Review militèr

Pati ing khatulistiwa

136
В crita jero banyu armada Jerman mung duwe siji komandan kapal selam (U-852) sing diadili ing pengadilan militer amarga kejahatan militer nalika Perang Donya II. Iki Letnan Komandan Heinz-Wilhelm Eck.




Ing pertengahan Januari 1943, blokade angkatan laut Anglo-Amérika ing Jerman kanthi langkah-langkah nyuda stok bahan-bahan strategis sing wis ora ana ing Jerman (yaiku karet, tungsten, molibdenum, tembaga, bahan nabati, kina lan jinis lenga tartamtu) lan sing pancen perlu kanggo tumindak perang. Kabeh barang-barang iki, sing rada angel digawe, utamane kasedhiya ing wilayah Asia sing ditaklukake Jepang nalika perang. Kapuloan Indonesia, koloni Walanda sing gedhé lan sugih sing dicekel Jepang ing musim semi 1942 sawisé serangan udara laut kanthi cepet, bisa nyedhiyakake Jerman lan Axis bahan strategis sing dibutuhake.

Ing Februari 1943, Panglima Angkatan Laut Jerman, Laksamana Agung Dönitz, ngusulake panggunaan kapal selam kanggo transportasi barang.

U-852 ninggalake Kiel tanggal 18 Januari 1944, ngliwati Skotlandia saka sisih lor, mlebu ing Atlantik Lor lan, ngubengi kidul, tumuju pesisir Afrika Kulon. Sawise 2 sasi, mirsani kasepen radio lan lumahing mung ing wayah wengi kanggo ngisi baterei, kapal selam tekan khatulistiwa.


Kapal selam U-852


Ing wayah sore tanggal 13 Maret 1944, U-852 ana udakara 300 mil sisih wétan garis Freetown-Ascension Island. Jam 17:00, pengamat weruh ana kapal barang ing ngarep ing sisih tengen. Pranyata kapal "Peleus" ("Peleus"), dumadi saka 35 awak kapal, kadhaptar ing Yunani, dibangun dening William Gray & Company ing taun 1928. Ing kontrak charter karo Departemen Transportasi Perang Inggris, Peleus ninggalake Freetown limang dina sadurungé menyang Amérika Kidul.

Pati ing khatulistiwa


Eck mutusake kanggo nyekel kapal lan nyerang. Oro-moro mau suwene rong jam setengah. Ing taun 1944, Ek ngluncurake serangan permukaan ing wayah wengi, ngetokake rong torpedo saka tabung torpedo busur. Torpedo nyerang Peleus mung sawetara meter. Letnan Komandan Eck ujar saka jembatan U-852: "Jeblugan kasebut nyengsemake banget."

"Peleus" wis pinasthi.

Ora bisa dingerteni jumlah kru sing bisa slamet sawise kapal kasebut tenggelam. Letnan Pertama Antonios Liosis ilang eling kanggo sawetara wektu lan tiba saka jembatan menyang banyu. Rocco Said, stoker, ana ing dek nalika torpedo njeblug. Said, sing wis ing segara wiwit cilik, "iku cetha yen kapal bakal tenggelam." Kapal kargo ambruk kanthi cepet nganti meh ora ana sing slamet sing duwe wektu kanggo nganggo jaket pelampung. Wong-wong sing mlumpat ing segara nempel ing tutup, kayu, lan lebu liyane. Rakit-rakit ingkang wonten ing geladhak, sasampunipun kapal ambles, ayun-ayun wonten ing toya, sawetahipun tiyang ingkang slamet sami nglangi. U-852 pindhah alon-alon liwat reruntuhan. Sawise kapal selam liwat, Liosis munggah menyang rakit.

Ing jembatan U-852 nalika iku ana Eck, perwira pertamane, Letnan Gerhard Colditz, lan loro pelaut. Nalika kapal selam alon-alon ngubengi reruntuhan, Eck lan punggawa ing kreteg krungu jeritan wong sing klelep. Dheweke uga weruh lampu ing sawetara rakit. Ing wektu sing padha, dhokter kapal, Walter Weispfening, teka ing jembatan.

Yen bisa, kapten kapal selam kudu takon marang wong sing slamet babagan kapal, kargo, lan tujuane. Eck nimbali kepala insinyur sing nganggo basa Inggris Hans Lenz ing dek. Dheweke ngirim insinyur menyang busur kanggo interogasi wong sing slamet. Lenz digabung karo perwira kapindho, August Hoffman.

Hoffman mateni jam 16:00 sore, sejam sadurunge Peleus katon. Hoffman uga ngomong sawetara basa Inggris lan didhawuhi ngancani Lenz.

Nalika perwira loro tekan busur, Eck maneuver U-852 ing jejere salah sawijining rakit penyelamat. Ing rakit sing dipilih ana perwira katelu saka "Peleus" Agis Kefalas, stoker Stavros Sogias, pelaut Rusia sing jenenge Pierre Neumann. Lenz lan Hoffman interogasi Kefalas. Dheweke ngerti yen kapal kasebut lelayaran saka Freetown lan nuju menyang Plate Kali. Petugas katelu, Kefalas, uga ngandhani yen kapal liyane sing luwih alon ngetutake dheweke menyang tujuan sing padha. Ing pungkasan papriksan, petugas kasebut bali menyang rakit penyelamat.

U-852 obah alon-alon, Eck ngrungokake laporane Lenz.

Ing wektu iki ana limang perwira ing jembatan: Eck, perwira pisanan (Colditz), perwira nomer loro (Hoffmann), insinyur kepala (Lenz) lan dhokter (Weispfening). Dhokter ngadeg kapisah saka liyane lan ora melu ing obrolan sabanjuré. Hoffman uga tetep adoh saka grup kasebut kanggo ngerti kanthi jelas apa sing dirembug dening telung perwira kasebut.

Obrolan njupuk giliran ominous. Eck ngandhani Colditz lan Lenz manawa dheweke prihatin babagan jumlah lan ukuran lebu. Patroli udhara esuk saka Freetown utawa Ascension Island bakal nemokake reruntuhan lan iki bakal micu telusuran kapal selam kasebut.

Dheweke bisa ninggalake wilayah kasebut ing posisi permukaan kanthi kecepatan paling dhuwur sadurunge subuh, nanging nalika srengenge munggah, U-852 isih kurang saka 200 mil saka panggonan Peleus ambruk. Eck mutusake manawa kanggo nglindhungi prau lan kru, dheweke kudu nyirnakake kabeh jejak Peleus.

Eck dhawuh ngunggahake rong bedhil mesin menyang jembatan. Bye gaman wungu, Colditz lan Lenz protes kaputusan kapten. Eck ngrungokake omongane petugas loro mau, nanging mbantah bantahane. Miturut Eck, iku perlu kanggo numpes kabeh tilak.

Nalika kapal selam bali menyang rakit, Lenz mudhun, ninggalake papat perwira ing jembatan. Senapan mesin dikirim menyang dek.

Apa sing diomongake lan kedadeyan sabanjure ora jelas. Acara ing ngisor iki ora bisa dijlentrehake kanthi lengkap ing sidang sabanjure. Ketoke, Eck ngandhani petugas ing jembatan yen dheweke pengin nglelebke rakit. Ora ana prentah langsung kanggo murub marang wong sing slamet ing banyu utawa wong sing slamet ing rakit. Nanging, cetha yen wong-wong sing slamet bakal ilang pangarep-arep kanggo keslametan. Eck ngusulake yen rakit-rakit kasebut kothong lan rusak amarga geni mesin, bakal tenggelam.

Kira-kira jam 20 bengi, bengi peteng banget lan ora ana rembulan. Rakit ing banyu katon kaya peteng, lampune dipateni dening kru Peleus nalika kapal selam nyedhaki. Eck noleh menyang Weispfening, sing ngadeg cedhak bedhil mesin tengen, lan dhawuh marang kanggo murub ing wreckage. Dhokter nuruti dhawuh, ngarahake geni ing rakit sing kira-kira udakara 00 meter.


Pigura saka film "U-571"


Senapan mesin Weispfening macet sawise ditembak mung sawetara babak. Hoffman ndandani malfunction lan terus murub ing rakit. Dhokter ora melu nyoba ngrusak rakit, sanajan dheweke tetep ana ing jembatan. Senadyan murub bedhil mesin, rakit ora gelem tenggelam. Eck mrentah supaya lampu sorot diuripake kanggo mriksa rakit lan nemtokake sababe isih ngambang. Pemriksaan, ditindakake kanthi jarak sing cukup adoh lan ing cahya sing kurang, ora mesthi. Kapal selam kasebut terus alon-alon ngliwati reruntuhan, kanthi periodik nembak rakit. Kabeh shelling digawa metu saka sisih starboard, lan ing wayahe mung Hoffman murub.

Rakit-rakit ora klelep, tujuane Eck kanggo nyopot reruntuhane ora tercapai.

Hoffman ngusulake nggunakake meriam 105mm (10,5cm SKC / 32), nanging Eck nolak proposal amarga wedi digunakake ing jarak cedhak kuwi. Nanging, marang Hoffman nyoba bedhil anti-pesawat kembar 20mm.



Usaha kanggo nglelebke rakit karo 20 mm bedhil uga ora kasil, Eck dhawuh granat tangan kanggo wungu lan U-852 maneuver telung puluh meter saka rakit.

Granat uga ora ana gunane kanggo nglelebke rakit. Sajrone operasi sing nggegirisi, Eck percaya yen sapa wae sing ana ing rakit bakal mlumpat menyang banyu nalika shooting diwiwiti. Tebakane salah.

Nalika shooting wiwit, Officer Antonios Lioss mbuwang piyambak ing lantai saka rakit lan ndhelikake sirah ing bench. Ing mburine, dheweke krungu Dimitrios Costantinidis njerit kesakitan amarga peluru kasebut nyerang dheweke. Pelaut ambruk ing lantai rakit mati. Mengko, nalika kapal selam nggawe pass liyane lan mbuwang granat, Liossis ditabuh dening shrapnel ing mburi lan pundhak.

Ing kapal liyane ana perwira katelu, Agis Kefalas, lan loro pelaut. Loro-lorone sing terakhir tiwas, lan Kefalas tatu parah ing lengen. Ora jelas apa wong-wong iki tiwas dening pecahan granat utawa bedhil mesin. Senadyan tatu, Kefalas mudhun saka rakit lan nglangi menyang prau sing dikuwasani Liossus.

Sailor Rocco Said nyilem saka rakit nalika njupuk miwiti lan ana ing banyu. Ing saubengé, para pelaut padha klelep amarga ditembaki bedhil mesin.

Kepala Insinyur Lenz, sing ngisi maneh tabung torpedo maju, krungu tembak-tembakan lan jeblugan granat tangan. Ing wektu iku, dheweke mung siji-sijine wong ing ngisor dek sing ngerti apa tegese swara kasebut.

Ing tengah wengi, Colditz ngeculake Hofmann nalika nonton. Bebarengan karo dheweke, Lenz lan pelaut Wolfgang Schwender, sing didhawuhi njupuk rakit, munggah ing jembatan. Sawise bledosan pisanan, senapan mesin macet, sawise Lenz, ngilangi malfunction, terus eksekusi dhewe.

Ing jam 01:00, kapal selam kasebut wis nindakake "pertempuran sing angel lan aneh" sajrone 5 jam. Ora ana ramming, utawa nggunakake bedhil mesin, bedhil mesin anti-pesawat koaksial lan granat, ora duwe asil sing dikarepake. Rakit-rakit padha riddled, nanging tetep ngambang. Tanpa ngilangi jejak, Eck ninggalake wilayah sing tenggelam kapal lan 4 wong sing slamet lan pindhah menyang kidul kanthi kecepatan maksimal menyang pesisir kulon Afrika.

Sawisé kapal Yunani ambles lan ditembak wong sing slamet, wong 4 tatu ing salah sawijining rakit. Dheweke tetep ing rakit suwene 39 dina. Tanggal 20 April 1944, kapal kasebut ditemokake dening kapal uap Portugis Alexander Silva. Telu isih urip (Antonios Liosis, Dimitrios Argyros lan Rocco Said). Agis Kefalas tilar donya 25 dina sawise kapal kasebut tenggelam.

Nalika U-852 obah, warta babagan shooting nyebar ing saindhenging prau lan akeh kena pengaruh moral.

"Aku entuk kesan yen swasana ati ing kapal rada nyenyet," ujare Eck mengko. "Aku ing swasana ati sing padha." Ing tampilan saka sikap surly kru kang, ngandika marang wong-wong mau liwat sistem speaker prau kang, marang wong-wong mau sing wis nggawe kaputusan "kanthi abot ati" lan nuwun sing sawetara slamet bisa uga wis tiwas nalika nyoba kanggo nglelebke ing. rakit. Dheweke ngakoni yen tanpa rakit, sing slamet mesthi bakal mati. Dheweke ngelingake tim kasebut "pangaruh simpati banget kuwat", nyatakake yen "kita uga kudu mikir babagan bojo lan anak-anak sing tiwas ing omah amarga serangan udara."

Eck kepeksa kandas ing terumbu karang tanggal 03.05.1944/XNUMX/XNUMX ing Segara Arab, ing pesisir wétan Somalia, sawise prau kasebut rusak amarga diserang dening pesawat kelas Wellington Inggris.



Komandan kapal selam Heinz Eck, dokter kapal Walter Weispfening lan pasangan pisanan August Hoffmann dihukum pati lan ditembak tanggal 30 November 1945.



Insinyur kapal Hans Lenz ngakoni lan nulis petisi kanggo grasi, mula dheweke dihukum penjara seumur hidup. Sailor Wolfgang Schwender dihukum penjara pitung taun. Dibuktekake yen dheweke kepeksa nindakake prentah supaya ditembak.

Lenz lan Schwender dirilis sawetara taun sabanjure, siji ing taun 1951 lan liyane ing taun 1952.

* * *


Kapal selam liyane uga nindakake kejahatan perang.

Komandan kapal selam Amerika, Komandan Dudley Morton, sawise klelep loro transportasi, "Buyo Maru" lan "Fukuei Maru", dhawuh kanggo njupuk kabeh sekoci saka bedhil mesin lan bedhil kaliber cilik. Prau kasebut dicemplungake ing Selat La Perouse dening pasukan pertahanan anti-kapal selam Jepang tanggal 11.10.1943/XNUMX/XNUMX.

Ing tanggal 247 Juli 5, komandhan kapal selam U-1943, Oberleutnant Gerhard Matshulat, ing sisih kulon Skotlandia, nyemplungake trawler nelayan Noreen Mary kanthi tembakan artileri, lan banjur mrentahake para nelayan sing oncat ing prau supaya digandhengake karo mesin. Kapal selam kasebut dicemplungake tanggal 1.09.1944 September XNUMX kanthi biaya jero saka kapal fregat Kanada Saint John lan Swansea ing sisih kulon Selat Inggris.

Adhedhasar bahan saka proza.ru, uboat.net, wikipedia.org, legal-tools.org.
Pengarang:
136 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. LYOKHA padha
    LYOKHA padha 16 September 2019 05:47
    + 47
    Mesthine, komandan sing menehi prentah langsung kanggo mateni warga sipil kudu diwenehake menyang pengadilan militer ... yen ora, wong militer ora beda banget karo algojo ... iki ora bisa ditampa.
    Aku bakal nambah Kadurjanan kuwi, ing pilot angkatan laut Luftwaffe setya kathah nalika padha nglelebke kapal kita lan dijupuk slamet ing banyu ing panggonan mati kapal ... contone, sak evakuasi saka Armada Baltik saka Tallinn kanggo Leningrad . .. ana luwih saka 28 militèr lan meh 000 sipil ing kapal.
    Seda, miturut macem-macem prakiraan, saka 12 kanggo 14 ewu diangkut militèr lan sipil ... kita Soviet warga ... abot nomer.

    https://picturehistory.livejournal.com/3663607.html

    Mulane, aku nesu banget marang wong-wong kaya Kolya saka Urengoy lan liyane kaya dheweke sing nyoba mbenerake prajurit lan perwira Nazi.
    1. rubah kutub
      rubah kutub 16 September 2019 06:49
      + 16
      Quote: LYOKHA padha
      Mulane, aku nesu banget marang wong-wong kaya Kolya saka Urengoy lan liyane kaya dheweke sing nyoba mbenerake prajurit lan perwira Nazi.

      ora usah nesu-nesu wae, teka sekolah lan ing wektu luang (karo ijin saka direktur CUKUP, ing salah siji sekolah direktur takon pinten dhuwit kanggo mbayar "sewa" kelas) bocah-bocah ... sampeyan bakal nggawe akeh panemuan kanthi maca buku pelajaran ... (pengalaman pribadi)
    2. Pedrodepackes
      Pedrodepackes 16 September 2019 07:14
      -10
      Quote: LYOKHA padha
      nesu marang wong kaya Kolya saka Urengoy lan liya-liyane

      babagan Kolya, sampeyan pancen muspra ing kene, nanging aku setuju banget karo bagean pisanan saka kiriman sampeyan
    3. Roso 56
      Roso 56 16 September 2019 07:44
      +5
      Lan pirang-pirang wong sing tiwas ing wilayah sing dikuwasani ora narik kawigaten sampeyan, mung pelaut sing peduli?
    4. Profesor
      Profesor 16 September 2019 10:26
      -6
      Aku uga bakal nambah transportasi Struma karo 769 pengungsi. Siji sing slamet. Bener, dudu kapal selam Jerman sing tenggelam.
      1. hohol95
        hohol95 16 September 2019 14:04
        +5
        Dadi kru saka prau Shch-213 guilty? Lan mung dheweke?
        1. Profesor
          Profesor 16 September 2019 14:38
          -3
          Kutipan saka hohol95
          Dadi kru saka prau Shch-213 guilty? Lan mung dheweke?

          Ora mung dheweke.
          1. hohol95
            hohol95 16 September 2019 14:45
            +5
            Sapa sing mbuktekake kesalahane kru Shch-213?
            Kabeh statement lan tuduhan duwe akeh inconsistencies.
            1. Profesor
              Profesor 16 September 2019 15:02
              -4
              Kutipan saka hohol95
              Sapa sing mbuktekake kesalahane kru Shch-213?
              Kabeh statement lan tuduhan duwe akeh inconsistencies.

              Inggih, inggih. Ora ana pengadilan. Dadi dheweke klelep dhéwé lan Vodeneev ngapusi.
              1. hohol95
                hohol95 16 September 2019 15:09
                +5
                Miturut cara, kru Shch-213 nglaporake babagan 2 tambang ngambang sing ditemoni!
                Bisa uga dadi tambang.
                Nalika kapal kasebut diserang, dituduhake yen lagi obah. "Struma" ora bisa obah amarga gagal mesin liyane.
                Dadi critane samar banget. Ora ana saksi. Komandan prau iku sing mati dhisik, banjur prau dhewe karo punggawa!
                1. Profesor
                  Profesor 16 September 2019 17:36
                  -2
                  Kutipan saka hohol95
                  Miturut cara, kru Shch-213 nglaporake babagan 2 tambang ngambang sing ditemoni!
                  Bisa uga dadi tambang.
                  Nalika kapal kasebut diserang, dituduhake yen lagi obah. "Struma" ora bisa obah amarga gagal mesin liyane.
                  Dadi critane samar banget. Ora ana saksi. Komandan prau iku sing mati dhisik, banjur prau dhewe karo punggawa!

                  Lan ayo ndeleng iki ing arsip MO. Apa dheweke isih diklasifikasikake?
                  1. hohol95
                    hohol95 16 September 2019 20:42
                    +1
                    Miturut cara, Struma uga ketemu karo tambang ngambang!
                    Lan ayo goleki ing arsip Turki lan Inggris!
                    Ing wektu sing padha, wong Turki nangkep udakara 20 kanca saka organisasi tempur pemuda Betara, lan ora ana ing kapal nalika mati!
                    "STRUMA". BABAD TRAGEDI
                    liveinternet.ru
                    Pungkasane, kapal kasebut terus ing dalan lan, sawise lelungan sing nyenengake nanging relatif aman ing sadawane Segara Ireng, mlebu ing wilayah perairan Turki ing wayah sore tanggal 14 Desember lan tekan ing cangkeme Bosphorus.
                    Ing kene ana rapat karo tambang ngambang - salah siji saka akeh sing ambruk dening badai musim gugur-musim dingin saka minreps lan cepet-cepet nyebrang expanses Segara Ireng dina iki. Signalman saka "Struma" ngeweruhi bebaya ing wektu, lan kapal, menehi "full astern", ngatur supaya tabrakan fatal. Nanging, sawise iku, mesin diesel macet maneh lan, senadyan efforts nekat saka kru, pungkasanipun gelem revive. Supaya ora nggawe kahanan mbebayani, drifting tanpa pamindhahan ing rute segara sibuk, kapten Struma dhawuh kanggo nyelehake jangkar lan mundhakaken sinyal darurat ing kapal.
                    ... Ora ana kemajuan, Struma mabur tanpa daya ing sadawane pasisir Turki bagéan Eropah nganti esuk tanggal 24 Februari.
                    1. Profesor
                      Profesor 17 September 2019 09:36
                      -3
                      Kutipan saka hohol95
                      Miturut cara, Struma uga ketemu karo tambang ngambang!
                      Lan ayo goleki ing arsip Turki lan Inggris!
                      Ing wektu sing padha, wong Turki nangkep udakara 20 kanca saka organisasi tempur pemuda Betara, lan ora ana ing kapal nalika mati!
                      "STRUMA". BABAD TRAGEDI
                      liveinternet.ru
                      Pungkasane, kapal kasebut terus ing dalan lan, sawise lelungan sing nyenengake nanging relatif aman ing sadawane Segara Ireng, mlebu ing wilayah perairan Turki ing wayah sore tanggal 14 Desember lan tekan ing cangkeme Bosphorus.
                      Ing kene ana rapat karo tambang ngambang - salah siji saka akeh sing ambruk dening badai musim gugur-musim dingin saka minreps lan cepet-cepet nyebrang expanses Segara Ireng dina iki. Signalman saka "Struma" ngeweruhi bebaya ing wektu, lan kapal, menehi "full astern", ngatur supaya tabrakan fatal. Nanging, sawise iku, mesin diesel macet maneh lan, senadyan efforts nekat saka kru, pungkasanipun gelem revive. Supaya ora nggawe kahanan mbebayani, drifting tanpa pamindhahan ing rute segara sibuk, kapten Struma dhawuh kanggo nyelehake jangkar lan mundhakaken sinyal darurat ing kapal.
                      ... Ora ana kemajuan, Struma mabur tanpa daya ing sadawane pasisir Turki bagéan Eropah nganti esuk tanggal 24 Februari.

                      Vodeneev ngapusi?
                      1. hohol95
                        hohol95 17 September 2019 09:41
                        +2
                        Vaneev Gennady Ivanovich bisa uga salah!
                        Nanging apa pejabat Inggris utawa Turki wis tanggung jawab kanggo tumindake?
                      2. Profesor
                        Profesor 18 September 2019 08:35
                        -1
                        Kutipan saka hohol95
                        Vaneev Gennady Ivanovich bisa uga salah!
                        Nanging apa pejabat Inggris utawa Turki wis tanggung jawab kanggo tumindake?

                        Saben uwong kudu njawab kejahatan perang iki.
                      3. hohol95
                        hohol95 18 September 2019 09:40
                        +2
                        Lan wong-wong sing nggawe ladang ranjau, sing saka tambang kasebut dibuwang dening badai? Yen kapal diunekake ing tambang ngambang iki.
                        Sapa sing diukum amarga nyerang Liberty?
                      4. Profesor
                        Profesor 18 September 2019 11:44
                        -1
                        Kutipan saka hohol95
                        Lan wong-wong sing nggawe ladang ranjau, sing saka tambang kasebut dibuwang dening badai? Yen kapal diunekake ing tambang ngambang iki.

                        1. Kapal pengungsi dicemplungake dening torpedo, dudu tambang.
                        2. Para pelaku kejahatan perang kudu mangsuli babagan iki.
                      5. hohol95
                        hohol95 18 September 2019 11:48
                        +1
                        Apa sampeyan duwe bukti yen iku torpedo?
                        Apa sampeyan duwe bukti yen para pelaut Soviet kanthi sengaja nggedhekake tonase kapal dadi 7000 ton?
                        Apa sampeyan duwe bukti yen para pelaut Soviet ngerti babagan para pengungsi ing kapal kasebut lan sengaja klelep?
                        Dadi kanggo "Liberty" Amerika sing "dipindhah"?
                      6. Profesor
                        Profesor 18 September 2019 11:53
                        -3
                        Kutipan saka hohol95
                        Apa sampeyan duwe bukti yen iku torpedo?
                        Apa sampeyan duwe bukti yen para pelaut Soviet kanthi sengaja nggedhekake tonase kapal dadi 7000 ton?
                        Apa sampeyan duwe bukti yen para pelaut Soviet ngerti babagan para pengungsi ing kapal kasebut lan sengaja klelep?
                        Dadi kanggo "Liberty" Amerika sing "dipindhah"?

                        Aku bakal ngenteni nganti Kementerian Pertahanan Rusia mbatalake arsip kasebut. Iku apik tenan kok sawise 70 taun padha isih rahasia?

                        Ing sawetoro wektu, aku wis cukup karo pengakuane Vodeneev.
                      7. hohol95
                        hohol95 18 September 2019 11:59
                        +3
                        Iki dudu FAKTA....
                        Ayo ngenteni deklasifikasi dokumen Kementerian Pertahanan Israel babagan serangan udara ing kapal Amerika "Liberty" ...
                        Lan mungkasi crushing banyu ing mortir.
                      8. Profesor
                        Profesor 18 September 2019 12:53
                        -4
                        Kutipan saka hohol95
                        Iki dudu FAKTA....
                        Ayo ngenteni deklasifikasi dokumen Kementerian Pertahanan Israel babagan serangan udara ing kapal Amerika "Liberty" ...
                        Lan mungkasi crushing banyu ing mortir.

                        serangan Israel marang militèr kapal ora ana hubungane karo crita iki. Ora perlu troll.

                        Kasunyatan bilih kapal karo pengungsi dicemplungake dening kapal selam Soviet. Ana pratelan. Ayo ngenteni deklasifikasi arsip negara sing ora ana.
                      9. bubalik
                        18 September 2019 13:35
                        0
                        hohol95 (Alexey) Dina iki, 12:59
                        profesor (Sokolov Oleg) Dina iki, 13:53
                        ,,, aneh yen letnan senior D. Denezhko ora dianugerahi, beda karo instruktur politik sing padha Alexei Rodimtsev, sing dianugerahi Ordo KZ (kalebu kanggo trip kaping 4 saka prau)
                      10. Profesor
                        Profesor 18 September 2019 15:30
                        -1
                        Kutipan saka bubalik
                        hohol95 (Alexey) Dina iki, 12:59
                        profesor (Sokolov Oleg) Dina iki, 13:53
                        ,,, aneh yen letnan senior D. Denezhko ora dianugerahi, beda karo instruktur politik sing padha Alexei Rodimtsev, sing dianugerahi Ordo KZ (kalebu kanggo trip kaping 4 saka prau)

                        Apa kanggo menehi ganjaran? Kanggo nglelebke transportasi tanpa senjata karo pengungsi? Marinescu dianugerahi kanggo "Wilhelm Gustloff" mung ing 1990.
                      11. Operator
                        Operator 18 September 2019 15:53
                        -1
                        Profesor dumunung kanthi profesional - Pedovikia langsung nulis babagan gendéra Panama sing dipasang ing kapal Struma, lan pensiunan kapten pangkat 2 P.S. "Tavria"), nggambarake tenggelame kapal sing mabur bendera Bulgaria - sekutu Katelu. Reich ing WWII.
                      12. Evilillion
                        Evilillion 19 September 2019 08:20
                        0
                        Lan ing kapal kasebut ditulis sapa sing ana ing kapal kasebut? Nanging, kita ora nyerang lan mundhut saka sipil mungsuh ora kapentingan kita. Ayo padha matur nuwun amarga Jerman lan Hongaria liyane isih ana.
                      13. Profesor
                        Profesor 19 September 2019 08:23
                        0
                        Kutipan saka EvilLion
                        Lan ing kapal kasebut ditulis sapa sing ana ing kapal kasebut? Nanging, kita ora nyerang lan mundhut saka sipil mungsuh ora kapentingan kita. Ayo padha matur nuwun amarga Jerman lan Hongaria liyane isih ana.

                        1. Angkutan penumpang tanpa senjata ora dadi target sing sah.
                        2. Pembantaian pengungsi minangka kejahatan perang tanpa watesan.
                      14. Evilillion
                        Evilillion 19 September 2019 08:26
                        +2
                        Sasaran sing sah ora mung kapal rumah sakit kanthi sebutan sing cocog, kabeh liyane bakal dirusak. Iku kapal penumpang kanggo mangerteni, utawa resimen infantri lagi diangkut ing, lan ora ana kang kapekso kanggo nindakake ton amunisi ing terus.

                        Lan ora pedunung Israel, sing wets sapa kang arep, ing saindhenging donya lan ngidoni kabeh hukum lan aturan, kanggo mulang kita.
                      15. Profesor
                        Profesor 19 September 2019 09:23
                        -1
                        Kutipan saka EvilLion
                        Sasaran sing sah ora mung kapal rumah sakit kanthi sebutan sing cocog, kabeh liyane bakal dirusak.

                        Kabeh cetha. Pahlawan kanggo kapten sing mateni kira-kira 800 pengungsi.

                        Kutipan saka EvilLion
                        Iku kapal penumpang kanggo mangerteni, utawa resimen infanteri lagi diangkut ing, lan ora ana kang kapekso kanggo nggawa ton amunisi ing terus.

                        Sampeyan sing bakal ngandhani pengadilan.

                        Kutipan saka EvilLion
                        Lan ora pedunung Israel, sing wets sapa kang arep, ing saindhenging donya lan ngidoni kabeh hukum lan aturan, kanggo mulang kita.

                        Mbiyen. Kita ora njupuk transportasi karo pengungsi. malah transportasi karo teroris budhal kanggo Tunisia ora ditembak amarga ana pengungsi ing.
                      16. Evilillion
                        Evilillion 19 September 2019 11:15
                        0
                        Sampeyan uga ngomong yen Marinesko minangka pidana, mesthine wong mabuk lan rowdy, nanging "Wilhelm Gustloff" tenggelam kanthi sah.
                      17. Profesor
                        Profesor 19 September 2019 11:44
                        0
                        Kutipan saka EvilLion
                        Sampeyan uga ngomong yen Marinesko minangka pidana, mesthine wong mabuk lan rowdy, nanging "Wilhelm Gustloff" tenggelam kanthi sah.

                        1. Isih ora ana konsensus babagan legalitas. Mulane USSR ora cepet-cepet ngrayakake tenggelam.
                        2. Apa iku kejahatan? Waca paragraf. nomer 1.
              2. hohol95
                hohol95 16 September 2019 15:16
                +2
                Kisah tenggelamnya kapal "Struma"
                pogo-on-air.livejournal.com
      2. Pedrodepackes
        Pedrodepackes 16 September 2019 14:12
        +2
        Quote: profesor
        Bener, dudu kapal selam Jerman sing tenggelam.

        pancen ora dingerteni sapa sing nyemplungake
    5. tihonmarine
      tihonmarine 16 September 2019 11:22
      +8
      Quote: LYOKHA padha
      Mulane, aku nesu banget marang wong-wong kaya Kolya saka Urengoy lan liyane kaya dheweke sing nyoba mbenerake prajurit lan perwira Nazi.

      Lan aku isih nesu marang Nazi lan antek-antekne, uga sing nglindhungi.
    6. vladcub
      vladcub 17 September 2019 14:26
      +3
      KOLYA FROM URENGOY iki wis dadi jeneng kluwarga, kaya Mitrofanushka saka komedi Undergrowth. Elingi, "kang lawang?" lan mengko Oblomov. Aku ora duwe pitakonan kanggo Kolya, nanging aku duwe pitakonan kanggo wong tuwane: sapa sing sampeyan mundhakaken?
      Sawise kabeh, kabeh wis dilebokake ing kulawarga, banjur sekolah disambungake.
    7. besik
      besik 18 September 2019 04:31
      +2
      uga, padha (miturut Kolyan) padha siji ... Bener, mbah kakung kita ora setuju kanggo sawetara alesan lan kesapu ing Reichstag dhewe. Waca apa jenis mbah kakung kita duwe "ala" (miturut Kolyan)? Vaapsche Kolyan mesthi dikirim menyang Belarus nalika iku. Ya, sayangé mesin wektu durung deklasifikasi.
      Kepiye ilat, ing Kolyan, ora layu? 27000000! Nalika aku nyithak tokoh kasebut, aku wis wedi.
  2. 210okv
    210okv 16 September 2019 06:28
    + 17
    Aku nyoba mbayangno medeni wong-wong mau ing rakit ... Lan aku ora bisa .. Babagan "Kolya saka Urengoy" .. Iku mung wong bodho sing wong diwasa wis nandur modal kaya iki ... Aku uga arang banget. nesu karo wong-wong mau.
    1. monah
      monah 16 September 2019 08:37
      +2
      Ora setuju banget! Kelompok bocah-bocah sekolah iku warnane bangsa, sing paling apik! Aku sangsi sing padha ngirim setengah-wits kanggo Jerman!
      1. Pedrodepackes
        Pedrodepackes 16 September 2019 08:47
        -5
        Kutipan saka bhikkhu
        Aku sangsi sing padha ngirim setengah-wits kanggo Jerman!

        Sampeyan bener, wong bodho iku sing, sawise njupuk metu saka konteks proposal Cut mudhun sadurunge presentation saka laporan saka schoolboy, supaya iku menyang Internet, lan adoh kita lunga. Senajan kabeh wis diterangake kanggo dangu, kalebu. lan wakil saka Duma, nganti sawetara pimpinan fraksi. Nanging wong mung kanggo njaluk pluses lan mundhakaken ratings, supaya padha trampled ing miskin Kolya lan sing ora kesed banget.
      2. Dedok
        Dedok 16 September 2019 09:10
        +4
        Aku ora mikir Kolya setengah pinter: maca buku teks sing diwulangake anak lan putu, iki sing pisanan.
        Lan kapindho, saka ngendi asale Gaidar lan Chubais? - liwat latihan ing sekolah modern - lagi nyiapake anyar, ing sirah kita, wong bodho ...
        Mula, apa sing kedadeyan ing sekolah saiki bakal ana ing urip kita sesuk. Owah-owahan - sing kita ora weruh, mlaku kanggo bisa kanggo Feed dhéwé, WE ora duwe wektu kanggo mikir, kanggo nindakake pawulangan karo anak. Kabeh iku prasaja.
        1. 210okv
          210okv 16 September 2019 17:42
          +4
          Mulane ora ana anakku papat sing duwe pitakonan babagan sapa lan kepiye perang ing Perang Dunia II .. Dheweke nemokake wektu kanggo nggarap bocah-bocah. Lan ora perlu mbenerake cacat saka upbringing "sawise sampeyan kudu Feed kulawarga."
        2. vladcub
          vladcub 17 September 2019 14:41
          +1
          Dedok, lan sampeyan mung "ndeleng ing ROOT": ngendi asalé saka Yegor Timurovich, lan Boris Nikolaevich? Lan Pengemis lan Co., sawise kabeh, padha digawa munggah ing sistem Soviet lan, bebarengan karo liyane, ngandika: "Siap perang kanggo sabab saka Lenin. Tansah siap!" Utawa malah banjur "nggawa watu ing pangkone"?
          Miturut pamanggih kula, pujangga punika leres: "lan anak bayi takon: apa sing becik lan apa sing ala *? Wong tuwa ora nerangake.
      3. 210okv
        210okv 16 September 2019 12:39
        +6
        Werna bangsa iku wong lanang saka kulawarga sing prasaja, umpamane, siswa, umpamane, ing Akademi Pertanian Ulyanovsk. Ing laku, padha makarya ing kene ing traktor. Lan iki minangka putrane wong tuwa sing sugih, lan "warna iki" bakal dadi negara manca ..
  3. Olgovich
    Olgovich 16 September 2019 07:07
    + 10
    Dheweke bisa ninggalake wilayah kasebut ing posisi permukaan kanthi kecepatan paling dhuwur sadurunge subuh, nanging nalika srengenge munggah, U-852 isih kurang saka 200 mil saka panggonan Peleus ambruk. Eck mutusake manawa kanggo nglindhungi prau lan kru, dheweke kudu nyirnakake kabeh jejak Peleus.

    Bodho kasebut diucapake: kepiye sampeyan bisa nyelehake kayu transportasi sing padha sing kasebut ing artikel kasebut?
    Lan kepiye pelaut ora ngerti yen meh ora bisa nglelebke rakit (kayata rancangane)?

    Malah pelaut mati uga dadi saksi.

    Sadisme wae. Kanggo sing padha nampa ....
    1. kamulyan1974
      kamulyan1974 16 September 2019 09:03
      +5
      Lan kepiye pelaut ora ngerti yen meh ora bisa nglelebke rakit (kayata rancangane)?

      Mbokmenawa ngerti. Mula, tujuane ora kanggo nglelebke rakit, nanging kanggo mateni wong sing slamet. Mung wae, pengadilan fokus ing rakit tenggelam kanggo nyuda ukuman.
      1. Olgovich
        Olgovich 16 September 2019 09:40
        +5
        Kutipan: kamulyan1974
        Mbokmenawa ngerti. Mula, tujuane ora nglelebke rakit, nanging matèni wong sing slamet.

        dadi apa tujuane?
        Sampeyan ora bisa ndhelikake reruntuhan, mayit sing ditembak ing rakit uga dadi saksi ....
        Lan wong urip, apa sing bakal dikandhakake? Sing ing peteng peteng ana wong klelep?
      2. bubalik
        16 September 2019 18:51
        +5
        Mung ing pengadilan
        ,,, sawise nyoba, loro pengacara sing mbela Eck mati ing sasi. Siji "nggantung awake", sing nomer loro tiwas amarga kacilakan mobil karo jip militer Amerika. Penyelidikan babagan kasus kasebut isih diklasifikasikake nganti saiki. ya
    2. bubalik
      16 September 2019 09:06
      +9
      carane sampeyan bisa drown kayu transportasi padha kasebut ing artikel?
      Lan kepiye pelaut ora ngerti yen meh ora bisa nglelebke rakit (kayata rancangane)?

      ,,,ra cetho Nyuwun , kabodhoan ora bisa diterangno Ekk ing Angkatan Laut wiwit 1937, limang taun ing minesweepers. Ing taun 1942 ditransfer menyang Kriegsmarine. Aku kelangan wektu, semangat para kru nandhang sungkowo, ora mung ora nyebul prau ing karang, ora ngrusak log kapal.
      1. Olgovich
        Olgovich 16 September 2019 09:44
        +7
        Kutipan saka bubalik
        ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, .

        Dados kula bab punika: bodhonipun lampahipun kapten ingkang bodho punika botên sagêd têrang. recourse

        Mungkin ana sing kedadeyan ing psyche ... Iki, aku, minangka salah sawijining panjelasan sing bisa ditindakake.
      2. lele
        lele 16 September 2019 16:17
        +7
        Dina sing apik, Sergey! hi

        Artikel sing apik, aku ora ngerti rincian crita iki, aku maca yen Eck ditampani ing kasus kasebut lan mung.
        Kabeh tumindak ing kampanye iki mung omong kosong saka skizofrenia. Duwe tugas tartamtu lan tanggung jawab, sakperangan alesan aku mutusaké kanggo nglelebke trough lawas. Banjur, tinimbang ninggalake kanthi cepet saka adegan serangan, dheweke wiwit njupuk ing rakit, apa dheweke ora ngerti, "pelaut profesional", yen iki minangka pendhudhukan kosong? Sawise kabeh, sawise bledosan pisanan, iku cetha yen iki nomer kosong, nanging ora, karo wangkal saka maniac, terus Pethel saka bedhil mesin kembar! Nalika pungkasane ngerti yen kasus kasebut ora ana pengarep-arep, dheweke tetep lunga, nanging wektu ilang.

        Salajengipun, ora kejawab serangan saka Wellington lan mlaku prau kandhas, ora mung ora numpes dening ndamu munggah, nanging uga ngatur kanggo "menehi" dokumen rahasia kanggo mungsuh.

        Ing ngisor iki: Tugas ora rampung, prau dicelupake, lan mungsuh diwenehi dokumen rahasia. Lan sing paling penting, dheweke ngetokake tangane nganti jero getih kanthi mateni wong sing ora duwe senjata lan ora duwe pertahanan. Dheweke, Ekku karo "dokter", panggonan paling pantes layanan ing sawetara jenis "camp pati", lan ora ing jembatan saka kapal perang.

        Nah, sawise kabeh iki, apa sing kudu diarani dheweke? Ana akeh tembung, banget ala, lan sapa wae bakal cocog karo dheweke. Saben uwong bisa milih rasa.

        Bodho, sadis lan bungler iku sing paling cerdas sing ana ing pikiranku.
        1. bubalik
          16 September 2019 17:06
          +4
          Artikel apik
          ,,, copy-paste kikuk ora bisa dadi artikel sing apik wassat nanging matur nuwun kanggo tembung apik ya Apa sampeyan ngerti, Konstantin, yen Eck ora nembak awake dhewe?
          1. lele
            lele 16 September 2019 17:14
            +7
            Aku ora sok dong mirsani apa-apa kikuk, nanging ing umum aku wis ing atine topik dhewe, sawetara wong tutul, supaya sampeyan terus luwih, aku bakal ngenteni.

            Apa sampeyan ngerti, Konstantin, yen Eck ora nembak awake dhewe?


            digatekake. Dheweke mbokmenawa mung ora ngerti carane. Lan nangani senapan mesin uga. Ing mratelakake panemume, dheweke ora ngerti apa-apa, lan dheweke entuk komandan prau mung amarga "turnover staf".

            Ya, nanging apa sampeyan nggatekake kahanan senjatane? Senapan mesin terus-terusan wedges. Sampeyan kudu nggawa MG wae menyang kahanan kaya ngono, dheweke, wong miskin, wiwit "gagap ing saben giliran." ngguyu
            1. besik
              besik 18 September 2019 05:41
              +2
              Kutipan: Kucing Laut
              Sampeyan kudu nggawa MG wae menyang kahanan kaya ngono, dheweke, wong miskin, wiwit "gagap ing saben giliran." ngguyu

              MG pancen sensitif banget marang polusi. Iku dudu stamping kita. Komandan apa, prau kuwi ...
              1. lele
                lele 18 September 2019 14:15
                +4
                MG-34-42 - mobil cukup dipercaya, utamané 42nd, ora tanpa alesan sawise perang iki disalin dening kabeh.
                MG pancen sensitif banget marang polusi

                Yuri, apa jenis "polusi" sampeyan bisa mbayangno ing ruang terbatas kapal selam ing Maret? Aku ora bisa nindakake apa-apa. Nyuwun
                1. besik
                  besik 20 September 2019 02:34
                  +2
                  Aku bisa .... iki nalika senjata ora diresiki saka tembung VAAPSHCHE. ngguyu Aku nulis: apa komandan, prau kuwi. Miturut cara, artikel kasebut ora nuduhake bedhil mesin - MG-34 utawa 42. 42 luwih dipercaya, nanging yen rana dikunci roller, banjur ana wedge sing kejiret nalika rollers reged.
                  1. bubalik
                    20 September 2019 08:35
                    +1
                    besik (Yuri) Dina iki, 03:34
                    Kucing Laut (Konstantin)
                    ,, pitakonan mesthi menarik opo
                    Saka log boat jinis VIIC

                    (Aku ora teknis banget nangis lan yen Yuri lan Konstantin nglengkapi kula, iku bakal gedhe sedulur )
                    ing Arsenal padha: siji MG 34 bedhil mesin cahya, loro bedhil mesin liyane (model ora kasebut, Aku sing MG padha 34), telung bedhil Mauser, telung bayonet, pistol sinyal.
                    Sajrone perang, lan gumantung saka kelas prau, tugas sing ditugasake, senjata kasebut beda-beda.

                    U-601.

                    (Mauser lan MP-40?)

                    Uga teka tengen INFA kuwi. sing, MG-34s diganti dening MG-81s utawa MG-81Zs utawa MG-15s. hi
                    1. lele
                      lele 20 September 2019 14:18
                      +2
                      Seryozh hi , nanging pancen matur nuwun banget kanggo formulir, aku durung nate nemoni, babagan bagean C) titik 2, aku mikir iki mung salah ketik, miturut logika lan makna, bedhil submachine kudu dicithak tinimbang mesin. bedhil. Umumé, wangun iki ditulis ing basa Inggris, lan ing basa Inggris submachine gun muni kaya "submachine gan" ing kontras kanggo Jerman "machine pistole", supaya ana uga bisa kebingungan ing terjemahan. Lan manawa ana loro "lawas" MP-38/40s, uga salah siji saka "wani" Pamburu ing kelompok prau.
                      1. bubalik
                        20 September 2019 14:23
                        +1
                        Kucing Laut (Konstantin) Dina iki, 15:18
                        C) titik 2, Aku iki mung typo, miturut logika lan makna, tinimbang bedhil mesin, bedhil submachine kudu dicithak ing kono.
                        Constantine hi dadi mbokmenawa ya ,,, lan aku mikir opo wong bodho ana siji account saka machine gun, nanging ing paragraf 2 - ora Nyuwun . apik
                      2. lele
                        lele 20 September 2019 14:38
                        +2
                        Aku uga kaget sing ora ana account senjata lan, dening cara, aku mung saiki narik kawigaten manungsa waé kanggo titik 3, iku umume ngandika Mauzer PISTOLS (!) cal. 7,65 cm Apa jenis pistol Mauser iki, lan malah karo kaliber iki? Ana salah ketik babagan sentimeter, mesthine, nanging liyane omong kosong. Ana sing "pinter" penulis nganggo formulir iki. Nyuwun
                    2. lele
                      lele 20 September 2019 14:27
                      +1
                      Uga teka tengen INFA kuwi. sing, MG-34s diganti dening MG-81s utawa MG-81Zs utawa MG-15s. hi


                      Aku ora krungu apa-apa bab nyediakake prau karo senapan mesin pesawat iki, nanging, ing asas, ing pungkasan perang, bab iki cukup bisa amarga kurang saka senjata infantri standar kanggo tentara; kene ing kapal selam padha di-push apa "ora banget" kanggo tentara. Pasokan miturut "prinsip sisa". eseman
                      1. bubalik
                        20 September 2019 15:04
                        +1
                        ,,, nanging karo Sturmgewehr, mung ora dingerteni manawa iki njaga basa utawa anggota kru.
                      2. lele
                        lele 20 September 2019 15:21
                        +1
                        Kang menehi kritik dening seragam kang disandangi, iki anggota kru lan paling kamungkinan watchman ing gangway, amarga kang nganggo helm, lan Jerman mirsani charter.

                        Ya, aku kelingan. Sergey, sampeyan wis maca buku saka Bush tartamtu "Iki perang kapal selam"? Penulis dhewe ana mesin non-ditugasake perwira lan tindak ing prau salah siji saka aces Jerman paling misuwur. Aku maca nalika isih enom, aku wiwit lali, mula aku ora ngelingi jeneng komandan. Dadi, komandan kapal Bush kekancan karo Prien lan Bush ngerti akeh acara ing wektu kasebut, utamane, dheweke nerangake kanthi rinci babagan serangan Prien ing Scapa Flow. Buku kasebut cilik, nanging menarik banget, paling ora aku kelingan kaya ngono. Iku misale jek sing kita Military Publishing House dirilis.
                  2. lele
                    lele 20 September 2019 13:51
                    +1
                    Aku bisa .... iki nalika senjata ora diresiki saka tembung VAAPSHCHE.


                    Yuri, asumsi sampeyan bener ing rong kasus: 1). Yen senapan mesin "kaya rasah" VAASHE ora dibusak saka konservasi pabrik, ya, malah mabur bisa miwiti ing. 2). Yen dicopot saka konservasi lan "kelalen" kanggo lubricate karo lenga, ya, bisa teyeng saka dampness pancet ing kompartemen, kang ora kontribusi kanggo perang uninterrupted.
                    Nanging ing kasus apa wae, postulat "apa pop, kaya tekane" tetep bener. Mung wae aku iki wong lumrah lan kabudayan nyekel gegaman wis thukul wiwit cilik, mula aku angel mbayangake sikap kaya ngono marang laras sing bisa nylametake uripmu. hi
                2. bubalik
                  20 September 2019 09:40
                  +1
                  Kucing Laut (Konstantin) 18 September 2019

                  ,, pitakonan mesthi menarik
      3. Kote Pane Kohanka
        Kote Pane Kohanka 16 September 2019 19:10
        +3
        Matur nuwun kanthi sanget kanggo karangan sampeyan!
        Sincerely, Vladislav!
        1. bubalik
          16 September 2019 19:13
          +3
          Kote pane Kohanka (Vladislav) Dina iki, 20:10
          hi ,,, kabeh kanggo pembaca lan pengunjung sing kinurmatan sedulur Спасибо ya
          1. besik
            besik 18 September 2019 05:42
            0
            Artikel sing menarik - hormat marang penulis.
    3. tihonmarine
      tihonmarine 16 September 2019 11:33
      +2
      Kutipan: Olgovich
      Bodho kasebut diucapake: kepiye sampeyan bisa nyelehake kayu transportasi sing padha sing kasebut ing artikel kasebut?

      Ya, Eck ngerti kabeh. Lan tembung iki minangka alesan kanggo pengadilan (bisa uga ora ditembak). Dheweke mung ora ragu-ragu kanggo nuruti dhawuh, lan dijupuk kabeh saksi, nanging ora ngetung. Asil kasebut wis dingerteni, nanging umume bisa lolos.
      1. Ural-4320
        Ural-4320 16 September 2019 14:46
        +1
        Sanajan dheweke mutusake kanggo njupuk wong, dheweke isih nindakake kanthi cara sing bodho. Dheweke nginterogasi wong-wong mau, banjur dibebasake. Lan mung sawise iku, sakperangan alesan, eksekusi wiwit.
    4. vladcub
      vladcub 17 September 2019 14:42
      +1
      Sayange mung telu, nanging ana akeh
  4. Andrey VOV
    Andrey VOV 16 September 2019 07:11
    +6
    Ing kana segara paling panas lan luwih akeh kemungkinan kanggo urip ... nanging ing segara lor ..... lan kepiye wae aku ora krungu yen kapten kapal selam Jerman sing isih urip dicoba kanggo nglelebke kapal rumah sakit ... kapal pukat nelayan ing segara lor kita .... .
    1. Pedrodepackes
      Pedrodepackes 16 September 2019 07:16
      +3
      Kutipan: Andrey VOV
      lan piye wae aku ora krungu yen kapten kapal selam Jerman sing isih urip diadili amarga kapal rumah sakit tenggelam ... kapal pukat nelayan ing segara lor kita .....

      dadi meh kabeh padha kecemplung dening sekutu, padha ora urip kanggo ndeleng pungkasan perang.
      1. Andrey Zhdanov-Nedilko
        Andrey Zhdanov-Nedilko 16 September 2019 08:42
        +1
        Lan, mbokmenawa!
      2. tihonmarine
        tihonmarine 16 September 2019 11:36
        +5
        Quote: Pedrodepackes
        dadi meh kabeh padha kecemplung dening sekutu, padha ora urip kanggo ndeleng pungkasan perang.

        Slamet, lan ora piyambak. Aku ketemu sawetara ing Spanyol ing Kapuloan Canary bali ing 60s.
        1. lele
          lele 16 September 2019 18:21
          +3
          Nanging ora kabeh iku pembunuh patologis kaya Eck padha. Lehmann-Willenbrock ngliwati kabeh perang saka pisanan nganti pungkasan taun lan ora ana sing bisa nuduhake apa-apa, lan ora ana sing bisa ditampilake. Kretschmer ngginakaken telung taun (utawa patang) ing panangkaran Inggris, lan padha ora malah mikir kanggo ngadili wong. Sawise perang, dheweke dadi komandan pisanan saka Bundesmarine. (Lan kanggo mateni dhewe, sing Inggris, yen Amerika pancen mbales). Sanajan dheweke, kaya Willenbrock, ana ing sepuluh ndhuwur babagan kinerja. Akeh, yen ora kabeh, gumantung marang kuwalitas pribadine wong tartamtu.
          1. Avior
            Avior 17 September 2019 09:34
            +4
            Babagan Eichmann, sing dadi simbol pembantaian wong Yahudi dening Nazi, bisa ditemokake yen dheweke ora mung pembunuh patologis, nanging uga anti-Semit, utawa yen ana, banjur moderat.
            Aku dianggep kaya iki - ya, iki reged lan ora nyenengake, Rajapati, nanging wong kudu nindakake karya reged iki.
            Lan iki, miturut pendapatku, sing paling medeni.
            Semono uga, ora akeh sing mateni maniac, nanging nyatane wong biasa, jutaan, sing bisa mateni, iki sing paling wedi.
            1. lele
              lele 17 September 2019 13:51
              +2
              "Akuntan pati", kaya sing diarani ing sawetara panggonan. Sawise kabeh, dheweke ngerti apa sing ditindakake, yen ora, dheweke ora bakal pindhah ing pungkasan perang lan bakal ditarik munggah luwih awal tinimbang wong liya.

              Lan "wong biasa, apa yuta" cukup saged ontran-ontran ing komplotan saka padha "biasa" wong kaya dheweke. Utamane yen dheweke diwenehi prentah lan komandan utawa pimpinane tanggung jawab kabeh. Wong akeh iku kewan sing paling nggegirisi lan predator ing donya. Nanging sejatine sifate ing basis individu, kabeh gumantung ing inclinations saka wong dhewe.
              Sawise kabeh, dhokter padha ing prau bisa ngirim Eck karo pesenan, nanging njupuk munggah bedhil mesin.
              1. bubalik
                17 September 2019 14:13
                +3
                saka dokter sing padha
                ,,, lan mikir sing ... dhokter! Dheweke ora njupuk senjata babar pisan.
                1. lele
                  lele 17 September 2019 14:28
                  +2
                  Sugeng rawuh, Sergey!
                  Lha, karo anane Dhokter Mengele lan kanca-kancane, apa ora gumun yen dokter saka kapal selam mau mung arep nembak. Ya, pengadilan sekutu ngapresiasi kemampuane nggunakake bedhil mesin. Mung "dokter" kuwi ora kena ditembak, nanging kudu digantung. Kanggo "... lan sampeyan bakal nggantung nganti mati." (Saka).
                  1. bubalik
                    17 September 2019 14:59
                    +3
                    Pitakonan yaiku apa dheweke dadi dokter sing mumpuni. Kaping pisanan, tugas dokter digabungake dening ,,, operator radio!
                    Nalika perang terus maju, akeh kapal selam, utamane sing luwih gedhe menyang Atlantik Kidul lan liya-liyane, risiko penyakit amarga panas, dalan sing dawa utawa tugas sing mbebayani, pantes dhokter khusus.
                    Sajrone layanan kasebut, dhokter kasebut sacara resmi dianggep non-combatant - dheweke ora diwajibake njaga utawa nindakake tugas apa wae sing ana gandhengane karo karo senjata! ,,, dadi mboseni Nyuwun
    2. Avior
      Avior 16 September 2019 08:29
      +8
      Apa sampeyan ngerti akeh kasus kapal rumah sakit sing tenggelam kanthi ilegal?
      Kasunyatan manawa kapal ngangkut warga sipil lan sing tatu, kaya Gustlov, utawa duwe salib abang, ora nggawe kapal rumah sakit ing syarat-syarat Konvensi Den Haag, sawetara syarat kudu ditindakake - kanggo pindhah kanthi kapisah saka konvoi, ora duwe gaman ing Papan, kanggo nyedhiyani pitulungan kanggo kabeh pihak lan etc.
      Kanggo trawlers, iki perang. bisnis regedsad
      Dheweke mung ngomong babagan wong liyo, dudu babagan dheweke ...
      Lunin mutusaké kanggo lumahing lan perang ing lumahing [5]. Prau kasebut muncul ing sacedhake kabeh armada kapal motor nelayan Norwegia sing mancing (wilayah iki, sing diarani Svensgrunn, sugih iwak) lan, mengko, ora nganggo senjata. Nelayan Norwegia, ngangkat gendera, nuduhake warga negarane, nanging ora meksa Lunin ninggalake serangan kasebut. Kapal pisanan sing diserang yaiku Havegga kanthi kru 8; minangka asil saka shelling karo artileri lan geni senjata cilik, telung nelayan Norwegia tiwas lan telu liyane padha tatu, lan kapal rusak banget. Sabanjure, prau motor Baren diserang, nyoba ninggalake wilayah perang; K-7 iki diwatesi kanggo bledosan bedhil mesin lan sinyal sing nelayan Norwegian Juru minangka larangan pindhah menyang dharat. Sasaran sabanjure kanggo K-21 yaiku kapal motor Eystein, diserang saka jarak 21 meter (nelayan ngira yen prau kasebut teka kanggo njaluk iwak seger). Kapal motor kasebut rusak banget amarga tembakan artileri ing jarak sing cedhak, limang nelayan tiwas lan siji tatu. Saka prau motor liyane, Skrein, kru 100 wong dicopot lan ditransfer menyang kapal selam. Sing pungkasan diserang yaiku prau motor Freya, sing ambruk amarga karusakan sing ditampa (wong siji tiwas lan wong liya tatu) [7]. Nalika nyerang motobots, saliyane artileri, senjata cilik uga digunakake (senapan mesin ringan DP, bedhil, senapan mesin ringan PPSh, revolver Nagant) [8], lan Lunin kanthi pribadi nembak nelayan saka senjata tangan [9]. Sajrone penembakan, gelombang kasebut dikumbah dening pelaut Angkatan Laut Abang A. Labutin, sing nggawa cangkang menyang bedhil. Komandhan prau ora njupuk kabeh langkah sing perlu kanggo nylametake dheweke, nganggep dheweke tenggelam. Labutin digawa ing prau motor Baren lan digawa menyang desa Norwegia, banjur dipasrahake menyang panguwasa pendhudhukan Jerman lan diselehake ing kamp konsentrasi. Ing taun 10, dheweke bisa lolos, menyang Swedia lan saka ing kana menyang USSR[1944]. Nelayan Norwegia digawa menyang Murmansk; sawise perang, papat mau bali menyang Norwegia, telu mati ing kemah Soviet. Tumindak Lunin marang botên motor botên dipun sarujuki dening parentah[8], nanging botên nandhang paukuman. Minangka asil saka paprangan, Lunin ngumumake tenggelamne papat prau motor, miturut data Norwegia, siji prau motor dicemplungake lan telu rusak banget [5].
      1. LYOKHA padha
        LYOKHA padha 16 September 2019 08:35
        +2
        Mangga ngirim link menyang sumber ... menarik kanggo maca. hi
        1. Komentar wis dibusak.
      2. Pedrodepackes
        Pedrodepackes 16 September 2019 08:53
        0
        Kutipan saka Avior
        Sajrone penembakan, gelombang kasebut dikumbah dening pelaut Angkatan Laut Abang A. Labutin, sing nggawa cangkang menyang bedhil. Komandhan prau ora njupuk kabeh langkah sing perlu kanggo nylametake dheweke, nganggep dheweke tenggelam.

        malah ora nyisihake dhewe, bajingan
      3. Olgovich
        Olgovich 16 September 2019 10:07
        +3
        Kutipan saka Avior
        Apa sampeyan ngerti akeh kasus kapal rumah sakit sing tenggelam kanthi ilegal?

        Kapal rumah sakit "Armenia", 1941, Yalta. Dicemplungake dening bom torpedo, komandan pesawat dikenal. Bencana sing nggegirisi: saka 7 ewu wong, ... 7 wong sing disimpen.
        Senajan ... MO lan aku 153 dijaga ....
        1. Avior
          Avior 16 September 2019 10:48
          +3
          Mekaten. mlaku minangka bagéan saka konvoi, lan bersenjata; ana bedhil
          1. Pedrodepackes
            Pedrodepackes 16 September 2019 11:38
            0
            Kutipan saka Avior
            mlaku minangka bagéan saka konvoi, lan bersenjata; ana bedhil

            lan ora ana kapal selam sing dicemplungake
            Kutipan: Olgovich
            Dicemplungake dening bom torpedo, komandan pesawat dikenal.
          2. albert
            albert 16 September 2019 17:46
            +4
            Kutipan saka Avior
            Mekaten. mlaku minangka bagéan saka konvoi, lan bersenjata; ana bedhil

            Sanajan "Armenia" ora nganggo gegaman lan mlaku dhewe ing sangisore salib abang, Jerman meh ora nyerang.
            1. Avior
              Avior 16 September 2019 17:49
              +2
              "Kulit" ora cocog karo kasus kasebut, sayangé.
        2. tihonmarine
          tihonmarine 16 September 2019 22:12
          +2
          Kutipan: Olgovich
          Bencana sing nggegirisi: saka 7 ewu wong, ... 7 wong sing disimpen.

          Tanggal 03.12.1941 Desember 6000, nalika evakuasi saka Hanko, kapal turboelektrik Iosif Stalin diunekake ing wilayah Lohusalu, ana sekitar 1700 wong. Kapal patroli nylametake udakara 2000 wong, liyane tetep ing kapal. Miturut Angkatan Laut, udakara 5 sing tiwas, liyane ditawan. Miturut saksi, kapal kasebut dibuwang ing tlatah tlatah ing XNUMX Desember, Jerman masang pengawal ing gisik, ora munggah ing kapal, oncat sakabèhé. Wong-wong sing tatu ditinggal lan mati kabeh. Ora ana sing ngetung. Sawisé perang, sisa-sisa kasebut ana ing kurungan. pati nggegirisi.
      4. Bai
        Bai 16 September 2019 15:08
        + 10
        Dheweke mung ngomong babagan wong liyo, ora babagan awake dhewe


        Lan ing kene iku cocog kanggo ngelingi ing ngisor iki:

        Akeh prau motor Norwegia, bebarengan karo kapal patroli lan kapal sapu ranjau, nggawa beban utama ing perang nglawan kapal selam ing klompok lor Angkatan Laut Nazi Jerman. Awak prau eling uga carane ing kampanye K-21 kapindho ing 19 Januari cedhak babagan. Arney prau kepeksa nyingkiri jala sing dipasang kapal motor. Jaring kasebut minangka jaring sinyal anti-kapal selam lan kapal motor ngoyak prau sajrone 2 jam 45 menit, ngeculake 85 (!) biaya ambane. Kanthi motorboats ngeculake biaya ambane, prau uga ditemoni ing kampanye kaping papat. Mulane, Lunin mutusaké kanggo lumahing, numpes prau motor karo geni artileri lan njupuk tawanan.


        Iku mungsuh tempur nyata, dudu "nelayan sing tentrem". Iku reaksi rampung alam lan nyukupi kanggo njaluk malah karo wong-wong sing meh numpes prau. Miturut cara, konsep kondhang, tembung (apa wae), sing wis dadi simbol kerjasama karo Nazi, Quisling asal saka Norwegia.
        Dadi ora perlu ngutip propaganda Vlasov.
        1. Avior
          Avior 16 September 2019 16:35
          -1
          Trawlers sajrone perang, mesthi, nggunakake akeh armada kanggo layanan tambahan lan bersenjata.
          Nanging khusus iki nelayan sing tentrem, ora bersenjata lan ora ana hubungane karo armada perang. Padha duwe jeneng tartamtu.
          Lan ora bisa ndeleng iki nalika njupuk saka revolver ing nelayan.
          "Vlasovskaya agitation" minangka Wikipedia, pranala menyang sawetara alesan wiwit dibusak.
          hi
          1. Jager
            Jager 18 September 2019 01:31
            +2
            Apa gunane njupuk motorbot saka tangan cilik entheng ing jarak luwih saka 100 meter? Saka revolver ing 100 meter, menyang segara ... Given kahanan kuwi, sampeyan ora bakal njaluk menyang kapal perang.
            1. Avior
              Avior 18 September 2019 05:58
              0
              Nanging, padha nembak, sing nuduhake yen jarak ing wektu iku kurang saka 100 m.
    3. Tavrik
      Tavrik 16 September 2019 13:14
      0
      Duc, banjur kita, uga, kudu diadili. Ayo dadi elinga carane Marinesko flunked Steuben. Ya, lan episode liyane padha karo sinking netral.
      Luwih becik ora ndemek topik iki, supaya ora nemokake akeh sing anyar lan ora tansah nyenengake....
      1. Bai
        Bai 16 September 2019 15:11
        +6
        Iku luwih apik kanggo ora ndemek topik iki.

        Topik iki kudu disentuh supaya ora ditinggalake dening wong-wong sing nyalahake sejarah.
      2. Avior
        Avior 16 September 2019 16:36
        +5
        Ora, kabeh wis diatur karo Marinesko, ora ana sing kudu diadili, Steuben dudu kapal rumah sakit.
    4. Alf
      Alf 16 September 2019 21:47
      +2
      Kutipan: Andrey VOV
      Ing kono segara paling anget lan luwih akeh kemungkinan kanggo urip

      Ing segara sing panas, sirip segitiga asring metu saka banyu.
  5. Avior
    Avior 16 September 2019 08:15
    +6
    Eck nimbali kepala insinyur sing nganggo basa Inggris Hans Lenz ing dek.

    Siji entuk kesan yen artikel kasebut dudu terjemahan sing apik banget saka basa Inggris, yen ora katon kepala insinyur ing kapal selam ora bisa diterangake.
    Ekka kudu ditembak mung amarga dheweke mutusake kanggo nyerang Peleus, sanajan dheweke kudu tekan gawang. Lan kanggo mateni, kanggo kaping pindho kanggo njupuk. Lan katelu - kanggo kabodhoan nyoba nglelebke kayu nganggo bedhil mesin ....
    Umumé, tumindak kuwi ora banget khas kanggo submariners sak perang, kang dituduhake dening reaksi saka tim, sanajan ana kasus kaya mengkono, lan ora supaya diisolasi.
    Ing Konvensi Den Haag, ditulis yen sadurunge nyerang kapal, komandan kapal selam kudu muncul lan ngelingake kru supaya bisa mangkat nganggo prau. Lan ing Perang Donya I iki dileksanakake.
    Nanging ing Perang Donya II, iki dadi mokal amarga pangembangan aviation. Mula, paragraf iki dilanggar saben wong.
    Inggih, wonten dhawuhipun Doenitz ingkang kondhang supados nglarang ngluwari tiyang ingkang klelep.
    1. bubalik
      16 September 2019 08:21
      +8
      Nanging ing kaloro
      hi ,,, kedadean "Laconia".
      ,,, urutan "Triton nul", kang dadi dikenal ing armada minangka "Order on" Laconia ". Inti utama yaiku nglarang para komandan kapal selam nyedhiyakake pitulungan marang wong-wong sing nglelebke kapal.
      1. Avior
        Avior 16 September 2019 08:47
        +1
        Ya, aku nulis babagan iki
      2. Mik13
        Mik13 16 September 2019 12:34
        +6
        Kutipan saka bubalik
        ,,, kedadean "Laconia".
        ,,, urutan "Triton nul", kang dadi dikenal ing armada minangka "Order on" Laconia ". Inti utama yaiku nglarang para komandan kapal selam nyedhiyakake pitulungan marang wong-wong sing nglelebke kapal.

        Banjur kudu ditambahake yen "kedadean" yaiku Amerika B-24 nyerang kapal selam Jerman U-156, sing nindakake operasi kanggo nylametake penumpang saka Laconia sing padha (sing tenggelam sadurunge).

        Minangka kanggo WWI, Jerman kudu nolak kanggo tundhuk karo syarat saka Konvensi Den Haag (ing surfacing lan warning kru sadurunge torpedo) sabenere kanggo nanggepi tumindak Inggris.
        Kasunyatane Inggris aktif nggunakake kapal jebakan sing katon kaya kapal dagang lan berlayar ing sangisore bendera pedagang. nalika kapal selam muncul kanggo ngelingake yen ana serangan, kapal selam kasebut tiba ing tembakan artileri.
        Kasunyatan manawa tumindak kasebut uga nglanggar Konvensi Den Haag, mesthine ora ngganggu Inggris ...
        1. Avior
          Avior 16 September 2019 13:09
          +1
          ing kono sampeyan kudu nemtokake sapa sing miwiti. Jerman wis raiders lumahing disguised minangka perdagangan
    2. bubalik
      16 September 2019 08:44
      +3
      tampilan chief engineer
      ,,, Aku setuju, mekanik muni luwih. recourse
    3. kamulyan1974
      kamulyan1974 16 September 2019 09:01
      +1
      Ing Konvensi Den Haag, ditulis yen sadurunge nyerang kapal, komandan kapal selam kudu muncul lan ngelingake kru supaya bisa mangkat nganggo prau. Lan ing Perang Donya I iki dileksanakake.

      Jerman ora netepi iki sanajan ing Perang Donya I. “Lusitania”, miturutku, klelep kaya ngono.
      1. bubalik
        16 September 2019 10:28
        +8
        Jerman lan Donya pisanan

        Tanggal 30.03.1916 Maret 33, kapal rumah sakit Portugalia diserang lan dicemplungake dening kapal selam Jerman U-XNUMX.
        25.06.1916/38/XNUMX ing Segara Ireng, Vperyod HS diserang lan dicemplungake dening kapal selam Jerman U-XNUMX.
        Sawise perang rampung, komandan kapal selam U-33 Letnan Komandan Konrad Gansser lan U-38 Kapten 3rd Rank Max Valentiner diumumake minangka penjahat perang. Nanging, iki ora ditindakake kanggo serangan lan nglelebke kapal Rusia sing nglayangake gendera Palang Merah, nanging kanggo serangan tanpa peringatan marang sawetara kapal transportasi Inggris.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. Avior
          Avior 16 September 2019 13:11
          +1
          ana sampeyan kudu ngerti ing kahanan apa.
          Kapal rumah sakit kudu nyukupi sawetara syarat
          1. hohol95
            hohol95 16 September 2019 14:23
            +5
            Pati "kapal welas asih" (nganti mengeti 100th saka tragedi ing Segara Ireng)
            Simonenko V.B. Dokter Ilmu Kedokteran, Anggota sing cocog saka Akademi Ilmu Pengetahuan Rusia, Mayor Jenderal Layanan Kedokteran.
            Abashin V.G., MD profesor, kolonel layanan medis saka cadangan.
            Sergoventsev A.A. PhD kolonel medis.
            Aleksandrov A.S., MD asisten profesor, kolonel layanan medis cadangan.
            Rumah Sakit Klinik Militer Pusat dijenengi sawise P.V. Mandryka saka Kementerian Pertahanan Federasi Rusia. 107014. Moscow. Rusia.

            Kapal Rumah Sakit ambruk nyebabake nesu ing pirang-pirang negara. Nanging, komandan U-33 ora nandhang paukuman kanggo dheweke. Sawise kedadeyan kasebut, kapal selam Jerman mandheg menehi perhatian marang kapal rumah sakit lan transportasi sing tentrem. Dheweke mung klelep....
            Ing pungkasan April 1916, Kamentrian Luar Negeri ngandhani kabeh pamrentah mungsuh yen rumah sakit ngambang anyar ROCC Vperyod lan Atene kalebu ing kategori kapal rumah sakit. Petrov diangkat dadi kapten kapal rumah sakit Vperyod, lan dhokter Nevtonov diangkat dadi kepala rumah sakit. Sisters of Mercy - Uspenskaya, Weber, Putri Eristova, Oganezova lan liya-liyane.
            25.06.1916/38/3 (s.s.) ing Segara Ireng, Vperyod HS diserang dening kapal selam Jerman U-32. Komandan kapal selam Kapten pangkat XNUMX Max Valentiner (Valentiner) mbaleni "feat" Gansser kanthi nembak kapal rumah sakit tanpa senjata kanthi rong torpedo, sing tenggelam XNUMX mil saka Batum ing wayah esuk, ing tutuk Kali Hopa.
            Kaya karo Portugal, Jerman ngaku yen target kasebut ora ngemot lambang Palang Merah, sing luwih kaya upaya nyingkiri tanggung jawab.
            1. Avior
              Avior 16 September 2019 16:58
              +1
              Kaya karo Portugal, Jerman nyatakake yen target kasebut ora ngemot lambang Palang Merah,

              Dadi ana pratandha utawa ora? Yen ora, kapal kasebut ora tundhuk karo konvensi.
              Sayange, ing kasus kaya mengkono, bebener asring dicritakake, nanging ora kabeh bebener, nanging mung bagean mupangati, supaya nalika sampeyan delve menyang sawetara jinis kasus, kahanan sing bisu tansah pop munggah.
              Dene ing Portugal, kapal kasebut narik tongkang landing,
              Sing ora bisa ditindakake yaiku njupuk kapal kasebut saka ruang lingkup konvensi. Jerman kandha yen dheweke weruh bahan-bahan militèr lan gaman ing wong-wong mau, nanging sanajan ora ana, konvènsi kasebut ora nglindhungi kapal kasebut.
              hi
              1. hohol95
                hohol95 16 September 2019 20:33
                +3
                Kutipan saka artikel kasebut! Waca kabeh artikel lan deleng foto kapal sing ilang! Lan sampeyan uga bakal ngerti sapa sing tiwas ing dheweke!

                GS "Maju"

                HS "Portugal"
                1. Avior
                  Avior 16 September 2019 20:39
                  +1
                  Apa sampeyan ndeleng tambahan ing artikel iki?
                  Saka sing jelas ora saben wong nulis ing artikel kasebut
                  Ing edisi April (1931) Jurnal Kelautan, artikel kanthi cap. Lukin peringkat 2 "Ing Batumi Shores", diterbitake ing edisi 27 Maret saka koran "News News" lan dikandhakake yen "Portugal", kaya ing artikel kasebut, "dicemplungke dening kapal selam Jerman kanthi cukup. ."

                  Aku ora ngerti apa sing bener lan apa sing ora, lan sapa sing bener, nanging kasunyatan manawa artikel sing sampeyan sebutake ora nggatekake subtleties kasebut.
                  http://2cvkg.ru/new/index.php/hist-id01
                  1. hohol95
                    hohol95 16 September 2019 20:45
                    +2
                    Tetep karo pendapat gedhe! Aku bakal ngadeg karo pendapat apik!
                    Lan supaya kapal selam Jerman nggoreng dhemit ing wajan gedhe.
      2. Jager
        Jager 18 September 2019 01:34
        +1
        Kanthi Lusitania, ing umum, crita muddy. Nanging dheweke isih ngangkut amunisi lan bahan peledak.
    4. Antares
      Antares 17 September 2019 08:27
      +3
      Kutipan saka Avior
      Ing Konvensi Den Haag, ditulis yen sadurunge nyerang kapal, komandan kapal selam kudu muncul lan ngelingake kru supaya bisa mangkat nganggo prau. Lan ing Perang Donya I iki dileksanakake.

      Lusitania?
      Ya, akeh sing durung rampung.
      Lan ing umum, pisanan padha nyoba lan temen maujud sing implementasine saka norma kuwi fraught karo pati dhewe.
      Knighthood ing perang seda dawa ago.
      Senjata sing kuat banget wis dikembangake.
  6. Vadim T.
    Vadim T. 16 September 2019 08:57
    +1
    Jerman nglelebke kapal sipil Soviet lan ngeterake kanthi kekejeman tartamtu. Utamané akèh wong padha numpes bebarengan karo wong sak evakuasi saka Sevastopol. Banjur ora mung kapal selam sing nindakake kekejeman, nanging uga pilot Luftwaffe, sing saka dhuwur banget weruh yen dheweke mateni wong sing ora bersenjata. Kahanan sing padha ana ing sisih Lor. Ana akeh kanyatan yen film fitur "Twice Born" ditembak babagan iki. Ya, lan ing film "Pengebom Torpedo" uga ana episode karo tenggelam kapal sipil kita.
    Sing paling awon yaiku kabeh saksi dirusak. Mulane, wong-wong dudu manungsa sing nindakake kejahatan kasebut tetep ora diukum ...
  7. Jahat 55
    Jahat 55 16 September 2019 10:39
    +1
    Ora ana moral sing salah sing bisa mbenerake horor perang sing ditindakake.
  8. Seal
    Seal 16 September 2019 10:45
    +1
    Kutipan: Olgovich
    Dicemplungake dening bom torpedo, komandan pesawat dikenal.
    Ora kasunyatan sing dikenal.
    Miturut versi resmi, Heinkel He 111, sing ana ing sisih pinggir segara iki, nyelehake rong torpedo ing kapal, salah sijine tekan target.
    Sumber liyane, nyebutake saksi mata, ujar manawa wolung Junkers Ju 87 ngebom Armenia bebarengan.
    1. Olgovich
      Olgovich 16 September 2019 12:23
      +1
      Kutipan saka Seal
      Ora kasunyatan sing dikenal.
      Miturut versi resmi, Heinkel He 111, sing ana ing sisih pinggir segara iki, nyelehake rong torpedo ing kapal, salah sijine tekan target.
      Sumber liyane, nyebutake saksi mata, ujar manawa wolung Junkers Ju 87 ngebom Armenia bebarengan.

      Ora kasunyatan, malah cilik bab wong iki salah siji numpes utawa ing arsip FSB.

      Nanging mesthine
      Ing jam 11:25, kapal kasebut diserang dening bom torpedo Heinkel He-111 Jerman siji saka skuadron 1 grup udara I / KG28 (komandan Oberst Ernst-Agustus Roth). Ana entri ing buku harian perang Jerman bab serangan.
      Nyuwun
      Kasunyatane kapal kasebut durung ditemokake, sanajan upaya gedhe ....
  9. KVU-NSVD
    KVU-NSVD 16 September 2019 12:35
    +5
    Dheweke ora ndhelikake jejak, nanging reveled ing peran minangka wasit urip lan pati. Minangka pelaut profesional, dheweke ora bisa ngerti yen ora ana gunane nyoba ngrusak jejak kasebut. Iku mung sing kukunder kapten tindak, lan menehi kritik saka kasunyatan sing padha aktif lan tanpa syarat mbantu wong, lan ora mung karo wong.
    1. bubalik
      16 September 2019 13:03
      +2
      Mung kukunder kapten lunga
      ,,, menarik, wis klelep 01.04. 1944 transportasi "Dahomian" cedhak Cape Point, prau langsung ninggalake pemandangan saka serangan.
  10. undecim
    undecim 16 September 2019 12:35
    +9

    26 Maret 1944, ing Samudra Hindia, kapal selam Jepang I-8 torpedo kapal kargo Walanda SS Tjisalak kanthi pamindahan 5800 ton.
    97 wong sing slamet diangkat saka banyu menyang dek kapal. Wong-wong mau diikat pasangan lan dipateni nganggo pedhang, kunci lan palu. Mayit-mayit dibuwang ing segara. Enem slamet, ora weruh ing banyu lan padha oncat.
    Rong sasi mengko, prau padha klelep transportasi Amérika SS Jean Nicolet karo pamindahan 7200 ton. 100 wong diunggahake saka banyu, sing tiwas siji-siji nganti pirang-pirang jam.
    Saka kru sawise nyerah Jepang, telu ditemokake lan disalahké. Kapal kasebut dicemplungake dening kapal perusak Amerika ing pungkasan taun 1944. Komandhan kapal, Tatsunosuke Arizumi, nglalu ing dina Jepang nyerah.
    1. bubalik
      16 September 2019 20:07
      +3
      ,,, Jepang duwe dhaftar gedhe: RO-110, I-37, I-165, I-12, I-26 lan iki mung Kadurjanan njupuk kru kapal sunken, ngendi saksi tetep.
  11. kig
    kig 16 September 2019 13:11
    +4
    Luwih becik maca asline, yen penulis repot menehi link. Nanging kita urip ing jaman Internet! Dadi, Vicki. Versi basa kita ngomong babagan prau kanthi sedhela: dilebokake, diluncurake, mlebu layanan, nggawe kampanye militer, kandas ing pesisir Somalia, nyingkiri serangan pesawat, 7 wong mati, 59 slamet lan banjur ditawan. Versi Jerman uga cendhak banget, lan liyane, aku ora nganggo basa iki. Wiki Inggris bakal nyritakake crita sing paling dawa. Ing kana, TTD saka prau ditutupi ing sawetara rinci, saka kang nderek sing tujuane murni pertempuran. Lan pungkasane kampanye: Ing wiwitan taun 1944, Kriegsmarine ngirim U-852 kanthi misi rahasia kanggo ngganggu upaya perang Timur Jauh Sekutu kanthi nyerang jalur laut ing Samudra Hindia - yaiku, ora ana transportasi bahan strategis sing dikarepake. , nanging tugase ngganggu pengiriman ing Samudra Hindia. Salajengipun: Nanging, kanggo nindakake iki kanthi sukses kapal selam kudu njaga tingkat kerahasiaan sing dhuwur sajrone lelungan saka Eropa - yaiku, prau kasebut mesthine ora bisa dideteksi ing dalan saka Eropa menyang wilayah operasi sing ditunjuk. Dadi, nyatane, tenggelam Peleus diterangake kanthi ringkes, tanpa nyebutake sapa sing nembak khusus lan apa sing diomongake tim kasebut. Miturut cara, rong minggu mengko prau klelep kapal liyane, nanging ora ana eksekusi ing kono. Lan pungkasane crita iki: sawise serangan pesawat, komandan kepeksa mbuwang prau sing rusak. Banjur Korps Unta Somaliland (!!) nangkep kru sing isih urip, banjur Inggris mriksa prau kasebut lan nemokake Kriegstagebuch ("Diary Perang") - log pertempuran sing kabeh dadi jelas.

    Lan ing pungkasan memoar Doenitz (Muga-muga kabeh wong ngerti sapa iku):

    Aku krungu bab kasus iki sawise mburi perang, ing Nuremberg. Mesthi wae, aku ora bisa nyetujoni tumindake komandhan iki. Sawijining perwira ora kena, ing kahanan apa wae, nyimpang saka prinsip moral perang sing ditampa sacara umum. Nanging, nalika interogasi ing Nuremberg, aku nggawe statement ing ngisor iki:

    "Aku pengin nyatakake yen Letnan Komandan Eck kudu nggawe keputusan sing angel banget. Dheweke tanggung jawab kanggo safety prau lan kru, lan ing mangsa perang beban tanggung jawab iki abot banget. Sing dakelingake, ing wektu sing padha lan ing papan sing padha, ana papat kapal liyane sing dibom. Yen ngerti iki, Ek percaya yen kanthi ngempet saka tumindak iki, dheweke bakal ditemokake lan dirusak, lan yen dheweke lunga menyang eksekusi wong kanthi alasan kasebut, mula, aku yakin, pengadilan militer Jerman mesthi bakal njupuk kasunyatan kasebut. menyang akun. Nalika perang rampung, acara katon rada beda, iki ora kudu dilalekake nalika nggawe keputusan, uga beban gedhe tanggung jawab sing ana ing pundhak kapten sing nandhang lara.
    1. bubalik
      16 September 2019 14:14
      +2
      kig Dina iki, 14:11
      hi ,,, nalika nelusuri babagan kapal "Peleus", materi liyane lan liyane informatif saka bab U-852.
    2. Avior
      Avior 16 September 2019 17:02
      0
      Dheweke mesthine nggawa wong-wong ing kapal minangka tawanan.
      Ora duwe hak mateni
      1. Tavrik
        Tavrik 16 September 2019 18:37
        +4
        Ora ana panggonan kanggo njupuk wong-wong mau. Ora ana panggonan. Utawa langsung ngrampungake misi pertempuran lan nggawa menyang port netral sing paling cedhak. Kanthi telik Inggris.
        Sawetara komandan ing kasus kasebut (yen kahanan diidini) nyedhiyakake madu pisanan. bantuan, marang sawetara saka pranata lan banyu utawa alkohol, lan dituduhake mesthi kanggo pesisir paling cedhak. "Kabeh Aku Bisa"...
        1. Avior
          Avior 16 September 2019 21:28
          +1
          utawa supaya.
          nanging mesthi ora duwe hak kanggo njupuk, malah yen perlu kanggo mesthekake rahasia.
          nanging umume iki masalah luwih akeh, pasukan khusus tanah uga dumadi
  12. Bai
    Bai 16 September 2019 14:52
    +5
    Kapal selam liyane uga nindakake kejahatan perang.

    Komandan kapal selam Amerika, Komandan Dudley Morton, sawise klelep loro transportasi, "Buyo Maru" lan "Fukuei Maru", dhawuh kanggo njupuk kabeh sekoci saka bedhil mesin lan bedhil kaliber cilik.

    Iku apik sing penulis liyane eling. Aku mikir nalika maca aku bakal ngelingake sampeyan saiki, nanging penulis dhewe wis nulis.
    Perlu ditambahake yen ing kampanye kasebut kapal selam Amerika ora dicemplungake, lan komandane bisa nampa penghargaan kanggo kampanye kasebut. Alami, ora ana sing ngarani dheweke minangka penjahat perang. Sanajan dheweke nembak sekutune - nyekel prajurit India sing diangkut nganggo transportasi Jepang.
    1. Avior
      Avior 16 September 2019 17:09
      +4
      Babagan Morton, ana pirang-pirang versi deskripsi acara kasebut, kalebu iki
      "Wakil Laksamana Charles Lockwood, komandan Angkatan Kapal Selam Pasifik, nyerat manawa prajurit Jepang minangka sing pertama nembak senapan lan senapan mesin ing kapal selam, sing mbalekake tembak."
      Aku ora ngerti carane iku tenan, nanging kasunyatan sing Jepang bisa mbukak geni, padha mesthi bisa.
  13. ROBIN-ANAK
    ROBIN-ANAK 17 September 2019 07:16
    +1
    Iki perang. Saben uwong mikir babagan awake dhewe lan kanca-kancane. Aku percaya yen komandan kapal selam nggawe keputusan iki kanthi ati sing abot. Senajan mesthi, iku kaputusan pidana.
    Keputusan apa sing bakal sampeyan lakoni?
  14. Antares
    Antares 17 September 2019 08:35
    +2
    Niat komandhane wis jelas - operasi militer.
    Mung kok ora mikir yen kapal iku bisa narik kawigatene wong liya.
    Nalika dheweke ana ing kono nyoba ngatasi "jejak" - iki wektune. Pembunuh ing TKP kanggo dangu iku bodho.
    Sampeyan kudu mandheg paling ora lan ora sumunar, kanggo nindakake tugas luwih lanjut.
    Wong Jerman, mesthi, dudu Jepang kanthi sikape, nanging nindakake perintah kasebut.
    Lan dhawuh kanggo numpes kru kasebut bodho banget kanggo ngrampungake tugas kasebut, asile logis.
    Sayange yen urip ora bisa slamet amarga keputusan sing bodho, ora manungsa, lan pancen bodho ing kahanan kasebut.
    Pati wong ing kapal lan ing segara tragis. A pigura saka film mung tabrakan ing memori kanggo lack of babad.
    Kadhemen ing sisih lor, hiu ing sisih kidul, mati amarga ditembak utawa pedhang Jepang sawise ditawan, mati ing lambung kapal ..
    mati ing banyu, mati ngelak/keluwen...
    iku kabeh sedih. Ing dharatan, mesthi katon luwih gampang, nanging pati ana ing kene.
  15. Arthur 85
    Arthur 85 17 September 2019 19:25
    +2
    Nanging sampeyan isih kudu ngowahi teks sawise penerjemah Google. Mokal kanggo maca. Lan apa molybdenum lan cadangan strategis kudu apa karo? Prau lunga menyang Afrika kanggo ketemu transportasi Jepang, lan komandan miwiti aktivitas amatir? Utawa, yen Dönitz pengin ngirim molibdenum saka Jepang nganggo prau, mesthine dheweke bodho?
    1. bubalik
      18 September 2019 07:41
      +1
      Utawa, yen Dönitz pengin ngirim molibdenum saka Jepang nganggo prau, mesthine dheweke bodho?

      Kasunyatan tetep ora mung molybdenum sing diangkut, nanging uga merkuri, lan uranium oksida, tungsten, emas, lan timah.
      1. Arthur 85
        Arthur 85 18 September 2019 09:14
        +2
        Um. Inggih, iki, mesthi, saka hopelessness galak. Ayo dadi ngomong sampeyan ora perlu akèh molybdenum, nanging prau sing bakal ngubengi Afrika? Utawa bakal siji liyane lunga karo dheweke, lan ngisi bahan bakar dheweke nang endi wae ing 1/3 dalan? Lan yen ana sing rusak, nang endi wae ing India? Apa ora luwih gampang wong Jepang nyewa transportasi sipil (wong Amerika bakal mriksa luwih dhisik sing menyang Jepang.) Lan bakal ketemu nang endi wae ing Teluk Guinea.
        1. bubalik
          18 September 2019 09:33
          +2
          Arthur 85 (Andrey) Dina iki, 10:14
          ,,, ngulandara, mesthi. Saka kabeh prau saka grup "Monsun", 41 lembar? Aku ora ngelingi persis, ing taun 1944 mung 2 kapal selam tekan Eropah saka Asia karo kargo: U-178 lan U-188. Ing taun 1945 mung loro kapal selam bali menyang negara: U-843 lan U-861.
          1. Arthur 85
            Arthur 85 18 September 2019 09:42
            +1
            Apik tenan, ora ngerti babagan iki. Aku krungu yen banyu abot, jet Messerschmitt sing dibongkar, lan liya-liyane dikirim menyang Jepang nganggo prau ing tanggal 45 ... Oalah, aku maca, aku ora ngerti sejatine nalika Perang Dunia I dikirim dening Jerman saka Jerman. kapal udara menyang China kanggo ndhukung pasukan kolonial. Iki, ing mratelakake panemume, punika petualangan paling-paling kabeh kaping lan bangsa.
            1. bubalik
              18 September 2019 09:45
              +1
              Aku krungu yen banyu abot dikirim menyang Jepang nganggo prau ing tanggal 45, jet Messerschmit sing dibongkar,
              ,,, Sampeyan pindhah menyang profilku, ana artikel "Operasi Caesar"
  16. Astra liar
    Astra liar 17 September 2019 20:14
    +1
    Kutipan saka hohol95
    Sapa sing mbuktekake kesalahane kru Shch-213?
    Kabeh statement lan tuduhan duwe akeh inconsistencies.

    Nanging ora kanggo "profesor" dheweke wis suwe mutusake yen Sch-213 kudu disalahake
  17. Tarasios
    Tarasios 20 September 2019 22:32
    +1
    Nglayani "urip" suwene 6 taun, kelangan, apa sing bisa dakkandhakake