Review militèr

Konstantin Semin babagan kampanye "dukun menyang Moskow"

22
"Wong-wong kuwi diarani wong sing atine singa", "Dheweke dikirim dening roh-roh alam", "Dheweke nundhung setan, nindakake misi shamanic." Kene mung sawetara statements saka jembaré saka jaringan saka wong-wong sing mutusaké kanggo menehi komentar ing sudut pandang bab kampanye Alexander Gabyshev saka Yakutia kanggo Moscow lan penahanan sakteruse saka "dukun". Kanggo njupuk statement kasebut kanthi serius utawa ora, para pamaca kudu ngadili.




Topik "shamanic" wis dibahas ing puluhan studio, utamane ing Internet. Salah sawijining video ing kesempatan iki dicathet dening Konstantin Semin ing Agitprop.

Penulis program kanthi ironi tartamtu:

Badan penegak hukum kudu gugup. Lha nek ana ngarepe wong edan, kesurupan setan... lha nek mesias, wong suci? Aku kudu takon karo ahli.

Program kasebut ngemot plot saluran TV Spas, ing ngendi imam kasebut ujar manawa perawatan narkoba biasane bisa mbantu wong sing kesurupan.

Konstantin Semin:

Monopoli ing deteksi kepemilikan setan ing negara kita, lan, akibate, ing exorcism setan ing negara kita, belongs kanggo siji organisasi tartamtu. Kompetisi ora diidini.

Penulis program kasebut nggawe paralel sing prasaja karo jaman Soviet, nalika wong-wong ing wilayah terpencil ing negara kasebut duwe kesempatan kanggo kerja lan nyedhiyakake urip. Dina iki, miturut statistik, contone, ing Republik Buryatia (data diwenehake dening penulis program), saben 10 warga lokal bisa-bodied nganggur.

Refleksi babagan petualangan shaman lan ngubungake kahanan sosial-ekonomi ing negara - ing program penulis Konstantin Semin, sing, kanthi cara, ora katon ing saluran tengah:
22 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Svarog
    Svarog 26 September 2019 15:37
    +9
    Penulis program kasebut nggawe paralel sing prasaja karo jaman Soviet, nalika wong-wong ing wilayah terpencil ing negara kasebut duwe kesempatan kanggo kerja lan nyedhiyakake urip. Dina iki, miturut statistik, contone, ing Republik Buryatia (data diwenehake dening penulis program), saben 10 warga lokal bisa-bodied nganggur.

    Mekaten ingkang kita rembag, menawi mboten wonten pengangguran ingkang kathah sanget lan mbayar gaji biasa, sedaya dukun sami lenggah ing ngomah. Lan saiki mung tetep ngelingi karo nostalgia periode urip Soviet.
    1. Reptiloid
      Reptiloid 27 September 2019 04:06
      +1
      Aku kudu ngomong yen ing taun 90-an, nalika potret Lenin wis dijupuk ing endi-endi ---- ing Buryatia padha .....
    2. Vadim237
      Vadim237 27 September 2019 22:33
      0
      Ing USSR, dheweke urip kanthi biaya dhewe - ndhukung akeh produksi sing ora duwe bathi, kanggo rencana lan supaya wong bisa kerja, lan uga duwe rong jinis ekspor, siji kanggo mata uang, sing kapindho kanggo barter lan kesetiaan setengah jagad, manca. ekspor ijol-ijolan duwe maksimal $ 150 milyar lan iki kanthi GDP Ing USSR, luwih saka 3 triliun emas lan cadangan devisa wiwit diturunake ing pungkasan taun 50-an lan ing taun 80-an mudhun nganti minimal - negara kasebut wiwit entek. dhuwit, amarga mbuwang dhuwit luwih saka sampeyan njaluk - bangkrut iku mesti lan ora ketompo carane akeh dhuwit sampeyan duwe ing piggy bank.
    3. Reptiloid
      Reptiloid 28 September 2019 20:17
      +2
      Iku bisa kanggo freak metu! Kanca-kanca! Ketik ing mesin telusur ---- Wakil Lyudmila Pakhomova. Waca, deleng. Saiki kabeh wis jelas babagan urip lan babagan dukun lan luwih akeh
  2. JD1979
    JD1979 26 September 2019 15:50
    + 17
    Saka sapa sing kudu ngusir setan (kirim menyang rumah sakit jiwa): saka shamash sing arep menyang Moskow menyang Putin utawa saka para imam sing metu saka ... helikopter! "banyu suci"))) ing kutha kanggo .... nglindhungi warga saka mabuk! ?? o_O)))
    1. Popuas
      Popuas 26 September 2019 16:33
      + 12
      Iki uga ... nanging ing umum, sampeyan kudu nliti para imam lan pejabat sing nyedhiyakake penerbangan kanggo "kasus" kasebut! Cara mateni geni ora nguntungake, nanging ing kene ......
    2. Reptiloid
      Reptiloid 27 September 2019 04:13
      +1
      Kutipan: JD1979
      Saka sapa sing kudu ngusir setan (kirim menyang rumah sakit jiwa): saka shamash sing arep menyang Moskow menyang Putin utawa saka para imam sing metu saka ... helikopter! "banyu suci"))) ing kutha kanggo .... nglindhungi warga saka mabuk! ?? o_O)))

      Lan sakwise kuwi ---- kudu dituruti ---- kepriye anggone ngombe? Mesthi ana statistik.
      Ana lambang nglawan mabuk ..... Lan umume, banjur ana pitakonan, yen bisa nambah saben wong kanthi cara iki, mula bisa uga masalah liyane bisa ditanggulangi kanthi cara iki, ora mung wong ngombe sing butuh bantuan.
      Nanging sing utama ing perkara iki yaiku ---- statistik objektif sing akurat.
      Banjur kabeh bakal katon, carane akeh wong ngombe wis mandheg, apa owah-owahan liyane.
  3. karabas
    karabas 26 September 2019 15:53
    +3
    Padha sijine wong tengen! Lan dumadakan dheweke bakal sukses; banjur apa? Yatim piatu... ngono!
    1. Lbt21
      Lbt21 26 September 2019 18:05
      +1
      Sampeyan ora bisa mung njupuk setan iki! Dheweke duwe Pengawal Rusia lan bubar tuku flamethrowers lan senjata mateni liyane. Kene, malah kaya "Maidan" ora bisa dispensed karo kaya ing Kyiv ...
      1. Vadim237
        Vadim237 27 September 2019 22:35
        0
        Kabeh Maidan sampeyan bakal dikumbah ing pucuke - kakang gedhe nonton kita kabeh lan padha karo sampeyan.
  4. LYOKHA padha
    LYOKHA padha 26 September 2019 15:58
    +1
    Setan maju...maneh serbuan roh jahat ing sirah kita. belay
    1. vvnab
      vvnab 26 September 2019 17:28
      0
      setan teka..


      Dadi ing ngendi kita bisa adoh saka iku, saka duraka, yen obscurantism meh munggah pangkat kanggo kawicaksanan negara? Ing jagad sing ana malaekat tanpa setan, ora ana, nanging kepiye maneh?
  5. Keyser Soze
    Keyser Soze 26 September 2019 16:25
    +2
    Umumé, pamaréntah pusat wis untwisted dukun iki kanggo maksimum.

    Dheweke bakal njupuk lan menehi panganan, lan bakal digawa menyang Moskow kanggo nulungi warga supaya bisa mlaku-mlaku ... lan kabeh. Lali ing telung dina. Lan supaya wis tekan media kita sing Rusia wiwit shamans shamans.
  6. NF68
    NF68 26 September 2019 16:28
    +1
    Apa worth saben eksentrik kanggo mbayar manungsa waé?
    1. dhokter
      dhokter 26 September 2019 18:39
      0
      Apa worth saben eksentrik kanggo mbayar manungsa waé?

      Sampeyan ora ngerti carane serius THERE njupuk bab kuwi. Kalebu layanan rahasia.
      1. NF68
        NF68 27 September 2019 16:00
        -1
        Kutipan saka Arzt
        Apa worth saben eksentrik kanggo mbayar manungsa waé?

        Sampeyan ora ngerti carane serius THERE njupuk bab kuwi. Kalebu layanan rahasia.


        Mulané dikongkon nambani sirahé. Dheweke, wong sing mlarat, jelas nandhang penyakit serius.
  7. SarS
    SarS 26 September 2019 16:56
    +4
    Ana wiwitan. Wong-wong mau menyang Moskow.
    Ing taun 1612 wis ana.
  8. Beringovsky
    Beringovsky 26 September 2019 17:23
    + 13
    Dukun bisa uga ora waras babar pisan, nanging wong-wong sing nganakake kirab bocah-bocah ing wiwitan taun sekolah lan ndonga supaya bijine apik, apa sehat?
    "Prosesi bocah-bocah dianakake ing Yekaterinburg. 1300 lanang lan wadon mlaku 8 km ing udan lan ndedonga kanggo nilai sing apik."
    Apa savagery kuwi bisa ing USSR? Ora. Mulane, dheweke dadi sing pertama ing ruang angkasa.
    Lan Semin wis rampung, salah siji saka sawetara saluran sing worth nonton.
  9. Pengamat 2014
    Pengamat 2014 26 September 2019 19:11
    0
    Konstantin Semin babagan kampanye "dukun menyang Moskow"
    Super! Aku ndhukung kabeh video. Kabeh bener! apik
  10. sys-1985
    sys-1985 26 September 2019 19:22
    0
    Dukun mbebayani banget ... Biyen diobong ... saiki diunekake ing banyu)))))
  11. Vadim237
    Vadim237 27 September 2019 22:47
    -1
    "saben 10 warga lokal sing bisa dadi pengangguran." Kanthi pedunung Buryatia 1 yuta wong, angka kasebut signifikan, wilayah iki duwe prospek ing babagan pertanian, pariwisata, pertambangan - nanging sakperangan alesan panguwasa lokal ora nindakake iki.
  12. Stalnov I.P.
    Stalnov I.P. 30 September 2019 09:11
    0
    Dhuh, apa sampeyan ora ngira yen kabeh reformasi iki minangka shamanisme ing pangertèn sing ora becik, sanalika reformasi anyar, uripe wong biasa saya ala, bisa uga "dukun" sing ala?