Review militèr

NATO ngangkat masalah navigasi aman ing Segara Asimov

54
Masalah para pemimpin lan struktur Kulon kanthi geografi nyata kanthi sistematis. Kebingungan Slowakia karo Slovenia lan Austria karo Australia minangka fitur saka presiden Amerika individu. Kongres Amerika, ing telpon saka pranksters, siap kanggo defend demokrasi saka "negara Limpopo" saka encroachments saka diktator Barmaley. Saiki - fiasco geografis anyar. Wektu iki diijini dening blok militer Atlantik Utara.


NATO ngangkat masalah navigasi aman ing Segara Asimov


Sawijining materi wis muncul ing situs web NATO sing dikhususake kanggo lulusan Akademi Angkatan Laut saka Long Island (New York) Paul Beckley. Pak Beckley, sing njabat karo Naval Arms Support Group NATO, ngomong babagan perlune akses gampang menyang jalur laut.

Lan wong-wong sing nerbitake materi iki nambah saka awake dhewe sing perlu kanggo nanggapi "acara anyar ing Teluk Persia lan Segara Asimov."


Sawise kenal karo materi, akeh sing mutusake yen dheweke wiwit lali geografi lan pindhah menyang peta kanggo nemtokake persis ing ngendi Segara Asimov (Segara Azimov), sing kasebut ing teks sing diterbitake ing situs web resmi NATO. Kanggo alasan sing jelas, segara Asimov ora ditemokake sanajan ing peta Google, ing ngendi wae bisa ...

Akibaté, kita kudu nyatakake yen, mbokmenawa, penulis NATO ngelingi Segara Azov, ing ngendi Ukraina wis njaluk NATO kanggo "perlindungan" wiwit presiden Petro Poroshenko. Nanging gagal geografi banal, utawa koreksi otomatis nalika ngetik "materi informatif" iki.

Sawise publikasi NATO, karya saka seri "fotozhab" wis wiwit katon ing net, ngendi penulis kelingan orane segara (kawah) Asimov ing Mars. Mungkin NATO bakal ngrampungake masalah karo "navigasi aman" ing Mars.
54 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Victor_B
    Victor_B 19 September 2019 06:36
    + 22
    Huruf ora tau dadi titik kuat saka Saxon sing ora sopan.
    Nah, apa maneh geografi ... ngluwihi pikiran. Naglosax.
    1. Pedrodepackes
      Pedrodepackes 19 September 2019 07:04
      +8
      Kutipan saka: Victor_B
      Huruf ora tau dadi titik kuat saka Saxon sing ora sopan.

      Iki minangka misfortune umum kanggo kabeh wartawan, preduli saka kewarganegaraan, kepinginan, ngupayakake sensasi, kanthi cepet ngirim kawruh materi lan entheng, yaiku alesan iki.
      1. Thrall
        Thrall 19 September 2019 07:21
        + 20
        CNN, sing nyatakake yen Australia arep mbangun pager ing tapel wates karo Slovenia, George W. Bush, sing mbingungake Iran karo Irak, lan akeh matur nuwun saka kabeh Belarusian kanggo Jane Psaki kanggo akses menyang Segara Belarusia. eseman
        1. Pedrodepackes
          Pedrodepackes 19 September 2019 07:24
          +5
          Quote: Thrall
          Kepiye babagan George Bush?

          Bush uga bingung lan Schwarzenegger nindakake dosa, nanging ing artikel babagan buruh media:
          Lan wong-wong sing nerbitake materi iki nambah saka awake dhewe sing perlu kanggo nanggapi "acara anyar ing Teluk Persia lan Segara Asimov."
    2. Zhan
      Zhan 19 September 2019 07:19
      +3
      hi
      Kutipan saka: Victor_B
      Huruf ora tau dadi titik kuat saka Saxon sing ora sopan.
      Nah, apa maneh geografi ... ngluwihi pikiran. Naglosax.

      Paling kamungkinan, nalika sekretaris wis nyiapake laporan karo T9, dheweke ora bisa ngrampungake .. ngguyu Saiki kabeh wartawan duwe tablet, lan dheweke ngunyah lan ngombe kopi nalika lelungan lan nulis. Banjur T9, bingung kertu .... ngguyu
    3. maw
      maw 19 September 2019 08:43
      +8
      Huruf ora tau dadi titik kuat saka Saxon sing ora sopan.
      Nah, geografi...

      Saka klasik: ".... Fergafia dudu ilmu bangsawan, sopir taksi bakal nggawa sampeyan menyang ngendi wae." ngguyu
    4. tihonmarine
      tihonmarine 19 September 2019 09:00
      +4
      Kutipan saka: Victor_B
      Huruf ora tau dadi titik kuat saka Saxon sing ora sopan.

      Mesthi, aku ngerti bocah-bocah sekolah ing sekolah modern, kawruhe ora kuwat, lan kepinginan kanggo sinau ora gedhe, nanging kanggo lulusan Akademi Angkatan Laut Long Island ora ngerti geografi, iki dudu diagnosis, nanging penyakit sing ora digatekake.
    5. yowis
      yowis 20 September 2019 12:15
      0
      Setaun ing iklan ing taun 1995 ... 1999, nalika skuadron Amer ing F-15 "nggawe kunjungan" menyang pusat latihan tempur penerbangan pertahanan udara (pangkalan udara Savasleyka ing wilayah Nizhny Novgorod, cabang saka Pusat Negara 4th. kanggo Latihan Personil Penerbangan lan Tes Militer) Penyiar "Rusia" aku maca pesen informasi: "Pilot Amerika teka ing pangkalan udara Sevast Lake."
  2. Andrey Nikolaevich
    Andrey Nikolaevich 19 September 2019 06:37
    +3
    Aku duwe asu, luwih pinter.
    1. AlexVas44
      AlexVas44 19 September 2019 07:19
      +6
      Mesthi, asu kasebut luwih pinter tinimbang Amer, sayangé ora bisa ngomong, yen ora ...... ngguyu
    2. Rey_ka
      Rey_ka 19 September 2019 07:28
      +5
      akeh sing duwe mesin cuci sing luwih pinter tinimbang sing duwe!
      1. lele
        lele 19 September 2019 19:35
        0
        Apik, Andrew! apik Sayange aku mung bisa menehi sampeyan siji plus. eseman ombenan
    3. tihonmarine
      tihonmarine 19 September 2019 09:11
      0
      Kutipan: Andrey Nikolaevich
      Aku duwe asu, luwih pinter.

      Aku nyadari iki sawise ngunjungi Houston lan Berdyansk.
  3. 210okv
    210okv 19 September 2019 06:38
    + 13
    Isaac Asimov nguripake ing kuburan .. Nanging, apa sing bakal dikarepake saka wong-wong mau sawise "Segara Belarusia"
    1. Phil77
      Phil77 19 September 2019 07:30
      +1
      Aku setuju! Dheweke nulis fiksi sing apik banget, nanging segara kanggo ngurmati awake dhewe? Sadurunge, dheweke durung ngimpi.
      1. 210okv
        210okv 19 September 2019 10:27
        +3
        Dadi panggonan iki ana .. Mung ing planet liyane! wassat Miturut cara, Isaac asalé saka Rusia. Lubavitcher Yahudi. Iki cedhak Smolensk.
    2. Fantazer911
      Fantazer911 19 September 2019 07:31
      +6
      Ora, Segara Belarusia apik, nanging armada kaping 6 karo kapal induk ing pesisir Belarus wis dadi kasus sing angel!
  4. Ryaruav
    Ryaruav 19 September 2019 06:39
    +7
    generasi enom lan ora banget kita karo geografi lan sajarah hubungan uga ora dadi panas
    1. 210okv
      210okv 19 September 2019 06:54
      +5
      Nanging kabeh gumantung saka awake dhewe. Saka bapak lan ibu.. Ya ora kabeh wong bisa nyopir fisika lan aljabar ing sirah, nanging kita kanca karo sejarah lan geografi.. ya
      1. Rey_ka
        Rey_ka 19 September 2019 07:27
        +8
        Aku nerangake marang putriku carane Archimedes ngrampungake masalah logis kanggo nemokake area bunder, ibune nglarang: Napa sirahe bocah karo informasi sing ora perlu?! dadi .... ora ana pangarep-arep kanggo wong tuwa
        1. 210okv
          210okv 19 September 2019 07:31
          +6
          Andrey, sampeyan ora ngerti .. Kabeh gumantung marang kita (utawa ora gumantung, amarga kita kaya ngono) ... Aku duwe anak lanang papat, lan ora ana masalah.
        2. tihonmarine
          tihonmarine 19 September 2019 09:16
          +6
          Kutipan saka Reyka
          Ibu ngalang-alangi: Apa sebabe isi sirah bocah karo informasi sing ora perlu?!

          Dadi jebule ibune ora gelem sinau lan nglarang putrine mulang. Lan apa sing bakal diweruhi anak-anake putri, ora kanggo putu. Salah kita lan mung.
        3. Dali
          Dali 19 September 2019 13:10
          0
          Kutipan saka Reyka
          Aku nerangake marang putriku carane Archimedes ngrampungake masalah logis kanggo nemokake area bunder; ibune nglarang: Napa sirahe bocah nganggo informasi sing ora perlu?! dadi.... ora ana pangarep-arep wong tuwa

          Sing. tembungmu ora ana apa-apa?! Nanging sampeyan dudu ibu rumah tangga, ta? Pegatan, dadi sampeyan kudu duwe wektu dhewe kanggo komunikasi, kepiye "ibu" iki bisa nglarang? belay

          PS
          Umumé, aneh, amarga konsep dhasar ing fisika, ing pungkasan, bisa nylametake urip mengko! Yen "ibu" iki ora duwe otak, mula sampeyan duwe.
    2. Zhan
      Zhan 19 September 2019 07:22
      +2
      hi
      Ora mung. Delusi saka keagungan lan ora hormat patologis kanggo wong tuwa. Wong lanang tumindak kaya bocah wadon, bocah wadon tumindak kaya lanang.
  5. RusianUzbek
    RusianUzbek 19 September 2019 06:41
    +2
    Inggih, miturut Lavrov ...
    1. ROSO 42
      ROSO 42 19 September 2019 06:50
      +6
      Kutipan: RussianUzbek
      Inggih, miturut Lavrov ...

      Sadurunge Lavrov ana Zadornov. Dheweke nyritakake kabeh kanthi tembung sing berbudaya lan censorship.
      hi
      1. Fantazer911
        Fantazer911 19 September 2019 07:33
        +3
        Rumus Zadornov babagan Amerika iku siji!
  6. Shuttle
    Shuttle 19 September 2019 06:48
    +8
    Ya, kanggo neraka karo dheweke karo ochepyatka. Apa sing dibutuhake ing Segara Azov?
  7. 1536
    1536 19 September 2019 06:53
    +1
    Amerika wiwit nandhang lara phantom ing Crimea. Otak wiwit gemeter.
  8. roket757
    roket757 19 September 2019 07:02
    +4
    Yen "Skynet" padha "rajin" mahasiswa utawa ignoramus ing geografi bakal mulang dheweke ... Gusti Allah nyimpen planet kita !!!
  9. Ka-52
    Ka-52 19 September 2019 07:10
    +2
    darmabakti kanggo lulusan Akademi Angkatan Laut saka Long Island, New York

    "Akademi Kelautan Merchant" dhewe Merchant Marine Academy. Sanajan dheweke uga nglatih perwira Angkatan Laut AS, nanging luwih akeh babagan komunikasi, penjaga pantai lan transportasi militer.
    ing foto, kanthi cara, kadet akademi iki wassat

    1. AlexVas44
      AlexVas44 19 September 2019 07:22
      +4
      Iki taruna saka akademi polisi ta? Padha banget .... ngguyu
      1. Ka-52
        Ka-52 19 September 2019 07:37
        +1
        Iki taruna saka akademi polisi ta?

        ya)) kadet akademi polisi duwe jangkar ing tutup
        1. AlexVas44
          AlexVas44 19 September 2019 08:04
          +1
          Apa jenis pasuryan ... Mungkin iku NCIS? sedulur
  10. Irit
    Irit 19 September 2019 07:15
    0
    Ya, wis jelas yen Segara Azov diganti jeneng kaya ngono. wong bodho wong bodho
  11. Komentar wis dibusak.
  12. amatir
    amatir 19 September 2019 07:46
    0
    Mung wae Pak Berkeley iki seneng banget karo fantasi. Dadi dheweke bingung segara Azov sing ora pati ngerti karo segara Asimov sing akrab.
    1. Tusv
      Tusv 19 September 2019 08:14
      +1
      Quote: Amatir
      Dadi dheweke bingung segara Azov sing ora pati ngerti karo segara Asimov sing akrab.

      Aku aman ing spacesuits Rusia-digawe loro ana lan ana keprungu
  13. Vasyan1971
    Vasyan1971 19 September 2019 07:50
    +2
    Nyatane, critane dudu babagan kretinisme geografis lulusan Akademi Angkatan Laut saka Long Island, New York. Lan babagan
    Pak Beckley, sing njabat karo Naval Arms Support Group NATO, ngomong babagan perlune akses gampang menyang jalur laut.

    Crita kasebut sejatine
    "Kebebasan akses menyang segara penting kanggo ekonomi nasional, infrastruktur, kebebasan lan cara urip," ujare Paul Bakley, pakar keamanan maritim sing adhedhasar ing markas NATO ing Brussels, ing publikasi NATO.
    https://ria.ru/20190918/1558830671.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop&utm_referrer=https%3A%2F%2Fyandex.ru%2Fnews

    "Tengen" wong butuh segara. Liyane iku strategi anaconda.
    1. roket757
      roket757 19 September 2019 08:10
      +1
      Kutipan: Vasyan1971
      "Tengen" wong butuh segara. Liyane iku strategi anaconda.

      Iki ora anyar, utawa surprise utawa surak.
  14. Tur
    Tur 19 September 2019 08:26
    +4
    Akibaté, kita kudu nyatakake yen, mbokmenawa, penulis NATO ngelingi Segara Azov, ing ngendi Ukraina wis njaluk NATO kanggo "perlindungan" wiwit presiden Petro Poroshenko.
    Nanging ora perlu dicritakake.
    Ing sekolah, sajrone survey siswa, sampeyan bisa entuk 2 poin kanggo pitunjuk.
    Ayo padha sinau.

    Lan ora saben pitunjuk bener lan perlu.
    Lelucon sekolah.
    Inspektur saka Gorono teka ing sekolahan. (dinas pendidikan umum kota).
    Teka kanggo wulangan Inggris.
    A guru enom lan curvy mimpin pawulangan.
    kuwatir.
    Ukara kasebut ditulis ing papan - Sapa jenengmu, bocah?
    Guru ngunggahake murid sing kurang kinerja lungguh ing meja pungkasan.
    Lan nawakake kanggo nerjemahake apa sing ditulis.
    Dheweke "kedip-kedip" kanthi mripat lan ora wuda ing untu.
    Inspektur lungguh ing jejere.
    Guru nguripake menyang papan tulis lan nyelehake kapur kanthi bungah.
    Ndhuwur kapur karo mburi menyang kelas.
    Inspektur, ora bisa ngadeg kanthi tenang, ngomong dhewe - wow! punika f/z..pa.
    Siswa kasebut langsung mbaleni kanthi banter lan banter.
    Guru layung njaluk metu saka pelajaran lan sesuk teka karo wong tuwane.
    Siswa kasebut nesu marang inspektur lan ujar - lan sampeyan, yen sampeyan ora ngerti, sampeyan ora perlu njaluk!
  15. persei
    persei 19 September 2019 08:45
    +2
    mbok menawa lulusan kita, sawise ujian, bakal ngomong omong kosong-omong kosong
  16. Komentar wis dibusak.
  17. Alas
    Alas 19 September 2019 10:44
    0
    Kabijakan AS kabeh kaya mangkene, ditindakake dening wong sing putus sekolah saka perguruan tinggi sing diiklanake.
  18. 3vs
    3vs 19 September 2019 10:46
    0
    Akibaté, kita kudu nyatakake, mbokmenawa, penulis NATO ngelingi Segara Azov,

    Cara iku! ya
    Yen Comrade Trump, Presiden Amerika Serikat, tweets tembung sing ora dingerteni kaya "covfefe",
    ora kaget maneh... ya
  19. Roso 56
    Roso 56 19 September 2019 10:53
    0
    Ngomentari semak belang bodho iki mung mbuwang wektu.
  20. bycharashkO
    bycharashkO 19 September 2019 11:02
    0
    kleru ngguyu wong mlarat
  21. rotmistr60
    rotmistr60 19 September 2019 11:07
    0
    Masalah para pemimpin lan struktur Kulon kanthi geografi nyata kanthi sistematis
    Yen mung karo geografi. Kabeh luwih rumit, sing wis diamati ing taun-taun pungkasan.
  22. ZVS
    ZVS 19 September 2019 11:20
    0
    NATO bajingan.
    Dheweke ora ngerti babagan dhasar.
  23. Vladimir Lenin
    Vladimir Lenin 19 September 2019 13:54
    0
    Sawise maca judhul artikel, aku uga mikir babagan kawah Mars lan Asimov minangka barang dosa!
  24. Angry Beaver
    Angry Beaver 19 September 2019 14:22
    0
    "Segara Asimov" ..... minangka patrap! Aku wis suwe ngerti yen Amerika duwe masalah karo pendidikan lan geografi utamane .... Nanging akeh banget!
  25. NF68
    NF68 19 September 2019 16:06
    0
    Padha ora ilang ing NAT "E" kanggo jam? Endi NAT "A" lan ing ngendi Segara Azov.
  26. Giulio Cesare
    Giulio Cesare 19 September 2019 16:55
    0
    Ana kawah Asimov. Bebener ing Mars. Mungkin NATO kudu ngurus njamin keamanan navigasi ing kana?
  27. gsev
    gsev 19 September 2019 20:01
    0
    Ing AS, pendidikan elit, ing ngendi geografi diwulangake mung kanggo elit sing bakal mbukak negara kasebut. Pranyata petugas sing nyiapake bahan kasebut ora asale saka masyarakat iki. Nalika Amerika Serikat nglaporake sukses landing ing Guadalcanal (Stalingrad saka Perang Pasifik), departemen tanah Staff Umum Jepang nggoleki jeneng geografis iki ing peta kanggo wektu sing relatif dawa. Analogi sing menarik muncul.
  28. LeonidL
    LeonidL 19 September 2019 21:53
    -1
    Sampeyan menehi kebebasan roving ing segara dijenengi sawise Asimov! Larang mancing nganggo jaring! Ayo nylametake iwak Martian saka kepunahan liyane!
  29. tukang sinyal17
    tukang sinyal17 20 September 2019 06:49
    0
    Turunane wong biasa-biasa wae malah luwih elek, ngisin-isini, bisa ngetung nganti satus dolar, kuwi wae...