Review militèr

Jaman substitusi impor. Carane Uni Soviet sinau kanggo nggawe tank

26

Ngilangi backlog


Sajrone Perang Donya I, tentara Kakaisaran Rusia bersenjata karo akeh jinis peralatan traktor ing jumlah winates, ing antarane yaiku Uler Holt-Uler abot lan truk-traktor semi-track Allis-Chalmers. Kendaraan iki umume dadi prototipe saka kendaraan lapis baja sing bakal ditindakake, nanging ing Rusia ora ana langkah-langkah kanggo ngenalake produksi peralatan kasebut. Mung ing basis saka Allis-Chalmers loro traktor wojo "Ilya Muromets" lan "Akhtyrets" (mengko "Red Petersburg"), dikembangaké dening Kolonel Artileri Gulkevich, diprodhuksi. "Akhtyrets" lan "Muromets" sing dilacak setengah, miturut sejarawan kendaraan lapis baja Mikhail Kolomiets, bisa dianggep minangka Rusia pisanan. tank, sanajan ing unit manca. Ing wektu sing padha, ing sawetara babagan, dheweke malah ngluwihi mesin buatan Prancis sing padha. Mesthi, iku mokal kanggo pirembagan bab sembarang pengaruh saka loro mesin operasi ing Course saka musuhan ing ngarep saka Perang Donya.



Uler Holt


Nanging, pamarentah tsarist, kanthi kemampuan sing paling apik, isih ngentekake dhuwit kanggo pembangunan sing janjeni - kita kabeh ngelingi tank roda Lebedenko ("Tsar Tank"), sing ukurane medeni.

Ing wektu pasca-revolusioner, ing turmoil saka Perang Sipil, mung 15 salinan saka Renault Russian (salinan saka French Renault FT) digawe ing dhewe - iku pisanan kendaraan dilacak domestik nglumpuk meh saka ngeruk. Lan mung ing taun 1926 ana rencana telung taun pisanan kanggo pembangunan tank bangunan ing USSR, salah siji saka produk pisanan kang T-12 / T-24. Tank gagal iki diprodhuksi ing edition cilik saka 24 salinan lan, miturut sawetara sejarawan, dikembangaké ing pangaribawa saka T1E1 Amérika. Ing pungkasan taun 1920-an, perancang domestik nggawe upaya liyane - padha nggawe rong salinan tank dhukungan infanteri ringan eksperimen T-19. Antarane novelties ing mobil, pangayoman marang kimia gaman, kemampuan kanggo ngatasi alangan banyu kanthi ponton, uga cara khusus kanggo ngatasi parit kanthi bantuan kopling mesin sing kaku kanthi pasangan. Nanging ora bisa nggawa tank kanggo siyap kanggo produksi massal.

Jaman substitusi impor. Carane Uni Soviet sinau kanggo nggawe tank
Allis Chalmers



Allis-Chalmers waja ing Kakaisaran Rusia. Ing foto, versi pasca-revolusioner "Red Petersburg"


Ing Februari 1928, Kremlin ngginakaken 70 dolar kanggo desainer Jerman Josef Vollmer, sing mestine kanggo ngembangaken project kanggo tank cahya bobot nganti 8 ton kanggo USSR. Volmer dicedhaki kanthi alesan - iku sing ngembangake A-7V Jerman sing misuwur, uga bocah-bocah Leichter Kampfwagen. Desain sing diusulake dening insinyur Jerman ora ditindakake, nanging dadi basis kanggo tank Ceko saka jinis KH, uga kendaraan Swedia Landsverk-5 lan tank Landsverk La-30. Kanthi tingkat kapercayan tartamtu, kita bisa ngomong yen dolar Soviet mbayar kanggo munculé industri tank ing Swedia - Volmer banjur nindakake akeh pembangunan sing ditampa ing USSR ing negara Skandinavia.


T-12



Joseph Volmer


Ing podo karo karo pangembangan teknologi anyar ing November 1929, "Departemen mekanisasi lan motorisasi Tentara Merah" digawe ing pimpinan Innokenty Khalepsky. Ing Tsarist Rusia, Khalepsky makarya minangka operator telegraf, banjur dadi pangisian daya saka komunikasi ing Tentara Abang, lan dadi puncak kariré dadi Komisaris Komunikasi Rakyat USSR. Disalahké amarga collusion karo Nazi lan ditembak ing taun 1937, direhabilitasi ing taun 1956. Lan ing pungkasan Nopember 1929, Khalepsky ngirim laporan landmark ing rapat Collegium Direktorat Utama Industri Militer, ing ngendi dheweke ngetokake masalah serius babagan bangunan tank domestik saka manca. Kaya, dheweke dhewe nyoba, nanging gagal, wektune kanggo njaluk bantuan menyang Kulon. Khalepsky banjur dirungokake, lan tanggal 5 Desember 1929, Politbiro Komite Sentral Partai Komunis All-Union Bolsheviks mutusake kanggo ngajak desainer manca, ngirim insinyur dhewe kanggo magang, tuku tank lan lisensi sing relevan, lan nampa teknis. pitulungan saka perusahaan manca.


Grosstraktor


Leichtraktor


Ing wektu iku, Uni Soviet wis pembangunan pisanan generalizing pengalaman manca. Dadi, ing sekolah tank Soviet-Jerman "KAMA" (Kazan - Malbrandt), ngalami Grosstraktor lan Leichttraktor, sing uga dikenal dening tanker Rusia. Pangembangan ing kendaraan iki digunakake dening desainer domestik kanggo nggawe tank amfibi PT-1.

Khalepsky tuku tank


Tanggal 30 Desember 1929, Innokenty Khalepsky, bebarengan karo tim insinyur, tindak "tur" kanthi ngunjungi Jerman, Prancis, Cekoslowakia, Italia, Inggris Raya lan Amerika Serikat kanggo tuku conto kendaraan lapis baja, uga. minangka kanggo nggawe pesenan. Sawise kunjungan kasil menyang Jerman, delegasi tindak menyang perusahaan Inggris Vickers, kang ing wektu sing nyekeli lontar ing bangunan tank donya. Kaping pisanan, tim Khalepsky duwe rencana licik kanggo tuku papat tank ing salinan siji kanthi nyedhiyakake dokumentasi teknis lengkap. Iku mestine kanggo tuku saka Inggris tankette Carden-Loyd, Vickers 6-ton tank ngiringan infantri cahya, 12-ton Vickers Medium Mark II lan abot A1E1 Independent. Mesthi, iki ora cocog karo Inggris, lan tataran pisanan saka rembugan rampung ing apa-apa. Saka telpon kaping pindho, delegasi kita wis duwe jumlah sing luwih gedhe, lan Vickers adol tank 20 USSR, 15 tank ringan lan 3 nganti 5 tank medium (data beda-beda). A1E1 Independent, sing ing wektu iku ana ing status kendaraan eksperimen, Inggris ora gelem nyerah (kanthi cara, ora tau dadi produksi), nanging ditawani mbangun tank anyar kanthi turnkey, nanging kanthi kondisi kasebut. saka tuku liyane 40 Carden-Loyd lan Vickers 6-ton. Sisih Soviet ora wareg karo pilihan iki karo mesin abot.


Innokenty Khalepsky


Semyon Ginzburg


Aku kudu ngomong yen ing delegasi Khalepsky minangka wakile yaiku Semyon Ginzburg, lulusan Akademi Militer-Technical. Dzerzhinsky, tanggung jawab kanggo sisih teknis saka rembugan. Ing mangsa ngarep, dheweke bakal dadi salah sawijining perancang kendaraan lapis baja Soviet, lan ing taun 1943, minangka paukuman kanggo kualitas bedhil swadaya SU-76 anyar, dheweke bakal dikirim menyang ngarep, ing ngendi dheweke bakal mati. . Lan ing Inggris, ing tim Khalepsky, dheweke nyoba dhewe minangka pramuka. Nalika mriksa peralatan sing dikarepake ing papan latihan, Ginzburg ndeleng Vickers Medium Mark III paling anyar 16-ton lan telung menara. Lumrahe, insinyur mau kepengen luwih kenal karo dheweke, nanging ora gelem, yen mobil kuwi rahasia lan liya-liyane. Semyon Ginzburg ora rugi lan, kanthi mripat biru, nglaporake marang penguji Inggris sing ora ngerti yen mobil kasebut wis suwe dituku dening Uni Soviet lan saiki kabeh dokumen lagi diproses. Dheweke bisa mriksa mobil, ndandani kabeh parameter kritis lan nggawe T-28 "saka memori" ing USSR. Miturut cara, konsep umum saka A1E1 Independent, kang ora banjur didol menyang USSR, dadi basis saka heavy T-35. Vickers 6-ton dadi, kaya sing sampeyan ngerti, T-26, lan Carden-Loyd lair maneh minangka T-27. Iki minangka "substitusi impor".


Vickers Sedheng Mark III


Sawise Inggris, delegasi Khalepsky budhal menyang Amerika Serikat kanggo nyinaoni masalah tuku salinan tank cahya T1E1 Cunningham sing kasebut, mesthi, kanthi kabeh dokumentasi. Nanging, sepisanan, mobil dadi ora apik ing bisnis minangka Amerika iklan, lan sareh, Yankees nyetel kahanan banget unfavorable kanggo USSR. Kontrak kanggo tuku 50 tank kanthi pembayaran advance kanggo setengah saka kendaraan langsung ditolak, lan pandangan Khalepsky diuripake menyang kendaraan John Walter Christie. Karakteristik mesin M1928 lan M940 pancen apik tenan - drive uler roda sing modis lan kecepatan maksimal 100 km / jam cocog kanggo strategi perang nyerang sing banjur ana ing Uni Soviet. Christie ing taun 1931 didol, nyatane, kabeh kanggo proyek iki kanggo 164 ewu dolar - rong salinan tank karo dokumentasi, uga hak kanggo Pabrik lan operate mesin ing Uni Soviet. Banget untunge kanggo Walter Christie, rembugan karo Polandia, sing uga pengin tuku tank. Iki nggawe delegasi Khalepsky luwih akomodatif - ora ana wong ing USSR sing pengin menehi mobil Amerika menyang mungsuh sing potensial.


T1E1 Cunningham ing Aberdeen Proving Ground


Mobil Walter Christie


Sawise Amerika Serikat, ana Prancis lan rembugan karo Citroen kanggo bantuan ing produksi truk GAZ-AA karo Kegresse setengah-trek drive - ing USSR ana masalah karo pangembangan unit Komplek. Khalepsky takon, miturut skema lawas, kanggo ngedol saperangan mobil kanthi penggerak lan set lengkap dokumen, uga bantuan kanggo ngatur produksi. Nanging Prancis sarujuk mung kanggo pangiriman gedhe saka kendaraan setengah trek, lan panjalukan kanggo nuduhake tank anyar umume ora gelem. Hasil sing padha ngenteni delegasi ing Cekoslowakia - ora ana sing pengin ngedol mobil siji bebarengan karo paket lengkap dokumen. Nanging ing Italia, karo Ansaldo-FIAT, tim Khalepsky bisa nemokake basa umum lan mlebu protokol niat ing desain gabungan tank abot. Aku ora ngerti, untunge utawa sayangé, nanging protokol iki tetep dadi protokol - tank abot ing Uni Soviet kudu dikembangake kanthi mandiri.

Terus ...
Pengarang:
Foto sing digunakake:
carakoom.com, yuripasholok.livejournal.com, armoredtechnikamira.ru, ww2history.ru, warspot.ru, alternathistory.com
26 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. roket757
    roket757 30 September 2019 18:07
    + 10
    Crita sing apik. Sinau lan menang.
    Kita ora kelangan katrampilan apa wae!
    1. wong janggut
      wong janggut 30 September 2019 19:13
      +7
      Gemuruh karo waja, gemerlap karo sinar baja ....
      1. roket757
        roket757 30 September 2019 19:27
        +4
        Ngapa ora. Tumindak mulya, sanajan jamane angel banget!
  2. gabonskijfront
    gabonskijfront 30 September 2019 18:18
    +9
    Lagu, buku, film. Tank iku kabeh, ora ana negara sing bakal ditresnani tank. Aku mikir ora adil yen dheweke ora lair karo kita, perasaan sawise artikel kasebut, kaya nalika aku ngerti nalika isih cilik. yen Winnie the Pooh dudu Rusia, nesu lan nesu.
    1. kuroneko
      kuroneko 30 September 2019 18:41
      +8
      Kutipan saka gabonskijfront
      Tank iku kabeh, ora ana negara ngendi tank bakal ditresnani. Aku ora adil yen dheweke ora lair karo kita.

      Oh iku?
      Aku malah ora ngomong babagan tank Mendeleev (dheweke tetep mung sketsa, kaya "tank" Voltaire), nanging sampeyan pancene ora ngerti babagan "kendaraan Kabeh-terrain" Porohovshchikov?

      PS Lan Winnie the Pooh, Pinocchio lan Wisaya saka Emerald City - iki luwih tatanan, lan sanajan padha duwe akeh sing padha karo asline, iku karya independen. Utamané Wisaya, sing sawise buku pisanan rampung mangkat saka sumber asli - "The Land of Oz".
      1. Alexander Efremov_2
        Alexander Efremov_2 6 Oktober 2019 04:56
        0
        ing negarane dhewe ora ana nabi, ora ana sing owah, yen sadurunge, saiki kita nggoleki ing luar negeri lan ora katon apa sing cedhak.
  3. kuroneko
    kuroneko 30 September 2019 18:27
    +6
    Kontrak kanggo tuku 50 tank kanthi pembayaran advance kanggo setengah saka kendaraan langsung ditolak, lan pandangan Khalepsky diuripake menyang kendaraan John Walter Christie. Karakteristik mesin M1928 lan M940 pancen apik tenan - drive uler roda sing modis lan kecepatan maksimal 100 km / jam cocog kanggo strategi perang nyerang sing banjur ana ing Uni Soviet. Christie ing taun 1931 didol, nyatane, kabeh kanggo proyek iki kanggo 164 ewu dolar - rong salinan tank karo dokumentasi, uga hak kanggo Pabrik lan operate mesin ing Uni Soviet. Banget untunge kanggo Walter Christie, rembugan karo Polandia, sing uga pengin tuku tank. Iki nggawe delegasi Khalepsky luwih akomodatif - ora ana wong ing USSR sing pengin menehi mobil Amerika menyang mungsuh sing potensial.

    Kabeh ana rada beda. Rincian liyane - ing bagean kapindho artikel babagan tank Christie:
    http://forum.wotblitz.ru/index.php?/topic/3435-журнал-молния-шестой-выпуск/page__pid__60649#entry60649
    1. vladcub
      vladcub 30 September 2019 19:59
      +3
      Aku kepengin weruh yen sampeyan bisa nemokake versi lengkap artikel sampeyan online?
      1. kuroneko
        kuroneko 30 September 2019 20:12
        +3
        Iki angel, amarga. wrote mau kanggo majalah forum VG (foto ing artikel, dening cara, wis tiba ing katresnan). masalah luwih sing Iblis ditarik kula ing podo karo kanggo tutul ing "suci" - Banner of Victory (Aku debunked mitos bab Yegorov lan Kantaria, wrote bab nyata flag-bearer Grigory Bulatov lan bab penipuan, goroh, dongeng. lan nyoba kanggo cocog kamulyan wong liya kanggo Berest lan Neustroev). Dadi admin nyoba ngebur akeh perkara. Nanging umume - yen sampeyan mung njupuk Christie lan tanke - banjur iki bagean pisanan kanggo sampeyan (sanajan kabeh foto, amarga isih bisa nggawe ing format majalah elektronik):
        https://en.calameo.com/read/0035708796cf11f4fedec
        Ya, aku menehi link menyang bagean kapindho ing ndhuwur, nanging aku bakal mbaleni maneh: http://forum.wotblitz.ru/index.php?/topic/3435-magazine-lightning-sixth-issue/page__pid__60649#entry60649
        Yen sampeyan kasengsem ing Banner of Victory, ketok ing PM. 2 bagean saka telu tetep mung ing arsip Internet global Wayback Machine (sayang yen sing nomer loro, sing paling penting, babagan Berest lan Neustroev wis ilang).
        Pérangan katelu miturut Christie ora tau rampung amarga kahanan pribadi. Nanging wis kanggo maca kita lan ora supaya menarik, amarga. iku bakal pirembagan bab nawakke British Christie.
        PS Yen sampeyan kasengsem ing Banner, hubungi. Aku isih ngelingi pranala menyang versi sing ora dibusak ing Wayback Machine. Lan, aku uga eling yen sakperangan alesan admins uga mbusak artikel tank "Trophies ing layanan saka Kamenangan", kang urusan karo nggunakake tank Jerman ing bagéan saka Tentara Abang. Aku ora ngerti kok. Wong piye wae denigrates?
        1. keju56
          keju56 1 Oktober 2019 16:19
          +1
          Matur nuwun kanggo pranala!
  4. Lexus
    Lexus 30 September 2019 18:40
    -2
    Banjur padha ora fokus ing kahanan ing bursa saham. Kudu - tegese kudu!
  5. undecim
    undecim 30 September 2019 19:02
    +5
    Ing Februari 1928, Kremlin ngginakaken 70 dolar kanggo desainer Jerman Josef Vollmer, sing mestine kanggo ngembangaken project kanggo tank cahya bobot nganti 8 ton kanggo USSR. Volmer dicedhaki kanthi alesan - iku sing ngembangake A-7V Jerman sing misuwur, uga bocah-bocah Leichter Kampfwagen. Desain sing diusulake dening insinyur Jerman ora ditindakake, nanging dadi basis kanggo tank Ceko saka jinis KH, uga kendaraan Swedia Landsverk-5 lan tank Landsverk La-30. Kanthi tingkat kapercayan tartamtu, kita bisa ngomong yen dolar Soviet mbayar kanggo munculé industri tank ing Swedia - Volmer banjur nindakake akeh pembangunan sing ditampa ing USSR ing negara Skandinavia.
    Sajarah bangunan tank Soviet misale jek wis disassembled lan sinau kanggo rinci cilik, Nanging, penulis ngatur kanggo nggawe legenda Internet liyane babagan "industri tank Swedia mbayar dolar Soviet"
    Kanggo informasi penulis, Volmer ora ana hubungane karo nggawe tank Swedia Landsverk-5 lan Landsverk La-30. Iki dikembangake dening desainer Jerman liyane, Otto Merker. Saka 1929 nganti 1936 Merker makarya ing perusahaan Swedia Landsverk, ing ngendi dheweke mimpin departemen pembangunan.
    Kanggo Volmer, dheweke ora tau kerja ing USSR lan ora ana sing ngentekake dhuwit kanggo dheweke. Dhuwit kasebut digunakake ing taun 1927 ing rong tank KH.60 saka Skoda. Tank iki dikembangake kanthi partisipasi Volmer.
    1. Evgeny Fedorov
      30 September 2019 19:08
      +4
      Sumber - "Tanks Kaiser" Fedoseev S. Majalah "Koleksi Armored" 1996 No.
      1. undecim
        undecim 30 September 2019 20:15
        +7
        Fedoseev salah. Kaping pisanan, sistem trek roda iki dikembangake dening Ernst Vendeler lan Boguslav Dorn saka Hanomag ing taun 1920. Volmer nambah lan ing taun 1923, Kamentrian Pertahanan Cekoslowakia tuku proyek kasebut saka dheweke kanggo 1,3 yuta mahkota, lan ing taun 1924 loro KH-50 wis dibangun.
        Kendaraan tempur lapis baja Cekoslowakia 1918-1945, Bellona Publishing, dening Charles K. Kliment lan Hilary Louis Doyle, 1979.
        Zincke, Gisela; Peter L. Albrecht (2003). Joseph Vollmer - Desainer lan Pionir. Gaggenau: Buch & Bild Helma Wessel. (edisi basa jawa)
        1. lele
          lele 1 Oktober 2019 16:33
          +1
          Sugeng sonten, Vik Nikolaevich. Syoma Fedoseev, utawa apa sing ditulis, kudu dianggep kanthi ati-ati. Dheweke ora tau duwe pendidikan profil babagan topik apa wae sing ditindakake, lan dheweke ora ngladeni ing endi wae lan ora nyekel senjata ing tangane nganti pertengahan nineties, kabeh mung saka majalah lan buku.
          1. undecim
            undecim 1 Oktober 2019 17:23
            0
            Ya wis telat, "omong kosong ing desa" wis mlaku-mlaku. Wis ing ngisor, ana wong ser56 admires artikel, nemokake "akeh iku anyar" ing.
            Iki "panulis" sing nulis babagan kabeh ing saurutan ana ing mayoritas dina, lan thanks kanggo "sensus takers" kaya ing situs, kabeh iki nyebar.
        2. Castro Ruiz
          Castro Ruiz 4 Oktober 2019 14:46
          0
          KH eto Kolohousenka.
      2. Bai
        Bai 30 September 2019 23:12
        +1
        Konstruktor tenan Merker. Sampeyan cepet-cepet niru artikel ing sumber daya liyane. Miturut cara, jeneng Landsverk asring ditemokake L-30, ora Landsverk La-30.
  6. Krasnoyarsk
    Krasnoyarsk 30 September 2019 19:24
    +3
    Lan kenapa MS-1 ora kasebut ing artikel kasebut? Senajan salinan saka wong Prancis, nanging isih produk dhewe.
    1. Kote Pane Kohanka
      Kote Pane Kohanka 30 September 2019 21:39
      +1
      Nanging, kaya TG-1 - Grotesque?
      1. undecim
        undecim 30 September 2019 22:03
        +4
        Penulis durung tekan tank TG. Grotte durung teka ing USSR.
  7. parusnik
    parusnik 30 September 2019 19:58
    +4
    pamaréntah tsarist, kanggo paling kemampuan, isih ngginakaken dhuwit kanggo pembangunan janjeni - kita kabeh elinga tank rodha Lebedenko ("Tsar Tank"), wedi ing ukuran.
    ... Apa nganggo mesin Maybach, saka kapal udara Jerman sing mudhun?
    1. Amuret
      Amuret 30 September 2019 23:51
      +6
      Kutipan saka parusnik
      .Apa nganggo mesin Maybach, saka kapal udara Jerman sing mudhun?

      Ya, ing Rusia tansah ana masalah karo bangunan engine. Malah kasunyatan manawa produksi mesin diesel dening R. Diesel pisanan dikuasai ing Rusia ora banget mindhah bangunan mesin ing Rusia. Kanggo referensi: R. Diesel nyipta mesin saka jinis kompresor sing diarani, ing ngendi bahan bakar diwenehake menyang silinder kanthi kompres udara ing tekanan dhuwur. Nyatane, versi ICE sing saiki digunakake yaiku Trinkler Cycle. Miturut cara, ing Wiki, ora ketompo carane akeh kita seneng ngrujuk menyang, iki diterangake cukup diakses.
      Nanging umume, ing wektu iku, ing awal abad rong puloh, ing Republik Ingushetia ora ana bangunan mesin, utawa malah ora ana.
      Lan luwih. Tank lampu serial pisanan T-18 utawa MS-1 digunakake sajrone konflik ing CER. Iku bisa kanggo break liwat Strip saka wilayah benteng tanpa losses gedhe banget mung karo bantuan saka kendaraan wojo. Tank Soviet diwakili dening kendaraan MS-1, sing diprodhuksi sacara massal ing USSR. Kendaraan lapis baja iki maju kanthi diam-diam, tanpa diungkapake marang pasukan. Secara total, Tentara Abang duwe siji perusahaan MS-1.
      Sumber: https://armflot.ru/kampanii/272-sovetskie-tanki-v-konflikte-na-kvzhd
  8. tank-master
    tank-master 30 September 2019 21:30
    +5
    Sampeyan maca lan ngerti ... apa sungkowo scribbler kang, kang nyerat tanpa ngerti topik ... Aku kelalen nulis bab T-18, bab T-12 lan T-24 .. padha tank beda, pisanan ngalami. , seri kapindho ... nanging padha nawakke medium pisanan ing USSR.
  9. keju56
    keju56 1 Oktober 2019 16:16
    +1
    Matur nuwun kanggo artikel, ana akeh sing anyar kanggo aku lan foto!
  10. Yohanes 22
    Yohanes 22 1 Oktober 2019 21:01
    +1
    Ya, ana informasi sing ora akurat lan lengkap. Nanging bisa uga isih ana biji bebener.