Review militèr

Kertu trump utama S-400 digawe dhewe. Serangan ing Abqaiq lan Khurais lan sawetara kejutan kanggo Lockheed

132
Panganan sing akeh kanggo dipikirake lan diskusi ing kalangan ahli diwenehake dening pratelan anyar dening Presiden Rusia Vladimir Putin, digawe ing September 16, 2019, sajrone konferensi pers ing sela-sela KTT Astana Troika ing Ankara. Ing kono, pimpinan Rusia ngumumake kemungkinan nyimpulake kontrak jutaan dolar antarane departemen pertahanan Arab Saudi lan Rosoboronexport kanggo nyedhiyakake sistem rudal anti-pesawat S-400 Triumph menyang sisih Arab kanggo nutupi instalasi militèr sing paling penting kanthi strategis. , kilang minyak lan terminal lenga saka serangan massive dening rudal jelajah taktis roket lan drones kamikaze gadhahanipun unit gerakan Houthi Ansar Allah.




Sistem rudal anti-pesawat S-400 lagi nyiapake kanggo nyerang pasar senjata Asia Tengah


Ing tangan siji, informasi babagan kesiapan kanggo ngrampungake kesepakatan multi-milyar dolar antarane Moskow lan Riyadh kanggo pasokan sawetara divisi "patang atus" ora bisa diunggahake menyang pangkat resonansi. warta, amarga wis ditampilake ing Runet wiwit 5 Oktober 2017 (karo referensi kanggo sumber informasi ing Almaz-Antey Concern VKO JSC), lan ora ana tandha saka finalisasi kontrak iki nganti saiki. Sawise kabeh, pasar senjata Timur Tengah (kajaba Iran, Mesir, Turki, lan sebagian Irak) tetep ana ing sangisore lobi industri militer-militer Pentagon umume lan perusahaan industri militer Amerika paling gedhe utamane.

Ing tangan liyane, statement iki digawe dening Vladimir Putin secara harfiah rong dina sawise serangan rudal massive sukses unit rudal Syiah Zaidi saka Ansar Allah ing kilang lenga Arab Abqaiq lan lapangan Khurais, nggunakake taktik long-range rudal cruise Quds- 1 lan UAV -kamikaze "Samad-1/3". Ing episode iki, 36 baterei sistem pertahanan udara Patriot PAC-2 lan 52 baterei saka sistem pertahanan udara paling modern sing diiklanake ing Patriot PAC-3MSE nuduhake cacat lengkap ing konfrontasi karo puluhan serangan udara sing cedhak karo musuh. gaman. Lan iki senadyan kasunyatan sing terakhir ora duwe lapisan nyerep radar modern sing nyuda lumahing panyebaran efektif saka standar 0,3 sq. m kanggo 0,05-0,1 sq. m.

Mulane, ing statement saka pimpinan Rusia siji bisa ndeleng apa-apa liyane saka interline karo allusion unambiguous kanggo kesiapan Almaz-Antey kanggo nggabungake perang competitive paling sengit karo perusahaan militer-industri Lockheed Martin kanggo dominasi ing pasar senjata Timur Tengah. ing sektor anti-pesawat modern lan pertahanan rudal. Apa gagasan Almazov siap kanggo pertempuran kasebut karo Patriot PAC-3MSE, modifikasi ekspor sing ora bisa dicocogake kanggo nggunakake rudal anti-pesawat 9M96E / E2 super-maneuverable paling anyar? Mesthi ya.

Senadyan kasunyatan manawa amunisi "patang atus" ekspor bisa gumunggung mung duwe misil sing dipandu anti-pesawat 48N6DM standar kanthi kepala homing radar semi-aktif sing ora ngidini ngrusak target dhuwur-dhuwur cakrawala (ora kaya MIM sing luwih modern- Anti-rudal PAC-104MSE 3F kanthi peluncur rudal gelombang milimeter aktif), iluminasi 6 saluran lan radar panuntun 92Н6Е saka kompleks S-400 bisa luwih efektif ing target mungsuh ultra-low-altitude tinimbang AN / MPQ- Radar iluminasi 53/65 saka Patriot AS.

Utamane, algoritma beamforming radar 92H6E sing luwih maju ngidini mindhai wilayah udara ing sektor elevasi saka 0 nganti 64 derajat, dene elevasi sinar minimal saka radar Patriot MPQ-53/65 ora diwiwiti saka 0, nanging saka 1 derajat. Celah teknologi iki mbatesi dhuwur minimal target sing dideteksi, dilacak lan "dicekel" dening radar AN / MPQ-65 nganti 30-50 meter, dene radar domestik kulawarga 30N6E / 92N6E bisa nggarap target mungsuh sing inconspicuous, operasi ing dhuwur saka 5- 15 m. Ing "penyakit kronis" saka stasiun radar MPQ-65 dumunung alesan utama kanggo fiasco kabeh Arab "Patriots" sak serangan rudal September Houthi.

Kajaba iku, stasiun radar iki ora nduweni kemampuan kanggo terus-terusan ndeleng wilayah udara ing zona azimuthal 360 derajat, sing cukup bisa kanggo detektor kabeh ketinggian 96L6E lan detektor ketinggian rendah 48Ya6-K1 "Podlyot-K1", sing dipasang ing S-400 "Triumph" sistem rudal anti-pesawat "selaras karo syarat-syarat siji utawa liyane "paket pilihan" ing framework saka kontrak ana lan mangsa. Akibate, sistem rudal anti-pesawat Patriot PAC-3MSE paling anyar mbutuhake sebutan target permanen saka pesawat AWACS E-3A / C / G saka sistem AWACS, uga pesawat taktis. penerbangan lan radar basis lemah sing dilengkapi terminal sistem pertukaran informasi taktis Link-16, dene kompleks Patriot PAC-2 sing luwih "kuna" ora bisa numpes target sing dhuwur amarga ana misil anti-pesawat MIM-104C. dilengkapi radar semi-aktif GOS ngandelake radar panuntun AN / MPQ-53/65 sing cacat. Adhedhasar data kasebut, kanthi aman bisa ngadili tingkat daya saing Patriot dibandhingake karo modifikasi biasa sistem pertahanan udara S-400 Triumph.
Pengarang:
132 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Lokal saka Volga
    Lokal saka Volga 24 September 2019 05:23
    + 39
    Ing perang manca, sampeyan kudu adol cartridges kanggo loro-lorone!
    1. Irit
      Irit 24 September 2019 05:32
      + 18
      Lokal saka Volga, nanging siji sisih bisa ngedol rompi anti peluru. ..
      1. Lokal saka Volga
        Lokal saka Volga 24 September 2019 05:33
        + 21
        Lan kesepakatan sabanjure, kartrid tembus waja kanggo wong liya!))
        1. Irit
          Irit 24 September 2019 05:41
          +2
          Lokal saka Volga - banjur, saliyane rompi antipeluru, ngedol peralatan abot ing sisih pisanan. ... ing kahanan kaya mengkono, salah siji saka pihak iku piye wae atraktif kanggo sampeyan, lan sampeyan mung cook iku luwih apik utawa lengen luwih kuwat. ..
          1. novel66
            novel66 24 September 2019 19:54
            +4
            luwih kompeten - gantian rada ngiyataken sisih siji, supaya dikarepake saka liyane mundhak
            1. Leopold
              Leopold 24 September 2019 20:11
              + 12
              Iku smacks saka politik Anglo-Saxon. Nanging ing umum, iku bener. Ayo padha mikir apa sing ditindakake.
              1. novel66
                novel66 24 September 2019 20:16
                +4
                dadi, kita bakal njawab teror putih karo teror abang
                1. Leopold
                  Leopold 24 September 2019 20:19
                  + 10
                  Uh? Sampeyan sijine ing ngendi? Teror dudu cara kita. Kita pengusaha jujur ​​saka senjata. Ora maneh.
                  1. novel66
                    novel66 24 September 2019 20:24
                    +4
                    nalika ing ara-ara samun ing tumindak pisanan ana S-400, ing kaloro bakal bang
                    1. Leopold
                      Leopold 24 September 2019 20:27
                      + 10
                      Ing basis data, dheweke ngadeg ing ara-ara samun, ing endi wae ing cedhak sumur.
                      1. novel66
                        novel66 24 September 2019 20:33
                        +3
                        kelainan - adoh kanggo katon
                      2. Leopold
                        Leopold 24 September 2019 20:37
                        +7
                        Mung yen dikubur ing pasir, ora ana penyamaran liyane.
                      3. novel66
                        novel66 24 September 2019 20:38
                        +3
                        bakal ana badai pasir - ngubur
                      4. Leopold
                        Leopold 24 September 2019 20:40
                        +8
                        Sampeyan bisa nggantung wit kurma ing sisih pinggir - mow kanggo oasis.
                      5. novel66
                        novel66 24 September 2019 20:42
                        +4
                        lan hum - uchkuduk - telung sumur
                      6. Leopold
                        Leopold 24 September 2019 20:44
                        +8
                        Apa sampeyan nawakake ngapusi? Apa bakal mbantu? Senajan ing perang kabeh cara ora kesapu aside.
                      7. novel66
                        novel66 24 September 2019 20:49
                        +3
                        Cara Winnie the Pooh, sampeyan kudu nyanyi lagu Tuchkin supaya tawon ora curiga apa-apa
                      8. Leopold
                        Leopold 24 September 2019 21:16
                        +7
                        "Winnie, Winnie, iku dudu tawon, nanging laler!" wassat
                      9. novel66
                        novel66 24 September 2019 21:22
                        +4
                        utawa malah dadi
                      10. Leopold
                        Leopold 24 September 2019 21:25
                        +8
                        Iku ora malah mead, nanging luwih adhem.
                      11. novel66
                        novel66 24 September 2019 21:27
                        +3
                        ora yakin kok salah
                      12. Leopold
                        Leopold 24 September 2019 21:31
                        +7
                        Laler adoh saka madu ing dhuwur. Mulane iku salah.
                      13. novel66
                        novel66 24 September 2019 21:32
                        +4
                        mabur ora diitung
                      14. Leopold
                        Leopold 24 September 2019 21:47
                        +8
                        Apa Winnie the Pooh ngerti babagan iki?
                      15. novel66
                        novel66 24 September 2019 21:49
                        +3
                        nanging cukup mikir bear
                      16. Leopold
                        Leopold 24 September 2019 22:08
                        +8
                        Kenapa tadi? Winnie the Pooh - luwih urip tinimbang kabeh wong urip.
            2. kumandhang ala
              kumandhang ala 25 September 2019 12:21
              0
              "Aku bakal nulis kanggo sampeyan, bayi" A. Orlov Lurus menyang titik.
      2. Kaldon48
        Kaldon48 29 Oktober 2019 06:12
        0
        Lan sampeyan bisa ngedol kartrid sing beda-beda, menyang calon panuku sing luwih apik.
    2. parma
      parma 24 September 2019 11:13
      -6
      Quote: Lokal saka Volga
      Ing perang manca, sampeyan kudu adol cartridges kanggo loro-lorone!

      Iki wong-wong Arab, padha bakal njupuk piyambak ing sikil, lan banjur padha ngaku yen kita disalahake lan Menteri Pertahanan maneh kudu teka munggah karo alesan lan milih guilty ... Carane iku karo Il-l sing taun lan sniper pertahanan udara Siria nganggo C-200?
      IMHO, mesthi, nanging Saudis dhewe turu liwat serangan lan paling kamungkinan aku nganggep yen "Patriot" malah ora bisa .... Aku elinga kita uga turu liwat serangan ing basa ing Suriah, nanging banjur ora ana sing ngguyu. ing S-400 sing ora ana tandhingane ing donya, ora bisa ngerteni UAV komersial buatan lan China ...
      1. Edik
        Edik 24 September 2019 14:14
        +7
        Kutipan saka parma
        Aku elinga kita uga overslept serangan ing pangkalan ing Suriah, nanging banjur ora ana sing ngguyu ing unparalleled S-400 ing donya, ora bisa sok dong mirsani ngarep-digawe lan Cina.

        Ngelingake aku nalika kita overslept lan apa jalaran?
        1. parma
          parma 24 September 2019 15:10
          -7
          Quote: Edik
          Kutipan saka parma
          Aku elinga kita uga overslept serangan ing pangkalan ing Suriah, nanging banjur ora ana sing ngguyu ing unparalleled S-400 ing donya, ora bisa sok dong mirsani ngarep-digawe lan Cina.

          Ngelingake aku nalika kita overslept lan apa jalaran?

          Aku njaluk ngapura kanggo harshness, nanging memori cendhak utawa Google begalan?
          Ing taun anyar, ing wayah wengi 31.12.2017/01.01.2018/4 nganti 2/7/20, nalika UAV improvisasi diserang (ing wiwitan ana informasi babagan serangan mortir, nanging banjur Kementerian Pertahanan resmi ngumumake UAV). Banjur RESMI loro ahli militèr mati, rusak XNUMX pesawat lan XNUMX helikopter, detonated depot sumber daya ... Ana gosip sing setengah pesawat padha diunekake munggah (miturut mratelakake panemume, kaya XNUMX pesawat lan bab XNUMX korban korban), nanging kita bakal. ngilangi wong-wong mau .... Saiki mbayangno yen militan ing Suriah, kaya Houthi, bakal duwe "scud" utawa sampah liyane ...
          1. Edik
            Edik 24 September 2019 15:26
            +8
            Kutipan saka parma
            Aku njaluk ngapura kanggo harshness, nanging memori cendhak utawa Google begalan?

            Nanging aja njaluk ngapura, luwih-luwih ora ana apa-apa, sampeyan ngirim versi sampeyan! Nanging sing resmi: On
            Pangkalan udara Khmeimim Rusia ing Suriah diserang nalika wengi Taun Anyar. Iki nyatakake ing pesen saka Kementerian Pertahanan Rusia. "Ing Desember 31, 2017, kanthi wiwitan peteng, lapangan udara Khmeimim kena serangan mortir dadakan dening klompok militan sabotase seluler. Akibat tembakan kasebut, rong prajurit tiwas, "ujare kementerian kasebut, kutipan TASS.

            Lan ing ngendi pertahanan udara kita turu ing kene?
            1. parma
              parma 24 September 2019 18:51
              -4
              Quote: Edik
              Kutipan saka parma
              Aku njaluk ngapura kanggo harshness, nanging memori cendhak utawa Google begalan?

              Nanging aja njaluk ngapura, luwih-luwih ora ana apa-apa, sampeyan ngirim versi sampeyan! Nanging sing resmi: On
              Pangkalan udara Khmeimim Rusia ing Suriah diserang nalika wengi Taun Anyar. Iki nyatakake ing pesen saka Kementerian Pertahanan Rusia. "Ing Desember 31, 2017, kanthi wiwitan peteng, lapangan udara Khmeimim kena serangan mortir dadakan dening klompok militan sabotase seluler. Akibat tembakan kasebut, rong prajurit tiwas, "ujare kementerian kasebut, kutipan TASS.

              Lan ing ngendi pertahanan udara kita turu ing kene?

              Apa sampeyan ora weruh?

              Drone tinimbang mortir

              Serangan Taun Anyar ing pangkalan udara Khmeimim Rusia (provinsi Latakia ing Suriah) ditindakake kanthi nggunakake drone, dudu mortir, sumber ing Kementerian Pertahanan marang RBC lan dikonfirmasi sumber sing cedhak karo Staf Umum. Sadurungé, Kementerian Pertahanan lan koran Kommersant nglaporake manawa pangkalan Rusia dipecat saka mortir.

              Rincian liyane ing RBC:
              https://www.rbc.ru/politics/13/02/2018/5a82d28e9a79470848f7ff7e?story=58c7ff469a7947398567fb3d

              Aku mung ninggalake kene ....
              1. Bolt
                Bolt 24 September 2019 21:37
                +5
                sumber ing Kamentrian Pertahanan marang RBC lan dikonfirmasi sumber cedhak Staff Umum

                Matur nuwun - pemuda ngelingake. Banjur akeh mbagekke kabeh limo RBC lan pedagang, tanpa nggambarake. Dina iki sampeyan katon kaya asli langka. ngguyu
              2. Okolotochny
                Okolotochny 25 September 2019 12:01
                +2
                Sawise maneh - katon ing pemilik saka sumber RBC - billionaire Mikhail Prokhorov. Apa tujuane sumber?
    3. Panjenengan
      Panjenengan 24 September 2019 12:57
      -2
      Kepiye kita ora bakal ditinggal tanpa kartrid kanggo perang kita.
      1. novel66
        novel66 24 September 2019 19:55
        +5
        nalika lagi perang ana - bisa uga padha ora teka kanggo kita
        1. Leopold
          Leopold 24 September 2019 20:12
          +9
          "Ayo mbuwang sikat kayu"?
          1. novel66
            novel66 24 September 2019 20:14
            +4
            iya, batu kuning
            1. Leopold
              Leopold 24 September 2019 20:20
              +9
              Iki Taman Nasional. Dheweke bakal bang dhewe.
              1. novel66
                novel66 24 September 2019 20:23
                +3
                ngenteni saiki
                1. Leopold
                  Leopold 24 September 2019 20:28
                  +8
                  Sabar, kancaku, sabar. Nanging dheweke ora mikir babagan kita.
                  1. novel66
                    novel66 24 September 2019 20:32
                    +3
                    bang - lan ora bakal ana sing mikir
                    1. Leopold
                      Leopold 24 September 2019 20:34
                      +7
                      Wong Meksiko bakal slamet, bisa uga sawetara wong Kanada.
                      1. novel66
                        novel66 24 September 2019 20:36
                        +4
                        oh, dheweke ora bakal mikir babagan iki ... post-apocalypse
                      2. Leopold
                        Leopold 24 September 2019 20:47
                        +7
                        Cukup sinau kanggo mikir, sampeyan kudu urip.
                      3. novel66
                        novel66 24 September 2019 20:48
                        +3
                        iku ora mungkin ...
                      4. Leopold
                        Leopold 24 September 2019 20:49
                        +6
                        Nah, dudu dinosaurus, ta?
                      5. novel66
                        novel66 24 September 2019 20:56
                        +3
                        sawetara Latinos ... liyane snickering ... apa ana kanggo mikir
                      6. Leopold
                        Leopold 24 September 2019 21:34
                        +7
                        Padha mutate lan mikir nganggo buntut.
                      7. novel66
                        novel66 24 September 2019 21:40
                        +3
                        wis ora mbebayani maneh
                      8. Leopold
                        Leopold 24 September 2019 21:49
                        +8
                        Dadi ora babagan wong-wong mau. Lan babagan pamilik Yellowstone, lan iki ora bakal tetep karo wanita kasebut.
                      9. novel66
                        novel66 24 September 2019 21:52
                        +3
                        apik
                      10. Leopold
                        Leopold 24 September 2019 21:54
                        +8
                        Simpenan kita durung ditebus saka wong-wong mau. Kita kudu tundha.
                      11. novel66
                        novel66 24 September 2019 21:57
                        +3
                        soko kudu kurban
                      12. Leopold
                        Leopold 24 September 2019 22:01
                        +8
                        Wektu terus, durung perlu. Ayo Saudis isih ngaco karo sistem pertahanan udara.
    4. Kaldon48
      Kaldon48 24 September 2019 13:49
      0
      Rusia wis ora allies, nanging iku perlu kanggo ngleksanani ati-ati ing perdagangan ing barang agawe, digunakake sampeyan bisa ilang sak wentoro fellow lelungan prematurely, kang aku pracaya ora duwe bathi.
    5. Mauritius
      Mauritius 24 September 2019 19:26
      0
      Quote: Lokal saka Volga
      Ing perang manca, sampeyan kudu adol cartridges kanggo loro-lorone!

      Kabeh iku, nanging ..... Operator kita uga dibutuhake kanggo S-400. Ora ana sistem sing "paling ora kethek ...." Kita sijine S-400 lan entuk asil sing padha karo Patriot. Lan "kabar gosip bakal nyebar ing saindhenging tanah gedhe."
  2. Irit
    Irit 24 September 2019 05:37
    + 16
    Евгений hi titik ing kene yaiku yen Saudi mung bakal tuku apa sing diidini tuku saka Amerika Serikat, malah "kubah" Israel, nanging Yankees ora bakal nglilani peralatan kita menyang pasar iki, sing arep tuku c400 bakal remuk dening sanksi, kanggo wiwitan, banjur padha bakal uncalan mati panguwasa bayangan. Kanggo Yankees kuwat mutusaké sing monarki wilayah sing dolls urip pribadi, lan padha mung bakal nari apa Departemen Luar Negeri AS ngidini, Ukraina padha, mung Bunch saka lenga lan dhuwit, sing apa Saudis.
    1. Lokal saka Volga
      Lokal saka Volga 24 September 2019 05:43
      +4
      Setuju banget!
    2. ROSO 42
      ROSO 42 24 September 2019 05:57
      -2
      Quote: Irit
      Kanggo Yankees kuwat mutusaké sing monarki wilayah sing dolls urip pribadi, lan padha mung bakal nari apa Departemen Luar Negeri AS ngidini, Ukraina padha, mung Bunch saka lenga lan dhuwit, sing apa Saudis.

      Lan sing dadi kuat sing nggawe sampeyan muter ing meja padha karo cheater? belay Ora apa-apa ... Padha ngedhunake paws lan - karo rags hilir ... Sampeyan kudu mencet pasuryan ing panggonan sing paling ora dikarepke. Lan banget, kanggo snot getih. Mung kanggo wiwitan, mutusake prioritas: kapentingan negara utawa kesejahteraan pribadi. Wektu kanggo ngrungokake pangalembana wis rampung. Wayahe nggulung lengen lan miwiti mbangun ... Yen ora cukup kesehatan, ninggalake kanthi apik, mbok menawa wong bakal ngurmati.
    3. lelik613
      lelik613 24 September 2019 07:37
      0
      Ora persis ... Babais nggunakake panggedhe kita minangka bogeyman kanggo negara supaya entuk posisi sing luwih apik nalika tuku senjata.
    4. Campanella
      Campanella 24 September 2019 10:20
      -2
      Banyu ngrusak watu...
      1. novel66
        novel66 24 September 2019 19:56
        +4
        watu karo banyu becik kanggo ngasah lading
        1. Leopold
          Leopold 24 September 2019 19:59
          +8
          Roma, aja wedi aku, apa sampeyan arep ngedol Triumph menyang Houthi?
          1. novel66
            novel66 24 September 2019 20:06
            +4
            Seren, endi aku - lan ing endi kamenangan .. dadi, inspirasi ..
            1. Leopold
              Leopold 24 September 2019 20:14
              +9
              Ya, sampeyan duwe peluncur roket abot ing sisih sampeyan. Kanthi sirine ing ngisor jendhela. Apa ora nggawe rame dina iki?
              1. novel66
                novel66 24 September 2019 20:25
                +4
                durung. padha seneng-seneng ing wayah awan
                1. Leopold
                  Leopold 24 September 2019 20:30
                  +6
                  Inggih, padha nonton uga. Kasepen ing wayah wengi ora bisa diganggu.
                  1. novel66
                    novel66 24 September 2019 20:32
                    +3
                    ora, uga, yen padha nguripake sirene ing wayah wengi, Aku wedi ana ora bakal cukup ambulans
                    1. Leopold
                      Leopold 24 September 2019 20:52
                      +8
                      Ora ana macet ing wayah wengi, ora perlu nguripake sirine. Lan medeni wong pinggir dalan.
                      1. novel66
                        novel66 24 September 2019 20:53
                        +3
                        kita gampang
                      2. Leopold
                        Leopold 24 September 2019 20:56
                        +8
                        Apa sampeyan duwe? Apa aturan tumindak wis dibatalake ing wayah wengi?
                      3. novel66
                        novel66 24 September 2019 20:59
                        +3
                        ora, macet, bisa uga ing wayah wengi
                      4. Leopold
                        Leopold 24 September 2019 21:06
                        +6
                        Pasang slagbaum lan njaluk suap kanggo wacana. Dheweke bakal nemokake rute alternatif - pembalap kita licik, mesthi bakal metu.
                      5. novel66
                        novel66 24 September 2019 21:13
                        +3
                        fitur geografis kutha - ora detours
                      6. Leopold
                        Leopold 24 September 2019 21:36
                        +7
                        Pencet ajiné ing administrasi lan sijine pitakonan titik-kosong.
                      7. novel66
                        novel66 24 September 2019 21:37
                        +3
                        ngalahake paling - Pioneerskaya St., etc Ratu loro dalan podo
                      8. Leopold
                        Leopold 24 September 2019 21:50
                        +7
                        Apa aspal wis dikumbah dening banyu musim gugur?
                      9. novel66
                        novel66 24 September 2019 21:52
                        +3
                        kabeh iku nggoleki karo aspal, nanging kutha transit lan soko sethitik - kabeh bakal munggah bebarengan
                      10. Leopold
                        Leopold 24 September 2019 22:02
                        +6
                        Apa sampeyan ngrancang bypass?
                      11. novel66
                        novel66 24 September 2019 22:05
                        +3
                        ing sisih siji saka railway, ing sisih liyane, Losiny Ostrov Reserve - carane njaluk watara kene
                      12. Leopold
                        Leopold 24 September 2019 22:10
                        +8
                        Ayo padha ngubengi Pulo. Sampeyan uga bisa entuk manfaat kanggo cadangan ing kene.
    5. Zaurbek
      Zaurbek 24 September 2019 10:21
      +1
      Nalika padha njaluk versi Korea Selatan saka C350 ....
    6. opo wae
      opo wae 24 September 2019 12:04
      +1
      Quote: Irit
      Saudi mung bakal tuku apa sing diidini Amerika Serikat kanggo tuku.

      Dadi luwih akeh drone bakal teka (Kita kudu ngrangsang pilihan antarane keamanan lan lenga larang)
    7. Astronot
      Astronot 24 September 2019 17:52
      0
      mung lenga lan dhuwit, iku wong Saudi.

      lan aku bakal nambah sing padha mung bisa menehi dhuwit iki kanggo p lan n d o s a m
  3. aszz888
    aszz888 24 September 2019 06:03
    + 10
    Ing kono, pimpinan Rusia ngumumake kemungkinan nyimpulake kontrak multimilyar dolar antarane departemen pertahanan Arab Saudi lan Rosoboronexport kanggo pasokan sistem rudal anti-pesawat S-400 Triumph menyang sisih Arab kanggo nutupi fasilitas militèr sing paling penting kanthi strategis.

    PDB banget nyepak sistem pertahanan rudal Merikatos. Dheweke ngulungake alon-alon, alon-alon karo pasuryane ing sadawane baterei (wesi tuang). ngguyu
    1. Nyrobsky
      Nyrobsky 24 September 2019 09:19
      +6
      Kutipan saka aszzz888
      Ing kono, pimpinan Rusia ngumumake kemungkinan nyimpulake kontrak multimilyar dolar antarane departemen pertahanan Arab Saudi lan Rosoboronexport kanggo pasokan sistem rudal anti-pesawat S-400 Triumph menyang sisih Arab kanggo nutupi fasilitas militèr sing paling penting kanthi strategis.

      PDB banget nyepak sistem pertahanan rudal Merikatos. Dheweke ngulungake alon-alon, alon-alon karo pasuryane ing sadawane baterei (wesi tuang). ngguyu

      Kaendahan kahanan kasebut uga ana ing kasunyatan manawa drone Houthi ngliwati jarak pertahanan udara pangkalan Amerika ing Bahrain, sing dadi wuta. Pranyata malah ing basis iki sawetara jenis kejut kesasar bisa fly unnoticed. Ketoke kasur, percaya marang eksklusivitas lan invulnerability, ora nyekel tikus lan ngombe Pepsi kanthi tugas.
      1. novel66
        novel66 24 September 2019 19:57
        +3
        oh piye??? wangi kelapa..
        1. Leopold
          Leopold 24 September 2019 20:02
          +7
          Bener, ngombé nalika tugas iku kebak akibat kanggo wong sing ngombe. Malah klapa.
          1. novel66
            novel66 24 September 2019 20:06
            +3
            wong diwasa ... sing ngombe klapa?
            1. Leopold
              Leopold 24 September 2019 20:16
              +9
              Inggih, carane aku bisa ngomong jujur? Signor Robinson ngginakaken kabeh film nyoba nganti ana nuduhake marang carane klapa mbukak.
              1. novel66
                novel66 24 September 2019 20:21
                +3
                Senor Robinson - manis lan naif
                1. Leopold
                  Leopold 24 September 2019 20:24
                  +7
                  Wong Arab uga ora kasil ing teknologi, nanging manggon ing sumur minyak. Kanthi dhuwit sing kaya ngono, aku pengin katon keren.
                  1. novel66
                    novel66 24 September 2019 20:26
                    +3
                    karo sing jenis dhuwit sampeyan bisa, ora koyone
                    1. Leopold
                      Leopold 24 September 2019 21:09
                      +7
                      Iku tetep kanggo privatize Piece saka ara-ara samun karo sumur. Nanging dheweke nglawan, mula dheweke butuh S-400.
                      1. novel66
                        novel66 24 September 2019 21:12
                        +3
                        padha tangan-bokong - menehi linggis lan padha bakal break iku
                      2. Leopold
                        Leopold 24 September 2019 21:37
                        +5
                        Ayo padha break iku, sampeyan bisa ngedol versi malah luwih diudani-mudhun.
  4. Mikhail Drabkin
    Mikhail Drabkin 24 September 2019 06:14
    +8
    Adhedhasar data kasebut, kanthi aman bisa ngadili tingkat daya saing Patriot dibandhingake karo modifikasi sistem pertahanan udara S-400 Triumph biasa.

    -KSA mbutuhake jinis "Shell", "Thor" .... lan paling awon "Shilka" ing baterei sing dilayani - pertahanan udara jarak cendhak / tutup multi-level
    —-S400 ing target trocoh liwat "Patriots" - dhadha.

    —- Pers Amerika nyerat dina iki (Forbes, Newsweek) - "... Departemen Pertahanan AS mandheg ing taun 90-an amarga ngerteni kabutuhan sistem pertahanan udara jarak pendek. Minggu iki kita mriksa prioritas lan kalebu ing rencana 3 taun ... "
    —-Amerika mung ora duwe tingkat pertahanan udara sing dibutuhake dina iki bebarengan karo Patriot. Dituku loro baterei saka Iron Dome, Israel.
    -KSA minggu kepungkur nguripake Korea Selatan kanggo unsur sistem pertahanan udara jarak cendhak (dikembangake kanthi bantuan Rusia, kanthi cara).
  5. rotmistr60
    rotmistr60 24 September 2019 06:36
    + 15
    Babagan proposal Arab Saudi kanggo tuku sistem pertahanan udara Rusia, GDP ngandika kanthi eseman, jelas troll Amerika. Lan dheweke sukses, amarga. ngguyu ora mung ing bale, nanging uga pemimpin Iran lan Turki. Cetha yen Saudis ora bakal nindakake tanpa persetujuan Amerika, sing ora bakal teka kanthi standar.
  6. Err
    Err 24 September 2019 07:40
    +6
    Saka teks artikel:
    Apa gagasan Almazov siap kanggo pertempuran kasebut karo Patriot PAC-3MSE, modifikasi ekspor sing ora bisa dicocogake kanggo nggunakake rudal anti-pesawat 9M96E / E2 super-maneuverable paling anyar?
    Pitakonan kasebut, mesthi, menarik, amarga peluncur 50P6E wis kasedhiya minangka bagéan saka S-350 Vityaz (ndeleng foto ing ngisor iki), sing uga bisa ngobong 9M96E.
    Apa ora luwih gampang mung ngedol peluncur S-350 minangka bagéan saka kompleks S-400 kanggo saben wong sing pengin nglawan target sing ukurane cilik? Napa sawetara adaptasi saka S-400 dibutuhake ing kene? Mesthi pusat kontrol pertempuran 55K6E "Triumph" ora bakal bisa ngontrol peluncuran 50P6E "Vityaz"?
  7. roket757
    roket757 24 September 2019 09:18
    +3
    Saudis tuku kabeh lan akeh ... isih ora ana rasa lan ora bakal ana !!! Ora diparingi unta dadi jaran mulya....
  8. K-50
    K-50 24 September 2019 09:27
    0
    Senadyan kasunyatan manawa amunisi "patang atus" ekspor bisa gumunggung mung duwe misil 48N6DM anti-pesawat sing dipandu standar kanthi kepala homing radar semi-aktif sing ora ngidini ngrusak target dhuwur-dhuwur cakrawala (ora kaya MIM sing luwih modern- 104F PAC-3MSE anti-rudal kanthi peluncur rudal gelombang milimeter aktif )...

    Apa mbantu wong Saudi? lol ngguyu
  9. Shahno
    Shahno 24 September 2019 11:17
    0
    Kutipan saka parma
    Quote: Lokal saka Volga
    Ing perang manca, sampeyan kudu adol cartridges kanggo loro-lorone!

    Iki wong-wong Arab, padha bakal njupuk piyambak ing sikil, lan banjur padha ngaku yen kita disalahake lan Menteri Pertahanan maneh kudu teka munggah karo alesan lan milih guilty ... Carane iku karo Il-l sing taun lan sniper pertahanan udara Siria nganggo C-200?
    IMHO, mesthi, nanging Saudis dhewe turu liwat serangan lan paling kamungkinan aku nganggep yen "Patriot" malah ora bisa .... Aku elinga kita uga turu liwat serangan ing basa ing Suriah, nanging banjur ora ana sing ngguyu. ing S-400 sing ora ana tandhingane ing donya, ora bisa ngerteni UAV komersial buatan lan China ...

    Serangan ing jarak nganti 5-7 km saka keliling tansah ora gampang netralisasi. Paling ora UAV, paling ora tambang ...
  10. Klingon
    Klingon 24 September 2019 11:30
    -1
    Kutipan saka roket757
    Saudis tuku kabeh lan akeh ... isih ora ana rasa lan ora bakal ana !!! Ora diparingi unta dadi jaran mulya....

    Aku bakal nambah: wiwit ing wayah sore sampeyan kudu metu kanggo ndedonga lan sampeyan ora bisa kantun! ora peduli karo sawetara drone lan roket, amarga Allah dhawuh sholat 5 wektu saben dina wassat
  11. Shahno
    Shahno 24 September 2019 14:25
    0
    Quote: Edik
    Kutipan saka parma
    Aku elinga kita uga overslept serangan ing pangkalan ing Suriah, nanging banjur ora ana sing ngguyu ing unparalleled S-400 ing donya, ora bisa sok dong mirsani ngarep-digawe lan Cina.

    Ngelingake aku nalika kita overslept lan apa jalaran?

    Konsekuensi biasane. Nalika kita overslept, apa sing bisa dadi akibat (aku ngelingake sampeyan, sindrom "kerang udud") Perimeter km mundur 5, aku mikir ...
    Kabeh iku online.
    Ya mungkin ora kabeh ngguyu Inggih, tegesipun cetha.
  12. Shahno
    Shahno 24 September 2019 15:31
    0
    Quote: Edik
    Kutipan saka parma
    Aku njaluk ngapura kanggo harshness, nanging memori cendhak utawa Google begalan?

    Nanging aja njaluk ngapura, luwih-luwih ora ana apa-apa, sampeyan ngirim versi sampeyan! Nanging sing resmi: On
    Pangkalan udara Khmeimim Rusia ing Suriah diserang nalika wengi Taun Anyar. Iki nyatakake ing pesen saka Kementerian Pertahanan Rusia. "Ing Desember 31, 2017, kanthi wiwitan peteng, lapangan udara Khmeimim kena serangan mortir dadakan dening klompok militan sabotase seluler. Akibat tembakan kasebut, rong prajurit tiwas, "ujare kementerian kasebut, kutipan TASS.

    Lan ing ngendi pertahanan udara kita turu ing kene?

    Ora, kanca bener. Sadurunge, ana kerugian sing luwih serius ing media lan perkiraan saka Wilayah Moskow. Inggih, kasus mantan, kaya, kok kudu ana titik ing file pribadi.
    Fact is fact. Overslept.
  13. Kostadinov
    Kostadinov 24 September 2019 16:01
    +1
    Iki dudu perang "manca". Arab minangka satelit AS ing perang global nglawan Rusia. Sampeyan perlu kanggo lengen "Houthi" gratis. Kasoranipun S. Arab badhe dados kekalahan ingkang awrat tumrap Amerika Serikat.
  14. Tolik_74
    Tolik_74 24 September 2019 17:20
    0
    Cekakipun, patriot - ha .... nanging, lan cara iku, supaya purun, Saudis, tuku Russian.
  15. kanggo
    kanggo 24 September 2019 17:27
    -1
    Saudi overslept, ora Patriot. Inggih, padha bakal tuku C kita- bakal padha karo kita bakal nggawe alesan.
  16. Al Asad
    Al Asad 24 September 2019 19:14
    +1
    Nganti S-400 dhewe dites ing kondisi pertempuran, iku banget awal kanggo ngomong bab bab serius, Ya, malah S-300 wis tau digunakake ing pertempuran ing sajarah dawa.
    Pira kesimpulan babagan pirang-pirang jinis senjata Rusia langsung muncul ing Suriah
    1. Leopold
      Leopold 24 September 2019 20:06
      +6
      Dadi ora ana wong sing pengin mriksa karakteristik kinerja sistem pertahanan udara Rusia ing kulit dhewe. Drone dikirim kanggo pengintaian, bisa uga bakal mlebu. Lan iki cukup kanggo kelangan "kepala panas".
      1. novel66
        novel66 24 September 2019 20:54
        +3
        drone biaya telung kopecks ... kok ora njupuk soko
        1. Leopold
          Leopold 24 September 2019 21:11
          +6
          Kopeeshnye pertahanan ora bakal break liwat. Lan dheweke ora bakal njupuk akeh senjata.
          1. novel66
            novel66 24 September 2019 21:15
            +3
            wis nyuwil liwat ... lan rampung masalah
            1. Leopold
              Leopold 24 September 2019 21:38
              +6
              Dadi S-ki ora nyekel pertahanan, supaya Amerika mbayar paukuman.
              1. novel66
                novel66 24 September 2019 21:39
                +3
                ha ha ha ha.... nangis nangis
                1. Leopold
                  Leopold 24 September 2019 21:45
                  +6
                  Rong atus duwit sak barrel.
                  1. novel66
                    novel66 24 September 2019 21:48
                    +3
                    ora kanggo sing padha muddy banyu kanggo mbayar dhuwit
                    1. Leopold
                      Leopold 24 September 2019 21:52
                      +7
                      Apa iku migunani kanggo wong-wong mau?
                      1. novel66
                        novel66 24 September 2019 21:53
                        +3
                        sethitik kita ngerti, Mungkin ya
                      2. Leopold
                        Leopold 24 September 2019 22:21
                        +7
                        Mulane reformasi dhuwit Stalinis ing taun 1947 ditampa kanthi permusuhan ing Kulon. Dheweke nang ing Mudhunake prices, ora nambah sumber dhuwit.
  17. Bratkov Oleg
    Bratkov Oleg 24 September 2019 21:58
    0
    Quote: Irit
    ... titik ing kene yaiku yen Saudi mung bakal tuku apa sing diidini tuku saka Amerika Serikat, sanajan "kubah" Israel, nanging Yankees ora bakal nglilani peralatan kita menyang pasar iki, sing pengin tuku c400 bakal. bakal remuk dening sanksi, kanggo wiwitan, banjur padha bakal mbuwang pamaréntah objectionable ...
    Sanksi marang Saudi, kasus kasebut ora dingerteni. Apa yen padha ngalih menyang dagang ing yuan?
  18. kupitman
    kupitman 24 September 2019 23:02
    0
    ing saos iki, dheweke uga kudu ngedol cangkang kanggo nutupi posisi baterei s400 lan nggawe sistem pertahanan udara berlapis.
  19. kig
    kig 25 September 2019 03:07
    +1
    Ora jelas kenapa penulis percaya yen kertu trump S-400 tartamtu duweni peran ing serangan ing lapangan minyak.
  20. Dikson
    Dikson 25 September 2019 07:47
    +1
    Aku ora ngerti penulis artikel kasebut .. Inggih, S-400 luwih adhem tinimbang Patriot .. Aku weruh .. Nanging ing Serangan tartamtu, penulis nyaranake nembak UAV cilik kanthi rudal saka chtoli S-400 ???! Apa ora Mace? Ayo padha ndeleng kurang-mabur cilik-ukuran Komplek .. nanging sampeyan isih kudu mencet target kuwi karo sistem liyane .. Ing kasunyatan, sanajan Patriot weruh serangan - ilang sparrows saka mriem? Cetha yen ing antarane wong Arab, sistem pertahanan udara ing fasilitas kasebut dibangun saka serangan udara, lan dudu saka serangan partisan)))
  21. DimerVladimer
    DimerVladimer 25 September 2019 08:59
    0
    Wong Arab ora bakal tuku S-400.
    Iki guyonan Presiden.
  22. Ilya_Nsk
    Ilya_Nsk 25 September 2019 11:45
    0
    APA!? Nembak drone nganggo rudal S-400? Senajan ... Apa wae kepinginan kanggo dhuwit sampeyan, sayang :)
  23. energoteknologi
    energoteknologi 25 September 2019 20:54
    -1
    Liyane bla bla bla.
  24. kewajiban
    kewajiban 25 September 2019 22:26
    -1
    Kutipan: Bolt
    sumber ing Kamentrian Pertahanan marang RBC lan dikonfirmasi sumber cedhak Staff Umum

    Matur nuwun - pemuda ngelingake. Banjur akeh mbagekke kabeh limo RBC lan pedagang, tanpa nggambarake. Dina iki sampeyan katon kaya asli langka. ngguyu

    Apa sing kudu disebarake? Bener statements saka pelayanan goroh? Informasi sing luwih dipercaya bisa dipikolehi saka RBC. Ing tembung liyane, iki carane kabeh muda bakal liwat karo mie ing kuping.
  25. kewajiban
    kewajiban 25 September 2019 22:35
    -1
    Kutipan: Okolotochny
    Sawise maneh - katon ing pemilik saka sumber RBC - billionaire Mikhail Prokhorov. Apa tujuane sumber?

    Luwih, utawa luwih, luwih objektif tinimbang Kementerian Pertahanan Federasi Rusia. Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia tetep ana.
  26. Charik
    Charik 30 September 2019 23:31
    0
    SART 64N6E saka s300 - apa sing diganti karo cart banget