Review militèr

Saka kendaraan tempur infanteri nganti truk bahan bakar. tanker waja BTZ-3

31
Ngirim bahan bakar lan pelumas menyang unit garis ngarep minangka tugas sing angel, luwih rumit dening kegiatan mungsuh. Sapa wae mungsuh bakal nyoba nyerang konvoi kanthi bahan bakar, sing bisa ngganggu karya pasukan. Ing babagan iki, tentara mbutuhake kendaraan sing dilindhungi khusus. Solusi menarik kanggo masalah iki diusulake ing proyek domestik tanker lapis baja BTZ-3.



BTZ-3 ing taman "Patriot"


Ngenteni keputusan


Ing thirties ing negara kita nyoba kanggo nggawe tanker adhedhasar chassis tank, nanging ora menehi asil nyata. Pangembangan transportasi aman kanggo bahan bakar lan pelumas pancen mandheg nganti pirang-pirang dekade. Karya anyar ing arah iki, asil kang ana model nyata, diwiwiti ing sambungan karo perang ing Afghanistan.

Motorcades Soviet ajeg ambushed dening mungsuh, sing nyoba kanggo numpes ora mung kendaraan tempur, nanging uga peralatan support. Truk tank kanthi bahan bakar lan pelumas ana ing risiko tartamtu lan ngalami kerugian serius. Ing pertengahan XNUMX-an, iki nyebabake wiwitan riset babagan topik tanker sing dilindhungi.

Nanging, prekara kasebut ora ngluwihi desain awal. Riset nuduhake yen kerugian tanker sing ana ora pati penting lan bisa ditindakake. Kajaba iku, klompok ing Afghanistan mboko sithik suda, sing nyuda kabutuhan peralatan anyar. Akibaté, karya tanker sing dilindhungi mandheg kanggo wektu sing ora ditemtokake.

Sawise wiwitan perang pisanan ing Chechnya, tentara kita maneh ngadhepi masalah serangan ing convoys, kang mimpin kanggo mundhut bahan bakar, peralatan lan wong. Kamentrian Pertahanan maneh ngluncurake riset kanggo nggawe tanker sing dilindhungi. Kontraktor utama ing proyek iki yaiku Biro Desain kanggo Bangunan Mesin Khusus (St. Petersburg), sing dipimpin dening A.V. Panteleev.

KBSM nggarap sawetara opsi kanggo tampilan tanker lan diwenehi menyang pelanggan. Ing kahanan sing angel, tentara kudu milih proyek sing paling gampang, sing kalebu restrukturisasi kendaraan tempur infanteri BMP-1. Proyek iki dikembangake lan tekan konstruksi peralatan eksperimen. Sampel anyar ditetepake minangka tanker lapis baja BTZ-3.

Adhedhasar BMP


Proyek BTZ-3 nyedhiyakake restrukturisasi kendaraan lapis baja sing ana kanthi ngilangi unit sing ora perlu lan nginstal piranti anyar. Ing wektu sing padha, sampeyan bisa ngreksa waja lambung, tanduran daya, sasis lan sawetara sistem onboard. Mangkono, tingkat proteksi, dimensi lan bobot, uga mobilitas tetep ora owah. Uga ngatur kanggo njaga buoyancy.

Nalika ngowahi BMP-1, dheweke ilang turret lan kabeh piranti saka kompartemen pertempuran. Kompartemen pasukan uga dibebasake. Bukaan ing ngisor menara ditutup kanthi lembaran bunder kanthi lawang kanggo akses ing njero. Kabeh lawang lan lawang kompartemen pasukan tetep ana. Iki nyedhiyakake akses sing luwih trep kanggo kabeh peralatan transportasi lan distribusi onboard.

Umume volume sing diluncurake dikuwasani dening sawetara tangki kanggo ngangkut bahan bakar kanthi kapasitas total 3 ewu liter. Ana uga tank kanggo 100 liter lenga. Ing ngisor tank digunakake volume bekas kompartemen gelut lan meh kabeh kompartemen pasukan. Ing wektu sing padha, ana sawetara papan sing isih ana ing lawang buritan kanggo dipasang peralatan liyane.

Tangki bahan bakar dirakit dadi sistem siji kanthi nggunakake seperangkat pipa lan fitting. BTZ-3 nampa unit pompa utama lan cadangan, uga sistem distribusi karo crane jinis RK-32. Peralatan onboard njamin ngetokake cairan kanthi tingkat aliran nganti 150 l / min. Lengan distribusi 9 m disedhiyakake ing reel. Kompartemen peralatan target dilengkapi sistem pemadam kebakaran.


Prototipe ing proses


Kapal tanker lapis baja bisa numpak kapal, ngeterake lan ngetokake bahan bakar lan pelumas, nyedhiyakake pasokan pasukan. Isi tangki kasebut ditindakake kanthi pompa dhewe utawa kanthi cara eksternal. Peralatan kasebut nyedhiyakake peralatan ngisi bahan bakar, mbukak utawa ditutup ing tekanan. Sampeyan uga bisa nyebarake cairan ing wadhah cilik. Operasi sistem kasebut dipesthekake ing kisaran suhu saka -30 ° nganti +30 ° C. Butuh udakara 3 menit kanggo nyiapake kerja utawa ninggalake posisi kasebut.

Kru BTZ-3 kalebu wong loro sing tanggung jawab nyopir lan nggunakake peralatan target. Pakaryane ana ing gedung, ing departemen manajemen lawas. Kru kasebut duwe hatch BMP biasa kanthi piranti ndeleng. Stasiun radio R-123M digunakake kanggo komunikasi.

tanker BTZ-3 bisa pindhah ing kolom padha karo kendaraan waja lan otomotif liyane saka pasukan lemah lan independen ngatasi alangan banyu. Awak lan kargo cair dilindhungi saka macem-macem ancaman. Perlindhungan kabeh aspek saka peluru kaliber normal lan saka projectiles kaliber cilik saka pojok ngarep dilestarekake.

Ing papan latihan lan ing pasukan


Desain BTZ-3 rampung ing pertengahan nineties. Kanggo pambangunan peralatan eksperimen, Kementerian Pertahanan nyedhiyakake rong BMP-1 lawas. Ing salah sawijining pabrik ndandani, dheweke diowahi miturut proyek anyar. Teknik eksperimen sing diasilake kudu nuduhake kemampuane ing kahanan sing beda-beda.

Salah sawijining tukang ngisi bahan bakar sing berpengalaman ngalami tes ekstensif ing situs uji coba. Prototipe kapindho dipasrahake menyang salah sawijining unit sing ana ing Chechnya. Mangkono, kabeh pamriksa sing dibutuhake ditindakake ing wektu sing paling cendhak, kalebu ing kahanan operasi nyata ing pasukan. BTZ-3 nuduhake kabeh kabisan lan mbuktekaken dhewe uga. Mobil kasebut entuk nilai dhuwur lan bisa ngarepake masa depan sing apik.

Nanging, sawise nyoba, kabeh karya bener mandheg. Tentara ora pesen tanker serial lan ngleksanakake ing pasukan. Loro pengalaman BTZ-3 tetep piyambak. Saiki salah sawijining mobil kasebut minangka pameran ing Taman Patriot.

Miturut macem-macem sumber, nasib project ditemtokake dening kemampuan financial saka tentara lan lack of views umum ing perlu kanggo tanker waja. Panggunaan sasis prefabrikasi ora ngilangi biaya konstruksi liyane, lan kemungkinan teknik kasebut tetep dadi topik kontroversi. Akibaté, titik tampilan menang, miturut kang tanker BTZ-3 larang banget lan ora perlu kanggo tentara.

Ing wiwitan taun 3-an, KBSM nyoba njaluk pesenan saka struktur sipil. Kapal tanker BTZ-3 ditawakake kanggo perusahaan minyak lan gas. Minangka dikenal, ora ana organisasi komersial sing kasengsem ing tawaran kasebut, lan ora ana pesenan sing ditampa. Sawetara taun kepungkur, BTZ-XNUMX isih ana ing katalog produk KBSM, nanging banjur dibusak.

Pros lan Cons


Miturut asil test ing kisaran lan ing tentara, BTZ-3 waja tanker iki Highly ngormati. Pancen, conto iki duwe sawetara fitur teknis lan operasional sing positif. Nanging, iku ora tanpa sawetara shortcomings.


Atap kendaraan lapis baja museum. Katon bagean gendheng anyar karo hatches


Ing kauntungan utama saka BTZ-3 bisa dadi kasunyatan banget saka ngarsane peralatan kuwi ing pasukan. Ing kahanan konflik bersenjata, tanker sing dilindhungi duwe kaluwihan sing jelas tinimbang kendaraan otomotif. Mesin kasebut luwih bisa urip saka serangan mungsuh lan ngirit bahan bakar kanggo unit sing diwenehake.

Uga kaluwihan yaiku nggunakake sasis kendaraan tempur infanteri sing wis ana lan apik. Iki nyederhanakake produksi serial saka peralatan anyar, lan uga ngidini tankers kanggo pindhah ing kolom padha karo bedhil motorized, kalebu ing dalan, liwat alangan banyu, etc.

Kerugian utama bisa dianggep kapasitas tangki sing relatif cilik. BTZ-3 diangkut 3 ewu liter bahan bakar, lan ing parameter iki ilang tankers. Dadi, tanker adhedhasar truk ZIL-131 njupuk paling sethithik 4 ewu liter cairan. Peralatan liyane duwe tank sing luwih gedhe. Ing wektu sing padha, truk beda karo kendaraan lapis baja ing kerumitan sing luwih murah lan biaya operasi.

Reservasi lambung BMP-1 ora bisa dianggep minangka perlindungan marang kabeh ancaman. Shelling saka kaliber gedhe gaman ing tampilan sisih utawa granat anti-tank bisa mencet BTZ-3 lan provoke geni. Kajaba iku, tanker metu saka BMP-1 linear, kang ngancam safety sawijining.

Salah siji cara utawa liyane, karo kabeh kaluwihan lan cacat, tanker waja BTZ-3 gagal kanggo njaluk menyang pasukan. Usaha kanggo nggawa mesin iki menyang pasar komersial uga ora kasil. Proyèk kasebut gagal nggayuh potensi sing lengkap. Akibaté, kita mung nampa pameran paling menarik ing museum, lan tentara isih kudu nggunakake tanker sing ora dilindhungi ing sasis mobil ing kahanan apa wae. Apa kahanan iki bakal owah ing mangsa ngarep ora jelas.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Russianarms, Vitalykuzmin.net
31 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Kote Pane Kohanka
    Kote Pane Kohanka 4 Oktober 2019 05:15
    +1
    Mobil sing menarik, matur nuwun!
  2. lucul
    lucul 4 Oktober 2019 06:06
    +6
    Pilihan sing cukup normal, dibandhingake karo ZIL-131. Kajaba iku, ora perlu mbangun, isih akeh BMP-1 kanggo konservasi, sing bisa diowahi dadi BTZ-3.
    Pilihan sing paling apik kanggo dheweke yaiku tanker garis ngarep.
    1. Ryaruav
      Ryaruav 4 Oktober 2019 20:03
      +1
      mesin iki kanggo baris kapindho ngendi ana kamungkinan saka shelling karo pecahan ing mburi lan keblasuk peluru malah saka kaliber gedhe.
  3. Michell
    Michell 4 Oktober 2019 06:08
    +5
    Konsep nggunakake mesin iki ora cetha banget. Aku uga ngerti tujuan nggawe piranti kasebut kanggo Angkatan Udara (contone, adhedhasar operator personel lapis baja Shell), nanging kenapa infantri bermotor mbutuhake?
    1. Lexa-149
      Lexa-149 4 Oktober 2019 09:35
      +5
      Bisa uga dikenalake menyang staf WMO UKM. Telung guyonan. Adhedhasar siji saben perusahaan. Volume tank bakal cukup kanggo ngisi bahan bakar perusahaan. Utamané ing kondisi tatanan saka alangi banyu ing pamindhahan lan nyekel bridgehead. Kapal tanker roda butuh nyebrang.
    2. Prokletyi Pirat
      Prokletyi Pirat 4 Oktober 2019 16:30
      +4
      Kutipan saka michell
      nanging kok infantri bermotor perlu iku?

      Amarga saiki DRG luwih maju, lan salah sawijining cara kanggo nglindhungi yaiku kamungkinan nggunakake dalan rereget lan nyebrang saka papan sing sempit, umpamane, nyebrang kali ing njaba jembatan lan jembatan ...

      Umumé, ing mratelakake panemume, iku wis rampung salah, iku perlu kanggo ngowahi menyang kendaraan transportasi-pertempuran ngendi kargo biasa (wong, pangan, amunisi ....) lan kargo Cairan ing packaging alus bisa sijine ing.
      1. Kuda Saksa
        Kuda Saksa 4 Oktober 2019 21:07
        +5
        Quote: Prokletyi Pirat
        Umumé, ing mratelakake panemume, iku wis rampung salah, iku perlu kanggo ngowahi menyang kendaraan transportasi-pertempuran ngendi kargo biasa (wong, pangan, amunisi ....) lan kargo Cairan ing packaging alus bisa sijine ing.

        Tellingly, mesin kuwi wis dawa kasedhiya lan ing jumlah gedhe. Lan diarani MT-LB. Secara harfiah tegese "transporter lapis baja".
        1. Prokletyi Pirat
          Prokletyi Pirat 4 Oktober 2019 21:59
          +2
          Ing mratelakake panemume, mesin iki ora cocok amarga saka volume internal cilik banget, kang padha kudu akeh banget relatif kanggo peralatan conventional. Ya, lan aku durung weruh tangki elastis kanggo cairan (bensin \ minyak diesel \ kerosene \ banyu) sing dimaksudake kanggo penempatan ing MTLB. Lan sing persis titik mratelakake panemume.
          1. Kuda Saksa
            Kuda Saksa 4 Oktober 2019 22:03
            +1
            Quote: Prokletyi Pirat
            Ing mratelakake panemume, mesin iki ora cocok amarga volume internal cilik banget.

            Nyatane, volume kasebut luwih gedhe tinimbang BMP. Diangkut maneh ing tong minyak. Ya, yen sampeyan seneng banget karo ide sampeyan kanthi tank alus, mula ana MT-LB ing versi KShM. Iki bakal kaping pindho luwih dhuwur ing tingkat kompartemen kargo.
            1. Kuda Saksa
              Kuda Saksa 4 Oktober 2019 22:13
              +1
              Sanajan cetha yen dheweke isih adoh lan dhuwur ing Ural ngguyu
            2. Prokletyi Pirat
              Prokletyi Pirat 5 Oktober 2019 00:22
              +2
              Kutipan saka: Saxahorse
              Nyatane, volume kasebut luwih gedhe tinimbang BMP. Diangkut maneh ing tong minyak.

              Mangkene masalahe, ing versi sing daksuarakake, konvoi luwih dhisik bisa nggawa bahan bakar lan panganan, lan ing dalan bali nggawa wong sing tatu, utawa conto liyane, luwih dhisik nggawa infantri menyang barisan, banjur njupuk sing tatu, banjur. nggawa bahan bakar. Nanging kanthi truk bahan bakar / operator banyu khusus \ ... iki ora bakal bisa ditindakake lan bakal nyopir kosong, ditambah dadi target sing cocog kanggo DRG amarga katon beda, nanging ing versi sing dakkandhani, kabeh mobil katon padha. ..
              1. Kuda Saksa
                Kuda Saksa 5 Oktober 2019 20:19
                +1
                Quote: Prokletyi Pirat
                Nanging kanthi truk bahan bakar / operator banyu khusus \ ... ora bakal bisa kaya ngono lan bakal nyopir kosong, uga dadi target sing cocog kanggo DRG.

                Rampung setuju karo sampeyan ing titik iki. Mesin universal luwih migunani tinimbang sing khusus, sing, miturut hukum Murphy, mesthine ora bakal ana ing wektu sing tepat.

                Nanging misale jek kula sing exaggerating pentinge masking kolom. Saboteurs saka tingkat Otto Skorzeny kucing nangis. Umume preman saiki padha bungah-bungah amarga paling ora ana sing bisa nyentak. Lan mobil apa sing muncul, ora ana sing dipikirake dening barmaley modern.
                1. Prokletyi Pirat
                  Prokletyi Pirat 5 Oktober 2019 21:35
                  0
                  Kutipan saka: Saxahorse
                  Nanging misale jek kula sing exaggerating pentinge masking kolom.

                  Iku mung sing katon ing database kurang intensif, lan / utawa ing tumindak ing wilayah ngendi iku mokal-angel kanggo nyerang kolom sumber. Aku njupuk menyang akun, pisanan kabeh, Vietnam, Donbass lan bagean alas Federasi Rusia, sing, wilayah ngendi ana akeh vegetasi kanggo mask DRG.
  4. serg.shishkov2015
    serg.shishkov2015 4 Oktober 2019 06:23
    +2
    Sampel sing menarik! Lan kasunyatan sing katon beda - ing KV-8 bedhil 45-mm ana ing casing ing 76-mm, lan ing kene sampeyan bisa teka munggah karo sawetara jinis nyamarake.
    1. Lexa-149
      Lexa-149 4 Oktober 2019 09:39
      +5
      Inggih, inggih. Ninggalake turret swivel karo reel, lan sijine selang retractable ing tong minyak. Aku nyopir, nguripake "barel" menyang ngisi bahan bakar, narik metu selang, ngisi bahan bakar lan nguripake turret menyang liyane. Ninggalake peralatan feed uga.
  5. Panjenengan
    Panjenengan 4 Oktober 2019 06:24
    0
    Bener. Banjur tank, kendaraan tempur infanteri, armor personel operator ing waja, lan cangkang digawa menyang Ural biasa, bahan bakar uga ing tank adhedhasar Urals. Iki ora bener. Lan ora bener yen bahan bakar diangkut ing tank ing tentara kita, mobil kasebut ora dianggep, iku waja. Jerman diangkut dening truk flatbed ing tong minyak lan canister. Dasar, sajrone ngethok, peluru bakal nembus siji tong minyak lan mulane, kabeh tank dadi prau.
    1. Angin bebas
      Angin bebas 4 Oktober 2019 07:11
      +2
      Dadi kita nyopir kanthi cara sing padha. Truk bahan bakar duwe spesialisasi sing sempit, aku ora ngerti apa sing diprodhuksi ing kene utawa ora. Paling ora bensin Lend-Lease teka ing tong minyak lan 20 liter komplong.
      1. serg.shishkov2015
        serg.shishkov2015 5 Oktober 2019 08:24
        0
        Sajrone Perang ana autorots Cairan kabèh! Bubar aku maca maneh buku babagan Stalingrad, ngemot tabel babagan kasedhiyan kendaraan, kalebu tanker lan giring jaran pindho.
  6. Zeev Zeev
    Zeev Zeev 4 Oktober 2019 06:44
    +3
    Apike, nanging Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia ora nyoba kanggo nimbang pilihan saka pesenan truk bahan bakar? Mung nyumerepi ing tank paling sheets saka waja, paling sandbags kanggo nutupi?
    1. zadorin1974
      zadorin1974 4 Oktober 2019 08:49
      +4
      Dheweke nyoba, ternyata dadi omong kosong sing lengkap. Dheweke nyopir solarium karo operator personel lapis baja kanggo rong blok (ing canisters ing pasukan pendaratan). lan nalika ditutup nganggo kothak wedhi saka sisih lan saka ndhuwur, angel banget kanggo Ural (ora narik lan dadi panas).
  7. Angin bebas
    Angin bebas 4 Oktober 2019 07:02
    +1
    Warga sipil ora butuh. Kanggo nyedhiyakake pasukan, ora. Kanggo ngisi bahan bakar nalika gelut? Bisa uga. Mungkin tank kehabisan bahan bakar, sajrone perang kabeh bisa, utamane amarga ukuran bahan bakar ora akurat banget, kanthi gampang. Senajan climbing sak perang karo hoses .......... Lan kanggo nyuplai pasukan, sampeyan kudu truk karo kabin wojo, tank waja bisa diisi karo gas inert, bisa direksa.
    1. Bodypuncher
      Bodypuncher 4 Oktober 2019 13:00
      +3
      MCI mung karo tong minyak ing mburi
  8. Den717
    Den717 4 Oktober 2019 07:16
    +5
    Iku bener sing padha ora nampa mobil iki. Perlindhungan waja tingkat kurang, kapasitas bahan bakar 3000 liter, iki ora cukup malah kanggo pesawat standar BMP MSR, malah njupuk menyang akun sumber irreducible bahan bakar ing tank peralatan. Yen ing kahanan kritis dadi perlu kanggo ngisi bahan bakar sawetara peralatan ing zona aplikasi senjata, kabeh bisa rampung saka tank saka klompok bantuan. Nanging bener, kanggo iki, ana sumber bahan bakar irreducible ing mobil. Ing karya tempur saiki, replenishment persediaan ditindakake sawise mundur saka subunit saka kontak langsung karo mungsuh. Iki ace....
    1. Lexa-149
      Lexa-149 4 Oktober 2019 09:54
      +3
      Yen, kanthi pasokan 100 liter sing ora bisa dikurangi, 10 liter diwutahake saka kendaraan iki menyang saben kendaraan tempur infanteri perusahaan (300 unit), mula total perusahaan bakal diisi bahan bakar meh 100%.
      Aku yen ana 3-4 mesin kuwi ing WMO SMEs + 1-2ATMZ, banjur iki bakal bantuan apik ing syarat-syarat logistics.
      Apa ora mangkono?
  9. Gandum
    Gandum 4 Oktober 2019 08:19
    +1
    umume, iku isih ersatz, lan ora mobil specialized normal, operator paling kamungkinan malah ora duwe wektu kanggo njaluk metu saka darurat.
  10. Strashila
    Strashila 4 Oktober 2019 08:41
    +6
    "BTZ-3 ngangkut 3 ewu liter bahan bakar, lan ing parameter iki ilang tanker. Dadi, tanker adhedhasar truk ZIL-131 njupuk paling sethithik 4 ewu liter cairan," nyatane, iki dudu argumen, sanajan waja banget, nanging pangayoman, kemampuan kanggo ngatasi alangan banyu, patensi cetha luwih apik tinimbang kendaraan rodha, bleger kurang saka mobil. Mobil dibutuhake, pitakonan yaiku jumlah.
  11. edelweiss968
    edelweiss968 4 Oktober 2019 20:13
    0
    konsep kanggo 5 eksekusi kanggo 3 - kita nggoleki cara sing gampang, kita nggunakake apa sing ana ing sirkulasi. lan saiki nransfer ide iki menyang Vityaz - kendaraan kabeh terrain articulated kanthi kemampuan lintas negara sing paling apik, kemampuan kanggo meksa kali lan rawa, lan kapasitas mbeta nganti 30 ton saka modifikasi. lan tindakake dalan Wehrmacht, isi awak standar karo tong minyak utawa wadhah alus, minangka pilihan.
  12. Kuda Saksa
    Kuda Saksa 4 Oktober 2019 21:16
    0
    Mobil penasaran, nanging militer bener. Iku ora nggawe akeh pangertèn. Kanggo kabutuhan kuwi, MT-LB wis dikenal kanggo satus taun. Pengangkut personel lapis baja, lan uga ngambang. Bensin, yen ora sabar, bisa diangkut ing tong minyak lan ing wadhah alus. Dheweke bakal nggawa amunisi lan njupuk sing tatu. Nanging owah-owahan khusus kasebut ora ana ing subyek. Sawetara panggonan sing dibutuhake. Ya, aja lali manawa MCI diciptakake kanggo kasus sing padha.
    1. Kuda Saksa
      Kuda Saksa 4 Oktober 2019 21:29
      0
      Yen wong dumadakan lali mobil apik iki:


      Kaya sing sampeyan ngerteni, MT-LB dihargai dening kabeh wong. :)
  13. wuh wuh
    wuh wuh 5 Oktober 2019 21:02
    -2
    Nanging iki bener!
    We kudu mobil kuwi. Nalika bahan bakar entek, tangki bakal rusak.
    Nanging cukup kanggo ngisi saben sethithik lan sampeyan wis bisa metu
    saka ing geni mungsuh.
  14. tukang nggrundel
    tukang nggrundel 9. november 2019 12:04
    0
    Minangka konsep, mobil dibutuhake. Penampilan biasa artikel kasebut (ndeleng uga "Pump my "liga moto". Cara nganyarke MT-LB", https://warhead.su/2019/11/08/prokachay-mne-motolygu-kak-apgreydyat-mtlb ?utm_source= warfiles.ru) ujar manawa militer butuh "platform transportasi sing dilacak universal" kanthi peralatan modular kanggo macem-macem tugas - kanggo ngirim bahan bakar, amunisi, banyu, termos karo panganan, lan liya-liyane menyang posisi. Para kru kudu lungguh ing waja kabin, dipisahake saka kompartemen kargo. Selehake wadhah kapal sing digabungake ing kompartemen kargo. Supaya mesin bisa dimuat bebarengan karo thermoses kanggo pangan, wadhah kanggo ngombe banyu, ing wektu sing padha uncalan mail, property, amunisi. Wadah (kaset / palet) kanggo amunisi / bahan peledak kudu digawe supaya nalika njeblug, energi bledosan menyang sisih lan dibuwang metu saka mobil. Tank kanggo bahan bakar - kanthi ngisi anti-bledosan lan supercharging kanthi karbon dioksida / nitrogen. Kanggo banyu - kanthi pangayoman marang bolongan. Sampeyan mesthi butuh menara sing dilindhungi kanthi senapan mesin kanggo pertahanan diri lan ngawasi kahanan kasebut.
    Sistem sing dikembangake kanggo nyiyapake layar kumelun / radar (nyingkiri "awan tinta" saka serangan kasebut minangka cara utama kanggo nylametake mesin kasebut). Sistem pemadam kebakaran canggih. Crane kanggo loading.