Review militèr

China percaya yen J-20 luwih unggul tinimbang Su-57 "kadhangkala"

111
Media Cina ngelingake para pamaca yen ing sawetara dina Rusia bakal pisanan nampilake pesawat tempur Su-57 paling anyar menyang masyarakat umum, ora mung nalika pilot, nanging uga ing format pameran stasioner. Utamane ditekanake yen Rusia nyiapake dokumen kanggo ekspor potensial pejuang iki. Ing tartamtu, iku nyatet sing kita ngomong bab modifikasi saka Su-57E, kang bisa dadi kapentingan kanggo China.


China percaya yen J-20 luwih unggul tinimbang Su-57 "kadhangkala"


Publikasi Sina Military sadurunge ujar manawa Beijing bisa mrentah sawetara pesawat Su-57 saka Rusia supaya bisa ngetrapake sawetara teknologi Rusia menyang pejuang generasi kaping lima. Salah sawijining teknologi sing narik kawigaten wong Tionghoa yaiku teknologi sing ana gandhengane karo resistensi gangguan elektronik. Uga ing China, padha kasengsem ing mesin saka supaya disebut-tataran kapindho, kang, Nanging, ora ing pisanan, instalasi, kumpulan kanggo Angkatan Aerospace Rusia.

Iku worth mbayar manungsa waé kanggo komentar saka kedhaftar Cina bab pejuang generasi kalima Russian. Sawetara pangguna sing kasengsem ing topik militer ujar manawa Su-57 Rusia "ora bisa diklasifikasikake minangka alat tempur. penerbangan Generasi kaping 5":

Rusia saiki ora duwe pesawat tempur generasi kaping lima, uga ora duwe teknologi sing cocog, lan China ora kudu mbuwang dhuwit (tuku Su-57E). J-20 ngungkuli iku ing kaping. Kanthi kekurangan teknologi kahuripan, pesawat iki dadi pakan meriam. Kita kudu nggoleki teknologi radar kuantum.


Komentar liyane:

Aja nganti sombong. Warisan teknis Rusia isih luwih kuwat tinimbang kita. Rusia duwe cadangan teknis gedhe, nanging butuh dhuwit kanggo ngowahi teknologi dadi produk. Su-57 wis siyap kanggo "intimidasi" F-35. Bisa uga ora kaya J-20 lan F-35, nanging kita butuh pangembangan teknologi sing komprehensif, kita butuh mobilitas teknologi.

Sampeyan bisa tuku sawetara pesawat iki. Banjur kita bakal bisa ngerteni kabeh kerentanan penerbangan kita.

Inggih, ora, iku luwih apik kanggo tambahan tuku J-20s dhewe lan berkembang lan nambah ing podo karo.

Tuku pesawat generasi kaping lima sing siap digawe larang banget. Kita ora perlu ngimpor pesawat saka Rusia, utamane yen kita duwe pejuang generasi anyar dhewe.
111 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Nevsky_ZU
    Nevsky_ZU 19 Agustus 2019 14:27
    + 90
    Kaya maca komentar saka mitra Tionghoa "Military Review" ngguyu
    Situs kita luwih adhem tinimbang situs kasebut, ta?))'
    1. Svarog
      Svarog 19 Agustus 2019 14:29
      + 30
      China percaya yen J-20 luwih unggul tinimbang Su-57 "kadhangkala"

      Kepiye carane bisa ngluwihi kaping pirang-pirang yen mabur ing piranti propulsi kita?
      1. BlackMokona
        BlackMokona 19 Agustus 2019 14:37
        -13
        Wis mabur dhewe, Xian WS-15
        1. Svarog
          Svarog 19 Agustus 2019 14:38
          + 20
          Kutipan saka BlackMokona
          Wis mabur dhewe, Xian WS-15

          Salinan kita mung setengah saka sumber daya .. Ing elektronik, bisa uga luwih apik, ing kabeh liyane ana keraguan gedhe ..
          1. BlackMokona
            BlackMokona 19 Agustus 2019 14:41
            0
            Ora ana sing ngerti babagan sumber daya, nanging padha gumunggung yen luwih kuat, luwih kuat, lan umume keren
            1. Svarog
              Svarog 19 Agustus 2019 14:45
              +2
              Kutipan saka BlackMokona
              Ora ana sing ngerti babagan sumber daya, nanging padha gumunggung yen luwih kuat, luwih kuat, lan umume keren

              Aku dudu ahli, mesthi, nanging sadurunge ana artikel babagan topik iki ing VO .. Yen pancene, kaya sing sampeyan ucapake, banjur ala.
              1. pak.jonn
                pak.jonn 19 Agustus 2019 15:40
                +3
                Kutipan saka Svarog
                Kutipan saka BlackMokona
                Ora ana sing ngerti babagan sumber daya, nanging padha gumunggung yen luwih kuat, luwih kuat, lan umume keren

                Aku dudu ahli, mesthi, nanging sadurunge ana artikel babagan topik iki ing VO .. Yen pancene, kaya sing sampeyan ucapake, banjur ala.

                Iku banget awal kanggo gupuh. Paling kamungkinan, AL-41F1S sing disedhiyakake karo kumpulan SU-35 sing dipikolehi dipeksa kanthi sumber daya sing ora bisa dihindari, utawa mung dikirim tanpa owah-owahan lan ngapusi babagan nambah dorongan. Ora kaya SU-57, durung ana sing nawarake kanggo ngekspor J-20, lan ora bisa verifikasi keaslian kabeh pernyataan.
                1. Alex777
                  Alex777 19 Agustus 2019 16:32
                  +8
                  Rincian teknis kayane ora ana kapentingan kanggo wong Tionghoa (blogger).
                  Pejuang kasebut kaping pirang-pirang luwih adhem, kapal induk Pipisia ngluwihi Varyag (Liaoning) kaping pindho ing babagan pesawat lan pamindahan. Sedhela maneh lan dheweke bakal miwiti nuduhake ibune Kuz'kin menyang Yankees.
                  Lan apa, dheweke ujar manawa pangiriman 66 F-16V menyang Taiwan tegese "nyebrang garis abang" dening negara lan China bakal nanggapi. Dadi ayo ndeleng apa sing ana lan kepiye carane mabur lan nglangi. hi
                  1. pak.jonn
                    pak.jonn 19 Agustus 2019 16:37
                    +2
                    Kutipan: Alex777
                    pangiriman 66 F-16V tegese "nyebrang garis abang"

                    Ora bakal ana sing bisa dideleng ing kana. Langkah liyane saka Great China ora menarik maneh.
                2. Piramidon
                  Piramidon 19 Agustus 2019 17:05
                  +2
                  Kutipan saka pak.jonn
                  Iku banget awal kanggo gupuh.

                  Ora weruh gupuh. Nyuwun
                  1. pak.jonn
                    pak.jonn 19 Agustus 2019 17:49
                    0
                    Panic - kahanan kuatir sing kuat nalika ngadhepi ancaman nyata utawa sing dirasakake nglirik
                    Kutipan saka Svarog
                    Kutipan saka BlackMokona
                    Ora ana sing ngerti babagan sumber daya, nanging padha gumunggung yen luwih kuat, luwih kuat, lan umume keren

                    Aku dudu ahli, mesthi, nanging sadurunge ana artikel babagan topik iki ing VO .. Yen pancene, kaya sing sampeyan ucapake, banjur ala.
                    Ora gupuh mandheg mung wedi Nyuwun
                3. tibidoch
                  tibidoch 19 Agustus 2019 18:35
                  -1
                  Kutipan saka pak.jonn
                  Kamungkinan paling

                  Paling kamungkinan ... wassat
                  AL-41 dituku mung kanggo sinau UVT.
                  Kutipan saka pak.jonn
                  dipeksa kanthi tiba sumber daya sing ora bisa dihindari

                  Kutipan saka pak.jonn
                  ngapusi babagan nambah daya tarik

                  Oh, carane aku ora pengin ngakoni yen China wis kejiret, nanging nang endi wae wis ngluwihi kita ing industri pesawat ... Aku dadi pengin pracaya yen wong Cina bodho sing mindlessly nyalin, lan sing salinan tansah Samsaya Awon saka asli.
                  1. pak.jonn
                    pak.jonn 19 Agustus 2019 19:13
                    0
                    Quote: Tibidokh
                    Oh, carane aku ora pengin ngakeni bilih China wis kejiret munggah, nanging nang endi wae wis ngluwihi kita ing industri pesawat ... Aku dadi pengin pracaya yen wong Cina bodho mindlessly nyalin, lan salinan tansah Samsaya Awon saka asline. .

                    Ayo padha manggon lan ndeleng. Lan pancen ora keruwetan yen wong Tionghoa dadi salah sawijining kekuwatan utama ing industri pesawat. Padha telat banget!
                    1. Tagane
                      Tagane 21 Agustus 2019 10:08
                      +3
                      Kira-kira 100 spesialis teknik lulus saben taun ing China! Dheweke sinau, nggawe "sekolah" spesialis sing nduweni kualifikasi. Kajaba iku, akeh wong Tionghoa sing sinau ing universitas paling apik ing donya. Ing sawetoro wektu, kita manggon ing gagasan lan pembangunan Soviet lawas.
                  2. Boa constrictor KAA
                    Boa constrictor KAA 19 Agustus 2019 20:51
                    +7
                    Quote: Tibidokh
                    China kejiret, lan ing endi wae nyusul kita ing industri pesawat ...

                    Inggih, nggih ... Padha uga puffed munggah ing bangunan tank: padha nyeret 2019s sing kanggo tank biathlon "Tentara-099" ... Padha sakabeheng piyambak karo snot lan ngandika yen cuaca iku kanggo nyalahke kanggo kabeh ... Mulane, kolega "Dadi utawa ora dadi" karo sarkasme lan takon:
                    Quote: Dadi utawa ora dadi
                    Apike, cuaca ora ngganggu dheweke..??
                    ngguyu
                    1. tibidoch
                      tibidoch 19 Agustus 2019 22:08
                      -6
                      Quote: Boa constrictor KAA
                      Dheweke ana ing bangunan tank

                      Aku pancene ngomong babagan penerbangan ... mungkin kita bakal ngomong babagan smartphone utawa mobil?
                      Ora, aku sajujure bungah sing kita ahead saka wong-wong mau ing bangunan tank, nanging bab:
                      Kutipan saka pak.jonn
                      AL-41F1S dipeksa kanthi nyuda sumber daya, utawa mung dikirim tanpa owah-owahan lan ngapusi babagan nambah daya tarik

                      Wong sing adoh saka kasunyatan penerbangan Cina nulis omong kosong lengkap, nalika ngoperasikake stereotip 10 taun kepungkur. Aku mbantah ... lan sampeyan ngomong babagan tank. Mungkin cuaca kena pengaruh sampeyan? eseman
                      1. Boa constrictor KAA
                        Boa constrictor KAA 20 Agustus 2019 00:22
                        +5
                        Quote: Tibidokh
                        Mungkin cuaca kena pengaruh sampeyan?

                        Bisa uga kena pengaruh ...
                        Nanging sadurunge cipratan iki, para ahli Cina terus terang nulis yen mesin digawe, nanging sumber daya ora ngluwihi 900 jam ... Mulane
                        J-20 pesawat tempur siluman. Nanging, efektifitas saka mesin domestik, sing sadurunge duwe traksi suboptimal lan umur layanan kurang. "Brotherly" Ukraina, sing diwakili dening perusahaan bangunan mesin kelas dunia Motor Sich, cepet-cepet mbantu China. Kerjasama, sing suwene udakara 15 taun, menehi asil. Sawise iku, wong Tionghoa mung nambahake isi teknologi Ukrainia menyang mesin sing disalin saka Rusia. Lan WS-15 lair. Saiki China duwe mesin kanggo ngganti Rusia lan teknologi kanggo ngasilake. Nanging iki ora cukup kanggo J-20 dadi pejuang generasi kalima lengkap.
                        Bab iku Russian AL-31F M2 minangka mesin kanggo pesawat generasi 4 ++, lan kanggo generasi kaping lima dibutuhake mesin sing luwih maju supaya pesawat bisa mbukak potensial lengkap. Lan WS-15 Cina uga mesin kanggo pesawat generasi 4++. Sanajan wong Tionghoa wis wiwit gumunggung babagan prestasi "sing" lan ngukur karakteristik macem-macem jinis mesin. Nanging, kaya biasane, ana luwih akeh propaganda tinimbang kasunyatan.
                        Miturut cara, ing Rusia mesin kanggo pejuang generasi kaping lima bakal katon banget rauh. Ora rahasia manawa Su-57 saiki mabur ing mesin generasi sadurunge. Kanggo China, prospek ing lapangan nggawe mesin kuwi banget samar. Ora ana produk sing bisa disalin, mula, ora ana sing bisa teka-teki spesialis Ukrainia. Nanging apa sing wis ana cukup kanggo cap atusan J-20s lan, kanggo akèh taun, puffing metu pipi kanggo donya kabèh, maringaken minangka pejuang generasi kalima.
                      2. tibidoch
                        tibidoch 20 Agustus 2019 04:32
                        -3
                        Quote: Boa constrictor KAA
                        sumber daya ora ngluwihi 900 jam

                        Sumber daya iku sumber saka engine kang? Ana loro ing J-20 - WS-10 lan WS-15. Ora ana informasi babagan WS-15 babagan sumber daya Cina, nanging wiwitane dikembangake minangka mesin kanthi sumber daya sing luwih dawa tinimbang WS-10.
                        Babagan WS-10B. Sumber daya sing ditugasake 1500, overhaul 300.
                        https://imp-navigator.livejournal.com/300544.html
                        https://vpk.name/library/f/ws-10.html
                        Quote: Boa constrictor KAA
                        Cina mung ditambahake menyang mesin sing disalin saka Rusia

                        Iki omong kosong pseudo-patriotik. WS-10 ora disalin saka AL-31F, nanging saka CFM56 (aka GE F-101). Lan kasunyatan manawa dheweke nyilih teknologi saka mesin kita lan ngenalake menyang mesin Amerika ora kudu isin. Yen spesialis kita entuk mesin P&W F119-PW-100, apa spesialis kita ora bakal sinau babagan teknologi nyilih?

                        Ngantisipasi argumen standar kanggo topik kasebut mengko, banjur kita tuku AL-31Aku bakal ngomong ing ngisor iki:
                        AL-31FN-3: sumber daya sing ditemtokake 2000 jam, mrikso 1000 jam, dorongan 13500 kgf, bobot garing 1530 kg., biaya kanggo China 3 yuta.
                        WS-10B: urip sing ditemtokake 1500 jam, mrikso 300 jam, dorong 12600 kgf, bobot garing 1575 kg, biaya kanggo China 4,5 yuta.
                        Saiki wis jelas kenapa wong Tionghoa tuku AL-31FN-3?
                      3. Boa constrictor KAA
                        Boa constrictor KAA 20 Agustus 2019 18:27
                        +3
                        Quote: Tibidokh
                        Saiki wis jelas kenapa wong Tionghoa tuku AL-31FN-3?

                        Jenenge, kabeh iki jelas kanggo aku lan aku ora ngatur potongan babagan perkara iki, tk. amatir, ora profesional. Dadi ayo tetep karo pendapat kita. Product -30 bakal luwih apik saka apa hungfuzes tuku saka kita. Wangsulan: Bab ingkang utama - ora kanggo ngedol kanggo wong-wong mau lan ora kanggo nggabungake teknologi, kaya sadurunge.
                        Sincerely, hi
                      4. tibidoch
                        tibidoch 20 Agustus 2019 19:25
                        +1
                        Quote: Boa constrictor KAA
                        Aku ora seneng karo iki

                        Wise KAA eseman
                        Quote: Boa constrictor KAA
                        Produk -30 bakal luwih apik. Wangsulan: Bab ingkang utama iku ora kanggo ngedol kanggo wong-wong mau

                        Mangkene alangan ... Dadi manawa kanggo ngedol. recourse
                        Quote: Boa constrictor KAA
                        Salam

                        mutualan! apik
          2. tibidoch
            tibidoch 19 Agustus 2019 18:30
            -6
            Kutipan saka Svarog
            mabur ing mesin kita?

            Kutipan saka Svarog
            Salinan sumber daya kita mung setengah

            Sampeyan duwe nggatekke lengkap topik, lan pathos ... cukup kanggo generasi enem. Paling sampeyan "google" soko.
            Sanadyan WS-15 utawa WS-10 ora salinan saka AL, nanging pembangunan dhewe (sanajan adhedhasar Amérika GE F-101). Lan ya, sumber daya WS-10 wis entuk AL-31FN3 sing diwenehake dening kita. Siji-sijine mesin kita luwih unggul tinimbang Cina yaiku rega, sing 1,5-2,5 kaping luwih murah (gumantung ing versi mesin dibandhingake).
        2. NEOZ
          NEOZ 19 Agustus 2019 15:06
          +5
          Kutipan saka BlackMokona
          Wis mabur dhewe, Xian WS-15

          saka dhewe mung ana nameplate ... ing J20 sing mesthi!
        3. vickul
          vickul 20 Agustus 2019 03:50
          0
          mabur, nanging ora dawa lan ora adoh
      2. Dadi utawa ora
        Dadi utawa ora 19 Agustus 2019 14:54
        +1
        Apike, cuaca ora ngganggu dheweke..?? nglirik
      3. Freemason
        Freemason 19 Agustus 2019 15:13
        + 17
        Ora, mung mitra Tionghoa nandhang penyakit kasebut "ora ana analog ing jagad iki" ngguyu
      4. langit strike fighter
        langit strike fighter 19 Agustus 2019 16:05
        0
        Kutipan saka Svarog
        China percaya yen J-20 luwih unggul tinimbang Su-57 "kadhangkala"

        Kepiye carane bisa ngluwihi kaping pirang-pirang yen mabur ing piranti propulsi kita?

        Dadi sofa Cina kaya mangkono, uga matur nuwun sing padha ora ngandika bab Welasan kaping kaunggulan. Aturan propaganda.Yen wong wis suwe diilhami dening media, banjur cepet-cepet percaya.
      5. tol 100w
        tol 100w 19 Agustus 2019 20:40
        0
        Kutipan saka Svarog
        Kepiye carane bisa ngluwihi kaping pirang-pirang yen mabur ing piranti propulsi kita?

        Lan dudu modifikasi paling anyar!
      6. Rostislav
        Rostislav 19 Agustus 2019 21:38
        0
        Aja memuji dhewe ...
    2. Dym71
      Dym71 19 Agustus 2019 14:31
      + 12
      Kutipan: Nevsky_ZU
      Situs kita luwih adhem tinimbang situs kasebut, ta?))'

      Alamiah! ombenan
      Saiki sampeyan bisa nindakake iki, ibu aja kuwatir! keprungu
    3. Elysium
      Elysium 19 Agustus 2019 14:34
      +1
      Alami, luwih adhem, amarga dheweke duweke kita. keprungu
    4. ltc35
      ltc35 19 Agustus 2019 14:35
      +2
      Kita ora ngomong kanthi kategoris ngguyu
      1. Alex777
        Alex777 19 Agustus 2019 14:44
        +2
        Aku ora ngerti kok rame? Apa, ana sing nawarake Su-57E marang wong Tionghoa?
        Durung krungu bab iki. hi
        1. tol 100w
          tol 100w 19 Agustus 2019 20:59
          0
          Kutipan: Alex777
          apa ana sing nawarake Su-57E?

          ....Eh! Durung ana MAKS, durung ana sing ditampilake utawa diumumake kanthi resmi, lan ing kene kita wiwit mecah tumbak, senjata sing luwih apik! Iku mung bisa nuduhake pertempuran langsung! Ora mung pesawat kasebut, nanging uga kabeh infrastruktur sing ana gandhengane !!! Nanging misale jek sing mesin fotokopi ora ngrampungake karo tugas! Glider ora ana apa-apa! 35 + 57, dibagi loro, multiply dening 4 lan ngowahi karo file, iki setengah alangan, mesin padha! Avionik lan radar, paling ora multiply, paling ora dibagi! Nanging kudu ngakoni babagan luwih saka 30 persen katergantungan ing komponen elektronik! Sampeyan mung kudu ngerti carane nggawe!
    5. Siberia 75
      Siberia 75 19 Agustus 2019 17:55
      +6
      Ora ana owah-owahan ing donya iki. Nalika ing abad kaping 19 wong Tionghoa nganggep awake dhewe minangka siji-sijine kekaisaran ing sangisore langit, banjur dipérang dadi bagéan. Jam iki bakal padha
      Aku ing hares kuning, aku ora bakal getun
      1. Boa constrictor KAA
        Boa constrictor KAA 19 Agustus 2019 20:55
        0
        Kutipan: Siberia 75
        Aku ing hares kuning, aku ora bakal getun

        Sampeyan sing NSH ora krungu ... Yen ora, iku bakal cepet sing: "Rusia lan Cina iku sedulur ing salawas-lawase!" keprungu
    6. IBRShB
      IBRShB 20 Agustus 2019 01:06
      0
      Lan sapa sing sinolog ing "VO"? Iki amarga kasunyatan sing penulis cathetan ora dituduhake. Secara logis, kudu luwih akeh militer Cina sing ngerti Rusia tinimbang militeris sing nganggo basa Rusia sing maca khusus. pers Cina. Apa wong Tionghoa ngrembug komentar kita?
  2. Elysium
    Elysium 19 Agustus 2019 14:29
    +4
    Klone Cina NI maneh "ing ngarep serangan." duka
  3. Komentar wis dibusak.
  4. Krilovchanin
    Krilovchanin 19 Agustus 2019 14:31
    +9
    Saben sandpiper memuji rawa-rawa. Mung wae, tulisan "Made in China" ora nuwuhake rasa percaya diri. Senajan, mungkin aku wis tuwa lan ketinggalan jaman ...
    1. kit88
      kit88 19 Agustus 2019 15:02
      +9
      Sampeyan ora kejawab apa-apa.
      Wingi aku ngaco bolam lampu alami Cina menyang kartrid Cina.
      Dasar ana ing kartrid, labu tetep ana ing tangan. Nyuwun
      1. Nikolay73
        Nikolay73 20 Agustus 2019 13:45
        +1
        Lungguh ing komputer Cina, ndeleng monitor Cina, pangguna smartphone Cina nulis ... utawa aku salah? :) Aku bakal nambah saka sedih - kita ora maneh gawé lampu lan socles kita dhewe kanggo wong-wong mau ... mbokmenawa ... :(
    2. Greenwood
      Greenwood 20 Agustus 2019 04:11
      +1
      Kutipan: Krilovchanin
      Mung wae, tulisan "Made in China" ora nuwuhake rasa percaya diri.
      Aku isin ngerti, peralatan sing paling akeh digawe ing omahmu?
  5. Elysium
    Elysium 19 Agustus 2019 14:31
    0
    Sorry, bingung karo edisi liyane.
  6. ltc35
    ltc35 19 Agustus 2019 14:32
    0
    Tiyang Tionghoa angèl ngilangaken kaluhuranipun ingkang rumiyin. Padha ngurmati saben wong. Iki sing ngrusak kabeh sejarahe. Lan dheweke uga ngimpi babagan radar kuantum. Wektu bakal teka kanggo nyalin saka non-Cina lan mati minangka mukjijat saka engineering Cina.
    1. Greenwood
      Greenwood 20 Agustus 2019 04:14
      0
      Kutipan saka ltc35
      saka kamulyane biyen
      Um, kapan padha duwe kaluhuran?
  7. MoJloT
    MoJloT 19 Agustus 2019 14:35
    +3
    Halo para ahli sofa saka China!
  8. Sergey 777
    Sergey 777 19 Agustus 2019 14:35
    + 10
    Sampeyan bisa tuku sawetara pesawat iki

    Dadi aku kepingin weruh sing bakal ngedol sawetara pesawat, huh?
    Dheweke malah ngedol Su 35 rong skuadron kanthi minimal 24 potongan.
    Lan apa jenis teknologi "Cina" bisa kita pirembagan bab, yen kabeh padha duwe mabuk liwat apa Rusia didol ing 90s -00s.
    1. Grigory_45
      Grigory_45 19 Agustus 2019 15:31
      -5
      Kutipan: Sergey 777
      Dheweke malah ngedol rong skuadron Su 35 kanthi upah minimal

      supaya wong Cina ora njupuk maneh. Kita bakal adol 56 resimen, dheweke ora pengin, asu ...
      1. Sergey 777
        Sergey 777 19 Agustus 2019 15:47
        0
        Apa dheweke ora butuh pesawat, nanging teknologi. Nanging 2-3 pesawat ora bakal didol.
        1. Grigory_45
          Grigory_45 19 Agustus 2019 15:52
          -2
          Kutipan: Sergey 777
          Apa dheweke ora butuh pesawat, nanging teknologi

          bab iku lan pidato. Yen ana wong-wong mau (wong Tionghoa bakal), umume bakal tuku 2 pesawat lan set lengkap dokumentasi desain lan TD.
  9. irontom
    irontom 19 Agustus 2019 14:36
    +1
    Sing paling menarik yaiku aku ora bakal kaget yen, sawise sawetara taun, wong Tionghoa njaluk adol Sushki marang dheweke.
  10. Lemari buku
    Lemari buku 19 Agustus 2019 14:37
    +3
    Wektu kanggo nggunakake konsep - peneliti kursi kanthi gradasi tingkat fantasi. :-)
  11. lucul
    lucul 19 Agustus 2019 14:38
    0
    Su-57 nduweni AFAR paling maju - ing busur nganti 80-240gr ing azimuth, uga AFAR sisih.
  12. Komentar wis dibusak.
  13. Yeah
    Yeah 19 Agustus 2019 14:42
    -6
    Kutipan saka Svarog
    Kepiye carane bisa ngluwihi kaping pirang-pirang yen mabur ing piranti propulsi kita?

    steepness diukur ing unit liyane
    dadi harley luwih adhem tinimbang sepedha motor Kawasaki, ora preduli apa mesin utawa taun produksi,
    lan paling bodho WV Polo utawa mobil subcompact saka Mercedes luwih adhem saka sembarang Kia apik
  14. Valerik1337
    Valerik1337 19 Agustus 2019 14:42
    -4
    Pejuang kita diakoni dening kabeh ahli sing misuwur minangka sing paling apik ing donya
    1. nycomedes
      nycomedes 19 Agustus 2019 14:45
      -4
      Iki sing "menonjol"? Ayo dadi penasaran. recourse
      1. Yeah
        Yeah 19 Agustus 2019 14:56
        +2
        Quote: Nycomed
        Iki sing "menonjol"? Ayo kula takon

        Ya, aku ngadeg ing Red Square utawa nulis ing forum lan sampeyan bisa ndeleng.
        1. nycomedes
          nycomedes 19 Agustus 2019 15:10
          -1
          Lha yen ngono...
      2. Greenwood
        Greenwood 20 Agustus 2019 04:16
        0
        Dhèwèké diakoni kaya ngono déning ahli penerbangan sing otoritatif Valerik1337 saka forum VO. Iki dudu khukhry-muhry kanggo sampeyan. lol
        1. nycomedes
          nycomedes 20 Agustus 2019 05:46
          -1
          Ya, yen mangkono, sapa sing bakal mbantah - munggah menyang gelut ... apik
  15. NF68
    NF68 19 Agustus 2019 14:44
    +6
    Saben sandpiper memuji rawa-rawa.
  16. nycomedes
    nycomedes 19 Agustus 2019 14:50
    +2
    Padha mung rembugan, bab topik padha, operator pesawat. Ya, supaya wong Cina percaya yen pesawate luwih apik 1000 kali. Demi Gusti, kanggo aku pribadi, panemune wong Tionghoa yaiku sijine apa lan apa, sampeyan bisa nemtokake dhewe. ya
  17. Moore
    Moore 19 Agustus 2019 14:51
    +8
    Iku worth mbayar manungsa waé kanggo komentar saka kedhaftar Cina bab pejuang generasi kalima Russian.

    Apa iku worth iku? Kita uga duwe "ahli" sing padha 1/2 VO.
  18. Yeah
    Yeah 19 Agustus 2019 15:00
    0
    Kutipan saka ltc35
    Tiyang Tionghoa angèl ngilangaken kaluhuranipun ingkang rumiyin. Padha ngurmati saben wong. Iki sing ngrusak kabeh sejarahe.

    yen sampeyan ngomong babagan komentar babagan radar kuantum, mula ora ana sikap ing kana.
    mung saiki jamane akeh wong Cina radikal.
    Sampeyan weruh ing Hong Kong apa masalah meksa nggawe, lan kanggo mbuwang wong-wong mau ing sawetara jenis perang utawa
    Acara domestik China nganti saiki gagal.
    1. ltc35
      ltc35 19 Agustus 2019 15:52
      0
      Ing Hong Kong, intensitas acara digedhekake dening media Kulon - kasunyatan. Wong Tionghoa angkuh marang wong non-Cina liyane - kasunyatan. Radar kuantum minangka teori lan uga kasunyatan.
  19. Yeheskiel 25-17
    Yeheskiel 25-17 19 Agustus 2019 15:01
    +1
    Wong Tionghoa minangka nasionalis sing nggegirisi, kanthi cara, dheweke nemokake seni perang, nanging kanggo perang ... Dheweke ora duwe tradhisi kasebut ...
    1. Vadim02rus
      Vadim02rus 19 Agustus 2019 15:44
      +1
      Sawise Peter I ora ketemu karo Kaisar Kakaisaran Celestial amarga kasunyatan sing saben wong kudu nyusup ing ngarepe kabeh fours. Kanggo Peter, ora ana sing bakal nggawe pengecualian. Eksklusivitas rev 0.0.
    2. Yeah
      Yeah 19 Agustus 2019 16:08
      0
      Kutipan: Yeheskiel 25-17
      Dheweke ora duwe tradisi kasebut ...

      sampeyan salah, ana tradisi. Kajaba iku, ana Konfusianisme, sing kuwat banget ing Jepang lan China.
      Sampeyan salah banget yen sampeyan mikir yen wong Tionghoa ora bisa nggayuh tujuane kanthi terus-terusan lan wicaksana. Kanggo dangu padha ora duwe tentara normal, uga-dilatih, negara kuwat, lan iki mblusukake sampeyan, amarga. padha duwe tradisi urip atusan taun ing kekaisaran.
      Lan nalika jaman Tiga Kerajaan, dheweke perang banget, yen memoriku bener, ora luwih saka seprapat saka populasi sing isih ana.
      Mung wae wong Tionghoa asring lan apes banget ing sejarah lan dheweke uga kebawa dening perebutan kekuwatan - contone, armada penaklukan gedhe sing lelayaran menyang Jepang tenggelam 2 kali, banjur Jepang ngrusak kabeh perdagangan pesisir nganti pirang-pirang atus taun. nyegah China kanthi cepet nggawe negara sing cukup sugih.
      1. evgeny68
        evgeny68 19 Agustus 2019 19:03
        +3
        asring lan banget ala luck ing sajarah

        kudu eling
  20. roket757
    roket757 19 Agustus 2019 15:06
    0
    Informasi saka "sofa" paling, paling! Apa sing kita duwe, apa sing duwe ..... bab wader / kodhok lan ora ana apa-apa! sedulur kembar!
  21. Ham
    Ham 19 Agustus 2019 15:21
    +4
    Ing "wektu" - kepiye? Kacepetan 6 Machs, persenjataan 50 ton, radar 1200 km, wektu penerbangan - dina!?? Inggih, lsp ...
    Luwih khusus, sampeyan kudu paling sethithik dadi insinyur ....
  22. Pengawal giliran
    Pengawal giliran 19 Agustus 2019 15:23
    0
    Pesawat bisa uga padha karo mobil - ora ana sing butuh, kajaba wong Tionghoa, ing wilayah Lipetsk, pabrik kanggo ngrakit mobil Cina ditutup.
    1. gvsp
      gvsp 21 Agustus 2019 14:03
      0
      Mobil bekas pisanan diekspor saka China. Salah sawijining tujuan yaiku Rusia. Iki kacarita ing pesen saka Kamentrian Perdagangan China.
      Partai kasebut dumadi saka 300 mobil kanthi total regane $ 2,5 yuta. Pranyata rega rata-rata mobil yaiku $ 8,3 ewu, utawa kira-kira 525 ewu rubel. Sayange, durung ana data babagan merek lan model apa iki.
      Saliyané Rusia, "beushki" Cina uga tumuju ing Kamboja, Nigeria lan Myanmar.
  23. Grigory_45
    Grigory_45 19 Agustus 2019 15:29
    -2
    J-20 ngungkuli iku ing kaping. Kanthi kekurangan teknologi kahuripan, pesawat iki dadi pakan meriam.

    ana cukup urry-paptries bodho nang endi wae. Iku dudu "harta nasional" negara tartamtu.
  24. Sith Gusti
    Sith Gusti 19 Agustus 2019 15:36
    -2
    China percaya yen J-20 luwih unggul tinimbang Su-57 "kadhangkala"


    Heh, aku ora ngarep-arep apa-apa saka wong Cina. Apa sing luwih apik ana dites ing perang, Aku ora nyana apa ngluwihi khusus saka teknologi "Made in China". Elinga paling ora gagal ing biathlon tank, banjur cuaca nyegah, banjur skating rink ambruk))
    Mungkin teknik kasebut ora omong kosong, nanging dheweke dhewe ora ngerti kepiye perang.
  25. parkello
    parkello 19 Agustus 2019 15:47
    +1
    ora ana pitakonan ..tuku j-20 ... sapunika, shobi aja ngomong isho chavon ... lan mabur ing wong ..
  26. Rus_Balt
    Rus_Balt 19 Agustus 2019 15:54
    -10
    Ing asas, bisa uga ahli Cina bener. China ngurmati reputasi lan ora nggawe pratelan gumunggung lan palsu, kayata, umpamane, Zvezda Rusia lan ahli liyane saka Federasi Rusia. Pernyataan China dikonfirmasi kanthi data babagan kemajuan teknologi, lan ora, kaya ing Federasi Rusia - "ora ana analog ing donya" lan mung!
    1. Lokal
      Lokal 19 Agustus 2019 19:34
      +1
      Kutipan: Rus_Balt
      Pernyataan China dikonfirmasi kanthi data babagan kemajuan teknologi, lan ora, kaya ing Federasi Rusia - "ora ana analog ing donya" lan mung!

      Saka ngendi data kasebut? Saka China?
  27. Yeah
    Yeah 19 Agustus 2019 15:56
    -1
    Kutipan saka ltc35
    Ing Hong Kong, intensitas acara digedhekake dening media Kulon - kasunyatan. Wong Tionghoa angkuh marang wong non-Cina liyane - kasunyatan. Radar kuantum minangka teori lan uga kasunyatan.

    iki ora bab wong Tionghoa sing buzz, nanging bab wong-wong sing nggawe sampeyan carelessly rush lan nemu masalah kuwi. Sawise kabeh, pitakonan babagan yurisdiksi pengadilan Hong Kong ora ngobong apa wae kanggo China.
  28. Mixanchik
    Mixanchik 19 Agustus 2019 16:13
    +3
    Tionghoa bisa dingerteni, nanging senjata diuji ing kahanan pertempuran ... Apa sampeyan pengin mriksa bareng ing Suriah?
  29. 501 Legiun
    501 Legiun 19 Agustus 2019 16:24
    +2
    wong bodho saka Internet Cina iki lucu banget
  30. cakcak
    cakcak 19 Agustus 2019 16:29
    -1
    Aku ndhukung penuh Cina!!!
    J-0,3 luwih unggul 0,5-20 tinimbang Su-57!
  31. Yeah
    Yeah 19 Agustus 2019 16:56
    0
    Kutipan saka McLaren Fly
    Liyane bab iku pragmatist elek, lan saiki pembangunan tentrem ing ngarep. Dheweke pengin nguatake ekonomi lan nyuda kesenjangan teknologi karo Amerika Serikat, amarga padha ngerti yen tanpa rong variabel kasebut ora bisa ngomong babagan paritas karo Amerika Serikat.

    Aku wedi sampeyan ketinggalan jaman. 10 taun kepungkur kaya ngono.
    saiki lagi ngalami apa sing diarani Stalin "pusing amarga sukses"
    politik wis ora bisa disebut murni pragmatis.
    Kajaba iku, kanthi wutah ekonomi, China saya tambah berjuang ing luar negeri kanggo sumber daya.
    Lha, aku ora yakin yen paritas, kaya ngono, kuwatir banget wong Cina.
    Dheweke mung butuh pengaruh sing cukup kanggo tuwuh. Lan luwih utawa kurang saka Amerika Serikat ora pati penting
  32. camo teka
    camo teka 19 Agustus 2019 18:24
    -1
    Lha, wong Tionghoa pancen pengin mikir kaya ngono - ya, ayo padha mikir. Kanggo akeh kita
    (Aku ora bakal menehi perhatian marang pengecualian) Aku uga pengin Rusia
    duwe senjata paling apik ing donya, lan nglindhungi dheweke nganggo iki
    senjata bisa banget efektif. Nanging, pracaya iki, kita dudu Cina utawa lara
    saka negara liya ora bakal ngerti apa sejatine, yen ora
    pengalaman ing pertempuran. Lan mung perang - Gusti Allah ngalang-alangi -
    bakal sijine kabeh ing panggonane. Nanging bisa uga dadi padha
    Wong Tionghoa ora duwe wektu kanggo ngganti pikirane ...
  33. trampil
    trampil 19 Agustus 2019 18:25
    0
    Tank dheweke uga njerit luwih apik tinimbang kita, nanging tangane bengkok utawa tanke ala, nanging dheweke ora bisa mlebu ing final. Iku padha karo pesawat paling apik. Kahuripan lengkap ana ing fiksi banjur kode kasebut ora katon, dheweke ora bisa sacara fisik.
  34. Pellikan
    Pellikan 19 Agustus 2019 18:38
    +1
    Sampeyan kudu mikir kanthi ati-ati sadurunge adol produk anyar menyang China.
  35. schura.kilka
    schura.kilka 19 Agustus 2019 18:58
    +2
    Tambah ajining dhiri. Lan nyatane? Apa sing padha ngerti babagan Su-57? Dheweke ora ngerti apa-apa babagan manuk iki.
  36. Fantazer911
    Fantazer911 19 Agustus 2019 19:14
    0
    Kene wong Cina fluffed munggah, nanging! Aku ora wani perang, yen ora ana sing kelangan wulu tinimbang jago!
  37. iki-z
    iki-z 19 Agustus 2019 19:20
    0
    Soko aku wis tau krungu sing kita malah gagap kanggo tuku pesawat sing, kang ing kaping ..... Lan kabeh torment chamomile: tuku - ora tuku, mbokmenawa iki saka penasaran alam ....
    Lan kenapa kita ora njupuk kaping lima iki ....., sing kadhangkala .....?
    Mungkin padha wedi yen ora maca prasasti ing basa Cina, utawa yen disalin, dumadakan ..... bakal dadi paling ....?
    Hmm, teka-teki ...
  38. FRoma 1984
    FRoma 1984 19 Agustus 2019 19:27
    0
    Wong India nulis yen Cina j-30 ndeleng Su-20 karo Bar. Apa sing bisa kita ucapake babagan "Bajing" lan "Irbis".
    Pesawate uwuh, kaya sekolah teknik - kabeh dicolong saka kita utawa saka amers, ora ana apa-apa.
    Lan iku ora worth adol Su-57 ing kabeh nganti kita rearm resimen kita.
  39. Govorun
    Govorun 19 Agustus 2019 19:35
    +3
    China percaya yen J-20 luwih unggul tinimbang Su-57 "kadhangkala"
    Ya, ing China, tank dianggep luwih apik tinimbang kita, mung yen ora ana udan lan ora lunyu banget ...
  40. .С
    19 Agustus 2019 20:57
    -2
    Quote: Tibidokh
    Kutipan saka pak.jonn
    Kamungkinan paling

    Paling kamungkinan ... wassat
    AL-41 dituku mung kanggo sinau UVT.
    Kutipan saka pak.jonn
    dipeksa kanthi tiba sumber daya sing ora bisa dihindari

    Kutipan saka pak.jonn
    ngapusi babagan nambah daya tarik

    Oh, carane aku ora pengin ngakoni yen China wis kejiret, nanging nang endi wae wis ngluwihi kita ing industri pesawat ... Aku dadi pengin pracaya yen wong Cina bodho sing mindlessly nyalin, lan sing salinan tansah Samsaya Awon saka asli.

    Sampeyan wis suwe banget, ora ana sing mbantah. Lan sakperangan alesan, salinan Cina Tu-16 dipasangake karo Carcasses ing pesisir Jepang, lan dudu sing luwih anyar.
    1. Yuri Siritsky
      Yuri Siritsky 20 Agustus 2019 11:35
      0
      TU-16, pesawat taun seket. Wong Tionghoa ora bisa nindakake apa-apa sing luwih apik.
  41. garik77
    garik77 19 Agustus 2019 21:33
    0
    "Superior ing kaping", nanging mesthi bakal tuku SU-57! ngguyu
  42. Gambit44
    Gambit44 19 Agustus 2019 21:58
    0
    Ya, wong Tionghoa, wong Tionghoa kaya ngono ... Malah apik banget yen dheweke mikir - sing kurang obyektif marang kita, luwih apik kanggo kita))
  43. Sebastian Aristarkhovich Pereira
    Sebastian Aristarkhovich Pereira 19 Agustus 2019 22:32
    -1
    Inggih dipikir ...
  44. xenofont
    xenofont 20 Agustus 2019 00:00
    0
    Amazing poto-congkak ora didhukung dening kasunyatan, kang ngganti nangis propaganda lan lack of erudition dhasar.
  45. GOOGLOSONIC
    GOOGLOSONIC 20 Agustus 2019 00:32
    0
    Oh, carane, dwarfs kobong, lan usulan-usulan wicaksana saka ndhuwur, padha ngomong, kita bakal njupuk saperangan saka Su57 saka bodho Vanek, sampeyan ndeleng apa spare part iku wicaksana kanggo "super-kalima shortcake", wong pinter, Cina. kaum proletar.
    1. Ilyas.spb
      Ilyas.spb 20 Agustus 2019 00:38
      -1
      Sadurunge ngomong kanthi condescendingly babagan wong Tionghoa, pikirake sedhela ing ngendi ekonomi Tionghoa saiki lan apa bokong Federasi Rusia.
  46. Ilyas.spb
    Ilyas.spb 20 Agustus 2019 00:34
    -1
    Kabar babagan pesawat sing ora ana maneh dibesar-besarkan ...
    1. Ugolek
      Ugolek 20 Agustus 2019 03:46
      +1
      Menapa malih, tuwuhing kakuwatan militèr Tiongkok punika botên kasumêrêpan. Yen nganti saiki ora bisa njupuk kualitas, dheweke bakal njupuk kuantitas.
  47. shinobi
    shinobi 20 Agustus 2019 07:45
    -2
    Ora let suwe dheweke bakal menehi pratelan wilayah marang kita.
  48. Jerman 4223
    Jerman 4223 20 Agustus 2019 10:02
    -1
    Apa dhasar kanggo pernyataan yen visibilitas su57 luwih dhuwur? Intake udara? Lan kasunyatan manawa glider ing su57, miturut kritéria siluman, ditindakake kanthi luwih apik, wong Tionghoa ora ngerti. Glider luwih gedhe tinimbang asupan udhara lan luwih cemlorot amarga minangka unsur paling gedhe ing pesawat lan gerakane, lan iki minangka efek Doppler sing padha karo radar sing njupuk ing glathi mesin sparkling.
  49. natanael
    natanael 20 Agustus 2019 10:21
    0
    Aviadarts mbukak kanggo kabeh wong...Sugeng rawuh...
  50. Yuri Siritsky
    Yuri Siritsky 20 Agustus 2019 11:30
    0
    Kapercayan dhiri wong Cina ora tahan.