Review militèr

Ngendi penerbangan militer: bakal nempel ing lemah utawa entuk dhuwur?

41
Wiwit wiwitan, militèr penerbangan ngupaya kanggo nambah kacepetan lan dhuwur pesawat (LA). Tambah ing dhuwur pesawat wis bisa kanggo metu saka zona karusakan saka artileri anti-pesawat, kombinasi dhuwur lan kacepetan wis bisa kanggo gain kaluwihan ing pertempuran online.



Dhuwur lan kacepetan penerbangan dianggep minangka salah sawijining kaluwihan utama pesawat nalika Perang Dunia II.


Tonggak anyar kanggo nambah dhuwur lan kacepetan pesawat tempur yaiku munculé mesin jet. Kanggo sawetara wektu iku ketoke sing aviation mung siji cara - kanggo fly luwih cepet lan luwih dhuwur. Iki dikonfirmasi dening perang udara nalika Perang Korea, ing ngendi pejuang MiG-15 Soviet bentrok karo F-80, F-84 lan F-86 Saber Amerika.


MiG-15 lan F-86 Saber


Kabeh diganti karo tekane lan pangembangan kelas anyar gaman - sistem rudal anti-pesawat (SAM).

Jaman SAM


Sampel pisanan sistem pertahanan udara digawe ing USSR, Inggris Raya, AS lan Jerman Nazi nalika Perang Dunia II. Sukses paling gedhe digayuh dening pangembang Jerman sing bisa nggawa sistem pertahanan udara Reintochter, Hs-117 Schmetterling lan Wasserfall menyang tahap produksi pilot.


SAM Jerman "Reintochter" (ndhuwur), Hs-117 "Schmetterling" (ngisor) lan "Wasserfall" (tengen)


Nanging sistem pertahanan udara nampa distribusi sing signifikan mung ing 50-an abad XX kanthi munculé sistem pertahanan udara Soviet S-25 / S-75, MIM-3 Nike Ajax Amérika lan British Bristol Bloodhound.


SAM S-25, MIM-3 Nike Ajax, Bristol Bloodhound


Kapabilitas sistem pertahanan udara kasebut kanthi jelas dituduhake ing 1 Mei 1960, nalika ing dhuwur udakara 20 kilometer pesawat pengintai dhuwur Amerika U-2 ditembak mudhun, sing sadurunge wis nindakake penerbangan pengintaian ing wilayah kasebut. USSR kaping pirang-pirang, tetep ora bisa diakses kanggo pesawat tempur.

Ngendi penerbangan militer: bakal nempel ing lemah utawa entuk dhuwur?

Sistem pertahanan udara S-75 lan pesawat pengintai dhuwur U-2 ditembak mudhun


Nanging, panggunaan sistem pertahanan udara skala gedhe pisanan ditindakake nalika Perang Vietnam. Sistem pertahanan udara S-75 sing ditransfer dening pihak Soviet meksa pesawat AS pindhah menyang papan sing dhuwur. Iki, ing siji, aviation kapapar geni artileri anti-pesawat, kang account kanggo udakara 60% saka pesawat Amérika mudhun lan helikopter.

Tambah kacepetan menehi sawetara wektu tundha kanggo penerbangan - contone yaiku pesawat pengintai supersonik strategis Amerika Lockheed SR-71 Blackbird, sing, amarga kacepetan dhuwur, luwih saka 3 M, lan dhuwure penerbangan nganti 25 meter, ora tau ditembak. mudhun dening sistem pertahanan udara, kalebu ing wektu Perang Vietnam. Nanging, SR-000 ora mabur liwat wilayah USSR, mung sok-sok njupuk bagean cilik saka wilayah udara Soviet cedhak tapel wates.


Pesawat pengintai supersonik strategis Lockheed SR-71 Blackbird


Ing mangsa ngarep, budhal penerbangan menyang papan sing kurang lan ultra-kurang wis ditemtokake. Peningkatan sistem pertahanan udara ndadekake penerbangan pesawat tempur ing papan sing dhuwur meh ora mungkin. Mbok menawa iki umume dipengaruhi dening nilar proyek saka dhuwur dhuwur-kacepetan ngebom kayata Soviet T-4 (produk 100) saka Biro Desain Sukhoi utawa Amérika Lor XB-70 Valkyrie. Taktik utama penerbangan militer yaiku mabur ing papan sing kurang ing mode enveloping terrain lan ngirim serangan nggunakake "zona mati" radar lan watesan karakteristik rudal dipandu anti-pesawat (SAM).


Pengebom pembawa rudal supersonik - Biro Desain Sukhoi T-4 Soviet lan XB-70 Valkyrie Amerika Utara Amerika


Kaputusan tanggepan yaiku penampilan ing layanan karo pasukan pertahanan udara (pertahanan udara) sistem pertahanan udara jarak cendhak saka jinis S-125, sing bisa nyerang target mabur kanthi kacepetan dhuwur. Ing mangsa ngarep, jumlah jinis sistem pertahanan udara sing bisa nglawan target sing mabur sithik terus tambah - sistem pertahanan udara Strela-2M, sistem rudal lan bedhil anti-pesawat Tunguska (ZRPK), sistem pertahanan udara portabel manungsa ( MANPADS) muncul. Nanging, ora ana papan kanggo penerbangan ninggalake papan sing kurang. Ing dhuwur medium lan dhuwur, kekalahan pesawat SAM meh ora bisa dihindari, lan panggunaan papan sing dhuwur lan lemah, kacepetan sing cukup dhuwur lan wektu peteng, menehi pesawat kesempatan kanggo nyerang target kasebut.

Intine pangembangan sistem pertahanan udara yaiku Soviet paling anyar, lan sistem Rusia saka kulawarga S-300 / S-400, sing bisa nggayuh target udara ing jarak nganti 400 km. Sistem pertahanan udara S-500 sing janjeni, sing kudu ditindakake ing taun-taun sing bakal teka, kudu duwe ciri sing luwih apik.


ZRK S-400


"Pesawat sing ora katon" lan perang elektronik


Tanggepan produsen pesawat yaiku introduksi teknologi sing nyebar kanggo nyuda radar lan visibilitas termal pesawat tempur. Senadyan kasunyatan sing prasyarat teoretis kanggo pangembangan pesawat siluman digawe dening fisikawan teori Soviet lan guru ing bidang difraksi gelombang elektromagnetik, Pyotr Yakovlevich Ufimtsev, padha ora nampa pangenalan ing ngarep, nanging padha kasebut kanthi teliti, sinau "jaban rangkah", Akibaté, ing lingkungan Ing rahasia sing paling ketat, pesawat pisanan digawe, fitur mbedakake utama yaiku nggunakake teknologi maksimal kanggo ngurangi visibilitas - bomber taktis F-117 lan bomber strategis B-2.


Bomber taktis F-117 lan bomber strategis B-2


Perlu dimangerteni manawa teknologi nyuda visibilitas ora nggawe pesawat kasebut "ora katon", kaya sing bisa dikira amarga ekspresi philistine "pesawat sing ora katon", nanging kanthi signifikan nyuda jarak deteksi lan jarak panangkepan pesawat kanthi misil ngarep. Nanging, perbaikan radar sistem pertahanan udara modern uga meksa pesawat sing bisa dideleng kanggo "snuggle" menyang lemah. Uga, pesawat siluman bisa gampang dideteksi kanthi visual ing wayah awan, sing katon sawise karusakan saka F-117 paling anyar dening sistem pertahanan udara S-125 kuna nalika perang ing Yugoslavia.

Ing "pesawat siluman" pisanan, kinerja penerbangan lan keandalan operasional pesawat dikorbanake kanggo teknologi siluman. Pesawat F-22 lan F-35 generasi kaping lima nggabungake teknologi siluman kanthi karakteristik kinerja sing cukup dhuwur. Suwe-suwe, teknologi siluman wiwit nyebar ora mung kanggo pesawat berawak, nanging uga kanggo kendaraan udara tanpa awak (UAV), rudal jelajah (CR) lan sarana serangan udara (IOS).


Pejuang saka F-22 lan F-35 generasi kaping lima


Solusi liyane yaiku panggunaan aktif perang elektronik (EW), panggunaan sing kena pengaruh banget ing sawetara deteksi lan karusakan target dening sistem pertahanan udara. Peralatan perang elektronik bisa diselehake ing operator dhewe lan ing pesawat perang elektronik khusus utawa decoys kaya MALD.


Decoy MALD


Kabeh sing kasebut ing ndhuwur bebarengan rumit banget urip pertahanan udara amarga wektu sing suda kanggo ndeteksi lan nyerang target. Pangembang sistem pertahanan udara mbutuhake solusi anyar kanggo ngganti kahanan sing dikarepake.

AFAR lan SAM karo ARLGSN


Lan solusi kasebut wis ditemokake. Kaping pisanan, kemampuan kanggo ndeteksi target sistem pertahanan udara tambah liwat introduksi radar kanthi array antena fase aktif (AFAR). Radar karo AFAR nduweni kemampuan sing luwih gedhe dibandhingake karo jinis radar liyane kanggo ndeteksi target, ngisolasi saka latar mburi gangguan, lan kemungkinan macet radar kasebut.

Kapindho, misil muncul kanthi susunan antena radar aktif, sing uga bisa digunakake minangka AFAR. Panggunaan rudal karo ARLGSN ngidini sampeyan nyerang target kanthi meh kabeh amunisi rudal tanpa njupuk jumlah saluran target kanggo madhangi target radar ADMC.


Sistem pertahanan udara S-350 Vityaz Rusia paling anyar, muatan amunisi kalebu rudal jarak menengah karo ARLGSN lan akeh rudal jarak cendhak ukuran cilik.


Nanging sing luwih penting yaiku kemungkinan nerbitake sebutan target rudal karo AFAR saka sumber eksternal, contone, saka pesawat warning awal (DRLO), airships lan balon utawa UAV AWACS. Iki ngidini sampeyan nyelarasake jangkauan deteksi target sing mabur sithik karo jangkauan deteksi target sing dhuwur, leveling kaluwihan mabur ing papan sing kurang.


Pesawat berbasis operator E-2D AWACS bisa nerbitake sebutan target kanggo rudal berbasis kapal standar kanthi ARLGSN



Balon AWACS Amerika saka proyek JLENS lan UAV AWACS JY-300 saka perusahaan Cina CETC


Saliyane rudal karo ARLGSN sing bisa dipandu dening sebutan target eksternal, muncul solusi anyar sing bisa nyepetake operasi penerbangan ing dataran rendah.

Ancaman anyar ing dataran rendah


SAM karo kontrol gas-dinamis / uap-jet, kasedhiya, antarane liyane, dening micromotors transversely dumunung, entuk popularitas. Iki ngidini rudal ngleksanakake kakehan urutan 60 G kanggo nggayuh target maneuver kanthi kacepetan dhuwur.


SAMs M-SHORAD "Future Interceptor" lan SAM LandCeptor CAMM


Wis dikembangake projectiles dipandu lan projectiles karo detonation remot ing lintasan kanggo bedhil otomatis, kang bisa èfèktif tekan dhuwur-kacepetan low-fly target. Peralatan artileri anti-pesawat drive panuntun dhumateng kacepetan dhuwur bakal ngidini wong-wong mau kanggo nyedhiyani karo wektu reaksi minimal kanggo dumadakan katon target.


Komplek Derivation-Air Defense bakal bisa nyerang target udara kanthi jarak nganti 6 km lan ing dhuwur nganti 4,5 km kanthi proyektil kanthi detonasi jarak jauh ing lintasan, lan ing jangka panjang kanthi proyektil dipandu 57 mm. kaliber


Ancaman serius liwat wektu bakal ana reaksi cepet, sistem pertahanan udara adhedhasar senjata laser, sing bakal nglengkapi rudal dipandu anti-pesawat tradisional lan artileri anti-pesawat. Kaping pisanan, targete bakal dipandu lan amunisi penerbangan tanpa arah, nanging operator uga bisa diserang yen dheweke nemokake ing wilayah sing kena pengaruh.


Salah sawijining proyek sing paling cedhak kanggo dilebokake yaiku kompleks laser Rheinmetall kanthi daya 100 kW. Komplek kasebut tundhuk karo standar Eropa EN DIN 61508 lan bisa digabung karo sistem pertahanan udara MANTIS, sing ana ing layanan karo Bundeswehr.


Ora bisa ngilangi kemungkinan munculé sistem pertahanan udara liyane - sistem pertahanan udara otomatis ukuran cilik sing beroperasi ing prinsip "lapangan ranjau" kanggo pesawat sing mabur kurang, sistem pertahanan udara "udara" adhedhasar UAV karo durasi penerbangan sing dawa utawa adhedhasar kapal udara / balon, UAV kamikaze ukuran cilik, utawa solusi liyane sing katon endah nganti saiki.

Adhedhasar kasebut ing ndhuwur, kita bisa nyimpulake manawa penerbangan penerbangan ing dhuwur bisa dadi luwih mbebayani tinimbang nalika Perang Donya II utawa Perang Vietnam.

Sejarah dadi spiral


Tambah ing kemungkinan ngenani pesawat ing papan sing kurang bisa meksa dheweke bali menyang papan sing dhuwur. Sepira nyata lan efektif iki, lan solusi teknis apa sing bisa nyumbang kanggo iki?

Kauntungan pisanan saka pesawat kanthi ketinggian penerbangan sing dhuwur yaiku gravitasi - sing luwih dhuwur pesawat kasebut, sistem pertahanan rudal sing luwih gedhe lan luwih larang kudu nyirnakake (kanggo nyedhiyakake energi sing dibutuhake kanggo roket), beban amunisi udara. sistem pertahanan, kang kalebu mung pluru long-range, bakal tansah akeh kurang saka mbukak pluru saka medium-range pluru lan short. Jangkoan karusakan sing diumumake kanggo sistem pertahanan udara ora dijamin ing kabeh dhuwur sing diidini - nyatane, zona karusakan sistem pertahanan udara minangka kubah, lan sing luwih dhuwur, sing luwih cilik zona karusakan.


Sistem pertahanan udara kondisional gumantung saka dhuwure


Kauntungan kaloro yaiku kapadhetan atmosfer - sing luwih dhuwur, sing luwih murah kapadhetan udara, sing ngidini pesawat bisa pindhah kanthi kecepatan sing ora bisa ditampa nalika mabur ing papan sing kurang. Lan kacepetan sing luwih dhuwur, luwih cepet pesawat bisa ngatasi zona karusakan sistem pertahanan udara, sing wis suda amarga dhuwure penerbangan sing dhuwur.

Mesthi, siji ora bisa mung gumantung ing dhuwur lan kacepetan, amarga yen iki cukup, proyèk T-4-kacepetan dhuwur saka Biro Desain Sukhoi lan XB-70 Valkyrie wis dileksanakake dawa ago, ing siji. wangun utawa liyane, lan pesawat SR-reconnaissance 71 Blackbird bakal nampa pembangunan prayoga, nanging iki durung kelakon.

Kahanan kasebut bisa diganti kanthi radikal kanthi munculé jinis mesin anyar - mesin detonasi utawa ramjet hipersonik.


Skema pembangkit listrik gabungan kanthi mesin turbojet lan scramjet


Faktor sabanjure kanggo kaslametane pesawat dhuwur, nanging uga pesawat sing dhuwure kurang, yaiku panggunaan teknologi sing nyebar kanggo nyuda visibilitas lan panggunaan sistem perang elektronik canggih. Pesawat dhuwur-dhuwur kanthi kacepetan dhuwur mbutuhake pangembangan lapisan sing bisa nahan pemanasan suhu dhuwur. Kajaba iku, wangun awak pesawat kacepetan dhuwur bisa luwih fokus kanggo ngrampungake masalah aerodinamis tinimbang masalah siluman. Ing kombinasi, iki bisa nyebabake kasunyatan manawa visibilitas pesawat kecepatan dhuwur ing dhuwur bisa luwih dhuwur tinimbang pesawat sing dirancang kanggo penerbangan ing dhuwur kanthi kacepetan subsonik.

Kapabilitas sarana ngurangi visibilitas lan sistem perang elektronik bisa nyuda kanthi signifikan, yen ora "nol", katon saka susunan antena fase radio-optik (ROFAR). Nanging, isih ora ana informasi sing bisa dipercaya babagan kemungkinan lan wektu implementasine teknologi iki.


Dianggep manawa teknologi ROFAR bakal ngidini sampeyan entuk gambar rinci pesawat lan target liyane kanthi kualitas sing cedhak karo fotografi, nganti entuk gambar konten ing kulit, sing bakal nyuda kemampuan teknologi kanggo nyuda. visibilitas


Nanging, faktor utama sing nambah kaslametan pesawat dhuwur yaiku panggunaan sistem pertahanan maju. Sistem pertahanan calon pesawat tempur, sing njamin deteksi lan ngrusak rudal permukaan-ke-udara (Z-A) lan udara-ke-udara (A-A), bisa uga kalebu:

- sistem multispektral optoelektronik kanggo ndeteksi rudal Z-V lan V-V, kayata sistem EOTS sing digunakake ing pesawat tempur F-35, sing paling mungkin terintegrasi karo AFAR konformal sing dipasang ing awak;

- anti-misil sing padha karo anti-rudal CUDA sing dikembangake ing AS;

- senjata pertahanan laser, sing dianggep minangka sarana pertahanan sing njanjeni kanggo pesawat tempur lan transportasi Angkatan Udara AS.


Sistem deteksi elektron-optik multispektral EOTS, senjata anti-rudal CUDA lan laser saka pesawat tempur sing janjeni


Taktik aplikasi


Taktik sing diusulake kanggo nggunakake pesawat tempur sing janjeni bakal kalebu gerakan ing papan sing dhuwur, kira-kira 15-20 ewu meter, lan kanthi kacepetan udakara 2-2,5 M (2400-3000 km / jam), ing mode mesin afterburner. Nalika mlebu ing wilayah sing kena pengaruh lan ndeteksi serangan pertahanan udara, pesawat nambah kacepetan, gumantung saka prestasi ing bangunan mesin, iki bisa dadi angka saka urutan 3,5-5 M (4200-6000 km / h), supaya bisa ninggalake. wilayah sing kena pengaruh minangka cepet sabisa SAM.

Zona deteksi lan zona karusakan saka pesawat wis suda sabisa kanthi nggunakake aktif saka perang elektronik, bisa uga ing cara iki bagean saka rudal nyerang uga bisa disaring metu.

Nutul target ing dhuwur lan kacepetan penerbangan ndadekake angel banget kanggo misil Z-V lan V-V, sing mbutuhake energi sing signifikan. Asring, nalika nembak ing jarak maksimum, pluru pindhah kanthi inersia, sing mbatesi kemampuan maneuvere, lan, mula, nggawe target gampang kanggo anti-rudal lan senjata laser.

Adhedhasar kasebut ing ndhuwur, kita bisa nyimpulake yen taktik sing dituduhake kanggo nggunakake pesawat tempur ing dhuwur lan kecepatan sing paling cocog karo sing diusulake sadurunge. Konsep pesawat tempur ing taun 2050.

Kanthi kemungkinan dhuwur, basis kanggo kaslametané pesawat tempur sing janjeni bakal dadi sistem pertahanan aktif sing bisa nahan senjata mungsuh. Conventionally, yen sadurunge iku bisa kanggo pirembagan bab confrontation antarane pedhang lan tameng, banjur ing mangsa iku bisa ditafsiraké minangka confrontation antarane pedhang lan pedhang, nalika sistem pertahanan aktif counteract senjata mungsuh dening numpes amunisi. , lan uga bisa digunakake minangka senjata nyerang.


Yen ana sistem pertahanan aktif, kenapa ora tetep ing papan sing dhuwur? Ing dataran rendah, jumlah sistem pertahanan udara sing beroperasi ing pesawat kasebut bakal dadi luwih gedhe. Rudal kasebut dhewe luwih cilik, luwih bisa maneuver, kanthi energi sing ora digunakake kanggo mendaki 15-20 km, ditambah karo artileri anti-pesawat kanthi rudal sing dipandu lan sistem pertahanan udara adhedhasar senjata laser bakal ditambahake. Kurang wates ing dhuwur ora bakal menehi wektu sistem pertahanan kanggo nanggapi, bakal luwih angel kanggo mencet amunisi kacepetan dhuwur sing ukurane cilik.

Apa pesawat apa wae bakal tetep ing papan sing kurang? Ya - UAV, UAV lan UAV maneh. Umume ukurane cilik, amarga ukurane luwih gedhe, luwih gampang dideteksi lan dirusak. Kanggo nggarap medan perang sing adoh, mesthine bakal dikirim dening operator, kaya sing wis dibahas ing artikel kasebut. Pertempuran "Gremlins" saka Angkatan Udara AS: kawentar saka konsep operator pesawat, nanging operator dhewe cenderung pindhah ing papan sing dhuwur.


Miturut program Gremlins saka badan pertahanan Amerika DARPA, operator UAV bisa dadi pesawat transportasi lan pengebom lan pesawat taktis.


Akibat ninggalake penerbangan militer menyang papan sing dhuwur


Kanggo ombone tartamtu, iku bakal dadi game siji-sisi. Kaya sing wis kasebut sadurunge, gravitasi bakal tansah ana ing sisih penerbangan, mula pluru gedhe, ukuran gedhe lan larang dibutuhake kanggo nggayuh target sing dhuwur. Sabanjure, anti-rudal sing dibutuhake kanggo ngrusak rudal kasebut bakal duwe dimensi lan biaya sing luwih cilik.

Yen bali saka pesawat militèr menyang papan dhuwur, kita bisa nyana munculé pluru multi-tataran, bisa karo sawetara warheads ngemot sawetara warheads dipandu dhewe karo panuntun dhumateng individu. Sebagéyan, solusi kasebut wis dileksanakake, contone, ing sistem pertahanan udara wong-portabel Inggris Starstreak (MANPADS), ing ngendi rudal kasebut nggawa telung warheads ukuran cilik sing dipandu kanthi sinar laser.


SAM MANPADS Starstreak


Ing sisih liya, ukuran warheads sing luwih cilik ora bakal ngidini dheweke nyelehake ARLGSN sing efektif, sing bakal nyederhanakake tugas peralatan perang elektronik kanggo nglawan hulu ledak kasebut. Uga, dimensi cilik bakal complicate instalasi ing warheads. pangayoman anti-laser, kang siji bakal luwih gampang kanggo ngalahake wong-wong mau karo senjata laser pertahanan onboard.

Mangkono, kita bisa nyimpulake yen transisi penerbangan militèr saka mabur ing mode ngetutake terrain menyang mabur ing dhuwur lan kecepatan sing dhuwur bisa uga ditrapake lan bakal nyebabake konfrontasi anyar, saiki ora "pedhang lan tameng" maneh. tinimbang, "pedhang lan pedhang."
Pengarang:
Foto sing digunakake:
radioweb.ru, almaz-antey.ru, topwar.ru, bastion-karpenko.ru, pvo.guns.ru, docplayer.ru
Artikel saka seri iki:
Terobosan pertahanan udara kanthi ngluwihi kemampuan kanggo nyegat target: solusi
Interaksi sistem pertahanan udara berbasis darat lan pesawat Angkatan Udaral
Mesthekake operasi sistem pertahanan udara marang target sing mabur kurang tanpa keterlibatan penerbangan Angkatan Udara
Senjata Laser: Perspektif ing Angkatan Udara. Bagean 2
Senjata laser: pasukan darat lan pertahanan udara. Bagean 3
Senjata laser ing pesawat tempur. Bisa nolak?
Konsep pesawat tempur ing 2050 lan gaman adhedhasar prinsip fisik anyar
Pertempuran "Gremlins" saka Angkatan Udara AS: kawentar saka konsep operator pesawat
41 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. nycomedes
    nycomedes 19 September 2019 18:11
    +1
    review apik. Matur nuwun!
    1. Ka-52
      Ka-52 20 September 2019 08:31
      0
      Pesawat dhuwur-dhuwur kanthi kacepetan dhuwur mbutuhake pangembangan lapisan sing bisa nahan pemanasan suhu dhuwur. Kajaba iku, wangun awak pesawat kacepetan dhuwur bisa luwih fokus kanggo ngrampungake masalah aerodinamis tinimbang masalah siluman. Ing kombinasi, iki bisa nyebabake kasunyatan manawa visibilitas pesawat kecepatan dhuwur ing dhuwur bisa luwih dhuwur tinimbang pesawat sing dirancang kanggo penerbangan ing dhuwur kanthi kacepetan subsonik.

      ora bisa, nanging bakal. Ora ana game siluman sing dimainake dening tukang mobil kanthi kacepetan <2M sing bakal mlaku kanthi kecepatan 2,5M utawa luwih. Lan pitakonan ora mung ing ewah-ewahan bentuk termal, nanging uga ing desain intake udara, lan airframe dhewe minangka kabèh.
  2. Lipchanin
    Lipchanin 19 September 2019 18:39
    +1
    Aku maca karo kapentingan. Matur nuwun hi
  3. kpd
    kpd 19 September 2019 18:43
    +2
    "Taktik sing diusulake kanggo nggunakake pesawat tempur sing janji bakal kalebu gerakan ing papan sing dhuwur, udakara 15-20 ewu kilometer ..."
    Mungkin isih 15-20 ewu meter?
    1. Saul_Rhen
      Saul_Rhen 19 September 2019 19:39
      +2
      Aku pengin urip ndeleng wektu nalika pesawat mabur ing dhuwur 20000 km nglirik
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Saul_Rhen
          Saul_Rhen 19 September 2019 20:19
          +1
          Iku humor babagan 20 ewu km, ora luwih hi
  4. Lexus
    Lexus 19 September 2019 18:52
    +1
    CUDA lan M-SHORAD beda-beda, yen beda-beda, mung ana / ora ana booster peluncuran lan jinis piranti panuntun kanggo penempatan ing suspensi utawa ing wadhah peluncuran. Iki unifikasi!
  5. lawas26
    lawas26 19 September 2019 19:10
    +4
    Perang langgeng antarane tameng lan pedhang, mung ing konteks penerbangan lan pertahanan udara. Mboko sithik, kanthi munculé mesin anyar, pesawat uga bakal nguwasani lapisan ndhuwur atmosfer lan bisa uga ruang permukaan.
  6. Nikalab
    Nikalab 19 September 2019 19:26
    -2
    Tambah ing kemungkinan ngenani pesawat ing papan sing kurang bisa meksa dheweke bali menyang papan sing dhuwur. Sepira nyata lan efektif iki, lan solusi teknis apa sing bisa nyumbang kanggo iki?


    Kanthi defrosting penulis! ngguyu Jaman terobosan ing papan dhuwur ing F-111 wis suwe. Saiki terobosan ing papan sing dhuwur ditindakake kanthi roket, dudu pesawat. Israel, contone, wis nggunakake rudal Delilah kanggo dasawarsa kapindho. Mulane, pertahanan udara Siria gagal numpes pesawat Israel, dheweke mung ora mlebu radius karusakan, ngluncurake roket ing papan sing dhuwur lan bali. Siji-sijine perkara sing ditinggalake kanggo wong Siria yaiku nyoba nyegat misil sawise kasunyatan kasebut.
    1. lucul
      lucul 19 September 2019 19:46
      +2
      Mulane, pertahanan udara Siria gagal numpes pesawat Israel, dheweke mung ora mlebu radius karusakan, ngluncurake roket ing papan sing dhuwur lan bali.

      Ing wektu sing padha brazenly nglanggar wilayah udara Libanon.
    2. AVM
      19 September 2019 20:19
      +1
      Kutipan saka Nikalab
      Tambah ing kemungkinan ngenani pesawat ing papan sing kurang bisa meksa dheweke bali menyang papan sing dhuwur. Sepira nyata lan efektif iki, lan solusi teknis apa sing bisa nyumbang kanggo iki?


      Kanthi defrosting penulis! ngguyu Jaman terobosan ing papan dhuwur ing F-111 wis suwe. Saiki terobosan ing papan sing dhuwur ditindakake kanthi roket, dudu pesawat. Israel, contone, wis nggunakake rudal Delilah kanggo dasawarsa kapindho. Mulane, pertahanan udara Siria gagal numpes pesawat Israel, dheweke mung ora mlebu radius karusakan, ngluncurake roket ing papan sing dhuwur lan bali. Siji-sijine perkara sing ditinggalake kanggo wong Siria yaiku nyoba nyegat misil sawise kasunyatan kasebut.


      Nanging, faktor politik duwe peran ing kene - Suriah bisa uga miwiti nembak pesawat Israel langsung ing wilayahe, nanging ngerti yen Israel njupuk wong-wong mau kanthi serius, ora bakal cukup kanggo dheweke. Lan Israel misale jek nggunakake penerbangan sing dhuwur banget.
    3. wuh wuh
      wuh wuh 19 September 2019 21:39
      +2
      "Era terobosan dhuwur ing F-111 wis suwe" ////
      ------
      Ora lulus. F-16s nyedhaki target kanthi cara iki.
      Lan F-35 wis ana ing ndhuwur.
      Ora mesthi roket utawa ngrancang bom mbantu.
      Bom beton ora bisa dipecat saka kadohan. Sampeyan kudu ngliwati target.
    4. PilotS37
      PilotS37 20 September 2019 09:18
      0
      Kutipan saka Nikalab
      Jaman terobosan ing papan dhuwur ing F-111 wis suwe. Saiki terobosan ing papan sing dhuwur ditindakake kanthi roket, dudu pesawat.

      Aku setuju banget karo sampeyan, Nikalab!
      Carane akeh pesawat kita ngerti sing tenan saged mabur ing mode rounding? Nalika padha digawe? Apa isih ana ing layanan utawa wis dibusak? Carane padha aplikasi dina iki?
  7. paul3390
    paul3390 19 September 2019 19:32
    +6
    Banjur - misale jek wektu bakal teka kanggo satelit pertahanan udara ... Platform operator orbital kanggo rudal .. Lan luwih trep kanggo mabur roket tinimbang munggah, lan tampilan luwih apik .. Mung ing kene regane . .
    1. AVM
      20 September 2019 08:05
      0
      Kutipan saka paul3390
      Banjur - misale jek wektu bakal teka kanggo satelit pertahanan udara ... Platform operator orbital kanggo rudal .. Lan luwih trep kanggo mabur roket tinimbang munggah, lan tampilan luwih apik .. Mung ing kene regane . .


      Iku cukup kamungkinan, nanging rodo satelit ora mung kanggo nimbali udhara, nanging kanggo platform serangan multifunctional, kalebu. kanthi kemampuan kanggo numpes target udara. Nanging, senjata angkasa minangka topik kanggo obrolan gedhe sing kapisah.
  8. Operator
    Operator 19 September 2019 19:35
    +4
    Pertempuran penerbangan ing mangsa ngarep bakal diganti kanthi rudal (cruise, balistik, hipersonik, antarbenua) lan drone (serangan, pengintaian, perang elektronik, AWACS).

    Kajaba iku, mung transportasi penerbangan, pertahanan udara / sistem pertahanan rudal, kendaraan peluncuran lan satelit bakal tetep ing VKS.
    1. Walrus Redkovich Borshchitsky
      Walrus Redkovich Borshchitsky 20 September 2019 15:43
      0
      Tegese, pilot manungsa mung nggawa armada robot, lan koboi sing nyerang ora perlu. Kira-kira padha bisa ditindakake karo armada.
  9. Saul_Rhen
    Saul_Rhen 19 September 2019 19:40
    +1
    Artikel sing apik. Aku maca karo kapentingan lan disimpen.
  10. Zeev Zeev
    Zeev Zeev 19 September 2019 19:48
    +1
    Review apik.
  11. lucul
    lucul 19 September 2019 19:52
    -2
    Adhedhasar kasebut ing ndhuwur, kita bisa nyimpulake yen Konsep Pesawat Tempur 2050 sing diusulake sadurunge minangka sing paling konsisten karo taktik sing dituduhake nggunakake pesawat tempur ing dhuwur lan kecepatan.

    Kita butuh mesin anyar sing ora ngonsumsi hawa (oksigen), mula pesawat kasebut bisa mabur kanthi dhuwur 50 km.
    1. AVM
      19 September 2019 20:21
      +2
      Kutipan saka lucul
      Adhedhasar kasebut ing ndhuwur, kita bisa nyimpulake yen Konsep Pesawat Tempur 2050 sing diusulake sadurunge minangka sing paling konsisten karo taktik sing dituduhake nggunakake pesawat tempur ing dhuwur lan kecepatan.

      Kita butuh mesin anyar sing ora ngonsumsi hawa (oksigen), mula pesawat kasebut bisa mabur kanthi dhuwur 50 km.


      Bisa uga digabungake. Nalika lepas landas, bakal beroperasi ing udara atmosfer, lan ing papan sing dhuwur, ing endi atmosfer langka, bakal nggunakake pasokan oksidator ing papan.
      1. lucul
        lucul 19 September 2019 20:26
        -3
        Bisa uga digabungake. Nalika lepas landas, bakal beroperasi ing udara atmosfer, lan ing papan sing dhuwur, ing endi atmosfer langka, bakal nggunakake pasokan oksidator ing papan.

        Bisa uga.
        Nanging isih ana sing ngelingake Petrel luwih apik - kanthi jarak tanpa wates lan wektu penerbangan tanpa watesan. Nanging paling apik bakal katon ing 30 taun. Lan banjur, yen pembangunan ing wilayah iki minangka intensified sabisa .....
    2. Sarduor
      Sarduor 19 September 2019 21:54
      0
      Utawa nggawa oksigen karo sampeyan
      1. lucul
        lucul 19 September 2019 21:56
        -2
        Utawa nggawa oksigen karo sampeyan

        Ing kasus iki, otonomi nandhang sangsara.
    3. Walrus Redkovich Borshchitsky
      Walrus Redkovich Borshchitsky 20 September 2019 15:37
      0
      Nuklir. Pick munggah isotop karo reaksi murni lan miwiti gawé ing pembangkit listrik tenaga nuklir. Banjur kita bakal mabur.
  12. undecim
    undecim 19 September 2019 20:17
    +2
    Senadyan kasunyatan sing prasyarat teoretis kanggo pangembangan pesawat siluman digawe dening fisikawan teoretis Soviet lan guru ing bidang difraksi gelombang elektromagnetik, Pyotr Yakovlevich Ufimtsev, dheweke ora nampa pangenalan ing omah.
    Ora ana sing digawe saka apa-apa. Ufimtsev, minangka ilmuwan ing USSR, nampa pangenalan lengkap, dadi dhokter saka ilmu fisika lan matématika lan profesor, pamenang saka Bebungah Negara.
    Lan ing buku Ufimtsev "The Method of Edge Waves in the Physical Theory of Difraction", diterbitake ing 1962 dening penerbitan "Radio Soviet", ora ana tembung babagan teknologi "Stealth". Buku kasebut khusus kanggo pangembangan. saka apparatus matématika saka téori fisik difraksi adhedhasar pangembangan gagasan sadurungé saka fisikawan Skotlandia Maxwell lan fisikawan Jerman Sommerfeld Buku iki dimaksudaké kanggo siswa senior, mahasiswa pascasarjana lan insinyur radio sing spesialisasine ing antena lan propagasi gelombang radio. Ufimtsev dhewe ora ngerti yen ing mangsa ngarep rumus sing ana ing buku kasebut bakal digunakake kanggo pangembangan teknologi siluman.
    Kaya ing USSR, ing Amerika Serikat kabeh literatur ilmiah lan teknis saka mungsuh potensial dipantau, mula, departemen teknologi asing saka Pusat Intelijen Aerospace Nasional, diterjemahake lan ngumpulake bledug ing rak suwene 13 taun. , nganti ora sengaja narik kawigaten salah sawijining spesialis Skunk Works, Dan Overholzer, sing ngembangake program kanggo ngitung macem-macem desain antena radar minangka bagéan saka program Lockheed Have Blue, lan nemoni masalah akuntansi kanggo difraksi. Karya Ufimtsev dadi paling sambutan lan diijini kanggo ngatasi masalah.
    Ing taun 1990, nalika teka "perdamaian lan paseduluran", Amerika mung diundang Ufimtsev kanggo bisa ing Universitas California lan Northrop Grumman Corporation, kang njupuk bagéyan aktif ing pangembangan B-2.
  13. lucul
    lucul 19 September 2019 20:38
    -2
    Menarik, ing tingkat teknologi saiki, manawa pesawat komposit radio-transparan bisa rampung, sing kabeh, kalebu mesin, digawe saka komposit.
    1. kiril1246
      kiril1246 19 September 2019 21:06
      0
      Kutipan saka lucul
      Menarik, ing tingkat teknologi saiki, manawa pesawat komposit radio-transparan bisa rampung, sing kabeh, kalebu mesin, digawe saka komposit.

      Malah yen kita nganggep yen pesawat bakal rampung radio-transparan, banjur ora ana cara kanggo njaluk nyisihaken saka geni reaktif. Nyala minangka plasma, aliran partikel sing diisi daya sing ngganti gelombang radio.
      1. angsa
        angsa 20 September 2019 09:44
        0
        Kutipan saka kiril1246
        Lan geni iku plasma

        Mung perlu dicathet yen ora ana ing kabeh volume obor, suhu kurang, lan uga ora stabil amarga tekanan dhuwur saka medium.
  14. Kuda Saksa
    Kuda Saksa 19 September 2019 21:08
    +2
    Ramalan menarik. Siji mung bisa setuju karo penulis.

    Menapa malih, ora ana masalah karo anti-rudal, padha ora kudu duwe dhuwur khusus lan sawetara, supaya padha bakal pas karo dimensi saka MANPADS modern. Kasus kanggo sistem panuntun otomatis. Mesthine kaya tank KAZ.
  15. wuh wuh
    wuh wuh 19 September 2019 21:32
    0
    Apik, artikel lengkap. apik
  16. sinar utama
    sinar utama 20 September 2019 07:17
    +1
    Aku seneng ringkesan ringkes babagan konfrontasi bebarengan antarane sistem penerbangan lan pertahanan udara.

    Iku bakal menarik kanggo ngerti carane nimbali udhara plans kanggo menehi hasil karo siluman saka pesawat generasi 5th, apa wis rampung ing wilayah iki kanggo tingkat metu geometri lan jangkoan?

    Ing komentar, platform ruang angkasa diusulake kanggo nempatake rudal pertahanan udara - ide sing apik banget kanggo janji pesawat kanthi mesin ramjet sing mabur ing dhuwur 25 km saka 6M. Bakal ana sawetara iki (dibandhingake karo UAV cedhak-Bumi), mula pangiriman lan penyebaran ing ruang angkasa kanthi hipotetis cukup terjangkau karo pesawat kasebut.

    Nalika nyeleh countermeasures laser ing pesawat, ora ana sing ngalangi senjata laser kuwi diselehake ing roket (Aku ngerti sing baterei ing 2 suitcases, supaya sampeyan bisa plug ing 2 megawatt saluran, sing ngerti)

    Kanthi dandan elektronik, iku logis kanggo nganggep munculé anti-rudal, lan ora mung murub saka traps panas. Dadi, miturut teori, pesawat dhuwur-dhuwur bisa dilengkapi karo pesawat anti-misil ukuran cilik saiki. Mangkono uga pesawat AWACS modern. AI kanggo mbantu))))
    1. AVM
      20 September 2019 08:12
      +1
      Kutipan saka mainbeam
      Aku seneng ringkesan ringkes babagan konfrontasi bebarengan antarane sistem penerbangan lan pertahanan udara.

      Iku bakal menarik kanggo ngerti carane nimbali udhara plans kanggo menehi hasil karo siluman saka pesawat generasi 5th, apa wis rampung ing wilayah iki kanggo tingkat metu geometri lan jangkoan?


      Nambah PB pemancar lan daya sinyal, ningkatake kalkulus pangolahan, kombinasi radar sawetara dawane gelombang, OLS multispektral, ing mangsa ngarep, bisa uga ROFAR.

      Kutipan saka mainbeam
      Ing komentar, platform ruang angkasa diusulake kanggo nempatake rudal pertahanan udara - ide sing apik banget kanggo janji pesawat kanthi mesin ramjet sing mabur ing dhuwur 25 km saka 6M. Bakal ana sawetara iki (dibandhingake karo UAV cedhak-Bumi), mula pangiriman lan penyebaran ing ruang angkasa kanthi hipotetis cukup terjangkau karo pesawat kasebut.


      Spasi minangka segara anyar, sapa wae sing nguwasani bakal dadi pasukan sing ora bisa dikalahake ing planet iki.

      Kutipan saka mainbeam
      Nalika nyeleh countermeasures laser ing pesawat, ora ana sing ngalangi senjata laser kuwi diselehake ing roket (Aku ngerti sing baterei ing 2 suitcases, supaya sampeyan bisa plug ing 2 megawatt saluran, sing ngerti)


      Kekuwatane isih ora bisa ditandingi, pesawat luwih gampang dilindhungi lan energi bakal luwih dhuwur + sistem panuntun, optik lan liya-liyane. Punika masalah. Yen roket cilik, sampeyan ora bisa sijine pangayoman marang radiation laser, padha sijine iku - ukuran wis thukul, anti-rudal bakal ngrampungake karo.

      Kutipan saka mainbeam
      Kanthi dandan elektronik, iku logis kanggo nganggep munculé anti-rudal, lan ora mung murub saka traps panas. Dadi, miturut teori, pesawat dhuwur-dhuwur bisa dilengkapi karo pesawat anti-misil ukuran cilik saiki. Mangkono uga pesawat AWACS modern. AI kanggo mbantu))))


      Aku mikir sing iki prospek kanggo mangsa cedhak - konsekuensi logis saka pangembangan basis lemah anti-rudal, dandan saka ARLGSN karo AFAR, IR GOS lan kontrol gas-dinamis.
  17. Evilillion
    Evilillion 20 September 2019 08:25
    +1
    Ing pesawat sing mabur kanthi kacepetan 3000 km/jam tanpa afterburner, roket sing mabur kaping pirang-pirang luwih cepet bisa uga katon. Mung plasma hipersonik sing bisa dadi proteksi, nggawe radar ing roket buta. Mulane, senjata hipersonik sing dipandu saiki ora mungkin, nanging yen masalah wis rampung ...
  18. Proctologist
    Proctologist 20 September 2019 16:40
    0
    Kutipan: Ka-52
    ora bisa, nanging bakal.


    Mesthi, kita kabeh guess ing latar kopi. Nanging nggambar analogi karo generasi siluman pisanan (F117) lan kaloro (F22, F35), kita bisa ndeleng kepiye kualitas aerodinamis saya tambah kanthi kemajuan teknologi. Mulane, senadyan hukum aerodinamika lan fisika mbutuhake ora bisa diendhani korban siluman, kemajuan simultan teknologi siluman, kalebu aktif (EW) nominal, dening standar saiki, siluman bisa uga ora nandhang sangsara akeh. Nominal. Wiwit sarana deteksi ora bakal mandheg, nanging bakal terus maju.
  19. Proctologist
    Proctologist 20 September 2019 16:53
    0
    Artikel sing menarik, matur nuwun.

    Saiki, kayane aku, kemajuan paling cepet yaiku (terus dadi) ing IT: teknologi komputer (nyawang iphone). Kalebu diskon (mandheg ndeleng iphone).

    Wong jenggot wis bisa ngumpulake drone saka bahan sampah, bisa tekan target kanthi ora jelas lan nyerang. UAV saka kabeh ukuran minangka masa depan penerbangan tempur. Anggere ora ana teknologi kanggo njupuk wong-wong mau mudhun luwih murah tinimbang biaya dhewe, UAV bakal maju.

    Hypersound minangka masa depan sing ora bisa dihindari, nanging ora katon kaya pesawat militer sing diawaki. Ngirim warhead kanthi cepet - ya, solusi sing apik. Malah minangka transportasi, bisa uga efisien. Nanging minangka pejuang multi-peran, analog saka F35, aku ora ngerti carane bakal tumindak? Iku cukup kanggo nyuda pertahanan udara tanpa mlebu ing wilayah sing kena pengaruh - mula paling ora bisa ngadeg - utawa kanthi kendaraan tanpa awak, sing ora sayang. Lan kanthi pertahanan udara sing ditindhes, kenapa hypersound?
  20. 501 Legiun
    501 Legiun 21 September 2019 15:14
    0
    artikel apik
  21. Skepsis
    Skepsis 1 Oktober 2019 17:37
    +1
    Kesimpulan saka penulis banget mamang. Ngomong babagan maneuverability rudal abot sing luwih murah, penulis lali manawa pesawat kasebut ora bisa maneuver ing 4m. Luwih, "luwih" sistem pertahanan udara cilik. Ya, luwih murah, nanging luwih akeh. Nanging kanggo nutupi wilayah nglawan sing mabur sithik, luwih akeh pasukan dibutuhake. Dadi kanthi syarat, siji S-400 nutupi kabeh Suriah saka target 20 km. Nanging kanggo nutupi saka target ing 20 m, ewu sistem pertahanan udara bakal dibutuhake.
  22. NGGO
    NGGO 30 September 2021 16:03
    0
    Nempel ing lemah utawa entuk dhuwur gumantung saka komposisi lan kemampuan sistem pertahanan udara musuh.
    Yen informasi pertahanan udara iki ora dingerteni sadurunge, kudu duwe rong kategori pesawat serangan, saben khusus kanggo taktik dhewe.
    Pitakonan cuddling utawa soaring masuk akal nalika ngatasi pertahanan udara mungsuh + perang elektronik. Lan amarga sistem pertahanan udara modern nggawe risiko sing ora bisa ditampa kanggo kelangan pilot, kanggo konflik hipotetis karo mungsuh berteknologi tinggi, perlu kanggo ngembangake, pisanan, pesawat tempur tanpa awak. Tanpa awak tegese mesin tunggal.
    Drone serangan dhuwur-dhuwur siji-mesin wis diumumake - iki yaiku Su-75. Kanggo nambah kualitas dhuwur-dhuwur lan kacepetan, bisa uga dianjurake kanggo retrofit karo roket utawa mesin ramjet, diuripake ing dhuwur lan kacepetan dikarepake.
    Drone serangan siji-mesin sing mabur, supersonik lan bisa maneuver banget (kanthi vektor thrust sing bisa deflectable lan ora ana buntut) durung ditampilake ing Rusia. S-70 minangka gaman siluman tanpa buntut sing bisa digerakake kanthi relatif rendah, utamane efektif nglawan target segara lan radar adhedhasar lemah. Nanging S-70 duwe kasempatan cilik kanggo mlebu ing jero wilayah mungsuh sing ditutupi pertahanan udara. Bomber serangan lapis baja Su-34 dudu drone, duwe rong mesin lan rong pilot. Mbok menawa longkangan iki bakal diisi dening Biro Desain MiG.
  23. cumi
    cumi 20 September 2022 05:26
    +1
    artikel gedhe, teka menyang kesimpulan padha dhewe. Wis wektune kanggo nyelehake anti-rudal ing pesawat. utamané kanggo ngebom.
    temenan, ing sawetara cara évolusi padha nunggu tank - saka waja pasif kanggo pangayoman aktif liyane lan liyane majeng
  24. Baikal57
    Baikal57 20 September 2022 06:14
    0
    Nalika kita gelut ing SVO ing elevasi karo MiG-31, banjur kita bakal nyoba Su-34 karo "produk 30", ABs bobot kurang ngrancang bisa mbatalake detonated dening laser ing jarak cendhak saka target. .