Review militèr

Kita wis kalah ing Perang Donya. Nanging mungkin isih ana kesempatan?

261
Kenal. Iki minangka peserta indispensable ing Perang Donya Katelu mbesuk - tanduran pyrolysis ECUOT, kang digawe dening Sergey Lavrov, nduwèni telung gelar "Miner kang Kamulyan", "Honorary Miner" saka USSR Kamentrian Industri Batubara, "Miner Rusia". lan sapanunggalane. Sajrone perang, dheweke bakal menehi jeneng sing beda, luwih nggegirisi lan ekspresif, nanging saiki, ayo.



Punika - instalasi ECUOT. Penampilan sing ora apik amarga kasunyatane wis digunakake sawetara taun lan wis ngalami pirang-pirang owah-owahan, nggawa menyang mekanisasi lan kesempurnaan teknis sing paling lengkap. Iki disusun luwih apik tinimbang sing katon sepisanan.


Rusia, mesthi, ora siyap kanggo perang donya, lan meh ora ana apa-apa kanggo persiapan iki. Iki paling katon ing siji conto tartamtu, kang, ing mratelakake panemume, iku salah siji sing paling ekspresif.

Apa kesiapan kanggo perang?


Iki ora ngomong babagan perkembangan paling anyar lan milyaran anggaran militer, dudu NVP universal utawa pendidikan patriotik. Iki, pisanan, kesiapan produksi, basis industri sing mrodhuksi senjata, amunisi lan dhaptar dawa produk militer utawa digunakake ing perang. Miturut produksi tegese ora mung pabrik militèr khusus, nanging umume pabrik utawa pabrik apa wae sing bisa diowahi dadi produksi produk militer, uga industri sing nyedhiyakake bahan mentah, bahan bakar lan energi. Produksi iki nalika wiwitan perang kudu kasedhiya lan bisa digunakake.

Ing Perang Donya II, industri wis minggu lan sasi sadurunge pesawat mungsuh tekan mau, tekan tank lan infanteri stomps. Sajrone wektu iki, sampeyan bisa ngalih menyang produksi produk militer, utawa wis ngevakuasi menyang papan sing luwih tenang, uga njupuk macem-macem langkah sing dibutuhake. Saiki kahanan wis beda. Rudal, balistik lan pelayaran, ngidini ing jam lan dina pisanan perang bisa nyerang kompleks industri militer nganti ambane strategis. Luwih becik ora nggunakake rudal sing larang regane ing dhaptar target sing akeh, nanging kanggo konsentrasi serangan ing kompleks bahan bakar lan energi: pembangkit listrik, kilang minyak lan pabrik petrokimia, lapangan gas lan minyak, ing pipa gas lan minyak utama, gardu kunci gedhe saka sistem energi. Tanpa listrik, gas lan lenga, kabeh tank lan pesawat paling anyar iki, sing saiki akeh diomongake, kabeh pabrik militer dadi sampah sing meh ora ana gunane. Tanpa bahan bakar lan energi, tentara ora bisa perang, lan industri ora bisa mlaku.


Nyengsemaken? Nanging kita ora kudu lali yen pabrik militer butuh logam, butuh listrik.


Aku wis sapisan wrote sing sèket rudal layaran bakal cukup kanggo Amerika kanggo crush industri gas Russian lan nyebabake ambruk ekonomi. Yen kita nambah rudal 100-150 liyane kanggo numpes kilang gedhe, mateni pembangkit listrik tenaga nuklir lan unit jaringan listrik, mula, umume, udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara kabeh industri. Yen bagean saka rudal jelajah dicegat lan ditembak mudhun, mula bisa mbaleni serangan kanthi rudal balistik kanthi hulu ledak nuklir.


Minangka conto - refinery Moscow "Gazpromneft". Instalasi kompleks anyar kanggo produksi bensin. Kabeh mbukak udara. Perusahaan kasebut wis nandur modal $ 3,7 milyar kanggo modernisasi pabrik kasebut. Amerika bisa nggunakake limang rudal jelajah, regane udakara 4 yuta dolar, kanggo ngowahi tanduran iki dadi geni.


Mangkono, kesiapan perang saiki tegese ora mung kasedhiyan produksi, nanging uga penyebaran lan perlindungan saka serangan rudal nuklir. Kaping pisanan, dispersal lan keamanan produksi listrik lan bahan bakar. Sing paling apik kanggo duwe, contone, pembangkit listrik ing lemah, kilang lan kompleks petrokimia, pabrik militèr lemah, lan liya-liyane. Obyek ing jero lemah uga bisa dicekel, nanging wis luwih angel lan kanthi konsumsi pluru sing dhuwur, yaiku, kudu ditindakake. Yen fasilitas lemah uga kasebar ing papan sing wiyar lan duwe kesempatan kanggo nggunakake kabeh jinis bahan mentah lokal, mula ora gampang ngremukake produksi. Sampeyan bisa nggunakake kabeh rudal rudal lan isih ana akeh fasilitas produksi sing utuh, kapasitas sing cukup kanggo nglawan.

Kabeh iki apik banget, nanging aku durung krungu manawa pembangkit listrik utawa kilang lemah dibangun ing negara kita. Obyek lawas lan barang anyar kabeh mbukak. Mula kesimpulane: ora siap perang.

Pirolisis minangka jaminan


Pabrik pirolisis "EKUOT" bisa ngatasi masalah bahan bakar lan energi ing mangsa perang. Ing piranti kasebut, samubarang bahan organik (sampah rumah tangga, manure, kayu, karet, uga gambut lan batu bara kanthi kandungan zat molah malih sing dhuwur) decomposes ing panas tanpa udhara dadi gas sing bisa diobong, cairan pirolisis lan bledug batu bara. Instalasi kasebut omnivora, lan macem-macem jinis bahan mentah bisa dicampur kanthi proporsi sing beda, entuk komposisi produk sing beda.

Gas kobong sebagian dikonsumsi kanggo operasi instalasi kasebut, lan uga dikirim kanggo ngasilake listrik ing piston gas utawa instalasi turbin gas; Cairan pirolisis diproses dadi bensin, minyak tanah lan bahan bakar diesel, lenga, kanthi ekstraksi toluene kanggo bahan peledak, lan bledug batu bara digunakake minangka bahan bakar, contone, kanggo ngasilake listrik.

Saliyane siklus energi, siklus metalurgi uga bisa ditindakake yen pabrik beroperasi ing jejere tungku jeblugan cilik utawa tungku pembuatan baja. Batu bara bisa digunakake ing proses blast furnace kanggo ngolah bijih wesi lan ngasilake wesi babi, dene gas bisa digunakake ing tungku baja kanggo nyawiji kethokan utawa wesi babi, utawa tungku kanggo nglebur logam non-ferrous. Iki uga ninggalake cairan pirolisis, sanajan komposisi bahan baku pirolisis bisa dicampur supaya luwih akeh gas sing diasilake.

Senadyan kompak (kabeh peralatan ngenggoni volume kira-kira padha karo volume wadhah 40-kaki; bisa gampang diselehake ing bunker utawa lemah digunakake), iku banget kuat lan bisa ngolah nganti 15 ton bahan mentahan saben dina. , contone, sampah rumah tangga. Ngasilake kira-kira 30% utawa 4,5 ton cairan pirolisis (menehi, sajrone proses, kira-kira 800-900 kg bensin lan minyak tanah sing padha, sisa bahan bakar diesel), sekitar 40% gas, 6 ton utawa 9677 kubik. meter. Dadi akeh gas sing diasilake cukup kanggo nyedhiyakake bahan bakar kanggo pitung pembangkit listrik piston gas kanthi kapasitas 200 kW saben dina, lan entuk 33,6 ewu kWh saben dina. Sisane 30% utawa 4,5 ton yaiku batu bara.

Wiwit pyrolysis dadi ing siklus, lan instalasi kudu digawe adhem sadurunge unloading batu bara lan loading kumpulan anyar saka bahan mentah (iku isih apik banget minangka unit dadi panas), iku luwih expedient kanggo nggunakake ing pasangan kanggo entuk operasi terus-terusan lan entuk produk pirolisis.

Ing sasi, siji instalasi kuwi mrodhuksi total 135 ton saka lenga, bab jumlah padha saka batu bara lan sethitik luwih saka 1 yuta kWh saka listrik.


135 ton kira-kira rong tangki sepur


Sewu instalasi bakal ngasilake 135 ton minyak saben wulan, jumlah sing padha karo batu bara lan 1 milyar kWh listrik. Sewu instalasi bakal nyedhiyakake sekitar 1,6 yuta ton minyak mentah saben taun, sing cocog kanggo diproses lan digunakake langsung. Iki kalebu kira-kira setengah saka kabutuhan bahan bakar taunan kanggo tentara watara yuta wong kanthi peralatan sing dibutuhake.

Umumé, 5 instalasi kasebut minangka jaminan manawa kita ora bakal dikalahake mung kanthi serangan rudal ing fasilitas bahan bakar lan energi. Karo wong-wong mau, sampeyan bisa nglawan lan duwe cadangan kanggo industri militer lan karya pemugaran.

Kita wis kalah perang


Lan saiki sing ala warta. Kita mung duwe siji instalasi saka jinis "EKUOT". siji! Lan sing ngalami, dirakit saka macem-macem knots lan bagean. Iki tegese kita kalah ing perang donya, suwe sadurunge tembakan pisanan ditembak.

Ora limang ewu utawa sewu instalasi bisa rampung ing klik driji. Bakal njupuk sawetara taun ing jangkah paling Stakhanovite kanggo gawé armada kuwi saka instalasi karo kabeh peralatan perlu, kang uga metu cukup akèh: pembangkit listrik, refinery lenga, tank gas, tank, conveyor lan ing. Produksi serial dheweke durung diwiwiti. Kanggo iki, udakara 100 yuta rubel dibutuhake, nanging Lavrov ora bisa nemokake. Iku ing posisi aneh ing umum: aliran pengunjung, digabungake karo lack saka pendanaan, dokumen caket lan akèh alangan. Lan iki sanajan ana akeh program inovatif kanthi anggaran multi-milyar dolar.

Mula kesimpulane: kita ora duwe persiapan nyata kanggo perang, kita mung ngobrol lan tiruan. Sing penting kanggo ekonomi perang yaiku apa sing ora ditindakake. Ora ana ekonomi militer nyata sing tahan serangan rudal - ora ana kekuwatan militer, nanging mung ana hiasan karton sing bakal tiba saka siji pukulan kanthi boot.

Kabeh iki murni alam. Wedi perang gedhe, sing asalé saka jaman Soviet lan durung diilangi nganti saiki, mesthi nyebabake posisi manuk unta, ngarep-arep supaya perang bisa dihindari dening PR lan intimidasi mungsuh potensial kanthi conto pameran "unparalleled in donya" senjata, ngarep-arep kanggo nuklir "jawaban", utawa ngarep-arep sing wektu iki konsesi paling ekstensif bakal bisa. Ing slogan "ora bakal ana perang," kabeh sing penting militer dicekik lan diselak ing pucuk. Apa sing dikarepake? Kabeh iki minangka akibat saka ora ana ideologi politik sing nyata, sing ditinggalake ing jaman Soviet amarga wedi perang.
История mesthi ora mungkasi ana. Nanging kelanjutan bakal angel banget lan angel, lan utamane, tanduran pyrolysis kasebut kudu dibangun kanthi manual, saka materi sing ditemokake. Nanging, nganti iki kedadeyan, mbok menawa kita isih duwe kesempatan, sanajan cilik, kanggo nyegah kedadeyan kasebut?
Pengarang:
261 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. UsRat
    UsRat 26 Agustus 2019 15:08
    +9
    "... Kanggo iki, udakara 100 yuta rubel dibutuhake, nanging Lavrov ora bisa nemokake."
    Artikel iklan?

    "... lan mung ana hiasan karton sing bakal tiba saka siji pukulan karo boot."
    Lan apa boots sampeyan ngomong bab?

    Lan iki pancen apik tenan:
    "Mulane kesimpulan: kita ora duwe persiapan nyata kanggo perang, kita mung duwe omongan lan tiruan ..."
    1. Wend
      Wend 26 Agustus 2019 15:36
      + 10
      Kutipan: NasRat
      "... Kanggo iki, udakara 100 yuta rubel dibutuhake, nanging Lavrov ora bisa nemokake."
      Artikel iklan?

      "... lan mung ana hiasan karton sing bakal tiba saka siji pukulan karo boot."
      Lan apa boots sampeyan ngomong bab?

      Lan iki pancen apik tenan:
      "Mulane kesimpulan: kita ora duwe persiapan nyata kanggo perang, kita mung duwe omongan lan tiruan ..."

      Penulis urip ing awal abad kaping 20.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. insafufa
        insafufa 27 Agustus 2019 12:12
        +4
        Saliyane mat, ana apa-apa kanggo ciri artikel iki. Kepiye carane dheweke tekan kene? Kanggo moderator
        1. astepanov
          astepanov 1 September 2019 19:19
          0
          Iku misale jek kula sing penulis kudu ngerti inti technical saka Jeksa Agung bisa ngetokake sing isine. Aku nyatakake kanthi tanggung jawab: dheweke ora duwe kuping utawa moncong ing dheweke. Aku mbenerake: bahan mentah sayuran garing yaiku selulosa (biasane), i.e. polisakarida. Rumus kasar polisakarida yaiku CH2O. Sapa wae sing ngelingi dhasar kimia bisa kanthi gampang ngetung yen ngemot persis 30% karbon kanthi massa. Yen sampeyan entuk 30% karbon, mula liyane bakal dadi banyu - lan mung banyu! Ora ana gas, toluene lan liya-liyane. Kasus watesan liyane yaiku dekomposisi dadi karbon monoksida lan hidrogen CO lan H2. nanging ing kasus iki ngasilaken batu bara ora 30%, nanging 0%. Inconsistencies loro ing ngasilaken saka pecahan hidrokarbon lan ing Nilai calorific gas ... Yen sampeyan njupuk menyang akun impurities Mineral, banyu ing bahan mentahan, mundhut saka bagéan saka prodhuk kanggo dadi panas reaktor, sampeyan bakal weruh sing kabeh malah luwih elek. Umumé, katon kaya iklan murah kanggo energizer. Lan, mesthi, luwih cukup kanggo nyimpen cadangan strategis bahan bakar hidrokarbon (bensin, bahan bakar diesel, kerosene) ing lemah, lan ora kanggo nginstal generator gas ridiculous, kang tormented bali ing Perang Donya II. Lan aku mikir ana cadangan bahan bakar strategis ing Federasi Rusia.
          Moderator, misale jek, mung ngresiki grammar lan nyekel tikar. Bab sing padha, nanging aku pengin luwih akeh. Lan artikel pantes Mat - lan Milih.
          1. weh
            1 September 2019 21:54
            0
            Spesialis pseudo liyane, mung saiki katon kaya ahli kimia. ngguyu
            Yen kita tegese kayu, proporsi selulosa ana antara 30 nganti 55%, gumantung saka spesies kasebut. sisane yaiku lignin, yaiku campuran kompleks polimer aromatik sing ana hubungane karo fenilpropana. Mulane, sajrone pirolisis kayu, tar dijupuk, ngemot benzena, xylene, toluene, kreosol lan akeh zat liyane.

            Kepiye bumi nyandhang sampeyan kanthi otak sing rusak?
            1. astepanov
              astepanov 1 September 2019 22:30
              +1
              Mungkasi ngapusi. Kaping pisanan, kayu atos ngemot 18-24% lignin, kayu konifer - 23-50%, jerami sereal - 12-20%. Kapindho, lignin uga ngandhut oksigen sing cukup, lan mulane, ing kayu sing resik lan garing, rasio bobot karbon kanggo oksigen cedhak banget karo 49:44. Kepiye carane sampeyan entuk batu bara, hidrokarbon lan gas sing bisa diobong kanthi ngasilake XNUMX% ing samovar sampeyan, kanthi akeh oksigen ing bahan mentah? Nanging sampeyan uga nglampahi bagean saka bahan mentah kanggo dadi panas reaktor. Apa sampeyan ndeleng thermogram pyrolysis kayu? Pira panas menyang pirolisis? Pungkasan, sampeyan bakal ngasilake kabeh saka sampah, lan sampeyan ora nglirwakake impurities mineral, lan uga larang kanggo garing sampah iki ...
              Artikel sampeyan populis. Miturut cara, mbok menawa paling murah BAU biaya batu bara (eceran) 300 rubles / kg. Ing Rusia, paling ora 38 perusahaan melu produksi areng, lan produk iki larang. Skala produksi ora cilik - ing 2018, 61 ton areng diprodhuksi ing Rusia. Produk pirolisis liyane uga diklumpukake kanggo sintesis organik - nanging ora ana sing bakal mbangun ewonan tanduran pirolisis kanggo usaha sing ragu-ragu.
              Lan sampeyan ora bisa kasar: Aku ora katon kaya kimia, aku kimia. Aku duwe luwih akeh pangembangan sing ditindakake tinimbang untu sampeyan - sanajan ora ana sing ambruk. Yen ana argumen (karo petungan) - nulis, kita bakal ngrembug. Yen ora, banjur ngomong. Nganti saiki, aku ragu yen sampeyan ahli kimia.
              1. weh
                1 September 2019 23:48
                0
                Ayo dadi miwiti karo kasunyatan sing aku ora duwe apa-apa kanggo rembugan karo sampeyan. Kanggo alesan prasaja sing teka mlaku kanggo subvert. Motif kanggo nggulingake paling kamungkinan banal: meri. Mesthine dheweke ora duwe otak sing cukup kanggo nggawe kaya ngono, mula dheweke cepet-cepet mlebu ing kritik, sing, nanging menehi sampeyan sirah.

                Apa sampeyan wis lali babagan kritis babagan carane sampeyan nyatakake yen bahan organik dumadi saka selulosa? Sing nyoba kanggo samubarang kang angel menyang? Komentar sadurunge tetep. Dadi saiki ora ana sing bisa mlumpat saka selulosa menyang lignin, anane sing dakelingake.

                Yen sampeyan melu ngobong areng, banjur tindakake, nanging aja melu njupuk bahan bakar pirolisis, amarga sampeyan ora duwe kawruh sing cukup kanggo iki.
                1. astepanov
                  astepanov 2 September 2019 07:54
                  0
                  Aku bisa ngelingake sampeyan isih ana hemiselulosa. Lan apa, saka iki ana owah-owahan? Ora, lan sampeyan ngerti banget. Apa ana lignin utawa ora - owah-owahan sethitik, utamané ing cahya saka kasunyatan sing kurban kabeh limo sampah kanggo nggunakake. Meh ora ana lignin ing jerami. Kawruhku ora kanggo sampeyan kanggo ngadili. Nanging sampeyan wis nuduhake dhewe ing kabeh kamulyan. Artikel sampeyan wis dibanting. Lan babagan iri: kaya sing dakkandhakake, aku duwe akeh teknologi sing ditindakake, luwih halus. Laras sampeyan wis dikenal paling ora telung atus taun. Cukup mikir, iku nggumunake: mbenerake mode pyrolysis.
                  Aku mbaleni: tokoh sampeyan mbantah komposisi kimia bahan mentah, jumlah fraksi hidrokarbon lan nilai kalori produk liyane ora cocog karo termodinamika - lan banget.
                  Lan sampeyan ora duwe apa-apa kanggo njawab - kajaba carane nerjemahake panah lan otbrehivatsya. Apa sing sampeyan lakoni. Isin sampeyan, wong enom.
                  1. weh
                    2 September 2019 11:24
                    0
                    Sampeyan salah ngira asil. Ana kira-kira rolas komentator kanthi sikap negatif (utamane amarga padha nulis kanthi cara iki ing kabeh artikelku), lan luwih saka satus ewu wong maca artikel kasebut. Saben pamaca bisa nggawe kesimpulan dhewe saka apa sing diwaca. Aku nulis kanggo mayoritas, ora kanggo rolas kritikus.
                    Sampeyan pengin banget, banget pengin aku pecked. Nanging sayangé, ora bakal bisa. Sampeyan kudu nandhang kendel.

                    Apa sampeyan ngerti persis komposisi kimia saka bahan mentah sing diwutahake menyang piranti saben wektu? Beda banget saben wektu, lan amarga komposisi sampah rumah tangga sing beda-beda, lan amarga karet, kethokan plastik, lan kadhangkala uga lenga bekas dicampur karo. Mangkono, output beda.
                    Kajaba iku, kaya mayoritas "spesialis lulusan kanthi teknologi sing dipasang" sing njupuk pyrolysis, sampeyan ora curiga manawa piranti kasebut ora mung bosok, nanging uga sintesis, sing ditambah karo katalis. Sing ayu iku. Ana proses rumit sing sampeyan nyoba nyuda dadi rumus sing gampang.
                    Amarga sampeyan ora ngerti iki (salah siji amarga lack of Intelligence, utawa amarga kasunyatan sing pikiran sampeyan wis diantemi mati ing institut), banjur ora kedaden kanggo sampeyan. Lan saiki sampeyan wis mlayu lan nyoba bengok-bengok.
                    1. astepanov
                      astepanov 2 September 2019 18:44
                      0
                      Н
                      Kutipan saka wehr
                      Sampeyan salah ngira asil. Ana kira-kira rolas komentator kanthi sikap negatif (utamane amarga padha nulis kanthi cara iki ing kabeh artikelku), lan luwih saka satus ewu wong maca artikel kasebut.

                      Ora, sayang, sampeyan sing ngevaluasi asil sing ora bener. Ora ketompo carane akeh wong sing maca opus sampeyan, amarga ora dingerteni kepiye reaksine babagan konten kasebut. Iku penting carane akeh komentar ana. Lan ana (nganti saiki) 256. Lan sing signifikan (yen ora paling) bagean negatif.
                      Ya, aku ngerti yen kanthi milih komposisi bahan mentah kanthi cara khusus, sampeyan bisa entuk asil produk target sing apik banget. Nanging sampeyan menehi kerangka sing sempit kanggo komposisi produk lan jumlahe, tegese sampeyan ora bakal menehi feed reaktor nganggo manure, jerami, utawa sampah rumah tangga. Pancen angel percaya yen ing perang nuklir, ana sing bakal ngatur koleksi polietilen murni kanggo bak, utawa fenolik, utawa karet. Bakal ana babakan, sampah acak lan sampah ing setengah karo lemah. Lan padha karo mayit. Bakal akeh banyu - lan biaya pangatusan akeh. Apa asil lan produk apa sing bakal ana ing kasus iki, lan ora miturut kahanan model? Suwene katalis bakal tahan sadurunge keracunan? Sampeyan ora duwe tembung babagan.
                      Lan ora perlu sombong: Aku ngerti babagan katalis, lan aku melu pyrolysis - Nanging, bahan mentah sing murni banget: PFS, polimer tangga, lsp. Aku ngerti manawa iki minangka bisnis sing ora gampang lan ora gampang dikelola, lan gumantung banget karo bahan mentah.
                      1. weh
                        3 September 2019 01:53
                        0
                        Dadi apa? Setengah saka komentator minangka reguler sing nulis ing salah sawijining artikelku. Lan apa sing ditulis kanthi negatif, mula bisa uga ana alesan. Meri, mbok menawa. Utawa agen mungsuh, ana wong sing kaya ngono ing kene. Ing kasus apa wae, aku ngrampungake tugasku. Informasi wis dicemplungke ing kepala akeh wong, lan yen bakes, banjur wong bakal ngelingi instalasi iki.

                        Apa sampeyan mikir kaya ngono? Instalasi iki wiwitane digawe kanggo sampah rumah tangga kanthi proporsi plastik sing layak. Umumé, padha nyoba akeh. gambut. Batubara coklat B2 lan B3. Limbah saka peternakan unggas lan pabrik pangolahan daging. Manure. Mergo liyane. Saben wektu ana asil apik. Sampah organik, kayata pupuk kandang utawa limbah peternakan unggas, diproses kanthi sampurna: arang batu lan sawetara cairan, nanging akeh gas. Korye, utamane konifer, minangka bahan mentah sing apik. Kulit kasebut nduweni kandungan resin sing dhuwur. Jerman ing pungkasan perang nyoba nyuling kanggo bahan bakar. Yen ski metu lan ditambahake menyang cairan - kenapa ora?
                        Pangatusan minangka masalah teknologi. Iku edan kanggo mbuwang bahan bakar ekstra kanggo pangatusan. Piranti pemanas saka instalasi kasebut nduweni sampah gas mati panas, sing dibuwang menyang pengering conveyor kanthi bantuan kolektor lan pipa. Mung kolektor kasebut ora dipasang ing pabrik pilot. Apa kalori kudu anget atmosfer, supaya padha garing bahan mentahan.
                        Kajaba iku, fraksi uap-banyu uga mbusak soko saka bahan mentah, padha karo carane banyu pitch mbusak metanol lan asam asetat. Banyu saka piranti uga kudu didaur ulang.
                        Paling kamungkinan, nikel, kromium lan wesi - kromium-nikel stainless steels, uga ing umum sembarang bagean baja saka apparatus lan condenser sing teka menyang kontak karo campuran gas-uap, dianggo minangka katalis. Produk: parafin lan olefin. Iki diamati malah antarane do-it-yourselfers, kapasitor padha clogged karo paraffin, sanajan padha ora nginstal katalis khusus.

                        Instalasi iki apik banget ing pangertèn militèr-ekonomi, amarga dadi bahan mentah sing ora perlu utawa ora bisa digunakake dadi produk sing terkenal. Contone, gambut dadi bahan mentah petrokimia lengkap.
    2. olegaktor
      olegaktor 26 Agustus 2019 15:40
      + 12
      kayane penulise mangan jamur utawa CNN kerep nonton bengi.....singkat omong kosong komplit.... ana sing ngluncurake rudal jelajah lan.. kita nonton carane mabur....ya, kapal selam nuklir strategis siji. cukup kanggo Eropah menyang ara-ara samun wis nguripake
      1. Kronos
        Kronos 26 Agustus 2019 21:00
        +4
        Iki yen ana pesenan, nanging sapa, miturut properti lan papan panggonane bocah-bocah, sing bakal nulis?
        1. olegaktor
          olegaktor 26 Agustus 2019 23:52
          0
          Iki yen ana pesenan, nanging sapa, miturut properti lan papan panggonane bocah-bocah, sing bakal nulis?

          sampeyan pengin ngandhani LAVROV LAN PESKOV dheweke bakal ngandhani babagan serangan kasebut sadurunge ... supaya dheweke bisa emigrasi .... sampeyan pancen percaya. ombenan
          1. Kronos
            Kronos 27 Agustus 2019 00:04
            +5
            Ora, sanajan ana perang, dheweke ora bakal mbusak Eropa dadi bledug, ngarep-arep bisa entuk persetujuan
            1. olegaktor
              olegaktor 27 Agustus 2019 15:43
              +3
              Ora, sanajan ana perang, dheweke ora bakal mbusak Eropa dadi bledug, ngarep-arep bisa entuk persetujuan

              nalika rudal mabur ing sampeyan .... diplomasi ora bisa digunakake maneh .... lan situs peluncuran rudal lan operator kudu dirusak ... iki aksioma
        2. oleg123219307
          oleg123219307 27 Agustus 2019 10:06
          +6
          Aku elinga yen ing cilik saka mundhut saka komunikasi karo markas lan pratandha cetha saka perang nuklir, komandhan saka kapal selam nuklir ora perlu kode khusus lan pesenan, kabeh wong wis ing Papan. Lan aku ora mikir yen kabeh anak komandan sinau ing Harvard ... Yen kabeh iku prasaja, kita mesthi wis dipangan saiki. Ora, saka sudut pandang militer, ora ana sing wani nindakake apa-apa marang kita. Iku mbebayani banget, lan kemungkinan gedhe banget yen kita bakal njupuk kabeh planet karo kita ... Kerentanan kita ora ana ing pesawat militer, nanging ing politik. Kita wis nindakake akeh perkara sing bodho akhir-akhir iki, lan iki mbukak lawang kanggo macem-macem revolusi oranye. Kita mesthi wis mutusake, utawa kita angel, tanpa ndeleng maneh sapa wae, kita ngganti negara, nanging banjur ora perlu main shitokrasi, utawa kita isih main, nanging banjur kudu kerja kanggo kepuasan. pemilih. Dadi ora iwak utawa daging, lan risiko dhuwur ngalami masalah saka njero umur 2-3 taun ...
          1. AA17
            AA17 27 Agustus 2019 11:24
            -5
            Dear, oleg123219307 (Oleg). ".. Kita mesthi wis mutusaké, utawa kita rigidly ngganti negara tanpa looking bali ing sapa, .." - Aku setuju karo tembung. Nanging iki mbutuhake pengorbanan gedhe saka wong kita. Kaping pisanan, kita kudu nyerahake tingkat konsumsi lan kenyamanan sing kita duwe saiki. Apa warga kita siap kanggo kurban kuwi? Aku padha ora siap. Ing taun-taun pungkasan, akeh karya sing ditindakake ing Rusia babagan impossibility kanggo mulihake kamardikan kita. Aku wis ngomong kaping pirang-pirang: industri modern sing dikembangake minangka jaminan kamardikan negara apa wae.
            "...Para ilmuwan, mbukak web properti, wis netepake eksistensi "super-group" sing padhet sing dumadi saka 147 perusahaan - kabeh properti diduweni dening anggota liyane saka "super-group" iki - sing ngontrol mayoritas perusahaan. kabeh keuangan lan sumber daya ing bumi ....
            ... Dadi, kanggo ngringkes ing ndhuwur, kita entuk gambar ing ngisor iki: 1) Ana pirang-pirang atus perusahaan raksasa ing saindenging jagad, sing ana hubungane karo hubungan properti lan bisnis umum; 2) Umume perusahaan kasebut minangka finansial: bank, investasi. perusahaan, dana investasi, perusahaan asuransi; 3) Perusahaan iki umume diduweni dening saben liyane, nanging ora ana klompok pemilik cilik sing duwe kabeh perusahaan kasebut; 4) Diwenehi jumlah lan ukuran perusahaan, bisa diarani sawetara ewu manajer paling dhuwur; 5) Saben wong duwe kapentingan dhewe, gagasan dhewe babagan bisnis, gol dhewe lan kecoak ing sirahe. Ora mungkin ngontrol otak ewonan wong pinter sing merdika, kaya ora bisa mbayangake manawa dheweke bisa setuju karo sawetara tumindak bebarengan; 6) Inti perusahaan ekonomi minangka "sistem mriksa lan keseimbangan" sing paling kompleks. ora kalebu gerakan banget cetha saka peserta ing inti iki.
            P.S. Sawisé ambruk USSR, kabeh perusahaan Rusia gedhe dibangun ing rentengan saka super-grup 147 perusahaan. Kepiye Rusia bisa mbangun ekonomi mandiri dhewe, yen "iki minangka sistem pamriksan lan imbangan sing paling rumit", ora kalebu gerakan sing cetha banget saka peserta ing inti iki.
            1. oleg123219307
              oleg123219307 27 Agustus 2019 11:56
              0
              Iku bener cukup prasaja. Resep kanggo metu saka katergantungan ing tanggi, perusahaan, oligarki wis suwe dikenal. Diktator, gagasan nasional, mungsuh njaba lan perang. Ya, iku dalan sing angel. Ya, standar urip ing jangka cendhak bakal mudhun telu. Nanging bisa ditindakake, ing sawijining wektu ing negara kita wis kedadeyan. Apa kudu rampung iku pitakonan liyane. Globalisasi duwe kaluwihan, nanging aku ora ngerti persis carane manungsa bakal berkembang ing 30 taun sabanjure, aku dudu nabi. Aku mung mikir yen sampeyan ora bisa dadi apik lan kita lan sampeyan. Apa kita pengin urip karo Eropa, perusahaan lan jagad global? Saget. Plus - standar urip sing dhuwur, kebebasan pribadi tanpa wates, kekuwatan sing dipilih lan dikontrol, lelungan ing saindenging jagad. Cons - migrasi lan homoseksualitas, ambruk ekonomi kita dhewe macem-macem, legalization saka obatan, lan joys gawan ... Kita pengin negara kita kuwat, merdika, kanggo kang wates mungsuh ora mung wedi nyedhaki, nanging wedi. katon? Bisa uga. Plus - keamanan, ora ana AS bakal mutusake sesuk yen ana akeh banget Rusia ing donya, proyek, migran kurang, non-tradisional, obat-obatan lan liyane, kapercayan ing stabilitas mangsa. Inggih, ing umum, kabeh sing ana ing Uni. Cons uga dikenal. Kekuwatan mutlak elit sing ngatur, kekurangan elevator sosial, standar urip sing luwih murah, watesan kebebasan pribadi. Loro-lorone opsi bisa dingerteni. Kita nyoba nindakake apa wae ing antarane, miturut pendapatku, lan ing pungkasan, amarga katon ngurmati hak asasi manungsa lan kabebasan demokrasi, dheweke ninggalake celah kanggo ngenalake ketidakseimbangan ...
              1. meandr51
                meandr51 27 Agustus 2019 12:31
                +5
                Sawetara jinis bubur patriotisme lan anti-Sovietisme. Apa, saiki ing Saratov standar urip 90% saka populasi luwih dhuwur tinimbang sing bakal ana ing sosialisme? Sing ora ana "angkat sosial" ing USSR, nanging saiki padha bisa digunakake? Novodvorskaya ora ngimpi?
                1. oleg123219307
                  oleg123219307 27 Agustus 2019 13:45
                  +3
                  Kepiye carane ngukur standar urip? Komunal? Banjur saiki luwih elek tinimbang ing Uni. Panganan - luwih apik tinimbang kaping 2. Transportasi pribadi - uga, miturut pendapatku, jelas. Kerja luwih elek. Iku angel kanggo mbedakake antarane ireng lan putih. Nanging rata-rata, saiki ana luwih akeh kesempatan, lan sacara signifikan. Yen serikat pekerja ora mbukak ideologi, supaya bisnis cilik lan medium berkembang, nalika njaga kontrol negara ing wilayah utama ekonomi, yaiku, dheweke bakal mlaku ing dalan Cina, saiki kabeh bakal beda. Nanging apa gunane ngomong babagan iki? Dadi ora anti-Soviet, mung sumelang sepi liwat kesempatan ora kejawab. Aku ora entuk lift sosial. Aku insinyur, lan ora pengin karir politik. Kosok baline, aku percaya yen manajemen minangka pakaryan sing kudu ditindakake dening para spesialis, lan dudu kanthi bledosan saka upstarts talkative. Iku mung titik. Kita main lan muter omong kosong. Kita wis biasa karo permissiveness lan pricelessness saka panemu saben pakar sofa. Iki isih ngganggu kita.
          2. Mega Marcel
            Mega Marcel 30 Agustus 2019 19:57
            0
            Malah karo ambruk serikat, ora ana wong sing mung bisa nggunakake senjata nuklir. Mbokmenawa amarga ora mungkin ing inisiatif pribadi malah komandan kapal selam nuklir
            1. oleg123219307
              oleg123219307 31 Agustus 2019 13:03
              0
              Apa gunane?
      2. michael lawas
        michael lawas 26 Agustus 2019 23:28
        +6
        sawetara bakal ngluncurake rudal jelajah lan .. kita bakal nonton carane mabur ....

        Kanggo refleksi:

        Diagram saluran pipa, hub minyak lan gas, lan unsur penting liyane ekonomi hidrokarbon Rusia uga kasedhiya ing Yandex. Gambar kanthi macem-macem tingkat rinci. Semono uga kanggo industri tenaga listrik.
        Where, karo apa lan carane kudu serangan supaya sistem iki ambruk?
        Sepira efektife serangan kasebut bisa ditanggulangi kanthi cara sing kasedhiya (utawa direncanakake bakal ditindakake ing mangsa ngarep)?
        Miturut pendapatku, luwih gampang ngrusak ekonomi iki tinimbang nglindhungi. Kajaba iku, ora perlu njupuk roket amarga genangan gedhe lan cilik - ora ana sing mbatalake metode sabotase.
        Dadi, pariwara utawa ora, IMHO - masalah ana, ukurane diremehake, solusi dibutuhake. Apa sing diusulake ing artikel kasebut mbok menawa ora optimal, nanging ana pilihan liyane?
        1. olegaktor
          olegaktor 26 Agustus 2019 23:56
          +4
          Semono uga kanggo industri tenaga listrik.
          Ngendi, karo apa lan carane kudu nyerang supaya sistem iki ambruk


          yen ana perang, ora ana sing bakal mikir babagan nyediakake gas ing endi wae lan kanggo sapa wae ...
          1. michael lawas
            michael lawas 27 Agustus 2019 00:19
            0
            yen ana perang, ora ana sing bakal mikir babagan nyedhiyakake gas ing endi wae lan kanggo sapa wae ....

            Transisi siji-wektu saka konfrontasi politik-ekonomi menyang ijol-ijolan serangan termonuklir massal bisa sacara teoritis, nanging kanthi kemungkinan luwih murah tinimbang sing pantes kanggo analisis rinci.
            Conto saiki yaiku Iran. Sepira enggal para aggressor bakal pindhah saka serangan ing unsur njaba menyang chiselling methodical simpul infrastruktur liyane lan liyane pinunjul saka negara Iran? Mbok menawa ora enggal. Nanging obyek industri, ilmu pengetahuan, komunikasi, energi, sarana umum, lan liya-liyane bakal mboko sithik "dhewe" gagal lan gagal. (Sampeyan wis bisa digunakake karo centrifuges). Ditambah wabah ekologis lan epidemiologis, pemberontakan Maidan-rawa….
            Lan nalika kahanan dadi panas, sawetara serangan sing diwilang ing target utama bakal nggawe "perang" luwih ora perlu.
            1. 1976AG
              1976AG 27 Agustus 2019 04:39
              +1
              Conto saiki yaiku Iran. Sepira enggal para aggressor bakal pindhah saka serangan ing unsur njaba menyang chiselling methodical simpul infrastruktur liyane lan liyane pinunjul saka negara Iran?
              Aja bingung Iran karo Rusia. Kemungkinan beda banget! Lan sawetara pukulan sing diwilang bakal ngalangi negara-negara kasebut saka eksperimen!
              1. michael lawas
                michael lawas 27 Agustus 2019 05:13
                +5
                Sampeyan ora bingung Iran karo Rusia

                "Confuse-confuse" saka opera liyane.
                Aku mung menehi conto sing bisa diukur.
                Ayo njupuk conto sing luwih prasaja, lan ing skala sing luwih cilik.
                Sampeyan manggon ing omah sing ana hubungan tetanggan sing apik, lan HOA ngrampungake kabeh masalah saiki lan potensial kaping pindho. Idyll iki disenengi dening Manajemen Company tetanggan, kang spuds telung microdistricts, nanging durung tekan omahmu.
                Pitakonan: Suwene suwene HOA sampeyan?
                (Ing babagan perbandingan Iran / Rusia: ana 6 karyawan ing Perusahaan Manajemen, 300+ warga ing HOA sampeyan. Apa sampeyan yakin karo kamenangan tanpa syarat?)
                1. michael lawas
                  michael lawas 27 Agustus 2019 05:44
                  +1
                  Kajaba iku, lenga lan gas ora mung bahan bakar, listrik lan panas. Iki minangka bagean sing padha karo apa sing kita lakoni saka munggah nganti pungkasan, uga ing kahanan saben dinten liyane (uga, sampeyan ngerti yen setir bisa nguripake nengen, ngiwa, lan uga ing arah liyane).
                  1. Alexey Sommer
                    Alexey Sommer 27 Agustus 2019 08:08
                    +6
                    Kabeh infrastruktur energi iki katon padha karo mungsuh. Lan ing Eropah lan ing AS lan ing China lan ing ngendi wae ing donya.
                    Dadi saben wong padha rentan.
                    1. Alexey Sommer
                      Alexey Sommer 27 Agustus 2019 08:28
                      +1
                      Lan ya! Miturut artikel.
                      Mesthi, ing artikel anget bingung karo alus lan tiba menyang numpuk, nanging aku arep ngomong KEY.
                      Ora ana siji lan ora ana ing jaman kepungkur lan ing mangsa ngarep, kanthi tekun, lan ora bakal SIAP kanggo perang nalika wiwitane. Mokal.
                      Nanging bisa uga luwih SIAP tinimbang liyane nalika diwiwiti. Iki kabeh titik.
                    2. michael lawas
                      michael lawas 28 Agustus 2019 00:00
                      0
                      kabeh wong podo rentan.

                      Apa luwih gampang kanggo kita?
                      Musuh bisa nggunakake sumber daya eksternal, lan kita?
                2. 1976AG
                  1976AG 27 Agustus 2019 09:53
                  0
                  [quote = OldMichael] [quote] Aja bingung Iran karo Rusia [/ kutipan]
                  "Confuse-confuse" saka opera liyane.
                  Aku mung menehi conto sing bisa diukur.
                  Ayo njupuk conto sing luwih prasaja, lan ing skala sing luwih cilik.
                  Sampeyan manggon ing omah sing ana hubungan tetanggan sing apik, lan HOA ngrampungake kabeh masalah saiki lan potensial kaping pindho. Idyll iki disenengi dening Manajemen Company tetanggan, kang spuds telung microdistricts, nanging durung tekan omahmu.
                  Pitakonan: Suwene suwene HOA sampeyan?
                  (Ing babagan mbandhingake Iran / Rusia: ana 6 karyawan ing Perusahaan Manajemen, 300+ warga ing HOA sampeyan. Apa sampeyan yakin karo kamenangan tanpa syarat?) [/ quot
                  mesthi.
          2. Komentar wis dibusak.
        2. Simargl
          Simargl 27 Agustus 2019 21:18
          0
          Kutipan saka Old Michael
          Where, karo apa lan carane kudu serangan supaya sistem iki ambruk?
          Perlu dipikirake: Sistem kita kabeh siji lan bisa pecah dadi pecahan kanthi akibat minimal, ora kaya Amerika. Kanggo Amerika Serikat, kira-kira 15 hit kualitas cukup kanggo tetep ing generator serep, lan atusan iku ora cukup kanggo kita.
          1. michael lawas
            michael lawas 27 Agustus 2019 23:52
            0
            Kita ora duwe atusan kanggo iku.

            Yen…
            Ukhta, Yugorsk, Surgut - lan iku!
            1. michael lawas
              michael lawas 27 Agustus 2019 23:56
              0
              PS Apa ana sing ndeleng pertahanan udara / pertahanan rudal ing bagean kasebut?
            2. Simargl
              Simargl 28 Agustus 2019 07:28
              0
              Kutipan saka Old Michael
              Ukhta, Yugorsk, Surgut - lan iku!
              Apa kabeh? Ya, jaringan bakal pecah dadi pecahan, dadi apa?
              Surgut GRES bakal mandheg kerja? Dadi apa? EES iku siji!
              Sing. kanggo mateni konsumen ing distrik, sampeyan kudu paling 3 hits (sampeyan bisa sinau topik, nanging luwih).
              Yen babagan pipa, mula ora perlu ing perang global, lan benang dhewe ora mung.

              Kutipan saka Old Michael
              Apa ana sing ndeleng pertahanan udara / pertahanan rudal ing bagean kasebut?
              Yen wong wis weruh - kudu nutup tutuk.
      3. stalki
        stalki 27 Agustus 2019 00:46
        +2
        mendaki, penulise mangan jamur, utawa CNN kerep nonton bengi-bengi.....singkate omong kosong.
        Ing artikel kasebut, sampeyan kudu langsung nulis "iklan" ing sisih ngisor ngguyu
      4. energoteknologi
        energoteknologi 27 Agustus 2019 05:03
        +1
        Lan kenapa Eropa ana ing kene? Apa wong Eropa bakal nggunakake rudal jelajah? Nalika sampeyan bingung karo Eropa, Amerika bakal ngowahi Rusia dadi ara-ara samun.
        1. olegaktor
          olegaktor 27 Agustus 2019 15:37
          0
          Lan kenapa Eropa ana ing kene? Apa wong Eropa bakal nggunakake rudal jelajah? Nalika sampeyan bingung karo Eropa, Amerika bakal ngowahi Rusia dadi ara-ara samun.

          lan sing ngomong yen kabeh bakal rampung ing Eropah .... ing perang iki, pin .. dossam ora bakal njagong ing jaban rangkah .... lan ora akeh wong bodho sing mati kanggo dheweke .... Labus lan Polandia
      5. Kucing Big
        Kucing Big 28 Agustus 2019 12:31
        0
        Apa sampeyan ngerti pirang-pirang pemburu ing buntut salah siji saka enem kapal selam nuklir sing siap tempur? Dheweke, kapal selam nuklir kita, yen ana krisis, ora bakal duwe wektu kanggo ngucapake tembung, amarga dheweke bakal tenggelam.
    3. kn54
      kn54 26 Agustus 2019 16:10
      +3
      Saiki kita ngenteni artikel babagan pabrik biogas.
      Lan kenapa "EKUOT" Apa tungku pyrolysis "Euro-5" NES luwih elek?
      1. Lokal
        Lokal 26 Agustus 2019 17:59
        -1
        Amarga sing dhawuh nulis iki - padha pengin dhuwit.
        Lan saben wong wiwit ngombe babagan "kekuwatan sing ora menehi" dadi, kanggo narik kawigaten.
      2. roket757
        roket757 26 Agustus 2019 18:05
        +4
        Nyatane, tanduran pyrolysis ing Perang Donya II dipasang ing mobil .... lan diitung ing dhengkul!
        Saiki ing desa dheweke nggawe boiler pemanasan sing apik! Hosh gawe dhewe (ora angel), tuku!
        Lan babagan kapak lan roket .... dadi ora ana wong ing kene, malah akeh ing ngendi!
        Sing. Aku ora nglawan, malah nguntungake ing desa, TAPI ...
    4. mikh-korsakov
      mikh-korsakov 26 Agustus 2019 18:35
      +6
      Sing liyane aku maca opus kuwi, luwih aku yakin karo kekuatan saka karya klasik Ilf lan Petrov. Nanging artikel iki minangka masterpiece. Kanggo sawetara alasan, aku langsung ngelingi rong karakter - tukang kunci Polesov "tanpa ana mati ..." lan uga apoteker Prus "Saiki kabeh kekuwatan ana ing hemoglobin."
      1. Aerodrome
        Aerodrome 27 Agustus 2019 00:46
        0
        Doktrin kita mangsuli kabeh pitakonan.
    5. nick7
      nick7 27 Agustus 2019 09:26
      +1
      Kaping pisanan, akibat saka perang kasebut rumit, mula penulis milih siji energi kanthi cara sing aneh. Lan ing ngendi penulis bakal manggon, ing tong minyak pyrolysis, lan apa sing bakal dipangan, cairan pyrolysis?
    6. Vol4ara
      Vol4ara 27 Agustus 2019 11:06
      +2
      Kutipan: NasRat
      "... Kanggo iki, udakara 100 yuta rubel dibutuhake, nanging Lavrov ora bisa nemokake."
      Artikel iklan?

      "... lan mung ana hiasan karton sing bakal tiba saka siji pukulan karo boot."
      Lan apa boots sampeyan ngomong bab?

      Lan iki pancen apik tenan:
      "Mulane kesimpulan: kita ora duwe persiapan nyata kanggo perang, kita mung duwe omongan lan tiruan ..."

      Aku uga ora ngerti, apa kita kudu 1000 tanduran pyrolysis kanggo njupuk Cairan pyrolysis kanggo distilasi sakteruse menyang bensin, nalika sampeyan mung bisa njupuk lenga lan distill menyang bensin.
    7. mbayar
      mbayar 28 Agustus 2019 09:39
      0
      Kutipan: NasRat
      Artikel iklan?

      Paling kamungkinan ya. Kanthi perkembangan kuwi, ya kanggo insinerator sedulur ... ing kene sampeyan duwe pembuangan sampah kanthi swasembada lan bathi lan produk sing migunani. Ya, ing prau segara gedhe, pasang sing kaya mengkono lan mbuwang pulo sampah ing segara - ngresiki planet. Sampeyan bisa nemokake dhuwit kanggo proyek kasebut, lan entuk dhuwit keprungu nglirik .
      Lan ing kondisi perang MODERN, narik sampah menyang "tanduran pyrolysis" kanggo ngisi tank ... Iki salah siji obat ... utawa patrap ora kentekan niat sawise liter "antidepresan". belay
  2. NF68
    NF68 26 Agustus 2019 15:10
    + 22
    Mangkono, kesiapan perang saiki tegese ora mung kasedhiyan produksi, nanging uga penyebaran lan perlindungan saka serangan rudal nuklir. Kaping pisanan, dispersal lan keamanan produksi listrik lan bahan bakar. Sing paling apik kanggo duwe, contone, pembangkit listrik ing lemah, kilang lan kompleks petrokimia, pabrik militèr lemah, lan liya-liyane. Obyek ing jero lemah uga bisa dicekel, nanging wis luwih angel lan kanthi konsumsi pluru sing dhuwur, yaiku, kudu ditindakake. Yen fasilitas lemah uga kasebar ing papan sing wiyar lan duwe kesempatan kanggo nggunakake kabeh jinis bahan mentah lokal, mula ora gampang ngremukake produksi. Sampeyan bisa nggunakake kabeh rudal rudal lan isih ana akeh fasilitas produksi sing utuh, kapasitas sing cukup kanggo nglawan.


    Siaga kanggo perang ngirim ora njupuk wangun hypertrophied. Pembangkit listrik bawah tanah, kilang minyak lan liya-liyane tanpa perang mung bakal ngrusak negara ing wektu tentrem. Sing padha ditrapake kanggo panyebaran kabeh obyek kasebut ing wilayah sing wiyar. Biaya konstruksi lan transportasi uga kudu cukup. Perusahaan kasebut ora dibangun dhewe, nanging kanthi pertimbangan wajib saka pirang-pirang faktor objektif.
    1. Ilya spb
      Ilya spb 26 Agustus 2019 15:26
      + 11
      Aku setuju.

      Artikel kasebut alarmist ... Lan iklan. Kanthi kabeh babagan Lavrov lan ECUOT.
    2. Kaldon48
      Kaldon48 26 Agustus 2019 15:34
      +5
      China duwe lapangan udara kanthi pesawat lemah.
      1. Kaldon48
        Kaldon48 26 Agustus 2019 15:38
        +2
        Aku wis kesel njaluk ngapura kanggo koreksi Cina saka basa Rusia, program mrodhuksi ing pasangan ing wektu ngirim pesen. Dadi sampeyan kudu maca "lapangan udara" ing China, ora siji utawa loro.
        1. kula 1970
          kula 1970 26 Agustus 2019 20:06
          +2
          Kutipan saka Chaldon48
          Aku wis kesel njaluk ngapura kanggo koreksi Cina saka basa Rusia, program mrodhuksi ing pasangan ing wektu ngirim pesen. Dadi sampeyan kudu maca "lapangan udara" ing China, ora siji utawa loro.
          -lan apa?
          1) sawetara pesawat saka ing kono - sanajan padha dumunung ing wates banget?
          2) Panyerat kanthi bener nyathet yen ing APA-APA perang bakal dadi bab pisanan Bahan bakar lan pelumas.Apa sing bakal diwenehake basis lemah - yen kabeh rute pasokan lan industri kanggo pabrike dirusak? Ya, dheweke bakal nggawe 10 sorties karo wong akeh lan kabeh ...
      2. 1976AG
        1976AG 27 Agustus 2019 03:53
        +1
        Kutipan saka Chaldon48
        China duwe lapangan udara kanthi pesawat lemah.

        Kita uga.
        1. Kaldon48
          Kaldon48 27 Agustus 2019 10:08
          0
          Mungkin pabrik, contone, ing Urals?
    3. penangkap awan
      penangkap awan 26 Agustus 2019 16:09
      +4
      bener. "Amur" - sistem pertahanan anti-rudal Soviet lan Rusia kanggo kutha Moskow, ora saben wong duwe, nanging refineries lemah, mesthi, kelangan. mesin Ajaib, minangka saka f. "Back to the Future" mabur ing botol bir?) Nanging, kenapa wadhah 40 kaki dudu pangembangan kita? Piye wae menowo ing meter, ing cendhak ing SI.
      1. CT-55_11-9009
        CT-55_11-9009 26 Agustus 2019 16:31
        0
        Quote: penangkap awan
        Nanging kenapa wadhah 40 kaki dudu pangembangan kita? Piye wae menowo ing meter, ing cendhak ing SI.

        Ya, amarga kontainer pengiriman sing digunakake kanggo transportasi dikembangake ing Kulon. Klasifikasi uga adhedhasar dawa. 40-mlaku - maksimal sing bisa dilebokake ing sasis mobil utawa mobil sepur. Saora-orane kaya ngono kancane sing nyambut gawe karo aku.
    4. ROBIN-ANAK
      ROBIN-ANAK 26 Agustus 2019 16:25
      0
      Finns, nyiapake kanggo perang karo USSR, ndudhuk munggah dadi akeh struktur lemah, nanging ilang perang.
      1. Kronos
        Kronos 26 Agustus 2019 21:02
        +4
        Dadi dheweke ora bisa menang, sumber daya ora bisa dibandhingake
      2. Kaldon48
        Kaldon48 27 Agustus 2019 10:15
        +1
        Garis Mageno malah luwih curam, nanging kaya sing diucapake ing Sparta kuno: "Kutha-kutha ora dilindhungi tembok, nanging wong." Tembok bètèng bisa mbantu sebagéyan, kaya sing kedadeyan ing Brest, nanging sithik banget mbantu wong Jerman ing Konegsberg.
  3. Komentar wis dibusak.
  4. Sheptun
    Sheptun 26 Agustus 2019 15:20
    +6
    Aku mikir yen iki perlu banget, nemokake 100 yuta rubel kanggo sampel kerja ora bakal dadi masalah. Mbokmenawa dheweke ora dikarepake ing urip nyata ... ora ketompo carane sedih.
    1. michael lawas
      michael lawas 27 Agustus 2019 02:25
      +2
      Ora diklaim, ora kabeh saka kasunyatan sing ora perlu.
    2. vadson
      vadson 27 Agustus 2019 08:31
      0
      tanduran pyrolysis diprodhuksi dening industri; iki ora anyar. efficiency beda - gumantung ing bahan mentahan. biasane. Lan ya, sing dakeling-eling, wektu kerja ora patiya gedhe. Bakal tahan 10 taun lan sampeyan kudu ngganti. tag rega dheweke 10 roofing felts 20 yuta saben, nawakake industri. ing cendhak ing pampering skala industri. ing wilayah hard-kanggo-tekan, sampeyan isih bisa mikir, nanging pitakonan iku carane nggawa bahan mentahan kanggo iku hard-kanggo-tekan wilayah?))) Kira-kira ngandika, ngendi ing "lapangan" kanggo dheweke njupuk 15 ton sampah saben dina?
      1. nikon7717
        nikon7717 27 Agustus 2019 09:31
        +2
        Jujur, aku maca artikel kasebut lan mikir babagan urip sing tentrem. Saiki implementasine program pengelolaan sampah negara wis ditindakake. Atusan pabrik pembakaran sampah direncanakake. Aku duwe pitakonan, kenapa, kanthi kasedhiyan teknologi kanggo ngolah sampah dadi energi, mung bakal dibakar?
        1. vadson
          vadson 27 Agustus 2019 10:01
          +1
          amarga kanggo daur ulang sampah iki, sampeyan kudu nandur modal akeh dhuwit. Contone, kutha 1 yuta wong. wong ngasilake 1 kg sampah saben dina. sing, iku 1000 ton saben dina. sampeyan kudu nganti 100 instalasi kuwi kanggo kutha kuwi, malah yen biaya 10 yuta. 1 milyar sekaligus mung kanggo instalasi. lan kita uga kudu ngurutake, ngolah garis, peralatan pangiriman, marketing produk sing diproses lan diurut, uga biaya dhuwit lan adoh saka sethithik.Akibate, sawetara milyar investasi dibutuhake kanggo ngolah sampah. ing negara kita, salah siji negara (kanthi kabijakan liberal sing cacat, ora kanggo nandur modal ing produksi) utawa bisnis gedhe bisa mbayar biaya kasebut, lan iki utamane perusahaan bahan mentah. Nah, apa padha butuh? iku akèh dhuwit karo pendekatan tengen, siji masalah ora pendekatan
          1. nikon7717
            nikon7717 27 Agustus 2019 17:50
            +3
            Vadson! Kanggo ngobong kabeh iki, bahan bakar tambahan dibutuhake, kabeh sawise kobong dadi kosong, lan ora kanggo diproses. Ngerti ta? We terus coffin donya watara kita. Instalasi kasebut ndadekake bisa entuk energi sing bisa dianyari saka sampah. Yen lagi digawa menyang atine, dikembangaké, iku cukup bisa sing efficiency bakal luwih dhuwur. TPA wis ilang. Gas lan keluwihan CO2 bakal mandheg mabur menyang udhara. Lan perusahaan pertambangan, monopoli, mung kudu diwajibake ngembangake teknologi kasebut. Sumber daya negara sejatine duweke kabeh warga. Ayo padha njaga lingkungan
            1. vadson
              vadson 28 Agustus 2019 08:25
              0
              ya, aku padu babagan iki? pangolahan jero sampah iku apik. ora ana sing pengin nandur modal. sesuk pamrentah bakal entuk urin ing sirah lan maneh aturan ing pasar bakal ganti, lan apa sing sampeyan nandur modal bakal langsung ilang, utawa dadi sampah sing ora ana gunane.
              1. nikon7717
                nikon7717 29 Agustus 2019 00:48
                0
                Kabar! Dheweke nggawe emphasis khusus ing program negara, yen bisa, supaya padha ora gawe serep
      2. mbayar
        mbayar 28 Agustus 2019 09:53
        0
        Kutipan saka vadson
        Kira-kira, ngendi ing "lapangan" kanggo dheweke njupuk 15 ton sampah saben dina?

        Ing tumpukan uwuh ing Tanah kelairan.
        Mung kanggo pembuangan TPA.
        Lan ora ana penipuan militer.
        Lan sampeyan uga bisa masang unit kasebut ing kapal kanthi pamindahan supertanker lan dikirim menyang pembuangan pulo sampah ing segara ... Lan entuk dana saka PBB kanggo iki.
        Dadi bakal luwih dipercaya kanggo entuk dhuwit kanggo instalasi kasebut, lan ora nulis "elek" opus babagan "perang ilang" tanpa instalasi pembuangan sampah.
  5. Sergst
    Sergst 26 Agustus 2019 15:20
    +2
    Kutipan: NasRat

    Artikel iklan?

    Iklan, mesthi!
  6. Svarog
    Svarog 26 Agustus 2019 15:22
    0
    Gaya iklan sing menarik.. kok ECUOT? Lan kenapa dheweke ora pengin tuku instalasi sing unik?
    1. Jagung
      Jagung 26 Agustus 2019 15:44
      +8
      Lan kenapa dheweke ora pengin tuku instalasi sing unik?
      amarga tanduran pyrolysis kuwi wis ana ing saben pabrik pangolahan sampah, mungguh, ing pasar "prototipe" iki kudu saingan karo manufaktur serial nyata. Dadi isih ana upaya kanggo ngedol wunderwaffe iki menyang negara kanthi biaya apa wae.
      1. sh3roman
        sh3roman 26 Agustus 2019 20:41
        -15
        Mung ora ana pabrik pangolahan sampah ing rush, nanging mung kabeh TPA
        1. 30 ing
          30 ing 26 Agustus 2019 21:16
          +5
          Kutipan saka sh3roman
          в rashke ora diamatiaku, eh kabeh dumps mung

          Apa sampeyan kanca sing ditresnani krezhopel? Mangga marang kita bab nomer "tanduran pangolahan sampah" ing "nyanyi lan blooming Ukraina" aku sih, dearest Ukraina!
        2. Ingvar7401
          Ingvar7401 26 Agustus 2019 21:31
          +1
          Apa sampeyan ngarani tanah kelairanmu Raska?
  7. parusnik
    parusnik 26 Agustus 2019 15:24
    + 11
    ECUOT, yen iki ora mung nggetak liyane, iku apik, iku bisa ngatasi akeh masalah, nanging kok kudu kapitalis ... Ora bakal ana perang, oligarki lokal utawa manager manager bakal nyerah negara ing pisanan nix kanggo tetep income .. Loro perang donya, iki padha perang koalisi, nanging apa koalisi Rusia ing lan marang sapa .. Saiki ora ana mungsuh, mung partners ... Marang kang dadi kanca, lan sing paling Jahwéh karo sapa .. .
    1. Svarog
      Svarog 26 Agustus 2019 15:43
      +9
      Kutipan saka parusnik
      Saiki ora ana mungsuh, mung mitra.

      Sing mesthi. Saiki ora ana gunane kanggo perang karo Rusia, populasi ilang ing perang kanthi bantuan kepemimpinan patriotik, sumber daya alam wis didol. Rusia ora nuduhke ancaman kanggo sapa, mbok menawa mung populasi .. Nanging alon-alon .. alon .. lan patriot bakal ngrampungake karo iki.
      1. parusnik
        parusnik 26 Agustus 2019 16:05
        +5
        Rusia ora ana ancaman kanggo sapa wae
        ... Kabeh graters karo partners amarga saka pasar dodolan, utamané senjata ... Ukraina iki pungkasanipun kalah metu saka pengaruh Russian amarga saka apa? Gusti Allah ngalang-alangi, yen loro komplek militèr-industri digabung, apa jenis pesaing ing pasar donya ... Lan Ukraina dhewe dadi pasar dodolan ...
        Saiki ora ana gunane kanggo perang karo Rusia
        ..Lan kok ngentekake milyaran kanthi sia-sia .. Remet metu alon-alon saka pasar ... kanthi cara sing beda-beda .. Banjur sampeyan ndeleng lan kabeh bakal rampung dhewe ...
        1. Svarog
          Svarog 26 Agustus 2019 16:09
          +4
          Kutipan saka parusnik
          saiki ora ana gunane perang karo Rusia
          ..Lan kok ngentekake milyaran kanthi sia-sia .. Remet metu alon-alon saka pasar ... kanthi cara sing beda-beda .. Banjur sampeyan ndeleng lan kabeh bakal rampung dhewe ...

          Kudu diakoni yen taktik "mitra" mlaku kanthi efektif.. Dadi kabeh alon-alon larut.. Ing ilmu pengetahuan, pendidikan, populasi dhewe.. Saiki, kita isih bisa bersaing ing senjata. Nanging para "elit" kudu piye wae njaga kasugihane, dadi jelas yen paling ora isih kuwat ing kene. Lan kita ora nawakake apa-apa liyane kanggo donya, kajaba sumber daya alam.
          1. ROSO 42
            ROSO 42 27 Agustus 2019 05:02
            0
            Kutipan saka Svarog
            Lan liyane kita kurban apa-apa kanggo donyaliyane saka sumber daya alam.

            ya Malah ing bidang budaya ...
        2. Reptiloid
          Reptiloid 26 Agustus 2019 16:57
          +4
          Sugeng sonten, Alexey! Lha ya wis, ya wis akeh sing dirampungake, sing paling nyerang ---- pabrik-pabrik, raksasa industri, piranti-piranti saka ing negara liya wis rampung ....... desa, kutha cilik, wong ing. dheweke ---- kabeh wis rampung mung ngenteni ...
          Utawa mikir babagan carane nyepetake proses resorpsi ..... katalis, deformasi, konveksi, wong pinter wis diterangake kabeh ing buku fisika biyen.
          1. Lokal
            Lokal 26 Agustus 2019 18:03
            -5
            Dadi kolega Amerika sampeyan uga ngimpi babagan iki - carane nyepetake.
            Iki minangka sanksi saka njaba, omong kosong kita babagan revolusi saka njero. Si ayu.
      2. ROSO 42
        ROSO 42 27 Agustus 2019 05:01
        +2
        Kutipan saka Svarog
        Rusia ora menehi ancaman kanggo sapa wae, bisa uga mung populasi ..

        apik Struktur negara Rusia ora ana ancaman kanggo sapa wae, bisa uga mung kanggo populasi ...
        Miturut asil 2018, jelas yen para patriot ragi wis sukses ngatasi masalah tekanan massa manungsa ing lemah Rusia ...
    2. michael lawas
      michael lawas 27 Agustus 2019 02:46
      0
      Ora bakal ana perang

      Mbah (Kratoning Swarga kanggo dheweke, slamet telung perang) ngandika: "Iki pangandikane bakal ana ing kupinge Gusti Allah!"

      Tov. Perahu layar, kanthi sukarela utawa ora sengaja, menehi tandha Wasir Fundamental: Staf Umum, nyadari misi kasebut, adhedhasar ancaman sing diprediksi / mungkin, ngrancang tumindak Angkatan Bersenjata RF lan dhukungan tempur - njupuk sumber daya kabeh negara ( lan ora mung) struktur. Lan kementerian lan departemen liyane nuduhake pasifisme sing sengit: "Tugas mob? Ora, dheweke durung krungu! Lan umume, apa sing sampeyan ucapake? Perang apa?"
  8. Alexey 1970
    Alexey 1970 26 Agustus 2019 15:28
    +9
    Apa kanggo pyrolysis sawise serangan rudal balistik karo hulu ledak nuklir? Ing kene kabeh jagad rusak lan hello kapak watu. Utawa mungkin ing umum, sawise ijol-ijolan serangan nuklir saben wong marang saben wong, "bumi bakal mabur menyang sumbu swarga" lan, miturut penjamin, kita bakal pindhah menyang swarga, lan mungsuh jahat, menyang neraka karo firebox.
    1. Ilya spb
      Ilya spb 26 Agustus 2019 15:33
      + 11
      Masyarakat ngusulake kanggo ngganti pirolisis sawise serangan balas dendam kanthi proses produksi etanol.

      Lan bakal bantuan saka radiation, lan Burns!
      1. Alexey 1970
        Alexey 1970 26 Agustus 2019 15:36
        +4
        Aku kelingan ing novel babagan Chonkin, ing kana dheweke entuk etanol saka pupuk kandang wassat
        1. Komentar wis dibusak.
          1. Alexey 1970
            Alexey 1970 26 Agustus 2019 16:22
            +4
            Kanggo iki sampeyan kudu ngombe apik ombenan
          2. Tochilka
            Tochilka 26 Agustus 2019 17:31
            +2
            Resep iki apik tenan. "Kanggo sekilo gula kita njupuk sekilo telek..."))))
            1. weh
              26 Agustus 2019 22:56
              +1
              Sapa wae bisa nindakake kanthi gula. Lan nyoba metu saka telek tanpa gula. ngguyu
  9. Brylevsky
    Brylevsky 26 Agustus 2019 15:32
    0
    Kutipan: NF68
    Perusahaan kasebut ora dibangun dhewe, nanging kanthi pertimbangan wajib saka pirang-pirang faktor objektif.

    Wektu penerbangan rudal balistik antarbenua saka Amerika Serikat menyang Moskow kira-kira 30 menit. Apa iku faktor kuwat? Utawa, mbok menawa, iku ndadekake pangertèn kanggo ngenteni konsentrasi saka mungsuh ing tapel wates kita, supaya ora "go break"? Apa sampeyan ngerti yen perang saiki bakal beda, ora kaya Perang Patriotik Agung? Dheweke ora bakal nglilani sampeyan bali menyang Moskow ... Perang sing bakal teka bakal dadi sing paling cendhak lan paling kejam ing sejarah manungsa. Lan penulis bener: apa gunane ewu tank lan pesawat yen ora ana sing ngisi? Ya, ora mung tank ... Ing mangsa, carane panas kutha? Ana sawetara alas sing isih ana ...
    1. Lokal
      Lokal 26 Agustus 2019 18:05
      -4
      Kita kudu ngomong luwih akeh babagan pensiun.
      Oh, lan babagan pemilihan.
  10. Loess
    Loess 26 Agustus 2019 15:40
    +4
    Aku wis tau nulis manawa sèket rudal jelajah bakal cukup kanggo Amerika supaya bisa ngremukake industri gas Rusia lan entuk ambruk ekonomi.
    Ora ... Penulis dudu Rezun ... Rezun mesthi nggawe kesimpulan sing salah saka kasunyatan iki:
    Mula kesimpulane: kita ora duwe persiapan nyata kanggo perang,
    Dheweke bakal nulis kaya - mula kesimpulan: Rusia nyiapake perang nyerang kanggo ngrebut kabeh Eropa lan Amerika, amarga ing kasus iki ora perlu mbangun pembangkit listrik lemah, lsp. lsp.
  11. bk316
    bk316 26 Agustus 2019 15:41
    +4
    Yen kita nambah rudal 100-150 liyane kanggo numpes kilang gedhe, mateni pembangkit listrik tenaga nuklir lan unit jaringan listrik, mula, umume, udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara udakara kabeh industri. Yen bagean saka rudal jelajah dicegat lan ditembak mudhun, mula bisa mbaleni serangan kanthi rudal balistik kanthi hulu ledak nuklir.

    Apa wae sing kedadeyan, Comrade Stalin lan Beria nggawe tameng rudal nuklir.
    Pasukan nuklir strategis lan dudu unit pirolisis wis nglindhungi "kabeh industri" lan wis nglindhungi luwih saka setengah abad.
    Lan Comrade Verkhoturov katon ing rembulan kabeh wektu iki .....
  12. Brylevsky
    Brylevsky 26 Agustus 2019 15:48
    -1
    Kutipan saka: bk316
    Apa wae sing kedadeyan, Comrade Stalin lan Beria nggawe tameng rudal nuklir.

    watara Moscow. Moscow ditutupi, ya. Lan apa bab liyane saka Rusia? Inggih, roket kita bakal njupuk "nanggapi" ... nanging iki ora bakal luwih gampang kanggo kutha-kutha industri liyane ing Rusia ...
    1. ROBIN-ANAK
      ROBIN-ANAK 26 Agustus 2019 16:31
      +1
      Muga-muga padha nembus kubah Moskow. Iki apik ing kertas, nanging ing kasunyatan? Wong-wong Arab saka Kubah Besi lagi nembus Israel, dadi apa? Houthis drenching Saudis karo rudal antediluvian.
    2. bk316
      bk316 26 Agustus 2019 16:42
      0
      watara Moscow. Moscow ditutupi, ya. Lan apa bab liyane saka Rusia?

      Ganti manual latihan, deleng ing ngendi ana pertahanan rudal pertahanan udara.
      Liyane bab sampeyan ora bisa nutupi Moscow saka serangan massive saka ICBMs.

      ONLY ARTIKEL TENTANG TOMAHAWKS CITIL. Aku ora ujar manawa dheweke ora bakal tekan Siberia, mula dheweke uga bakal ditembak ing dalan kaping 10.
  13. Glennie
    Glennie 26 Agustus 2019 15:58
    0
    Artikel kasebut pancen bener, ekonomi mburi dibutuhake, nanging nyatane ora ana.
    1. Voronezh-90
      Voronezh-90 26 Agustus 2019 16:35
      +2
      Ekonomi mburi bakal katon sawise cetha ngendi ngarep bakal. Ing sawetoro wektu, ora jelas ing ngendi ngarepe - ora ana ekonomi mburi!
    2. 1976AG
      1976AG 27 Agustus 2019 03:59
      +1
      Apa jancok iku ekonomi mburi ing perang rudal nuklir modern? Apa sampeyan isih mbandhingake jam tangan kanggo Perang Donya II?
  14. Brylevsky
    Brylevsky 26 Agustus 2019 15:59
    -2
    Kutipan: Alexey 1970
    Apa kanggo pyrolysis sawise serangan rudal balistik karo hulu ledak nuklir?

    Supaya unit militèr sing isih urip bisa nyedhiyakake perlawanan bersenjata marang agresor sing nyerang wilayah Federasi Rusia, contone, China. Iki tanggi kita bakal nusuk kita ing mburi ing kesempatan pisanan. Bahan bakar minangka getih perang. Tanpa bahan bakar, unit militer sing isih ana bakal dadi "tanpa getih". Pira bahan bakar diesel sing diobong BTR-100 saben 80 km? Lan tank T-72?
    1. Alexey 1970
      Alexey 1970 26 Agustus 2019 16:12
      -1
      Apa sampeyan yakin yen sawise ijol-ijolan serangan nuklir, akeh tank lan operator personel lapis baja bakal tetep? Banjur sapa sing bakal kena serangan rudal, bakal misil mabur menyang Podkamennaya Tunguska?
  15. 1976AG
    1976AG 26 Agustus 2019 15:59
    +3
    Minangka ahli dipan sing ngaku dadi nabi kabeh Rus' wis entuk! Sampeyan ora ngerti apa-apa luwih saka apa sing ditulis ing koran lan ditampilake ing TV, nanging sampeyan arrogate dhewe hak kanggo nggawe kesimpulan babagan potensial pertahanan Federasi Rusia! Sampeyan metu menyang pekarangan lan ngandhani nenek-nenek ana "rahasia negara" Rusia, dheweke bakal ngormati lan bisa uga nangis karo sampeyan.
  16. Langkawi
    Langkawi 26 Agustus 2019 16:02
    +3
    Sawise maca artikel kasebut, sing ora bisa dilalekake langsung kelingan "lan banjur Ostap (ngapunten penulis) nandhang lara .... Derajat kesadaran nggawe kesan sing ora bisa diilangi.
    penulis manawa negara kasebut durung siyap lan ora siyap kanggo perang donya lan dheweke duwe resep sing wis siap kanggo menang perang iki ...
    Kanggo instalasi dhewe, aku kelingan petualangan Cina kanthi tungku jeblugan ing meh saben pekarangan ....
    Mung panglipur yaiku, ora kaya wong liya, penulis, kayane ora wedi karo perang donya, tegese ora kabeh ilang, mula kita bakal nglawan ...
    1. shinobi
      shinobi 26 Agustus 2019 16:30
      -3
      Tunggul iku cetha yen kita ngadeg, sing utama ora kelangan "pengiklan" kaya iki minangka penulis.
    2. 1976AG
      1976AG 27 Agustus 2019 02:23
      +1
      Nalika dadi ala banget, pimpinan negara bakal golek spesialis babagan kawilujengan Rusia ing situs web VO. Mungkin malah bakal dianugerahi .. anumerta ...
    3. prahara
      prahara 27 Agustus 2019 02:42
      +1
      Iku misale jek sing "aftar" opus bab kawilujengan Rusia wis mesin welding, sawetara tank lawas lan kepinginan unbearable ageng kanggo ngedol kanggo paling wong ing pretext sembarang ....

      Ayo dheweke mbuwang bensin lan lenga saka "moonshine isih" iki menyang mobil ....
  17. lucul
    lucul 26 Agustus 2019 16:10
    +1
    Nanging mungkin isih ana kesempatan?

    Mesthi duwe.
    Putin ngandika - kita bakal ngalahake dalang dhisik , preduli saka negara / wilayah, lan ing ngendi wae. Iki gol nomer siji.
    Wedi marang dalang minangka jaminan paling apik kanggo perang ing mangsa ngarep.
  18. u4iy
    u4iy 26 Agustus 2019 16:16
    +2
    Ayo padha lunga menyang Albania!
    Sampeyan menehi bunker lemah ing saben yard!
    Ana gandum rasional ing idea iki, nanging ora perlu kanggo nggawa menyang titik absurdity.
    1. prahara
      prahara 27 Agustus 2019 02:46
      0
      Sampeyan menehi bunker lemah ing saben yard!


      ora mung bunker, nanging bunker karo ECUOT .... (:
  19. michael3
    michael3 26 Agustus 2019 16:16
    +4
    kuat banget lan bisa ngolah nganti 15 ton bahan mentah saben dina, contone, sampah rumah tangga.
    Yaiku, sampeyan bisa nginstal ing jejere landfill, lan ... Secara pribadi, aku mikir babagan amben fluidized, nanging tanduran perawatan banget rumit, lan investasi awal cukup akeh. Nanging aku ora kejawab babagan pyrolysis. Keputusan sing apik, aku ngakoni!
    1. kula 1970
      kula 1970 26 Agustus 2019 20:10
      +1
      Kutipan: michael3
      Yaiku, sampeyan bisa nginstal ing jejere landfill, lan ... Secara pribadi, aku mikir babagan amben fluidized, nanging tanduran perawatan banget rumit, lan investasi awal cukup akeh. Nanging aku ora kejawab babagan pyrolysis. Keputusan sing apik, aku ngakoni!
      - Nanging kasunyatan manawa ana analog ing saben pabrik pembakaran sampah - dheweke ora mikir, ta?
      1. weh
        26 Agustus 2019 22:54
        0
        Kang siji persis? ngguyu
  20. tukang baja
    tukang baja 26 Agustus 2019 16:18
    +1
    Artikel sing bener lan pitakonan sing bener! Lan instalasi ECUOT iki umume masterpiece. Masalah sampah iku masalah umum kita. Pamrentah lan pejabat kita seneng adol, nanging ora seneng nggawe. Sing bathi kanggo ilang! Kekuwatan kudu diganti, mula sing apik bakal diganti!
    1. 1976AG
      1976AG 27 Agustus 2019 04:02
      -1
      Quote: tukang baja
      Artikel sing bener lan pitakonan sing bener! Lan instalasi ECUOT iki umume masterpiece. Masalah sampah iku masalah umum kita. Pamrentah lan pejabat kita seneng adol, nanging ora seneng nggawe. Sing bathi kanggo ilang! Kekuwatan kudu diganti, mula sing apik bakal diganti!

      Apa kita ngrembug babagan kesiapan negara kanggo perang ing kene utawa masalah sampah?
  21. shinobi
    shinobi 26 Agustus 2019 16:19
    -3
    Ora ana sing menang ing perang donya, kabeh wong ngerti iki, mula ora bakal ana perang dhewe, kanthi misil jarak menengah lan jarak sing luwih cendhek, mung nyoba kanggo nyegerake industri kasebut. Apa sing bakal kedadeyan, kita bakal weruh. Iki kaping telu.
    1. michael3
      michael3 26 Agustus 2019 18:09
      0
      Inggih, carane wong bakal urip ing bagean Eropah, nanging ing mangsa! Iku kurang ajar papat. Sadurunge, GO nyimpen cadangan, kalebu pembangkit listrik seluler. Ana ngendi, bekal-bekal kuwi... sing kaping lima.
    2. weh
      26 Agustus 2019 22:53
      -2
      Operator rudal pesiar kayata pengebom strategis B1B lan B2 kanthi ngisi bahan bakar gampang digayuh.
      Miturut cara, ora ngluwihi Urals, nanging ing Urals lan ing wilayah Volga.
    3. 1976AG
      1976AG 27 Agustus 2019 02:17
      0
      Ing dina liyane, Donald Ivanovich takon karo spesialis babagan kemungkinan ngrusak tsunami kanthi bledosan nuklir .. Apa sampeyan ngandelake akal sehat HIS? Internet anak ing daya bisa nyukupi? Dheweke ora bakal bisa njupuk komputer lan menyang jamban, lan sampeyan dipercaya karo perkara kasebut ..
    4. prahara
      prahara 27 Agustus 2019 02:51
      +2
      Kabeh fasilitas produksi senjata utama dumunung ing sanjabane Urals, ora gampang kanggo mungsuh tekan sanajan nganggo senjata strategis.

      Aja nulis omong kosong, 70% industri pertahanan dumunung ing Ural !!! (Tula, wilayah Moskow, St. Petersburg, Kovrov, Nizhny, Ryazan, Kaluga, Kirov, Ufa, Izhevsk, Votkinsk, Kazan ...)
      1. shinobi
        shinobi 27 Agustus 2019 04:18
        -3
        Lha, apa Kementrian Pertahanan ngomong pribadi sampeyan, aku duwe pabrik pengayaan uranium ing njaba kutha, lan aku ngerti babagan iki ing taun 80-an. Pabrik liyane, ANKhK, isih ngasilake komponen bahan bakar roket ing bengkel tertutup. Ana desain. Biro ing kutha malah buruh hard dhewe ora ngerti apa mrodhuksi. Nanging temtunipun dudu produsen waffle. Ana, ing pamblokiran kontrol sawetara lipan (kita disebut microcircuits cara sing), sepuluh saben Papan. Lan microcircuits, Intel smokes ing pinggiran, adoh banget ngluwihi Urals. Dadi ora perlu pinter, sampeyan bisa uga ora ngerti apa sing kedadeyan ing irung.
  22. AAK
    AAK 26 Agustus 2019 16:22
    +2
    Ngarep-arep sing paling apik, sampeyan kudu nyiapake sing paling awon, nanging sayangé ... Ing sisih liya, ana akeh publikasi fiksi pasca apokaliptik minangka alat bantu urip nalika ana perang nuklir donya ...
  23. 3vs
    3vs 26 Agustus 2019 16:23
    +3
    "Senadyan kompak (kabeh peralatan ngenggoni volume kira-kira padha karo volume wadhah 40-kaki; bisa gampang diselehake ing bunker utawa kerja ing lemah), iku banget kuat lan bisa ngolah nganti 15 ton bahan baku saben. dina, contone, sampah rumah tangga."
    Lan ing ngendi introduksi teknik iki kanggo ngolah sampah rumah tangga saka TPA?!
    Ing ngisor emas, ternyata ...
  24. Brylevsky
    Brylevsky 26 Agustus 2019 16:24
    +2
    Kutipan: Alexey 1970
    Apa sampeyan yakin yen sawise ijol-ijolan serangan nuklir, akeh tank lan operator personel lapis baja bakal tetep?

    Dadi pira? Lan kenapa mung tank ... Truk butuh bahan bakar? Pembangkit listrik Diesel, saka ngendi konsumen militer penting didhukung? Lan armada, aviation tentara, pungkasanipun? Adoh saka kabeh bakal numpes dening serangan nuklir, Amerika Serikat mung ora duwe sing akeh biaya nuklir ... Miwiti posisi rudal balistik; pusat industri gedhe lan kutha, pelabuhan laut - iki minangka target prioritas kanggo senjata serangan rudal nuklir. Sembarang resimen bedhil bermotor ing tapel wates karo China ora mungkin kena bom nuklir; Nanging, resimen punika pasukan. Ayo dadi lokal. Nanging tanpa bahan bakar, mung bakal dadi detasemen "partisan" ...
    1. Kronos
      Kronos 26 Agustus 2019 21:03
      0
      Saliyane nuklir, ana rudal konvensional sing bisa nutupi resimen kasebut.
  25. Sergelis
    Sergelis 26 Agustus 2019 16:27
    +1
    omong kosong.
    Luwih kaya iklan kanggo persiyapan ajaib
  26. Brylevsky
    Brylevsky 26 Agustus 2019 16:31
    +3
    Kutipan saka Glennie
    Artikel kasebut pancen bener, ekonomi mburi dibutuhake, nanging nyatane ora ana.

    Aku ndhukung. USSR menang Perang Patriotik Agung ora amarga wis tank apik lan pesawat, lan wong, ing ndhuwur iku. Dheweke menang amarga wis Minangka kabutuhan tank, pesawat lan wong. Lan supaya duwe soko sak perang, sampeyan kudu padha sumelang ing bab sadurunge iku diwiwiti. Banjur bakal kasep kanggo pindhah.
    1. 1976AG
      1976AG 26 Agustus 2019 18:07
      -4
      Kutipan saka Brylevsky
      Kutipan saka Glennie
      Artikel kasebut pancen bener, ekonomi mburi dibutuhake, nanging nyatane ora ana.

      Aku ndhukung. USSR menang Perang Patriotik Agung ora amarga wis tank apik lan pesawat, lan wong, ing ndhuwur iku. Dheweke menang amarga wis Minangka kabutuhan tank, pesawat lan wong. Lan supaya duwe soko sak perang, sampeyan kudu padha sumelang ing bab sadurunge iku diwiwiti. Banjur bakal kasep kanggo pindhah.

      Apa sampeyan duwe informasi babagan sumber daya seluler kita? Apa sampeyan duwe informasi babagan stok amunisi, properti, suku cadang? Apa sampeyan ngerti kemampuan perusahaan pertahanan kita ing wektu khusus? Suarane! Lan yen sampeyan ora ngerti, banjur aja singsot!
    2. prahara
      prahara 27 Agustus 2019 03:29
      0
      Dheweke menang amarga dheweke duwe tank, pesawat lan wong akeh sing dibutuhake. Lan supaya duwe soko sak perang, sampeyan kudu padha sumelang ing bab sadurunge iku diwiwiti. Banjur bakal kasep kanggo pindhah.


      USSR menang kanthi gaman sing digawe lan diprodhuksi sajrone perang !!!
      Ing 22.06.41 USSR duwe 12 tank lan tanket ing distrik Kulon ...
      Ing 28 Oktober 1941, ana 441 tank ing Front Kulon, kang: 33 KV-1, 175 T-34, 43 BT, 50 T-26, 113 T-40 lan 32 T-60.
      Ing tanggal 28 Oktober 1941, ana 8,7 kali luwih sithik tank ing Front Kulon tinimbang tanggal 22 Juni ing taun sing padha!
      Perang iki dimenangake dening puluhan ewu T-34 anyar sing diprodhuksi nalika perang!
      - ing tanggal 22.06.41 Juni 32, Tentara Merah lan Angkatan Udara Tentara Merah cacahe 20 ewu pesawat, sing 8400 ewu perang: 11500 pembom, 100 pejuang lan XNUMX pesawat serang.
      Kanggo mbandhingake:
      34 ewu pesawat diprodhuksi ing USSR ing 1943, 40 ewu ing 1944, lan total kanggo Perang Donya II - 125 ewu pesawat.
      . Miturut sumber liyane, 1941 pesawat tempur diprodhuksi ing taun 45-115600, sing kira-kira 20 pengebom, 33 pesawat serang lan meh 63 pesawat tempur.
  27. mi-ah
    mi-ah 26 Agustus 2019 16:32
    +4
    Artikel kasebut bener. Boltologiya lan eyewash ing kabeh tingkat, lan iku ora ngluwihi iki.
  28. Brylevsky
    Brylevsky 26 Agustus 2019 16:41
    0
    Kutipan saka: ROBIN-SON
    Muga-muga padha nembus kubah Moskow.

    Ya, ora babagan artikel iki. Malah sawise serangan rudal nuklir ing Rusia, wong bakal urip; sawetara unit militer, sawetara pabrik, perusahaan, kutha ... ya, rumah sakit, paling ora. Lan saben wong butuh bahan bakar. Kepiye njamin pangiriman kanthi infrastruktur transportasi sing rusak? Ing kene sampeyan uga kudu ngerti yen awu nuklir ora bakal duwe wektu kanggo mapan ing lemah, nalika wong Tionghoa, Jepang, Balt, "jenenge Legion, amarga akeh," bakal wiwit ngidak-idak ing tanah kita. Ing kahanan agresi bersenjata, masalah bahan bakar bakal akut banget ...
    1. ROBIN-ANAK
      ROBIN-ANAK 26 Agustus 2019 22:44
      0
      Sawise serangan RC, panik bakal diwiwiti. Ora ana sambungan, elektronik ora bisa digunakake. Kompas lan dheweke bakal wiwit ngapusi. Banjur padha rame, golek panganan, obat, bensin. Pyrolysis lan jancok ora bakal dibutuhake. Malah yen padha nemokake instalasi kuwi, padha ora bakal ngerti apa iku.
    2. 1976AG
      1976AG 27 Agustus 2019 03:12
      -1
      Kutipan saka Brylevsky
      Kutipan saka: ROBIN-SON
      Muga-muga padha nembus kubah Moskow.

      Ya, ora babagan artikel iki. Malah sawise serangan rudal nuklir ing Rusia, wong bakal urip; sawetara unit militer, sawetara pabrik, perusahaan, kutha ... ya, rumah sakit, paling ora. Lan saben wong butuh bahan bakar. Kepiye njamin pangiriman kanthi infrastruktur transportasi sing rusak? Ing kene sampeyan uga kudu ngerti yen awu nuklir ora bakal duwe wektu kanggo mapan ing lemah, nalika wong Tionghoa, Jepang, Balt, "jenenge Legion, amarga akeh," bakal wiwit ngidak-idak ing tanah kita. Ing kahanan agresi bersenjata, masalah bahan bakar bakal akut banget ...

      Ana cadangan bahan bakar sing apik lan ora mung bahan bakar. Apa ing kene kajaba iklan instalasi?
    3. 1976AG
      1976AG 27 Agustus 2019 04:24
      -1
      Kutipan saka Brylevsky
      Kutipan saka: ROBIN-SON
      Muga-muga padha nembus kubah Moskow.

      Ya, ora babagan artikel iki. Malah sawise serangan rudal nuklir ing Rusia, wong bakal urip; sawetara unit militer, sawetara pabrik, perusahaan, kutha ... ya, rumah sakit, paling ora. Lan saben wong butuh bahan bakar. Kepiye njamin pangiriman kanthi infrastruktur transportasi sing rusak? Ing kene sampeyan uga kudu ngerti yen awu nuklir ora bakal duwe wektu kanggo mapan ing lemah, nalika wong Tionghoa, Jepang, Balt, "jenenge Legion, amarga akeh," bakal wiwit ngidak-idak ing tanah kita. Ing kahanan agresi bersenjata, masalah bahan bakar bakal akut banget ...

      Ya, ana pasokan bahan bakar sing dibutuhake tanpa instalasi, turu kanthi tentrem lan aja narik wong liya.
      1. michael3
        michael3 27 Agustus 2019 09:33
        +3
        Duh Gusti... Saham, eklmn, BBM !! Apa sampeyan ngerti apa pembangkit listrik modern? Carane pecah, ngrugekke, digunakake ing watesan saka obyek? Pira bahan lan suku cadang sing dibutuhake saben dinane? Mung kanggo bisa ing tentrem! Tanpa perang lan kacilakan!
        Aku bakal mbukak rahasia gedhe, sing ora diweruhi dening pamrentah utawa komando militer, kaya sing dakdeleng kanthi medeni. Yen ana perang lan karusakan sing ana, pembangkit listrik bakal mbutuhake suku cadang, bahan lan peralatan saka kabeh wilayah negara lan saka luar negeri. Uga karya tim profesional saka tingkat paling dhuwur (kang meh ora ana kiwa ing sektor energi. A welder saka lumahing layar kudu dilatih kanggo 3-5 taun, lan iku ora kasunyatan sing bakal sinau. ora saben wong cocok) kanggo sawetara sasi.
        Ing kahanan perang, para insinyur tenaga, mesthi, bakal diwenehake aksesibilitas transportasi ing saindenging negara, lan tanduran bakal bisa digunakake. Kabeh. Ing uap kentut, amarga energi bakal tiba. Dheweke bakal nggawe kita pipa, lan pompa, lan penggemar, lan kolektor, lan turbin, lan kabeh, kabeh, kabeh. Banjur padha bakal nggawa, lan turunan saka welders, fitters, insulators, turbinists bakal miwiti kanggo nggawa saben stasiun kanggo raos kanggo loro utawa telung sasi (saiki kru repair energi karo sungkowo ing setengah cukup kanggo siji stasiun. tanpa bencana).
        Klon iki bakal urip ing snowdrifts (wol bakal ditambahake menyang kode genetik) lan tanpa pangan, amarga kutha bakal mati tanpa panas lan banyu ing mangsa.
        Apa sampeyan bisa mbayangno? Wong ora bakal urip tanpa panas lan banyu! Kita kudu masak kompor weteng, nanging ora ana listrik, sampeyan kelingan? Lan banyu ora diwenehake, ora ana apa-apa! Ora ana maneh standpipes ing lurung-lurung, lan malah sumber darurat menara banyu ora duwe apa-apa kanggo disebaraké, lan bakal beku! Sumber daya generator mobile, kang ing toko, nang endi wae watara 3-5 dina operasi terus-terusan, lan padha ora bisa didandani minangka kuwi, mung diganti!
        Lan aku mung miwiti ngomong babagan masalah, sampeyan bisa terus. Reaksi para penonton pancen bocah cilik. Kaya pejabat optimistis kita. medeni...
        1. weh
          27 Agustus 2019 12:00
          0
          Anak, mesthi, bocah.
          Sampeyan wiwit ngerti kabeh abysses kita tiba.
    4. 72jora72
      72jora72 27 Agustus 2019 05:05
      0
      Ing kene sampeyan isih kudu ngerti yen sadurunge awu nuklir duwe wektu kanggo mapan ing lemah, wong Tionghoa, Jepang, Balt bakal mulai ngidak-idak tanah kita,
      Mung Balt, Jepang, lan liya-liyane. ing wektu iki wong-wong mau bakal padha ngadhep marang allahé, lan mung bakal ngidak-idak ing ara-ara samun ing sanjabane kuburan.
  29. tukang kode
    tukang kode 26 Agustus 2019 16:43
    0
    Rusia, mesthi, ora siyap kanggo perang donya, lan meh ora ana apa-apa kanggo persiapan iki. Iki paling katon ing siji conto tartamtu, kang, ing mratelakake panemume, iku salah siji sing paling ekspresif.

    Masalah sing kompleks lan macem-macem minangka persiapan perang ora bisa dikurangi dadi masalah siji kompleks industri militer. Lan ing kene ana sawetara jinis instalasi ... Apa dudu pangripta sing nulis ing kene amarga putus asa?) Ing kasus iki, dheweke duwe kekuwatan ...
  30. Operator
    Operator 26 Agustus 2019 16:47
    -2
    Jaminan pasokan energi sawise TMV - tank Rusia ing pesisir Teluk Persia, ing ngendi lenga lan gas kaya lendhut keprungu

    PS Pinten sampeyan bisa nerangake kanggo penulis sing MRNU bakal Applied kanggo militèr, produksi lan mobilisasi (yaiku populasi) sumber daya mungsuh, lan ora kanggo jaran spheroconic ing vakum - energi.
    1. michael3
      michael3 26 Agustus 2019 18:13
      +1
      Luwih efisien energi. Apa produksi tanpa energi, ora nuduhake? Pira wong sing bakal ditinggal ing kutha tanpa energi? Dene jaran - ngobrak-abrik kios sampeyan ...
  31. Brylevsky
    Brylevsky 26 Agustus 2019 17:00
    -2
    Kutipan saka: bk316
    Aku ora ujar manawa dheweke ora bakal tekan Siberia, mula dheweke uga bakal ditembak ing dalan kaping 10.

    Marang Matthias Rust babagan iki. Dheweke ora tekan Siberia, dheweke mabur menyang Red Square ... Lan iki minangka kasunyatan sing kuat kanggo kasunyatan manawa sampeyan ora perlu 100% yakin babagan keandalan pertahanan udara. Malah siji Tomahawk sing nembus bisa ngilangake kilang minyak. Ngomong-ngomong, kenapa "Tamahawk" lan kenapa mung siji? Apa ora bisa "mabur" menyang kita saka China? "Rusia lan Cina iku sedulur saklawasé", bener?
    1. Sergey Zhikharev
      Sergey Zhikharev 27 Agustus 2019 10:20
      0
      Dheweke kepengin mabur menyang Siberia, lan menyang Vladivostok, lan menyang Chukotka.
      Ana bedane antarane "tujuan kanggo ngrusak", "aja nembak target", "Aku ora weruh target, nanging ana."
      Penerbangan Rust dideteksi dening pertahanan udara Soviet lan bisa ditembak mudhun, nanging ora ana perintah kanggo nembak.
      Kanggo padha ditembak mudhun siji Boeing, supaya padha mundhakaken dhuwur kanggo donya kabèh, lan kene bakal "Inggih, apa pesawat kuwi ngancam sampeyan karo?"
      Iklan bakal menehi jaminan 100% kanggo sistem pertahanan udara (nanging, bakal menehi jaminan 300%)
  32. Ehanatone
    Ehanatone 26 Agustus 2019 17:05
    +1
    Ora jelas banget hahah lan ngguyu ing gaya sawetara jinis gorenin, nanging yen instalasi dadi omnivorous, banjur iku worth prodhuksi, paling kanggo daur ulang, sing aku ngerti saiki, mung cara mung insineration bodho saka sampah. paling apik karo pembangkit listrik, sing ora apik banget, paling ora amarga efisiensi sing kurang, lan iki ora ngelingi polusi karo dioksida kanthi cara iki ...
    1. mark2
      mark2 26 Agustus 2019 18:11
      +1
      Kanthi kontaminasi nuklir ing wilayah kasebut, kontaminasi karo dioksida bakal dadi masalah sing paling sithik.
      1. Ehanatone
        Ehanatone 26 Agustus 2019 18:19
        0
        "Kanthi kontaminasi nuklir ing wilayah kasebut, kontaminasi karo dioksida bakal paling ora kuwatir."
        Aku ngomong babagan kene lan saiki, lan kayane nganti saiki, ora mung nuklir, nanging uga, alhamdulillah, bom konvensional ...
        Cukup babagan daur ulang ...
        Iku misale jek kaya masalah, kaya global, misale jek malah tender kanggo Processing entu wis diumumake, kita duwe ing Roseie, lan ing saindhenging iku kebak hfifam ...
  33. Ehanatone
    Ehanatone 26 Agustus 2019 17:13
    0
    Ya, lan aku cepet-cepet ngelingake sampeyan yen ing tingkat konfrontasi saiki, ora bakal ana biaya sing cukup kuat, ora mung kanggo numpes kabeh urip, lan luwih-luwih kanggo musim dingin sing kuat mitos, nanging mung kanggo numpes populasi FSA lan Rusia, ora ketompo carane sinis bakal muni, nanging cukup kanggo karusakan saka kabeh sumber energi dening mripat, kang tegese urip lan confrontation bakal terus sawise ijol-ijolan serangan nuklir ...
    1. 1976AG
      1976AG 26 Agustus 2019 18:53
      -3
      Kutipan saka Ehanatone
      Ya, lan aku cepet-cepet ngelingake sampeyan yen ing tingkat konfrontasi saiki, ora bakal ana biaya sing cukup kuat, ora mung kanggo numpes kabeh urip, lan luwih-luwih kanggo musim dingin sing kuat mitos, nanging mung kanggo numpes populasi FSA lan Rusia, ora ketompo carane sinis bakal muni, nanging cukup kanggo karusakan saka kabeh sumber energi dening mripat, kang tegese urip lan confrontation bakal terus sawise ijol-ijolan serangan nuklir ...

      Ya, sampeyan optimis. Apa lan kanggo sapa sampeyan bakal ngisi tangki? Apa sampeyan ngitung biaya? Malah sing ora dideleng dening para ahli, nanging sampeyan mesthi ngerteni. Lan kepiye carane sampeyan bisa nindakake?! Lan urip bakal terus sawise iku ?? Apa sing sampeyan lakoni ing kene karo otak sampeyan?
      1. Ehanatone
        Ehanatone 26 Agustus 2019 19:26
        +1
        "Malah sing ahli kita ora weruh, nanging sampeyan mesthi ngeweruhi. Lan carane sampeyan bisa nindakake iki ?! Lan urip bakal terus sawise iku ?? Apa sing sampeyan tindakake kene karo otak sampeyan?"
        Tovasch....
        Muga-muga
        Yen sampeyan ngetung sethithik, mula kurang saka setengah biaya bakal cukup kanggo ngrusak peradaban, nanging ana masalah:
        biaya iki bakal tiba ing sirah lan iwak, ...
        Nanging maneh, Afrika, Austria bakal tetep, ... lan, lan, m b. Izrpil, dheweke ora bakal campur tangan nganti pungkasan ....
        Lan kenapa isih ana sing ngebom yen bandustan liyane ...
        1. 1976AG
          1976AG 27 Agustus 2019 03:17
          0
          Kutipan saka Ehanatone
          "Malah sing ahli kita ora weruh, nanging sampeyan mesthi ngeweruhi. Lan carane sampeyan bisa nindakake iki ?! Lan urip bakal terus sawise iku ?? Apa sing sampeyan tindakake kene karo otak sampeyan?"
          Tovasch....
          Muga-muga
          Yen sampeyan ngetung sethithik, mula kurang saka setengah biaya bakal cukup kanggo ngrusak peradaban, nanging ana masalah:
          biaya iki bakal tiba ing sirah lan iwak, ...
          Nanging maneh, Afrika, Austria bakal tetep, ... lan, lan, m b. Izrpil, dheweke ora bakal campur tangan nganti pungkasan ....
          Lan kenapa isih ana sing ngebom yen bandustan liyane ...

          Ya, ya, kabeh pancen ... Nanging yen kita kabeh chip lan tuku instalasi kasebut, mula kita ora wedi perang! Lan yen kita nggawe pesenan kanggo unit kasebut saiki, mula kita bakal nampa rong unit maneh minangka hadiah !!!! Cepet pesen saiki !!
          1. Ehanatone
            Ehanatone 27 Agustus 2019 03:20
            0
            "Yen kita pesen unit iki saiki, kita bakal entuk rong unit maneh minangka hadiah !!!! Cepet pesen saiki !!"
            +++++
        2. 1976AG
          1976AG 27 Agustus 2019 04:06
          -1
          Ya, lan aku cepet-cepet ngelingake sampeyan yen ing tingkat konfrontasi saiki, ora bakal ana biaya sing cukup kuat, ora mung kanggo numpes kabeh urip, lan luwih-luwih kanggo musim dingin sing kuat mitos, nanging mung kanggo numpes populasi FSA lan Rusia
          Apa kowe?!!! Bener po?? Tangi wong ayu
          1. Ehanatone
            Ehanatone 27 Agustus 2019 04:33
            +1
            "Apa kowe?!!! Bener ta?? Tangi wong lanang"
            Lan aku ora turu, aku nonton supaya ngomong ...
            Ngitung dhewe:
            Kira-kira 1500 tuduhan ing loro-lorone, + 200 insolence, + 400 Prancis, + ora jelas pilihane Gusti Allah ...
            Kita ora ndemek India, Pakistan, dheweke duwe grater dhewe ...
            China, kita wis ora ngetung +400, DPRK, ...
            Malah yen FSE iki tekan lan roto-roto tumpahan ing wilayah FSA utawa Rusia, apa mengkono ana, sampah bakal metu: 2 ewu warheads saben yuta km. kothak, sebutno saben 400, kita entuk 000 hulu ledak saben 000 kilometer persegi ..., ora ana apa-apa ...
            Iki yen sampeyan ora ngetung pertahanan udara ing loro-lorone, yen sampeyan ora ngetung target favorit, sing bakal duwe luwih saka rolas warheads, lan ora ngetung kapal selam sing dicemplungake kanthi aman, maneh ing loro-lorone, ...
            Urip bakal terus, nanging tanpa cahya, komunikasi, lan panas, sanajan bakal panas banget ing endi wae, nanging ora suwe, ...
            Dibakar 100-200 kutha ing loro-lorone, mung sawetara banget kanggo wiwitan mangsa sing kuat, utawa kanggo karusakan lengkap saka populasi mung aktor utama, banjur urip lan konfrontasi bakal terus, lan iku seng di pengeni kanggo netepake produksi industri ing iki. wektu, uga, ora mung karo busur lan panah ...
            Mergo iki...
            1. 1976AG
              1976AG 27 Agustus 2019 10:05
              0
              Kutipan saka Ehanatone
              "Apa kowe?!!! Bener ta?? Tangi wong lanang"
              Lan aku ora turu, aku nonton supaya ngomong ...
              Ngitung dhewe:
              Kira-kira 1500 tuduhan ing loro-lorone, + 200 insolence, + 400 Prancis, + ora jelas pilihane Gusti Allah ...
              Kita ora ndemek India, Pakistan, dheweke duwe grater dhewe ...
              China, kita wis ora ngetung +400, DPRK, ...
              Malah yen FSE iki tekan lan roto-roto tumpahan ing wilayah FSA utawa Rusia, apa mengkono ana, sampah bakal metu: 2 ewu warheads saben yuta km. kothak, sebutno saben 400, kita entuk 000 hulu ledak saben 000 kilometer persegi ..., ora ana apa-apa ...
              Iki yen sampeyan ora ngetung pertahanan udara ing loro-lorone, yen sampeyan ora ngetung target favorit, sing bakal duwe luwih saka rolas warheads, lan ora ngetung kapal selam sing dicemplungake kanthi aman, maneh ing loro-lorone, ...
              Urip bakal terus, nanging tanpa cahya, komunikasi, lan panas, sanajan bakal panas banget ing endi wae, nanging ora suwe, ...
              Dibakar 100-200 kutha ing loro-lorone, mung sawetara banget kanggo wiwitan mangsa sing kuat, utawa kanggo karusakan lengkap saka populasi mung aktor utama, banjur urip lan konfrontasi bakal terus, lan iku seng di pengeni kanggo netepake produksi industri ing iki. wektu, uga, ora mung karo busur lan panah ...
              Mergo iki...

              Iki minangka logika sing bisa nyebabake perang nuklir. Lan kita isih ngarep-arep kanggo kewarasan ... Iku apik yen ing urip nyata ora ana sing gumantung ing sampeyan
  34. Berkut24
    Berkut24 26 Agustus 2019 17:31
    +1
    Penulis percaya yen kita bakal nampa 120 rudal jelajah, nangis lan nyerah. Perang Donya 3 ora bakal ngilangi pabrik lan pembangkit listrik individu, nanging kabeh negara lan bawana. Ora ana siji lan ora ana sing bakal digawa menyang pabrik pirolisis iki. Kabeh bakal rampung luwih cepet. Aku wedi yen ora ana sing butuh produk pirolisis iki.
  35. Brylevsky
    Brylevsky 26 Agustus 2019 17:41
    +2
    Kutipan saka Ehanatone
    konfrontasi bakal terus sawise ijol-ijolan serangan nuklir ...

    Sugeng, salah siji saka sawetara pikiran sing wicaksana ing kene, sayang banget yen akeh sing ora langganan ing kene ora bisa ngerteni. Lan kanggo nolak, sampeyan kudu bisa kanggo pour soko menyang tank bahan bakar ... Lan aku sing sing ora ngerti iki isih bakal ngerti, nanging mung liwat pengalaman pribadi.
    1. Ehanatone
      Ehanatone 26 Agustus 2019 19:29
      +1
      "Sugeng, salah siji saka sawetara pikiran sing wicaksana ing kene. Sayange, akeh sing ora langganan ing kene ora bisa ngerti."
      Ya, iki dudu pikiranku, nanging mung pitungan sing sober, uga dudu aku ...
    2. 1976AG
      1976AG 27 Agustus 2019 03:21
      0
      Sugeng, salah siji saka sawetara pikiran sing wicaksana ing kene, sayang banget yen akeh sing ora langganan ing kene ora bisa ngerteni. Lan kanggo nolak, sampeyan kudu bisa kanggo pour soko menyang tank bahan bakar ... Lan aku sing sing ora ngerti iki isih bakal ngerti, nanging mung liwat pengalaman pribadi.
      Nah, ana sing kudu diisi tangki. Saham wis digawe. Apa maneh sing disaranake pengalaman sampeyan?
  36. Rogster
    Rogster 26 Agustus 2019 18:07
    +2
    Aku wis maca VO kanggo dangu, Aku ora tahan lan mutusaké kanggo ndhaftar kanggo komentar ing masterpiece iki.

    Sampeyan bisa uga mikir yen aku nggedhekake, nanging kepiye kiriman kasebut mlebu ing kaca VO? Ora mung iklan nanging uga judhul. Iki dudu sepele, penulis sengaja ngremehake pamor negara.

    Siji kirim sawise liyane lan sampeyan ora bakal sok dong mirsani carane kanca-kanca bakal mikir beda, aja ngremehake institusi psikologi sosial, akeh wong wis musna taun ahead saka pangembangan populasi utama ing planet.
    1. Ehanatone
      Ehanatone 26 Agustus 2019 18:22
      +2
      "Salah kirim sawise liyane lan sampeyan ora bakal sok dong mirsani carane kanca-kanca bakal mikir beda, aja ngremehake institusi psikologi sosial, akeh sing taun ahead saka pangembangan populasi utama ing planet."
      Ora celaan, jujur ​​aku ora ngerti maksud sampeyan!?…
    2. Kontrik
      Kontrik 26 Agustus 2019 18:36
      +2
      Kutipan saka Roger
      Ora mung iklan nanging uga judhul. Iki dudu sepele, penulis sengaja ngremehake pamor negara.

      Alas, kene wis kerep lan banget subtly nindakake iki ing taun anyar .. Sing lawas ngerti, nanging nom? hi
    3. 1976AG
      1976AG 26 Agustus 2019 19:08
      0
      Kutipan saka Roger
      Aku wis maca VO kanggo dangu, Aku ora tahan lan mutusaké kanggo ndhaftar kanggo komentar ing masterpiece iki.

      Sampeyan bisa uga mikir yen aku nggedhekake, nanging kepiye kiriman kasebut mlebu ing kaca VO? Ora mung iklan nanging uga judhul. Iki dudu sepele, penulis sengaja ngremehake pamor negara.

      Siji kirim sawise liyane lan sampeyan ora bakal sok dong mirsani carane kanca-kanca bakal mikir beda, aja ngremehake institusi psikologi sosial, akeh wong wis musna taun ahead saka pangembangan populasi utama ing planet.

      Aku uga, ing siji wektu supaya zaregalsya. Aku maca akeh pseudo-spesialis lan nyadari yen kabeh masalah kita saka wong bodho lan grunts.
  37. mark2
    mark2 26 Agustus 2019 18:15
    -2
    Wong-wong, kok padha lungguh, sapa sing dienteni? Kabeh wong tangi saka sofa lan lunga kanggo nguatake pertahanan negara! Utawa kita lagi nyiapake kanggo ngrembug perang ing Internet, nanging nonton ing TV!
    1. 1976AG
      1976AG 26 Agustus 2019 18:28
      -4
      Kutipan saka tandha 2
      Wong-wong, kok padha lungguh, sapa sing dienteni? Kabeh wong tangi saka sofa lan lunga kanggo nguatake pertahanan negara! Utawa kita lagi nyiapake kanggo ngrembug perang ing Internet, nanging nonton ing TV!

      Iku ora bab kraton kanggo poke watara karo driji ing operasi, kene specialists lurk bab kang Kementerian Pertahanan wis suwe ngimpi! Mung Shoigu ora ngerti babagan situs iki, yen ora, kita bakal duwe Amerika tanpa tangi saka kursi ...
  38. Kontrik
    Kontrik 26 Agustus 2019 18:24
    +3
    Kita bakal kalah perang yen generasi sabanjure lali kaya apa UNION REPUBLIK SOSIALIS SOVIET ing jagad iki! Lan sing paling penting, spiritualitas sajarah Rusia lan kekarepan kanggo menang! hi
    Inggih, kanthi biaya artikel, pariwara, mesthi, nanging ana sing kudu dipikirake ..
  39. Brylevsky
    Brylevsky 26 Agustus 2019 18:34
    0
    Kutipan: 1976AG
    Apa sampeyan duwe informasi babagan sumber daya seluler kita? Apa sampeyan duwe informasi babagan stok amunisi, properti, suku cadang? Apa sampeyan ngerti kemampuan perusahaan pertahanan kita ing wektu khusus? Suarane! Lan yen sampeyan ora ngerti, banjur aja singsot!

    Waca artikel kasebut kanthi teliti. Ora ana apa-apa ing "babagan amunisi, properti, suku cadang kita", ora ana apa-apa babagan "kemungkinan perusahaan pertahanan kita ing wektu khusus." Lan aku ora ngomong apa-apa bab iki, iku sampeyan sing fantasize soko kanggo dhewe ... Luwih mikir bab apa sing bakal isi ing tank saka "layba" Panjenengan, yen, mesthi, sampeyan tetep urip ... yen ana kemungkinan bensin ora bakal dikirim menyang stasiun bensin sawise serangan rudal nuklir, umume ... Nanging sampeyan kudu lunga. Paling ora kanggo uwal saka zona kontaminasi radiasi. Lan mesthi, ing kahanan iki, kawruh babagan "sumber daya mob kita", "informasi babagan cadangan amunisi kita", lan liya-liyane bakal dikarepake banget. lsp... Nyuwun pangapunten sandi sarkasme. Mung pribadi aku bakal ngijolake kabeh kawruh iki kanggo bensin kebak tank ... amarga aku duwe bojo lan anak. Dheweke ora pengin pindhah menyang "swarga Putin", lan uga aku. Lan aku ora mung siji ing Rusia, matur nuwun marang Gusti Allah.
    1. 1976AG
      1976AG 26 Agustus 2019 18:44
      -1
      Kutipan saka Brylevsky
      Kutipan: 1976AG
      Apa sampeyan duwe informasi babagan sumber daya seluler kita? Apa sampeyan duwe informasi babagan stok amunisi, properti, suku cadang? Apa sampeyan ngerti kemampuan perusahaan pertahanan kita ing wektu khusus? Suarane! Lan yen sampeyan ora ngerti, banjur aja singsot!

      Waca artikel kasebut kanthi teliti. Ora ana apa-apa ing "babagan amunisi, properti, suku cadang kita", ora ana apa-apa babagan "kemungkinan perusahaan pertahanan kita ing wektu khusus." Lan aku ora ngomong apa-apa bab iki, iku sampeyan sing fantasize soko kanggo dhewe ... Luwih mikir bab apa sing bakal isi ing tank saka "layba" Panjenengan, yen, mesthi, sampeyan tetep urip ... yen ana kemungkinan bensin ora bakal dikirim menyang stasiun bensin sawise serangan rudal nuklir, umume ... Nanging sampeyan kudu lunga. Paling ora kanggo uwal saka zona kontaminasi radiasi. Lan mesthi, ing kahanan iki, kawruh babagan "sumber daya mob kita", "informasi babagan cadangan amunisi kita", lan liya-liyane bakal dikarepake banget. lsp... Nyuwun pangapunten sandi sarkasme. Mung pribadi aku bakal ngijolake kabeh kawruh iki kanggo bensin kebak tank ... amarga aku duwe bojo lan anak. Dheweke ora pengin pindhah menyang "swarga Putin", lan uga aku. Lan aku ora mung siji ing Rusia, matur nuwun marang Gusti Allah.

      Lan sampeyan, ing naivety, mikir sampeyan bisa menyang ngendi wae ??? Ya, kanca, sampeyan naif ... Sampeyan salah paham. Ora bakal ana papan liya. Isi panggonan..
    2. 1976AG
      1976AG 27 Agustus 2019 03:42
      +1
      Ora ana apa-apa ing "babagan amunisi, properti, suku cadang kita", ora ana apa-apa babagan "kemungkinan perusahaan pertahanan kita ing wektu khusus."
      Lan kenapa, nalika ngomong babagan kemungkinan negara ing wektu khusus, sampeyan ora ngomong apa-apa babagan sing paling penting? Babagan cadangan kabeh lan kabeh, babagan kemampuan perusahaan, babagan kabeh sing nemtokake kesiapan negara kanggo perang! Sampeyan ora nggatekake! Nanging ing kene instalasi sampeyan minangka panacea kanggo kabeh penyakit!
  40. Brylevsky
    Brylevsky 26 Agustus 2019 18:43
    +2
    Kutipan saka Lokal
    Kita kudu ngomong luwih akeh babagan pensiun.
    Oh, lan babagan pemilihan.

    Lan sampeyan mbantah. Mung ing bisnis. Kita ora perlu ngomong babagan pensiun lan pemilihan, kita ora bakal meksa wong sing lara ... Utawa bakal kita?
  41. Andrey VOV
    Andrey VOV 26 Agustus 2019 18:50
    +1
    Ngapunten, nanging omong kosong apa .. wah, umume ...
    1. 1976AG
      1976AG 26 Agustus 2019 19:35
      -1
      Kutipan: Andrey VOV
      Ngapunten, nanging omong kosong apa .. wah, umume ...

      Aku setuju! Dhiskusi bab urip sawise pati! Aku, ujare, wong, ora duwe hak mati, amarga aku duwe kulawarga! Lha, amerika sing menang.. Banjur kita bakal weruh sapa sing lanang lan sapa sing dudu
  42. Brylevsky
    Brylevsky 26 Agustus 2019 19:03
    0
    Kutipan: 1976AG
    Ora bakal ana papan liya. Isi panggonan..

    Aku ora bisa. Aku duwe kulawarga, aku kudu njamin kaslametané. Yen ora, regane ora ana gunane kanggo aku, minangka petani, lan minangka wong ...
    1. 1976AG
      1976AG 26 Agustus 2019 19:31
      -2
      Kutipan saka Brylevsky
      Kutipan: 1976AG
      Ora bakal ana papan liya. Isi panggonan..

      Aku ora bisa. Aku duwe kulawarga, aku kudu njamin kaslametané. Yen ora, regane ora ana gunane kanggo aku, minangka petani, lan minangka wong ...

      Sawise serangan nuklir, sampeyan ora bakal menehi apa-apa marang sapa wae, tahan! Lha yen mung panggonan ing kuburan..
      1. ROBIN-ANAK
        ROBIN-ANAK 26 Agustus 2019 22:59
        -1
        Sampeyan isih kudu nyusup menyang kuburan. Lan iki sampeyan butuh pejabat RCS, nanging ora siji. Radiasi tiba ing bintik-bintik, saengga butuh rong dina kanggo nyusup menyang kuburan 2 km saka sampeyan.
        1. 1976AG
          1976AG 27 Agustus 2019 03:27
          +1
          Kutipan saka: ROBIN-SON
          Sampeyan isih kudu nyusup menyang kuburan. Lan iki sampeyan butuh pejabat RCS, nanging ora siji. Radiasi tiba ing bintik-bintik, saengga butuh rong dina kanggo nyusup menyang kuburan 2 km saka sampeyan.

          Dadi ing babagan iki, sampeyan ora bisa adus. Nanging! Sing utama yaiku tuku instalasi!
    2. Manungsa Kucing Null
      Manungsa Kucing Null 27 Agustus 2019 11:18
      -1
      Kutipan saka Brylevsky
      Yen ora, regane ora ana gunane kanggo aku, minangka petani, lan minangka wong ...

      IMHO "yen ora" ora perlu ing kene Nyuwun
  43. lawas26
    lawas26 26 Agustus 2019 19:16
    +5
    Kutipan saka Brylevsky
    Kasunyatane ana kemungkinan bensin ora bakal dikirim menyang stasiun bensin sawise serangan rudal nuklir, umume ... Nanging sampeyan kudu lunga. Paling ora kanggo uwal saka zona kontaminasi radiasi.

    Yaiku, duwe mobil, sampeyan ora duwe "cadangan emas"? Wah aku ora ngerti. Mobil dhewe ora, nanging tanggi ing garasi, yen ora atusan liter, nanging ora siji canister bensin. Lan yen sampeyan arep ninggalake "kutha sing kena infeksi", sampeyan kudu ngandelake pasokan bahan bakar (uga panganan)

    Lan setelan kuwi. Nah, kita duwe TPA sampah ing njaba kutha, kanthi tembung liya, mbucal. Sampah lagi dibuwang. Aku ora ngerti cara apa nanging terus. Lan apa, kanggo operasi instalasi pribadhi kuwi, aku kudu pindhah menyang uwuh? Wacana iki ora sakabehe cetha. Kajaba iku, oke. Upamane aku ngisi instalasi iki kanthi 15 ton sampah, menehi aku, kaya sing ditulis penulis, 4,5 ton cairan pirolisis (menehi, sajrone proses, kira-kira 800-900 kg bensin lan minyak tanah sing padha, sisa bahan bakar diesel. ), kira-kira 40% gas, 6 ton utawa 9677 meter kubik. Dadi akeh gas sing diasilake cukup kanggo nyedhiyakake bahan bakar kanggo pitung pembangkit listrik piston gas kanthi kapasitas 200 kW saben dina, lan entuk 33,6 ewu kWh saben dina. Sisane 30% utawa 4,5 ton yaiku batu bara.
    Yaiku, saliyane pabrik pirolisis iki, aku butuh pabrik kanggo ngolah cairan pirolisis (entuk bensin, minyak tanah, bahan bakar solar), ditambah tanduran piston gas .... Ya, sawetara jinis fantasi. Mesthi, aku exaggerated sing iku kanggo panggunaan pribadi, nanging sing bakal bisa ing industri kuwi? Utamane yen kutha kena evakuasi yen ana RNU ??? Lan bakal padha ora "nyelehake paw" sawise serangan ing kutha ing produksi tartamtu saka angkara?

    Soko, minangka salah siji saka comrades bener wrote, meh podo karo wektu "Great Leap Forward" ing China, karo tungku jeblugan ing saben yard lan yuta ton saka baja (utawa cast wesi).
  44. Slon379
    Slon379 26 Agustus 2019 19:50
    0
    Aja kelangan cithak biru, bakal migunani nalika mangsa nuklir.
    1. depressant
      depressant 26 Agustus 2019 20:15
      +2
      Iku kabeh aneh ...
      Aku maca babagan instalasi iki nganti suwe, sanajan sadurunge gabung karo VO, lan kaget banget nalika ngerti yen putrane Chaika arep ngubur sampah Moskow ing Shies, nyuda 30 meter persegi kanggo iki. kilometer saka alas ana. Sampah bakal diturunake menyang jugangan ing wangun gulungan gedhe sing dibungkus poliethelin sing dituku ing Jerman. Lan misale jek padha wis nindakake. ing ngawasi masyarakat. Sawetara wildness! Napa ora nyaring sampah dadi bahan sing migunani nggunakake instalasi sing diterangake dening Penulis? Lan nindakake nang endi wae ing pinggiran kutha, lan ora nindakake ewu kilometer. Seagulls sugih, padha duwe dhuwit kanggo instalasi, lan ora mung siji. Utawa apa kabeh padha ing alas sing ditegor, sing bisa didol kanthi bathi? Utawa ing negara investasi?
      1. Kronos
        Kronos 26 Agustus 2019 21:05
        0
        Carane nggawe dhuwit saka sampah
      2. michael lawas
        michael lawas 26 Agustus 2019 22:56
        +2
        Seagulls sugih

  45. Dhewe
    Dhewe 26 Agustus 2019 19:55
    0
    Mesthi, aku ora ahli. Nanging misale jek aku sawise karusakan saka arsenal nuklir, ora bakal ana sing bisa nggarap ewu instalasi iki. Lan ora perlu. Perang bakal mungkasi kanggo loro-lorone.
    1. 1976AG
      1976AG 27 Agustus 2019 03:29
      +3
      Kutipan saka Self
      Mesthi, aku ora ahli. Nanging misale jek aku sawise karusakan saka arsenal nuklir, ora bakal ana sing bisa nggarap ewu instalasi iki. Lan ora perlu. Perang bakal mungkasi kanggo loro-lorone.

      Miturut panemu penulis, urip bakal terus maju lan panjaluk bahan bakar bakal fantastis!
  46. VicV
    VicV 26 Agustus 2019 20:21
    -3
    Ya, yen kita durung kalah perang, kita wis cedhak banget. Kanthi tandha prasaja yen wedhus iki ora keganggu kanggo nuduhake apa tegese wadhah 40 kaki. Apa volume utawa dawa? Utawa mungkin bobot? Lan, ing kasunyatan, ngendi iku digunakake? Apa ora ana, lan mung ana, ing ngendi dheweke ngarepake kalah perang?
  47. Malkavian
    Malkavian 26 Agustus 2019 21:09
    0
    Iklan. Sing ngiklanake penerjemah Rusia-Inggris, sing ngiklanake torpedo anyar. Saiki tanduran pyrolysis.
  48. Ingvar7401
    Ingvar7401 26 Agustus 2019 21:26
    +2
    Salah sawijining artikel sing relevan. Topik sing diangkat (dudu babagan pyrolysis) nuduhake kesiapan nyata kanggo database skala gedhe. Sampeyan bisa nulis akeh, nanging sapa sing duwe otak (lan akses menyang informasi babagan kahanan nyata) ngerti kabeh ... Contone (nanggepi sawetara komentar): kanggo siji resimen pertahanan udara ring pertahanan Moskow (ing jaman kepungkur. , 18 BG MiG-31 ), nalika ngusir serangan udara, ana 112 TKR, 75 operator senjata nuklir taktis, lan akeh roh jahat liyane ing gelombang kapindho ... Gawe kesimpulan dhewe.
    PS Resimen bubar, kendaraan ditransfer kanggo staf menyang unit liyane. MiG-31s ​​ora diprodhuksi maneh. Rearmament kanggo jinis anyar apik banget. Alon-alon. Kajaba iku, kudu dielingake yen ing tabrakan gedhe-gedhe nyata, wektu kanggo mindhah ekonomi menyang perang, mobilisasi, lsp. bakal ora.
    1. 1976AG
      1976AG 27 Agustus 2019 02:34
      0
      Kepiye carane bisa njupuk lan ngandhani mungsuh babagan kahanan nyata ing pertahanan Rusia? CIA gumunggung nggoleki titik lemah Rusia, lan sampeyan mung menehi hadiah lan nganggep sampeyan minangka patriot Rusia ing wektu sing padha ... Ora ana cara kanggo ngandhani panglima kita iki, nanging sampeyan ana ing kene. .. kayak gini...
  49. Egor Kovalenko
    Egor Kovalenko 26 Agustus 2019 21:45
    +2
    Ing Uni Soviet, Welasan kutha lemah dibangun, padha Integrasi menyang sistem Perimeter lan rampung otonom. Contone, kutha Yamantau, ibukutha sulih Rusia.
  50. Pangilon
    Pangilon 26 Agustus 2019 22:15
    -1
    Wong lanang, perang donya apa sing bisa diomongake?
    Kabeh wis diterangake.
    Ing ngendi bocah-bocah "elit" kita sinau? Sing bener - negara utawa London. Ing ngendi kabeh dhuwit kita? Sing bener - US Treasuries.
    Bodho - ing X jam pesen bakal teka, kabeh anak lan kabeh dhuwit karo kita, nyerahke daya ing negara ... Apa sampeyan mikir kita duwe kabeh ing pamaréntahan kaya Joseph Vissarionovich ?!
    Dheweke bakal nyerah kanggo jiwa sing manis ... Iki IMHO, nanging aku yakin ora bakal ana perang, saiki kabeh wis diputusake kanthi cara sing beda, lan demonstrasi militèr bodho medeni wong awam. Apa sing kita, apa sing asing. Kanggo wong sing wedi luwih gampang ngatur lan luwih gampang njupuk pajak anyar saka dheweke