Review militèr

Senjata Perang Donya II. Guns saka pesawat dhuwur lan pangerten

73

Senjata apa sing sampeyan pikir paling sukses?

1. 40 mm Vickers kelas S bedhil. Great Britain - 14 (10.85%)
10.85%
2. 45 mm bedhil NS-45. USSR - 60 (46.51%)
46.51%
3. 57 mm air gun No-401. Jepang - 2 (1.55%)
1.55%
4. 57mm Molins Kelas-M. UK - 9 (6.98%)
6.98%
5. 75 mm M4 gun pesawat. AS - 26 (20.16%)
20.16%
6. 75-mm pesawat bedhil VK-7.5. Jerman - 18 (13.95%)
13.95%
Kene kita teka menyang final. Kanggo penerbangan bedhil bisa nimbulaké, yen ora ngormati, banjur gumun ing kasunyatan mung saka orane. Kangge, padha perang karo macem-macem derajat sukses.


Umumé, balapan senjata ing udara minangka perkara sing aneh banget. Lan ing kene kemajuan wis dadi adoh banget, amarga secara harfiah ing pungkasan taun 30-an, rong bedhil mesin kaliber senapan dianggep minangka senjata normal. Lan secara harfiah sawise 6-7 taun, papat meriam 20 mm ora kaget sapa wae. Tiwas - ya, nanging ora kaget. Iku wis dadi pakewuh.

Nanging aku isih nganggep epik pangembangan monsters sing isih bisa ditindakake para insinyur sing apik ing pesawat. Utawa wis pesawat iki arep ngubengi bedhil? Iku angel ngomong, amarga - njupuk mati!

Saya suwe saya mikir carane ngurutake pahlawanku. Lan aku mutusake, tanpa ado maneh, kanggo ngatur ing kaliber munggah.

40 mm Vickers kelas S bedhil. Great Britain
Senjata Perang Donya II. Guns saka pesawat dhuwur lan pangerten


Perlu dicathet yen Inggris sing dadi perintis instalasi bedhil kaliber gedhe (kanthi standar penerbangan) ing pesawat. Iku angel ngomong sing padha arep kanggo njupuk projectiles kuwi ing 1936, nanging banjur Vickers lan Rolls-Royce nampa tugas ngembangaken bedhil 40-mm kanggo instalasi ing pesawat.

Kompetisi iki dimenangake dening bedhil Vickers, lan wiwit diprodhuksi lan dipasang ing pesawat.



Wangsulan: Bab ingkang paling menarik iku pisanan bedhil dipasang ing tukang ngebom. Wellingtons lan B-17s. Lan pesawat iki makarya ing kapal selam mungsuh, malah cukup sukses. Proyektil 40-mm nuduhake dhewe kanthi apik.



Ing taun 1940, nalika Wehrmacht nuduhake apa sing bisa ditindakake tank pasukan, karo kontrol sing tepat, ing departemen militèr temen maujud sing 40-mm projectile waja-piercing soko sing bisa ngelawan tank. Ing asas, iku logis sing waja saka Panzers I lan II cukup ing daya.

Insinyur saka Hawker Aircraft bisa nggawe owah-owahan ing desain tempur Hurricane kanggo ngidini meriam S diselehake ing saben swiwi.



Kanggo iki, kabeh instalasi dirancang kanggo nampung bedhil lan nyimpen, kang stubbornly ora pas menyang swiwi nglukis saka Hurricane. Nanging desainer P. Haigson nindakaken.

Umumé, saben wong pracaya Mustang bakal luwih apik tinimbang Hurricane, nanging wing P-51 mbutuhake dandan global luwih.



Tes kasebut ora tanpa kedadeyan. Pilot test ora disiapake kanggo kasunyatan sing nalika loro bedhil padha murub, pesawat bener bakal mandheg lan tiba menyang nyilem. Kanggo ngatasi masalah iki, rekomendasi dikembangake kanggo pilot kanggo milih tongkat kontrol pesawat menyang awake dhewe nalika mbukak geni.

Senapan S dideleng liwat pandelengan refleks Mk.II konvensional, nanging saliyane, pesawat kasebut duwe rong senapan mesin penampakan Browning 0.5 sing diisi peluru tracer.

Unit pisanan sing nampa Hurricane Mk.IID kanthi bedhil 40mm yaiku Skuadron kaping 7 sing adhedhasar ing Pangkalan Udara Shandar Mesir. Baptisan geni "Hurricane" Mk.IID ditindakake tanggal 6 Juni, minangka asil, rong tank lan sawetara truk rusak. Secara total, sajrone operasi ing Afrika, pilot skuadron kaping 40 nembak meriam 144 mm lan mateni 47 tank, sing 200 wis rusak, uga luwih saka XNUMX unit kendaraan lapis baja ringan.

Cetha yen iki minangka tank entheng kanthi waja anti peluru.

Nanging mbayar, lan brutal. Penundaan bedhil kasebut nyuda kacepetan Hurricane sing wis ora gedhe nganti 60-70 km / jam. Ternyata Hurricanes cukup tenang ngalahake peralatan Jerman, lan Jerman Bf-109F kanthi tenang nembak Hurricanes.

Kanthi adopsi roket Hurricane Mk.IID, unit wiwit dinonaktifake. Sawetara pesawat ditransfer menyang Timur Jauh ing Burma, ing ngendi 20 Skuadron digunakake kanthi efektif.

Senapan Vickers S bener-bener digunakake ing skala gedhe mung ing pertempuran ing Afrika Lor lan Asia, ing ngendi target sing nganggo waja entheng cukup kanggo cangkang. Mboko sithik, iki ditinggalake kanggo roket, nanging statistik nuduhake yen sajrone pertempuran ing wilayah Asia-Pasifik, akurasi geni rata-rata yaiku 25% (kanggo mbandhingake, akurasi tembakan 60 rudal sing ora dikendhaleni nalika nyerang tank- jinis target yaiku 5%). Akurasi nalika nembak cangkang fragmentasi mbledhos dhuwur kaping pindho luwih dhuwur tinimbang nalika nembak cangkang piercing waja. Iki amarga kasunyatan sing cangkang fragmentasi dhuwur-mbledhos nduweni balistik sing luwih mirip karo sing digunakake kanggo njupuk senapan mesin Browning 0.5.

Kauntungan: bobot projectile gedhe, efek ngrusak gedhe, akurasi dhuwur ing tembak siji, bedhil diselehake ing pasangan, yaiku, siji dijupuk - loro cangkang.

Cacat: mundur gedhe sajrone tembak dawa, kecepatan moncong sing sithik, tingkat geni sing sithik, kapasitas amunisi sing sithik (15 puteran saben tong).


45 mm bedhil NS-45. USSR




Kanggo miwiti, ayo elinga loro desainer sing apik, tanpa ana sing bisa uga ora ana akeh perkara ing senjata penerbangan kita.

Yakov Grigorievich Taubin lan Mikhail Nikitich Baburin, dituduh salah dening denunciations saka kolega lan dijupuk. Nanging potensial sing dilebokake ing proyek-proyek sing dikembangake ing OKB-16 banjur bisa nggawe kabeh kulawarga bedhil udara kaliber gedhe sing ana ing layanan penerbangan Soviet ing 30 taun sabanjure.


Yakov Grigorievich Taubin



Mikhail Nikitich Baburin


Ing artikel sadurunge babagan bedhil pesawat kaliber gedhe, kita nyathet desain bedhil NS-37 sing sukses banget, yaiku refinement bedhil PTB-37 dening Taubin lan Baburin. Mriem iki diowahi dening A. E. Nudelman lan A. S. Suranov, lan padha menehi jeneng kanggo mriem.

Senapan sing relatif entheng lan cepet kanggo kelase, kanthi balistik sing apik, bisa numpes pesawat musuh kanthi saperangan hit lan kanthi yakin nglawan kendaraan lapis baja, paling ora ing wiwitan.

Nanging, pangembangan kendaraan lapis baja ing tingkat 1943 ndadekake gun ora efektif. Gegandhengan karo kahanan iki, ing awal Juli 1943, keputusan GKO ditanggepi babagan pangembangan pistol udara kaliber 45 mm.

Dina iki, mesthi, gampang banget kanggo netepake kabeh sing kedadeyan sawetara dekade kepungkur. Lan trep banget. Sing gampang lan dingerteni saiki, nalika perang diwenehi kringet lan getih. Dina iki, gampang banget kanggo aku ngrekam keputusan kasebut minangka kontroversial. Banjur, lan malah sawise sukses Il-2 karo Shpitalny Sh-37 bedhil kaliber 37-mm lan Nudelman lan Suranov bedhil saka kaliber padha ... Ketoke, padha mung ora duwe wektu kanggo tenan appreciate. kabeh akibat saka nginstal bedhil iki. Iku ora sadurunge, lan dina iki bisa dingerteni lan sabdho.

Sauntara kuwi, ora ana sing mbatalake fisika sanajan ing perang, lan yen dina iki jelas yen energi kartrij sing luwih dhuwur, sing kasusun saka massa amunisi lan kecepatan awal, sing luwih dhuwur bali. gaman, mengaruhi struktur airframe operator. Nanging sampeyan butuh senjata sing bisa nyerang mungsuh.

Lan supaya Nudelman lan Suranov bisa. Kita bisa ngolah maneh kamar NS-37 kanthi ukuran 45x186. Prototipe 45-mm gun 111-P-45 muncul kurang saka sasi sawise assignment kanggo pembangunan. Cetha yen bagean paling gedhe saka rakitan bedhil ditahan saka NS-37, sing, nanging ora bisa dikandhakake babagan asil.

Kaping pisanan, mung laras karo kamar lan panrima karo link tape sing mentas dirancang dirancang maneh. Nanging, tes banget pisanan nuduhake yen pasukan mundur saka bedhil kisaran saka 7 kanggo 7,5 ton. Ana keraguan manawa pesawat sing bisa nahan dorongan kasebut bakal kasedhiya. Cepet nggawe rem moncong.

Versi karo brake muzzle ditetepake NS-45M, nanging amarga kasunyatan sing dheweke wis mlebu ing seri, huruf "M" ing sebutan biasane tilar.

Kaya ing kasus meriam 37 mm NS-37, pesawat serangan Il-45 lan pejuang Yak-2 mesthine dadi operator utama bedhil 9 mm.



Kanthi IL-2 ora bisa ditindakake. Senajan idea iki cukup apik, bedhil dipasang ing ROOT saka swiwi, luwih tepat, ing ngisor, bebarengan karo jumlah cukup saka 50 amunisi. Lan banjur ana imposition saka oscillations saka swiwi lan trunks sak diperlokaké.



Geni sing ditujokake ing target lemah ora bisa ditindakake amarga getaran sing kuat saka bedhil kasebut lan swiwine. Kahanan sing padha, sanajan luwih sithik, dikembangake kanthi versi 37-mm saka Il, sing wis mandheg ing wektu kasebut, mula karya nglengkapi pesawat serangan kanthi bedhil 45-mm ilang kabeh makna. A sawetara nembak lan tinimbang pesawat karo wings mabur mangu.

Kanthi Yak-9, keajaiban wiwit langsung. Dhiameter utama poros motor M-105PF, sing liwati laras bedhil, yaiku 55 mm. Lan diameter tong minyak NS-45 yaiku ... 59 milimeter!

Lan supaya bisa ngliwati laras bedhil ing batang, kekandelane suda saka 7 milimeter dadi 4.

Miturut cara, malah nyuda bobot saka bedhil. NS-45 bobote 152 kg, lan NS-37 - 171 kg. Cetha yen sampeyan kudu mbayar kabeh. Alami, sumber tong minyak kasebut ambruk, ditambah karo tong minyak sing dawa, nanging entheng wiwit "muter" nalika ditembak, sing kena pengaruh akurasi.

Kanggo nyuda bisnis mbebayani iki, ing hub meneng wis diinstal piranti khusus karo bantalan werni, tengah poros gun relatif menyang sumbu poros kothong gearbox.

Umumé, iku bisa metu. Lan Yak-9K tindak menyang seri (sanajan cilik), nanging ora bisa kanggo mbaleni sukses Yak-9T karo gun NS-37.

Nalika meriam NS-45, recoil kena pengaruh pesawat luwih akeh tinimbang karo kaliber 37 mm. Sing luwih gedhe kacepetan pesawat lan amba nyilem, kurang impact recoil ing pesawat. Nalika diperlokaké ing kacepetan kurang saka 350 km / h, pesawat nguripake banget, nalika pilot, ing lenggahan, digawe gerakan cetha bali lan kasebut.

Shooting sing dituju bisa lan efektif ing kecepatan luwih saka 350 km / jam, lan kanthi bledosan cendhak 2-3 tembakan. Pasukan mundur dhuwur saka bedhil NS-45 duweni pangaruh sing signifikan ing desain pesawat, sing nyebabake bocor lenga lan banyu liwat macem-macem segel lan retak ing pipa lan radiator.

Nanging, tes kasebut, umume, ditemokake puas, lan ing periode April - Juli 1944, seri militer 53 Yak-9K dibangun.



Uji coba militer ditindakake 44 Yak-9K. 340 urutan tempur ditindakake kanthi total wektu penerbangan 402 jam 03 menit, 51 pertempuran udara ditindakake. Mungsuh padha FW-190A-8, Me-109G-2 lan G-6. 12 pejuang mungsuh ditembak mudhun (ora ana sing ketemu karo bom), kalebu 8 FW-190A-8 lan 4 Me-109G-2; losses sing - siji Yak-9K.

Konsumsi rata-rata amunisi kaliber 45 mm saben pesawat musuh sing mudhun yaiku 10 cangkang.

Nanging, perang wis rampung, lan diputusake kanggo matesi tes militer patang rolas Yak-9K. Dheweke ora mlebu seri. Iki mungkasi layanan militer NS-45, sebagian besar senjata sing ditanggepi (194 potongan) tetep ora diklaim.

Kaluwihan: balistik sing apik, proyektil sing ngrusak, bobot entheng, beban amunisi sing apik.

Cacat: recoil, urip tong minyak kurang, kangelan karo instalasi lan pangopènan.

gun udhara 57 mm No-401. Jepang




Leluhur monster iki uga meriam 37 mm. No-203 minangka desain sing sukses, kanthi prentah saka ndhuwur, Dr. Kawamura mutusake kanggo ngompa turunane kanthi steroid nganti kaliber 57 milimeter.

Iki kedadeyan ing taun 1943, nalika bisa ngembangake sistem kartrid kurang daya 57x121R kanggo tank tank 57 mm Type 97. Skema otomatisasi pistol udara 57 mm anyar rampung mbaleni kaliber No-203 37 mm sadurunge.

Malah ing njaba, bedhil banget padha, bedane No-401 duwe rem moncong.

Gun No-401 didhukung saka majalah jinis drum tertutup, padha karo sing digunakake ing 37-mm No-203. Kapasitas majalah ana 17 puteran.

Sayange, senadyan bobot apik lan ukuran paramèter kanggo kaliber kuwi (bobot mung 150 kg), No-401 dipun warisaken saka sawijining leluhur kabeh ciri negatif, kang ana akèh.

Tong cendhak lan muatan kartrid cilik menehi lintasan parabola lan kecepatan awal proyektil sing kurang. Lan tingkat geni ing 80 babak saben menit, bakal kita ngomong, banget kurang. Kajaba iku, mundur kasebut apik banget lan ngrusak tampilan.

Dadi kabeh cacat iki predetermined nggunakake bedhil istimewa kanggo operasi serangan, nalika siji roto iku bisa kanggo nggawe mung siji dijupuk ngarahke.

Nomer pas produksi No-401 bedhil ora dingerteni, jumlah kira-kira ditemtokake ing wilayah 500 bêsik.

Siji-sijine pesawat sing dirancang kanggo sistem iki yaiku pesawat serangan mesin kembar Kawasaki Ki-102 Otsu, ing endi No-401 dumunung ing gandhewo, mung rada metu saka dimensi pesawat.



1944 mesin iki dibangun ing 45-215, nanging meh ora tau digunakake ing perang. Padha katahan kanggo counter kebangkrutan samesthine saka sekutu ing pulo Jepang. Mengko, sawetara pesawat serangan iki dilengkapi maneh karo 37-mm No-204 bedhil anyar, ngowahi mau dadi interceptors abot.

Kaluwihan: bobot entheng, amunisi apik

Cacat: tingkat geni sing sithik, balistik sing njijiki, kartrid sing ringkih kanggo proyektil sing abot.


Molins 6-pounder Kelas-M. Inggris Raya




Ing wiwitan taun 1943, Komando Angkatan Udara wiwit ngrembug babagan ngganti bedhil anti-tank Vickers S 40 mm sing dipasang ing pesawat Hurricane IID. Waja dadi luwih kenthel, cangkang bedhil 40 mm dadi kurang mbebayani kanggo dheweke.

Kanggo ngganti, iki dirancang dening klompok spesialis dipimpin déning G.F. Senapan Molins sing nggegirisi Wallace.

Ing tes, bedhil nuduhake dhewe banget uga, lan mung bab sing bisa nyegah panggunaan ing pesawat bisa masalah karo feed otomatis lan loader saka overloads (saka 3,5 g) sing dumadi nalika maneuvering.

Ing tangan liyane, sing bakal njupuk saka bedhil kuwi, maneuvering supaya aktif?

Cetha yen ora ana omongan babagan persenjataan maneh saka Badai, amarga bedhil kasebut bobote meh siji ton. Kajaba iku, bali "mung" 4,5 ton. Senajan, ing asas, kanggo alat kuwi, lan ora dadi luwih.

Mulane, padha mutusaké kanggo shove bedhil iki menyang Nyamuk, untunge, irunge isih kosong. Utawa meh kosong.

Perlu dielingake yen Nyamuk iku pesawat kayu, adhedhasar balsa. entheng lan awet. Nanging 4,5 ton recoil iku 4,5 ton recoil.

Tes statis ditindakake lan balsa ditahan. Dadi ana anti-kapal selam "Nyamuk" karo meriam 57-mm ing fuselage maju.



Molins diselehake ing amba rada mudhun lan 100 mm ing sisih tengen sumbu longitudinal, nalika laras gun protruded 610 mm saka fuselage. Spring bali ana ing sangisore tong minyak.

Lan padha ora malah kudu mbuwang bedhil mesin. Ana macem-macem opsi, karo papat, loro 0.303 Browning senapan mesin karo pindho mbukak amunisi. Senapan mesin umume minangka barang sing migunani, sampeyan bisa mbuwang tracer kanggo njupuk, sampeyan bisa nerangake karo penembak anti-pesawat yen sampeyan kudu mlayu liwat retakan ...

Apike, sistem kanggo ngumpulake kasus kartrij wis dileksanakake, kang padha ora dibuwang, amarga padha tenan bisa ngrusak bagean buntut pesawat. Cangkang tetep ana ing njero pesawat, ing catcher.


Depot amunisi onboard

Kanggo ngarahake, pandelengan refleks Mk.IIIa dipasang.

Meriam Molins nampa jeneng resmi "Airborne 6-pounder Kelas M", lan "Nyamuk", bersenjata karo colossus iki, dadi dikenal minangka "Tse-Tse".

Skuadron anti-kapal selam campuran 248 dibentuk, bersenjata Beaufighters lan Mosquito-Tse-Tse.

Ing urutan pisanan saka Mk.XVIII dianakaké ing 24 Oktober 1943. "Nyamuk" nggoleki kapal selam mungsuh, lan ing 7 November ing taun sing padha, tawuran pertempuran pisanan dumadi. Sepasang Nyamuk nemokake kapal selam ing permukaan. Sawise nampa sawetara hit ing wheelhouse, prau plunged, diubengi dening kumelun ireng.

Nanging pilot bisa andal nglelebke kapal selam Jerman kanggo pisanan ing 25 Maret 1944 ing pesisir Prancis.

Kaluwihan: sampeyan mung kudu tekan target. Liyane dijupuk dening cangkang.

Cacat: bobot bedhil, mung cangkang piercing waja, tingkat geni sing kurang.

gun pesawat M75 4 mm. USA




Inggih, tenan, kok iku trifles? Mbokmenawa, yen ana kesempatan, Amerika bakal nglebokake howitzer 152 mm ing pesawat kasebut. Dadi, dheweke duwe kabeh - sing paling apik lan ora kurang.

Umume, Amerika pancen apik banget babagan iki. Duwe succumbed kanggo nggodha kanggo mencet kabeh sing bisa digayuh saka pesawat, kalebu kapal, padha nggawa idea iki ora mung kanggo seri, nanging dirilis B-25s bersenjata 75-mm meriam ing jumlah banget prayoga.

Kabeh mau diwiwiti sadurunge perang, ing taun 1937. Mbokmenawa saka Inggris padha kena infeksi ing jaban rangkah. Katentuan referensi kanggo pangembangan pesawat meriam kasedhiya kanggo persenjataan kanthi kaliber ora luwih saka 75 mm, kanthi tingkat geni lan kartrid kesatuan sing moderat.

Minangka versi penerbangan saka bedhil 75-mm, bedhil serial M2 kanthi dawa laras 28,47 kaliber lan M3 kanthi dawa laras 37,5 kaliber dipilih. Loro-lorone bedhil kasebut minangka pengembangan saka bedhil lapangan Prancis lawas Matériel de 75mm Mle 1897, sing ana ing layanan karo Angkatan Darat AS.

Padha wanted kanggo nglengkapi M2 short-barreled ing fighter ngiringan, lan sijine M3 long-barreled ing tukang ngebom. Sawise musyawarah, mung M3 sing isih ana.

Ciri khas, Amerika, sawise nganalisa taktik nggunakake sistem pesawat kaliber gedhe, teka menyang kesimpulan sing recoil dhuwur saka bedhil isih ora ngidini luwih saka siji dijupuk ngarahke. Patut, ora perlu kanggo complicate desain gun karo reloading otomatis.

Lan wiwit taun 1943, B-25 bersenjata M4 utawa M5 wiwit muncul ing bioskop operasi militer. Bentenipun, ing umum, ana ing mesin.



Umumé, iku dadi bedhil self-propelled tenan mabur. M4 dipasang ing kreta bedhil ing sangisore kursi co-pilot, uga njupuk bagean saka bom. Barel sing meh telung meter kudu menyang ngendi wae.

Awak pesawat kasebut dumadi saka rong pilot, gunner, operator radio lan navigator, sing diangkat dadi loader. Saliyane mriem M4, rong senapan mesin 12,7-mm kanthi 400 puteran saben tong minyak dipasang ing fuselage maju. Meriam lan bedhil mesin ngarep dituju menyang target dening pilot. Pesawat kasebut dilengkapi penglihatan optik N-3B lan pemandangan bom-artileri A-1. Kajaba iku, kanggo nul ing, iku bisa nggunakake trek mesthi bedhil mesin. Nalika target ana ing bedhil mesin, bedhil diturunake.

Rata-rata, ing siji tempur, bisa nembak meriam kaping telu. Secara teoritis, kru sing dilatih kanthi apik bisa njamin tingkat geni saka bedhil M4 nganti 30 putaran saben menit, nanging, minangka aturan, ing praktik, tingkat geni ora ngluwihi 3 - 4 putaran saben menit.

Pesawat serangan bedhil B-25G lan B-25H, bersenjata karo bedhil M75 lan M4 5 mm, mbuktekake banget migunani ing Samudra Pasifik kanggo nyerang kapal transportasi cilik lan kapal selam Jepang, ing mburu tank lan baterei anti-pesawat. Ing Burma, sajrone serangan ing lapangan minyak Laniva, salah sawijining pesawat serangan Mitchell, mung nembak 4 cangkang, nggawe badai ing panyimpenan minyak.

Meriam "Mitchells" uga digunakake ing Mediterania ing mburu kapal.

Kedadeyan target sing luwih serius dadi angel banget kanggo pesawat penyerang: tanggal 8 Juni 1944, 30 mil saka kutha Manokwari, New Guinea, klompok loro B-25H saka grup pengebom AS kaping 345 nembak malah a Pangrusak Jepang kanthi bedhil 75-mm "Harusami" kanthi pamindahan 1700 ton. Mung butuh limang cangkang 74 mm kanggo numpes kapal kasebut lan mateni 75 anggota kru.



Nanging ing Eropah, pesawat serangan meriam ora njupuk oyod. Kontraksi Luftwaffe lan pertahanan udara sing luwih apik duwe pengaruh. Kanggo wong-wong mau, B-25 mung dadi target, amarga kacepetan mudhun 110 km / jam lan pesawat serangan alon (kacepetan maksimal mudhun nganti 450 km / jam) dadi target sing gampang.

Nanging, B-25N mung ngasilake udakara 1000 unit.

Kaluwihan: target apa wae ing untu, proyektil sing kuat kanthi balistik sing apik.

Kelemahane: Tingkat geni sing alon amarga ngisi ulang manual.

75-mm pesawat bedhil VK-7.5. Jerman




Inggih, quintessence saka karusakan. A monster Jerman digawe dening genius gloomy saka Rheinmetall-Borsig sanalika sawise VK.5 (50mm gun anti-tank dicocogake kanggo pesawat).


Ya, iki minangka leluhur saka VK 7.5.


Yen ide utama ing pangembangan bedhil 50mm yaiku kanggo nyerang pengebom mungsuh ing njaba jarak senjata pertahanan, mula bedhil 75mm dianggep minangka senjata kanggo operasi serangan.

Amerika uga ora mbuwang wektu ing trifles ing syarat-syarat kaliber. Kenapa Jerman kudu mundur?

Aku bakal nyalahke Jerman kanggo sawetara keluwihan lan megalomania. Nanging aku ora bisa ngujo ide desaine. Amarga iku perlu kanggo bisa kanggo ngotomatisasi adhedhasar tanah conventional anti-tank gun PaK-40. Lan Jerman nindakake.



Malah ing urip biasa, iku gun semi-otomatis, karo gapura wedge horisontal, lan ing kene uga nambah produk anyar. Senjata kasebut nggunakake kartrid kesatuan 75 × 714R sing kuat banget, efektif nglawan tank Sekutu modern ing koalisi anti-Hitler.

Umumé, iku bisa ora drive kaya, lan nggunakake shortened KwK 40 tank bedhil minangka sampel dhisikan, kang digunakake kurang kuat 75x495R cartridges, luwih cocok kanggo arming pesawat.

Nanging ora, yen sampeyan nindakake - supaya ing Valhalla sampeyan bakal ditampa kanthi mbukak tangan. Lan ing taun 1942, muncul VK 7.5, alias PaK 40L, yaiku kanggo Luftwaffe. Jeneng kasebut banjur diganti dadi BK 7.5, ing ngendi huruf "BK" ndhelikake tembung "Bordkanonen", bedhil udara.

Lan saka bedhil tank dipinjam saka ignition listrik saka C / 22 utawa C / 22 St lengan kontak listrik, kang dipasang ing kartrij standar tinimbang primer.

Loader otomatis pneumatik, ing umum, mbaleni desain digunakake ing 50-mm VK 5 bedhil, karo bantuan saka silinder pneumatic, kang dikirim kartrid menyang kamar gun. Nanging, skema amunisi beda-beda lan beda-beda gumantung saka operator sing dipasang bedhil.

Salah sawijining proyek pisanan sing direncanakake kanggo nginstal bedhil yaiku bomber Junkers Ju-88.



Nalika tes wis liwati, lan everyone temen maujud sing 88 iku mobil kuwat lan ora bakal tiba loro saka shooting monster iki, kabeh ambegan ambegan saka relief. Lan dibukak bedhil ing seri.



Sistem pangisian daya elektro-pneumatik mung rampung, bedhil nampa klip kanggo 10 babak. Bener, biasane mung 8 puteran amunisi sing diisi, ditambah siji ing sungsang bedhil. Nalika mabur, luwih akeh kartrid bisa dimuat ing klip kasebut, sing ditindakake dening penembak menara mesin-gun mburi ngisor.

Saliyane kartrid ing klip kasebut, amunisi pesawat kasebut kalebu 7 kartrid liyane.

Mekanisme pangisian daya otomatis wis bisa kanggo entuk tingkat technical saka geni bab 30 rds / min, sanajan ing kasunyatan ora luwih saka rong nembak bisa murub ing siji roto.

Uji coba militer sawetara Ju.88P-1 sing dirilis ing musim gugur 1943 ing sektor tengah Front Wétan ing unit Panzerbekamfung wulu Versuchskommando.

Minangka perang pisanan nuduhake, tingkat geni saka bedhil VK 7,5 dadi kurang sing pilot ngatur kanggo murub ora luwih saka loro nembak ing siji serangan, sanajan biasane malah siji hit langsung cukup kanggo ngobong tank sembarang.

Amarga ora ana informasi babagan panggunaan tempur Ju 88P-1, kita bisa nyimpulake manawa suksese banget andhap asor.

Salajengipun, nggunakake bedhil VK 7.5 ing serangan "Junkers" ditinggalake, luwih seneng ngganti karo kurang kuat, nanging luwih cepet-diperlokaké VK 3.7 lan VK 5 ing sub-modifikasi "P".

Mangkono, ing awal 7.5 bisa sijine salib kandel ing mriem VK 1944, ngelingi mung ing konteks salah siji saka conto "gegaman Ajaib" saka Reich 3rd, nanging eling ing pungkasan. saka perang, digunakake minangka serangan utama senjata nyerang pesawat Henschel HS 129.



Iku perlu kanggo nindakake soko karo tank Soviet, utamané karo IS. Ya, nggebug projectile 75-mm saka ndhuwur wis dijamin kanggo sijine samubarang tank kita metu saka tumindak, nanging ... 700 kg saka instalasi nguripake Henschel, sanajan sangsoro bedhil 20-mm kanggo nyederhanakake, dadi soko sing. hobbled karo kangelan ing kacepetan 250 km / h lan miraculously wadi arah pesawat sawise saben dijupuk.

129th, lan ing wektu paling apik, ora model nangani lan fluttering kaya kupu, lan sawise nginstal VK 7.5, kabeh dadi sedhih.

Nanging, VK 7.5 mutusake kanggo menehi kesempatan kaping pindho lan nggawe pesawat serangan anyar dadi produksi massal. Pesawat serangan anti-tank nampa indeks Hs.129B-3 / Wa lan julukan ora resmi "pembuka kaleng" (Buchsenoffner).



Ing wulan Juli-Oktober 1944, Jerman bisa ngasilake kira-kira 25 pesawat jinis iki, sing dikirim menyang Front Wétan. Dheweke ujar manawa dheweke melu perang ing Seelow Heights lan malah kalah ing kono. Kayane 9 tank kita.

Aku ora yakin carane bener iki. Jujur, aku yakin yen ana wong sing ngetok tank-tank kasebut, iku penembak lemah. Lan Henschels, yen padha mabur metu, karo kacepetan lan kontrol kaya, paling kamungkinan, padha ditembak mudhun.

Aja lali, musim semi 1945. Lan kauntungan total aviation kita. Dadi - paling kamungkinan, dongeng saka wong sing kalah.

Nanging, iki ora nyuda apa sing digawe wong lanang saka Rheinmetall-Borsig. Iku proyek apik, apa wae sing bisa ngomong. Utamane yen sampeyan nganggep manawa VK 7.5 bisa ngobong kabeh amunisi saka bedhil anti-tank PaK 40. Sampeyan mung kudu ngganti primer impact karo C / 22 utawa C / 22 St.

Kaluwihan: daya projectile luar biasa, balistik apik, seng nembus waja banget.

Kekurangan: tingkat geni.




Ya, ora gampang kanggo netepake panggunaan lan sukses bedhil udara kaliber gedhe kanthi sekilas. Minangka laku wis ditampilake, pesawat kaliber gedhe ora njupuk ROOT (kajaba gunships ing Amerika Serikat) lan menehi cara kanggo bedhil medium-kaliber, karo projectile kurang kuat, nanging tingkat geni sing luwih dhuwur. Ya, senjata roket nduweni peran penting. Nanging bedhil iki digawe dhewe (sanajan ora amba banget) kontribusi kanggo critane artileri.
Pengarang:
73 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. akurat
    akurat 22 Agustus 2019 02:30
    +3
    Senapan lemah anti-tank ing pesawat ... Apa sing bisa dakkandhakake, genius Jerman sing surem.
    1. igordok
      igordok 22 Agustus 2019 06:45
      +5
      Matur nuwun, menarik. Ora ngerti akeh.
      Kutipan saka certero
      Anti-tank ground gun ing pesawat ...

      Sing nggumunake, apa ana ide kanggo nyelehake bedhil anti-pesawat 88mm ing Ju-88? eseman
      1. svp67
        svp67 22 Agustus 2019 06:48
        +9
        Kutipan saka igordok
        Sing nggumunake, apa ana ide kanggo nyelehake bedhil anti-pesawat 88mm ing Ju-88?

        Kekuwatan senjata iki kaya sing nalika tembakan pisanan, Junkers bakal ngrusak awake dhewe.
        Cetha yen iki minangka tank entheng kanthi waja anti peluru.
        Apa sampeyan duwe statistik tartamtu? Aku wedi yen penulis salah. Waja saka atap menara lan awak tank ing wektu iku ora banget kandel, lan daya projectile kuwi cukup kanggo nembus nalika kenek ing amba optimal.
        1. Avior
          Avior 22 Agustus 2019 07:58
          0
          Aku uga mikir babagan iki nalika maca.
          Saka ndhuwur, waja tank luwih cilik tinimbang saka sisih.
        2. Dooplet11
          Dooplet11 22 Agustus 2019 08:36
          +2
          +++.
          Aku penulis ora duwe statistik. Apa aku maca ing net, aku nulis. A ruble kanggo satus, sing kita ora bakal weruh dokumen arsip.
          1. svp67
            svp67 22 Agustus 2019 08:39
            0
            Kutipan saka Dooplet11
            A ruble kanggo satus, sing kita ora bakal weruh dokumen arsip.

            Sayange, yen sekutu duwe komisi khusus sing mriksa karusakan peralatan ing medan perang lan nyusun laporan.
            1. Kuda Saksa
              Kuda Saksa 22 Agustus 2019 21:58
              +1
              Ing wektu sing padha, dikenal yen ing pungkasan perang, kekandelan atap tank ing endi wae wiwit nambah. Ketoke isih pegel saka ndhuwur. Lan mesthi ora merpati. :)
              1. svp67
                svp67 22 Agustus 2019 22:19
                0
                Kutipan saka: Saxahorse
                Ing wektu sing padha, dikenal yen ing pungkasan perang, kekandelan atap tank ing endi wae wiwit nambah.

                Nah, ayo ndeleng apa sing ora ana dhasar kanggo ngomong ...
                Iki T-34 kekandelan saka 15 kanggo 20 mm

                IS-2 saka 20 kanggo 30 mm

                M4 Sherman - 19 mm

                M26 Pershing - 22...25 mm

                "Panther" - 30 mm

                "Macan" -28 mm

                "Churchill" - 16...22 mm
                1. Kuda Saksa
                  Kuda Saksa 22 Agustus 2019 22:43
                  0
                  Kutipan saka: svp67
                  Lha, ayo dideleng apa sing ora ana dhasare..

                  Lha, ayo dideleng yen sampeyan ngeyel.

                  Dadi kekandelan atap:
                  Pz.KpfW.IV Ausf.F1 - 10-12 mm
                  Pz.KpfW.IV Ausf.H - 12-15 mm
                  Pz.KpfW.IV Ausf.J - 16 mm.
                  Panther, kaya sing sampeyan ngerteni, atap wis 17-30 mm.
                  PzKpfw VI "Macan" - Payon Turret 28 mm (40 mm wiwit Februari 1944)

                  Iku misale jek kula sing kemajuan saka 12 mm kanggo 40 mm cukup ngelingke.
                  1. svp67
                    svp67 23 Agustus 2019 06:27
                    +2
                    Kutipan saka: Saxahorse
                    Iku misale jek kula sing kemajuan saka 12 mm kanggo 40 mm cukup ngelingke.

                    Ana, mesthi, nanging kurang saka kemajuan ing nambah waja frontal saka Jerman "panzers" lan, sing paling Jahwéh, sing seng nembus waja saka meriam meriam pesawat cukup kanggo break liwat iki alangan wojo ing ngarepke ketemu kurang.
                    1. Kuda Saksa
                      Kuda Saksa 24 Agustus 2019 20:25
                      0
                      Kutipan saka: svp67
                      ing sudhut rapat cilik.

                      Jeksa Agung bisa ngetokake ing sudhut. Iku angel kanggo pesawat kanggo murub ing ngarepke watara 90 derajat. Padha nyoba kanggo nglindhungi gendheng saka tank Jerman ing pungkasan perang ora saka cangkang, nanging saka bom lan pluru.

                      Aku piye wae teka ing gambaran saka alasan kanggo mundhut saka tank Panther ing 1944 ing Front Western. Akèh-akèhé padha persis kaya kita, macet ing rawa utawa rusak awak amarga kekurangan bahan bakar. Nanging ing posisi kaping pindho ana kerugian amarga serangan udara. Roket lan bom cilik. Kabeh liyane, kayata bazooka utawa tank, mung ana ing papan katelu utawa kaping papat. Ing bab lucu iku ing Panggonan pungkasan padha losses saka pangrusak tank Amérika. Konsep Amerika, sing tegese nggunakake peralatan khusus kanggo numpes tank, nyatane gagal.
    2. parma
      parma 22 Agustus 2019 08:28
      +2
      Kutipan saka certero
      Senapan lemah anti-tank ing pesawat ... Apa sing bisa dakkandhakake, genius Jerman sing surem.

      Dadi sawise kabeh, kanthi creep, nanging bisa digunakake .. Mung operator lan target dipilih kanthi salah ... Mbayangno "condor" lan nglawan konvoi lor ....
      Lan sing paling lucu yaiku ing saben artikel penulis sing ana jajak pendapat, produk saka perancang Soviet menang, lan ora ketompo carane "kualitas" produk kasebut bisa ditindakake))
      1. Dooplet11
        Dooplet11 22 Agustus 2019 08:38
        +1
        Menang polling kuwi "ora ana apa-apa".
      2. Sergei 71
        Sergei 71 22 Agustus 2019 16:12
        +1
        Dadi sawise kabeh, kanthi creep, nanging bisa digunakake .. Mung operator lan target dipilih kanthi salah ... Mbayangno "condor" lan nglawan konvoi lor ....

        Dadi apa? Lha, umpamane dheweke kenek 7 ewu nganggo cangkang saperangan. Aku mbaleni, dadi apa?
        1. parma
          parma 23 Agustus 2019 06:18
          0
          Contone, aku mlebu tanker OFS lan konvoi tanpa bahan bakar ... Ya, lan kendaraan asring nganggo bubuk mesiu lan bahan peledak (biasane ora duwe bubuk mesiu), kain utawa cangkang (menyang "Shermans" lan " Churchils" karo "Motildas") lan Bunch saka bahan bakar liyane ... Malah ing artikel, conto carane Amerika ngobong pertempuran (!) Kapal karo gunship padha, lan ora transporter karo LL, iku malah luwih kobong. Kajaba iku, ora ana waja sing bisa dipisahake saka kargo sing bisa dibakar ...
  2. tlahuicol
    tlahuicol 22 Agustus 2019 05:25
    +2
    Sampeyan ora bisa nggunakake siji cart
    Jaran lan doe sing nggegirisi.
    Aku lali:
    Saiki aku menehi penghargaan marang kegilaan..
  3. dhokterkurgan
    dhokterkurgan 22 Agustus 2019 07:00
    +3
    Yakov Grigorievich Taubin lan Mikhail Nikitich Baburin, disalahake dening denunciations saka kolega lan dijupuk.

    Ing adil, iku worth nyebutke sing jambs ing kegiatan Taubin liwat gendheng.
    operator utama saka bedhil 45-mm padha mestine dadi pesawat serangan Il-2 lan fighter Yak-9.

    Iku aneh sing padha ora nyoba instalasi ing Pe-2 utawa A-20.
    1. Pedrodepackes
      Pedrodepackes 22 Agustus 2019 08:17
      +5
      Kutipan saka doktorkurgan
      jambs ing kegiatan Taubin liwat gendheng.

      nanging ora kanggo titik dijupuk, pengalaman negatif uga pengalaman. Dideleng saka informasi saka artikel kasebut, pengalaman kasebut malah dadi terkenal.
      1. Alexey R.A.
        Alexey R.A. 22 Agustus 2019 10:47
        +9
        Quote: Pedrodepackes
        nanging ora kanggo titik dijupuk, pengalaman negatif uga pengalaman.

        Pengalaman negatif apik ing desain teoretis lan ing tahap prototipe lan pangembangan desain.
        Lan nalika bedhil dilebokake ing produksi serial, desainer njamin yen kabeh kekurangan sing diidentifikasi sajrone seri lan tes bakal didandani, pesawat wis dibangun kanggo bedhil ... bedhil, Desainer sibuk karo proyèk anyar, bedhil iku ora bisa lan ora bisa, lan ora ana apa-apa kanggo lengen pesawat anyar karo - kahanan iki disebut gangguan sengaja saka rearmament saka Angkatan Udhara karo materiel anyar. . Lan kanggo wektu kasebut - iki minangka artikel kaping 58 sing resik.
        1. Pedrodepackes
          Pedrodepackes 22 Agustus 2019 10:53
          +3
          Aku setuju karo argumen sampeyan, aku maca babagan iki, nanging iki minangka panemu saka "panulis"
          Kutipan: Alexey R.A.
          kahanan kuwi diarani gangguan sengaja saka re-peralatan saka Angkatan Udara karo materiel anyar.

          Sapa sing wis buktiake kesadaran?
          Kutipan: Alexey R.A.
          ing wektu iku - iki artikel 58th resik.

          nanging ing jaman saiki? lol Maksudku, contone, Tu-22 (tanpa M), para pilot nyebat "cacat operator", dheweke ora gelem mabur ing kono, lan apa tegese pesawat iki kanggo wektu kasebut ora dakkandhakake, nanging ora. siji ditrapake Artikel 58 kanggo sapa wae lan malah 293rd ora digunakake. hi
          1. Alexey R.A.
            Alexey R.A. 22 Agustus 2019 13:23
            +5
            Quote: Pedrodepackes
            Sapa sing wis buktiake kesadaran?

            Yaiku, Taubin ora sengaja melu pangembangan anyar tinimbang nyetel bedhil serial? Ora ngerti yen dheweke duwe deadline kanggo nyerahake produk sing siap kanggo seri, lan ana subkontraktor sing nunggu produk iki?
            Miturut produk Taubin, Keputusan Komite Pertahanan lan Keputusan Dewan Komisaris Rakyat USSR lan Komite Pusat Partai Komunis Bolshevik Kabeh-Uni wis ditanggepi, nemtokake pabrik lan volume produksi. pesenan - 7550 bedhil kanggo 1941. Ing ngisor meriam, pesawat anyar diprodhuksi. Nanging ora ana bedhil (luwih tepat, ana, nanging ora bisa digunakake)! Lan desainer, tinimbang nyempurnakake (sing ditindakake), melu proyek liyane.
            Quote: Pedrodepackes
            nanging ing jaman saiki?

            Lan miturut dina iki manajemen efisien. "Zvezda" karo mesin diesel sing ilang lan Kolomna karo refinement pitung taun mesin diesel ing kapal sing wis dipasrahake menyang armada minangka conto.
            Quote: Pedrodepackes
            Maksudku, contone, Tu-22 (tanpa M), para pilot nyebat "cacat operator", dheweke ora gelem mabur, lan apa tegese pesawat iki kanggo wektu kasebut ora dakkandhakake.

            Tu-22, paling ora sajrone tes, bisa ngrampungake program kasebut - lepas landas, diluncurake lan ndharat. Lan serial MP-6 menehi rata-rata siji wektu tundha kanggo 15 dijupuk, sing, program "kanggo nerbitaké kabeh amunisi" ora bisa digawa metu ing sembarang cara.
            1. Pedrodepackes
              Pedrodepackes 22 Agustus 2019 13:29
              +2
              Kutipan: Alexey R.A.
              Tu-22, paling ora sajrone tes, bisa ngrampungake program kasebut - lepas landas, diluncurake

              nanging ing pasukan bisa njupuk mati, nanging karo Bukak saka masalah, amarga. ora tansah bisa..
              Kutipan: Alexey R.A.
              Keputusan Komite Pertahanan wis ditanggepi babagan produk Taubin

              sayang, Alexey R.A. Aku maca babagan iki, pitakonan iku Taubin ora melu
              Kutipan: Alexey R.A.
              gangguan sengaja, rearmament saka Angkatan Udhara
              mung dadi wong sing impulsif, dheweke ora ngrampungake bedhil, nanging cepet-cepet ngrancang sing luwih apik. Ana teledor (maneh, saka maksud paling apik), nanging ora risak sadar. Ing panggonan kang, Aku wis dipasrahake Nudelman karo fine-tuning lan bedhil bakal nguripake metu lan Nudelman wis kurang wektu kanggo nulis denunciations. hi
              1. Alexey R.A.
                Alexey R.A. 22 Agustus 2019 15:36
                +4
                Quote: Pedrodepackes
                mung dadi wong sing impulsif, dheweke ora ngrampungake bedhil, nanging cepet-cepet ngrancang sing luwih apik. Ana teledor (maneh, saka maksud paling apik), nanging ora risak sadar.

                Ya, aku ngerti banget - wong kreatif, generator ide. Nanging teledor babagan proporsi kasebut (IL-2 lan LaGG ditinggal tanpa bedhil) ing wektu kasebut miturut Artikel 58. Kajaba iku, kegiatan iki meh padha karo warga Kurchevsky.
              2. Sergei 71
                Sergei 71 22 Agustus 2019 16:30
                +3
                mung dadi wong sing impulsif, dheweke ora ngrampungake bedhil, nanging cepet-cepet ngrancang sing luwih apik. Ana teledor (maneh, saka maksud paling apik), nanging ora risak sadar. Ing panggonane, aku bakal ngandelake Nudelman kanthi apik lan bedhil bakal metu lan Nudelman bakal duwe wektu kurang kanggo nulis denunciations.[i][/i]

                Pancen adil, miturutku.++++
              3. dhokterkurgan
                dhokterkurgan 22 Agustus 2019 20:39
                +3
                Ing panggonan kang, Aku wis dipasrahake Nudelman karo fine-tuning lan bedhil bakal nguripake metu lan Nudelman wis kurang wektu kanggo nulis denunciations.

                Sampeyan ora bakal pracaya iku, nanging Nudelman dikembangaké sistem feed sabuk kanggo MP-6, lan ing inisiatif dhewe.
                PS: Umumé, kegiatan Taubin minangka conto klasik saka kombinasi genius lan wangkal bodho. Kanggo nggawe sistem sing sukses (MP-6), lan kanthi aman ngetung kanthi apik - nalika ngebom kabeh kedadeyan kanthi memo sing nyatakake yen birokrat lan hama ora nganggo produk sing apik - iki, demensia lan wani. wangun paling murni.
      2. dhokterkurgan
        dhokterkurgan 22 Agustus 2019 20:44
        +4
        pengalaman negatif uga pengalaman. Miturut informasi saka artikel kasebut, pengalaman kasebut malah dadi terkenal.

        Ing kene masalahe rada beda.
        Ana review ora resmi sing menarik dening Fyodor Lisitsyn ing buku Rastrenin sing darmabakti kanggo pangembangan senjata cilik lan sistem artileri penerbangan domestik (https://fvl1-01.livejournal.com/65084.html), contone, ana sing ana:
        Ing persenjataan penerbangan, Taubin minangka wong sing dibutuhake banget dening pimpinan Angkatan Udara, sing, sanajan gelar "favorit Stalin", Shpitalny ngadeg kaya balung ing tenggorokan. Umumé, Taubin diwajibake "ngrusak monopoli Shpitalny." Kepiye carane OKB-16 bakal ditindakake. Oooh - iklan iku sing utama. Sampel desain pisanan biasane katon kaya permen ... Iki minangka masterpiece saka lightness, sih, malah kesederhanaan ing sawetara cara. Iku coolly crawls metu miturut sawetara parameter padhang saka TTZ - pengin gun 23 mm bobot bab 53-55 kg. Apik banget - kene ... kita nggawe - bobote 40 kg. Nalika kabeh wong, kaget karo rasa seneng, njupuk rahang sing mudhun - "sistem pasokan cangkang sing terus-terusan" ditambahake kanthi cepet, kanthi kapisah, bobote 9 ku, nanging iki ora pati penting. Kiriman saka ngendi? Saka bunder. Bener, isih akeh telat lan tingkat geni setengah saka TTZ, nanging carane entheng, carane kompak (yen sampeyan ora katon ing nyimpen senjata). Saiki kita bakal ngrampungake kabeh, lsp. ora bedhil, nanging Candy. Kabeh bakal. Miturut cara, kita uga ngrancang toko sing beda kanggo dheweke - kanggo kabeh kesempatan. Banjur sirkus diwiwiti. Senjata kanthi ciri sing narik kawigaten a priori dadi favorit, sing utama yaiku ngrampungake. Lan ing kene fine-tuning saka desain prasaja lan elegan awal dadi mbangun knots, rincian lan rincian ing. Carane MP-3 digawe saka MP-300 kanthi tingkat geni 6 rpm ing 600 rpm. TWO knots tambahan lan banget Komplek wis ditambahaké kanggo desain gegaman ana, loro opsi clip wis digawe, telung opsi majalah wis digawe - lan kanggo klip beda. A macem-macem jinis lengen klambi wis digawe. Kabeh iki dilengkapi karo kelalaian administratif sing ekstrim, yaiku gaya perusahaan KB. Contone: 2 meriam 23mm dikirim menyang Ilyushin kanggo testing kanggo diinstal ing Il-2. Duwe wis teka ing biro desain lan diinstal ing pesawat, dumadakan dadi metu sing bedhil tengen lan kiwa panganan saka macem-macem jinis amunisi (beda cartridges) lan cartridges iki dimuat menyang klip beda - padha ora bisa diijolke. Kanggo nggero Ilyushin - carane bisa - jawaban nderek, nanging apa salah karo - kita bakal nambah kabeh saiki, nanging saiki, kene cangkang lan klip liyane kanggo meriam liyane ... Saiki, nyoba kaya sing . Lan pub ... - cangkang lan klip generasi KETIGA teka ing biro desain, ora cocok kanggo rong bedhil sing wis dikirim.
        1. Pedrodepackes
          Pedrodepackes 22 Agustus 2019 22:22
          +1
          Kutipan saka doktorkurgan
          Lan pub ... - cangkang lan klip generasi KETIGA teka ing biro desain, ora cocok kanggo rong bedhil sing wis dikirim.

          Iku lucu))
    2. Dooplet11
      Dooplet11 22 Agustus 2019 08:42
      +1
      Ngarani. Ing proyek Pe-2I Myasishchev.
      1. dhokterkurgan
        dhokterkurgan 22 Agustus 2019 20:40
        0
        Ora ngerti. Nanging, aku ngomong babagan mobil produksi.
  4. undecim
    undecim 22 Agustus 2019 07:11
    +5
    Kompetisi iki dimenangake dening bedhil Vickers, lan wiwit diprodhuksi lan dipasang ing pesawat.
    Wangsulan: Bab ingkang paling menarik iku pisanan bedhil dipasang ing tukang ngebom. Wellingtons lan B-17s. Lan pesawat iki makarya ing kapal selam mungsuh, malah cukup sukses. Proyektil 40-mm nuduhake dhewe kanthi apik.

    Nganti taun 1942, Vickers S ora diprodhuksi. Mung pesawat bersenjata karo bedhil iki Hurricane Mark IID lan Mark IV.
    Prototipe Wellington Mk II, ditampilake ing rong foto pisanan, ana ing salinan siji. Kanthi bersenjata meriam 40 mm, pesawat kasebut mesthine digunakake minangka "kendaraan pengiring" kanggo nglindhungi para pejuang. Ing proses tes, perlu kanggo nguatake fuselage, amarga ora bisa nahan beban.

    Reinforcements katon cetha ing gambar. Proyèk kasebut tetep ing tahap tes lan instalasi kasebut ora digunakake ing permusuhan.
    1. undecim
      undecim 22 Agustus 2019 07:34
      +3
      Bomber B-17 karo bedhil Vickers S uga ana ing siji salinan.

      Pesawat Mk.IIA (sebutan Inggris B-17F) saka 206 Squadron Coastal Command ing Desember 1943 dipasang bedhil Vickers S 40 mm ing irung ing menara Bristol B.16. Persenjataan standar dicopot saka pesawat. Pesawat iki dimaksudaké mung kanggo perang nglawan kapal selam. Sajrone tes kasebut, tes sing dituju saka instalasi kasebut angel banget, ing pungkasan tes, senjata standar bali menyang pesawat.
      1. undecim
        undecim 22 Agustus 2019 07:38
        +2

        Iki katon nalika tes. Piranti kanggo dipasang lan dismounting bedhil katon cetha.
  5. undecim
    undecim 22 Agustus 2019 08:00
    + 12
    Kanthi Yak-9, keajaiban wiwit langsung. Dhiameter utama poros motor M-105PF, sing liwati laras bedhil, yaiku 55 mm. Lan diameter tong minyak NS-45 yaiku ... 59 milimeter!
    Barel gun ora ngliwati poros motor, amarga bedhil dipasang ing ambruk blok silinder motor sing padha.

    Laras bedhil ngliwati poros gearbox.
    1. undecim
      undecim 22 Agustus 2019 08:03
      + 11
      Kanthi gati kanggo Yak-9 karo engine VK-105PF, iku katon kaya iki.
      .
      Ing latar ngarep yaiku poros gearbox sing dilewati laras bedhil.
    2. Dooplet11
      Dooplet11 22 Agustus 2019 08:44
      +3
      Iki rinci banget kanggo Roman. nglirik
  6. Avior
    Avior 22 Agustus 2019 08:10
    +1
    T2 duwe atap 10 mm, T3 pisanan duwe 10 banjur tambah dadi 17 mm, Panther duwe 17 mm, padha karo T4, lan mung Macan sing duwe atap 28 ing wiwitan, ing pungkasan perang. wis tambah dadi 40.
    Dadi mung Macan sing metu.
    1. Dooplet11
      Dooplet11 22 Agustus 2019 12:08
      +1
      Kanthi amba nyilem saka 10-15 derajat, kekandelan suda saka gendheng T4 bakal paling sethithik 50mm. Ora mungkin sudut nyilem Hurricane ing target luwih gedhe.
      1. Avior
        Avior 22 Agustus 2019 12:48
        0
        Yen ora ana normalizer ing waja-piercing.
        1. Dooplet11
          Dooplet11 22 Agustus 2019 12:52
          +2
          Iku dadi tanpa ngandika. Saiki, kanggo saben bedhil sing disedhiyakake, perlu kanggo nimbang sawetara amunisi sing digunakake. Inggih, kanggo dibenerake "kaya milih sing paling apik." nglirik
        2. Komentar wis dibusak.
        3. BORMAN82
          BORMAN82 22 Agustus 2019 13:38
          +1
          Kutipan saka Avior
          Yen ora ana normalizer ing waja-piercing.

          Ing sudut kasebut, pucuk waja-tindik ora bakal nggigit - bakal ana rebound,
          sampeyan kudu nyilem ing sudut 25 ° -30 °
          1. Avior
            Avior 22 Agustus 2019 14:19
            0
            Aku ora mbantah, nanging aku ora yakin sing Hurricane ora bisa nyilem ing dhuwur ngarepke yen perlu.
            Isih, ing inti iku pejuang.
            Umumé, paukuman kasebut dumunung ing data faktual.
            hi
            1. Dooplet11
              Dooplet11 22 Agustus 2019 22:07
              +1
              Yu-87 uga bisa nyilem. Malah vertikal. Nanging kanthi rong meriam VK-3.7 37mm, kemampuan kanggo nyilem iki ilang. 10-12 derajat. Ora maneh.
  7. Pedrodepackes
    Pedrodepackes 22 Agustus 2019 08:20
    +1
    Artikel sing keren, kaya sing sadurunge, matur nuwun kanggo penulis! Luwih ora jelas karo meriam Jepang
    No-203 minangka desain sing sukses, kanthi prentah saka ndhuwur, Dr. Kawamura mutusake kanggo ngompa turunane kanthi steroid nganti kaliber 57 milimeter.

    Nanging-401 dipun warisaken saka sawijining leluhur lan kabeh ciri negatif, kang ana akèh.

    dadi No-203 iki isih sukses utawa apa?
  8. undecim
    undecim 22 Agustus 2019 08:24
    +4
    Jepang ora mandheg ing 40 mm lan uga "nguwasani" 75 mm, nggawe ing taun 1944 bedhil Tipe 109 kanggo pejuang abot Ki 88.

    Senjata kasebut minangka varian saka bedhil anti-pesawat lan dipasang ing irung pesawat Ki-109 kanggo ngatasi pengebom abot mungsuh. Kaliber - 75 mm; bobot gun - 480 kg; amunisi - 75x497R, bobot projectile 6,5 kg; kacepetan awal - 720 m / s; tingkat geni - 12 babak saben menit.
    1. undecim
      undecim 22 Agustus 2019 08:26
      +6

      Mitsubishi Ki-109 nganggo bedhil Tipe 88.
  9. Dooplet11
    Dooplet11 22 Agustus 2019 08:31
    +7
    Nalika aku maca iki:
    "IL-2 ora bisa ditindakake. Sanajan ide kasebut cukup, bedhil dipasang ing ROOT swiwi, luwih tepat, ing ngisor iki, bebarengan karo jumlah sing padha amunisi ing 50 babak. Banjur ana imposition saka oscillations saka swiwi lan trunks sak diperlokaké. "


    banjur aku nyadari yen aku maca Skomorokhov.
    Romawi, bagéan oyod swiwi dumunung ing cedhak fuselage. Lan ora ngendi konektor console dumunung (kajaba, mesthi, konektor dumunung ing ROOT saka swiwi, kaya Bf-109, nanging iki ora kanggo IL-2).
    Aku mikir, Roman, bakal migunani kanggo maca:
    "Kursus Teori Pesawat", Military Publishing House, 1940. pranala: http://virtpilot.org/files/lib/book4.pdf
    Sawise maca lan ngerti, sampeyan bakal nggawe luwih sithik kesalahan ing kompilasi. hi
  10. undecim
    undecim 22 Agustus 2019 09:16
    +6
    mriem Molins saestu monstrous.
    Senjata kasebut anti-tank - Ordnance Quick-Firing 6-pounder, dikembangake dening Woolwich Arsenal.

    Lan Molins Machinery minangka perusahaan sing misuwur ing produksi rokok. Nanging sajrone perang, perusahaan mbangun maneh produksi lan wiwit nggawe loader otomatis kanggo bedhil pesawat, utamane kanggo Hispano. Mulane, kanggo 6-pounder, perusahaan iki dipasrahake karo ngrancang loader otomatis. Karya kasebut dipimpin dening putra pendiri Desmond Molins. Asil punika Auto Loader Mk III. Lan bedhil sing dilengkapi mesin iki yaiku QF 6-pdr Kelas M Mark I kanthi Auto Loader Mk III
    1. undecim
      undecim 22 Agustus 2019 09:25
      +5

      Majalah Auto Loader Mk III sing dimuat kanthi lengkap ngemot 22 babak kanggo versi penerbangan (gambar) lan 21 kanggo versi darat.
      1. Dooplet11
        Dooplet11 22 Agustus 2019 09:53
        +9
        Kolega! Sampeyan lagi nulis artikel kanggo Roman. ngguyu Respect kanggo sampeyan! Pancen, rincian sing menarik. Dadi tradisi - Skomorokhov mbalang tesis, lan sing ngrembug, mbantah utawa deepening, nutupi topik kanthi rinci. Ing kene ana simbiosis kaya ngono.
        1. MoOH
          MoOH 23 Agustus 2019 12:10
          +1
          Iki, umume, gaya tradisional VO. Artikel kanggo wiji, sing utama ing diskusi. Senajan kene, mesthi, iku quintessence - Victor spanked Romawi ora childishly. Lan ing kasus kasebut, supaya dheweke menehi perhatian luwih akeh babagan materi kasebut.
          1. Dooplet11
            Dooplet11 23 Agustus 2019 12:23
            0
            Lan ing kasus kasebut, supaya dheweke menehi perhatian luwih akeh babagan materi kasebut.

            Ya, pilihan sumber lan pangerten inti saka apa sing ditulis ing wong-wong mau minangka basis kanggo nggawe artikel sing berkualitas tinggi.
  11. Operator
    Operator 22 Agustus 2019 10:09
    0
    Taubin minangka manajer, dudu desainer. Ing babagan iki, dheweke kebakar.
  12. Fotoceva62
    Fotoceva62 22 Agustus 2019 10:18
    +3
    Ing tanggal 21 Agustus, A.E. Nudelman. Anggota saka kohort kamulyane saka gunsmiths Russian.
  13. undecim
    undecim 22 Agustus 2019 10:18
    +2
    gun pesawat M75 4 mm. USA
    Foto ing artikel kasebut nuduhake bedhil M10, sing dipasang ing pesawat XA-38 Grizzly. Loro-lorone bedhil lan pesawat ora mlebu produksi.

    Sacara struktural, bedhil padha karo M4 lan M5, nanging dilengkapi karo loader karo majalah kanggo 20 babak.
    1. undecim
      undecim 22 Agustus 2019 10:21
      +2
      Dene bedhil M4 lan M5. banjur padha dimuat kanthi manual.
      1. Snakebyte
        Snakebyte 22 Agustus 2019 12:04
        +3
        Ana uga M6 - versi tank, dipasang ing tank cahya M24. Mung nggunakake bedhil entheng iki bisa kanggo ngetik massa tank menyang 20 ton dibutuhake.
  14. mark1
    mark1 22 Agustus 2019 10:24
    +1
    Gusti mberkahi wong-wong mau, bedhil udhara gedhe - eksotik mabur. Nanging kenapa, sawise nggawe 45-ku kanggo Yak, apa dheweke ora mikir nggunakake ing bentuk bedhil anti-pesawat? Kanggo VYa-23 ing wangun bedhil anti-pesawat (sing alam), pitakonan padha.
    1. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 22 Agustus 2019 10:58
      +7
      Kutipan saka tandha 1
      Gusti mberkahi wong-wong mau, bedhil udhara gedhe - eksotik mabur. Nanging kenapa, sawise nggawe 45-ku kanggo Yak, apa dheweke ora mikir nggunakake ing bentuk bedhil anti-pesawat? Kanggo VYa-23 ing wangun bedhil anti-pesawat (sing alam), pitakonan padha.

      EMNIP, VY duwe masalah sing padha karo ShVAK-TNSh. Senapan pesawat dirancang kanggo kondisi panggunaan sing beda-beda: bisa digunakake ing hawa sing resik (pangeling, kanggo sawetara wong, malah nempelake percale ing muzzle sadurunge penerbangan), pangopènan biasa dening staf teknis sing kompeten (sawise saben penerbangan), maksimal siji-wektu. konsumsi cangkang - ora luwih saka siji amunisi saben pesawat.
      Lan kita sijine putri iki ing chassis poto-propelled utawa carriage ditarik - lan ngirim menyang lapangan. Bledug, rereget, ngatasi masalah dening kru, perlu kanggo geni otomatis ingkang dipun danguaken - ing umum, welcome kanggo tentara. Aku ora mung ngelingi babagan TNSh: ing musim panas 1942, gelombang surat saka brigade tank babagan kegagalan bedhil amarga bledug, mula T-60s dadi tank senapan mesin - sanajan "landing" " karya, bedhil ShVAK ora bisa ngrampungake karo kahanan operasi.
      Miturut cara, tentara wis 45-mm machine gun - 49-K. Nanging tentara milih 61-K kaliber 37 mm.
      1. mark1
        mark1 22 Agustus 2019 11:57
        +1
        Mbok menawa sampeyan bener. Sisih iki ora pati ngerti karo aku, mula aku takon. hi
  15. Narak-zempo
    Narak-zempo 22 Agustus 2019 11:48
    0
    Nanging ing Eropah, pesawat serangan meriam ora njupuk oyod. Kontraksi Luftwaffe lan pertahanan udara sing luwih apik duwe pengaruh. Kanggo wong-wong mau, B-25 mung dadi target, amarga kacepetan mudhun 110 km / jam lan pesawat serangan alon (kacepetan maksimal mudhun nganti 450 km / jam) dadi target sing gampang.

    Aku ora ngerti kenapa tiba? Senjata kasebut ana ing njero fuselage, kontur tetep resik.
    Iku mung aneh sing ora tutup iki nemokke kanggo nutup port mriem ing irung. Senadyan kasunyatan sing Yankees, malah ing pejuang, nutup senapan mesin swiwi karo kertas sadurunge njupuk mati supaya padha ora ngrusak aerodinamika sadurunge mbukak geni.
  16. undecim
    undecim 22 Agustus 2019 13:30
    +7
    Nanging wong Italia masang bedhil kaliber paling gedhe ing pesawat nalika Perang Donya II. Lan kasil diinstal.

    Piaggio P.108A tukang ngebom karo 102 mm Ansaldo 1941 gun.
    Gun iki digawe ing basis saka 102/35 Mod. 1914 nalika Perang Donya I.
    Ing Desember 1942, pesawat serang raksasa 30-ton, sing ditunjuk P.108A (Artigliere - meriam), wis siyap lan tanggal 16 Desember kanggo pisanan mabur saka lapangan udara ing Savona. Umumé, data penerbangan wis diganti sethitik, lan amarga aerodinamis luwih saka irung streamlined, pesawat wis dadi malah luwih dinamis dibandhingake versi bomber, akselerasi kanggo 440 km / h. Sawise sawetara dandan cilik, pesawat kasebut ditransfer menyang tes negara tanggal 3 Maret 1943. Tanggal 19 Maret, pesawat kasebut mabur menyang lapangan terbang Furbara, ing ngendi data penerbangan kasebut diuji, lan tanggal 16 April, ing Pisa, uji coba senjata meriam diwiwiti. Penembakan bedhil 102 mm ditindakake ing dhuwur saka 1500 nganti 4500 m kanggo ngumpulake data kanggo kalibrasi komputer balistik sing durung dipasang ing pesawat lan ngembangake taktik kanggo nggunakake pesawat. Secara total, sawise ngentekake 24 jam 40 menit ing udhara, meriam Piaggio nembak luwih saka 200 cangkang saka meriam sajrone tes, mbuktekake minangka platform bedhil sing cukup stabil. Ing kasus apa wae, dokumen kasebut ora nggambarake keluhan babagan prilaku pesawat nalika ditembak saka bedhil kaliber gedhe kasebut.
    Tanggal 6 September, komputer balistik San Giorgio kanthi sistem penampakan anyar dipasang ing siji-sijine prototipe R.108A. Lan tanggal 8 September, meriam Piaggio miwiti tahap tes sabanjure ing segara. Secara total, sajrone tes, total 102 cangkang ditembak saka pistol Piaggio 280 mm.
    Nanging ing dina iki, Italia nyerah lan mungkasi proyek kasebut.
  17. Komentar wis dibusak.
  18. Zaurbek
    Zaurbek 22 Agustus 2019 17:27
    0
    Aku pengin artikel liyane babagan penulis. bedhil sawise Perang Donya II ing pesawat lan helikopter.
  19. Taois
    Taois 22 Agustus 2019 20:30
    0
    Ya, "mahkota penciptaan" bisa uga minangka bedhil udara otomatis 100mm domestik - sanajan sejarahe diwenehake kanggo periode sing diterangake ...
    1. Alf
      Alf 22 Agustus 2019 21:09
      0
      Kutipan: Taoist
      Ya, "mahkota penciptaan" bisa uga minangka bedhil udara otomatis 100mm domestik - sanajan sejarahe diwenehake kanggo periode sing diterangake ...

      Ana sing ngandhani yen sawise nembakake bedhil kaya ngono, pesawat bali menyang lapangan udara tanpa noleh. ngguyu
      1. Taois
        Taois 22 Agustus 2019 21:33
        0
        Ora ... padha njupuk cukup sukses kanggo awake dhewe ... Alamiah, ora saka fighter. lan C Tu-2 lan Tu-4 ... Ide iki digunakake ing pertahanan udara - sejenis bedhil anti-pesawat sing diunggahake menyang langit ... Sampeyan kudu piye wae nglawan B29 nganti sistem pertahanan udhara ana. digawe...
  20. WapentakeLokki
    WapentakeLokki 22 Agustus 2019 21:10
    0
    Tu-22, paling ora sajrone tes, bisa ngrampungake program kasebut - lepas landas, diluncurake lan ndharat. Lan serial MP-6 menehi rata-rata siji wektu tundha kanggo 15 tembakan, yaiku, program "kanggo ngeculake kabeh SM" ora bisa rampung kanthi cara apa wae. [/ Quote]
    Minangka kanggo ..lungguh ..ana plug ... ala (apa ana - tampilan elek saka kokpit .. mimpin kanggo kasunyatan sing saben kebangkrutan kanggo pilot ana .. STRES kuwi sing akeh pilot mung takon kanggo terjemahan ... ya apik iku .. pesawat iki .. sel saraf ora dibalèkaké .. ya
  21. D-Master
    D-Master 22 Agustus 2019 22:43
    +3
    Ya, nalika Jerman disiksa nganggo bedhil wunder, USSR nggawe ewu bom PTAB-2,5-1,5, kanthi bantuan sing bisa numpes tank Jerman. Pitakonan kabeh ana ing pilihan konsep. nglirik
  22. Riwas
    Riwas 23 Agustus 2019 06:21
    +1
    Amarga susunan swiwi saka meriam 37 mm lan 45 mm, IL-2 disebarake (wayahe mundur) nuthuki pemandangan.
    Pungkasan usaha (1943) nggunakake 2 mm lan malah 37 mm bedhil ing Il-45 ora cukup efektif. Amarga mundur sing kuat (wayahe mundur amarga susunan swiwi bedhil), masing-masing, dispersi cangkang sing akeh, shooting sing relatif ngarahake mung bisa ditindakake ing bledosan cendhak 2-3 cangkang. Menapa malih, kanggo ijol kanggo bobot saka bedhil lan amunisi, mbukak bom IL-2 kanggo pilihan iki suda kanggo 100 kg.

    http://www.sinor.ru/~bukren3/IL-2_w.doc
    1. Revolver
      Revolver 23 Agustus 2019 07:56
      0
      Kutipan saka riwas
      Amarga susunan swiwi saka meriam 37 mm lan 45 mm, IL-2 disebarake (wayahe mundur) nuthuki pemandangan.

      Apa padha ora nyoba kanggo nyumerepi 45-ku ing weteng IL-2 lan njupuk liwat baling-baling? Lan wayahe unfolding dibusak, lan luwih trep kanggo ngarahake. Mesthi ana alesan, amarga solusi kasebut cukup jelas sanajan kanggo wong sing dilettante kaya aku.
      1. Denimaks
        Denimaks 23 Agustus 2019 16:05
        0
        Lan potong tong minyak bakal ana ing sangisore pesawat, lan gas bakal ngrusak kabeh busur.
  23. Revolver
    Revolver 23 Agustus 2019 07:51
    0
    Iku apik yen monster Jerman iki muncul ing 1945, lan ora ing 1941.
  24. Denimaks
    Denimaks 23 Agustus 2019 20:46
    +1
    Senapan kaliber gedhe mesthi apik kanggo pilot lan penembak jitu sing apik. Iku kaya minengeshoss ing Soviet. Ing kene, ora mung pesawat sing rusak kanthi siji hit, nanging uga pilot mati. Lan iki ora saka bledosan cangkang, nanging saka pamisahan perangan awak pesawat, ing kasus iki pesawat dadi baling-baling, lan pilot wis ora bisa ninggalake pesawat. Ing kene sampeyan ora sengaja mikir babagan kursi ejeksi.
  25. simbah
    simbah 29 Agustus 2019 19:07
    0
    [Ya, iki leluhur saka VK 7.5.]
    Iku misale jek kula piyambak sing iki isih ora KANKER 40?
    Saiki aku ana ing dacha, bagean utama perpustakaan ing omah, nanging, kmk, iki minangka model semi-eksperimen kanthi tameng sing ndhukung lan gunung bal kursi goyang.