Review militèr

Senjata Perang Donya II. Bom abot

193

Pilih sing paling apik

1. Heinkel He.177 "Greif" - 16 (5.14%)
5.14%
2. Piaggio P.108B/A. - 2 (0.64%)
0.64%
3. Petlyakov Pe-8 - 36 (11.58%)
11.58%
4. Boeing B-17 "Flying Fortress" - 168 (54.02%)
54.02%
5. Gabungan B-24 "Liberator" - 63 (20.26%)
20.26%
6. Kaca Handley "Halifax" - 3 (0.96%)
0.96%
7. Avro "Lancaster" - 23 (7.4%)
7.4%
Dadi, monsters abot sing nggawa ton bom ing jarak sing adoh. Yo iku. Colossus papat mesin, bristling karo trunks, karo kru gedhe, wojo lan umume - kaendahan lan bangga saka sembarang penerbangan.




Ora kabeh negara bisa nggawe pesawat kuwi. Prancis, contone. Padha duwe proyek banget, prayoga saka Breguet Br.482 lan malah nglumpuk salinan saka Bloch MB.162, nanging iku ora ngluwihi siji utawa loro salinan. Sayange, tukang ngebom Breguet katon padhet banget.


"Breguet" Br.482



Bloch MV.162


Mulane, kita bakal nimbang pesawat sing bener perang ing ngarep saka Perang Donya II. Ora masalah karo sukses apa, nanging padha berjuang.

1. Heinkel He.177 "Greif". Jerman, 1939


Aku ora ngerti carane bener nambani Serat saka ahli homegrown sing nelpon "Gryphon" Gagal. Lan ora dadi masalah, kegagalan Heinkel, Kementerian Penerbangan, Goering, Hitler ... Sing utama yaiku kegagalan.



Kangge, "gagal" dirilis ing jumlah luwih saka 1000 Unit, perang, nanging nyatane pesawat iki apik banget. Umumé, ing geng Heinkel bisa ngleksanakake kabeh inovasi teknis ing wektu iku, nanging kanggo tujuan tentrem energi bakal ...



Nanging ora ana solusi desain sing nggumunake sing bakal mbantu yen bunderan penerbangan dhewe diluncurake ing game sing didhelikake. Ya, kasunyatan manawa penerbangan jarak jauh / strategis dadi beban sing ora bisa ditanggung kanggo industri Jerman ... Dadi ora bisa ngasilake luwih saka satus Pe-8 ing USSR amarga macem-macem alasan.

Lan apa sing ora biasa babagan Griffin?



Sistem propulsi kembar. Ya, ing wiwitan aku ngomong yen dina iki kita bakal ngomong babagan pesawat pengebom abot mesin papat. Aku ora ngapusi, Non-177 duwe papat mesin. Luwih tepat, loro unit 12-silinder V-shaped, digawe ing basis saka DB 601, padha dipasang ing sisih lan makarya ing batang umum liwat gearbox nyambungake loro crankshafts. Lan iki diarani DB 606.

Remot kontrol saka instalasi bedhil, kang Ngartekno kurang seret aerodinamis dibandhingake turrets dipandu manual. migunani banget.

He.177 dianggep minangka pesawat sing mbebayani lan durung rampung amarga masalah mesin, nanging pilot saka "skuadron uji 177" sing digawe khusus duwe pendapat sing beda. Dheweke nampa pengebom sing apik kanggo ditangani kanthi apik.



Non.177A-3 / R3 dadi operator pisanan saka kontrol gaman - Henschel dipandu bom Hs 293. Dheweke bisa nggawa telung bom iki, loro ing console lan siji ing fuselage. Miturut cara, iku Griffins sing kasil makarya ing kapal Italia karo UABs.

Kaluwihan: pesawat apik lan kualitas gelut.

Kakurangan: Underdevelopment umum saka mesin.


2. Piaggio P.108B/A. Italia, 1939


Sampeyan ora bisa nglarang urip kanthi apik, sanajan ing negara miskin kaya Italia. Umumé, kenapa dheweke butuh pengebom abot angel diucapake. Nanging - kanggo prestise Duce, Mussolini pengin duwe paling ora siji klompok udara, lan ing kana, sampeyan ndeleng, bakal migunani ...



Saperangan wangun proyèk padha dikembangaké, malah tekan titik sing padha wanted kanggo mbangun Amérika B-17 ing lisensi, nanging ora kelakon. Nanging ing pungkasan, tukang ngebom abot sing kurang luwih bisa dimangerteni saka perusahaan Piaggio. Sanajan - uga, meh padha karo B-17 ...

Senadyan peminjaman bagean individu sing jelas, "benteng mabur" Italia dadi luwih angel diatur lan karakteristik kinerja luwih elek. Nanging ing umum, iku pesawat cukup modern, digawe miturut teknologi canggih.



Umumé, wong Italia ndeleng panggunaan FW-200 Condor dening Jerman minangka pesawat patroli lan anti-kapal selam. Ana alesan, ora ana sing mbatalake saingan langgeng Prancis, lan ing Segara Mediterania Inggris lungguh ing ngarep.

Wong lanang Italia sing panas arep nggantung nganti telung torpedo saka pesawat. Siji ing teluk bom, lan loro ing simpul njaba. Unit kasebut entuk jeneng gedhe (lan kepiye maneh ing Italia) "Ksatria Samudra", lan putrane Duce, Bruno Mussolini, dadi komandan.



Leres, Bruno mboten dangu mrentah Ksatriya. Nalika sistem hidrolik gagal ing salah sawijining penerbangan latihan, pesawat kasebut ambruk lan Mussolini Jr.

Bencana lan pati putra Duce banget ngrusak kredibilitas pengebom anyar. Rilis R.108B, wis ora goyang utawa gulung, luwih alon. Nanging sawetara peralatan diganti dening luwih dipercaya, Jerman.

Bom R.108B tetep ing layanan karo Angkatan Udara Italia nganti Italia ninggalake perang, lan versi transportasi dilayani ing Luftwaffe nganti nyerah Jerman. Nanging karir tempur pesawat kasebut ora bisa diarani sukses, digunakake sacara sporadis lan tanpa semangat dening pilot Italia.



Umumé, R.108B bisa diarani pesawat modern, nanging amarga perang ora digawa menyang atine. Mesin lan peralatan sing ora bisa dipercaya, kontrol banget lan abot

Italia ora bisa njaga akeh penerbangan strategis, lan sawetara skuadron R.108B, mesthi, ora bisa nyebabake perang.

Nanging sampeyan mung bisa menehi tandha: wong Italia bisa nggawe lan nggawe bom jarak jauh sing abot.

Pros: ora ketemu.

Cacat: ing umum, pesawat "mentah".


3. Petlyakov Pe-8. USSR, 1941


Kita bubar ngomong babagan Pe-8, tetep mung nggawe "dobel" singkat. Iku mobil apik banget, karo dhewe "zest". Siji-sijine kekurangane yaiku lompat sing langgeng kanthi mesin lan sawetara pesawat sing diprodhuksi.



Ing asas, ora ana target kanggo Pe-8. Pengebom ora bisa digunakake ing zona garis ngarep, amarga ing tangan siji, ana wong sing nindakake iki, ing tangan liyane, bombing obyek titik saka dhuwur banget ora nggawe pangertèn.



Akibaté, panggunaan Pe-8 sing ditargetake kanthi cara tunggal ora ana peran ing perang. Nanging - minangka "goal prestise" rampung.

Iku misale jek kula sing Pe-8 nggawa keuntungan gedhe dening ngangkut kru kanggo ferrying pesawat kanggo UK.



Kaluwihan: karakteristik kinerja apik, senjata apik lan mbukak bom.

Cacat: titik lemah - macem-macem mesin lan seri cilik.


4. Boeing B-17 "Flying Fortress". USA, 1936


"Bèntèng mabur". Apa maneh sing bisa ditambahake? Pancen, benteng. Pancen mabur. Masalah mung B-17 sajrone layanan kasebut yaiku kerentanan kanggo serangan frontal.



Pesawat kasebut digawe minangka bom darat, fokus ing karya ing kapal. Yaiku, bisa nyebabake karusakan ing kapal saka kelas apa wae, kalebu sing paling gedhe.



Benteng Flying langsung dadi legenda amarga kemampuane bali menyang lapangan terbang sanajan rusak banget. Pancen, kekuwatan lan linuwih wis dadi ciri khas B-17. Kasus kasebut dicathet nalika Benteng, sing diremuk dening pejuang Jerman, nyusup ing loro (paling apik) saka papat mesin. Lan kedaden sing siji.

B-17 mlebu perang ing taun 1941 ing jajaran Angkatan Udara Kerajaan. Lan padha melu ngebom ing wayah awan ing pabrik-pabrik Jerman.

"Bèntèng" ngeculake 650 ton bom ing Eropah mung. Miturut perbandingan, B-195 ngeculake 24 ton, lan kabeh pesawat Amerika liyane mudhun 451 ton.

Pramila, Jerman ugi nggeblak "Bèntèng-bètèng" supados namung duralumin ingkang mabur ing shreds. Mung kerugian sing diakoni saka Angkatan Udara AS yaiku 4 unit B-752, sing sejatine minangka sapratelo saka total.



Mung ing tanggal 14 Oktober 1943, ing Black Thursday, pejuang Jerman lan pertahanan udara nembak 59 saka 291 pesawat sing nyerang pabrik ing Jerman. Benteng liyane ambruk ing Selat Inggris, 5 tabrakan ing Inggris lan 12 dibuwang amarga karusakan pertempuran utawa pendaratan. Gunggunge 77 kendaraan sing ilang. 122 pengebom rampung kanthi cara sing mbutuhake perbaikan gedhe. Mung 33 B-17 bali tanpa rusak.

pesawat prayoga. Panjenenganipun tindak liwat kabeh perang, lan tindak kanthi kamulyan.

Kaluwihan: kaslametan, kualitas penerbangan, persenjataan.

Kelemahane: Rentan kanggo serangan saka ngarep.


5. Konsolidasi B-24 "Liberator"


История wiwit ing 1939, nalika Angkatan Udhara AS wiwit ngerti carane bakal ngganti B-17. Asil ana pesawat rada cilik, nanging karo sawetara luwih lan kacepetan.



Liberator, kaya Benteng, wiwit perang ing Inggris. Kajaba iku, padha malah bersenjata kaya pesawat Inggris, yaiku, persenjataan B-24 kasusun saka enem bedhil mesin 7,69-mm: loro ing buntut, siji ing irung, siji ing loro-lorone lan siji ing lawang ngisor. ngisor.

Sithik, miturutku. "Brownings" 12,7 mm isih unit liyane manteb ing ati.

Inggris wiwit massively Ngonversi B-24s menyang pesawat anti-kapal selam, wong Doenitz wis tenan miwiti kanggo njaluk kekaisaran karo "ngemas serigala".

Wadhah karo meriam 20 mm diselehake ing ngarep fuselage, diselehake ing kendaraan radar, antena sing dipasang ing irung lan ing swiwine, lan suspensi diwenehake ing teluk bom biaya jero.



Nanging umume, B-24 nindakake perkara sing padha karo B-17. Yaiku, dheweke nggawa pirang-pirang bom lan dibuwang ing kutha-kutha Jerman. Inggih, utawa ing pulo sing dikuwasani Jepang.

Nanging, pilot tempur Jerman lan Jepang kanthi cepet nemokake yen Liberator, kaya Benteng, ora dilindhungi saka serangan frontal. Lan yen wong Jerman sing duwe frontal kaya-kaya, mula Jepang wiwit nembak B-24, mula dheweke kudu ngreksa maneh pesawat kasebut.

Ora mbantu akeh, tenan. Senajan loro liyane 12,7-mm bedhil mesin dipasang, diperlokaké maju, padha duwe zona mati gedhe banget.

Nanging, iku dadi mokal kanggo mungkasi Amerika, kang njupuk roto ing produksi pesawat. Lan nginggilaken tindakake siji sawise liyane, lan nomer papat-mesin monsters mung staggering.

Lan ing kene ana nuansa sing kaya mangkene: yaiku rilis pirang-pirang pengebom abot jarak jauh, sing banjur diganti dening pengebom strategis, sing lair doktrin militer AS sing anyar.

Umumé, B-24, kaya sawijining leluhur, tindak liwat kabeh perang ing kabeh ngarep, ngendi aviation saka Amerika Serikat lan Great Britain melu.



Kaluwihan: kacepetan, survivability, sawetara.

Kelemahane: Rentan kanggo serangan saka ngarep.


6. Handley Page "Halifax". UK, 1941


Halifax, sanajan pungkasane wiwit perang, nanging ngluku nganti dina pungkasan. Lan, ora mung ing Royal Air Force. Bom kasebut ana ing layanan karo Angkatan Udara Australia, Selandia Baru, Kanada.

Senjata Perang Donya II. Bom abot


Halifaxes ngganti Stirlings banget pas wektune, kang cetha target kanggo pejuang Jerman lan nyatane ora bisa nglawan wong-wong mau.

Halifaxes nindakake serangan pisanan ing wayah wengi tanggal 11-12 Maret 1941, ing pelabuhan Prancis Le Havre sing dicekel Jerman. Iki minangka debut, diikuti dening akeh operasi liyane, sing intine yaiku bom klasik.



Sajrone layanan karo Royal Air Force, Halifaxes mabur 82 sorties lan ngeculake 773 ton bom.

Secara total, 6178 Halifaxes saka macem-macem modifikasi dibangun, kerugian ana 1833 pesawat.

Umumé, Halifax dadi pesawat multi-tujuan sing apik banget. Dheweke perang nglawan kapal selam ing konfigurasi anti-kapal selam, narik glider, nyelehake kargo menyang partisan ing Yugoslavia lan Polandia, ndharat pasukan.



Lan iki salah siji saka sawetara pesawat kang karir terus sawise perang minangka pesawat kargo lan penumpang.

Pros: midrange kuwat.

Kelemahane: jarak lan persenjataan.


7 Avro "Lancaster". UK, 1941


Ing kene insinyur Inggris bisa ngucap: "Kita ora sengaja! Dadi kedadeyan!



Pancen, Lancaster metu saka proyek pengebom medium lan kanthi jelas dadi tukang ngebom Inggris banget.

Pangrembakané diwiwiti nalika perang wis ana ing Eropah telung sasi, nanging nalika perang rampung, kira-kira 7300 Lancaster wis dibangun, lan uga digunakake kanthi intensif, nganti setengah (3345) resmi ilang ing tugas tempur.

Lancaster ngeculake luwih saka 600 ton bom ing mungsuh. Iku ora wonder sing losses cocog. Umumé, kanggo separo kapindho perang, senjata pertahanan terus terang banget. Bisa dingerteni kenapa Komando Udara Inggris ngalih menyang mabur wengi. Dadi luwih angel perang karo bedhil mesin kaliber senapan nglawan pejuang Jerman lapis baja saben taun.

Lan Lancaster katon minangka kompromi. Ing tangan siji, proyek perusahaan "Avro" "Manchester" ditolak. Mulane, ing desain "Manchester papat-mesin", unsur serial Manchester digunakake ing lengkap. Buntut, mesin cuci stabilizer, irung (FN5) lan buntut (FN4A) menara Fraser Nash lan liya-liyane.



Lancaster dibangun ing jumlah gedhe, nanging mung ana papat versi serial: loro utama lan loro kurang penting.

Iki pendekatan banget cukup ing perang. Pesawat padha diprodhuksi, kinerja wis apik mung dening upgrade engine Merlin.

Wiwit pertengahan 1942 nganti pungkasan perang, Lancaster minangka senjata utama Komando Bomber. Ing akun, karusakan saka Enterprises saka Ruhr, kalebu operasi paweling kanggo numpes bendungan. Lan iku Lancasters sing pungkasanipun rampung mati Tirpitz lan kanthi mangkono disimpen Admiralty saka masalah ngganti popok. Pungkasan, Inggris bisa maneh "mrentah" segara kanthi aman.



Akèh-akèhé saka Lancaster sing slamet perang padha scrapped, nanging bagean cilik didol menyang negara liya lan digunakake minangka pesawat sipil.

Lancaster Prancis njabat ing Afrika Lor nganti 1961, lan ing Pasifik Kidul, ing Noumea, nganti 1964.

Kaluwihan: kualitas penerbangan sing apik, beban bom sing ora ana tandhingane.

Kekurangan: senjata pertahanan sing lemah.




Padha pancen ing sawetara cara titik dhuwur saka pangembangan aviation ngebom, banjur iku wektu kanggo jet bombers, nanging pesawat iki persis apa padha: simbol saka karusakan total kabeh ing bumi.
Pengarang:
193 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Amuret
    Amuret 12 Oktober 2019 06:06
    +6
    Sistem propulsi kembar. Ya, ing wiwitan aku ngomong yen dina iki kita bakal ngomong babagan pesawat pengebom abot mesin papat. Aku ora ngapusi, Non-177 duwe papat mesin. Luwih tepat, loro unit 12-silinder V-shaped, digawe ing basis saka DB 601, padha dipasang ing sisih lan makarya ing batang umum liwat gearbox nyambungake loro crankshafts. Lan iki diarani DB 606.

    Ing artikel sadurunge bab tukang ngebom iki, ngandika ana bab kerumitan lan lack of kawruh saka pembangkit listrik DB-606.
    1. Sergey Mikhailovich Karasev
      Sergey Mikhailovich Karasev 12 Oktober 2019 06:36
      +8
      Jeneng julukan "korek" He-177 ditampa saka Jerman ora saka urip apik. Bebaya geni mesin ngluwihi kabeh standar sing cukup.
      1. Amuret
        Amuret 12 Oktober 2019 08:39
        +4
        Quote: Sergey Mikhailovich Karasev
        Jeneng julukan "korek" He-177 ditampa saka Jerman ora saka urip apik. Bebaya geni mesin ngluwihi kabeh standar sing cukup.

        Aku setuju banget. Utamane kanthi tata letak sing padhet.
  2. Jack O'Neill
    Jack O'Neill 12 Oktober 2019 06:14
    + 12
    Ing kene, B-17 ora saingan. Sing pekerja keras, kuat, nggantheng lan untune.
    Akeh prekara sing dadi bagiane, sing ngebom legendaris iki dihargai lan dihormati!
    Aku milih B-17, mesthi.)
    Miturut cara, Romawi, nulis bab B-25 ing USSR, carane pilot kita dianggep, carane iku umume njupuk ROOT.) Aku sing akeh bakal kasengsem.
    Punika pin-up.)
    1. Pedrodepackes
      Pedrodepackes 12 Oktober 2019 09:09
      +4
      Kutipan: Jack O'Neill
      Ing kene, B-17 ora saingan.

      ya, malah drawback sawijining, dituduhake dening penulis
      Kelemahane: Rentan kanggo serangan saka ngarep.
      Iku katon aneh yen dibandhingake karo kasunyatan sing penulis ora sebutno iki bab pengebom liyane, sanajan Amerika mung ing irung saka 13-mm Browning spark (ora ngetang turret gunung) katon luwih nyengsemaken saka siji utawa loro kaliber bedhil. kentut saka wong liya.
      1. Jack O'Neill
        Jack O'Neill 12 Oktober 2019 18:26
        +2
        Ya, aku uga isin karo kekurangan iki, sing saben wong duwe. Senajan ana pangecualian B-17G.
    2. bionik
      bionik 12 Oktober 2019 09:44
      +6
      Memphis Belle iku jeneng saka Amérika Boeing B-17 tukang ngebom, nomer seri 41-24485. Ing kawitan padha arep kanggo jeneng pesawat sawise gendakan Kapten Morgan. Nanging sawise co-pilot Jim Verinis ndeleng film fitur Lady for a Night, kang protagonist diduweni Memphis Belle, kang disaranake kru jeneng pesawat ing cara sing padha Morgan hubungi George Petty, sing makarya ing majalah Esquire, lan takon. dheweke kanggo nggawe pinup -gambar kanggo pesawat Panjenengan. Artis militer Grup Bombardment kaping 91 Kopral Tony Starcer ngasilake gambar Petty ing irung tukang ngebom - bocah wadon nganggo setelan biru ing sisih kiwa pesawat lan nganggo setelan abang ing sisih tengen. Sawise perang, Memphis Belle dadi ing Altus Air Force Base, Oklahoma. Iki disimpen saka pembuangan dening Walter Chandler tartamtu, sing tuku pesawat kanggo $1945 ing 350. Ing taun 1949, pesawat kasebut ditampilake ing pameran Garda Nasional AS. Ing wiwitan taun 1970-an, pesawat kasebut dikenang lan diangkut menyang Memphis minangka potongan museum. Ing September 2004, Museum Nasional Angkatan Udara Amerika Serikat mutusake kanggo mulihake Memphis Belle, sing terus nganti 2014.
    3. Darth Vader
      Darth Vader 12 Oktober 2019 10:18
      +6
      salam! Simbah kakungku, nalika Perang Dunia II, nyopir B-25 saka Tehran menyang Baku. Dheweke seneng banget karo pesawat iki dibandhingake karo Il-4 - kanthi karakteristik kinerja sing padha, B-25 duwe peralatan lan komunikasi sing luwih apik, senjata pertahanan sing luwih kuat, malah pilot duwe asbak.
      1. Avis-bis
        Avis-bis 12 Oktober 2019 13:02
        0
        Kutipan saka Darth Vader
        salam! Simbah kakungku, nalika Perang Dunia II, nyopir B-25 saka Tehran menyang Baku. Dheweke seneng banget karo pesawat iki dibandhingake karo Il-4 - kanthi karakteristik kinerja sing padha, B-25 duwe peralatan lan komunikasi sing luwih apik, senjata pertahanan sing luwih kuat, malah pilot duwe asbak.

        Inggih, iku ora trick. IL-4 (tuwuh saka DB-3) digawe ing 5-7 taun (setengah jaman banjur standar) sadurunge B-25. Lan iki diasah kanggo jumlah maksimum bom (1 ton lan 2,5 ton ing kakehan) ing kondisi "Perang Besar", lan ora kaya B-25 - ing kondisi "sawetara jenis perang liwat puddle ing. awal taun 1940-an."
      2. Jack O'Neill
        Jack O'Neill 12 Oktober 2019 18:29
        -1
        salam! Simbah kakungku, nalika Perang Dunia II, nyopir B-25 saka Tehran menyang Baku. Dheweke seneng banget karo pesawat iki dibandhingake karo Il-4 - kanthi karakteristik kinerja sing padha, B-25 duwe peralatan lan komunikasi sing luwih apik, senjata pertahanan sing luwih kuat, malah pilot duwe asbak.

        Untunge mbahmu.)
        1. dmyak40
          dmyak40 14 Oktober 2019 23:58
          +3

          Iki Pruzhinin Zakhar Klimentievich - bojo pisanan ibu. Instruktur paling apik sekolah penerbangan Batai 1. Ibu dadi kadet.
          timbalan komandan skuadron 3 212 DBAB. Dheweke tilar donya ing DB-3F ing perang sing ora padha - 4 nglawan 18.
          1. Jack O'Neill
            Jack O'Neill 15 Oktober 2019 00:04
            +2
            Kutipan saka: dmyak40
            Iki Pruzhinin Zakhar Klimentievich - bojo pisanan ibu. Instruktur paling apik sekolah penerbangan Batai 1. Ibu dadi kadet.
            timbalan komandan skuadron 3 212 DBAB. Dheweke tilar donya ing DB-3F ing perang sing ora padha - 4 nglawan 18.

            Paduka mugi karsaa puji lan puji marang Panjenengane! hi
      3. nycomedes
        nycomedes 12 Oktober 2019 20:07
        +1
        Lan sing paling penting: loro pilot lan autopilot. Lan ing IL-4, miturut memoar V.V. Reshetnikov, setir ora bisa dirilis saka tangan. Kesel banget kurang. Lan kabin digawe panas.
      4. Kuda Saksa
        Kuda Saksa 12 Oktober 2019 20:57
        0
        Kutipan saka Darth Vader
        Dheweke seneng banget karo pesawat iki dibandhingake karo Il-4 - kanthi karakteristik kinerja sing padha, B-25 duwe peralatan lan komunikasi sing luwih apik,

        Nuwun sewu, mbok menawi wonten ingkang mboten ngertos .. IL-4 punika pengebom jarak jauh, B-25 minangka garis ngarep .. Kanthi paramèter apa sampeyan mbandhingake? Senajan mobil beda..
        1. Alf
          Alf 12 Oktober 2019 21:27
          +6
          Kutipan saka: Saxahorse
          Nuwun sewu, mbok menawi wonten ingkang mboten ngertos.. IL-4 punika bomber jarak jauh, B-25 punika garis ngarep..

          Jarak IL-4 3600 km.
          B-25 sawetara 4300, radius 2170 km.
          Pitakonan liyane?
          Miturut cara, komando Angkatan Udhara nganggep manawa luwih nguntungake nggunakake Mitchells ing ADD. Dheweke ora luwih pinter tinimbang kita ...
          1. Avis-bis
            Avis-bis 12 Oktober 2019 21:59
            0
            Kutipan: Alf

            B-25 sawetara 4300, radius 2170 km.
            Pitakonan liyane?

            Ya, mung siji (sampeyan ora bisa njawab loro).
            Kepiye carane radius kasebut 2170 km? Bener, radius tempur yaiku ~ 40% saka jangkauan. Nanging malah radius 50% ora menehi 2170 kilometer:
            Jarak praktis, km 2173

            Iki kanggo modifikasi paling maju saka "J".
            1. Alf
              Alf 12 Oktober 2019 22:25
              +1
              Kutipan saka Avisbis
              Nanging malah radius 50% ora menehi 2170 kilometer:

              Sampeyan bener, aku salah. Jarak ferry B-25J 5235 km. Saiki 2170 cocok?
              Kutipan saka Avisbis
              Iki kanggo modifikasi paling maju saka "J".

              Dadi opo?
              1. Avis-bis
                Avis-bis 13 Oktober 2019 07:16
                +1
                Kutipan: Alf
                Jarak ferry B-25J 5235 km. Saiki 2170 cocok?

                Ora. Range feri tanpa kargo tempur. Kanthi bom, jarak praktis lan, kanthi mangkono, radius bakal kurang.
                Dadi opo?

                Banjur. Iki bisa dikandhakake ing taun 1944, perang ngliwati "khatulistiwa", beban perang wis ditanggung dening pesawat sing dirancang ing pungkasan taun 1930-an dening DB3 / DB-3F sing padha. Lan ora bener kanggo mbandhingake pesawat saka wektu sing beda. IL-4 digawe ing taun 1940 lan ora owah sajrone perang. Negara kasebut ora nganti kaya ngono. :( Lan lungguh kanthi aman ing mburi "genangan", mesthi sampeyan bisa mikir babagan asbak, sapa sing bisa mbantah ...
                1. Alf
                  Alf 13 Oktober 2019 09:56
                  +1
                  Kutipan saka Avisbis
                  IL-4 digawe ing taun 1940 lan ora owah sajrone perang.

                  Diganti. IL-6. Nanging, sampeyan bener, negara iki ora nganti ngeculake model anyar.
                  1. Avis-bis
                    Avis-bis 13 Oktober 2019 09:58
                    -1
                    Kutipan: Alf
                    Kutipan saka Avisbis
                    IL-4 digawe ing taun 1940 lan ora owah sajrone perang.

                    Diganti. IL-6.

                    Kocak.
                    1. Alf
                      Alf 13 Oktober 2019 10:06
                      0
                      Kutipan saka Avisbis
                      Kutipan: Alf
                      Kutipan saka Avisbis
                      IL-4 digawe ing taun 1940 lan ora owah sajrone perang.

                      Diganti. IL-6.

                      Kocak.

                      Lan apa sing lucu?
                      1. Avis-bis
                        Avis-bis 13 Oktober 2019 10:14
                        -1
                        Kutipan: Alf

                        Lan apa sing lucu?

                        Sebutake IL-6, apa sing ora bisa dingerteni?
                2. svp67
                  svp67 14 Oktober 2019 14:39
                  +1
                  Kutipan saka Avisbis
                  Iki bisa dikandhakake ing taun 1944, perang ngliwati "khatulistiwa", beban perang wis ditanggung dening pesawat sing dirancang ing pungkasan taun 1930-an dening DB3 / DB-3F sing padha.

                  Lan uga A-20 ...
                  Kutipan saka Avisbis
                  IL-4 digawe ing taun 1940 lan ora owah sajrone perang.

                  Nanging diganti dening A-20 cukup sukses
                  1. Avis-bis
                    Avis-bis 14 Oktober 2019 15:45
                    0
                    Kutipan saka: svp67
                    Kutipan saka Avisbis
                    IL-4 digawe ing taun 1940 lan ora owah sajrone perang.

                    Nanging diganti dening A-20 cukup sukses

                    "Boston" dirancang lan diprodhuksi ora ing USSR.
                    1. svp67
                      svp67 14 Oktober 2019 16:41
                      +3
                      Kutipan saka Avisbis
                      "Boston" dirancang lan diprodhuksi ora ing USSR.

                      Nanging iki dilakokno ing USSR banget intensif lan sukses. Lan sing paling penting, dheweke seneng banget karo staf penerbangan lan teknis
          2. Yeah
            Yeah 14 Oktober 2019 17:09
            +1
            apa kanggo mbandhingaké, db3 (il-4) lan b-25 mesin digawe ing tingkat temen beda
            senajan ceruk padha.
            persenjataan pertahanan saka IL-4 banget banget sing bener digatèkaké.
            kacepetan amarga mesin biasa-biasa wae lan kualitas kulit uga kurang
            dhuwur - luwih elek tinimbang bf-109f
            IL-4 piye wae slamet mung ing armada, amarga. ora ana oposisi sing abot saka para pejuang.
        2. sh3roman
          sh3roman 14 Oktober 2019 06:26
          0
          Ing angkatan udara kita padha digunakake ing nambah, minangka long-macem lan nuduhake piyambak banget uga.
          1. svp67
            svp67 14 Oktober 2019 16:42
            0
            Kutipan saka sh3roman
            Ing angkatan udara kita padha digunakake ing nambah, minangka long-macem lan nuduhake piyambak banget uga.

            Ora mung, nanging uga ing resimen tambang lan torpedo saka penerbangan RKKF, minangka pengebom torpedo, lan sing paling penting, minangka mast ndhuwur.
    4. svp67
      svp67 12 Oktober 2019 15:50
      +5
      Kutipan: Jack O'Neill
      Ing kene, B-17 ora saingan. Sing pekerja keras, kuat, nggantheng lan untune.

      Alas, B-24 "Liberetar" luwih apik ... Ing akeh babagan.
      1. Jack O'Neill
        Jack O'Neill 12 Oktober 2019 18:30
        +3
        Alas, B-24 "Liberetar" luwih apik ... Ing akeh babagan.

        Luwih becik, umume, ya. Nanging B-17 minangka simbol saka bom WWII.
        1. svp67
          svp67 12 Oktober 2019 18:34
          +3
          Kutipan: Jack O'Neill
          Luwih becik, umume, ya. Nanging B-17 minangka simbol saka bom WWII.

          Ing kene aku setuju banget, B-17, kaya sing dikandhakake saiki, luwih umum. Lan mesthi katon luwih apik.
      2. Avis-bis
        Avis-bis 13 Oktober 2019 07:51
        0
        Kutipan saka: svp67
        Kutipan: Jack O'Neill
        Ing kene, B-17 ora saingan. Sing pekerja keras, kuat, nggantheng lan untune.

        Alas, B-24 "Liberetar" luwih apik ... Ing akeh babagan.

        ... nanging ora miturut VPH. Ana sawetara jinis omong kosong sing sengit karo "platform" sawise lepas landas. Pesawat meh wiwit mudhun nalika njupuk kacepetan. Sanajan, aku setuju yen B-24 tetep disepelekake, sanajan narik tali ing saindhenging perang lan nglawan modifikasi pisanan B-17go katon luwih apik babagan senjata pertahanan. Mesthine ora muspra yen B-24 dipilih kanggo serangan ing Ploiesti.
        Nanging, Thunderbolt lan Mustang duwe kahanan sing padha - mantan tetep ing bayangan saka kolega sing luwih spektakuler. "Hurricane" karo "Spitfire" ing panggonan sing padha ... :)
        1. svp67
          svp67 13 Oktober 2019 08:21
          +2
          Kutipan saka Avisbis
          lan marang modifikasi pisanan, B-17go katon luwih apik babagan senjata pertahanan.

          Inggih, ora mung iku. Uga manufaktur luwih gedhe, sing bisa ngasilake B-24 kaping 1,5, teluk bom sing luwih gedhe, sing ngidini nggunakake bom gedhe, sawetara ...
          1. Avis-bis
            Avis-bis 13 Oktober 2019 08:40
            +2
            Inggih, manufacturability saka amers tau tenan keganggu; padha "Catalina" contone. Kargo pertempuran - ya, luwih akeh macem-macem.
      3. Alexey R.A.
        Alexey R.A. 14 Oktober 2019 14:23
        +1
        Kutipan saka: svp67
        Alas, B-24 "Liberetar" luwih apik ... Ing akeh babagan.

        Aku ketemu informasi sing B-24, Boten kados B-17, luwih sensitif karusakan ing swiwi lan mesin. Mulane, "bèntèng" tetep ing seri - luwih "oak" lan luwih dipercaya.
        1. NF68
          NF68 14 Oktober 2019 14:39
          0
          Kutipan: Alexey R.A.
          Kutipan saka: svp67
          Alas, B-24 "Liberetar" luwih apik ... Ing akeh babagan.

          Aku ketemu informasi sing B-24, Boten kados B-17, luwih sensitif karusakan ing swiwi lan mesin. Mulane, "bèntèng" tetep ing seri - luwih "oak" lan luwih dipercaya.


          Amerika ngasilake siji setengah kaping luwih B-24 tinimbang B-17. Jangkoan penerbangan B-24 luwih gedhe tinimbang B-17. Kerugian B-24 yaiku mung bisa adhedhasar lapangan udara kanthi GDP konkrit, paling ora aku nemokake informasi kasebut.
    5. Ryaruav
      Ryaruav 12 Oktober 2019 16:28
      +1
      dear, ngomong apa b-24 Samsaya Awon, utamané liwat segara
      1. svp67
        svp67 12 Oktober 2019 18:41
        +2
        Kutipan saka Ryaruav
        dear, ngomong apa b-24 Samsaya Awon, utamané liwat segara

        Luwih elek? Aku ora ngerti, yen sampeyan ndeleng nomer sing diterbitake lan mbandhingake karo B-17, banjur gambar Antiresin dadi ...
        Pabrik Boeing ngasilake total 6981 pengebom B-17 macem-macem model (saka Model eksperimen 299 kanggo B-17G). Ing pabrik Douglas lan Lockheed, kanthi lisensi, modifikasi liyane 5745 B-17F lan B-17G dibangun. Total produksi pesawat ana 12 726 unit

        B-24 kanthi total 19 pesawat saka macem-macem modifikasi dibangun

        1. nycomedes
          nycomedes 12 Oktober 2019 20:09
          0
          Aku menehi voting kanggo B-24 "Liberator".
        2. Alf
          Alf 12 Oktober 2019 21:29
          0
          Mbandhingake mobil paling apik ing babagan jumlah papan sing diprodhuksi, pancen bisu.
          1. svp67
            svp67 13 Oktober 2019 05:03
            0
            Kutipan: Alf
            Mbandhingake mobil paling apik ing babagan jumlah papan sing diprodhuksi, pancen bisu.

            Aku setuju. Iku mung salah siji fitur. Nanging ana liyane, lan miturut wong-wong mau, B-24 ora luwih ala, lan akeh cara luwih apik tinimbang B-17.
            1. Alf
              Alf 13 Oktober 2019 10:00
              0
              Kutipan saka: svp67
              Kutipan: Alf
              Mbandhingake mobil paling apik ing babagan jumlah papan sing diprodhuksi, pancen bisu.

              Aku setuju. Iku mung salah siji fitur. Nanging ana liyane, lan miturut wong-wong mau, B-24 ora luwih ala, lan akeh cara luwih apik tinimbang B-17.

              Ya, ora luwih apik, mobil-mobil kasebut meh padha.
  3. Amuret
    Amuret 12 Oktober 2019 06:29
    + 10
    Padha pancen ing sawetara cara titik dhuwur saka pangembangan aviation ngebom, banjur iku wektu kanggo jet bombers, nanging pesawat iki persis apa padha: simbol saka karusakan total kabeh ing bumi.
    Titik paling dhuwur yaiku IMHO B-29 Stratofortress, nanging praktis ora digunakake ing teater operasi Eropa.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Amuret
        Amuret 12 Oktober 2019 11:00
        +5
        Kutipan: Proxima
        Sawise perang iki, Amerika Serikat kepeksa nimbang maneh panemune babagan panggunaan bom B-29 ing Korea.
        Lan akeh dipengaruhi nasibe pungkasan Amérika B-36 tukang ngebom piston.
        Penampilan ing USSR ing wektu kasebut jet tempur MiG-15 kanthi cepet isih dibutuhake kanggo nambah tingkat kaslametan B-36 kanthi nambah kacepetan penerbangan. Solusi ditemokake ing panggunaan pembangkit listrik gabungan: diwiwiti karo B-36D (1949), saliyane mesin piston, mesin turbojet J47-GE-19 dipasang, sing digunakake nalika lepas landas lan penerbangan kanthi kacepetan dhuwur. . Akibaté, contone, kacepetan maksimum RB-36E tambah 36 km/jam dibandhingake karo B-90A (saka 555 km/jam ing dhuwur 9630 m dadi 644 km/jam ing dhuwur 11130 m). ) Morozov. "Bomber"
        1. tesser
          tesser 12 Oktober 2019 14:01
          -1
          Quote: Amur
          Lan akeh dipengaruhi nasibe pungkasan Amérika B-36 tukang ngebom piston.

          Nasib bomber piston pungkasan, kaya nasib B-52, dipengaruhi dening SM-65 Atlas.
          Kutipan: Proxima
          Aku setuju, iku kabeh luwih penake kanggo ngerti nalika MiGs limang taun mengko kenek iki "titik paling dhuwur" ing buntut lan mane ing Korea.

          Kahanan ing Korea babagan iki lan akeh conto liyane nuduhake yen Amerika ing wektu kasebut isih ora nggawe sistem kanggo nransfer lan ngreksa pengalaman. Spaats kiwa karo pengalaman saka gropyokan ing Schweinfurt, Vandeberg teka, sing njabat ing Tentara 9, lan ora ing 8 - lan saiki maneh tukang ngebom fly tanpa tutup fighter lan supremasi udhara.

          Kanggo "buntut lan mane", kerugian diakoni saka Angkatan Udara USSR yaiku 335 MiG-15s. Iku B-29 ilang 107 kendaraan, losses utama nandhang dening Corsairs lan Mustangs, kang pancene wis boten apa ana, utamané terakhir.
          1. malaikat pejuang
            malaikat pejuang 14 Oktober 2019 09:49
            0
            tesser.
            Kekalahan tempur MiG-15 kita, MiG-15bis ana hubungane karo kerugian F-86 Saber minangka 1 nganti 3. Kanggo Angkatan Udara Soviet. Lan yen kita count kabeh amer losses liyane, bakal 1 kanggo 5/6.
            1. tesser
              tesser 14 Oktober 2019 12:33
              0
              Kerugian pejuang ing kabeh pihak diwenehi ing ngisor iki. Aku ora siap kanggo ngrembug kasunyatan sampeyan, ngendi Amerika ilang mobil luwih saka padha diprodhuksi.
              1. malaikat pejuang
                malaikat pejuang 14 Oktober 2019 13:16
                0
                tesser
                Inggih, mesthi, sing bakal mangu!
                Yen Amerzy lan "pengagume" nemokake informasi sing ora disenengi, uga, utawa ora cocog karo dheweke amarga bertentangan karo teori "Departemen Negara" resmi, mula dheweke mesthi ujar manawa iki ora kedadeyan!
                Amarga ora bisa!
                Dipercaya mung amarga dheweke "luar biasa".
                "Highley-kaya" ... Lan waved tabung test!
                1. tesser
                  tesser 14 Oktober 2019 19:40
                  -1
                  Quote: malaikat pembasmi
                  Dipercaya mung amarga dheweke "luar biasa".

                  Iki malaekat nulis kanggo kula "Aku ora bakal maca bukti sampeyan" fighter.

                  Angka mundhut diwenehi ing ngisor iki. 1,5 ewu ilang Sabers ora diwenehi malah dening upholders ing Glavpurov, minangka adoh aku ngerti.
                  1. malaikat pejuang
                    malaikat pejuang 15 Oktober 2019 09:25
                    0
                    tesser.
                    Mesthi, carane kowe ngerti GlavPolitDupravlenie?
                    Sampeyan luwih cedhak lan luwih cedhak karo "departemen negara", ta?!
                    Lan "spesialis ing sejarah militer" saka Yayasan Soros!
                    Pracayaa saben tembung sing diucapake!
      2. Zliy_mod
        Zliy_mod 12 Oktober 2019 13:15
        +4
        Perlu ditambahake yen komandan divisi aces, sing nurunake angkatan udara menyang lemah ing ngisor plinth, yaiku Pahlawan Uni Soviet Ivan Kozhedub!
        1. tesser
          tesser 12 Oktober 2019 14:23
          -4
          Kutipan saka Zliy_mod
          komandan divisi aces, sing sudo angkatan udara menyang lemah ing plinth

          64 IAK ora nglebokake sapa-sapa, mung nambahi bayaran Amerika kanggo supremasi udara. Masalah utama yaiku panyebaran MZA, digabungake karo prilaku ala Amerika nggunakake keamanan informasi kanthi cara nyerang. Mustang, Corsair, Shootingstar, Thunderjet, Panther, total 1630 mobil (diakoni). Ing IS kaping 45, dhukungan langsung minangka ide sing apik, ing tanggal 52 ora ana maneh.
          1. Zliy_mod
            Zliy_mod 12 Oktober 2019 19:03
            +3
            Ayo kula ora setuju karo sampeyan:
            Ing Korea, ing ngendi dheweke mrentah Divisi Udara kaping 324, divisi udara paling sukses ing Perang Korea, sing numpes 216 pesawat Amerika, mung kelangan 27 pesawat lan 9 pilot.

            48 pengebom abot ing tutupe kira-kira 80 pejuang ing jam 8 esuk muncul ing zona aksi RTS Soviet.

            Ing perang kondhang iki, sing ora luwih saka setengah jam, Amerika kelangan 10 "Flying Super Fortresses" lan pejuang 4. Diduga, 3 B-29 lan F-86 liyane ditembak mudhun. Divisi Kozhedub ora duwe kerugian sing ora bisa dipulihake - loro "kelip-kelip" sing rusak banjur didandani lan bali menyang layanan.

            Umume amarga perang iki, Amerika nilar strategi perang udara ... lan IS pancen ora ana hubungane.
            1. tesser
              tesser 12 Oktober 2019 19:46
              -1
              Kutipan saka Zliy_mod
              Ing Korea, ing ngendi dheweke mrentah Divisi Udara kaping 324, divisi udara paling sukses ing Perang Korea, sing numpes 216 pesawat Amerika, mung kelangan 27 pesawat lan 9 pilot.

              Pisanan, sampeyan kudu mbedakake antarane kerugian lan klaim.
              Kutipan saka Zliy_mod
              Umume amarga perang iki, Amerika nilar strategi perang udara ...

              Kapindho, "strategi perang udara" ing wektu kasebut kalebu serangan awan dening kelompok cilik pesawat kanthi tutup tempur sing lemah. Ing tartamtu, nalika padha nulis bab 200 pejuang ing langit ing Black Thursday, padha biasane lali ngomong sing padha nutupi 8 kelompok 10-20 tukang ngebom.

              Jujur, aku ora bakal kaget yen Amerika nglirwakake taktik sing apik banget. Aku bakal kaget yen Vandenberg ora digulung dadi beton ing landasan pacu kanthi jeneng sing padha karo manual kasebut.
              1. Zliy_mod
                Zliy_mod 12 Oktober 2019 20:42
                +3
                Aku ora ngerti apa sing sampeyan maksud karo losses lan aplikasi, Aku khusus nuding metu kanggo sampeyan perang tartamtu karo nomer tartamtu saka pengebom lan pejuang tutup Amérika, kasunyatan sing sawise iku padha ngganti taktik sorties ing Perang Korea, iku uga tegese penolakan pamboman massive saka pusat industri USSR, wiwit tukang ngebom, malah karo tutup fighter pindho, wis ora kasempatan.
                48 "berang-berang" karo 80 pejuang, apa 200 sampeyan ngomong babagan?
                1. tesser
                  tesser 12 Oktober 2019 21:07
                  -1
                  Kutipan saka Zliy_mod
                  Aku ora ngerti apa tegese kerugian lan aplikasi,

                  Kutipan saka Zliy_mod
                  Koefisien kamenangan tim Kozhedubov nglawan Amerika yaiku 9,7

                  Iki aku duwe. Rasio mundhut kanggo pratelan kanggo menang, ora kanggo menang. Iki macem-macem.
                  Kutipan saka Zliy_mod
                  Kasunyatan bilih sawise dheweke ngganti taktik sorties ing Perang Korea uga tegese penolakan bom gedhe ing pusat industri USSR,

                  Ora ana bom strategis ing tanggal 51. Ana nggunakake piston lungse nglawan target taktis, utamane lapangan udara.
                  Kutipan saka Zliy_mod
                  wiwit tukang ngebom, malah karo tutup fighter pindho, wis ora kasempatan .

                  Ing Korea, dheweke ora duwe tutup ganda. Dheweke nemoni kahanan ing ngendi mungsuh duwe kaunggulan angka ing MiG-15 / F-86. Kajaba iku, B-29 (malah B-50) kanggo taun 51 kaya TB-3 kanggo taun 41. Mesin nyata yaiku B-47 lan Canberra.
                  1. Zliy_mod
                    Zliy_mod 12 Oktober 2019 23:29
                    +3
                    Aku pitutur marang kowe bab Thomas, lan sampeyan ngomong bab Yerema. Sawise maneh aku mbaleni kamenangan PO-BE-DY, lan dudu aplikasi kanggo kamenangan, utawa sampeyan ora Rusia? Ing USSR, mung kamenangan sing dikonfirmasi sing dicathet, ora kaya Yankees, mula skor nyata ace kita luwih gedhe. Sampeyan kabeh nyoba nransfer kamenangan Angkatan Udhara kita menyang tingkat taktis, ora nggatekake utawa kanthi sengaja nyuda kekalahan Angkatan Udara AS kanthi ora sengaja, ora ana pejuang sing cukup, sanajan kabeh pancen sabalikna. Sawise Black Thursday, kita kudu mbayar pajeg kanggo Amerika, padha cepet reorganisasi, diganti printah, nyepetake commissioning saka supersaber, nanging sing paling Jahwéh, sing paling penting yaiku penolakan saka serangan udara strategis, khusus marang USSR. Kanggo mundhut saka Black Thursday dadi ora biso ditompo, sing piston lan jet bomber pesawat, sawise iku, pindhah menyang arah taktis. Amerika wis suwe ngremehake jumlah kerugian ing Korea, ing 10, 8, 6, lsp. terakhir mung 2 kali...
                    1. tesser
                      tesser 12 Oktober 2019 23:50
                      -2
                      Kutipan saka Zliy_mod
                      Ing USSR, mung kamenangan sing dikonfirmasi sing dicathet,

                      Kanggo luwih tepat, buruh Direktorat Politik Utama Tentara Soviet lan Angkatan Laut USSR nyabrang 2 tembung pisanan saka ekspresi "aplikasi kanggo kamenangan". Ora perlu dimangerteni manawa ana wong suci, utamane mitra, nanging kasunyatan iki isih kudu dingerteni.
                      Kutipan saka Zliy_mod
                      tanpa nggatekake utawa kanthi sengaja mbatalake, kekalahan Angkatan Udara AS sing ora bisa dipungkiri

                      Kekalahan Angkatan Udara AS sing ora diragukan yaiku kasunyatane, nalika dheweke ngidoni kabeh WWII babagan tugas taktis, ngrampungake miturut prinsip residual, dheweke terus ngidoni nganti Vietnam, kalebu. Nanging iki pertunjukan intra-Amerika.
                      Kutipan saka Zliy_mod
                      ana ora cukup pejuang, sanajan kabeh ana persis ngelawan

                      Amerika pancen ora tau duwe Saber luwih akeh tinimbang MiG-15 Angkatan Udara USSR + OVA ing teater Timur Jauh. Iki minangka kahanan sing ora biasa kanggo dheweke.
                      Kutipan saka Zliy_mod
                      sing utama yaiku penolakan serangan udara strategis, utamane ing USSR

                      Ngendi sampeyan mbayangno serangan ing USSR? Amerika ngrampungake tugas-tugas taktis lan operasional ing kelompok cilik mesin sing ora bisa digunakake. Ing tartamtu, ing "Black Thursday" padha nyoba kanggo bom mung jembatan.
                      Kutipan saka Zliy_mod
                      Amerika wis suwe ngremehake jumlah kerugian ing Korea, ing 10, 8, 6, lsp. terakhir mung 2 kali...

                      Kaya sing kasengsem ing losses Amérika.

                      Sejatine sampeyan bener. a) Amerika pancen ilang Korea. b) Korea nuduhake, antarane liyane, kebangkrutan intelektual Angkatan Udara AS. Nanging kesalahane Amerika ora bisa ditandingi luwih gedhe lan luwih tahan tinimbang penyalahgunaan B-29.
                      1. Zliy_mod
                        Zliy_mod 13 Oktober 2019 01:24
                        +1
                        V.P. miring. "Pilot Soviet Nglindhungi Langit China lan Korea (1950-1951)", Krasnodar, "Soviet Kuban", 1999 - "Kamis kasebut, komando Amerika mutusake kanggo numpes nyebrang ing Yalujiang, lan Benteng Super bakal dadi. pasukan striking utama". Kanggo ngidini karusakan saka nyebrang tengen kali Yalujiang temenan, ing pet, kanggo ilang perang, lan loro-lorone ngelawan mangertos iki banget. Dadi perang udara sing bakal teka bisa mutusake asil saka Perang Korea.

                        Lan miturut sampeyan:
                        Ing tartamtu, ing "Black Thursday" padha nyoba kanggo bom mung jembatan.
                        .
                        Ing kasunyatan, mung jembatan "shverpunkt" perang sing, lan Yankees ilang perang iki. Lan ora dadi masalah, ora mung nggunakake B-29 sing ora bener, ora ngerti cara liya, ing Eropa lan Jepang, kabeh dadi apik banget, banjur ana bilai, scrapping saka kabèh strategi.
                      2. tesser
                        tesser 13 Oktober 2019 01:40
                        -1
                        Kutipan saka Zliy_mod
                        ing Eropah lan ing Jepang, sawise kabeh, kabeh dadi apik banget, lan banjur bilai, scrapping saka kabèh strategi.

                        Ing Eropah lan Jepang, wis ana bombing strategis kanggo numpes potensial industri mungsuh. Ing kasus iki, amarga gampang dideleng, tugas operasional sing sejatine yaiku ngisolasi zona pertempuran ditanggulangi. Ya, tugas operasional iki, miturut solusi kasebut, ngganti kahanan strategis ing konflik iki. Kaya, contone, jupuk jembatan Remagen. Nanging siji ngirim ora ndalang sing gropyokan ing jembatan dening saperangan rolas pesawat punika "bombardment strategis."

                        Kapitulatory "Doktrin Truman" ing prinsip ora mung ngilangi solusi, nanging uga nyetel tugas strategis. Bener, kalebu "kesalahan jangka panjang saka Amerika".
                      3. Zliy_mod
                        Zliy_mod 13 Oktober 2019 10:03
                        0
                        Pungkasan, aku setuju karo sampeyan, siji-sijine, aku bisa uga salah nalika mbandhingake tumindak penerbangan ing Eropa lan Korea, tegese Amerika ngerti sawise Korea yen kabeh wis rampung karo armadas strategi, ora ana sing mbatalake kerugian sing ora bisa ditampa kanggo Amerika. masyarakat.
                      4. tesser
                        tesser 13 Oktober 2019 10:57
                        0
                        Kutipan saka Zliy_mod
                        kabeh rampung karo armadas ahli strategi

                        Rampung karo armadas ana ing Agustus 45. Cara B-36 saka Angkatan Darat 8 ora bisa digunakake.
                        Kutipan saka Zliy_mod
                        mundhut ora biso ditompo kanggo masyarakat Amérika

                        Iku bakal wicaksana kanggo tau sebutno "kapitunan ora biso ditompo kanggo masyarakat Amérika." Yen sampeyan ora ngerti, aku ngandhani yen kerugian warga Amerika sajrone "perang nglawan teror" sing ora ana gunane kira-kira udakara 15 ewu wong, sing luwih akeh tinimbang ngira-ngira kerugian saka panganan ing ROI lan kira-kira cocog. kanggo mundhut saka OKSVA. Iki, mesthi, aku ora nyebutake kapitunane wong pribumi.
                        Ora ana wong humanis Amerika sing kentut.

                        Awak saben B-36 sing dibangun ana 3 wong.
                      5. Alexey R.A.
                        Alexey R.A. 14 Oktober 2019 14:43
                        +1
                        Kutipan saka Zliy_mod
                        Maksudku, sawise Korea, Amerika ngerti yen kabeh rampung karo armadas ahli strategi, ora ana sing mbatalake kerugian sing ora bisa ditampa kanggo masyarakat Amerika.

                        Masalahe yaiku armada para ahli strategi ora ana sing nggunakake ing Korea. Cukup mbandhingake jumlah klompok B-29 ing siji sortie ing Korea lan enem taun sadurunge ing Jepang. Kanggo Tokyo sing padha, LeMay nggawa 344 B-29.
                        Lan kaping pindho, aja ngetungake pasukan pertahanan udara kita. Ing mangsa panas taun 1950, ana skandal ageng ing latihan gabungan Angkatan Udara lan Pertahanan Udara, nalika Distrik Pertahanan Udara Moskow sing paling apik lan paling dilengkapi ing negara kasebut bisa nglilani kabeh divisi udara ngliwati kanthi impunity (ing kondhang 45 tbad, kang ing wektu sing wis dipindhah saka V-25 lan Pe-8 kanggo Tu -papat).
                        Kekurangan utama ing tumindak sisih sing nggambarake yaiku impunitas ngliwati pasukan utama penerbangan saka pihak penyerang (45 tbad) liwat wilayah pertahanan udara Moskow menyang target sing ana ing jero negara.
                        Senadyan kasunyatan manawa penerbangan pasukan utama lan kelompok tambahan saka pesawat sing nyerang wis dideteksi kanthi pas wektune dening layanan pertahanan udara negara, komando wilayah pertahanan udara Moskow salah ngevaluasi kahanan udara lan ora nganggep pentinge. laporan kiriman pertahanan udara babagan giliran pasukan utama ing sisih kidul. Pesawat siji sing mabur ing rute tartamtu kanthi jarak 400 km saka rute penerbangan nyata pasukan utama dianggep salah lan bias dianggep dening komando Wilayah Pertahanan Udara Moskow minangka target utama, lan ngunggahake pitung resimen tempur kanggo ngusir. iku.
                        Komando lan Staf Umum Angkatan Udara ing negara kasebut ora mung mbenerake kesalahan utama wilayah Moskow iki, nanging uga nambah, amarga kanthi prentah saka kepala pasukan Angkatan Udara negara kasebut, kabeh stasiun radio ing arah kulon wilayah pertahanan udara Moskow dipateni nalika mabur pasukan utama saka sisih nyerang, minangka asil kenapa pasukan utama iki nembus tanpa hukuman liwat wilayah pertahanan udara Moskow menyang target sing ana ing ambane negara, wis rampung tugas.

                        © "PUTUSAN ASILE LATIHAN PENERBANGAN BILATERAL TENTERA UDARA SOVIET LAN TENTERA UDARA NEGARA" No 00171 16 Agustus 1950
          2. malaikat pejuang
            malaikat pejuang 14 Oktober 2019 09:54
            -1
            tesser.
            Inggih, yen skor mundhut pertempuran 1 kanggo 3 utawa 1 kanggo 5, ing sih saka Angkatan Udhara Soviet, iki "gaji rada tambah kanggo Amerika", banjur kanggo neraka karo sampeyan. Ayo dadi! Kanthi sampeyan, Amerophiles, mesthi kaya mangkene: yen kalah, mula bisa ditampilake kanthi cara sing ora cukup "celana nyuwek", nanging nganti sawetara "kamenangan". Ing goroh iki, "bangsa sing dipilih" nyoba urip.
        2. nycomedes
          nycomedes 12 Oktober 2019 20:12
          0
          Pahlawan kaping telu, yen ana. Lan babagan "plinth", iki rada exaggerated.
          1. Zliy_mod
            Zliy_mod 12 Oktober 2019 20:43
            0
            Koefisien kamenangan kanggo tim Kozhedubov nglawan Amerika yaiku 9,7, apa ora ana ing sangisore plinth?
            1. nycomedes
              nycomedes 12 Oktober 2019 20:52
              0
              Iki minangka koefisien "kita", dene Amer meh padha. Mung koefisien "dheweke". Mekaten. Mulane, bab perang ing Korea, aku tansah ngomong: bebener iku nang endi wae ing antarane.
              1. tesser
                tesser 12 Oktober 2019 21:18
                +1
                Quote: Nycomed
                Mulane, bab perang ing Korea, aku tansah ngomong: bebener iku nang endi wae ing antarane.

                Inggih, bener, liwat wektu ana analisis ing losses dikenali PBB, USSR lan China (Tionghoa sing paling masalah). Mesthine, ora ana bedane kanthi urutan gedhene ing Mig / Saber. Lampu kilat / kabeh jinis, mesthine kanggo para pejuang.
                1. nycomedes
                  nycomedes 12 Oktober 2019 21:28
                  0
                  Mangga ngirim link yen bisa. Matur nuwun!
                  1. tesser
                    tesser 12 Oktober 2019 23:18
                    +1
                    Aku ora bisa nemokake langsung ing wangun analisis, nanging ora angel.
                    Ya, malah ing kene. Kerugian saka USSR lan OVA
                    http://www.airwar.ru/history/locwar/koreya/migs15/migs15.html
                    Kapitunane ana 335 MiG lan 120 pilot. Pejuang OVA nglawan 366 perang ... kalah 231 mobil lan 126 pilot.

                    UN rugi
                    http://www.airwar.ru/history/locwar/koreya/potun/pot_un_korea.html
                    Saber USAF

                    271 pejuang / IS; 4 pramuka

                    Alami, ing kabeh kasus, kita ndeleng kerugian lan ora ndeleng aplikasi. Kita uga Wigati sing MiGfans biasane pirembagan bab Kozhedub nalika partners, terus terang, freaked metu (sawetara wong éling krisis monstrous saka pamikiran militèr Amérika wis ora cetha banget amarga katon saka bom). Ing taun 53, nalika akeh wong enom muncul saka loro Cina lan sisih Soviet, lan Amerika pindhah menyang F-86F karo engine beda lan airframe dipunéwahi, kahanan wis beda banget.
                    https://naukatehnika.com/istrebitel-f-86-sabre-2.html
    2. Avis-bis
      Avis-bis 12 Oktober 2019 12:47
      0
      Quote: Amur
      Padha pancen ing sawetara cara titik dhuwur saka pangembangan aviation ngebom, banjur iku wektu kanggo jet bombers, nanging pesawat iki persis apa padha: simbol saka karusakan total kabeh ing bumi.
      Titik paling dhuwur yaiku IMHO B-29 "Stratofortress"

      Banjur, pangembangane yaiku B-50.
    3. albert
      albert 12 Oktober 2019 18:32
      0
      Lan aneh yen dheweke ora ana ing jajak pendapat. Mungkin amarga dheweke mesthi bakal menang.
      Quote: Amur
      Titik paling dhuwur yaiku IMHO B-29 "Stratofortress"
  4. tlahuicol
    tlahuicol 12 Oktober 2019 06:41
    +3
    Analisis sing apik, ujar babagan "popok" mung ngrusak.
    B-xnumx
  5. bionik
    bionik 12 Oktober 2019 07:17
    + 12

    Benteng Flying langsung dadi legenda amarga kemampuane bali menyang lapangan terbang sanajan rusak banget.
    Foto iki saka pengebom B-17G-35VE (nomer seri 42-97890) "Ratu Hati" (alias "Lil`Satan") saka skuadron pengebom kaping 524 saka grup pengebom kaping 379 saka Angkatan Udara Angkatan Udara AS kaping 8. dijupuk sawise bali saka gropyokan ing 25.06.1944/2/XNUMX. Sajrone budhal, cangkang anti-pesawat rusak banget ing irung pesawat. Letnan Bombardier Arthur M. Maatta langsung tiwas, navigator Letnan XNUMX Robert Evans (Robert W. Evans) tatu.

    Komandan dhawuh marang kru supaya siap-siap ninggalake pesawat, nanging Evans sing tatu parah mlumpat luwih dhisik. Kanopi pambuka katon dening penembak buntut lan mlumpat sawise navigator. Akibaté, Robert Evans lan penembak buntut Joseph Simoncini dicekel. Evans tilar donya amarga tatu ing rumah sakit Jerman. Lan tukang ngebom sing rusak tekan pangkalan lan bali menyang layanan sawise ndandani.

    Nanging, dheweke pungkasane ilang nalika serangan ing Magdeburg tanggal 28.09.1944/7/XNUMX (komandan lan navigator tiwas, XNUMX kru dicekel).
    Buntut saka Lockheed/Vega B-17G-5-VE (No. 42-39867) "Hang the Expense III" bomber saka Skuadron Bombardment kaping 351 saka Grup Bombardment kaping 100 saka USAF, rusak dening geni anti-pesawat nalika a serangan ing Frankfurt tanggal 24 Januari 1944. Aft gunner Roy Urich dibuwang ing segara dening bledosan, nanging slamet lan ditawan dening Jerman. Pesawat iki didandani lan gabung karo Grup Bomber kaping 100.
    Bomber B-17G-25-DL "Sweet Pea" (nomer seri 42-38078) saka skuadron kaping 429 saka grup pengebom kaping 2 saka tentara udhara 15 Angkatan Udara AS nampa serangan langsung saka cangkang anti-pesawat nalika serangan ing kutha Hungaria Debrecen ing 21.09.1944/XNUMX/XNUMX. Sanajan karusakan kritis, pilot Guy M. Miller bisa tekan lapangan udara Amendola ing Italia. operator radio Anthony Ferrara lan gunner James F. Maguire padha tatu, gunner Elmer H. Buss matèni langsung, lan gunner buritan James E. Totty tilar donya amarga tatu nalika bali menyang pangkalan. Sing nggumunake, pesawat kasebut didandani lan dilebokake maneh.
    1. Ural-4320
      Ural-4320 12 Oktober 2019 08:41
      +2
      Lan bubar, B-17 kuwi bisa dirusak karo wong ing pertunjukan udara. Ora ana rincian sing nyebabake bencana iki?
      1. Avis-bis
        Avis-bis 12 Oktober 2019 12:44
        0
        Kutipan: Ural-4320
        Lan bubar, B-17 kuwi bisa dirusak karo wong ing pertunjukan udara.

        Apa sing dikarepake saka pesawat umur 3/4?
        Rincian - kekeselen materi lan pamer kanthi maneuver ing tingkat sing kurang.
        1. Ural-4320
          Ural-4320 12 Oktober 2019 14:22
          0
          Aku temen maujud sing turis padha Rolling. Katon kaya ora nganti feints. Iki minangka adegan Angkatan Udara Peringatan saka Perang Dunia II sing dimainake. Kayane ana artikel babagan dheweke.
          1. Avis-bis
            Avis-bis 13 Oktober 2019 07:59
            0
            Kutipan: Ural-4320
            Aku temen maujud sing turis padha Rolling. Katon kaya ora nganti feints.

            Mung, karo "turis" sing paling kerep pamer. Nanging ora mung kuwi. Ing pertunjukan udhara apa wae, pesawat mabur ing papan sing dhuwur supaya para penonton bisa ndeleng. Lan iki penerbangan ing hawa turbulen lan maneuvering. Kekeselen logam akumulasi lan kadhangkala angin sing kuwat cukup kanggo "ngrusak mburi unta." Iki minangka salah sawijining An-10 tiwas sajrone pendekatan pendaratan normal.
          2. Alexey R.A.
            Alexey R.A. 14 Oktober 2019 14:52
            0
            Kutipan: Ural-4320
            Aku temen maujud sing turis padha Rolling. Katon kaya ora nganti feints.

            Pfff ... ing 2012, amarga show-offs lan feints ing ngarepe turis, padha ngatur ora mung supaya pesawat, nanging kapal pesiar ageng menyang irrevocable.
            1. Ural-4320
              Ural-4320 14 Oktober 2019 21:33
              0
              Costa Concordia? Ya, monumen kanggo kabodhoan manungsa. :-(
            2. Avis-bis
              Avis-bis 15 Oktober 2019 02:46
              0
              Kutipan: Alexey R.A.
              Kutipan: Ural-4320
              Aku temen maujud sing turis padha Rolling. Katon kaya ora nganti feints.

              Pfff ... ing 2012, amarga show-offs lan feints ing ngarepe turis, padha ngatur ora mung supaya pesawat, nanging kapal pesiar ageng menyang irrevocable.

              ... lan ing taun 1988 - kanggo nyelehake A-320 anyar "ing ngarepe atusan penonton sing kaget." Iku mujijat sing mung 6 wong mati, lan ora kabeh sing ing kapal.
              1. Ural-4320
                Ural-4320 15 Oktober 2019 12:52
                0
                Ing MAKS iki, MS-21 kita mabur kanthi cara sing, ndeleng saka lemah, testikel dipencet nganti kuping.
                Nuduhake kemampuan teknologi mbutuhake wektu sing mbebayani.
                1. Avis-bis
                  Avis-bis 15 Oktober 2019 13:32
                  0
                  Kutipan: Ural-4320
                  Ing MAKS iki, MS-21 kita mabur kanthi cara sing, ndeleng saka lemah, testikel dipencet nganti kuping.

                  Aku ora weruh apa-apa, Aku ora bisa ngomong carane mbebayani iku.
                  Nuduhake kemampuan teknologi mbutuhake wektu sing mbebayani.

                  Ora Ana
                  Lan kacilakan B-17 ora ana hubungane karo "demonstrasi kapabilitas."
                  1. Ural-4320
                    Ural-4320 15 Oktober 2019 15:33
                    0
                    Aku nulis babagan A-320. Lan aku setuju karo sampeyan karo B-17: padha matèni wong lan rarity metu saka biru.
                    MS-21 ninggalake landasan pacu karo lilin munggah, gulungan padha kaya sing medeni. Ing wektu sing padha, ora ana gemuruh mesin ing pesawat, pesawat sing sepi banget.
                    1. Avis-bis
                      Avis-bis 15 Oktober 2019 16:15
                      0
                      Ing tanggal 320, dheweke uga mateni wong saka awal. Ing wiwitan, ora ana sing ekstrem. Nanging kapten nindakake sing paling apik lan nyopir pesawat menyang kahanan sing ora ana pengarep-arep.
                      "Lilin" lan "bank elek" uga konsep subyektif. Igor Egorov (juara donya ing aerobatics) wrote sing ing wong inexperienced mripat meh ora bisa mbedakake muter saka 60 ° saka 90 °. Lan 60 ° bisa glethakaken dening sembarang Airbus.
                      1. Ural-4320
                        Ural-4320 15 Oktober 2019 18:13
                        0
                        Dadi aku mabur Tu-154 menyang St. Ana langit ing jendhela, banjur dumadakan katon bumi siji. Aku clung to armrests ing kaget, Aku panginten aku bakal bend wong. ngguyu
                      2. Avis-bis
                        Avis-bis 15 Oktober 2019 18:22
                        0
                        Kutipan: Ural-4320
                        Dadi aku mabur Tu-154 menyang St. Ana langit ing jendhela, banjur dumadakan katon bumi siji. Aku clung to armrests ing kaget, Aku panginten aku bakal bend wong. ngguyu

                        ... lan iki senadyan kasunyatan sing ing operasi saben dinten pesawat sipil arang lay nggulung luwih saka 30 ° -35 °. Nanging kanggo penumpang biasa, bisa uga katon kaya pesawat "ing piso."
                      3. Ural-4320
                        Ural-4320 15 Oktober 2019 18:23
                        0
                        Lan iya dadi. Nalika padha ngomong, "ngamuk ing celonone." ngguyu
    2. Zliy_mod
      Zliy_mod 12 Oktober 2019 13:26
      +3
      Piye wae aku mirsani program babagan carane Amerika nglumpuk komisi ing ngiyataken pangayoman saka pesawat B-17, ngundang, kalebu. Matématikawan Hungaria, sing mbuktekaken yen perlu kanggo ngiyataken unsur struktural sing utuh. Ana sing rusak, nanging pesawat mabur karo wong-wong mau lan ndharat, nalika nggambar analogi karo lumba-lumba, sing dianggep kanca wong lan kadang nyimpen, nanging ora ana kang ngerti carane akeh wong klelep amarga mundhut saka kekuatan ing "game" karo. dolphin, kang ora "dimainake cukup" lan ora nglilani wong lunga.
    3. svp67
      svp67 12 Oktober 2019 15:56
      +4
      B-17 mesthi pesawat sing kuwat, nanging Amerika ngakoni manawa B-24 luwih kuwat ...





    4. Ryaruav
      Ryaruav 12 Oktober 2019 16:32
      0
      Matur nuwun kanggo gambar sing apik lan katrangan sing rinci.
  6. monster_lemak
    monster_lemak 12 Oktober 2019 08:08
    +5
    Endi B-29? recourse
    1. svp67
      svp67 12 Oktober 2019 18:42
      +1
      Kutipan saka Monster_Fat
      Endi B-29?

      Dheweke mabur menyang Samudra Pasifik kanthi bisnis dhewe, mula dheweke ora ngerti dheweke ...
    2. Pavel57
      Pavel57 13 Oktober 2019 20:08
      0
      Ing artikel kasebut, mung Teater Tindakan Eropa, amarga B-29 ora mlebu?
  7. Angin bebas
    Angin bebas 12 Oktober 2019 08:24
    0
    Ana sawetara kebingungan karo mesin Jerman ing meja. Pesawat iku ayu.
  8. Narak-zempo
    Narak-zempo 12 Oktober 2019 08:26
    +4
    proyek saka Breguet

    Isih, "Breguet" (kanthi jeneng pangadeg perusahaan, Louis Charles Breguet). Fitur pronunciation Prancis - "-te" ing pungkasan ora bisa diwaca.
    1. Avis-bis
      Avis-bis 12 Oktober 2019 09:31
      0
      Kutipan saka Narak-zempo
      Fitur pronunciation Prancis - "-te" ing pungkasan ora bisa diwaca.

      subyek mung digambar, mows mudhun kaya aristokrat abad XIX sing saged watch kanthong. Ing wektu iku, tenan, padha ngandika "Breguet":
      "... Lan ing kana dheweke mlaku ing papan sing mbukak,
      Nganti breguet ngantuk
      Nedha awan ora bakal muni kanggo dheweke."
      © "Eugene Onegin".

      Inggih, ing basa Prancis, ora mung "e" lan "t" ora diwaca ing pungkasan tembung. :)
    2. Balai Kota
      Balai Kota 12 Oktober 2019 09:59
      +2
      Kutipan saka Narak-zempo
      proyek saka Breguet

      Isih, "Breguet" (kanthi jeneng pangadeg perusahaan, Louis Charles Breguet). Fitur pronunciation Prancis - "-te" ing pungkasan ora bisa diwaca.

      "-te" iku persis kaya sing diwaca, ora diwaca yen Konsonan minangka huruf pungkasan ing tembung, yen huruf pungkasan minangka Vokal, banjur Konsonan sadurunge diwaca.
    3. Ryaruav
      Ryaruav 12 Oktober 2019 16:36
      0
      mula kabeh jeneng kudu ditulis (coba) nganggo basa negara asal utawa nganggo ejaan Inggris kanggo Jepang lan negara Asia liyane.
  9. Avis-bis
    Avis-bis 12 Oktober 2019 09:08
    -3
    Opus sing lucu.
    "gagal" dirilis kanthi jumlah luwih saka 1000 unit

    Yak-40 rampung skizofrenia uga diprodhuksi "ing jumlah luwih saka 1000 Unit" supaya apa?

    perang, nanging nyatane pesawat iki apik banget

    Loro-lorone UT-2 lan Bü.181 perang, nanging "utamane" pesawat kasebut mentah, yaiku, ora duwe wektu kanggo dadi "luar biasa".
    "tes skuadron 177" duwe pendapat sing beda

    "Apa sing cocok kanggo Lyutrov ora cocok kanggo pilot tempur." © "Tenderness kanggo kéwan roaring". Sapienti lungguh.
    Non.177A-3 / R3 dadi operator senjata dipandu pisanan

    Iki dudu merit pesawat. Dheweke njupuk apa sing ana ing tangane.
    Sampeyan ora bisa nglarang urip kanthi apik, sanajan ing negara miskin kaya Italia. Umumé, kenapa dheweke butuh pengebom abot angel diucapake.

    Kanggo referensi, Italia mbangun kapal perang dawa sadurunge Mussolini. Iku luwih angel lan luwih larang tinimbang tukang ngebom. Bener. Cukup kekuwatan skala Mediterania.
    meh padha karo B-17 ...
    (...) peminjaman eksplisit saka bagean individu

    Panggonan ngendi iki? macem-macem сё - swiwi, wulu, sasis, tata letak senjata.






    Bisa ngomong Piaggio saka B-17 dhewe? :)

    Pe-8. USSR, 1941

    Minangka? TB-7 njupuk ing mangsa 39/40. Ing taun 1941, TB-7 nampa sebutan "Pe-8", nanging ora lair.
    Siji-sijine kekurangane yaiku lompat sing langgeng karo mesin

    Kahanan normal ing penerbangan, umume.
    nomer cilik saka pesawat ditanggepi.

    Iki dudu pesawat, nanging logistik Negara. Iku luwih rasional kanggo ngasilake pengebom garis ngarep lan Yer-2 kanthi IL-4.
    Ing asas, ora ana target kanggo Pe-8.

    Ya, III Reich ora perlu dibom. ya wis...
    Bomber ora bisa kerja ing zona garis ngarep

    Lucu. Amerika digunakake B-17 malah marang pillboxes. Dheweke ora ngerti manawa B-17 "ora bisa digunakake ing zona garis ngarep", ora ana sing takon.

    Crita kasebut diwiwiti ing taun 1939

    Ayo? Nanging B-24 ora sarujuk - iku wis dijupuk ing 1939. Yaiku, dheweke "mikir babagan iki", paling ora setaun sadurunge.
    USAF

    Lan apa "US Air Force" ing 1939?
    pesawat rada cilik

    Apa, aku wonder, iki "ukuran"? Ruang lingkup B-17 luwih cilik. Lan iki minangka parameter sing luwih penting kanggo penerbangan tinimbang dawa - miturut watesan hangar lan ora mung. Dawane fuselage B-17 rada gedhe - saka 1,5 nganti 2 meter, gumantung saka modifikasi. Miturut akeh fuselage, iku malah ridiculous kanggo mbandhingaké.
    "Lancaster" muncul saka proyek pengebom medium

    Kaya B-17, dadi apa?
    mesin cuci stabilizer

    Apa mutant iki? Ana mesin cuci keel, nanging "pencuci stabilizer" wis ana ing departemen narcologist. Stabiliser (GO) ing terminologi Rusia ora bisa duwe "pembasuh" ing prinsip.
    1. Tukang kebon
      Tukang kebon 12 Oktober 2019 10:05
      +5
      Kutipan saka Avisbis
      Kanggo referensi, Italia mbangun kapal perang dawa sadurunge Mussolini. Iku luwih angel lan luwih larang tinimbang tukang ngebom. Bener. Cukup kekuwatan skala Mediterania.

      Ora perlu mbandhingake penerbangan lan angkatan laut. Jepang minangka kekuwatan samudra, lan mung ing pungkasan perang, dheweke bisa mbangun bom jarak jauh 4 mesin normal kanthi jumlah 4 salinan. Sanajan kerja ing bom abot jarak jauh wis ditindakake ing Jepang wiwit taun 20-an pungkasan abad.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Komentar wis dibusak.
    2. parabelum
      parabelum 12 Oktober 2019 10:29
      +3
      Yak-40 rampung skizofrenia uga diprodhuksi "ing jumlah luwih saka 1000 Unit" supaya apa?
      apa persis "schizophrenia" saka YAK40?
      1. Avis-bis
        Avis-bis 12 Oktober 2019 11:00
        -1
        Kutipan saka: Parabellum
        apa persis "schizophrenia" saka YAK40?

        Ing istilah konsumen. Ing njaba USSR, dheweke bakal mati ing satus pesawat pisanan. Ora nganti taun 1980-an wiwit katon kaya pesawat komersial. Banjur, pembangkit listrik ora tau diganti dheweke, "sing ala kanggo neraka."
        Senadyan iki, Yak-40 iku salah siji saka favorit; nanging iki 101% subyektifitas, sing aku ora bakal pindhah menyang. Miturut kompleks faktor, Yak-40 minangka kegagalan saka Biro Desain Yakovlev.
        1. Bad_gr
          Bad_gr 12 Oktober 2019 22:20
          0
          Miturut cara, miturut Yak-40
          Ing jaman Soviet, ana kasus nalika Yak-40 mabur menyang bandara Volgograd (Gumrak) kanthi plug ing mesin. Aku ora ngerti yen kru ngeweruhi sing njupuk mati lan miber ing loro mesin, lan ora ing telung, nanging kedadean njupuk Panggonan (pegawe saka bandara iki marang kula iki). Awake wong Georgia.
          1. Avis-bis
            Avis-bis 13 Oktober 2019 08:07
            0
            Kutipan saka: Bad_gr
            Miturut cara, miturut Yak-40
            Ing jaman Soviet, ana kasus nalika Yak-40 mabur menyang bandara Volgograd (Gumrak) kanthi plug ing mesin. Aku ora ngerti yen kru ngeweruhi sing njupuk mati lan miber ing loro mesin, lan ora ing telung, nanging kedadean njupuk Panggonan (pegawe saka bandara iki marang kula iki). Awake wong Georgia.

            Kasus iki ora diisolasi. Lan Yak-42 mabur kaya ngono, lan Tu-154. Ya, kabeh iki minangka pesawat kanthi ruang udara ing ndhuwur fuselage, teknisi kesed kanggo ndeleng saluran kasebut. Nanging conto-conto kasebut ora mbuktekake apa-apa. Plug mung ngadeg luwih utawa kurang ing hilir lan ora utamané ngganggu liwat udhara.
            1. Bad_gr
              Bad_gr 13 Oktober 2019 12:34
              0
              Kutipan saka Avisbis
              Plug mung ngadeg luwih utawa kurang ing hilir lan ora utamané ngganggu liwat udhara.

              Apa sampeyan ngomong babagan plug iki?
              1. Avis-bis
                Avis-bis 13 Oktober 2019 14:49
                0
                Kutipan saka: Bad_gr
                Kutipan saka Avisbis
                Plug mung ngadeg luwih utawa kurang ing hilir lan ora utamané ngganggu liwat udhara.

                Apa sampeyan ngomong babagan plug iki?

                Lan babagan iki uga. Lan apa?
                1. Bad_gr
                  Bad_gr 13 Oktober 2019 18:57
                  0
                  Kutipan saka Avisbis
                  Kutipan saka: Bad_gr
                  Kutipan saka Avisbis
                  Plug mung ngadeg luwih utawa kurang ing hilir lan ora utamané ngganggu liwat udhara.

                  Apa sampeyan ngomong babagan plug iki?

                  Lan babagan iki uga. Lan apa?

                  Lan carane engine bisa karo bab iki?
                  1. Avis-bis
                    Avis-bis 13 Oktober 2019 19:26
                    0
                    Kutipan saka: Bad_gr
                    Kutipan saka Avisbis
                    Kutipan saka: Bad_gr
                    Kutipan saka Avisbis
                    Plug mung ngadeg luwih utawa kurang ing hilir lan ora utamané ngganggu liwat udhara.

                    Apa sampeyan ngomong babagan plug iki?

                    Lan babagan iki uga. Lan apa?

                    Lan carane engine bisa karo bab iki?

                    Pitakonan kontra - "Lan kepiye sampeyan, tanpa maca interlocutor, nyoba nindakake dialog?". Waca lan pitakonan bakal ilang dhewe. Utawa sampeyan pancene mikir yen kru iki mabur, ngerti yen mesin siji ora diwiwiti? Inggih, banjur aku duwe sawetara kabar sedih banget kanggo sampeyan ... Motor ora gawé tikaman cukup, kang kabeh direkam ing b / w utawa lisan marang teknisi. Dheweke munggah menyang wilayah udara lan nemokake rintisan ing kana.
                    1. Bad_gr
                      Bad_gr 13 Oktober 2019 20:13
                      0
                      Kutipan saka Avisbis
                      Pitakonan kontra - "Lan kepiye sampeyan, tanpa maca interlocutor, nyoba nindakake dialog?". Waca lan pitakonan bakal ilang dhewe.

                      Inggih, aku maca: "Plug mung ngadeg luwih utawa kurang hilir lan ora utamané ngganggu dalan saka udhara." Aku ndeleng foto - lan pitakonan ora ilang dhewe. Plug tightly nutup saluran udara engine. Kepiye carane dheweke bisa ngetutake arus?
                      1. Avis-bis
                        Avis-bis 14 Oktober 2019 03:35
                        +3
                        Kutipan saka: Bad_gr
                        Kutipan saka Avisbis
                        Pitakonan kontra - "Lan kepiye sampeyan, tanpa maca interlocutor, nyoba nindakake dialog?". Waca lan pitakonan bakal ilang dhewe.

                        Inggih, aku maca: "Plug mung ngadeg luwih utawa kurang hilir lan ora utamané ngganggu dalan saka udhara." Aku ndeleng foto - lan pitakonan ora ilang dhewe. Plug tightly nutup saluran udara engine. Kepiye carane dheweke bisa ngetutake arus?

                        Lan iki carane bisa. Anehe, nanging saka wektu kanggo wektu, colokan hard twist ngubengi penghubung lan tiba ing saluran - padha cukup gampang crumpled watara sudhut, amarga padha cukup familiarly dropped saka dhuwur beda sak operasi - contone, Tu-154 plug. disimpen ing kompartemen kanthi dhuwur kira-kira rong meter lan ora ana sing nurunake kanthi ati-ati ing gagang. Ing colokan saka engine medium Tu-154 padha utamané guilty iki - iku oval lan, yen plug kuwi muter watara penghubung dawa, iku dijamin kanggo nglelebke menyang saluran intake online.

                        Ditarik saperangan iki dhewe.
                        Kanthi intake udara bunder, kemungkinan iki kurang, nanging kasus uga dikenal. Yak-40 sing sampeyan sebutake minangka conto iki. Ing departemen Volga kita Yak-42 sapisan rampung carane akeh penerbangan ing dina. Ing dasar b / m, aku nyathet ing b / w "lack of traksi karo mesin medium." Teknisi wis ngalami iki, utawa tumindak miturut prinsip "yen mobil ora diwiwiti, priksa manawa ana bensin" lan langsung munggah menyang saluran intake lan nemokake plug ing kana. .Lan plug, "nyenyet nutup intake" mung ora bakal ngidini engine kanggo miwiti - ora bakal cukup oksigen, wiwitan bakal mandheg ing 30 detik nalika bahan bakar diwenehake - iku ora ignite. Kanggo operasi stabil saka mesin turbin gas, jumlah tartamtu (lan owahan) saka udhara kudu mlebu. Mulane, "ana plug luwih utawa kurang hilir", ngurangi jumlah online dijupuk, nanging ora dadi luwih sing engine ora bisa. Lan kanthi mesin sing ora bisa digunakake, ora ana kru siji sing bakal mabur.
                        Ana uga colokan kain alus, nanging arang banget mlebu ing intake - biasane mung nyumerepi tandha babagan "ing layanan" sing isih ana. Nanging, yen ana angin gedhe utawa kurang ing ngarep, bisa gampang mbuwang plug dangling menyang saluran.



                        Kalebu alesan iki, dheweke pancene ora seneng macet asupan tengah, panguwasa katon liwat driji.
                      2. Avis-bis
                        Avis-bis 14 Oktober 2019 03:44
                        +2
                        PS / Plug iki bakal dadi langkah adoh saka malah luwih ngowahi lan Mudhun menyang saluran yen padha ora outweighed dening kelet.


                        Yen kru durung teka ing papan ing wektu iku, banjur sawise sawetara jam plug bakal paling kamungkinan wis tiba metu. Lan tanpa tongkat, dheweke bakal tiba maneh ing njero. Inggih, ing Tu-154 lan Yak-42 ora ana tongkat - kanggo nginstal / mbusak plug, sampeyan kudu menek menyang mburi fuselage.
                      3. Bad_gr
                        Bad_gr 14 Oktober 2019 09:42
                        0
                        Wis cetha. Matur nuwun kanggo info.
                      4. Avis-bis
                        Avis-bis 14 Oktober 2019 09:56
                        0
                        Ora kanggo apa-apa...
    3. malaikat pejuang
      malaikat pejuang 14 Oktober 2019 10:04
      0
      "... Yak-40 rampung skizofrenia uga diprodhuksi" kanthi jumlah luwih saka 1000 unit "dadi apa?"

      Yak-40 kok ora nyenengake sampeyan? Pesawat cukup normal. Vaughn isih mabur ing papan liya.
  10. undecim
    undecim 12 Oktober 2019 09:09
    +6
    Yen artikel kasebut gegayutan karo pengebom abot ing Perang Donya II, mula kenapa ora B-29? Ing teater Pasifik, dheweke dadi "protagonis" wiwit Juni 1944 lan bisa nyelehake 147 ton bom ing Jepang.

    Utawa mung téater Eropah dianggep?
    1. Avis-bis
      Avis-bis 12 Oktober 2019 09:27
      0
      Nanging gambar kasebut dudu WWII. :)
      1. undecim
        undecim 12 Oktober 2019 09:49
        +2
        Ya, aku mung seneng gambar. Iki tom-tom.
        1. Avis-bis
          Avis-bis 12 Oktober 2019 09:55
          -1
          Kutipan saka Undecim
          Ya, aku mung seneng gambar. Iki tom-tom.

          Aaaa... :)
          1. undecim
            undecim 12 Oktober 2019 11:18
            +4

            B-29 liwat Yokohama ing Mei 1945.
            1. Avis-bis
              Avis-bis 12 Oktober 2019 11:33
              -2
              Kutipan saka Undecim

              B-29 liwat Yokohama ing Mei 1945.

              Ya aku ngerti. :)
              1. undecim
                undecim 12 Oktober 2019 11:37
                +2
                Lan apa iku? Sampeyan ngumbara ing sadawane cabang lan nempelake kabeh wong kanthi agresi lan sarkasme sing ora bisa dingerteni. Wingi liwat utawa dina iki ora diwenehi?
                1. Avis-bis
                  Avis-bis 12 Oktober 2019 11:43
                  -1
                  Lan apa iku?

                  Biasa wae...
                  Kutipan saka Undecim
                  Wingi liwat utawa dina iki ora diwenehi?

                  Mbokmenawa ora. Kepriye carane aku bisa nyambung sampeyan kaya ngono? Kayane padha rukun nganti saiki. Lan aku ora nemtokake tujuan kanggo nyinggung sampeyan saiki.
                  Lan aku cling menyang buffoon tartamtu. Lan ora tanpa alesan.
                  1. undecim
                    undecim 12 Oktober 2019 12:55
                    +2
                    Lan ora tanpa alesan.
                    Aku pancen setuju karo iki.
  11. Tukang kebon
    Tukang kebon 12 Oktober 2019 09:55
    +1
    Kutipan saka Avisbis
    Kanggo referensi, Italia mbangun kapal perang dawa sadurunge Mussolini. Iku luwih angel lan luwih larang tinimbang tukang ngebom. Bener. Cukup kekuwatan skala Mediterania.

    Lan Jepang duwe armada segara. Nanging dheweke bisa nggawe bom 4-mesin jarak adoh mung ing pungkasan perang.
  12. Tukang kebon
    Tukang kebon 12 Oktober 2019 09:59
    +2
    Ngendi Short Stirling? Sawise kabeh, pisanan Inggris 4-engine bomber. Lan akeh sing dibangun - meh 2400 potongan.
  13. iku1988
    iku1988 12 Oktober 2019 10:05
    +1
    Ngendi B-29?
    1. undecim
      undecim 12 Oktober 2019 11:28
      +4
      Ing panggonan sing padha karo Short Stirling, diprodhuksi ing jumlah 2371 salinan lan bener perang nganti Desember 1943, lan malah banjur digunakake ing macem-macem kapasitas. 14 sorties, kang 500 ton saka bom padha dropped, lan 27 pesawat ilang ing tumindak, 000 dibusak amarga karusakan.
    2. Avis-bis
      Avis-bis 12 Oktober 2019 11:35
      +2
      Kutipan saka ares1988
      Ngendi B-29?

      Bocahe durung maca "Wikipedia" ing bagean iki. :) Nanging, B-29s ora operate ing Eropah. Maksimum - papan siji kanggo testing.
      1. Falcon5555
        Falcon5555 12 Oktober 2019 14:05
        +2
        Jerman uga duwe Fw-200 Condor. Wong Jepang uga duwe apa-apa.
        Lan kepiye sampeyan bisa mbandhingake pesawat tanpa menehi karakteristik? ..
        Babagan defenselessness saka "Amerika" saka geni ing ngarep - kanggo ombone gedhe iku omong kosong.
        1. Falcon5555
          Falcon5555 12 Oktober 2019 14:09
          +1
          Ing asas, ora ana target kanggo Pe-8.
          - uga omong kosong.
        2. Avis-bis
          Avis-bis 13 Oktober 2019 08:53
          0
          Nah, Condor iku transportasi, dudu tukang ngebom. Aku luwih kepincut karo serangan Me.390 sing ora nganggo senjata ing New York.
          1. Falcon5555
            Falcon5555 13 Oktober 2019 16:10
            0
            Condor lan dibom (kadhangkala). Nggawe rustle ing Atlantik. Pramuka, lsp. Lan apa jenis razia Aku.390?
            USSR isih duwe TB-3, kanthi cara. Miturut awal perang, sethitik outdated, mesthi, nanging ing jumlah unmeasured. Nalika dikawal dening pejuang, bisa migunani.
            Apa gambar tabel kanthi karakteristik saka mburi artikel asline? Mergo, kadang ora kabeh gambarku ditampilake, xp ngerti kok.
            1. Avis-bis
              Avis-bis 13 Oktober 2019 16:40
              0
              Kutipan saka Falcon5555
              Condor lan dibom (kadhangkala). Nggawe rustle ing Atlantik. Pramuka, lsp.

              Aku ngerti. Nanging, iki minangka transporter sing diowahi. Kaya Li-2 ing versi bomber.

              Lan apa jenis razia Aku.390?

              Sialan, disegel. Ju.390, nyuwun pangapunten.
              Ju.390-V2 (RC+DA) wiwit mabur ing Oktober 1943.

              Ing Januari 1944, Ju.390-V2 mlebu ing grup pengintaian jarak jauh kaping 5 ing Mont-de-Marsan, sisih kidul Bordeaux. Pasokan bahan bakar ngidini dheweke tetep ing udhara nganti 32 jam.

              Sawise sawetara penerbangan jarak cendhak, pesawat saka Mont-de-Marsan tekan titik 20 km saka pesisir AS ing sisih lor New York lan kasil bali menyang pangkalan.

              http://www.airwar.ru/enc/bww2/ju390.html

              Apa gambar tabel kanthi karakteristik saka mburi artikel asline?

              Ya, wiwitane.
              1. Falcon5555
                Falcon5555 14 Oktober 2019 11:34
                0
                Banjur aku salah, ujar manawa "ora menehi ciri."
                Ju.390 menarik.
  14. Avis-bis
    Avis-bis 12 Oktober 2019 11:58
    0
    Kutipan: Balai Kota
    Kutipan saka Narak-zempo
    proyek saka Breguet

    Isih, "Breguet" (kanthi jeneng pangadeg perusahaan, Louis Charles Breguet). Fitur pronunciation Prancis - "-te" ing pungkasan ora bisa diwaca.

    "-te" iku persis kaya sing diwaca, ora diwaca yen Konsonan minangka huruf pungkasan ing tembung, yen huruf pungkasan minangka Vokal, banjur Konsonan sadurunge diwaca.

    "Renault" saiki kaget banget. :) Akeh huruf, "ditutupi" dening wong liya, sing isih ora bisa diwaca. Breguet minangka salah sawijining. Aku ora ngerti yen iki pengecualian utawa aturan. Nanging - "Breguet", ora ana pilihan.
    1. Balai Kota
      Balai Kota 12 Oktober 2019 12:18
      +1
      Apa sampeyan angel ngerti apa sing ditulis?
      1. Avis-bis
        Avis-bis 12 Oktober 2019 12:41
        0
        Kutipan: Balai Kota
        Apa sampeyan angel ngerti apa sing ditulis?

        Ora. kosok baline.
        1. Balai Kota
          Balai Kota 12 Oktober 2019 12:47
          +1
          Tangi, Breguet, ing tembung iki, sampeyan bisa ndeleng "te" ing pungkasan
          1. Avis-bis
            Avis-bis 12 Oktober 2019 12:51
            +1
            Kutipan: Balai Kota
            Tangi, Breguet, ing tembung iki, sampeyan bisa ndeleng "te" ing pungkasan

            Sober munggah. Aku ora nulis tembung babagan "-te ing pungkasan". Nanging "Breguet" diwaca minangka "Breguet" lan aturan "siji huruf sing ditutupi dening liyane ora bisa diwaca" ora tansah bisa; manggon karo.
            1. Balai Kota
              Balai Kota 12 Oktober 2019 13:01
              +3
              Kutipan saka Avisbis
              Nanging "Breguet" diwaca minangka "Breguet"

              Sapa sing mbantah liya?
              Kutipan saka Avisbis
              aturan "siji huruf ditutupi dening liyane ora bisa diwaca"

              Sampeyan kuwat ing grammar Prancis kaya ing fisika kuantum. Mbok menawa diagnosa kancane Undicham luwih akurat)
              1. 3x3z simpen
                3x3z simpen 12 Oktober 2019 14:49
                +2
                Mung "undecim", sing Latin.
                1. Balai Kota
                  Balai Kota 12 Oktober 2019 15:04
                  +2
                  Saka pakulinan, aku maca ing versi Italia)
                  1. 3x3z simpen
                    3x3z simpen 12 Oktober 2019 15:09
                    +2
                    Mekaten ingkang kula mangertosi, kula nyuwun koreksi. hi
                2. Balai Kota
                  Balai Kota 12 Oktober 2019 15:09
                  +3
                  Ing basa Latin, misale jek uga diwaca liwat H
                  1. 3x3z simpen
                    3x3z simpen 12 Oktober 2019 15:15
                    +2
                    Aku ora bakal ngomong manawa, aku luwih seneng maca cara pemilik julukan posisi dhewe.
                    1. Avis-bis
                      Avis-bis 13 Oktober 2019 10:07
                      0
                      Kutipan saka: 3x3zsave
                      Aku ora bakal ngomong manawa, aku luwih seneng maca cara pemilik julukan posisi dhewe.

                      "Vani, ndeleng, vici." Lan "citius, altius, fortius". Lan ora "Cicerone", kaya ing basa Italia modern, nanging "Cicero". Aja ngrungokake bale kutha. Bocah lanang ora mbedakake Georgia saka Georgia.
                      1. Balai Kota
                        Balai Kota 13 Oktober 2019 20:55
                        +1
                        Kawruh sampeyan ing basa Latin padha karo ing basa Prancis)
                      2. Avis-bis
                        Avis-bis 14 Oktober 2019 08:44
                        -1
                        Kutipan: Balai Kota
                        Kawruh sampeyan ing basa Latin padha karo ing basa Prancis)

                        Yaiku, luwih dhuwur tinimbang "Balai Kutha", sing dakkira, "Gaius Julius Caesar" tinimbang "Caesar".
                        Contone, aku dudu ahli basa, sanajan ing tingkat hobi, nanging, ora kaya sawetara ing kene, aku ora campur karo tampilan cerdas babagan topik sing ora ana kuping utawa moncong. Aku nggunakake macem-macem sumber ing topik sing dibahas. Contone (lan iki ora mung sumber transliterasi):

                        https://lingust.ru/latina/lectiones-latinae/alphabetum

                        sinau. Inggih, yen sampeyan pengin break bathuk, banjur nyoba kanggo argue karo penulis situs. Lan aku bakal nonton.
                    2. Balai Kota
                      Balai Kota 13 Oktober 2019 20:57
                      +1
                      Miturut cara, sinau carane thread topik pronunciation ing Latin. Topik menarik banget. Utamané considering sing ora ana sing krungu wong Romawi urip carane ngomong lan ngucapake aksara)
                      1. 3x3z simpen
                        3x3z simpen 13 Oktober 2019 21:02
                        +1
                        Saiki aku ilang: iki kanggo aku?
                      2. Balai Kota
                        Balai Kota 13 Oktober 2019 21:14
                        +1
                        Posting tanggal 20.57-ya)
                      3. 3x3z simpen
                        3x3z simpen 13 Oktober 2019 21:21
                        +1
                        Penasaran!!!
              2. Avis-bis
                Avis-bis 12 Oktober 2019 22:37
                0
                Kutipan: Balai Kota

                Kutipan saka Avisbis
                aturan "siji huruf ditutupi dening liyane ora bisa diwaca"

                Sampeyan apik ing grammar Prancis kaya ing fisika kuantum.

                Sampeyan ora makili "tata basa Prancis" utawa fisika kuantum ing umumdadi ojo ngomong. Sampeyan ora mbedakake "kuantum" saka "grip".
  15. dgonni
    dgonni 12 Oktober 2019 12:28
    -4
    Respect kanggo penulis! Nanging B-24 jelas dudu pesawat sing padha karo posisi ing Perang Donya II! Iku ora akeh kanggo mbandhingaké. Pe-8 ora perlu ditambahake! Stalin mangan bom. Ing wangun TB-3, sanajan padha main ing Belarus. Simonov nulis! milih? Tanpa 24 ki 17 Amer. Serial lan duwe sajarah.
  16. Engineer
    Engineer 12 Oktober 2019 12:49
    +5
    Aku kudu ngelingi manawa Inggris lan Amerika duwe bom sing paling apik, uga loro negara kasebut nggunakake radar pemindai kanggo navigasi lan ngawasi asil pamboman - H2S lan H2X. Radar anti-kapal selam banget sensitif supaya bisa ndeteksi (sanajan ora dijamin) periskop kapal selam sing obah ing jero banyu. Ana uga panrima pasif emisi radio, menehi tandha yen pejuang wengi mungsuh wis siyap nyerang.
    Lan mesthi, miturut hukum transisi kuantitas menyang kualitas, Amerika ngembangake sistem bom paling maju ing wayah awan, lan Inggris ing wayah wengi. Keunggulan metodologis lan operasional mutlak.
    Peserta liyane katon kaya sedulur sing mlarat ing kene.
  17. TermiNakhTer
    TermiNakhTer 12 Oktober 2019 13:09
    +2
    Ya, ngandika kanggo strategists, banjur mesthi B - 17. Panjenenganipun plowed kabeh perang, "saka lonceng kanggo lonceng" ing kabeh bioskop. Kaslametané sing apik banget digayuh amarga mesin sing adhem hawa adhem sing tahan 20 mm. lan malah 30 mm., Nalika terus bisa.
    1. nycomedes
      nycomedes 12 Oktober 2019 20:21
      0
      Dadi, ing kabeh pesawat serangan AS mung ana mesin sing digawe adhem.
      1. TermiNakhTer
        TermiNakhTer 12 Oktober 2019 20:54
        0
        Ing pejuang basis operator, saka Wildket kanggo Corsair, Pratt & Whitney udhara uga ngadeg. Yen mesin apik, bisa dipasang ing mobil apa wae.
        1. nycomedes
          nycomedes 12 Oktober 2019 21:13
          0
          Ing ALL pesawat basis operator US, mung mesin udhara sing dipasang, "Wright" utawa "Pratt & Whitney". Lan umume, Amerika mung duwe Allison ing antarane mesin sing adhem cair, lan sing mung digunakake ing Air Cobras, King Cobras. "Warhawks" lan "Mustangs" saka seri awal. Lan Mustang sing misuwur kasebut dilengkapi mesin Merlin sing dilisensi saka perusahaan Inggris Rolls-Royce.
          1. Alex_Sampeyan
            Alex_Sampeyan 13 Oktober 2019 01:58
            0
            Alissons uga dipasang ing P-40, P-38, mustang awal lan modifikasi A-36.
  18. Sakhalinets
    Sakhalinets 12 Oktober 2019 14:05
    +2
    Do-217 digarap ing kapal Italia, dudu Heinkels.
  19. akurat
    akurat 12 Oktober 2019 15:03
    0
    Artikel menarik banget. Matur nuwun sanget
  20. NF68
    NF68 12 Oktober 2019 16:11
    -1
    Iku misale jek kanggo kula sing Pe-8 nggawa keuntungan gedhe kanggo ngangkut kru kanggo ferry pesawat kanggo UK Kauntungan: karakteristik kinerja apik, senjata apik lan mbukak bom Cacat: titik banget - macem-macem mesin lan seri cilik.


    Aneka mesin? Apa jenis "kewan" iki? Yen pesawat sembarang tanpa owah-owahan khusus ing desain pesawat nyedhiyakake kanggo instalasi saka mesin beda, iku ora dadi ala, amarga apa mengkono sak perang. Mengkono yen produksi mesin saka siji jinis utawa liyane bisa uga ora cukup kanggo kabutuhan angkatan bersenjata, lan ing kasus iki perlu kanggo nggunakake mesin liyane saiki kasedhiya.
  21. Freeper
    Freeper 12 Oktober 2019 16:57
    +3
    Benteng Flying langsung dadi legenda amarga kemampuane bali menyang lapangan terbang sanajan rusak banget.


    Lagu pop sing kondhang ing taun-taun kasebut malah darmabakti kanggo kasunyatan iki.

    Bombers (asline Comin' in on a Wing and a Prayer) punika song foxtrot saka Perang Donya II. Adhedhasar acara nyata, dileksanakake dening akeh seniman lan band.

    Plot lagu kasebut adhedhasar tumindak para pengebom Inggris lan Amerika, bisa uga Operasi Gomorrah.
    Miturut versi sing nyebar, plot kasebut adhedhasar kedadeyan tanggal 26 Februari 1943, nalika bom B-17 Flying Fortress, sing dipimpin dening Hugh G. Ashcraft, Jr saka Charlotte, rusak banget lan bali menyang pangkalan ing Inggris. . Pesawat sing dijenengi The Southern Comfort dening kru, rusak banget amarga geni anti-pesawat, rudder lan irung rusak, mesin nomer 3 ana bolongan ing saluran minyak lan murub.

    Nalika padha miber munggah menyang gisik Britain, Ashcraft marang tim liwat radio: "Sing sing pengin, mangga ndedonga" (eng. Sing pengin, mangga ndedonga). Ajaib, Ashcraft nggawa Comfort Kidul menyang lapangan terbang lan ndharat kanthi aman. Kabar sukses nylametake pilot lan kru sing "ndedonga" menyang pesawat kasebut dadi kabar ing negara asale ing North Carolina lan ing papan liya.

    Nanging, kasus iki ora mung siji: pesawat B-17 misuwur kanggo linuwih dhuwur, survivability, lan asring bali menyang pangkalan karo akeh karusakan.
    /wiki/


    Edith lan Leonid Utyosov. "Bombers" (1943)
    1. Avior
      Avior 12 Oktober 2019 22:36
      +3
      Ana, miturut pendapatku, klip paling apik, kanthi cuplikan saka film Memphis Beauty, adhedhasar dokumenter 1944 - Memphis Beauty: The Story of the Flying Fortress. https://www.youtube.com/watch?v=vKwmYJxPZ3M
      Sawise 25 sorties, punggawa bali menyang Amerika, iku dipercaya sing wis rampung tugas.
      Beauty Memphis - sing ana ing gambar pin-up ndhuwur ing sadawane cabang - bali saka budhal kaping 25 pungkasan rusak banget ....

      Miturut cara, pengebom sing padha dibalekake lan isih ana nganti saiki ....
      1. Freeper
        Freeper 12 Oktober 2019 23:57
        +1
        Avior (Sergey) Dina iki, 22:36
        Ana, miturut pendapatku, klip paling apik karo bingkai saka film Belle Memphis

        Aku ndeleng klip iki lan film uga.
        Aku ora nglebokake komentar kasebut amarga soundtrack kasebut minangka "lem" saka rong komposisi dening seniman sing beda. Ya, lan aku milih klip kanthi pigura pesawat sing rusak sing bisa bali menyang pangkalan.
        Swara putri Utyosov, Edith, dipotong saka soundtrack, ANNE SHELTON (Anna Shelton) sing nyanyi, lan Leonid Utyosov terus.
        Nanging ana versi rekaman, ing ngendi Edith Utyosova nyanyi ing basa Inggris.
        Inggih, sampeyan mbokmenawa ngerti, nanging aku bakal ngirim kanggo liyane. hi ombenan

        Lagu dhewe



        Lan komentar sing paling cocog

        galangen
        Iki minangka lagu Amerika taun 1943, musik dening Jimmy McHugh, lirik dening Harold Adamson. Ing wektu sing padha, iki diterjemahake dening Bolotin lan Sikorskaya kanggo orkestra Utesov. Nanging versi rekaman liyane disebarake ing cathetan, tanpa teks Inggris (2 min. 18 detik). Rekaman "ekspor" iki ana ing endi wae ing arsip lan mung muncul ing taun 90-an ing CD Utyosov pisanan. Lan sings karo Leonid Utyosov, mesthi, putri Edith, mung sang karo dheweke.
        1. Avior
          Avior 13 Oktober 2019 00:40
          0
          bener, Aku nggawa klip amarga saka urutan video, ing mratelakake panemume iku uga milih.
          Lan sejatine, aku seneng karo kinerja Anne Shelton ing video iki, saliyane, gluing iki simbolis banget. Shelton, ing wektu sing 20 taun.
          Ing wektu sing padha, kinerja asli Anne Shelton katon kaya aku ditarik metu saka sisipan orkestra gedhe.
          https://www.youtube.com/watch?v=JUb0Wtdf8Ug
          hi
  22. vzdrincher
    vzdrincher 12 Oktober 2019 19:02
    +1
    Kutipan saka Avisbis
    Yak-40 rampung skizofrenia uga diprodhuksi "ing jumlah luwih saka 1000 Unit" supaya apa?

    Kenapa "Schizophrenic" Yak 40? Aku ora sarkastik, mung pendapat sing menarik.
    1. Avis-bis
      Avis-bis 13 Oktober 2019 08:34
      +2
      Kutipan: Vzdrincher
      Kutipan saka Avisbis
      Yak-40 rampung skizofrenia uga diprodhuksi "ing jumlah luwih saka 1000 Unit" supaya apa?

      Kenapa "Schizophrenic" Yak 40? Aku ora sarkastik, mung pendapat sing menarik.

      1) teluPesawat mesin MVL.
      2) Konsumsi bahan bakar siji setengah kaping luwih dhuwur tinimbang An-24, lan nggawa setengah saka penumpang. An-24 ing wiwitan ana 48 nganti 52 penumpang, lan Yak-40 wiwitane duwe 24 kursi, banjur 27, 30, 32, 36, nanging konsumsi minyak tanah ora ilang.
      3) pesawat MVL (i.e., landasan pacu singkat) tanpa mbalikke, kang ditambahake mung sawise wiwitan seri.
      4) Pesawat ing paruh kapindho abad kaping XNUMX sing ora duwe autopilot (banjur ditambahake, nanging, sial, dilebokake ing produksi kanthi bentuk moronic!).
      5) Pesawat jet nganggo Vcr. = 510 km/jam Ya, akeh buruh transportasi piston duwe luwih; konyol kanggo ngelingake para pejuang ...
      6) Telung kru cedhak pesawat kanthi jarak (wiwit) 300...500 km (total 3 ton bahan bakar). Malah An-24 miber luwih saka salinan pisanan (4 ton ing konsumsi siji lan setengah kaping kurang).

      Senadyan kabeh iki, Yak-40 minangka salah sawijining favoritku, nanging iki pancen quirks pribadi. Secara objektif, pesawat kasebut ala. Iku misale jek sing Antonov lan Beriev kejem mbales Yakovlev kanggo soko. Muga-muga dheweke seneng karo pilihan ...
      1. vzdrincher
        vzdrincher 13 Oktober 2019 12:24
        -3
        Secara logis, aku ora bakal mbantah. "Schizophrenic" dadi 100% Direncanakake-ora nguntungake saiki mbokmenawa ora ana istilah kasebut. Nanging iki wektune, wong kudu diangkut kanthi cepet lan kanthi kepenak. Ora ana kabisan mental khusus ing USSR Kaya sing saiki ana ing Rusia, nanging ana segara lenga. Sing padha urip.
        1. Avis-bis
          Avis-bis 13 Oktober 2019 13:08
          +1
          Kutipan: Vzdrincher
          wektu kuwi wong kudu diangkut cepet

          Iku ora bakal bisa cepet ing jarak MVL: mung digawe cepet, iku wektu kanggo alon mudhun kanggo pendekatan landing. Ya, Yak-40 ora malah teknis pesawat cepet: Aku mbaleni - Vkr. = 510 km/j.
          Contone, Yak-200 bakal nutupi jarak 40 km (salah sawijining jarak MVL sing paling khas) sajrone 35 menit. Kanggo comparison: An-24 - uga ing 35 menit; L-410 - 45 menit; An-28 - 50 menit. Bedane ora signifikan.
          karo sawetara comfort

          Kenyamanan ing Yak-40s pisanan ora luwih apik tinimbang ing An-2s.


          Iki An-2. Kira-kira kursi padha ing pisanan ing Yak-40.
          Ora ana kabisan mental khusus ing USSR

          Iku ora bener.
  23. Kuda Saksa
    Kuda Saksa 12 Oktober 2019 21:10
    +1
    review apik! Thanks kanggo penulis!

    Aku sinau babagan Italia kanggo pisanan ing uripku :) Inggih, kanggo liyane, aku mesthi milih kanggo B-24! Ing tengah perang, bèntèng mabur, model 1934, wis cukup kuna. Lan B-29 sing apik banget durung lair. B-24 minangka mesin paling apik nganti 1944-45.
  24. Tes
    Tes 12 Oktober 2019 23:04
    +1
    10 Lancaster saka skuadron Angkatan Udara Inggris kaping 9 lan 617, sing melu operasi Paravane nglawan Tirpitz ing September 1944, ora bisa tekan landasan pacu kanthi nggunakake suar radio lapangan udara Yagodnik (ing pulo Dvina Lor. ngelawan kutha modern Novodvinsk) ing landasan pacu lan nggawe kebangkrutan darurat ing sekitar Arkhangelsk. Papat pesawat ing sawetara jam bisa mabur menyang Yagodnik. Amarga karusakan, Inggris nyumbang enem pesawat menyang USSR. Loro pesawat ing lapangan terbang Kegostrov ing Arkhangelsk dibalèkaké. Siji mabur ing Angkatan Udara Armada Lor minangka pesawat pengintai, sing liyane minangka transportasi.
  25. Kanca Kim
    Kanca Kim 13 Oktober 2019 11:02
    0
    Quote: Amur
    Utamane kanthi tata letak sing padhet.


    Solusi teknik sing apik, kanthi dimensi mesin sing nyengsemaken, moto nacelle ora katon gedhe banget, nanging, ing nalisir, kaget kompak.
  26. Kanca Kim
    Kanca Kim 13 Oktober 2019 11:07
    0
    Kutipan saka Avisbis
    Iku misale jek sing Antonov lan Beriev kejem mbales Yakovlev kanggo soko


    Luwih ngelawan.)
    Yakovlev di-push liwat seri cukup gedhe (ing sawetara orane tumrap sekolah) saka mobil banget kontrovèrsial.
    PS Glider dhewe, salah siji saka favorit, pesawat ayu, ora bisa dijupuk adoh.
    Aku kerep ndeleng "tunggul" saka Superjets take off lan landing - iki minangka conto perversion engineering.
    1. Avis-bis
      Avis-bis 13 Oktober 2019 13:09
      0
      Quote: Kawan Kim
      "Tunggul" Superjets minangka conto perversion teknik.

      pesawat biasa wae...
  27. vzdrincher
    vzdrincher 13 Oktober 2019 17:38
    0
    Kutipan saka Avisbis
    Kutipan: Vzdrincher
    wektu kuwi wong kudu diangkut cepet

    Iku ora bakal bisa cepet ing jarak MVL: mung digawe cepet, iku wektu kanggo alon mudhun kanggo pendekatan landing. Ya, Yak-40 ora malah teknis pesawat cepet: Aku mbaleni - Vkr. = 510 km/j.
    Contone, Yak-200 bakal nutupi jarak 40 km (salah sawijining jarak MVL sing paling khas) sajrone 35 menit. Kanggo comparison: An-24 - uga ing 35 menit; L-410 - 45 menit; An-28 - 50 menit. Bedane ora signifikan.
    karo sawetara comfort

    Kenyamanan ing Yak-40s pisanan ora luwih apik tinimbang ing An-2s.


    Iki An-2. Kira-kira kursi padha ing pisanan ing Yak-40.
    Ora ana kabisan mental khusus ing USSR

    Iku ora bener.



    Aku miber ing Yak ing kinerja 27 kursi Ing telung larik saka kursi Isih piye wae tolerable Nanging banjur kabeh cepet rampung lan dadi 32 ana iku wis cramped utamané yen durasi pesawat rong jam.
    Babagan kemampuan mental:
    Ing militèr YES! wis kelangan saiki. Ing GA, panulis lengkap. Dheweke ora bisa nggawe panggantos paling gampang kanggo An-2 Kanggo ngrancang saiki lan ora perlu desainer Komputer bakal nindakake kabeh Nanging sakperangan alesan padha mutusake beda ing N-siba Lan padha nggawe An-2 sing meh diimpor kanthi cocog. biaya. Lan sapa sing butuh? Ora ana sing isih ana ing Rusia kajaba papan jeneng. Nganti avionik lan mesin kita irit lan liya-liyane. Ora ana barang sing bakal bisa digunakake ing GA Kita bisa nggawe pesawat Ora diragukan Nanging kanthi "isi" masalah kasebut ora bisa diowahi nganti pirang-pirang dekade sing bakal teka Amarga perkakas lan alat mesin digawe mudhun. saluran Senajan ing wektu ambruk USSR kabeh iku banget malah iku apik ing wilayah iki Lan garis otomatis dipetik dening USSR Nanging padha numpes kabeh Piranti mesin canggih ora bakal ngedol kita West utawa Japs kanggo urip. ora adol sadurunge Mung liwat negara katelu sing dituku Saiki komisaris militer nindakake kabeh, nanging ana barang potongan Babagan avionik tetep tenang IMHO mesthi 100% nglirik
    1. Avis-bis
      Avis-bis 13 Oktober 2019 19:28
      0
      Aku ora bakal nanggapi babagan iki.
    2. dmyak40
      dmyak40 15 Oktober 2019 00:07
      0
      Kolega Yak-40, salam! Ngendi padha mabur?
  28. pro100y.belarus
    pro100y.belarus 13 Oktober 2019 18:45
    +2
    B-24 "Liberator" paling apik.
    Dheweke duwe salah siji saka kabeh kadhaptar landing gear karo setir irung. Pilot ora lungguh ing tingkat lantai loro.
    Ya, lan katon kuwat kanthi cara militer, minangka "Dodge - telung perempat" ing kinerja penerbangan.
  29. Potter
    Potter 13 Oktober 2019 21:54
    0
    Ora ana dhaptar iki B-29. iku Tu-4. 3000 pesawat iki perang ing WWII - luwih saka sawetara mesin saka dhaftar iki.
  30. RWMos
    RWMos 14 Oktober 2019 02:20
    0
    Apa maneh sing bisa ditambahake?

    Sampeyan bisa nambah akeh perkara ... Contone, ora malah babagan strategi, nanging babagan taktik aplikasi - maca memoar Johnny Johnson. Bener, ngandika sedhela lan cetha CARA padha digunakake, Aku ora bakal ngasilake kutipan verbatim, makna umum iku malah pejuang tutup Amérika kanggo Benteng ora fly munggah cedhak - armada cepet-cepet, poked karo bedhil mesin. lan ing mburi saben bedhil mesin - gemeter, sing pisanan murub kabeh sing dideleng, banjur dheweke wis mikir - lan sapa sing daktembak - apa dheweke dhewe utawa wong liya? Apa bedane. Kanggo Amerika Serikat, iki bisa ditindakake, nanging padha ungu - kabeh sing ana ing saubengé dudu wong liya. iku bener? Ora kaya ngono kanggo armada para pengebom kita, umpamane, ngubengi negarane lan nyerang kabeh wong sing dideleng. Aku wonder carane video kanggo lagu Mills "ing sisih lor" bakal katon kaya urutan video saka game IL-2 ing versi iki, lan utamané baris "Ketemu kita setya - kita bali ngarep" wassat
    Lan siji liyane - penulis ngandika bener bab Italia - padha ora ngerti, apa kanggo DBA. dadi bab Jerman lan Griffin, pisanan kabeh, iku perlu kanggo ngomong - padha nyoba kanggo kelet wong, kalebu ing ngebom nyilem, ya, sing adoh, sing ngendi ... Kecanduan tamba lol
  31. dmyak40
    dmyak40 14 Oktober 2019 23:17
    +1
    Kutipan saka Avisbis
    Yak-40 rampung skizofrenia uga diprodhuksi "ing jumlah luwih saka 1000 Unit" supaya apa?

    Hei, "kanca", nyaring pasar!
    Sapa sing bisa ngarani wong sing kerja keras kaya ngono? Mungkin sampeyan ngrancang pesawat 500 unit kanthi mesin turbojet sing apik, kabin sing nyaman lan avionik tanpa masalah?
    Mungkin sampeyan mabur 15 jam wektu penerbangan tanpa masalah, apa sampeyan pilot instruktur, pilot uji, pilot sing diajeni saka USSR?
    Sapa sing menehi hak kanggo ngomong kaya ngono babagan pesawat sing meh kabeh uripku?
    1. Avis-bis
      Avis-bis 15 Oktober 2019 02:42
      0
      Kutipan saka: dmyak40

      Hei, "kanca", nyaring pasar!
      Sapa sing bisa ngarani wong sing kerja keras kaya ngono? Mungkin sampeyan ngrancang pesawat 500 unit kanthi mesin turbojet sing apik.

      Hei, warga, sampeyan pisanan sinau komunikasi karo wong lan sinau terminologi kanthi fakta. Dheweke ora diprodhuksi karo sawetara jinis "mesin turbojet", dheweke duwe mesin turbofan / turbofan, lan AI-25 ora "megah". Lan dirilis ora ing jumlah 500 papan, nanging> 1000. Sisane nangis tanpa komentar, ajar dhewe kanggo tumindak ing masyarakat sing sopan lan ora ngalahake pamer-pameran kaya "gopnik ing wilayah" - "sapa sampeyan ngerti?".
      1. dmyak40
        dmyak40 15 Oktober 2019 08:12
        0
        "Warga", aku komunikasi karo wong normal lan nyukupi kanthi cara sing padha. Kanthi gopnik kaya sampeyan - ing basa sampeyan. Skizofrenia dudu Yak-40, nanging sampeyan tresnaku.
        Lan babagan terminologi lan fakta - ngomong luwih apik tinimbang aku ngerti babagan Yak-40 I: luwih saka 25 taun pengalaman penerbangan ing An-2, Yak-40, An-74, wektu penerbangan tanpa kacilakan 12 jam, Akademi Penerbangan Sipil Leningrad kanthi "penghormatan", insinyur -pilot, pilot-instruktur, komandan penerbangan. Dheweke nugasake komandan saka Kazan menyang Ordzhonikidze. Sampeyan bisa ngomong apa?
        Nambani karya ewonan wong Soviet kanthi hormat, lan wong bakal nganggep sampeyan kanthi cara sing padha. Ing sawetoro wektu, dheweke ora pantes karo "yser".
        Tenang Vasya...
        1. Avis-bis
          Avis-bis 15 Oktober 2019 08:30
          0
          Lan banjur squealing ... :) Minangka saka mbah cedhak ngleboke, kang padha piye wae ngomong bab seri favorit ing cara salah. Aku kadhaptar kabeh shortcomings saka Yak-40 sadurungé, iku cukup kanggo sinau Russian.
          Ya, kanggo gumunggung babagan kaluwihanmu sing kepungkur, tanpa nyengkuyung ilmu sing saiki, akeh sing kapitunan. Kayata wong-wong sing ora ngerti babagan parachuting, babagan prinsip operasi slats ing An-2, lan liya-liyane, miturut kasunyatan sing subyek ora ngerti babagan ing ndhuwur.
          Go njupuk SIP saka saperangan sedative saka ember, digunakake sampeyan bakal rauh umpluk saka tutuk, sampeyan bakal miwiti nresep. :)
          1. dmyak40
            dmyak40 15 Oktober 2019 08:43
            0
            Kekurangan utama Yak-40 yaiku "pencacah kekurangan". Sing ora bisa mung mratelakake panemume, nanging terus ngina pesawat.
            Lan manfaat saka jaman kepungkur ora kelakon: bisa uga ana minangka asil kerja keras utawa ora ana. Lan aku ora bisa gumunggung karo sapa wae - aku wis mbuktekake kabeh kanggo kabeh wong ing jaman biyen, utamane kanggo aku.
            Lan babagan parachuting lan An-2 - dheweke mesem: spesialis kasebut nyusup pasuryanku menyang kesalahanku. Kanca, aku metu saka kursi kiwa An-2 meh 40 taun kepungkur ...
            Lan kanggo Yak-40, aku pancene bisa cokotan tenggorokan. Iku ora kanggo wong Soviet ngrancang, nglumpuk lan maintained, supaya mengko sawetara bodho bakal pour lendhut ing.
            Gawe dhewe, demiurge sing durung rampung...
            1. Avis-bis
              Avis-bis 15 Oktober 2019 08:56
              0
              Bener, wektu iku aku ora nyopot sampeyan ing ngendi wae. Aku kalem diterangno / ngilingake, nanging sampeyan ora appreciate sikap apik, sampeyan gaya gopnicheskoy nicer lan liyane dingerteni.
              Kutipan saka: dmyak40
              kanggo Yak-40, Aku pancene bisa Cut tenggorokan

              Inggih, aku ngomong - psycho deranged. Tenang, gopnik histeris ... Yen ora, dheweke bakal dikirim menyang Dacha Kanatchikov maneh nganti pungkasan musim gugur.
              Kabeh, mundur. Dixi. 99.
              1. dmyak40
                dmyak40 15 Oktober 2019 20:21
                0
                Kyu sing lucu!
                Dheweke dhewe sadurunge nyebut Yak-40 "schizophrenic", nanging ing kene dheweke ngirim wong liya menyang "wong bodho" ... Mung sawise sampeyan, kancaku, ...
  32. dmyak40
    dmyak40 14 Oktober 2019 23:52
    0
    Kutipan saka Avisbis
    Kutipan saka: Bad_gr
    Miturut cara, miturut Yak-40
    Ing jaman Soviet, ana kasus nalika Yak-40 mabur menyang bandara Volgograd (Gumrak) kanthi plug ing mesin. Aku ora ngerti yen kru ngeweruhi sing njupuk mati lan miber ing loro mesin, lan ora ing telung, nanging kedadean njupuk Panggonan (pegawe saka bandara iki marang kula iki). Awake wong Georgia.

    Kasus iki ora diisolasi. Lan Yak-42 mabur kaya ngono, lan Tu-154. Ya, kabeh iki minangka pesawat kanthi ruang udara ing ndhuwur fuselage, teknisi kesed kanggo ndeleng saluran kasebut. Nanging conto-conto kasebut ora mbuktekake apa-apa. Plug mung ngadeg luwih utawa kurang ing hilir lan ora utamané ngganggu liwat udhara.

    Kita duwe kasus ing detasemen.
    FAC Yak-40 minangka wanita - Zara Ossetian. Nang endi wae ing bandara transit, sawise diluncurake, dheweke numpak taksi menyang wiwitan awal, banjur dumadakan RP dadi rapi kanggo dheweke: 87 ..., taksi menyang parkir sampeyan.
    Zara: opo to?
    - RP (lancar): Taksi...
    - Zara: APA?
    - RP (pinter lan meh alon-alon): Taksi, taksi...
    - Zara : YA BISNIS APA??????
    - RP (ing swara lengkap): 87 ....., mendhoan menyang akèh parking, sampeyan wis ora dibusak plug saka RPM.
    Kasus rampung karo tiket. Lan RP nyoba banget supaya ora darurat ... wassat Dadi teknisi ing parkir bakal cepet nyopot colokan lan mung ...
    Pilot Ossetian panas yaiku Zara ... ngguyu Sawise saka Adler ing sadawane koridor Angkatan Udara tanpa idin saka prajurit kasebut ... belay bioskop lan Jerman ...
    1. Avis-bis
      Avis-bis 15 Oktober 2019 02:37
      0
      Kutipan saka: dmyak40
      sampeyan wis ora dibusak plug saka PPD.
      Kasus rampung karo tiket.

      Mung nganggo kupon lan mung ing FAC? Ana wong ing dewan sing nambani dheweke oh-oh-banget. Ing mratelakake panemume, kasus bisa rampung karo paseksi loro FAC lan b / m.
  33. isin
    isin 1 Desember 2019 10:39
    0
    Napa ora B-29? Bener, dheweke ora perang ing Eropa, nanging dheweke mbuwang bom ing Jepang kanthi gumolonging ati lan, miturut data penerbangan, minangka urutan gedhene sing luwih dhuwur tinimbang kabeh sing kasebut ing ndhuwur.