Review militèr

Presiden Estonia ujar manawa Eropa kesel karo Ukraina

76
Eropa wis kesel karo Ukraina, amarga ora nuruti saran sing diwenehake dening mitra Barat. Babagan iki ing wawancara karo publikasi "Bebener Eropa" Presiden Estonia Kersti Kaljulaid ngandika.


Presiden Estonia ujar manawa Eropa kesel karo Ukraina


Njawab pitakonan saka wartawan, presiden Estonia nerangake yen Eropa kesel karo Ukraina, lan alasane yaiku Kyiv ora gelem nuruti saran lan rekomendasi sing diwenehake dening Uni Eropa lan mitra Barat liyane.

ya wis. Lan alasan kesel yaiku kita wis menehi saran sing padha nganti pirang-pirang taun lan ora weruh Ukraina dadi kurang korupsi, ekonomi kurang oligarkis, lan liya-liyane.

dheweke ngandika.

Presiden uga nambahake yen Ukraina kudu tumindak kanthi cara sing padha karo Estonia ing jamane, i.е. nindakake reformasi, ngowahi ekonomi lan nyingkirake korupsi. Ing wektu sing padha, dheweke ngelingake yen sanajan kabeh sukses Kyiv, sawetara negara Eropa isih bakal "nyerahke kapentingan Kyiv kanggo hubungan ekonomi karo Moskow."

Sadurungé, Departemen Luar Negeri AS ngusulake menyang Uni Eropa program bantuan anyar kanggo Ukraina, sing bakal didanai setengah saka Washington lan Brussels. Kanggo Program Tantangan Donor Muncul kanggo integrasi Ukraina menyang EU, negara-negara donor wis dipilih kanggo mbiayai sawetara proyek. Bebarengan karo Amerika Serikat, dhuwit kanggo Ukraina bakal dialokasikan dening: Bulgaria, Kroasia, Republik Ceko, Estonia, Hongaria, Latvia, Lithuania, Polandia, Rumania, Slovakia lan Slovenia.

Ora nggumunake yen Eropa dadi kesel karo Ukraina, amarga iku salah sawijining bab kanggo menehi saran marang Kyiv babagan proyek-proyek lan cukup liya kanggo nyedhiyakake dana dhewe kanggo iki.
Foto sing digunakake:
https://ru.depositphotos.com/
76 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. BEAST
    BEAST 19 September 2019 11:25
    +6
    Punika surprise! belay
    Non-sadulur "ngadeg ing tembok" nglindhungi Eropah saka aggressors Rusia ... lan padha diwènèhaké Gorchichnik. ngguyu
    1. Svarog
      Svarog 19 September 2019 11:28
      +1
      Kutipan: St. John's wort
      Punika surprise! belay

      Ya, iku mung kanggo samesthine. Wong Eropa ngerti ngitung dhuwit.
      1. Thrall
        Thrall 19 September 2019 11:39
        +9
        Presiden Estonia Kersti Kaljulaid

        Urip munggah. Estonia ngandika atas jenenge kabeh Eropah eseman
        Apa bener presidene?eseman
        1. Tatiana
          Tatiana 19 September 2019 12:52
          +5
          "Lan alasan kesel yaiku kita wis menehi saran sing padha nganti pirang-pirang taun lan ora weruh Ukraina dadi kurang korupsi, ekonomi kurang oligarkis, lan liya-liyane," ujare Presiden Estonia Kersti Kaljulaid.

          Présidhèn Estonia Kersti Kaljulaid iki dhéwé minangka wong munafik liberoid (borjuis) "banderoid-forest-brotherly" oportunistik kanthi ideologi Nazi ing otaké, sing ora nate ndadékaké perdamaian lan kamakmuran ing negara kasebut!
          Dheweke dhewe tansah ngandika siji bab lan banjur nindakake soko temen beda - loro ing hubungan kanggo Rusia, ing hubungan kanggo Ukraina, lan ing.
          Dheweke ora duwe iman! Dadi: saka tengah nganti setengah. Dheweke mung promosi awake menyang Kulon.

          Iki carane, ing intine, kabeh politisi liberoid profesional, nyewa pejabat globalis Amerika transnasional ing Kulon, katon kaya. Wong-wong mau dhewe sing nyurung penduduk nganti ambruk negarane, banjur menyang grumbulan - dheweke kandha, "Nanging apa sing kudu kita lakoni?! Kita ora kudu disalahake apa-apa!"
          1. tihonmarine
            tihonmarine 19 September 2019 14:48
            +5
            Kutipan: Tatyana
            Présidhèn Estonia Kersti Kaljulaid iki dhéwé minangka wong munafik liberoid (borjuis) "banderoid-forest-brotherly" kanthi ideologi Nazi ing otaké.

            Nanging, dheweke luwih "Euro-Atlantik" amarga wis manggon ing Brussels suwene 13 taun lan kerja ing Uni Eropa, dheweke kebak ideologie, lan kanthi "suplai" Uni Eropa, dheweke diangkat dadi presiden. Estonia.
            1. Tatiana
              Tatiana 19 September 2019 15:45
              -1
              Kutipan saka tihonmarine
              Nanging, dheweke luwih "Euro-Atlantik" amarga wis manggon ing Brussels suwene 13 taun lan kerja ing Uni Eropa, dheweke kebak ideologie, lan kanthi "suplai" Uni Eropa, dheweke diangkat dadi presiden. Estonia.

              Aku malah bakal ujar manawa dheweke minangka perwujudan transatlantik kepentingan AS ing Eropa.

              Foto militer AS nganggo gendéra AS ing latar mburi Ivangorod Rusia sing wewatesan karo Estonia.
              Foto kasebut dijupuk dening Amerika ing Februari 2017 sawise latihan NATO ing Estonia.
              Prajurit AS duwe gaman ing tangane lan padha nganggo seragam kamuflase putih. Ketoke Amerika seneng banget nglawan Rusia saka jembatan Estonia.
        2. venik
          venik 19 September 2019 12:57
          +4
          Quote: Thrall
          Urip munggah. Estonia ngandika atas jenenge kabeh Eropah

          ========
          Ma-a-a-lankaya, nanging o-ch-ch-chen goo-o-o-o-rdaya Esto-o-o-o-niya - ne ho-o-o-che-at d-el-ytsa pod-a-a-chami Bruce-s-s-ale karo sawetara -o-oh banjur ana Ukraina-lan-liyane !!! wassat
          Dhewe-lan-aku ora hut-a-a-a-et!!!
      2. venik
        venik 19 September 2019 12:54
        +3
        Kutipan saka Svarog
        Ya, iku mung kanggo samesthine. Wong Eropa ngerti ngitung dhuwit.

        ==========
        Kajaba iku, kabeh negara kasebut (Bulgaria, Kroasia, Republik Ceko, Estonia, Hongaria, Latvia, Lithuania, Polandia, Rumania, Slowakia lan Slovenia) dudu "donor" dhewe, nanging "panampa" - i.e. Dheweke gumantung marang "handout" saka Jerman, Prancis lan Inggris Raya (sing terakhir uga mutusake kanggo nyingkirake "ballast" kanthi ninggalake EU!). Nah, ing ngendi maneh bisa "nuduhake" "bantuan kamanungsan" karo Ukrainia ?? Dhewe - ORA CUKUP !!! Nyuwun
    2. Egorovich
      Egorovich 19 September 2019 11:37
      +5
      Aku bisa mbayangno pira dhuwit sub-negara iki ing wangun Lithuania, Latvia, Estonia, Romania, Bulgaria lan liya-liyane sing dijenengi bakal nyedhiakke kanggo bantuan Ukraina. ngguyu , lol , mandheg , Nyuwun , belay .
      1. SERGEY SERGEEVICS
        SERGEY SERGEEVICS 19 September 2019 11:50
        +6
        Aku bisa mbayangno pinten dhuwit sub-negara iki bakal nyedhiakke
        Ya, ora ana sing bakal menehi apa-apa, negara kasebut dhewe nggoleki wong sing bakal menehi.
        1. ora pati
          ora pati 19 September 2019 13:07
          +1
          Iku mung isin sing tinimbang handouts saka ketel umum, kang Estonia bisa nampa dhewe, iku dipeksa kanggo Nihan metu uga kanggo sugih, nanging khayal Ukraina. recourse
        2. tihonmarine
          tihonmarine 19 September 2019 14:56
          +1
          Quote: SERGEY SERGEEVICS
          Ya, ora ana sing bakal menehi apa-apa, negara kasebut dhewe nggoleki wong sing bakal menehi.

          Estonia, aku ngerti manawa, lungguh ing subsidi EU, kabeh dalan, sekolah, rumah sakit, railway kabeh dadi ing beyo saka EU, ora ana dhuwit menyang Ukraina, ana sawetara jenis bantuan kamanungsan, uga, lan yen ana soko. ditinggalake ing depot senjata sing ora dicolong sawise USSR.
      2. Tochilka
        Tochilka 19 September 2019 14:57
        0
        Satus euro, saka saben! ora kurang))))
    3. Sarmat Sanych
      Sarmat Sanych 19 September 2019 13:05
      +1
      Wis ana babagan "vnsmirsnami"ngguyu?
  2. Victor_B
    Victor_B 19 September 2019 11:27
    +6
    Oh-bal-bocah!
    Sprats wiwit guess soko!
    Eeeestoontsyy!
    Gulu cendhak, nanging ukiran cilik!
    1. Andrey Chistyakov
      Andrey Chistyakov 19 September 2019 11:32
      +5
      Kutipan saka: Victor_B
      Oh-bal-bocah!
      Sprats wiwit guess soko!

      Sawise 5 taun, padha apik.
  3. Timon2155
    Timon2155 19 September 2019 11:28
    +4
    Ora ana wonder dheweke ngunjungi kita))) Katon kaya "ngolah" norma))))
    1. Tima62
      Tima62 19 September 2019 12:13
      +3
      Perjalanan ora mbantu, kita padha bungah-bungah awal. Pers Estonia nulis kanthi cara sing beda:
      Presiden Estonia Kersti Kaljulaid, sajrone kunjungan rong dina menyang Ukraina minggu kepungkur, menehi wawancara ing sela-sela forum Strategi Eropa Yalta taunan menyang publikasi Ukrainia Evropeyskaya Pravda, ing ngendi dheweke mratelakake panemune babagan sawetara masalah topikal. Wektu iki kita ora bakal bisa ngomong, "Oke, ana kedadeyan sing ala ing 2014, nanging ayo nerusake." Yen kita ngulu Georgia, yen kita ngulu Crimea, bakal ana garis abang sabanjure sing bakal dilewati Rusia, "ujare kepala negara Estonia.
      Nalika aku komunikasi karo mitra Eropa, aku tansah ngomong: Ukraina iku khusus. Sampeyan duwe masyarakat sipil sing luar biasa kuwat sing ora kudu disepelekake. Mulane sampeyan beda karo kabeh negara sing biyen dadi bagean saka Uni Soviet. Ing kabeh tilas republik Soviet liyane, kajaba negara-negara Baltik, ora cukup media gratis, ora ana demokrasi sing cukup, amarga dheweke ora duwe cukup lemah kanggo mbangun negara bebas, kanggo reformasi pasar. Lan ing Ukraina iku!

      Supaya ing kuping Ukrainians sings affectionately.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Jager
          Jager 19 September 2019 12:38
          +1
          Klarifikasi penting - kanthi sukarela lan nganti oyod))
      2. bukak
        bukak 19 September 2019 15:05
        0
        Cuckoo muji jago ... Nanging, Ukraina lan Estonia lan liya-liyane. sadulur ing misfortune ora bakal bosen nangis bab pendhudhukan Russian abad-lawas.
        1. ltc35
          ltc35 19 September 2019 16:26
          -1
          kesel. kudune. Nalika padha mandheg nampa handout.
      3. tihonmarine
        tihonmarine 19 September 2019 15:28
        -1
        Kutipan saka Tima62
        Supaya ing kuping Ukrainians dheweke sings

        Lan urip saya saya elek. Maju ... menyang soko.
  4. Andrey Chistyakov
    Andrey Chistyakov 19 September 2019 11:28
    -1
    Inggih, inggih. Kita narik, kita ora bisa narik.
  5. 210okv
    210okv 19 September 2019 11:29
    +1
    Inggih, dhasar bener. Ayo padha nyimpen.. Mung carane dheweke bakal nerangake marang wargane menyang ngendi dhuwite diarahake..
  6. Dr. Barmaley
    Dr. Barmaley 19 September 2019 11:30
    +3
    Presiden Estonia nerangake yen Eropa kesel karo Ukraina

    Ing "Peacemaker" dheweke! Isih nyusup dhengkul njaluk lemak!
  7. Valter1364
    Valter1364 19 September 2019 11:30
    +3
    Sawetara reaksi cepet sing luar biasa saka "Macan Baltik". Ora padha karo dina Angkatan Udara, nalika paratroopers nggantung ing langit telung dina.
  8. mouse
    mouse 19 September 2019 11:31
    +3
    Bebarengan karo Amerika Serikat, dhuwit kanggo Ukraina bakal dialokasikan dening: Bulgaria, Kroasia, Republik Ceko, Estonia, Hongaria, Latvia, Lithuania, Polandia, Rumania, Slowakia lan Slovenia.

    Opo carane!!! lan langsung koper tanpa gagang dadi abot ... nglirik
    1. novel66
      novel66 19 September 2019 11:35
      +8
      bajingan sponsor wong sing ora duwe omah??? iki asli!!! Vasya. Hey hi
      1. mouse
        mouse 19 September 2019 11:45
        +1
        Sehat! hi
        apa nakal sponsor wong sing ora duwe omah?

        wong nakal ora seneng prospek kaya ngono, kekeselen langsung nyerang ... ngguyu
        dheweke pengin apikan karo biaya wong liya ... nglirik
        1. novel66
          novel66 19 September 2019 11:49
          +2
          Aku arep ngrebut dhuwit kanggo aku .. lan iki kacau !!
      2. Avis-bis
        Avis-bis 19 September 2019 12:09
        +3
        Kutipan: novel66
        bajingan sponsor wong sing ora duwe omah??? iki asli!!! Vasya. Hey hi

        Ya, Cekoslovakia lan Slovenia mesthi ora bisa diarani pengemis.
        1. novel66
          novel66 19 September 2019 12:13
          +3
          sing. padha ora ketompo ?? lol
          1. Avis-bis
            Avis-bis 19 September 2019 12:48
            +1
            Kutipan: novel66
            sing. padha ora ketompo ?? lol

            Apa padha ala amarga saka verbiage sawetara lik, iku ora cetha kanggo sapa kanggo menehi dhuwit ing salawas-lawase? Aku mung ngeweruhi sing standar urip ing Slovenia iku salah siji sing paling dhuwur ing mantan. kamp sosialis. Bebarengan, kanthi cara, karo Republik Ceko lan Slowakia, padha manggoni telung garis jejer ing pungkasan 2018 - 35-37 ewu dolar per kapita. Israel, kanggo comparison, wis ewu 38. Iki miturut IMF. Ana liyane, nanging aku gambar padha ana. Lan iki tanpa model prilaku Polandia.
            1. novel66
              novel66 19 September 2019 12:50
              0
              ketoke, padha isih ora bisa gobble munggah emas kraton
      3. parkello
        parkello 19 September 2019 13:38
        +1
        Aku kaget Nyuwun padha nyathet negara-negara Uni Eropa sing paling miskin .. Bulgaria, Estonia, Romania, Latvia, Lithuania .. yen mung Albania digawa lan FYROM (mantan Republik Bgoslavia Monkeydonia) ... kita ora pengin nglilani wong-wong mau menyang Yunani, utamané Bulgaria lan Albania .. isih crawled banjur padha bakal finance Ukraina .... Aku wonder ngendi? dhaptar dhaptar negara paling miskin ing Uni Eropa. padha mbokmenawa mutusaké kanggo dibagi Gazprom "pipa" .. padha bakal njupuk adoh kontrol liwat GTS saka Velikoukrov. lan mbayar mati.
  9. roket757
    roket757 19 September 2019 11:31
    +2
    Alasan kanggo lemes yaiku kita wis menehi saran sing padha nganti pirang-pirang taun lan ora weruh Ukraina dadi kurang korupsi, ekonomi kurang oligarkis, lan liya-liyane.

    "sateruse" luwih elek / mbebayani, yen sampeyan ndeleng kanthi teliti!
    1. novel66
      novel66 19 September 2019 11:36
      +1
      babagan "lan sateruse ..." Kabel apik! Vitya hi
      1. roket757
        roket757 19 September 2019 11:59
        0
        Kutipan: novel66
        babagan "lan sateruse ..." Kabel apik! Vitya hi

        Lan sadurunge wong kita teka luwih cepet lan katon luwih jero!!!
        Kanggo sedulur-sedulur saka pesisir Baltik, sing penting ORA NGrungokake Nasehat! lan iku penting / ngina kanggo kita sing sederek lan kanca-kanca wis rampung edan lan temenan tindak salah ing ngendi padha kudu .... extremism nasionalis gampang develops menyang soko luwih elek! lan dheweke wis duwe iki tanpa ukuran, utamane amarga masyarakat nampa iki meh normal ... paling ora ngidini fasis "mrentah pertunjukan"!
  10. rotmistr60
    rotmistr60 19 September 2019 11:32
    +3
    Bebarengan karo Amerika Serikat, dhuwit kanggo Ukraina bakal dialokasikan dening: Bulgaria, Kroasia, Republik Ceko, Estonia, Hongaria, Latvia, Lithuania, Polandia, Rumania, Slowakia lan Slovenia.
    Saliyane ing Polandia lan Republik Ceko, uga, bisa uga Hongaria, liyane kudu bantuan. Mulane "kelelahan" saka Ukraina.
  11. Sergey39
    Sergey39 19 September 2019 11:34
    +2
    "Hegemon" saka Eropah ing nesu.
  12. AS Ivanov.
    AS Ivanov. 19 September 2019 11:35
    0
    Negara dadi pengemis. Pengemis ora disenengi ing ngendi wae.
  13. Fantazer911
    Fantazer911 19 September 2019 11:36
    +3
    negara donor wis dipilih kanggo mbiayai sawetara proyek. Bebarengan karo Amerika Serikat, dhuwit kanggo Ukraina bakal dialokasikan dening: Bulgaria, Kroasia, Republik Ceko, Estonia, Hongaria, Latvia, Lithuania, Polandia, Rumania, Slovakia lan Slovenia.

    Lan Jerman, kaya aku ngerti, nolak ukroutopia kanthi alasan ekonomi sing paling lemah, nanging Estonia, sebaliknya, duwe paling kuat, kaya negara liya saka dhaptar ing ndhuwur?
  14. Zhan
    Zhan 19 September 2019 11:42
    +1
    ngguyu
    Kanthi saran, dheweke wis mimpin Ukraina menyang papan sing ora sopan. Dheweke uga menehi saran. Woy reformis. Bubar, ana artikel ing VO babagan kahanan demografi lan ekonomi ing suku. Kahanan iku adoh saka panglipur.
    Banjur ana kewajiban finansial kanggo pangembangan Ukraina.
  15. Ka-52
    Ka-52 19 September 2019 11:42
    +3
    dhuwit kanggo Ukraina bakal diparengake dening: Bulgaria, Kroasia, Republik Ceko, Estonia, Hongaria, Latvia, Lithuania, Polandia, Romania, Slovakia lan Slovenia.

    negara paling sugih ing Eropah. Utamané Bulgaria, Romania lan tapel wates Baltik ngguyu
  16. Invoice
    Invoice 19 September 2019 11:47
    +1
    Sadurunge Departemen Luar Negeri AS ngusulake program pitulung Uni Eropa anyar menyang Ukraina, sing bakal dibiayai setengah dening Washington lan Brussels.

    Dheweke menehi sponsor kanggo Ukraina kanthi biaya EU !!! Oh nggih ngguyu dhuwit EU, nanging padha bakal ngginakaken ing program Amer ngguyu Banget ora kasengsem
  17. langit strike fighter
    langit strike fighter 19 September 2019 11:47
    +3
    Bebarengan karo Amerika Serikat, dhuwit kanggo Ukraina bakal dialokasikan dening: Bulgaria, Kroasia, Republik Ceko, Estonia, Hongaria, Latvia, Lithuania, Polandia, Rumania, Slowakia lan Slovenia.

    Lan sing dakkarepake. Sing utama yaiku dudu Rusia sing mbayar, lan ora ana sing kepengin weruh apa sing kesel Estonia.
  18. SERGEY SERGEEVICS
    SERGEY SERGEEVICS 19 September 2019 11:54
    +1
    Amerika Serikat bakal nyedhiyakake dhuwit kanggo Ukraina: Bulgaria, Kroasia, Republik Ceko, Estonia, Hongaria, Latvia, Lithuania, Polandia, Rumania, Slovakia lan Slovenia.
    Mung ing ngendi, negara-negara iki, bakal njupuk dhuwit iki, dheweke dhewe nggoleki wong sing menehi apa-apa, dheweke dhewe melu parasit.
  19. tukang cukur Siberia
    tukang cukur Siberia 19 September 2019 12:00
    +4
    Aku seneng karo dhaptar negara donor!))) Saliyane ing Republik Ceko, miturut pendapatku, liyane kabeh "amputasi" dhewe)))
  20. Yura
    Yura 19 September 2019 12:01
    +2
    Estonia, Latvia, Lithuania, Bulgaria - negara donor? Ing hubungan kanggo Ukraina? Mlumpat mandiri. Self-conceit saka Lady iki mati ukuran, impudence banget, dheweke malah ora nimbang iku perlu kanggo jeneng negara karo bantuan donor kanggo Estonia lan negara paweling liyane, dheweke arep unfasten Ukraina.
    1. Yura
      Yura 19 September 2019 12:08
      +3
      Ya, aku kelalen nulis - Aku mung sinau saka wawancara iki yen Jerman, Prancis lan negara-negara Uni Eropa liyane minangka koloni Estonia. Sialan, apa sing kedadeyan, apa sing kedadeyan !!! ngguyu
  21. yowis
    yowis 19 September 2019 12:02
    +1
    Show kudu terus. Presiden Estonia mung ora duwe rasa humor. Mengkono. Ing ndonya, Ukraina, Estonia dudu Eropa. Lan kabeh "Eropa" minangka sakabehe uga ora cukup.
    1. Olya Tsako
      Olya Tsako 19 September 2019 12:19
      +3
      Ing USSR, Sekretaris 1 Komite Pusat Partai Komunis Estonia ana ing posisi kaping limalas saka Sekretaris Jenderal Komite Pusat CPSU. Kapindho tansah Sekretaris Komite Pusat Partai Komunis Ukraina.
      Lan saiki presiden amorf Estonia mulang dheweke cublak, kolega incapacitated guna, dening kasempatan lan karsane NATO, kapilih dening presiden Ukraina Carane wong wuta carousing.
  22. Antares
    Antares 19 September 2019 12:21
    +2
    Eropa wis kesel karo Ukraina, amarga ora nuruti saran sing diwenehake dening mitra Barat. Iki dikandhakake dening Presiden Estonia Kersti Kaljulaid ing wawancara karo Pravda Eropa.

    Aku bakal miwiti karo sumber asli ing Rusia
    Media - "European Truth" (Ukraina)
    https://www.eurointegration.com.ua/rus/interview/2019/09/18/7100898/
    Iki minangka wawancara karo Presiden Estonia Kersti Kaljulaid
    Pitakonan ditakoni dening wartawan publikasi kasebut
    SERGEY SIDORENKO. Artikel iki ora bab EU lemes saka Ukraina. Iki minangka paragraf sing dijupuk saka konteks kanggo media Rusia (uga, tren yaiku Ukraina ...)
    Judhul artikel
    Presiden Estonia: Zelensky milih reformasi cepet? Banjur pemerintah sampeyan mesthi bakal nggawe kesalahan
    Pitakonan ana babagan persamaan reformasi antarane negara.
    Ing wektu sing padha, dheweke dhewe ngandika bab reformasi peradilan sing ora kudu pindhah menyang Dewan Eropah. Iku luwih apik kanggo nindakake apa sing perlu kanggo Ukrainians piyambak.
    Ing paragraf babagan "kelelahan" syarat biasa. Korupsi lan reformasi.
    Kesel karo Ukraina ora mengaruhi posisi EU ing hubungane karo Federasi Rusia. Kesalahan perang Rusia-Georgia wis digatekake, 3 sasi diganti karo perang sanksi 5 taun. Ukraina mung alesan.
    Présidhèn dhéwé ngalembana upaya présidhèn anyar, kacepetan kerja parlemen, negara lan rakyat, lan uga njlentrehake kontradiksi sing ana hubungane karo pernyataan salah sawijining politisi.
    Penulis kudu njlentrehake yen dheweke ora NEGARA! Dheweke mangsuli pitakone Sidorenko babagan kekeselen
    "Kita ngucapke matur nuwun kanggo dhukungan tanpa syarat Estonia, nanging kekeselen Ukraina katon akeh ing Eropa sing luwih akeh.
    - Ya. Lan alasan kesel yaiku kita wis menehi saran sing padha nganti pirang-pirang taun lan ora weruh Ukraina dadi kurang korupsi, ekonomi kurang oligarkis, lan liya-liyane.
    Mula, wajar yen pitakonan-pitakonan kasebut muncul. Tugas pamrentah anyar yaiku nuduhake yen saiki pembangunan bakal luwih cepet.
    Aku pengin nandheske yen iki ora ateges ora ana sing ditindakake nganti saiki. Kosok baline, reformasi sing ditindakake ing taun-taun pungkasan wis nggawe dhasar kanggo entuk asil saiki. Nanging, saiki entuk asil iki penting banget.
    - Aku mung wedi yen sanajan Ukraina nuduhake sukses ing perang nglawan korupsi, ing reformasi peradilan, sawetara negara anggota EU isih bakal siap kanggo kurban kapentingan kita kanggo hubungan ekonomi karo Rusia.
    “Mesthi wae. Kita wong Estonia ngerti banget babagan iki.

    (ing pitakonan wartawan ireng)
    Iki carane nulis berita..
    lan ora dijupuk metu saka konteks, nggawe lelucon ing wangun Piece saka teks karo tutugan dhewe.
    1. Jager
      Jager 19 September 2019 12:43
      0
      Intine ora owah.
  23. Lexey
    Lexey 19 September 2019 12:52
    0
    Aku wonder yen padha duwe kabeh wanita dadi medeni utawa mung presiden?
    1. Piramidon
      Piramidon 19 September 2019 14:05
      0
      Kutipan: Lexey
      Aku wonder yen padha duwe kabeh wanita dadi medeni utawa mung presiden?

      Iki minangka asil saka inses.
    2. yowis
      yowis 19 September 2019 23:04
      0
      Presiden dudu wanita, nanging presiden. Iki minangka fungsi sing beda.
  24. xax
    xax 19 September 2019 13:34
    +1
    Tanpa pangecualian, kabeh "sedulur ing misfortune" sing slamet saka "pendudukan Soviet" ing wektu sing wis lungguh ing ati, kalebu Estonia. Kabeh suku nir iki wis kesel.
  25. alexr2005
    alexr2005 19 September 2019 13:38
    0
    AS lan Eropa ora bakal nglilani Ukraina. Ing 50 taun, meh ora ana sing bakal nganggo basa Rusia, lan iki tugas utama. Saka kabeh negara Eropah Wétan, Rusia meh mati, lan padha nggawa Inggris kanggo ngganti. Sing padha bakal kelakon karo Ukraina.
    1. bukak
      bukak 19 September 2019 15:21
      +2
      Dadi apa? Dheweke mati kaya ngono, yen mung ora mambu, njupuk apa wae lan tindakake kabijakan adhedhasar kedadeyan lan ora nangis babagan masa lalu.
      1. Vasyan1971
        Vasyan1971 19 September 2019 17:45
        -1
        Quote: bukhach
        Dheweke mati kaya ngono, yen dheweke ora mambu.

        Nanging tanpa iki - ora ana cara ...
        1. bukak
          bukak 21 September 2019 06:04
          +1
          Iku mesthi mambu!
  26. Ham
    Ham 19 September 2019 13:43
    +1
    "..... dhuwit kanggo Ukraina bakal dialokasikan dening: Bulgaria, Kroasia, Republik Ceko, Estonia, Hongaria, Latvia, Lithuania, Polandia, Rumania, Slovakia lan Slovenia ...."

    Dear, piye carane sampeyan ora ngira?
    Iki minangka dhaptar negara sing duwe tampilan ing wilayah Ukraina....
    Ing kene dheweke bakal dibagi lan nyedhiakke dhuwit ... saben bagean dhewe ...
    1. Avis-bis
      Avis-bis 19 September 2019 14:04
      0
      Kutipan saka HAM
      Kroasia, Republik Ceko, Estonia, Latvia, Lithuania, Polandia, Rumania, Slovenia...."

      dhaptar negara sing duwe tampilan ing wilayah Ukraina....

      ???
  27. Piramidon
    Piramidon 19 September 2019 14:03
    0
    Presiden Estonia ujar manawa Eropa kesel karo Ukraina

    Pancen, Ukraina saiki kanggo EU - koper tanpa gagang. Lan aku ora pengin nggawa maneh lan aku ora pengin ninggalake. Ing endi maneh dheweke bakal nemokake bungkus sing kaya ngono kanggo ngubur Rusia kanthi kegilaan kaya ngono.
  28. gurzuf
    gurzuf 19 September 2019 14:27
    +1
    Kurats wis kesel Ukrainians! Tumindakmu pancen lucu, Gusti!
  29. Romanenko
    Romanenko 19 September 2019 14:41
    0
    Kanggo Ukraina, mung luck yen Rusia ora bisa, utawa sesuai karo kabutuhan kalangan politik tartamtu, ora pengin dadi pemasok produk, lan dudu stasiun bensin ing Eropa, mula, nalika komunikasi karo Rusia lan Rusia. , sawetara mbandhingake isih ditindakake.
    Yen bunderan sing ngatur ing Rusia dumadakan, kanthi ora sengaja, kasengsem ing pasokan produk lan dudu bahan mentah, Ukraina bisa uga wis lali.
  30. awu
    awu 19 September 2019 15:47
    0
    "Bebarengan karo Amerika Serikat, dhuwit bakal dialokasikan menyang Ukraina dening: Bulgaria, Kroasia, Republik Ceko, Estonia, Hongaria, Latvia, Lithuania, Polandia, Rumania, Slowakia lan Slovenia." - Yankees milih sing paling "sugih" lan "teknologi" dikembangaké sponsor kanggo Reruntuhan.
  31. NF68
    NF68 19 September 2019 15:59
    0
    Oh tenan? Ora nganti 6 taun kepungkur, Eropa wis kesel.
  32. faterdom
    faterdom 19 September 2019 17:03
    +2
    Slamet: kanggo Ukraina, Estonia wis dadi "mitra Kulon" senior! Yen mung ora Rusia, nanging sapa wae ...
    1. Vasyan1971
      Vasyan1971 19 September 2019 17:43
      0
      Kutipan saka faterdom
      Estonia wis dadi "mitra Kulon" senior kanggo Ukraina!

      Lan penasehat sing ora bisa dibantah.
  33. Vasyan1971
    Vasyan1971 19 September 2019 17:42
    0
    Lan alasan kesel yaiku kita wis menehi saran sing padha nganti pirang-pirang taun lan ora weruh Ukraina dadi kurang korupsi, ekonomi kurang oligarkis, lan liya-liyane.

    Utamane nrenyuhake yaiku "WE". Dheweke dhewe njagong ing nyedhot sing nyenyet, lan ing kana dheweke menehi saran!
    ... kanggo integrasi Ukraina menyang EU, negara donor wis dipilih kanggo mbiayai sawetara proyek. Bebarengan karo Amerika Serikat, dhuwit kanggo Ukraina bakal dialokasikan dening: Bulgaria, Kroasia, Republik Ceko, Estonia, Hongaria, Latvia, Lithuania, Polandia, Rumania, Slovakia lan Slovenia.

    Dhaptar donor-philanthropists nyengsemaken. Kanthi donya ing senar - tali telanjang.
  34. Inquisitor
    Inquisitor 19 September 2019 18:47
    +2
    Iki bisa dikandhakake dening Jerman lan ora dening doormat sing cedhak karo Eropa, sing dhewe ing Eropa lenggah kaya manuk ing gulu negara maju.
    PS mug elek...
  35. LeonidL
    LeonidL 19 September 2019 21:40
    -1
    Ketoke, Estonia nyingkirake korupsi nalika nyingkirake industri? Provinsi sing manggon ing remah-remah saka meja anggota EU sing kuwat lan nyedhiyakake tenaga kerja ing saindenging jagad.
    1. yowis
      yowis 19 September 2019 23:05
      -3
      Miturut logika sampeyan: yen ana korupsi ing Federasi Rusia (sing diterjemahake minangka "nyolong"), banjur ana industri ing Federasi Rusia.
  36. poplar 7
    poplar 7 20 September 2019 09:51
    0
    apik tenan!!!