Review militèr

Corvettes minangka tenaga kerja Angkatan Laut Rusia

31
Departemen Pertahanan Federasi Rusia aktif modernisasi lan nguatake Angkatan Bersenjata Rusia kanthi model peralatan lan senjata modern lan apik. Iki umume ditrapake kanggo pangembangan Naval armadasing nduweni peran penting kanggo nglindhungi kepentingan negara kita ing tataran donya.


Corvettes minangka tenaga kerja Angkatan Laut Rusia


Dina iki, implementasine saka misi pertempuran Komplek ing macem-macem bagéan saka Samudra Donya, uga njamin pangayoman saka kapentingan Rusia, iku mokal tanpa kapal perang kelas corvette.

Corvette bisa disebut workhorse kabeh pasukan angkatan laut ing donya. Iku nglindhungi pangkalan angkatan laut saka kapal selam mungsuh lan penerbangan, njaga wates lan ngawal buruh transportasi. Ora kaya fregat, kapal induk lan kapal penjelajah, korvet minangka komoditas massal. Mesthine akeh sing ana ing armada.

Project 20380 minangka sing paling anyar crita korvet kita. Jumlah kapal proyek iki ing armada kita saya tambah akeh. Kajaba iku, korvet proyek anyar 20385 katon. Ruang lingkup tanggung jawab proyek korvet 20385 kalebu zona segara sing cedhak lan adoh, kalebu segara. Dina iki minangka kapal kelas korvet paling bersenjata ing donya. akeh banget gaman, ora ana negara liya ing donya sing nduweni sistem pelacakan lan pengawasan paling anyar kanthi pamindahan winates ing korvet.

Kanggo program Penerimaan Militer ing TK Zvezda, iki bakal dadi kesempatan sing apik kanggo kenal kanthi rinci babagan kapal kelas iki. Penonton bakal weruh cuplikan unik saka project 20385 Thundering corvette arep segara, padha bakal diwenehi demo galangan kapal Severnaya Verf, ngendi kapal iki dibangun. Kajaba iku, ing masalah iki, dheweke bakal weruh wawancara eksklusif karo Wakil Menteri Perindustrian lan Perdagangan Oleg Ryazantsev, sing bakal ngomong babagan sepira angel para pembuat kapal ngalami jaman sanksi, kepiye carane nggawe maneh produksi domestik, lan uga nuduhake rencana. kanggo dangu.

31 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Tiksi-3
    Tiksi-3 17 September 2019 08:12
    -1
    Dina iki, implementasine saka misi pertempuran Komplek ing macem-macem bagéan saka Samudra Donya, uga njamin pangayoman saka kapentingan Rusia, iku mokal tanpa kapal perang kelas corvette.
    .
    belay ngguyu ngguyu Mungkin, sawise kabeh, patroli kaya BYKOV bakal dadi tenaga kerja, seri sing ora sukses iki mung apik kanggo nyopir ing macem-macem pojok ..... nuduhake bendera .....
    1. engenius
      engenius 17 September 2019 10:01
      +2
      Patroli tipe Bykov duwe misi winates lan wis ditindakake patroli ing perairan internasional. Dheweke ora bisa ngganti proyek 20380.
      1. Tiksi-3
        Tiksi-3 17 September 2019 10:05
        0
        Kutipan saka engenius
        Dheweke ora bisa ngganti proyek 20380.

        uga kosok baline! wektu iki, lan aku ora nulis sing padha ngganti, nanging workhorses patrolmen lan boten liya!
    2. NEXUS
      NEXUS 17 September 2019 10:58
      +1
      Quote: Tiksi-3
      Mungkin, sawise kabeh, patroli kaya BYKOV bakal dadi tenaga kerja, seri sing ora sukses iki mung apik kanggo nyopir ing macem-macem pojok ..... nuduhake bendera .....

      Sampeyan nganggep corvettes minangka unit kapisah saka armada. Saben kelas kapal duwe tugas lan kemampuan dhewe. Kaya ing "Fishing in Russian" - "Aku bisa nglelebke kapal induk ... yen aku bejo" ... Dadi, minangka pengawas, proyek iki apik banget.
      Nanging ... gawe kapal kita dosa kanthi nglebokake senjata sabisa-bisa, sing ora kabeh apik. Ngudi versatility kadhangkala nyengsarakke. Ya, proyek iki minangka korvet paling bersenjata ing donya, nanging iki bisa ngrusak dheweke. Mesthi ana keseimbangan lan pangerten sing jelas babagan kenapa dheweke dibutuhake lan tugas apa sing bakal ditindakake.
      1. Tiksi-3
        Tiksi-3 17 September 2019 11:05
        +2
        Kutipan: NEXUS
        Mesthi ana keseimbangan lan pangerten sing jelas babagan kenapa dheweke dibutuhake lan tugas apa sing bakal ditindakake.

        Aku setuju banget lan aku ngerti iki, aku bakal ujar manawa korvet 2380 (85) kudu ana rong jinis: 1st - PLO-Air Defense lan 2nd shock-Air Defense, lan nalika mbangun bintang pati, mbebayani banget. ((!!
        1. Cyrus
          Cyrus 19 September 2019 00:32
          -1
          Miturut definisi, ora bisa dadi korvet kejut.
          1. Tiksi-3
            Tiksi-3 19 September 2019 07:38
            +1
            Kutipan: Cyrus
            Miturut definisi, ora bisa dadi korvet kejut.

            belay wassat wong bodho anane senjata kejut ing kapal - jenenge kejut!! ... contone, kaliber, zirkon .... ngguyu ngguyu lol
  2. roket757
    roket757 17 September 2019 08:13
    +7
    Ora ana negara liya ing donya sing duwe jumlah gaman, sistem pelacakan lan pengawasan paling anyar kanthi pamindahan winates ing korvet.

    Bener, kapal perang USSR beda-beda amarga padha bersenjata "nganti untu"! Kanggo alasan objektif.
    1. donavi49
      donavi49 17 September 2019 08:58
      +2
      Inggih, rearmament saka kapal = uga ala. Nanging, historis wiwit abad kaping 19 - Rusia pengin saingan karo wong liya, nanging kemungkinan dhuwit / produksi ora ngidini iki. Mulane, ing hubungan kanggo kapal liyane, padha rada kabotan karo senjata (uga, lag ing industri uga kena pengaruh, sayangé, ing 07-10s, iku kritis).
      Dadi - iki bisa diarani minangka fitur sekolah kapal.
      1. roket757
        roket757 17 September 2019 09:24
        +2
        Kutipan saka donavi49
        Rusia pengin saingan karo wong liya, nanging kesempatan dhuwit / produksi ora ngidini iki.

        Alasan obyektif ... tanpa ngancam sapa wae, paling ora bisa mbela awake dhewe kanthi maksimal!
        Mungkin dudu solusi sing paling apik, nanging mung kudu kanthi jelas nuduhake "Aja ndemek aku" kanthi cara kasebut.
    2. engenius
      engenius 17 September 2019 10:07
      +2
      Dheweke uga duwe kru gedhe. Saiki ing donya, dheweke uga nyoba ngisi kapal kanthi lengkap, nanging ing wektu sing padha, peran penting ditugasake kanggo alat otomatisasi lan nyuda kru, nambah kahanan tetep ing kapal - habitability.
      1. roket757
        roket757 17 September 2019 10:40
        0
        Otomasi, robotisasi .... tahap sabanjure bakal teka, dheweke bakal mikir lan nindakake dhewe! AI wis thothok-thothok lawang sanadyan ... mbokmenawa.
  3. Geo
    Geo 17 September 2019 09:14
    +1
    bakal ndeleng wawancara eksklusif karo Wakil Menteri Perindustrian lan Perdagangan Oleg Ryazantsev

    Kanggo mbangun armada kanggo industri, ngluncurake apa wae sing nggegirisi dadi seri mung amarga bisa ngrancang lan mbangun apa wae - iku kuwat, banget.
    1. roket757
      roket757 17 September 2019 09:26
      0
      Lan kanggo mbangun FLEET, SHIPS, iki umume kuwat! Beda karo ngumpulake prau kembung lan sampah liyane sing dicopot dening wong liya.
    2. Kalmar
      Kalmar 17 September 2019 10:05
      0
      Kutipan saka Geo
      Kanggo mbangun armada kanggo industri, ngluncurake apa wae sing nggegirisi dadi seri mung amarga bisa ngrancang lan mbangun apa wae - iku kuwat, banget.

      Dadi, pendekatan kasebut ora tanpa makna: paling ora industri duwe beban, amarga (industri) tetep ngambang lan ora kelangan pengalaman lan personel. Lan ing kana, sampeyan ndeleng, ing mangsa ngarep sing padhang, dheweke bakal ngrancang sing luwih menarik.
      1. Cyrus
        Cyrus 19 September 2019 00:34
        0
        Ora, iki pancen ora ana gunane, armada kuasi iki ora bakal bisa ngrampungake tugas apa wae sing diadhepi.
        1. Kalmar
          Kalmar 19 September 2019 09:19
          0
          Kutipan: Cyrus
          quasi-armada iki ora bakal bisa kanggo nindakake samubarang tugas sadurunge

          Ya, paling ora tugas "ora nglilani gawe kapal militer mati." Kanthi tugas saka tingkat "nguber pirates lan poachers" - banget, sanajan "Kaliber" cetha superfluous kene.
          1. Cyrus
            Cyrus 27 September 2019 15:06
            0
            Kutipan saka Kalmar
            Kutipan: Cyrus
            quasi-armada iki ora bakal bisa kanggo nindakake samubarang tugas sadurunge

            Ya, paling ora tugas "ora nglilani gawe kapal militer mati." Kanthi tugas saka tingkat "nguber pirates lan poachers" - banget, sanajan "Kaliber" cetha superfluous kene.

            Iku ora kasunyatan. Inggih, iku ora bakal mati supaya degrades. Iku gumantung apa sing bakal dipersenjatai karo bajak laut lan pemburu (pasangan / triple sistem anti-tank lan brownings 12,7mm bakal cukup kanggo ngirim penunggang kasebut menyang ngisor.
  4. Basarev
    Basarev 17 September 2019 09:26
    -2
    Nanging ing kasunyatan, kita ora bisa mbangun apa-apa sing luwih serius tinimbang corvettes.
    1. engenius
      engenius 17 September 2019 09:59
      0
      Nyatane, sampeyan kudu mangsuli tembung sampeyan, yen ora, ana kesempatan kanggo entuk minus sing pantes.
      1. Basarev
        Basarev 17 September 2019 10:31
        +1
        Nanging sampeyan lan aku ngerti yen nggawe kapal ing Rusia wis rampung.
        1. engenius
          engenius 17 September 2019 11:50
          0
          Pambangunan kapal perang gedhe isih ora ana. Nanging kebangkitan armada ora kudu diwiwiti kanthi pambangunan kapal induk, amarga sawetara wong mikir - konstruksi kasebut minangka mahkota armada sing dikembangake. Mulane, program konstruksi wis menehi prioritas kanggo nggawe armada sing kuat saka zona segara sing cedhak, sing kita butuhake kanggo nutupi wates segara. Mulane, kabeh kapasitas dikuwasani konstruksi, kalebu prau militèr tambahan (tugboat, rescuer, tanker, nyilem, pengintaian, etc.)
          1. Cyrus
            Cyrus 19 September 2019 00:36
            -1
            Sampah apa sing sampeyan tulis, luwih becik ora nggawe armada tinimbang mbayar biaya sing ora bisa ngrampungake misi tempur.
      2. Cyrus
        Cyrus 19 September 2019 00:34
        0
        Dadi, apa sabanjure?
    2. Mauritius
      Mauritius 17 September 2019 12:50
      -2
      Quote: Basarev
      Nanging ing kasunyatan, kita ora bisa mbangun apa-apa sing luwih serius tinimbang corvettes.

      Apa sampeyan krungu babagan operator helikopter ing situs kasebut? Ah, gedhang, banjur mlaku, mlaku lan mlaku.
  5. Donetsk2019
    Donetsk2019 17 September 2019 10:17
    +2
    Lan pira kapal kelas korvet sing dibutuhake lan jumlah sing kasedhiya saiki? Iku piye wae banget antusias, diwenehi sing dibangun corvettes project iki biaya luwih kanggo ndandani amarga breakdowns pembangkit listrik saka menyang segara.
  6. Avior
    Avior 17 September 2019 10:28
    +3
    kinerja misi pertempuran Komplek ing macem-macem bagéan saka segara

    Iki tenan babagan corvettes?
    Kanggo segara, seaworthiness lan otonomi, minangka aturan, pincang
  7. lucul
    lucul 17 September 2019 11:26
    -1
    Potongan 20 korvet kanggo saben armada bakal paling akeh. Plus 5 fregat kanggo saben armada. Kabeh iki bakal mbantu ngamanake wates maritim Rusia.
    1. Cyrus
      Cyrus 19 September 2019 00:37
      0
      Ora kaya iki.
  8. Mauritius
    Mauritius 17 September 2019 12:48
    +1
    Konstruksi polimer, tabungan bobot, ngelingake ....... Sheffield - kepiye rampunge? Ya, ana duralumin, nanging produk pembakaran polimer luwih elek.
    1. dvina71
      dvina71 18 September 2019 21:42
      0
      Kutipan saka Mauritius
      struktur polimer

      Polymer ana serat karbon.. ing wong biasa fiberglass.. lan polyester/alkyd resin.. Kira-kira.. ora ana sing diobong..