Review militèr

ORSIS wis miwiti produksi serial bedhil ORSIS-AR15J

61
Ing Rusia, produksi massal senapan ORSIS-AR15J, sing minangka analog saka senapan serbu semi-otomatis Amerika AR-15, wis diwiwiti. Produksi kasebut diatur dening perusahaan Rusia ORSIS, laporan RIA. News karo referensi kanggo statement saka wakil resmi saka perusahaan.


ORSIS wis miwiti produksi serial bedhil ORSIS-AR15J

Rifle ORSIS-AR15 foto 2014


Miturut agensi kasebut, perusahaan Rusia ORSIS wis ngluncurake produksi massal senapan semi-otomatis ORSIS-AR15J ing fasilitas produksi dhewe. Déwan "piranti semiotomatis" ditindakake saka komponen produksi kita dhewe, lan ora diwenehake saka luar negeri. Fitur utama senapan iki yaiku tong minyak sing diprodhuksi dening perusahaan, sing nambah akurasi lan sumber daya kanthi signifikan. gaman.

ORSIS wis ngluncurake produksi serial senapan semi-otomatis ORSIS-AR15J. Sadurunge, kita nglumpuk bedhil padha saka komponen Amérika. Saiki perusahaan wis nggawe produksi dhewe, independen saka sumber komponen saka Amerika Serikat

- ngandika perusahaan.

Perlu dicathet yen perusahaan sadurunge wis ngasilake karbin iki kanggo para pamburu, nanging kabeh komponen, kajaba tong minyak, diwenehake saka Amerika Serikat.

AR-15 minangka bedhil self-loading Amerika kanthi ukuran 5,56 × 45 mm. Diprodhuksi wiwit taun 1963. Iki dikembangake dening "ArmaLite" minangka senapan serbu sing janjeni kanggo Angkatan Darat AS. Ing taun 1959, amarga masalah finansial, ArmaLite ngedol hak desain kasebut menyang Colt's Manufacturing Company. Ing wiwitan taun 1960-an, versi otomatis AR-15 diadopsi dening Angkatan Darat AS kanthi sebutan M16.

Produksi serial sistem senjata Orsis wis diluncurake kanthi basis riset lan kompleks produksi pabrik senjata Moskow saka perusahaan Promtekhnologiya.
Foto sing digunakake:
ORSIS
61 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. rawa-rawa
    rawa-rawa 25 September 2019 11:59
    +4
    Nanging, ing taun 2000-an ing Almaty ing toko senjata aku weruh AR-15 (M-16), ing versi semi-otomatis lan emasculated, tag rega sehat, Aku figured kanggo penyayang endah.
    Senajan produk paling dituku ana Saiga 410 lan Pompa tanpa Simpenan.
    1. BEAST
      BEAST 25 September 2019 13:00
      0
      Dadi kenapa neraka (tanduran saka kulawarga kubis) ngeculake ukurane sing kurang ??? ORSIS duwe bedhil sing apik banget ... utamane T - 5000! apik
      Sawetara juara ing antarane pasukan khusus kanthi bantuan - Menang!
      Ketoke Marketing kanggo nambah dodolan.
      1. rawa-rawa
        rawa-rawa 25 September 2019 13:07
        +4
        Kutipan: St. John's wort
        Ketoke Marketing kanggo nambah dodolan.

        Mbokmenawa dheweke bakal nemokake panuku, ing wangun wong enom lan "nyebar".
        1. BEAST
          BEAST 25 September 2019 13:20
          +3
          Malah antarane "enom lan raspaltsovannye" ora dadi akeh imbeciles. Tren liyane lan pimpinan liyane ing produksi senjata, Mannlicher, Heller lan Koch (banget kesed kanggo ngalih menyang Inggris) ... ana MANY opsi liyane pantes!
          ORSIS - ndadekake EXCELLENT High-tliti bedhil, Aku kaya Mark ora ilang. Inggih, lan Negara - sampeyan kudu mbantu "pedagang pribadi" sing duwe teknologi canggih kanggo nggawe tong minyak. hi
          1. rawa-rawa
            rawa-rawa 25 September 2019 13:29
            0
            Kutipan: St. John's wort
            Ana akeh pilihan sing luwih apik!

            Saiki wong Turki ngasta pasar ing negara kita, nadyan njupuk Rusia linuwih, Ya, adhuh, ora ana pemburu nyata, wong tuwa wis padha mati, wong enom, adhuh, ora padha, manja. Ana cukup akeh pemburu amarga sungu, ing kene dheweke mulai ngepit pemburu normal.
            1. BEAST
              BEAST 25 September 2019 13:41
              +4
              Ya, aku ora ngomong babagan mburu (sanajan T-5000 dikarepake ing kana, regane mung cokotan) ... Aku ngomong babagan Kementerian Pertahanan - senapan sing apik banget, dudu kanggo tentara biasa - penembak jitu angkatan laut. , kanggo penembak jitu ing tingkat sing luwih dhuwur ... paling ora ing tingkat perusahaan utawa batalyon. Sawise pirang-pirang kamenangan, dheweke ora nate nampa pesenan normal. Saiki wong India, sing ora marem karo SVD, wis miwiti kontrak gedhe (uga, dheweke ora ngerti manawa SVD minangka bedhil sing apik ing kelas ITS, panah sing ngerti carane njupuk ing jarak sing dibutuhake - luwih angel. nyiyapake tinimbang tuku bedhil, iki minangka tembakan Unik, sing sanajan ing India kanthi luwih saka milyar wong - UNIT) uga, sampeyan kudu mbantu pedagang pribadi nguwasani pasar ... iki minangka prestise lan pajak lan pangembangan. saka teknologi anyar.
              1. rawa-rawa
                rawa-rawa 25 September 2019 13:48
                0
                Kutipan: St. John's wort
                Ya, aku ora ngomong babagan mburu (sanajan T-5000 dikarepake ing kana, regane mung cokotan) ... Aku ngomong babagan Kementerian Pertahanan - senapan sing apik banget, dudu kanggo tentara biasa - penembak jitu angkatan laut. , kanggo sniper

                Cetha, nanging kanggo acceptance kanggo Kementrian Pertahanan, ana syarat tinimbang kanggo acceptance ing Kementerian Dalam Negeri, FSB lan FSO, kantor-kantor beda-beda, kanggo Departemen Pertahanan, luwih ek, luwih dipercaya. saka prinsip wis wiwit jaman iku. Kita duwe crita sing padha. Ing departemen liyane, senjata digawe ing panah.
                1. BEAST
                  BEAST 25 September 2019 13:56
                  +5
                  Ya, aku setuju banget karo sampeyan! ya nanging ... ing Kamentrian Pertahanan lan ing Angkatan Laut - ana luwih saka cukup Tembak apik, Apik, Janji! Apa ora tuku kumpulan bedhil kanggo wong-wong mau miturut Kontrak Negara? Aku ora menehi saran kanggo ngganti SVD ... sing paling janjeni bakal nampa senjata saka Kelas Beda, dheweke bakal bisa nolak - pro liyane ... Aku mikir kanthi asil sing apik .... hi
                  1. rawa-rawa
                    rawa-rawa 25 September 2019 14:01
                    +2
                    Kutipan: St. John's wort
                    nanging ... ing Kamentrian Pertahanan - ana luwih saka cukup Tembak apik, Apik, Janji!

                    Mesthi wae, mung ora ana wong sing waras sing bakal ngiklanake apa sing dituku. Ya, nyorot penembake.
                    1. BEAST
                      BEAST 25 September 2019 14:17
                      +5
                      Sayange, aku ora nemokake artikel (aku nulis ing perjalanan) karo Direktur wawancara ORSIS ... dheweke dhewe ora ngerti kenapa wong Tionghoa seneng karo bedhil, nanging Kementerian Pertahanan Rusia. ora kasengsem .... FSB, FSO - tuku kumpulan cilik. Wong Tionghoa njaluk transfer teknologi manufaktur tong minyak ... Apik banget amarga ora ngurmati lan matur nuwun! apik
                      Miturut cara, Lobaev (sing uga nggawe bedhil banget) uga duwe masalah karo pesenan ... saben wong njaluk bedhil lan teknik manufaktur ... iku apik sing ora kabeh barang didol ing negara kita.
                      1. rawa-rawa
                        rawa-rawa 25 September 2019 14:24
                        +3
                        Kutipan: St. John's wort
                        Wong Tionghoa njaluk transfer teknologi manufaktur tong minyak ... Apik banget amarga ora ngurmati lan matur nuwun!

                        Lan saiki kaya ngono ing endi wae amarga paten, aku ngadili dening sedulur, supaya ora ditinggal tanpa warisan, dheweke pindhah menyang Kanada, nanging aku kudu nyewa pengacara babagan hukum paten. Saiki padha mbuwang kaping pindho.
                        Kutipan: St. John's wort
                        Miturut cara, Lobaev (sing uga nggawe bedhil banget) uga duwe masalah karo pesenan ... saben wong njaluk bedhil lan teknik manufaktur ... iku apik sing ora kabeh barang didol ing negara kita.

                        Iku kabeh angel banget ing kono.
            2. Astronot
              Astronot 25 September 2019 14:01
              0
              Saiki kita duwe wong Turki sing nyekel pasar

              Sampeyan duwe - sing duwe? Mangga njlentrehake
              1. rawa-rawa
                rawa-rawa 25 September 2019 14:07
                +2
                Kutipan: Astronot
                Sampeyan duwe - sing duwe? Mangga njlentrehake

                Kazakstan, ana cukup akeh senjata ing toko.
                1. SovAr238A
                  SovAr238A 25 September 2019 22:07
                  -1
                  Quote: rawa
                  Kutipan: Astronot
                  Sampeyan duwe - sing duwe? Mangga njlentrehake

                  Kazakstan, ana cukup akeh senjata ing toko.

                  Semono uga ing Rusia. Turki rampung nggambar maneh pasar senjata ing Federasi Rusia.
          2. Astronot
            Astronot 25 September 2019 13:59
            +1
            Tren liyane lan pimpinan senjata liyane
            Nalika aku ngerti, senjata iki dimaksudake kanggo para pamburu lan, mesthi, Mannlicher ing perspektif iki bakal luwih disenengi, sanajan aku luwih seneng Browning lan Blazer. nglirik
            1. BEAST
              BEAST 25 September 2019 14:03
              +5
              Dadi pemilik seneng loro Mannlicher lan Blazer ... Aku yakin bisa ngomong - Mannlicher kanggo mburu mimpin (nanging sampeyan uga bisa nindakake ayu dijupuk akurat), Blazer - kanggo nembak apik siji! nglirik
      2. Shever
        Shever 27 September 2019 16:57
        -1
        Dadi kenapa neraka (tanduran saka kulawarga kubis) ngeculake ukurane sing kurang ???

        Sapa sing kudu tuku. Sampeyan ora perlu - ora ana sing meksa
    2. Doliva63
      Doliva63 25 September 2019 19:58
      +1
      Quote: rawa
      Nanging, ing taun 2000-an ing Almaty ing toko senjata aku weruh AR-15 (M-16), ing versi semi-otomatis lan emasculated, tag rega sehat, Aku figured kanggo penyayang endah.
      Senajan produk paling dituku ana Saiga 410 lan Pompa tanpa Simpenan.

      Mbalik ing taun 90-an ing Joburg aku weruh ing toko mburu, regane "jaran", mesthi!
  2. parma
    parma 25 September 2019 12:02
    +1
    Dheweke dudu sing pertama ing negara kita)) Ing St. Petersburg, Adar wis ngumpulake AP ....
    1. ora pati
      ora pati 25 September 2019 12:24
      -1
      Senapan menarik, ana panjaluk. Punika produksi. Iku penting sing kabeh saka bagean dhewe, lan ora saka impor.
  3. Basarev
    Basarev 25 September 2019 12:38
    +1
    Apa wis padha manggon nganti. Kita wis bangga karo produksi klon, ora beda karo Cina.
    1. Piramidon
      Piramidon 25 September 2019 12:49
      + 12
      Quote: Basarev
      Apa wis padha manggon nganti. Kita wis bangga karo produksi klon, ora beda karo Cina.

      Lan ing ngendi sampeyan ndeleng "bangga" ing kene? Apa sing wis kita lakoni? Artikel kasebut mung informatif, manawa perusahaan PRIVATE ngluncurake klon senapan manca ing produksi. Inggih, gendera ana ing tangane. Apa dheweke bakal nampa dheweke dadi layanan karo Angkatan Bersenjata RF?
      1. Mark
        Mark 25 September 2019 13:23
        -4
        Iki minangka potensi ekspor. Kanggo tentara, ana perusahaan milik negara sing netepi prentah.
        Lan produk iki bangga! Inggih rampung!
        1. Piramidon
          Piramidon 25 September 2019 13:44
          -2
          Kutipan saka Mark
          Lan produk iki bangga!

          Lawanku, yen sampeyan ngeweruhi, nggunakake tembung "bangga" ing pangertèn sarkastik ing kombinasi karo frasa "wis kita urip kanggo apa" hi
        2. Mark
          Mark 25 September 2019 13:49
          +1
          :)))) jebule aku salah jawab
    2. artefak
      artefak 25 September 2019 12:49
      +6
      Quote: Basarev
      Apa wis padha manggon nganti. Kita wis bangga karo produksi klon, ora beda karo Cina.

      ora, padha mung bisa ing prinsip "sembarang whim kanggo dhuwit". ana sing pengin karamultuk kaya ngono - kene sampeyan, yen sampeyan please ...
      1. rawa-rawa
        rawa-rawa 25 September 2019 12:56
        -1
        Quote: artefak
        ora, padha mung bisa ing prinsip "sembarang whim kanggo dhuwit". ana sing pengin karamultuk kaya ngono - kene sampeyan, yen sampeyan please ...

        Sawise sawetara wektu, bakal dibuwang menyang pojok adoh saka aman, utawa didol maneh.
        Tangane awake dhewe ora diasah-asah tenanan, wiwit sekolah AK lan sapanunggalane.
        1. zadorin1974
          zadorin1974 25 September 2019 13:20
          +4
          Ing kene, ing Rusia, pistol kuwi ora bakal dilebokake ing pojok adoh. Iki minangka alat kanggo pertunjukan. Kanthi kuwi (lan kabeh ana ing CLEAR !!!) padha metu saka Kruzaks lan cayenne ing tangan mburu. Banjur SCSs lan Hammers dijupuk kanthi tenang saka kasus kasebut lan ditransplantasikan menyang UAZ lan rover rembulan)))))) Kanthi kualitas produksi tong ORSIS, sampeyan kudu entuk karbine entheng sing apik kanggo mlaku HUNTING (Celeng mung gulu. pembunuh), nanging ora luwih.
          1. rawa-rawa
            rawa-rawa 25 September 2019 13:24
            +1
            Kutipan saka: zadorin1974
            .Banjur SCS lan Palu dijupuk kanthi tenang saka kasus kasebut lan ditransfer menyang UAZ lan rover rembulan)))))

            Aku setuju 100, Aku dhewe sekseni iki, nanging meh padha ing wektu sing padha, IZH-54 kita kabeh lan UAZ -452, utawa motor Ural utawa Niva. ngguyu
            1. zadorin1974
              zadorin1974 25 September 2019 14:29
              +1
              Ural abot banget kanggo mburu (kita ora nggunakake, sampeyan kesel nyurung metu). teka ing salinan karbon ing sandhangan lan lonceng lan whistles kanggo 3-5 mowers, padha pindhah menyang esuke ing rasukan tiyang istri kuwi (yen padha ora overtrained). ombenan ) sing ora karuwan perang.
              1. rawa-rawa
                rawa-rawa 25 September 2019 14:43
                +1
                Kutipan saka: zadorin1974
                Ural abot banget kanggo mburu (ora digunakake ing kene, sampeyan wis kesel nyurung dheweke metu).

                Ural, yen kaya beton sawise udan ing licks uyah, dadi uga malah ing siji silinder apa, Lan dunes mlumpat liwat, Padha didol dangu nalika masalah diwiwiti karo spare parts Saiki Niva 86 taun. .
                Kutipan saka: zadorin1974
                .Lan kanthi biaya ponton manca, padha ing endi wae (kaya cithak biru, meh kabeh wong teka nganggo sandhangan lan lonceng lan singsot kanggo 100-500 mowers, dheweke metu ing wayah esuk nganggo rasukan kaya ngono (yen durung overtrained). ) sing ora karuwan nyuwek.

                Ing Pradik, dheweke mrentahake tutup terpal kanggo lawang lan spatbor, supaya cat ora ngeruk ing kathok ketat, lan nganti tekan Fazenda. ngguyu
                Lan moose apik banget! Sayange yen kita ora duwe sing kaya ngono.
                1. zadorin1974
                  zadorin1974 25 September 2019 15:41
                  +1
                  Kita uga duwe meh aspal (sanajan biasane cair belay -lempung lan gambut). Kanthi biaya Vitara? Delengen Samurai, ing asas, sampeyan ora bakal getun. Aku ora kasengsem ing lumaku kanggo elk, kewan bodho, ringkih ing tatu. Serangga wiwit nglakoake lan larva nyusup metu saka irung) tinimbang mburu dhewe. Aku seneng manuk upland lan angsa, iki kasenengan !!!!!!
                  1. rawa-rawa
                    rawa-rawa 25 September 2019 16:00
                    +1
                    We have Proof samurai lan kabeh ing transmisi otomatis, supaya mekanika dibutuhake Senajan kabeh wis Advertisement ing Niva, nanging iku menarik sing kurang urip kaya Vitara ing syarat-syarat biaya.
                    Kutipan saka: zadorin1974
                    Aku seneng manuk dataran tinggi lan angsa, iki semangat!!!!!!

                    Aku seneng manuk pheasants, sanajan ana bebek, celeng lan rusa rusa Siberia, nanging amarga grumbulan sing bentuke alas Tugain, tampilan ora gedhe lan 12 smoothbore cukup kanggo mripat. Utawa, ing jejere Balkhash .
                    Ana mancing sing apik banget lan mburu minangka tambahan, sanajan sampeyan bisa nemoni celeng, mula aku njupuk bagasi nalika musim panas, mung amarga pertahanan diri.
                    1. zadorin1974
                      zadorin1974 25 September 2019 16:28
                      +1
                      Swara telung taun kepungkur, kita wis ngaco kacang kanggo mburu lan mancing (ana wong sing wasis, ing Mei dheweke mancing nganti meh 400 mesin pemotong). Malah kepinginan maneh kanggo pindhah menyang alas. ) nanging arang. Kanthi biaya tong minyak ing mangsa ing mobil, kita duwe penyergapan lengkap - ana zona reproduksi sing cedhak - sanajan nganggo bedhil pneumatik sampeyan bisa ngatasi masalah - saraf lan wektu ekstra. , Aku drive granat serangan - mercon padha, nanging karo sekring grating lan kabeh resmi.
                      1. rawa-rawa
                        rawa-rawa 25 September 2019 16:54
                        +1
                        Kutipan saka: zadorin1974
                        Apik kanggo sampeyan.

                        Ya, oke?
                        Aku nggawa iwak lan daging praktis ing versi beku lan minangka produk setengah rampung.Kanggo daging, padha ternak wedhus lan pedhet, aku njupuk sertifikat saka akimat lokal, luwih angel karo unggas.
                        Dadi aku ngunjungi sederek, lan bagasi lan peralatan ana ing sangisore kursi penumpang.
                        Ana gula lan glepung.
                      2. zadorin1974
                        zadorin1974 25 September 2019 17:20
                        +1
                        Inggih, kaya biasane, iku apik ing ngendi kita ora))))))))))
                      3. rawa-rawa
                        rawa-rawa 25 September 2019 17:34
                        0
                        Kutipan saka: zadorin1974
                        Inggih, kaya biasane, iku apik ing ngendi kita ora))))))))))

                        Lan apik banget ing kana, omah. Kali adohe 100 meter. Padha nglebokake yurt ing mangsa panas. Ing kono adem, yen ana conder portabel. Musim dingin-panas. Listrik. , banyu yen ana ing kutha supaya ora thaw. Bathhouse. Loro batang, legal. Ya, ana akeh, saiki wis ana Internet.
                        Muga-muga padha duwe kincir angin, ora elek 6 kV/jam, regane 3 Baku, yen ora listrik mati kaya angin, angin asring ana. .
                      4. zadorin1974
                        zadorin1974 25 September 2019 17:50
                        +1
                        Yen kali cedhak, apa ora luwih gampang tuku utawa ngrakit turbin submersible? Aku eksperimen karo kincir angin kanggo kilowatt setengah kilowatt saka generator Ural lan konverter (liyane ana ing dhengkul). kanggo tengah lading lan adoh saka geter.
                      5. rawa-rawa
                        rawa-rawa 25 September 2019 18:09
                        0
                        Kutipan saka: zadorin1974
                        Yen kali cedhak, apa ora luwih gampang tuku utawa ngrakit turbin submersible?

                        Ora, ora bakal bisa, Aku panginten iki bali ing jaman Soviet ing Kharkov, Aku weruh iki. Ana ing tingkat kali owah-owahan kanthi cepet, sampeyan bisa ilang kaya prau. Sawise Pierce lunga. Senajan padha ketemu.
                        Kutipan saka: zadorin1974
                        Aku eksperimen karo kincir angin - kanggo kilowatt lan setengah saka generator Ural lan konverter (liyane ana ing dhengkul).

                        Piye wae aku weruh, vertikal. Lan ing ngendi aku nguripake, ana China lan kabeh mendhung.
                        Nganti saiki, wong Tionghoa mbantu 6 meter persegi, nanging wis biasa urip tanpa cahya, menarik kanggo bocah-bocah, lilin lan kompor minyak tanah, lan sing paling penting, tanpa TV, ngguyu
                      6. zadorin1974
                        zadorin1974 25 September 2019 18:24
                        +1
                        mbok deleng kene? https://alter220.ru/veter/vetrovye-generatory-rossijskogo-proizvodstva.html
                      7. rawa-rawa
                        rawa-rawa 25 September 2019 18:34
                        0
                        Kutipan saka: zadorin1974
                        mbok deleng kene? https://alter220.ru/veter/vetrovye-generatory-rossijskogo-proizvodstva.html

                        Matur nuwun, saka setahun utawa rong taun kepungkur. Ana stasiun kasebut ing pameran militer ing Azerbaijan, kanthi cara, ana foto ing situs iki. Aku bakal ndeleng. , kita duwe basis kanggo produk logam .
                      8. zadorin1974
                        zadorin1974 25 September 2019 18:56
                        +1
                        Yen ana tukang las lan tukang listrik kanthi tangan lurus, ana skema sing menarik ing kene https://slarkenergy.ru/vetrogenerator/s-vertikalnoj-osyu-vrashheniya.html ing prinsip, aku ana darurat ing omah (pribadi omah - pemadaman listrik darurat kedadeyan sacara periodik) kula kilowatt generator gas cukup (tangki juara-lima liter cukup kanggo 15 jam.). Loro laptop, TV, sepasang lampu langit-langit LED narik tanpa masalah. ora ana wesi, ora ketel, ora ana kulkas.
                      9. rawa-rawa
                        rawa-rawa 25 September 2019 19:16
                        0
                        Kutipan saka: zadorin1974
                        Yen ana tukang las lan tukang listrik kanthi tangan lurus, ana diagram sing menarik ing kene https://slarkenergy.ru/vetrogenerator/s-vertikalnoj-osyu-vrashheniya.html

                        Aku nyawang, ora ana apa-apa.
                        Kutipan saka: zadorin1974
                        Ing asas, ing kahanan darurat ing ngarep (omah pribadi, outages darurat kedaden periodik), aku duwe cukup kilowatts generator gas (tangki limang liter juara tahan kanggo 15 jam.). Loro laptop, TV, a sepasang lampu langit-langit LED narik tanpa masalah, ora ketel, ora kulkas.

                        Aku dhewe manggon ing omah pribadi, soko wis digunakake tanpa listrik kanggo dangu, nanging kanggo omah 2.2 iku pancene 1 cukup kanggo mripat.
                        Dadi ana baterei darurat lan inverter Cina 800-watt. Nganti tekan omah lan miwiti stasiun, aku ora percaya karo wong tuwa lan bojoku lan anak-anakku.
              2. Doliva63
                Doliva63 25 September 2019 20:06
                -3
                Kutipan saka: zadorin1974
                Ural abot banget kanggo mburu (kita ora nggunakake, sampeyan kesel nyurung metu). teka ing salinan karbon ing sandhangan lan lonceng lan whistles kanggo 3-5 mowers, padha pindhah menyang esuke ing rasukan tiyang istri kuwi (yen padha ora overtrained). ombenan ) sing ora karuwan perang.

                Wong lanang sing nggantheng kuwi dicabut nyawane! Apa padha duwe apa-apa kanggo mangan, utawa apa kang ngganggu soko ing alas kang? .
  4. Inquisitor
    Inquisitor 25 September 2019 12:45
    0
    Saka salah sawijining spesies aku tansah ditarik, nanging yen ana panjaluk, mesthi ana pasokan.
  5. Azazelo
    Azazelo 25 September 2019 13:19
    -3
    Iku luwih apik kanggo ngembangake dhewe lan ngeculake.
    1. Piramidon
      Piramidon 25 September 2019 14:14
      0
      Kutipan saka Azazelo
      Iku luwih apik kanggo ngembangake dhewe lan ngeculake.

      Inggih, padha nggawa liberosharmanka maneh. "Kabeh wis ilang, kita ora ngembangake apa-apa, kita dadi pom bensin sing mundur."
  6. Romanenko
    Romanenko 25 September 2019 13:21
    -1
    Jujur, aku ora ngerti kenapa kita butuh?
    Mesthi banget larang lan seri winates, liyane ing pesenan.
    Aku ngerti, artikel luwih kaya iklan?
  7. Mark
    Mark 25 September 2019 13:21
    0
    Apa rega ekspor ing istilah EXW utawa FOB (Batic Sea)?????
    Regane????
  8. Astronot
    Astronot 25 September 2019 13:55
    +2
    Iku bakal luwih bener kanggo nulis sing bedhil dirancang dening Eugene Stoner
  9. Sith Gusti
    Sith Gusti 25 September 2019 15:08
    0
    Iki rada endah kanggo tas dhuwit sing bakal njupuk botol bir.
  10. SERGEY SERGEEVICS
    SERGEY SERGEEVICS 25 September 2019 17:02
    0
    Perlu dicathet yen perusahaan sadurunge wis ngasilake karbin iki kanggo para pamburu, nanging kabeh komponen, kajaba tong minyak, diwenehake saka Amerika Serikat.
    Lan rega regane nyengsemake, kanggo pamburu sing prasaja, saiki bisa uga rega regane bakal diatasi. Dadi ORSIS ngasilake bedhil sing apik banget.
    1. hhurik
      hhurik 25 September 2019 19:30
      0
      Ana keraguan gedhe yen dheweke bakal nggawe kabeh saka awal: sadurunge mung ngethok tong minyak, lan kabeh liyane diimpor saka Amerika Serikat, sing padha nglawan dhuwit sing apik. Saiki, mesthi, minangka ADAR-ki bakal duwe: panrima Hong Kong, etc., trunk dhewe (ADAR-ki saka Vyatskiye Polyany).
      Nanging dheweke temenan temenan: wit pesawat saka Norinco mlebu pasar 70 sput, kanthi tong minyak sing dilapisi krom lan ukuran bagean sing asli, sing nyatane ngidini sampeyan nganyarke peluru kanthi lengkap miturut Wishlist sampeyan.
      1. SERGEY SERGEEVICS
        SERGEY SERGEEVICS 25 September 2019 19:47
        0
        Ana keraguan gedhe sing bakal digawe saka awal:

        Ngapa ora? VPO rampung dhewe lan ternyata cukup apik.
        Lan iki duwe prospek luwih akeh.
        Nanging dheweke ngerti telat: wit pesawat saka Norinco mlebu pasar 70 tyr., Kanthi tong minyak sing dilapisi krom lan rampung.

        Saka iki padha ngangkat munggah sing padha wiwit ngimpor AR mirah. Wong Israel uga ora larang ing prinsip.
        1. hhurik
          hhurik 25 September 2019 20:20
          0
          Apa ing sawetara jinis prinsip? nglirik AR15 Gilboa Carbin Israel sing paling larang saka sing diimpor resmi, mung sing asli AS sing luwih larang kanggo pangiriman individu.
          https://ohotnik.com/product/karabin_gilboa_carbine_14_5_kal_223rem/

          Lan Vepr rampung (kajaba trunk) saka Schmeisser, lan paling murah lan Oak. Barel mung dhewe, sanajan dilapisi krom - nanging dawa, tanpa akses menyang benang ing pungkasan lan nganggo merek dagang "Hammer smile" ing kamar - sing ngganggu.
          1. SERGEY SERGEEVICS
            SERGEY SERGEEVICS 25 September 2019 20:31
            -1
            Apa ing sawetara jinis prinsip?
            Apa sampeyan ora ngerti carane kabeh iki rampung saiki, padha tuku saka wong-wong mau lan nggawa menyang kita, kaya Cina lan tag rega kaping pirang-pirang luwih murah.
            sing paling larang saka sing diimpor resmi,

            Inggris paling larang.
            Vepr wis pembangunan dhewe, malah mekanisme temen beda saka AR.
            1. hhurik
              hhurik 25 September 2019 20:45
              +1
              Ora, iku sing cimes: padha tuku saka Cina, padha ngedol kaya-kaya iku DPMS Firearms. nglirik
              Lan pangembangan Vepr ora ana kapentingan kanggo sapa wae: AR minangka desain modular kanthi yuta kit awak kanggo kabeh Wishlist, sing ndadekake populer ing saindenging jagad.
  11. Doliva63
    Doliva63 25 September 2019 20:12
    -1
    "Produksi serial senapan ORSIS-AR15J, sing minangka analog saka senapan serbu semi-otomatis AR-15 Amerika, wis diwiwiti ing Rusia."
    Inggih, apa analog saka AR-15? Deleng ing bokong - iku saka senjata temen beda.
  12. APASUS
    APASUS 25 September 2019 22:06
    -1
    Kanggo nuduhake-mati, ghouls enom pindhah mburu karo bedhil mesin, banjur apa ora ngeculake seri Minigun khusus kanggo mburu?
    1. hhurik
      hhurik 25 September 2019 22:58
      0
      Saliyane olahraga mburu, ana olahraga liyane sing nyenengake - ora kurang nyenengake, mula dheweke tuku senjata sing apik.
  13. Shever
    Shever 27 September 2019 17:00
    0
    Aku wonder yen padha bakal duwe soko ing 308 cartridge