Review militèr

Peningkatan ekonomi jembatan ponton ing Eropa

19
Akeh tentara Eropa ngupaya nganyari utawa nganyarke sistem nyebrang alangan sing ana.



Tangki lan operator personel waja saka pasukan lemah Turki drive liwat jembatan nglumpuk saka unsur saka sistem jembatan Otter. FNSS saiki nambah kinerja sistem kasebut


Ing goal saka project Inggris "Nyenyet" iku kanggo ndarbeni sistem jembatan kanggo pasukan abot CSB (Close Support Bridging) ora luwih saka 2040, nalika project "Triton" nyedhiyakake kanggo nyuplai jembatan sudhut janjeni kanggo alangan banyu WWGCC (wide). wet gap crossing capability) kanggo ngganti jembatan MOH ing Tentara Inggris ing taun 2027, menehi tandha pungkasane sistem kasebut. Bundeswehr bisa melu ing program Inggris iki, amarga wis nyedhiyakake sistem jembatan Rig Amfibi MOH saka Perang Dingin, sing umur layanan bakal kadaluwarsa ing 2030. Ana diskusi babagan iki ing antarane negara loro kasebut. Tentara Ceko ngarepake tuku lapisan jembatan roda antarane 2021 lan 2023, tuku jembatan ponton dijadwalake kanggo 2021-2024. Pasukan lemah Turki serius babagan ningkatake kemampuan nyebrang alangan, dene tentara Prancis wis miwiti program modernisasi kanggo jembatan ngambang sing digerakake dhewe PFM, utamane kanggo nambah kemampuane. Tentara Italia nggoleki solusi sing padha, bisa uga pengin nganyarke kelas muatan MLC. Ing wektu sing padha, NATO ngupayakake nemtokake syarat-syarat kanggo calon jembatan. Nganti saiki, kanggo kendaraan sing dilacak, kelas beban target diarani MLC100 (yaiku, nganti 100 ton), nalika kanggo kendaraan roda durung ditemtokake, nanging padha ditrapake kanggo kacepetan maksimal kali. Mangkono, industri negara-negara Kulon isih ngenteni angka kasebut, sawise iku bakal miwiti ngrancang sistem jembatan generasi anyar, sing bisa uga katon ing sepuluh taun, nanging saiki akeh perusahaan sing sibuk nganyarke sistem sing wis ana.


Feri mandhiri MoH Tentara Inggris ninggalake banyu sawise ngrampungake misi kasebut. Inggris golek penerus kanggo jembatan sing pungkasan taun 2027


Kreteg ngambang lan feri


Ana rong cara kanggo nyebrang alangan banyu: mbangun struktur mekanik sing ndhukung dhewe utawa nggunakake unsur ngambang. Antarane sistem jembatan ngambang, kita ndeleng sistem sing digerakake dhewe - kendaraan kaya bis sing mbukak sadurunge mlebu banyu lan dadi modul jembatan utawa feri; sistem digawa ing truk Papan, modul kang dibukak lan dipindhah liwat nggunakake mesin dhewe; pungkasanipun, modul ngambang, sing mbutuhake prau motor kanggo njupuk posisi sing bener lan njaga posisi iki ing kali.


Jembatan 350 meter saka kendaraan M3 sing dibangun dening insinyur Inggris lan Jerman nyabrang Kali Vistula. Sajrone latihan "Anaconda 2016" ing Polandia, rekor wis disetel kanggo dawa jembatan saka bagean kasebut


Antarane sistem self-propelled saka perusahaan General Dynamics European Land Systems (GDELS), jembatan ngambang MZ bisa uga minangka jembatan sing paling umum, dioperasikake ing tentara Inggris, Jerman, Indonesia, Brasil, Singapura lan Taiwan. Dirancang wiwitane dening EWK (Eisenwerke Kaiserslautern), dadi bagean saka portofolio GDELS nalika tuku perusahaan Jerman ing taun 2002. Iku ngganti model M2 sadurungé, digawe maneh ing 60s, kapasitas mbeta sawijining tambah saka MLC70 (G - dilacak kendaraan) kanggo MLC85 (G) lan nganti MLC132 (K-kendaraan rodha), kang ndadekake iku bisa kanggo mindhah paling abot. tank Western 80- x taun. Desaine diwiwiti ing taun 1982, lan mlebu ing pasukan ing pertengahan 90-an. Mesin diesel 4 hp dipasang ing kendaraan 4x28 sing bobote 400 ton, ngidini kacepetan maksimal 80 km / jam, rong meriam banyu nyedhiyakake kecepatan 3,5 m / s ing banyu. Perusahaan GDELS nandheske yen sisteme luwih entheng lan luwih cilik tinimbang saingan, minangka asil "patensi off-road sing luwih apik, paling ora thanks kanggo sistem kontrol tekanan ban terpusat"; kacepetan ing banyu luwih dhuwur amarga Kapadhetan daya luwih, uga kreteg retractable, kang nyuda resistance hydrodynamic.


Bundeswehr Jerman minangka operator liyane saka jembatan ngambang M3. Jerman lan Inggris ngrembug solusi umum kanthi tujuan kanggo ngganti sistem kasebut


Miturut perusahaan kasebut, rahasia sukses ferry self-propelled M3 dumunung ing konfigurasi 4x4 sing unik karo kabeh as roda sing bisa dikendhaleni, dipilih saka studi mobilitas lengkap ing ngendi Jerman lan Inggris uga sinau konfigurasi 6x6 lan 8x8. Solusi kanthi akeh poros luwih abot, lan amarga dimensi eksternal diwatesi dening aturan dalan lan norma transportasi kanthi rel lan pesawat, massa tambahan nyebabake mundhut buoyancy, dene poros tambahan uga ngganggu hidrodinamika, ngurangi efisiensi saka propulsion banyu. Konfigurasi 4x4 karo gembong gedhe uga njamin doyo tarik luwih apik nalika M4 metu saka banyu. Miturut GDELS, gembong mesin MZ, ing kombinasi karo reresik lemah paling dhuwur, ngijini sampeyan kanggo bisa ing terrain angel banget lan ngatasi alangan dhuwur. Konfigurasi 4xXNUMX uga nyumbang kanggo nyuda biaya siklus urip platform.

Peningkatan ekonomi jembatan ponton ing Eropa

Ferry rong bagean, dirakit saka mobil Otter. FNSS Turki Nganyarke Kapasitas Angkat MLC kanggo Nyukupi Persyaratan Anyar


Nalika nyedhak alangi banyu, kendaraan MZ nyebar ngambang sisih, lan jembaré mundhak saka 3,35 meter ing konfigurasi marching kanggo 6,57 meter. Mesin kasebut mlebu banyu (kemiringan maksimal 60%), banjur dadi 90 ° kanggo entuk posisi kerja. Platform kontrol banyu dumunung ing mburi mesin. Beam crane ing ngarepe mesin MZ ngijini sampeyan kanggo nginstal ramps, jembaré digunakake saka carriageway kang 4,76 meter, ing posisi sing dikarepake; padha nyambung salah siji bagean saka MP karo liyane, utawa bagean saka MP karo gisik (sing disebut pranala pesisir). Ferry rong bagean bisa dirakit ing babagan 3 menit dening enem prajurit, nalika jembatan 100 meter mbutuhake wolung bagean saka MOH lan kira-kira 10 menit, nalika 24 prajurit dibutuhake, telung kanggo saben bagean. Kanthi kit kontrol bagean siji opsional, mung 16 prajurit sing dibutuhake, saben rong bagean. Sajrone latihan Anaconda 2016 ing Polandia, insinyur Inggris lan Jerman mbangun jembatan MZ 350 meter sing memecahkan rekor ing Kali Vistula.


Resimen Insinyur Tentara Italia wis nyuplai jembatan PFM saka CNIM wiwit pertengahan 90-an. Tentara pengin modernisasi jembatan ngambang iki


Minangka kanggo nginggilaken, kabin mesin MZ bisa entheng wojo, kabeh kanggo njaga kacepetan karya lan payload maksimum. GDELS kerja keras babagan otomatisasi, pelanggan pengin fungsi otonom saka operasi crane nganti konstruksi feri lan jembatan. Perusahaan iki nandur modal akeh banget ing wilayah iki, ngembangake kit tambahan kanggo nganyarke sistem sing wis ana.


Tank utama Leclerc tentara Prancis nyabrang kali ing kapal feri EFA sing diprodhuksi dening perusahaan CERA. Siji mobil bisa kanthi mandiri dadi feri


Ing awal 90s, tentara Prancis nampa taman feri-jembatan pisanan EFA (Engin de Franchissement de lAvant - sistem feri garis ngarep). Iku padha ing konsep kanggo MOH, nanging luwih gedhe lan abot - 45 ton; iki dilengkapi mesin diesel 730 hp. lan rong meriam banyu rotary kanthi kapasitas 210 kW saben. Saliyane ukuran, prabédan penting iku siji mesin EFA bisa independen mbentuk uap kelas MLC10 ing bab 70 menit. Sadurunge nglebokake banyu, mesin ngobong floats kanthi bantuan kompresor, sawise iku mlebu, nyebar ramps, setengah saka sing dilengkapi floats. Mesin dimuat ing sumbu longitudinal platform EFA; kelas ferry MLC150 dijupuk saka loro platform EFA disambungake. Mung butuh loro prajurit saben kendaraan, lan mung butuh 100 prajurit lan kurang saka 8 menit kanggo ngumpulake jembatan 15 meter sing digawe saka papat bagean EFA. Prancis ngoperasikake 39 sistem kasebut, nalika Uni Emirat Arab tuku jembatan EFA ing versi XI sing dianyari, sing dilengkapi mesin MTU 750 hp kanggo maneuver luwih cepet ing banyu. EFA minangka sistem sing rada spesifik, bisa digunakake minangka sistem feri sing kapisah sing bisa ngangkut tank Leclerc.


FNSS Otter Floating Bridge metu saka banyu sawise ngrampungake tugas kasebut. Jembatan Otter ana ing layanan karo Angkatan Darat Turki lan ditawakake menyang Korea Selatan


Perusahaan Turki FNSS wis ngembangake jembatan serbu AAAB (Armored Amfibious Assault Bridge) kanggo nyukupi kabutuhan pasukan darat negara kasebut. Ing basis saka sasis 8x8 karo kabeh gembong steerable dipasang engine diesel 530 hp, bobot kendaraan amfibi 36,5 ton lan kru telung wong. Kanggo mesthekake kemampuan off-road sing apik lan stabilitas maksimal nalika nyopir ing dalan, suspensi mesin bisa diatur, lelungan maksimal 650 mm, lan lelungan minimal 100 mm; reresik lemah beda-beda gumantung saka 600 kanggo 360 mm; sistem regulasi tekanan ban terpusat dipasang, sing nambah patensi ing dalan. Kacepetan dalan maksimal 50 km/jam, dene rong meriam banyu, siji ing ngarep lan siji ing mburi, ngidini kecepatan banyu 2,8 m/s. Ing gisik, sidewalls nguripake lan mobil lumebu ing banyu, nalika slope maksimum bisa 50%. Ing sisih mburi platform ana panel kontrol, crane balok ing ngarep ngidini instalasi ramps (digawa ing siji platform AAAB), loro ing saben sisih, ramps iki nyambung siji platform liyane. Versi saiki saka AAAV, dilakokno dening pasukan, bisa mbentuk feri rong bagean sing bisa ngangkut kendaraan sing dilacak bobote nganti 70 ton, feri telung bagean bisa nampa kendaraan roda sing bobote nganti 100 ton, nalika ing kasus perakitan jembatan, kapasitas maksimal tetep padha. Kanggo ngatasi MBT anyar negara NATO, FNSS nganyarke platform AAAB, sing saiki diarani Otter - Rapid Deployable Amphibious Wet Gap Crossing (ngambang kanthi cepet kanggo nyebrang alangan banyu - Otter). Iki dirancang kanggo beban trek maksimum sing bisa diwenehi kendaraan NATO - iki tank Challenger Inggris 2 kanthi kelas MLC85. Rong platform saka varian ferry nganyari bakal bisa nggawa beban padha, nalika telung bagean Otter bakal bisa njupuk MLC120 wheel mbukak, minangka aturan. MBT lan traktor sawijining. Siji bagean Otter bisa mbentuk ferry nggawa MLC21 mbukak trek, nalika 12 sistem bisa mbentuk jembatan 150m nggawa MLC85 trek utawa MLC120 wheel load. FNSS nawakake sistem Otter menyang Korea Selatan, kanthi Hyundai Rotem Korea dipilih minangka mitra lan kontraktor utama.


Kendaraan lapis baja VAB saka tentara Prancis nyabrang kali ing feri PFM. Sistem CNIM iki dituku dening Prancis, Italia, Malaysia lan Swiss



Nanggepi kabutuhan Tentara Prancis, CNIM wis ngembangake armada jembatan ponton PFM F2, sing luwih gampang disebarake amarga kurang logistik.


Kanggo sistem self-propelled, ing taun 80-an perusahaan Prancis CNIM ngembangake jembatan ponton PFM (Pont Flottant Motorise). Modul jembatan diangkut ing trailer kargo sing diluncurake, banjur saben modul didorong dening rong mesin tempel Yamaha 75 hp. Ramp wis ditambahake ing ujung modul, ing konfigurasi feri lan jembatan.


Tank tempur utama Leclerc Prancis ngliwati jembatan dawane 160 meter sing dibangun saka modul CNIM PFM, saben dilengkapi mesin tempel.


Sawetara taun kepungkur, CNIM nimbang nganyarke sistem kanggo nggambarake syarat anyar lan pelajaran sing disinaoni saka operasi sing ditindakake. Tentara Prancis njaluk transportasi udara sing luwih apik, perbaikan desain lan nyuda intensitas operasi, sing pungkasane nyebabake konfigurasi PFM F2. Deployability wis apik dening ngembangaken ramp cendhak anyar ditempelake ing ends modul ngambang (ramp standar tetep nang modul), sing ngidini tatanan uap kelas MLC40 mung nggunakake rong modul 10-meter lan loro ramps. Akibaté, beban logistik wis dikurangi setengah, amarga mung butuh rong truk lan rong trailer. Papat pesawat A400M Atlas utawa siji An-124 Ruslan cukup kanggo ngirim feri liwat udara. Kanggo njaga sudut ramp ing wates sing ditemtokake, bedane dhuwure bank kudu kurang saka siji meter. Proses modernisasi kalebu disassembly lengkap modul, panggantos saka sawetara saka komponen mechanical, sawise kang urip layanan lengkap 20 taun, nalika mesin outboard diganti karo 90 hp mesin Yamaha. Pengurangan tenaga kerja digayuh kanthi nambahake sistem kontrol nirkabel sing ngidini operator ngontrol mesin loro kasebut, kanthi mandhiri saben-saben lan ngatur pasokan bahan bakar; iku uga wis luwih gampang kanggo bisa ing wayah wengi, amarga ana ora perlu kanggo koordinasi antarane loro operator. Kanthi nyambungake loro modul bebarengan, siji operator bisa operate kabeh papat outboards. Truk Renault TRM 10000 diganti dening traktor Scania P410 6x6 anyar, kira-kira setengah saka sing duwe kabin lapis baja. Tentara Prancis wis nindakake tes evaluasi, lan CNIM saiki nampa modul kanggo modernisasi; karya iki mung diwiwiti lan kudu rampung ing pertengahan 2020. Perusahaan nawakake upgrade padha kanggo pelanggan saka sistem PFM asli: Italia, Malaysia lan Swiss.

Terus ...
Pengarang:
19 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. endhog kashcheevo
    endhog kashcheevo 7 Oktober 2019 18:05
    -1
    Iki Prancis, ngembangake kabeh sistem kasebut, ing ngendi dheweke bakal ngetrapake? Ing Seine? Cedhak Katedral Notre Dame, Gusti ngapura aku?
    1. neri73-r
      neri73-r 7 Oktober 2019 18:20
      -1
      Quote: endhog kashcheevo
      Iki Prancis, ngembangake kabeh sistem kasebut, ing ngendi dheweke bakal ngetrapake? Ing Seine? Cedhak Katedral Notre Dame, Gusti ngapura aku?

      Kabeh mau tansah ngerti ngendi bakal aplikasi - ing jembaré ibu Rusia! Dheweke ora bakal tenang.
    2. Zeev Zeev
      Zeev Zeev 7 Oktober 2019 18:34
      +1
      Lan apa, tentara Prancis, kajaba bank-bank ing Seine, ora beroperasi ing endi wae? Senegal, Mali, Irak - apa kabeh negara iki ora duwe kali? Apa Niger lan Tigris wis garing? Apa ponton ora dibutuhake ing Kali Helmand?
      1. sabakina
        sabakina 7 Oktober 2019 18:49
        -2
        Kutipan saka Zeev Zeev
        Lan apa, tentara Prancis, kajaba bank-bank ing Seine, ora beroperasi ing endi wae? Senegal, Mali, Irak
        Lan apa sing ditindakake tentara Prancis ing Senegal? Ing Mali? Irak? opo? Apa jaman kolonial nggawe sampeyan siyaga? Zavi, luwih becik meneng wae tinimbang melu politik!
        1. Zeev Zeev
          Zeev Zeev 7 Oktober 2019 18:53
          +4
          Sampeyan luwih apik sinau maca jeneng Zeev. Lan aku ora Care babagan politik, Aku nerangake ngendi Prancis bisa nggunakake kreteg lan ponton.
          1. sabakina
            sabakina 7 Oktober 2019 18:55
            -1
            Kutipan saka Zeev Zeev
            Sampeyan luwih apik sinau maca jeneng Zeev.

            Nuwun sewu, kula dudu Yahudi. hi
            1. Zeev Zeev
              Zeev Zeev 7 Oktober 2019 19:00
              +4
              Ora ana wong sing sampurna. Dadi jenengku ora ditulis nganggo basa Ibrani, nanging nganggo basa Latin Nyuwun
              1. sabakina
                sabakina 7 Oktober 2019 19:04
                -1
                Kutipan saka Zeev Zeev
                Ora ana wong sing sampurna. Dadi jenengku ora ditulis nganggo basa Ibrani, nanging nganggo basa Latin Nyuwun

                Aku mbaleni maneh, kanggo wong bodho lan wong miskin. Aku dudu wong Yahudi. Ora ana jeneng kasebut "Zeev" ing dhaptar Ortodoks. Lan jenengku! nglirik
                1. Zeev Zeev
                  Zeev Zeev 7 Oktober 2019 19:41
                  +4
                  Sabakin? Ya, aku ora ahli ing dhaptar jeneng Ortodoks, aku umume saka fakultas sing beda. Aku bakal njupuk tembung kanggo iku lol
    3. Lexus
      Lexus 7 Oktober 2019 18:35
      +1
      Sanajan Alexei Ivanovich dudu petani, nanging dheweke duwe peternakan gedhe.(C) Anekdot

      Ing Eropah ana akeh kali gedhe, lan Prancis, minangka salah sawijining pimpinan ing produksi taman jembatan, uga aktif ngedol kabeh ing saindenging jagad. hi
      1. sabakina
        sabakina 7 Oktober 2019 18:53
        -2
        Kutipan: Lexus
        Ing Eropah ana akeh kali gedhe, lan Prancis, minangka salah sawijining pimpinan ing produksi taman jembatan, uga aktif ngedol kabeh ing saindenging jagad. hi
        Ya, kaya kita sadurunge Eropa ...
        1. Lexus
          Lexus 7 Oktober 2019 19:04
          0
          Malah tanpa lelucon, PMP kita minangka obyek tradisional sing paling maju lan historis kanggo disalin lan ditiru. nglirik
          1. sabakina
            sabakina 7 Oktober 2019 19:11
            0
            Lyosha, aku nggulung kanggo WORDS YOUR! Aku isih bisa ngatasi Zeev Zeev sing dipilih dening Gusti Allah ...
            1. Lexus
              Lexus 7 Oktober 2019 19:25
              0
              Matur nuwun, saiki sampeyan kudu "bang")
              Sawise kabeh, sukses karya pontooners lan bridgers ora luwih saka pukulan kuat saka sledgehammer.
              Sing bener, nalika pranala wis disambungake, sampeyan kudu kringet kathah kanggo drive driji soyo tambah menyang lugs mbenakake. Struktur kasebut disassembled kanthi cara sing padha, mung kanthi pukulan saka sisih liyane. ombenan
              Lan, babagan bagean kapindho ... jumlah wong sing aku nyoba ora nanggepi saya tambah kaya bola salju ing VO, supaya ora nggawa makna sing ora ana gunane lan ora tenggelam ing levele.
              nglirik
              1. sabakina
                sabakina 7 Oktober 2019 19:28
                -1
                Lyokha, apik yen aku preian seminggu! ombenan
                1. Lexus
                  Lexus 7 Oktober 2019 19:57
                  0
                  Ya, cuaca saiki kaya ngono sampeyan bisa "mbenerake" statistik artikel esuk babagan sobriety, manawa sampeyan seneng utawa ora. lol
  2. keju56
    keju56 8 Oktober 2019 13:34
    0
    Matur nuwun - penasaran!
    Aku wonder - carane sabdho nggunakake pranala poto-propelled kanggo jembatan? Padha jelas luwih larang lan luwih angel dioperasikake tinimbang skema sing ditampa ing taman ponton Soviet - link lan prau - contone, ing PPS-84 ?.
    1. Potter
      Potter 8 Oktober 2019 19:00
      0
      Ing Uni Soviet, ana 2 upaya kanggo nggawe taman ponton mandiri. Lan taman kasebut malah digawe, diuji lan diakoni minangka unpromising. Mulane, ana feri GSP, sing bisa cepet ngeterake detasemen maju saka kendaraan lapis baja abot, lan ana akeh taman PMP kanggo mbangun jembatan. Lan uga akeh peralatan sing ngambang utawa bisa nyabrang kali ing sisih ngisor.
      1. keju56
        keju56 9 Oktober 2019 11:30
        0
        Kutipan: Potter
        lan ketemu unpromising.

        Matur nuwun, nanging kanthi kritéria apa?