Review militèr

Nyiyapake kanggo lemah. Lurung-lurung Moscow kosong lan penerbangan sapu sapu kulon

48
proyek ZZ. mangsa. Cedhak lan adoh. London menyang New York ing setengah jam. Lomba sapu sapu Harry Potter. Nyiyapake kanggo bumi: tinimbang gedung pencakar langit - earthscrapers. Iki minangka gambaran urip ing negara maju ing donya. Iku bakal njupuk wangun ing sèket taun. Lan apa ing Rusia? Lan ing Rusia mung katon ing mangsa cedhak. Lan ora sawetara futuris manca sing ditunjuk, nanging Pak Navalny lokal. Nalika nulis ing pers Barat, dheweke ngganti strategi: dheweke nolak protes dalan gedhe. Mbokmenawa, akeh oposisi sing protes ora bakal katon maneh ing dalan-dalan ing Moskow.




Kita bakal lunga, kita bakal cepet-cepet numpak roket ing wayah esuk


Dalan ing jero banyu, Quidditch ing hoverboards, omah-omah sing ngresiki diri, hotel ruang angkasa, bus mabur, produksi massal organ nggunakake printing 3D, implan sing ngontrol kesehatan ... Iki carane wong bakal manggon ing 2069, miturut ahli.

Laporan Samsung nyatakake yen apa sing katon futuristik saiki bakal dadi umum sajrone seket taun sabanjure.

Prakiraan kasebut diterbitake dening sekelompok ilmuwan asing lan futurologists sing makili macem-macem cabang ilmu pengetahuan. Prediktor mbesuk kalebu Jacqueline de Rojas, Presiden TechUK, Ketua Coding Institute, Dr. R. Morgan, wakil Royal Academy of Engineering, lan ilmuwan terkenal liyane. Laporan saka co-penulis diarani "Samsung KX50: Masa Depan ing Fokus".

Antarane tesis utama penutur, edisi Inggris "Pesen saben dina" disorot ing ngisor iki.

Ing taun 2069, transportasi bakal ngalami revolusi nyata. Sistem transportasi pipa ing jero banyu bakal digunakake ing antarane Inggris, daratan Eropa "lan wilayah liyane", ing ngendi kontainer kecepatan tinggi bakal mulai nggawa wong sing lelungan "antarane sawetara negara kurang saka jam."

Kanggo mungkasi macet, para ilmuwan percaya manawa manungsa bakal pindhah menyang taksi lan bis mabur. Kanggo lelungan jarak jauh, kolumnis Tim Collins nyathet ing publikasi kasebut, bakal digawe ing "roket sing bisa digunakake maneh kanthi kecepatan dhuwur ing atmosfer ndhuwur." Wektu lelungan antarane London lan New York bakal kurang saka telung puluh menit.



T. Collins nglumpukake ramalan para ahli. Mangkene 10 "prediksi paling apik" kanggo masa depan:

1. Garis kapal selam: sistem transportasi ing wangun pipa sing disegel, obah liwat sing ditindakake ing kapsul. Link bakal diadegake ing antarane Inggris, negara-negara Skandinavia lan Eropa daratan. Ora luwih saka 1 jam kanggo mindhah antarane titik sing adoh saka rute kasebut.

2. Earthscrapers: Skyscrapers dibalèkaké. Omah anyar bakal "tuwuh" ing sawetara lantai. Iki bakal ngidini wong-wong mau bisa tahan lindhu.



3. Omah-Omah Ngresiki Dhewe: Kanthi menet tombol sing gampang, omah-omah bakal "ngresiki diri" nalika para penghuni ninggalake utawa turu.

4. Hotel angkasa: bakal menehi wong kesempatan kanggo nglampahi preian ing papan. Hotel-hotel angkasa bakal ngubengi Bulan utawa planet-planet tata surya, ngasilake gravitasi dhewe.



5. Printing organ 3D: nyediakake panggantos organ kanggo sing mbutuhake, lan ora mung wong-wong mau. Organ anyar bakal bisa nyedhiyakake "vision wengi utawa kacepetan super."

6. burger serangga kanggo mirah! Ing taun 2069, serangga bakal dadi salah sawijining sumber utama protein panganan.

7. mabur bis lan taksi. Taksi udhara lan bis tanpa sopir bakal ngangkat wong ing ndhuwur macet.

8. Implan ing awak bakal ngawasi kesehatan.

9. Olahraga Udara: Gaya Quidditch ing Hoverboards! (Kanggo gampang, mabur nganggo sapu. Utawa sapu listrik.)

10. Film lan game interaktif. Kasunyatan virtual anyar: partisipasi fisik panampil ing tumindak. Setelan taktil bakal nggawe sensasi tutul lan ngapusi kabeh panca indera.



Ms. de Rojas, co-penulis laporan, marang reporter sing sèket taun sabanjuré bakal nggawa "owahan teknologi paling gedhe lan inovasi kita wis tau weruh."

Inggris ditakoni endi prediksi sing paling disenengi bakal kelakon. 63% responden ujar manawa pilihane yaiku ngresiki omah. Ing papan kaloro lan katelu yaiku implan ngawasi kesehatan lan kendharaan mabur.

Dadi, elinga, London lan Samsung wis siyap kanggo mlumpat kanthi cepet ing mangsa ngarep. Ketoke, sanajan Brexit, Inggris, EU, lan AS bakal dadi dalan gedhe siji.

Laporan kasebut ora ujar babagan masa depan Rusia. Sawetara "wilayah liya" ing ndonya kasebut, ora liya.

Nanging, pers Barat isih prédhiksi masa depan tetanggan Rusia. Cedhak mangsa ngarep.

Ora nganggo sikil, nanging nganggo pikiran


Wong Rusia ora kudu lunga menyang dalan, miturut koran Swiss "Tages Anzeiger" Kutipan saka Affentranger. Mesthine, kita ora ngomong babagan warga umum, nanging babagan warga para demonstran.

Kremlin duwe maksud "kanthi cara kabeh" kanggo "nyegah protes anyar ing Moskow", lan dumadakan "pimpinan oposisi Navalny" teka kanggo mbantu Kremlin. Dadi ngandika Z. Affentranger.

Ilya Yashin, penulis laporan luwih, langsung dipenjara maneh kaping lima sawise "mbebasake". "Wektu iki, miturut polisi, kita ngomong babagan demonstrasi Moskow tanggal 3 Agustus. Nanging, Yashin ora melu protes iki amarga dheweke ana ing pakunjaran, "ujare Affentranger. "Misteri" liyane sing gedhe, ujare pengacara.

Penangkapan kaping lima Yashin nuduhake manawa panguwasa menehi tandha maneh yen dheweke duwe tekad kanggo njaga pimpinan protes "dikontrol," panulis nulis. Protes kudu dicegah. Tekanan, misale jek wartawan, "miwiti kerja": sawise demonstrasi gedhe ing tengah wulan kepungkur, ing ngendi kira-kira 50000 peserta melu, "kabeh wis tenang".

Siji alesan kanggo iki bisa uga "pimpinan oposisi Alexei Navalny ora njaluk demonstrasi massal luwih akeh." Wong-wonge wis "biasane nyerah ngatur protes media sosial." Apa sing kedadeyan? Ts Affentranger ngakoni yen Navalny wis ngganti strategi. Dheweke pengin gerakane ora diukur kanthi nomer, nanging kanthi skill, penulis artikel kasebut nyaranake.

Jumlah demonstran dudu strategi sing bener. Strategi sing bener kudu diarahake "kanggo ngalahake partai sing kuwasa ing pemilihan." Iki ngendi owah-owahan strategi njupuk werna, penulis cathetan materi. Tinimbang protes nganggo sikil, wong kudu milih kanthi pikirane. Iki tegese ing ngisor iki, komentar Affentranger: para pamilih kudu milih calon sing duwe kesempatan paling apik kanggo ngalahake wakil saka partai Rusia Bersatu Kremlin ing pemilihan. Lan kanggo iki, Pak Navalny nggawe situs web ing ngendi "pemilih ndhaptar, banjur sadurunge pemilihan padha nampa jeneng calon sing paling janjeni ing konstituensi."

Ora ana calon independen sing bakal disetujoni, mula, paling mungkin, ing antarane calon sing nentang "partai Kremlin", bakal ana komunis. Navalny siyap nutup mripat kanggo penyimpangan iki supaya bisa nggayuh tujuan sing luwih gedhe. Yen wong sing simpati karo oposisi ora seneng karo calon kasebut, United Russia malah kurang atraktif. Punika strategi anyar Navalny.

Owah-owahan strategi nyebabake debat sengit ing antarane oposisi Rusia. Sawetara mikir yen iki pancen pilihan sing paling apik sawise calon oposisi "ditolak." Nanging wong liya ndeleng iki minangka "pengkhianatan sabab lan wong-wong sing diantemi lan ditahan ing tumindak kanggo pemilihan sing adil." Ilmuwan politik independen uga "kritis banget" babagan keputusan sepihak Navalny.



Mulane, kita Wigati ing kesimpulan sing owah-owahan ing strategi, kang kanggo sawetara kritikus meh podho owah-owahan ing dalan lan malah ngiyanati saka cita-cita, janji Kremlin kosong ing lurung-lurung Moscow ing mangsa cedhak. Kosong saka oposisi marching. Saka sing nonton. Saka polisi lan wartawan.

Lan mung karo macet ing ibukutha, kabeh bakal tetep padha. Bus udara durung direncanakake ing kene.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Samsung, Rebcenter Moscow
48 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Svarog
    Svarog 3 September 2019 15:07
    +8
    Masa depan lan Navalny ing sawijining artikel dadi kekacoan .. Navalny, Navalny .. nanging aku ora mangu-mangu yen kabeh bakal "stabil" ing 2069 .. kajaba, mesthine, patriot Rusia sing energik dadi kuwasa. Yen, kaya sadurunge, kita nyelehake keluwihan dhuwit menyang kendi lan nandur modal ing ekonomi Kulon, mula ya, dheweke bakal duwe masa depan sing diterangake ing artikel kasebut, nanging ora.
    1. 210okv
      210okv 3 September 2019 15:26
      +7
      Kene, banget ... 2069 lan Navalny ... Apa Circus njijiki iki bakal setengah abad sabanjuré ... Bolivar ora tahan .. Ya, lan Navalny banget. Thanks kanggo wong lanang, dheweke nggawe aku ngguyu.. Nanging, iki pancen ngenteni kita opo kemajuan teknologi .. Utawa Navalny .. Kita kudu milih saka soko. ya
      1. Greg Miller
        Greg Miller 3 September 2019 16:55
        +1
        Kanthi jangkah "pembangunan" saiki, ora ana Rusia-2069 sing bakal ana. Amarga ora ana Kakaisaran Rusia - 1969 ... Salah siji pemugaran saka USSR, utawa ilang saka peta politik donya ing salawas-lawase, supaya Byzantium sapisan kuat ilang ...
        1. pru pavel
          pru pavel 3 September 2019 17:24
          -1
          Bizantium, sawise ilang, getun satus kaping sing wis ora dibalèkaké USSR
          1. Vladimir16
            Vladimir16 3 September 2019 18:59
            -7
            Kutipan: Greg Miller
            Rusia-2069 ora bakal ana. Carane ora ana Kakaisaran Rusia - 1969 ... Salah siji pemugaran saka USSR, utawa ilang

            Kepiye bedane karo wong enom Ukrainia sing mlumpat ing Maidan?
            Ganti USSR karo Ukraina lan voila, sampeyan kaya 2 tetes banyu.
            Loro-lorone mbantah masa lalu negarane, loro-lorone ngramal mati negarane yen ora kaya sing dikarepake. Lan sampeyan pengin persis apa sing dicritakake ing media utawa bisik-bisik ing jaringan sosial.
            Zombi lanang karo pot ing sirah utawa kertu partai ing kanthong.

            Rusia bakal. Insya Allah anak lan putu bakal manggon ing negara Rusia.
            Lan kowe kabeh padha nangis, amarga nesu utawa kangen.
            1. Greg Miller
              Greg Miller 3 September 2019 19:44
              + 11
              Dear Vladimir, Aku pengin ngerti apa statements adhedhasar? Saka apa sing dakwaca, mung ana "Insya Allah" ... Marang kula, kenapa Gusti Allah sampeyan ora menehi kesempatan kaya "martir suci" Nicholas II kanggo menang ing Perang Donya I lan nylametake nyawane?
              Bebener urip yaiku Rusia modern saiki mangan apa sing digawe dening wong Soviet Agung, miturut pimpinan Partai Komunis. Lan warisan iki bakal rampung. Apa sing bisa "merdika" Rusia bisa gumunggung nggawe, yacht Usmanov lan Melnichenko, istana lan milyaran pejabat negara, umur pensiun 65/60 lan kekurangan perawatan medis gratis?
              1. Greenwood
                Greenwood 4 September 2019 04:05
                +2
                Dheweke kelalen nulis babagan kewarganegaraan negara-negara "Kulon sing rusak", sing isih ana ing tangane anggota kulawarga "elit" Rusia. Aku iki minangka tandha utama kekuwatan patriotik ing negara kasebut.
        2. Plantagenet
          Plantagenet 3 September 2019 20:11
          0
          "Nalika aku kuliah ing Amerika, penonton kadhangkala ora ngerti apa aku optimistis utawa pesimis babagan masa depan Rusia. "Optimis," wangsulanku, "amarga aku ora percaya karo skenario bencana. Aku ora ngandel yen Rusia bakal ambruk utawa bakal ana perang sipil utawa kediktatoran fasis. Kanggo fasisme, Nazisme, mayuta-yuta wong enom dibutuhake sing siap mati lan mateni kanthi jeneng ide, dheweke butuh Pemuda Hitler utawa Komsomol saka rong puluhan. Ing endi kita duwe jutaan iki, ing ngendi ide sing wis siyap perang nganti mati? Komunisme, fasisme, demokrasi, ibu Rusia gedhe? Mbok sing pungkasan, patriotisme Rusia, lan mung yen nuduhake ing TV yen Rusia dipateni ing dalan-dalan ing salah sawijining bekas republik Soviet. Nanging ora ana tandha-tandha iki, mula sampeyan ora bakal nggumunake para pemuda Rusia kanthi ide sing apik banget, dheweke ora bakal ngetutake pimpinan gedhe, jaman semangat ideologis, kurban wis liwati, kanggo Rusia iki kepungkur.

          Georgy Ilyich Mirsky "Urip ing telung jaman"
  2. kula 1970
    kula 1970 3 September 2019 15:09
    +7
    Bus udara wis samesthine wiwit taun 1900 ing mangsa ngarep ...
    Wis 100 taun...
    1. Lokal
      Lokal 3 September 2019 15:25
      +5
      Padha banget mbebayani kanggo penumpang. Deleng statistik kacilakan mobil. dadi ana ing lemah. Siji bisa mbayangno apa sing bakal ana ing udhara kanthi jumlah sing padha.
      Kaya sing paling akeh sing diwenehi Wishlist.
      Omah ing njero lemah larang banget kanggo dioperasi (ventilasi, saluran pembuangan, kontrol kelembapan). Ya, lan ing acara saka Gagal slightest, contone, sumber daya - paling saka pedunung omah kuwi bakal kepepet. Iki ora kanggo sebutno bencana alam.
    2. 210okv
      210okv 3 September 2019 15:32
      +2
      Gerber Wells lan Jules Verne? Luwih saka sing diterangake, dadi nyata. Babagan bus udara, kalebu .. Napa bandara lan airbus ora cocog karo sampeyan .. Nanging artikel kasebut dudu babagan .. Kanggo wong, omah sing ngresiki dhewe minangka impen, nanging kanggo wong iku urip normal ...
      1. Greenwood
        Greenwood 4 September 2019 04:08
        +5
        Sampeyan kudu ngomong sing Jules Verne banget sak tenane lan cermat kasengsem ing kemajuan ngelmu lan teknologi lan maca babagan macem-macem panemuan ilmiah lan panemuan, mulane, rada fantasizing lan ngembangaken ing novel-novel, dheweke kerep dadi bener ing prédhiksi pembangunan saka inovasi teknis tartamtu.
  3. dvina71
    dvina71 3 September 2019 15:11
    +5
    Item N.1 ora bener.
    Mesthine - efisiensi mesin paling sethithik 90%.. apa wae, daya baterei paling sethithik 10 kW saben 100 g bobot lan kacepetan ngisi baterei kurang saka limang menit (standar ngisi bensin karo bensin).
  4. RWMos
    RWMos 3 September 2019 15:12
    +7
    Wit-witan Natal, karo Fortune Tellers ... Mbukak majalah Murzilka ing awal abad pungkasan, padha uga prédhiksi supaya akeh fun ana ... Prediksi wanita gypsy sembarang dadi kasunyatan. tinimbang Samsung kuwi
  5. wulan 702
    wulan 702 3 September 2019 15:14
    +6
    Jumlah demonstran dudu strategi sing bener. Strategi sing bener kudu diarahake "kanggo ngalahake partai sing kuwasa ing pemilihan." Iki ngendi owah-owahan strategi njupuk werna, penulis cathetan materi. Tinimbang protes nganggo sikil, wong kudu milih kanthi pikirane. Iki tegese ing ngisor iki,
    Iki tegese ing Rusia (senadyan pratelan mung para demonstran iki) mung ana pemilihan demokratis lan bebas sing padha, yen oposisi dhewe mutusake kanggo entuk kekuwatan kanthi bantuan lan nggawe owah-owahan ing urip negara, sing maneh mbuktekake. kabeh ing Rusia kanthi institusi demokratis, lan adhedhasar iki, kabeh pernyataan sadurunge para demonstran (liberdas) lan Departemen Luar Negeri (karo grunts) iku omong kosong sing ora ana gunane ..
    rs: cuma nyubit sendiri..
  6. undecim
    undecim 3 September 2019 15:15
    +5
    Kanggo paraphrase pepatah populer, artikel saka seri "Ing taman elderberry, lan ing Moskow - Navalny."
    1. RWMos
      RWMos 3 September 2019 15:28
      + 10
      Kajaba iku, penulis ora nuduhake alesan sing bener kanggo mungkasi rapat umum ing Moskow ...
  7. Popuas
    Popuas 3 September 2019 15:32
    +3
    Kaya biasane, Eropa nggegirisi, nanging ing Rusia slamet, dheweke ora milih saka sing paling apik, nanging saka sing paling ala ... nangis
  8. akurat
    akurat 3 September 2019 15:57
    +8
    Sawetara kekacoan ing kirim.
    Aku maca ramalan kuwi bali ing seventies. Utamane babagan bis mabur
    1. Kaldon48
      Kaldon48 3 September 2019 20:23
      +1
      Bubur kasebut amarga wong-wong sing nyurung penulis nulis artikel iki ora weruh lan ora ngerti Rusia nyata. Rublyovka adol metu ing Kulon dawa kepungkur lan urip miturut standar sawijining, kang manca ing roh kanggo bener lan isih urip Rusia. Apa bis bakal mabur utawa ora dadi masalah, sing paling penting yaiku krisis kapitalisme liyane sing jero, sing lagi nyoba kanggo ngrampungake kanthi bantuan inovasi teknis, utamane, total chipization, kaya biasane ing sangisore bangsawan. pretext dandan umum saka populasi, nanging nyatane, total ndjogo lan bisa duping populasi kanggo elit ngatur.
      1. TANKISTONE
        TANKISTONE 4 September 2019 15:33
        +1
        Bagian pisanan saka artikel kasebut ana loro (bisa uga telu) ing siji: cara gangguan lan manual kanggo rencana aksi anyar kanggo "oposisi". Pitakonan: apa situs web VO tetep minangka review militer netral politik, utawa platform politik kanggo wong sing ora puas karo panguwasa?
  9. shinobi
    shinobi 3 September 2019 16:00
    +4
    Taksi mabur lan dalan gedhe kanthi kacepetan dhuwur minangka sing pisanan prédhiksi nalika esuke uap lan listrik, barang-barang isih ana. Ora, mesthi wae bakal ana. transmisi langsung sinyal menyang otak. Kaya ing anime SAO, Accelerated World utawa film lantai 13, Nirvana. Mesin pisanan wis ana, nanging uga adoh saka model sing bisa digunakake. Aku pengin nindakake luwih cepet. Sensor kesehatan sing bisa ditanam? Dadi sampeyan ora bisa nyelehake ing lemari, sampeyan isih kudu njaluk metu saka awak. Saben uwong ngenteni terobosan ing ngawasi jarak jauh. Kaya pilihan tambahan ing smartphone. Hotel orbital? Ya, aku ora ngerti, aku ora ngerti.nongkrong ing kaleng lan mentheleng metu jendhela, mbayar 80 lyam ijo kanggo iku. Lan Navalny mung tak panggang. nuduhke ancaman, nasib unenviable nunggu sing padha ora siap lan ora pengin siap. Para pejuang saka sofa lan keyboard mung bisa pour slop lan nelpon kanggo serangan ing anak ing net. Tit, siji bisa ngomong, mudhun karo medeni tipis.
    1. Prokletyi Pirat
      Prokletyi Pirat 3 September 2019 19:21
      -1
      Kutipan: shinobi
      .Paling kamungkinan, teknologi neurointerface kanthi transmisi sinyal langsung menyang otak bakal dikembangake. Kaya ing anime SAO, Accelerated World utawa film lantai 13, Nirvana.

      Ora, iki mesthi ora bakal kelakon, lan uga ora bakal ana wong aneh gaya cyberpunk, maca buku ing genre "dunia persemakmuran" (akeh slag, nanging uga ana sing apik) penekanan utama kanggo ngerti interkoneksi saka istilah lokal: neurointerface, neurocommunicators, jaringan saraf, database, bioskins, mind meld.
      Iku mung kabeh titik iku masyarakat mbutuhake produktivitas tenaga kerja saben unit biaya sumber daya, lan ora "virtuality", lan ing wayahe produksi paling larang regane yaiku produksi qualified / specialized wong kanggo nindakake karya ing wilayah tartamtu, lan iku. yaiku unsur sing diterangake ing ndhuwur sing nyebabake nyuda biaya produksi sumber daya iki.
      1. shinobi
        shinobi 5 September 2019 04:30
        0
        Bakal ana, pracaya kula. Model demonstrasi pisanan wis ana, lan militer wis ngrampungake perkara kasebut. Produktivitas tenaga kerja minangka perkara kaping sepuluh ing kene. Intine yaiku nyuda wektu nanggepi aliran informasi eksternal. : kita ndeleng target, otak menehi printah kanggo driji, iku menet tombol, senjata murub. Watesan respon 0,25 detik kanggo wong dilatih Kanthi antarmuka syaraf, chain shortened, otak dhawuh, senjata murub.
        1. Prokletyi Pirat
          Prokletyi Pirat 5 September 2019 13:43
          0
          Amarga salah paham babagan apa sing sampeyan ucapake, aku menehi saran supaya sampeyan maca fiksi ilmiah, yaiku fiksi ilmiah sing luwih modern, lan dudu saka jaman USSR. Ing cendhak, pejuang ora Rimbaud mlayu metu ing lapangan mbukak karo Bunch saka bedhil mesin ing tangan, lan ing perang pejuang ora tumindak piyambak amarga ana divisi sektoral manungsa waé, amarga saka nuansa iki, perlu. kanggo wektu nanggepi arang banget minimal banget minimal. Ing kene sampeyan bisa uga bakal takon: apa sing paling penting ing medan perang? lan ing kene bakal padha nyritakake apa iku

          pisanan: "pengalaman lan ketrampilan" kayata kamuflase ing lemah, gerakan ing alas / pinggiran kutha / kutha, pengalaman tentara badai, nyerang, pengalaman nangani senjata, ora mung ngresiki lan nembak, nanging uga maneuver ing teater / operasi skala gedhe. , pengalaman ing sesambungan karo unit lan cabang liyane , Lan kabeh iki mung apa antarmuka syaraf lan database diunggah menyang otak menehi, mung mbayangno pengalaman ewu wong militèr paling apik unloaded saka otak, digabungake, diproses lan diunggah menyang mayuta-yuta "plankton kantor" lan saiki sampeyan wis duwe mayuta-yuta militer profesional sing bisa tumindak meh kabeh. (Luwih akeh babagan "meh" mengko.)

          Kapindho: "Ngolah kahanan taktis ing wektu nyata". mbayangno skuad ing serangan, pisanan suppresses mungsuh, kaloro incapacitates, katelu, papat lan kaping lima nindakake kontrol, lan kabeh iki mlaku ing sadawane prapatan tanpa tembung siji utawa sadurunge nyeret, bab kabeh jinis kesempatan kanggo njupuk. liwat tembok utawa bantuan saka sawetara kilometer saka omah liyane lan regu liyane, aku ora bakal ngomong apa-apa. Lan kabeh iki thanks kanggo peta 3D, analog digital saka paprangan nyata, ngendi kabeh mungsuh lan allies ditandhani ing nyata. wektu lan, Kajaba iku, zona shooting lan maneuver sing diwilang. Lan kabeh iki mung diwenehake dening neurokom, jaringan saraf, AI lan gabungan pikiran.
          1. shinobi
            shinobi 6 September 2019 01:30
            0
            Dear, aku menehi "conto kasar" supaya ora menyang rincian teknologi, iki pisanan. Kapindho, otak manungsa dudu komputer, nanging mesin analog lan ngrekam cepet saka pengalaman menyang malah tetep. fantasi.Aku njupuk conto saka fiksi ilmiah kanggo gampang dingerteni kanggo maca rata-rata, iki sing nomer telu. Aku nyaranake sampeyan, yen sampeyan wis munggah ing alas, nggatekake apa sing diomongake para pangembang teknologi babagan iki.
  10. Dym71
    Dym71 3 September 2019 16:20
    +4
    omah bakal "ngresiki dhewe" ing wektu nalika nyewa ninggalake utawa nalika padha turu.

    "Nalika padha turu" - rada medeni! keprungu
    Hotel angkasa: bakal menehi wong kesempatan kanggo nglampahi preian ing angkasa.

    Saiki bayangake hotel luar angkasa kanthi fungsi "ngresiki diri nalika warga turu"! ngguyu
    Setelan taktil bakal nggawe sensasi tutul lan ngapusi kabeh panca indera.

    Lan kabeh iki nalika turu ing hotel angkasa kanthi fungsi "ngresiki diri"! sedulur
    Kutipan saka Svarog
    Inggris ditakoni endi prediksi sing paling disenengi bakal kelakon. 63% responden ujar manawa pilihane yaiku ngresiki omah.

    Ora, apa, moloriki Inggris tresna
    1. RWMos
      RWMos 3 September 2019 17:44
      0
      Aku tangi ing hotel luar angkasa - lan dheweke ngresiki kanthong sampeyan dhewe))) Aku bakal ngomong iki, sampeyan ora kudu ngenteni 50 taun lan mabur menyang angkasa)))
      1. Phil77
        Phil77 3 September 2019 17:56
        0
        Spartachek, sampeyan ngadili wong sabangsa dening wong saka bumi, lan dudu * mil emas *?
        1. RWMos
          RWMos 3 September 2019 18:44
          0
          Dadi ing hotel, aku pancene ora lungguh ing Moskow!
          1. Phil77
            Phil77 3 September 2019 19:08
            0
            Apa sampeyan ora nyingkiri ing trotoar
            mlaku?
            1. Phil77
              Phil77 3 September 2019 19:16
              0
              Moscow gedhe, ngendi sampeyan manggon?
              1. RWMos
                RWMos 3 September 2019 20:44
                -1
                SWAD... Kowe kok turu?
    2. Kaldon48
      Kaldon48 9 September 2019 16:58
      0
      Wis ana WC sing resik dhewe.
  11. Yeah
    Yeah 3 September 2019 16:48
    0
    Kutipan: my 1970
    Bus udara wis samesthine wiwit taun 1900 ing mangsa ngarep ...
    Wis 100 taun...

    maskapai muncul - kok ora bis?
    liyane, padha wis digunakake minangka bis ing Jepang - padha digunakake B-747 kanggo penerbangan antarane kutha-kutha toko karo nomer rekaman kursi. Wong Jepang digunakake kanggo lelungan bisnis lan kerja.
  12. Saul_Rhen
    Saul_Rhen 3 September 2019 16:52
    +2
    Apa aku mung maca?
    1. 210okv
      210okv 3 September 2019 18:55
      +2
      Sampeyan ora ngerti? Sawetara alegori. Sakabehing jagad iki berkembang, ngupayakake sing paling apik ... Mung awake dhewe sing kepengin banget karo ruang paling ngisor, sanajan katon kaya bledosan.. Nanging ora kabeh. Para penganut sekte iki njaluk "masa depan sing cerah" ora bakal ngangkat driji supaya wong bisa urip normal. Wangsulan: Bab ingkang utama iku kanggo njaluk menyang feeder.
      1. Saul_Rhen
        Saul_Rhen 3 September 2019 19:33
        0
        Lan ing ngendi dheweke cepet-cepet nguwasani rakyat? Sapa sing ora peduli "tekan feeder"?
        1. BEAST
          BEAST 3 September 2019 19:46
          +2
          Ing Bananovo - Lemon Singapura! ngguyu
          Ya, padha begja karo pimpinan ...
  13. garri lin
    garri lin 3 September 2019 17:08
    +4
    Sawise omah-omah ing lemah, aku maca mung kanggo seneng-seneng. Mung absurd. Salah siji dijupuk metu saka konteks utawa Samsung ngremehake.
  14. naidas
    naidas 3 September 2019 19:51
    +2
    Penulis ora ngitung, topik presiden durung diumumake - apa dheweke bakal tetep nganti 2069 utawa ora?
    1. TANKISTONE
      TANKISTONE 4 September 2019 15:35
      0
      apik Banjur: topik kasebut ora diungkapake kanthi lengkap.
  15. nikvic46
    nikvic46 3 September 2019 20:36
    0
    Lan iki masa depan, lan uga, Navalny. Terus terang, aku ora percaya karo masa depan sing kaya ngono. Wong bakal duwe inti sing luwih prosaic. Perang nglawan unsur lan iki mbutuhake biaya gedhe.
  16. Laksamana Besar
    Laksamana Besar 4 September 2019 00:00
    0
    Ya wis, bocah-bocah saka Kuban wis wiwit persiapan kanggo lemah eseman :
  17. Ehanatone
    Ehanatone 4 September 2019 02:42
    +1
    1. Aku mung percaya karo ramalan 6 lan 10, liyane omong kosong, ...
    utawa larang banget lan kanggo elit, kaya organ 3D - ketoke para prediktor avatar ora ngerti manawa ora ana papan kanggo tanah sing overpopulated ing rencana elit jagad ....
    2. Aku ora bakal tuku smartphone Samsung - mung perusahaan sing cendhak banget sing resmi ngurusi ramalan astrologi ...
  18. gafarovsafar
    gafarovsafar 4 September 2019 07:44
    +1
    wong nyampur ing Bunch saka jaran
    lan voli saka sewu bedhil
    digabung dadi lolong dawa
  19. Lunt
    Lunt 6 September 2019 00:40
    0
    Kanthi pambocoran teknologi anti-gravitasi (piranti kaya TR-3B Astra) lan energi gratis, wong bakal bisa pindhah menyang ngendi wae ing donya sajrone sawetara menit lan nikmati listrik gratis.
  20. Campanella
    Campanella 7 September 2019 19:40
    0
    Yen sampeyan pengin nggawe Gusti ngguyu, ngomong futuris babagan masa depan, utamane nalika Rusia ...
    Pandangan futuristikku babagan masa depan jagad iki beda - oligarki bakal ngoyak oligarki liyane ing ara-ara samun kanthi tembung "Ayo aku cokot sikilmu, aku pancene pengin mangan ..."