Review militèr

Piring mabur ing sajarah penerbangan

47
Kedadeyan ing taun 1947, nalika piring mabur alien diyakini tabrakan ing cedhak kutha Roswell ing Amerika Serikat, akeh pengaruhe budaya pop ing donya. Panyebaran kamera portabel lan kamera film, sing dadi luwih gampang diakses ing paruh kapindho abad kaping XNUMX, uga nduweni peran. Akibaté, luwih akeh wong dadi pengamat saka macem-macem obyek mabur unidentified, asal lan alam sing padha ora bisa nerangake, nanging padha bisa dijupuk ing film.




Sajrone wektu, piring mabur lan macem-macem obyek sing bentuke cakram wis dadi simbol UFO ing saindenging jagad, lan kapentingan ing fenomena sing ora biasa kasebut dadi gedhe banget nganti saiki ana dina UFO ing jagad iki, sing uga diarani Dina Ufologist. Ing wektu sing padha, siji-sijine piring mabur, sing nduweni basis ilmiah, ora ana hubungane karo tamu saka planet liya utawa intelijen extraterrestrial lan asale saka terestrial. Wis ing awal abad kaping XNUMX, nyoba pisanan kanggo nggawe pesawat disc-shaped. Senadyan kasunyatan sing paling misuwur proyek saucer mabur saiki digandhengake karo sejarah Nazi Jerman, proyèk pisanan ing wilayah iki digawa metu ora ing Eropah, nanging ing Amerika Serikat lan malah sadurunge wiwitan Perang Donya II.

Peluang pesawat payung Vought


Karya pisanan ing proyèk mboten umum saka pesawat karo swiwi bunder wiwit ing esuke banget pembangunan penerbangan. Saiki, desainer, sing kanggo pisanan ing sajarah nguripake menyang swiwi disk-shaped, dianggep American Chance Vout. Mbalik ing taun 1911, panemu iki pisanan ngusulake nggawe pesawat kanthi bentuk lan desain sing ora biasa. Iki minangka proyek pesawat kanthi struktur kayu lan sayap sing bentuke piringan gedhe. Pesawat payung, digawe saka bahan sing paling gampang - kayu lan kain - mudhun ing sajarah ing salawas-lawase, sanajan ora nggawe penerbangan siji.

Desain pesawat sing ora biasa iku prasaja lan kasusun saka 9 balok, sing nalika disambungake minangka bintang. Ing antarane balok-balok kayu, Chance Vout narik kain biasa, desain kaya ngono meh padha karo bentuk payung, mula pesawat kasebut entuk jenenge. Ing bagean buntut pesawat ana loro elevons kain, kang dumunung ing outriggers movable. Roda landing gear pesawat kasebut yaiku becak.

Piring mabur ing sajarah penerbangan

Peluang pesawat payung Vought


Desainer Amérika nguripake wangun swiwi sing bentuke disk, amarga dheweke percaya yen sayap area sing gedhe bakal nyedhiyakake pesawat kanthi gaya angkat sing gedhe, saéngga mesin bisa mabur saka lemah kanthi kacepetan sing kurang. Sayange, pesawat aneh Chance Vout ora nate munggah ing langit, mula desainer gagal ngonfirmasi utawa mbantah ide kasebut. Dikawruhi yen ing wektu sing padha, pesawat sing padha dirancang ing Inggris, nanging mesin kasebut nabrak ing pesawat pisanan sanalika sawise njupuk saka lemah.

Piring Terbang Stephen Nemeth


Desainer Amerika nomer loro sing seneng banget babagan ide nggawe pesawat kanthi sayap berbentuk cakram yaiku Stephen Nemeth. Boten kados leluhuripun, Nemeth damel montor mabur ingkang mabur dhateng langit lan nindakaken penerbangan kanthi sukses. Pesawat kanthi sayap bunder sing meh sampurna digawe dening Nemeth kanthi kolaborasi karo mahasiswa saka Universitas Miami, iki kedadeyan ing taun 1934. Pesawat sing ora biasa, sing narik kawigaten para warga kutha kanthi salah sawijining penampilan, mudhun ing sejarah kanthi jeneng Nemeth Parasol. Pesawat iki uga wis diwenehi julukan ora resmi adhedhasar resemblance kanggo payung lan saucer.

Kanggo nggawe pesawat sing ora biasa, desainer nggunakake fuselage elongated saka biplane seri Alliance A-1 Argo sing wis dibuwang sadurunge, elongasi fuselage bisa nggawe rong kursi. Ing sadhuwure fuselage ana swiwi bunder sing sampurna. Swiwi kasebut ana ing struts khusus, kaya ing biplan konvensional, ana aileron ing pucuk swiwi. Jantung pesawat kasebut yaiku mesin pesawat radial Warner Scarab, sing dikembangake 110 hp. Daya mesin cukup kanggo nyedhiyakake pesawat kanthi kacepetan penerbangan maksimal luwih saka 217 km / jam. Ing wektu sing padha, kacepetan kebangkrutan banget kurang - mung 40 km / h, sing ngidini pesawat kanggo ndharat ing situs cilik.


Piring Terbang Stephen Nemeth


Fitur utama "payung mabur" sabanjure yaiku swiwi bunder kanthi diameter 4,6 meter. A elongation tipis saka swiwi ngidini pesawat kanggo mabur ing luwih saka ngarepke saka serangan biasanipun, lan uga nyedhiyani pesawat karo keturunan Gamelan lan aman, kang kaya-kaya kaya turunan pilot parasut. Bener, swiwi kasebut minangka parasut, sing dituduhake dening Stephen Nemeth sajrone uji coba penerbangan. Pesawat bisa nggawe landing alus meh vertikal kanthi mesin mati. Kacepetan landing sing kurang lan kemampuan sayap bunder nggawe pesawat kasebut gampang banget mabur, sanajan kanggo pilot pemula. Senadyan sawetara kaluwihan, "piring mabur" saka Nemeth ora nampa pembangunan luwih, ing siji saka 1934-1935, project iki nilar, lan iku ora ngluwihi salinan pesawat dibangun. Ing wektu sing padha, pembangunan mengko ing project iki paling kamungkinan digunakake ing Amerika Serikat ing desain gyroplanes.

Pancake mabur. Fighter XF5U


Amerika Serikat tetep bener nalika Perang Donya II. Nyoba kanggo nggawe pesawat wangun mboten umum terus ing taun perang lan mimpin kanggo nggawe fighter eksperimen, kang disebut Flying Pancake (flying pancake), indeks resmi V-173. Pejuang sing bentuke cakram, sing digawe dening desainer Charles Zimmerman, pisanan munggah ing langit ing November 1942. Mengko, ing basis saka model iki, padha nyoba kanggo nggawe pejuang basis operator, kang nampa indeks XF5U.

Kanggo pisanan, Charles Zimmerman nguripake gagasan kanggo nggawe pesawat sing bentuke disk ing taun 1937, tujuan awale yaiku nggawe mobil mabur, sing wis aktif ditulis dening penulis fiksi ilmiah. Nanging, prospek komersial kanggo versi sipil dianggep rada samar. Mulane, manajemen Chance-Vought, sing ndhukung proyek sing ora biasa saka Zimmerman, dianjurake supaya desainer nolak ide pesawat telu kursi sipil, fokus ing nggawe pejuang sing bisa narik minat militer.


V-173 ing pesawat


Akibaté, salah sawijining pesawat paling aneh ing abad kaping 8,1 lair, sing beda karo pesawat kontemporer kanthi penampilan sing ora biasa. "Flying pancake" nampa glider tanpa fuselage, digawe ing wangun setengah bunderan. Ing ngarep pesawat, desainer sijine kokpit, lan loro mesin karo baling-baling telung-bladed dipasang ing sisih kokpit. Ing mburi pesawat bisa ndeleng loro semi-wings cilik - stabilizers horisontal karo elevator, uga loro stabilizers vertikal, kang rudders dumunung. Panjang total pejuang eksperimen sing ora biasa ora ngluwihi 7,1 meter, lan jembaré - XNUMX meter.

Pesawat anyar diuji kanthi aktif nganti pirang-pirang taun, penerbangan prototipe pungkasan mung rampung ing taun 1947, lan total paling ora 190 penerbangan utawa 132 jam penerbangan rampung. Ing wektu sing padha, kacepetan penerbangan maksimum V-173 ora ngluwihi 222 km / h. Alesané ana daya kurang saka mesin diinstal ing prototipe, saben wong dikembangaké ora luwih saka 80 hp. Luwih sukses yaiku prototipe kanggo Angkatan Laut AS, sing nampa sebutan XF5U. Secara total, rong pesawat eksperimen model iki dibangun. Pesawat kanthi bobot lepas landas maksimal luwih saka 8,5 ton nampa mesin Pratt & Whitney R-2000 kanthi daya 1350 hp sing cukup kanggo bobot lan ukurane. saben. Thanks kanggo iki, salah siji saka prototipe dikembangaké kacepetan 811 km / h ing pesawat horisontal.


Prototipe pesawat tempur basis operator XF5U


Senadyan sawetara sukses, proyek iki dibatalake ing taun 1947. Sanajan XF5U bisa digunakake kanthi efektif saka operator pesawat, kanthi massa luwih saka 8,5 ton, pesawat kasebut bisa lepas landas saka wilayah cilik. Ing wektu sing padha, kontrol pesawat wis akeh sing dikarepake, lan desain nggunakake rong mesin piston dianggep lungse. Jaman penerbangan jet bakal teka, lan ora bisa nginstal mesin jet ing XF5U, kanthi upgrade kaya ngono, pesawat kasebut bakal dadi ora bisa dikendhaleni.

Flying Saucers saka Reich Katelu


Desainer pesawat Charles Zimmerman, sing ngluncurake crita "pancake mabur" ing Amerika Serikat, pindhah menyang Amerika saka Jerman. Nanging sanajan tanpa dheweke, ing tanah air Willy Messerschmitt lan Hugo Junkers, ana desainer dhewe, sing uga kepincut karo gagasan nggawe pesawat saka wangun disk sing ora biasa. Iku pembangunan saka Reich Katelu sing gained fame paling gedhe ing donya lan nimbulake akeh teori konspirasi, dadi unsur nyata saka budaya pop modern, surem ing nomer akeh buku fiksi ilmiah, film lan komik.

Minangka asring kasus karo teori konspirasi, padha ora ana hubungane karo kasunyatan. Umume proyek sing diterangake sawise pungkasan Perang Dunia II ora ana hubungane karo kasunyatan lan ora ana ing bentuk gambar. Ing wektu sing padha, sawise kapentingan ing UFO ing separo kapindho abad kaping XNUMX, sastra kuwi dadi nyebar, pisanan ing Eropah lan ing saindhenging donya. Ing wektu sing padha, desainer Jerman pancen ngembangake pesawat kanthi bentuk sing ora biasa, nanging iki minangka eksperimen karo gyroplanes, helikopter lan ekranoplan.


Karung AS-6


Paling kamungkinan, mung pesawat Jerman saka Perang Donya II sing meh podho UFO ing wangun pesawat eksperimen Sack AS-6, foto kang wis slamet kanggo dina iki. Pancen, mung proyek pesawat berbentuk cakram Jerman sing tekan tataran mbangun prototipe digawe dening otodidak amatir. Mbalik ing pungkasan taun 1930-an, proyek pesawat sing bentuke disk diusulake dening Arthur Zak, petani biasa saka cedhak Leipzig.

Zak dibantu dening kasunyatan sing Kolonel-Jenderal Ernst Udet dadi kasengsem ing pesawat mboten umum, lan marang karung AS-6 wiwitan urip. Nanging pesawat eksperimen wis siap mung ing taun 1944. Dipercaya manawa mung siji salinan sing wis tekan uji coba penerbangan. Prototipe iki dibangun nggunakake macem-macem unsur saka pesawat liyane. Dadi, kokpit dijupuk saka pesawat tempur Me Bf-109B, mesin dibusak saka Me Bf-108, kang dilengkapi Argus 8-silinder air-cooled kanthi kapasitas 240 hp. Siji-sijine pesawat Sack AS-6 sing asli yaiku sayap bunder, sing digawe saka kayu lan dilapisi kayu lapis. Massa total pesawat cilik kanthi diameter swiwi 6,4 meter ora ngluwihi 800 kg. Nanging pesawat gagal munggah menyang langit. Kabeh mung diwatesi kanggo mlaku ing landasan pacu. Ing kahanan nalika Reich Katelu ambruk secara harfiah ing ngarep kita, nandhang kekalahan serius ing Timur lan Kulon, ora ana sing wiwit nyaring lan ngelingi proyek kasebut.

Sawise Perang Donya II, kapentingan ing pesawat saka wangun bunder mboten umum ora ilang ing ngendi wae. Mung saiki wong Kanada wis nyegat sawit, sing wis suwe lan stubbornly nyoba kanggo nemtokke ing tanggi pembangunan mboten umum saka produksi Avrocar. Crita babagan carane wong Kanada ing taun 1950-an lan awal taun 1960-an nyoba ngedol pesawat sing bentuke disk menyang militer AS lan ngetrapake konsep "jip mabur" pantes dadi crita sing kapisah.



Senadyan akeh kegagalan ing upaya kanggo nggawe pesawat berbentuk cakram, proyek kasebut isih narik akeh insinyur saka negara liya. Paling anyar warta ing nitahaken saka "flying saucers" teka kita saka Romania, ngendi perancang Razvan Sabi lan Iosif Taposu sibuk nggawe apparatus bisa lepas landas vertikal lan kebangkrutan lan pesawat horisontal ing kacepetan supersonik. Nganti saiki, mung prototipe piranti tanpa awak kanthi diameter 1,2 meter sing wis diuji. Dikenal yen model eksperimen dilengkapi karo papat penggemar listrik, sing perlu kanggo mesthekake lepas landas vertikal lan kebangkrutan apparatus, lan loro penggemar dipasang ing bagean buntut lan dirancang kanggo penerbangan horisontal. Ing mangsa ngarep, desainer bakal ngganti penggemar buntut nganggo mesin turbojet. Kita bakal nemokake ing mangsa ngarep apa proyek Romania saka pesawat ADIFO (All Directions Flying Object) bakal sukses.
Pengarang:
47 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. amatir
    amatir 20 Agustus 2019 05:57
    +7
    Kabeh sing kita ngerti babagan bourgeoisie.
    Nanging duweke?

    Alexander Sergeevich Moskalev
    1. Potter
      Potter 20 Agustus 2019 10:23
      0
      Inggih, iku dudu diskotik. Iki minangka sayap delta kanthi elongasi kurang. Ing USSR ing taun 1930-an, ana akeh upaya kanggo mbangun pesawat eksperimen saka wangun non-klasik, loro jinis disk-shaped lan mabur. Diskolet Yuryev diciptakake dening dheweke ing taun 1920-an, nanging banjur ora bisa ditindakake. Salajengipun, Yuryev wis ngembangaken helikopter desain nyata kanggo wektu sing. Aparat sing bentuke cakram ana ing koleksi museum ing Monino - kendaraan turunan saka program ruang angkasa Soviet Venus.
    2. Komentar wis dibusak.
      1. senapan motor
        senapan motor 20 Agustus 2019 14:27
        0
        Lan babagan pesawat disk M.V. Sukhonov ing nomer 1 lan 2? Utawa glider-discoplane saka biro desain mahasiswa saka Moscow Aviation Institute, digawe ing panuntun dhumateng saka mahasiswa Anatoly Gremyatsky, sing, ora duwe latihan pesawat, sinau kanggo fly ing dhewe.
  2. Nikolaevich I
    Nikolaevich I 20 Agustus 2019 06:45
    0
    Kaya sing sampeyan ngerteni, ana 3 jinis gaya angkat sing dikembangake: 1. aerostatik; 2. aerodinamis; 3. reaktif ... Engineers mapan ing pesawat disk-shaped; amarga iki bakal ngidini nggunakake pasukan ngangkat "papat" (FPS ...) Disket, nggunakake resistance saka lingkungan (udara), misale jek repelled saka iku. Prinsip kasebut padha karo gerakan, contone, manuk, iwak .... lan jinis makhluk liyane sing obah ing medium homogen. dibayangke. Iki ngidini sampeyan nggunakake resistensi lingkungan kanthi efektif amarga inersia, contone, pesawat umume mung ngatasi resistensi udara, ninggalake. swirl udara, kang dening inersia tahan kanggo sawetara wektu. Pusaran kasebut ngemot energi sing ora digunakake kanthi cara apa wae. Manuk, nggawe angin puyuh kanthi tutup swiwine, nampa maneh bagean saka energi sing ditindakake ing bentuk angin, sing nyurung. Mangkono, manuk luwih efisien tinimbang pesawat. Nanging kanthi teknis angel nggawe piranti sing kuat lan cepet kanthi bentuk manuk utawa iwak. Struktur kasebut duwe akeh bagean obah sing ora bakal nahan beban saka gesekan lan getaran yen dipasang ing mesin sing kuat. Beda karo swiwine ornithopter, swiwi saka piring mabur bakal bisa oscillate kanthi frekuensi dhuwur lan amplitudo cilik, kaya membran speaker akustik. Iki bisa ditindakake kanthi nggunakake drive swiwi elektromagnetik ing desain kasebut. Suspensi swiwi ing bantalan magnetik bakal ngidini sampeyan nyadari daya dhuwur lan frekuensi osilasi kanthi beban mekanik sing kurang. Operasi swiwi ing udhara utawa banyu bisa diterangake kaya ing ngisor iki. Swiwi kasebut nggawe impuls munggah kanthi cepet, minangka asil saka gelombang kejut ing ndhuwur kasebut, lan saucer wiwit ditarik menyang wilayah tekanan rendah sing dibentuk ing mburi. Pusaran annular dibentuk ing sangisore piring, sing ngetutake swiwi kanthi inersia. Salajengipun, swiwi wiwit nindakake gerakan bali mudhun ing kacepetan kurang lan piring diusir saka vortex nyekel munggah karo, nransfer massa utama munggah. kawangun. Pérangan tengah protruding dianggo minangka concentrator saka vortex sing mbentuk gaya angkat, konsentrasi ing ndhuwur pusat gravitasi. Ing frekuensi geter sing dhuwur, proses iki bisa diarani minangka levitasi akustik, ing ngendi obyek kasebut dhewe nggawe medium gelombang sing nggawa. Swiwi kasebut kanthi ganti nggawe ombak sing kuat munggah lan lemah mudhun. Gelombang sing kuat menehi tekanan utama ing swiwi lan nyurung munggah. Ing tembung liya, swiwi ngompa hawa saka belahan bumi ndhuwur menyang sisih ngisor lan nggawe bantalan udara ing ngisor. Kanggo entuk efek sing luwih gedhe, swiwi bisa dibentuk kaya payung utawa kerucut, nyebabake resistensi kurang nalika munggah, lan luwih akeh nalika mudhun. Nanging swiwi kasebut ora stabil lan akeh energi sing dibutuhake kanggo njaga posisi sing stabil. Kanggo entuk efisiensi maksimal, luwih penting kanggo mirsani bedane antarane kacepetan gerakan munggah lan mudhun. Mulane, luwih becik nggunakake profil simetris, utawa cedhak karo simetris ...........
    1. yriuv62
      yriuv62 20 Agustus 2019 08:33
      +1
      Apik banget! Malah luwih apik tinimbang artikel kasebut. Tulis dhewe, aku mikir bakal menarik.
    2. shinobi
      shinobi 20 Agustus 2019 09:05
      +4
      Sampeyan mung nerangake prinsip penerbangan "Baron Münghausen".
      1. Nikolaevich I
        Nikolaevich I 20 Agustus 2019 12:25
        -1
        Kutipan: shinobi
        Nyegerake kursus fisika sekolah ing sirah lan aja nganti sampeyan lan wong liya.

        Aja ngomong apa sing kudu dilakoni lan aku ora bakal ngandhani sampeyan menyang ngendi ...
        1. shinobi
          shinobi 21 Agustus 2019 02:06
          0
          aja kesasar ing arah, "jenius" wong bodho
          1. Nikolaevich I
            Nikolaevich I 21 Agustus 2019 03:25
            +2
            Kutipan: shinobi
            aja kesasar ing arah, "jenius"
            1. shinobi
              shinobi 21 Agustus 2019 04:04
              0
              Dadi, aku ngomong karo sampeyan kanthi budaya lan ujar-Bunga, ing pungkasan! ngguyu
    3. prodi
      prodi 20 Agustus 2019 09:24
      +1
      Miturut kula cara mabur punika winates sanget, tegesipun: manuk ora bisa mabur kaya serangga, lan pesawat ora bisa mabur kaya manuk. Minangka kanggo efek diterangake, misale jek dadi banget sepele marang latar mburi operasi wing utawa malah baling-baling horisontal. Yen mung amarga "membran" kuwi kudu bisa bebarengan karo loro lumahing, i.e. iki ora bisa ditindakake ing wangun awak piring sing akeh banget, saengga atap ngasilake impuls frekuensi dhuwur, lan sisih ngisor ngasilake amplitudo frekuensi rendah.
      1. Nikolaevich I
        Nikolaevich I 20 Agustus 2019 16:34
        +1
        Ya, akeh "kesimpulan" sing ana ing alam asumsi: yaiku, ora diuji kanthi pengalaman, utawa ora cukup diuji ...
        1. prodi
          prodi 20 Agustus 2019 17:13
          0
          ing sawetara bayangan, mesthine dadi ayunan pesawat sing cepet banget (lan amplitudo) (luwih becik bunder) mlebu - munggah lan ayunan jero sing alon, nanging iki ora cocog kanggo drone.
    4. undecim
      undecim 20 Agustus 2019 12:57
      +3
      Kaya sing sampeyan ngerteni, ana 3 jinis gaya angkat sing dikembangake: 1. aerostatik; 2. aerodinamis; 3. jet...
      Vladimir, sampeyan ditarik menyang kasunyatan alternatif? Ing situs kasebut, pepeteng kabeh sampah teknis saka penulis full-time wis ngumbara, apa sampeyan mutusake mbantu dheweke lan nambah omong kosong ing rawa informasi iki?
      Mung ana siji pasukan angkat.

      Pasukan sing tumindak ing swiwi: R - gaya aerodinamis total, Y - gaya angkat, X - gaya seret; l yaiku dawa kord swiwi, α minangka sudut serangan, v∞ minangka kecepatan aliran sing bakal teka.
      Pasukan ngangkat minangka salah sawijining komponen saka total gaya aerodinamis sing tumindak ing awak sing obah ing gas utawa jew; diarahake tegak karo vektor kecepatan awak.
      Iku ora worth sculpting kene hukum Archimedes lan hukum konservasi momentum, amarga iku ora ana hubungane karo masalah ing wawasan.
      1. undecim
        undecim 20 Agustus 2019 13:09
        +1
        Penulis, sanajan tanpa sampeyan, cukup mbingungake masyarakat, amarga dheweke numpuk crita babagan pesawat sing bentuke cakram lan pesawat kanthi sayap sing bentuke cakram. Bener, dheweke ngomong babagan sing terakhir, lan nyebutake piring mabur ora cocog ing kene.
        Yen kita ngomong babagan "piring mabur", mula kita kudu nulis babagan pesawat kayata Avrocar.
        1. undecim
          undecim 20 Agustus 2019 13:11
          +1
          Utawa Cypher dening Sikorsky Aircraft.
          1. undecim
            undecim 20 Agustus 2019 13:20
            +1
            Yen kita ngomong babagan swiwi sing bentuke cakram, mula bentuke cakram (bunder). Pesawat sing dibangun kanthi swiwi kasebut nduweni paningkatan gedhe ing angkat, beda-beda ing gedhene sudut kritis serangan sing luwih gedhe lan ora ana praktis muter (stall aliran). Karakteristik unik saka swiwi kuwi amarga kasunyatan sing mili udhara ing kabeh wilayah, nalika ora ana turbulensi parasit sing destabilize pesawat. Kerugian utama yaiku kualitas aerodinamis sing kurang, sing nyebabake konsumsi energi dhuwur saka pembangkit listrik. . Ora ana pesawat sing diprodhuksi massal kanthi sayap sing bentuke cakram, lan kanthi tekane helikopter, konsep sayap sing bentuke cakram dhewe wis dadi sejarah. Lan swiwi iki ora ana hubungane karo manuk.
            Salah sawijining desain pisanan kanggo diskoplane klasik diusulake dening filsuf lan naturalis Emmanuel Swedenborg (1688-1772), sing mesthine bakal diwenehake kanthi permukaan tetep kaku. Kanggo ngangkat lan obah liwat udhara, lumahing waving cilik, mimpin dening wong, kasedhiya. Nalika takeoff, mobil kudu ditarik dening wong.

            desain Swedenborg kasedhiya kanggo akeh fitur desain digunakake ing pesawat dina - longitudinal lan transversal unsur daya saka swiwi, rodha landing gear, rudder (ora ditampilake ing tokoh). Kira-kira bobot takeoff saka apparatus Swedenborg ana 180 kg, area swiwi - 195 m2, aspek swiwi - 0,75. Bahan utama yaiku kayu lan kanvas.
            1. undecim
              undecim 20 Agustus 2019 13:23
              +1
              Diskoplane nyata pisanan ing donya yaiku pesawat sayap disk sing dirancang dening panemu Rusia A.G. Ufimtsev, sing diarani "spheroplane", dibangun ing taun 1909.
              1. undecim
                undecim 20 Agustus 2019 13:30
                +2
                Salah sawijining eksperimen awal (lan ora kasil) saka desainer pesawat Chance Vout, sing diterangake dening penulis, wis ana sawise Ufimtsev.
                Minangka kanggo cakram Jerman, padha bisa diwenehi manungsa waé liyane, amarga malah proyèk sing ora dileksanakake ing logam menarik banget, contone, ing Focke-Wulf.500 "Ball Lightning" dening Kurt Tank.

                Penulis kudu sinau materi lan dhasar aerodinamika supaya ora nyasarake pamaca.
                1. shinobi
                  shinobi 21 Agustus 2019 04:16
                  0
                  "Ball Lightning" tinimbang helikopter kanthi desain sing ora biasa. Jerman umume duwe akeh perintis lan perkara sing ora biasa. Nanging implementasine disk adhedhasar efek Coanda kudu diwenehi perhatian khusus. Ing kasus apa wae, model amatir modern mabur kanthi apik. Takeoff lan kebangkrutan vertikal, hovering, penerbangan horisontal lan liya-liyane.
                2. undecim
                  undecim 21 Agustus 2019 13:02
                  0
                  Wektu iki aku yakin - minus anonim - kanggo sing ora nyukupi. Kene awak sijine minus - apa tegese iki? Apa dheweke ora bisa maca lan ngerti teks sing paling gampang?
                  Admin, wayahe ngenalake pembenaran kanggo kekurangan.
                  1. mordvin 3
                    mordvin 3 21 Agustus 2019 14:21
                    +1
                    Kutipan saka Undecim
                    Admin, wayahe ngenalake pembenaran kanggo kekurangan.

                    Lan yen wong njupuk sawetara rolas minuses, kaya aku tau guyon babagan Dzerzhinsky, nulis yen karo tangan resik lan sirah kadhemen pickled cucumbers, lan marang kanca-kanca ngombé bab iku, saben wong bakal mbenerake minus? Padha poked kula bab 80 wong. ngguyu Ing mratelakake panemume kabeh iku apik.
                    Kutipan saka Undecim
                    Penyunting lokal kanthi jelas nggarap humoris. Dheweke nulis "cairan", ing teks - Yahudi. Bab sing padha.

                    Wis ngeweruhi kanggo dangu. Matématikawan J. G. Lussac diarani pederast dening editor. belay
                    1. Manungsa Kucing Null
                      Manungsa Kucing Null 21 Agustus 2019 14:27
                      0
                      Tes: Gay-Lussac
                      ---
                      Wis didandani, lunga. Nanging ing kene iku urip:
                      pengarang-->penulis-->penulis

                      apik ngguyu apik
      2. undecim
        undecim 20 Agustus 2019 15:08
        +1
        Penyunting lokal kanthi jelas nggarap humoris. Dheweke nulis "cairan", ing teks - Yahudi. Bab sing padha.
      3. Nikolaevich I
        Nikolaevich I 20 Agustus 2019 17:06
        +1
        Sampeyan bisa uga nyatakake aku rada ilat, ngrujuk marang prinsip (!) Nggawe angkat! Nanging prinsip (metode) kanggo nggawe angkat ora ilang! Kaya dene, yaiku: 1. aerostatik (balon, kapal udara); 2. aerodinamis (pesawat, helikopter); 3. jet (rudal) ... Aku sijine ing cara sing luwih prasaja ... ing versi "colloquial"! Utawa sampeyan salah siji saka bores sing ngaku yen "kuda nil" bakal luwih bener, amarga iki jeneng ilmiah (diakoni sacara internasional ...), lan "behemoth" ngirim ora digunakake, amarga. apa iki yahudi "vernakular"?
        1. undecim
          undecim 20 Agustus 2019 18:24
          +1
          Aku dudu wong bosen, aku dadi salah sijine mungsuh nyebarake omong kosong kaya "Manuk, nggawe angin puyuh kanthi kepak swiwine, entuk maneh bagean saka energi sing digunakake ing bentuk. angin sing nyurung."
          Apa sampeyan bisa nggambarake kanthi grafis pembentukan "angin sing nyurung"?
          1. prodi
            prodi 20 Agustus 2019 20:08
            +1
            Aku ora bisa nggambar kanthi grafis, nanging kanthi intuisi, ing penerbangan vertikal murni, manuk, bisa uga, sanajan ing horisontal, mesthine mung baris.
          2. Nikolaevich I
            Nikolaevich I 21 Agustus 2019 01:45
            +1
            Grafik kasedhiya ing Internet ... sampeyan bisa uga "nyalin" saka kono, nanging kenapa? Sampeyan duwe pendapat dhewe! Ya, ora mung "ing grafik"! Sampeyan uga (!) Serius nempel ing komentarku ... nanging apa worth iku? Pesawat-pesawat cakram terestrial ora diprodhuksi sacara massal lan ora "nyetak ing saben kilometer"! Dheweke ditangani dening para penggemar tunggal (kalebu perusahaan ...), utawa "sepi". Akibaté, pengalaman praktis ora cukup, lan "penelitian teoretis" bisa uga durung cukup ... Pramila dheweke nggawe kekurangan asumsi artikel iki, refleksi artikel! Ora gampang nggawe "teori dhasar" ing "dhengkul"! Mulane, bisa uga ana kesalahan, penilaian sing salah! Nanging dheweke dirancang kanggo "nggugah imajinasi", menehi "panganan kanggo dipikirake" ... Lan, mula aku "mbuwang materi" ing kaca VO! Senadyan kasunyatan sing dhewe kadhangkala mangu-mangu ing Serat, "rumus" ditetepake ing artikel ing topik saka piring mabur. "Nanging sakperangan alesan, sampeyan njupuk iki pancen (!) Serius! bosen? Nyuwun
    5. Ural-4320
      Ural-4320 20 Agustus 2019 14:02
      +1
      Iku katon kaya gerakan ubur-ubur, yen aku bener mangertos mekanisme saka proses.
    6. Alien Saka
      Alien Saka 24 Oktober 2019 20:18
      -4
      Komentar lima titik!!!!! Iku misale jek sing obyek sing bentuke disk kudu nduweni drive nyopir sing beda .... sing isih ana yaiku ngenteni .... lan ......... percaya !!!!))))
  3. sabakina
    sabakina 20 Agustus 2019 07:59
    0
    Wis ing awal abad kaping XNUMX, usaha pisanan kanggo nggawe pesawat ing wangun disk wis muncul ing awal abad kaping XNUMX, nyoba pisanan kanggo nggawe pesawat ing wangun disk.
    Oh, abad rong puloh iki ...
    P.S. Nonton mung screensaver acara TV saka 0:00 kanggo 1::50.
    [media=https://youtu.be/Z6EkWhWOuEom]
  4. shinobi
    shinobi 20 Agustus 2019 09:09
    -1
    Luwih padha karo piranti "flying saucers" klasik ing efek Coanda.
  5. Grim Reaper
    Grim Reaper 20 Agustus 2019 10:49
    0
    Minatnooo.... (c)
    Sergey, matur nuwun. nyatane, tanpa setengah liter lan minggu (mininum), ngeduk ora bakal bisa. TAPI!!!! Menarik....
  6. Greenhorn
    Greenhorn 20 Agustus 2019 13:32
    0
    Ayo ngomong "piring" ana lan piranti teknis. Kabeh usaha kita kanggo nggawe soko mabur ing wangun saucer kaya yen wong pribumi weruh mobil nyopir lan mutusaké kanggo mbangun kreta ing wangun mobil. Ing pangarep-arep dheweke uga bakal cepet-cepet dhewe, tanpa jaran. Dadi kita kepeksa remet rencana lan solusi sing wis digarap menyang format "saucer". Lan alamiah, beda-beda sing dipikolehi, bisa uga yen sampeyan mung metu saka lemah lan tetep ing udhara. Lan "piring", paling kamungkinan, disusun dhasar beda. Kanggo wong Jerman, iku uga masalah peteng. Ora ana kumelun tanpa geni. Yen ana sing kaya ngono, umume ora bakal ditampilake. Padha bakal "Feed" sethitik-dikenal, nanging cukup proyèk kadonyan utawa statements ing semangat "Padha mistik edan."
    1. Abang_Baron
      Abang_Baron 20 Agustus 2019 22:58
      0
      Kutipan saka Greenhorn.
      Lan "piring", paling kamungkinan, disusun dhasar beda.

      Yen aku ngerti sampeyan kanthi bener, tegese sampeyan butuh formulir kasebut ora kanggo gerakan, paling ora mesthi lan ora kaya sing kita deleng?
      Kutipan saka Greenhorn.
      Kanggo wong Jerman, iku uga masalah peteng. Ora ana kumelun tanpa geni. Yen ana sing kaya ngono, umume ora bakal ditampilake. Padha bakal "Feed" sethitik-dikenal, nanging cukup proyèk kadonyan utawa statements ing semangat "Padha mistik edan."

      ))))
      Ngerti apa sing diomongake ora ana gunane. Wong cukup pragmatis. Lan pamrentah tikel kaping pindho. Yen sawetara jinis penemuan rahasia dibutuhake kanggo nglindhungi negara, urip, utawa kosok balene, mula bakal digunakake. Utawa paling ora disiapake kanggo digunakake. Ora ana gunane sawetara kawruh terobosan yen sesuk sampeyan dibuwang dening serangan nuklir utawa liya-liyane. Inggih, ok, mati ora mung minangka wong, nanging minangka pembawa kawruh iki. Kepiye carane iki bakal mbantu, aku ora ngerti lan sapa sing bakal rumangsa luwih apik. Elinga yen wong Yahudi pengin nggunakake bom nuklir. Lan sampeyan ngomong babagan sawetara jinis piring.
  7. Doliva63
    Doliva63 20 Agustus 2019 21:43
    +1
    "Ing wektu sing padha, siji-sijine piring mabur, sing nduweni basis ilmiah, ora ana hubungane karo tamu saka planet liya utawa intelijen extraterrestrial lan asale saka terestrial."
    Ing wayah sore tanggal 1 Mei 1973 utawa 74, ana UFO mabur menyang kutha kita. Bola kuning kanthi diameter sepuluh meter liwat ing ngarep jendhela omah kanthi jarak udakara 50 m. Ora ana swara, ora ana angin. Asal bumi, sampeyan ngomong? recourse Nanging komando pertahanan udara ngalami "kalah" nyata. Kita ditutupi 3 divisi, ora ana sing weruh target. Kesimpulan organisasi, supaya bisa ngomong.
    1. Abang_Baron
      Abang_Baron 20 Agustus 2019 22:50
      0
      Kutipan saka Doliva63
      Asal bumi, sampeyan ngomong?

      Sampeyan ngerti apa masalah - yen UFO iki pindhah ing sawetara prinsip liyane saka gerakan ora kita ngerti - iki bisnis dheweke. Nanging dipindhah AT US, ing atmosfer kita, ing fisika kita, lan ing. Mulane, kudu nanggepi angkasa miturut sifat fisik sing dikenal, yen obyek fisik. Inggih, malah mung gangguan udhara kudu wis. Utawa dudu awak fisik, nanging sawetara fenomena optik utawa liyane.
      1. Doliva63
        Doliva63 20 Agustus 2019 22:59
        0
        Kutipan saka: Red_Baron
        Kutipan saka Doliva63
        Asal bumi, sampeyan ngomong?

        Sampeyan ngerti apa masalah - yen UFO iki pindhah ing sawetara prinsip liyane saka gerakan ora kita ngerti - iki bisnis dheweke. Nanging dipindhah AT US, ing atmosfer kita, ing fisika kita, lan ing. Mulane, kudu nanggepi angkasa miturut sifat fisik sing dikenal, yen obyek fisik. Inggih, malah mung gangguan udhara kudu wis. Utawa dudu awak fisik, nanging sawetara fenomena optik utawa liyane.

        Inggih, mungkin optik. Nanging dheweke katon ing sadawane dalan sepur sing tumuju marang kita.
        1. Abang_Baron
          Abang_Baron 20 Agustus 2019 23:04
          +1
          Kutipan saka Doliva63
          Inggih, mungkin optik. Nanging dheweke katon ing sadawane dalan sepur sing tumuju marang kita.

          Aku ora konfirmasi kanthi cara apa wae, mung guess.
          Sampeyan ngerti, minangka salah sawijining peneliti kosmonautika ngandika, dheweke lali jeneng mburi, nanging dheweke cukup misuwur ing kalangan kasebut. Ora kutipan, nanging tegese padha. Dheweke takon yen aku weruh UFO - aku weruh luwih saka sepisan. Dadi alien ana? Aku ora ngerti, aku ora tau weruh bukti iki. Amarga kapal asing wis ora UFO maneh, iku wis kapal asing. UFO iku "ara ngerti apa iku" :)
  8. Abang_Baron
    Abang_Baron 20 Agustus 2019 22:46
    0
    Kedadeyan ing taun 1947, nalika piring mabur alien diyakini tabrakan ing cedhak kutha Roswell ing Amerika Serikat, akeh pengaruhe budaya pop ing donya.

    Aku seneng banget karo ukara iki.
    Dipercaya yen piring kasebut pecah. Apa dheweke pancene ora ana? Oke, yen ora, kepiye acara iki mengaruhi budaya pop donya? :)))
    Utawa iku ora piring? Nanging kenapa piring kasebut kena pengaruh?
    1. mordvin 3
      mordvin 3 21 Agustus 2019 04:05
      0
      Kutipan saka: Red_Baron
      Apa dheweke pancene ora ana?

      Aku duwe kanca siji, kanthi serius, ngaku yen alien nyulik dheweke menyang piring, sinau dheweke, lan supaya dheweke bali ... belay
      1. Abang_Baron
        Abang_Baron 21 Agustus 2019 13:51
        +1
        Sing paling ngganggu yaiku ora mriksa apa bener utawa ora :)
        Lan aku ngelingi masa kanak-kanak, ora cilik maneh, sedulurku nang endi wae entuk brosur - babagan jinis alien lan kontak karo dheweke. Iku PPC galak. Banjur topik iki ana ing mode, lan sawise iki, sawetara dirilis kaya sing. Lan umume ana gambaran sing nggegirisi babagan alien sing beda - bajingan otak iki, iki liya. Iki diterangake carane akeh wong sing wis kontak karo wong-wong mau lan carane akeh slamet. Inggih, paling ora tanpa akeh rincian. Wiwit kuwi, aku wedi banget yen nyebutake UFO.
  9. Doliva63
    Doliva63 21 Agustus 2019 18:05
    0
    Kutipan saka: Red_Baron
    Kutipan saka Doliva63
    Inggih, mungkin optik. Nanging dheweke katon ing sadawane dalan sepur sing tumuju marang kita.

    Aku ora konfirmasi kanthi cara apa wae, mung guess.
    Sampeyan ngerti, minangka salah sawijining peneliti kosmonautika ngandika, dheweke lali jeneng mburi, nanging dheweke cukup misuwur ing kalangan kasebut. Ora kutipan, nanging tegese padha. Dheweke takon yen aku weruh UFO - aku weruh luwih saka sepisan. Dadi alien ana? Aku ora ngerti, aku ora tau weruh bukti iki. Amarga kapal asing wis ora UFO maneh, iku wis kapal asing. UFO iku "ara ngerti apa iku" :)

    Inggih, inggih, kula setuju. ombenan
  10. pirr
    pirr 21 Agustus 2019 21:34
    0
    Kutipan saka Undecim
    obah ing gas utawa Jewishness;

    iku masterpiece
  11. Pavel Poluyan
    Pavel Poluyan 31 Agustus 2019 18:08
    0
    Ora ana alien. UFO minangka teknologi terrestrial, Area 51 minangka papan uji coba kanggo teknologi iki. Nyata "saucers" mabur kaya iki: panel propulsi plasma pulsed kasusun saka sel railgun cilik, pulsa pindhah bebarengan ing frekuensi dhuwur - padha nggawe kolom vorteks toroida, kang piranti mabur. Babagan film iki "Declassified UFO" - https://www.youtube.com/watch?v=wKGgtQ7NTNY
  12. Basarev
    Basarev 22 September 2019 21:00
    0
    Punika, kemajuan lan pangembangan teknologi. Nanging Uni ora malah master aluminium lan digawe pesawat kayu kanggo hiburan donya kabèh.
  13. Alien Saka
    Alien Saka 24 Oktober 2019 20:31
    -3
    "Ing sawijining wengi, UFO mabur menyang desa kita, aku obah kaya wong mendem karo linggis .... suwene kanggo break mobil")) Saka lagu dening Igor Malinin!