Review militèr

Substitusi impor ing kompleks industri militer Rusia. asil

140
Wiwit 2014, Rusia dipeksa ngembangake substitusi impor ing macem-macem industri. Komplek militèr-industri ora istiméwa. Miturut Menteri Pertahanan Federasi Rusia Sergei Shoigu, industri pertahanan domestik wis sukses sukses ing bidang substitusi impor. Minangka menteri nyathet, Rusia bakal terus ngembangake produk militer kanthi teknologi independen saka negara liya, tanpa preduli saka pengawetan utawa kelemahane kebijakan sanksi negara-negara Barat.



mesin Russian VK-2500


Masalah substitusi impor


Nganti 2014, kabijakan Rusia ing bidang senjata lan peralatan militer tundhuk gagasan umum babagan globalisasi ekonomi lan divisi pasar tenaga kerja. Bagian saka katergantungan Komplek militèr-industri domestik ing supplier manca banget dhuwur, sebagéyan amarga jalaran saka ambruk USSR, nalika akeh Enterprises nimbali rampung ing njaba Rusia, nanging Moscow terus kanggo njaga hubungan cedhak karo wong-wong mau. Ing pirang-pirang cara, industri pertahanan urip kanthi prinsip sing padha karo ekonomi Rusia liyane: kenapa nandur modal kanthi material ing nggawe senjata lan komponen lan komponen sing gegandhengan, yen sampeyan bisa tuku produk kasebut ing negara liya, lan malah luwih murah?

Nganti 2014, kabijakan kasebut nduweni hak kanggo urip. Malah kesepakatan gagal sing paling misuwur wiwit dileksanakake sanksi, kalebu tuku loro kapal serbu amfibi kelas Mistral saka Prancis, dudu usaha sing gagal. Rusia ora kelangan dhuwit ing kontrak iki lan entuk akses menyang teknologi lan solusi desain, entuk pengalaman ing mbangun UDC modern, padha karo sing ana ing Rusia. angkatan laut nganti saiki ora. Ing wektu sing padha, penolakan saka panguwasa AS, Eropa lan Ukrainia kanggo nyedhiyakake produk pertahanan, lan ing sawetara kasus produk dual-use, menyang Rusia wis nyebabake masalah serius.

Saliyane Prancis, ana masalah karo negara liya. Amerika Serikat lan Jepang wis nglarang pasokan bahan komposit menyang Rusia, uga peralatan industri sing kompleks. Penolakan kanggo nyedhiyakake komposit wis nyebabake proyek utama Rusia ing bidang penerbangan sipil - pesawat penumpang MS-21, produksi serial sing wis dipindhah menyang 2021. Ing wektu sing padha, sawetara ahli percaya yen wektu nyata penyebaran produksi massal lan pencapaian volume produksi sing direncanakake bakal dipindhah menyang tanggal sabanjure. Nyeri kanggo kompleks industri militer Rusia yaiku istirahat karo Jerman lan Ukraina, sing nyedhiyakake mesin kapal, lan Ukraina lan penerbangan. Kajaba iku, Eropa lan sawetara mitra tradisional Rusia mandheg nyediakake elektronik.

Sawisé ambruk Uni Soviet, Ukraina dipun warisaken nomer ageng perusahaan industri saka Komplek militèr-industri, uga biro desain. Kaya akeh negara pasca-Soviet liyane, industri pertahanan Ukrainia fokus ing produksi komponen individu, rakitan lan bagean, perakitan produk pungkasan ditindakake ing Rusia. Divisi buruh kasebut njamin kerjasama antarane negara loro ing bidang industri pertahanan sanajan sawise runtuh USSR. Ing Ukraina, ana sawetara perusahaan pertahanan utama sing produk dikarepake ing Rusia. Kaping pisanan, iki Motor-Sich (bangunan mesin), Yuzhmash (bangunan roket), Biro Desain Antonov (bangunan pesawat, penerbangan transportasi), Zorya-Mashproekt (mesin turbin gas kanggo armada).


Proyek 22350 frigate "Admiral Armada Kasatonov"


Sawise aneksasi Crimea lan wiwitan permusuhan ing tlatah Donbass, Ukraina mbatesi kabeh kerjasama militer karo Rusia, kalebu ing bidang kompleks industri militer. Eksekusi malah kontrak prabayar mandheg, kaya sing kedadeyan karo mesin turbin gas saka Nikolaev. Nyatane, panguwasa ing Kyiv wis mutusake kanggo nggawe kerugian serius, mbebayani industri pertahanan dhewe. Sadurunge acara 2014, hubungan antarane negara loro ing bidang industri pertahanan banget cedhak, lan Ukraina nampa dhuwit nyata saka kerjasama kasebut. Ing kasunyatan modern, angel kanggo perusahaan Ukrainia nemokake pasar dodolan kanthi ukuran sing padha kanggo produke, yaiku Rusia. Bener, Moskow butuh pirang-pirang taun kanggo ngatasi masalah sing muncul: saka nglengkapi helikopter kanthi mesin nganti nggawe fregat anyar.

Proses substitusi impor ing industri pertahanan Rusia


Cukup angel mbayangno kanthi akurat volume substitusi impor sing dibutuhake ing kompleks industri militer amarga rahasia informasi kasebut. Nanging nggunakake data saka sumber terbuka, utamane, pidato dening pejabat Rusia sing dhuwur, bisa mbayangno ukuran masalah sing diadhepi industri pertahanan Rusia ing separo kapindho 2014. Contone, miturut Wakil Perdana Menteri Dmitry Rogozin, sing diucapake sajrone salah sawijining pidato, komponen lan majelis saka negara NATO lan EU (utamane elektronik radio lan optik) digunakake ing 640 conto peralatan militer buatan Rusia, yaiku 571 conto. kanggo ngganti kanthi lengkap ing 2018.

Tokoh-tokoh sing luwih nyengsemake disuarakake tanggal 16 Juli 2015 ing laporan marang Vladimir Putin dening Wakil Menteri Pertahanan Rusia, Yuri Borisov, sing duwe spesialisasi ing dhukungan militer-teknis Angkatan Bersenjata RF. Miturut Yuri Borisov, ing 2025 industri Rusia kudu entuk substitusi impor kanggo 826 model senjata lan peralatan militer. Miturut sumber liyane, mung kanggo ngganti bagean lan komponen sing teka ing Rusia saka NATO lan negara-negara Uni Eropa, perlu kanggo ngolah paling sethithik 800 jinis senjata lan peralatan khusus produksi Rusia.

Saiki, kompleks industri militer Rusia wis nggawe kemajuan serius ing jalur substitusi impor. Ing wektu sing padha, pangiriman jinis utama senjata lan peralatan khusus ditindakake tanpa wektu tundha. Minangka bagean saka telpon konferensi sing dianakake ing awal Oktober 2019, Sergei Shoigu ujar manawa angkatan bersenjata negara wis nampa 2,3 ewu unit peralatan militer modern. Miturut menteri, indikator sing direncanakake kanggo tuku lan nganyarke kanggo jinis senjata utama ing Rusia wis kawujud kanthi 47 persen, lan total, ing pungkasan taun 2019, bagean saka jinis peralatan militer anyar ing angkatan bersenjata negara. tekan 68 persen.


Vladimir Putin ing Dina Gunsmith ing Izhevsk


Sadurunge, Presiden Rusia Vladimir Putin uga ngomong babagan kemajuan substitusi impor ing kompleks industri militer. Sajrone rapat tanggal 19 September 2019, sing dianakake ing Izhevsk minangka bagéan saka perayaan Hari Gunsmith, Presiden nyathet yen sajrone limang taun kepungkur, negara kasebut wis entuk kemajuan sing signifikan ing bidang substitusi impor "ing a nomer wilayah sing penting." Miturut Vladimir Putin, sajrone limang taun kepungkur, bisa njamin kamardikan teknologi ing luwih saka 350 model senjata lan peralatan militer. Antarane liyane, presiden nyorot sukses ing nambah bagean saka basa komponen elektronik Russian, kang digunakake ing senjata modern. Dhewe, dheweke milih nggawe produksi mesin kanggo helikopter, uga kapal perang Angkatan Laut Rusia. Miturut Putin, proses ndandani mesin pesawat transportasi paling abot ing donya, An-124 Ruslan, bakal diluncurake ing perusahaan Rusia.

Nutup masalah masalah ing industri pertahanan


Sing paling akut, bisa uga diarani kritis, amarga industri pertahanan Rusia yaiku hubungane karo Ukraina. Katergantungan kompleks industri militer Rusia marang subkontraktor Ukraina ing bidang penerbangan, pembuatan kapal lan roket lan industri ruang angkasa gedhe banget. Nganti 2014, meh kabeh mesin sing dipasang ing helikopter militer lan sipil Rusia diprodhuksi ing Ukraina ing perusahaan Motor Sich. Mbalik ing 2011, minangka bagéan saka Dubai Airshow, perusahaan induk Rusia Helikopter Rusia lan perusahaan Ukrainia Motor Sich nandatangani kontrak kanggo pasokan mesin helikopter 1300 menyang Rusia kanthi total $ 1,2 milyar. Saben taun, Produsèn Ukrainia iki mestine kanggo mindhah 250-270 mesin kanggo Rusia.

Dina iki, Rusia meh rampung ngatasi katergantungan iki ing bidang militer. Mbalik ing 2017, kepala Helikopter Rusia nglaporake marang Presiden negara kasebut yen ing 2019 Rusia bakal ngatasi masalah karo pasokan mesin helikopter saka Ukraina. Ing Rusia, mesin Ukrainia TVZ-117VMA diganti dening mesin VK-2500, rampung dilokalisasi ing negara kita, kanggo nggawe lan produksi sing tanggung jawab JSC Klimov. Mesin iki dipasang ing paling helikopter jinis Mi lan Ka. Miturut perusahaan negara Rostec, ing 2018 Ufa PJSC UEC-UMPO nyedhiyakake pasokan 180 kit mesin VK-2500. Ing wektu sing padha, Motor Sich terus kerja sama karo perusahaan Rusia kanggo nyedhiyakake mesin kanggo helikopter sipil lan uga melu proyek gabungan kanggo nggawe helikopter abot Rusia-Cina AHL, sing kudu dilengkapi karo versi anyar saka Zaporizhzhya. D-136 engine, kang kabeh Helikopter Mi-26 abot ing donya. Kajaba iku, Rusia rampung localized produksi mesin AI-222-25, kang diinstal ing pesawat latihan tempur Yak-130. NPC kanggo konstruksi turbin gas Salyut ngumumake lokalisasi lengkap produksi mesin AI-222-25 lan mungkasi kerjasama karo Motor Sich ing April 2015.


Pesawat pisanan saka Il-112V


Masalah penting liyane sing kudu ditindakake industri pertahanan Rusia yaiku ngganti mesin kapal Ukrainia sing diprodhuksi ing Nikolaev. Amarga break ing kerjasama militèr-technical antarane negara loro, galangan kapal Rusia froze ing nunggu saka Adoption saka frigates zona segara adoh saka proyèk 11356 lan 22350. frigates 22350, dimaksudaké kanggo Angkatan Laut India. Dadi fregat kapindho project 11356 "Admiral saka Armada Kasatonov" iki glethakaken mudhun ing 22350, nanging mlebu pabrik nyoba segara mung ing 2009, kahanan sing padha karo fregat "Admiral Golovko", kang glethakaken maneh ing 2019. Kasunyatan manawa industri domestik wis ngatasi katergantungan ing mesin turbin gas Ukrainia dadi jelas mung ing Februari 2012. Alexey Krivoruchko, Wakil Menteri Pertahanan Rusia, ngandhani wartawan babagan iki nalika ngunjungi Severnaya Verf. Miturut dheweke, UEC-Saturn wis ngasilake unit turbin gas domestik kanthi lengkap kanggo kapal frigat Project 2019. Wis dingerteni manawa fregat sing dibangun bakal nggunakake mesin diesel 22350D10 sing diprodhuksi dening Kolomna Plant lan unit turbin gas M49FR sing diprodhuksi dening UEC- Saturnus.

Rusia uga wis sukses ing industri pesawat. Lan kita ngomong babagan pesawat lan drone sing diawaki. Salah sawijining conto substitusi impor sing implisit yaiku karya ing pesawat transportasi militer Il-112V, penerbangan pisanan sing ditindakake tanggal 30 Maret 2019. Pesawat anyar ora mung ngganti pesawat An-26 sing ora ana moral lan fisik, nanging uga minangka respon lan pesaing langsung kanggo pesawat An-140T, sing dikembangake ing Biro Desain Antonov. Mbalik ing 2011, militer Rusia arep ndarbeni mobil Ukraina kanggo kabutuhan transportasi.

Kajaba iku, perusahaan industri pertahanan Rusia wis sukses banget ing bidang nggawe pesawat tanpa awak. Ing wiwitan taun 2020, drone Forpost-R bakal dilayani karo Angkatan Aeroangkasa. Penerbangan pertama UAV, dibangun kanthi nggunakake komponen sing digawe Rusia, kanthi mesin APD-85 Rusia lan piranti lunak domestik, ditindakake ing pungkasan Agustus 2019. Sadurunge, drone iki dirakit ing Rusia miturut lisensi Israel saka komponen asing. Penciptaan ing Rusia saka serangan abot lan drone pengintaian S-70 Okhotnik, penerbangan pisanan sing ditindakake tanggal 3 Agustus 2019, uga bisa diarani sukses sing jelas. UAV unik iki bakal bisa sesambungan karo pesawat tempur generasi kelima Rusia paling canggih Su-57. Ing 27 September, Kementerian Pertahanan ngomong babagan penerbangan gabungan pisanan saka pesawat tempur Su-57 lan drone Okhotnik, durasi penerbangan 30 menit.


Penerbangan pertama drone Forpost-R


Saiki kita bisa ngomong yen sanksi wis menehi dorongan kanggo pangembangan industri pertahanan domestik, duweni efek penyembuhan ing kabeh sektor. Sajrone limang taun kepungkur wiwit 2014, industri pertahanan domestik wis nyingkirake katergantungan manca ing pirang-pirang wilayah. Ing wektu sing padha, proses nglengkapi maneh tentara kanthi model senjata lan peralatan militer anyar ora mandheg. Gagal sing paling penting ana ing galangan kapal, nanging ing taun 2019 masalah iki diatasi. Ing wektu sing padha, kebijakan substitusi impor isih ora ateges isolasi lengkap industri Rusia. Ing bidang basis komponen elektronik, Rusia aktif ngembangake kerjasama karo China. Ing wawancara karo RT, ahli militer Yuri Knutov mratelakake panemume yen ing bidang basis komponen elektronik, Rusia saiki gumantung banget marang China, sing, sawise dileksanakake sanksi Barat, wis dadi salah sawijining mitra Rusia kunci ing militer-teknis. kerjasama.
Pengarang:
140 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 1976AG
    1976AG 14 Oktober 2019 05:59
    + 19
    Ngelingi yen malah DPRK, miturut kondisi sanksi sing angel, wis maju kanthi serius ing perkembangan militer, mula ora percaya yen dheweke bakal ngrusak Rusia. Mung kompetisi ora adil lan kepinginan kanggo ngganggu. Nah, kanggo kita, sanksi minangka pangembangan ilmu pengetahuan lan teknologi lan pakaryan anyar.
    1. Proxima
      Proxima 14 Oktober 2019 10:24
      + 10
      Kutipan: 1976AG
      Ngelingi yen malah DPRK, miturut kondisi sanksi sing angel, wis maju kanthi serius ing perkembangan militer, ora percaya yen dheweke bakal ngrusak Rusia.

      Negara kepeksa ngupaya kanggo Aut-arkia (alami kanggo parsial). Aku elinga carane USSR ing thirties ngupaya kanggo mandhiri saka impor bahan mentahan strategis kayata karet. Michurinite kita langsung bingung, sing ngasilake macem-macem suket karet lan kabeh Kuban ditabur. Bener, kahanan kasebut didandani dening ahli kimia Soviet Lebedev, sing nggawe karet buatan lan kanthi mangkono nyelehake kabeh raja karet ing roti lan banyu! negatif lol
      1. arkadiyssk
        arkadiyssk 15 Oktober 2019 09:00
        +4
        Persis - kecanthol ing roti lan banyu! Karet sintetis sing digawe ana 2.5 kaping luwih elek tinimbang alam, lan 2 kaping luwih elek tinimbang neoprene Amerika 1931. Ora ana sing rusak kajaba ing fantasi sampeyan. Lan ya - Wikipedia bisa uga ngapusi, nanging nalika perang kita seneng nampa teknologi sintetik anyar saka Amerika supaya pungkasane bisa ngasilake ban sing bisa digunakake. Iku kabeh titik substitusi impor taun-taun kasebut, lan bisa uga saiki.
        1. Proxima
          Proxima 15 Oktober 2019 12:06
          0
          Kutipan saka: arkadiyssk
          Persis - kecanthol ing roti lan banyu! Karet sintetis sing digawe ana 2.5 kaping luwih elek tinimbang alam, lan 2 kaping luwih elek tinimbang neoprene Amerika 1931. Ora ana sing rusak kajaba ing fantasi sampeyan. Lan ya - Wikipedia mbokmenawa ngapusi

          Alami, luwih elek tinimbang karet alam, kanthi cara, karet alam isih diklumpukake. Lan babagan kasunyatan manawa ora ana sing bangkrut, aku nyaranake sampeyan ngatasi materi kanthi luwih rinci, lan Wikipedia ora ana ing kene, aku ngerti iki saka sekolah.
      2. Aziz
        Aziz 19 Oktober 2019 09:12
        +1
        Ora kaya Kuban, ing Asia Tengah wiwit taun 1932 wis ana kabeh perusahaan industri karet sing ngasilake lateks lan karet saka tanduran karet oyod, contone, saka dandelion kok-saghyz.Deleng legenda peta kiwa. Ing taun 1952, budidaya tanduran karet domestik ora diterusake.
    2. parma
      parma 14 Oktober 2019 11:36
      -2
      Kutipan: 1976AG
      Ngelingi yen malah DPRK, miturut kondisi sanksi sing angel, wis maju kanthi serius ing perkembangan militer, mula ora percaya yen dheweke bakal ngrusak Rusia. Mung kompetisi ora adil lan kepinginan kanggo ngganggu. Nah, kanggo kita, sanksi minangka pangembangan ilmu pengetahuan lan teknologi lan pakaryan anyar.

      Apa sampeyan ngerti apa standar urip ing Korea Lor? Apa sampeyan ngerti masalah keluwen ing negara? Babagan ketergantungan ing pasokan panganan saka China? Lan presentasi kreasi kompleks industri militer iki ora liya mung minangka demonstrasi kanggo umume ...
      Artikel aneh (mung duplikat media resmi), diwiwiti kanthi kasunyatan manawa Rusia ora kelangan apa-apa saka kesepakatan karo Mistrals (mbayar 1,2 milyar, bali luwih saka 900 yuta lan ora ana ing abang ... , kajaba sing padha mung tuku ing rubles, njupuk menyang akun prabédan Kursus) lan pungkasan karo kabungahan ngganti komponen Western karo Cina (ngendi panggantos saka, contone, mesin diesel Jerman karo Cina dadi substitusi impor? Kita dhewe ora tau muncul) ...
      Umumé, "Urrrrrya, kanca-kanca!" ...
      1. Andrey saka Chelyabinsk
        Andrey saka Chelyabinsk 14 Oktober 2019 11:50
        +8
        Minangka adoh saka aku elinga, Prancis bali dhuwit kanggo kita menyang Penny paling cedhak. Ngendi sampeyan entuk data babagan bedane 300 yuta? Lan diesel, kanthi cara, Kolomna kanggo armada
        1. Andrey NM
          Andrey NM 14 Oktober 2019 12:46
          +9
          Quote: Andrey saka Chelyabinsk
          Lan diesel, kanthi cara, Kolomna kanggo armada

          Andrei, sampeyan wis menyang tanduran Kolomna? Sampeyan bisa njupuk film babagan Pertempuran Stalingrad ing kana ...
          1. Andrey saka Chelyabinsk
            Andrey saka Chelyabinsk 14 Oktober 2019 12:50
            +2
            Ya, bisa uga ing sawetara bengkel, nanging saiki iki minangka nasib sing sedhih kanggo kabeh pabrik. Dadi, perusahaan kasebut katon maju
          2. venik
            venik 14 Oktober 2019 20:09
            +8
            Kutipan: Andrey NM
            Apa sampeyan wis menyang pabrik Kolomna? Sampeyan bisa njupuk film babagan Pertempuran Stalingrad ing kana ...

            =======
            Andrew! Aku dudu "Andrey saka Chelyabinsk". Lan ing "Kolomensky Zavod" - Aku wis tau! Sanajan ing lapangan kerja sajrone 20 taun kepungkur, aku duwe kesempatan kanggo ngunjungi pirang-pirang pabrik (ing endi wae saka 30 nganti 50 - aku ora bisa ujar manawa - aku ilang!). Aku weruh macem-macem. (saka "matèni" kanggo "super-modern") lan paling beda industri (kalebu mesin-bangunan) ....
            Sawise "komentar" sampeyan - aku dadi kasengsem ing "Kolomenskoye". Mangkene apa sing ditemokake ing internet:




            Mesthi wae, aku ngerti manawa kabeh katon luwih apik babagan "komersial" tinimbang sing sejatine!
            Nanging aku uga ngerti manawa apa wae sing bisa diomongake - saka "guano" - sampeyan ora bisa wuta "permen" !! Nanging! Miturut apa sing dakdeleng - tanduran kasebut (mesthi luwih elek tinimbang sing katon ing foto), nanging - ora "narik" kanggo "reruntuhan" !!!
            Kanthi atine, aku duwe pitakon: long ago Kowe nang kono???
            Iki dudu "trik"! Mung ana kasus ing uripku nalika aku lagi lelungan bisnis ing salah sawijining pabrik "pangan". Ngeri!!! Lagi wae nahan refleks lelucon lan sumpah ora bakal tuku maneh produke (yen ana ing toko). Lan telung taun sabanjure - nasib maneh dibuwang ing kana ..... super modern pabrik! Malah yen sampeyan sijine wong ing Jerman - iku ora bakal isin! Punika rawuh pitakonan!
            1. Andrey NM
              Andrey NM 15 Oktober 2019 07:49
              +6
              Kutipan saka venik
              Suwene kowe neng kono???

              bubar. Pabrik kasebut saiki ngalami modernisasi sing alon. Aku, yen jago panggang ora pecked ing sak panggonan ing masalah diesel kapal, ora ana sing bakal pindhah. Bangunan-bangunan pabrik, umume, ora katon ndandani wiwit jaman Brezhnev, isih ana slogan-slogan ing jaman kasebut. Ya, oke, slogan mengaruhi alur kerja kanthi ora langsung ...
              Umumé, aku nemoni skema modernisasi ing sawetara perusahaan. Dhuwit sing dialokasikan gedhe banget. Tender kanggo desain lan konstruksi menang dening kantor sing dibutuhake, 99% saka ibukutha, sing ora duwe apa-apa kanggo jiwane. Banjur telusuran subkontraktor kanggo dhuwit diwiwiti. Banjur padha mbuwang subkontraktor kasebut ing kabeh pretexts. Biaya desain kuwi kanggo dhuwit iki bisa kanggo mbangun obyek kaping pindho karo kabeh persetujuan. Kajaba iku, proyek kasebut digawe kanthi kesalahan sing (minangka conto) ing salah sawijining obyek proyek kasebut kudu rampung maneh, lan sanajan ora skandal ... bisa kerja ing wangun iki. Wangsulan: Ya, apa sing sampeyan wulang! Kita bakal mbangun, yen ora bisa, kita bakal nggawe maneh (!). Ana yuta perantara ... Ing siji perusahaan, jenderal nyoba nglawan skema iki. Saiki ana jenderal liyane.
              Aku pancene ora kaget kok PD-50 iki klelep, kok wong mati ing stasiun listrik hidroelektrik Sayano-Shushenskaya, kok ana nyolong ing Vostochny ... Kadhangkala sampeyan mikir, ndeleng kabeh iki, Vissarionych, tangi paling ora kanggo suwe-suwe ... Ayo, sing ana mung saraf ...
        2. samaravega
          samaravega 14 Oktober 2019 15:35
          +1
          Mesin diesel Kolomna ora dicocogake karo kabutuhan armada saka tembung "pancen". Yen sampeyan ora ngandel, deleng sejarah pangembangan armada ing USSR saka 1945 nganti 1991. Wiwit kuwi, ora ana fasilitas produksi anyar sing muncul. Ing babagan pembangkit listrik tenaga nuklir kanggo kapal permukaan, mesin turbin gas, armada Soviet pancen "ahead saka liyane." Mesin diesel (kajaba mesin kanggo kapal selam) ketinggalan adoh. Ora saka urip sing apik, malah prau roket lan kapal roket cilik dilengkapi sawetara 112 (!) Mesin diesel silinder, sing, amarga desain iki, nduweni sumber daya sing kurang. Sayange, ndeleng samubarang kanthi realistis, sawise dileksanakake sanksi, penolakan Jerman kanggo nyedhiyakake mesin diesel modern menyang Grada Sviyazhsky lan Karakurt, penolakan sing disetujoni praktik saka salinan mesin diesel Jerman Jerman amarga (salinan) linuwih, kita bali maneh. kanggo 112- monsters silinder iki decommissioned sawise asil saka perang 1973.
          Kanthi mesin turbin gas, kahanan kasebut adoh saka "rosy" kaya sing diinterpretasikake dening penulis artikel kasebut. Telung fregat Project 1135.6R sing apik banget, diuji kanthi pirang-pirang taun operasi ing Angkatan Laut India lan dimodernisasi kanggo syarat Angkatan Laut Rusia, kudu ditinggalake kanthi ngedol menyang India sing padha, sing ora ditrapake sanksi, gas Nikolaev. mesin turbin kanggo frigates iki bakal dikirim, Angkatan Laut India (!) bakal maneh nampa kapal modern sadurungé lan ing nomer luwih saka Angkatan Laut Rusia. Apa iki "sukses substitusi impor"? Ing endi mesin turbin gas modern kanggo armada? Kepiye "sukses gedhe" ditampilake minangka "sukses gedhe" yaiku produksi ing urutan PIECES (pinten biaya karya potongan?) Mesin turbin gas kanggo frigat Admiral Gorshkov, sanajan mung sing dilengkapi mesin turbin gas Ukrainia sing bener. wis dileksanakake nganti saiki. Good luck kanggo lokomotif diesel Kolomna. Iki minangka ceruk, dheweke profesional, nanging iki ora ana ing Angkatan Laut.
          1. Andrey saka Chelyabinsk
            Andrey saka Chelyabinsk 14 Oktober 2019 16:23
            +8
            Kutipan saka samaravega
            Mesin diesel Kolomna ora dicocogake karo kabutuhan armada saka tembung "pancen". Yen sampeyan ora ngandel, deleng sajarah pangembangan armada ing USSR saka 1945 nganti 1991.

            Matur nuwun, Cap. Nanging umume, aku nulis babagan kasunyatan manawa ora ana ing USSR utawa saiki ora duwe mesin diesel sing apik kanggo kapal permukaan ing seri artikel "Program pembuatan kapal Angkatan Laut Rusia utawa perasaan sing ala banget" ing 2016.
            Kutipan saka samaravega
            kita maneh bali menyang monsters 112-silinder, ditulis mati minangka asil saka 1973 perang.

            Nanging, iku bisa. Luwih elek tinimbang diesel Jerman, nanging luwih apik tinimbang Cina.
            Kutipan saka samaravega
            Kanthi mesin turbin gas, kahanan kasebut adoh saka "rosy" kaya sing diinterpretasikake dening penulis artikel kasebut.

            Ing kene, kanthi mesin turbin gas, iku mung iridescent - ora kaya mesin diesel
            Kutipan saka samaravega
            Mesin turbin gas Nikolaev kanggo fregat kasebut bakal dikirim, Angkatan Laut India (!) Bakal nampa kapal modern maneh sadurunge lan luwih akeh tinimbang Angkatan Laut Rusia. Apa iki "sukses substitusi impor"? Ing endi mesin turbin gas modern kanggo armada?

            Lan saiki, please, sijine pathos aside, lan elinga sawetara nuansa.
            Kaping pisanan, proyek 11356 dianggep mung minangka paliatif sadurunge pambangunan serial Gorshkovs. Sareh, ES saka "admirals" lan "Gorshkovs" temen beda, padha mung siji bab ing umum - prawan ing Ukraina.
            Dadi, kita bali menyang Crimea. Ukraina ora gelem nyuplai energi kanggo fregat, dene Rusia ora ngasilake. Dadi - apa gunane nyoba kanggo nguwasani loro unit temen beda, siji kang bakal pindhah menyang Gorshkovs, lan liya - kanggo telung frigates, tutugan saka seri kang ora bakal kelakon? Frigates iki bakal dadi emas kanggo kita - sing nggawe peralatan kuwi saka awal kanggo telung kapal? Lan maneh, siji kudu ngerti yen karya ing rong wilayah bakal langsung nyuda kemajuan ing loro kasebut.
            Ing wayahe, pimpinan Federasi Rusia, cukup aneh, nggawe keputusan sing seimbang lan bener - fokus ing nggawe DGTA M55R kanggo Gorshkovs. Lan kabeh wis rampung
            Kutipan saka samaravega
            Kepiye "sukses gedhe" ditampilake minangka "sukses gedhe" yaiku produksi ing urutan PIECES (pinten biaya karya potongan?) Mesin turbin gas kanggo fregat Admiral Gorshkov, sanajan mung sing dilengkapi mesin turbin gas Ukrainia sing bener. wis dileksanakake nganti saiki.

            Iku ora perlu :)))))) Nganti saiki, ONE frigate wis dileksanakake - Gorshkov piyambak. Lan total, seri 4 kapal dilengkapi pembangkit listrik kita lan Ukraina 50 nganti 50.
            1. Elturisto
              Elturisto 14 Oktober 2019 19:37
              -5
              carane coherently Andryushka lying bab lack of mesin diesel apik ing Federasi Rusia. Alamiah, ana comparison karo saingan, ora ana basis indikator obyektif, mesin diesel Soviet cukup kanggo awake dhewe.
              1. Andrey saka Chelyabinsk
                Andrey saka Chelyabinsk 15 Oktober 2019 06:37
                +2
                Osspadya, apa maneh iki? :))))
                Dear wong, sepisanan, kita ora ngomong bab mesin diesel ing umum, nanging bab mesin diesel kanggo kapal lumahing, lan iki specificity dhewe, kang ora serius urusan karo salah siji ing Federasi Rusia utawa ing USSR. Lan ing AS, babagan iki. Ing kasunyatan, mesin diesel kualitas dhuwur kanggo NK bisa digawe ing Jerman lan Finlandia, lan mbok menawa ora liya. Lan kanggo mangerteni iki, pisanan njupuk alangan kanggo sinau ing paling sethithik topik mesin diesel saka USSR Navy.
                1. v1er
                  v1er 15 Oktober 2019 11:10
                  -2
                  Apa kita ora bisa pesen diesel ing Finlandia? Utawa njaluk wong-wong mau mulang kita? Kayane wong Finlandia netral lan aku ragu manawa dheweke bisa dilarang nyedhiyakake produk kasebut. Kabeh bisa ditindakake kanthi dhuwit - yen ana kepinginan.
                2. Komentar wis dibusak.
                3. karabas
                  karabas 15 Oktober 2019 20:51
                  +1
                  Nanging sampeyan, Andrey dear saka Chelyabinsk, ora bisa ngomong, wong adoh saka armada, kok ora sijine diesel saka kapal selam ing kapal lumahing.
            2. Andrey NM
              Andrey NM 15 Oktober 2019 08:00
              0
              Ing akademi ing awal 90s, sawijining perwira, wakil militèr saka Pabrik Turbin Kaluga, sinau karo kula ing grup. Aku elinga yen dheweke padu karo guru nganti dheweke serak babagan suhu udhara inlet lan katergantungan daya ing karakteristik iki. Aku ora ngira yen kabeh taun iki kita duwe masalah karo mesin turbin gas kapal.
              1. Andrey saka Chelyabinsk
                Andrey saka Chelyabinsk 15 Oktober 2019 08:16
                +3
                Mesin turbin gas kita apik banget, mung ana siji kekurangan - tetep ana ing Ukraina :)
            3. samaravega
              samaravega 15 Oktober 2019 10:15
              +2
              Inggih, tanpa pathos, supaya tanpa pathos. Tindak.
              1. Yen sampeyan nemokake kesalahan karo tembung - hak sampeyan. Ya, mung 1 proyek 22350 sing diluncurake kanthi resmi, nanging sing nomer loro ana ing tes laut lan negara, sampeyan ora bisa ngganti pembangkit listrik, sapa sing nggawe? Loro sabanjuré konco ing kabeh aspek (laying, launching, etc.) dening 5 (!) taun. Aku wonder apa iku apa karo? Kanggo nemokake kesalahan karo tembung, kabeh seri saiki kalebu 6 (lan ora 4) kapal;
              2. EU kanggo wong-wong mau. Iki asline dirancang miturut skema COGAG, sing wis kabukten kanthi apik kanggo kapal perang saka TFR menyang cruiser lan wis dikuasai dening armada wiwit taun 60-an. Kepeksa budhal menyang CODAG. Saka urip sing apik? Ayo katon luwih. Mesin diesel Marching 22350 (i.e. sing dioperasikake terus-terusan saka prentah "Siapkan kapal kanggo perang lan kampanye" sadurunge mooring ing "barel" asli sawise bali) Kolomna 12-silinder mesin diesel 10D49. Lokomotif diesel biasa, ditambah karo rong turbocharger. Babagan substitusi impor: loro kompresor yaiku Swedia, ABB. Inggih, overvoltage saka mesin "diesel" mengaruhi: lenga (miturut jam engine) kudu diganti sawise 100 dina operasi (i.e., sawise saben "otonomi"), piston - sawise 400 (i.e., saben taun - siji lan setengah, gumantung carane "drive" kapal). Informasi babagan sumber daya saka situs web resmi pabrikan, diwenehi "kekhasan operasi nasional", istilah kasebut bisa luwih murah. Yagene akeh babagan diesel nalika ora ana brainer yen kapal diesel ing Federasi Rusia dadi masalah ing mangsa ngarep? Iku prasaja: yen kabeh "putih lan alus" karo mesin turbin gas, padha wis digawe luwih apik tinimbang sing saka "kotak", kok iki fuss karo mesin diesel marching, temenan ora kualitas lan ciri sing paling apik? Endi COGA? Kesimpulan punika prasaja: a) ora kabeh apik minangka padha laporan, b) nggunakake "paling apik ing donya minangka tansah" mesin turbin gas Rybinsk minangka afterburner ora langsung ngandika saka sumber lan kualitas.
              3.
              Quote: Andrey saka Chelyabinsk
              Frigates iki bakal dadi emas kanggo kita - sing nggawe peralatan kuwi saka awal kanggo telung kapal?

              Biaya fregat Project 1136R kira-kira $ 200 yuta. Biaya fregat (seri, dudu timbal) proyek 22350 yaiku 420 yuta dolar. Menapa malih, iki tanpa njupuk menyang akun ALL JENIS EXPENSES kanggo ngganti pembangkit listrik, ing budget licik negara kita padha menyang artikel temen beda. Kaya ing artikel liyane, ana biaya kanggo ngrampungake "Polyment-Redut", uga ora kalebu ing biaya 22350. Dadi sing endi sing wis dadi emas? Ora kanggo sebutno wektu: karo kekurangan catastrophic kapal ing zona segara lan rampung cupet nyoba kanggo ngganti karo Buyans lan Karakurts, 3 apik, nguwasani lan debugged frigates tinimbang siji - ana prabédan.
              4.
              Quote: Andrey saka Chelyabinsk
              Nanging, iku bisa. Luwih elek tinimbang diesel Jerman, nanging luwih apik tinimbang Cina.

              "Iku" ora luwih apik tinimbang Cina, bisa uga luwih elek (ndeleng data linuwih ing situs web pabrikan), mung ndandani lan ngganti luwih gampang lan luwih murah tinimbang kasus "Cina", lan wis suwe. wis dikuasai ing operasi, kabeh wis padha digunakake kanggo mbedakake antarane "paspor" data lan nyata, malah nggawe "ibukutha" ing bagean saka "lintang" tanpa decommissioning kabeh.
          2. Tavrik
            Tavrik 14 Oktober 2019 20:52
            0
            Aku uga maca yen mesin diesel sepur ora kaya mesin kapal. Mode operasi beda-beda. Kanggo non-spesialis, sampeyan bisa nerangake "ing driji" apa bedane?
            1. Elturisto
              Elturisto 15 Oktober 2019 13:43
              -1
              Sprei Jerman ora bisa nerangake apa-apa.
              Ana mesin diesel kapal kanggo warga sipil - gedhe, in-line, kacepetan kurang, kalebu sing operasi ing bahan bakar abot - ekonomi, karo sumber dawa lan mulane abot lan sakabèhé. kanthi Kapadhetan daya dhuwur, torsi, ukuran cilik lan mulane relatif cendhak, biasane V-shaped, lan ing cilik saka mesin diesel Zvezda (USSR-RF), malah lintang-shaped (* obyektif, sirkuit lintang punika paling efisien miturut kritéria massa-daya).
              1. Tavrik
                Tavrik 15 Oktober 2019 16:05
                0
                Lokomotif opo?
              2. samaravega
                samaravega 18 Oktober 2019 09:56
                +1
                Apa sampeyan bisa menehi conto khusus diesel kanggo "sipil" lan diesel kanggo kabutuhan militer, sing nuduhake kapal lan kapal armada asing? Bisa uga ana skema "bintang" lan paling efisien babagan "daya massa", nanging kanggo mesin diesel MARINE kapal, kritéria utama (njupuk kondisi operasi) yaiku "reliabilitas" lan "gampang pangopènan". Nanging ing kene, 112 (!) Silinder "bintang" ora ala, nanging ala banget. Kajaba iku, aku mbaleni maneh, kabeh iki wis dikenal wiwit taun 1973 (!), Nalika RCA proyek 183P lan 205 ora bisa ngilangi Israel kanthi PERSIS amarga sumber daya "bintang" sing kurang. Oke, Angkatan Laut USSR bisa ngidoni iki, jumlah RKA lan RTOs luwih saka menehi ganti rugi kanggo shortcomings kuwi, ora kanggo sebutno ngarsane nomer serius saka kapal gedhe, nanging saiki kanggo "revive" produksi mesin ngarep-arep outdated lan saiki. iku minangka "sukses substitusi impor"? Dirancang kanggo, utawa "Ivanov, sing ora ngelingi kekerabatan."
                1. Elturisto
                  Elturisto 23 Oktober 2019 20:46
                  0
                  Mesin propulsi kanggo macem-macem kelas kapal uga beda-beda. Prau panyengkuyung iku siji, prau rudal liyane. Aku ora ngerti sapa sing bisa pisah saka sapa. Konjektur lan konjektur sampeyan ora menarik - ana fakta - ora?
                  1. samaravega
                    samaravega 25 Oktober 2019 16:50
                    0
                    Kutipan saka ElTuristo
                    Mesin propulsi kanggo macem-macem kelas kapal uga beda.Kapal dhukungan iku siji, prau rudal liyane.

                    Hore! Sampeyan nemokake Amerika! Mesthi, padha (mesin utama) beda. Nanging aku ora nulis babagan iki. Ing kapal apa wae (kapal panyedhiya, transportasi), mesin utama digunakake TERUS wiwit kapal disiapake kanggo budhal lan nganti mooring ing panggonan sing dituju. Lan ing kene linuwih saka mesin diesel DIESEL ndongkrak karo bantuan saka turbocharger FOREIGN bisa dipertanyakan. Uga validitas panggunaane.
                    Kutipan saka ElTuristo
                    Aku ora ngerti sapa sing ora bisa nyuwek dhewe saka sapa. Liyane sing dingerteni - sumber daya mesin gumantung banget marang budaya pangopènan mesin. Mulane, apa sing sampeyan ngerti ana ora jelas. Konjektur lan guess sampeyan ora menarik, ana fakta utawa ora?

                    Yen sampeyan ora ngerti apa-apa, iki masalah sampeyan, aku nyathet fakta-fakta tartamtu saka perang ing segara ing 1973. Apa ana sing kudu dibantah? Utawa kesed maca babagan iki? Babagan budaya layanan, "push" menyang "spesialis sofa" sing padha kaya sampeyan. Aku lulus saka ChVTKU bali ing jaman Soviet, ing Kaukasus Lor nalika perang 1st aku kudu operate loro bensin (BTR-70, BRDM-2) lan kendaraan diesel. Sampeyan nulis babagan "budaya layanan" tanpa ngalami pengalaman ngganti lenga ing mesin pembakaran internal, yen ora, sampeyan ora bakal mbandhingake mesin 112-silinder kanthi mesin 16-silinder kanthi daya sing padha. Sinau fisika, utawa maca bab liyane saka "Internet". Ora ana kepinginan - kanggo ngremehake dhewe, meneng.
        3. at84432384
          at84432384 14 Oktober 2019 16:16
          +1
          "Kanggo Penny sing paling cedhak" - iki bakal dadi nalika mbayar paukuman (biasane kanggo njupuk kapentingan kanggo nggunakake dhuwit wong liya). Paukuman kasebut diapura, yaiku. malah losses inflasi ora menehi ganti rugi. Ngapusi babagan teknologi sing ditampa malah njijiki dirungokake. Yen padha nindakake, banjur ing ngendi Rusia "Mistrals" ?! Ah, wis ora perlu maneh...
          1. Andrey saka Chelyabinsk
            Andrey saka Chelyabinsk 14 Oktober 2019 16:30
            +2
            Kutipan saka: at84432384
            "Kanggo dhuwit sing paling cedhak" - iki bakal dadi nalika mbayar paukuman (biasane kanggo njupuk kapentingan kanggo nggunakake dhuwit wong liya.

            Wong Prancis ora mung mbayar Mistral dhewe, nanging uga menehi ganti rugi kanggo biaya latihan kru lan mbangun infrastruktur kanggo kapal. Kajaba iku, dheweke mbayar kanthi lengkap kanggo produksi bagian mburi mistral ing galangan kapal domestik. Lan bisa uga saliyane iki, sawetara paukuman isih dibayar.
            1. Balai Kota
              Balai Kota 14 Oktober 2019 16:32
              0
              potong buntut)
              1. Andrey saka Chelyabinsk
                Andrey saka Chelyabinsk 14 Oktober 2019 16:34
                +6
                Kutipan: Balai Kota
                potong buntut)

                Kirim, kita bakal ngilangi!
                1. Balai Kota
                  Balai Kota 14 Oktober 2019 16:57
                  +2
                  Sampeyan kudu nyetujoni perkara kasebut kanthi nomer sing wis diverifikasi, dudu tembung)
                  1. antivirus
                    antivirus 14 Oktober 2019 20:07
                    0
                    Mistral minangka kesepakatan rumit karo FR-Ital sawise asil 08.08.08/XNUMX/XNUMX - kanggo tutup ing NATO lan EU. Konvergensi ora kedadeyan. Dheweke sengaja ngentekake dhuwit kanggo gambar "Rusia minangka negara Eropa", nanging bali. menyang Asia
                    1. Balai Kota
                      Balai Kota 14 Oktober 2019 20:22
                      0
                      Aku wong sing prasaja lan perkara sing dhuwur kuwi ora bisa digayuh. Nanging pratelan saka kanca sing nganggep awake dhewe minangka pangguna serius.
                      Wong Prancis ora mung mbayar Mistral dhewe, nanging uga menehi ganti rugi kanggo biaya latihan kru lan mbangun infrastruktur kanggo kapal. Kajaba iku, dheweke mbayar kanthi lengkap kanggo produksi bagian mburi mistral ing galangan kapal domestik. Lan bisa uga saliyane iki, sawetara paukuman isih dibayar.

                      Aku pengin ngonfirmasi pernyataan kasebut kanthi nomer, yaiku, pira Rusia mbayar luwih dhisik lan pinten wong Prancis bali saka advance kasebut, pinten sing dibayar kanggo latihan kru, pinten sing mbayar biaya kanggo infrastruktur, pinten kanggo bagean mburi. , pinten rugi / bunga ing advance / penalti. lan ing pungkasan, TOTAL, Prancis mbayar dhuwit Rusia akeh banget. Lan, gelombang lisan ing cekungan)
                      1. karabas
                        karabas 15 Oktober 2019 21:01
                        0
                        Kesepakatan Mistral ana bebarengan - Prancis tuku serikat pekerja kanggo $ lard, lan miturut pendapatku, dheweke ora nolak, mula dheweke ora nuntut paukuman.
                    2. ZAV69
                      ZAV69 14 Oktober 2019 23:02
                      +3
                      Kutipan: antivirus
                      lan bali menyang Asia

                      Jepang, China, Korea Kidul iku Asia. Apa, ana Abad Pertengahan? Apa padha plow ing steers lan numpak lokomotif uap?
                  2. Andrey saka Chelyabinsk
                    Andrey saka Chelyabinsk 15 Oktober 2019 06:56
                    +2
                    Balai Kota, kabeh iki wis akeh diliput ing media. Ing wektu sing padha, nyatakake yen ing wektu penundaan kontrak, kita mbayar "kira-kira milyar euro" menyang francs, miturut sumber liyane - yuta 800. Saka iki, francs mbayar kanggo produksi bagean mburi mistral ing Federasi Rusia. Sajrone "pegatan", Prancis menehi ganti rugi 750 yuta euro, nanging nyatane dheweke mbayar 948 yuta, utawa 1,1 milyar. Aku mbaleni, iki tokoh kondhang. Yen sampeyan bisa mbantah wong-wong mau - sampeyan olèh. Mung nomer please
                    1. Balai Kota
                      Balai Kota 15 Oktober 2019 07:57
                      0
                      Apa sing kudu dibantah khusus?)
                      Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                      "kira-kira milyar euro", miturut sumber liyane - 800 yuta.

                      Iku?
                      Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                      nanging nyatane padha mbayar salah siji 948 yuta, utawa 1,1 milyar

                      Utawa iku?)
                      Sampeyan nyatakake minangka kasunyatan sing ora bisa dibantah
                      Wong Prancis ora mung mbayar Mistral dhewe, nanging uga menehi ganti rugi kanggo biaya latihan kru lan mbangun infrastruktur kanggo kapal. Kajaba iku, dheweke mbayar kanthi lengkap kanggo produksi bagian mburi mistral ing galangan kapal domestik. Lan bisa uga saliyane iki, sawetara paukuman isih dibayar.

                      Banjur sampeyan ndhelikake pitakonan sing ora jelas kanggo pitakonan tartamtu.
                      statement pers", "fakta kondhang", "apa", "bab
                      "...
                      Dadi, kepiye Rusia maju menyang Prancis kanggo Mistral? Kira-kira milyar utawa 800? Iki bedane 200 yuta euro, dudu kopecks 2. Lan pira Prancis bali? 750,950 utawa 1,1 triliun antarane 750 lan 1,1-350 yuta prabédan)
                      Babagan pira Prancis mbayar "forfeit, penalti, latihan lan infrastruktur" malah ora trep kanggo takon maneh)
                      Jeneng 2 tokoh tartamtu - mbayar lan ditampa bali
                      1. Andrey saka Chelyabinsk
                        Andrey saka Chelyabinsk 15 Oktober 2019 08:12
                        +1
                        Balai Kota, aku ora ndhelikake apa-apa, nanging aku nyebutake data media - ing kabeh macem-macem. Kabeh mau nuduhake yen Federasi Rusia nampa luwih akeh tinimbang sing dibayar. Apa ana tokoh saka sampeyan kajaba grumbulan?
                      2. Balai Kota
                        Balai Kota 15 Oktober 2019 09:00
                        0
                        Kanggo mbantah pernyataan sampeyan, grumbulan diarani?)
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Kabeh mau nuduhake yen Federasi Rusia nampa luwih sithik

                        Pernyataan sing kandel. Mbutuhake paling ora sawetara argumentasi. Sampeyan nyebutake tokoh sing kontradiktif kanthi panyebaran liar saka 750 nganti 1,1 triliun.
                        Mesthi wae, aku bakal menehi jeneng nomer kasebut, luwih-luwih, resmi lan dudu sawetara "sumber sing ora dingerteni" sing ora jelas. Yen ora, aku ora bakal mlebu obrolan. Aku ngormati julukanku)
                        Ayo ndeleng tembung pambuka dhisik. Ing kasus apa wae, kita ngomong babagan jumlah kira-kira 1 yard, sing ditanggepi Rusia sadurunge kanggo konstruksi ing taun 2011. Kesepakatan kasebut diakhiri ing taun 2015. Tingkat utang kasebut yaiku 7 / 8% saben taun. mung 5% yuta. Banjur sampeyan ngomong biaya kanggo njaga lan nglatih kru Rusia ing Prancis. Pira yuta sing bisa mlaku ing kana? 400/10/20? Pembayaran maneh kanggo pambangunan infrastruktur ing Rusia miturut Mistral? Lan prasarana apa sing bener dibangun Rusia ing sangisore Mistral? Pelabuhan anyar, berth, toko ndandani, arsenal?) Lan pira regane? Puluhan yuta? Atusan? Apa bakal narik ing sangisore 30 yuta?
                        Miturut cara, sampeyan ora kejawab kolom beyo saka Federasi Rusia minangka dismantling peralatan Rusia saka Mistrals, iki mesthi puluhan yuta.
                        Inggih, penalti kanggo kesepakatan sing rusak Apa 10/20/30% saka jumlah?
                        Mesthi, sampeyan utawa aku ora bisa ngerti akeh ing ndhuwur. Nomer spesifik. Mulane, kita ora bakal nemokake kesalahane. Nanging kanthi mripat, yen sampeyan nari saka jumlah 1 yard (lan dipercaya) - Prancis kudu bali menyang Rusia. ora kurang saka yard euro 1,7- 2. Iki minangka biaya minimal Federasi Rusia babagan perkara iki. Apa sampeyan setuju?
                      3. Andrey saka Chelyabinsk
                        Andrey saka Chelyabinsk 15 Oktober 2019 09:50
                        +1
                        Ing tembung liyane, sampeyan ora bisa menehi jeneng tokoh resmi, nanging kanggo guess lan prakiraan ... City Hall, kanggo nerangake ambane saka kesalahan, aku kudu komputer, iku ora trep saka smartphone. Aku bakal nulis maneh ing wayah sore. Nganti saiki, aku mung bisa ngomong yen sampeyan nggawe kesalahan kanthi harfiah ing saben digit
                      4. Balai Kota
                        Balai Kota 15 Oktober 2019 09:57
                        +1
                        Ayo, sampeyan. Smartphoneku ora ngganggu aku menehi jeneng tokoh resmi sing dibayari Prancis. Mudhun nganti sen.
                        Ing wayah wengi Majelis Nasional Prancis ngumumake rancangan undang-undang babagan ratifikasi persetujuan antarane Paris lan Moskow, sing nuduhake jumlah ganti rugi sing tepat kanggo "Mistral" - 949 754 849 euro, miturut Le Monde. Semono uga Prancis mbayar pihak Rusia amarga ora gelem nyuplai rong operator helikopter amarga krisis Ukraina.

                        Le Monde sing padha nglaporake yen "udakara milyar" sing dilaporake dening Kementerian Pertahanan RF
                        MOSCOW, 24 Januari. /TAS/. Rusia maju tuku "Mistrals" ing jumlah kira-kira milyar euro. Iki diumumake dening Wakil Menteri Pertahanan Federasi Rusia Yuri Borisov witjaksono, sing bakal guessed, persis 950.000 euro). Prancis bali persis kaya Rusia mbayar. Ora 000 euro liyane lan ora kurang.
                      5. Andrey saka Chelyabinsk
                        Andrey saka Chelyabinsk 15 Oktober 2019 11:30
                        -1
                        Lan maneh - 100 kesalahan ing rong nomer :)
                      6. Balai Kota
                        Balai Kota 15 Oktober 2019 12:14
                        +1
                        Oh uga)). Aku isih ngenteni "kalah" nomerku. Lan parlemen Prancis). Diancam kanggo dina kapindho, nanging nganti saiki ora ana angka, mung tembung)
                      7. Andrey saka Chelyabinsk
                        Andrey saka Chelyabinsk 15 Oktober 2019 12:31
                        -1
                        Sejatine aku wis ngancam wiwit esuk, lan sadurunge aku ora bisa ngancam ing prinsip, amarga ora ana tokoh siji saka sampeyan nganti dina iki :) Aku ora bisa janji kanggo ngalahake sing ora ana. :) Nanging critakna kepiye carane sampeyan ngatur , ngitung 2 dina sing wis suwe wiwit esuk iki? :)
                      8. Andrey saka Chelyabinsk
                        Andrey saka Chelyabinsk 15 Oktober 2019 19:23
                        +1
                        Inggih, ayo :)))) Dadi, pitakonan pisanan - pinten kita mbayar "Mistral"? Sampeyan nulis
                        Kutipan: Balai Kota
                        MOSCOW, 24 Januari. /TAS/. Rusia maju tuku "Mistrals" ing jumlah kira-kira milyar euro. Iki diumumake dening Wakil Menteri Pertahanan Federasi Rusia Yuri Borisov

                        Ing tembung liyane, sampeyan ora ngerti jumlah pas. Sampeyan wong mikir sing iki 950 yuta, nanging ing kene, contone, Kommersant padha laporan 892,9 yuta euro. Sing, nyatane, uga "kira-kira milyar" saka sudut pandang pejabat domestik, sing adoh banget saka ramalane. Lan ana uga data 840 yuta (Interfax) lan malah kurang.
                        Dadi aku njupuk kanggo pitungan Nilai rata-rata bobot tartamtu, kang mratelakake panemume Kommersant - kira-kira 893 yuta euro.
                        Kita mbayar dhuwit iki menyang Prancis luwih dhisik. Lan apa Prancis mbayar kita?
                        Aja lali manawa bagean mburi Mistral digawe ing Rusia. Pesenan iki, mesthi, dibiayai liwat manufaktur Prancis (padha ngawasi lan nampa), lan miturut Kommersant sing padha, manufaktur kita dibayar 80 yuta euro.
                        Pitakonan sabanjure yaiku pinten Prancis menehi kita? Koyone jumlah sing sampeyan kutip bener.
                        Kutipan: Balai Kota
                        jumlah pas ganti rugi kanggo Mistrals punika 949 euro, miturut Le Monde. Semono uga Prancis mbayar pihak Rusia amarga ora gelem nyuplai rong operator helikopter amarga krisis Ukraina.

                        Total: kita mbayar 893 yuta euro, nampa maneh 949,7 yuta euro, prabédan ing sih kita 56,7 yuta euro lan, ing Kajaba iku, industri kita nampa pesenan perdagangan manca kanggo 80 yuta euro.
                        Saiki ayo ndeleng bantahan sampeyan.
                        Kutipan: Balai Kota
                        Ing kasus apa wae, kita ngomong babagan jumlah kira-kira 1 yard, sing ditanggepi Rusia sadurunge kanggo konstruksi maneh ing 2011. Kesepakatan kasebut diakhiri ing 2015. Tingkat utang kasebut yaiku 7/8% saben taun. Kanggo 5 taun, mung 400% yuta wis akumulasi. P

                        Kaping pisanan, ora ana bukti yen advance wis dibayar kanthi lengkap ing 2011. Luwih saka kamungkinan, kaya biasane ing transaksi kasebut, dhuwit kasebut dibayar menyang Prancis kanthi konsisten sajrone kabeh 5 taun crita Mistral. Kajaba iku, bagean saka dhuwit iki dibayar kanggo perusahaan kita dhewe ... Sampeyan mikir kaya-kaya pembayaran advance ing jumlah 100% dibayar langsung sawise penandatanganan kontrak, sing ora bener maneh. wektu iki. Kapindho yaiku persentase edan sing sampeyan bisa ngetung.
                        Ya, bank saiki bisa kanthi teoritis ngetokake silihan kasebut ing 7% saben taun, nanging pitakonane yaiku Kementerian Pertahanan RF ora tau dadi bank. Bank, ora kaya Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia, nanggung risiko gagal bayar utang. Lan Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia mung bisa nyelehake dhuwit sing dituduhake ing simpenan tanpa resiko, yaiku, nalika ngetung bathi sing ilang, siji kudu nggunakake ora% kanggo silihan, nanging% ing celengan. Lan dheweke, persentase kasebut, luwih murah, ing bank-bank negara bakal kira-kira 1,3-1,9% saben taun. Sing, njupuk malah 2% lan kasedhiya yen kabeh 893 yuta euro ditanggepi ing wektu sing padha, kita bakal entuk 5 yuta euro ing 93 taun karo kapitalisasi, kang sethitik kurang saka 400 sing diwilang :))) Nanging njupuk menyang akun Kasunyatan bilih Prancis wis cetha ditampa dhuwit iki ora bebarengan ing 2011, nanging nyebar liwat kabeh taun, jumlah bakal akeh kurang.
                        Kutipan: Balai Kota
                        Banjur sampeyan ngomong babagan biaya njaga lan nglatih kru Rusia ing Prancis. Pira yuta sing bisa mlaku ing kana? 10/20/30?

                        Aku bakal pitutur marang kowe carane akeh :)))) Persis minangka akeh minangka 400 lelungan militèr perlu kanggo sawetara sasi. Padha manggon ing kapal latihan kita dhewe "Smolny", kang, ing kasunyatan, padha teka ing Prancis. Mesthine, kapal kasebut uga mbutuhake biaya, nanging bagean sing penting kudu ditanggung tanpa lelungan Prancis. Lan liyane saka biaya latihan "lay" ing padha 893 yuta euro sing kita mbayar Prancis - organisasi latihan, Prancis mbayar kanggo pindhah menyang segara ing DKVD saka dhewe.
                        Kutipan: Balai Kota
                        Pembayaran maneh kanggo pambangunan infrastruktur ing Rusia miturut Mistral? Lan prasarana apa wae sing dibangun Rusia ing sangisore Mistrals? Pelabuhan anyar, dermaga, toko ndandani, arsenal?)

                        Luwih saka apa-apa :)))) Kasunyatane yaiku tumpukan pertama dermaga anyar ing sangisore Mistral dipalu tanggal 11 Februari 2014 :)))) Yaiku, ing musim panas 2014, nalika kontrak kasebut beku. , meh ora ana sing dibangun. Nanging sanajan dibangun, fasilitas kasebut bakal migunani banget kanggo Armada Pasifik sanajan tanpa mistral. Yaiku, iki dudu dhuwit sing dibuwang menyang angin, lan, kanthi tegas, sah njaluk bali saka Prancis ... nanging ora adil :)))
                        Kutipan: Balai Kota
                        Apa sampeyan ngerti babagan "Mistral" ing Rusia kajaba R&D lan sawetara salinan helikopter kanggo Mistral? Apa bakal narik ing sangisore 100 yuta?

                        Pitakonan yaiku kita butuh helikopter serangan angkatan laut dhewe, tanpa ana hubungane karo Mistral. Segara duwe spesifik dhewe, lan mesthi apik kanggo ndhukung pendaratan kanthi helikopter. Helikopter kuwi bisa digunakake saka sembarang pusat rekreasi, Gren padha lan kapal ngiringan.
                        Kutipan: Balai Kota
                        Nanging kanthi mripat, yen sampeyan nari saka jumlah 1 yard (lan dipercaya) - Prancis kudu bali menyang Rusia ora kurang saka 1,7-2 yard euro.

                        Inggih, ing Federasi Rusia, jumlah iki kira-kira luwih andhap asor - minangka Kommersant nyerat,
                        Biaya latihan 400 pelaut, pambangunan infrastruktur kanggo basis operator helikopter ing Vladivostok, lan nggawe papat prototipe helikopter berbasis operator Ka-52K uga bakal dibalekake. Secara total, Moskow bisa ngandelake mbayar maneh € 1,163 milyar

                        Aku mbaleni, ora kabeh bener kanggo nandur modal ing penalti kanggo biaya infrastruktur lan helikopter. Iku malah ora bener :)
                        Kutipan: Balai Kota
                        Miturut cara, sampeyan ora kejawab kolom biaya Rusia kaya dismantling peralatan Rusia saka Mistrals

                        Alamiah, aku ora kejawab. Amarga Federasi Rusia ora mbayar dhuwit kanggo iki - perjanjian mandap kontrak nyatakake yen Prancis bakal mbongkar lan ngirim peralatan kasebut menyang wilayah Federasi Rusia kanthi biaya dhewe.
                      9. Balai Kota
                        Balai Kota 15 Oktober 2019 22:27
                        +1
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Dadi aku njupuk rata-rata bobot tartamtu, yaiku pendapat Kommersant - kira-kira 893 yuta euro.

                        Nanging aku piye wae dipercaya Le Monde luwih. Utamané considering pinten uwuh padha Kommersan wrote ing topik iki karo referensi kanggo "sumber unnamed. Lan Le Monde nyerat iki.


                        La facture des Mistral non livrés à la Russie s'élève à 949,8 yuta euro
                        Après l'accord conclu le 5 août entre Paris et Moscou, l'executif avait indiqué que le coût pour la France serait inferieur à un milliard d'euros, sans en dévoiler le Montant exact.

                        Le Monde avec AFP Publié ing 03 septembre 2015 ing 00h33 - Mis à jour le 03 septembre 2015 ing 07h48

                        kanggo 949 754 849 Euro. Dadi manawa Prancis nindakake rembourser menyang Rusia après lan non-livraison ing Moscou deux navires de guerre de type Mistral sing seneng krisis ukrainienne, sing ana gandhengane karo dampak saka proyek ing situs kasebut. de l'Assemblée nationale. Sawise tandha tangan persetujuan rampung ing 5 taun ing Paris lan Moscou, eksekusi bisa ditindakake kanthi cara sing ora bisa ditindakake ing Prancis ing serait inferieur ing pirang-pirang yuta euro, ora ana sing bisa ditindakake kanthi tepat. La somme annoncée correspond aux avances versées par la Russie pour l'acquisition des deux bateaux, aja regane regane 1,2 yuta euro
                        .
                        Terjemahan saka basa Prancis saka frasa sing disorot - Jumlah sing diumumake cocog karo advance sing dibayar dening Rusia kanggo tuku rong kapal
                      10. Andrey saka Chelyabinsk
                        Andrey saka Chelyabinsk 16 Oktober 2019 16:42
                        -1
                        Kutipan: Balai Kota
                        Nanging piye wae aku luwih dipercaya Le Monde. Utamane ngelingi jumlah sampah sing padha Kommersan nulis babagan topik iki kanthi referensi kanggo "sumber sing ora dijenengi.

                        Iyo, monggo. Ing mratelakake panemume, siji edition worth liyane.
                        Kutipan: Balai Kota
                        Terjemahan saka basa Prancis saka frasa sing disorot - Jumlah sing diumumake cocog karo advance sing dibayar dening Rusia kanggo tuku rong kapal

                        Ora ana referensi kanggo sumber
                      11. Balai Kota
                        Balai Kota 15 Oktober 2019 22:46
                        +1
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Aja lali manawa bagean mburi Mistral digawe ing Rusia. Pesenan iki, mesthi, dibiayai liwat pabrikan Prancis. (padha ngawasi lan ditampa), lan miturut Kommersant padha, produser kita mbayar 80 yuta euro.

                        Ya, nggih?) Menarik ...
                        07.12.2011
                        United Shipbuilding Corporation (USC) lan Baltic Shipyard nandatangani persetujuan kanggo nggawe bagean ngambang saka awak loro operator helikopter tipe Mistral. Persetujuan ing ngarsane Perdana Menteri Federasi Rusia Vladimir Putin ditandatangani dening Presiden USC Roman Trotsenko lan akting. Direktur Jenderal Galangan Kapal Baltik Valery Venkov. Jumlah kontrak gunggungipun 2,5 milyar rubles. ing prices tetep
                        .
                        Soko aku ora weruh salah siji pelanggan Prancis utawa dhuwit Prancis ing infe. Apa sampeyan umume manawa construction saka bagean mburi minangka bagéan saka menehi hasil karo Prancis?). Nalika maca gudang, aku njaluk kesan sing Rusia menehi. pembayaran advance 950 lyams + sijine bagean mburi kanggo dhewe)
                      12. Andrey saka Chelyabinsk
                        Andrey saka Chelyabinsk 16 Oktober 2019 16:48
                        -1
                        Kutipan: Balai Kota
                        nggih?)

                        Inggih, inggih :))))
                        Kutipan: Balai Kota
                        07.12.2011
                        United Shipbuilding Corporation (USC) lan Baltic Shipyard nandatangani persetujuan kanggo nggawe bagean ngambang saka awak loro operator helikopter tipe Mistral.

                        Kanthi piyambak.
                        Kutipan: Balai Kota
                        Soko aku ora weruh salah siji pelanggan Prancis utawa dhuwit Prancis ing info.

                        Amarga kontrak manca rampung karo USC lan ora ana wong liya, mula iku digawe. Lan dheweke, ing siji, rampung kontrak karo salah siji executors langsung saka anggota dheweke.
                        Kutipan: Balai Kota
                        Nalika aku maca, aku entuk kesan yen Rusia ngetokake pembayaran advance 950 lyams + sijine bagean mburi dhewe)

                        Iki amarga kurang pangerten babagan nuansa teknis transaksi kasebut. Sedhela, bayangake apa sing bakal kelakon yen bagean buritan diprentahake dening Kementerian Pertahanan RF, banjur sakperangan alesan dheweke ora bakal nyedhaki Mistral :)))))) Ora ana sing bakal nindakake iki, uga kita utawa Prancis. butuh iku
                      13. Balai Kota
                        Balai Kota 15 Oktober 2019 23:05
                        +1
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Kaping pisanan, ora ana bukti yen advance wis dibayar kanthi lengkap ing taun 2011.

                        Sampeyan ora duwe .. lan yen sampeyan mlaku-mlaku ngubengi jembar Internet ...
                        02.02.2012


                        Peletakan pisanan saka rong operator helikopter kelas Mistral sing dituju kanggo Rusia bakal dianakake dina iki ing Prancis. Perusahaan kontrak Prancis DCNS ngandhani ITAR-TASS yen upacara ngethok piring pisanan kapal bakal ditindakake ing galangan kapal ing Saint-Nazaire.
                        "Sawetara minggu kepungkur, pihak Rusia nransfer dana sing dibutuhake, saiki kita miwiti konstruksi. Kapal serbu amfibi pisanan saka jinis Mistral bakal dikirim menyang Angkatan Laut Rusia ing 2014, "ujare juru wicoro DCNS Emmanuel Gaudet marang ITAR-TASS.

                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Lan dheweke, persentase kasebut, luwih murah,

                        Ayo kita ndandani kasunyatan sing nyatane Rusia mbiayai pambangunan 2 operator helikopter menyang Mesir kanthi utangan tanpa bunga menyang Prancis. Utangan kasebut ing donya "biaya" 7/8% saben taun. Sampeyan njupuk comfort ing kasunyatan sing iki dhuwit bakal tetep nganggur). Aku appreciate keprihatinan sampeyan kanggo kesejahteraan finansial DCSN lan Mesir .... EMNIP sampeyan minangka ekspresi umum ing Rusia - Rusia minangka jiwa sing apikan. Ing pendapatku, ngono.
                      14. Andrey saka Chelyabinsk
                        Andrey saka Chelyabinsk 16 Oktober 2019 16:50
                        -1
                        Kutipan: Balai Kota
                        Sampeyan ora duwe .. lan yen sampeyan mlaku-mlaku ngubengi jembar Internet ...

                        Kita bakal weruh manawa sampeyan uga ora duwe
                        Kutipan: Balai Kota
                        Sawetara minggu kepungkur, pihak Rusia nransfer dana sing dibutuhake, lan saiki kita miwiti konstruksi.

                        Biasane jumlah dana sing dibutuhake yaiku 20-30% saka nilai kontrak.
                        Kutipan: Balai Kota
                        Ayo kita ndandani kasunyatan sing nyatane Rusia mbiayai pambangunan 2 operator helikopter menyang Mesir kanthi utangan tanpa bunga menyang Prancis. Utangan kasebut ing donya "biaya" 7/8% saben taun.

                        Tampilake sumber informasi iki:))) Kira-kira 7-8% ing mata uang manca:)
                      15. Balai Kota
                        Balai Kota 15 Oktober 2019 23:13
                        +1
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Pitakonan yaiku kita butuh helikopter serangan angkatan laut dhewe, tanpa ana hubungane karo Mistral. Segara duwe spesifik dhewe, lan mesthi apik kanggo ndhukung pendaratan kanthi helikopter. Helikopter kuwi bisa digunakake saka DC sembarang, Gren padha lan kapal ngiringan

                        Iku 2019 ing pekarangan. Ing endi mega iki saka helikopter serangan segara sing Rusia perlu banget, ing R & D akeh yuta wis digunakake minangka bagéan saka epik Mistral? Ing wayahe, iku adil kanggo nganggep yen dhuwit boroske, lan ora ana sing mbalekake, kaya kabeh liyane.
                        Wong Prancis ora mung mbayar Mistral dhewe, nanging uga menehi ganti rugi kanggo biaya latihan kru lan mbangun infrastruktur kanggo kapal. Kajaba iku, dheweke mbayar kanthi lengkap kanggo produksi bagian mburi mistral ing galangan kapal domestik. Lan bisa uga saliyane iki, sawetara paukuman isih dibayar.

                        potong buntut)
                      16. Andrey saka Chelyabinsk
                        Andrey saka Chelyabinsk 16 Oktober 2019 16:54
                        -1
                        Kutipan: Balai Kota
                        Iku 2019 ing yard ing ngendi mega iki saka helikopter serangan segara sing Rusia perlu banget,

                        Padha didol menyang Mesir :)))) Lan kanggo armada kita padha kalebu ing persenjataan saka Ivan Gren-jinis kapal kebangkrutan gedhe, nanging nganti saiki padha ora nyepetake produksi amarga pangurangan umum ing biaya kanggo SAP 2011. -2020.
                      17. Balai Kota
                        Balai Kota 16 Oktober 2019 22:22
                        +1
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Kutipan: Balai Kota
                        Iku 2019 ing yard ing ngendi mega iki saka helikopter serangan segara sing Rusia perlu banget,

                        Padha didol menyang Mesir :))

                        Apa sampeyan angel nuduhake rincian kontrak kanggo tuku K-52K dening Mesir?). Kapan sampeyan tuku, dikirim pira?)
                        PySy. Kanggo wektu "Mistral" liyane, tanpa komentar luwih lanjut. Aku ora njupuk ing salib abang)
                      18. Balai Kota
                        Balai Kota 15 Oktober 2019 23:20
                        +1
                        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                        Amarga Federasi Rusia ora mbayar dhuwit kanggo iki - perjanjian mandap kontrak kasebut nyatakake yen Prancis bakal mbongkar lan ngirim peralatan kasebut menyang wilayah Federasi Rusia kanthi biaya dhewe.

                        Aku isin takon ... Lan ing gudang apa peralatan iki dilengkapi kanggo Mistral ngumpulake bledug lan rusting sing akeh yuta non-rubel ngginakaken?
                      19. Andrey saka Chelyabinsk
                        Andrey saka Chelyabinsk 16 Oktober 2019 16:55
                        0
                        Kutipan: Balai Kota
                        Aku isin takon ... Lan ing gudang apa peralatan iki dilengkapi kanggo Mistral ngumpulake bledug lan rusting sing akeh yuta non-rubel ngginakaken?

                        Sapa sing ngandhani yen peralatan iki ngumpulake bledug ing endi wae? :)))) Iki minangka peralatan domestik khas, komunikasi khusus, kontrol senjata, lsp. Iku bakal diselehake ing kapal liyane, iku kabeh
        4. parma
          parma 15 Oktober 2019 06:36
          +1
          Quote: Andrey saka Chelyabinsk
          Minangka adoh saka aku elinga, Prancis bali dhuwit kanggo kita menyang Penny paling cedhak. Ngendi sampeyan entuk data babagan bedane 300 yuta? Lan diesel, kanthi cara, Kolomna kanggo armada

          Nyuwun pangapunten amarga ora langsung mangsuli (aku nulis saka telpon, ketoke amarga kesalahan Internet, jawaban ora lunga) - informasi saka konferensi pers pemerintah Prancis. Kaya iki - ing taun 2015 diputusake yen pamrentah Prancis mbayar (ana galangan kapal kanthi bagean negara sing luwih gedhe), skandal njeblug amarga 1,2 milyar minangka pambayaran sepisan gedhe sanajan kanggo anggaran Prancis yen dhuwit ora dijamin. Ing musim semi dheweke nawakake mbayar 750 yuta, kita ora gelem lan ana rembugan. Ing pungkasan Agustus (utawa ing awal September, aku ora ngelingi persis), parlemen Prancis nganakake konferensi pers, ing ngendi kepala pamaréntahan ngumumake syarat-syarat sing disepakati kanggo mungkasi kesepakatan - jumlah sing akurat kanggo euro ( bab 940 yuta), bali saka peralatan diinstal dening sisih kita (iku 1,2, 940 milyar padha ora klebu ing wiwitan) lan kondisi INFORMASI (sanajan kita padha marang sing Prancis ora bakal bisa adol maneh tanpa idin saka negara kita) . Kira-kira sewulan sabanjure, Mesir tuku loro kapal kasebut (kanggo 1 yuta sing padha, kayane ana skandal liyane nalika Menteri Pertahanan Polandia ujar manawa, miturut data intelijen, Mesir bakal adol maneh menyang kita kanthi simbolis $ 4). Aku durung weruh informasi babagan biaya tambahan saka pamrentah, galangan kapal utawa Mesir (yen sampeyan duwe informasi kasebut, aku bakal seneng maca). Siji-sijine sing dirungokake yaiku Mesir wis negosiasi tuku helikopter lan sistem kapal kita meh 1 milyar sajrone XNUMX taun (liyane ora cocog karo ukuran tanpa owah-owahan)
          1. Andrey saka Chelyabinsk
            Andrey saka Chelyabinsk 15 Oktober 2019 07:10
            0
            Kasunyatan iku ing wektu mandap transaksi, kita ora mbayar jumlah lengkap 1,2 milyar), nanging miturut macem-macem sumber, saka 800 yuta kanggo "kira-kira milyar".
            1. parma
              parma 15 Oktober 2019 07:46
              +1
              Yen memoriku bener, Mentri Perindustrian kita ing 2015 nyatakake yen pembayaran advance ana 850 yuta, lan biaya total kaya 1 milyar 150 yuta euro ... Lan padha mbayar ing tranches saka budget, mulane, ing rubles, kita padha bali 1,5 2-2015 kaping luwih (ing beyo saka kurs), Peskov ngandika sing ora bakal Komentar ing jumlah, Mungkin rahasia dagang, etc. ing umum, ana liyane pitakonan saka jawaban, nanging kasunyatan banget sing kita takon kanggo 1,1 milyar ing spring saka 1 marang kula sing kita mbayar sing akeh .... Iku misale jek sing padha malah ngandika sawise bali saka dhuwit kita. bakal ngunggahake masalah denda - XNUMX yuta euro saben dina tundha ... Nanging ora mabur ...
              1. Andrey saka Chelyabinsk
                Andrey saka Chelyabinsk 15 Oktober 2019 08:19
                0
                Total biaya - iki bisa dadi total biaya kontrak, utawa total biaya francs minus peralatan kita, nanging ing kasus apa wae - iki dudu jumlah dhuwit sing dibayar menyang Prancis.
                1. parma
                  parma 15 Oktober 2019 08:51
                  +1
                  Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                  Total biaya - iki bisa dadi total biaya kontrak, utawa total biaya francs minus peralatan kita, nanging ing kasus apa wae - iki dudu jumlah dhuwit sing dibayar menyang Prancis.

                  Kita bali menyang komentar pisanan - kita mbayar 1,2 milyar (kanggo Prancis dhewe utawa ora ngentekake apa-apa), nanging nampa 900-940 yuta (Mesir tuku 950 yuta, pitakonan yen kapal kasebut pancen larang banget, kenapa kita mbayar? Yen luwih? Yen biaya luwih - kok Mesir duwe diskon 300 yuta?) ... Seneng utawa ora, kita ana ing abang (Prancis, njupuk menyang akun Advertisement saka kapal kanggo Mesir, malah ora nampa liyane. ketimbang padha bali), apa maneh “idu raine” sing diuntal-untal.. Makane artikele aneh karo tangise apike awake dewe saka sanksi....
                  1. Andrey saka Chelyabinsk
                    Andrey saka Chelyabinsk 15 Oktober 2019 09:05
                    0
                    1,2 milyar iku jumlah transaksi, nanging ora jumlah pembayaran :) Lan padha mbayar bab 800 -850 yuta, utawa sethitik liyane nanging kurang saka milyar.
                    We bali paling 950 yuta + pembayaran kanggo bagean mburi saka Mistrals. Dadi entuk luwih saka sing dibayar.
                    Dene rêganipun ing Mêsir punika mbucal, awit botên wontên ingkang kêpengin mènèhi. Yaiku, kanggo Prancis, adol iki ora nguntungake, nanging dheweke nindakake supaya bisa nyuda kerugian lan ngrebut maneh paling ora bagean saka biaya.
                    1. parma
                      parma 15 Oktober 2019 09:40
                      +1
                      Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                      1,2 milyar iku jumlah transaksi, nanging ora jumlah pembayaran :) Lan padha mbayar bab 800 -850 yuta, utawa sethitik liyane nanging kurang saka milyar.
                      We bali paling 950 yuta + pembayaran kanggo bagean mburi saka Mistrals. Dadi entuk luwih saka sing dibayar.
                      Dene rêganipun ing Mêsir punika mbucal, awit botên wontên ingkang kêpengin mènèhi. Yaiku, kanggo Prancis, adol iki ora nguntungake, nanging dheweke nindakake supaya bisa nyuda kerugian lan ngrebut maneh paling ora bagean saka biaya.

                      apa biaya feed ana 950 yuta utawa ora cetha (peralatan, contone, ora klebu ing rega), informasi saka wong pisanan kita ora cocog karo tembung saka francs (uga, kajaba sing kita ora keluhan) , dadi aku mikir yen gambar nyata ora bakal dingerteni, yen kabeh.
                      1. Andrey saka Chelyabinsk
                        Andrey saka Chelyabinsk 15 Oktober 2019 09:52
                        -1
                        Ora ing 950, nanging ing 850 - Iku klebu manawa - ing siji wektu aku maca sing Prancis mbayar kanggo feed saka jumlah advance ditampa
          2. Balai Kota
            Balai Kota 15 Oktober 2019 11:28
            +1
            Kutipan saka parma
            Kaya iki - ing 2015 diputusake yen pamrentah Prancis mbayar (ana galangan kapal kanthi bagean negara sing luwih gedhe), skandal njeblug amarga 1,2 milyar, sanajan kanggo anggaran Prancis, minangka pembayaran siji-wektu gedhe. ,

            Ora ana skandal, Rusia ora dibayar dening pamrentah Prancis, nanging dening perusahaan asuransi
            1. parma
              parma 15 Oktober 2019 11:45
              0
              Kutipan: Balai Kota
              Kutipan saka parma
              Kaya iki - ing 2015 diputusake yen pamrentah Prancis mbayar (ana galangan kapal kanthi bagean negara sing luwih gedhe), skandal njeblug amarga 1,2 milyar, sanajan kanggo anggaran Prancis, minangka pembayaran siji-wektu gedhe. ,

              Ora ana skandal, Rusia ora dibayar dening pamrentah Prancis, nanging dening perusahaan asuransi

              Pamrentah mbayar, luwih-luwih, kira-kira setahun kepungkur, galangan kapal ngrancang nuntut asuransi lan Kamentrian Keuangan Prancis - ora ana sing bisa mbayar maneh kanggo mata 100 yuta euro.
              1. Balai Kota
                Balai Kota 15 Oktober 2019 12:17
                +1
                Pembayaran digawe dening Coface - perusahaan asuransi perdagangan manca Prancis
      2. meandr51
        meandr51 16 Oktober 2019 17:00
        +1
        Standar urip ing DPRK cukup padhet kanggo mayoritas negara Asia Tenggara. Ora ana keluwen lan slums ing kono. Miturut cara, wong ing kana kerja miturut Kode Buruh Soviet, beda karo Republik Kazakhstan, ing ngendi dheweke mung ngimpi dina 8 jam, dina libur lan liburan.
    3. Kaldon48
      Kaldon48 14 Oktober 2019 20:47
      0
      Dheweke ora bakal ngilangi, nanging bakal nggawe kesulitan finansial. Umumé, prioritas pangembangan Rusia kanggo 10 taun sabanjure yaiku ngembangake perusahaan Grup A, sarana produksi, mula negara kasebut ing babagan pangembangan industri bakal dadi mandhiri lan bakal ngekspor alat mesin lan peralatan industri kanthi cara sing padha. volume minangka negara industri liyane.
  2. nycomedes
    nycomedes 14 Oktober 2019 06:34
    +1
    Ing cendhak, kita kabeh ing coklat!
    1. 1976AG
      1976AG 14 Oktober 2019 06:38
      + 12
      Quote: Nycomed
      Ing cendhak, kita kabeh ing coklat!

      Paling ora telek.
      1. nycomedes
        nycomedes 14 Oktober 2019 06:41
        -1
        Lan iki wis plus!
      2. Greg Miller
        Greg Miller 14 Oktober 2019 11:16
        +2
        Sayange, substitusi impor gaya Rusia minangka panggantos produk Ukrainia lan Kulon karo Cina ... Kanggo nindakake substitusi impor, sampeyan kudu mbangun pabrik, lan ora ngandelake "tangan pasar sing ora katon"
        1. vfwfr
          vfwfr 14 Oktober 2019 11:41
          -1
          Sayange, iku worth ngenali .. Kanggo mbangun tanduran ing Rusia utawa ing China, jumlah investasi beda ..
          Lan meh ora ana warga sing pengin ngrampungake BAM kanggo ide kasebut ing "sistem" Federasi Rusia ...
        2. Vadim237
          Vadim237 14 Oktober 2019 15:47
          -7
          "Sayange, substitusi impor gaya Rusia minangka panggantos produk Ukrainia lan Kulon karo Cina ..." Utamane kanggo mesin helikopter - kabeh iku Cina. Sampah Cina ora bakal ditampa militer maneh.
      3. antivirus
        antivirus 14 Oktober 2019 20:08
        0
        coklat dudu pupuk, ora perlu akeh. lan tansah ana akeh omong kosong ...
    2. svp67
      svp67 14 Oktober 2019 10:57
      +9
      Quote: Nycomed
      Ing cendhak, kita kabeh ing coklat!

      Mesthi wae, isih adoh saka "coklat" lan ana sing kudu diupayakake, kawicaksanan rakyat Rusia, diarani paribasan: "ora bakal ana rasa seneng, nanging kacilakan mbantu", ternyata 101% bener.
  3. Zaurbek
    Zaurbek 14 Oktober 2019 06:44
    +1
    Ing pirang-pirang posisi, ora ana monopoli sing kaku maneh. Asia duplikat Eropa lan Amerika.
  4. stels_07
    stels_07 14 Oktober 2019 07:08
    +2
    Senajan Barat meksa kita ndhukung produksi domestik.
    1. at84432384
      at84432384 14 Oktober 2019 16:19
      +2
      Pancen, saiki kita tuku mesin CNC ing DPRK ...
      1. ZAV69
        ZAV69 14 Oktober 2019 23:12
        +1
        Kutipan saka: at84432384
        Pancen, saiki kita tuku mesin CNC ing DPRK ...

        Apa Tver ing Korea Lor? https://stankomach.com/
        Iki mung siji tanduran. Apa ana liyane. Mesthine, tanduran iki durung bisa ngrampungake pasar kaya USSR, nanging mesin kasebut diprodhuksi lan didol.
        1. at84432384
          at84432384 16 Oktober 2019 19:53
          +1
          Saiki mung sawetara jinis mesin CNC sing diprodhuksi Piece dening Piece. Piece lan macem-macem winates banget. Lan ing USSR padha digawe nganti 12 saben taun lan kanggo tujuan sing paling macem-macem. Ing Federasi Rusia, produksi apa wae ora ana amarga, nanging sanajan ana. Beda karo kabijakan negara sing paling sosial-ekonomi. Ora ana panjaluk pelarut ing negara kasebut lan kredit rubel dilarang. Cukup aja bingung utang konsumen lan hipotek kanggo populasi karo silihan industri lan investasi. Sing terakhir ing portofolio silihan saka bank-bank mung 000%.
  5. iku1988
    iku1988 14 Oktober 2019 07:20
    +6
    Oh, sanksi sing migunani. Bakal ana luwih akeh, nanging luwih abot.
  6. bar
    bar 14 Oktober 2019 08:19
    +6
    Artikel sing nyenengake, uplifting. Sayange ora bener. mligine
    ing pesawat angkut militèr Il-112V, penerbangan pisanan sing ditindakake tanggal 30 Maret 2019. Pesawat anyar kasebut ora mung ngganti pesawat An-26 sing ora ana moral lan fisik, nanging uga minangka respon lan pesaing langsung kanggo pesawat An-140T, sing dikembangake ing Biro Desain Antonov.

    Malah kepala desainer ngakoni proyek kasebut gagal, lan teknologi lan sekolah desain ilang. Akibaté, tinimbang montor mabur, ana operator mandiri, abot lan muatan sing sithik.
    Mesthi wae, kabeh bakal normal maneh kanthi wektu, lan wong enom bakal sinau saka kesalahane kanggo nggawe pesawat maneh. Simbah lan bapake biyen sinau. Lan bakal ana sekolah desain anyar.
    Nanging kabeh iki ora langsung lan ora cepet. Lan artikel punika jaunty, banget ...
    1. kjhg
      kjhg 14 Oktober 2019 09:45
      + 12
      Kutipan saka bar
      Artikel sing nyenengake, uplifting. Sayange ora bener

      Aku bakal nambah manawa aku uga ngelingi kelicikan ing artikel kasebut. Penulis nyerat sing frigate pr 22350 Admiral Kasatonov, glethakaken mudhun ing 2009, banjur nyoba mung taun iki amarga non-pangiriman mesin turbin gas dening Ukraina. Iku ora bener. Kanggo Gorshkov lan Kasatonov, mesin mung dikirim. Lan wektu tundha ing pangiriman Kasatonov amarga kasunyatan sing sak tes Gorshkov mesin gagal.
      Padha dicopot lan mesin Kasatonov dipasang, lan sing rusak dikirim kanggo ndandani.
      Salajengipun, penulis nyerat bilih 3 frigates 11356 dimaksudaké kanggo India. Iki uga ora bener. Padha dimaksudake kanggo Armada Segara Ireng, nanging amarga kasunyatane Ukraina ora gelem nyedhiyakake mesin, dheweke didol maneh menyang India, sing langsung tuku mesin saka Ukraina.
      1. Jeneng Jeneng
        Jeneng Jeneng 14 Oktober 2019 14:03
        +4
        Ya, artikel sing nyenengake-patriotik, sayang banget yen kabeh ora kaya ngono.
        Babagan Angkatan Laut, sampeyan uga bisa ngelingi kekurangan peralatan penyapu ranjau domestik modern kanggo Alexandrites, kekurangan mesin nganti saiki proyek korvet paling sukses 20385 (amarga mesin diesel Kolomna rada ringkih), kekurangan mesin kanggo Karakurts lan kabeh Alexandrites padha, wiwit bobrok St.. Petersburg Zvezda ora bisa gawé luwih saka 1 pesawat mau ing taun. Ora ngandika bab gearboxes kanggo 22350, padha nguwasani turbin, lan Zvezda 1 ngumpulake gearbox karo sungkowo ing setengah. Inggih, lsp.
        1. NOMADE
          NOMADE 14 Oktober 2019 14:40
          +5
          Ya sampeyan bener. Iku Gamelan ing kertas, nanging padha lali bab jurang. Lan iki minangka wilayah "Pengembangan Lanjut"… https://www.newsvl.ru/society/2019/10/08/184475/
      2. Vadim237
        Vadim237 14 Oktober 2019 15:51
        -1
        Nanging ora amarga masalah karo sistem pertahanan udara 22350 kapal anyar sing mandheg?
        1. kjhg
          kjhg 14 Oktober 2019 16:10
          0
          Kutipan: Vadim237
          Nanging ora amarga masalah karo sistem pertahanan udara 22350 kapal anyar sing mandheg?

          Penyerahan kapal utama Laksamana Gorshkov - ya, amarga sistem pertahanan udara Poliment-Redut. Nanging penulis banjur nyerat bab fregat serial pisanan - Admiral Kasatonov, sing wektu tundha ing pangiriman amarga non-pangiriman mesin turbin gas. Iki ora bener. Aku nulis alesan kanggo wektu tundha ing ndhuwur.
      3. at84432384
        at84432384 14 Oktober 2019 16:54
        +3
        Ya sing ana "licik"! Artikel kasebut palsu lan palsu. Urutan pertahanan saya suda. Ing 2018, ana rong perusahaan tertutup kanggo siji perusahaan sing mbukak. A surplus edan (iki budget unfulfilled, sing, angkara) presented minangka prestasi ekonomi gedhe. Perusahaan pertahanan bangkrut. Ana sing padha "substitusi impor" uga "tuwuh unprecedented ing kesejahteraan" saka wong. Kingdom of Crooked Mirrors...
    2. Vadim237
      Vadim237 14 Oktober 2019 16:03
      -6
      "Akibate, tinimbang pesawat, kita entuk mobil otonom, abot lan muatan sing sithik." Iku apik kanggo nggawe, desain digawe kabotan mung 1,5%, kapasitas mbeta tetep padha karo 5 ton - iki pesawat kargo kelas entheng, apa sing dikarepake saka iku?
      1. Jeneng Jeneng
        Jeneng Jeneng 14 Oktober 2019 17:50
        +2
        mung daya dukung 6 ton mesthine)
      2. bar
        bar 14 Oktober 2019 20:02
        -1
        kapasitas mbukak minangka 5 ton lan tetep

        Secara pribadi, aku ora pengin apa-apa saka dheweke. Aku mung ngelingake sampeyan yen IL-112 kudu ngganti An-24 kuna sing dikembangake ing taun 60-an, sing nduweni daya dukung 6,5 ton kanthi bobot garing 13,4 ton. Lan An-112 anyar mung ngangkat 5 ton kanthi bobot dhewe 15 ton. Wow kemajuan ing 50+ taun? Nanging sing paling awon yaiku bagean mburi dadi luwih abot amarga desain ramp sing durung dikembangake, sing nyebabake misalignment, sing banjur didandani nganggo ballast ...
    3. at84432384
      at84432384 14 Oktober 2019 16:31
      +1
      Bisa uga. Ing sawetoro wektu, kasunyatan Rusia sansaya ngelingi ing wilayah ngendi peradaban gedhe tau urip, nanging sawise sawetara jinis catastrophe universal, iku dadi bantustan mundur ing sangisore host dukun kesurupan.
      1. Vadim237
        Vadim237 14 Oktober 2019 16:51
        -5
        Terlambat ing apa lan saka sapa?
        1. at84432384
          at84432384 14 Oktober 2019 17:03
          +2
          Saka USSR lan ing kabeh.
          1. Vadim237
            Vadim237 14 Oktober 2019 20:55
            -6
            "Saka USSR lan kabeh." Ya, 500000 keluhan saben taun kanggo produk USSR, produk Rusia mesthi ora duwe indikator kasebut - iki minangka pitakonan babagan kualitas apa sing diekspor. Ya, lan jujur, paling akeh sing diprodhuksi USSR ana ing tingkat pertengahan 60-an ing babagan manufaktur lan liya-liyane, lan umume kabeh produk kasebut menyang 120 negara nakal - matur nuwun. Lan kanggo introduce soko anyar kanggo dangu lan larang regane - iku bisa ngganggu implementasine saka rencana, supaya padha dileksanakake karo wegah banget - industri pertahanan minangka lokomotif, lan malah ana asring kedaden ing Mi 24D, padha pengin. kanggo nyelehake sistem penampakan Puma saka Su 24, nanging Kamentrian Industri Penerbangan mutusake - dheweke ujar, ayo menyang neraka, minangka asil, Mi 24 anyar wis diproduksi kanthi sistem penampakan sing wis lawas sing wis slamet nganti saiki. dina iki, nanging apa sing bisa dakkandhakake nalika perusahaan sing ngasilake ubin pelindung panas kanggo Buran ora bisa nyedhiyakake peralatan pelindung dhasar, sarung tangan lan liya-liyane kanggo nggarap komponen sing mbebayani.
            1. at84432384
              at84432384 16 Oktober 2019 20:13
              +3
              Kasunyatan bilih ing USSR padha ora nindakake apa-apa sing migunani kajaba galoshes, aku wis krungu saka siji "patriot". Mangkene mung siji nasib ala: Proton sing dikembangake ing USSR ing jaman Soviet duwe 98 peluncuran sukses saka 96. Nganti saiki, luwih saka 300 peluncuran Proton sing padha (ora bisa nindakake apa-apa sing luwih apik ing Federasi Rusia) kanthi 27 bencana. lan 20 "sebagean sukses" . Ana "wutah" ing kualitas. "Energi" malah ora bisa dibaleni. Iku mung nomer "negara nakal" saka Federasi Rusia saiki wis klebu, ora ilmu, utawa teknologi, utawa budaya, utawa seni. Apa sing dadi pimpinan ing jumlah miliarder lan pejabat sing korupsi.
    4. bar1
      bar1 14 Oktober 2019 19:37
      +1
      Omong kosong apa sing Kode Sipil ngakoni proyek Il-112 minangka gagal?! Kabotan ya, mengkono malah karo perusahaan paling misuwur. Bakal nggarap masalah iki.
      1. bar
        bar 14 Oktober 2019 19:55
        0
        Mesthi bakal ana ngendi kanggo pindhah. Mungkin dheweke bakal nggawa yen cukup dhuwit lan Wilayah Moskow ora nyingkiri. Lan babagan proyek sing ora sukses lan sekolah desain sing ilang, pangareping desainer dhewe ngomong, yen ana.
  7. Roso 56
    Roso 56 14 Oktober 2019 08:41
    +2
    Ing mratelakake panemume, karya iki kudu wis dileksanakake wiwit 1991, ora bab prasaja tekan manajemen ndhuwur kita, sibuk nuduhake apa USSR wis akumulasi.
    Yen ora ana otak, pindhah menyang pengalaman petani lawas.
    1. 1976AG
      1976AG 14 Oktober 2019 08:56
      +1
      Kutipan: Ros 56
      Ing mratelakake panemume, karya iki kudu wis dileksanakake wiwit 1991, ora bab prasaja tekan manajemen ndhuwur kita, sibuk nuduhake apa USSR wis akumulasi.
      Yen ora ana otak, pindhah menyang pengalaman petani lawas.

      Apa sampeyan kelingan wektu iku? Kulon bakal nulungi kita! Ana kanca kita, utawa paling ora mungsuh. Lan ing pertengahan 90-an, kabeh negara wis bursting ing lapisan.
      1. Roso 56
        Roso 56 14 Oktober 2019 08:59
        +4
        Aku kelingan banget nalika aku urip lan urip lan tansah ngerti, wiwit cilik, wong kudu duwe dhewe, lan ora gumantung marang pamane wong liya.
        1. 1976AG
          1976AG 14 Oktober 2019 09:19
          +1
          Iku apik sing elinga, nanging Kepemimpinan iku salah siji naif, utawa sibuk karo mergo
        2. Serg65
          Serg65 14 Oktober 2019 13:05
          +2
          Kutipan: Ros 56
          tansah sumurup, wiwit cilik, wong kudu duwe dhewe, lan ora gumantung ing pamane wong liya.

          Dadi nganti 91 iku dhewe!
        3. Vadim237
          Vadim237 14 Oktober 2019 16:05
          -2
          Lan sampeyan bisa uga ngelingi yen negara kasebut utang banget - lan ing taun 1998, standar kasebut uga bajingan.
          1. Roso 56
            Roso 56 14 Oktober 2019 16:13
            +6
            Ayo dadi mung ngomong sing morons iki ing celonone cendhak ndamel dheweke menyang utang lan iki tahap telung driji, kang ora duwe ban kanggo ngisor. Mung kanggo nggabungake GDR kanggo FRG padha bisa njaluk luwih saka satus milyar, lan carane akeh teknologi militèr dadi free kanggo belang, Aku umume meneng, padha isih durung ngerti amarga saka bodho. Ora ana gunane kanggo ngomong babagan iki, sampeyan ora bisa mbalekake apa-apa.
            1. Vadim237
              Vadim237 14 Oktober 2019 16:58
              -1
              "Mung kanggo aksesi GDR menyang FRG, dheweke bisa entuk luwih saka satus milyar" Iki amarga apa - GDR ora dadi bagian saka USSR, lan sawise 85th USSR wiwit aktif njupuk silihan, kalebu ing keamanan properti militèr lan sandhangan saka pasukan Soviet ing GDR. Alas, USSR, wiwit taun 80th, wis dadi negara bangkrut - thanks kanggo kawicaksanan CPSU, kanggo nggawa negara kanggo mlarat.
              1. mordvin 3
                mordvin 3 14 Oktober 2019 20:34
                +1
                Kutipan: Vadim237
                lan sawise USSR 85th wiwit aktif njupuk silihan,

                Jerman menehi kita 200 yuta tandha kanggo nggabungake GDR lan FRG, Gorby ora njupuk.
                1. Vadim237
                  Vadim237 14 Oktober 2019 21:36
                  +1
                  200 yuta - kanggo USSR ing pungkasan 80s Penny.
                  1. mordvin 3
                    mordvin 3 14 Oktober 2019 21:46
                    +2
                    Kutipan: Vadim237
                    200 yuta - kanggo USSR ing pungkasan 80s Penny.

                    Tandhani. Aku ora ngelingi persis, 200 yuta utawa 2 milyar. Gorby ora gelem. Senajan dheweke kanthong 200 yuta dolar kanggo pengakuan Korea Selatan.
                    1. wilayah58
                      wilayah58 16 Oktober 2019 00:11
                      +1
                      Kutipan: Mordvin 3
                      Aku ora ngelingi persis, 200 yuta utawa 2 milyar.

                      Miturut memoar mantan duta besar Uni Soviet kanggo Jerman, Valentin Falin, ing taun 1960-an, pamaréntah Jerman Kulon wis siyap mbayar 124 milyar tandha minangka ganti rugi kanggo tanah wétan. Lan mengko, ing taun 1980-an, FRG nawakake USSR 100 milyar tandha kanggo "status netral" saka GDR. Jumlah sing padha, contemporaries acara njamin, Bonn bisa mbayar ing 1990.

                      Penasehat Helmut Kohl babagan kabijakan lan pertahanan manca, Horst Telchik, sawetara dekade sabanjure, ing komentar kanggo Deutsche Welle, nyathet yen FRG wis siyap menehi 50 lan 80 milyar tandha. Lan Helmut Kohl dhewe, ing wiwitan taun 100-an, ing wawancara karo wartawan Heribert Schwan, ujar manawa dheweke setuju kanggo menehi hasil XNUMX milyar.

                      Sepira jumlah sing ditampa Moskow tetep dadi misteri, sanajan bisa dipercaya manawa Jerman nawakake bantuan finansial lan pasokan panganan marang pihak Soviet. Miturut Falin sing padha, Gorbachev njaluk Kohl mung 4,5 milyar kanggo "panganan wong." Miturut laporan media, kita bisa ngomong babagan 15 milyar tandha, sing digunakake kanggo mundurake pasukan saka Jerman Kulon lan kanggo ngatur personel militer ing omah. Kajaba iku, telung milyar saka 15 diwenehake marang USSR kanthi kredit limang taun ...

                      Kohl dhewe njamin Schwan yen kanggo mundur total pasukan Uni Soviet nampa jumlah sing padha karo patang milyar euro dina iki. Sanajan, ing ekspresi figuratif saka mantan kanselir, GDR tindak menyang FRG "kanggo rega sandwich."

                      Kaya iki ...
                    2. at84432384
                      at84432384 16 Oktober 2019 20:16
                      +1
                      Kohl kanthi tenang ngomong babagan 20 milyar. Dadi, bisa dituku kanthi jumlah sing luwih gedhe ...
    2. Serg65
      Serg65 14 Oktober 2019 13:04
      +2
      Kutipan: Ros 56
      Miturut pendapatku, karya iki kudu ditindakake wiwit taun 1991, apa ora perkara-perkara sing gampang tekan manajemen puncak,

      eseman mesem! Dadi dheweke mbayangake kepiye Yeltsin, kanthi mabuk sawise ngombe minuman keras Belovezhskaya, ngetokake dekrit pertama babagan pambangunan pabrik anyar! apik
      1. mordvin 3
        mordvin 3 14 Oktober 2019 21:48
        +1
        Kutipan: Serg65
        Dadi dheweke mbayangake kepiye Yeltsin, kanthi mabuk sawise ngombe minuman keras Belovezhskaya, ngetokake dekrit pertama babagan pambangunan pabrik anyar!

        Mungkin Korzhakov nindakake operasi "Sunset"? ngguyu
  8. Vadim T.
    Vadim T. 14 Oktober 2019 10:06
    +5
    Many thanks kanggo penulis kanggo artikel menarik lan informatif. Yen bisa, aku bakal nambah rong sen. Ya, sanksi kasebut meksa pimpinan Rusia kanggo ngatasi masalah sing paling penting ing industri kasebut. Nanging ora bakal ditanggulangi kanthi cepet, lan iki sebabe. Ing taun 90-an lan XNUMX-an, kaya sing dingerteni, ana "optimasi" perusahaan-perusahaan kompleks bangunan mesin lan industri militer. Akeh perusahaan ditutup utawa didesain ulang. Lan personel qualified - engineers, desainer, buruh Highly trampil dipeksa kanggo golek proyek liyane. Ana sing pada dagang, ana sing pensiun, ana sing dibuwang dening wong Cina. Ing wektu sing padha, jaringan sekolah kejuruan sing nglatih personel sing padha uga suda. Lan wong-wong sing isih duwe basis materi sing wis rusak banget, sing durung dianyari wiwit jaman USSR. Mulane, ora bakal bisa ngganti generasi spesialis pensiunan karo buruh enom tanpa mulihake jaringan sekolah kejuruan lan modernisasi, kaya ora bakal ana terobosan kualitatif ing pembangunan negara. Bubar aku maca artikel ing VO babagan carane wong Amerika nyengkuyung wong enom kanggo sinau ing analog saka sekolah kejuruan: beasiswa dhuwur, dijamin proyek lan gaji dhuwur. Pengalaman dheweke bakal migunani kanggo kita. Lan umume, wektune negara kanggo ngganti sikap marang wakil saka kelas buruh.
    1. Engineer
      Engineer 14 Oktober 2019 15:01
      +1
      Bubar aku maca artikel ing VO babagan carane wong Amerika nyengkuyung wong enom kanggo sinau ing analog saka sekolah kejuruan: beasiswa dhuwur, dijamin proyek lan gaji dhuwur. Pengalaman dheweke bakal migunani kanggo kita.

      Dheweke duwe masalah sing padha.
      https://www.nytimes.com/2011/07/10/business/vocational-schools-face-deep-cuts-in-federal-funding.html
      Penulis sambat yen pendanaan kanggo latihan ing spesialisasi kerja dipotong kanthi signifikan. Iki senadyan kasunyatan sing pisanan cilik
      kanggo nyilikake jumlah cilik saka mbuwang federal kanggo latihan kejuruan ing sekolah menengah umum lan colleges masyarakat

      Iki minangka tren global - teknik kurang populer, lan luwih akeh profesi kerja. Mungkin ing sawijining dina aku bakal nulis artikel ing kene babagan iki.
    2. Andrey saka Chelyabinsk
      Andrey saka Chelyabinsk 14 Oktober 2019 16:33
      +3
      Kutipan: Vadim T.
      Ya, sanksi kasebut meksa pimpinan Rusia kanggo ngatasi masalah sing paling penting ing industri kasebut. Nanging ora bakal ditanggulangi kanthi cepet, lan iki sebabe.

      Utamane amarga pimpinan Federasi Rusia mung ora nindakake tugas kasebut. Sampeyan ndeleng Oreshkin, maca "gagasan" - sampeyan ora bisa nglilani dheweke menyang pabrik minangka direktur finansial, nanging dheweke dadi kepala Departemen Pembangunan Ekonomi.
      1. Vadim T.
        Vadim T. 14 Oktober 2019 17:27
        +3
        Andrey, Aku bener wis ing atine kekurangan personel ing industri. Sanajan, yen sampeyan ndeleng masalah kanthi luwih wiyar, mula sampeyan bener: ana uga kekurangan manajer sing kompeten (ora bakal bingung karo "manajer efektif").
      2. at84432384
        at84432384 16 Oktober 2019 20:29
        +1
        Oreshkin minangka spekulator mata uang profesional, minangka ahli ngomong, cukup cerdas. Kaya sing dikandhakake, aja nembak pianis ... Pitakonan muncul kanggo wong-wong sing nempatake dheweke ing papan kasebut, sanajan yen kita nganalisa tumindak panguwasa Rusia sajrone 20 taun kepungkur, mula kabeh wis jelas banget karo dheweke - kabeh tumindak (wiwit karo entri menyang WTO) diarahake istimewa kanggo ngrugekake Rusia lan kanggo entuk manfaat saka ibukutha financial donya. Aku malah ora bisa ngelingi sembarang istiméwa.
    3. balapan
      balapan 14 Oktober 2019 22:47
      -2
      Kutipan: Vadim T.
      carane Amerika nyengkuyung wong enom kanggo sinau ing duweke analog saka sekolah kejuruan

      Nyuwun pangapunten, keparenga kula nyuwun pirsa: tembung apa sing sampeyan gunakake ing ukara ing ndhuwur? Cathetan: sing kandel.
  9. Antares
    Antares 14 Oktober 2019 10:48
    +1
    Aku pengin nomer.
    Pernyataan kasebut digawe ing warta.
    Nganti kepiye substitusi impor bisa ngimbangi pasokan mitra?
    Apa kabeh mesin digawe ing Rusia *?
    Perkiraan nilai kerusakan *?
    Biaya mesin dibandhingake pesaing?
    Ora ana ala ing kene. Aku kaya kanggo ngerti gambar ing nomer.
    Biaya sanksi. Daya saing produk ing pasar.
    Supaya ora bisa metu sing luwih gampang kanggo tuku saka supplier padha liwat 3 negara (lan iki uga nomer lan aku uga kaya kanggo ndeleng). Lan iki minangka cara standar ing pirang-pirang negara. Ora ana sing isin ing kene.
  10. Pavel57
    Pavel57 14 Oktober 2019 12:12
    +1
    Substitusi impor ing konteks perang hibrida ora bisa dihindari, sanajan jagad sing luwih apik yaiku kekancan lan divisi tenaga kerja.
  11. mikle1999
    mikle1999 14 Oktober 2019 12:28
    -3
    Kita dudu China, dudu negara, lan kita minangka Eropa sing manunggal kanggo mbangun jagad sing terpencil. Mung ing ukuran. Ya, lan ekonomi sing kasebut ing ndhuwur ora nemtokake tujuan kasebut, iki wiwitane minangka penolakan pratelan kanggo primacy. Babagan carane wilayah Voronezh ora gelem kerja sama karo Rusia liyane lan nyatakake yen kita bakal nindakake kabeh dhewe ing kene lan kita bakal ngalahake sampeyan kabeh. Saka sudut pandang warga Voronezh, bisa uga muni bangga lan patriotik, nanging nyatane ora masuk akal lan jelas bakal gagal.
  12. Basarev
    Basarev 14 Oktober 2019 13:05
    +1
    Nanging nyatane, Rusia mung ngganti impor - saka Kulon menyang Cina, tanpa nandur modal dhuwit dhewe.
    1. mikle1999
      mikle1999 14 Oktober 2019 15:00
      +3
      Prchem naively tanpa mikir yen cakar bakal bogged mudhun, paws Ketai alus bakal nutup ing gulu lancip pitik lan alon-alon pencet ing apel Adam. Lan kasunyatan manawa pepeteng ora bakal ngganti apa-apa babagan kantor Cina iki - mung ana siji pusat nggawe keputusan, ing kene sampeyan ora bisa muter kontradiksi antarane Jerman lan Prancis. Lan kahanan sing diajukake ora bakal "adil ing istilah Eropa", nanging kejam ing istilah Timur.
    2. Vadim237
      Vadim237 14 Oktober 2019 16:10
      0
      "Nanging nyatane, Rusia mung ngganti impor" Apa sampeyan bisa menehi jeneng produk kompleks industri militer ing ngendi kita nggunakake impor China sawise 2014?
      1. mikle1999
        mikle1999 14 Oktober 2019 17:03
        0
        Ing saben komputer, apa ing pesawat, tank, prau utawa kantor Departemen Pertahanan, ana bagean Cina - microcircuits, resistor lan bolts karo kacang.
        1. Vadim237
          Vadim237 14 Oktober 2019 21:43
          -2
          Komponen Cina ora digulung saka militer - digulung ing produk sipil.
          1. tamer
            tamer 12 Desember 2019 14:21
            0
            Sampeyan salah.
  13. MaxWRX
    MaxWRX 14 Oktober 2019 20:18
    0
    1. Mesin helikopter VK-2500 (wiwit pindhah sadurunge 2014), banjur mung nambah ukuran,
    2. AI-222-25 (kanggo Yak-130) digawe maneh ing 2009, mung nambah lokalisasi
    3. sawetara kemajuan luwih utawa kurang karo mesin turbin gas (Siemens mbantu)
    4. We tuku mesin diesel ing China, kualitas kurang
    5. elektronik ing China, tingkat teknologi sawetara generasi luwih murah tinimbang Kulon (sing didol kanggo kita, lan dudu sing paling dhuwur)

    sanajan turbin minangka teknologi sing dhuwur banget, nanging sukses, bisa uga luwih apik
    1. Vadim237
      Vadim237 14 Oktober 2019 21:52
      +1
      Militer duwe 190 manufaktur komponen individu ing Rusia, lan ora perlu ngubungake pengadilan Cina. Lan kanthi biaya mesin diesel, baris Kolomna anyar bakal ngganti kahanan kasebut
      "Penciptaan sawetara standar mesin diesel ukuran anyar dictated dening syarat pembangunan strategis saka sektor ekonomi Rusia.

      Mesin pembakaran internal gabungan papat-stroke modern kanthi ukuran 26,5 / 31 V-shaped 12, 16, 20-silinder desain kanthi turbin gas supercharging lan ngisi cooling hawa, dirancang kanggo macem-macem produk industri generasi anyar: kalebu - lokomotif, kapal, pembangkit listrik tenaga nuklir.

      Gumantung saka jumlah silinder, mesin nutupi kisaran daya saka 3500 kW (4760 hp) nganti 7360 kW (10 000 hp), mbentuk seri ukuran standar, sing nggabungake modifikasi sing digabungake ing desain, beda karo jumlah silinder, tingkat ngedongkrak. , lan peralatan lan liya-liyane.

      Solusi desain sing dipasang ing mesin ngidini sampeyan nyedhiyakake indikator teknis lan ekonomi modern saka mesin sing nyukupi kabutuhan pelanggan. Saiki ora ana pabrikan mesin kasebut ing Rusia.

      Fitur desain
      desain modular;
      rod nyambungake jejer;
      piston kanthi profil laras oval asimetris;
      saringan self-cleaning otomatis;
      tekanan injeksi maksimum 1800 bar;
      sistem pasokan bahan bakar elektronik;
      sistem bypass udara lan gas elektronik;
      manifold exhaust sing ora adhem;
      sistem ngedongkrak register;
      turbocharger kanthi efisiensi tambah;
      yen perlu, eksekusi karo sistem turbocharging loro-tataran lan siklus Miller bisa;
      unit traksi flanged karo wiwitan inverter (kanggo lokomotif)
      1. at84432384
        at84432384 16 Oktober 2019 20:54
        +1
        Ing USSR, militer ora duwe produksi microelectronics dhewe. Saiki ora ana. MEP, sing wis 30 taun kepungkur, tanggung jawab kanggo iki. Ana sawetara perusahaan sing isih ana. Padha praktis ora duwe pesenan militèr. Padha ora saingan ing rega karo manufaktur Asia, lan padha ora nindakake kabeh. Lan kritéria utama kanggo pengadaan umum yaiku rega. Lan apa tingkat elektronik Rusia ing papan sing ditampilake ing rilis warta Novosti ing kabeh saluran TV nalika "kotak ireng" saka SU-24 sing ditembak dening wong Turki dibongkar ing kamera! isin! Ing Wilayah Moskow, malah spesialis ora bisa ditemokake kanggo nglarang pertunjukan kasebut. Ana iku perlu kanggo langsung nyekel lan miwiti kasus pidana marang paling direktur, kepala engineer lan wakil militèr saka Produsèn. Nanging ora ana apa-apa, kaya sing kudune. desa Potemkin. Shoigu ngerti akeh babagan wanita - dheweke nganggo klambi ayu ing seragam umum - mripat wis bungah! Iki minangka substitusi impor!
  14. serg v saham
    serg v saham 14 Oktober 2019 21:48
    +1
    Ora suwe kanggo tembung "kita wis ngganti impor" bakal menehi medali! Proses paling primitif, sing durung dibahas ing USSR, saiki dadi tren, ing pangertene saben wong nyoba ..
  15. Fast_mutant
    Fast_mutant 16 Oktober 2019 18:44
    0
    Kutipan: 1976AG
    papan kerja anyar.

    Bisa ngomong ngendi panggonan iki? Ing St. Petersburg, contone, ora banget katon.
  16. Eug
    Eug 17 Oktober 2019 07:50
    0
    Zorya-Mashproekt - ora mung turbin, nanging uga gearbox kanggo operasi gabungan sistem kontrol kapal heterogen ... nanging umume, akeh perusahaan Ukrainia ngasilake spare parts lan komponen kanggo peralatan USSR. Dheweke duwe sumber daya sing sithik, mula ora ana gunane ngluncurake produksi bagean kasebut - ora bakal mbayar dhewe, utamane amarga ana tawaran suku cadang asli sing luwih murah menyang pasar manca saka Ukraina.
  17. xomaNN
    xomaNN 17 Oktober 2019 13:20
    +2
    Guncangan kompleks industri militer Federasi Rusia saka sanksi Barat ing 2014 minangka pelajaran sing nglarani nanging perlu! Banget larang, nanging migunani. Dongeng jambon saka "ekonom liberal" sing "bakal pas karo kerjasama industri donya" wis ilang kaya pedhut esuk saka angin kejam saka kasunyatan. belay
  18. efek
    efek 20 Oktober 2019 10:03
    +1
    Kutipan saka samaravega
    Penolakan Jerman nyedhiyakake mesin diesel modern

    Lan kasunyatan sing, ing Chebaksary, mesin diesel MTU 6-8-12 silinder sapisan diprodhuksi, produksi kang matèni lan ing meh kabeh industri - "yen perlu, kita bakal tuku." Nanging ora - ora kabeh bisa kanggo tuku, lan breaking ora mbangun - iku bejat cepet lan bangunan oh supaya dawa, kadhangkala akeh iku gained mung dening pengalaman lan ora institutes karo teori bisa nindakake iki.
  19. pemotong bensin
    pemotong bensin 20 Oktober 2019 19:25
    0
    *Sampeyan wis bisa diarani manawa sanksi kasebut menehi dorongan kanggo pangembangan industri pertahanan domestik, duwe efek penyembuhan ing kabeh sektor. Sajrone limang taun kepungkur wiwit 2014, industri pertahanan domestik wis nyingkirake katergantungan manca ing pirang-pirang wilayah.*
    Ing bagean pungkasan, aku ora bakal ngomong. Iki (aku ora pengin nyinggung sapa-sapa) yaiku angan-angan.
    Malah hatches apes, jendhela, lawang ... Crane-manipulator (loro) teka ing kapal - uga, iku isih diimpor. Sejatine, Polandia! .. Menapa malih, tingkat produksi banget biasa-biasa wae. Aku bisa numpuk kano kuwi ing garasi ing ngisor prices pasar. Nanging dheweke ora bakal tuku saka aku. Ora disertifikasi!
    Lan sawise sertifikat kurang ajar, kita rampung kanthi manual. Amarga ora bisa digunakake kanthi bener!
    Patang puluh nem ewu rubel yaiku lawang ing kabin kanthi pesenan A40!
  20. Titus
    Titus 21 Oktober 2019 20:50
    0
    Kutipan saka Engineer
    Bubar aku maca artikel ing VO babagan carane wong Amerika nyengkuyung wong enom kanggo sinau ing analog saka sekolah kejuruan: beasiswa dhuwur, dijamin proyek lan gaji dhuwur. Pengalaman dheweke bakal migunani kanggo kita.

    Dheweke duwe masalah sing padha.
    https://www.nytimes.com/2011/07/10/business/vocational-schools-face-deep-cuts-in-federal-funding.html
    Penulis sambat yen pendanaan kanggo latihan ing spesialisasi kerja dipotong kanthi signifikan. Iki senadyan kasunyatan sing pisanan cilik
    kanggo nyilikake jumlah cilik saka mbuwang federal kanggo latihan kejuruan ing sekolah menengah umum lan colleges masyarakat

    Iki minangka tren global - teknik kurang populer, lan luwih akeh profesi kerja. Mungkin ing sawijining dina aku bakal nulis artikel ing kene babagan iki.

    Aku seneng maca ...