Review militèr

Nggawe gabion dening pasukan teknik Angkatan Bersenjata Federasi Rusia

19
Nglindhungi instalasi militer saka serangan mungsuh minangka komponen paling penting kanggo sukses pertempuran sakabèhé. Kanggo entuk kaluwihan, perlu kanthi teliti nyedhaki nggawe benteng sing bisa nglindhungi personel lan peralatan militer. Personil pangkalan udara Rusia ing Khmeimim Siria uga ngrampungake tugas kaya ngono.


Nggawe gabion dening pasukan teknik Angkatan Bersenjata Federasi Rusia


Militer ngutamakake pangayoman dana penerbangan saka serangan drone. Kaya sing sampeyan ngerteni, para militan wis bola-bali nyoba nyerang ing pangkalan Angkatan Udara Rusia ing provinsi Latakia. Kanggo nyuda resiko, semi-hangars digawe, ing ngendi pejuang Su-30 lan Su-35 dipasang. Pambangunan papan perlindungan kanggo helikopter terus ing Khmeimim.

Program "Penerimaan Militer" ing TC "Zvezda" bakal ngomong babagan opsi kanggo benteng sing digunakake ing angkatan bersenjata Rusia. Salah sawijining pilihan saka insinyur militer yaiku sing diarani gabion. Diterjemahake saka basa Prancis - "kandang gedhe". Padha nyedhiyani pangayoman saka peluru lan shrapnel.

Kanthi bantuan peralatan khusus, bronjong kasebut kanthi dawane kira-kira 70 m digawe dening prajurit pasukan teknik ing babagan siji utawa rong menit. Kendaraan militer masang pigura, banjur peralatan abot ngisi rongga kanthi lemah sing cocog. Jembaré benteng protèktif pungkasané gumantung ing tingkat keamanan.

Kanthi bantuan bronjong, sistem kanggo nglindhungi fasilitas militer, kalebu menara observasi, digawe.

19 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. roket757
    roket757 4 Oktober 2019 12:44
    +6
    Oh, teknologi kasebut!
    Ing asas, norma, yen menehi apa sing perlu.
    Biyen ... pejuang + alat entrenching lan ndhudhuk, saka kene nganti sore!
    1. datur
      datur 4 Oktober 2019 23:30
      +2
      Dadi ora ana sing mbatalake standar penggalian kanggo trench (rekor yaiku 1,5 jam kanggo tank, dening pasukan kru lan departemen mesin. nglirik nglirik
  2. svp67
    svp67 4 Oktober 2019 12:46
    +7
    Kanthi bantuan saka gabion, sistem kanggo nglindhungi fasilitas militer digawe,

    1. datur
      datur 4 Oktober 2019 23:33
      +1
      dadi utama Amerika sawise diggers saka Segara Ireng !!! ing militèr! nglirik
    2. serg.shishkov2015
      serg.shishkov2015 5 Oktober 2019 15:09
      +2
      Kowe bener! Kabeh sing anyar uga dilalekake (utawa bisa uga ora dilalekake) lawas!
  3. Sarduor
    Sarduor 4 Oktober 2019 12:47
    +4
    Gumantung saka apa sing diisi, bisa nahan sumur RPG. Ora mung peluru lan serpihan.
  4. troll
    troll 4 Oktober 2019 13:37
    +3
    Kanthi bantuan peralatan khusus, gabion kasebut dawane watara 70 m pasukan engineering militèr nggawe kira-kira kanggo menit utawa loro.
    ...
    Aku ora percoyo.
    1. brr1
      brr1 4 Oktober 2019 14:11
      +7




      Quote: Troll
      Kanthi bantuan peralatan khusus, gabion kasebut dawane watara 70 m pasukan engineering militèr nggawe kira-kira kanggo menit utawa loro.
      ...
      Aku ora percoyo.

      Iki wektu kanggo narik pigura tanpa njupuk menyang akun preparation saka pigura, backfilling lemah. Durasi luwih cendhek saka salah sawijining episode.

      Nanging umume iki minangka penemuan sepeda
      1. troll
        troll 4 Oktober 2019 14:26
        +6
        Kabeh bener. Iki mung wektu salah sawijining tahapan teknologi, lan dudu kabeh gabion. Bolong wuda ora nggawa proteksi, mula ora bisa ngomong babagan nggawe gabion sajrone siji utawa rong menit.
    2. beta
      beta 4 Oktober 2019 14:14
      +4
      Kabeh iku, mung banjur isi karo bumi kanggo setengah jam.
    3. Sergey985
      Sergey985 4 Oktober 2019 14:23
      +4
      Lan kanthi bener, amarga standar yaiku 57,6 detik.
      1. Black_Vatnik
        Black_Vatnik 6 Oktober 2019 12:36
        0
        Serius? Lan yen ing 57.7 detik - standar ora ketemu?)
    4. svp67
      svp67 5 Oktober 2019 04:06
      0
      Quote: Troll
      Aku ora percoyo.

      Tuan rumah, kaya biasane, urip ing jagade dhewe ... ing rong utawa telung menit sampeyan bisa ngegungake "kandang" lan nginstal ing lemah.
  5. brr1
    brr1 4 Oktober 2019 14:25
    +1
    Aku kepengin weruh yen HESCO bakal nuntut?
    https://ru.wikipedia.org/wiki/HESCO_bastion
  6. Thunderbolt
    Thunderbolt 4 Oktober 2019 15:14
    0
    Lan yen lemah wis moistened lan rammed, pangayoman kudu, ing teori, dadi luwih kuwat.
    1. Dhul-Qarnayn
      Dhul-Qarnayn 4 Oktober 2019 16:07
      +1
      Kok dadi sepele, tuang semen)
      1. brr1
        brr1 4 Oktober 2019 22:57
        +1
        Quote: Dhul-Qarnayn
        Kok dadi sepele, tuang semen)

        Ya))) mungsuh ora bisa obah.
  7. APASUS
    APASUS 12 Oktober 2019 18:52
    0
    Inggih rampung, padha teka karo idea apik. Sapa wae sing wis tau netepi standar ngeduk bakal ngerti nilai saka penemuan iki.
  8. oligofren32
    oligofren32 13 Oktober 2019 20:37
    0
    Bolong kasebut mbokmenawa diimpor, nanging bisa uga kanggo wong tuwa lan bocah-bocah