Review militèr

Ing China, dheweke menehi conto "dominasi" JAS 39 Gripen liwat Su-27.

124
Media Cina nerbitake artikel ing ngendi dheweke mutusake kanggo nganalisis pernyataan kondhang saka komandan Angkatan Udara Swedia yen pejuang JAS 39 Gripen Swedia minangka "singa nyata pertempuran udara". Ing wektu sing padha, komandan Swedia Mats Helgesson ujar manawa JAS 39 minangka "perusak Su Rusia".


Ing China, dheweke menehi conto "dominasi" JAS 39 Gripen liwat Su-27.


Ing bagean militèr saka sumber Cina Sohu, padha mutusaké kanggo ciri statements Helgesson lan nyoba kanggo tokoh metu carane statements iki bisa cocog karo kasunyatan.

Publikasi kasebut minangka conto latihan militer Eagle-2015, sing ditindakake bebarengan dening Angkatan Udara China lan Thailand. Iki kedadeyan nalika pesawat buatan Swedia lan Rusia melu. Mangkono, Angkatan Udhara Thailand ngeterake pejuang JAS 39 Gripen, lan Angkatan Udara PLA - sawetara Su-27 (modifikasi saka Su-27SK) lan J-11.

Saka pesen saka wartawan Cina:

Pratelan saka komandan Swedia katon rada sombong, nanging nyatane Angkatan Udara China Su-27 duwe masalah saka JAS 39 Gripen Angkatan Udara Thailand. Sajrone latihan gabungan ing 2015, Gripens ngrusak Su-27, sing umure wis luwih saka 20 taun.

Materi sing padha nyathet yen, sawise asil latihan Eagle-2015, militer Thailand ngumumake yen JAS-39 dikirim menyang Thailand ing taun 2013 sing menangake papat maneuver konfrontasi sing ditindakake sajrone konfrontasi.

Artikel media China nyathet yen China banjur ora nggatekake asil latihan lan terus ngoperasikake pejuang J-11 ing volume sing padha. J-11 minangka salinan jet tempur Su-27 sing dilisensi China.

Saka artikel:

JAS 39 Gripen minangka pejuang modern sing entheng. Ora ana sing nggumunake yen Su-27 / J-11 lawas ditindhes amarga avionik sing luwih maju, ora. Salah sawijining kaluwihan paling penting saka pesawat tempur buatan Swedia ana hubungane karo kemampuan deteksi (target) sing over-the-horizon.

Umumé, total dominasi JAS 39 liwat Su-27 diumumake sajrone latihan udara kasebut.
124 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -sh-
    -sh- 29 September 2019 16:50
    -9
    dadi SU 27 utawa SU 35?
    1. Lipchanin
      Lipchanin 29 September 2019 16:58
      -12
      Kutipan: -sh-
      dadi SU 27 utawa SU 35?

      Ing wiwitan, padha ngalahake Su-35, lan banjur ing appendage Su-27.
      Iku kabeh cetha Nyuwun lol
      1. kaping
        kaping 29 September 2019 21:10
        + 10
        Kita mbandhingake Su-20 Cina 27 taun lan New, 2011 Gripens, ing ngendi AFAR bisa uga worth ..) Ngelingi yen latihan kasebut ana ing taun 15) Inggih, ayo wong Swedia seneng-seneng)
        1. Oyo Sarkasmi
          Oyo Sarkasmi 30 September 2019 16:25
          +1
          Su-27 normal duwe tingkat menek 1300 km / h - supersonik - pinten Harpy cilik puffs lan puffs horisontal. Rasio dorongan-kanggo-bobot yaiku kilogram dorongan saben kilogram bobot, sing ngidini mandheg ing udhara, lan malah mundur (sanajan buntute mudhun, nanging isih).
          Dadi, paling kamungkinan, pesawat Cina karo non-mesin, liyane, karo kehabisan sumber daya, karo pilot beban financial (ora nglarang, Buddha, soko bakal break saka kakehan), saingan karo pilot normal ing mobil entheng. Akibaté, kabeh wong seneng - wong Thai menang, komisaris Cina nglaporake ing BiPP
      2. awus4
        awus4 30 September 2019 01:34
        -10
        ha ha ha lucu banget.. kasunyatan mung tetep kasunyatan
        1. tombok
          tombok 30 September 2019 08:19
          +2
          Kutipan saka aws4
          ha ha ha lucu banget.. kasunyatan mung tetep kasunyatan

          Bener, wong Tionghoa "kalah" sethithik sadurunge dening wong Turki, luwih-luwih ing "hantu", misale jek ing 2013 nalika latihan. Ing kene kudu dimangerteni yen wong Tionghoa isih dadi pilot biasa-biasa wae,
    2. Vasyan1971
      Vasyan1971 29 September 2019 17:41
      + 17
      Kutipan: -sh-
      dadi SU 27 utawa SU 35?

      J-11.
      1. Aerodrome
        Aerodrome 29 September 2019 18:04
        +8
        Ing China, dheweke menehi conto "dominasi" JAS 39 Gripen liwat Su-27.
        tandhing bakal mutusaké, karo pertempuran ... Apa China siap kanggo sijine munggah pilot ing "vulture"? uga lan ya
        : Lokal saka Volga (Lokal) Dina iki, 16:50 NEW
        +8
        Moderator, panyuwunan gedhe kanggo sampeyan, mungkasi ngutip publikasi Cina sing reged iki!
      2. RideMaster
        RideMaster 29 September 2019 23:30
        -3
        Mietssite nanging ora Matter. Apa Su 35 bisa nggayuh target over-the-horizon sing padha? Mergo aku ragu.
        1. Evilillion
          Evilillion 30 September 2019 08:23
          +3
          Inggih, ora ana sing ngerti carane, amarga radar over-the-horizon operate ing prinsip rada beda, lan ing sawetara liyane saka pesawat. ngguyu

          Mbok padha nyampur karo "Deleng mudhun - tembak mudhun" apa MiG-23 bisa nindakake.
    3. venik
      venik 29 September 2019 18:50
      +7
      Kutipan: -sh-
      dadi SU 27 utawa SU 35?

      ====
      Dadi artikel kasebut ujar: "...Sajrone latihan gabungan ing 2015, "Gripens" ngalahake Su-27, sing umure luwih saka 20 taun.. "...
    4. Alexey saka Perm
      Alexey saka Perm 29 September 2019 19:00
      +9
      ora tembung bab Su 35 ing artikel.
      1. -sh-
        -sh- 30 September 2019 07:05
        -4
        nyatane sakdurunge ngomong griffin bakal nyirnakake Su 35 ... malah yen dibandhingake karo Su 27 wis ana bedane ..... nanging minus pira ya Allah)
  2. Lokal saka Volga
    Lokal saka Volga 29 September 2019 16:50
    + 44
    Moderator, panyuwunan gedhe kanggo sampeyan, mungkasi ngutip publikasi Cina sing reged iki!
    1. Balai Kota
      Balai Kota 29 September 2019 16:57
      + 13
      Quote: Lokal saka Volga
      Moderator, panyuwunan gedhe kanggo sampeyan, mungkasi ngutip publikasi Cina sing reged iki!

      Iki tinimbang NI. Ing kana, paling ora ing basa Inggris, bisa mriksa kebeneran "kutipan". Lan ing kene ana karakter Cina. Sampeyan bisa "kutipan" apa wae)
      1. Lipchanin
        Lipchanin 29 September 2019 17:46
        + 33
        Kutipan: Balai Kota
        .Lan ing kene ana karakter Cina. Sampeyan bisa "kutipan" apa wae sing disenengi)

        Inggih, inggih
        1. DimerVladimer
          DimerVladimer 30 September 2019 16:06
          -4
          Kutipan: Lipchanin
          Kutipan: Balai Kota
          .Lan ing kene ana karakter Cina. Sampeyan bisa "kutipan" apa wae sing disenengi)

          Inggih, inggih


          Hieroglif sing ora ana artine - penerjemah google kanggo nylametake :))
          1. Ruslan67
            Ruslan67 30 September 2019 20:12
            -1
            Kutipan: DimerVladimer
            Hieroglif sing ora ana artine - penerjemah google kanggo nylametake :))

            U D K M A-Sekumpulan aksara sing ora ana teges-lipat tembung wassat
  3. Lipchanin
    Lipchanin 29 September 2019 16:57
    -1
    Kanggo wong lanang kanthi irisan mata sing sempit, borzometer metu saka skala
  4. Ryaruav
    Ryaruav 29 September 2019 16:57
    + 28
    lan kepiye carane influenza nindakake deteksi target trans-horizontal yen radar kuwi apik banget
    1. Jerman 4223
      Jerman 4223 29 September 2019 23:24
      +2
      Deteksi over-the-horizon minangka masalah pertahanan udara adhedhasar lemah. Pesawat mabur dhuwur lan ana masalah iki minimal.
    2. Karabas
      Karabas 30 September 2019 05:40
      +3
      lan kepiye carane influenza nindakake deteksi target trans-horizontal yen radar kuwi apik banget

      Semono uga bingung. Aku ngerti, iki mung pertahanan udara / pertahanan rudal sing bisa nindakake iki, kanthi antena dawane sepuluh meter.
  5. LYOKHA padha
    LYOKHA padha 29 September 2019 16:57
    +9
    Ing wektu sing padha, komandan Swedia Mats Helgesson ujar manawa JAS 39 minangka "perusak Su Rusia".

    Ya, wong Swedia, kaya biasane, kanthi cara dhewe eseman klone Cina J-11 bingung karo SU-27 Rusia.
    Wow, kepiye saiki bakal ngrusak Angkatan Udara kita ... paling ora nganggo tembung.

    Publikasi kasebut minangka conto latihan militer Eagle-2015, sing ditindakake bebarengan dening Angkatan Udara China lan Thailand.

    Soko aku ora bisa nemokake informasi babagan latihan iki ing Internet ... mangga ngirim link penulis. hi
    1. tibidoch
      tibidoch 29 September 2019 17:41
      0
      Quote: LYOKHA padha
      klone Cina J-11 bingung karo SU-27 Rusia.

      J-11 ora Klone, nanging dilisensi salinan Su-27SK.
      1. Tersky
        Tersky 29 September 2019 19:29
        + 12
        Quote: Tibidokh
        lan salinan lisensi Su-27SK.

        Klone ora dilisensi. Ora ana ing alam, ana kontak kanggo pasokan, sing diputus dening wong Tionghoa kanthi sepihak ing 2004. Gunggunge 78 Su-27 sing dirakit Rusia dikirim menyang China. Miturut SU-27, ana "rekayasa terbalik" sing akrab karo wong Tionghoa, utawa mung nyilih teknologi lan kloning.
        1. tibidoch
          tibidoch 29 September 2019 19:57
          +3
          Ing ngisor iki aku nyedhiyakake pranala menyang macem-macem sumber sing ngonfirmasi pangiriman kit kendaraan kanggo perakitan Su-27SK (J-11) kanthi lisensi ing Pabrik Penerbangan Shenyang. Sampeyan bisa ngirim pranala?
          Kutipan: Tersky
          ana kontak kanggo pangiriman

          Kontrak kanggo pasokan pesawat rampung rampung - wong Tionghoa mbayar dhuwit, kita ngirim versi siji lan kaping pindho.
          Kontrak kanggo ngrakit 200 Su-27SK kanthi lisensi diakhiri, wong Tionghoa nampa 105 set, lan ora gelem nampa 95 sing isih ana.
          Kutipan: Tersky
          Klone ora dilisensi.

          Dheweke ora ngetokake klon, dheweke ngetokake lisensi kanggo ngumpulake kit kanthi lokalisasi produksi bertahap. Ora ana sing mbantah manawa wong Tionghoa ngapusi, nanging J-11 (loro-lorone diklumpukake ing Federasi Rusia lan diklumpukake ing Shenyang) dudu klon. Klone yaiku J-15 lan J-16 (dek lan dobel).
  6. Lexus
    Lexus 29 September 2019 16:57
    +5
    Wong Tionghoa, mesthi, "ora sengaja" nyiyapake Su-27, lan dudu J.
  7. nycomedes
    nycomedes 29 September 2019 17:01
    + 16
    Kanggo miwiti, pesawat iki ora bisa dibandhingake. Su-27 minangka pesawat tempur mesin kembar abot, lan JAS-39 "Gripen" minangka pesawat tempur mesin tunggal sing entheng. 27. Lan pesawat iki wis umure udakara 11 taun lan ora mungkin dheweke ngalami modernisasi kaya Su-20 Rusia sing wis ditindakake kanthi rutin akhir-akhir iki. Lan pesawat Thai JAS-27 "Gripen" anyar, lan liyane, wis avionics banget majeng, kang nyatet dening akeh, ora ahli "sofa". Apa avionik Cina bisa dibandhingake karo Swedia? Dadi artikel kasebut, kanthi gampang, omong kosong saka China. Ing kene, latihan pilot ora pati penting. Elingi kepiye sawise "biathlon tank" pungkasan, ing ngendi China "miber kaya kayu lapis ing Paris", tanker China ujar manawa cuaca kudu disalahake kanggo kabeh ...
    1. tibidoch
      tibidoch 29 September 2019 17:52
      -2
      Quote: Nycomed
      salinan Su-27-J-11 sing ora dilisensi (cukup ngomong, dicolong)

      Sampeyan lagi pinter muspra, maca dhisik apa Su-27SK lan J-11.
      Kaping pisanan, batch 20 tunggal lan enem latihan tempur ganda Su-27UBK dituku. Ing taun 1996, dheweke diterusake kanthi ngirim 16 single lan wolung "sparks". Ing taun sing padha, kontrak ditandatangani kanggo perakitan kanthi lisensi saka kit sing disedhiyakake saka Rusia (kanthi nambah bertahap ing lokalisasi) 105 pejuang kanthi pilihan kanggo 95 pesawat liyane. Mesin sing dipasang kanthi lisensi nampa indeks J-11. Iku ora kalebu versi latihan pertempuran, supaya ing 1999 liyane 28 siap-digawe Su-27UBK padha tuku.

      https://iz.ru/801066/aleksandr-ermakov/sukhoi-ostatok-chem-interesna-kitaiskaia-kopiia-su-27
      1. nycomedes
        nycomedes 29 September 2019 18:09
        + 10
        "(karo nambah bertahap ing lokalisasi) 105 pejuang karo pilihan kanggo liyane 95 pesawat."
        Iki ngendi "asu rummaged". Ora ana lisensi kanggo J-11! Suwe-suwe, karo wong Tionghoa, dheweke "ngocok" topik iki, nyoba ora "njupuk linen sing reged saka gubug", kayata mitra, meh sekutu, lsp. Lan Su-27UB mung luwih larang kanggo disalin amarga jumlah kendaraan sing dibutuhake ora akeh, luwih gampang tuku. Mulane, aku ora "pinter", nanging aku ngomong kepiye kedadeyan kasebut. J-11 - Salinan UNLIMITED saka Su-27, kanthi data sing luwih elek tinimbang asline. hi
        1. Komentar wis dibusak.
        2. tibidoch
          tibidoch 29 September 2019 20:18
          +6
          Kenapa komentar kasebut dibusak? Amarga pranala menyang TASS lan Review Militer? Apa aku nglanggar aturan?
          1. nycomedes
            nycomedes 29 September 2019 20:52
            +4
            Sampeyan ora nerak aturan. We mung diskusi biasa. Jujur, aku dhewe ora ngerti apa-apa.
            1. tibidoch
              tibidoch 30 September 2019 04:36
              +3
              Quote: Nycomed
              We mung diskusi biasa

              ombenan
          2. Piramidon
            Piramidon 30 September 2019 13:05
            +1
            Quote: Tibidokh
            Kenapa komentar kasebut dibusak? Amarga pranala menyang TASS lan Review Militer? Apa aku nglanggar aturan?

            Moderator penghinaan pribadi.
        3. Evilillion
          Evilillion 30 September 2019 12:53
          -1
          Lan ora ana salinan, luwih tepat, ana Su-27SK sing dirakit saka kit mobil Rusia sing diarani J-11 lan J-11B sing miring "sedulur salawas-lawase" nyalin fuselage lan nginstal piranti Cina.
    2. SovAr238A
      SovAr238A 29 September 2019 20:25
      +3
      Quote: Nycomed
      Kanggo miwiti, pesawat iki ora bisa dibandhingake. Su-27 minangka pesawat tempur mesin kembar abot, dene JAS-39 "Gripen" minangka pesawat tempur siji-mesin entheng.

      Ing pertempuran udara ana macem-macem mesin - apa sampeyan wis mikir babagan iki?
      1. nycomedes
        nycomedes 30 September 2019 07:39
        +2
        Lan kasunyatan manawa "Gripen" ora bakal bisa mabur menyang papan pertempuran udara kanthi Su-27, amarga. dheweke ora duwe bahan bakar cukup, sampeyan wis mikir babagan iki?
        1. SovAr238A
          SovAr238A 6 Oktober 2019 20:27
          -3
          Quote: Nycomed
          Lan kasunyatan manawa "Gripen" ora bakal bisa mabur menyang papan pertempuran udara kanthi Su-27, amarga. dheweke ora duwe bahan bakar cukup, sampeyan wis mikir babagan iki?

          Pesawat tansah ditemoni ing pertempuran.
          Salah siji gunung bakal teka, utawa Mohammed ...
  8. K-50
    K-50 29 September 2019 17:02
    +5
    J-11 minangka salinan jet tempur Su-27 sing dilisensi China.

    Aku bakal ngomong unlicensed. Dadi luwih tepate. ya
    1. Herman
      Herman 29 September 2019 17:46
      +3
      Mung lisensi sing padha, j-11 pisanan dirakit saka komponen Rusia.
      1. nycomedes
        nycomedes 29 September 2019 20:49
        +5
        Tembung kunci ing kene yaiku FIRST. Lan "kapindho"? Dadi "pisanan" iki uga pungkasan. Lan kabeh liyane, iki sing disalin saka "pisanan", tanpa lisensi.
        1. Tony
          Tony 6 Oktober 2019 19:50
          +1
          Quote: penembak gunung

          Siluman nganti siluman, nganti radar diuripake.

          Iki pancen salah. Diciptakake dening panyengkuyung pesawat Amerika kanthi teknologi Stealth, sing ora ngerti babagan radar lan mode operasi dhasar radar. Cara utama operasi radar yaiku operasi pemancar kanggo ndeteksi, contone, F-35 sadurunge, nganti tekan garis aplikasi rudal RVV lan numpes. Taktik bisa beda-beda.
          Lan yen F-35 ora nguripake radar, iki ora ateges ora katon nalika radar pejuang kita disinari. Contone, radar Belka ndeteksi F-35 ing kadohan udakara 300 kmnalika F-35 mabur rampung ing mode pasif karo radar sawijining.
          1. SovAr238A
            SovAr238A 6 Oktober 2019 20:21
            -1
            Kutipan: Tony
            Contone, radar Belka ndeteksi F-35 ing kadohan udakara 300 kmnalika F-35 mabur rampung ing mode pasif karo radar sawijining.

            Apa ana ... Tulis langsung - 800km utawa malah 1200km ...
            Internet bakal tahan kabeh ...
            1. Tony
              Tony 6 Oktober 2019 21:24
              0
              Kutipan: SovAr238A
              Apa ana ... Tulis langsung - 800km utawa malah 1200km ...
              Internet bakal tahan kabeh ...

              Sampeyan malah durung ngerti carane ngetung lan nulis badai salju ... Jarak deteksi radar "Belka" yaiku 400 km kanthi target RCS = 1 m2 ing ruang terbuka. Sampeyan bisa ngetung liyane. Yen sampeyan bisa?
  9. wuh wuh
    wuh wuh 29 September 2019 17:02
    +2
    Sing nemokake mungsuh sadurunge entuk keuntungan taktis ing pertempuran udara.
    Sampeyan bisa njupuk posisi sing nyaman kanggo serangan lan dadi sing pertama ngobong roket.
    Saka kene:
    1) radar radar,
    2) lomba teknologi siluman.
    1. penembake gunung
      penembake gunung 29 September 2019 17:11
      + 13
      Kutipan saka: voyaka uh
      Wong sing ndeteksi mungsuh sadurunge entuk keuntungan taktis ing pertempuran udara

      Nalika pesawat sampeyan duwe sambungan jaringan, lan mungsuh sing nguripake radar ditemokake lan koordinat dikirim menyang sampeyan, sapa sing nemokake luwih cepet? Lan ing pertempuran cedhak? Siluman nganti siluman, nganti radar diuripake. Lan carane nguripake - wit Natal wassat
      1. wuh wuh
        wuh wuh 29 September 2019 19:36
        -3
        "Siluman nganti siluman nganti radar diuripake" ////
        ----
        Wis kaping pirang-pirang dirembug yen iki ora bener.
        Stealths duwe mode operasi AFAR khusus,
        nalika diuripake ing pseudo-acak ngganti frekuensi ing daya kurang.
        Pesawat mabur ing mode iki, orienting dhewe, nanging ora njupuk arah saka sisih.
        Mung nalika roket ditembakake (pandhuan menyang target) radar ndeteksi dhewe.
        Nanging kasep kanggo mungsuh.
        1. lucul
          lucul 29 September 2019 20:10
          +6
          Wis kaping pirang-pirang dirembug yen iki ora bener.
          Stealths duwe mode operasi AFAR khusus,
          nalika diuripake ing pseudo-acak ngganti frekuensi ing daya kurang.
          Pesawat mabur ing mode iki, orienting dhewe, nanging ora njupuk arah saka sisih.

          Wis kaping pirang-pirang dirembug yen iki bener.
          Nalika AFAR mati, lan ing mode radiation kurang, sawetara deteksi pesawat mungsuh luwih kurang saka nalika AFAR urip.
        2. penembake gunung
          penembake gunung 30 September 2019 08:33
          +1
          Kutipan saka: voyaka uh
          Stealths duwe mode operasi AFAR khusus,

          Tulisane apik kabeh. Lan aku melu nutupi lanterns pesawat supaya ngurangi radiasi elektromagnetik saka instrumen kokpit (ana komputer, lan stuffing liyane) ... Awit lagi prewangan-fined dening radiation iki! Radiasi lemah ing frekuensi ngambang? Ya, luwih rumit ... Nanging, dheweke ngerti ... Lan ana peralatan sing cocog, lan sensitivitas alat deteksi modern banget serius. Gumantung ing kacepetan scan sawetara.
        3. Evilillion
          Evilillion 30 September 2019 12:55
          -1
          Mode hopping frekuensi otomatis wis dikenal kanggo dangu, iku mung duwe jeneng boring, kang tegese iku ora Ajaib, nanging outlandish Amérika singkatan LPI kelangan lan Ajaib invincible.
        4. Tony
          Tony 6 Oktober 2019 19:21
          +1
          Kutipan saka: voyaka uh
          Stealths duwe mode operasi AFAR khusus,
          nalika diuripake ing pseudo-acak ngganti frekuensi ing daya sethitik.
          Pesawat mabur ing mode iki, orienting dhewe, nanging ora prewangan saka sisih.

          Tulis goroh. Nalika pesawat tempur mabur, pemancar radar tansah urip lan ndeteksi target sing ora jelas, kalebu F-35, sanajan pemancar F-35 dipateni. Lan sampeyan malah "lali" babagan iki biasane mode ing panas mratelakake panemume bab "superioritas" saka "siluman", kang mung ora ana. Ing mode khusus saka operasi, nalika daya kurang, F-35 ndeteksi pejuang ing kadohan ora luwih saka 50 km, sing bisa dibandhingake karo OLS.
          1. SovAr238A
            SovAr238A 6 Oktober 2019 20:26
            -3
            Kutipan: Tony
            Kutipan saka: voyaka uh
            Stealths duwe mode operasi AFAR khusus,
            nalika diuripake ing pseudo-acak ngganti frekuensi ing daya sethitik.
            Pesawat mabur ing mode iki, orienting dhewe, nanging ora prewangan saka sisih.

            Tulis goroh. Nalika pesawat tempur mabur, pemancar radar tansah urip lan ndeteksi target sing ora jelas, kalebu F-35, sanajan pemancar F-35 dipateni. Lan sampeyan malah "lali" babagan iki biasane mode ing panas mratelakake panemume bab "superioritas" saka "siluman", kang mung ora ana. Ing mode khusus saka operasi, nalika daya kurang, F-35 ndeteksi pejuang ing kadohan ora luwih saka 50 km, sing bisa dibandhingake karo OLS.


            Sing. bab kasunyatan sing pesawat apik dilengkapi RTR tegese, sing AFAR sembarang uga ngerti carane dadi stasiun RTR banget kanggo rahasia metu lan serangan ing target radio-emitting mungsuh - sampeyan wis panginten babagan?
            Lan sing Gawan saka radar dhewe dening fighter bakal menehi metu kanggo bab 500-600 km, kang meh 2 kaping luwih. carane dheweke bakal nemokake target?

            Aja nulis maneh - tiba ing saben tesis sampeyan ...
            1. Tony
              Tony 6 Oktober 2019 21:05
              +1
              Kutipan: SovAr238A
              Sing. bab kasunyatan sing pesawat apik dilengkapi RTR tegese, sing AFAR sembarang uga ngerti carane dadi stasiun RTR banget kanggo rahasia metu lan serangan ing target radio-emitting mungsuh - sampeyan wis panginten babagan?
              Lan sing Gawan saka radar dhewe dening fighter bakal menehi metu kanggo bab 500-600 km, kang meh 2 kaping luwih. carane dheweke bakal nemokake target?

              Aja nulis maneh - tiba ing saben tesis sampeyan ...

              Sampeyan ora duwe topik ing kabeh! Sampeyan malah ora ngerti prabédan antarane fighter-bomber lan tukang ngebom, miturut statements, nanging sampeyan nyoba kanggo pompously argue bab radar, rampung ora ngerti engineering radio.
              Kaping pisanan, radar karo AFAR dipasang ing pejuang Rusia - "Belka", "Zhuk".
              Kapindho, kanthi jarak deteksi 300 km dening Belka F-35, pejuang kita bakal nggunakake rudal R-37M kanthi jarak 300 km. Ayo hipotetis F-35 bakal ndeteksi pesawat tempur kita ing jarak "500 km" - iki ora bener, aku kepengin weruh carane sampeyan bakal nembak pejuang kita saka jarak 500 km nganti 200 km - ora ana, amarga jarak paling dawa- sawetara RVV Amerika Serikat lan sekutu NATO AIM-120 duwe jarak peluncuran mung 180 km, lan nganti F-35 tekan garis aplikasi, bakal bola-bali ditembak mudhun ...
              Sampeyan sing tiba ing saben skripsi!
              1. SovAr238A
                SovAr238A 6 Oktober 2019 21:22
                -3
                Kutipan: Tony

                Kaping pisanan, radar karo AFAR dipasang ing pejuang Rusia - "Belka", "Zhuk".

                jeneng model pesawat tempur Federasi Rusia, sing ana ing layanan ing unit tempur, dilengkapi karo AFAR sing dituduhake ??


                Kutipan: Tony

                pesawat tempur kita bakal nggunakake rudal R-37M kanthi jarak 300 km.

                Sebutake model pejuang Rusia sing ana rudal kasebut lan gawe serep data nganggo foto penundaan ...


                aja nulis - uga, alternatif ...
                Romario Agro - apa sampeyan ngganti jeneng celukan?
                1. Tony
                  Tony 6 Oktober 2019 21:47
                  +1
                  Kutipan: SovAr238A
                  jeneng model pesawat tempur Federasi Rusia, sing ana ing layanan ing unit tempur, dilengkapi karo AFAR sing dituduhake ??

                  Kutipan: SovAr238A
                  Sebutake model pejuang Rusia sing ana rudal kasebut lan gawe serep data nganggo foto penundaan ...

                  Sampeyan bisa njupuk minangka radar H035 "Irbis" Su-35S karo PFAR - lan ing kasus iki, F-35 bakal ilang tandhing saka Su-35S. Aja kuwatir, RVV-BD R-37M ing layanan karo tentara Rusia, bakal rauh ing layanan RVV-BD KS-172 karo sawetara 400 km. Bungah kanggo Rusia.
                  1. SovAr238A
                    SovAr238A 6 Oktober 2019 22:06
                    -2
                    Kutipan: Tony
                    Kutipan: SovAr238A
                    jeneng model pesawat tempur Federasi Rusia, sing ana ing layanan ing unit tempur, dilengkapi karo AFAR sing dituduhake ??

                    Kutipan: SovAr238A
                    Sebutake model pejuang Rusia sing ana rudal kasebut lan gawe serep data nganggo foto penundaan ...

                    Sampeyan bisa njupuk minangka radar H035 "Irbis" Su-35S karo PFAR - lan ing kasus iki, F-35 bakal ilang tandhing saka Su-35S. Aja kuwatir, RVV-BD R-37M ing layanan karo tentara Rusia, bakal rauh ing layanan RVV-BD KS-172 karo sawetara 400 km. Bungah kanggo Rusia.


                    sing. ing pesen sadurunge sampeyan ngapusi, amarga sampeyan ora ngomong apa-apa ing topik ...
                    tukang ngapusi sederhana...
      2. Komentar wis dibusak.
      3. Tony
        Tony 6 Oktober 2019 19:52
        +1
        Quote: penembak gunung

        Siluman nganti siluman, nganti radar diuripake.

        Iki pancen salah. Diciptakake dening panyengkuyung pesawat Amerika kanthi teknologi Stealth, sing ora ngerti babagan radar lan mode operasi dhasar radar. Cara utama operasi radar yaiku operasi pemancar kanggo ndeteksi, contone, F-35 sadurunge, nganti tekan garis aplikasi rudal RVV lan numpes. Taktik bisa beda-beda.
        Lan yen F-35 ora nguripake radar, iki ora ateges ora katon nalika radar pejuang kita disinari. Contone, radar Belka ndeteksi F-35 ing kadohan udakara 300 kmnalika F-35 mabur rampung ing mode pasif karo radar sawijining.
    2. Greg Miller
      Greg Miller 29 September 2019 20:29
      +3
      Kutipan saka: voyaka uh
      Sing nemokake mungsuh sadurunge entuk keuntungan taktis ing pertempuran udara.
      Sampeyan bisa njupuk posisi sing nyaman kanggo serangan lan dadi sing pertama ngobong roket.
      Saka kene:
      1) radar radar,
      2) lomba teknologi siluman.

      Aku bakal nambah iki:
      3) jarak rudal
      4) kakebalan gangguan rudal
      1. boriz
        boriz 30 September 2019 12:04
        +1
        Apa jenis teknologi siluman ing Gripen bisa kita pirembagan bab yen wis buntut strictly vertikal (amarga iku siji)?
      2. Grigory Gromov
        Grigory Gromov 8 Oktober 2019 11:48
        +3
        Kutipan: Greg Miller
        Aku bakal nambah iki:
        3) jarak rudal
        4) kakebalan gangguan rudal

        Saiki, RVV-BD R-37M saka Angkatan Udara Rusia ana ing layanan lan nduweni jarak paling dawa ing donya - 300 km. Ora suwe, rudal KS-172 kanthi jarak 400 km bakal diluncurake. Kekebalan jamming digayuh kanthi pirang-pirang cara. GOS R-37M tahan kanggo perang elektronik lan R-37M bisa perang cedhak.
    3. Komentar wis dibusak.
  10. Andrey saka Chelyabinsk
    Andrey saka Chelyabinsk 29 September 2019 17:06
    +8
    Bisa uga. Gripen wiwit dioperasikake 12 taun luwih saka Su-27, luwih modern. Malah Su-27SK mabur 7 taun sadurunge lair saka Gripen. Ing 2015, Su-27SK wis dadi pesawat banget outdated, karo maneuverability apik, nanging avionics banget lan Watesan ing nggunakake rudal udhara. Kajaba iku, uga karo mesin Cina, kaya aku ngerti ... Lan wong Thai wis modernisasi "Gripens", C lan D.
    Nanging, aku isih bakal ndeleng asil latihan yen ana Rusia ing kontrol, utawa malah pilot India.
    1. Balai Kota
      Balai Kota 29 September 2019 17:15
      -9
      Quote: Andrey saka Chelyabinsk
      Nanging, aku isih bakal ndeleng asil latihan yen ana Rusia ing kontrol, utawa malah pilot India.

      Pilot India sing miskin .. dheweke dianggep ing Rusia minangka aces sing ora bisa ditandingi yen diduga nggawa paket Raptor, Kilat lan angin topan liyane ing instan / pengering Rusia sing apik tenan ing latihan khayalan ... banjur gypsies sing ora bisa nindakake apa-apa (kajaba kanggo nari) krivorukov gypsies yen enti migisushka rusak utawa Pakistan bakal ditembak mudhun
      1. SovAr238A
        SovAr238A 29 September 2019 20:27
        -10
        Kutipan: Balai Kota
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Nanging, aku isih bakal ndeleng asil latihan yen ana Rusia ing kontrol, utawa malah pilot India.

        Pilot India sing miskin .. dheweke dianggep ing Rusia minangka aces sing ora bisa ditandingi yen diduga nggawa paket Raptor, Kilat lan angin topan liyane ing instan / pengering Rusia sing apik tenan ing latihan khayalan ... banjur gypsies sing ora bisa nindakake apa-apa (kajaba kanggo nari) krivorukov gypsies yen enti migisushka rusak utawa Pakistan bakal ditembak mudhun


        Inggih, inggih. gumantung saka intonasi pawarta, uryakalki lokal banjur nari. banjur padha nggawa menyang swarga ing tangane..
        Ugh...
        1. Andrey saka Chelyabinsk
          Andrey saka Chelyabinsk 30 September 2019 08:43
          0
          Oh, sepisan dheweke nulis aku ing uryakalki :)))
      2. Andrey saka Chelyabinsk
        Andrey saka Chelyabinsk 30 September 2019 08:42
        +1
        Balai Kota, pepatah kasebut bener, nanging alamat sing salah. Aku wis tansah ngandika banget Highly saka pilot Indian.
        1. Balai Kota
          Balai Kota 30 September 2019 09:27
          0
          Iku angel ngomong apa padha luwih apik tinimbang Cina, nanging kita bisa nganggep sing padha luwih utawa kurang ing tingkat padha.
          1. Andrey saka Chelyabinsk
            Andrey saka Chelyabinsk 30 September 2019 10:21
            +2
            Secara pribadi, panemuku yen wong India luwih apik. Materiel kasebut ora padha, utamane babagan sumber daya - angel mbayangno manawa wong Tionghoa nyedhiyakake pilot wektu terbang sing padha karo wong India. Kajaba iku, ana anggepan manawa wong India luwih ngerti taktik pertempuran udara modern - wong Tionghoa ora duwe sing bisa sinau.
    2. tlahuicol
      tlahuicol 29 September 2019 17:56
      +2
      Ora mungkin pilot India luwih apik tinimbang wong Cina. Wong Swedia Thai
      1. Andrey saka Chelyabinsk
        Andrey saka Chelyabinsk 30 September 2019 08:45
        +2
        Bisa banget - wong India pancen apik banget
        1. DimerVladimer
          DimerVladimer 30 September 2019 16:25
          -1
          Kayane sampeyan bener.
          Duri pancet - Pakistan, ora ngaso ing laurels.
          kancaku "minuman kab budaya disampekno karo gunners anti-pesawat India pungkasan taun ing latihan - wong lanang kabeh perwira, padha ngerti proyek lan mikir uga. Pilot-piloté uga katon.
          Wong Tionghoa menyang kantin kanthi tatanan lan nindakake kabeh kanthi prentah - angel dadi proaktif yen sampeyan ora ngerti apa wae panyimpangan saka pandhuane lan sampeyan manggon miturut jadwal, lan ora biasa urip tanpa tim.
          - Mundhut inisiatif minangka ngipi elek paling awon saka pejabat taktik.
    3. tibidoch
      tibidoch 29 September 2019 17:57
      0
      Quote: Andrey saka Chelyabinsk
      karo mesin Cina, kaya aku ngerti

      Ora, Su-27SK (J-11) sing dilisensi dilengkapi AL-31FM1 sing dituku ing Rusia.
      1. Andrey saka Chelyabinsk
        Andrey saka Chelyabinsk 30 September 2019 08:32
        +1
        Padha ana kanggo tuku, nanging apa sing padha nganggo ing 2015 - sing ngerti?
        1. tibidoch
          tibidoch 30 September 2019 12:05
          +1
          Quote: Andrey saka Chelyabinsk
          Padha ana kanggo tuku.

          Sampeyan salah maneh. hi
          Nalika tuku, ana AL-31Fs biasa. Ing taun 2011, mung AL-31FM1 sing padha dikirim menyang China, sing dipasang ing J-11 lan J-11B. Ing taun 2015, kabeh AL-31F konvensional wis mesthi diganti amarga kekeselen sumber daya.
          1. Andrey saka Chelyabinsk
            Andrey saka Chelyabinsk 30 September 2019 17:02
            +1
            Quote: Tibidokh
            Sampeyan salah maneh.

            Bisa uga :)
    4. SovAr238A
      SovAr238A 29 September 2019 20:27
      -3
      Quote: Andrey saka Chelyabinsk

      Nanging, aku isih bakal ndeleng asil latihan yen ana Rusia ing kontrol, utawa malah pilot India.

      Lha kowe neng endi...
      Andrei, sampeyan biyen dadi wong sing cukup ...
      Apa akun sampeyan uga dituku?
  11. Mauritius
    Mauritius 29 September 2019 17:06
    + 10
    Ing China, dheweke menehi conto "dominasi" JAS 39 Gripen liwat Su-27.
    Mangkono, Angkatan Udhara Thailand ngeterake pejuang JAS 39 Gripen, lan Angkatan Udara PLA - sawetara Su-27 (modifikasi saka Su-27SK) lan J-11.

    Su-27SK minangka pesawat tempur supersonik supersonik serbaguna Rusia generasi kaping papat sing dikembangake dening Biro Desain Sukhoi lan dirancang kanggo entuk keunggulan udara. JAS 39 Gripen minangka pejuang modern sing entheng.

    1. Para sadhèrèk Tionghoa, panjenengan atur pambuwangan malih para pembom kaliyan pejuang lan buktiaken bilih para pejuang ngebom punika. SU duwe bahan bakar kurang saka 10 ton, JAS 39 Gripen duweni 3,5 ton. Supaya dheweke saingan karo MIG-35.
    2. Wong-wong mau kanthi agresif ngetokake lendhut marang kita, nyurung kita metu saka pasar senjata. Iki dudu mitra, nanging sekutu - aran
  12. loki565
    loki565 29 September 2019 17:08
    +9
    Inggih, ayo padha nyoba nganggo Su35)))
    1. yowis
      yowis 30 September 2019 11:31
      +1
      Padha ngomong ana crita: loro ing MiG-29 ing GSVG diputer dadi luwih sing rampung ing diperlokaké nyata saka mriem. Penyerang ndeleng asil tembakan lan ujar: "Vasya, aku nembak sampeyan!"
  13. tlahuicol
    tlahuicol 29 September 2019 17:12
    0
    wong Tionghoa ngapusi sethithik babagan umur - J-11 wiwit diadopsi ing taun 2000-an.
    iku uga nguwatirake yen sanajan wong Tionghoa wis ngalusake lan bubuk asil sedhih saka latihan, dheweke isih ngomong babagan kekalahan langsung.
    1. topografi
      topografi 30 September 2019 05:13
      +2
      Kanggo ndhelikake kasekengan "aces" dhewe (Cina, ing kasus iki) ing latihan iki, paling kamungkinan, idea muncul kanggo nyalahke kabeh "dosa" ing peralatan dilisensi ing Rusia lan kloning ing China. Mulane, padha nuduhake yen padha SU-27, lan dudu J-11. Utamane yen wong Tionghoa mabur ing latihan kasebut ing "klon" kasebut !!!
      1. topografi
        topografi 30 September 2019 05:28
        +1
        Iki kok "aisin" saka administrator? ngguyu ngguyu ngguyu
  14. Irit
    Irit 29 September 2019 17:19
    +9
    Lan ing kene wong Tionghoa mbantah dhewe, amarga bisa nindakake modernisasi J11 sing jero, amarga, miturut pratelan dhewe, mikroelektronik meh paling apik ing donya. Nanging, wong Tionghoa ora modernisasi pesawat kasebut, tegese dheweke ngerti manawa salinan kasebut, ing kasus apa wae, luwih ala tinimbang mitra kita.
    1. tibidoch
      tibidoch 29 September 2019 18:00
      +2
      Quote: Irit
      bisa nindakake modernisasi jero J11

      J-11 kuna melu latihan. J-11B sing ditingkatake ora melu. Saiki, J-11 lagi diupgrade menyang versi J-11D kanthi nginstal radar nganggo AFAR.
  15. amatir
    amatir 29 September 2019 17:21
    +3
    Umumé, total dominasi JAS 39 liwat Su-27 diumumake sajrone latihan udara kasebut.

    Aku kaya kanggo muter metu ember port!
    Lan aku ora butuh putri kanggo apa-apa -
    Ajaib, aku bakal menang. (V.S. Vysotsky)
  16. Thunderbolt
    Thunderbolt 29 September 2019 17:26
    +3
    Ing perang, ora ana merek pejuang / Su ana utawa JAS /. Lan huruf modernisasi tanggung jawab kanggo modernitas peralatan pesawat.
    Apa perang nuduhake wong Cina.
    Artikel media Cina nyathet yen China ora nggatekake asil latihan lan terus ngoperasikake pejuang J-11 ing volume sing padha.
    pratelan aneh. Yen Angkatan Udara dilengkapi pesawat kasebut, banjur langsung dibuwang? Mesthi ora ! Lan kasunyatan manawa RRC nindakake akeh kanggo nambah kemampuan tempur Angkatan Udara - ana akeh conto iki. Dheweke uga tuku pesawat paling modern lan nyoba ngandelake pesawat paling anyar dhewe.
    Nanging, iki "Sohu" lan aku ngerti saka jarak sing adoh / kanthi judhul /, tegese kita ora bakal ngerti apa sing dikarepake blogger kasebut kanthi "operasi terus". Nyuwun )))
  17. Sapsan136
    Sapsan136 29 September 2019 17:32
    +6
    Iki ora ateges apa-apa ... Su-27 minangka pesawat lawas buatan Soviet, nyatane, ditarik saka layanan ing Federasi Rusia (pesawat jinis Su-27 anyar ora diprodhuksi maneh lan ora mlebu layanan karo Rusia. Pasukan Aerospace) ... Lan China nggunakake versi ekspor Su -27, sing jelas luwih lemah tinimbang sing ana ing metropolis (Federasi Rusia) ... Ayo padha nyoba saingan karo paling ora Su-30SM ... Aku elinga wong India ing Su-30 ing perang latihan secara harfiah ngalahake Yankees ing F-15 .. .
    1. tlahuicol
      tlahuicol 29 September 2019 17:51
      -10
      Lan apa, F15 minangka pesawat modern? Apa ora F4?
      Persis kahanan sing padha
      1. Sapsan136
        Sapsan136 29 September 2019 17:56
        +5
        Ya, Su-30 ora ngerti maneh ... penerbangan pisanan ing taun 1989, bali ing USSR ... lan Yankees nggunakake F-15E marang wong India, miturut pendapate, mobil sing lengkap. nyukupi syarat Angkatan Udara AS ... Penerbangan pertama F-15E ing taun 1986, mung 3 taun luwih tuwa tinimbang Su-30 ... Kajaba iku, wong India nggunakake model ekspor Su-30 ( disederhanakake dibandhingake karo layanan ing Federasi Rusia), lan Yankees nggunakake F-15E dhasar saka Angkatan Udara, kanthi lonceng lan elektronik sing lengkap.
        1. tlahuicol
          tlahuicol 30 September 2019 04:24
          0
          More lokhmache: f15e umume tukang ngebom apik
          1. Sapsan136
            Sapsan136 30 September 2019 16:15
            0
            Iki dudu tukang ngebom, nanging pejuang multi-peran, tujuan sing padha karo Su-30. Su-30 uga bisa nggawa amunisi sing dituju kanggo nyerang target lemah.
  18. Mentat
    Mentat 29 September 2019 17:46
    +6
    Quote: Lokal saka Volga
    Moderator, panyuwunan gedhe kanggo sampeyan, mungkasi ngutip publikasi Cina sing reged iki!

    "Wong Tionghoa ngomentari" saiki dadi meme hype. Mangkono, situs nambah lalu lintas lan komentar ing artikel, i.e. bathi. Apa sampeyan mikir, bakal padha mandheg?
  19. Sith Gusti
    Sith Gusti 29 September 2019 18:02
    +4
    Ya, dheweke isih bakal mbandhingake pesawat modern apa wae karo biplane Perang Dunia I, badut ngguyu
  20. Eug
    Eug 29 September 2019 18:30
    +3
    Dheweke ora bisa dingerteni sapa - kenapa, ing kasus iki, dheweke terus ngasilake J-11, lan ora cepet-cepet tuku JAS-39? Sanajan ana mesin Amerika sing dilisensi, aku rumangsa bakal adol kanthi seneng lan bakal didilat saka kabeh sisih ..
    1. KCA
      KCA 30 September 2019 04:39
      0
      Dadi yen mesin kasebut duwe lisensi Amerika, mula wong Cina ora bakal bisa tuku Gripen
  21. roket757
    roket757 29 September 2019 18:53
    +2
    Kritik apa wae, objektif utawa ora, mung minangka saran, minangka tandha kudu nambah teknik sampeyan!
    cetha lan perlu.
    Produsen kita nindakake iki, saiki.
    Kabeh normal, kabeh berkembang, nambah kaya sing dikarepake.
  22. Avior
    Avior 29 September 2019 19:05
    +3
    Salah sawijining kaluwihan paling penting saka pesawat tempur buatan Swedia ana hubungane karo kemampuan deteksi (target) sing over-the-horizon.

    ana sing bisa nerangake apa tegese?
    1. bang-piav
      bang-piav 29 September 2019 20:50
      +2
      Mbokmenawa saben "Gripen" ing pesawat nyeret "Voronezh" Swedia ing kabel))
    2. Kapten Pushkin
      Kapten Pushkin 29 September 2019 22:08
      +2
      Kutipan saka Avior
      Salah sawijining kaluwihan paling penting saka pesawat tempur buatan Swedia ana hubungane karo kemampuan deteksi (target) sing over-the-horizon.

      ana sing bisa nerangake apa tegese?

      Mesthine, Gripens ora nguripake radar nganti jarak peluncuran rudal, nanging kanthi pasif ndandani pesawat Cina kanthi radiasi radar.
      Dadi wong India ngalahake wong Amerika.
      1. Avior
        Avior 30 September 2019 07:22
        +2
        digandhengake karo kemampuan deteksi liwat-the-horizon

        mung kesalahan terjemahan?
        1. vadimtt
          vadimtt 30 September 2019 07:39
          +1
          Apa Grippen dudu radar bistatic? Banjur ana "over-the-horizon" tartamtu lan mode pasif. Nanging mung ing kahanan tartamtu. Sanajan, misale jek, durung ana sing ngetrapake rezim kasebut ing hardware.
  23. Batalyon konstruksi cadangan
    Batalyon konstruksi cadangan 29 September 2019 19:40
    -3
    "Grippens", sing "luwih saka 20 taun" diduga "ngalahake" Su-27, sing umure luwih saka 40 taun. ngguyu
    Nanging yen sampeyan ndeleng karakteristik "hrypan" lan Su-27, dadi jelas yen Swedia ora nari. Iku mung dianggo minangka target. Sanajan dibandhingake karo "pejuang nata" pesawat sing apik banget
  24. TermiNakhTer
    TermiNakhTer 29 September 2019 19:48
    +6
    Yagene penulis artikel ora nemtokake kahanan kasebut, ing kahanan apa "flu" ngluwihi "garing"? Altitude, persenjataan, radar - dhukungan, interception, pertempuran maneuver cedhak? Apa tegese papat oposisi? Steel, ngadeg munggah marang saben liyane ing bandara lan hakim dianugerahi Swedes kamenangan?
    1. lucul
      lucul 29 September 2019 20:27
      -3
      Yagene penulis artikel ora nemtokake kahanan kasebut, ing kahanan apa "flu" ngluwihi "garing"? Altitude, persenjataan, radar - dhukungan, interception, pertempuran maneuver cedhak?

      Ya, sijine avionik lan radar saka Su-21 ing MiG-57, bebarengan karo rudal - bakal nyuwek Grippen kaya Tuzik minangka bantalan pemanas.
  25. SovAr238A
    SovAr238A 29 September 2019 20:30
    -4
    Kutipan saka Sapsan136
    Ya, Su-30 ora ngerti maneh ... penerbangan pisanan ing taun 1989, bali ing USSR ... lan Yankees nggunakake F-15E marang wong India, miturut pendapate, mobil sing lengkap. nyukupi syarat Angkatan Udara AS ... Penerbangan pertama F-15E ing taun 1986, mung 3 taun luwih tuwa tinimbang Su-30 ... Kajaba iku, wong India nggunakake model ekspor Su-30 ( disederhanakake dibandhingake karo layanan ing Federasi Rusia), lan Yankees nggunakake F-15E dhasar saka Angkatan Udara, kanthi lonceng lan elektronik sing lengkap.

    F-15E minangka tukang ngebom.
    dudu pejuang. Lan tukang ngebom. Analog saka Su-34, bobot lan ukuran sing rada cilik. nanging kanthi karakteristik penerbangan sing padha.
    1. Tony
      Tony 6 Oktober 2019 18:57
      +1
      Kutipan: SovAr238A
      F-15E minangka tukang ngebom.
      dudu pejuang. Lan tukang ngebom. Analog saka Su-34, bobot lan ukuran sing rada cilik. nanging kanthi karakteristik penerbangan sing padha.

      Lan sampeyan kerja ing pabrik militer? Buta aksara lengkap. F-15E iku fighter-bomber, dudu bomber. Apa sampeyan ngerti bedane?
      1. SovAr238A
        SovAr238A 6 Oktober 2019 20:20
        -2
        Kutipan: Tony
        Kutipan: SovAr238A
        F-15E minangka tukang ngebom.
        dudu pejuang. Lan tukang ngebom. Analog saka Su-34, bobot lan ukuran sing rada cilik. nanging kanthi karakteristik penerbangan sing padha.

        Lan sampeyan kerja ing pabrik militer? Buta aksara lengkap. F-15E iku fighter-bomber, dudu bomber. Apa sampeyan ngerti bedane?

        Oalah..

        Ya, ora peduli carane sampeyan nelpon, amarga saben duwe klasifikasi dhewe.
        Yen pesawat kasebut diasah kanggo nggarap lemah, mula aku duwe hak nyebat pengebom ...
        Lan dheweke dadi salah sawijining klasifikasi sing ditampa ing donya - tukang ngebom taktis.
        Kita uga duwe klasifikasi kasebut: tukang ngebom garis ngarep. padha karo perkusi ...
        Lan iki klasifikasi sing bener.


        Bobot lepas landas maksimal meh 38 ton.
        Dheweke duwe bahan bakar 30% luwih akeh ing kompartemen internal, ora kalebu sing conformal.
        Kasunyatan bilih piyambakipun, minangka tukang ngebom, tansaya munggah minangka modifikasi saka fighter purebred menyang pesawat mung operasi ing lemah, kang ora tetep fighter.
        Meh kabeh wis dirancang maneh. Persentase bagean fuselage anyar ana 60% dibandhingake karo F-15D.

        Kabeh avionik diasah kanggo kerja ing lemah.
        Penerbangan dhuwur-dhuwur ing dhuwur banget, ing cuaca apa wae, lan ngasah "Strike" khusus kanggo penerbangan wengi.
        Pilot dilatih kanggo kerja ing lemah.
        Pilot universal, sampeyan ngerti, ora ana ing prinsip ... Lan ing F-15E, pilot saka antarane pilot interceptor F-15A / C ora apik.
        Dheweke njupuk kanggo pisanan sing bisa mabur F-111, liyane dilatih maneh kanthi intensif.
  26. bar
    bar 29 September 2019 21:46
    -1
    Iku wis dadi wangun apik kanggo iksperd Cina crap senjata kita.
    1. Jerman 4223
      Jerman 4223 29 September 2019 23:40
      0
      Apa iki pancen China lan dudu Taiwan? Artikel iki reeks propaganda murni. Sing dianggo nglawan Rusia (kompleks industri militer), lan China, sing nggunakake senjata kasebut. Ngrusak morale wong Tionghoa lan pilot kita.
  27. Kapten Pushkin
    Kapten Pushkin 29 September 2019 22:02
    +1
    Kutipan: Balai Kota
    pilot Indian miskin .. lagi dianggep ing Rusia dadi unsurpassed aces yen Raptors, Kilat lan typhoon liyane mesthine numpuk ing pakaryan maye ing kelip-kelip Russian apik tenan / dryers.

    Ora ana apa-apa yen rata-rata wektu penerbangan taunan pilot tempur ing India yaiku 300 jam? Siji lan setengah nganti kaping pindho luwih saka ing negara NATO lan ing negara kita?
    1. TermiNakhTer
      TermiNakhTer 29 September 2019 22:46
      +1
      Where info babagan 300 jam? Aku tormented dening mamang samar. Ing saindhenging donya, dipercaya yen 120 - 140 jam cukup kanggo njaga tingkat normal pilot. Lan banjur kaping pindho minangka akeh - uga, nifiga lah?
  28. Pavel57
    Pavel57 29 September 2019 22:03
    -1
    Iku angel kanggo perang ing pertempuran cedhak nalika mungsuh duwe kamungkinan deteksi liwat-the-horizon (saka target).
  29. Mentat
    Mentat 29 September 2019 23:07
    +2
    Kutipan saka Avior
    Salah sawijining kaluwihan paling penting saka pesawat tempur buatan Swedia ana hubungane karo kemampuan deteksi (target) sing over-the-horizon.

    ana sing bisa nerangake apa tegese?

    Tekan kuning. Lan mbok menawa fantasi unbridled saka penulis cathetan.
    Wigati dimangerteni manawa ora ana link menyang sumber kasebut.
  30. Jerman 4223
    Jerman 4223 29 September 2019 23:46
    0
    Artikel smacks salah siji omong kosong utawa understatement banget kuwat. Grippen, malah marang versi lawas saka Su-27, ora padhang karo ciri.
  31. Pavel57
    Pavel57 30 September 2019 00:31
    +1
    Yen ana sparrings, banjur ing kahanan apa: long-range pertempuran, pertempuran maneuverable, apa gegaman Grippen. Akeh pitakonan.
  32. Barmal
    Barmal 30 September 2019 01:38
    0
    Wong Tionghoa mung ngoyak wong Swedia. Kaya apa wong apik sampeyan, apa trampil sampeyan! Ayo sing tiba kanggo trik iki tuku pesawat super-duper Panjenengan. Luwih akeh pesawat Swedia sing dituku dening Malaysia lan Thailand, luwih adhem pesawat Cina anyar bakal katon ing latar mburi iki.
  33. Ilya_Nsk
    Ilya_Nsk 30 September 2019 07:33
    0
    Kaya biasane, artikel sing bengkong banget. Apa tegese - didominasi? Ditemokake, diluncurake lan "ditembak mudhun"? Lan sing ora turu utawa roh? Sampeyan perlu kanggo ndeleng karakteristik kinerja nyata saka piranti radar onboard. Aku EPR Su-27 kaping pirang-pirang luwih gedhe tinimbang Gripen. Nanging yen A-50 "dangles", apa sing bakal ditindakake flu? Apa dheweke duwe rudal udara-ke-udara 100 kilometer? Deteksi liwat-the-horizon .. Menarik. Salah siji cara utawa liyane, radar liyane karo ing kabeh ciri liyane. Dheweke bakal dibandhingake karo MiG-23 ...
  34. Kostadinov
    Kostadinov 30 September 2019 10:26
    0
    Kutipan saka: voyaka uh
    Stealths duwe mode operasi AFAR khusus,
    nalika diuripake ing pseudo-acak ngganti frekuensi ing daya kurang.
    Pesawat mabur ing mode iki, orienting dhewe, nanging ora njupuk arah saka sisih.

    Saiki, mode AFAR iki ora mung golek arah dening amatir radio. Wiwit 2008, ana tesis mbukak ing net babagan carane nemokake arah operasi AFAR ing mode iki.
  35. ZVS
    ZVS 30 September 2019 11:52
    0
    Media Cina, aku mikir yen kanthi idin lengkap saka pimpinan negara, wis miwiti dalan kanggo nyepelekake peralatan militer Rusia. Iki bisa dideleng kanthi harfiah ing saben jinis gegaman, aku mikir yen iki luwih dirancang kanggo wong Cina dhewe, supaya bisa menehi inspirasi ing pikirane, yen ora perlu wedi marang Rusia kanthi militer. Iki biasane ditindakake nalika lagi nyiapake serangan kanggo wektu sing suwe supaya bisa ngilangi rasa wedi marang militer sadurunge menehi senjata marang mungsuh.
    Iki ora ana maneh "hello" kanggo kanca Vladimir saka kanca Dan ..
  36. Yeah
    Yeah 30 September 2019 13:59
    0
    J-11s mbokmenawa isih nganggo mesin Cina saka seri pisanan, sing nyuda potensial.
  37. Yeah
    Yeah 30 September 2019 14:02
    0
    Kutipan: ZVS
    Media Cina, aku mikir yen kanthi idin lengkap saka pimpinan negara, wis miwiti dalan kanggo nyepelekake peralatan militer Rusia.

    Media Cina nepaki pesenan saka pabrikan kompleks industri militer, nanging ana publikasi resmi sing nuduhake prakiraan nyata babagan teknologi kita. Sing sikap antusias, kaya akeh kanggo teknologi Amerika, ora - sing bener.
  38. Swat
    Swat 30 September 2019 14:49
    0
    Mung aku sing bingung mbandhingake pejuang sing entheng lan abot ???
    1. Kapten Pushkin
      Kapten Pushkin 30 September 2019 19:36
      0
      Kutipan saka Svat
      Mung aku sing bingung mbandhingake pejuang sing entheng lan abot ???

      Apa dilarang kanggo pejuang abot perang karo sing entheng? Lan kosok balene? Yen dumadakan ketemu, ora ditembak?
      Ing perang, mungsuh apa wae sing disirnakake, ora preduli sepira dhuwure, gedhe utawa cilik.
  39. Charik
    Charik 1 Oktober 2019 00:14
    0
    lan apa wani ora cukup marang Su27
  40. Asia Tengah Rusia
    Asia Tengah Rusia 1 Oktober 2019 02:34
    0
    Ya wis. Jendral siji negara sing wis lali nalika dheweke perang, ujar manawa para pejuange, sing didol dhuwit sing apik banget menyang negara liya, sing uga wis suwe banget perang, lan para pejuang sing padha ing latihan perang kasebut langsung mateni wong liya. pejuang saka negara sing saben wong ora kesed digantung, lan pejuang sing padha, saka negara sing saben wong ora kesed kanggo nyumerepi lan desain sing dipinjam saka negara sing beda-beda, sing digantung lyuley marang sapa wae. , kalah karo pejuang sing diprodhuksi dening negara asale jenderal iki. Pitakonan yaiku sapa -soko ana sing kepengin weruh apa maneh jenderal sing padha ngandika