Review militèr

BMP-3 bakal nampa pangayoman saka cangkang lan pluru

146
Saiki, BMP-3 minangka kendaraan tempur infanteri paling maju ing layanan karo tentara Rusia. Resmi diadopsi ing taun 1987, kendaraan tempur isih nduweni potensi kanggo modernisasi lan, ing mangsa ngarep, bakal nglayani militer luwih saka sepuluh taun. Dina iki, tentara Rusia bersenjata luwih saka 500 BMP-3s, Kajaba iku, kendaraan tempur infanteri cukup aktif diekspor lan ing layanan karo tentara Azerbaijan, Kuwait, Arab Saudi, Venezuela, Indonesia lan negara liyane.



Bentenipun utama antarane BMP-3 lan paling infantri kendaraan tempur ing negara liyane iku persenjataané cukup kuat, kang diwakili dening 100-mm bedhil / nguripake lan meriam otomatis 30-mm. Kajaba iku, BMP bersenjata karo telung bedhil mesin 7,62-mm, loro dalan lan siji bedhil mesin PKT dipasangake karo gunung artileri. Bentenane utama kaloro saka saingan yaiku mobil sing bobote luwih saka 18 ton bisa nglangi, ngatasi alangan banyu kanthi kecepatan nganti 10 km / jam. Bubar, sawetara opsi kanggo nganyarke BMP-3 wis diwenehi ing Rusia, kalebu varian BMP-3M Dragoon. Lan ing pertengahan Agustus 2019, wakil saka perusahaan negara Rostec ngumumake manawa mesin kasebut dimodernisasi kanthi serius, utamane kanthi nambah tingkat proteksi, kalebu instalasi sistem perlindungan aktif.

Proteksi BMP-3 bakal ditambah kaping telu


Minangka marang wartawan RIA News Sergey Abramov, sing nyekel jabatan direktur industri kluster senjata konvensional, amunisi lan bahan kimia khusus saka perusahaan negara Rostec, ngrancang kanggo nglengkapi BMP-3 Rusia kanthi cara perlindungan aktif anyar ing proses modernisasi. Thanks kanggo pendekatan terpadu, keamanan kendaraan tempur infanteri direncanakake bakal ditambah kaping pirang-pirang. Miturut wakil peringkat dhuwur saka Rostec, potensial modernisasi saka kendaraan tempur infanteri Rusia pungkasan sing dilebokake ing layanan durung kesel dhewe. Ing Rusia, karya wis rampung kanggo nggawe sistem anyar kanggo nglindhungi kendaraan tempur infanteri saka senjata balistik, kang kalebu SPG-9 lan peluncur granat tangan RPG-7, kang wis nyebar ing saindhenging donya. Saiki, perusahaan Rostec digunakake kanggo ngiyataken pangayoman pasif saka BMP-3, lan uga nggarap macem-macem opsi kanggo nggabungake sistem pangayoman aktif modern (KAZ) menyang kendaraan tempur.

Ing Komplek pangayoman aktif temenan jenis pangayoman saka kendaraan wojo saka macem-macem cara karusakan. KAZ punika sistem sing tanggung jawab kanggo ndeteksi mabur nganti tank utawa amunisi IFV (rudal lan granat anti-tank, uga cangkang) lan nglawan amunisi kasebut kanthi macem-macem cara saka macet nganti ngrusak proyektil sing mlebu utawa ngrusak lan nyuda efek sing bisa nyebabake. Minangka Sergei Abramov nyathet, panggunaan sistem kasebut bisa ningkatake kaslametan kendaraan lapis baja ing medan perang kira-kira loro nganti kaping telu.


Ing wektu sing padha, wakil saka perusahaan negara ora nemtokake kang KAZ bakal diinstal ing versi nganyari saka BMP-3. Secara teoritis, iki bisa dadi kompleks Arena modern, sing dikembangake ing USSR ing taun 1980-an, utawa kompleks generasi anyar, sing diarani Afghanit. Komplek proteksi aktif iki dirancang khusus kanggo instalasi ing kendaraan lapis baja dibangun ing basis saka platform Armata heavy tracked, utamané ing tank tempur utama T-14 lan T-15 kendaraan tempur infanteri. Komponen individu saka kompleks Afganit uga bisa dipasang ing jinis kendaraan lapis baja liyane, kalebu BMP Kurganets-25 Rusia sing janjeni.

Sistem pertahanan aktif Rusia modern


Ing siji wektu, Uni Soviet nyuwil adoh ahead ing lapangan nggawe sistem pangayoman aktif kanggo kendaraan lapis baja. Insinyur Soviet wiwit nggawe sistem kasebut ing taun 1970-an, lan ing taun 1983, KAZ pisanan ing donya, sing diarani Drozd, diadopsi ing USSR. Komplek proteksi aktif iki sing dadi pisanan ing donya sing diprodhuksi massal.

Salah siji opsi kanggo nganyarke BMP-3 bisa dadi instalasi ing kendaraan tempur versi upgrade saka Komplek pangayoman aktif Arena, dikembangaké bali ing taun 1980-an pungkasan. Versi KAZ iki nyedhiyakake kendaraan lapis baja kanthi proteksi marang macem-macem jinis granat anti-tank lan misil sing dipandu anti-tank, uga dilaporake manawa kompleks kasebut uga bisa nyerang proyektil kumulatif. Ing Rusia, versi ekspor kompleks iki uga digawe, sing wis nampa sebutan "Arena-E". Komplek kasebut kalebu radar multifungsi lan amunisi protèktif, sing ditembakake menyang senjata sing mabur menyang tank. Amunisi protèktif saka aksi sing ditarget kanthi sempit nyedhiyakake karusakan sing dipercaya kanggo misil, granat lan proyektil kumulatif kanthi sinar unsur sing nggegirisi. Ing wektu sing padha, kompleks kasebut kabeh cuaca, sedina muput lan nduweni kekebalan gangguan sing apik banget.

BMP-3 karo KAZ "Arena"

Opsi kanggo nginstal KAZ "Arena" ing BMP-3 ditindakake. Mbalik ing taun 2003, versi BMP-3M karo Komplek Arena-E diinstal ing Rusia, kang ndadekake iku bisa kanggo mencet macem-macem jinis amunisi mabur nganti kendaraan tempur. Komplek iki efektif nglawan senjata sing mabur kanthi kacepetan 70 nganti 700 m / s. Wiwit Komplek makaryakke ing mode kanthi otomatis, panggunaan ora nemtokke beban tambahan ing kru kendaraan tempur wojo.

Komplek proteksi aktif sing luwih maju yaiku Afganit, sing dirancang khusus kanggo instalasi ing kendaraan lapis baja sing digawe ing basis platform Armata sing dilacak abot. Ing wektu sing padha, para ahli nyathet yen ora ana watesan serius sing ora ngidini nginstal kompleks Afghanit utawa komponen ing kendaraan lapis baja generasi sadurunge, kalebu BMP-3. Mung alangan serius bisa uga mung biaya Komplek kuwi. Sistem berteknologi tinggi lan kompleks cukup larang, lan rega kasebut bisa dadi faktor sing nolak keuntungan saka pilihan upgrade kasebut. Nganti saiki, "Afghanit" mung bisa katon ing "Armata", "Kurgan" lan "Boomerang", sing wis bola-bali dadi peserta ing macem-macem parade militer.

Fitur khas saka kompleks Afganit yaiku anané radar kanthi susunan antena fase aktif (AFAR), digawe nggunakake teknologi sing padha karo radar sing dipasang ing pesawat tempur Rusia generasi kaping lima Su-57. Radar AFAR sing dipasang ing kendaraan lapis baja kalebu papat panel sing dipasang ing turret tank, nyedhiyakake tampilan 360 derajat tanpa ngowahi turret lan muter radar. Saliyane unsur kasebut, kompleks kasebut kalebu panemu arah peluncuran ATGM ultraviolet lan kamera inframerah. Ing wektu sing padha, pangayoman aktif dipasang ing tank T-14 Armata bisa kanggo ngrampungake ora mung karo ATGM modern lan granat kumulatif, nanging uga ngijini sampeyan kanggo nyegat-kacepetan dhuwur sub-kaliber armor-piercing shells (BPS). Saliyane karusakan aktif amunisi sing mlebu, sistem kasebut bisa ngaktifake setelan layar asap-metal utawa aerosol.

BMP-3 bakal nampa pangayoman saka cangkang lan pluru
Versi lokasi instrumen Afganit ing menara tank T-14

Ing wektu sing padha, kabeh kompleks KAZ duwe kekurangan sing padha. Submunisi sing diluncurake menyang arah proyektil sing mlebu nyebabake bebaya kanggo infanteri ing saubengé tank. Contone, pangembang Komplek Arena nyathet yen zona bebaya kanggo infantri yaiku 20-30 meter ing cedhak tank, dene proteksi kasebut ora nyebabake ancaman kanggo tank dhewe utawa kendaraan tempur infanteri. Mulane, kendaraan lapis baja sing dilengkapi karo sistem KAZ dipeksa supaya bisa diisolasi saka infanteri. Iku luwih gampang kanggo nawakke kanggo operate ing isolasi saka infanteri saka kanggo infantri kendaraan tempur, kang dirancang kanggo transportasi prajurit menyang paprangan. Mangkono, instalasi KAZ ing kendaraan tempur infanteri ndadékaké kanggo revisi saka konsep nggunakake pertempuran lan nggunakake ing paprangan, uga pangembangan sakteruse saka nggunakake kuwi ing latihan ing kabeh tingkat.

BMP-3M "Dragoon"


Ing 2015, rong barang anyar saka industri pertahanan domestik diwenehi kanggo pamirsa Rusia ing pameran ing Nizhny Tagil - BMP-3M Dragun sing wis dimodernisasi kanthi serius lan bedhil anti-pesawat sing digerakake dhewe adhedhasar BMP-3, bersenjata 57 anyar. -mm mriem otomatis. ZSU nampa sebutan "Derivasi-Air Defense". Loro-lorone anyar saka industri pertahanan Rusia menarik banget, padha bisa kanggo ngluwihi gesang BMP-3 kanggo akèh dekade.

Ing wektu sing padha, BMP-3M "Dragoon", nyatane, mobil temen beda. Kendaraan tempur infanteri wis ngalami owah-owahan gedhe, lan kita ngomong ora mung babagan ngganti tata letak kendaraan tempur infanteri. Saka BMP lawas, mung unsur sasis lan lambung sing isih ana ing kene. Ing wektu sing padha, kompartemen transmisi mesin dipindhah menyang ngarep kendaraan, sing nambah keamanan paratroopers lan kru. Ing kasunyatan, mung ing "Dragoon" perancang Russian nguripake kanggo tata letak klasik kanggo kendaraan tempur infanteri saka negara liyane. Saliyane pangayoman tambahan saka pasukan lan kru, solusi kuwi mbenakake proses loading lan unloading paratroopers saka BMP amarga katon saka ramp buritan. Awak tempur lengkap model BMP sing dianyari yaiku 11 wong, kalebu telung anggota kru.

BMP-3M "Dragoon"

Bentenipun ngelingke kaloro saka BMP dianyari iku menara temen ora dienggoni, kang nahan persenjataan padha saka mriem semi-otomatis 100-mm, mriem otomatis 30-mm lan 7,62-mm PKT machine gun. Modul tempur tanpa awak ndadekake kabeh anggota kru bisa diselehake ing njero awak kendaraan tempur ing mburi mesin, sing bisa nambah proteksi.

Massa kendaraan tempur, sing entuk proteksi sing luwih apik, wis dadi 21 ton. Ing wektu sing padha, perancang dipasang mesin multi-bahan bakar UTD-32 anyar ing kendaraan tempur infanteri Dragoon, ngembangake 816 tenaga kuda. Iki digawe iku bisa kanggo entuk pratondho daya tartamtu banget - nganti 38 hp. saben ton, iki luwih apik tinimbang paling tank perang utama lan kendaraan tempur infanteri ing saindhenging donya. Contone, iki meh kaping pindho luwih saka BMP M2 Bradley utama Amerika. Ing wektu sing padha, BMP-3M "Dragoon" bisa akselerasi ing dalan gedhe kanggo kacepetan ngluwihi 70 km / h. Senadyan tambah bobot pertempuran, Dragoon plump nahan kemampuan kanggo nglangi ing kacepetan nganti 10 km / h.

Kapabilitas tempur BMP uga wis berkembang kanthi nggunakake sistem kontrol geni modern, uga duplikasi fungsi kru. Papan kerja komandan kendaraan tempur lan gunner rampung manunggal, saliyane iki, ngisi elektronik kendaraan tempur wis ditambah karo mesin pelacak target sing dibangun. Ing wektu sing padha, bisa dicathet yen ora ana pameran sing nduweni modernisasi paling jero saka BMP-3 nganti saiki wis ditampilake bebarengan karo kompleks perlindungan aktif sing diinstal.
Pengarang:
146 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. TARS
    TARS 25 Agustus 2019 07:29
    +2
    Kesimpulan bisa digawe kanthi ora jelas, kendaraan lapis baja ing platform Armata, Angkatan Bersenjata RF ora bakal ngenteni. Inggih, paling ora ing parade lan pameran bakal nyenengake mripat.
    1. svp67
      svp67 25 Agustus 2019 10:47
      +4
      Kutipan saka tar
      kendaraan lapis baja ing platform Armata

      Sampeyan duwe gagasan aneh. Amatir. "Armata" lan peralatan adhedhasar iku ora bakal dadi panggantos lengkap kanggo kabeh peralatan ing Angkatan Bersenjata RF. Mesthine ana loro lan teknik sing luwih "cahya". Lan ing kene sampeyan kudu miwiti produksi BMP-3M "Dragoon", minangka modifikasi sing luwih dilindhungi saka "cahya" BMP, bisa kanthi cepet katon ing baris perakitan.
      1. TARS
        TARS 25 Agustus 2019 11:06
        +9
        Nanging Kurganets-25 dudu teknik sing luwih gampang? Apa ora dirancang kanggo ngganti kabeh jinis kendaraan tempur infanteri? Umumé, aku ora bakal kaget kepiye wektu tundha, lan liya-liyane, pembatalan pasokan peralatan anyar ...
        1. svp67
          svp67 25 Agustus 2019 11:14
          0
          Kutipan saka tar
          Nanging Kurganets-25 dudu teknik sing luwih gampang?

          Is. Dadi ayo mbandhingake sing luwih apik BMP-3M utawa "Kurganets-25"
          Kutipan saka tar
          Umumé, aku ora bakal kaget kepiye wektu tundha, lan liya-liyane, pembatalan pasokan peralatan anyar ...

          Peralatan militer larang banget kanggo diganti saben musim.
          Sawetara wektu kepungkur, spesialis sampeyan nawakake Kendaraan Pengintaian Tempur sing apik banget lan apik banget.

          Lan saiki akeh sing ana ing tentara Belarus?
          1. TARS
            TARS 25 Agustus 2019 11:20
            +7
            Ya, aku ora ngerti arep ngomong apa. Sampeyan wis arep mbuktekaken kula sing BMP3 luwih apik tinimbang Kurganets ... Marang perancang sing padha ngaco munggah karo pembangunan.
            Aku ngandika sanalika padha ora mbecikake pembatalan saka sumber peralatan anyar.
            1. svp67
              svp67 25 Agustus 2019 11:25
              +6
              Kutipan saka tar
              Sampeyan wis arep mbuktekaken kanggo kula sing BMP3 luwih apik tinimbang Kurgan.

              Ora, dudu BMP-3, nanging BMP-3M. Dragoon minangka mesin sing beda banget.


              Kutipan saka tar
              Marang perancang sing padha ngaco munggah karo desain sing.

              Aku ora perlu nindakake iki, dheweke wis ngerti kahanan sing sejatine luwih apik tinimbang aku. Utamané karo masalah Kurganmashzavod, kang saka taun kanggo taun disrupts sumber saka BMP-3, kang wis dawa digunakake metu ing produksi, lan banjur transisi kanggo mobil rampung anyar.
              Kutipan saka tar
              Aku ngandika sanalika padha ora mbecikake pembatalan saka sumber peralatan anyar.

              Lan sampeyan nyoba ora ngomong, nanging kanggo nindakake soko, supaya ora dadi. Miwiti produksi BRM "Stalker".
              Lan kanggo kapentingan, ana model T-90, Kurganets-25 lan T-80BV sing digawe kanthi ukuran sing padha.

              Model BPM-1 lan "Kurganets-25" ing skala sing padha
              1. TARS
                TARS 25 Agustus 2019 11:55
                +4
                Aku ngerti apa sing sampeyan maksudake. Inggih, kanthi logika sing padha karo sampeyan babagan dimensi peralatan, kita bisa ngomong yen T-14 uga minangka peralatan sing cacat. Isih lumbung, dhuwure 3,5 meter.
                Oh, pikiran sing kaya ngono ilang, kenapa sampeyan ora lungguh ing biro desain? Ngendi MO nggoleki?
                1. svp67
                  svp67 25 Agustus 2019 12:07
                  +3
                  Kutipan saka tar
                  Inggih, kanthi logika sing padha karo sampeyan babagan dimensi peralatan, kita bisa ngomong yen T-14 uga minangka peralatan sing cacat. Isih lumbung, dhuwure 3,5 meter.

                  "Ngeculke" banjur "ngeculake", nanging padha T-15 akeh kuwat wojo.
                  Kutipan saka tar
                  Ngendi MO nggoleki?

                  Njaga file pribadiku, supaya bakal ditutupi karo lapisan seragam saka bledug lan ora ilang
                  1. TARS
                    TARS 25 Agustus 2019 12:19
                    0
                    Lan apa sambungan antarane t-14 lan t-15? Kelas teknologi sing beda-beda.
                    1. svp67
                      svp67 25 Agustus 2019 12:23
                      0
                      Kutipan saka tar
                      Lan apa sambungan antarane t-14 lan t-15? Kelas teknologi sing beda-beda.

                      Bener, T-14 minangka tank, lan yen kita mbandhingake Kurganets, banjur karo T-15, iki minangka kendaraan tempur infanteri.
                      1. TARS
                        TARS 25 Agustus 2019 14:01
                        -3
                        Ya .... Piye carane sampeyan duwe pikiran kanggo mbandhingake T-15 lan Kurganets 25? Iku 2 kelas mobil temen beda. Iku kaya mbandhingaké sedan lan SUV. wong bodho
                      2. svp67
                        svp67 25 Agustus 2019 14:14
                        +4
                        Kutipan saka tar
                        Iku 2 kelas mobil temen beda. Iku kaya mbandhingaké sedan lan SUV.

                        Nyuwun pangapunten, nanging kepiye sampeyan mbandhingake tank karo kendaraan tempur infanteri? Iku ora ngganggu sampeyan. Lan ngapura, nanging loro kendaraan sing tujuane padha, yaiku, kendaraan sing dirancang kanggo transportasi, papan perlindungan lan dhukungan geni infantri, bisa dibandhingake.
                      3. TARS
                        TARS 25 Agustus 2019 14:16
                        +1
                        Screenshot kanggo studio, ngendi aku mbandhingaké tank karo BMP. Utawa aku nulis sampeyan mudhun ing balabols.
                      4. svp67
                        svp67 25 Agustus 2019 14:17
                        -2
                        Kutipan saka tar
                        Screenshot kanggo studio, ngendi aku mbandhingaké tank karo BMP. Utawa aku nulis sampeyan mudhun ing balabols.

                        Mangga
                        Kutipan saka tar
                        Inggih, kanthi logika sing padha karo sampeyan babagan dimensi peralatan, kita bisa ngomong yen T-14 uga minangka peralatan sing cacat. Isih lumbung, dhuwure 3,5 meter.
                      5. TARS
                        TARS 25 Agustus 2019 14:20
                        +1
                        Lan ing ngendi aku mbandhingake T-14 karo BMP ??? Apa sampeyan ndeleng singkatan BMP? Aku ora. Lan apa sing sampeyan deleng, mung sampeyan sing ngerti.
                      6. svp67
                        svp67 25 Agustus 2019 14:27
                        +1
                        Kutipan saka tar
                        Lan ing ngendi aku mbandhingake T-14 karo BMP ???

                        Lan apa, yen ora iki, ing pangertèn saka regejegan kita, sampeyan nyoba ngomong?
                        Aku nuduhake sampeyan yen dimensi Kurganets pinunjul, luwih gedhe tinimbang kabeh kendaraan lapis baja kita. Sampeyan mangsuli yen T-14 uga nduweni dhuwur dhuwur, yaiku, sampeyan mbandhingake kendaraan lapis baja iki ("Armata" lan "Kurganets") miturut salah sawijining ciri. Apa ana sing salah?
                        Banjur jelasake apa sing pengin diomongake karo statement iki. Mangga
                      7. TARS
                        TARS 25 Agustus 2019 14:34
                        0
                        Sepira angel kabeh kanggo sampeyan ... Sampeyan dhewe menehi kula gambar model, ing ngendi sampeyan mbandhingake Kurganets 25 karo T-80 lan T-90 MBT, kanthi pitunjuk sing dikandhakake, deleng BMP anyar babagan dimensi. luwih saka MBT lawas kita lan wrote mudhun kanggo dheweke. Lan miturut logika sampeyan, aku sijine minus ing T-14, amarga iku mbokmenawa kendaraan lapis baja paling dhuwur saka dimensi saka saiki. Lan aku ora mbandhingake apa wae karo BMP. Saiki kabeh entuk? Utawa sampeyan duwe pitakonan liyane?
                      8. svp67
                        svp67 25 Agustus 2019 14:38
                        +2
                        Kutipan saka tar
                        Sampeyan dhewe menehi gambar model, ing ngendi sampeyan mbandhingake Kurganets 25 karo MBT T-80 lan T-90,
                        Ya, nanging ana uga perbandingan BMP-1 lan Kurganets, nanging perbandingan karo tank menehi ciri BMP iki luwih apik ing ukuran.
                        Kutipan saka tar
                        Lan miturut logika sampeyan, aku sijine minus ing T-14, amarga iku mbokmenawa kendaraan lapis baja paling dhuwur saka dimensi saka saiki.

                        Dadi aku ngerti sampeyan kanthi bener. Aku mung mutusaké, kanggo kemurnian regejegan, kanggo luwih mbandhingaké BMP, lan mulane mangsuli sing T-15 luwih dilindhungi, karo dimensi padha Kurganets ing dhuwur. Mugi iki cetha.
          2. TARS
            TARS 25 Agustus 2019 11:47
            -6
            Ora kaya Rusia, Republik Belarus ora perang ing ngendi wae wektu iki, lan mulane teknisi anyar ora perlu. Lan sareh, dheweke ora nyopir ing parade karo tembung "ora ana analog ing donya" ditempelake ing.
            1. svp67
              svp67 25 Agustus 2019 11:56
              +4
              Kutipan saka tar
              Lan sareh, dheweke ora nyopir ing parade karo tembung "ora ana analog ing donya" ditempelake ing.

              Ketoke, iki sebabe sampeyan kerja sama karo China ing desain lan produksi peralatan militer sampeyan.
            2. KOMANDERDIVA
              KOMANDERDIVA 25 Agustus 2019 13:50
              +6
              Amarga sampeyan ora duwe apa-apa kanggo drive anyar saka BBM ing parade, nanging bab kasunyatan sing ora perang, iku amarga ing payung saka Federasi Rusia.
              1. TARS
                TARS 25 Agustus 2019 15:43
                -2
                Sampeyan bisa uga mikir yen kita ora ana ing sangisore sayap Rusia, wong-wong Bandera kanthi zhidoreptiloid bakal ngubengi lan ngubengi pembantaian populasi.
            3. Dokterku
              Dokterku 25 Agustus 2019 20:58
              0
              Kutipan saka tar
              Lan sareh, dheweke ora nyopir ing parade karo tembung "ora ana analog ing donya" ditempelake ing.

              A PCZO BM-21 (Belgrade) lan V-200 (Polonaise)
            4. mbayar
              mbayar 26 Agustus 2019 15:29
              +3
              Kutipan saka tar
              Ora kaya Rusia, Republik Belarus ora perang ing ngendi wae wektu iki, lan mulane teknisi anyar ora perlu. Lan sareh, dheweke ora nyopir ing parade karo tembung "ora ana analog ing donya" ditempelake ing.

              Sampeyan kudu, Maxim, kanthi mentalitas sing kaya ngono ing forum kita kurang ribut. Napa teknik OUR ngaktifake sampeyan?
              Dheweke dudu YOUR.
              Sampeyan ora kanggo sampeyan nggunakake.
              Iku ora kanggo sampeyan perang ing.
              Lan yen sampeyan pengin pamer "wunderwaffe" - sampeyan olèh.

              Lan ing topik, "Kurganets" ora perlu ing pasukan kanggo apa-apa. Lan iki minangka pendapat gabungan saka perwira tempur. Sawise demonstrasi pisanan, iki dijuluki "impen peluncur granat". Lan regane bakal nggawe anggaran militer nggegirisi. Mulane, BMP-3 ing modifikasi Dragoon katon (lan) alternatif becik kanggo peti mati ulat iki ("Kurganets-25").
              Lan peralatan adhedhasar platform "Armata" lumebu ing pasukan, nanging, minangka ngirim kanggo peralatan anyar lan isih mentahan, ing ukuran winates. Lan tank T-72 \ 80 \ 90 sing dimodernisasi kanthi massal mlebu pasukan kanthi massal - iki minangka senjata kanggo perang, dipercaya, bukti, cukup (!) Ing babagan karakteristik.
              Ing Tentara Federasi Rusia ana akeh sing "unparalleled", kaya sing ana ing Tentara Uni Soviet - iki minangka kasunyatan objektif sing ora mbutuhake bukti. Ana perlu kanggo iki, lan mulane conto sing cocog katon. Nanging yen wartawan semi-literate miwiti kanggo ningkataké sawetara jinis senjata anyar, iki ora ateges iku pancene needed ing pasukan. "Kurganets-25", "Boomerang" lan panguasa ing platform "Armata" diprentahake dening D.A. Medvedev sajrone "komando paling dhuwur", lan saiki ora ana sing pengin ndeleng asil inisiatif HIS ing pasukan, malah padha cringe. "Armata", ngelingi rusak T-95.
              Akal sehat mbutuhake T-72 \ 80 \ 90 sing dimodernisasi kanggo pasukan kanthi jumlah komersial kanthi rega sing cukup. Lan pikiran swara menang lan materializes.
      2. VO3A
        VO3A 25 Agustus 2019 12:54
        +5
        Mangkono, instalasi KAZ ing kendaraan tempur infanteri ndadékaké kanggo revisi saka konsep nggunakake pertempuran lan nggunakake ing paprangan, uga pangembangan sakteruse saka nggunakake kuwi ing latihan ing kabeh tingkat.

        Kabeh apik nganti penulis entuk taktik ... Sampeyan kudu ngerti manawa peralatan digawe kanggo metode taktik, lan ora nggawe taktik kanggo peralatan anyar .... Kita duwe kabeh ...
        Apa medan perang? Apa infanteri, apa trenches? Yagene tank, kendaraan tempur infanteri, bedhil bermotor dibutuhake ing perang modern? Apa ana wong ing forum ngerti iki? Apa dheweke ngerti iki ing Staf Umum? Rasane kaya ora? Bodho ing pambiji taktik mungsuh ing antarane para pamimpin militer kita bisa dibandhingake karo pendapat babagan taktik para penunggang jaran ing periode awal Perang Patriotik Agung ... Ngomong aku keren, ditolak?! Lan kerugian saka kabodhoan iki uga bakal kaya ngono?
        Ayo bali jaran lan busur menyang tentara lan ganti lan nglatih taktik ing latihan ...
      3. Inggris tarantass
        Inggris tarantass 25 Agustus 2019 16:58
        +2
        BMP-3M "Dragoon", minangka modifikasi luwih aman saka BMP "cahya".

        Ing mratelakake panemume, kendaraan tempur infanteri sing nggawa sawetara rolas OFS 100mm kaliber lan segara amunisi liyane, nalika ora duwe waja kabeh-aspek saka tingkat tank, ing asas, ora bisa disebut dilindhungi.
      4. Kuda Saksa
        Kuda Saksa 25 Agustus 2019 19:45
        -3
        Kutipan saka: svp67
        Sampeyan duwe gagasan aneh. Amatir. "Armata" lan peralatan adhedhasar iku ora bakal dadi panggantos lengkap kanggo kabeh peralatan ing Angkatan Bersenjata RF

        Mesthi ora bakal. Armata pancen uwuh. Mesin gedhe (lan rega) sing ora duwe kaluwihan tinimbang tank utama saiki.
    2. snerg7520
      snerg7520 25 Agustus 2019 15:27
      +2
      Aja mbantah karo troll iki. Dheweke mung butuh alesan kanggo mbuwang sracha lan nggarap cookie.
    3. snerg7520
      snerg7520 25 Agustus 2019 15:37
      0
      Ngomong-ngomong, kepiye sampeyan ngerti yen troll alias TARS saka Belarus? Aku ora weruh gendéra negara ing kabeh, padha biyen, banjur padha piye wae imperceptibly ilang. Mungkin Firefox minangka browser sing salah lan ora nampilake kothak centhang?
      1. TARS
        TARS 25 Agustus 2019 16:03
        +1
        Opana, kaya ngono dheweke njupuk lan nggantung label kasebut. Mbenerake tembung sampeyan apa ora?
        Utawa apa pemicu kanthi otomatis bisa kanggo sampeyan, yen sampeyan ngritik soko Russian, banjur langsung Ukrainia lan Benderite?
        Aku saka Belarus, ora mangu.
      2. TARS
        TARS 25 Agustus 2019 16:37
        +1
        Sanajan, apa sing bisa diomongake karo wong sing duwe avatar kaya ngono, kabeh wis jelas ing kene.
        1. kucing Rusia
          kucing Rusia 26 Agustus 2019 22:06
          0
          Mung wong ora mangan "lemak" - bisa uga luwih seneng jinis daging liyane ... hi
  2. poros
    poros 25 Agustus 2019 07:34
    0
    Mesin apik, nanging aku iku karo mripat ing ekspor. Kita nggawe pilihan kanggo milih Kurganets.
    1. Swasta-K
      Swasta-K 25 Agustus 2019 08:12
      0
      Artikel kasebut uga ujar manawa BMP-3 Rusia bakal dianyari.
      1. Angelica
        Angelica 25 Agustus 2019 15:34
        0
        Siji ora ngganggu.
        Modernisasi BMP-3 pancen ora ngganggu pasokan BMP anyar kanthi karakteristik sing beda.
        BMP-3 lan ewu ora direkrut ing tentara kita. Lan iki arang banget cilik. Dadi, bakal ana papan sing cukup kanggo Kurgan lan kendaraan tempur infanteri adhedhasar platform Armata.
        1. Swasta-K
          Swasta-K 25 Agustus 2019 17:12
          +1
          Kasunyatane, penulis posting ing ndhuwur nyatakake yen BMP-3 sing dianyarke kanggo ekspor.
          Aku, kanggo wong, khusus mangsuli artikel kasebut kanthi tegas - mesin kanggo Angkatan Bersenjata Federasi Rusia.
          Ya, aku setuju karo sampeyan: tentara gedhe lan macem-macem merek kendaraan lapis baja ora bisa dihindari. Nanging iki bisa duwe kaluwihan: kanthi metodik lan mboko sithik ngganti sawetara kendaraan kanggo versi sing luwih apik lan model anyar.
        2. Kuda Saksa
          Kuda Saksa 25 Agustus 2019 19:51
          -5
          Quote: Angelica
          BMP-3 lan ewu ora direkrut ing tentara kita. Lan iki arang banget cilik.

          Lan matur nuwun Gusti. BMP-3 pancen sampah, lan kaya BMP ora ana regane. Mung wong Arab sing didorong, kabeh bakal cocog karo sing luwih larang.
    2. svp67
      svp67 25 Agustus 2019 11:34
      0
      Kutipan saka Pivot
      Kita nggawe pilihan kanggo milih Kurganets.

      Iku tetep kanggo mangerteni sing "kita"?
      Wiwit militèr lan pimpinan Kurganmashzavod, ana akeh panemu sing beda.
      1. poros
        poros 26 Agustus 2019 08:56
        0
        Inggih, wektu bakal ngomong. Nanging ora bakal ana siji BMP3M ing pasukan, mung bakal ana troika, nanging ora bakal ana 3M.
  3. v1er
    v1er 25 Agustus 2019 07:47
    -3
    Ing wektu sing padha, kabeh kompleks KAZ duwe kekurangan sing padha. Submunisi sing diluncurake menyang arah proyektil sing mlebu nyebabake bebaya kanggo infanteri ing saubengé tank. Contone, pangembang Komplek Arena nyathet yen zona bebaya kanggo infantri yaiku 20-30 meter ing cedhak tank, dene proteksi kasebut ora nyebabake ancaman kanggo tank dhewe utawa kendaraan tempur infanteri.

    Inggih, inggih. Lan kekalahan tank sing larang, unit tempur ing wektu perang, ing ngendi bisa nylametake nyawa, matine kru sing dilatih, bisa uga sing berpengalaman, apa iki ora dadi kerugian lan bebaya? Kajaba iku, sawise ilang tank, infanteri tetep wuda, sawetara kendaraan tempur infanteri bisa ninggalake lan pour timbal ing infanteri "slamet" saka bedhil 30mm. Behu iki bisa ditabrak tank sing slamet ing perlindungan KAZ. Iku wektu kanggo rework konsep pertempuran. Contone, ngluncurake tank lan kendaraan tempur infanteri kanthi KAZ ing ngarep. Duwe KAZ switchable. Iku menarik kanggo krungu pendapat saka ahli sing ngerti iki? Apa wong-wong Yahudi lan Amerika pancen bodho banget, mula padha nglebokake KAZ iki meh ing motor (aku exaggerate) ?.
    1. Swasta-K
      Swasta-K 25 Agustus 2019 08:17
      +3
      Mesthi, instalasi ing kendaraan tempur infanteri lan tank KAZ mbutuhake imbuhan saka taktik, Techniques lan cara nggunakake pertempuran formasi pertempuran Komplek saka pasukan darat.
      Mesthine, riset wis ditindakake nganti pirang-pirang taun, lan wiwit 2012 wis aktif.
      Mesthi, wis ana usulan-usulan lan instruksi.
      Mesthi, sampeyan kudu nggawe pangaturan kanggo BUSV ing pertengahan 2000-an (sing isih repot).
    2. Grigory_45
      Grigory_45 25 Agustus 2019 08:39
      0
      Kutipan saka v1er
      Iku wektu kanggo rework konsep pertempuran

      wektune.
      Kutipan saka v1er
      Duwe KAZ switchable

      Kabeh KAZ Rusia, lan uga manca, dipateni. Dheweke duwe rong mode operasi: otomatis (normal, mode dhasar) lan kontrol manual (nalika komandan kendaraan menehi prentah kanggo murub anti-cangkang. Mode sing padha bisa digunakake kanggo numpes infanteri mungsuh). Utawa KAZ bisa dipateni kabeh - ing kasus malfunctions, nalika kabeh counter-projectiles ditembak, utawa yen operasi undesirable (unmasking dening radar radiation, jarak saka infantri dhewe, etc.)
    3. donavi49
      donavi49 25 Agustus 2019 08:45
      0
      Inggih, sami nyerang, lajeng bam alakhbabahi Tou digawa = bang, roket dipuntembak nanging setengah regu dipun cincang. Liyane, sawise ndeleng gambar, ngapusi mudhun lan mlayu saka kendaraan wojo (lan yen wong pribumi utawa wong Siria / Irak, banjur padha langsung ngganti shoes menyang Olympians lan pass standar kanggo lomba long-distance). Kendaraan lapis baja, sawise ilang infantri, bali menyang sing asli, bebarengan nyekel sawetara Tou liyane.
      1. Grigory_45
        Grigory_45 25 Agustus 2019 09:01
        +4
        Kutipan saka donavi49
        Inggih, sami nyerang, lajeng bam alakhbabahi Tou digawa = bang, roket dipuntembak nanging setengah regu dipun cincang.

        Ayo menehi gambar sing beda. Infantri clings kanggo waja, kang nyekel roket - jeblugan amunisi, kabeh wis diiseni. luwih apik?

        Aja wedi KAZ, ana bebaya, nanging exaggerated. Pecahan saka anti-projectile ora kasebar ing kabeh arah, nanging ing arah, minangka aturan, saka ndhuwur bebarengan amunisi nyerang. Zona bisa asor (ora kudu karo pecahan saka KAZ counter-projectile bakal matèni wong utawa welt) ora dadi gedhe. Kita kudu nimbang maneh formasi lan taktik perang.
        Minangka pilihan, supaya mobil maju karo KAZ diuripake, liyane pindhah sawise wong.
        1. Gandum
          Gandum 25 Agustus 2019 09:51
          0
          minangka pilihan, ngirim robot jinis uranium-9 kanthi KAZ ing ngarep, supaya bisa mbukak titik tembak, njupuk tembakan saka bedhil anti-tank lan RPG, ditambah quadrocopter saka unit bedhil bermotor kudu digantung saka ndhuwur lan nuduhake gambar. saka perang, taktik kudu disetel kanggo kondisi perang modern, ora perlu mikir ing kategori perang kepungkur, unit dilengkapi ing cara anyar bakal luwih efektif saka 2-3 lawas, kita bakal nyimpen ing inovasi, minangka asil kita bakal ilang ing losses manungsa, lan kita ora bakal menang apa-apa ing dhuwit uga
          1. Abang_Baron
            Abang_Baron 25 Agustus 2019 11:13
            +3
            Eh, iki dudu game komputer kanggo sampeyan. Uranium-9 paling kamungkinan bakal nyekel projectile dhuwur-mbledhos tengen ana lan gagal. Utawa baris saka bedhil kaliber cilik utawa soko. Iku ora kanggo kabeh. Saka ndhuwur, quadrocopter bakal nuduhake ngendi kanggo njupuk tentara meriem mungsuh.
            Apa gambar perang? Gambar kasebut wis katon - kita wis berjuang nganti pirang-pirang abad. Lan teknik kasebut isih kudu ditemokake, uga ora ana wong bodho sing lungguh ngelawan.
            Lan ora ana sing nyimpen inovasi, mung ana pitakonan babagan kecukupan sing cukup ing wektu iki. Lan ana loro keuangan. Kabeh, yen bisa, bakal ngalih menyang ril anyar, nanging iki ora supaya cepet lan gampang. Malah ing Amerika Serikat sing padha - ekonomi militer paling sugih. Malah wis nampa siap-digawe KAZ, transisi alon lan ora banget massive.
            1. Gandum
              Gandum 25 Agustus 2019 11:22
              +4
              Apa sampeyan krungu dhewe, yaiku, sampeyan ngirim senapan bermotor menyang wilayah sing sadurunge ditargetake karo tentara meriem mungsuh, kanthi kendaraan lapis baja sing disamarake?
              1. Prokletyi Pirat
                Prokletyi Pirat 25 Agustus 2019 13:47
                0
                Kutipan: Graz
                Apa jenis lelucon iki

                Booth iki diarani "perang modern" lan ora mungkin "nyirami kabeh wong saka artileri lan hujan es", ora, mesthine bisa, nanging iki sampah amunisi sing ora ana gunane (amarga mungsuh wis / durung ana utawa ditutupi. dening bètèng-bètèng utawa biaya karusakan luwih dhuwur tinimbang biaya sing dirusak).
              2. Abang_Baron
                Abang_Baron 25 Agustus 2019 14:59
                0
                Ya, aku bisa krungu dhewe. Apa aku bisa ngutip ngendi aku ngusulake apa sing diterangake? soko banget katon kaya, nggunakake jargon Panjenengan, "booth".
                Sampeyan mung rumangsa sedhih amarga ngritik rencana gedhe sampeyan lan wiwit ngowahi tembungku lan ora sopan.
                Aku mbaleni maneh sing Uran-9 dirancang kanggo tujuan temen beda, iku ora bakal tahan geni ing dhewe ing waja sembarang. Lan ora ana sing bakal slamet.
                Babagan intelijen. "Pengintaian taktis darat ditindakake kanthi pengintaian, senapan bermotor, serangan udara lan udara, unit resimen. Pengamat, pos pengamatan, regu patroli (tank), pengintaian, pengintaian pertempuran, pengintaian kapisah, patroli pengintaian perwira, pengintaian, kelompok pengintaian, pengintaian, reconnaissance. kelompok kanggo nindakake searches, ambushes, Unit kanggo nindakake pengintaian ing pasukan.
                Nalika aku ngerti, sampeyan mutusake kanggo ngganti kabeh acara kasebut nganggo robot ukuran cilik? apik luck!
                Aku kaya kanggo nuduhake sampeyan tembung "senapan motorized" minangka divisi, kang, antarane liyane, nindakake pengintaian. Aku ngerti sing nang endi wae kene sampeyan duwe "gilingan daging"?
            2. VeteranVSSSR
              VeteranVSSSR 25 Agustus 2019 20:21
              0
              ,,... utawa baris saka bedhil kaliber cilik utawa liyane ... ''
              Ora ana kutu utawa kutu cilik, lan bedhil kaliber cilik !!!
        2. Riwas
          Riwas 25 Agustus 2019 10:26
          +3
          Israel bisa nyuda kerugian ing KAZ
          14.07.2014/4/2014 sistem nglindhungi tank Merkava 29 ing tapel wates Jalur Gaza. Sajrone konflik ing Juli XNUMX, sistem bisa nyegat tembakan saka senjata anti-tank kayata RPG-XNUMX, ATGM "Konkurs" lan "Kornet". Ana bukti yen perwira dhukungan infanteri rada tatu amarga pecahan Trophy.

          en.wikipedia.org/wiki/Trophy

          Lan KAZ Jerman dianggo vertikal mudhun, kang kudu nyuda losses kanggo meh nul
          https://topwar.ru/8579-nemeckiy-kaz.html
          1. Abang_Baron
            Abang_Baron 25 Agustus 2019 11:15
            0
            Kutipan saka riwas
            Lan KAZ Jerman dianggo vertikal mudhun, kang kudu nyuda losses kanggo meh nul

            Kepiye, contone, dheweke kudu ngatasi amunisi kanthi kecepatan dhuwur?
            Nanging babagan ATGM sing nyerang saka ndhuwur? Lan kepiye carane dheweke bakal njupuk cangkang kumulatif saka jarak sing adoh?
            Iku misale jek kula sing iki ora panacea ing kabeh.
            1. Prokletyi Pirat
              Prokletyi Pirat 25 Agustus 2019 13:54
              0
              Kutipan saka: Red_Baron
              Iku misale jek kula sing iki ora panacea ing kabeh.

              Ing laku, ANY KAZ sing ana kanggo peralatan lemah ora larang regane mung amarga kasunyatan sing bisa ditindakake, sampeyan bisa nindakake tanpa nggunakake cara / cara liya, lan ing endi cara / cara liya ora bisa digunakake, KAZ ora. ora bisa amarga mungsuh incapacitation sawijining. Iki minangka alangan utama kanggo introduksi KAZ ing kendaraan darat.
              1. Abang_Baron
                Abang_Baron 25 Agustus 2019 15:03
                -1
                Inggih, pungkasanipun, paling ora karo sampeyan ing manfaat. Aku wis kesel nulis iki, amarga tansah ana tangise - carane perang tanpa KAZ, iki gilingan daging, sampeyan ora melas marang prajurit.
                Mratelakake panemume, KAZ minangka langkah sing ekstrem, ngasuransiake yen bisa utawa kesalahan wis kedadeyan ing langkah liyane.
                1. Prokletyi Pirat
                  Prokletyi Pirat 25 Agustus 2019 16:29
                  0
                  Kutipan saka: Red_Baron
                  Miturut pendapatku, KAZ minangka ukuran ekstrim, backing yen ana kesalahan utawa wis ana ing langkah liyane.

                  Iki banget mupangati kanggo perusahaan "asuransi" sing ngasilake KAZ, mung prajurit luwih nguntungake ora kanggo asuransi jiwa, nanging kanggo urip dhewe, lan, kanthi cara liya, bisa ditindakake kanthi cara liya. Kaping pisanan, metode intelijen lan kesadaran taktis ing wektu nyata. Kapindho, pengintaian robot lan aset serangan.
            2. Grigory_45
              Grigory_45 25 Agustus 2019 16:48
              -2
              Kutipan saka: Red_Baron
              Kepiye, contone, dheweke kudu ngatasi amunisi kanthi kecepatan dhuwur?

              ora bisa. Tugas kasebut ora disetel kanggo KAZ kanggo kendaraan lapis baja ringan. Tugase yaiku ngupayakake jinis granat lan ATGM sing paling umum

              Kutipan saka: Red_Baron
              Nanging babagan ATGM sing nyerang saka ndhuwur?

              padha ora dijupuk mudhun dening KAZ dipasang ing tank. Kanggo nindakake iki, sistem dhewe - KZVP, kompleks proteksi hemisfer ndhuwur.

              Kutipan saka: Red_Baron
              Lan kepiye carane dheweke bakal njupuk cangkang kumulatif saka jarak sing adoh?

              lan apa salah kene? Utawa, sampeyan pengin KAZ nyegat granat setengah kilometer saka kendaraan sing dilindhungi?

              Kutipan saka: Red_Baron
              Aku ora mikir iki minangka panacea babar pisan.

              lan ora ana sing nganggep KAZ minangka panacea. Iki minangka sarana kanggo nambah kelangsungan tempur, sing ora ateges kendaraan kanthi KAZ dadi ora bisa dikalahake.

              Aku mikir sampeyan overreacting akeh. Bisa kanthi sadar (provokasi), utawa amarga ora ngerti. Opsi endi sing bener?
      2. venik
        venik 25 Agustus 2019 11:39
        +2
        Kutipan saka donavi49
        Inggih, sami nyerang, lajeng bam alakhbabahi Tou digawa = bang, roket dipuntembak nanging setengah regu dipun cincang.

        ========
        ya wis! Lan ing mratelakake panemume, iku angel kanggo nyedhiyani sistem (program) sing mblokir shooting unsur striking menyang wilahan mburi sawise kebangkrutan? Banjur KAZ bakal nglindhungi kendaraan saka shelling frontal utawa shelling "saka ngarep / sisih", lan saka shelling "saka mburi / saka sisih" kudu nutupi pasukan landing (ing jarak cendhak), lan saka shelling dening ATGMs saka a jarak dawa (menyang wilahan mburi) - pangayoman bakal diwenehake dening aerosol utawa layar kumelun logam.
        Nang endi wae kaya ngono!
    4. Abang_Baron
      Abang_Baron 25 Agustus 2019 11:08
      +1
      Apa sampeyan yakin ora nulis menyang situs web Murzilka? Ora nyinggung, nanging ana akeh banget ... pikiran aneh sing angel kanggo reaksi beda.
      Kutipan saka v1er
      Inggih, inggih. Lan kekalahan tank sing larang, unit tempur ing wektu perang, ing ngendi bisa nylametake nyawa, matine kru sing dilatih, bisa uga sing berpengalaman, apa iki ora dadi kerugian lan bebaya?

      Taun kepungkur, kayane 2 pejuang tenggelam ing BMD nalika latihan. Peralatan militer duweni potensi gedhe, nanging ora netepi sawetara aturan nyebabake pati para pejuang. 20-30 meter saka asor bisa saka pejuang dhewe, lan ing sawetara kahanan iki ora mung kamungkinan, nanging dijamin, contone, ing kutha.
      Infantri lan dadi karo tank ing sawetara kahanan kanggo nglindhungi saka asor. Iki utamane pengintaian, banjur definisi target, penindasan utawa transfer target.
      Kutipan saka v1er
      Kajaba iku, sawise ilang tank, infanteri tetep wuda, sawetara kendaraan tempur infanteri bisa ninggalake lan pour timbal ing infantri "slamet" saka bedhil 30mm.

      Where kanggo ninggalake, ing lapangan mbukak saka sak sudhut? Apa sing sampeyan fantasi? Ing kutha tanpa tank, pengintaian ing kabeh arah. Ing lapangan, peralatan bakal ditemokake luwih dhisik. Lan sateruse.
      Kutipan saka v1er
      Behu iki bisa ditabrak tank sing slamet ing perlindungan KAZ.

      Yen pejuang karo senjata anti-tank nyerang dheweke utawa njaluk dhukungan sawise ngapusi.
      Kutipan saka v1er
      Contone, ngluncurake tank lan kendaraan tempur infanteri kanthi KAZ ing ngarep.

      Apa BMP liyane ing ngarep? Ana sarana karusakan liwat KAZ, ana amunisi kinetik, ana amunisi massa kaliber cilik, sing ora peduli karo KAZ. Ana tambang darat. Ya, ana akeh. Wong Israel sing dilacak ora malah nyopir operator personel lapis baja sing abot menyang perang.
      Kutipan saka v1er
      Apa wong-wong Yahudi lan Amerika pancen bodho banget nganti padha wiwit nglebokake KAZ iki meh ing motor (aku exaggerate) ?.

      Mesthi sampeyan exaggerate. Sawetara jinis KAZ bisa diinstal malah ing kendaraan entheng, nanging iki ora ateges iku perlu. Kanggo teknik apa wae ana tugas, ing tugas kasebut ana mungsuh sing bakal nglawan lan nglindhungi target saka dheweke, lan ora saka kabeh ing donya utawa saka soko dumadakan. Amarga bisa uga ana alangan liyane.
      Kutipan saka v1er
      Duwe KAZ switchable.

      Ora masalah babar pisan. Yen tank ora diiringi infantri, bisa diselehake, diuripake, apa wae. Nanging kabeh padha, iki bakal dadi sumber tambah bebaya kanggo dhewe. Lan ing BMD iki minangka masalah sing kontroversial banget.
      1. v1er
        v1er 26 Agustus 2019 15:29
        +1
        Matur nuwun kanggo jawaban sampeyan Andrey.
  4. andrewkor
    andrewkor 25 Agustus 2019 07:53
    0
    Karya iki - BMP-3 digawe ing sangsara, sampeyan ora bakal iri!
    Inggih, Kurgans, sampeyan wis rampung!
    Ing situs web otvaga2004 aku maca: "Carane BMP-3 digawe", "Carane BMP-3 didol", saga, lan ora liya!
    1. Grigory_45
      Grigory_45 25 Agustus 2019 08:50
      -2
      Kutipan saka andrewkor
      BMP-3 digawe ing sangsara kuwi, sampeyan ora bakal iri!

      lan BMP-2 lair banget angel
  5. Mega Marcel
    Mega Marcel 25 Agustus 2019 08:12
    0
    Kabeh komplèks lan sistem iki wis digawe lan rembugan saka wayahe pangiriman BMP3s kanggo pasukan wiwit. Nanging ing tentara, sakperangan alesan, minangka BMP3, malah tanpa pangayoman dinamis, iku. Senajan Amerika dilengkapi akeh Bradleys karo paling dinamis. Pira regane upgrade BMP3 menyang modifikasi Dragoon? Ing kasus apa wae, kendaraan Kurganets anyar luwih apik tinimbang BMP3, sing digawe ing taun 80-an ing abad kaping 20. Yen mung amarga nduweni potensi modernisasi sing luwih dhuwur. Sampeyan perlu kanggo nglengkapi BMP3 kanthi proteksi dinamis modern lan piranti modern lan mboko sithik, amarga sumber daya wis entek, ganti menyang Kurgan, amarga iki minangka pendekatan sing paling rasional. Hooray patriot kanggo?
    1. donavi49
      donavi49 25 Agustus 2019 08:49
      -1
      Ing kene analisis karusakan pertempuran ing konflik nyata nduweni peran penting. Contone, contone Siria / Irak - RPG ana kanggo saben 4-5 babah. Lan sacoro prakteke ora karusakan utawa nuthuk metu saka kendaraan wojo saka RPGs. Kasus kasebut diisolasi. Napa mbuwang pertahanan - sing ora bakal menehi apa-apa?

      Punika Tou / Bassoons / Cornets mabur bolak-balik ing saben perang. Nanging saka wong-wong mau, proposal kanggo nambah keamanan ora menehi perlindungan.

      Faktor umum liyane yaiku ngrusak ing ngisor kanvas, ing pinggir dalan utawa ditabrak dening shahidmobile.

      Faktor umum liyane yaiku kekalahan senjata cilik (utamane kendaraan tempur infanteri ing Suriah nandhang sangsara) = yaiku, sawetara benang Toyota godhong, menehi antrian kanggo Allah saka ZPU / ZU-23 lan ninggalake mburi omah.
    2. Grigory_45
      Grigory_45 25 Agustus 2019 08:49
      -2
      Kutipan saka Mega Marcel
      Nanging ing tentara, sakperangan alesan, minangka BMP3, malah tanpa pangayoman dinamis, iku.

      kabeh kudu dadi karsane Wilayah Moskow, minangka pelanggan lan operator mesin. Iku pesenan mobil ing specification tartamtu.
      Kita wis ngembangake DZ kanggo kendaraan lapis baja ringan. Bakal ana tugas kanggo ngembangake versi BMP-3 - dheweke bakal nindakake. Padha kanggo KAZ (bisa uga adaptasi saka Arena utawa Afganit - ing wangun saiki, sayangé, padha ora pas karo BMP-3 tanpa modifikasi)
      Lan ana siji alesan liyane. Iki minangka syarat penting saka Kamentrian Pertahanan - supaya mesin kasebut nduweni kemampuan kanggo mandhiri alangan banyu kanthi nglangi. Yen syarat iki ora prentah, cadangan massa bakal katon (loro amarga ngilangi propulsi jet banyu lan sistem sing gegandhengan, lan miturut syarat buoyancy), sing bisa digunakake kanggo nambah proteksi pasif, lan masang sensor jarak jauh. sistem lan nginstal KAZ a
      1. Abang_Baron
        Abang_Baron 25 Agustus 2019 15:23
        +1
        Kutipan: Gregory_45
        Bakal ana tugas kanggo ngembangake versi BMP-3 - dheweke bakal nindakake.

        Ya wis suwe.

        Kutipan: Gregory_45
        Padha kanggo KAZ (bisa uga adaptasi saka Arena, utawa Afganit - ing wangun saiki, sayangé, padha ora pas karo BMP-3 tanpa modifikasi)

        Ya, ana sing padha. BMP-3 karo Arena wis ditampilake kanggo dangu.
        Kutipan: Gregory_45
        Yen syarat iki ora prentah, bakal ana cadangan massa (loro amarga mbusak propulsion jet lan sistem sing gegandhengan, lan miturut syarat buoyancy), sing bisa digunakake kanggo nambah proteksi pasif, lan kanggo masang DZ. lan nginstal KAZ

        Nah, ayo ana sawetara BMP. Sebut wae baris kendaraan tempur infanteri ringan saiki ana ing bentuk BMP-3 lan model sadurunge. Lan kendaraan tempur infanteri abot kayata Kurganets utawa malah T15.
        Kutipan: Gregory_45
        kabeh kudu dadi karsane Wilayah Moskow, minangka pelanggan lan operator mesin. Iku pesenan mobil ing specification tartamtu.

        Mesthi ana sawetara pangertèn ing sawetara owah-owahan. Warrior padha tanpa DZ lan KAZ digunakake. Iku nganggo waja Chobham keramik. Minangka bagéan saka pesenan Challenger. Bisa uga worth mudhun ing dalan iki. Miturut cara, wong Israel uga nggunakake waja keramik.
        1. Grigory_45
          Grigory_45 25 Agustus 2019 15:30
          -1
          Kutipan saka: Red_Baron
          Ya wis suwe

          Kutipan saka: Red_Baron
          Ya, ana sing padha. BMP-3 karo Arena wis dituduhake kanggo dangu

          apa sampeyan maca komentarku kanthi teliti? Maca sampeyan, aku bisa nggawe kesimpulan sing ora jelas.

          Kutipan saka: Red_Baron
          Inggih, supaya ana sawetara kendaraan tempur infanteri

          ya, telung kendaraan tempur infanteri, 10 operator personel lapis baja lan 15 MBT. Apik banget)) Logistik - wah, jancok, logistik ....

          Kutipan saka: Red_Baron
          Mesthi ana sawetara pangertèn ing sawetara owah-owahan

          tegesé, kaya aku wrote ndhuwur - ing adaptasi sistem kanggo mesin.
          Kutipan saka: Red_Baron
          Warrior padha tanpa DZ lan KAZ digunakake. Iku nganggo waja Chobham keramik. Kaya bagéan saka pesenan Challengers

          padha ora duwe KAZ. Lan ing Challengers DZ lan bar digantung, ana sing disebut "kit pertempuran kutha".
          1. Abang_Baron
            Abang_Baron 25 Agustus 2019 15:55
            0
            Sampeyan ngerti, aku kerep komunikasi lan aku wis ngerti luwih dhisik karo kontingen apa dialog kasebut kedadeyan kanthi kebetulan.
            Kutipan: Gregory_45
            apa sampeyan maca komentarku kanthi teliti? Maca sampeyan, aku bisa nggawe kesimpulan sing ora jelas.

            Kutipan: Gregory_45
            Bakal ana tugas kanggo ngembangake versi BMP-3 - dheweke bakal nindakake.

            Sampeyan koyone lali apa sing ditulis sawise 5 menit. Aku ngerti, aku ngerti, sampeyan decipher tembung iki ing cara rahasia lan wiwit tegese soko temen beda. Aku ora perlu ngapusi. Sampeyan wis ditulis kanthi cetha. Apa yen ana tugas kanggo ngembangake versi DZ kanggo BMP-3, dheweke bakal nindakake. Aku mangsuli sampeyan wis suwe dikembangake.
            Kutipan: Gregory_45
            ya, telung kendaraan tempur infanteri, 10 operator personel lapis baja lan 15 MBT. Apik banget)) Logistik - wah, jancok, logistik ....

            Iki minangka kelanjutan saka ekstravaganza kasebut. BMP saiki nggunakake 4 sing utama. Mbok siji maneh bakal ditambahake. Bakal ana udakara 3 operator personel lapis baja ing mangsa ngarep. OBT 5 biji. Lan aku ngerti yen sampeyan kuwatir babagan pangopènan, pasokan suku cadang, kemampuan tim ndandani lan liya-liyane. Nanging ing kene sampeyan wis ditampilake enchanting.
            Kutipan: Gregory_45
            tegesé, kaya aku wrote ndhuwur - ing adaptasi sistem kanggo mesin.

            Apa jenis adaptasi, yen sistem sing dakkandhakake ing ndhuwur wis diuji ing mesin tartamtu iki? Apa adaptasi liyane sing sampeyan butuhake?
            Kajaba iku, sampeyan nulis babagan apa? Aku nulis bab perlu kanggo nggunakake sistem iki ing sawetara mesin. Sampeyan ngomong babagan adaptasi ...
            Kutipan: Gregory_45
            padha ora duwe KAZ.

            Facepalm liyane. Amerika, contone, nggunakake Israel. Apa nyegah yen sampeyan pengin nggunakake padha?
            Kutipan: Gregory_45
            Lan ing Challengers DZ lan bar digantung, ana sing disebut "kit pertempuran kutha".

            lan maneh dongeng. Lan apa babagan remote sensing lan gratings ing Challenger? Aku ngerti apa padha digunakake, ngendi padha ing kabeh? :))) Aku mung wrote sing Chobham iki sijine Warrior, kang iku salah siji saka unsur pesenan Challenger.
            Delengen - sampeyan lali apa sing sampeyan tulis 5 menit kepungkur. Sampeyan nulis pirang-pirang perkara sing menarik lan nyenengake saka wilayah liyane sing ora ana hubungane karo tembungku. Koyone angel banget kanggo sampeyan konsentrasi lan sampeyan mung nulis kabeh sing ana ing pikirane. Mangga aja.
            1. Grigory_45
              Grigory_45 25 Agustus 2019 16:10
              -2
              Kutipan saka: Red_Baron
              lan maneh dongeng

              lan sampeyan kaya ing kabeh.

              Titik demi titik, yen ana masalah kanggo sampeyan ngerti apa sing ditulis. Sanajan, yen sampeyan pura-pura dadi spesialis, sampeyan kudu ngerti kanthi sampurna.

              Dadi banjur

              Kutipan saka: Red_Baron
              Aku mung wrote sing Chobham iki sijine Warrior, kang iku salah siji saka unsur pesenan Challenger

              kasunyatan sing waja multilayer apik, nanging ora bantuan. Inggris ora duwe KAZ dhewe. Padha nyoba kanggo nggawe, nanging padha pindhah cara dhewe (nggunakake bedhil mesin minangka sarana kanggo ngalahake amunisi nyerang), lan ora ana sing apik. Sing kok gratings, Applied waja lan ing mobil katon - supaya ing paling piye wae nambah keamanan mobil. Lan ora amarga waja sing kelangan sing mandheg ATGMs. Anane remote sensing ing tank minangka bukti. Apa saiki wis cetha?

              Kutipan saka: Red_Baron
              Amerika, contone, nggunakake Israel. Apa nyegah yen sampeyan pengin nggunakake padha?

              Amerika mung miwiti nyoba Trophy ing mobil. Nganti saiki, dheweke uga nyoba numpuk dhewe, nanging ora ana gunane.
              Apa wong Inggris ora nglakoni sing padha? Takon wong-wong mau. Yagene padha duwe bedhil rifled, lan ora smoothbore a? Napa bedhil ing Warrier ora otomatis, kaya wong liya? Apa padha ora duwe projectile dhuwur-mbledhos kanggo loro-pounder ing WWII? Napa aku kudu ngerti apa jenis kecoak sing ana ing sirahe?

              Kutipan saka: Red_Baron
              Apa jenis adaptasi, yen sistem sing dakkandhakake ing ndhuwur wis diuji ing mesin tartamtu iki? Apa adaptasi liyane sing sampeyan butuhake?

              Dites. Nanging ora ing konfigurasi tengen. Lan pira banyu sing mili wiwit iku?
              Kanggo Cactus, ana versi DZ sing luwih maju, lan kudu diinstal. Padha ditrapake kanggo Arena - pilihan sing ana ing BMP-3 ora paling sukses. Pilihan sing luwih apik kanggo T-72, nanging kudu dirampungake kanggo BMP. Padha karo Afnanite saka Kurganets.
              Intine ora ana kit siap kanggo BMP-3. Ana sistem sing wis ana, nanging kanggo nyumerepi ing ndhuwur telung, iku perlu kanggo nindakake R&D. Semono uga tegese tembungku
              Kutipan: Gregory_45
              makna, kaya aku wrote ndhuwur, ing adaptasi sistem kanggo mesin


              Mulane, pirouettes sing kaya
              Kutipan saka: Red_Baron
              Koyone angel banget kanggo sampeyan konsentrasi lan sampeyan mung nulis kabeh sing ana ing pikirane

              salah siji nyimpen karo sampeyan utawa njupuk menyang akun
              hi
              1. Abang_Baron
                Abang_Baron 25 Agustus 2019 16:28
                0
                Kutipan: Gregory_45
                lan sampeyan kaya ing kabeh.

                Dipindhah panah ... dingerteni :)
                Kutipan: Gregory_45
                Titik demi titik, yen ana masalah kanggo sampeyan ngerti apa sing ditulis. Sanajan, yen sampeyan pura-pura dadi spesialis, sampeyan kudu ngerti kanthi sampurna.

                Aku ngerti banget, ana tembung sing ora ambigu. Sampeyan ngerti sing lucu, malah saiki, nyebutake kiriman sampeyan kaping pindho, sampeyan ora bisa nerangake tembung sampeyan. Lan mung pointedly maneh hinted ing soko. Iki minangka cara sing normal kanggo ngalahake grumbulan, amarga yen sampeyan ngomong kanthi bener, sampeyan kudu ngakoni yen sampeyan salah, lan iki pancen angel banget.
                Kutipan: Gregory_45
                kasunyatan sing waja multilayer apik, nanging ora bantuan.

                Sepisan maneh - ngendi iki? Aku ora pengin ngrembug kualitas lan kabisan waja Keramik Inggris. Aku mung kasebut yen lagi digunakake.
                Kutipan: Gregory_45
                Lan ora amarga waja sing dadi kelangan sing mandheg ATGMs. Anane remote sensing ing tank minangka bukti. Wis jelas saiki?

                Ora :) Ora ana sing ujar manawa waja kasebut mandhegake ATGM. :) Apa sampeyan miwiti kanggo mbuktekaken?
                Kutipan: Gregory_45
                Amerika mung miwiti nyoba Trophy ing mobil. Nganti saiki, dheweke uga nyoba numpuk dhewe, nanging ora ana gunane.

                opo? :) Wis ing 18, unit sing dilengkapi maneh nggunakake tank karo KAZ Trophy. sawise iku, sawetara bagéan saka tank dilengkapi Trophy.
                Yagene sampeyan nulis yen Amerika nyoba nggawe KAZ dhewe? iku dikenal kanggo saben wong sing kasengsem ing KAZ Apa sampeyan duwe incontinence lisan? Kanggo siji frase ing topik, nulis liyane off-topik ing ndhuwur? Apa sampeyan mikir iki kudu nuduhake kawruh sampeyan, dudu keanehan? Aku njamin sampeyan ora.
                Kutipan: Gregory_45
                Napa aku kudu ngerti apa jenis kecoak sing ana ing sirahe?

                Lan iku bener pitakonan rhetorical. Cetha saka konteks. Tembung-tembung kasebut tegese - bakal ana kepinginan, nanging ana kesempatan.
                Kutipan: Gregory_45
                Dites. Nanging ora ing konfigurasi tengen. Lan pira banyu sing mili wiwit iku?

                Apa prabédan iku nggawe carane akeh banyu, instalasi lan fitur operasi wis dites, nanging ora ana liyane sing dibutuhake. Teknik kasebut ora owah wiwit wektu kasebut lan jelas apa sing bakal dikarepake.
                Kutipan: Gregory_45
                Kanggo Kaktus, ana versi DZ sing luwih maju, lan kudu diinstal.

                Dadi Kaktus nduweni unsur sing bisa diganti. Padha bisa diganti dening sembarang liyane.
                Kutipan: Gregory_45
                salah siji nyimpen karo sampeyan utawa njupuk menyang akun

                Kenapa ing akunku? Yen aku duwe keluhan babagan tembung sampeyan, aku ujar kanthi jujur.
                1. Grigory_45
                  Grigory_45 25 Agustus 2019 16:41
                  -4
                  Kutipan saka: Red_Baron
                  Apa sampeyan duwe inkontinensia lisan?

                  Aku teka menyang kesimpulan sing padha. Lan, kaya troll sing sempit, langsung, saka komentar pisanan, transisi menyang kapribaden diwiwiti. Nanging kita ora nggatekake iki, apa maneh sing dikarepake saka sampeyan?
                  Kutipan saka: Red_Baron
                  Kutipan: Gregory_45
                  kasunyatan sing waja multilayer apik, nanging ora bantuan.

                  Sepisan maneh - ngendi iki? Aku ora pengin ngrembug kualitas lan kabisan waja Keramik Inggris. Aku mung kasebut yen lagi digunakake.

                  Ya, sanajan kasunyatane dheweke wiwit sambat - ana, ujare, Inggris pancen pinter, ora nggunakake KAZ, bisa uga ora? Ayo, padha ngomong, keramik. Padha mangsuli sampeyan kok padha ora nggunakake, lan apa iku worth sijine KAZ lan DZ.
                  Nanging aku rumangsa ora bakal kedadeyan maneh.

                  Kutipan saka: Red_Baron
                  Apa prabédan iku nggawe carane akeh banyu, instalasi lan fitur operasi wis dites, nanging ora ana liyane sing dibutuhake. Teknik kasebut ora owah wiwit wektu kasebut lan jelas apa sing bakal dikarepake.

                  kanggo sing ing tank:
                  Kutipan: Gregory_45
                  Kanggo Cactus, ana versi DZ sing luwih maju, lan kudu diinstal. Padha ditrapake kanggo Arena - pilihan sing ana ing BMP-3 ora paling sukses. Pilihan sing luwih apik kanggo T-72, nanging kudu dirampungake kanggo BMP. Padha karo Afnanite saka Kurganets.
                  Intine ora ana kit siap kanggo BMP-3. Ana sistem sing ana, nanging kanggo nggantung ing telung, perlu kanggo nindakake R&D.


                  Kutipan saka: Red_Baron
                  Wis ing 18 unit sing dilengkapi maneh nggunakake tank karo KAZ Trophy

                  ing Oktober 2017, kontrak mung ditandatangani kanggo nglengkapi tank unit lapis baja tempur kanthi sistem perlindungan aktif (KAZ).
                  Lan mung sawetara sasi kepungkur, mobil teka ing Eropah. Iki diarani anyar.

                  Kutipan saka: Red_Baron
                  Yen aku duwe keluhan babagan tembung sampeyan, aku ujar kanthi jujur.

                  lan aku sajujure nyatakake, ing tembung sampeyan dhewe. Aku bisa nambah yen dheweke uga demagogue. Puas karo tingkat kejujuran?
                  1. Abang_Baron
                    Abang_Baron 25 Agustus 2019 18:57
                    -1
                    Aku ngomong yen wiwit awal aku ngerti sapa sing dakkarepake. nalika sampeyan wiwit kleru tembung kaya bocah, nalika sampeyan wiwit nyritakake dongeng kaya-kaya tembung sampeyan tegese liyane tinimbang sing ditulis. Inggih, incontinence verbal lan mlumpat saka topik menyang topik.
                    Kutipan: Gregory_45
                    Ya, sanajan kasunyatane dheweke wiwit sambat - ana, ujare, Inggris pancen pinter, ora nggunakake KAZ, mungkin ora?

                    Apa sampeyan paling ora bisa ngutip ing ngendi aku ngeluh babagan iki? Utawa mung ngomong maneh?
                    Aku nuduhake yen kaz lan dz ora wajib lan ora saben wong nggunakake. Nanging sampeyan maneh nyusun tembungku.
                    Kutipan: Gregory_45
                    Padha mangsuli sampeyan kok padha ora nggunakake, lan apa iku worth sijine KAZ lan DZ.
                    Nanging aku rumangsa ora bakal kedadeyan maneh.

                    Ya, sanajan tanpa sampeyan aku ngerti kenapa dheweke nggunakake, sampeyan mbaleni tembung saka wiki, kanthi kedok wahyu. incontinence maneh. Lan uga menehi KAZ.

                    Kutipan: Gregory_45
                    Lan mung sawetara sasi kepungkur, mobil teka ing Eropah. Iki diarani anyar.

                    Kutipan: Gregory_45
                    Amerika mung miwiti nyoba Trophy ing mobil.

                    Inggih, sampeyan ndeleng, wis dadi ora suwe, ora mung. Paling ora kita wis nambani sampeyan.
                    1. Grigory_45
                      Grigory_45 25 Agustus 2019 20:30
                      -2
                      Kutipan saka: Red_Baron
                      wiwit awal aku ngerti sapa sing dakdeleng

                      Aku uga mangertos saka awal banget sing aku wis dealing with - karo amatir ora nyukupi sing nganggep awake spesialis) Lucu))

                      Kutipan saka: Red_Baron
                      Apa sampeyan paling ora bisa ngutip ing ngendi aku ngeluh babagan iki?

                      ya mangga) Dip sampeyan ing kasenengan dhewe
                      Kutipan saka: Red_Baron
                      Mesthi ana sawetara pangertèn ing sawetara owah-owahan. Warrior padha tanpa DZ lan KAZ digunakake. Iku nganggo waja Chobham keramik. Minangka bagéan saka pesenan Challenger. Bisa uga worth mudhun ing dalan iki.

                      mangan?

                      Kutipan saka: Red_Baron
                      sampeyan mbaleni tembung saka wiki, ing guise saka wahyu

                      Kutipan saka: Red_Baron
                      incontinence maneh

                      aja ngadili dhewe. Aku mung ndeleng carane sampeyan nulis komentar, ndeleng ing pangilon))
                      1. Abang_Baron
                        Abang_Baron 25 Agustus 2019 21:51
                        -1
                        Kutipan: Gregory_45
                        Aku uga mangertos saka awal banget sing aku wis dealing with - karo amatir ora nyukupi sing nganggep awake spesialis) Lucu))

                        Iku lucu kanggo krungu saka sampeyan tembung dingerteni. Kanggo sawetara jam delirium, sampeyan ora bisa mangsuli frasa pisanan sampeyan. Kamangka wis bola-bali daksebutake. Dadi iki kabeh mung obrolan liyane saka sampeyan.
                        Kutipan: Gregory_45
                        ya mangga) Dip sampeyan ing kasenengan dhewe

                        kowe metu ngendi?
                        Kutipan: Gregory_45
                        mangan?

                        Nah, iki bodhomu sabanjure. Iku bakal luwih apik yen dheweke ora metu saka kono arep dunk liyane. Aku ora bisa nuduhake kutipan sing dakkandhakake, mula nglangi ing bahan favorit sampeyan. Panggonan sing apik kanggo sampeyan. Ing kutipan tembung-tembungku, ora ana siji-sijia tembung sing ora kudu digunakake KAZ. Ana tembung babagan waja keramik minangka bagéan saka waja. Ing kene uga, sampeyan nuduhake shrinkage otak lengkap, nanging arrogance ... kanggo udan. ing pungkasan, iku mung jenis ambruk. Nanging, maneh, iki normal kanggo sampeyan.
                        Kutipan: Gregory_45
                        aja ngadili dhewe. Aku mung ndeleng carane sampeyan nulis komentar, ndeleng ing pangilon))

                        Kabeh takdirmu nerjemahake panah kaya bocah sekolahan, nyatane liyane sing ditulis ora adoh saka pikiran sekolah. Sampeyan malah ora bisa maca apa sing ditulis biasane, lan nalika sampeyan nulis omong kosong dhewe, sampeyan langsung miwiti metu. Cepet njupuk sepisanan - "kanggo maca kanggo sinau - iku bakal tansah teka ing Handy." :)
        2. Grigory_45
          Grigory_45 25 Agustus 2019 15:32
          -2
          Kutipan saka: Red_Baron
          Warrior padha tanpa DZ lan KAZ

          lan iki carane isih padha nindakake. Iku Inggris))
          1. Abang_Baron
            Abang_Baron 25 Agustus 2019 15:56
            -1
            Apa sampeyan ndeleng foto kasebut? Iki minangka pagelaran ing sirkus, kayane aku wis nerbitake foto ing artikel babagan prajurit.
            Nanging ing perang, operasi lan liya-liyane, para Warriors melu nganggo busana kasebut?
            1. Grigory_45
              Grigory_45 25 Agustus 2019 16:30
              -2
              Kutipan saka: Red_Baron
              Nanging ing perang, operasi lan liya-liyane, para Warriors melu nganggo busana kasebut?

              Irak


              ing kit awak sing padha, mobil digunakake ing Afghanistan
              1. Abang_Baron
                Abang_Baron 25 Agustus 2019 16:34
                -1
                Inggih, deleng foto dhewe - iki dudu waja sing padha ing mesin sing ditampilake sadurunge.
                Saiki, foto kasebut nuduhake Chobham biasa lan gril.
    3. Abang_Baron
      Abang_Baron 25 Agustus 2019 15:16
      -1
      Omong kosong maneh.
      Kutipan saka Mega Marcel
      Nanging ing tentara, sakperangan alesan, minangka BMP3, malah tanpa pangayoman dinamis, iku.

      Yen sampeyan nglengkapi BMP3 DZ, banjur kabeh padha ing tentara, iku bakal paling asring tanpa iku. Kok digawa terus. Malah ing sisih kulon, sawetara unsur pangayoman wis dibusak ing kondisi normal.
      Ora let suwe ana artikel babagan Prajurit Inggris, mula dheweke ora duwe perlindungan dinamis. Mbayangno - ora cocog kanggo kita sivopaws, Inggris dhewe.
      Kutipan saka Mega Marcel
      Senajan Amerika dilengkapi akeh Bradleys karo paling dinamis.

      Contone, amarga dheweke aktif nyerang tank ATGM. BMP3 ora duwe tugas kaya ngono.
      Kutipan saka Mega Marcel
      Pira regane upgrade BMP3 menyang modifikasi Dragoon?

      Lan kenapa sampeyan mutusake manawa BMP3 kudu ana ing modifikasi Dragoon?
      Kutipan saka Mega Marcel
      Ing kasus apa wae, kendaraan Kurganets anyar luwih apik tinimbang BMP3, sing digawe ing taun 80-an ing abad kaping 20. Yen mung amarga nduweni potensi modernisasi sing luwih dhuwur.

      Brad apa. Mobil sing beda-beda kanthi kemampuan sing beda-beda.
      Kutipan saka Mega Marcel
      Sampeyan perlu kanggo nglengkapi BMP3 kanthi proteksi dinamis modern lan piranti modern lan mboko sithik, amarga sumber daya wis entek, ganti menyang Kurgan, amarga iki minangka pendekatan sing paling rasional. Hooray patriot kanggo?

      Mesthi ora. Loro-lorone mobil kudu. Siji luwih murah, luwih entheng kanggo tugase, liyane abot lan luwih dilindhungi kanggo awake dhewe.
      Lan kepiye para patriot? mung ngelingi minangka ngelawan sampeyan?
      1. Grigory_45
        Grigory_45 25 Agustus 2019 17:05
        -3
        Kutipan saka: Red_Baron
        Kutipan saka Mega Marcel
        Senajan Amerika dilengkapi akeh Bradleys karo paling dinamis.

        Contone, amarga dheweke aktif nyerang tank ATGM

        Dhuh Gusti, ana apa iki? DZ ing kendaraan tempur infanteri dipasang ora kanggo nglindhungi saka kekalahan BOPS, nanging kanggo nglindhungi senjata kumulatif - saiki pesenan infanteri wis jenuh karo macem-macem PTS, saka RPG-7 kuna nganti ATGM. Dheweke sing makili bebaya, dudu tank.

        Kutipan saka: Red_Baron
        Kutipan saka Mega Marcel
        Ing kasus apa wae, kendaraan Kurganets anyar luwih apik tinimbang BMP3, sing digawe ing taun 80-an ing abad kaping 20. Yen mung amarga nduweni potensi modernisasi sing luwih dhuwur.

        Brad apa. Mesin sing beda-beda kanthi kemampuan sing beda

        opo iku omong kosong? Mesin duwe tujuan sing padha, dirancang kanggo nindakake fungsi sing padha.

        Kutipan saka: Red_Baron
        Loro-lorone mobil kudu

        iki pancen omong kosong. Yen kita ngomong babagan B-11 (Kurganets) lan BMP-3. Yen sampeyan butuh kendaraan tempur infanteri abot lan entheng, mula iki kudu T-15 lan B-11. Liyane bab iku ora bakal.
        1. Abang_Baron
          Abang_Baron 25 Agustus 2019 19:06
          -1
          Kutipan: Gregory_45
          Dhuh Gusti, ana apa iki? DZ ing kendaraan tempur infanteri dipasang ora kanggo nglindhungi saka kekalahan BOPS, nanging kanggo nglindhungi senjata kumulatif - saiki pesenan infanteri wis jenuh karo macem-macem PTS, saka RPG-7 kuna nganti ATGM. Dheweke sing makili bebaya, dudu tank.

          Aku bakal pitutur marang kowe rahasia, nembak tank uga bisa kumulatif.
          Kutipan: Gregory_45
          opo iku omong kosong? Mesin duwe tujuan sing padha, dirancang kanggo nindakake fungsi sing padha.

          omong kosong iku iki mesin temen beda karo Kapabilitas beda. Nanging aku mikir bakal angel kanggo sampeyan ngerti.
          Kutipan: Gregory_45
          iki pancen omong kosong. Yen kita ngomong babagan B-11 (Kurganets) lan BMP-3. Yen sampeyan butuh kendaraan tempur infanteri abot lan entheng, mula iki kudu T-15 lan B-11. Liyane bab iku ora bakal.

          Inggih, sampeyan bakal nemtokake apa sing sampeyan butuhake ing omah. Miturut cara, padha ora ngomong "kanggo", padha ngomong "bab", kita ora ing desa.
          1. Grigory_45
            Grigory_45 25 Agustus 2019 20:24
            -2
            Kutipan saka: Red_Baron
            Aku bakal pitutur marang kowe rahasia, nembak tank uga bisa kumulatif

            Aku bakal ngandhani sampeyan rahasia - aku ngerti banget))
            Sing. sampeyan konfirmasi yen tugas utama sensing remot ing kendaraan lapis baja cahya yaiku pangayoman marang amunisi kumulatif. Ing kasus iki, iku ora malah worth argue karo komentar, amarga kasempatan kanggo njaluk COP saka tank bisa diabaikan ing hubungan kanggo njaluk guarantor saka RPG utawa ATGM saka ATGM.

            Kutipan saka: Red_Baron
            padha mesin temen beda karo Kapabilitas beda.

            Aku mbaleni - mesin iki duwe tujuan sing padha. Nanging sampeyan tenan
            Kutipan saka: Red_Baron
            bakal angel dimangerteni.


            Aku ora komentar ing liyane, amarga statements saka demagogue lan wong tuwa grumbling
            1. Abang_Baron
              Abang_Baron 25 Agustus 2019 21:44
              -1
              Kutipan: Gregory_45
              Sing. sampeyan konfirmasi sing tugas utama remote sensing ing kendaraan waja cahya pangayoman marang amunisi kumulatif.

              Yaiku, yen aku ngomong babagan amunisi kumulatif, kabeh padha, kudu dianggep sapa wae sing dakkarepake. Sampeyan ora kudu terus nulis kanggo aku. Sampeyan uga ora nggawe akeh kanggo sampeyan.
              Kutipan: Gregory_45
              Aku bakal ngandhani sampeyan rahasia - aku ngerti banget))

              Inggih, paling aku mbukak mripatku kanggo sampeyan :)
              Kutipan: Gregory_45
              Aku mbaleni - mesin iki duwe tujuan sing padha. Nanging sampeyan tenan

              Maneh, iki mobil beda karo kemampuan beda.
              Kutipan: Gregory_45
              Aku ora komentar ing liyane, amarga statements saka demagogue lan wong tuwa grumbling

              Ya, lan sadurunge iku ora komentar, nanging segara banyu lan metu saka panggonan statements.
              1. Grigory_45
                Grigory_45 25 Agustus 2019 21:53
                -3
                Kutipan saka: Red_Baron
                Sampeyan ora kudu terus nulis kanggo aku

                kang dak pitutur marang kowe. Saka komentar pisanan sampeyan.

                Nyuwun pangapunten, nanging sampeyan personifikasi paribasan: "aja ndemek g ..., ora mambu"
                Sampeyan duwe tujuan siji - ora kanggo diskusi sing konstruktif (ing gagasan menarik kadhangkala lair), nanging kanggo nuduhake "bener sing luar biasa." Senajan ora bener. Wong-wong kuwi mung njijiki. Yen EGO sampeyan ngidini, aja nulis maneh, aku ngerti yen sampeyan pancen amatir. Ora menarik.
                Aku bisa ngisi sampeyan nganti lengkap, nanging aku ora kasengsem. Aku duwe tujuan liyane kanggo tetep ing sumber iki, lan ora kanggo marem kepuasan pribadi dhewe, kaya sampeyan.
                1. Abang_Baron
                  Abang_Baron 25 Agustus 2019 22:00
                  -1
                  Sampeyan duwe CHSV banget inflated, dadi luwih supaya tinimbang bantahan sampeyan dipeksa kanggo terus-terusan geser menyang chatter lan stupidity. Iki dadi cetha saka kirim pisanan, ngendi sampeyan nulis babagan pas waja kanggo BMP-3, kang wis ana. Nanging dheweke ora duwe keberanian utawa kapinteran kanggo ngakoni kesalahane. Sampeyan terus mbuwang panah lan nggawe alesan ing kabeh cara kaya bocah. Kanggo ngisi sampeyan ngisi kabeh sing bisa, aku wis suwe ora weruh rasa isin lan pemikiran sing kaya ngono. dadi akeh off-topik banyu lan twisting phrases wong liya. Katon gumunggunge wong bodho cilik, karo mesem bungah, lumayu, kaya ndhuk lawan, lan nggosok tangane, nanging nyatane dheweke saya bodho lan ngremehake awake dhewe. Kabeh iki ngandika saka masalah ing sirah, pemahaman boten cecek saka kasunyatan lan Bunch saka Komplek. Iku kabeh katon pathetic lan njijiki, kaya liyane whiner lawas wiwit cackle minangka dheweke saiki reorganisasi ana sing wis lali. Sampeyan kudu dianggep, luwih apik nganggo listrik, lan maca lan ngrungokake luwih akeh tinimbang ngobrol. Dadi paling ora sampeyan bakal katon kaya balabolka sengsara.
                  1. Grigory_45
                    Grigory_45 25 Agustus 2019 22:25
                    -2
                    Kutipan saka: Red_Baron
                    Sampeyan kudu dianggep

                    njaluk diobati. aja kenceng)
                    Kutipan saka: Red_Baron
                    luwih apik karo listrik

                    Njupuk saran. Rekomendasi 10 kV
  6. lucul
    lucul 25 Agustus 2019 09:03
    +2
    BMP-3 bakal nampa pangayoman saka cangkang lan pluru

    Ya, lan uga bisa nahan hit saka Death Star.
    Nganyarke kabeh BMP-3 menyang level Dragoons. Kabeh BMP 1/2 didol utawa dibusak.
    1. Abang_Baron
      Abang_Baron 25 Agustus 2019 15:26
      -3
      Nah, ayo mbantah yen sampeyan mikir iki ora kaya ngono.
      Kutipan saka lucul
      Nganyarke kabeh BMP-3 menyang level Dragoons. Kabeh BMP 1/2 didol utawa dibusak.

      Ayo kita mutusake dhewe, apa?
    2. Grigory_45
      Grigory_45 25 Agustus 2019 17:07
      -2
      Kutipan saka lucul
      Nganyarke kabeh BMP-3 menyang level Dragoons

      Nanging apa, Dragoon duwe pangayoman sing luwih apik tinimbang BMP-3 kanthi waja lan KAZ?
      Miturut cara, Dragoon duwe motor ing ngarep. Apa sampeyan kudu kurban kekandelan saka waja frontal kanggo njaga distribusi bobot?
      1. lucul
        lucul 25 Agustus 2019 18:14
        0
        Nanging apa, Dragoon duwe pangayoman sing luwih apik tinimbang BMP-3 kanthi waja lan KAZ?

        Sing padha, mung kompartemen pasukan ing Dragoon sing luwih apik ...
        1. Grigory_45
          Grigory_45 25 Agustus 2019 21:57
          -1
          Kutipan saka lucul
          Semono uga

          mbenerake

          Kutipan saka lucul
          mung kompartemen pasukan ing Dragoon luwih apik

          ora, ora luwih apik. Sisih ngisor modul tempur protrudes menyang DO, banget Watesan pasukan landing. Ing mratelakake panemume, iki luwih wiyar ing BMP-3 (Aku wis ing BMP-2, lan BMP-3, lan BMD-4, lan ing Dragoon)
  7. Nikolaevich I
    Nikolaevich I 25 Agustus 2019 09:08
    +3
    Miturut cara, sistem KAZ "Arena" piye wae dites ing BMP-3 ... lan kanthi cara, tes kasebut ditindakake ing kondisi pertempuran ing Chechnya, miturut penulis artikel sing ngomong babagan iki. Yen sampeyan "milih" "sawetara" KAZ, mula bisa uga dadi kompleks sing digawe adhedhasar KAZ "Arena" ... Aku ora "nawakake" "Arena" ing wangun "murni"; amarga saka " wayahe "Akeh wektu wis liwati kanggo katon saka Komplek iki, lan ing wektu iki gagasan anyar wis muncul ... Ing sistem Arena, iku narik kawigaten, pisanan kabeh, ing" flat "konstruksi" counter-amunisi ", sing ngidini sampeyan mbentuk fragmentasi sing diarahake utawa" multi-nuklir ", balok profil lebar "... Ing "dasar" amunisi kasebut, "anyar" kudu digawe ... Fitur
    Iki "counter-amunisi" nganggep ing ngisor iki: 1. rod "pendorong" tinimbang squib mbuwang; 2. stabilizer amunisi ing jalur penerbangan; 3. koreksi posisi amunisi ing papan; 4. sensor gulungan sudut; 5. radio utawa laser panrima printah kanggo njeblug amunisi. Bebarengan karo panel fragmentasi utawa "multi-nuklir", "amunisi kontra" bisa dilengkapi panel ejeksi "monolitik" supaya bisa mengaruhi inti BOPS lan nyuda bebaya kanggo infanteri. "Amunisi counter" bisa murub loro-lorone ing bidang horisontal utawa miring, lan munggah ing bidang vertikal. Iku gumantung saka arah "vektor pertempuran" peluncur lan desain peluncur ...
    1. Grigory_45
      Grigory_45 27 Agustus 2019 19:40
      +1
      Kutipan: Nikolaevich I
      Miturut cara, sistem KAZ "Arena" piye wae dites ing BMP-3 ...

      wis dadi. kompleks apik)

      Kutipan: Nikolaevich I
      tes ditindakake ing kahanan pertempuran ing Chechnya, miturut penulis artikel kasebut

      Jujur, aku durung krungu bab iki. Sanajan kayane aku ngerti meh kabeh babagan BMP-3 ...

      Kutipan: Nikolaevich I
      Aku ora "nawakake" "Arena" ing wangun "murni" sawijining; akeh wektu wis liwati wiwit "wayahe" munculé kompleks iki lan ing wektu iki gagasan anyar wis muncul ..

      voot) kang nyoba kanggo ngirim kanggo sawetara sing ora ngerti tenan. Njupuk salah siji Arena utawa Afghanit minangka basis, lan adaptasi Komplek kanggo mobil. Iki, mesthi, mbutuhake OKR, nanging cendhak lan prasaja. Ing output - Komplek kanthi fungsi bisa nglindhungi saka granat lan ATGMs

      Kutipan: Nikolaevich I
      Bebarengan karo panel fragmentasi utawa "multi-nuklir", "amunisi kontra" bisa dilengkapi panel "monolitik" sing dibuwang supaya bisa mengaruhi inti BOPS.

      Aku iki overkill. Kemungkinan tabrakan langsung antarane kendaraan tempur infanteri lan tank bisa diabaikan. Apa worth iku kanggo Ngartekno complicate lan nambah biaya Komplek? Sawise kabeh, fungsi utamane yaiku nglindhungi infanteri saka senjata anti-tank, yaiku RPG lan ATGM.
      1. Nikolaevich I
        Nikolaevich I 28 Agustus 2019 01:45
        0
        Kutipan: Gregory_45
        Jujur, aku durung krungu bab iki

        Ya, aku kudu maca artikel kaya ngono ... Aku ora yakin yen aku bakal nemokake ing "arsip"ku, amarga. Sawetara wektu kepungkur, bagean penting saka informasi "ilang" ing komputer ...
        Kutipan: Gregory_45
        Njupuk salah siji Arena utawa Afghanit minangka basis, lan adaptasi Komplek kanggo mobil.

        Matur nuwun kanggo mangerteni lan ndhukung "gagasan"! hi
        Kutipan: Gregory_45
        Aku iku overkill

        Dadi, aku "nawakake" kanggo "panuku" pilihan sing beda-beda, lan dheweke "milih"! nglirik
  8. Narak-zempo
    Narak-zempo 25 Agustus 2019 09:19
    -2
    Ing kene ditulis babagan kekalahan infanteri dhewe nalika KAZ dipicu. Lan apa babagan radar, sing, ora kaya senjata sing ngrusak, bakal terus digunakake ing perang? Gelombang mikro sing gedhe banget ing atap, bisa uga nyebabake kobongan serius.
    1. Sarduor
      Sarduor 25 Agustus 2019 09:31
      +5
      Iki dudu radar gelombang mikro, lan ora ana daya sing cukup kanggo nyebabake kobong. Sirah bakal lara paling akeh lan sawise jam kerja.
      1. Narak-zempo
        Narak-zempo 25 Agustus 2019 09:37
        +1
        Quote: Sarduor
        Iki dudu radar gelombang mikro

        Lan apa maneh sing bisa dadi radar kanggo ndeteksi lan nglacak obyek cilik kanthi kacepetan dhuwur?
        1. Sarduor
          Sarduor 25 Agustus 2019 09:47
          +2
          milimeter.
          1. venik
            venik 25 Agustus 2019 11:46
            -1
            Quote: Sarduor
            milimeter.

            =======
            Utawa luwih- centimeter!
    2. Grigory_45
      Grigory_45 27 Agustus 2019 19:44
      0
      Kutipan saka Narak-zempo
      Lan apa babagan radar, sing, ora kaya senjata ngrusak, bakal terus digunakake ing perang?

      nggebug karo shrapnel ora mungkin
      Kutipan saka Narak-zempo
      Microwave sing gedhe banget

      daya radar kurang. Jarake mung watara satus meter. Saka radar KAZ, akurasi sing dhuwur banget dibutuhake, lan ora ana jarak (yen ora, komputer kompleks bakal edan amarga ngitung lintasan sing mabur ing medan perang)
      1. Narak-zempo
        Narak-zempo 27 Agustus 2019 23:02
        0
        Kutipan: Gregory_45
        nggebug karo shrapnel ora mungkin

        Ya, aku ora ngomong babagan kekalahan radar, nanging babagan cara kerja radar bakal mengaruhi wong-wong sing ana ing sekitar mobil.
        Gelombang mikro uga nduweni daya sing relatif cilik, nanging yen magnetron diarahake menyang wong, mesthine ora cukup.
      2. Narak-zempo
        Narak-zempo 27 Agustus 2019 23:08
        0
        Kutipan: Gregory_45
        Yen ora, komputer saka Komplek bakal dadi edan saka ngitung lintasan mabur liwat paprangan

        Dheweke kudu ndeteksi soko ing jarak sing adoh, utamane BOPS. Lan kanggo kakehan modul komputasi, Aku iku bisa mulang "ora weruh", contone, obyek karo kacepetan sudut wujud relatif kanggo mesin, IE, temenan mabur dening.
        1. Grigory_45
          Grigory_45 28 Agustus 2019 09:16
          0
          Kutipan saka Narak-zempo
          Dheweke kudu nemtokake jarak sing adoh

          ora perlu. Luwih penting yaiku kacepetan kabeh sistem kompleks supaya duwe wektu kanggo nanggapi ancaman.
          Range deteksi target mlebu radar KAZ Arena, contone - 50 meter

          Kutipan saka Narak-zempo
          Minangka kanggo kakehan saka modul komputerisasi, Aku iku bisa mulang "ora weruh", contone, obyek karo kacepetan sudut wujud relatif kanggo mesin, IE, temenan mabur liwat.

          Kanggo nemtokake manawa amunisi kasebut ngancam utawa ora, perlu kanggo nemtokake kacepetan (tiba-tiba watu sing diunggahake kanthi celah cedhak utawa granat tangan), EPR (ukuran obyek - dumadakan iki kaliber cilik. projectile) lan paling sethithik kira-kira ngetung lintasan. Kabeh iki minangka daya komputasi. Alami, amunisi sing ora ngancam kendaraan ora dijupuk kanggo ngiringan lan lintasan luwih ora dipantau. Nanging kanthi nambah volume spasi sing dipindai, beban ing komputer mundhak kanthi eksponensial. Mulane, sawetara deteksi radar KAZ cilik, lan wiwit sawetara cilik, ora perlu kanggo daya liyane.
  9. Zaurbek
    Zaurbek 25 Agustus 2019 10:05
    +2
    Tanpa KAZ, konflik sabanjure bakal nyebabake kerugian gedhe ing kendaraan lan wong sing nganggo waja. ATGM saka generasi kaping 2 tindak menyang massa lan kabeh wong wis duwe.
  10. Izotovp
    Izotovp 25 Agustus 2019 10:38
    0
    Derivasi kudu dicabut saka pasukan kebangkrutan lan kompartemen karo rudal kanggo macem-macem tujuan kanthi peluncuran vertikal kudu dipasang ing situs kebangkrutan. Lan dheweke kudu tumindak bebarengan karo Shell.
  11. venik
    venik 25 Agustus 2019 11:05
    +2
    "....Ing wektu sing padha, kompartemen transmisi mesin dipindhah menyang ngarep kendaraan, sing nambah keamanan paratroopers lan kru. Nyatane, mung ing "Dragoon" perancang Rusia nguripake tata letak klasik kanggo kendaraan tempur infanteri saka negara liya.. ....."
    =======
    Apa omong kosong, Sergey Yuferev! wong bodho klasik kanggo ASING???? Lan apa tata letak menarik kanggo BMP-1 pisanan ing donya (lan pangembangan luwih saka BMP-2) ??? BMP-3 mung siji-sijine BMP ing Tentara Soviet lan Rusia, sing duwe tata letak sing padha karo kendaraan tempur. ndharat - karo mesin ing buritan!!! Persis!!!
  12. garri lin
    garri lin 25 Agustus 2019 12:25
    +1
    Ing obrolan babagan KAZ, dheweke kerep nyebutake kekalahan infanteri sing dismounted kanthi nyerang unsur KAZ lanang, nanging arang banget nyatakake kemungkinan prajurit sing kena pecahan amunisi sing dicegat mungsuh. Aku mikir gawe piala kanggo infanteri saka ngrusak ATGM sing ora tekan tank bakal luwih gedhe. Masalah iki jarang dibahas. Aku infantri mung kudu absen ing arah ngendi shelling bisa. Paling cedhak karo teknologi.
    1. Abang_Baron
      Abang_Baron 25 Agustus 2019 15:32
      0
      Aku mikir yen ngomong babagan KAZ, tegese ora mung unsur KAZ sing nggumunake, nanging efek saka tumindake. Sing, mesthi, kalebu pecahan amunisi sing dicegat. Nanging aku mikir. cukup rightly ngelingi.
      1. garri lin
        garri lin 25 Agustus 2019 15:42
        +1
        Nalika ngomong babagan Trophy, wong Yahudi asring nandheske yen submunitions (inti) mung mabur menyang amunisi kasebut. Tumindak mbledhos dhuwur lan unsur striking sing mabur ing arah liya meh ora ana, saengga bisa nyuda kemungkinan ngalahake infanteri dhewe. Nice, pendekatan jujur. Ya, lan amunisi sing dicegat kadhangkala ora njeblug, nanging dirusak.
        1. Abang_Baron
          Abang_Baron 25 Agustus 2019 16:02
          0
          [media=https://rutube.ru/video/85f55ef7f38a8bead74eaf4c6c7ab812/]
          Punika dipikir ing RPG-9 mudhun
          katon cetha ing kono yen granat kasebut kena sawetara unsur sing mabur ora menyang target, nanging menyang target.
          1. garri lin
            garri lin 25 Agustus 2019 17:53
            0
            Sayange, video ora mbukak. Nanging inti saka iki ora owah. Infantri kudu ora ana ing sektor sing bisa ditindakake kanggo ngindhari kompromi sing nggegirisi.
            1. Abang_Baron
              Abang_Baron 25 Agustus 2019 19:16
              0
              Kutipan saka garri lin
              Infantri kudu ora ana ing sektor sing bisa ditindakake kanggo ngindhari kompromi sing nggegirisi.

              ya
  13. Strashila
    Strashila 25 Agustus 2019 12:35
    0
    Ing modernisasi, kaputusan kudu digawe, iku siji bab yen mesin nahan kemampuan kanggo independen meksa alangan banyu, iki bakal dadi salah siji pilihan. Yen sampeyan nindakake murni tanah, banjur liyane bisa. Lan minangka asil, perancang bakal njagong mudhun, ngetung, nggawe putusan, iki bisa, nanging iki ora mesthi, ora ana cadangan ing syarat-syarat daya engine utawa daya tahan saka suspensi lan kemampuan salib negara, kene iku. teknis perlu kanggo nggawe proyek anyar adhedhasar syarat anyar saka kasunyatan gesang.
    1. prodi
      prodi 25 Agustus 2019 14:10
      0
      karo peralatan ngambang, sampeyan kudu kanthi teoritis ngatasi dilema: ing tangan siji, kendaraan sing dilacak luwih apik kanggo nambah bobot lan luwih logis kanggo nggawe luwih dilindhungi kanthi biaya buoyancy; ing tangan liyane, iku akeh harder kanggo kendaraan rodha kanggo metu saka banyu menyang gisik. Nyatane, MO terus ngadeg jejeg
      1. Abang_Baron
        Abang_Baron 25 Agustus 2019 15:34
        0
        Utawa nggunakake macem-macem mesin.
        1. prodi
          prodi 25 Agustus 2019 16:06
          0
          ya, supaya wong-wong mau ing paling pisanan arep - iku pancene bisa ing laku kanggo njaga buoyancy arang digunakake meh kabeh kendaraan waja cahya, utawa iku luwih apik kanggo nyimpen peralatan kuwi ing cadangan?
          1. Abang_Baron
            Abang_Baron 25 Agustus 2019 16:14
            -1
            Kutipan saka prodi
            ya, supaya wong-wong mau ing paling pisanan arep - iku pancene bisa ing laku kanggo njaga buoyancy arang digunakake meh kabeh kendaraan waja cahya, utawa iku luwih apik kanggo nyimpen peralatan kuwi ing cadangan?

            Sawetara sasi kepungkur, kita korespondensi karo wong sing njlèntrèhaké kanthi rinci babagan maneuverability peralatan ngambang. Lan aku cenderung setuju karo dheweke.
            Lan dheweke wis mutusake kabeh. Mulane latihan ditindakake, kalebu meksa alangan banyu.
            1. prodi
              prodi 25 Agustus 2019 16:48
              -1
              uga, sawise kabeh, ora equalize latihan ngrancang lan "rutin kikuk" nggunakake pertempuran praktis, utamané kanggo dangu
            2. Jagung
              Jagung 25 Agustus 2019 17:52
              0
              Gusti Allah ngalang-alangi, 1 persen peralatan paling canggih melu "latihan" kasebut, kanggo kabeh latihan liyane, paling apik, kalebu miwiti mesin lan ngubengi kothak.
      2. Jagung
        Jagung 25 Agustus 2019 17:49
        -1
        ing tangan katelu, ora ana sing mangerténi apa neraka sampeyan kudu buoyancy kanggo peralatan senjata gabungan. Oke, kebangkrutan, pengintaian oke, nanging kenapa bedhil motor saka macem-macem derajat elit (inti utama saka tentara kontinental) butuh peralatan castrated, sing isih ora dimaksudake kanggo operate kanthi terpisah saka pasukan utama ?!
        Pitakonan iki asring diunggahake minangka pitik jago ing Kfgan, Chechnya utawa Georgia, nanging isih ana ...
        1. prodi
          prodi 25 Agustus 2019 18:07
          -1
          uga, ya, kene carane liya kanggo ngirim kanggo wong-wong mau sing buoyancy tansah teka ing beyo saka keamanan.
          Paling ora, aku durung nate ndeleng panel waja tambahan (ing sisih utawa atap) ing endi wae, diunggahake, yen perlu, ngubengi dek dadakan, supaya bisa nambah sawetara meter kubik pamindahan lan nutupi pasukan sing lungguh ing sisih ndhuwur nganggo peluru. waja (uga, padha ora bisa uap nang bener!)
        2. adoh
          adoh 26 Agustus 2019 17:41
          0
          Karl, Afghanistan, Chechnya lan Georgia - iki dudu perang kita. Perang kita, sing kita tansah nyiapake, yen sampeyan ora ngerti - termonuklir, kanggo extermination: 10 menit - kru smeared mobil karo tong minyak grease, mbuwang saperangan barel lenga solar ing suspensions, mriksa nyaring. unit lan ndamel, tanpa dismantling dalan, liwat kali, gunung lan sawah.
          Mulane, kabeh kudu ngambang lan ing uler.
    2. Abang_Baron
      Abang_Baron 25 Agustus 2019 15:33
      0
      Sampeyan bisa nggunakake mung sawetara opsi. Saka sudut pandang desain, aku ngerti, ora ana alangan. Mesin dites karo kabeh versi bisa, ana anyar, engine banget kuat.
  14. kunstkammer
    kunstkammer 25 Agustus 2019 15:04
    0
    Kutipan saka: svp67
    Model BPM-1 lan "Kurganets-25" ing skala sing padha

    lan apa? Lan yen sampeyan nyumerepi pangayoman padha ing BMP-1 ing Kurganets lan sijine pangayoman mine ing ngisor? Aku sing BMP-shka bakal tuwuh ing mripate sedulur nganti skala Kurganets.
    Aku percaya yen ndharat lan kru kendharaan mung bakal matur nuwun.
    1. svp67
      svp67 25 Agustus 2019 15:08
      0
      Kutipan saka kunstkammer
      Lan yen sampeyan nyumerepi pangayoman padha ing BMP-1 ing Kurganets lan sijine pangayoman mine ing ngisor? Aku sing BMP-shka bakal tuwuh ing mata kanggo ukuran Kurganets.

      Ceko duwe proyek sing menarik kanggo modernisasi BMP-1,2 kita

      Lan jujur, aku ora keberatan yen kita nggawe barang sing padha, kanggo tentara lan ekspor.
      1. Abang_Baron
        Abang_Baron 25 Agustus 2019 16:11
        0
        Sa adoh aku ngerti, Jackal nggunakake menara anyar lan awak wis redone. Iki saka sing utama, lan sanajan kekuwatane wis tambah, revisi kasebut signifikan lan luwih larang tinimbang owah-owahan. Iku misale jek kula sing nindakake soko kanggo ekspor bakal larang banget kanggo customer. Saiki ana akeh sing lawas, ana Polandia kanthi owah-owahan minimal, ana Ukrainia lan akeh Cina. Maksudku siap-digawe gedhe-gedhe bekas, kang bakal biaya akeh kurang. Apa menehi Jackal anyar dhasar? Dikirim pesenan? Ora masalah kanggo nganyarke. Menara iku ora ala ing kawitan marketing. Maneh, sawayah-wayah aku ngerti, permeabilitas saya elek, amarga nambah massa layar.
        Iku misale jek kula, Aku tansah ngandika kasebut kanthi teliti, iku luwih apik kanggo nindakake upgrade hinged, luwih murah.
        1. svp67
          svp67 25 Agustus 2019 16:45
          0
          Kutipan saka: Red_Baron
          Sa adoh aku ngerti, Jackal nggunakake menara anyar lan awak wis redone.

          Ora cukup menara, nanging modul pertempuran ... Kita uga duwe akeh

          Ya, mesthi, awak wis ngalami owah-owahan, wis tambah ing dhuwur, wis renovasi gendheng lan bagéan saka sisih, nanging wis luwih aman lan trep kanggo pertempuran lan transportasi infantri.
          Kutipan saka: Red_Baron
          Apa menehi Jackal anyar dhasar?

          Nawakke dumunung beda, bledosan-proofness saka kebangkrutan, penak metu lan mlebu.
          Kutipan saka: Red_Baron
          Maneh, sawayah-wayah aku ngerti, permeabilitas saya elek, amarga nambah massa layar.

          Mesin sing luwih kuat wis dipasang ing kana, untunge ana papan sing luwih akeh, nanging kita duwe UTD-29, aku mikir yen bakal pas karo biasane.
      2. Grigory_45
        Grigory_45 25 Agustus 2019 17:16
        -1
        Kutipan saka: svp67
        Lan jujur, aku ora keberatan yen kita nggawe barang sing padha, kanggo tentara lan ekspor.

        Lan sampeyan ngira pira biaya upgrade kasebut? Ora akeh mobil "native" - ​​rollers lan gooses)). Apa ora luwih efisien kanggo nggawe mobil anyar langsung?
        Senadyan kasunyatan sing malah modern "loro" kaya "Jackal" ora tekan tingkat - paling padha "troika"
        1. svp67
          svp67 25 Agustus 2019 17:20
          0
          Kutipan: Gregory_45
          Ora akeh mobil "native" - ​​rollers lan gooses))

          Iki amarga armor jarak onboard, misale jek. Ora jelas manawa model lawas duwe atap sing dipotong, sing ora angel, sisih dilas sebagian, mula akeh "wanita tuwa" saka BMP.
          Kutipan: Gregory_45
          Senadyan kasunyatan sing malah modern "loro" kaya "Jackal" ora tekan tingkat - paling padha "troika"

          Ing cara apa iku gagal? Jajal di temtokake.
          1. Grigory_45
            Grigory_45 25 Agustus 2019 20:16
            -1
            Kutipan saka: svp67
            sisih wis sebagian gandheng ing, supaya ana akeh

            Ora, meh kabeh anyar. Saka mobil lawas - mung ngisor lan NLD. Kajaba iku, tata letak kendaraan wis direvisi kanthi radikal (loro babagan DO, lan babagan departemen kontrol lan pertempuran) Plus - uncalan lawas lan nginstal mesin anyar, mbusak BO lan nginstal remot- kontrol BM, ngganti komunikasi, nginstal piranti anyar ... Miturut laporan pangembang piyambak
            janji BMP "Jackal" diadopsi saka BMP-1 lan BMP-2 mung sawetara unsur saka undercarriage lan mriem otomatis 30-mm. Kabeh unit liyane saka mesin iku salah siji pembangunan rampung anyar utawa akeh banget redesigned unsur teknologi dhasar.

            Mulane, modernisasi kasebut - utawa luwih, restrukturisasi mesin (yen kita nggambar analogi, padha karo nggawe Vikramaditya saka Gorshkov) ora bisa murah lan ditindakake "ing dhengkul".

            Apa sing luwih murah tinimbang BMP-3? Ing rega iso dibandhingke - tingkat ngisor saka pangayoman waja lan senjata. Ing mratelakake panemume, Jackal ora dadi luwih mesin gelut minangka demonstrator teknologi lan kabisan - padha ngomong, kita uga bisa.
            Mobil iki dikenalaké ing 2013. Apa ana pelanggan? sa adoh aku ngerti, iku ora.
            1. svp67
              svp67 25 Agustus 2019 20:38
              -1
              Kutipan: Gregory_45
              Miturut pangembang dhewe,

              Nanging uga, miturut laporan, 65% mobil lawas disimpen ing mobil iki.
              Kutipan: Gregory_45
              Ing rega iso dibandhingke - tingkat ngisor saka pangayoman waja lan senjata.

              Iku cetha karo senjata, nanging ing syarat-syarat pangayoman waja, Aku ora setuju. amba luwih gedhe saka inclination saka VLD, engine ing irung, kabeh bisa mbalikke
              Kutipan: Gregory_45
              Ing mratelakake panemume, Jackal ora dadi luwih mesin gelut minangka demonstrator teknologi lan kabisan - padha ngomong, kita uga bisa.

              Aku setuju. Nanging isih mobil menarik. Aku pengin duwe perusahaan kaya ngono sing bisa nggawe demonstran kaya ngono. Siji Kurganmashzavod jelas ora narik proses nglengkapi maneh pasukan karo kita
              1. Grigory_45
                Grigory_45 25 Agustus 2019 20:52
                -2
                Kutipan saka: svp67
                Ing babagan pangayoman waja, aku ora setuju. amba luwih gedhe saka inclination saka VLD, engine ing irung, kabeh bisa mbalikke

                ora, dheweke ora bisa. Siji alesan prasaja - kanggo alesan sing padha merkava ora bisa duwe pangayoman waja ing irung iso dibandhingke karo tank saka tata letak klasik. Mesin lan transmisi luwih abot tinimbang waja. Nanging ing wektu sing padha, padha ora pangayoman, amarga construction digawe saka aluminium lan wesi cast, pierced dening crowbar utawa cum jet, kapenuhan solarium lan lenga - uga, iki ora pangayoman ... Kasunyatan bilih daya unit ing irung serves minangka pangayoman punika mitos.
                BMP-3 wis sandwich ngalangi saka aluminium spasi lan waja baja ing irung. Lan amba amba saka inclination saka VLD mung ing pangarep-arep saka mbalek. Apa karo amunisi kumulatif ora menehi akeh pangarep-arep. Saka penembake - ya, ana kasempatan.

                Kutipan saka: svp67
                Nanging isih mobil menarik.

                menarik, sing ndhukung sing? Aku mung ngomong babagan advisability upgrade saka mesin lawas ...

                Kutipan saka: svp67
                Siji Kurganmashzavod jelas ora narik kita

                dadi KMZ minangka siji-sijine perusahaan ing Rusia sing ngasilake kendaraan lapis baja ringan. VGTZ ora count, ana, miturut informasi, isih ana lompatan. Nanging, kaya ing Mashzavod dhewe
                1. svp67
                  svp67 25 Agustus 2019 21:18
                  -2
                  Kutipan: Gregory_45
                  Lan amba amba saka inclination saka VLD mung ing pangarep-arep saka mbalek. Apa karo amunisi kumulatif ora menehi akeh pangarep-arep.

                  Ora, alhamdulillah iki dudu mitos. Padha ricochet, utamané RPG granat
                  Kutipan: Gregory_45
                  Aku mung ngomong babagan advisability upgrade saka mesin lawas ...

                  Sampeyan bisa nindakake ing sawetara mantan BTRZ, dilengkapi kanthi cocog.
                  1. Grigory_45
                    Grigory_45 25 Agustus 2019 22:12
                    -1
                    Kutipan saka: svp67
                    Padha ricochet, utamané RPG granat

                    titik kabèh ora ing amba banget saka inclination saka VLD (utawa alangi wojo liyane), nanging ing amba saka patemon amunisi karo. Kasempatan yen peluncur granat metu ing ngarep mobil lan nembak tembakan ora bisa ditindakake. Dheweke murub saka RPG saka posisi sing luwih gedhe tinimbang mobil (saka lantai ndhuwur, dhuwur sing dominan, atap omah - banjur meh ing sudut sing tepat), utawa saka posisi kanthi nyuda - banjur cocog karo proyeksi onboard. utawa NLD. Ricochet saka VLD - bisa ing cilik saka shelling saka soko flat-shooting, saka bedhil mesin utawa mriem

                    Kutipan saka: svp67
                    Sampeyan bisa nindakake ing sawetara mantan BTRZ, dilengkapi kanthi cocog

                    angel kanggo BTRZ. Lan larang. Nanging ing kasus, mobil iku menarik, iku nduduhake tingkat potensial saka biro desain lan industri.
                    1. svp67
                      svp67 26 Agustus 2019 06:50
                      0
                      Kutipan: Gregory_45
                      angel kanggo BTRZ. Lan larang.
                      Susah - ya, larang - ya. Nanging siji ora bisa nindakake tanpa maneh nglengkapi tentara karo kendaraan anyar.
                      Lan sawise kabeh, ana sing kudu ditindakake. Rostec gagal.
                2. prodi
                  prodi 26 Agustus 2019 09:36
                  0
                  Kutipan: Gregory_45
                  Siji alesan prasaja - kanggo alesan sing padha merkava ora bisa duwe pangayoman waja ing irung iso dibandhingke karo tank saka tata letak klasik. Mesin lan transmisi luwih abot tinimbang waja. Nanging ing wektu sing padha, padha ora pangayoman, amarga struktur digawe saka aluminium lan wesi cast, pierced dening crowbar utawa cumjet, kapenuhan solarium lan lenga - uga, iki ora pangayoman ... Kasunyatan bilih unit daya ing irung serves minangka pangayoman punika mitos.

                  kene ora cetha banget. Kanggo tank - ya, nanging kanggo kendaraan lapis baja ringan iku solusi sing apik. Mesthi, manggonke modul pertempuran tanpa awak ndhuwur engine kurang ing tengah kendaraan karo gearbox ing ngarep (kaya ing Perang Donya II) bisa lan bakal dadi optimal. Nanging aku elinga aku teka tengen video ngendi sawetara wong bodho , kanggo seneng-seneng, padha murub saka PAK-40, kaya aku mangertos waja-piercing, menyang cangkir saka jeep gedhe saka 50-100 meter. Proyektil nyerang radiator lan mbongkar mesin menyang tembok mburi blok, nanging interior katon ora kena pengaruh: lawang mbukak kanthi gampang lan kabeh katon normal.
                  1. Grigory_45
                    Grigory_45 26 Agustus 2019 10:09
                    -1
                    Kutipan saka prodi
                    kanggo kendaraan lapis baja cahya, solusi sing cukup wicaksana

                    Halo, sapa sing padu? Amarga kanggo kendaraan tempur infanteri / operator personel lapis baja perlu kanggo njamin kebangkrutan sing nyaman / dismounting saka kebangkrutan, lan kanggo iki - mbebasake buritan. Lan sampeyan ora bisa mindhah menara menyang buritan salah siji kanggo mesthekake distribusi bobot normal (saiki, Nanging, iku bisa kanggo nginstal modul uninhabited sing ora mangan munggah volume dienggoni, lan padha nggunakake) Kang, Nanging, ora nambah. keamanan kanggo mesin tata klasik (kita ngomong bab BMP). Blok daya luwih abot tinimbang waja, nalika iku ora pangayoman waja nyukupi dhewe. Kanggo kendaraan tempur infanteri lan operator personel lapis baja, iki cukup wajar, amarga teknik apa wae minangka kompromi antarane akeh, kadhangkala saling eksklusif, syarat.
    2. Grigory_45
      Grigory_45 25 Agustus 2019 17:12
      -1
      Kutipan saka kunstkammer
      Lan yen sampeyan nyumerepi pangayoman padha ing BMP-1 ing Kurganets lan sijine pangayoman mine ing ngisor?

      gear mlaku ora bakal urip. Lan mrikso lengkap awak. Umumé, mobil ora worth investasi kuwi. Lan mobil bakal kelangan buoyancy, sing MO categorically ora setuju.

      Padha nyoba kanggo nyumerepi waja tambahan ing BMP-2 (versi Afghan, BMP-2D) - narik karo kangelan gedhe, lan sampeyan ora bisa sijine iku ing bathuk - ana unit daya.
  15. Strashila
    Strashila 25 Agustus 2019 17:11
    0
    Ayo dadi miwiti karo bab utama, lan apa perlu tentara, padha nemtokake paramèter saka kendaraan. Kabeh ditemtokake dening wates safety kanggo modernisasi. Ana akeh opsi, sampeyan bisa sijine DZ lan KAZ, macem-macem layar. Tindakake dalan saka Inggris lan nginstal pangayoman tambahan nggunakake teknologi bahan multilayer diinstal ing tank abot. Pungkasane, kabeh dadi biaya.
  16. Jagung
    Jagung 25 Agustus 2019 17:42
    +1
    Aku ora weruh titik. Kanggo tundhuk mobil lungse kanggo modernisasi cardinal lan larang kuwi.
  17. 1992
    1992 25 Agustus 2019 18:15
    +1
    Tank KAZ ora dilebokake seri karo kita, nanging kita bakal ngenteni ing BMP ...
  18. Komentar wis dibusak.
  19. Kuda Saksa
    Kuda Saksa 25 Agustus 2019 20:02
    -3
    Iku apik tenan carane akeh fuss watara mesin sakbenere ora kasil - BMP-3. Aku malah ora bisa mbayangno carane padha ngatur kanggo shove sampah iki menyang militèr! Bab sing paling bodho sing bisa ditindakake kanggo kendaraan tempur infanteri yaiku ngrusak kemungkinan kebangkrutan! Mung "elang" kita sing bisa mikir arep perang kanthi papat.

    Lan sawise kabeh, malah manufaktur dhewe ngerti apa omong kosong padha froze. Pangembangan Dragoon lan Kurganets kanthi jelas negesake manawa insinyur kita isih cukup. Padha isin BMP-3. Nanging manajer sing efektif ora isin! Modul modernisasi kanggo sampah iki diciptakake, lagi golek cara kanggo ngethok adonan luwih akeh saka squalor iki!
    1. adoh
      adoh 26 Agustus 2019 20:23
      -3
      pakdhe, minus saka kula.
      nang endi lan kok pada kumpul papat? sampeyan malah mbandhingake bmp-3 karo apa? nganggo op utawa nganggo driji?
      omong kosong, elang, breccia, freak, sampah ... Njupuk alangan kanggo wisuh ilat nganggo sabun lan nerangake biasane apa sing ora kaya ing mobil.
      khusus kanggo sampeyan, pakdhe
      https://www.youtube.com/watch?v=2YHnqxBIG70
      1. Kuda Saksa
        Kuda Saksa 27 Agustus 2019 00:22
        0
        Kutipan saka Disant
        nang endi lan kok pada kumpul papat?

        Ing papat, kaya sing dakdeleng, sampeyan dhewe seneng gelut. Apa sampeyan malah repot nonton video sampeyan? Lan ana 10 kaping padha disebut pratelan utama kanggo BMP-3. Nedotank iki piye wae diadaptasi kanggo ngangkut sawetara wong.

        Iki carane sampeyan kudu ninggalake kompartemen pasukan ing geni mungsuh.


        Lan ora ana sing mikir kepiye carane panah loro ngarep bakal mendarat. Mobil ora apik. Wiwit padha digawe tank cahya, iku kudu digunakake minangka tank. Nanging omong kosong ora ngerti bedane. Mulane, kendaraan tempur infanteri normal kaya Kurganets ngadeg tanpa pesenan, lan njaluk dhuwit tambahan kanggo nandur modhal ing sampah iki.
        1. adoh
          adoh 27 Agustus 2019 03:05
          0
          Sahahorse, mungkasi grimacing - sampeyan ora bakal please. Infanteri desainer ditawani kendaraan tempur infanteri kanthi daya tembak tank tinimbang senapan mesin kanthi fluff, lan sampeyan ngetokke lendhut ing kono.
          Ana sawetara mobil ing Angkatan Bersenjata RF, ora amarga padha ala, nanging amarga padha relatif larang. Transmisi larang. Logam larang - mobil bisa diangkut udhara, ngambang.
          Yen sampeyan ngomong babagan kebangkrutan penembak cedhak driver - supaya padha duwe landing-landing ing mobil liwat lawang ngisor individu, aja padha sumelang. Yen sampeyan ngomong babagan disembarking kanggo metu saka mburi ing tutup waja (metu darurat), ya, sampeyan kudu menek liwat, nanging iki ora limosin.
          Mobil wis telung puluh taun, lan isih BMP paling apik ing donya. Ing donya. Mateni awak dhewe ing irung.
          Kedudukan masa depan sampeyan dikonfirmasi kanthi tuku mega mesin kasebut saka salah sawijining negara paling sugih ing donya - UAE, tuku liyane, salah sawijining negara paling kuat ing donya - China, lisensi kanggo produksi sawijining, tuku nomer ageng mesin saka salah siji negara paling perang - Irak, uga sawetara modifikasi luwih lan dandan ing negara produksi, kang terus kanggo dina iki.
          Aku ora weruh pesaing ing BMP-3 babagan kombinasi kualitas. Yen sampeyan bisa - jeneng, sampeyan bakal langsung buyar kanggo smithereens
          sampeyan ngirim foto nalika dismounting - maneh aku bakal takon - apa sing sampeyan mbandhingake ing agregat? Kanthi metu saka infanteri saka Bradley BMP utawa saka MTLB ing tingkat lemah? banjur ayo mbandhingake profile.
  20. Wétan saka Kazakhstan
    Wétan saka Kazakhstan 26 Agustus 2019 05:38
    0
    Tank T-4 uga bobote 18 ton ing wiwitan ...
  21. Sergei N 58912062
    Sergei N 58912062 2 Desember 2022 03:45
    0
    Интересно и когда же наконец то наша бронетехника получит КАЗ?