus NATO. Lan dhukungan saka helikopter serangan penting kanggo "spesialis" NATO. Kajaba iku, statistik ora njupuk menyang akun serangan marang infantri buyar, marang Unit mungsuh gelut, njupuk menyang akun mung nomer sorties marang target kuwi, nanging ora ngandika khusus bab karusakan sing disebabake.

Bukti yen operasi helikopter ing Libya sukses yaiku sawise perang iki, kapentingan ing serangan pesisir saka helikopter serangan berbasis kapal mundhak.

Kajaba iku, ora kaya perang ing Teluk Persia ing taun 1991, ing Libya, NATO kanthi cara terorganisir nggunakake helikopter khusus karo pilot tentara nglawan "pantai". Padha adhedhasar kapal kebangkrutan khusus, nanging ing skala sing digunakake ing kana, dheweke uga bisa mabur saka kapal URO, sing tegese kita uga duwe hak kanggo nimbang operasi kasebut minangka sawetara model kanggo sinau.

Sithik saka mangsa


Inggris bakal nggabungake sistem American Link16 kanggo ijol-ijolan informasi bebarengan menyang helikopter tentara, lan nambah frekuensi latihan tentara Apache saka operator pesawat. Malah sadurunge invasi Libya, Inggris nyoba kanggo nindakake latihan kanggo numpes prau kacepetan dhuwur arep ing serangan massive marang kapal lumahing Inggris. Ternyata "Apache" sukses banget kanggo nindakake tugas kasebut, saiki Inggris nambah interaksi antarane armada lan helikopter tentara.


Kira-kira kaya iki. Dheweke bakal nindakake ing sawetara taun


Ora adoh saka Prancis, sing uga cukup sukses nggunakake "Macan" ing Libya.

Australia kanthi rapet ngawasi para peserta ing operasi kasebut. Australia wis wiwit nyoba penerbangan helikopter serangan tentara saka UDC sing diwenehake dening Spanyol. Dikarepake yen sawetara aplikasi bakal luwih akeh lan luwih akeh.

Saiki, ing nggunakake pertempuran helikopter tentara saka kapal, ana kecenderungan kanggo nambah liyane lan liyane bagean saka helikopter tempur ing nindakake kabeh volume saka misi serangan ing pesisir. Uga, tren yaiku nggunakake senjata rudal sing luwih maju, uga integrasi UAV lan helikopter dadi kompleks serangan tunggal.

Lan aja ngremehake kemampuane.

Kanggo nggunakake helikopter nglawan kapal permukaan tempur, kajaba Rusia, iki wis dadi praktik standar sanajan angkatan laut sing ora gedhe banget lan kuwat, ora kanggo armada sing dikembangake.


"Sea King" Brasil karo rudal anti-kapal "Exocet". Wong Brasil ngerti kabeh kanthi sampurna lan nindakake "kaya sing kudune"


Angkatan Laut Kerajaan Inggris, umpamane, nampa versi helikopter Lynx sing luwih apik - Wildcat, helikopter laut serangan sing mbebayani banget sing nduweni radar telusuran lan penargetan sing sampurna lan sistem penampakan optik-elektronik kanthi saluran pencitraan termal. , saged nggawa lan nggunakake minangka cilik-ukuran pluru multi-tujuan karo LMM "Martlet" karo laser gabungan lan panuntun dhumateng infrared, lan rudal anti-kapal "Sea Venom", kang ngganti "Sea Skew".




"Wildcat" - penerus tradhisi "Lynx"


Inggris, mulane, aja lali babagan pengalaman tempur lan terus ngembangake helikopter anti-kapal khusus.

Padha ora piyambak. Kapabilitas helikopter angkatan laut lan anti-kapal selam kanggo nyerang target permukaan kanthi misil dikembangake dening akeh negara. Kita ora bisa ditinggal.

Helikopter vs pesawat


Dhewe, kudu dipikirake babagan masalah pertahanan udara saka tatanan angkatan laut lan peran helikopter kasebut. Iku wis ngandika bab helikopter AWACS, nanging prakara ora winates kanggo wong-wong mau, lan kene kok.

Nganti saiki, kanggo radar apa wae, deteksi lan klasifikasi helikopter sing nglayang ing ndhuwur lemah tetep dadi masalah gedhe. Liwat banyu, efek iki luwih kuwat, lan ora bisa ndeteksi target kasebut sadurunge.

Alasanipun prasaja - lumahing segara oscillating menehi sinyal semrawut "minangka nanggepi" sing radar pesawat tempur ora bisa nemtokake sembarang obyek radio-reflecting stasioner ing lam gangguan. Helikopter sing nglayang ing banyu ing papan sing dhuwur ora bisa dideleng kanggo sawetara wektu, nganti pesawat tempur cedhak banget. Banjur, pejuang bakal bisa ndeteksi helikopter kanthi sinyal sing dibayangke saka lading sing muter. Kacepetan agul-agul helikopter ing saben wayahe cukup gedhe kanggo "Doppler shift" kedaden lan sinyal radar dibayangke saka glathi bali ing frekuensi beda saka sing dibayangke saka ombak.

Masalah karo pejuang yaiku helikopter sing dilengkapi radar modern bakal ndeteksi luwih awal. Lan ora bisa diatasi.

Saiki, ora ana radar udhara ing donya sing bakal diselehake ing pesawat tempur cilik lan bakal bisa ndeteksi helikopter sing nglayang ing banyu ing papan sing dhuwur, paling sethithik saka 45-50 kilometer.

Lan ora jelas carane bisa digawe, ing kasus apa wae, ora ana pabrikan radar ing donya sing wis cedhak kanggo ngrampungake masalah kasebut. Ing wektu sing padha, deteksi pesawat ing jarak sing padha lan luwih dawa ora dadi masalah kanggo umume radar, malah sing wis lawas, lan akeh sing bisa digunakake ing helikopter uga. Contone, sing asline direncanakake kanggo Ka-52K.

Nyatane, ing kahanan kasebut, bisa nggawe penghalang anti-udara kanthi basis helikopter, diselehake adoh saka klompok kapal. Kombinasi saka helikopter AWACS lengkap lan helikopter tempur sing nggawa rudal udara-ke-udara bakal bisa nyerang pesawat musuh kanthi relatif aman menyang KUG, lan helikopter kasebut dijamin ngluncurake rudal dhisik, banjur kendaraan sing bisa maneuver. karo sistem pertahanan marang rudal karo IR utawa radar- panuntun dhumateng, iku bakal bisa kanggo evade roket dibukak. Lan yen helikopter tempur dhewe dilengkapi radar lengkap (sing kudu ditindakake), mula bakal ditindakake tanpa data saka helikopter AWACS, cukup mung kanggo ngelingake yen mungsuh "ing dalan", lan dijamin bakal nyekel dheweke ing "ambush rudal" - bakal sijine wong ing kahanan ing ngendi grombolan rudal dumadakan "saka bayangan" bakal tiba ing striker dimuat karo pluru lan tank hanging.

Mesthine, iki mbutuhake persenjataan helikopter lan misil udara-ke-udara. Aku kudu ujar manawa Kulon aktif melu iki. Dadi, Eurocopter AS 565 uga nggawa rudal udara-udara, Amerika wis suwe nglengkapi Cobras saka Korps Marinir nganggo misil Sidewinder.


Peluncuran rudal anti-kapal AS-12 kanthi Eurocopter AS 565. Uga dilengkapi rudal udara-ke-udara



Rudal udara-ke-udara "Sidewinder" ing helikopter AN-1Z "Venom"


Dibandhingake karo negara maju, kita tumindak kaya biasane: kita duwe helikopter sing apik, kita duwe rudal sing apik, kita duwe pengalaman nggunakake rudal udara-ke-udara R-60 saka helikopter, kita duwe pengalaman kalebu helikopter Mi-24 ing negara kasebut. sistem pertahanan udhara, lan malah miturut sawetara gosip, mung kamenangan saka helikopter liwat jet fighter ing pertempuran udhara wis ngrambah ing Mi-24. Lan kita ora bisa nggabungake kabeh. Stasiun radar lengkap kanthi kapisah, Ka-52K kanthi kapisah, rudal udara-ke-udara kanthi kapisah. Lan ing endi wae lan ing kabeh. Mung tragedi ...

Mesthine, bisa uga angel ngluncurake roket saka mode hovering. Nanging masalah iki bisa ditanggulangi - kita dudu sing pertama lan dudu sing pungkasan, nggawe roket rong tahap kanthi akselerator adhedhasar rudal udara-udara dudu Newton's Bean, lan iki wis ditindakake. rampung ing donya. Ora ana alesan kenapa Rusia ora bisa mbaleni iki. Secara teknis, paling ora persis.

Uga cetha yen helikopter multi-tujuan kanggo Angkatan Laut kudu bisa nggunakake rudal udara-ke-udara. Sawise kabeh, kaya sing wis dingerteni sadurunge, kesempatan kanggo njupuk Katrans karo sampeyan ing kampanye militer ora mesthi.

Kita mung bisa ngarep-arep yen akal sehat bakal menang. Ing kahanan ora ana virtual saka armada operator pesawat dhewe lan ora ana kapal pendaratan paling gedhe saka jinis Mistral, ora ana alternatif kanggo taruhan ing helikopter, uga adhedhasar kapal URO - ora ana liyane, patroli lan kebangkrutan kapal mung bisa digunakake ing kahanan kang ora ana siji kudu break adoh, lan dijamin. Ora ana sing njanjeni perang laut kaya ngono lan ora janji.

Iki tegese sampeyan kudu sinau carane tumindak ing tingkat sing padha ing ngendi Barat tumindak ing perang angkatan laut, lan banjur ngluwihi.

Secara teknis, kita duwe kabeh kanggo iki, lan mung pitakonan yaiku kepinginan.

Nanging, kabeh, lan ora mung helikopter, mesthi ana ing negara kita.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Henry Jones, Globalsecurity.org, The Telegraph, militarynews.co.uk, seni rupa Amerika, Alexey Mikheev saka majalah Vzlyot, No. 7/2005, Air Recognition, Kamov OJSC, Aviation and Time No. 1/2011 , Wikipedia Commons, MBDA, https://www.maritimequest.com, seaforces.org, Lockheed Martin, ammokor.ucoz.ru, airwar.ru,
173 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Irit
    Irit 18 Agustus 2019 05:47
    +2
    Александр hi artikel sampeyan apik! Nanging, kita ora duwe siji bab - kita ora duwe operator pesawat saka tembung ing kabeh, amarga Kuznetsov bener cruiser bisa nindakake pesawat ing Papan, lan iki kelas temen beda saka kapal.
    1. timokhin-aa
      18 Agustus 2019 07:59
      + 14
      Ya, iki profanity, Kuznetsov luwih operator pesawat saka Invincibles lawas saka Inggris, contone, utawa saka sawetara Shakri Narubet.
      1. 3danimal
        3danimal 5 Desember 2019 20:36
        0
        Diposaken Kuznetsov dipertanyakan, sawise mundhut biasa-biasa wae saka PD-70. Njaluk wong Norwegia supaya mbangun kita sing anyar, ta?
      2. Phoenix
        Phoenix 27 Oktober 2020 21:27
        0
        "Sidewinder" ing venoms lan supercobras biasane isih agm-122 sidearm;)
    2. NAVI
      NAVI 18 Agustus 2019 22:36
      +1
      Sampeyan bener, padha tansah nulis TAKR. Ing wektu iku, Politbiro wis kleru dening tembung kapal induk.
    3. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 19 Agustus 2019 15:42
      -1
      Quote: Irit
      kanggo "Kuznetsov" iku bener cruiser bisa nggawa pesawat

      Kapal penjelajah sing bisa nggawa penerbangan ing papan kasebut yaiku papat pr pisanan. pesawat pertahanan mast.
      Nanging ing proyek kaping lima 1143, sawetara pesawat mblokir sawetara rudal / rudal anti-kapal, lan beban tempur klompok udara kasebut luwih dhuwur tinimbang papat pisanan kanthi KVVP. Kajaba iku, sistem pertahanan udara tetep mung kanggo pertahanan diri. Dadi 1143.5 minangka kapal induk kanthi pertahanan udara sing kuwat, dipersenjatai maneh karo rudal jelajah / anti-kapal.
    4. kutuz
      kutuz 17 September 2019 18:06
      +2
      "Kita ora duwe operator pesawat saka tembung ing kabeh, amarga" Kuznetsov "" - lan "Kuznetsov" angel kanggo nelpon cruiser, iku luwih kaya scrap metal.
  2. amatir
    amatir 18 Agustus 2019 05:51
    -9
    Artikel-artikel E. Damantsev paling sithik.
    1. Pak X
      Pak X 18 Agustus 2019 12:58
      +5
      Quote: Amatir
      Artikel-artikel E. Damantsev paling sithik.

      hi
      Apa sampeyan menehi rating artikel miturut jumlah tembung?
  3. tihonmarine
    tihonmarine 18 Agustus 2019 06:42
    +7
    Matur nuwun, banget informatif. Nanging sanajan mangkono iku cetha yen armada kita wis lawas banget lan mundur, lan ora ana penerbangan operator, lan ora ana, backlog lengkap.
    1. Kote Pane Kohanka
      Kote Pane Kohanka 18 Agustus 2019 17:19
      +4
      Kutipan saka tihonmarine
      Matur nuwun, banget informatif. Nanging sanajan mangkono iku cetha yen armada kita wis lawas banget lan mundur, lan ora ana penerbangan operator, lan ora ana, backlog lengkap.

      LAN.......?
      Ana rong pilihan! Pisanan, nindakake soko! Saka Penulis artikel dina iki aku seneng !!!
      Sing nomer loro yaiku nyuwek rambut ing sirah utawa goon "ora kedadeyan, nanging dadi luwih elek" ...... Aku ora ngerti babagan sampeyan, aku seneng karo pilihan pisanan.
  4. nycomedes
    nycomedes 18 Agustus 2019 07:02
    -1
    Artikel sing menarik, matur nuwun!
    1. timokhin-aa
      18 Agustus 2019 07:57
      +2
      Mangga bungah sing disenengi.
  5. Err
    Err 18 Agustus 2019 07:41
    +3
    Saka teks artikel:
    Iku Lynx, sanadyan retrofitted, iku helikopter produksi pisanan ing donya, kacepetan kang ngluwihi 400 km / h.
    Kanggo nggayuh rekor kacepetan 400,87 km / jam, mung siji conto G-LYNX sing kudu digawe, sing beda banget karo serial Westland Lynx.
    Helikopter kasebut nampa mesin Rolls-Royce Gem 1,200 60 tenaga kuda anyar sing luwih kuat, lan transmisi sing luwih kuat. Injeksi methanol banyu dipasang kanggo nambah tenaga mesin. Lynx uga nampa boom buntut sing kurang kanthi rong stabilisator vertikal, sing padha. menyang Westland WG-30. Iki nyuda beban ing rotor buntut lan nambah stabilitas ing kecepatan dhuwur. Blades rotor komposit Inggris Experimental Rotor Program (BERP) sing mentas dikembangake uga dipasang. Blades BERP nduweni tip sing ngidini helikopter bisa mabur kanthi kecepatan dhuwur.
    Sumber: https://igor113.livejournal.com/903176.html
    1. timokhin-aa
      18 Agustus 2019 07:51
      +2
      Nanging, iki minangka modifikasi saka model dhasar, ora liya.
  6. Usher
    Usher 18 Agustus 2019 07:52
    +1
    Foto pisanan ora katon kaya SH-60. Napa sampeyan nyasarké wong?
    1. timokhin-aa
      18 Agustus 2019 10:30
      +1
      Salah, iku Wildcat. Aku bakal ndandani.
  7. kn54
    kn54 18 Agustus 2019 08:04
    +2
    "Helikopter berbasis dek wis dadi mata, kuping lan untu kapal perang."
    Majalah "Teknologi Militer".
  8. Kaldon48
    Kaldon48 18 Agustus 2019 08:37
    +2
    Umumé, kaya biasane, Rusia isih bisa nyedhiyakake kualitas ing papan liya, nanging kanthi jumlah, kesulitan muncul.
  9. abc_alex
    abc_alex 18 Agustus 2019 08:49
    +2
    Pitakon kanggo penulis, kenapa sampeyan entuk ide yen Katran direncanakake karo Zhuk? Nalika aku ngerti, Phozotron mung ngumumake kemungkinan adaptasi Beetle menyang Katran. Nanging aku ora bisa nemokake informasi babagan pungkasan utawa malah wiwitan karya ing topik iki.
    Menapa malih, nasib radar Zhuk A dhewe gumantung ing project temen beda, nanging wis MiG-35, kang operator utama stasiun. Dheweke ora bakal pesen pesawat militer, ora bakal ana radar lengkap ing seri kasebut, tegese ora ana sing bisa disederhanakake.

    Lan kanggo Helikopter Kamov saka versi sadurungé, ana pertimbangan: ora ana sing bakal nindakake apa-apa karo wong-wong mau. Malah ing kahanan USSR, pangembang padha ora kasengsem ing kekacoan karo peralatan angkatan laut cilik. Lan saiki malah luwih. Helikopter laut minangka barang potongan, sampeyan ora bisa nggawe anggaran, sawetara pilihan eksperimen isih nyata, nanging seri kasebut dadi larang utawa ora duwe bathi. Iki sing nalika iku nyurung Kamovites menyang kompetisi 28/50.

    Dadi, ing mratelakake panemume, iku realistis kanggo pirembagan mung bab manunggalaken saka armada serangan lan anti-kapal selam helikopter saka Angkatan Laut adhedhasar Katran. Mbok menawa ana liyane sing bakal tuwuh bebarengan karo Ka-226 cilik. Nanging pangarep-arep kanggo pangembangan Ka-27 lan Ka-29 ora nyata. Inggih, mikir dhewe 27 lembar Ka-29 lan 63 Ka-27 kabeh modifikasi. Tanpa prospek produksi. Sapa sing bakal kekacoan karo nomer cilik? Dheweke miwiti proyek sing padha "M" lan mandheg. Ya, lan motor Ukrainia.
    1. timokhin-aa
      18 Agustus 2019 10:51
      +2
      lan ing ngendi sampeyan entuk gagasan yen Katran direncanakake karo Zhuk? Nalika aku ngerti, Phozotron mung ngumumake kemungkinan adaptasi Beetle menyang Katran. Nanging aku ora bisa nemokake informasi babagan pungkasan utawa malah wiwitan karya ing topik iki.


      Iki diusulake kanggo nyelehake ing helikopter kasebut lan gagasan iki didhukung dening wong-wong tartamtu ing Angkatan Laut, nanging pungkasane mutusake ora kalebu radar anyar ing TTZ kanggo nyimpen dhuwit. Aku ngomong babagan iki.

      Menapa malih, nasib radar Zhuk A dhewe gumantung ing project temen beda, nanging wis MiG-35, kang operator utama stasiun. Pesawat militer ora bakal dipesen karo dheweke


      Order, aja ragu-ragu.

      Helikopter laut minangka barang potongan, sampeyan ora bisa nggawe anggaran, sawetara pilihan eksperimen isih nyata, nanging seri kasebut dadi larang utawa ora duwe bathi.


      Nah, ayo dadi seri sing larang. We have amba dhuwit tumble menyang kabeh limo omong kosong, supaya iku luwih apik kanggo dhuwit gedhe kanggo nggawe normal lan perlu helikopter.
      1. abc_alex
        abc_alex 19 Agustus 2019 08:02
        +2
        Kutipan saka: timokhin-aa
        Order, aja ragu-ragu.

        Omonganmu nang kupingé Gusti Allah!
        Kanggo sawetara alasan aku duwe mamang babagan iki.

        Kutipan saka: timokhin-aa
        Nah, ayo dadi seri sing larang. We have amba dhuwit tumble menyang kabeh limo omong kosong, supaya iku luwih apik kanggo dhuwit gedhe kanggo nggawe normal lan perlu helikopter.


        Malah ing USSR, iki ora bisa. Industri lan biro desain jejer ora kasengsem ing helikopter laut. Banget spesifik lan winates. Contone, kita bakal nggawe stasiun radar kanggo wong-wong mau. Lan ing ngendi iku banjur? Lan bakal mbutuhake akeh pasukan lan sarana. Biro desain nampa penghasilan mung saka produk pungkasan, dikurangi saka saben seri. Lan yen seri 20 bêsik, apa income saka iku? Sawise kabeh, iki dudu pengebom strategis.
        "Kamov" perang karo iki minangka paling bisa, malah nyoba kanggo nggawe helikopter serangan adhedhasar gedhe-gedhe angkatan laut, kanggo sijine Sturm. Ora thukul. Lan saiki, aku wedi yen ora bakal tuwuh bebarengan. Mungkin ana sing bakal ditindakake adhedhasar Ka-52 ...
    2. Gempa bumi
      Gempa bumi 18 Agustus 2019 11:34
      +4
      Helikopter laut minangka barang potongan, sampeyan ora bisa nggawe anggaran

      Iki tegese kudu nggawe modifikasi kanggo layanan telusuran lan ngluwari, layanan federal, layanan lingkungan, utamane saka helikopter laut.
      1. timokhin-aa
        18 Agustus 2019 20:18
        +1
        Minangka pilihan, iki bisa ditindakake ing platform Ka-32, sing diprodhuksi sacara massal.
        1. Gempa bumi
          Gempa bumi 18 Agustus 2019 21:26
          0
          Ing kene sampeyan ora perlu nggawe, mung mulihake produksi massal (yen mandheg).
          PS Ka-32 digawe kanthi basis Ka-27, dadi sampeyan mung kudu ngelingi nomer pitulikur kanthi modernisasi avionik lan ngajari teknisi (anggota kru) carane nangani winch lan cara ngamanake kanthi bener wong lan kargo.
          1. abc_alex
            abc_alex 19 Agustus 2019 08:19
            +2
            Kutipan saka earthshaker
            Ing kene sampeyan ora perlu nggawe, mung mulihake produksi massal (yen mandheg).

            Lan saka ngendi sampeyan entuk sekutu? Pemugaran saka seri sembarang peralatan Soviet ngadhepi karo perlu kanggo nggawe kerjasama produksi anyar. Kadhangkala kedadeyan manawa perusahaan ora ana maneh lan produk kasebut ora digawe ing Rusia. Pengalaman mulihake produksi turbin gas kapal minangka conto kanggo sampeyan.
            1. NAVI
              NAVI 19 Agustus 2019 09:44
              -1
              GTU dibalekake? Aneh, aku duwe informasi sing beda. Padha ngganti supplier, utawa malah padha nyoba ... ya.
              1. abc_alex
                abc_alex 19 Agustus 2019 15:09
                0
                Kutipan saka Navi
                GTU dibalekake? Aneh, aku duwe informasi sing beda. Padha ngganti supplier, utawa malah padha nyoba ... ya.

                Supplier apa lan kanggo sapa? GTU kapal digawe ing Saturnus. Ing dina liyane, kahanan karo dheweke dijangkepi kanthi rinci dening SW. Aristarkh Ludwigovich.
                1. NAVI
                  NAVI 19 Agustus 2019 16:06
                  +1
                  Aku ngomong babagan masalah operasi "Gorshkov", luwih tepat babagan tanggal 90. Inggih, yen kabeh apik, aku mung seneng :-)
            2. Alexey R.A.
              Alexey R.A. 19 Agustus 2019 15:55
              +1
              Kutipan saka: abc_alex
              Pengalaman mulihake produksi turbin gas kapal minangka conto kanggo sampeyan.

              Luwih, ora pemugaran, nanging organisasi saka siklus lengkap. Kanggo padha biasane mulihake apa kita digunakake kanggo duwe, nanging iku ilang kanthi cara laut.
              Rusia, kaya RSFSR, ora tau duwe siklus lengkap produksi mesin turbin gas berbasis kapal ing wilayahe. Komponen lan bagéan saka sistem - ya, padha diprodhuksi dening kita, nanging pungkasanipun kabeh ditutup kanggo pabrik ing Nikolaev - kang tanggung jawab kanggo turbocharger, gearbox, Déwan lan testing.
              Dadi ing USSR, mula terus nganti 2014 ing Rusia:
              Saka sisih Rusia, NPO Saturn OJSC (area tanggung jawab - turbin daya), NPO Avrora Federal State Unitary Enterprise (GTE, mesin diesel lan sistem kontrol unit), Kolomensky Zavod OJSC (mesin diesel), saka Ukraina - SE NPKG "Zorya - Mashproekt "(turbocharger lan gearbox). Tes ditindakake kanthi basis saka Ukrainia SE NPKG Zorya-Mashproekt, amarga durung ana pangkalan bangku kanggo nguji unit turbin gas laut ing Rusia.

              Ing 2014 (lan, miturut sawetara sumber, malah sadurungé), kaputusan digawe kanggo ngatur siklus produksi lengkap ing Federasi Rusia. Ing taun 2017, bangku uji dipasrahake, ing taun 2018, mesin turbin gas kapal domestik pisanan diuji.
        2. abc_alex
          abc_alex 19 Agustus 2019 08:13
          +2
          Kutipan saka: timokhin-aa
          Minangka pilihan, iki bisa ditindakake ing platform Ka-32, sing diprodhuksi sacara massal.


          Motor! motor Ukrainia. Iku isih bisa kanggo njaluk warga, nanging kanggo kendaraan militer padha ora bakal ngedol manawa.
          Enteni VK-2500 ing seri gedhe lan remotorize platform. Aku ora desainer helikopter, nanging sakperangan alesan misale jek kula sing remotorization saka Ka-32, lan modifikasi sakteruse kanggo kabutuhan armada, ora cara paling gampang.
          1. Gempa bumi
            Gempa bumi 19 Agustus 2019 08:31
            +1
            Ana kangelan karo mesin, nanging iki ora alesan kanggo lungguhan, iku? Rauh bakal perlu kanggo sijine pitakonan titik-kosong, salah siji Angkatan Laut duwe helikopter basis kapal utawa padha ora.
          2. NAVI
            NAVI 19 Agustus 2019 09:42
            0
            Ya, padha ngedol kabeh :-)
            Dheweke nyopir kadet menyang Mirgorod. Su-27. Aku takon wakil kanggo persenjataan babagan sumber daya. Jarene njaluk suku cadang saka Rusia, liwat manajer gudang-manajer pedagang .... mung luwih larang tinimbang sadurunge.
            1. timokhin-aa
              19 Agustus 2019 19:12
              0
              Ya, aku ngerti carane iki rampung lan mokal kanggo nyedhiyakake helikopter anyar kanthi mesin kanthi cara kasebut.
          3. Alexey R.A.
            Alexey R.A. 19 Agustus 2019 16:04
            0
            Kutipan saka: abc_alex
            Motor! motor Ukrainia. Iku isih bisa kanggo njaluk warga, nanging kanggo kendaraan militer padha ora bakal ngedol manawa.

            Lan sanalika industri helikopter domestik wis urip wiwit 2014, sawise kabeh, produksi helikopter ora stubbornly berjuang karo release saka VK-2500. eseman

            Bener yen Klimovtsy karo tanduran Shuvalov rada telat. Nanging, matur nuwun marang Boguslaev - dheweke ora ngomong ya utawa ora babagan organisasi produksi ing Rusia nganti suwe, supaya wong-wong kita percaya nganti pungkasane luwih sithik, lan bakal diremehake. Iku apik yen keputusan kanggo mbangun pabrik dhewe digawe ing 2010, lan ora ing 2014. eseman

            Nanging, kita kudu menehi upeti marang Boguslaev - ora kaya frigat 11356 lan 22350, helikopter kita sawise Maidan ora ngalami kekurangan mesin, sanajan kasunyatane ing 2014 Klimovites mung ngasilake 10 mesin domestik, lan ing 2015 - mung 30. .
      2. abc_alex
        abc_alex 19 Agustus 2019 08:07
        0
        Kutipan saka earthshaker
        Iki tegese kudu nggawe modifikasi kanggo layanan telusuran lan ngluwari, layanan federal, layanan lingkungan, utamane saka helikopter laut.


        Pendekatan sing sehat. Mung layanan sing sampeyan kadhaptar ora kaya ngono. Ka-226 luwih budgetary tinimbang Ka-29, lan "sipil" uga ora narik. Lan maneh, kaya ngono: apa ahli ekologi butuh helikopter laut? Iku bakal dadi rega angkatan laut sengit ...
        1. Gempa bumi
          Gempa bumi 19 Agustus 2019 08:13
          0
          "pisanan" ninggalake kula kamar kanggo maneuver. Iku luwih apik kanggo mateni geni karo Ka-32 tinimbang karo 229, lan uga kanggo nampa klompok federal. Iku kabeh gumantung ing tugas kita mecahaken.
          1. abc_alex
            abc_alex 19 Agustus 2019 08:31
            0
            Kutipan saka earthshaker
            Iku luwih apik kanggo mateni geni karo Ka-32 tinimbang karo 229, lan uga kanggo nampa klompok federal.

            Ka-32 nduweni mesin Ukrainia.
            1. NAVI
              NAVI 19 Agustus 2019 09:40
              +1
              Dheweke uga nindakake ing Rusia. Sithik bener. TV-3-117 lan liya-liyane. Sich ngasilake bagean singa.
              Inggih, iki kanggo mobil Milevsky.
              1. abc_alex
                abc_alex 19 Agustus 2019 15:11
                0
                Kutipan saka Navi
                Inggih, iki kanggo mobil Milevsky.

                Semono uga karo Kamovsky. Ing Zaporozhye ana pabrik serial paling gedhé ing USSR. Pangembangan bisa dadi apa wae, nanging seri kasebut didorong ana.
            2. timokhin-aa
              19 Agustus 2019 19:13
              0
              Reverse engineering lan lokalisasi. Sampeyan bisa ngatur ing telung utawa patang taun.
              1. abc_alex
                abc_alex 21 Agustus 2019 08:37
                0
                Ngatur, VK-2500. Nanging nganti saiki meh ora cukup kanggo program saiki ing Mi-28 lan Ka-52. Aku durung krungu apa-apa bab rencana kanggo remotorize Ka-32.
                Nanging maneh, kepiye radar? Lan kompleks senjata? Apa bisa nyawiji karo Ka-52? Kanggo 10 mobil kanggo 6 kapal, iki ora bakal ditindakake. Apa ora luwih gampang kanggo nggawe versi anti-kapal lan anti-kapal selam Katran?
                1. timokhin-aa
                  21 Agustus 2019 11:47
                  0
                  Kanggo 10 mobil kanggo 6 kapal, iki ora bakal ditindakake.


                  Tulis sethithik. Malah saiki luwih akeh operator, lan isih ana tugas kanggo kerja saka pesisir lan ngekspor. Pira Ka-28 (ekspor Ka-27) ing India? Apa sampeyan duwe dhewe?

                  Apa ora luwih gampang kanggo nggawe versi anti-kapal lan anti-kapal selam Katran?


                  Luwih gampang, nanging ora bener. Helikopter kapal uga nduweni fungsi nggoleki lan nylametake lan transportasi.
                  1. abc_alex
                    abc_alex 21 Agustus 2019 12:08
                    0
                    Kutipan saka: timokhin-aa
                    Pira Ka-28 (ekspor Ka-27) ing India?

                    Aku ora ngerti, nuwun sewu.
                    Kutipan saka: timokhin-aa
                    Apa sampeyan duwe dhewe?

                    Kayane ya ana


                    Kutipan saka: timokhin-aa
                    Luwih gampang, nanging ora bener. Helikopter kapal uga nduweni fungsi nggoleki lan nylametake lan transportasi.


                    Nanging padha ora pas ing mobil padha. Ka-27PS lan PL minangka mesin sing beda ing basis sing padha. Sawise kabeh, ora bisa nggoleki prau saka PS? Mulane, salah siji utawa versi liyane adhedhasar kapal, utawa bebarengan, nanging siji-sijine.
                    Lagi digawe kanggo amba armada Soviet. Saiki, miturut pendapatku, mesin kasebut, khusus angkatan laut, ora bakal digawe. Mulane, ing mratelakake panemume, luwih realistis ngenteni rong kendaraan saka pertempuran "industri" sing gegandhengan adhedhasar Katran lan squeak-and-rescue ing pangkalan sing durung jelas kanggo aku.
                    1. timokhin-aa
                      21 Agustus 2019 12:21
                      0
                      Nanging padha ora pas ing mobil padha. Ka-27PS lan PL minangka mesin sing beda ing basis sing padha. Sawise kabeh, ora bisa nggoleki prau saka PS?


                      nanging kanthi kapal selam sampeyan bisa ngangkat wong saka banyu. Lan sampeyan bisa nganggo rudal anti-kapal. Nanging Ka-52 ora bakal ngeterake wong sing tatu utawa suku cadang.

                      Padha digawe kanggo armada Soviet gedhe. Saiki, miturut pendapatku, mesin kasebut, khusus angkatan laut, ora bakal digawe.


                      Wis digawe - Lamprey. Nanging bakal kadhangkala. Lan "saiki" ngetung.
                      1. abc_alex
                        abc_alex 21 Agustus 2019 15:03
                        0
                        Kutipan saka: timokhin-aa
                        nanging kanthi kapal selam sampeyan bisa ngangkat wong saka banyu. Lan sampeyan bisa nganggo rudal anti-kapal.

                        Inggih, nalika "Kamov" nyoba kanggo lengen Ka-29 karo Shturm, alon-alon ditolak. Aku ora ngomong yen ora mungkin. Aku mangu sapa bakal.
                        Fazotron mung njupuk alih lan ora gelem nggawe stasiun radar kanggo Mi-28. :)

                        Kutipan saka: timokhin-aa
                        Wis digawe - Lamprey. Nanging bakal kadhangkala. Lan "saiki" ngetung.

                        Sing isih kari getun. Umumé, armada piye wae ngaco munggah banget ing 90s lan 2000s. Lan decommissioning massive saka kapal lan orientasi menyang mesin manca lan program gawe kapal gerah-disusun, kabeh wis teka bebarengan lan wis nggawe Bunch saka masalah. Iku misale jek sing saben wong kanggo pemugaran saka armada, nanging nalika nerangake iku, iku ora ana sing utamané kasengsem ing ...
                      2. timokhin-aa
                        21 Agustus 2019 19:53
                        +1
                        Umumé, armada piye wae ngaco munggah banget ing 90s lan 2000s. Lan decommissioning massive saka kapal lan orientasi menyang mesin manca lan program gawe kapal gerah-disusun, kabeh wis teka bebarengan lan wis nggawe Bunch saka masalah.


                        Padha isih terus mow. Lan hard.

                        Iku misale jek sing saben wong kanggo pemugaran saka armada, nanging nalika nerangake iku, iku ora ana sing utamané kasengsem ing ...


                        Nanging, ora ana sing ngerti apa sing kudu ditindakake lan saka endi kanggo miwiti.
                      3. Prokletyi Pirat
                        Prokletyi Pirat 9 Juli 2021 01:51
                        0
                        Kutipan saka: abc_alex
                        Umumé, armada piye wae ngaco munggah banget ing 90s lan 2000s. Lan decommissioning massive saka kapal lan orientasi menyang mesin manca lan program gawe kapal gerah-disusun, kabeh wis teka bebarengan lan wis nggawe Bunch saka masalah. Iku misale jek sing saben wong kanggo pemugaran saka armada, nanging nalika nerangake iku, iku ora ana sing utamané kasengsem ing ...

                        Dadi Staf Umum Angkatan Laut kita wis nggawe jambs sadurunge. Ing ngisor iki minangka dalan banyu daratan kanthi watesan ing Angkatan Laut, lan pangembangan port militer-sipil lan militer alternatif, lan pangembangan bagean sipil pangkalan angkatan laut, lan pangembangan (transfer) galangan kapal, lan jambs finansial lan organisasi. saka planning construction saka kapal, peduli iku, padha malah stopper prasaja kanggo LA padha ngatur kanggo nindakake liwat bokong lan kanggo akèh dhuwit. Umumé, miturut data ora langsung, nalika Stalin lan Beria tilar donya, kekacoan wiwit, kang tekan puncak ing 80s. Dadi kabeh shoals sakteruse kaya gema utawa lindhu damped sekunder.
  10. Denimaks
    Denimaks 18 Agustus 2019 09:27
    0
    Yen helikopter ndharat ing banyu lan mateni mesin, banjur dadi metu sing pesawat ora bakal sok dong mirsani iku?
    1. Avior
      Avior 18 Agustus 2019 11:05
      0
      Ing mode Doppler, jangkauan deteksi radar gumantung banget marang kacepetan, saengga jarak deteksi ing wilahan ngarep luwih gedhe tinimbang ing mburi.
      Contone, kanggo radar N001 Su-27
      . Jarak deteksi target jinis tempur ing belahan bumi maju (laju arah) yaiku 80-100 km, ing wilahan mburi (overtaking course) yaiku 30-40 km.
      1. timokhin-aa
        18 Agustus 2019 20:19
        0
        Ing mode Doppler, jangkauan deteksi radar gumantung banget marang kacepetan


        Lan ora mung ing kacepetan operator radar, nanging uga ing kacepetan target - iku guyon karo helikopter.
        1. NAVI
          NAVI 19 Agustus 2019 09:35
          +1
          Ana fitur kasebut ing taun 60-an, gerakan radial relatif marang pejuang sing nyerang. Aku iki piye wae nandur manual kanggo remake ing Tu-16. Menembak seri PRLS saka meriam, mudhun banget, lan liya-liyane. Nanging aku ora mikir iku bisa digunakake banget nalika iku.
          Bakal ana wektu kanggo menek dermaga, disutradarai dening SDC, SHARU .... Aku maca taun P-18 lan PRLS-6m2. Ya, aku lungguh ing mburi layar ing Melitopol, iku menarik. Biasane dheweke ndeleng ADR lan pesawat lan helikopter. Hanging utawa ora. Lan stasiun pesawat biasane ndeleng jembatan lan sudhut ing papan latihan.
          1. timokhin-aa
            19 Agustus 2019 17:00
            0
            Aku maca P-18 taun lan PRLS-6m2. Ya, aku lungguh ing mburi layar ing Melitopol, iku menarik. Biasane dheweke ndeleng ARL lan pesawat lan helikopter


            Iki minangka radar tetep.
            1. NAVI
              NAVI 19 Agustus 2019 18:51
              +1
              Apa babagan pesawat? Sampeyan mundhakaken antena kanggo nul lan biasane bisa ndeleng tandha saka sisih jejere sampeyan, mabur karo sampeyan ing kacepetan mabur padha. Utawa obyek ing lemah, pabrik, kreteg mencorong banget.
              Radar ora bisa gagal ndeteksi helikopter sing nglayang, utamane ing latar mburi segara.
              Pitakonan yaiku area refleksi. Apa helikopter sing nglayang saka radar uga bisa ndeteksi helikopter sing nglayang? :-)
              Ing panemuku iki dongeng. Kepiye sapi ing Tu-22 m3. Sapa sing wis weruh hatches, sanajan sapi nindakake twine kaya Volochkova, iku ora bakal tekan pinggir karo hooves. Aku ora ngukur, nanging aku rumangsa :-)
              1. timokhin-aa
                19 Agustus 2019 19:14
                0
                Inggih, produsen radar jujur ​​piyambak ngrembug masalah iki, aku ora teka karo dhewe. Lan, sepisan maneh, ndeteksi, nanging saka jarak cendhak.
                1. NAVI
                  NAVI 19 Agustus 2019 20:29
                  0
                    Inggih, Aku isih kepekso sing kene Doppler wis kurang efek ing sawetara saka tabung intensifier gambar saka helikopter dhewe. Kanggo swasana ati. Pernyataan gosovs ditandatangani dening wakil kanggo persenjataan lan komandan batalyon. OBS RTO. Letnan Kolonel, pensiunan. Digawa paket, mlebu. Complains, carane akeh takon kadet kanggo nerangake ef Dopl. muffled :-) Aku marang wong, nanging nerangake kanggo kula dhewe. Dheweke nyoba sepuluh menit, dadi bingung dhewe ... ngidoni. Banjur dheweke kandha, aku dhewe ora ngerti sampah saka sekolah iki, kaya arus listrik.  
              2. wilayah58
                wilayah58 20 Agustus 2019 00:30
                0
                Kutipan saka Navi
                Radar ora bisa gagal ndeteksi helikopter sing nglayang, utamane ing latar mburi segara.

                Lumahing banyu arang anteng. masking bayangan.
                1. NAVI
                  NAVI 20 Agustus 2019 06:52
                  +1
                  :-)
                  Ing panel radar navigator IL-38 kaloro ana akeh "trik", kayata gain, padhang, sorot, skala, atenuasi, miring antena, lsp.
                  Kabeh ditemokake kanthi kepinginan lan pengalaman.
                  Miturut cara, yen kasenengan, banjur malah luwih apik. Nalika nggoleki target cilik.
                  Ya, sampeyan uga bisa "muter" kanthi dhuwur lan kacepetan pesawat.
                  1. NAVI
                    NAVI 20 Agustus 2019 06:54
                    0
                    Yen sampeyan pengin, ndeleng liwat foto
                    http://samlib.ru/comment/s/semenow_aleksandr_sergeewich333/photo-1
                    Ing kana, goleki Il-38 lan foto panel navigator kapindho saka buku kerjaku, miturut pendapatku 1979.
                    1. wilayah58
                      wilayah58 20 Agustus 2019 23:00
                      0
                      Kutipan saka Navi
                      navigator kapindho

                      Dadi sampeyan wis kenal karo spesifik.
                      1. timokhin-aa
                        21 Agustus 2019 14:39
                        0
                        Apa ora Kravchenko padha sing mindhah deteksi radar obyek ing jero banyu?
                      2. wilayah58
                        wilayah58 21 Agustus 2019 19:49
                        0
                        Kutipan saka: timokhin-aa
                        Apa ora Kravchenko padha

                        Ya, paling ora jeneng kulawarga, inisial lan gelar akademik ditemokake nalika ndemek topik iki. Bener, Kravchenko A.S. uga ditemokake. - Doktor Ilmu Teknik, kapten pangkat 1. Deteksi kapal selam dudu topik sing umum banget, utawa luwih ora umum, mula kita bakal ngerti persis sapa sing nggarap apa mengko ...
                      3. NAVI
                        NAVI 24 Agustus 2019 21:08
                        0
                        Dheweke :-):-):-):-)
                        Aku duwe buku iki.
                      4. wilayah58
                        wilayah58 24 Agustus 2019 21:25
                        0
                        Kutipan saka Navi
                        Aku duwe buku iki.

                        Inggih banjur apa kita ngomong bab hi ombenan .
                  2. wilayah58
                    wilayah58 20 Agustus 2019 22:59
                    0
                    Kutipan saka Navi
                    Kabeh ditemokake kanthi kepinginan lan pengalaman.

                    Sapa sing padu. Kajaba iku, IL-38 mung pesawat sing padha khusus kanggo bisnis iki. Ing kene pitakonan ana ing jarak apa lan suwene ... Lan ya, kabeh "ora katon" bisa dideleng.
  11. .С
    18 Agustus 2019 09:50
    0
    Apa sampeyan wis mikir babagan suwene helikopter sing nglayang ing sak panggonan? Ing tengah segara? Lan kepiye carane tekan titik hover?
    Miturut cara kasebut, ing kahanan sing diterangake, "helikopter bakal ndeteksi pesawat luwih awal" sanajan ora duwe radar. Mung helikopter ora bakal bisa nindakake apa-apa karo kawruh iki, amarga pesawat bakal nembak mudhun dawa sadurunge mlebu zona peluncuran kanggo misil pertahanan rudal pertahanan diri helikopter.
    1. timokhin-aa
      18 Agustus 2019 10:53
      +1
      Apa sampeyan wis mikir babagan suwene helikopter sing nglayang ing sak panggonan? Ing tengah segara? Lan kepiye carane tekan titik hover?


      Sampeyan mbokmenawa ironis ngenteni jawaban kaya "bakal mabur saka bawana", bener? Apa yen sampeyan mikir sethithik?

      Mung helikopter ora bakal bisa nindakake apa-apa karo kawruh iki, amarga pesawat bakal nembak mudhun dawa sadurunge mlebu zona peluncuran kanggo misil pertahanan rudal pertahanan diri helikopter.


      Dadi kudu ana bahan peledak UR liyane.
    2. lyusya
      lyusya 18 Agustus 2019 13:23
      +3
      Ka-27pl nggarap OGAS mung bobot nalika ngganti posisi ngrungokake.
    3. AVM
      AVM 18 Agustus 2019 15:04
      +4
      Kutipan: E.S.
      Apa sampeyan wis mikir babagan suwene helikopter sing nglayang ing sak panggonan? Ing tengah segara? Lan kepiye carane tekan titik hover?
      Miturut cara kasebut, ing kahanan sing diterangake, "helikopter bakal ndeteksi pesawat luwih awal" sanajan ora duwe radar. Mung helikopter ora bakal bisa nindakake apa-apa karo kawruh iki, amarga pesawat bakal nembak mudhun dawa sadurunge mlebu zona peluncuran kanggo misil pertahanan rudal pertahanan diri helikopter.


      Apa sing bakal nyegah gantung papat R-77 (RVV-SD) ing helikopter? Bobot saben 175 kg, sanajan sampeyan nambahake akselerator, bakal dadi 250 kg. Total 1 ton. Sampeyan uga bisa nambah 2/4 RVV-MD ing pylons kembar. Kanggo muatan tempur Ka-52:
      - 2000 kg (varian karo 4 titik suspensi)
      - 2800 kg (varian karo 6 titik suspensi)

      Sing. bakal ana setengah beban pertempuran. Utawa 2 PTB + 2 RVV-SD + 2/4 RVV-MD
      Sampeyan kudu nyelehake cangkang kanthi detonasi sing dikontrol ing lintasan ing bedhil, iki bakal nambah kemungkinan target udhara kanthi dramatis.

      Kanthi radar karo AFAR, helikopter kasebut malah bisa nyegat KR / RCC.
      1. timokhin-aa
        18 Agustus 2019 20:20
        +1
        Mekaten, komentar sing apik, sadurunge aku, matur nuwun!
      2. NAVI
        NAVI 18 Agustus 2019 22:30
        +1
        Kanggo RVV, perlu liyane, saliyane sing duwe lan misil dhewe.
        Kabeh bisa ditempelake, mung helikopter ora bakal njupuk.
        Nduwe penaklukan normal. sadurunge. ing udhara jet tempur nindakaken.
        1. timokhin-aa
          18 Agustus 2019 23:05
          0
          Ing kene kita ngomong babagan pertahanan diri KUG saka serangan udara sing winates.
          1. NAVI
            NAVI 19 Agustus 2019 00:12
            +1
            Tujuan lan fiksi :-)
            Re-invent cara khusus dhewe.
            Mratelakake panemume, kahanan kanggo mbebasake pertahanan udara kapal luwih akeh tinimbang helikopter. Yen cruiser, loro helikopter. Siji plo pertahanan udara kapindho? Yen iki operator helikopter, aja kesed nggawe paling ora mirip karo Harrier.
            Kanthi pengaruh sing winates, kapal bakal ngatasi. Boten bakal bantuan karo Unlimited.
            Lan misale jek kula luwih penting kanggo menehi hasil karo helikopter, lan ninggalake pertahanan udara kanggo wong-wong sing nindakake iku luwih sukses.
    4. NAVI
      NAVI 18 Agustus 2019 22:33
      +1
      Yasen mrico ngenali. Ana tulisan KPUIA, bakal "telpon" helikopter lan ngomong, wayahe nggawe sikil ... wah, apa wae sing duwe ... :-)
      1. timokhin-aa
        18 Agustus 2019 23:06
        0
        Wah, singkatane bakal anyar, KPUNVA ngguyu
        1. NAVI
          NAVI 19 Agustus 2019 09:27
          +1
          Padha disiapake kanggo Su-15. Nalika aku pisanan teka ing Menara Pengawal, aku nonton para letnan sing mlaku-mlaku kanthi jurang biru. Lan lencana ora katon (classiness, pilot, navigator)
          Banjur padha nerangake. TFR minangka kapal RLD remot. Banjur nalika MiG-31 teka, dheweke ora nemtokake. Apa padha nggawa utawa ora.
          1. timokhin-aa
            19 Agustus 2019 14:01
            0
            Ya, iki topik Armada Pasifik sampeyan, saiki, ide-ide kasebut digunakake, kayata ngluncurake RTO karo KNS, lan ngetrapake KPUNSHA. (utawa "Lan", minangka dadi).
            1. NAVI
              NAVI 19 Agustus 2019 18:59
              -1
              Wis ana guyon, sawise Fliteks. Nalika padha ndamel RK pr.205 kanggo Kuriles. Wong-wong padha ngidoni, prau-prau didandani, resimen perang elektronik mbesuk mabur menyang ceret kanthi blok sing sobek, sanajan pitakonan babagan layak laut. Ing taun 1991, dheweke ngrayakake ulang tahun Amerika Rusia. Ing Vladik, Peter lan Pavel ngumpulake salinan kapal paket lan teka ing Kamchatka. Ora ana sing bisa dideleng, prau gedhe. Ana video, difilmkan ing tlatah Kultuchnoye Lake, ing pantai.
              Lan piye wae dheweke ora klelep :-)
  12. .С
    18 Agustus 2019 09:54
    0
    Kutipan: Denimaks
    Yen helikopter ndharat ing banyu lan mateni mesin, banjur dadi metu sing pesawat ora bakal sok dong mirsani iku?


    Ora langsung, nanging sawise sawetara wektu, malah para penyelamat ora bakal bisa ngerteni kanthi cepet, ing sasis ngambang helikopter lan ing ombak segara - luwih becik yen dheweke nemokake jaket pelampung sing muncul utawa
    1. NAVI
      NAVI 18 Agustus 2019 22:26
      +1
      Sasis ngambang. Suwe suwe.
      Balonet.
      Dheweke ora bakal weruh sapa wae yen bodho ngenteni nganti dheweke ngluwari sampeyan.
      Ana macem-macem ...
      Aku nulis lan eling babagan Su-34 ..... dadi bungah karo dana (((
  13. Avior
    Avior 18 Agustus 2019 10:28
    +1
    Artikel sing menarik banget, kanthi akeh informasi faktual.
    Saka komentar
    1. Sa adoh aku ngerti, radar Afar modern kanthi aperture sintetik lan mode pemetaan ndeteksi helikopter.
    2. Saiki ana kecenderungan kanggo nggawe bilah komposit, kanthi visibilitas sing kurang.
    3. Helikopter AWACS wis winates panggunaan amarga jarak cendhak lan wektu penerbangan. Nanging, helikopter kasebut bisa nyedhiyakake AWACS, umpamane, nalika operasi pendaratan utawa sebutan target lan pengintaian tambahan.
    1. timokhin-aa
      18 Agustus 2019 10:55
      +1
      1. Sa adoh aku ngerti, radar Afar modern kanthi aperture sintetik lan mode pemetaan ndeteksi helikopter.


      Ora yakin, jujur. Apa sampeyan bisa ngarani jinis radar pejuang (caveat penting)? Yen mung nganggo F-35C ...

      3. Helikopter AWACS wis winates panggunaan amarga jarak cendhak lan wektu penerbangan. Nanging, helikopter kasebut bisa nyedhiyakake AWACS


      Inggih, iki utawa ora. Aku ora nyoba kanggo menehi metu perlu kanggo kabecikan.
    2. NAVI
      NAVI 18 Agustus 2019 22:23
      +1
      Kanggo sawetara alasan, Andrey meneng babagan ZGRLS lan tembung "tanda tangan" sing ala :-)
  14. Demagog
    Demagog 18 Agustus 2019 11:13
    0
    Helikopter kapal ora dadi pilihan kanggo kita amarga ora ana operator.
    Ing babagan intelijen, panggunaan drone luwih njanjeni. Lan kanggo misi serangan, uga kudu dipikirake kanthi serius nempatake grombolan drone kamikaze ing kapal.
    Iku luwih gampang kanggo nggunakake pesawat kanggo latihan. Ana kemungkinan luwih dhuwur, sanajan kita ora duwe AFAR. Kabeh mung ing beteng utawa nang endi wae cedhak, armada lumahing kita duwe kasempatan.
    Potensi utama helikopter ing armada apik lan pmo. Iki sing kudu difokusake, helikopter adhedhasar lemah, bebarengan karo pesawat, bisa mindhah mungsuh saka pangkalan kita, nindakake minesweeping.
    1. timokhin-aa
      18 Agustus 2019 20:23
      +3
      Helikopter kapal ora dadi pilihan kanggo kita amarga ora ana operator.


      Ing artikel kasebut, operator diitung. Nyatane, kita duwe masalah sing beda - kita duwe operator, nanging ora ana helikopter dhewe.

      Kabeh mung ing beteng utawa nang endi wae cedhak, armada lumahing kita duwe kasempatan.


      Waca Port Arthur. Ora duwe.

      Paradoks, wong sing ringkih duwe strategi kaslametan - kanggo mencet sing sepisanan, banjur terus-terusan nyerang mungsuh nalika obah ing endi wae kahanan kasebut, lan supaya dheweke ora ngremukake massa, meksa dheweke mbuwang pasukan utama. Angkatan Laut ora marang kapal ngganggu, nanging marang pesisir.

      Armada pesisir utawa benteng iku mitos, ora bisa.
      Lan kita minangka negara sing wis mangan iki ing perang nyata.
    2. NAVI
      NAVI 18 Agustus 2019 22:21
      0
      wis. Contone, ing resimen 317 ing Yelizovo. Drone wis muncul.
      Trawling. Diwatesi dening cuaca lan tingkat skill.
      Miturut critane simbah, nalika Suez diresiki nganggo turntable. Iku banget angel lan ana korban. Sapu ranjau laut luwih efektif. Lan carane trawl Captor kuna padha? Kanthi helikopter?
      1. timokhin-aa
        18 Agustus 2019 23:09
        +2
        Titik nyapu saka udhara yaiku kanthi cepet njeblug para pembela tambang, mung ninggalake sing dikonfigurasi kanggo njeblug ing kapal kanthi sawetara bidang fisik tartamtu. Iki lagi dipilih dening TSHCHIMs.
        Yen ing wiwitan sampeyan ora nyopir liwat lapangan ranjau kanthi trawl helikopter, utawa trawl kanthi mandhiri, utawa breakout, mula sampeyan kudu ngubengi lapangan ranjau nganti suwe lan kerugian materiel (NPA) gedhe. .
        1. NAVI
          NAVI 18 Agustus 2019 23:42
          +1
            Sampeyan mbokmenawa tegese setelan multi-lapisan klasik. Saka kapal. Ing Avach Bay, ing mangsa ancaman, setelan mung bisa saka prau. Lan ambane acc. Jujur, aku ora entuk. Nanging ora ana penyapu ranjau ing 175 OPVE. Tugas utama dheweke ana ing KIK. Aku mikir yen ana papat divisi kapal selam, iki bakal diwenehake yen perlu. Lan biasane OVR karo penyapu ranjau lan pemecah es ditindakake nganti kecemplung utawa bedane. Miturut perang, Ka utawa Mi karo HCV dicelupake ing titik kecemplung. Iku rencanane.
      2. Alexey R.A.
        Alexey R.A. 19 Agustus 2019 16:30
        0
        Kutipan saka Navi
        Miturut critane simbah, nalika Suez diresiki nganggo turntable. Iku banget angel lan ana korban.

        Susah, PMSM, amarga kendaraan medium-tugas - Mi-8 lan Ka-25 dijupuk minangka basis. Amerika ora mbuang-buang wektu ing trifles - lan langsung njupuk CH-53 abot, kang nggawa luwih akeh.
        1. NAVI
          NAVI 19 Agustus 2019 19:02
          0
          Sapa doktere?
          "Peso iku apik kanggo sing duwe" (c)
  15. Gempa bumi
    Gempa bumi 18 Agustus 2019 11:20
    +1
    Many thanks kanggo artikel. Nerangake pikiran sing ana ing udhara. Ka-27 mesthine kudu dimodernisasi lan, ing wektu sing padha, helikopter multi-tujuan anyar kudu digawe. Iku uga seng di pengeni kanggo nggawe UAV sing bisa sesambungan karo segara-helikopter. Ya, kabeh padha, sampeyan kudu miwiti ngrancang "Mistral a la rus".
  16. Operator
    Operator 18 Agustus 2019 11:34
    -8
    Saiki, ora ana radar udhara ing donya sing bakal ana ing pesawat tempur cilik lan bakal bisa ndeteksi helikopter sing nglayang ing banyu ing dhuwur paling sethithik saka 45-50 kilometer.

    VO dadi "AIDS-Info" Nyuwun
    1. Fizik M
      Fizik M 18 Agustus 2019 12:13
      0
      Quote: Operator
      VO dadi "AIDS-Info

      Andryusha (lan co)! iku sampeyan (jamak) ngguyu ) nyoba (karo opuse sengsara lol ) ganti dadi "info AIDS"
      1. Operator
        Operator 18 Agustus 2019 12:53
        -6
        Maksimka - iki dudu Afrika kanggo sampeyan ngguyu
        1. Fizik M
          Fizik M 18 Agustus 2019 13:07
          +1
          Quote: Operator
          iki dudu Afrika kanggo sampeyan

          lol
          Andryusha, piye kabarmu wingi? - "vodka kanggo ngombe bumi wallow"? ngguyu
      2. SovAr238A
        SovAr238A 18 Agustus 2019 22:14
        +2
        Kutipan: Fizik M
        Quote: Operator
        VO dadi "AIDS-Info

        Andryusha (lan co)! iku sampeyan (jamak) ngguyu ) nyoba (karo opuse sengsara lol ) ganti dadi "info AIDS"


        sing. wis dicethakaké. sing "Operator" iku klompok associates?
        Apa kabeh mau saka alam semesta alternatif?
        Utawa ana karakter sing luwih wajar ing antarane?
    2. Alexandra
      Alexandra 22 Agustus 2019 01:19
      0
      Maca artikel dening kepala departemen Fazotron-NIIR, Arkady Forshter, "Mode operasi radar pulsa-Doppler udhara ing helikopter nglayang" ing jurnal "Radioelectronic Technologies" No.. 3, 2015.

      Ing kana, sawetara deteksi nggunakake radar pesawat tempur MiG-2200 sing dianyarke mabur ing dhuwur 2400-29 m kanthi mode sing padha (mode nggunakake pilihan refleksi Doppler saka bilah rotor utama) saka helikopter Mi-200 nglayang. ing dhuwur 400-8 m dituduhake - deteksi 27 km, 25 km njupuk ing ngiringan.

      Yen sampeyan nemokake radar saka pejuang sing ngawal helikopter nglayang ing latar mburi lumahing ndasari ing sawetara kaping luwih gedhe, please, supaya kita ngerti.
      1. Operator
        Operator 22 Agustus 2019 10:48
        0
        Napa maca artikel nalika cukup ngerti tandha radar karakteristik helikopter (ora ana bedane - nglayang utawa ora nglayang ing papan sing dhuwur ing ndhuwur permukaan dhasar) - area RCS sing ageng (udakara satus meter persegi, sing luwih gedhe tinimbang RCS). saka bomber strategis) saka rotor utama helikopter, lan malah lan puteran karo frekuensi rong urutan gedhene luwih saka frekuensi osilasi gelombang saka lumahing segara padha.

        "Phazotron-NIIR" kudu mandheg melu kreatifitas sastra lan narik buntut ing piranti lunak produke.

        PS Koefisien refraksi gelombang radar kanggo glathi fiberglass lan udhara beda-beda, cukup kanggo diskriminasi radar baling-baling. Plus agul-agul duwe paling lapisan tip logam (supaya nyuda nyandhang abrasive) lan ing spars logam maksimum, honeycombs ngisi lan kabel pemanas listrik, designs Nihan agul-agul anyar kalebu serat karbon, kang nuduhake gelombang radio.
        1. Alexandra
          Alexandra 22 Agustus 2019 15:21
          0
          Quote: Operator
          Napa maca artikel nalika cukup ngerti tandha radar karakteristik helikopter (ora ana bedane - nglayang utawa ora nglayang ing papan sing dhuwur ing ndhuwur permukaan dhasar) - area RCS sing ageng (udakara satus meter persegi, sing luwih gedhe tinimbang RCS). saka bomber strategis) saka rotor utama helikopter, lan malah lan puteran karo frekuensi rong urutan gedhene luwih saka frekuensi osilasi gelombang saka lumahing segara padha.


          Apa sampeyan duwe kawruh naluri yen sampeyan ora perlu maca?

          Rata-rata RCS saka helikopter karo agul-agul rotor logam (kira-kira ngandika Mi-8) dijupuk minangka 75 m2.

          Ing wektu sing padha, agul-agul logam saiki "saka fashion". "Ing nggawe helikopter lan lading saka bahan komposit, nilai EPR sing diwenehake ing Tabel 1 kanggo kasus lading lan awak sing digawe saka logam, kaya sing bisa dideleng saka (4), kudu dikurangi kanthi 7 ... 10 dB." yaiku 5-10 kaping.

          Lan ya, "Helikopter Mi-8 nduweni limang bilah logam kanthi dawane 10 meter. Mulane, pola directivity saka radiasi sekunder agul-agul ing bidang azimuthal nduweni jembar urutan fraksi gelar. rotasi rotor utama 3-4 Hz ... sinyal kasebut minangka karakter lampu kilat ... Durasi cendhak lampu kilat meksa nggunakake sinyal kanthi tingkat pengulangan sing dhuwur. Supaya duwe jumlah pulsa sing cukup. , frekuensi pengulangan kudu saka urutan 100 kHz... Wiwit periode pengulangan kelip-kelip kanggo helikopter Mi-8 yaiku 50-60 ms, deteksi kudu dadi siji suar, lan posisi suar ing interval pengamatan. iku a priori dingerteni, kang Ngartekno complicates prosedur deteksi.
          Masalah angel sabanjure yaiku tugas njupuk sinyal sing dibayangke saka helikopter sing nglayang ing jarak ... "

          Dadi radar Zhuk-M2E, sing diowahi kanggo ndeteksi helikopter sing nglayang ing latar mburi lumahing dhasar, kanthi sinyal radar sing dibayangke saka bilah rotor nalika pejuang mabur ing dhuwur 2200-2400 m, ndeteksi helikopter Mi-200. nglayang ing dhuwur 400-8 m ing jarak ~ 27 km, njupuk ngiringan ing jarak ~ 25 km.

          Awit sampeyan wis ngerti kabeh cukup, tanpa perlu kanggo maca, nuduhake ing sawetara APG-79 (V) 4 radar ing kondisi padha ndeteksi lan njupuk kanggo ngiringan, ngomong, helikopter NH90FFH?

          PS EPR saka operator rudal Tu-22M3 ing X-band strictly ing sisih ~ 350 m2.
  17. Fizik M
    Fizik M 18 Agustus 2019 12:22
    +3
    artikel perlu, ing akeh bab bener
    nanging miturut omong kosong sing diarani Ka-27M (jinis radar "sajian", RGAB lan OGAS sengsara, nyatane, ora ana staf pengajar ("Kema" ora cedhak), ora bisa ngatasi tugas multi-tujuan) worth trampling kanggo lengkap am
  18. bk0010
    bk0010 18 Agustus 2019 15:05
    +1
    Babagan gambar kanthi caption "Ka-52K" Katran "karo rudal anti-kapal X-35. Ora guess, sanadyan karo radar." Sapa sing nggawa sapa? Helikopter - roket utawa roket kudu ngirim helikopter menyang wilayah tartamtu?
    Nanging kanthi serius, helikopter marine anyar kudu digawe nganggo wadhah sing bisa diganti, amarga ana akeh tugas, lan sampeyan ora bisa nyelehake helikopter akeh (sanajan ana cukup ing prinsip) ing kapal. Lan, minangka aturan, kabeh dibutuhake kanggo siji tugas (solusi tugas pertahanan anti-pesawat, operasi telusuran lan nylametake, pendaratan jarang ditindakake ing wektu sing padha). Lan uga transportasi, telusuran lan nylametake, serangan udara, kejut, wadhah anti-kapal, wadhah PLO lan anti-kapal selam, pengintaian, intelijen elektronik, AWACS, perang elektronik, lsp. lan nyumerepi ing helikopter yen perlu. Wadah sing murah (transportasi, telusuran lan nylametake, serangan udara, lsp.) Bisa dipasang siji kanggo saben helikopter. Sing larang regane (DRLO, EW, PLO, lsp.) Bisa diatur maneh saka helikopter sing teka utawa rusak menyang sing mangkat (kajaba, mesthine, kapal kasebut ngidini paling sethithik basis sementara sawetara helikopter).
    1. Prokletyi Pirat
      Prokletyi Pirat 9 Juli 2021 02:34
      0
      sayangé, ora kabeh dadi prasaja, amarga ing kapal cilik kuwi ora ana panggonan kanggo nyimpen kabeh modul iki, kene sampeyan kudu paling kaya hibrida saka URO frigate-destroyer lan toleransi DVKD Singaporean, nyatane, penulis dhewe. mbuktekaken tembungku kanthi menehi conto operasi Libya ing ngendi kapal operator luwih gedhe digunakake
  19. .С
    18 Agustus 2019 16:38
    -1
    Kutipan saka AVM
    Kutipan: E.S.
    Apa sampeyan wis mikir babagan suwene helikopter sing nglayang ing sak panggonan? Ing tengah segara? Lan kepiye carane tekan titik hover?
    Miturut cara kasebut, ing kahanan sing diterangake, "helikopter bakal ndeteksi pesawat luwih awal" sanajan ora duwe radar. Mung helikopter ora bakal bisa nindakake apa-apa karo kawruh iki, amarga pesawat bakal nembak mudhun dawa sadurunge mlebu zona peluncuran kanggo misil pertahanan rudal pertahanan diri helikopter.


    Apa sing bakal nyegah gantung papat R-77 (RVV-SD) ing helikopter? Bobot saben 175 kg, sanajan sampeyan nambahake akselerator, bakal dadi 250 kg. Total 1 ton. Sampeyan uga bisa nambah 2/4 RVV-MD ing pylons kembar. Kanggo muatan tempur Ka-52:
    - 2000 kg (varian karo 4 titik suspensi)
    - 2800 kg (varian karo 6 titik suspensi)

    Sing. bakal ana setengah beban pertempuran. Utawa 2 PTB + 2 RVV-SD + 2/4 RVV-MD
    Sampeyan kudu nyelehake cangkang kanthi detonasi sing dikontrol ing lintasan ing bedhil, iki bakal nambah kemungkinan target udhara kanthi dramatis.

    Kanthi radar karo AFAR, helikopter kasebut malah bisa nyegat KR / RCC.


    Helikopter kapal ora butuh iki, mula bakal mabur kanthi tujuan siji - kanggo nglindhungi awake dhewe yen ana pejuang muncul.
    Lan dheweke kudu cepet-cepet, kanthi cepet mbucal menyang kapal ing sangisore tutup pertahanan udara kapal
  20. .С
    18 Agustus 2019 18:19
    -2
    Kutipan saka: timokhin-aa
    1. Sa adoh aku ngerti, radar Afar modern kanthi aperture sintetik lan mode pemetaan ndeteksi helikopter.


    Ora yakin, jujur. Apa sampeyan bisa ngarani jinis radar pejuang (caveat penting)? Yen mung nganggo F-35C ...

    3. Helikopter AWACS wis winates panggunaan amarga jarak cendhak lan wektu penerbangan. Nanging, helikopter kasebut bisa nyedhiyakake AWACS


    Inggih, iki utawa ora. Aku ora nyoba kanggo menehi metu perlu kanggo kabecikan.

    Kula saged! Su-35 kanthi mode pemetaan!
    Lan F-35 ora duwe mode pemetaan
  21. Demagog
    Demagog 18 Agustus 2019 20:47
    0
    Kutipan saka: timokhin-aa
    Helikopter kapal ora dadi pilihan kanggo kita amarga ora ana operator.


    Ing artikel kasebut, operator diitung. Nyatane, kita duwe masalah sing beda - kita duwe operator, nanging ora ana helikopter dhewe.

    Kabeh mung ing beteng utawa nang endi wae cedhak, armada lumahing kita duwe kasempatan.


    Waca Port Arthur. Ora duwe.

    Paradoks, wong sing ringkih duwe strategi kaslametan - kanggo mencet sing sepisanan, banjur terus-terusan nyerang mungsuh nalika obah ing endi wae kahanan kasebut, lan supaya dheweke ora ngremukake massa, meksa dheweke mbuwang pasukan utama. Angkatan Laut ora marang kapal ngganggu, nanging marang pesisir.

    Armada pesisir utawa benteng iku mitos, ora bisa.
    Lan kita minangka negara sing wis mangan iki ing perang nyata.


    1) Operator kita banget kondisional. Masalah kanggo nglayani helikopter kanthi lengkap ing meh kabeh. Paling ora kaya wong Jepang, yen sampeyan nggawe operator helikopter, bisa uga ya. Nanging marang aviation karo AFAR, kabeh iku siji nomer mati. Wates maksimal. A katran kanggo pertahanan gisik karo rudal anti-kapal bisa apik, ndhelikake konco terrain, nanging ora luwih.

    2) Nalika Arthur makarya, dheweke ngempet pasukan darat gedhe Jepang nganti suwe. Nanging saka armada sing dibangun, ora ana sing bali. Kapal Jepang mung kacemplungake dening tambang. Dadi kanggo iki armada ora dibutuhake. Lan ing jaman saiki, ora ana sing owah. Ingkang utama saiki yaiku penerbangan, minangka alat universal, lan seluler, sing bisa ditransfer menyang arah sing nemtokake sajrone sawetara jam. Lan armada ing kahanan kita mung bisa dadi tambahan kanggo njamin stabilitas pertempuran. Tanpa penerbangan, dheweke ora bisa ngadeg ing konflik serius. Lan armada ora ana apa-apa tanpa njamin basis normal - lan iki PMO lan ala. Saka prasaja kudu pindhah menyang kompleks.
  22. NAVI
    NAVI 18 Agustus 2019 21:24
    +2
      Alexander. sugeng sonten. Aku rada ora setuju karo non-deteksi helikopter nglayang ing WWI. Yen nglayang, angel dideleng, nanging sanajan ing papan sing dhuwur, buta. Aku ora sebutno Tambah cetha ing konsumsi bahan bakar lan nyuda ing radius. Ing ndhuwur segara ora ana "wong lokal". Helikopter mabur, nanging pesawat mabur. owah-owahan Range. Aku ngomong babagan Doppler. Saiki ora ana radar murni, ana kompleks. Sampeyan lali babagan KOLS. Kira-kira 30 taun kepungkur, OEPS-29 nyerah nganti 20-25 km. Aku bisa ngomong liyane. Kancaku lan kanca kelasku lulusan ABBAKUL. Su-27 Novaya Zemlya. Dheweke njupuk Drozd kanggo anget ing 350 km. Iki taun 1985. Mesthine, SR ora bisa dibandhingake karo turntable ing babagan panas ... nanging ... Lan aja lali babagan sentris jaringan. Inggih, helikopter ora katon metu saka apa-apa. Ana operator. Obrolan radio, ijol-ijolan informasi, karya locator, lsp.
    1. NAVI
      NAVI 18 Agustus 2019 22:13
      +1
        Aku bakal nambah. Lan karo lading banget :-) Padha ora logam, glued honeycombs. Foil utawa soko. Saka logam ing ndhuwur mung ana bagean saka swashplate. Dadi lading ora bakal "sumorot". Lan miturut RLD. Kira-kira sepuluh taun kepungkur ing Kamchatka padha nggoleki wong-wong sing isih mabur menyang DC. Padha ngrancang kanggo latihan maneh. Ternyata sing pensiun, lan sing ana ing peti mati - radiasi sing kuwat, onkologi.
      1. timokhin-aa
        18 Agustus 2019 23:28
        +1
        Ternyata sing pensiun, lan sing ana ing peti mati - radiasi sing kuwat, onkologi.


        Iki minangka cacat ing desain tartamtu, ing pesawat sing padha, radar DA ora luwih ringkih, nanging cangkang cangkang ora dibusak saka kono.

        Sapa sing arep dilatih maneh?
        1. NAVI
          NAVI 19 Agustus 2019 00:02
          +1
          Kaya 35. Padha diwawancarai navigator katelu saka Il. Ana kategori kapten. Nanging ora ana sing tuku. Luwih becik kekancan karo pelaut lan wesi ing kadohan, utawa ing meja :-)
    2. timokhin-aa
      18 Agustus 2019 23:26
      +1
      Yen nglayang, angel dideleng, nanging sanajan ing papan sing dhuwur, buta.


      Ana VZOI, ana helikopter AWACS, radar kapal, yen dilebokake ing kothak, banjur bakal weruh karo "mata" wong liya.

      Helikopter mabur, nanging pesawat mabur. owah-owahan Range. Aku ngomong babagan Doppler.


      Ya, nanging meh kabeh radar ing donya, shift Doppler saka glathi wiwit paling saka 40 km. Iki pancen bener, lan rata-rata 25-30. Kajaba iku, ora bisa ndeteksi helikopter sing nglayang ing banyu. Meh ora ana sing duwe.

      Sadurunge nulis artikel kasebut, aku maca luwih saka puluhan artikel Barat, kanthi cara sing kaget, akeh sing ana ing Internet, sampeyan ngetik kaya "masalah deteksi helikopter nglayang" lan iki tiba ...

      Umumé, kahanan saiki iki - turntable karo radar kuat kanthi dhuwur nganti 50 meter kudu ndeteksi fighter teka ing 1000-1500 meter nang endi wae 30-40% luwih saka fighter bakal ndeteksi helikopter. Iku ora akeh, nanging iku kasempatan . Lan yen sampeyan njupuk pandhuan eksternal, mula peluncuran UR bakal kedadeyan sadurunge pejuang ngelingi "penembake".

      Dheweke njupuk Drozd kanggo anget ing 350 km.


      Saiki meh ora ana kapal kanthi visibilitas termal kasebut. Yen mung proyek 956 pangrusak, ya cruisers. Lan Kuzya isih, nalika urip.

      Ing kene wong Inggris njupuk foto "Gorshkov" ing latar mburi sawetara kapal


      Meh kaya latar mburi alam.

      Inggih, helikopter ora katon metu saka apa-apa. Ana operator. Obrolan radio, ijol-ijolan informasi, karya locator, lsp.


      Kabeh iki bisa diminimalisir, utamane komunikasi radio. Malah ijol-ijolan informasi bisa dikompres dadi "paket", kaya nalika ngirim saka kapal selam. Lan miwiti liwat satelit malah ing jarak cendhak.
      1. NAVI
        NAVI 18 Agustus 2019 23:58
        +1
        Ya, aku kanggo iku :-)
        Yen kalebu ing kothak-ijol-ijolan, paling ing kelompok. Mbukak topeng.
        Umumé, ora masalah nalika dheweke nemokake pesawat kasebut. Kisaran deteksi target kanggo rudal helikopter? Apa dheweke nembak kapal? Apa kapal luwih cedhak karo helikopter, utawa iku pejuang?
        Uga helikopter flat. D HCV kang ora iso dibandhingke karo deteksi long-macem pesawat. Tegese, 5 km menyang prau target, lan 50 kanggo pejuang. Wektu kanggo obah, lan ora kanggo nggoleki.
        1. timokhin-aa
          19 Agustus 2019 13:55
          0
          Kabeh iki bisa beda-beda, miturut kahanan, pitakonan kanggo Angkatan Laut iku salah siji tanpa kabeh utawa karo helikopter.
          1. NAVI
            NAVI 19 Agustus 2019 19:07
            0
            Inggih, iku luwih apik karo turntable, tho.
            Pitakonan yaiku carane nggunakake.
            Lan pitakonan babagan pamindahan operator babagan kebangkrutan dek nalika badai.
            Yen sampeyan ketemu pangguna Kama ing jaringan. Iki minangka pilot helikopter, VVVAUSh 1989.
            Loro-lorone ing BOD lan ing Kuza. Jeneng mburiku Smyzhuk. Salah siji saka sawetara sing ngomong akeh babagan penerbangan khusus saka kapal.
      2. alexmach
        alexmach 19 Agustus 2019 11:59
        0
        Ing kene wong Inggris njupuk foto "Gorshkov" ing latar mburi sawetara kapal

        Ora sakabehe jelas sapa sing nglawan sapa. Sapa kapal sing paling cedhak karo kita? Yaroslav the Wise sawetara? Sing nomer loro, miturut superstruktur, yaiku Gorshkov, lan wong Inggris ing latar mburi bintik peteng ing kadohan?
        1. timokhin-aa
          19 Agustus 2019 13:55
          +1
          Tengah - Inggris.
          1. alexmach
            alexmach 19 Agustus 2019 17:58
            0
            Banjur foto kasebut rada positif, sanajan kita ora lali babagan bedane jarak.
        2. Alexandra
          Alexandra 22 Agustus 2019 01:43
          +1
          Kutipan saka alexmach
          Ora sakabehe jelas sapa sing nglawan sapa


          Cedhak, salah siji saka "Darings" saka AKA Emins Tipe 45. Saliyane kasunyatan sing Gagal kapal Inggris iki dadi rame banget, kang menehi kritik dening foto, kabeh cetha ora kabeh tengen karo teken IR.
    3. Alexandra
      Alexandra 22 Agustus 2019 01:35
      0
      Jarak visibilitas radio langsung saka target sing mabur ing dhuwur 60 meter kanggo helikopter sing nglayang ing dhuwur 30 meter yaiku ~ 34 km.



      Kutipan saka Navi
      Sampeyan lali babagan KOLS. Kira-kira 30 taun kepungkur, OEPS-29 nyerah nganti 20-25 km.


      Diluwih-luwihake, tandha IR saka mesin turboshaft helikopter luwih cilik tinimbang tandha IR saka mesin turbojet pesawat tempur amarga kekuwatan mesin helikopter luwih sithik tinimbang kekuwatan mesin tempur, yaiku. nang endi wae supaya.

      Sing. lan kanthi bantuan KOLS onboard, helikopter bakal ndeteksi pejuang sadurunge pejuang ndeteksi helikopter.
      1. NAVI
        NAVI 24 Agustus 2019 09:14
        -2
        Bentenipun wektu ing deteksi "dipangan" amarga beda kacepetan. Helikopter weruh yen dheweke saiki bakal mateni dheweke, nanging ora duwe wektu kanggo nindakake apa-apa.
        Nanging aku ora mikir spekulasi.
        Helikopter minangka lengen dawa saka BOD. Dheweke nuntun lan nglindhungi dheweke. Lan pejuang kudu dadi sing pertama ndeteksi kapal kasebut, dudu helikopter PLO. Dheweke wis cukup kanggo nindakake.
  23. alexmach
    alexmach 18 Agustus 2019 21:46
    0
    Artikel sing apik, pikirane sing menarik.
  24. .С
    18 Agustus 2019 22:44
    -2
    Lan maneh kanggo encore:
    Ora ana mode pemetaan ing mode radar BO ing F-35,
    Ora babar pisan, maksudku ora babar pisan. Senadyan anane AFAR, lan kanthi jujur, amarga anane AFAR ora ana mode pemetaan,
    Nanging Pangatusan karo PFAR duwe mode iki, sabenere amarga PFAR
    Lan résolusi ing mode iki kurang saka siji meter, supaya sampeyan bisa ndeleng ora mung helikopter, nanging uga ngira jinis helikopter.
    1. timokhin-aa
      18 Agustus 2019 23:12
      0
      Nanging kita ora bakal perang karo sing duwe Su-35!
    2. Alexandra
      Alexandra 22 Agustus 2019 01:54
      0
      Kutipan: E.S.
      Lan résolusi ing mode iki kurang saka siji meter, supaya sampeyan bisa ndeleng ora mung helikopter, nanging uga ngira jinis helikopter.


      Aku ora bakal ngomong kanggo F-35, nanging babagan Su-35:

      "Sasaran udara kanthi tabung intensifikasi gambar 3 m2 ing dalan tabrakan bisa dideteksi dening radar Irbis-E kanthi jarak nganti 350-400 km (ing bidang pandang 100 deg.2). Indikator unik kanggo stasiun radar penerbangan modern. Ing lapangan sing luwih jembar (300 derajat 2) target sing padha dijamin bisa dideteksi ing jarak nganti 200 km ing belahan bumi ngarep (marang latar mburi bumi - nganti 170 km). ) lan nganti 80 km ing wilahan mburi (nganti 50 km ing latar mburi bumi).

      Target "Super-inconspicuous" kanthi tabung intensifikasi gambar 0,01 m2 dideteksi dening Irbis ing jarak nganti 90 km. Jangkauan deteksi target lemah (permukaan) yaiku: kanggo target jinis "pesawat kapal induk" (EOP 50 m000) - 2 km, "jembatan sepur" (400 m1000) - 2-150 km, "perahu" (200 m200). ) - 2-100 km, "instalasi rudal operasional-taktis" lan "klompok tank" (120 m30) - 2-60 km.
      majalah "Munggah" Nomer 8-9 2007 p. 49

      Kaya sing sampeyan ngerteni, peluncur OTR utawa "klompok tank" dideteksi dening radar Irbis kanthi jarak sing luwih cendhek tinimbang target pangeboman ultra-inconspicuous kanthi RCS 0,01 m2.

      Perlu ditambahake manawa "klompok tank" iki kudu obah, dudu stasioner. Lan ya, kanggo nyoba mbedakake kendaraan roda saka kendaraan sing dilacak ing indikator radar, kudu dadi indikator radar gelombang milimeter.
  25. .С
    18 Agustus 2019 22:47
    -1
    Kutipan saka Navi
      Aku bakal nambah. Lan karo lading banget :-) Padha ora logam, glued honeycombs. Foil utawa soko. Saka logam ing ndhuwur mung ana bagean saka swashplate. Dadi lading ora bakal "sumorot". Lan miturut RLD. Kira-kira sepuluh taun kepungkur ing Kamchatka padha nggoleki wong-wong sing isih mabur menyang DC. Padha ngrancang kanggo latihan maneh. Ternyata sing pensiun, lan sing ana ing peti mati - radiasi sing kuwat, onkologi.

    Apa foil ora logam?
    1. NAVI
      NAVI 18 Agustus 2019 23:18
      +1
      FOIL. TIPE.
      Aku ora ngerti apa. Ora crunchy, crumbles ing tangan. Yen sampeyan kasengsem, sampeyan bisa nemokake ing wiki.
      Aku banjur duwe siji pikiran ing sirah sing aku kasil kicked metu saka arah kanggo lulusan ing Novonezhino ing Ka-25. :-)
      Ing cendhak, iku katon kaya soko banget sembrono lan rapuh.
  26. .С
    18 Agustus 2019 23:22
    -3
    Kutipan saka: timokhin-aa
    Nanging kita ora bakal perang karo sing duwe Su-35!

    Lan F-22 uga ora duwe pemetaan! F-22 umume minangka masterpiece pamikiran desain, ora mung ora ana pemetaan, ora ana kshk lan OLS saka tembung "rampung", ora ana ing kelas!
    Lan sawetara wong nyembah brahala nguwuh "AFAR-AFAR!" dheweke nyoba ngenalake keraguan menyang otak sing durung diwasa lan menehi piranti sing luwih elek:
    daya
    Sensitivitas
    Ringkesan sektor
    Lan kanthi fungsi winates
    kanggo prestasi Higher Mind lan Highly Organized Matter!
    :-)))
    1. Balai Kota
      Balai Kota 18 Agustus 2019 23:44
      0
      Kutipan: E.S.
      Lan F-22 uga ora duwe pemetaan!

      Tenang wae ... mode pemetaan aperture sintetik (SAR), sing dijanjekake wiwit dina pisanan produksi (uga sawetara fitur liyane), radar Raptor ditampa ing Increment 3.1 ..
  27. .С
    18 Agustus 2019 23:27
    -1
    Kutipan saka Navi
    FOIL. TIPE.
    Aku ora ngerti apa. Ora crunchy, crumbles ing tangan. Yen sampeyan kasengsem, sampeyan bisa nemokake ing wiki.
    Aku banjur duwe siji pikiran ing sirah sing aku kasil kicked metu saka arah kanggo lulusan ing Novonezhino ing Ka-25. :-)
    Ing cendhak, iku katon kaya soko banget sembrono lan rapuh.

    Lan aku ora butuh wiki, aku duwe pendidikan khusus :-))
    Lan sampeyan, ora ngerti apa jenis materi ana, pratelan sing ora nggambarake getaran elektromagnetik.
    Ayo kula takon sampeyan, nanging adhedhasar apa kesimpulan kasebut digawe?
    :-)
    1. NAVI
      NAVI 18 Agustus 2019 23:50
      +1
      Wesi nggambarake, ora wesi sing luwih elek. :-)
      Ayo glathi nggambarake, luwih elek mung kanggo helikopter.
  28. .С
    19 Agustus 2019 00:37
    -1
    Kutipan: Balai Kota
    Kutipan: E.S.
    Lan F-22 uga ora duwe pemetaan!

    Tenang wae ... mode pemetaan aperture sintetik (SAR), sing dijanjekake wiwit dina pisanan produksi (uga sawetara fitur liyane), radar Raptor ditampa ing Increment 3.1 ..

    Oh matur nuwun kanggo kabar apik!
    Nyatane, iki tegese loro AFAR liyane digantung ing saben pesawat ing sisih pinggir, sing ora bakal nambah kesehatan pesawat kasebut.
    Lan pira atus seket luwih utawa kurang pesawat dhuwit sing wis padha nandur ing kono? Nang endi wae setengah operator Vian dipikolehi babagan dhuwit, ta?
    :-)
  29. Demagog
    Demagog 19 Agustus 2019 01:24
    0
    Kutipan saka Navi
      Sampeyan mbokmenawa tegese setelan multi-lapisan klasik. Saka kapal. Ing Avach Bay, ing mangsa ancaman, setelan mung bisa saka prau. Lan ambane acc. Jujur, aku ora entuk. Nanging ora ana penyapu ranjau ing 175 OPVE. Tugas utama dheweke ana ing KIK. Aku mikir yen ana papat divisi kapal selam, iki bakal diwenehake yen perlu. Lan biasane OVR karo penyapu ranjau lan pemecah es ditindakake nganti kecemplung utawa bedane. Miturut perang, Ka utawa Mi karo HCV dicelupake ing titik kecemplung. Iku rencanane.

    Helikopter wis melu reresik tambang ing sisih kulon wiwit pertengahan 60-an lan aktif banget. Loro-lorone kanggo ndeteksi tambang nganggo sonar, lan kanggo ngrusak. Ing kasus terakhir, helikopter ngedhunake speaker utawa trawl magnetik menyang banyu, sing nyimulasi dalan kapal.
    1. NAVI
      NAVI 19 Agustus 2019 09:17
      +1
      Kowe bener.
      Nanging aku nyoba nulis babagan apa sing dakdeleng lan apa sing daklakoni.
      Aku ora trawl.
      Lan kanggo nyeret informasi saka jaringan, aku iki ora menarik kanggo sapa wae. Saben uwong bisa nindakake iki.
  30. Demagog
    Demagog 19 Agustus 2019 11:20
    0
    Kutipan saka: timokhin-aa
    Yen nglayang, angel dideleng, nanging sanajan ing papan sing dhuwur, buta.


    Ana VZOI, ana helikopter AWACS, radar kapal, yen dilebokake ing kothak, banjur bakal weruh karo "mata" wong liya.

    Helikopter mabur, nanging pesawat mabur. owah-owahan Range. Aku ngomong babagan Doppler.


    Ya, nanging meh kabeh radar ing donya, shift Doppler saka glathi wiwit paling saka 40 km. Iki pancen bener, lan rata-rata 25-30. Kajaba iku, ora bisa ndeteksi helikopter sing nglayang ing banyu. Meh ora ana sing duwe.

    Sadurunge nulis artikel kasebut, aku maca luwih saka puluhan artikel Barat, kanthi cara sing kaget, akeh sing ana ing Internet, sampeyan ngetik kaya "masalah deteksi helikopter nglayang" lan iki tiba ...

    Umumé, kahanan saiki iki - turntable karo radar kuat kanthi dhuwur nganti 50 meter kudu ndeteksi fighter teka ing 1000-1500 meter nang endi wae 30-40% luwih saka fighter bakal ndeteksi helikopter. Iku ora akeh, nanging iku kasempatan . Lan yen sampeyan njupuk pandhuan eksternal, mula peluncuran UR bakal kedadeyan sadurunge pejuang ngelingi "penembake".

    Sanajan helikopter ndeteksi pejuang kasebut sadurunge, iki ora bakal menehi kesempatan kanggo nembak dheweke. Ing pejuang modern, SPO bakal langsung nyelehake sumber radiasi ing peta kanggo pilot. Lan banjur kabeh bisa mungkasi kanti awon kanggo helikopter, diwenehi kacepetan kurang. Ing Mach 2, dheweke, minangka pejuang, ora bakal bisa ninggalake medan perang.
    1. NAVI
      NAVI 19 Agustus 2019 16:25
      +1
      Mesthi bodho. Kahanan udhara kudu dipantau ing kapal lan dielingake. Lan pejuang bisa uga ora kudu ngoperasikake radar dhewe. Versi Su-24m saka Peshkov, BKO "Karpaty" ora malah grundel.
  31. vladimir1155
    vladimir1155 19 Agustus 2019 18:44
    0
    Aku durung tekan Orlany, nanging miturut kabeh data sing mbukak, ora ana loro kaya ing BPC, nanging telung helikopter
  32. Radikal
    Radikal 19 Agustus 2019 20:07
    0
    "Sea Hawk" karo ATGM "Hellfire". Kita menehi perhatian marang menara optoelektronik
    Iki dudu menara, nanging modul optoelektronik sing diselehake ing konsol. sad hi
  33. anyar
    anyar 20 Agustus 2019 12:43
    0
    Aku disenengi artikel.
  34. mik193
    mik193 20 Agustus 2019 18:56
    0
    Ya, sampeyan uga bisa nimbang masalah adaptasi kapal transportasi kanggo basis helikopter, paling ora kanggo pendaratan lan pengisian bahan bakar. Contone, kanthi analogi karo sistem Arapaho Amerika.
  35. samaravega
    samaravega 21 Agustus 2019 18:08
    0
    sugeng sonten! Kanthi pakurmatan, artikel sampeyan kudu dikritik. Amarga volume artikel sampeyan akeh lan wektu sing winates banget kanggo komentarku, aku ora kudu ngerteni pentinge "cacat", nanging "lokasi" ing artikel sampeyan. Titik:
    1. Ora nyata nggawe helikopter penarik trawl adhedhasar Ka-27 saka model apa wae. Bandhingake kapasitas mawa Sikorsky MN-53, yen ora cukup - maca literatur babagan reresik perairan Mesir dening kapal Soviet, kalebu operator helikopter Leningrad. Malah Mi-8 ora nduweni kapasitas mbeta, Ka-27 nyekel Mi-8 mung ing teori, ing praktik kasebut luwih murah tinimbang kapasitas mbeta. Mung helikopter minesweeper sing siap tempur mung digawe kanthi basis Mi-14, nanging militer ora kasengsem, lan mesin iki mung adhedhasar pesisir. Asil: ing Rusia ora ana helikopter sing bisa dadi helikopter penyapu ranjau kapal lengkap, kaya ora ana kapal sing bisa nampa helikopter kelas lan ukuran MN-53 menyang hangar, kajaba Kuznetsov.
    2. Ora perlu "nandur" Ka-25Ts lan Ka-31 ing siji basket, padha temen beda, utamané BY DESIGN, mesin. Ka-25Ts mung "nyiarake" gambar saka kahanan lumahing kanggo kapal nembak P-35 ing sawetara over-the-horizon. Dadi, karakteristik radar, komunikasi, lsp. "ngasah" kanggo tugas khusus iki. Perang elektronik, sarana pertahanan diri ora kasedhiya. Ka-31 minangka siji-sijine helikopter REAL AWACS sing pisanan lan nganti saiki, "owah-owahan" Inggris saka "Sea King" "ngrokok ing sela-sela" ing babagan kemampuan radar lan sistem pangolahan data. Mesin Kamov bisa nyedhiyakake paling ora sambungan kapal, paling ora klompok lemah kanthi informasi FULL babagan kahanan ing udhara lan ing banyu, kanggo nindakake panuntun dhumateng pejuang, sistem pertahanan udara, sistem kontrol kanggo sistem serangan ing mode otomatis. Mung ana siji masalah: organisasi tugas babak-jam ing udhara mbutuhake MINIMUM saka 4 helikopter kuwi. Asil ngganti helikopter AWACS karo kapal AWACS jelas dituduhake dening penghancur Sheffield. Lan nomer Ka-31 ing armada pribumi mung nrenyuhake: kurang saka India lan Cina, malah individu.
    3. Minangka kanggo Ka-52K. Helikopter kasebut, nyatane, sukses banget ... kanggo USMC. Iki ngluwihi model Cobra paling anyar kanthi rong kepala. Nanging ing Federasi Rusia ora ana ILC, nasib mobil apik banget wis ditemtokake. Minangka kanggo radar udhara, ayo padha operate karo kasunyatan. Topik banget kanggo ngganti kursi siji Ka-50 karo kursi loro Ka-52 ora didikte dening Turki lan kompetisi liyane, ora kanthi alasan eksternal liyane, nanging mung kanthi internal. Sawise melu kompetisi karo Biro Desain Mil kanggo helikopter tempur darat, Biro Desain Kamov ngerti manawa turunane ora mung ngluwihi mesin OKB im. Mile, nanging ngalahake kanthi tegas, yen militer bakal milih merek sing luwih akrab. Nang iki digawe ing kabeh anyar, kalebu. menyang layanan: Komplek Ultra-modern "Angin Puyuh". Nanging dheweke ora tau digawa menyang "pikiran". Modifikasi Su-25T mati sadurunge lair, kanggo Ka-50 iku jotosan sing luwih angel. OKB Mil nggawe taruhan ing Sturm lawas apik lan menang. "Kamovtsy" kudu nggawe mobil loro-jog, utamané amarga panggantos saka Komplek utama karo modern "Shturm". Retreat sajarah iki digawe dening kula kanggo siji waé - kanggo gawe uwong yakin sing ora bisa sijine "serius" radar ing Ka-52K lan "adaptasi" kanggo ngluncurake rudal anti-kapal, kabeh cadangan kapasitas mbeta wis digunakake. ing anggota kru kapindho lan peralatan luwih abot "Raduga-Sh".
    4. Minangka kanggo rudal anti-kapal Lynx lan Sea Skew. Lynx pancen minangka helikopter sing apik banget, nanging kenapa sampeyan ora nyebutake manawa Sea Skew nggawa radar pencari semi-aktif lan ngarahake target sing "disinari" dening operator kasebut? Ing kasus panggunaan interferensi dhasar, gangguan kasebut diganggu. Miturut cara, babagan efektifitas panggunaan "Lynx" ing Perang Teluk Pertama, sampeyan malah ngluwihi London resmi: Inggris ngaku mung 4 target sing bisa dipercaya.
    5. Saiki sawetara pitakonan teknis:
    a) ing helikopter tentara AS sing "lempitan blades rotor utama"? Lan apa "rotor utama" tho?
    b) please nunjukaké kang "rudal dipandu" digunakake dening Amérika "Sea Hawks" ing perang 1991?
    6. Dene kabisan radar pesawat lan helikopter. Malah sistem pertahanan udara Soviet Osa lawas sing apik bisa ndeteksi lan njupuk helikopter sing nglayang amarga "efek Doppler" sing sampeyan sebutake saka baling-baling sing muter. Radar saiki karo AFAR, dipasang ing pejuang generasi 4+ lan mengko, bisa ndeteksi, "nangkep" lan miwiti rudal sanajan ing helikopter ing lemah kanthi "rotor utama" puteran. Ora kaya kendaraan 20 utawa 30 ton, sing asline dirancang kanggo pertempuran udara, sanajan helikopter 12 ton mung ora bakal "ngangkat" radar normal lan sistem pertahanan rudal V-V.
    Assessment umum: nuwun sewu, nanging artikel sampeyan mung "blah blah blah" babagan apa-apa.
    1. timokhin-aa
      21 Agustus 2019 20:35
      0
      1. Ora nyata nggawe helikopter penarik trawl adhedhasar Ka-27 saka model apa wae. Bandhingake kapasitas mawa Sikorsky MN-53, yen ora cukup - maca literatur babagan reresik perairan Mesir dening kapal Soviet, kalebu operator helikopter Leningrad. Malah Mi-8 ora nduweni kapasitas mbeta, Ka-27 nyekel Mi-8 mung ing teori, ing praktik kasebut luwih murah tinimbang kapasitas mbeta.


      Pitakonan kasebut ora ana ing kapasitas mbeta, kekurangane gampang diratakake kanthi pancing trawl kanthi SPU utawa ramp lan introduksi unsur pamindahan tambahan menyang desain trawl.
      Iki minangka perkara sing durung rampung ing USSR, nanging bisa rampung yen tugas kasebut wis disetel.

      Pitakonan yaiku helikopter bisa narik trawl ngatasi resistensi hidrodinamik banyu. Iki uga bisa ditanggulangi.

      Kajaba iku, kita ngomong bab modifikasi anyar saka helikopter, lan ora bab ngganti model ana, lan modifikasi anyar kudu apriori karo mesin anyar, lan, bisa, baling-baling.

      2. Ora perlu "nandur" Ka-25Ts lan Ka-31 ing siji basket, padha temen beda, utamané BY DESIGN, mesin.


      Aku ngerti, nanging babagan kemungkinan dhasar lan makna nggunakake helikopter AWACS saka kapal URO.

      Mung ana siji masalah: organisasi tugas babak-jam ing udhara mbutuhake MINIMUM saka 4 helikopter kuwi.


      Miturut pengalaman padha "Moscow" - 16 pesawat njamin ngarsane loro mau ing udhara 24/7. Saka ngendi sampeyan entuk helikopter nomer 4? Iki banget optimistis. Apa sampeyan nggawe dhewe?

      kanggo gawe uwong yakin yen ora bisa nyelehake radar "serius" ing Ka-52K lan "adaptasi" kanggo ngluncurake rudal anti-kapal, kabeh cadangan daya dukung wis digunakake kanggo anggota kru kapindho lan Raduga sing luwih abot- peralatan sh.


      Ana bedane kurang saka 100 kilogram. A crossbow karo kabeh peralatan - 127, Zhuk-A - 220. Lan radar kanggo Katran kudu digawe saka iku. Sampeyan ora pengin ngomong yen helikopter ora bisa diringanake 100 kilogram?

      4. Minangka kanggo rudal anti-kapal Lynx lan Sea Skew. Lynx pancen minangka helikopter sing apik banget, nanging kenapa sampeyan ora nyebutake manawa Sea Skew nggawa radar pencari semi-aktif lan ngarahake target sing "disinari" dening operator kasebut? Ing kasus panggunaan interferensi dhasar, gangguan kasebut diganggu.


      Aku ora ngusulake nyalin misil iki - iki minangka conto carane helikopter digunakake nglawan Angkatan Laut ing perang nyata. Ngapunten, nanging aku ora duwe conto liyane kanggo sampeyan.

      Miturut cara, babagan efektifitas panggunaan "Lynxes" ing Perang Teluk Pertama, sampeyan malah ngluwihi London resmi: klaim Inggris mung 4


      1. Apa buktine?
      2. Nanging serius, iku bab tatu, i.e. kapal dipatèni, lan ora bab sing mesthi pindhah menyang ngisor. Waca kanthi teliti. Nanging, sumber data ditampa. Panjenengan.

      5. Saiki sawetara pitakonan teknis:
      a) ing helikopter tentara AS sing "lempitan blades rotor utama"? Lan apa "rotor utama" tho?


      Sekrup bantalan.
      Saben uwong wis.



      b) please nunjukaké kang "rudal dipandu" digunakake dening Amérika "Sea Hawks" ing perang 1991?


      SH-60B wiwit diluncurake bisa nggunakake Hellfires.

      Radar AFAR saiki sing dipasang ing pejuang generasi 4+ lan ngluwihi bisa ndeteksi, "nangkep" lan ngluncurake rudal sanajan ing helikopter ing lemah.


      Pitakonan yaiku jarak - lan iki dibahas kanthi rinci ing artikel kasebut. Ndeteksi soko bakal ndeteksi, nanging ing jarak 20-30 km, ora luwih.

      Ora kaya kendaraan 20 utawa 30 ton, sing asline dirancang kanggo pertempuran udara, sanajan helikopter 12 ton mung ora bakal "ngangkat" radar normal lan sistem pertahanan rudal V-V.


      Nanging kepiye carane ngunggahake X-35? Ka-27 lan Ka-52K? Apa sampeyan ora kejawab foto ing artikel kasebut? Susah susah...

      Assessment umum: nuwun sewu, nanging artikel sampeyan mung "blah blah blah" babagan apa-apa.


      Lha, jebule bla bla bla kuwi komentarmu. Ternyata elek, ta? Sampeyan kudu luwih ati-ati. Kurang pathos, aja ngidoni monitor amarga nesu, mripate aja mbledhos nalika ngetik, aja kelangan kontrol dhiri saka nepsu sing bener, nuruti omongan lan tetep ing watesan sopan santun, lsp.
      1. samaravega
        samaravega 22 Agustus 2019 14:56
        0
        Lha, ojo kondhang nalika lagi sepi. Saiki ayo menyang titik.
        1. Sepisan maneh aku njaluk sampeyan maca materi babagan aksi tambang armada USSR ing Mesir. Sawise iku, sampeyan bakal langsung ora duwe pitakonan maneh babagan kapasitas mesin lan kemampuan kanggo "narik trawl, ngatasi resistensi hidrodinamik." Kepiye sampeyan mbayangake? Ing kahanan geni mungsuh abot, pasangan helikopter kita (lan siji malah Mi-8 ora bisa ngatasi trawl) kanthi tenang nyedhaki kapal, ing mode "nglayang", nempelake trawl lan banjur "trawls" ing fairway. Hore! Mungsuh mung meneng "ngudud ing pinggir" lan ora mikir kanggo campur. Urutan Taburetkin marang dheweke (mungsuh) kanggo iki. Aku ora ngerti saka ngendi sampeyan entuk kawruh serius, nanging pengalaman iku pengalaman. Lan yen ing Amerika Serikat, kanthi pengalaman tempur sing RICH ing panggunaan pesawat berbasis operator, siji-sijine helikopter ranjau yaiku MH-53, aku kepeksa ngirim sampeyan bali menyang karakteristik kinerja, pisanan kabeh, kapasitas mbeta.
        2. Lan saka ngendi asale "infa" babagan mesin anyar? Apa, VK-2500 wis kuna? Utawa apa "Marshal Taburetkin" wis bisa nguwasani produksi massal ing Rusia? Ngelingake kula crita mesin turbin gas kanggo kapal: Ukrainians, padha mung nggawe exchanger panas lan gearbox, nanging ing limang taun (!) Kita wis ora bisa nindakake apa-apa ing bali.
        3. Aku ora teka munggah karo tokoh bab 4 helikopter, Inggris digawa metu ing pungkasan perang 1982 lan kebak ndhukung Markas Navy kita, yen sampeyan kasengsem, aku bakal ngirim jeneng bahan bab iki.
        4. Helikopter bisa entheng nganti 100 kg. Contone, mbusak siji kru (80 kg miturut standar USSR Air Force lan Airborne Forces), kursi ejection kanggo wong (kira-kira 40 kg kanggo k-1M), lan ing. Lan yen nyata, R.A. Belyakov ngumumake (lan mbayar) bonus THEN THEN 100 rubles. kanggo saben kilogram bobot mundhut MiG-23 MLD (waca memoar). Pitakonan rega.
        5. "Bukti"ku - situs web resmi UK MoD. maca.
        6. Kaya UH-60, MH-60 bisa nggawa ATGM Hellfire kanthi kondisi sing ora bisa diganti kanggo retrofitting (helikopter). Sampeyan dhewe menehi conto retrofit iki ing foto.
        7. Nuwun sewu, Ka-27 lan Ka-52K ora "ngangkat" Kh-35, mung ngangkat tata letak. Wangsulan: Bab ingkang utama ora malah kapasitas mbeta, sanajan 2 Kh-35 - watesan saka mbukak pertempuran Ka-52K. Ingkang utama yaiku helikopter kasebut ora duwe apa-apa kanggo menehi pusat kontrol rudal iki lan njamin panuntune. Mekaten.
        8. Kanthi gati kanggo Jeksa Agung bisa ngetokake saka helikopter tempur marang pesawat. Nganti saiki, ana bukti serangan helikopter marang target lemah ing kahanan supremasi udara musuh. Ana bukti perang udara antarane helikopter lan helikopter. Nanging ora ana siji-sijine kasunyatan babagan pengaruh helikopter ing kahanan supremasi udara. Ngapunten, kurang ngidoni ing monitor lan maca dhewe, luwih ngandelake kasunyatan REAL, dudu fiksi. Sugeng enjang!
      2. samaravega
        samaravega 22 Agustus 2019 15:20
        0
        Ya, nuwun sewu, aku kelalen babagan "rotor utama sing bisa dilipat" ing helikopter Angkatan Darat AS. Mbalik ing taun 1991, ing bandara Chelyabinsk, aku melu rapat S-5 ing kamuflase "ara-ara samun", nggawa "bantuan kamanungsan" menyang USSR ing wangun roti kaleng sing digawe ing FRG lan "kebahagiaan" liyane. pejuang malah ora miwiti mangan perang. Amarga lapangan udara ana penengah kanggo wong-wong mau (sawise ngisi bahan bakar, "sisih" menyang Magdeburg), salah siji ing loro utawa telung mesin, "Apache" digunakake minangka "kargo". Kita padha ora diijini kanggo "ndemek" wong, senadyan rapprochement banjur karo Amerika Serikat, nanging kita ora mung weruh "rotor utama", nanging uga "ngrasakake" wong. Boten kados helikopter Angkatan Laut (sanajan aku malah ora duwe idea umum bab mau), padha (blades) ora lempitan dening sistem khusus (manual utawa mechanical), nanging wis suwek lan ditumpuk bebarengan siji isih. Sadurunge masang (kanthi manual) telung lading liyane, "Apache" pancen ora siap tempur.
    2. Fizik M
      Fizik M 27 Agustus 2019 10:33
      0
      Kutipan saka samaravega
      1. Ora nyata nggawe helikopter penarik trawl adhedhasar Ka-27 saka model apa wae. Bandhingake kapasitas mawa Sikorsky MN-53, yen ora cukup - maca literatur babagan reresik perairan Mesir dening kapal Soviet, kalebu operator helikopter Leningrad. Malah Mi-8 ora nduweni kapasitas mbeta, Ka-27 nyekel Mi-8 mung ing teori, ing praktik kasebut luwih murah tinimbang kapasitas mbeta. Mung helikopter minesweeper sing siap tempur mung digawe kanthi basis Mi-14, nanging militer ora kasengsem, lan mesin iki mung adhedhasar pesisir. Asil: ing Rusia ora ana helikopter sing bisa dadi helikopter penyapu ranjau kapal lengkap, kaya ora ana kapal sing bisa nampa helikopter kelas lan ukuran MN-53 menyang hangar, kajaba Kuznetsov.

      tenan
      pitakonan iku karakteristik trawls cocog karo kemampuan saka helikopter
      lan iki nyata (njupuk kasunyatan manawa syarat kanggo trawl wis owah sacara signifikan wiwit taun 70-an - njupuk menyang akun muncule NLA)
      1. samaravega
        samaravega 27 Agustus 2019 15:58
        0
        Yen mangkono, nggawa paling ora siji trawl helikopter (sing digunakake ing negara apa wae), Ka-27 sing bisa ditindakake.
        1. Fizik M
          Fizik M 11 September 2019 16:38
          +1
          Kutipan saka samaravega
          Yen mangkono, nggawa paling ora siji trawl helikopter (sing digunakake ing negara apa wae), Ka-27 sing bisa ditindakake.

          trawls helikopter, saliyane USSR, ana ing Amerika Serikat (lan, mungguh, ing Jepang), lan padha digawe ing acc. helikopter (lan SiStellen dudu Mi-14BT)
          Sing. Pitakonan sampeyan ora bener. Ana kemampuan helikopter (kasebutake Ka-27) lan adhedhasar iku, sampeyan kudu nggawe trawl. Kajaba iku, bisa ditindakake "ing sawetara dina" - umpamane, kaya tabung Venturi magnetik + kethul Australia minangka akustik - lan wis dadi asil, sanajan "garis", nanging bakal
          1. samaravega
            samaravega 11 September 2019 20:25
            -2
            Aku kudu mbenerake sampeyan: trawl helikopter mung ana ing AS, sing diwenehake, iki pitakonan liyane. Saliyane "Sikorsky" MN-53 saka macem-macem model, ora ana siji helikopter sing bakal ngangkat. Ing USSR, ana trawls sing dijupuk saka rong helikopter jinis Mi-8 (Mi-14) saka pesisir utawa saka kapal. Pitakonanku pancen bener. Yen sampeyan bisa nggawe trawl kanggo Ka-27 "ing sawetara dina" - nindakake lan paten. Sampeyan bakal rake ing dhuwit immeasurably, amarga. kapasitas mbeta saka Ka-27 iso dibandhingke karo "Merlin", "Super Puma", etc. Lan padha ora bisa nggawa trawls. Angkatan laut Prancis, Inggris Raya, Jerman lan akeh negara liyane bakal baris ing ngarep omah sampeyan. Ora kanggo sebutno Angkatan Laut Rusia. Maju!
            1. Fizik M
              Fizik M 11 September 2019 21:16
              +1
              Kutipan saka samaravega
              Aku kudu mbenerake sampeyan: trawl helikopter mung ana ing AS, sing diwenehake, iki pitakonan liyane

              nanging sampeyan ora perlu mbenerake aku, amarga aku ngerti pitakonan kasebut banget;)
              Kutipan saka samaravega
              Yen sampeyan bisa nggawe trawl kanggo Ka-27 "ing sawetara dina" - nindakake lan paten.

              nindakake - sukses
              paten - ora (amarga "kabeh wis diciptakake sadurunge kita")
              lan kok ora ana PLO verts - pitakonan ora kanggo kula, minangka bubar minangka sawetara sasi kepungkur aku nyiapake cathetan technical banget rinci lan rinci babagan masalah iki (lan kabeh karya ngajokaken ing framework saka 307 GOST (!! !))
              lan ora mung "bajingan", nanging kabeh luwih elek ...

              lan aja ngomong apa sing kudu dak lakoni, aku ngerti luwih apik tinimbang sampeyan
              1. samaravega
                samaravega 12 September 2019 15:59
                -2
                Inggih, yen sampeyan ngerti kabeh, banjur nggawa paling siji FAKTA, lan sapa, apa lan ngendi masak, tanpa tokoh tartamtu lan FAKTA - iki ora bakal bisa malah ing acara kuliner. Sugeng enjang.
                1. Fizik M
                  Fizik M 12 September 2019 20:55
                  +1
                  Aku menehi FAKTA CUKUP:
                  https://topwar.ru/156486-chto-ne-tak-s-nashimi-tralschikami.html
                  https://topwar.ru/156497-chto-ne-tak-s-novejshim-pmk-proekta-12700.html
                  yen kahanan mbutuhake - helikopter ruban lan PMO (ana dermaga)
                  Nanging ana pangarep-arep yen kabeh bakal rampung "liwat sirah, lan ora liwat .opu"
  36. Operator
    Operator 22 Agustus 2019 15:28
    -1
    Kutipan: Alexander
    nuduhake ing kisaran apa radar APG-79 (V) 4 ing kondisi sing padha ndeteksi lan njupuk ngiringan, sebutno, helikopter NH90FFH

    Ing kisaran maksimum.
    Kajaba iku, awak helikopter sing bentuke kuda nil aluminium dhewe minangka target liyane kanggo deteksi radar.

    PS Aircraft RCS kanggo tujuan comparability diwenehi ing frontal, lan ora ing proyeksi lateral.

    PPS Aku wis ngandika sing malah ing komposisi saka fiberglass agul-agul rotor utama ana unsur logam lengkap (paling ora sudhut lading, kabel panas electrical). Kajaba iku, saiki cangkang bilah ora digawe saka fiberglass murni, nanging dicampur karo serat karbon.

    PPPS Aku wis menehi fakta sing jelas kanggo wong-wong sing ana ing subyek desain helikopter.
    1. samaravega
      samaravega 22 Agustus 2019 16:42
      0
      Aku setuju yen malah radar 4 generasi pejuang (ora 4+ karo PFAR utawa 4++ karo AFAR) "njupuk" helikopter ing kadohan sing njamin nggunakake rudal medium-range karo PARL seeker, utamané rudal karo ARGSN. Helikopter saiki lan ing mangsa ngarep ora ngrancang radar kanthi karakteristik sing padha lan UR "V-V", kajaba R-60 sing paling entheng utawa owah-owahan MANPADS. Dadi pertempuran udara saka helikopter nglawan pesawat kanggo Bradbury (aku ngormati dheweke banget) lan master fiksi ilmiah liyane. Kasus terpencil ing latar mburi karusakan massal saka helikopter ing sisih sing wis menang supremasi udhara bisa, nanging ora bakal mengaruhi asil konfrontasi.
    2. Alexandra
      Alexandra 24 Agustus 2019 18:22
      0
      Ing kisaran maksimum.


      Sayange sampeyan ora ngerti dheweke.

      Kajaba iku, awak helikopter sing bentuke kuda nil aluminium dhewe minangka target liyane kanggo deteksi radar.


      Yen sampeyan maca artikel kasebut, sampeyan bakal ngerti manawa sinyal sing dibayangke saka fuselage helikopter ing mode hover ing papan sing kurang kanggo radar pejuang ilang ing latar mburi refleksi saka permukaan sing ndasari. Mulane perlu kanggo ndeteksi lan njupuk helikopter kanggo ngiringan ing mode hover nggunakake bayangan Doppler saka agul-agul rotor puteran (buntut rotor).

      Aku ora bakal nggunakake tembungku dhewe, aku bakal ngutip paten kasebut:

      https://yandex.ru/patents/doc/RU2260815C2_20050920

      "Penemuan kasebut ana hubungane karo bidang radar lan bisa digunakake kanggo ngatasi masalah ndeteksi lan ngenali helikopter ing latar mburi permukaan sing ndasari kanthi tingkat weker palsu sing stabil. Deteksi lan pangenalan helikopter ditindakake kanthi rong tahap. Pisanan, komponen spektral individu saka sinyal gema saka agul-agul puteran saka helikopter dideteksi nggunakake kritéria pangkat Kajaba iku, sadurunge nemtokake rangking saka komponen kasebut, amplitudo sing preliminarily suda dening faktor saka T relatif kanggo conto amplitudo dijupuk ing jejer. Ing tahap kapindho, saben interval wektu, jumlah komponen spektral jejer sing dideteksi diitung lan dibandhingake karo ambang. Cara kasebut ditondoi kanthi deteksi palsu tingkat konstan, nilai sing disetel kanthi nilai multiplier T. Asil teknis sing digayuh yaiku nambah kemampuan kanggo ndeteksi lan ngenali helikopternglawan latar mburi lumahing dhasar nggunakake radar udhara."

      Aku wis ngandika sing malah ing komposisi saka agul-agul rotor utama fiberglass ana unsur logam lengkap (paling ora sudhut lading, kabel panas electrical).


      Aku wis ngutip sampeyan manawa EPR agul-agul rotor komposit dibandhingake karo EPR agul-agul logam dikurangi 7-10 dB (5-10 kaping). Yen kita njupuk agul-agul rotor utama sing dirancang khusus kanggo nyuda regane RCS (agul-agul saka helikopter siluman RAH-66 Comanche sing ora ditampa ing layanan), banjur RCS suda atusan kaping.
  37. Skepsis
    Skepsis 22 Agustus 2019 17:40
    0
    Penulis, ngomong, yen helikopter sing nglayang ing segara nguripake radar, apa tetep "ora katon"?
  38. Demagog
    Demagog 23 Agustus 2019 11:35
    0
    Kutipan saka samaravega
    Ka-31 minangka siji-sijine helikopter REAL AWACS sing pisanan lan nganti saiki, "owah-owahan" Inggris saka "Sea King" "ngrokok ing sela-sela" ing babagan kemampuan radar lan sistem pangolahan data. Mesin Kamov bisa nyedhiyakake paling ora sambungan kapal, paling ora klompok lemah kanthi informasi FULL babagan kahanan ing udhara lan ing banyu, kanggo nindakake panuntun dhumateng pejuang, sistem pertahanan udara, sistem kontrol kanggo sistem serangan ing mode otomatis.

    Babagan informasi lengkap, sampeyan isih bungah. Yen sampeyan perang karo DPRK, banjur bisa uga. Nanging nglawan penerbangan modern, kemampuan radar ora cukup sampurna.
  39. Alexandra
    Alexandra 24 Agustus 2019 18:06
    0
    Kutipan saka Navi
    Bentenipun wektu ing deteksi "dipangan" amarga beda kacepetan. Helikopter weruh yen dheweke saiki bakal mateni dheweke, nanging ora duwe wektu kanggo nindakake apa-apa.


    Gumantung ing rudal udara-ke-udara sing nganggo helikopter. Mesthine, helikopter kanthi radar X-band sing apik kudu digandhengake karo rudal pertahanan udara kanthi jarak sing cocog (nalika diluncurake kanthi kacepetan lan dhuwur sing cedhak-nol). Contone, Derby URVV Israel kanthi booster peluncuran, nalika digunakake minangka bagéan saka sistem pertahanan udara Spyder-MR, nduweni jangkauan 50 km lan dhuwure luwih saka 16 km.
    1. NAVI
      NAVI 24 Agustus 2019 21:23
      -1
      Ana fitur kasebut ing USSR, diarani gabungan musik. Inggih, radio, pamuter lan tape recorder, TV ing siji kothak. Cumbersome lan terus-terusan bejat soko.
      Ngapunten kanggo conto. Inggih, sampeyan isih bisa njupuk tank limang menara ing USSR.
      Iki minangka jinis helikopter "loro Swiss lan reaper"
      Aku sethitik menowo karo karya kru, ora ana wong ekstra, uga papan kanggo peralatan tambahan. Upaya Amers kanggo ngganti Eagle, Corsair menyang FA-18 ora banget ....
      Universalitas bisa, nanging ora nang endi wae. Secara pribadi, aku ora bisa mbayangno .... kita duwe conto masang stasiun pengintaian menyang pesawat Il-38. Sanadyan ana utawa ana navigator katelu ora duwe wektu.
  40. Operator
    Operator 24 Agustus 2019 22:59
    0
    Kutipan: Alexander
    sinyal sing dibayangke saka fuselage helikopter ing mode nglayang ing dhuwur kurang kanggo radar fighter ilang ing latar mburi bayangan saka lumahing ndasari. Mulane perlu kanggo ndeteksi lan njupuk helikopter kanggo ngiringan ing mode hover nggunakake bayangan Doppler saka glathi saka rotor utama puteran (buntut rotor)

    Dina iki ana cara kanggo milih target radar ing latar mburi lumahing ndasari minangka lendhut (Doppler mung salah siji saka wong-wong mau), contone, polarisasi https://edrid.ru/rid/219.017.a3ee.html
    1. Alexandra
      Alexandra 11 September 2019 23:08
      0
      Nemtokake pejuang radar sing nggunakake metode polarisasi kanggo milih target stasioner ing latar mburi permukaan.
      1. Operator
        Operator 11 September 2019 23:50
        0
        Su-57, mesthi

  41. Nemchinov Vl
    Nemchinov Vl 12 September 2019 17:47
    0
    nanging ana alternatif (model anyar) minangka helikopter anti-kapal selam - kanggo KA 27, utawa minangka AWACS - KA 31 ?!
  42. pemotong bensin
    pemotong bensin 19 Oktober 2019 19:01
    0
    Aku langsung ora setuju karo penulis adhedhasar sentimen kekalahan artikel kasebut.
    Armada kapal induk perlu banget, bisa uga ana ing Armada Pasifik, lan bisa uga ana ing Armada Lor. Lan sampeyan kudu nindakake kanthi sethithik.
    Wong sing bener ana ing panggonan sing bener. Mung wingi kita ngomong (dadi, ing pamindhahan karo kanca banget tanggung jawab).
    Aku kudu ngomong, ngandika akeh iku menarik. Ora mung menarik, nanging banget menarik.
  43. 3danimal
    3danimal 25 Oktober 2019 18:40
    +1
    IMHO, luwih becik nyalin pengalaman Amerika lan nggawe "Black Hawk" dhewe. Station wagon kanggo tentara lan angkatan laut (mung siji kanggo dheweke). Temtokake lan ninggalake "ing darat" salah siji Mi-28N utawa KA-52(N). Kanggo dhuwit, minangka penulis bener nyatet, ora cukup lan ora bakal ana liyane ing mangsa foreseeable.
    Ing kahanan kaya mengkono, ora bisa mbaleni pengalaman "ngoyak-oyak" sumber daya kompleks industri militer ing jaman Uni.
    1. Prokletyi Pirat
      Prokletyi Pirat 9 Juli 2021 03:28
      0
      banjur iku luwih gampang kanggo nglampahi dhuwit ing kapal anyar cocok kanggo basis mi-8 lan KO
      1. 3danimal
        3danimal 15 Juli 2021 10:24
        -1
        Utawa rampung Ka-62?
        Mi-8 wis lawas banget, luwih gedhe.
        1. Prokletyi Pirat
          Prokletyi Pirat 22 Juli 2021 14:58
          0
          uga, ya, luwih gedhe, iku titik, kapal anyar bakal duwe watesan cilik ing dimensi pesawat, lan bakal bisa nggunakake pesawat adhedhasar tanah yen perlu. Akibaté, kita bakal entuk manfaat ing ekspor, stabilitas industri militer lan potensial modernisasi kanggo tugas nyata ing kondisi teater operasi / operasi skala gedhe.
          1. 3danimal
            3danimal 23 Juli 2021 02:19
            -1
            Kurang larangan? Sing, karo hangar luwih gedhe?
            Nanging bakal mangan luwih akeh papan ing kapal.
            Lan masalah obsolescence saka Mi-8 ora bakal ilang ing ngendi wae.
            Kalebu, kerentanan sing luwih gedhe saka tata letak (2 mesin bebarengan, ora ana jarak, kaya UH-60 / Ka-62).
            1. Prokletyi Pirat
              Prokletyi Pirat 23 Juli 2021 16:39
              0
              Apa sing sampeyan saranake ora ana gunane. Punika pitakonan
              -) utawa "helikopter sing luwih cilik lan luwih larang ing kapal sing luwih cilik lan luwih larang"
              -) utawa "helikopter sing luwih gedhe, massal lan murah ing kapal sing luwih gedhe",
              Aku pilihan kaloro luwih apik, lan titik kasebut ora mung ing dimensi hangar, nanging uga ing karakter massa pesawat (mulane biaya sing luwih murah), ing cadangan bahan bakar ing pesawat (mula kisaran), ing stabilitas cuaca saka segi karakteristik kinerja. , ing cadangan payload, lan akeh liyane.
              Contone, saiki Kamovites diwatesi dening ukuran hangars lan ora bisa nambah diameter baling-baling, utawa ukuran suspensi, utawa pasokan bahan bakar, nanging ing negara liya ora ana masalah, prinsip sing dakkarepake. voiced dileksanakake ana..
              1. 3danimal
                3danimal 23 Juli 2021 23:11
                -1
                Contone, saiki Kamovites diwatesi dening dimensi saka hangars lan ora bisa nambah diameteripun saka baling-baling

                Apa nambah diameter baling-baling ing helikopter serial ana?
                utawa "helikopter sing luwih cilik lan luwih larang ing kapal sing luwih cilik lan luwih larang"

                Helikopter новые, utamané.
                Kapal bisa ukuran apa wae.
                Ana luwih akeh papan ing Arly Burks tinimbang ing Corvette 20385, Nanging, Hangars kanggo Blackhawk, lan ora kanggo Super Stalion.
                utawa "helikopter sing luwih gedhe, massal lan murah ing kapal sing luwih gedhe",

                Cheapness - amarga nggunakake desain outdated.
                Helikopter anyar isih kudu ditampa.
                Mi-8 ora siyap kanggo operasi ing segara minangka standar, iku kudu dicocogake. Sasis sing padha kudu dikuatake lan liya-liyane.
                ing cadangan bahan bakar ing pesawat (mula kisaran), ing stabilitas cuaca miturut karakteristik pesawat

                Range praktis:
                SH-60 Seahawk - 834 km,
                Mi-8AMT - 800km,
                Ka-62 -720 km (versi sipil).
                Dadi?
                Dibutuhake ing kapal universal helikopter, analog saka SH-60.
                Ka-62 luwih ana hubungane karo AS.365 Dauphin Prancis, sing jarak praktis yaiku ... 860 km.
                Mi-8 wis ketinggalan jaman, sampeyan isih kudu ngganti.
                1. Prokletyi Pirat
                  Prokletyi Pirat 23 Juli 2021 23:57
                  0
                  Kutipan saka 3danimal
                  ing cadangan bahan bakar ing pesawat (mula kisaran), ing stabilitas cuaca miturut karakteristik pesawat

                  Range praktis:
                  SH-60 Seahawk - 834 km,
                  Mi-8AMT - 800km,
                  Ka-62 -720 km (versi sipil).
                  Dadi?

                  uga, pisanan: Aku ora nulis babagan klasik, nanging babagan rekan kerja kapal Soviet (ka-62 minangka klasik)
                  lan kapindho: uncalan nomer kasebut lan lali babagan, amarga dijupuk saka iklan lan wikipedia, sampeyan kudu ndeleng helikopter. denah karo dependensi ing kapasitas mbeta, Kapadhetan udhara lan kacepetan pesawat, ngendi dependensi ora linear lan kesalahan bisa ngluwihi 50%.
                  katelu: sampeyan bakal nambah kanggo comparison mobil luwih gedhe ing wangun CH-53 utawa luwih dibandhingake karo V-22, lan aja lali kanggo nggawe tunjangan kanggo bahan bakar tambahan.
                  1. 3danimal
                    3danimal 24 Juli 2021 00:11
                    -2
                    uncalan metu nomer iki lan lali bab mau, amarga padha dijupuk saka iklan lan wikipedia

                    Mesthi, nanging angka kasebut diwenehake kanggo kondisi sing padha: tank diisi maksimal, ora ana kargo.
                    Contone, kanthi beban Max (3-5t), Mi-8 nduweni jarak praktis 550 km.
                    Iku logis kanggo extrapolate data iki kanggo liyane saka helikopter aku kasebut.
                    Miturut cara, SeaHock njupuk nganti 3 ton muatan.
                    CH-53

                    Iki Super Stalion, aku kasebut.
                    Lan ora digunakake kanggo ngrusak. Aku weruh helikopter iki mung ing foto AB lan UDC.
                    Lan sawetara praktis ... uga 800 km sedulur
                    Kajaba iku, versi anyar 2015 (Sh-53k king stallion)
                    1. Prokletyi Pirat
                      Prokletyi Pirat 24 Juli 2021 13:13
                      0
                      maneh, kanggo wong wuta, goleki GRAPH DEPENDENCE, dudu nomer pungkasan!
                      Helikopter dudu mobil! ing grafik sampeyan bakal weruh sing sawetara ora tiba linearly, sing, kanggo kurang: "kanthi nambah kacepetan utawa bobot saka mbukak, kaping pindho sawetara sampeyan bisa tiba ora 2, nanging 4\6\8 kaping" (iki conto, dudu nilai nyata!). Kanggo pesawat, kapal lan mobil sing padha, katergantungan cenderung linear lan mulane bisa digawa lan dikurangi ing kana, nanging kanggo helikopter, umpamane, kecepatan sing luwih dhuwur, luwih akeh persentase bahan bakar sing digunakake kanggo ngerem (kanggo sing kurang. : digunakake kanggo ngobahake lading maju menyang arah gerakan).

                      Kutipan saka 3danimal
                      CH-53

                      jarak praktis ... uga 800km sedulur
                      Kajaba iku, versi anyar 2015 (Sh-53k king stallion)

                      Iki karo tank dhasar, ing kasunyatan ana kaping pirang-pirang amarga kapasitas mbeta luwih. Ing kasus apa wae, sawise ngurangi denominator umum, convertiplanes bakal mimpin amarga ora ana kekurangan utama rotor.

                      Kutipan saka 3danimal
                      CH-53

                      Lan ora digunakake kanggo ngrusak. Aku weruh helikopter iki mung ing foto AB lan UDC.

                      Wis ana fitur taktik lan strategi sing beda-beda kanthi referensi menyang teater operasi / operasi skala gedhe, kanggo njlèntrèhaké kesed, nanging sampeyan bisa mbandhingaké armada AS, armada Rusia lan armada negara liya, nalika pisanan mbayar manungsa waé. kanggo fitur nggunakake macem-macem cilik / medium-ukuran DVKD / UDC, contone toleransi Singaporean lan padha nalika digunakake minangka PLO (saenipun, iku umume seng di pengeni kanggo njagong mudhun lan muter karo dhewe ing game simulasi taktis lan strategis karo drawing. ing peta (iki ndadekake pangerten luwih gampang lan luwih cepet)).
                      1. 3danimal
                        3danimal 26 Juli 2021 23:21
                        0
                        Helikopter dudu mobil!

                        Dadi aku nyebutake helikopter, mobil amine minangka conto.
                        Sampeyan saiki nyatakake yen mbandhingake karakteristik kinerja pesawat ora ana gunane (serius?).
                        kanggo helikopter, contone, sing luwih dhuwur kacepetan, sing luwih persentasi saka bahan bakar ngginakaken ing rem (kanggo alon-witted: iku ngginakaken kanggo mindhah agul-agul maju ing arah gerakan)

                        Dheweke ngandhani bebener sing jelas.
                        Ing sawetara praktis dijupuk menyang akun kanggo kacepetan njelajah.
                        Kabeh luwih prasaja: Mi-8, Ch-53 luwih abot, duwe seret sing luwih gedhe lan mesin sing luwih rakus (kanggo ngimbangi resistensi kasebut, nyedhiyakake kapasitas sing dibutuhake).
                        Praktek donya wis nuduhake yen mesin optimal kanggo helikopter shipborne (EM, frigate, corvette) yaiku mesin SH-60 / AS365.
                        Kanthi kapasitas penumpang 5-6 wong, lawang kebangkrutan gedhe ing sisih loro-lorone, lsp.
                        Lan desainer kita alon-alon, nanging obah ing arah sing padha, sing nyenengake.
                        Mi-8 sacara struktural wis ketinggalan jaman. Iku luwih rentan kanggo shelling (2 mesin cedhak, bisa kenek karo siji hit).
                        Iki karo tank dhasar, ing kasunyatan ana kaping pirang-pirang amarga kapasitas mbeta luwih

                        Kaping pirang-pirang?
                        kapasitas bahan bakar:
                        2,286 US gal (1,903 imp gal; 8,650 l) internal ing rong sel saben sponson (15,545 lb (7,051 kg))
                        2,400 US gal (2,000 imp gal; 9,100 l) tambahan internal ing telung tank kabin (16,320 lb (7,403 kg))

                        Kira-kira 2 kaping yen sampeyan ngusir marinir metu saka kokpit lan ngemot bahan bakar.
                        Bakal ana kesempatan kanggo nyumerepi liyane 7,5 ton ing helikopter kanggo transportasi kargo (kanggo njupuk Humvee, contone,).
                        SH-60 bisa nggawa tangki bahan bakar eksternal lan ing jero kabin.
                        Konsumsi bahan bakar kurang: luwih entheng, kurang seret ing kacepetan sing padha karo mobil sing luwih gedhe.
                        Miturut cara, jarak feri (kanthi bahan bakar menyang eyeballs) SeaHawk yaiku 3700 km.
              2. 3danimal
                3danimal 23 Juli 2021 23:39
                -1
                SH-60


                AS.365 Dauphin


                Ka-62


                Ka-60


                Nemokake artikel iki:

                https://ysia.ru/mnogotselevye-vertolety-ka-62-pridut-na-smenu-mi-8-na-dalnem-vostoke/amp/

                Yen Ka-62 bakal ngganti Mi-8, apa gunane nyurung "wong tuwa" menyang armada?