Review militèr

Apa sing dikenal babagan senjata kanggo Su-57

49
Perspektif penerbangan Komplek penerbangan garis ngarep kalebu ora mung pesawat tempur Su-57 generasi kalima. Kanggo ngatasi misi pertempuran, pesawat kasebut kudu nggunakake macem-macem gaman saka kabeh kelas lan jinis utama. Dhaptar senjata sing tepat kanggo pejuang anyar tetep ora dingerteni, nanging saka wektu kanggo wektu ana macem-macem laporan babagan iki.



Pejuang Su-57. Foto UAC / uacrussia.ru


rencana gedhe


Sawetara wulan kepungkur, kontrak ditandatangani kanggo produksi serial pesawat Su-57 kanggo Angkatan Udara Rusia. Kira-kira ing wektu sing padha ana warta babagan produksi senjata penerbangan kanggo peralatan iki. Sawetara karya sing dibutuhake ing arah iki wis rampung, dene liyane bakal ditindakake ing mangsa ngarep.

Ing pertengahan Juni, Krasnaya Zvezda nerbitake pernyataan penting dening Letnan Jenderal Anatoly Gulyaev, kepala Direktorat Persenjataan Utama Angkatan Darat Rusia. Dheweke ujar manawa macem-macem ASP bakal dituku kanggo pesawat Su-57, kalebu. dimaksudaké kanggo nggunakake saka kompartemen kargo internal. Volume tuku produk kasebut cocog karo ukuran pesenan kanggo para pejuang.

Wis ana sawetara kontrak kanggo pasokan bagean ASP kanggo pejuang maju. Produk liyane ing taun ngarep kudu lulus tes negara, sawise iku uga bakal dadi subyek kontrak. Bagéyan saka sawetara amunisi saka PAK FA dites ora mung ing lapangan latihan, nanging uga nalika operasi Siria.

Ora suwe, direktur umum Tactical Missiles Corporation, Boris Obnosov, ngonfirmasi yen kontrak anyar kanggo produksi senjata pesawat khusus kanggo Su-57 bakal katon.


KS-172 rudal udara-ke-udara jarak adoh banget. Foto dening Wikimedia Commons


Mangkono, nalika Su-57 seri pisanan dipasrahake menyang Angkatan Udara, senjata anyar kanggo peralatan kasebut uga bakal katon. Ing wektu sing padha, rincian pangiriman kasebut tetep ora dingerteni. Ing warta paling anyar, kaya sadurunge, indeks tartamtu, volume tuku lan biaya ora katon. Nanging, warta anyar ngidini kita mbayangake bagean saka kisaran ASP kanggo para pejuang paling anyar.

Fasilitas onboard


Su-57 wis dibangun ing senjata. Ing kapasitas iki digunakake gun otomatis 30-mm anyar 9A1-4071K - versi modern saka GSH-30-1 kondhang lan pantes. Karakteristik taktik lan teknis utama bedhil ora owah sajrone modernisasi. Gun nggunakake feed sabuk lan nuduhake tingkat geni saka 1500 rds / min. Bisa digunakake kanggo nyerang target darat lan udara.

Gegayutan karo kabutuhan kanggo nyuda visibilitas radar, Su-57 nampa teluk senjata internal. Volume dhasar kanggo gaman dumunung ing sisih tengah lan mburi fuselage lan ditutupi karo flaps. Miturut macem-macem sumber, ing rong kompartemen ana papan kanggo gantung 8 senjata. Kanggo nggunakake senjata, bukaan jangka pendek saka "teluk bom" dibutuhake, sing ora duwe pengaruh sing signifikan ing visibilitas pesawat.

Yen perlu, ASP bisa diselehake ing sling njaba. Kanggo iki, wadhah sing bisa dicopot diwenehake ing sangisore swiwi lan fuselage. Kanthi bantuan, jumlah total titik penundaan tikel kaping pindho.


Rudal udara-kanggo-lumahing kulawarga Kh-38M. Foto Russianarms.ru


senjata sing kompatibel


Sadurunge, media domestik nglaporake manawa ing kerangka PAK FA, 14 conto anyar ASP saka macem-macem jinis lan kanggo macem-macem tujuan digawe. Nomer iki kalebu misil udara-ke-udara jarak cendhak nganti ekstra dawa, uga misil udara-ke-permukaan lan bom sing dipandu. Sawetara proyek kasebut wis dikenal, dene status liyane ora ditemtokake.

Miturut macem-macem sumber, akeh TSA bakal diangkut ing kompartemen internal. Bisa uga sawetara roket, sing ukurane gedhe, kudu digawa mung ing sling njaba.

Su-57 dianggep minangka fighter-bomber serbaguna, kang ndadékaké kanggo perlu kanggo nggunakake sawetara saka sudhut ASP. Kanthi bantuan senjata sing digantung, pesawat kasebut bakal bisa nyerang target udara ing macem-macem jarak, uga nyerang target darat utawa permukaan.

Rudal sing misuwur


Ketoke, Su-57 bakal bisa nggunakake rudal udara-ke-udara R-73, R-77 lan R-37, sing wis digunakake. Rudal jarak jauh anyar "810" wis samesthine. Kanggo pisanan, rudal ultra-long-range bisa mlebu ing beban amunisi pejuang domestik. Produk KS-172, sing bisa mabur 400 km, isih ana ing tahap pembangunan.


Rudal anti kapal Kh-35E. Foto dening Wikimedia Commons


Kanggo PAK FA lan peralatan penerbangan liyane, kulawarga rudal udara-menyang-permukaan Kh-38M wis dikembangake. Kulawarga kasebut adhedhasar platform umum kanthi pesawat udara, pembangkit listrik lan kontrol sing digabung. Papat misil saka garis iki dibedakake karo kepala homing lan muatan tempur. Kabeh wong golek duwe pandhu arah inersia, lan laser semi-aktif, radar aktif, televisi utawa sistem satelit digunakake kanggo panuntun dhumateng final. Rudal ing konfigurasi paling anyar (Kh-38MK) nggawa hulu ledak kluster, kabeh liyane - fragmentasi utawa penetrating dhuwur.

Jarak tembak maksimal rudal Kh-38M tekan 80 km. Kacepetan ing lintasan nganti M = 2,2. Kemungkinan tekan target yaiku 0,8. Kabeh rudal dawane 4,2 m lan bobote diluncurake 520 kg. Produk Kh-38M bakal bisa nggunakake ora mung Su-57, nanging uga pesawat taktis modern lan helikopter.

Ing wulan Mei taun iki, dikenal babagan pangembangan rudal anti-kapal anyar kanggo Su-57. Penampilan lan karakteristik dheweke ora dingerteni. Mung dilaporake yen ARGSN anyar dikembangake. Mesthine, pejuang kasebut bisa nggunakake rudal anti-kapal sing luwih lawas, kayata X-35U.

Ing tingkat gagasan paling umum, ing jaman kepungkur, kamungkinan nglengkapi Su-57 kanthi sistem rudal hipersonik sing janjeni. Nanging, proyek kasebut kalebu ing masa depan sing adoh, lan prospek nyata bakal tetep ora jelas kanggo wektu sing suwe.

Bom Janji


Ing arsenals Angkatan Aerospace Rusia ana bom unguided lan luwes saka nomer akeh jinis lan kaliber beda. Temenan, pesawat tempur multiguna Su-57 bakal bisa nggawa lan nggunakake paling ora sawetara produk kasebut. Nanging, nganti saiki mung siji model senjata bom sing wis resmi disebutake ing konteks program PAK FA.


Bom KAB-250 kanggo diselehake ing kompartemen kargo Su-57. Foto Arms-expo.ru


Ing wulan Mei, GNPP "Wilayah" (bagean saka KTRV) ngumumake yen bom dipandu KAB-57 bakal ditambahake menyang jangkauan ASP Su-250. Produk kasebut wis lulus kabeh tes sing dibutuhake lan wis siyap kanggo produksi massal. KAB-250 kanggo Su-57 beda karo bom liyane ing wangun elongated lan tundhuk karo watesan saka kompartemen kargo internal pesawat. Produk kasebut dawane 3,2 m, bobote 250 kg lan ngemot bahan peledak 127 kg. Bom kasebut dilengkapi sistem navigasi inersia lan satelit lan pencari termal.

Pesawat lan senjata


Tes penerbangan pesawat tempur Su-57 wis diterusake wiwit 2010. Bahan foto lan video wis bola-bali diterbitake wiwit iku, nanging peluncuran roket utawa tetes bom durung ditampilake. Kajaba iku, akeh informasi babagan senjata isih durung dingerteni, lan data sing kasedhiya minangka pecahan.

Ing jaman biyen, media kasebut ngrancang nggawe 14 conto TSA anyar khusus kanggo program PAK FA. Ora dingerteni carane akeh rencana kasebut ditindakake. Uga ora jelas kepiye rencana Angkatan Darat bisa diganti sajrone pirang-pirang taun. Ora bisa dipungkiri manawa sawetara persenjataan Su-57 sing wis direncanakake wis owah ing arah nyuda utawa nambah.

Nanging, pengamatan rahasia sing dibutuhake lan kekurangan informasi ing domain umum ora nyegah kelanjutan kerja. Ing sasi anyar, sawetara kontrak wis muncul kanggo sumber senjata anyar, lan rauh produk serial bakal pindhah menyang VKS. Sawisé iku, informasi mbukak anyar saka kapentingan gedhe bisa samesthine.
Pengarang:
49 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Lexus
    Lexus 20 September 2019 18:18
    -9
    Nganti saiki, ora ana sing anyar, sayangé, durung ditampilake. Lan, kanggo garis "terobosan" bom udhara, misale jek padha dipotong nganggo jigsaw, karakteristik kinerja ora luar biasa.
    1. Ora Rusia liberoid
      Ora Rusia liberoid 20 September 2019 18:25
      -1
      lan sampeyan ora perlu ngerti karakteristik kinerja su-57 ... kurang sampeyan ngerti, sing luwih apik sampeyan turu
      1. Lexus
        Lexus 20 September 2019 18:30
        -5
        Bakal panuku potensial uga "lack saka analog" ing driji kanggo mbuktekaken lan "feed sarapan"?
        1. Ora Rusia liberoid
          Ora Rusia liberoid 20 September 2019 19:59
          -3
          sing kudu didedikasikan
          1. 3danimal
            3danimal 21 September 2019 05:39
            +1
            Sing utama yaiku nyucikake. Banjur GOS ora dibutuhake kabeh)
            1. Ora Rusia liberoid
              Ora Rusia liberoid 21 September 2019 07:05
              -3
              consecrate otak, komentar pinter bakal
              1. 3danimal
                3danimal 21 September 2019 07:34
                0
                Cendekiawan sing misuwur ngandika
                1. Konstruktor68
                  Konstruktor68 21 September 2019 19:13
                  +5
                  Cendekiawan sing misuwur ngandika

                  Aku ngandhani sampeyan seminggu, kanthi rinci, sanajan nganggo rumus, babagan siluman, mekanika pertempuran, lan liya-liyane, nanging sampeyan minangka apologist kanggo kapercayan agama "su57 ora siluman, pesawat Amerika bakal nembak dheweke ing 100 km, nanging dheweke ora bakal weruh", banjur tetep.
                  1. 3danimal
                    3danimal 21 September 2019 21:06
                    0
                    Aku ironis babagan praktik Rusia modern nyucikake kabeh lan kabeh. Apa hubungane argumentasi kita babagan pesawat?
                    Ora perlu exaggerate: Aku tau ngandika sing 57 iku ora siluman. Dheweke ujar manawa ana kemungkinan sing luwih murah tinimbang f-22 / 35th (dinilai saka fitur desain lan data pabrikan). Lan malah ing skenario kuwi, wis kaluwihan serius ing syarat-syarat siluman liwat Su-35 (rentang deteksi 1,77 kaping kurang).
                    Lan kanthi cara kasebut, perlu kanggo mbandhingake karakteristik lan kemampuan konfrontasi, kalebu karo China J-20/31.
                    P.S. Ngendi sampeyan menehi rumus? Lan apa sing dakgawa?
                    1. Konstruktor68
                      Konstruktor68 21 September 2019 21:57
                      +3
                      Dheweke ujar manawa kanthi kemungkinan dhuwur dheweke luwih murah tinimbang f-22 / 35th (dinilai saka fitur desain lan data pabrikan)

                      Kanggo sing aku mangsuli kaping 10 manawa kesimpulan independen saka tingkat panyerepan, panyebaran lan bayangan gelombang ing unsur pesawat kasebut omong kosong lan omong kosong. Aku nulis yen peta refleksi nyata saka sudut sing beda-beda mung dipikolehi ing tes bangku.
                      Lan luwih akeh, ora ana manufaktur sing bakal menehi data sing akurat, amarga potret radio nyata pesawat kasebut minangka rahasia ing mburi 7 segel. Yen ora, kenapa fives nganggo lensa bisa mabur?
                      P.S. Ngendi sampeyan menehi rumus? Lan apa sing dakgawa?

                      Aku menehi data. Aku mung nyalin bagean babagan EPR.
                      Amarga iku bisa kanggo milih jembaré saluran kuwi lan amba Brewster kuwi (70 °) sing malah kanggo arah sumbu bisa kanggo ngurangi RCS dening urutan gedhene. Contone, yen lapisan kanthi dielektrik lan permeabilitas magnetik έ≈14, μ=1,7-ί1,6 ditrapake kanthi lapisan kekandelan d=0.65 mm, banjur ing dawa gelombang λ=3 cm impedansi sing padha bakal gumantung banget. sudut kedadeyan gelombang bidang. Ing istilah manungsa, tegese materi RPP bakal nyerep lan nyirnakake energi kanthi efisiensi sing padha kaya nalika nggambarake gelombang kanthi sudut kedadeyan gedhe ing Sobr. VZ. Lan bakal menehi efek atenuasi gelombang sing padha sanajan tanpa pamblokiran radar

                      Sampeyan mbokmenawa ora ngerti gagasanku, sing wis ditulis kanthi jelas ing ukara pungkasan. Utawa sampeyan bisa njlentrehake babagan?
                      1. 3danimal
                        3danimal 22 September 2019 06:35
                        0
                        Babagan ukara pungkasan, nggunakake tembung sampeyan: lan sampeyan nganakake tes bangku sing nuduhake yen bentuk S. lan CR nyuda EPR kanggo tingkat padha? Ya, ana efek ing loro kasus kasebut, nanging bisa 5-10-100 kali, sing katon banget.
                        Produsen ora menehi laporan radio, mung nilai total RCS minimal ing meter persegi sing diarani.
                        Iku tetep kesan yen efek "sihir" tartamtu ditindakake marang sampeyan kanthi kasunyatan manawa "kita digawe". Lan prasangka nyebabake kesalahan.
                      2. Konstruktor68
                        Konstruktor68 22 September 2019 15:39
                        +2
                        lan sampeyan nganakake tes bangku sing nuduhake yen S-shaped. lan CR nyuda EPR kanggo tingkat padha?

                        Coba waca apa sing daktulis. Yen ora, pitakonan sampeyan katon ora cocog lan ora bisa dingerteni. Lan aku ora duwe kepinginan kanggo mbaleni bab sing padha 10 kaping.
                        Iku tetep kesan yen efek "sihir" tartamtu ditindakake marang sampeyan kanthi kasunyatan manawa "kita digawe". Lan prasangka nyebabake kesalahan.

                        Sampeyan malah nggawe kesimpulan bodho saka tulisanku. Aku ora mindlessly defend "kita". Aku nyoba kanggo debunk template iklan bodho digunakake dening wong-wong sing ora pracaya ing "kita" prestasi. Lan aku nyoba kanggo nindakake iku cukup, lan ora unfounded kaya interlocutors sandi.
                      3. 3danimal
                        3danimal 22 September 2019 15:46
                        0
                        "Percaya" ing gaib, sihir, elf. Techniques bisa dibandhingake miturut informasi kasedhiya. Wong-wong sing pracaya kerep pengin nelpon informasi babagan teknologi iklan sisih liyane lan ngapusi. Ora kaya manufaktur domestik sing paling jujur.
                      4. Konstruktor68
                        Konstruktor68 22 September 2019 16:01
                        +2
                        "Percaya" ing gaib, sihir, elf. Techniques bisa dibandhingake miturut informasi kasedhiya. Wong-wong sing pracaya kerep pengin nelpon informasi babagan teknologi iklan sisih liyane lan ngapusi

                        Sampeyan wis njlèntrèhaké kanthi tepat ing siji ukara babagan inti saka komentar sampeyan sajrone 10 dina kepungkur. Sampeyan ora duwe data, nanging mung ana ekstrak saka buklet pariwara, kanthi rasa sing apik karo konjektur sampeyan lan wong liya. Nanging sampeyan ngatur ora mung kanggo flaunt wong, nanging uga kanggo nyalahke mungsuh, sing counterbalance posisi reasoned. Aku wis ngandhani yen obrolan karo sampeyan meh padha karo obrolan karo fanatik agama sing mbuktekake manawa Bumi iku rata lan ana ing telung paus lan nuduhake Kitab Suci minangka bukti.
                      5. 3danimal
                        3danimal 22 September 2019 17:53
                        0
                        "Aku nyoba ngilangi template iklan bodho sing digunakake dening wong-wong sing ora percaya karo perkembangan" kita.
                        Apa iki dudu tembungmu bab iman?
                      6. 3danimal
                        3danimal 22 September 2019 18:02
                        0
                        Aku ngomong yen ana data sing dikenal ing pesawat kasebut, mung saka "brosur iklan" Rusia lan Amerika. Tingkat kepercayaan sing padha. (Ora ana standar ganda).
                        Lan ing basis saka wong-wong mau, diskusi njupuk Panggonan kene. Adhedhasar wong-wong mau, kabeh komentarku babagan bedane sing signifikan ing buklet pariwara saka indikator EPR (aja ngomong yen para unmercenaries kita lan aja nyoba nghias karakteristik kinerja). Aku mbandhingake desain saka posisi "ideologi siluman", luwih cedhak karo pesawat kita lan pesawat kasebut.
                      7. Konstruktor68
                        Konstruktor68 23 September 2019 11:47
                        0
                        Lan adhedhasar wong-wong mau, diskusi ditindakake ing kene.

                        Ana diskusi mung karo analis ibu sing bolos sekolah. Sampeyan bisa ndeleng level sampeyan. Nyedot yen bodho iki ora tau tekan sampeyan.
                      8. 3danimal
                        3danimal 23 September 2019 18:56
                        0
                        Adhedhasar kawruh sekolah apa sampeyan siap kanggo ngrembug pesawat kasebut? Apa ana sing duwe data klasifikasi babagan potret radio? Ing jejere argumen babagan indikator resmi sing katon "bocah"?
                      9. Konstruktor68
                        Konstruktor68 24 September 2019 07:04
                        +1
                        Aku siap kanggo ngrembug ing basis saka sembarang. Ora malah dadi rembugan. Nanging kasunyatane, akeh "ahli" iki bisa nggawe kesimpulan: iki tegese apik, nanging iki ala. Lan yen dheweke percaya karo posisine, dheweke ora ngganti, apa wae sing kedadeyan.
                        Deleng, iki dhaptar pola sing aktif dibesar-besarkan dening apologists kanggo "su57 not stealth":
                        1. Langsung, ora Sobr. VZ
                        2. Ora ana lantern sing ora naleni. Rusia ora bisa nindakake
                        3. Rusia ora ngerti carane nindakake RPP
                        4. Motors ora shielded
                        5. EPR Su57 luwih dhuwur tinimbang EPR F35
                        6. Padha bakal ndeleng wong kanggo 200 km lan njupuk wong mudhun kanggo 100, nanging malah ora bakal weruh wong.
                        7. LPI bakal ngidini sampeyan ndeteksi lan njupuk mudhun Su57 kanggo 100 km.
                        Dhaptar iki wis bola-bali kanggo aku sajrone sawetara taun kepungkur. Lan dheweke ora tau mbantah.
                        Nyatane, umume salah tanggapan saka dhaptar iki disuarakake ing komentar sampeyan.
                      10. 3danimal
                        3danimal 24 September 2019 08:35
                        0
                        Kepiye carane bisa mbantah EPR f-35 lan Su-57? Apa data sing diumumake dening pabrikan beda? - Ya? Apa sampeyan duwe data laboratorium? - Ora.
                        Indikator EPR sing diumumake minangka urutan magnitudo sing luwih apik kanggo F-35, lan urutan magnitudo luwih apik kanggo F-22.
                        Ana karakteristik sing kondhang saka AN / APG-77 (81), lan Irbis / Bajing kita.
                        "Radar array bertahap N035 Irbis dipasang, sing nduweni jangkauan deteksi target kanthi EPR 0.01 m² nganti 100 km; EPR 0.1 m² nganti 160 km; EPR 1 m² nganti 270 km; EPR 3 m² nganti 400 km. Sistem antena L-band, sing nduweni jangkauan deteksi target kanthi EPR 0.01 m² nganti 130 km"
                        Lan mbandhingake karakteristik kinerja kasebut saka sumber terbuka, sampeyan bisa nggayutake.
                      11. Konstruktor68
                        Konstruktor68 24 September 2019 11:35
                        0
                        Kepiye carane bisa mbantah EPR f-35 lan Su-57? Apa data sing diumumake dening pabrikan beda? - Ya? Apa sampeyan duwe data laboratorium? - Ora.

                        Ing asas, wong pinter mandheg ana.
                        Lan mbandhingake karakteristik kinerja kasebut saka sumber terbuka, sampeyan bisa nggayutake.

                        Ya, demi Gusti, mbandhingake. Aku nerangake tingkat lan obyektif pelajaran iki kanggo sampeyan. Sampeyan ngerti, aku wis ndeleng luwih saka setengah setengah simulasi WB karo macem-macem pesawat, siji lan klompok, saka sudhut lan jarak sing beda-beda, ing lan tanpa gangguan, kanthi macem-macem senjata. Ana skema pitungan - rumus cascading kanggo sawetara kaca ing font cilik. Nanging malah ana kemungkinan. Lan karo sampeyan, "ahli", kabeh prasaja: ditembak - dipateni. Amin. negatif
        2. Konstruktor68
          Konstruktor68 21 September 2019 19:22
          +3
          Bakal panuku potensial uga "lack saka analog" ing driji kanggo mbuktekaken lan "feed sarapan"?

          Ing kantor Sukhoi, dheweke mung mikir babagan carane cepet marem penasaran barbar sawetara analis sofa saka VO kaya sampeyan))
    2. Voyager
      Voyager 21 September 2019 12:50
      +1
      Aku wani mbenerake sampeyan. Cukup kabeh sing ditampilake iku anyar. Lan bakal suwe, sampeyan wis biasa krungu babagan produk kasebut.

      Lan babagan karakteristik kinerja, apa sing sampeyan pengin ndeleng sing luar biasa? Kanggo neraka karo dheweke karo KS-172, dheweke paling ora bakal ana ing Su-57 amarga ukurane. Nanging modifikasi RVV-BD R-37M lagi disiapake kanggo panggonan ing kompartemen internal Su-57. Jarak paling sethithik 300 km. Iki minangka sifat unik, sejatine.
  2. Vladimir61
    Vladimir61 20 September 2019 18:56
    0
    Kutipan: Lexus
    Bakal panuku potensial uga "lack saka analog" ing driji kanggo mbuktekaken lan "feed sarapan"?

    Kanggo pelanggan "potensial", senjata "potensial". Apa aku, eling babagan "potensi"?
    1. Sergey Pavlov
      Sergey Pavlov 20 September 2019 20:11
      +3
      ehh, muga-muga senjatane pejuang iku bener-bener "potensial" dudu "impoten" ing kasunyatan
  3. bar1
    bar1 20 September 2019 20:11
    +2
    Su-57 bisa nggunakake "persegi panjang" Kh-59MK2, uga saka kompartemen internal.
    1. Kuda Saksa
      Kuda Saksa 20 September 2019 21:56
      +1
      Kutipan saka bar1
      Su-57 bisa nggunakake "persegi panjang" Kh-59MK2, uga saka kompartemen internal.

      Bener, kajaba alun-alun "Gadfly" Kh-59MK2, ora ana sing katon ing pers babagan senjata internal Su-57. Kabeh liya sing disebutake katon mung bisa digunakake karo gantungan njaba.

      Umumé, kabeh wong bingung karo tingkat kesiapan Su-57. Salah siji kita sembrono nawakake kita "mitra", utawa dumadakan ora jelas karo apa mesin, radar lan gaman ..
      1. Nikolaevich I
        Nikolaevich I 21 September 2019 03:54
        0
        Kutipan saka: Saxahorse
        Bener, kajaba kothak "Gadfly" X-59MK2, ora ana sing katon ing pers babagan senjata internal Su-57.

        Jeneng "Gadfly" duwe modifikasi liyane (lawas) saka Kh-59 ...
      2. 3danimal
        3danimal 21 September 2019 05:43
        0
        Aku kelingan partisipasi MiG-35 ing tender kanggo India. Radar karo AFAR diumumake, nanging ternyata "bakal siap."
        1. wuh wuh
          wuh wuh 21 September 2019 13:49
          +1
          MiG nduweni radar AFAR Zhuk sing beda. Iku ing tataran prototipe.
          Su-57 duweni AFAR Belka. Dheweke mesthi ana ing telung prototipe mabur pungkasan.
          Lan ing telung liyane "Mungkin". Lan tindak menyang seri.
          1. 3danimal
            3danimal 21 September 2019 13:52
            0
            Iki tegese pesawat bakal diprodhuksi, lan radar - "mengko" ...
            Babagan MiG-35, tegese kita seneng ngomong yen kabeh wis siyap, banjur dadi "meh" (yaiku, 1-10 taun).
      3. Voyager
        Voyager 21 September 2019 12:53
        0
        Meh kabeh 14 jinis senjata sing dikembangake kanggo Su-57 dirancang kanggo kompartemen internal pesawat tempur. Lan apa sing ora bisa dingerteni karo mesin lan radar? Sing pertama dites, sing nomer loro mlebu seri.
        1. Kuda Saksa
          Kuda Saksa 21 September 2019 17:48
          +1
          Quote: Voyager
          Meh kabeh 14 jinis senjata sing dikembangake kanggo Su-57 dirancang kanggo kompartemen internal pesawat tempur.

          Tembung "praktis" mung negesake manawa kahanan kasebut ora bisa dingerteni. Apa persis saka 14 iki wis bisa digunakake lan apa sing bakal ditindakake "Mungkin" ing mangsa ngarep ..?
  4. Pavel57
    Pavel57 20 September 2019 23:55
    +1
    KS-172 direncanakake kanggo 1.44 liyane.
  5. wuh wuh
    wuh wuh 21 September 2019 10:58
    +2
    Bener, wektune kanggo nuduhake peluncuran roket saka kompartemen njero.
    1. NN52
      NN52 21 September 2019 11:29
      +4
      Napa sampeyan butuh? Sampeyan penggemar "penguin", sing "rada" mabur.
      1. wuh wuh
        wuh wuh 21 September 2019 11:45
        +3
        Aku uga penggemar Su-57. ombenan
        Penggemar banget proyek iki.
        Amarga yen Rusia ora nyebarake produksi massal,
        banjur ing perang karo pesawat Cina saka generasi 5 bakal ana "Tsushima". sad
        Mulane, aku nulis kabeh wektu yen Su-57 kudu terus ditingkatake
        siluman lan nggawa menyang stream.
        Lan siji alasan liyane: tanpa proyek Su-57, Rusia bakal luwih ketinggalan ing babagan elektronik.
        Wis akeh teknologi anyar bebarengan.
        ----
        Lan kanggo F-35, aku wis "digawe adhem" - proyek rampung sukses, Israel ditampa
        modern "workhorse", digunakake ing kapasitas lengkap.
        1. 3danimal
          3danimal 21 September 2019 13:54
          -2
          Kok ngomong omong kosong ngono? Kanthi China - kekancan ing salawas-lawase, lan Amerika Serikat lan Kulon minangka "pisau ngasah" lan pengin nyekel Federasi Rusia kanthi bantuan atusan F-35))
        2. NN52
          NN52 21 September 2019 14:53
          +3
          Poni utawa kuldi?<(')
        3. Konstruktor68
          Konstruktor68 21 September 2019 17:14
          +2
          Su-57 kudu terus ditingkatake
          siluman

          Oh, iki mantra babagan "siluman" ngguyu
          1. Kuda Saksa
            Kuda Saksa 21 September 2019 17:52
            -1
            Kutipan: Konstruktor68
            Oh, iki mantra babagan "siluman"

            ya wis! ya wis! ya wis! Lan isih perlu kanggo nglarang kamuflase infanteri! Sampeyan kudu perang kanthi heroik! Kanggo kabeh wong bisa ndeleng saka kadohan! ngguyu
            1. Konstruktor68
              Konstruktor68 21 September 2019 22:34
              +2
              Apa karo infanteri? Kasunyatane yaiku saben wong wiwit ngrembug babagan EPR lan ing wektu sing padha isih bisa nemtokake nilai mata - luwih, kurang, saka 0,1 nganti 0,00 ..... 01. Aku wis takon pitakonan iki lan aku bakal mbaleni maneh: kenapa fives mabur nganggo lensa, yen saben "ahli" ing VO bisa nemtokake potret radio pesawat tanpa tangi saka kursi?
              1. Kuda Saksa
                Kuda Saksa 22 September 2019 19:24
                +1
                Kutipan: Konstruktor68
                Kasunyatane yaiku saben wong wiwit ngrembug babagan EPR lan ing wektu sing padha isih bisa "kanthi mripat" nemtokake nilai kasebut.

                Inggih, sampeyan sing mbuwang statement umum karo kita, banjur dumadakan sampeyan njaluk sawetara nomer akurat kanggo ewu ngguyu

                Ora usah ngapusi sirahe wong. Sembarang "siluman" luwih apik tinimbang ora ana. Kanggo penerbangan saiki, iki persis padha karo kamuflase kanggo infanteri. Ya, sampeyan bisa menehi peduli lan macak kaya manuk beo. Nanging banjur aja gelo dening mundhut monstrous metu saka biru.
                1. Konstruktor68
                  Konstruktor68 23 September 2019 11:40
                  +1
                  Aja nindakake omong kosong, penganut teori "Su57 dudu siluman, nanging penguin EPR 0,00001". Sampeyan kaya kecoak karo nyonya rumah sing ora sopan, lan kabeh ahli kasebut, sing wis nggumunake - kabeh wong nguwuh yen kita duwe masalah karo desainer lan insinyur, lan ing kene saben penambang kursi meh dadi akademisi.
    2. Voyager
      Voyager 21 September 2019 12:54
      +2
      Dadi padha nuduhake, Alexey eseman
      1. wuh wuh
        wuh wuh 21 September 2019 13:02
        0
        Oh matur nuwun, aku ora ngerti. apik
        1. Voyager
          Voyager 21 September 2019 13:10
          +2
          Miturut cara, iki minangka peluncuran taktik X-59MK2 "Gadfly" ing Suriah ing kondisi pertempuran. Nanging mesthine aku pengin luwih akeh lan luwih apik.
  6. 3danimal
    3danimal 21 September 2019 21:20
    0
    Siap-siap. Iki masalah. Apa sing ana saiki?
    Aku nemokake artikel iki: https://www.ndtv.com/india-news/outgunned-by-pakistan-f-16s-iaf-plans-to-re-arm-its-sukhois-with-israeli-missiles- 2044172. Singkat: "jarak rudal R-77 sing dikandhakake durung dikonfirmasi, lan ora bisa digunakake nglawan target ing jarak luwih saka 80 km, nalika Pakistan nyerang pesawat India kanthi misil AIM-120 ing jarak sekitar 100 km." A pola sedih bisa dilacak, kanggo exaggerate karakteristik.
  7. 3danimal
    3danimal 21 September 2019 21:36
    -1
    Lan rudal medium / jarak jauh sing nyata lan dilengkapi standar mung R-77 (RVV-AE). Kajaba iku, R-27 lawas isih digunakake.