Review militèr

Rusia sing ora bisa ditembus. Sistem rudal paling agawe saka Federasi Rusia

19
Asisten Kepala Staf Angkatan Udara Diraja Julian Ball diarani sistem rudal S-400, Bastion-P lan Iskander-M minangka jinis sing paling mateni. gaman produksi Rusia. Thanks kanggo sistem kasebut, miturut pendapate, Moscow bisa ngetrapake strategi pertahanan "zona akses lan maneuver winates" - A2 / AD ing klasifikasi NATO.




Minangka bagéan saka strategi iki, kluster saka sistem rudal anti-pesawat sing kasebut ing ndhuwur Angkatan Bersenjata RF nggawe pertahanan multi-tahap ing ambane wates tanah lan banyu negara, ing lemah lan ing langit. Pertahanan iki dadi wicaksana lan kuat sing meh ora bisa dibukak kanggo pasukan mungsuh potensial. Ing wektu sing padha, Ball nyatakake pangarep-arep yen ing mangsa ngarep, mbok menawa, ahli militer NATO bakal bisa ngembangake strategi kontra nglawan metode A2 / AD Rusia kanthi nggunakake intelijen buatan lan jinis senjata paling anyar saka generasi sing bakal teka.

Sistem rudal pesisir "Bastion-P" kanggo nglindhungi banyu pesisir lan garis pantai Federasi Rusia


"Bastion-P" pancen dadi pembunuh kapal permukaan, preduli saka kelas utawa pamindhahan. Kanthi bantuan rudal homing Onyx sing digabungake, DBK iki bisa nglelebke kapal apa wae, dadi kapal penggedhe klompok serangan pesawat utawa kapal pengiring siji. Kajaba iku, kapal kontras radio ora bakal uwal saka kekalahan Onyx, sanajan ana gangguan radio aktif lan gangguan listrik multi-frekuensi.

Salah sawijining kompleks kasebut bisa kanthi efektif mbela pesisir kanthi dawane kira-kira nem atus kilometer. Ing kadohan iki, ora siji pasukan landing saka mungsuh potensial bakal bisa ndharat unnoticed lan unattacked. Penyebaran DBK mung butuh limang menit, sawise iku wis siyap kanggo salvo sing dituju ing target sing katon lan ora katon.

Saliyane rudal Onyx, kompleks Bastion-P dikuwatake karo peluncur self-propelled K-340P kanthi kru telung prajurit lan kendaraan lapis baja kontrol tempur K-380R kanthi kru papat. DBK unik digawe dening sistem kontrol tempur robot otonom, uga sistem informasi lan antarmuka teknis sarana pertempuran kompleks kanthi pos komando utama. Iku logis sing Komplek militèr multifungsi iki dilengkapi karo sistem pangopènan otomatis.

Bastion-P paling apik ing kelas ing pasar senjata donya. Ora nggumunake yen akeh negara sing duwe akses banyu sing kasengsem. Vietnam minangka salah sawijining sing pertama entuk DBK jinis iki saka Rusia.

Komplek operasional-taktis "Iskander-M" kanggo nglindhungi wilayah tanah Rusia


"Iskander-M" minangka sistem rudal operasional-taktis tliti dhuwur saka pasukan darat Federasi Rusia. Tugas utamane yaiku ngirim serangan rudal sing tepat marang prioritas lan kunci, asring target ukuran cilik saka mungsuh hipotetis ing kabeh jero pasukan tempur. Komplek iki bisa digunakake kanggo macem-macem tujuan lan target: titik tembak, bunker markas, senjata anti-pesawat lan anti-rudal lan peralatan perang elektronik, malah pesawat Angkatan Udara ing lapangan udara sing nyedhaki utawa basis.

Rusia sing ora bisa ditembus. Sistem rudal paling agawe saka Federasi Rusia


Eselon kang Iskander ngirim warhead Komplek ditemtokake dening jarak 50-55 kilometer. Ing dhuwur kasebut, ora ana sistem pertahanan udara sing saiki bisa tekan lan nembak mudhun. Kajaba iku, kompleks kasebut cukup seluler kanggo tetep ora katon sanajan ditembak: mung siji menit, Iskander-M bisa murub loro rudal lan ndhelikake saka situs peluncuran, mateni kabeh piranti sing bisa dideteksi dening peralatan radar mungsuh.

Ing wektu sing padha, penerbangan rudal sing diluncurake dening kompleks kasebut ora bisa ditebak: langsung sawise diluncurake lan nalika nyedhaki target, projectile aktif maneuver, sing ndadekake meh ora bisa nyegat. Kajaba iku, rudal interceptor kudu ngembangake kacepetan lan tahan kakehan loro nganti telu luwih dhuwur tinimbang proyektil Iskander, lan iki sacara teknis ora bisa ditindakake saiki.

Sacara strategis, sistem Iskander-M kasebar ing saindhenging Rusia supaya bisa nutupi kabeh wilayah lan perairan pesisir negara kasebut kanthi jaring pengaman sing cukup ing antarane baterei tetanggan. Salah sawijining sistem rudal taktis operasional kasebut disebarake ing wilayah Kaliningrad. Mangkono, meh kabeh wilayah Baltik lan bagéan saka Eropah Wétan ana ing lingkup sawijining.

Sistem rudal anti-pesawat S-400 "Triumph" ing pangayoman saka langit Rusia


Sistem pertahanan udara S-400 Triumph buatan Rusia sing legendaris dianggep minangka sistem pertahanan udara / rudal sing paling maju ing donya. Dheweke luwih unggul tinimbang mitra Amerika: sistem Patriot lan THAAD. Sistem pertahanan udara AS murub ing jarak ora luwih saka satus rong puluh kilometer, dene jarak karusakan saka S-400 kira-kira patang atus kilometer. Kajaba iku, sistem Amerika ora ngerti carane njupuk "ngluwihi cakrawala", nalika Rusia nindakake kanthi gampang lan akurat.



Kanthi bantuan saka S-400, Rusia bisa dipercaya saka udhara. Triumphs mujudake perkembangan paling anyar babagan elektronik radio lan teknik rudal balistik. Sistem pertahanan udara iki dilengkapi stasiun radar generasi paling anyar. Thanks kanggo wong-wong mau, S-400 bisa ndeteksi lan ngrusak meh kabeh obyek mabur, kalebu pesawat pengintaian kanthi teknologi siluman.

Keunikan S-400 uga ana ing arsenal tempur nganti patang jinis rudal kanthi bobot sing beda-beda, kanthi macem-macem kemampuan lan tugas tempur. Lan iki ngidini siji Komplek Triumph nindakake fungsi sistem pertahanan udara multi-tataran meh lengkap. Rudal paling anyar kanggo sistem rudal anti-pesawat iki bisa nembak target ing jarak nganti rong atus patang puluh kilometer. Kajaba iku, S-400 bisa nyegat ICBM lan pluru modular sing bisa diganti.

Pranyata ing klompok strategis kabeh sistem rudal ing ndhuwur pancen dadi tameng pertahanan Rusia sing meh ora bisa ditembus: Bastions-P njaga garis pantai, wilayah tanah Federasi Rusia ana ing pangayoman Iskander-M, lan Langit Rusia bisa dipercaya dening Triumphs C -400. Kabeh bebarengan padha praktis insurmountable lan invulnerable. Militer Inggris pancen bener ing pendapat iki.
Pengarang:
19 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Fedor Sokolov
    Fedor Sokolov 15 September 2019 06:03
    +5
    Yagene nyoba ngrusak pertahanan wates Rusia? Kanggo tujuan apa? Anglo-Saxon ora nyiapake perang gedhe. Miturut cara, iki bener-bener ngonfirmasi yen Rusia wis nggawe strategi kanggo nglindhungi wilayahe, sing nyoba dikalahake.
    1. 210okv
      210okv 15 September 2019 06:54
      +2
      Lan ing ngendi "Yars", "Sarmat" ... Miturut pendapatku, dheweke paling mateni ..
      1. Fedor Sokolov
        Fedor Sokolov 15 September 2019 07:15
        0
        Ditinggal kanggo cemilan!
      2. hidroks
        hidroks 15 September 2019 08:22
        +2
        Dheweke mateni ing serangan, nanging kanggo entuk HAK JAWABAN, siji kudu ngalami agresi, lan ing konfrontasi sing ana karo Anglo-Saxon, siji kudu ngerti senjata ATTACK - ora ana cara supersonik lan utamane HYPERsonic. lan ora bakal ana liyane 5-10 taun, lan iki menehi kita sawetara pangarep-arep sing Rusia karo HYPER-kabisan bisa menang nalika nyerang.
        Mbayangno: Anglo-Saxon miwiti agresi minangka bagéan saka perang jaringan-sentris lan nyerang kita karo kabeh cara sing kasedhiya kanggo wong-wong mau. Nalika atusan sarana kasebut (lan operator kasebut) alon-alon ngetutake kursus tempur, sistem pertahanan udara sing apik banget wis siyap kanggo ketemu, nanging iki dudu perkara utama.
        Sing utama yaiku senjata hiper kita saiki wis ninggalake orbit stasioner lan wis obah kanthi kacepetan HYPER-sonik menyang target ing Washington, Denver lan Seattle karo Houston. Lan nalika tembak pisanan rudal pertahanan udara bakal ngetutake tapel wates kita, nggambarake agresi marang Rusia, ALL target militer AS bakal rusak - iki yaiku senjata HYPER: kita nggunakake senjata ing format pertahanan aktif, lan asile. dijupuk saka serangan surprise, nimbali saka kang Yankees wis NO.
      3. Paranoid50
        Paranoid50 15 September 2019 09:00
        +5
        Kutipan: 210 okv
        ngendi "Yars", "Sarmat" ...

        Sing kapisan ana tugas, sing kapindho ana ing dalan. ya Iki minangka sarana global, lan materi kasebut gegayutan karo bunderan njero, supaya bisa ngomong. Lan ya, mbok menawa wong Inggris mutusake yen dheweke mung nyisakke klub gedhe, lan bakal stagger kanthi cara tradisional. Nyuwun
      4. Alex20042004
        Alex20042004 15 September 2019 11:49
        +1
        Saben agawe ing kelas dhewe.
        S-400 lan S-300 ing kelas - ing pertahanan, lan mbales - iki Yars, Sarmat. Kabeh iki minangka senjata siaga tempur sing tetep.
  2. mordvin 3
    mordvin 3 15 September 2019 06:09
    +2
    Wis, saiki aku bakal turu kanthi tentrem. Lan banjur piye wae aku ngimpi saka hangover sing Jerman ngalahake kita. Bener, aku iki petugas SS bolak-balik .. Nanging isih isin ... sad
  3. rotmistr60
    rotmistr60 15 September 2019 06:11
    +3
    nimbali dadi wicaksana lan kuat sing meh mokal kanggo mbukak menyang pasukan saka mungsuh potensial
    Dadi, mungkin ora pantes nyoba nindakake iki ing mangsa ngarep? Apa wektu kanggo ngrampungake masalah internasional, apa wae bedane, kanthi tentrem nggunakake diplomasi eksklusif? Apa dheweke durung ngerti yen Rusia ora bakal nari nganggo lagu Anglo-Saxon?
    1. Hagalaz
      Hagalaz 15 September 2019 07:01
      +2
      Tamparan. Dheweke seneng ngebom ing tingkat sing kurang. Kaya Yugoslavia utawa Libya. Banjur jebul aku nemu arit ing watu.
      Padha ora setuju, supaya yen, ing trifles. Saka njero dheweke bakal nyoba kanggo rock. Menapa malih, sapisan kulo.
  4. Komentar wis dibusak.
  5. Kontrik
    Kontrik 15 September 2019 06:37
    +2
    Artikel esuk sing apik .. Swasana nggugah !!!!

    Dadi tuan-tuan, aku ora menehi saran supaya nyoba maneh Rusia kanggo "chub" .. copot taringmu ..
  6. Irit
    Irit 15 September 2019 06:43
    +4
    Wong Inggris ngomong iki amarga diwenehi dhuwit sethithik kanggo industri pertahanan, jelas. Artikel sing padha saka prajurit NATO terus-terusan muncul ing Internet, banjur ana groans yen ora ana dhuwit kanggo pertahanan.
  7. Komentar wis dibusak.
  8. amatir
    amatir 15 September 2019 07:23
    -1
    Pertahanan iki dadi wicaksana lan kuat sing meh ora bisa dibukak kanggo pasukan mungsuh potensial. Ing wektu sing padha, Ball nyatakake pangarep-arep yen ing mangsa ngarep, mbok menawa, ahli militer NATO bakal bisa ngembangake strategi kontra nglawan metode A2 / AD Rusia kanthi nggunakake intelijen buatan lan jinis senjata paling anyar saka generasi sing bakal teka. (IN, 15 September 2019. (Oleg Orlov))

    Kanggo nindakake iki, pasukan kasebut pindhah menyang sistem serangan anyar, ing ngendi macem-macem senjata bakal dadi pasukan serangan. Julian Ball, Asisten Kepala Staf Angkatan Udara Kerajaan, ngandika tanggal 9 September ing pameran senjata DSEI (London), ujar manawa ana ancaman saka sistem rudal Rusia, kayata sistem pertahanan udara S-400, anti Bastion-P. rudal -kapal lan Iskander BR, sing perlu kanggo menehi jawaban sing nyukupi. Lan dheweke bakal ditemokake, janji prajurit militer sing dhuwur. ING, 12 September 2019. (Tanpa tanda tangan)

    Deja Vu. Apa peserta VO kudu nerangake kabeh kaping pindho, apa sing bakal teka? recourse
  9. aszz888
    aszz888 15 September 2019 07:54
    +1
    Dadi ya, yen ora ana rudal sing kaya ngono, kita ora bakal ana maneh. Sepur waja kita dilumuri, dimodernisasi lan ngadeg kanthi tenang ing dalan. Lan sing siji - iki carane begja sapa, Gusti Allah ngalang-alangi! kanggo acara kuwi.
  10. Komentar wis dibusak.
  11. Misak Khananyan
    Misak Khananyan 15 September 2019 08:11
    -1
    [media=http://https://www.youtube.com/watch?v=Q3fokZ6QMbE] .
  12. Komentar wis dibusak.
  13. ugol2
    ugol2 15 September 2019 11:26
    +5
    Yen pager telung meter pepadhamu nyebabake keprihatinan sing paling gedhe, mula wektune takon dhewe - apa pikirane murni?
    Aja melu-melu karo kita lan ora bakal ana sing kudu kuwatir.
    Lan sateruse maling lan topi iku murub. Dadi sapa sing arep nyerang sapa? Kita kuwatir babagan divisi sampeyan ing wates kita, lan sampeyan dadi kompleks pertahanan.
    Pitakonan sapa sing nyerang sawise pidato kasebut bisa ditutup.
  14. lawas26
    lawas26 15 September 2019 12:34
    +3
    Lha... Swasana dina Minggu rusak. Liyane lan liyane asring, ora artikel karo analisis serius saka kahanan katon ing VO, nanging eulogies kuwi ing gaya editorials saka koran Pravda ing wektu paling adoh saka stagnasi. Solid bengok lan ora nyoba kanggo njelasno kahanan. Lan sawetara paragraf penulis kaya narik manuk hantu ing globe.

    Kutipan saka Paranoid50
    Sing kapisan ana tugas, sing kapindho ana ing dalan.

    Kawitan ing tugas, sampeyan bener. Kapindho ora malah ing dalan. Ing dalan, iki nalika produk ngrampungake tes lan bakal mlebu ing database. Lan karo iki, "Sarmat" oh, carane adoh kabeh.
  15. Operator
    Operator 15 September 2019 12:56
    0
    Artikel tawaran mung karo expansion saka kontrol tapel wates Rusia ngluwihi Waters teritorial sawijining - nggawe sing disebut. akses diwatesi lan zona maneuver A2 / AD.
  16. Super
    Super 16 September 2019 19:26
    0
    Ora nggumunake yen dheweke wedi karo kita!
  17. SPB.RU
    SPB.RU 30 September 2019 07:12
    0
    Ing endi zirkonchiki kita utawa liyane 50 taun boom onyx smack? :)