Review militèr

Keamanan lingkungan kapal selam

29
"Keamanan lingkungan senjata lan peralatan militer yaiku kemampuan kanggo nyegah / nyuda efek sing mbebayani ... ing lingkungan lan manungsa ing kabeh tahapan siklus urip, ora kalebu panggunaan pertempuran, miturut langkah-langkah organisasi lan teknis sing wis ditemtokake kanggo njamin lingkungan. safety.”
GOST RV 51051-97 "Keamanan lingkungan senjata lan peralatan militer. Konsep dhasar, istilah lan definisi»



Kapal selam modern ora mung kapal perang (carrier gaman lan unit tempur nyata) saka angkatan laut armada, nanging uga struktur rekayasa kompleks sing ngambang ing permukaan lan ing jero banyu, yaiku sistem teknis multi-tingkat sing kalebu subsistem lan unsur sing ora kurang kompleks.

Pertempuran lan tugas saben dina sing ditanggulangi dening kapal selam ing lan ing banyu, amarga macem-macem, mbutuhake ing saben kasus individu kanggo implementasine siji utawa liyane properti, totalitas sing pungkasane dadi kualitas (utawa potensial efisiensi) saka kapal selam, kang. ndadekake dibutuhake selaras karo tujuan fungsional. Temenan, sistem properti kapal selam dibentuk dening sifat-sifat subsistem individu, yaiku lambung, pembangkit listrik, senjata, peralatan teknis, lsp.

Sing angel, lan ing sawetara panggonan malah krisis, kahanan lingkungan ing akeh wilayah ing Samudra Donya, ing segara pesisir lan daratan saka Federasi Rusia lan ing meh kabeh bandar lan pangkalan ndadekake iku perlu kanggo urgently ngatasi masalah nglindhungi lingkungan. kalebu ing angkatan laut. Bebarengan karo liyane, salah sawijining kegiatan ing wilayah iki yaiku ningkatake keamanan lingkungan kabeh kapal perang, kalebu kapal selam. Iki, ing mratelakake panemume, nyebabake pambentukan properti anyar lan penting saka kapal selam minangka safety lingkungan. Kebutuhan obyektif kanggo pambentukan properti "keamanan lingkungan" ing kapal selam uga amarga pranata konsep reformasi Angkatan Laut Rusia, sing saiki ditindakake, ngarahake kanggo ningkatake paramèter kualitas peralatan militer.

Sayange, kanggo wektu sing suwe, sajrone pangembangan pertempuran lan sifat operasional kapal selam ing luar negeri lan ing negara kita, perhatian ora dibayar kanggo ningkatake keamanan lingkungan, sing ora mung nyebabake pengaruh kapal selam sing mbebayani. lingkungan, utamané ing panggonan ngendi padha basing, ndandani lan pembuangan, nanging uga kanggo rusak saka kahanan lingkungan nang latar kapal. Ing keadilan, kudu dicathet yen keamanan lingkungan minangka properti kapal selam isih dikembangake utamane adhedhasar pertimbangan kanggo njamin siluman, stabilitas pertempuran, efisiensi lan keamanan personel.

Keamanan lingkungan, kaya sing sampeyan ngerteni, minangka properti saka produk tartamtu saka tenaga kerja sosial[3], ing babagan iki, properti "keamanan lingkungan" kapal selam beda banget karo properti sing padha karo kapal permukaan.[4]. Saben kapal selam, amarga bedane desain lan kondisi teknis, uga nduweni keamanan lingkungan sing beda.

Perlu dielingake yen subyek ekologi dudu polusi, deformasi utawa degradasi lingkungan alam utawa antropogenik sing nyata, nanging akibat (asil) saka polusi, deformasi utawa degradasi iki kanggo njaga lingkungan manungsa. Mulane ing ekologi kapal selam bisa dianggep saka telung titik tampilan. Kaping pisanan, minangka obyek sing digawe sacara artifisial dening tangan manungsa, unsur antropogenik utawa teknogenik saka ekosistem tingkat sing luwih dhuwur - lingkungan, ing ngendi wong nindakake aktivitas resmi lan liya-liyane, sing nduwe pengaruh langsung lan ora langsung marang negara. imbangan alam. Kapindho, minangka sistem ekologi antropogenik (teknogenik) sing independen, sing, minangka habitat lan aktivitas urip gawean kanggo personel lan diwakili dening ruang tertutup sing dumadi saka kompleks kompartemen lan kamar otonom kanthi tujuan fungsional sing beda-beda kanthi macem-macem derajat. kahanan urip. Lan, pungkasane, minangka produk tenaga kerja sosial, khusus digawe kanggo pengaruh bersenjata ing ekosistem alam lan buatan utawa ing unsur lan komponen individu kanggo numpes utawa numpes. Ing sambungan iki, iku cocok kanggo pirembagan bab safety lingkungan saka kapal selam, Nanging, kaya kabeh kapal perang, mung nalika padha digunakake ing wektu tentrem.

Bentenane dhasar antarane kapal selam lan kapal permukaan, sing penting kanggo mangerteni inti saka properti "keamanan lingkungan", yaiku lingkungan (ruang) operasi. Ing posisi permukaan, kapal selam, kaya kapal permukaan, nyadari sifat-sifat ing lingkungan, diwakili dening atmosfer lan hidrosfer. Ing wektu sing padha, ing posisi submerged, kapal selam digunakake ing papan alam sing diwakili sacara eksklusif dening hidrosfer, lan mulane iku cocok kanggo nganggep manawa, kanthi kabeh karakteristik lingkungan sing padha, kapal selam isih luwih mbebayani kanggo lingkungan tinimbang permukaan. kapal ing hubungan kanggo lingkungan alam. Iki amarga nggunakake prau selam, lan, Akibate, impact ing sawetara luwih saka lingkungan alam (ing lapisan ndhuwur lan jero saka segara lan segara), kang praktis ngleksanakake sawijining fungsi. Sacara struktural, prabédan dhasar antarane kapal selam lan kapal permukaan kacetha ing subsistem penting kaya lambung. Lambung kapal selam, ora kaya awak kapal permukaan, minangka aturan, kasusun saka rong unsur wajib sing disambungake kanthi kaku: awak sing entheng lan awak sing kuwat, nalika awak sing kuwat dumunung ing njero paru-paru. Lambung cahya, minangka cangkang saka lambung sing kuwat, saka sudut pandang ekologi, minangka ekosistem buatan sing mbukak sing ora dienggoni manungsa, sing nduweni ijol-ijolan konstan lan rada intensif karo lingkungan alam (atmosfer lan hidrosfer ing posisi permukaan lan kanthi hidrosfer ing posisi ing jero banyu) materi, massa lan energi. Omah sing kuat yaiku sistem ekologi buatan sing diisolasi (kanthi tingkat isolasi sing dhuwur) saka jinis tertutup kanthi tingkat otonomi tartamtu saka lingkungan alam, sing praktis nyuda ijol-ijolan materi, massa lan energi karo lingkungan njaba.

Keamanan lingkungan (utawa kebersihan lingkungan) kudu dimangerteni minangka properti kompleks kapal selam, subsistem, pertempuran lan sarana teknis, sing diwujudake kanthi kemampuan ora nglanggar kualitas lingkungan alam (alam) lan antropogenik (artifisial). uga kanggo ngilangake utawa nyilikake akibat negatif impact ing negara imbangan alam ing kabeh lingkungan fungsi sak kabeh siklus urip.

Ing sistem properti kapal selam liyane (pirsani Fig. 1), safety lingkungan kudu digandhengake karo klompok sing diarani tapel wates, utawa jejer, properti sing diwajibake minangka pembawa senjata (unit tempur) lan kompleks. struktur teknik floating. Klompok properti iki, miturut penulis, bisa uga kalebu kelangsungan urip, linuwih, habitability, controllability, etc., i.e. kabeh sifat sing "ing wujud murni" ora pertempuran utawa operasional lan diwujudake (diwujudake) ing kabeh lingkungan operasi ing proses pertempuran lan panggunaan saben dinten kapal selam.

Keamanan lingkungan kapal selam

Gambar. Xnumx


Keamanan lingkungan kapal selam minangka properti khusus. Panggonan khusus kanggo keamanan lingkungan ing sistem properti kapal selam liyane amarga sawetara alasan objektif. Kaping pisanan, amarga sifat iki katon ing meh kabeh tahapan siklus urip: konstruksi, operasi (nggunakake, ndandani, konservasi) lan pembuangan. Kapindho, amarga dileksanakake ing posisi permukaan lan ing jero banyu nalika nindakake sebagian besar tugas (parkir ing pangkalan utawa ing sawijining titik, munggah lan nyilem, nyebrang segara, nindakake tugas tartamtu sing ana ing kono), uga nalika mulihake. kemampuan pertempuran, perang kanggo slamet, menehi pitulungan kanggo kapal selam liyane, kapal lan prau ing kahanan kang ora ngepenakke, etc. d. Katelu, amarga properti kapal selam iki, kaya ora ana liyane, raket banget karo sifat-sifat liyane (umpamane, siluman, stabilitas pertempuran, habitability, ekonomi, keamanan), nambah utawa ngrusak, lan, akibate, properti "lingkungan". safety" ngganti kualitas (set saka properti) saka prau selam minangka kabèh. Pancen, polusi gas lan termal, swara, geter, radiasi saka macem-macem alam ngrusak habitat kompartemen internal lan papan kapal selam lan nyebabake owah-owahan ing kahanan kerja lan istirahat personel, sing nduwe pengaruh sing signifikan marang kemampuan kru. kanggo nindakake tugas kanthi efisien. Gas lan polusi termal sing padha, swara, geter lan radiasi nyuda stabilitas siluman lan pertempuran kapal selam. Lan, pungkasane, prabédan sing signifikan antara "keamanan lingkungan" lan sifat kapal selam liyane yaiku sifat dual. Ing tangan siji, iki minangka safety lingkungan eksternal, ditemtokake dening kualitas sistem ekologis eksternal "kapal selam - lingkungan" lan diwujudake kanthi kemampuan ora ngganggu kahanan keseimbangan alam ing kabeh tahapan siklus urip. Ing sisih liya, keamanan lingkungan internal, sing ditondoi dening kahanan habitat buatan, sing diarani ekosistem internal "manusia - kapal selam". Keamanan lingkungan internal kapal selam, kanthi artifisial digawe lan cedhak karo alam, dituduhake kanthi kemampuan ora ngganggu kualitas habitat buatan personel lan diwujudake liwat kesehatan wong sing nggawe kru. saka prau. Sampeyan kudu dicathet ing kene manawa keamanan lingkungan internal kapal selam ora kudu diidentifikasi kanthi habitat, amarga keamanan lingkungan minangka konsep sing luwih jembar. Habitability, kaya sing sampeyan ngerteni, nggambarake kemampuan kapal kanggo nggawe lan njaga macem-macem kahanan nyaman sing cocog kanggo urip anggota kru, dene safety lingkungan internal nuduhake watesan kaslametan manungsa, lan "prabédan" antarane habitability lan lingkungan internal. safety nemtokake wates toleransi (toleransi) awak manungsa ing kondisi fungsi nemen, kang, ing kasunyatan, subyek sinau saka ilmu ekologi. Divisi kondisional keamanan ekologis kapal selam menyang njaba lan internal wajib, amarga ing proses permusuhan, nglanggar kahanan lingkungan alam kanthi gaman (imbangan ekosistem eksternal), kudu njamin (utawa njaga) keamanan lingkungan ing kompartemen internal lan papan kapal selam (kualitas ekosistem internal).

Mangkono, ora nggatekake utawa ngremehake keamanan lingkungan minangka properti wajib lan perlu saka kapal selam pungkasane bisa nyebabake ora mung nyuda kemampuan tempur, nanging uga nambah kemungkinan deteksi lan karusakan saka kapal selam dhewe kanthi senjata tempur mungsuh.

Dokumen panuntun dhumateng saiki nemtokake manawa safety lingkungan minangka properti kompleks kapal selam bisa kalebu nganti 18 unsur (jinis) (Gambar 2), sing, ing siji, kapisah lan ora kurang kompleks saka kapal selam dhewe. subsistemnya[5]. Kajaba iku, saben unsur kasebut (sifat individu) ditondoi kanthi fitur kualitatif lan indikator kuantitatif dhewe sing nemtokake kahanan habitat alam lan buatan (antropogenik).


Gambar. Xnumx


Kajaba iku, pentinge sifat-sifat individu kasebut, lan, mula, peringkat kasebut miturut tingkat keamanan lingkungan (bebaya) ing kahanan tartamtu gumantung utamane ing jinis lan jumlah polutan lingkungan, ing tingkat pengaruh negatif marang manungsa, kewan lan tetanduran donya, ing jinis, jumlah, konsentrasi lan daya saka sumber polusi, uga wektu tumindak, ing kondisi technical saka kapal selam, subsistem individu lan sarana technical. Dadi, ing kapal selam nuklir, jinis safety lingkungan sing paling penting yaiku radiasi lan nuklir. Ing wektu sing padha, ing kapal selam diesel, unsur kasebut (jinis) sing nggawe keamanan lingkungan kapal selam nuklir bisa uga ora ana, lan perlindungan lingkungan saka polusi dening banyu kapal, kalebu lenga, penting banget. . Ing kahanan operasi nyata kapal selam, siji kudu nangani polusi lingkungan Komplek, polutan saka macem-macem asal. Iki tegese meh kabeh jinis (komponen) safety lingkungan ana ing kapal selam diesel (Gambar 3) lan ing kapal selam nuklir (Gambar 4), nanging pengaruhe marang manungsa, flora lan fauna, lan lingkungan sacara sakabehe beda banget.


Gambar. Xnumx



Gambar. Xnumx


Berfungsi kanggo tujuan sing dituju, kapal selam apa wae minangka sumber gangguan alam sing ora urip, gangguan lan eksitasi satwa liar, uga sumber polusi lingkungan alam sing digunakake: atmosfer lan hidrosfer. Perturbasi yaiku proses apa wae sing nyebabake kompresi lan langka lingkungan lan nyimpang saka kahanan istirahat. Iritasi minangka proses pengaruh langsung utawa ora langsung saka lingkungan njaba utawa internal marang organisme urip, nyebabake respon ing wangun eksitasi. Eksitasi, minangka proses fisiologis apa wae sing kedadeyan ing organisme urip miturut efek iritasi lingkungan. Amarga banyu minangka medium sing luwih padhet lan luwih elastis tinimbang hawa, proses gangguan, iritasi, lan eksitasi luwih dominan ing posisi sing tenggelam, kalebu tenggelam lan munggah kapal selam. Nalika polusi, i.e. proses ngenalaken uncharacteristic, agen mboten umum menyang lingkungan, anjog kanggo owah-owahan ing kualitas, diamati loro ing jero banyu lan ing posisi lumahing prau selam, kalebu sak nyilem-lumahing maneuver.

Gangguan, iritasi, eksitasi lan polusi sing muncul saka operasi kapal selam (Gambar 5) nduweni asal-usul sing beda, sifat fisik lan mengaruhi lingkungan eksternal lan internal kanthi cara sing beda. Watesan tumindak kanggo gangguan, iritasi lan eksitasi yaiku nilai ambang, lan kanggo polusi - konsentrasi maksimum sing diidini. Sawise mandheg saka panyebab sing nyebabake gangguan, iritasi lan kasenengan, lingkungan bali menyang kahanan asline dhewe, lan polusi kudu dilokalisasi lan diilangi langsung dening manungsa.


Gambar. Xnumx


Keamanan lingkungan, kaya properti liyane saka kapal selam, dibentuk sajrone desain lan dileksanakake ing proses konstruksi, ndandani lan modernisasi adhedhasar syarat lingkungan (lingkungan) sing ana. Properti iki dijaga ing tingkat tartamtu sajrone kabeh siklus urip prau dening kru.

Nggarap pambentukan properti "keamanan lingkungan" kapal selam ing wiwitan, amarga ngencengi syarat lingkungan kanggo peralatan militer, kanthi cara siji utawa liyane, meksa kita nguripake solusi masalah lingkungan, kalebu ing bersenjata. pasukan. Karya iki rumit, dawa, amarga ngrampungake tugas anyar kanggo Angkatan Laut, lan mulane mbutuhake keterlibatan spesialis sing mumpuni saka macem-macem bidang kegiatan manungsa.

Masalah lingkungan angkatan laut, kalebu pambentukan properti "keamanan lingkungan" peralatan laut, kudu dirampungake kanthi cepet lan profesional. Negara kita, ora kaya umume negara ing Eropa, Asia lan Amerika, wiwit ngrampungake masalah lingkungan kanthi wektu tundha sing signifikan, mula sampeyan kudu cepet-cepet, amarga sesuk bisa uga kasep. Wektu minangka sumber daya sing paling penting, langka lan ora bisa diganti, ora bisa dikumpulake, ditransfer, lan sing paling penting, iku (wektu) ora bisa dibatalake lan liwati ora bisa dibatalake.

Referensi:
1. GOST RV 51051-97 Keamanan lingkungan senjata lan peralatan militer. Konsep dhasar, istilah lan definisi. Edisi resmi. – M.: Standartform, 2016, p. 16.
2. Ozhegov S. I. Kamus basa Rusia. - M .: State Publishing House of Foreign and National Dictionaries, 1990, p. 696.
3. Dubrovin E.R., Dubrovin I.R. safety lingkungan saka panas lan daya Komplek // Energy Thermal No.. 6(15), 2014, p.14-15.
4. koleksi Marine. - M.: 1996, No. 5, kaca. 68-70.
5. Ngawasi. Kaslametan urip. - St Petersburg: 1996, No. 4, p. 37-40.
Pengarang:
29 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Andrey NM
    Andrey NM 17 Oktober 2019 04:52
    + 18
    Gusti, omong kosong apa ... utawa aku ora ngerti apa-apa? Greta Thunberg lagi ngaso ... Iki diarani "owl strung on the globe." Napa foto kapal selam "diseret kuping" ing artikel kasebut? Lan kuna, kaya dinosaurus? Kajaba iku, penulis mesin diesel "disebut" kapal bertenaga nuklir, lan kapal bertenaga nuklir - mesin diesel ...
    Berfungsi kanggo tujuan sing dituju, kapal selam apa wae minangka sumber gangguan alam sing ora ana urip, gangguan lan kasenengan satwa.

    Mutiara... Banyu urip lan mati...
    Apa bedane safety nuklir lan safety radiasi babagan pengaruhe ing lingkungan? Apa babagan banyu kapal?
    Lan umume, yen ana prau selam minangka disturber kuat lan polutan lingkungan, iku ngirim ora angel kanggo ndeteksi. Lan apa, dheweke pancene ora ngrampungake masalah kasebut sadurunge?
    1. Panjenengan
      Panjenengan 17 Oktober 2019 04:57
      +4
      Keamanan lingkungan kapal selam. Ora lucu, unit apa wae menehi kontribusi negatif kanggo lingkungan. Kita bisa ngomong babagan nyuda kerusakan lingkungan, ora liya.
      1. Andrey NM
        Andrey NM 17 Oktober 2019 05:11
        + 11
        Quote: Panjenengan
        Ora lucu, unit apa wae menehi kontribusi negatif kanggo lingkungan.

        Vladimir, ya, ora ana pitakonan, nanging cara kasebut ing artikel kasebut ... Kanggo sapa sing dikirim? Kayane iki gaweane murid kelas siji, gurune lali mriksa.
        1. Panjenengan
          Panjenengan 17 Oktober 2019 05:13
          +2
          Semono uga aku babagan iki.
    2. Andrey Nikolaevich
      Andrey Nikolaevich 1 Desember 2019 20:57
      0
      Komentar apik! Apa sampeyan mbokmenawa wong bodho?
      1. Andrey NM
        Andrey NM 2 Desember 2019 07:23
        0
        Kutipan: Andrey Nikolaevich
        Komentar apik! Apa sampeyan mbokmenawa wong bodho?

        Ya, apa aku? Punika Alexander Pokrovsky - pangareping eseman lan aku saka Suite Cina.
  2. evgen1221
    evgen1221 17 Oktober 2019 04:57
    +4
    Lan artikel sabanjure bakal safety lingkungan armada kayu sailing?
    1. Tochilka
      Tochilka 17 Oktober 2019 07:07
      +4
      tinimbang, "assessment saka karusakan sing disebabake kanggo lingkungan alam dening nebang alas kualitas dhuwur" utawa "pinten migunani bisa digawe saka N .. (ora, ora cukup!) M kubus kayu digunakake kanggo mbangun galley. " ngguyu
    2. dzvero
      dzvero 17 Oktober 2019 07:54
      +1
      Nanging carane! Ing wiwitan abad kaping XNUMX, armada pelayaran ilang lan angin topan saya tambah parah. Sawise kabeh, sadurunge, layar nyuda energi angin ... :)
    3. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 17 Oktober 2019 11:35
      +2
      Kutipan saka: evgen1221
      Lan artikel sabanjure bakal safety lingkungan armada kayu sailing?

      Keamanan ekologis kanggo panyimpenan, transportasi lan panggunaan unit tempur khusus. eseman
  3. amatir
    amatir 17 Oktober 2019 06:50
    +1
    Keamanan lingkungan kapal perang! Ya, sanajan karo reaktor lan, bisa uga, kanthi "bom". Kocak! Loro KTN kudu ngirim artikel iki menyang "huruf ijo" utawa menyang "Beluna" umume.
    1. dzvero
      dzvero 17 Oktober 2019 08:02
      0
      Nanging, tren fashion. Panggunaan senjata kanthi cara siji utawa liyane ngrusak lingkungan, lan tugas kanggo nglindhungi saka senjata kasebut minangka oxymoron, sing nyebabake disonansi kognitif lan mbenerake konvolusi otak. eseman
    2. Andrey Nikolaevich
      Andrey Nikolaevich 1 Desember 2019 20:59
      0
      Amatir, sawetara artikel liyane lan kita kabeh bakal pindhah menyang dayung lan kapal layar.
  4. Alseers
    Alseers 17 Oktober 2019 07:59
    +2
    Sapa sing narik disertasi? Jumlah publikasi wis rampung ...
  5. Aviator_
    Aviator_ 17 Oktober 2019 08:00
    +3
    Katon yen sedulur Dubrovin ora duwe publikasi sing cukup ing "Thermal Energy", dheweke mutusake kanggo ngomong ing VO. Omong kosong kanthi semangat Greenpeace.
  6. Komentar wis dibusak.
  7. Ryaruav
    Ryaruav 17 Oktober 2019 09:55
    +2
    apa jenis ijo ing situs, omong kosong lengkap
  8. tukang cukur Siberia
    tukang cukur Siberia 17 Oktober 2019 10:00
    +4
    Artikel sing apik!))
    . Dadi, ing kapal selam nuklir, jinis safety lingkungan sing paling penting yaiku radiasi lan nuklir.
  9. pemikir
    pemikir 17 Oktober 2019 10:39
    +2
    Kutipan: Andrey NM
    Kayane iki gaweane murid kelas siji, gurune lali mriksa.

    Aku nemokake penulis lan ... (kaget banget) ya
    Dubrovin Igor Removich, Dubrovin Evgeny Removich (l. 16.07.1957/XNUMX/XNUMX) - insinyur riset, calon ilmu teknis, kapten pangkat 1...Panulis luwih saka 130 karya sing dicithak, kalebu 2 buku teks babagan Ekologi, lan 17 sertifikat hak cipta saka USSR lan paten saka Federasi Rusia. Dheweke duwe 13 implementasine, kalebu ing 3 kapal Angkatan Laut lan ing 10 fasilitas energi Federasi Rusia lan CIS saka omah boiler khas menyang pabrik panas lan tenaga (CHP).

    http://www.russika.ru/ae_dybrovini.htm
    1. Andrey NM
      Andrey NM 17 Oktober 2019 13:02
      +4
      Iki "sadulur" lulus saka sekolah ing Pushkin, banjur Armada Segara Ireng, banjur memulang ing sekolah. Nanging miturut cara sing diarani kapal selam "Leninsky Komsomol" mesin diesel, lan proyek 641st minangka kapal bertenaga nuklir, dheweke melu esoterisme ing angkatan laut ... Aku kaget karo publikasi babagan macem-macem topik: keamanan intelektual. , cedhak-kabeh keamanan subway, saiki kapal selam .. .
      1. Ryaruav
        Ryaruav 17 Oktober 2019 19:36
        0
        Sampeyan tegese hidrografi Pushkin
      2. Alien Saka
        Alien Saka 23 Oktober 2019 20:11
        -5
        Ya, dheweke mung entuk dhuwit))) nanging artikel kasebut mesthi kuwat)))))
      3. Andrey Nikolaevich
        Andrey Nikolaevich 1 Desember 2019 21:02
        0
        Andrey NM, sampeyan kenek tandha! Malah karo diploma legal, aku ngerti ngendi kapal selam nuklir lan DPL ing ngendi. Dheweke malah nampa aku dadi pionir, ing ,, Lenkom ,,)
    2. Ryaruav
      Ryaruav 17 Oktober 2019 19:40
      0
      matur nuwun kanggo riset nanging sawise iku aku ora bisa ngerti motivasi saka wong-wong sing biyen kinurmatan iki
  10. keju56
    keju56 17 Oktober 2019 11:17
    0
    "Eksitasi, minangka saben proses fisiologis sing dumadi ing saben organisme urip ... "
    erotomaniacs saka ekologi ngguyu
  11. mik193
    mik193 17 Oktober 2019 12:56
    +1
    Lha yo gak ngerti... Neng perang sing bisa dadi sing terakhir, jelas ora ono lingkungane... Sing penting keslametane kru... Ayo mateni mungsuh, banjur mikir babagan lingkungan ... Ora ana cara liya, miturut pendapatku.
  12. dgonni
    dgonni 18 Oktober 2019 18:41
    +1
    Apa aku ngerti kanthi bener? Ana sing ngajokake tesis doktoral lan dheweke butuh publikasi ing jurnal profesional lan situs web profesional! Omong kosong iku khayalan, nanging wong bakal mbela awake dhewe lan banjur mulang babagan ekologi.
    Sendok medeni tengah akhir 80-an dieling-eling. Disertasi ing subyek saka sudhut ngasah agul-agul bulldozer kanggo ngurangi biaya bahan bakar nalika raking manure.
    P.s. pancen kaya ngono lan wong kasebut mbela sawise entuk gelar doktor
  13. dhokter_alex
    dhokter_alex 18 Oktober 2019 19:19
    0
    PZDTS sawetara. Abstrak saka siswa SMA ing "alam asli".
  14. Fizik M
    Fizik M 22 Oktober 2019 12:27
    +1
    nda ... artikel - TRASH lol

    Ancaman saka kuliah ing TUZhK (Departemen Teori Desain lan Survivabilitas Kapal):
    Habitability yaiku ilmu sing ora pantes dilayani ing kapal perang
    ngguyu