Review militèr

Brussels mbela cara urip Eropa

47
Uni Eropa ngenalake posisi khusus Wakil Presiden Komisi Eropa kanggo Migrasi lan Perlindhungan Cara Urip Eropa. Iki diumumake dening Ursula von der Leyen, sing kapilih dadi kepala EC sing anyar. Ketoke, iki kepiye pimpinan Komisi Eropa nyoba nenangake wong Eropa, sing ora puas karo akeh masalah lan risiko sing ditimbulake dening migrasi sing ora dikendhaleni.




Populasi anyar ing Eropah


Globalisasi ekonomi lan akeh konflik bersenjata ing Timur Tengah lan bawana Afrika nyebabake kasunyatan manawa ing dekade pungkasan akeh migran legal lan ilegal saka negara Asia lan Afrika teka ing negara Eropa. Skala migrasi nyengsemake, dene para pengunjung dhewe nindakake macem-macem trik, mung kanggo tetep ing Jerman, Prancis utawa negara Eropa liyane.

Nanging ing wektu sing padha, dheweke ora bakal nampa gaya urip ing saubengé - padha mbentuk diaspora, ngowahi wilayah sing kompak dadi ghettos sosial, nglakoni kejahatan lan pelanggaran, lan mung ora pengin nggabungake menyang masyarakat Eropa. Lumrahe, masalah iki gawe kuwatir banget wong pribumi. Nanging kanggo ngatasi, diwenehi "miring toleran" saka politik Eropah modern, saiki ora bisa.



Jumlah migran sing teka ing Eropa tekan tingkat paling dhuwur ing 2014-2015. Kaping pisanan, perang sipil berdarah ing Suriah nyumbang kanggo tuwuhing jumlahe. Warga Siria sing nggawe akeh pengungsi sing teka ing Eropa. Dadi, ing 2013, 47 ewu 747 wong teka saka Suriah menyang Eropa, ing 2014 - 128 ewu 230 wong, lan ing 2015 - 372 ewu 367 wong. Mesthi, iki mung tokoh resmi.

Nyatane, jumlah pengungsi bisa luwih akeh. Kajaba iku, warga negara liya bisa pura-pura dadi wong Siria ing upaya kanggo entuk status pengungsi sing dijamin lan bantuan sosial sing cocog. Saliyane wong Siria, dhaptar pamimpin ing babagan jumlah kalebu wong saka Afghanistan, Irak, Kosovo, Pakistan, Eritrea, Albania, Iran lan Nigeria. Kosovo lan Albania iku Éropah, nanging wong Albania, utamané Muslim, budaya lan mental luwih cedhak karo wong Turki sing padha tinimbang populasi negara Eropah Kulon.



Kaya sing sampeyan ngerteni, meh kabeh migran lan pengungsi teka saka negara-negara sing beda banget karo Eropa babagan agama lan budaya. Ing wektu sing padha, wong Afghan, Pakistan, Siria lan imigran saka negara liya nyoba ngasilake pola prilaku sing biasa ing negara tuan rumah. Contone, ing komunitas Somalia ing Inggris lan negara-negara Eropa liyane, kasus "sunat wanita" ora umum, lan perkawinan awal kanthi panyuwunan wong tuwa ana ing meh kabeh diaspora migran Asia lan Afrika.

Nalika migran saka gelombang sadurungé teka ing Eropah kanggo nggoleki karya lan nyoba kanggo nggabungake menyang masyarakat Eropah sanalika bisa, migran modern defiantly pager saka Eropah lan, liyane, ing akeh kasus dadi mbebayani kanggo wong-wong mau. Akeh conto kejahatan seksual sing ditindakake dening para migran dikenal kanthi akeh.

Wilayah kanthi predominance migran ing antarane warga, amarga kejahatan lan masalah umum, dadi "zona terlarang" kanggo populasi Eropa. Ing kasus-kasus sing ekstrem, mung strata sosial sing disadvantaged ing wong-wong mau, sing nom-noman dhewe ana ing pengaruh budaya para migran lan nyoba meh padha ing kabeh.

Lumrahe, kahanan kang kaya mangkono iku ora bisa gawe jengkel wong Eropa. Lan iritasi iki nyebabake popularitas partai politik ultra-tengen. Sing paling penting, wong Eropa wedi yen pertumbuhan populasi Asia lan Afrika bakal ngganti budaya lan etnis Eropa ing salawas-lawase. Ing tembung liya, Eropa bakal mandheg dadi Eropa, lan "wong Eropa anyar" ora ana sing padha karo wong Eropa ing pirang-pirang abad kepungkur.

Akeh politisi lan malah pimpinan negara ngomong babagan kudu njaga identitas Eropa lan risiko sing ngancam. Kritikus paling misuwur babagan kabijakan migrasi EU yaiku Perdana Menteri Hungaria Viktor Orban, sing ora ragu-ragu ngomong babagan ancaman migrasi saka negara-negara Muslim ing Asia lan Afrika menyang nilai-nilai tradisional Eropa lan citra budaya Eropa.

Presiden Ceko Milos Zeman ngomong saka posisi sing padha, sanajan luwih alus. Ing Eropah Wétan, ing umum, padha ngomong banget kasar babagan kabijakan migrasi Uni Eropa: nasionalisme lan Kristen kanggo umume negara-negara Eropah Wétan minangka pilar paling penting kanggo njaga identitas nasional, lan iku wajar yen dalan toleransi Uni Eropa. nyebabake rasa ora seneng banget ing Budapest, Prague, Bratislava, Warsaw.

Apa "Nilai Eropa"?


Sajrone sawetara dekade kepungkur, konsep nilai Eropa lan cara urip Eropa ngalami owah-owahan dramatis. Ayo dadi miwiti karo kasunyatan sing saiki nilai-nilai Eropah dirasakake kanthi cara sing beda-beda dening pimpinan Uni Eropa lan bagean utama populasi negara-negara Eropa. Ana bedane serius babagan persepsi nilai Eropa ing Eropa Kulon lan Wétan.

Nilai-nilai Eropa klasik adhedhasar agama Kristen Katolik utawa Protestan, nasionalisme politik, kapercayan ing kaunggulan budaya Eropa tinimbang budaya bangsa ing bawana liyane. Nanging ing pungkasan abad kaping XNUMX, miturut pengaruh teori liberal kiwa, nilai-nilai Eropa dadi sinonim kanggo toleransi politik lan budaya kanthi masokisme tartamtu.


Ursula von der Leyen


Wong-wong Éropah jaman saiki nuwuhake "rasa salah" ing ngarepe bangsa Asia lan Afrika. Nerangake kahanan sing ora masuk akal lan ing wektu sing padha nalika "umum Eropa" nyoba mbenerake perkosaan sing ditindakake dening wong saka Afrika lan Asia. Wanita Eropa disaranake supaya bisa adaptasi karo wong anyar lan nganggo sandhangan "kurang provokatif" - lan iki ora angel kanggo mulihake tatanan ing bidang migrasi lan nyuda jumlah kejahatan kasebut.

Eropa Timur wis dadi benteng nilai-nilai tradisional Eropa kanthi latar mburi apa sing kedadeyan ing Jerman, Prancis utawa negara-negara Skandinavia. Ing kene, populasi kurang rentan marang propaganda toleransi, lan para pamimpin negara-negara Eropa Timur dhewe nuduhake ora setuju karo kursus sing ana ing Uni Eropa babagan kabijakan migrasi.

Ing negara-negara ing Eropah Wétan, minangka asil saka survey sosiologis nuduhake, warga luwih kamungkinan kanggo nggandhengake identitas karo agama Kristen, lan uga ngaku yen bangsa lan negara sing budaya luwih unggul saka masyarakat Asia lan Afrika. Ing Eropah Wétan, padha luwih negatif bab sesambetan padha-jinis lan, liyane, bab legalization marriage homo.

Nanging sanajan ing negara-negara Eropa Kulon, mayoritas pedunung ngevaluasi migrasi sing ora dikendhaleni saka Asia lan Afrika rada negatif. Mangkono, panaliten dening British Royal Institute of International Affairs (Chatham House) lan layanan sosiologis Kantar, sing ditindakake ing taun 2017, nuduhake manawa 53% responden saka 10 negara Uni Eropa lan Inggris yakin yen ora cocog karo nilai Eropa. lan cara urip para migran saka negara-negara Muslim ing Timur lan Kidul.

Mesthine, ing negara-negara Eropa Kulon, bagean penting saka populasi wis demoralisasi lan ora pengin ndeleng lan ngerti risiko sing ngancam cara urip nalika njaga aliran migrasi saka negara-negara Afrika lan Asia kanthi volume sing padha. Nanging, popularitas partai sayap tengen sing saya tambah akeh nuduhake manawa akeh wong Eropa biasa sing ora seneng karo kahanan saiki.

Carane Eropah ketemu emergence saka posisi anyar


Kekarepan kanggo preempt discontent umum luwih lan nuduhake yen Kepemimpinan EU responsif kanggo swasana ati saka masyarakat Eropah, lan dipengaruhi kaputusan kanggo introduce kirim saka wakil khusus kanggo pangayoman saka Eropah cara urip ing Komisi Eropah.

Politisi Yunani Margaritis Schinas, sing sadurunge mimpin layanan pers Komisi Eropa, wis ditunjuk kanggo posisi anyar. Lan malah janjian iki ngandika saka kepinginan kanggo consolidate "kaya Eropah beda" - Yunani lan Jerman, Portugis lan Walanda.

Nanging, ora ana sing bakal owah saka anane posisi anyar liyane ing Komisi Eropa. Ora ana sing bakal melu pertahanan nyata babagan nilai-nilai Eropa, utawa birokrat Eropa bakal ngowahi kabeh, lan cara urip Eropa bakal terus dimangerteni minangka toleransi masochistic. lan ing pangayoman sawijining, narik kawigaten malah liyane Afrika lan migran Asia.

Bener, iki wis kedadeyan. Sawetara politisi Eropa ngritik banget babagan inisiatif kepala Komisi Eropa sing anyar, percaya yen Ursula von der Leyen nggawe konsesi menyang lobi nasionalis sayap tengen lan negara-negara Eropa Timur.

Aku ora seneng yen cara urip Eropa nglawan imigrasi. Nampa wong sing teka saka adoh minangka bagéan saka cara urip Eropah,

Jean-Claude Juncker, sadurunge Ursula von der Leyen minangka Presiden Komisi Eropa, ujar.

Ketua Komite Pengangkutan Parlemen Eropa, Karima Delli, ujar manawa Parlemen Eropa isih ora ngidini najisake nilai-nilai Eropa kayata nggawe posisi kasebut, ngubungake migrasi lan cara urip Eropa kanthi jenenge. Karima Delli dhéwé makili Greens ing Parlemen Eropah lan, sanajan lair ing Prancis, iku putri saka imigran Aljazair.

Brussels mbela cara urip Eropa


Perlu dicathet yen ing antarane politisi Eropa, kalebu tingkat dhuwur, wis ana sawetara wong sing asale saka Afrika lan Timur Tengah. Lan mesthine, dheweke bakal nglobi kepentingan para migran diaspora lan ndhukung pertumbuhan migrasi. Kajaba iku, politisi iki uga Eropa, uga wong Eropa, sanajan nganggo jeneng lan jeneng Arab. Lan Parlemen Eropa ora bisa nglirwakake panemune maneh.

Sabanjure, pimpinan Front Nasional Prancis, Marine Le Pen, sebaliknya, percaya yen introduksi posisi kasebut ing Komisi Eropa nuduhake kamenangan nasionalis, amarga pejabat Eropa dipeksa ngakoni yen cara Eropa urip ana ing ancaman lan kudu dilindhungi. Kajaba iku, akeh pamrentah ing negara-negara Eropa ora ndhelikake skeptisisme marang kabijakan migrasi Uni Eropa.

Koran Belgia De Standaard, menehi komentar babagan introduksi posisi anyar ing Komisi Eropa, nyebat acara iki minangka "defleksi sing jelas" ing ngarep Perdana Menteri Hungaria Viktor Orban lan takon, saka sapa, nyatane, dheweke bakal lunga. kanggo defend nilai Eropah?

Diskusi babagan introduksi posisi anyar pungkasane dadi konfirmasi liyane babagan anane masalah Eropa liyane - divisi Eropa sing nggegirisi. Ora kabeh wong Eropa kepengin nampa lan ndhukung ideologi Uni Eropa, kanthi tujuan kanggo nggawe sikap toleran marang para migran. Lan ing mangsa ngarep, penolakan iki mung bakal tuwuh.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
reuters.com
47 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. tihonmarine
    tihonmarine 20 September 2019 05:36
    +5
    Kajaba iku, politisi iki uga Eropa, uga wong Eropa, sanajan nganggo jeneng lan jeneng Arab. Lan Parlemen Eropa ora bisa nglirwakake panemune maneh.
    Iki dudu Eropa maneh, nanging Jamaheriya Arab-Afrika. Luwih aku ngerti Eropa, aku luwih seneng Antartika.
    1. BEAST
      BEAST 20 September 2019 05:50
      +8
      Mung ana rong pilihan!
      1. Eropah bakal kepunjulen dening nasionalisme terry karo construction saka Reich sabanjuré. Para migran bakal digantung ing wit-witan kaya woh pir.
      2. Wong pribumi kanggo "toleransi" mboko sithik pindhah menyang ghetto lan ilang kabeh. Para migran bakal ngowahi Eropa dadi Somalia liyane.
      Uni Eropa bakal disintegrate, wiwitan proses iki dilebokake dening Inggris Cilik.
      1. mbah kakung
        mbah kakung 20 September 2019 06:17
        +1

        Wilayah kanthi predominance migran ing antarane warga, amarga kejahatan lan masalah umum, dadi "zona terlarang" kanggo populasi Eropa. Ing kasus-kasus sing ekstrem, mung strata sosial sing disadvantaged ing wong-wong mau, sing nom-noman dhewe ana ing pengaruh budaya para migran lan nyoba meh padha ing kabeh.

        Lumrahe, kahanan kang kaya mangkono iku ora bisa gawe jengkel wong Eropa. Lan iritasi iki nerjemahake dadi popularitas partai politik sisih tengen.
        Aku ora bakal kaget yen "Adolf Aloizovich" anyar katon ... belay
        1. Warga Jujur
          Warga Jujur 20 September 2019 10:40
          +1
          Aku ora bakal kaget yen "Adolf Aloizovich" anyar katon ...

          Lan Eropa umume nyedot urip tanpa "Fuhrer" ... aksioma
    2. Sipil
      Sipil 20 September 2019 07:26
      +3
      Brussels mbela cara urip Eropa


      Bajingan, ora ana cara kanggo nindakake kabeh. Adil, jujur, sugih.
    3. kjhg
      kjhg 20 September 2019 08:28
      + 11
      Iki dudu Eropa maneh, nanging Jamaheriya Arab-Afrika
      Mesthine, luwih katon kanggo kita saka njaba, lan migunani banget kanggo propaganda kita kanggo nggedhekake masalahe wong liya. Nanging, ndeleng mote ing mripate wong liya, kita ora weruh sinar kasebut - ing mripat kita dhewe. Aku pitutur marang kowe iki minangka wong sing manggon lan makarya ing pinggiran cedhak Moscow. Ora ana wong Asia Tengah sing kaya ngono ing negara kita. Sawetara desa lan kecamatan mung malih dadi desa. Lan apa sing ditindakake wong-wong iki yaiku neraka kanggo penduduk lokal sing isih ana. Lan sampeyan kabeh babagan Eropa. Ugh! njijiki
      1. tihonmarine
        tihonmarine 20 September 2019 08:36
        +5
        Kutipan saka kjhg
        Ora ana wong Asia Tengah sing kaya ngono ing negara kita. Sawetara desa lan kecamatan mung malih dadi desa. Lan apa sing ditindakake wong-wong iki yaiku neraka kanggo penduduk lokal sing isih ana. Lan sampeyan kabeh babagan Eropa. Ugh! njijiki

        Pranyata yen kita uga "ingkang padha mlaku ing rake." Iku isin lan njijiki.
        1. Warga Jujur
          Warga Jujur 20 September 2019 10:42
          +3
          Pranyata yen kita uga "ingkang padha mlaku ing rake." Iku isin lan njijiki.

          Kita wis mlaku-mlaku ing wektu sing suwe, mung kanthi bedane yen kita ora duwe keuntungan, kaya ing Eropa, nanging karya "Ravshans karo jamshuts" padha. Ing Moskow, wis ana kabeh industri ing ngisor iki - saiki, ya, kurang, nanging kerjane kanggo masa depan ...
          1. tihonmarine
            tihonmarine 20 September 2019 12:36
            +1
            Quote: Warga Jujur
            nanging dheweke kerja kanggo masa depan ...

            Aku ora pengin duwe prospek kaya ngono ing sisihku.
      2. TANKISTONE
        TANKISTONE 20 September 2019 14:26
        -1
        Pitakonan: sapa sing entuk manfaat?
        Badan Migrasi ing Bremen nylametake para pengungsi saka deportasi kanggo dhuwit

        Tujuan liburan ing Jerman wis dadi wilayah pelanggaran hukum lan kekerasan. #news
      3. tacet
        tacet 20 September 2019 17:16
        +1
        Ana bedane cilik, umume para migran nyoba asimilasi.(20 taun ing situs konstruksi, iki katon). Ing generasi kapindho lan katelu, prabédan tetep mung njaba.
      4. SanichSan
        SanichSan 24 September 2019 12:00
        -1
        Kutipan saka kjhg
        Ora ana wong Asia Tengah sing kaya ngono ing negara kita.

        pancen ... sadurunge padha disebut warga USSR, nanging kanggo Nazi saiki wis "Asia Tengah". Nyuwun
    4. Pete Mitchell
      Pete Mitchell 20 September 2019 13:00
      -2
      Kutipan saka tihonmarine
      Iki dudu Eropa maneh

      Wis nggawe Eropa Bersatu, dheweke nandur "bom wektu": saka memorandum Uni Eropa digawe adhedhasar komunitas sejarah lan agama wong sing manggon ... tembung "komunitas agama" dibusak. A sethitik wektu wis liwati lan agama resmi kapindho ing Belgia padha lan kanggo dangu - Islam, malih, radicalizing. Conto peteng.
      Wong Eropa wis bosen karo toleransi dhewe-dhewe, nanging dheweke dhewe wedi ngakoni
  2. LYOKHA padha
    LYOKHA padha 20 September 2019 05:38
    +8
    Ing Eropah, umume, wong normal ing pangerten kita bakal dadi ora sopan.
    Aku bubar nonton apa sing ditindakake wong Eropa sing beradab ing jamban umum ... luwih becik ora ndeleng.
    Lan sawise iku padha nyoba kanggo mulang kita soko ... Aku ora bakal setuju karo statements saka politisi kita lan wartawan kaya Solovyov sing kita Eropah, sing kita bagéan saka Eropah ... ora lan maneh ora ... Aku bakal ora nate dadi penganut nilai-nilai Eropa sing ora bisa dakgambarake...padha njijiki aku.
    1. Lipchanin
      Lipchanin 20 September 2019 08:07
      +1
      Quote: LYOKHA padha
      Banjur padha nyoba kanggo mulang kita soko.

      Ya, sing paling apik sing ditindakake. Ajar lan mulang. Kanggo sawetara alasan, ora ana sing ngerti yen wong liya duwe budaya sing beda, cara urip sing beda. Dheweke butuh kabeh miturut standar, siji ukuran pas kabeh
    2. haron
      haron 20 September 2019 08:56
      +1
      Quote: LYOKHA padha
      Aku bubar nonton apa sing ditindakake wong Eropa sing beradab ing jamban umum ... luwih becik ora ndeleng.

      день Добрый.
      Yen sampeyan bisa nemtokake ngendi sampeyan ndeleng, lan apa?

      Ing topik iki, aku bisa menehi bagean ing psikologi sosial, minangka negativisme remaja.
      Otak manungsa NORMAL apa wae kudu ngliwati tataran nyawiji dadi kolektif, nglindhungi lan nglawan awake dhewe karo masyarakat liyane. Ing istilah prasaja, iki tatanan ing otak saka program agresi lan pangayoman saka bunder sosial.
      Yen sing sampeyan deleng ditindakake dening wong umur 15 nganti 25 taun, iki tegese masyarakat wis siyap numpes mungsuh. Yen wong luwih tuwa, mula iki minangka masalah sing kapisah, sing mung setengah dadi patologis.
      Wangsulan: Bab ingkang utama iku kabeh bakal cepet dibusak, uga, utawa museum karo moralizing wis rampung kanggo iki.
  3. samarin1969
    samarin1969 20 September 2019 05:45
    +1
    Jumlah karyawan saka pamaréntah Eropah wis dawa ngluwihi ewu 30. Luwih bakal ditambahake. Lan "pesenan" ing abad XNUMX iki bakal sumpah ing antarane awake dhewe ... saiki uga kanggo "nilai". ngguyu
  4. RWMos
    RWMos 20 September 2019 06:00
    +4

    Umumé, prilaku liar pasukan pendhudhuk ing Jerman sawisé Perang Dunia I main peran kurang ajar ing pambentukan Nazisme. Tellingly, iku Negro karo Arab saka koloni sing Sejatine beda - lan sampeyan bakal njaluk Hitler ing pungkasan. Dheweke uga ujar manawa kabeh apik, kaya saiki karo para migran
    1. Warga Jujur
      Warga Jujur 20 September 2019 10:46
      -4
      Umumé, prilaku liar pasukan pendhudhuk ing Jerman sawisé Perang Dunia I main peran kurang ajar ing pambentukan Nazisme.

      Apa sampeyan ngomong babagan basa Prancis?
      Nanging Hitler bener-bener dadi kuwasa kanthi "dhuwit" sing beda banget ...
      Iku nyata, aku ora pengin ngiklanake, nanging aku kudu - maca Starikov "Sapa sing meksa Hitler nyerang Stalin" ....
  5. parusnik
    parusnik 20 September 2019 06:41
    +8
    Yagene, piye wae aku ora kuwatir babagan Eropa lan nilai-nilai kasebut, aku pengin ngerteni nilaiku dhewe.
    1. Reptiloid
      Reptiloid 20 September 2019 19:56
      0
      Kutipan saka parusnik
      Yagene, piye wae aku ora kuwatir babagan Eropa lan nilai-nilai kasebut, aku pengin ngerteni nilaiku dhewe.

      Aku ora ngerti apa regane. Perkawinan sesama jenis ---- dadi iki dudu nilai, nanging perversion ing Eropa ora ana maneh.
  6. roket757
    roket757 20 September 2019 07:08
    +2
    Madhouse ing dalan ... utawa kosok balene? Kabeh dadi lan kita / kudu ngomong "iku EUROPE, sing kita / padha ilang !!!" ... omong-omong, kita wis suwe ngerti iki, nanging ora bakal tekan kanthi cara apa wae !!! apa rem Baltik nyilih, utawa apa?
    1. Reptiloid
      Reptiloid 20 September 2019 20:01
      0
      Ora ketompo carane owah-owahan Eropah bebarengan karo nilai-nilai, siji bab iku pancet ------ wedi lan demonization saka Rusia .. Russophobia ing beda kaping.
      Kutipan saka roket757
      Madhouse ing dalan ... utawa kosok balene? Kabeh dadi lan kita / kudu ngomong "iku EUROPE, sing kita / padha ilang !!!" ... omong-omong, kita wis suwe ngerti iki, nanging ora bakal tekan kanthi cara apa wae !!! apa rem Baltik nyilih, utawa apa?
  7. Alexander Ra
    Alexander Ra 20 September 2019 08:33
    +2
    Apa "Nilai Eropa"?
    - - istilah ora ateges sembarang kaku logis ngluwihi tandha saka wilayah. Makna mung, sawise mudhun menyang tingkat biologi dhasar, yaiku nilai ras putih.
    jabatan Wakil Khusus kanggo Perlindhungan Cara Urip Eropa.
    - mungguh, tegese pangayoman saka lomba putih. Gelombang migrasi ing Eropah minangka piranti perang nglawan ras kulit putih.
    Wong-wong migran wis sinau saka wong Eropa logika Yesuit sing padha, nglamar marang wong Eropa dhewe:
    Karima Delli ujar manawa Parlemen Eropa isih ora ngidini najisake nilai-nilai Eropa kayata nggawe posisi kasebut, ngubungake migrasi lan cara urip Eropa ing judhule.

    Pranyata para migran wis manunggal kanthi fisik lan intelektual karo penyelenggara bayangan pengganti (suksesi) ras kulit putih dening ras liyane ing Eropa.
    Negara-negara ing Eropah Wétan ... ngaku yen bangsa lan negarane luwih unggul tinimbang masyarakat Asia lan Afrika.
    - uncompetitiveness biologi nyabrang kaunggulan budaya Eropah Kulon. Kurang tekanan migrasi ing Eropah Wétan minangka akibat ora saka kekuwatan Timur, nanging saka jarak generasi Rusia.
    Eropah Wétan, "mantan kanca" kita, minangka zona penyangga antarane agama Kristen sing beda-beda saka tradhisi Rusia lan Eropa. Ing negara kita ora ana predasi lan perbudakan, Barat wis rampung "diresiki" dening Prajanjian Lawas saka Kristus. Iki minangka zona skizofrenia spiritual, zona marginal. Kita, Rusia, uga dipinggirkan, kita duwe tradhisi sehat dhewe, nanging kita digoda dening kemegahan saka Kulon sing suicidal, kita isih ora bisa lara racun Eropa. Wabah Russophobia ing zona iki minangka kamenangan kanggo Kulon.
    ing negara-negara Eropah Kulon, bagean pinunjul saka populasi wis demoralized
    - kita uga demoralized, admiring West asing, turis saben taun nggawa milyar ing kono, "otak" wis sakabeheng metu. Ing fisika iku dissipation, ing biologi iku dissimilation. Ngujo wong-wong sing nilar kreatifitas, dina iki kita refuseniks. Tugas kanggo mulihake gambar sampeyan.
    1. Kronos
      Kronos 20 September 2019 11:03
      -1
      Ya, lan ora ana perbudakan ing Rusia, dheweke ora nelukake tanah saka sapa wae
      1. Alexander Ra
        Alexander Ra 20 September 2019 13:35
        +5
        Sawise ing TV, wong wadon saka Kaukasus bangga nyatakake yen dheweke ora duwe pengemis, kaya ing metro Moscow. Iku bakal luwih apik yen dheweke luwih andhap asor lan matur nuwun marang Gusti Allah kanggo anané tetep babu ing tradhisi Rusia. Lan kita duwe macem-macem versi rakit nganti saiki, ana perbudakan, ketimpangan saiki cocog karo telung tautan (tingkat bisnis menyang TNC) ing rantai panganan ing jagad kewan - iki durung nate kedadeyan ing sejarah sing bisa diramal. Dilindhungi dening sing ngerti, lan kita dhewe nglindhungi karo pajak, naivety, kekirangan. Kuk iki digawa kaya mangkene. diarani "Bebener Rusia" dudu penemuan lan properti kita.
  8. VlR
    VlR 20 September 2019 08:38
    +3
    Ora ana sing bisa ditindakake, peradaban Eropa bakal sirna ing pungkasan abad kaping 21 ing wiwitan abad kaping 22, peradaban sing gegandhengan karo AS - 50 taun sabanjure. Demografi minangka ilmu sing tepat, Prancis, Jerman, Walanda bakal tetep ing peta, nanging iki bakal dadi negara liya, kanthi agama sing beda, tradhisi sosial lan budaya liyane. Wong pribumi ing kono bakal ana ing posisi wong kulit putih ing Afrika Kidul modern. Sing paling sedhih yaiku peradaban sing mati iki nyeret negara lan bangsa sing ora kalebu ing kuburan - Hongaria, Polandia, Republik Ceko, Slowakia, Ukraina.
    1. Warga Jujur
      Warga Jujur 20 September 2019 10:47
      0
      Sing paling sedhih yaiku peradaban sing mati iki nyeret negara lan bangsa sing ora kalebu ing kuburan - Hongaria, Polandia, Republik Ceko, Slowakia, Ukraina.

      Oh ora!
      Kabeh SAMI sing kadhaptar njaluk menyang kana ...
    2. Reptiloid
      Reptiloid 20 September 2019 20:09
      +1
      Tembung sing apik banget, sing luwih dhuwur aku nulis yen Eropa ora ana maneh. Nanging aku ora bisa ngrumusake babagan negara-negara Eropa Timur. Ternyata, sanajan sosialisme ing langkah-langkah kasebut luwih cendhek tinimbang ing USSR, dheweke luwih stabil ...... Nanging, dheweke dhewe ngetutake dalan iki.
      Kutipan: VLR
      Ora ana sing bisa ditindakake, peradaban Eropa bakal sirna ing pungkasan abad kaping 21 ing wiwitan abad kaping 22, peradaban sing gegandhengan karo AS - 50 taun sabanjure. Demografi minangka ilmu sing tepat, Prancis, Jerman, Walanda bakal tetep ing peta, nanging iki bakal dadi negara liya, kanthi agama sing beda, tradhisi sosial lan budaya liyane. Wong pribumi ing kono bakal ana ing posisi wong kulit putih ing Afrika Kidul modern. Sing paling sedhih yaiku peradaban sing mati iki nyeret negara lan bangsa sing ora kalebu ing kuburan - Hongaria, Polandia, Republik Ceko, Slowakia, Ukraina.
    3. Lannan Shi
      Lannan Shi 21 September 2019 11:14
      +2
      Kutipan: VLR
      Demografi minangka ilmu sing tepat, Prancis, Jerman, Walanda bakal tetep ana ing peta, nanging iki bakal dadi negara liya

      Apa sampeyan wis nyoba dadi kasengsem ing demografi kita? Januari-Juni dikurangi 220 ewu. Bener, 160 diganti dening migran. Saka jumlah kasebut, 2/3 yaiku Asia lan Kaukasus. Bedane dhasar saka Eropa ora katon.
      1. VlR
        VlR 21 September 2019 14:25
        +1
        Ana telung beda antarane migran "kita" lan wong Eropa, amarga wong Eropa iri marang kita.
        1. "Kita", ing kontras kanggo mentas teka Arab, Afrika, Asia, luwih utawa kurang ngerti basa Rusia;
        2. "Kita" teka kerja, "dheweke" - kanggo njagong ing keuntungan;
        3. Generasi kapindho migran Eropah kurang terintegrasi ing masyarakat Eropa tinimbang sing pisanan, sing katelu luwih elek tinimbang sing kapindho, ing Rusia iku sebaliknya. Guru bakal ngonfirmasi manawa bocah-bocah saka Kaukasia lan Asia sing "paling peteng" cepet "dipotong" lan ora suwe ing antarane kanca-kancane. Ing Eropah, anak-anak migran ora nyampur karo warga lokal ing prinsip, dheweke aktif "pencet".
        1. Lannan Shi
          Lannan Shi 21 September 2019 14:48
          +1
          Kutipan: VLR
          1. "Kita", ing kontras kanggo mentas teka Arab, Afrika, Asia, luwih utawa kurang ngerti basa Rusia;

          Ugum. Kira-kira 1 saka 3. Sisa 2 katon kanthi mripat wedhus, ora bisa nyerna pitakonan sing paling gampang.
          Kutipan: VLR
          2. "Kita" teka kerja, "dheweke" - kanggo njagong ing keuntungan;

          Nyatane, akeh sing kerja.
          Kutipan: VLR
          3. Generasi kapindho migran Eropah kurang terintegrasi ing masyarakat Eropa tinimbang sing pisanan, sing katelu luwih elek tinimbang sing kapindho, ing Rusia iku sebaliknya.

          Kosok baline, yen ana 1-2 saben kelas. Lan saiki akumulasi massa kritis wis liwati. Atusan lan ewu enclaves wis kawangun. Lan pedunung ing ngipi elek ora weruh ngendi kanggo nggabungake ing kono. Salah sawijining desa kuwi adohe 10 km saka aku. Aku ngerti apa sing dakkandhakake. Miturut cara. Kanggo Moscow, saka desa, 20-25 menit drive. Modal aulchane praktis.
          Kita persis 100% mbaleni dalan Prancis. Lan mung prabédan iku kita 30-40 taun konco, lan tinimbang ireng, Uzbeks.
        2. Reptiloid
          Reptiloid 22 September 2019 14:03
          0
          Ya, kita beda. Ora gampang kanggo dheweke dadi warga Federasi Rusia. Kanggo iki sampeyan kudu nggawe gaweyan! Aku ngerti akeh wong sing nyoba. Anak-anak saka macem-macem negara sinau bebarengan. Mesthi, sampeyan bisa nambani iki beda, nanging iki + gedhe.
  9. Rurikovich
    Rurikovich 20 September 2019 08:39
    +2
    Sing luwih akeh sampeyan maca babagan "nilai-nilai Eropa", luwih sampeyan pengin nggawe tirai wesi ing tapel wates kanggo njaga dhasar moral masyarakat lan ora geser menyang Eropa "iku" mandheg
  10. Lexus
    Lexus 20 September 2019 09:37
    +3
    Aku malah ora pengin nylametake "guano" saka "budaya Eropa", nyuwun pangapunten.
  11. yowis
    yowis 20 September 2019 10:50
    +1
    Iki diterjemahake ing basa Rusia kaya mangkene: Wakil Sekretaris Jenderal Ideologi Uni Eropa, Kepala Departemen Ideologi.
  12. lucul
    lucul 20 September 2019 11:17
    -2
    mimpin kanggo kasunyatan sing ing dasawarsa pungkasan akeh migran legal lan ilegal saka negara Asia lan Afrika teka ing negara Eropah. Skala migrasi nyengsemaken

    Kabeh iki mung MUSTAHIL (umpamane kabeh crita sadurunge), yen Zionis dhewe ora ngatur migrasi liar iki .....
    Aku ora seneng yen cara urip Eropa nglawan imigrasi. Tampanana kang teka saka kadohan, - iki bagéan saka cara Eropah urip

    Ngapusi ngagetake - yen Rusia / Ukrainia / Belarus "teka saka kadohan" ilegal nyabrang tapel wates EU - bakal bali menyang tanah air ing 24 jam, karo seumur hidup larangan mlebu.
    Lan kanggo wong Arab, lawang mbukak amba)))
  13. Anconsha
    Anconsha 20 September 2019 13:05
    +1
    Piye wae ora ana sing kudu dibantah, ujare kanthi bener. Eropa sadurunge, sanajan mung ing proklamasi nilai kasebut mung kanggo Eropa. Lan saiki Eropa minangka kumpul kabeh wong lan kabeh tanpa hukum umum, nanging kanthi toleransi sing nyuda kabeh legalitas.
  14. penembak
    penembak 20 September 2019 15:22
    +1
    Apa kita luwih apik? Kabeh wektu padha ngomong bab "kita" Asia, karo kang padha urip ing harmoni sampurna kanggo abad. Elingi acara sawise 1991, nanging wis mesthi, ing sangisore tsar lan ing Soviet. Ya, lan diaspora mapan bebarengan, nganggo basane dhewe, busana nganggo cara dhewe. Sawise kabeh, kita kabeh ketemu wanita "sarung". Lan padha nggawa adat. Kulawarga Tajik manggon karo kenalan kanggo papan perlindungan gratis lan gaji cilik; rampung karo kepala kulawarga, umur 50 taun, takon putu sing duwe umur 8 taun (miturut konsep Asia, sampeyan bisa omah-omah) ngambung dheweke. Mesthi wae, dheweke diidak-idak, nanging saiki ora dingerteni. Mungkin anak-anake lan putu bakal dadi wong Rusia sing lengkap, nanging masalahe akeh sing kerja ing Rusia kanthi rotasi lan ngunggahake anak-anake ing omah.
  15. nikvic46
    nikvic46 20 September 2019 16:28
    0
    Ing paling komentar, padha weruh alasan kanggo munculé migran.Iki perang, kelainan lan kepinginan saka juragan kanggo njaluk buruh mirah. Eropa isih nyoba dadi swara sing nemtokake ing jagad iki, nanging iki mung kepinginan. Lan ora ana maneh.
  16. Basarev
    Basarev 20 September 2019 16:36
    +3
    Inggih, apa kita peduli babagan Eropa? Kita kudu ngatasi blockhead kita, lan liyane, ana luwih akeh ing babagan absolut lan proporsional: kanggo kabeh 800 yuta Eropa, 3-4 yuta migran sing pah, lan kita duwe meh 10 yuta kanggo 144 . Lan malah migran ing Eropah sing buyar kira-kira roto-roto, lan kita duwe kabeh republik Muslim, meh kerajaan daulat. Lan panguwasa nyenengi wong-wong mau ing kabeh cara bisa, nyatane, ngidini sembarang Arbitrariness ing hubungan kanggo Rusia - elinga sejatine sifate Russian Artikel 282, utawa carane Rajapati lan rudo pekso (multiple kasus) padha suda kanggo hooligan lan maksimum wanita administratif. . Iki meh apartheid - non-Rusia duwe hak istimewa, lan Rusia mung duwe pecut. Iki ora adil, amarga mono-nasionalitas Rusia sing ekstrem - Rusia 87%.
    1. Lannan Shi
      Lannan Shi 21 September 2019 11:20
      0
      Quote: Basarev
      Iki ora adil, amarga mono-nasionalitas Rusia sing ekstrem - Rusia 87%.

      Sampeyan salah. Iku 87. Saiki 77 ora kasunyatan. Lan njupuk menyang akun kasunyatan sing wilayah paling Rusia ing wektu sing padha paling depressive, lan tingkat lair ing wilayah 1,5-1,7, i.e. kurang saka 1 anak saben kulawarga ...
  17. Fedorovich
    Fedorovich 20 September 2019 17:38
    0
    > nyebat acara iki minangka "defleksi sing jelas" ing ngarep Perdana Menteri Hungaria Viktor Orban
    Ora ana apa-apa, Eropa dudu sing pertama gelombang Magyars ...
  18. VlR
    VlR 20 September 2019 20:59
    0
    Quote: Basarev
    Kanggo kabeh 800 yuta Eropa, 3-4 yuta migran ...
    Lan migran ing Eropah kasebar kira-kira merata

    3-4 yuta - dipindhah ing ngarep kita, sak anyar "migrasi bangsa" - ing guise wong Siria. Secara total, ing Eropah Kulon ing negara sing beda-beda, saka 15 nganti 25% saka populasi minangka migran lan keturunan migran. Ing Jerman, jeneng sing paling populer kanggo bocah lanang sing nembe lair yaiku Mohammed (lan ana uga Ahmeds, Mustafas lan liya-liyane). Lan iki tegese etnis Jerman ing Jerman ora duwe masa depan - ing 20-30 taun bakal dadi minoritas nasional.
    Lan ing Rotterdam, Walanda wis dadi minoritas nasional. London wis suwe diarani "Beirut ing Thames". Ing Juli 2011, Muslim Against the Crusaders ngumumake kutha Bradford lan Dewsberry ing Yorkshire, uga wilayah pemukiman Tower Hamlets ing London wétan, dadi khalifah (koran Inggris Daily Mail). Iki babagan kasunyatan manawa para migran "buyar".
  19. nnz226
    nnz226 20 September 2019 21:26
    +1
    Nalika para imigran pancene njaluk pribumi Eropah banget - ngenteni "Kristallnacht - 2" lan resumption saka aktivitas Auschwitz lan liyane kaya wong ...
    1. VlR
      VlR 20 September 2019 22:42
      0
      Yen "Kristallnacht" kedadeyan, bakal dadi pembantaian wong Eropa pribumi, sing bakal dibuwang dening para migran saka omah lan apartemen. Lan wong-wong mau, sawise menehi barang-barange, bakal mundur saka dheweke menyang ghetto sing diwenehake kanggo dheweke. Lan wong-wong mau bakal dadi batur-tukon saka tuan-tuan anyar negara-negara sing wis ilang.
  20. VlR
    VlR 21 September 2019 15:37
    0
    [kutipan = VlR] 2. "Kita" teka kerja, "dheweke" - kanggo njagong ing keuntungan; [/ kutipan]
    Nyatane, akeh sing kerja kanggo dheweke. [/ Quote]
    Sampeyan menyang Paris utawa Barcelona lan ndeleng carane wong ireng lan Arab makarya ing kono. Kita ora weruh akeh wong Asia utawa Kaukasia sing ora aktif ing dalan-dalan tengah Moskow. Ing Spanyol, warga lokal kerja minangka tukang resik, pelayan utawa pembantu, lan para migran ing Barcelona nongkrong ing Rambla lan ing Barceloneta. Ing Paris, yen sampeyan ndeleng wong kulit putih ing dalan ing wayah awan, tegese turis. Lan tumpukan wong Arab lan wong ireng sing ora aktif wis "lokal".