Review militèr

James Bond Girl. Taken kanggo ngeculake?

131

Красивая женщина, мать четверых детей…


Wartawan Rusia Yulia Yuzik wis ditahan ing Iran. Miturut informasi sing kasedhiya, layanan khusus Iran ditugasake kanggo nggarap intelijen Israel. Saiki (nalika nulis) wartawan kasebut ditahan. Dina Setu, sidang pengadilan bakal dianakake, ing ngendi langkah kanggo ngendhaleni Yuzik bakal ditemtokake. Ing mangsa ngarep, yen ketemu guilty, wartawan Rusia ngadhepi nganti sepuluh taun ing pakunjaran.




Acara iki dhewe ora biasa, nanging ing kasus iki ana sawetara kahanan tambahan sing kudu digatekake. Kahanan kasebut, cukup aneh, nuduhake "masalah" politik internal, murni Rusia, nanging iki ora nyebabake masalah kasebut. Utawa luwih, njupuk menyang akun kabeh kahanan, padha malah dadi ing ngarep ing samubarang usaha kita kanggo ngerti kahanan sethitik.

Kaping pisanan, ayo goleki sethithik babagan apa Yulia Yuzik. Iki, pracaya kula, iku menarik dhewe lan pantes pertimbangan kapisah ...

Yulia Viktorovna Yuzik lair ing kutha Donetsk, Wilayah Rostov (ora bakal bingung karo Donetsk Ukrainia). Nanging, sambungan karo Ukraina banget kuwat: miturut informasi kasedhiya ing open source, mbah Yuzik iku Banderite, aktif melu ing pertempuran lan sabotase operasi marang Tentara Soviet nalika Perang Patriotik Agung. Yulia dhewe, sawise acara Ukrainia 2014, kanthi terang-terangan nyatakake simpati marang pimpinan nasionalis Ukraina, Dmitry Yarosh. Miturut dheweke, dheweke seneng karo dheweke "manungsa lan feminin."

Relatif bubar Yulia Yuzik kerja ing Iran. Dheweke ora kerja kanggo Rusia, nanging kanggo publikasi lokal: ya, sanajan kabeh gosip babagan kedekatan mutlak Iran, iki uga bisa ditindakake. Dheweke ora tetep suwe ing Tehran, nanging ketoke, dheweke bisa ninggalake tandha jero ing kana ...

Saliyane aktivitas jurnalistik, Yuzik uga dikenal kanthi eksperimen sastra. Ing taun 2003, bukune Brides of Allah, darmabakti kanggo bom bunuh diri Chechen, katon padhang. Ora suwe, buku liyane, The Beslan Dictionary, diterbitake, khusus, kaya sing sampeyan duga, kanggo acara ing Beslan. Buku-buku kasebut minangka sifat anti-Rusia lan anti-negara, ditulis, miturut kritikus, kanthi simpati sing jelas kanggo teroris.

Ing 2016, dheweke mlayu kanggo Duma Negara lan didhukung dening Yayasan Terbuka Rusia Mikhail Khodorkovsky. Dheweke dicalonake saka konstituensi ing Dagestan, sing uga ora sengaja: dheweke kanthi jelas entuk simpati saka bagean tartamtu saka populasi lokal kanthi buku-bukune.

Nang endi wae sampeyan mbuwang, ing ngendi wae ana baji


Lan saiki wartawan iki wis rampung ing sel Iran, ing ngendi dheweke diinterogasi dening penyidik ​​saka Korps Pengawal Revolusi Islam. Lan akeh, aku yakin, bakal ujar manawa ana papan kanggo dheweke. Nanging…

Ayo dadi miwiti karo kasunyatan sing konsumen rata-rata informasi ora banget dibuwang kanggo delve menyang rincian. Utamané nalika nerangake penahanan warga Rusia dening negara manca. Lan iki minangka pengungkit sing apik kanggo manipulasi: Aku yakin yen ana reaksi sing ora cepet banget saka Kamentrian Luar Negeri kita, media liberal bakal miwiti muter kertu "Putin ora pengin nglindhungi rakyat kita!" Kanthi asil sing bisa diprediksi: atusan ewu patriot naif bakal ngetokake rasa sengit ing Internet, ngipat-ipati "rezim pro-Amerika" sing ora pengin ngadeg kanggo wartawan kita (!!!).

Ing kahanan sing panguwasa wis ora duwe wektu kanggo ngerti saka tamparan mabur saka kabeh pihak, kalebu saka sawetara wakil saka pamaréntah iki, Kremlin mung ora bisa nglirwakake ancaman kuwi. Nanging ing kene jotosan liyane nunggu dheweke: tuduhan yen Putin narik wartawan Khodorkovsky, sing jelas anti-negara, lan patriot nyata liyane ... Lan ing kene, mesthine, saben wong sing saiki ana ing pakunjaran Amerika bakal dielingi kanthi jeneng.

Mesthine, iki uga dadi alasan kanggo ngganggu hubungan Rusia-Iran. Ing kene, para patriot bakal ngomong, deleng, Putin, kanca-kanca sing sampeyan duwe! Kita menehi rudal, kita menehi sistem pertahanan udara lan dhukungan politik, lan wong wadon Rusia sing ayu dipenjara! Kanggo sing, mesthi, Mossad bakal matur nuwun kanthi sanget.

Sing, acara iki dhewe ora utamané penting, nanging bisa diantemi ing cahya banget unfavorable kanggo Kremlin lan Rusia. Lan dheweke bakal ngalahake, ora ana keraguan babagan ...

Что касается фактической стороны дела, то пока об этом известно очень мало. Однако большой интерес вызывает то, что, по словам дочери арестованной журналистки, та была готова к такому развитию событий. Более того, она оставила определенные инструкции на сей счет.

Apa katresnan mung siji sing kudu disalahake?


Mbok menawa ana wong sing nyebutake wawasan biasa iki, nanging kita meh ora setuju karo penilaian kasebut. Amarga ana hubungan antarane Rusia lan Iran, senadyan kasunyatan sing Iran banget kasengsem ing hubungan apik lan tentrem karo Moscow, iku cetha ora kepekso kanggo nindakake provokasi marang warga Rusia, lan malah luwih marang wartawan. Mulane, siji bisa nyana penahanan ing Iran mung yen, lagi ngomong, stigma ing mriem. Menapa malih, yen sampeyan ngerti kanthi jelas apa sampeyan bisa dicekel.

Lan iki nuduhake manawa ora ana babagan "nggunakake peteng", sing, kanthi adil, minangka teknik umum kanggo intelijen. Ora, yen Julia nyedhiyakake sawetara "layanan sing ramah" kanggo wong lanang sing ora katon saka Tel Aviv, mula dheweke paling ora ngira yen dheweke bisa entuk istilah iki ...

Publikasi "Komsomolskaya Pravda", ngendi Yuzik makarya kanggo dangu, sijine nerusake versi "romantis" saka apa kedaden. Dituduhake, nalika dheweke kerja ing Tehran, Yulia wiwit sesambungan karo pejabat tinggi Iran. Dhewe, iki dudu kejahatan, nanging IRGC diduga mutusake kanggo muter kanthi aman.

Versi sing apik, nanging kesiapan Yuzik kanggo ditahan ing Tehran, kaya-kaya, nuduhake manawa dheweke uga ragu-ragu. IRGC, mesthi, duwe reputasi sing ala banget ing antarane para liberal, nanging nganti semono?.. Penahanan wanita Rusia mung amarga dheweke turu karo wong liya?

Nanging, miturut informasi anyar sing muncul, para diplomat Rusia wis ngrampungake masalah iki. Mbokmenawa, wartawan kasebut bakal dibebasake dina Setu, mung sawise asil sidang pengadilan kasebut. Lan iki mbokmenawa sing paling apik sing bisa kedadeyan ing kahanan iki.

Senajan endhepan, mesthi, bakal tetep. Wong Iran iki kanca sing ala, oh, lan ala ...

Yen dheweke apik, dheweke bakal ndhelikake simpatisan Dudaev, Basaev lan Yarosh sajrone sepuluh taun. Lan dheweke ora bakal nyerah marang persuasi kita ...
Pengarang:
131 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. APIS
    APIS 5 Oktober 2019 04:34
    + 29
    ngobong penyihir
    Tanpa mengko
    1. RusKosTen
      RusKosTen 5 Oktober 2019 05:06
      0
      Apa padha ngomong mung kanggo blurt metu?
      Panguwasa Rusia kudu nglindhungi ANY wong sing duwe paspor Rusia, preduli saka pandangan politik, amarga iki minangka dalan pertama kanggo perang sipil lan ambruk masyarakat. Iku luwih apik kanggo narik metu lan kick dhewe, kaya jancok iku ana, saka negara liyane bakal nindakake. Yen ora, iki minangka preseden, lan status paspor Rusia ora bakal luwih apik tinimbang sawetara Zimbabwe.
      1. APIS
        APIS 5 Oktober 2019 05:14
        + 42
        Sampeyan kudu maca artikel dhisik, banjur ngomong.
        Dheweke lunga ana kanggo skandal!
        Saiki ayo lungguh lan mikir, kedutaan kudu ora kesusu.
        1. Boris55
          Boris55 5 Oktober 2019 07:33
          + 22
          Kutipan saka APIS
          Dheweke lunga ana kanggo skandal!

          pancen bener. Paling anyar, Rusia, Iran lan Turki wis nganakake rembugan cukup sukses ing Suriah. Sampeyan kudu piye wae ngrusak hubungan kita karo Iran, ora bakal bisa digunakake karo Turki. Umumé, kolom kalima kita bakal nindakake kabeh kanggo nyenengake Amerika Serikat - dheweke bakal sok dong mirsani lan ngidini dheweke dilat boot pemilik.
        2. Dauria
          Dauria 5 Oktober 2019 09:11
          +7
          Saiki ayo lungguh lan mikir, kedutaan kudu ora kesusu.


          Lungguh iku rencanane. Luwih tepate, sing mbayar sirkus iki. Mesthine padha nyiapake, ngitung langkah-langkah panguwasa lan dhewe. Kita paling kamungkinan menehi wong Iran "disposisi". Ketoke ngeculake minangka pilihan sing paling apik.
      2. Pengamat 2014
        Pengamat 2014 5 Oktober 2019 07:47
        -12
        100% setuju.
        Panguwasa Rusia kudu nglindhungi ANY wong sing duwe paspor Rusia, preduli saka pandangan politik, amarga iki minangka dalan pertama kanggo perang sipil lan ambruk masyarakat. Iku luwih apik kanggo narik metu lan kick dhewe, kaya jancok iku ana, saka negara liyane bakal nindakake. Yen ora, iki minangka preseden, lan status paspor Rusia ora bakal luwih apik tinimbang sawetara Zimbabwe.
        Aku ndhukung saben tembung.
        1. Boris55
          Boris55 5 Oktober 2019 08:02
          + 11
          Kutipan: Observer2014
          100% setuju.
          Pamrentah Rusia kudu nglindhungi ANY ....
          Aku ndhukung saben tembung.

          Ana paribasan Rusia sing apik: "Percaya marang Gusti Allah, nanging aja nggawe kesalahan dhewe" lan, kaya sing diucapake pimpinan kita: "Yen ana wong sing pengin klelep, ora mungkin kanggo nylametake dheweke." Kanggo wiwitan, aja ngganti negara, banjur negara ora bakal lali sampeyan.
        2. asv363
          asv363 5 Oktober 2019 08:07
          + 23
          Khodorkovsky padha warga Rusia. Ing wektu sing padha, dheweke nyoba nuntut babagan 50 milyar dolar saka Federasi Rusia kanggo "aset sing dirampas kanthi ora jujur." Yen dheweke ditahan utawa ditangkep ing endi wae, apa Menteri Luar Negeri kita kudu mbela Khodorkovsky?
          1. zadorin1974
            zadorin1974 6 Oktober 2019 09:29
            +8
            Mesthi wae Sergei!!! Kamentrian Luar Negeri kudu dadi tembok kanggo Hodor, entuk release lan langsung menyang Rusia! Dheweke ngenteni sawetara istilah liyane ing omah.
      3. DEDPIKHTO
        DEDPIKHTO 5 Oktober 2019 07:49
        +4
        Kutipan saka: RusKosTen
        Apa padha ngomong mung kanggo blurt metu?
        Panguwasa Rusia kudu nglindhungi ANY wong sing duwe paspor Rusia, preduli saka pandangan politik, amarga iki minangka dalan pertama kanggo perang sipil lan ambruk masyarakat. Iku luwih apik kanggo narik metu lan kick dhewe, kaya jancok iku ana, saka negara liyane bakal nindakake. Yen ora, iki minangka preseden, lan status paspor Rusia ora bakal luwih apik tinimbang sawetara Zimbabwe.

        Ya, sampeyan kudu narik metu kanthi cara apa wae, mung saka kene ana siji pitakonan, babagan pandangan politik sing ora ana maneh saka warga Rusia kanthi werna Yahudi (ayo ngomong yen dheweke iku wong Yahudi lan mbantu Mossad) - carane nganggep kerjasama Yahudi Rusia karo tanah kelairan sajarah? Apa sing kudu dilakoni karo dheweke mengko kanggo kerjasama karo intelijen manca, sawise ditulungi? Kampanye kene uga masalah, diwenehi sikap ndhuwur kanggo Israel. nglirik
        1. AAK
          AAK 5 Oktober 2019 18:22
          +7
          А еврейские корни - это дедушка бандеровец?
          1. Doliva63
            Doliva63 5 Oktober 2019 19:25
            +8
            Kutipan: AAK
            А еврейские корни - это дедушка бандеровец?

            ngguyu ngguyu ngguyu
          2. DEDPIKHTO
            DEDPIKHTO 6 Oktober 2019 03:25
            +3
            А еврейские корни - это дедушка бандеровец?
            Yahudi count dening ibu, lan sing ibune ing artikel ora ngomong apa-apa. Terus, aku ora setuju, nanging aku ngakoni.. sampeyan ngerti bedane?
          3. Alexey R.A.
            Alexey R.A. 7 Oktober 2019 13:36
            +3
            Kutipan: AAK
            А еврейские корни - это дедушка бандеровец?

            Dina iki wong Yahudi и Bandera cukup kompatibel. eseman
          4. 30 ing
            30 ing 7 Oktober 2019 15:53
            0
            Ibu iki wong Yahudi!
            Kutipan: AAK
            А еврейские корни - это дедушка бандеровец?
          5. Alex Fox
            Alex Fox 8 Oktober 2019 14:47
            -1
            Ing antarane sing nembak wong ing Babi Yar, ana Kolaborator Ukrainia, akeh sing asale saka Yahudi ....
        2. michael3
          michael3 7 Oktober 2019 11:17
          0
          Yen dheweke kerja kanggo wong Yahudi, apa dheweke uga wong Yahudi? Hehe ... Yen dheweke kerja sama karo intelijen wong liya, pitakonane - apa ana bukti kerja nglawan Rusia? Yen ora, sampeyan kudu ngeculake. Ing hood, mesthi)
          1. ccsr
            ccsr 7 Oktober 2019 18:34
            0
            Kutipan: michael3
            Yen dheweke kerja sama karo intelijen wong liya, pitakonane - apa ana bukti kerja nglawan Rusia? Yen ora, sampeyan kudu ngeculake.

            Lan versi sing iki mbales kanggo kita mudhun Il-20M saka sisih kita ora kelakon kanggo sampeyan? Dheweke ndudhuk materi kasebut, sanajan ora bisa nglawan kita, bareng-bareng kanthi ilegal karo pihak sing kasengsem, lan langsung mateni sawetara manuk kanthi watu siji - wong Iran seneng, wong Israel kerot untune, media kita ditutup, uga, iku bakal isin kanggo wong liya kanggo sisih karo teroris wektu sabanjuré. Dadi ternyata dadi multi-pindhah sing apik - paling ora aku kepengin percaya, uga nyatane manawa kru kita mati ing Suriah ora dilalekake.
            1. michael3
              michael3 8 Oktober 2019 10:48
              0
              mbales? Ing wangun penahanan warga negara kita dhewe? Apa wong Israel "ngoyak untune" yen ana wong sing nangkep pengkhianat kita digunakake minangka lap pengkhianat liyane? Media meneng? Hehe...
              1. ccsr
                ccsr 8 Oktober 2019 11:43
                0
                Kutipan: michael3
                mbales? Ing wangun penahanan warga negara kita dhewe?

                Kita duwe atusan warga Rusia sing kaadilan kita kepengin ditahan ing luar negeri, diwiwiti saka Khodorkovsky, mula argumentasi iki ora bisa digulung. Lan dheweke bisa dadi warga negara liya, lan ora dingerteni kepentingane sing dibela.
                Kutipan: michael3
                Wong-wong Israèl "ngoyak untu" amarga ana wong sing nyekel pengkhianat kita,

                Dheweke bisa dadi agen, mula ora ana sing nggumunake.
                Kutipan: michael3
                Media meneng? Hehe...

                Конечно, а иначе бы они подняли вой, почему Путин лично не освобождает "журналистку".
      4. Svarog
        Svarog 5 Oktober 2019 08:35
        +1
        Kutipan saka: RusKosTen
        Panguwasa Rusia kudu nglindhungi ANY wong sing duwe paspor Rusia

        Aku setuju, pamrentah Rusia kudu nglindhungi sapa wae yen dheweke dadi warga negara Rusia .. Banjur iku mata-mata Israel utawa mata-mata sing ana ing kana.
        Ing kahanan sing panguwasa wis ora duwe wektu kanggo ngerti saka tamparan mabur saka kabeh pihak, kalebu saka sawetara wakil saka pamaréntah iki, Kremlin mung ora bisa nglirwakake ancaman kuwi.

        pecahan iki nguripake kula .. Saka sisih endi tamparan mabur? Apa ora panguwasa dhewe sing ngatur?
      5. BigBraza
        5 Oktober 2019 10:31
        + 15
        Kutipan saka: RusKosTen
        Panguwasa Rusia kudu nglindhungi ANY wong sing duwe paspor Rusia

        Conto manipulasi sing apik, yaiku manipulator sing kudu diwaspadai. Panguwasa Rusia kudu nglindhungi warga Rusia nganti kabukten yen dheweke dudu pidana lan ora nindakake tumindak ilegal marang negara tuan rumah. Yen ora, kita bakal pas karo agen saka negara katelu, kaya ing kasus iki, lan kanggo molesters anak, lan kanggo sawetara jenis maniac. Sampeyan wis nyeret omong kosong babagan perang sipil lan Zimbabwe kanthi sia-sia: wong pinter wis ngerti yen sampeyan manipulator, lan huruf kapital cukup kanggo wong bodho.
        1. RusKosTen
          RusKosTen 5 Oktober 2019 11:20
          -2
          Dear, apa jenis omong kosong sing sampeyan ucapake, lan malah karo tuduhan sing ora disengaja?
          Kutipan saka Big Braza
          Kutipan saka: RusKosTen
          Panguwasa Rusia kudu nglindhungi ANY wong sing duwe paspor Rusia

          Panguwasa Rusia kudu nglindhungi warga Rusia nganti kabukten yen dheweke dudu pidana lan ora nindakake tumindak ilegal marang negara tuan rumah.

          Kaping pisanan, kita duwe perjanjian ekstradisi karo akeh negara, yaiku. yen wong wis nglakoni kadurjanan, dheweke bisa ngawula wektu ora ing negara kadurjanan, nanging ing tanah kelairane.
          Kapindho, ing ngendi keputusan pengadilan yen warga negara iki nindakake tumindak sing ora sah? utawa saiki sampeyan bisa menehi label sapa wae minangka "Liberal" lan "Khodorkovsky" lan amarga jejak negatif saka tembung kasebut sing diucapake ing arahe dening wong, wong iki ditakdirake? Aku mikir sampeyan manipulating.

          Aku kaya ngene, negara iku kulawarga gedhe, saben wong duwe tanggung jawab dhewe-dhewe. Kulawarga, kaya sing dicritakake, ora tanpa moron, nanging iki wong bodho sampeyan, sing tanggung jawab sampeyan. Yen sampeyan ngerti yen anak sampeyan rada bodho lan terus-terusan menek sing ora perlu, apa sampeyan kaya bapak, apa, sampeyan bakal ninggalake dheweke ing nasib, dibongkar dening wong liya? Utawa sampeyan bakal narik wong metu saka alangan lan mung sampeyan bakal ngukum lan ngadili wong? Yen ora ana sikap kaya ngono, mula rega negara / kulawarga iki ora ana regane.
          1. mbayar
            mbayar 5 Oktober 2019 17:27
            +6
            Lan isih
            Kutipan saka: RusKosTen
            RusKosTen (Konstantin)

            manipulator.
            Pengadilan bakal ditindakake ing dina Sabtu.
            Yèn mbuktèkaké / didakwo minangka telik kanggo Israel, supaya wong linggih ing negara kang marang kang aktif. Sisih Rusia kudu ing kasus iki matesi dhewe kanggo nyediakake pengacara (ora negara siji - akèh pakurmatan, nanging nyewo dening sederek), Mungkin kang bakal ditutup ing artikel padha.
            Penjahat kudu lungguh!
            Lan pihak Rusia kudu nganggep kasus iki kanthi PANGERTO.
            1. TokarevT
              TokarevT 5 Oktober 2019 19:42
              +6
              Ayo Israel nyedhiyani pengacara bebarengan karo Hodor.
          2. michael3
            michael3 7 Oktober 2019 11:22
            0
            Kutipan saka: RusKosTen
            negara iku kulawarga gedhe

            Alas, ora, paling ora kita saiki, iki dudu USSR kanggo sampeyan. Negara menehi sawetara fungsi layanan, warga nanggepi, mung iku. Kita lan negara ora duwe tujuan sing padha, ora ana omah umum, ora ana urip sing umum. Dadi, negara iki, mbuktekake saben menit.
            Komitmen kanggo demokrasi lan nilai-nilai liberal, iki, pisanan kabeh, "saben wong kanggo awake dhewe." Negara iku kanggo awake dhewe, kita kanggo awake dhewe .... Ninggalake khayalan kulawarga iki, ngatasi lan mbuwang ing tong sampah minangka salah sawijining "prestasi" sing paling penting sajrone 25 taun kepungkur.
        2. Svarog
          Svarog 5 Oktober 2019 11:36
          +6
          Kutipan saka Big Braza
          Panguwasa Rusia kudu nglindhungi warga Rusia nganti kabukten yen dheweke dudu pidana lan ora nindakake tumindak ilegal marang negara tuan rumah.

          Sing, yen, ngomong, Amerika Serikat, mbuktekaken sing Bout guilty sadurunge kaadilan Amérika, apa sampeyan mikir sing kudu lali bab dheweke lan gumantung ing sistem peradilan AS? Ing mratelakake panemume, negara kapekso kanggo nglindhungi warga, lan yen guilty, banjur ngadili ing wilayah Rusia. Yen ora, ora ana sing bakal ngetung kahanan kaya ngono. Apa sing kedadeyan saiki, nalika warga kita dicolong lan ditangkep ing saindenging jagad, lan pimpinan kita nyatakake prihatin. Negara dijaluk nglindhungi wargane, yen ora, negara kasebut ora perlu. Warga ing Rusia modern kaya wedhus, sing mung dicukur wol ... ora ana perlindungan ing ngendi wae, ora ing lingkungan sosial, ora ing pengadilan, saiki ing internasional ..
          Yen sampeyan nampa panemu sampeyan, pranyata negara kudu nemtokake manawa warga negara sing diwenehake seneng apa ora. wong. Lan bisa nemtokake nasibe wong adhedhasar pangerten dhewe babagan kahanan kasebut, sing bisa uga ora bener utawa bias.
          wong pinter wis ngerti yen sampeyan manipulator, nanging wong bodho wis cukup huruf kapital.

          Sampeyan temenan nganggep awake dhewe pinter.. Aku rumangsa yen sampeyan duwe ajining dhiri. Lan pemahaman sampeyan babagan peran negara ing nasibe warga negara ora bener.
          1. Goblin1975
            Goblin1975 5 Oktober 2019 11:55
            0
            Kutipan saka Svarog
            Kutipan saka Big Braza
            Panguwasa Rusia kudu nglindhungi warga Rusia nganti kabukten yen dheweke dudu pidana lan ora nindakake tumindak ilegal marang negara tuan rumah.

            Sing, yen, ngomong, Amerika Serikat, mbuktekaken sing Bout guilty sadurunge kaadilan Amérika, apa sampeyan mikir sing kudu lali bab dheweke lan gumantung ing sistem peradilan AS? Ing mratelakake panemume, negara kapekso kanggo nglindhungi warga, lan yen guilty, banjur ngadili ing wilayah Rusia. Yen ora, ora ana sing bakal ngetung kahanan kaya ngono. Apa sing kedadeyan saiki, nalika warga kita dicolong lan ditangkep ing saindenging jagad, lan pimpinan kita nyatakake prihatin. Negara dijaluk nglindhungi wargane, yen ora, negara kasebut ora perlu. Warga ing Rusia modern kaya wedhus, sing mung dicukur wol ... ora ana perlindungan ing ngendi wae, ora ing lingkungan sosial, ora ing pengadilan, saiki ing internasional ..
            Yen sampeyan nampa panemu sampeyan, pranyata negara kudu nemtokake manawa warga negara sing diwenehake seneng apa ora. wong. Lan bisa nemtokake nasibe wong adhedhasar pangerten dhewe babagan kahanan kasebut, sing bisa uga ora bener utawa bias.
            wong pinter wis ngerti yen sampeyan manipulator, nanging wong bodho wis cukup huruf kapital.

            Sampeyan temenan nganggep awake dhewe pinter.. Aku rumangsa yen sampeyan duwe ajining dhiri. Lan pemahaman sampeyan babagan peran negara ing nasibe warga negara ora bener.

            Aku ndhukung sampeyan lan RusKosTen (Konstantin), RAPI. Keadilan, keadilan, hak-hak warga negara, ora bisa milih lan ditrapake miturut prinsip - aku seneng sing iki, nanging aku ora seneng sing iki, wah, miturut tumindake (lan ora miturut hukum, amarga durung ana sing dibuktekake ing endi wae).
            И граждане, уже успевшие осудить всех и вся, не бегите впереди паровоза. А то у некоторых может получиться, как с Украиной. Сначала шельмовали: хатаскрайники ну и т.д., в общем всякую чернуху лили и здесь на сайте многие, а уж по тв, на ток-шоу что творилось?! И вот ветер взаимоттношений немного переменился и что мы слышим: Путин заявил, что редакционная политика независима, nanging sijine Ukraina ing cahya ala iku salah. Miturut dheweke, kita bisa ngomong babagan kebijakan pimpinan puncak, nanging ora babagan negara lan pendhudhuke.
            Banjur reaksi sawetara wong sing ora jujur: presenter TV Irina Skabeeva, ing saluran Telegram dheweke, nanggapi telpon Presiden Rusia Vladimir Putin supaya ora nggawe Ukraina ing cahya ala ing media Rusia. Miturut wartawan Rusia, ora ana sing nindakake kanthi sengaja.

            Sing. sampeyan kudu ngerti, mesthi, iku kelakon dening kasempatan? Aku ora mangu-mangu yen wong-wong sing ora pantes iki bakal ngganti sepatu lan bakal terus fluktuatif miturut "garis partai". Padha dilatih, padha ngerti carane.

            Nanging aku mréntahaké kanggo warga biasa: aja niru, aja ngadeg ing par karo wong kaya Skabeeva lan co. Nduweni ajining dhiri lan ngajeni marang liyan, aja nganti dadi jago cuaca, gumantung sing disirami. kabutuhan. hi
          2. mbayar
            mbayar 6 Oktober 2019 02:07
            +5
            Inggih, sampeyan ora padha V. Bout karo mata-mata Israel. Dheweke isih dadi pejabat intelijen karir, lulusan Sekolah Tinggi KGB ing taun 1988, lan sanajan ora aktif ing layanan, dheweke dadi warga Rusia lan patriot tanah air. Mulane, perawatan lan perlindungan saka negara iku wajib kanggo dheweke.
            Lan iki "Mata Hari" nindakake karya subversif ing Rusia lan spied ing Mossad ing Iran. Mulane, yen kaluputan kabukten, lungguha ing panggonane. Lan iku bakal kanggo edification liyane. Ing kasus iki, Negara Rusia kudu nuduhake pangerten marang lembaga penegak hukum Iran - sekutu kita kanggo ngrampungake konflik ing Suriah lan mitra dagang sing duwe bathi.
            1. RusKosTen
              RusKosTen 6 Oktober 2019 06:53
              -3
              Kutipan saka bayard
              Inggih, sampeyan ora padha V. Bout karo mata-mata Israel. Dheweke isih dadi pejabat intelijen karir, lulusan Sekolah Tinggi KGB ing taun 1988, lan sanajan ora aktif ing layanan, dheweke dadi warga Rusia lan patriot tanah air. Mulane, perawatan lan perlindungan saka negara iku wajib kanggo dheweke.
              Lan iki "Mata Hari" nindakake karya subversif ing Rusia lan spied ing Mossad ing Iran. Mulane, yen kaluputan kabukten, lungguha ing panggonane. Lan iku bakal kanggo edification liyane. Ing kasus iki, Negara Rusia kudu nuduhake pangerten marang lembaga penegak hukum Iran - sekutu kita kanggo ngrampungake konflik ing Suriah lan mitra dagang sing duwe bathi.

              Sapa sing ngarani dheweke patriot? Apa sampeyan ngerti posisi politike? Utawa mung durung ana sing nuduh dheweke duwe hubungan karo Khodorkovsky?
              Posisi sampeyan loro. Pengadilan Amerika ketemu guilty saka transportasi / ngedol senjata, lan iki dikunjara, lan sampeyan nglawan. Ing kene pengadilan Iran nemokake warga negara kita guilty (paling kamungkinan), lan ayo padha sijine dheweke ing kunjara, nanging sampeyan bakal pour telek "patamuchta Khodorkovsky" ing dheweke lan supaya dheweke njagong. Sing. sampeyan dhewe mutusake, amarga sawetara kritéria (aku malah ngerti kang, Amerika Serikat saiki geo-lawan kita, lan Iran ora), sing siji pantes pangayoman saka negara Rusia, lan liyane ora. . Iku ora biso ditompo. Mung pengadilan Rusia kudu mutusake nasib warga Rusia lan kudu lungguh ing negara kita yen kesalahane wis kabukten.
              1. mbayar
                mbayar 6 Oktober 2019 11:11
                +3
                Kutipan saka: RusKosTen
                Кто назвал его патриотом?

                Aku nyebut dheweke patriot. Amarga senadyan penahanan lan tekanan sing serius, dheweke ora nggawe kesepakatan karo penyelidikan Amerika lan ora ngetokake rereget ing tanah air. Amarga dheweke ora ngakoni kesalahane ing tuduhan kasebut. Kabeh bukti kaluputan teka ing statement saka loro agen Amerika, kang diduga ngandika soko, lan ora ing cathetan, nanging whispered ing kuping. "Kaya Highley". Lan dheweke isih tumindak ing pakunjaran Amerika kanthi kamulyan.
                Kutipan saka: RusKosTen
                Apa sampeyan ngerti posisi politike?

                Mesthi wae. Lan dheweke ora ndhelikake.
                Kutipan saka: RusKosTen
                Utawa mung durung ana sing nuduh dheweke duwe hubungan karo Khodorkovsky?

                Terserah sampeyan curiga iki. Lan ora tanpa alesan.
                Kutipan saka: RusKosTen
                Pengadilan Amerika ketemu guilty saka transportasi / ngedol senjata, lan iki dikunjara, lan sampeyan nglawan.

                Mesthine nglawan , amarga hakim ora dituntun dening materi kasus , nanging dening film fitur . Dheweke dhewe ngakoni iki lan ing negara normal dheweke bakal dikunjara suwene iki.
                На аудиозаписи разговоров Виктора с ам. агентами он лишь проявил готовность продать им свои старые самолёты . Больше у следствия ничего из доказательной базы не было . Только устное заявление агентов , не подтверждённое ничем - слова против слов , не более . Так что я склонен верить своему соотечественнику и патриоту(в настоящем смысле этого слова) .
                Lan yen Themis Amerika ngukum dheweke, supaya dheweke diekstradisi menyang tanah air lan dheweke bakal ngladeni istilah Amerika ing Rusia.
                Kutipan saka: RusKosTen
                Ing kene pengadilan Iran nemokake manawa warga negara kita salah (kemungkinan), lan ayo padha dipenjara,

                Sampeyan ndeleng, sampeyan dhewe mikir yen pengadilan Iran bakal mbuktekake kesalahane. Mbuktekaken lan tanduran.
                bener?
                Dadi ing kene.
                Когда её вина будет доказана(или нет и её оправдают) , тогда и можно поднимать вопрос , что осуждённая гражданка РФ могла бы (!) отбыть свой срок в российском исправительном учреждении .
                Ngerti iki?
                Bisa . Nglayani istilah sampeyan. Ing penjara Rusia.
                Ing sawetoro wektu, dhukungan konsuler lan petisi kanggo diakoni pengacara bakal cukup. Lan sing bakal mbayar pengacara iki - sederek, Khodorkovsky utawa intelijen Israel, wis dadi pitakonan kanggo wong sing dituduh, lan ora kanggo Negara Rusia.
                Kutipan saka: RusKosTen
                Iki ora bisa ditampa

                sampeyan mikir.
                Nanging percayaa, iki mung pendapat pribadi sampeyan, sing ora ana hubungane karo yurisprudensi lan hukum internasional.
                Kutipan saka: RusKosTen
                Mung pengadilan Rusia kudu mutusake nasib warga Rusia lan kudu lungguh ing negara kita yen kesalahane wis kabukten.

                Sanajan mangkono (sing ora setuju karo Amerika Serikat lan Israel), mula ayo ngenteni sidang pengadilan lan keputusane. Ayo ngenteni bahan babagan keputusane menyang Kementerian Luar Negeri lan Kantor Kejaksaan, lan ing kene ... ora, dudu sampeyan lan dudu kita, nanging Kantor Kejaksaan lan pengadilan Federasi Rusia bakal menehi pendapat babagan keadilan. kaputusan saka pengadilan Iran.
                Ora setuju?
                Inggih, kula kedah matur kanthi getun
                Kutipan saka: RusKosTen
                Posisi sampeyan loro.

                Gawea dhewe, jaga saraf lan koordinasi tumindak sampeyan karo SURAT Undhang-undhang.
                1. RusKosTen
                  RusKosTen 7 Oktober 2019 10:20
                  0
                  Umumé, aku setuju karo sampeyan. Aku nglawan tuduhan lan pernyataan kaya
                  ngobong penyihir
                  Tanpa mengko


                  Lan menehi kritik dening + lan -, sepisan maneh aku yakin, menehi wong kamardikan, paling mau bakal matèni saben liyane, lan liyane bakal tetep ing getih karo pitakonan "apa sabanjuré?"
      6. vfwfr
        vfwfr 5 Oktober 2019 10:49
        +3
        Mangkono .. mung dheweke ora bisa / ora pengin ngerteni kanthi "dhewe" ing wilayahe (kita), nanging sampeyan ujar ... "" Luwih becik narik lan nyepak dhewe. , kaya jancok iku lunga ana ""
      7. Mauritius
        Mauritius 5 Oktober 2019 17:38
        +2
        Ora ana sing kaya ngono! Amarga dheweke dadi mungsuh negara kita lan ora peduli apa paspor dheweke.
      8. Komentar wis dibusak.
      9. xax
        xax 5 Oktober 2019 21:51
        +6
        Kutipan saka: RusKosTen
        Panguwasa Rusia kudu nglindhungi ANY wong sing duwe paspor Rusia ... Iku luwih apik kanggo narik metu lan kick dhewe ... Yen ora, iki precedent, lan paspor Rusia ing status ora bakal luwih apik tinimbang sawetara Zimbabwe.

        Dadi nyabut dheweke saka kewarganegaraan Federasi Rusia, iku kabeh. Muga-muga kewarganegaraan dheweke diwenehake dening wong-wong sing dheweke kerja.
      10. gsev
        gsev 5 Oktober 2019 23:55
        +5
        Kutipan saka: RusKosTen
        Panguwasa Rusia kudu nglindhungi ANY wong sing duwe paspor Rusia, preduli saka pandangan politik,

        Nanging yen FSB ora kejawab agen Israel, Bandera utawa ISIS ing pribadine Ms. Yuzik, banjur bisa uga counterintelligence saka IRGC bakal mbenerake kesalahan iki. Yen Israel, ISIS lan Ukraina kerja sama, mula kenapa IRGC lan FSB ora bisa kerja sama karo mungsuh umum? Aku ngira yen wong Iran bakal cepet nggawe Yuzik sociable. Sampeyan mung kudu takon marang wong Iran kanggo takon pitakonan sing menarik kanggo layanan khusus kita.
        1. RusKosTen
          RusKosTen 6 Oktober 2019 08:29
          -4
          Kutipan saka gsev
          Kutipan saka: RusKosTen
          Panguwasa Rusia kudu nglindhungi ANY wong sing duwe paspor Rusia, preduli saka pandangan politik,

          Nanging yen FSB ora kejawab agen Israel, Bandera utawa ISIS ing pribadine Ms. Yuzik, banjur bisa uga counterintelligence saka IRGC bakal mbenerake kesalahan iki ..

          Apa sebabe kesalahan kita kudu didandani dening wong liya? Apa sampeyan mikir wong Iran minangka altruis lan sekutu langgeng? Sampeyan bakal duwe sekutu persis anggere sampeyan dianggep kuwat, lan negara kuwat ngenali jambs lan mbenerake wong-wong mau dhewe. Yen ora, wis ora kuwat maneh, amarga mbutuhake pitulungan saka wong liya.
          1. Manungsa Kucing Null
            Manungsa Kucing Null 6 Oktober 2019 11:36
            -5
            Kutipan saka: RusKosTen
            Apa sebabe kesalahan kita kudu didandani dening wong liya?

            Intelijen, apa wae, sing kerja ing wilayah Iran, utamane, layanan khusus Iran.

            Koreksi aku yen aku salah nglirik

            Kutipan saka: RusKosTen
            negara kuwat ngenali jambs lan mbenerake dhewe. Yen ora, wis ora kuwat maneh, amarga mbutuhake pitulungan saka wong liya.

            Mbiyen. Lan maneh katon kaya manual latihan ... paranoia, aku kira. Aku duwe ya
    2. Kontrik
      Kontrik 5 Oktober 2019 10:35
      +1
      Miturut informasi sing kasedhiya, layanan khusus Iran ditugasake kanggo nggarap intelijen Israel.

      Dideleng saka jeneng lan liya-liyane, kaya ngene iki.. Saiki ing kabeh "media kita" "Aku Yuzik" bakal diwiwiti, hehe..
      Kutipan saka APIS
      ngobong penyihir
      Tanpa mengko

      aku ora ketompo.. negatif
    3. cormorant
      cormorant 6 Oktober 2019 00:22
      +1
      Ora manusiawi ngobong, kaya wong wadon. Nanging sampeyan kudu disalahké ing omah, amarga kerja intelijen asing. Dheweke minangka mata-mata Israel, paling ora.
    4. kumandhang ala
      kumandhang ala 6 Oktober 2019 13:04
      0
      Bakar penyihir! - Nanging dheweke ayu banget ... - Inggih ... nanging banjur diobong!
  2. mbah kakung
    mbah kakung 5 Oktober 2019 04:35
    +9
    nanging ing Rusia, ing kabeh ombak, radio demokratis kita, moans lan groans babagan "yulyuzik"! wingi, ing "Autoradio" lan "Eropa Plus", nalika nyopir, padha mangan kabeh otak: "Oh, wong Iran sing ala nangkep wartawan Rusia tanpa alesan! Lan kita ngedol senjata! (lan sateruse) .iki kayane "ngapusi":
    Panguwasa Iran ngrancang kanggo mbebasake wartawan Rusia Yulia Yuzik, sing ditahan ing Tehran. Iki dilaporake menyang RIA Novosti dening wakil resmi Kementerian Luar Negeri Iran, Abbas Mousavi.

    Miturut dheweke, wanita Rusia iki ditahan "kanggo menehi sawetara panjelasan." "Dheweke bakal dibebasake kanthi cepet," ujare juru bicara.

    Miturut mantan bojone Yuzik, wartawan Boris Voitshekhovsky, wartawan makarya minangka koresponden ing Tehran kanggo sawetara taun. Dheweke bubar lunga menyang Iran maneh ing undhangan, nanging paspor dheweke disita ing bandara.

    Tanggal 2 Oktober, wakil saka Korps Pengawal Revolusi Islam mbobol lawang kamar Yuzik lan nggawa dheweke lunga. Voitsekhovsky wrote sing Yuzik dipuntudhuh saka collaboration karo dinas rahasia Israel, lan wartawan ngadhepi ing paling sepuluh taun ing pakunjaran.
    https://tvrain.ru/news/vlasti_irana_poobeschali_otpustit_zaderzhannuju_rossijskuju_zhurnalistku-494854/
    1. TokarevT
      TokarevT 5 Oktober 2019 19:53
      +5
      Wong Yahudi tansah bengok-bengok yen digebugi, nanging ora tau ngomong apa sebabe (kebijaksanaan rakyat).
  3. Manuk garuda elang
    Manuk garuda elang 5 Oktober 2019 04:53
    +5
    Marang Antares - kanggo Iran - ora sikil!
    1. Antares
      Antares 5 Oktober 2019 08:54
      +3
      Kutipan saka uhu
      Marang Antares - kanggo Iran - ora sikil!

      ora ngrancang.
      Ora nikah karo dheweke.
  4. Ali Kokand
    Ali Kokand 5 Oktober 2019 05:08
    +7
    Acara kasebut ningkatake dheweke kanthi apik. Tekan pirang-pirang target kanthi siji hit. Dheweke nggawe martir anyar, lan sawetara karusakan ditindakake kanggo gambar Iran lan hubungan Rusia-Iran. Ya, lan nimbulake media liberal kanggo outpourings anyar. Langsung pitu karo siji jotosan .. Lan banjur, feats anyar nunggu wartawan.
    1. Arturov
      Arturov 5 Oktober 2019 07:19
      -21
      Quote: Ali Kokand
      Nggawe martir anyar, nyebabake sawetara karusakan ing gambar Iran

      Gambar Iran? Iki kang? Ing saindenging jagad iki dikenal mung kanggo serangan teroris ksir lan malah karpet, oh ya, saben dina padha seneng ngancem Israel karo karusakan (nanging banjur Happy New Year Sugeng, kanggo efek sing luwih gedhe, mbokmenawa. wassat ). Apa gambar liyane sing bisa diduweni fanatik Islam???
      1. SASHA LAWAS
        SASHA LAWAS 7 Oktober 2019 00:13
        +1
        Kutipan saka Arturov
        Во всем мире они известны только терактами ксир и еще коврами

        apa serangan teroris dening IRGC?
    2. gsev
      gsev 5 Oktober 2019 23:57
      +2
      Quote: Ali Kokand
      karusakan tartamtu wis rampung kanggo gambar Iran lan hubungan Rusia-Iran.

      Utawa mungkin iki minangka alesan kanggo pangembangan hubungan Iran-Rusia liwat layanan khusus?
  5. Irit
    Irit 5 Oktober 2019 05:11
    +6
    Nyatane, miturut undang-undang kita, dheweke kudu dilebokake ing bar, mung sayange hukum kita ora ana.
    1. Plantagenet
      Plantagenet 5 Oktober 2019 07:25
      0
      "Sejatine, miturut hukum kita, dheweke kudu dilebokake ing bar,"

      Artikel apa? opo
      1. sabakina
        sabakina 5 Oktober 2019 08:15
        +9
        Kutipan saka Plantagenet
        "Sejatine, miturut hukum kita, dheweke kudu dilebokake ing bar,"

        Artikel apa? opo

        Kabeh bareng. muspra ana paribasan: "Yen ana wong, mesthi ana artikel."
        1. 210okv
          210okv 5 Oktober 2019 18:01
          +1
          Kamulyan hi Kene iku perlu kanggo tumindak minangka comrade ngandika ndhuwur. Nyedhiyani pengacara, yen kabukten lan dihukum - tumindak ekstradisi. Bisa uga njahit sarung tangan ing kene, ya, lan umume, apa aku karo sampeyan, karyawan kantor kejaksaan luwih ngerti.
          1. sabakina
            sabakina 5 Oktober 2019 18:04
            +3
            Dima, minangka Aniskin sing ora iso lali, ing pakunjaran kabeh ana ing jadwal, sarapan, nedha awan lan nedha bengi. nglirik
  6. Tur
    Tur 5 Oktober 2019 05:35
    + 17
    Vinaigrette apik tenan - mbah Bandera, cah wadon karo jeneng Yahudi (paling kamungkinan), disetujoni lan pujian saka pribadine Yarosh, kapentingan ing aktivitas bom lampus lan teroris, sambungan karo Khodorkovsky, wartawan Komsomolskaya Pravda (kasunyatan sing iki, publikasi sadurunge revered, menek menyang akeh beda shit.ma) lan sambungan karo sawetara pejabat Iran.
    Apa Julia wong apik utawa ora?
    Наличие всех выше перечисленных фактов - уже основание сделать правильные выводы.
    Ora ketompo apa paspor sing ana ing kanthonge.

    Laurels Mata Hari ora ngidini sampeyan turu kanthi tentrem?
    1. BARKHAN
      BARKHAN 5 Oktober 2019 10:03
      + 10
      Kutipan saka demo
      Vinaigrette apik tenan - mbah Bandera, cah wadon karo jeneng Yahudi (paling kamungkinan), disetujoni lan pujian saka pribadine Yarosh, kapentingan ing aktivitas bom lampus lan teroris, sambungan karo Khodorkovsky, wartawan Komsomolskaya Pravda (kasunyatan sing iki, publikasi sadurunge revered, menek menyang akeh beda shit.ma) lan sambungan karo sawetara pejabat Iran.
      Apa Julia wong apik utawa ora?
      Наличие всех выше перечисленных фактов - уже основание сделать правильные выводы.
      Ora ketompo apa paspor sing ana ing kanthonge.

      Laurels Mata Hari ora ngidini sampeyan turu kanthi tentrem?

      Nanging Iosif Vissarionovich bener. Nyurung mungsuhe liwat penebangan, nanging Iosif Vissarionovich alus. Ora kabeh Bandera dirusak, amarga ana Yaroshi lan kanca-kancane ing donya ... kalebu sing duwe paspor Rusia.
      1. Tur
        Tur 5 Oktober 2019 10:30
        +4
        В одной из своих статей, я сформулировал отношение Сталина к бандеровцам - преступная мягкотелость.
        Lan aku terus ngeyel.
        1. BARKHAN
          BARKHAN 5 Oktober 2019 11:04
          +9
          Sanajan aku minangka Stalinis, aku duwe akeh keluhan marang dheweke. Iki minangka pasamuwan lan kelembutan marang Jerman (dheweke kudu mbangun maneh USSR sajrone 30 taun kanthi populasi kabeh menyang negara sadurunge perang, uga mbayar 100 taun. indemnity kanggo kulawarga sing kena pengaruh ... wong Yahudi dibayar lan saiki, yen, apa). Banjur kita bakal weruh apa sing bakal kelakon ing Jerman saiki. Ora ana negara Polandia. Ana obrolan sing kapisah babagan negara Israel. . iku perlu kanggo mencet iku. Jepang Lan ngendi pangkalan kita ing Hokkaido?
          1. Nick
            Nick 5 Oktober 2019 16:56
            0
            Quote: BARKHAN
            Sanajan aku minangka Stalinis, aku duwe akeh keluhan babagan dheweke.

            Aja nyoba dadi luwih suci tinimbang Paus. Stalin ngerti apa sing ditindakake. Ya, bisa uga ana kesalahan. Manungsa iku ora sampurna, mung Gusti Allah kang maha kuwasa lan sampurna. Nanging kabeh wong sing bisa ngaku posisi pimpinan paling dhuwur saka USSR ing wektu sing, Stalin minangka tokoh paling cocok.
            1. BARKHAN
              BARKHAN 5 Oktober 2019 22:21
              +3
              Kutipan saka Nick
              Quote: BARKHAN
              Sanajan aku minangka Stalinis, aku duwe akeh keluhan babagan dheweke.

              Aja nyoba dadi luwih suci tinimbang Paus. Stalin ngerti apa sing ditindakake. Ya, bisa uga ana kesalahan. Manungsa iku ora sampurna, mung Gusti Allah kang maha kuwasa lan sampurna. Nanging kabeh wong sing bisa ngaku posisi pimpinan paling dhuwur saka USSR ing wektu sing, Stalin minangka tokoh paling cocok.

              Kanggo apa kabeh iki?Lan apa hubungane sutyi lan Paus ...?Yen, sawise kabeh, sampeyan dhewe ngakoni yen ana kesalahan, kenapa numpuk frasa? Apa aku ora diijini mratelakake panemume? Utawa mungkin sampeyan mung kudu maca apa sing sampeyan tulis ing kene?
      2. xax
        xax 5 Oktober 2019 21:59
        0
        Yen N minangka jumlah "mungsuh sing dicemplungake ing alas" lan M minangka jumlah mungsuh nyata ing antarane wong-wong mau, apa sampeyan mikir M / N?
        1. Nick
          Nick 5 Oktober 2019 22:24
          -4
          Kutipan saka xax
          Yen N minangka jumlah "mungsuh sing dicemplungake ing alas" lan M minangka jumlah mungsuh nyata ing antarane wong-wong mau, apa sampeyan mikir M / N?

          1.
          1. xax
            xax 6 Oktober 2019 01:11
            0
            Lan babagan 2,5 yuta sing direhabilitasi?
            1. Nick
              Nick 7 Oktober 2019 22:45
              -2
              Kutipan saka xax
              Lan babagan 2,5 yuta sing direhabilitasi?

              Ing taun 1956, rehabilitasi ditindakake dening 97 komisi. Kurang saka 1500 wong sing direhabilitasi. Liyane padha amnesti. Lan ora 2.5 yuta, nanging kurang saka 100 ewu. Ing wektu I.V. Stalin taun 1953 Miturut artikel ka-58 (politik), 530408 wong dikunjara lan diasingake. Iki kalebu policemen, Vlasov, saboteurs, spies lan ing. Gunggunge 2.526.402 wong sing dikunjara nalika iku.
              Waca liyane: https://mywebs.su/blog/history/13641/
              Mulane, angka sampeyan 2,5 yuta sing direhabilitasi ora bisa dipercaya.
              1. xax
                xax 8 Oktober 2019 00:44
                +2
                Iku angel ora ngerti sejarah sampeyan. Nanging ora ngerti sejarah, lan mbukak tutuk, nyampur atusan ewu leluhur karo manure - iki umume ngisor lengkap.

                Kutipan saka Nick
                Waca liyane: https://mywebs.su/blog/history/13641/

                Apa iki surr? Napa sampeyan menehi kula link menyang dump iki? Ora ana sing bakal percaya karo kredibilitas sumber daya sing diwaca dening 500 wong sing padha, bisa uga nulis.
                1. Nick
                  Nick 8 Oktober 2019 00:49
                  -6
                  Kutipan saka xax
                  Iku angel ora ngerti sejarah sampeyan. Nanging ora ngerti sejarah, lan mbukak tutuk, nyampur atusan ewu leluhur karo manure - iki umume ngisor lengkap.

                  Saliyane diare lisan, sampeyan ora menehi argumentasi kanggo ndhukung komentar kasebut. Gorohmu ketok.
                  1. xax
                    xax 8 Oktober 2019 00:59
                    +2
                    Bukak Wikipedia kanggo miwiti.
                    Узнаю, сколько волн реабилитации было. И посчитай число реабилитированных в каждой из них.
                    Yen sampeyan wis siyap pracaya kaya mbucal uwuh, sing sampeyan nggawa link, banjur Wikipedia kanggo sampeyan kudu meh dadi wahyu saka ndhuwur:
                    https://ru.wikipedia.org/wiki/Сталинские_репрессии
                    Ing taun 1954-1955. 88 tahanan politik dibebasake luwih awal saka kemah lan koloni, sing 278 dibebasake kanthi basis review kasus.

                    Rehabilitasi hukum massa wiwit minangka asil saka karya komisi P. N. Pospelov. Ing taun 1954-1961. 737 wong direhabilitasi amarga ora duwe corpus delicti

                    taun 1962-1983 157 wong direhabilitasi

                    Ing taun 1988-1989, kasus ditinjau kanggo 856 wong, 582 wong sing direhabilitasi.

                    Wiwit ditrapake UU RSFSR No. 1761-1 tanggal 18 Oktober 1991 "Ing rehabilitasi korban penindasan politik" nganti 2004, luwih saka 630 ewu wong direhabilitasi.

                    lan sapiturute
                    1. Nick
                      Nick 8 Oktober 2019 01:11
                      -4
                      Kutipan saka xax
                      Bukak Wikipedia kanggo miwiti.
                      Temokake pirang-pirang gelombang rehabilitasi. Lan ngitung jumlah rehabilitasi ing saben wong

                      Dideleng saka cara komunikasi sampeyan, sampeyan boorish lan bodho, lan Wikipedia ora bakal mbantu sampeyan. Dene ombak-ombak rehabilitasi, para ingkang ngrehabilitasi sakehing scum, utamane ing taun 80-an, kudu ditembak minangka pengkhianat ing Tanah Air. Lan wiki sampeyan dudu bebener sing paling utama. Sampeyan maca Y. Zhukov, dheweke minangka sejarawan-arsipist sing sinau. Bisa langsung karo dokumen jaman kasebut. Ing kene aku percaya marang dheweke.
                      1. Geo
                        Geo 8 Oktober 2019 01:17
                        +3
                        Kutipan saka Nick
                        wikipedia ora bakal nulungi sampeyan

                        Kanca, tujuane kanca yaiku supaya Wikipedia bisa nulungi sampeyan, amarga sampeyan pancen ngelu.
                      2. Nick
                        Nick 8 Oktober 2019 01:21
                        -5
                        Kutipan saka Geo
                        Kanca, tujuane kanca yaiku supaya Wikipedia bisa nulungi sampeyan, amarga sampeyan pancen ngelu.

                        Pisanan sampeyan sinau tata krama, banjur ngganggu maksim. Lan goleki sumber informasi liyane. Wiki subyektif banget ing babagan politik utamane. Deleng program Fursov babagan Stalin. Sampeyan bisa uga luwih pinter.
                      3. Geo
                        Geo 8 Oktober 2019 01:29
                        +3
                        Kutipan saka Nick
                        sinau tata krama dhisik

                        Ora mungkin sopan karo wong sing, kaya sing dicritakake kanca ing ndhuwur, siap nyampur karo manure memori atusan ewu leluhure. Iku liwat pinggiran.
                      4. Nick
                        Nick 8 Oktober 2019 01:33
                        -1
                        Kutipan saka Geo
                        Mokal dadi sopan

                        Mokal kanggo sampeyan. Aku setuju. sawetara ora bisa dilatih. Kanggo sampeyan iku ngluwihi
                      5. xax
                        xax 8 Oktober 2019 01:54
                        +3
                        Kutipan saka Nick
                        Sampeyan ora bisa

                        Ora mungkin kanggo wong normal.
                      6. Nick
                        Nick 8 Oktober 2019 12:48
                        0
                        Kutipan saka xax
                        Kutipan saka Nick
                        Sampeyan ora bisa

                        Ora mungkin kanggo wong normal.

                        Sampeyan wis kleru pangerten normalitas. Sampeyan ora ngukur dhewe minangka normal. Sampeyan duwe masalah serius babagan definisi normalitas. Meter kasebut rusak.
                      7. xax
                        xax 10 Oktober 2019 23:38
                        +1
                        Kutipan saka Nick
                        понятия о нормальности

                        Kutipan saka Nick
                        ora ngukur normal

                        Kutipan saka Nick
                        kanthi definisi normalitas

                        Kutipan saka Nick
                        Meter kasebut rusak

                        Aku mikir ana sing salah karo sampeyan. bosok.
                      8. xax
                        xax 8 Oktober 2019 01:53
                        +2
                        Kutipan saka Nick
                        sampeyan boor

                        Sampeyan ora seneng nadaku? Apa sampeyan pantes liyane?
                        Kutipan saka Nick
                        direhabilitasi kabeh scum

                        Kepiye carane? Nada normal? Apa sampeyan mriksa kasus saben wong sing direhabilitasi kanthi nyebut "scum"?
                        Kutipan saka Nick
                        kudu ditembak

                        penembake ibu.
                        Kutipan saka Nick
                        wiki sampeyan dudu bebener sing paling utama

                        Dadi wiki nduweni pranala saka ngendi data kasebut. Mbukak lan ndeleng. Lan mesthi, wiki minangka sumber sing luwih serius tinimbang mbucal sampah sing sampeyan nyoba nyelipake aku.
                        Kutipan saka Nick
                        Waca Y. Zhukov

                        Kutipan saka Nick
                        Iku dheweke sing dakpercaya

                        Sampeyan lan situs sampah, kaya sing ditemokake, gampang dipercaya. Dadi dudu indikator babar pisan.
                      9. Nick
                        Nick 8 Oktober 2019 12:44
                        0
                        Kutipan saka xax
                        Sampeyan ora seneng nadaku? Apa sampeyan pantes liyane?

                        Tiyang ingkang solah bawa tansah manut tata kramanipun, menawi sanes tiyang ingkang santun, ananging redneck.
                        Kutipan saka xax
                        penembake ibu.

                        Rudeness Panjenengan ora ngerti wates. Aja ndemek wong tuwamu. Sampeyan uga duwe.
                        Lan aku njupuk uga, ana preparation. Mulane, aku luwih dadi penembak Voroshilov. Aku ora bakal kantun saka AKM kanggo boor saka telung atus meter.
                        Kutipan saka xax
                        Dadi wiki nduweni pranala saka ngendi data kasebut. Mbukak lan ndeleng. Lan mesthi, wiki minangka sumber sing luwih serius tinimbang mbucal sampah sing sampeyan nyoba nyelipake aku.
                        Kutipan saka Nick
                        Waca Y. Zhukov

                        Yuri Nikolaevich Zhukov sejarawan Soviet lan Rusia. Dokter Ilmu Sejarah, Kepala Peneliti ing Institut Sejarah Rusia Akademi Ilmu Pengetahuan Rusia.
                        Yen spesialis ing sajarah USSR ing abad kaping 21 minangka mbucal sampah, banjur wiki, karo kabeh pranala menyang sumber dubious, minangka jamban umum kanggo XNUMX poin.
                        Kutipan saka xax
                        Sampeyan lan situs sampah, kaya sing ditemokake, gampang dipercaya. Dadi dudu indikasi babar pisan.

                        Sampeyan dipercaya situs mambu ing jamban umum. Apa sampeyan bisa ngomong babagan!
                      10. xax
                        xax 10 Oktober 2019 23:52
                        0
                        Aku nulis kirim sing apik banget, banjur aku mutusake cukup. Lan ngusap postingan.
                        Kutipan saka Nick
                        kabeh jinis scum

                        Aku ora pengin ngomong karo wong iku maneh.
                        Kutipan saka Nick
                        Ora sopan sampeyan ora ngerti wates ... Aku penembak Voroshilov. Aku ora bakal kantun saka AKM kanggo boor saka telung atus meter.

                        Lan luwih. Sampeyan kudu ngukur ambisi sampeyan kanthi umur, kulit lan wujud fisik - yen ora, apa sing ora bakal kedadeyan.
                      11. Nick
                        Nick 11 Oktober 2019 17:25
                        0
                        Sampeyan, ngguyu, wis mandheg poking, wis plus. Rauh sampeyan bakal miwiti kanggo nguripake kanggo "sampeyan". Gusti tulung! hi
                      12. xax
                        xax 12 Oktober 2019 23:38
                        0
                        Kutipan saka Nick
                        poke wis mandegake, wis plus

                        Kebiasaan minangka sifat kapindho. Ing wektu iku, babagan sing sampeyan tulis iki - aku salah. Saka pakulinan.
                      13. xax
                        xax 12 Oktober 2019 23:42
                        0
                        Kutipan saka Nick
                        Gusti tulung!

                        Aja njupuk Gusti Allah muspra.
                        Lan kanggo wong sing diseret saka pati saka ewu wong lan mangan dening bangga dadi luwih saka mréntahaké kanggo "sampeyan" mung wedges - iku ora worth nyebutke Gusti Allah ing kabeh.
    2. TokarevT
      TokarevT 5 Oktober 2019 20:48
      +2
      Да, девушка с соответствующей фамилией. Юзефович - Иосифович, Юзик - Иосик. Это чтобы, если что, узнаваемость для своих обеспечить, а сколько там проведено модификаций от реального Цукерман, сложно сказать.
      1. SASHA LAWAS
        SASHA LAWAS 7 Oktober 2019 00:18
        0
        Kutipan saka: TokarevT
        lan carane akeh modifikasi padha digawa metu ana saka Zuckerman nyata, iku hard kanggo ngomong.

        malah superman..
        superman
        Tsuperman
        Zuckerman...
        pahlawan komik lan film sing misuwur saka Marvel asale saka Yahudi!

        nanging akeh, aku setuju karo asumsi sampeyan
    3. gsev
      gsev 6 Oktober 2019 00:01
      +1
      Kutipan saka demo
      Vinaigrette apik tenan - mbah Bandera, cah wadon karo wong Yahudi

      Apa sampeyan kaget? Contone, Politkovskaya fruitfully kolaborasi nganti mati karo apparatus saka presiden pisanan sawijining Chechnya. Mbukak liwat sumber daya liberal. Dheweke aktif ndhukung kabeh ekstremis Islam.
  7. Vadim T.
    Vadim T. 5 Oktober 2019 06:03
    +5
    Kanggo ngindhari preseden kasebut karo wartawan lan wakil media liyane ing mangsa ngarep, perlu kanggo ngetrapake hukum tanggung jawab kanggo apa sing ditulis (ngomong). Iki dudu babagan censorship, nanging babagan kasunyatan manawa ana wong sing mutusake kanggo nyelehake slop ing negara kasebut, mula dheweke kudu mangsuli. Miturut cara, panguwasa wis fussed: iku mokal kanggo mada dheweke, kinasih. Yen ora - tanggung jawab pidana. Nanging isih bisa ngremehake negara. Apa kabeh jinis Khodorkovsky, udan lan liya-liyane kaya dheweke nindakake kanthi seneng.
    1. Jaket quilted Rusia
      Jaket quilted Rusia 5 Oktober 2019 06:45
      + 10
      Ya, panguwasa repot, sampeyan bener. Lan sampeyan bener, pasar apa, malah sing jurnalistik, kudu tanggung jawab. Lan babagan lamentations babagan censorship dening liberal, padha tansah wiwit gagap nalika aku takon siji pitakonan bab Sasha Sotnik. Apa sing bakal ditindakake dening Themis saka geyropes yen dheweke ngajak wong Eropa sing padha gabung karo partisan lan mateni polisi Eropa ... masa depan sing cerah saka geyropa lan bosok mordor. Ora bisa ditampa ing kana, nanging ing kene bisa uga .... Ing tembung, omong kosong saka liberal .... hi
    2. penasehat level 2
      penasehat level 2 5 Oktober 2019 07:24
      0
      dadi wis ana hukum palsu - iku stipulates negara utawa wong liya - pidana!
      1. Vadim T.
        Vadim T. 5 Oktober 2019 07:56
        +2
        Pitakonan iku apa hukum iki bisa.
        1. penasehat level 2
          penasehat level 2 5 Oktober 2019 14:39
          +3
          ну.. так я про Ваши слова, ранее что сказали Вы"нужно принять закон об ответственности за то, что они пишут (говорят)"
          Dadi aku ngomong, wis ana, nanging cara kerjane, iki pitakonan liyane ..
          Miturut pendapatku, mung kasus sing pas kanggo wartawan, lsp. sengaja ngremehake negara.. daktegesake kanthi sadar!
    3. SASHA LAWAS
      SASHA LAWAS 7 Oktober 2019 00:32
      0
      Kutipan: Vadim T.
      Miturut cara, panguwasa wis fussed: iku mokal kanggo mada dheweke, kinasih. Yen ora - tanggung jawab pidana.

      ora kaya kuwi
      ana hukum tanggung jawab kanggo ngina panguwasa, yen padha miwiti langsung ngenyek wakil saka panguwasa, iki siji bab, nanging yen ana kritik obyektif tanpa moyoki lan pitenah, iki pancen beda.
      nanging umume pesen sampeyan bener
  8. midshipman
    midshipman 5 Oktober 2019 06:09
    +6
    Yevlampy bener. Aku pribadi ndhukung dheweke.
    Aku kudu ngunjungi "hot spot". Banjur padha ora ngadeg ing upacara karo wong-wong kuwi. Kawicaksanan rakyat bener: "sampeyan bakal tresna marang ala lan wedhus." Lan dheweke cukup nesu.
  9. rotmistr60
    rotmistr60 5 Oktober 2019 06:34
    + 11
    padha ndhelikake simpatisane Dudaev, Basaev lan Yarosh suwene sepuluh taun.
    Mesthine pantes, nanging kaya sing dicathet dening penulis, iki minangka alesan liyane kanggo "sekte jabat tangan" ngunggahake lolongan liyane. Putrine nulis yen "ibu ngerti babagan akibat sing bisa ditindakake, nanging tetep wae." Dadi, yen dheweke ora nindakake skandal, luwih-luwih, Khodorovsky kelip-kelip maneh, sing ora asing kanggo ngatur provokasi kasebut. Aku mikir yen dheweke bali, dheweke mung kudu mbayar biaya finansial nalika dibebasake, amarga Kamentrian Situasi Darurat menehi tagihan marang wong-wong sing ora nggatekake peringatan kasebut lan kudu ditulungi.
  10. gelo
    gelo 5 Oktober 2019 06:57
    0
    wis janji arep nglilani
  11. parusnik
    parusnik 5 Oktober 2019 07:21
    +4
    Skandal sing menarik banget, utamane ing latar mburi hubungan anyar antarane Iran lan Amerika Serikat.
  12. Avior
    Avior 5 Oktober 2019 07:38
    +2
    Возникает логичный вопрос.
    Yen dheweke pancen Mata Hari sing insidious saka Massada, apa dheweke ora gampang banget lan cepet? Paling ora padha melu saka kedutaan. Lan yen sawetara tembung saka kedutaan Rusia cukup kanggo agen intelijen Israel saka warga negara apa wae sing bakal dijupuk lan dibebasake ing sawetara dina?
    Panguwasa Iran ngrancang kanggo mbebasake wartawan Rusia Yulia Yuzik, sing ditahan ing Tehran. Iki dilaporake menyang RIA Novosti dening wakil resmi Kementerian Luar Negeri Iran, Abbas Mousavi.

    Miturut dheweke, wanita Rusia iki ditahan "kanggo menehi sawetara panjelasan." "Dheweke bakal dibebasake kanthi cepet," ujare juru bicara.

    Не верю в это ни разу. Какие бы ни были отношения у России с Ираном, израильских шпионов просто так никто отпускать не будет.
    Mulane, pitakonan logis muncul - kenapa dheweke isih ditahan?
    1. Dauria
      Dauria 5 Oktober 2019 08:57
      +2
      Mulane, pitakonan logis muncul - kenapa dheweke isih ditahan?

      А как Вам такое объяснение ?
      Kanggo dheweke (utawa sing mbayar dheweke) butuh ana penahanan. Diprovokasi, didorong nyekel karo bukti kosong. Tujuane kanggo nggawe skandal. Setuju yen angel diarani chump iki biasa.
      Lan Kamentrian Luar Negeri enggal-enggal nyedhiyakake Iran karo fakta sing dibutuhake lan tata letak skenario sing disiapake "ing rak-rak" supaya dheweke ora bakal ngalami skandal kanthi lengkap.
      1. Avior
        Avior 5 Oktober 2019 09:10
        +2
        Soko sampeyan ora nulis.
        Apa bukti sing ditanam ing Iran yen dheweke dadi agen Israel?
        Apa Iran bakal ngatasi iki kanthi nyenengake?
    2. Doliva63
      Doliva63 5 Oktober 2019 19:35
      +4
      Kutipan saka Avior
      Возникает логичный вопрос.
      Yen dheweke pancen Mata Hari sing insidious saka Massada, apa dheweke ora gampang banget lan cepet? Paling ora padha melu saka kedutaan. Lan yen sawetara tembung saka kedutaan Rusia cukup kanggo agen intelijen Israel saka warga negara apa wae sing bakal dijupuk lan dibebasake ing sawetara dina?
      Panguwasa Iran ngrancang kanggo mbebasake wartawan Rusia Yulia Yuzik, sing ditahan ing Tehran. Iki dilaporake menyang RIA Novosti dening wakil resmi Kementerian Luar Negeri Iran, Abbas Mousavi.

      Miturut dheweke, wanita Rusia iki ditahan "kanggo menehi sawetara panjelasan." "Dheweke bakal dibebasake kanthi cepet," ujare juru bicara.

      Не верю в это ни разу. Какие бы ни были отношения у России с Ираном, израильских шпионов просто так никто отпускать не будет.
      Mulane, pitakonan logis muncul - kenapa dheweke isih ditahan?

      Ora ana sing bakal nglilani dheweke lunga. Apa dheweke bakal lungguh, utawa dheweke bakal mati kanthi tenang. Dheweke wis ngalahake dheweke.
  13. bandabas
    bandabas 5 Oktober 2019 08:07
    +4
    И скоро у нас появится антипод чапман. Каналы на ТВ у нас есть. Да и типаж похож.
  14. gafarovsafar
    gafarovsafar 5 Oktober 2019 08:18
    +7
    Wong-wong Yahudi kerep banget, skandal mata-mata cilik kanggo pamisah hubungan Rusia-Iran
  15. roket757
    roket757 5 Oktober 2019 08:49
    +3
    Bantuan konsuler dibutuhake, aturan kasebut.
  16. Antares
    Antares 5 Oktober 2019 08:57
    -5
    ничего себя-делим на "нужных и ненужных" людей.
    lan keputusane gampang banget - kita nerbitake data babagan dheweke.
    Apa kita bisa nganakake referendum? Inggih, kanggo mutusake carane penting?
    Mungkin duwe paspor ora cukup alesan *?
    Utawa saiki wong saka jinis liyane?
    1. Aviator_
      Aviator_ 5 Oktober 2019 09:43
      +3
      Dheweke (wong) wis suwe dadi beda. Sawetara ditarik metu, liyane ora digatekake.
    2. gsev
      gsev 6 Oktober 2019 00:05
      +2
      Quote: Antares
      Utawa saiki wong saka jinis liyane?

      Если она не израильская шпионка, то будем надеяться, что иранцы разберуться, если шпионка то иранцы вправе наказывать за шпионаж. Кроме того, израильская шпионка и в России должна быть осуждена.
    3. Manungsa Kucing Null
      Manungsa Kucing Null 6 Oktober 2019 00:17
      -2
      Quote: Antares
      boten piyambak, kita dibagi menyang "perlu lan rasah" wong

      Ing Odessa, urut metu - ing perlu lan rasah.

      Katya, sampeyan kesel negatif
      1. Ruslan67
        Ruslan67 6 Oktober 2019 02:30
        +2
        Kutipan saka Cat Man Null
        Katya, sampeyan kesel

        Kristal alon-alon larut..... Lan ora ana mekanisme kanggo nyopot saka situs kasebut Nyuwun
        1. Manungsa Kucing Null
          Manungsa Kucing Null 6 Oktober 2019 02:38
          -1
          Kutipan: Ruslan67
          Lan ora ana mekanisme

          Manuk iki bakal mati amarga bosen
          Amarga dheweke ora bisa lungguh

          Salam ombenan
          1. Ruslan67
            Ruslan67 6 Oktober 2019 02:40
            +4
            bebarengan ombenan
            Kutipan saka Cat Man Null
            sing perlu lan sing ora perlu.

            Iki kanggo Comrade Nuh
            1. Manungsa Kucing Null
              Manungsa Kucing Null 6 Oktober 2019 02:47
              -3
              Kutipan: Ruslan67
              marang kanca Nuh

              Akeh wong ing kene sing mung njaluk dikirim menyang kanca iki. Aku ngomong babagan whiners, yaiku ngguyu
              1. Ruslan67
                Ruslan67 6 Oktober 2019 02:56
                +1
                Kutipan saka Cat Man Null
                massa wong sing njaluk dikirim menyang kanca iki.

                Dadi dheweke nglangi sad Kene, luwih, kanca liyane saka telung huruf wassat
      2. Antares
        Antares 6 Oktober 2019 21:17
        -1
        Kutipan saka Cat Man Null
        Ing Odessa, urut metu - ing perlu lan rasah.
        Katya, sampeyan kesel

        langgeng-yen kita ngomong bab Federasi Rusia, kita bakal ngerti dhewe.
        Yen babagan Ukraina, mula kabeh wong Rusia sing duwe paspor Ukrainia kaya kampanye (kabeh wong pengin ngerti)
        Я лишь о том, что характерно--людей делят на нужных и ненужных.
        Cukup kanggo ujar manawa "ora perlu" - lan masyarakat bakal nyetujoni.
        Persetujuan umum karo media apa wae (tundhuk).
        Apa paspor ora njamin apa-apa ing Federasi Rusia? Apa kewarganegaraan Rusia saiki ora ana gunane?
        Utawa diwenehi metu kanggo apa-apa? Ngelingi yen ana wong sing dibutuhake lan ora perlu?
        Ya, aku ngerti - sing utama yaiku sapa aku lan apa sing aku duwe. Lan apa sing kedadeyan, aja ngganggu proses kita.
        Sampeyan kudu nyopir kabeh wong ing warta Ukrainia nganggo rags - padha ujar manawa ora bakal dibahas? Miturut kewarganegaraan, sing sejatine dudu kewarganegaraan banjur ... yen sampeyan nglawan soko ana, apa sampeyan kanthi otomatis mlebu ing kategori "non-warga"? Apa bener RF? Biasane sing padha karo kita, Balts ..
        хорошо что в посольстве и консульствам все же делают свою работу.
        Ora umum...
        Masyarakat gampang dimanipulasi.
  17. yuratanja1950
    yuratanja1950 5 Oktober 2019 11:14
    +3
    " Wong Iran iki kanca sing ala, oh, lan ala ...
    Yen dheweke apik, dheweke bakal ndhelikake simpatisan Dudaev, Basaev lan Yarosh sajrone sepuluh taun. Lan ora bakal succumb kanggo samubarang persuasi kita
    …"...

    Nah apa sing bisa dakkandhakake ... apik ngguyu
  18. jaket tank
    jaket tank 5 Oktober 2019 14:25
    0
    Padha tak Puski Rayut, narik metu lan solder tag strictness, kanggo khianat. Supaya Iran katon kaya mlaku-mlaku kanggo dheweke, lan lalen minangka paukuman sing paling apik kanggo wartawan. Dheweke kudu dilalekake ...
    1. Nick
      Nick 5 Oktober 2019 16:59
      -1
      Quote: jaket tank
      Padha tak Puski Rayut, narik metu lan solder tag strictness, kanggo khianat.

      Mbok menawa bakal. Yen dikonfirmasi manawa warga Rusia kerja ing layanan intelijen asing. Pitakonan kanggo Iran yaiku apa dheweke bakal bisa menehi bukti konklusif sing nyebabake individu kasebut minangka mata-mata asing.
      1. jaket tank
        jaket tank 5 Oktober 2019 18:48
        +2
        Ing Iran, kaya ing negara liya, ana Hercule Poirot nglirik
        1. Nick
          Nick 5 Oktober 2019 22:36
          +1
          Quote: Jaket tank
          Ing Iran, kaya ing negara liya, ana Hercule Poirot nglirik

          Inggih, Gusti mberkahi.
          1. Ruslan67
            Ruslan67 6 Oktober 2019 02:35
            +2
            Quote: jaket tank
            Ing Iran, kaya ing negara liya, ana Hercule Poirot

            Mercader bakal luwih apik sad Aku pengin nulis dhisik: Kaplan Kanegisser opo Banjur aku kelingan Lee Harvey Oswald nglirik Lan aku nyadari yen ukurane ora padha ora Scumbag karo pipa ing jamban Sheremetyevo iku kabeh ya
  19. Mauritius
    Mauritius 5 Oktober 2019 17:36
    +3
    Putin ora pengin nglindhungi kita!
    Alas, Putin tansah nglindhungi sampeyan. duka
  20. Sergey49
    Sergey49 5 Oktober 2019 17:42
    -2
    Artikel kasebut diurutake kanthi jelas. Kita nyebarake jerami yen wong Iran ora nglilani dheweke lunga. Dadi kita pancene ora pengin, mula dheweke butuh "banderovka".
    1. BigBraza
      5 Oktober 2019 18:20
      +5
      Kutipan: Sergey49
      Artikel kasebut diurutake kanthi jelas. Kita nyebarake jerami yen wong Iran ora nglilani dheweke lunga. Dadi kita pancene ora pengin, mula dheweke butuh "banderovka".

      mung saka omah aman Surkov. Aku kacarita, nampa dochouliard perak, ngadeg ing manungsa waé kanggo lagu Russian. Surkov janji bakal menehi pesenan kanggo saben jerami sing dilebokake.
      1. Doliva63
        Doliva63 5 Oktober 2019 19:42
        +1
        Kutipan saka Big Braza
        Kutipan: Sergey49
        Artikel kasebut diurutake kanthi jelas. Kita nyebarake jerami yen wong Iran ora nglilani dheweke lunga. Dadi kita pancene ora pengin, mula dheweke butuh "banderovka".

        mung saka omah aman Surkov. Aku kacarita, nampa dochouliard perak, ngadeg ing manungsa waé kanggo lagu Russian. Surkov janji bakal menehi pesenan kanggo saben jerami sing dilebokake.

        Singidaken potongan-potongan perak ing celengan, ora ana sing ngrancang ngeculake. Lan Surkov ngerti babagan iki, bajingan! Ngomong-ngomong, apa potongan perak ora ditandhani? ngguyu
  21. gmb
    gmb 5 Oktober 2019 19:52
    +1
    Ya, akeh sing ditabuh ing sirah. Apa wae sing dilebokake ing sirahmu yaiku apa sing sampeyan ucapake. Ibu anak papat, yen sampeyan pracaya artikel kasebut, sampeyan mbuwang, ngidak-idak nganggo sikil, nyritakake macem-macem barang sing ora becik. Ora ana sing ngerti, nanging wis diwutahake lendhut.
  22. Nick
    Nick 5 Oktober 2019 22:35
    +1
    Quote: BARKHAN
    Kutipan saka Nick
    Quote: BARKHAN
    Sanajan aku minangka Stalinis, aku duwe akeh keluhan babagan dheweke.

    Aja nyoba dadi luwih suci tinimbang Paus. Stalin ngerti apa sing ditindakake. Ya, bisa uga ana kesalahan. Manungsa iku ora sampurna, mung Gusti Allah kang maha kuwasa lan sampurna. Nanging kabeh wong sing bisa ngaku posisi pimpinan paling dhuwur saka USSR ing wektu sing, Stalin minangka tokoh paling cocok.

    Kanggo apa kabeh iki?Lan apa hubungane sutyi lan Paus ...?Yen, sawise kabeh, sampeyan dhewe ngakoni yen ana kesalahan, kenapa numpuk frasa? Apa aku ora diijini mratelakake panemume? Utawa mungkin sampeyan mung kudu maca apa sing sampeyan tulis ing kene?

    Sampeyan bisa maca apa wae. Iku hak sampeyan. Nanging kanggo nggawe claims kanggo Stalin!!! Mbucal! Aku ora ngerti. Apa sampeyan mikir yen ing posisi dheweke sampeyan bakal luwih apik? Nyuwun pangapunten, nanging aku ora bisa nampa iki? Wong kaya Stalin lair sapisan ing abad. Ora nglanggar. Ikhlas. hi
    1. Manungsa Kucing Null
      Manungsa Kucing Null 5 Oktober 2019 22:59
      -5
      Kutipan saka Nick
      Nanging kanggo nggawe claims kanggo Stalin!!! Mbucal!

      Kancaku, akeh sing arep ngaku-ngaku marang Presiden sing saiki dadi presiden... senajan dhewe-dhewe, sing ngaku, ora sapa-sapa, ora ana apa-apa, lan ora ana cara kanggo nelpon.

      Apa sampeyan ora nesu? Utawa sampeyan kehabisan pimpinan ing Stalin? nglirik
      1. Nick
        Nick 5 Oktober 2019 23:49
        0
        Kutipan saka Cat Man Null
        Kancaku, akeh sing arep ngaku-ngaku marang Presiden sing saiki dadi presiden... senajan dhewe-dhewe, sing ngaku, ora sapa-sapa, ora ana apa-apa, lan ora ana cara kanggo nelpon.

        Apa sampeyan ora nesu? Utawa sampeyan kehabisan pimpinan ing Stalin?

        Kancaku, saiki lagi ngrembug babagan sikap marang I.V. Stalin. Minangka kanggo Putin, ing mratelakake panemume, tugas ngarep meh minangka grandious kaya sadurunge Stalin ing jamane. Apa sampeyan pengin ngrembug topik iki?
        1. Manungsa Kucing Null
          Manungsa Kucing Null 6 Oktober 2019 00:22
          -4
          Kutipan saka Nick
          мы обсуждаем сейчас отношение к И.В. Сталину

          Damn, nanging aku panginten sing iku bab Iran lan Yuzik kang deffachka ngguyu

          Kutipan saka Nick
          Minangka kanggo Putin, ing mratelakake panemume, tugas ngarep meh minangka grandious kaya sadurunge Stalin ing jamane.

          Nah, aku kira aku setuju ...

          Kutipan saka Nick
          Apa sampeyan pengin ngrembug topik iki?

          Gampang. Nanging ing kene iku offtopic hard Nyuwun
  23. colotun
    colotun 6 Oktober 2019 18:53
    +1
    Atlet, anggota Komsomol lan mung ayu
    1. Prasaja
      Prasaja 7 Oktober 2019 18:15
      0
      Kutipan saka colotun
      Atlet, anggota Komsomol lan mung ayu



      Minangka Dmitry Steshin ngandika:

      "Dheweke minangka entitas chthonic. Aku mikir dheweke bakal ditahan dening Inkuisisi ing Abad Pertengahan kanthi alasan sing padha."

      Bodho tikel batil. Iku bakal katon yen wong wadon isih perlu - ana anak - ngajari lan bungah. Ora, kabeh bocah cilik main ing sak panggonan.
  24. ccsr
    ccsr 7 Oktober 2019 13:57
    0
    Pengarang:
    Viktor Kuzovkov
    Senajan endhepan, mesthi, bakal tetep. Wong Iran iki kanca sing ala, oh, lan ala ...

    Napa ing bumi bakal ana "sedimen" yen kita nimbang pilihan yen layanan khusus kita sing bocor dheweke minangka agen layanan khusus Israel kanggo ngepung wartawan sing sregep lan mbusak dheweke saka lapangan informasi?
    Ayo kula ngelingake kabeh wong sing ora ngelingi jeneng Masyuk - ana crita karo wartawan majeng, nanging panangkaran saka militan wis efek apik banget ing aktivitas hak asasi manungsa ing sih saka teroris.
    Aku mikir yen kasus iki uga saka kategori iki - "ora tekan sirah, bakal tekan sikil ..."
  25. Samum
    Samum 8 Oktober 2019 19:55
    0
    Lha, kok banjur ana kerjasama sing ramah karo dinas intelijen liyane, dheweke bakal nelpon salah sawijining konsultan FSB, nuduhake kabeh bukti lan banjur bebarengan ngerti apa sing kudu ditindakake nalika ditahan, minangka "nolak" utawa minangka upaya kanggo uwal lan ing wektu sing padha nandhang kacilakan mobil, lan saiki, mesthi, kabeh wong lunga, ing wiwitan ditahan lan saiki dheweke uga bakal njaluk ngapura marang mata-mata !!!
    1. ccsr
      ccsr 9 Oktober 2019 11:46
      0
      Kutipan saka Samum
      pisanan ditahan lan saiki uga bakal njaluk ngapura marang mata-mata !!!

      Iran bakal njaluk ngapura? Aja konyol - dheweke ora njaluk ngapura amarga nyerang Kedutaan Besar AS, lan nggawe museum, mula ora ana sing njaluk ngapura marang sapa wae.