Review militèr

Donetsk ngrembug penahanan Pushilin. Tenan maneh?

123

penahanan liyane


Informasi sing kepala DPR Denis Pushilin ditemokake guilty dening kurator saka embezzlement ing ukuran utamané gedhe lan salah siji dipenjara ing Moscow, utawa ing Donetsk, nanging ing tahanan omah, wis bubar muncul karo frekuensi enviable. Dheweke malah nyebutake kemungkinan penerus jabatan kepala republik - walikota Gorlovka, Ivan Prikhodko. Sadurunge, pesen kasebut muncul sacara eksklusif ing sumber daya Ukraina, nanging bubar blogger lokal lan saluran Telegram wis mulai dosa kanthi sensasi sing padha. Ing akhir minggu kepungkur, penahanan Pushilin aktif dibahas ing antarane militer.




populasi kanggo padha warta ngruwat karo semangat restrained, sanajan kasunyatan sing laporan sadurungé saka penahanan ora dikonfirmasi. Amarga, pisanan, sawise njupuk jabatan kepala, Pushilin kanthi otomatis dadi tanggung jawab ing mata masyarakat umum kanggo kabeh, kalebu populasi raja penguin, lan kapindho, saben wong kepengin banget kanggo owah-owahan lan, kanthi cara sing lawas, percaya yen a owah-owahan ing wong pisanan bisa ngganti kabeh kahanan.

Nanging sing paling penting yaiku kabeh wong ngerti yen reshuffle wis ditindakake, sekretaris pers lan media lokal bakal tetep bisu utawa omong kosong sing misterius nganti pungkasan. Nganti rake cuffs invigorating saka tengah utawa saka gubernur anyar. Saben uwong ngelingi deposisi mantan kepala LPR, Igor Plotnitsky, nalika operator personel lapis baja wis nyopir ing lurung-lurung ing Luhansk, lan media isih nyebat sawetara omong kosong babagan perang nglawan saboteurs.

Host Internet


Miturut logika, kudu ana tim ing Donetsk sing bakal langsung nanggapi provokasi kasebut: "Iki, Denis minangka cahya kita Vladimirovich" lan saiki dadi kepala masarakat umum. Lan ing umum, melu ing karya panjelasan, ngaturaken kanggo wong informasi sing sensus populasi ora medeni, sing ngarsane kewarganegaraan Russian ora deprive hak kanggo nampa pensiun saka DPR, lan wangsit apokaliptik Purgin lan Tinyansky. iku pendapat pribadi saka wong-wong sing paling pantes iki.

Kanggo nindakake iki, ana rong kementerian ing DPR: Kamentrian Komunikasi lan Kamentrian Informasi (ing Rusia lan LPR, siji kementerian khusus nangani tugas sing padha). Ana kamar umum, sing tanggung jawab kanggo komunikasi antarane panguwasa lan publik. Ana galaksi propagandis militan kaya Brig - wakil Vladislav Berdichsky, sing, ngipat-ipati, ngasilake nganti 50 publikasi saben dina ing jaringan sosial. Wis ana direktur kabeh Departemen Kebijakan Informasi Negara Departemen Informasi DPR Maya Pirogova, tinimbang nindakake tugas resmi, graphomaniac kabeh dina ing Telegram. Ana, maneh, puluhan blogger manual lan media dhewe. Apa kabeh tentara Internet iki ora cukup kanggo nggawe penghalang sing dipercaya kanggo disinformasi lan gosip?

Menara gading


Ternyata - ora cukup. Mung amarga, pisanan, "kita" wis aman ing kabeh posisi kepemimpinan - karakter sing ora bisa dicelupake kaya Pirogova sing padha, sing kanthi sistematis ngrusak citra almarhum Zakharchenko, saiki ngrusak apa sing isih ana ing gambar Pushilin, lan bakal melu sing padha. aktivitas nganti sing nganti padha njaluk nyisihaken saka nepotisme ing Donetsk lan miwiti hiring karyawan wewenang.

Kapindho, kabijakan informasi republik nganggep ora ana kritik lan kabar negatif, kajaba kanggo kasus nalika Ukraina bisa disalahake kanggo negatif. Kabeh informasi sing teka saka pemerintah ambegan kesenengan wong bodho. Iki minangka DPR sing katon-kaca, sing ora ana tunggakan upah, industri pulih kanthi cepet Stakhanovite, lan warga kebak lan seneng, kaya sapi ing wilayah tartamtu ing India. Sikap positif banget iki wis ngrusak saluran informasi resmi nganti saiki mung sawetara sing percaya.

Katelu, lan sing paling penting, panguwasa ing DPR manggon ing jagad pangilon iki, dipageri kanthi aman saka populasine dhewe. Ora, dheweke ora percaya omongan kosong sing disebarake media: dheweke ngerti kabeh masalah. Mung masalah-masalah iki ora ngganggu dheweke, amarga iki ora ditrapake kanggo dheweke lan jagad cilik sing digawe. Habitat kasebut minangka bagéan tengah Donetsk, ing ngendi pameran busana, mobil larang, lan liya-liyane. Panguwasa ing republik kasebut manggon ing menara gading lan mung kontak karo "plebs" ing jaringan sosial.

Mula pawarta bab owah-owahan pimpinan DPR, sanajan ora nuwuhake kapercayan, nanging nuwuhake pangarep-arep tartamtu, lan masyarakat nyebar kanthi seneng. Nanging "panguwasa" dhewe lan para bawahan, ora nggatekake perjuangan kanggo kesadaran umum, duwe risiko ngadhepi kahanan ing ngendi populasi bakal nanggapi indifference kanthi gething sing nyenengake. Iki minangka tandha manawa owah-owahan pamrentahan sing bakal ditindakake, mula ora perlu ngrungokake "wong njero" lan gosip.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
denis-pushilin.ru
123 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Pakdhe Lee
    Pakdhe Lee 16 Oktober 2019 06:05
    0
    pawarta bab owah-owahan pimpinan DPR, sanajan ora nuwuhake kapercayan, nanging nuwuhake pangarep-arep tartamtu,
    Dadi ora kabeh lancar ing DPR....
    1. Komentar wis dibusak.
    2. asv363
      asv363 16 Oktober 2019 08:46
      +8
      Aku ora ngerti, aku durung weruh kabar iki. Yen tanggal 14, dina Senin Pushilin mbubrah Menteri Perhubungan sing "lawas" lan diangkat dadi menteri pelaksana tugas, banjur sapa lan kapan nyebar gosip lan gosip? Bab cilik kabeh iki.

      Wingi ana 33 tembakan ing DPR, lan informasi iki kurang saka sedina, yaiku. ora final. Esuk iki, VFU kasil ngrusak 7 (pitu) omah/bangunan ing Staromikhailivka. Desa kasebut de-energi amarga kabel listrik rusak.

      Wingi ing Minsk padha sarujuk mung ing tanggal sabanjuré rapat - 29 10.
      1. Greg Miller
        Greg Miller 16 Oktober 2019 09:37
        + 19
        Iku misale jek kula sing masalah iku ora pimpinan LDNR, utawa mayoritas warga lokal ora weruh masa depan kanggo republik. Rusia, sayangé, wis menehi wong pangarep-arep dadi bagéan saka Rusia ing Spring Rusia ing Maret 2014, banjur njupuk posisi ing gati sing Donbass minangka bagéan saka Ukraina, kang saiki pimpinan LDNR kaancam bakal punah, ing. paling pakunjaran, lan residents biasa saka republik unrecognized - pembantaian.
        1. asv363
          asv363 16 Oktober 2019 10:21
          + 12
          Bubar, integrasi ekonomi republik karo Rusia wis entuk momentum. Pushilin sing padha bubar nyatakake yen dheweke ndeleng masa depan DPR minangka bagean saka Rusia. Aku ora mikir sing kita bisa ninggalake Donbass lan aku ora weruh prasyarat kanggo iki. Kanthi cara sing apik, perlu kanggo nggawa pasukan kita menyang DPR lan LPR lan nyopir AFU ngluwihi wates wilayah Donetsk lan Lugansk, lan nindakake kanthi terang-terangan - dheweke isih bakal nemokake alasan kanggo sanksi anyar marang Rusia.
          1. Romawi070280
            Romawi070280 16 Oktober 2019 12:43
            + 11
            Pushilin sing padha bubar nyatakake yen dheweke ndeleng masa depan DPR minangka bagean saka Rusia

            Argumentasi sing apik tenan..))
            Lan Zakharchenko ngandika iki, lan Plotnitsky .. lan sing teka sawise Pushilin bakal ngomong bab sing padha ..
            Kayane 2*2 padha karo 4..
            Lan iki ora ngganti kasunyatan manawa ora mungkin wong normal manggon ing LDNR.
            5 taun kepungkur.. lan ora dingerteni luwih akeh ing ngarep.. Uripe wong liwat!!
            1. asv363
              asv363 16 Oktober 2019 13:35
              +5
              Kutipan: Roman070280
              Lan iki ora ngganti kasunyatan sing manggon ing LDNR wong normal mokal.. 5 tahun kebelakang.. lan ora diweruhi sepira maneh sing ana ngarepe.. Uripe wong liwat !!

              Aku ora ngerti, mbok menawa sampeyan kesusu, sampeyan salah tembung. Miturutmu, mung wong-wong sing ora normal sing manggon ing DPR lan LPR, lan iki kalebu sing aku komunikasi?
              1. Romawi070280
                Romawi070280 16 Oktober 2019 14:27
                0
                Nek menurutmu mung wong ora normal sing manggon ing DPR lan LPR

                Sampeyan uga bisa ngomong..
                Utawa urip ora normal .. Utawa ora urip babar pisan .. amarga konsep urip iku relatif ..
                Saben uwong bisa milih tembung dhewe.. intine iki ora owah..
                Saben uwong sing luwih utawa kurang bisa - ninggalake, utawa paling ora nyoba lunga saka kono ..
                Mesthi, atusan ewu, dipeksa ninggalake omah-omahé, lan setan nyewa nang endi wae - ora normal !!
            2. victor50
              victor50 17 Oktober 2019 17:45
              +1
              Mungkin kabeh iki minangka proyek bisnis? Lan kanggo wong iku banget duwe bathi ... Apa iku sababe kabeh?
              1. mikle1999
                mikle1999 18 Oktober 2019 18:42
                0
                Apa ana keraguan? Mungkin diwiwiti kanthi tujuan sing luwih gedhe, nanging saiki wis dadi. Secara kasar, njaga kegiatan urip minimal siji wong yaiku $ 100 saben wulan. Populasi LDNR dikenal. Kene uga nimbang. Lan ing ngendi ana aliran awis, ana keuntungan finansial, malah ora kudu ing wangun nyolong langsung.
                1. victor50
                  victor50 20 Oktober 2019 19:46
                  0
                  Kutipan saka: mikle1999
                  Apa ana keraguan?

                  pitakonan iki retorika. Kurang kawruh babagan kahanan.
          2. IBRShB
            IBRShB 17 Oktober 2019 08:10
            -1
            Kanthi cara sing apik, perlu nggawa pasukan kita menyang DPR lan LPR lan nyopir AFU ngluwihi wates wilayah Donetsk lan Luhansk.

            ing-ing! Mung Rusia ora bisa mbayar, amarga. nyatane, iku ora sawijining, ora kaya USSR. Ekonomi "terintegrasi" menyang ekonomi donya - lan iki minangka sanksi, mundhut penghasilan oligarki kita, lsp.
            Ya, paling ora mung ngakoni kamardikan LDNR lan nggawe aliansi militer-politik, tanpa ngenalake pasukan. Ya, paling ora ngenalake sanksi sing ditargetake - lan iki bakal dadi kemajuan. Mungkin dheweke bakal nglakoake sadurunge pemilihan ing 2021?
            1. asv363
              asv363 17 Oktober 2019 08:59
              +2
              Umumé, ora ana sanksi sing ora dikarepake kanggo Rusia. Saben luwih utawa kurang gedhe departemen lan industri ahli ngerti ngendi lan kanggo apa watesan perdagangan ilegal bisa dileksanakake ing kita. Countermeasures direncanakake lan ditrapake luwih dhisik, contone, kanggo ekspor senjata lan pambangunan pembangkit listrik tenaga nuklir ing luar negeri, wiwit nol, pemukiman ing mata uang lokal wis digunakake ing praktik.

              Républik kudu dibantu kanthi maksimal, saka pangenalan nganti introduksi pasukan lan luwih saka kabeh arah sing bisa ditindakake.
              1. victor50
                victor50 17 Oktober 2019 17:47
                0
                Kutipan saka asv363
                Countermeasures direncanakake lan ditrapake luwih dhisik, contone, kanggo ekspor senjata lan pambangunan pembangkit listrik tenaga nuklir ing luar negeri, wiwit nol, pemukiman ing mata uang lokal wis digunakake ing praktik.

                Ora ngerti kenapa ora ana Sberbank ing Crimea?
                1. Sauron80
                  Sauron80 12. november 2019 14:18
                  0
                  Miturut cara, sepur sing bakal ngliwati jembatan anyar ora ana hubungane karo Railway Rusia, sawetara kantor kiwa bakal dadi operator.
          3. morgan
            morgan 17 Oktober 2019 15:55
            0
            "Integrasi ekonomi republik karo Rusia entuk momentum. Pushilin padha bubar nyatakake "- Sampeyan, dear, kudu nonton TV kurang, lan malah liyane supaya ngrungokake Pushilin.
        2. mikle1999
          mikle1999 18 Oktober 2019 17:44
          0
          Kanggo adil, ora ana pembantaian sing kedadeyan ing Severodonetsk utawa Slavyansk.
          1. Greg Miller
            Greg Miller 18 Oktober 2019 18:43
            +1
            Pembantaian ora kedadeyan amarga ora kabeh Donbass wis dicekel dening ukrovermacht ... Kita kabeh ngelingi iki: "Lan nyumerepi wong-wong mau? Lan kita bakal nggantung dheweke mengko ... "
            1. mikle1999
              mikle1999 18 Oktober 2019 19:08
              0
              Yaiku, kanthi martir, pedunung republik njamin kesejahteraan Severodonetsk lan Slavia? Inggih, iku bisa uga banget. Aku bakal ngomong mulya saka wong-wong mau.
            2. atalef
              atalef 19 Oktober 2019 18:27
              -3
              Kutipan: Greg Miller
              Pembantaian ora kedadeyan amarga ora kabeh Donbass wis dicekel dening ukrovermacht

              dadi kaya kabeh Ukraina ing ngisor iki?
              Nanging ora ana pembantaian Nyuwun
              ketoke Wehrmacht wis ora padha ngguyu
              Kutipan: Greg Miller
              Kita kabeh ngelingi iki: "Lan gantung wong-wong mau? Lan mengko bakal kita gantung ...

              Ya, kita ngelingi akeh.
              - Piwulangé Lenin bener - amarga bener
              - Wong Soviet bakal urip ing komunisme
              saka pungkasan
              -- Tikel PDB Rusia ing taun 2020.
              Ngapusi, kabeh ngapusi ngguyu
        3. Ivan Gorinich
          Ivan Gorinich 19 Oktober 2019 23:27
          -2
          Quasi-negara ing tlatah Ukraina. Perjanjian Minsk ditandatangani dening telung pihak lan wong loro. sing siji mati, sing nomer loro mati.
        4. let_nab
          let_nab 21 Oktober 2019 13:33
          0
          Oh, nanging dheweke asline pengin gabung karo regu ?? Aku ora ngelingi ... referendum pisanan mung kanggo medhot saka "wilayah 404", lan sawise liyane ana, nanging .... wektu ilang ... lan, nyatane, raja-raja lokal ora banget. semangat banget kanggo mlebu ing Federasi Rusia, amarga dheweke rumangsa yen kirdyk bakal teka ing "mrentah" ... IMHO ....
      2. asv363
        asv363 16 Oktober 2019 10:32
        +3
        Kutipan saka asv363
        Wingi ana 33 tembakan ing DPR, lan informasi iki kurang saka sedina, yaiku. ora final.

        Miturut ringkesan operasional - wingi 40, dina iki wis 6.
        1. Panjenengan
          Panjenengan 16 Oktober 2019 15:21
          0
          Kurang lan kurang saben wektu. Lan miturut Zelensky, wis 2 dina sepi.
          1. asv363
            asv363 16 Oktober 2019 16:05
            +5
            Aku ora ngandel marang tembung Zelensky. Kanggo shelling:
            5-28
            6-13
            7-39
            8-24
            9-12
            10-21
            11-29
            12-28
            13-26
            14-22
            15-40
            Iki mung kanggo DPR, pira dina iki - wis mesthi luwih saka 10 (miturut data jam 12). Nanging aku ora weruh tren mudhun. Lan dheweke nindakake perkara sing bener supaya ora diam.
            1. Panjenengan
              Panjenengan 17 Oktober 2019 02:06
              +1
              Dadi aku ngomong babagan sing padha.
              1. asv363
                asv363 17 Oktober 2019 09:08
                +1
                Ora masalah, nanging saiki wis diurutake.
            2. Ivan Gorinich
              Ivan Gorinich 19 Oktober 2019 23:30
              -2
              350 km. tapel wates karo Ukraina. Tembak sembarangan.
      3. Sith Gusti
        Sith Gusti 16 Oktober 2019 13:57
        + 10
        Sugeng siang, Sergey.
        Kepala DPR nyeleh kembang ing makam Pahlawan DPR Arsen Pavlov

        1. asv363
          asv363 16 Oktober 2019 14:35
          +3
          Sugeng siang, Sergey. Matur nuwun kanggo pangeling-eling, kenangan wong mati iku suci.
      4. asv363
        asv363 17 Oktober 2019 00:26
        0
        Kutipan saka asv363
        Esuk iki, VFU kasil ngrusak 7 (pitu) omah/bangunan ing Staromikhailivka. Desa kasebut de-energi amarga kabel listrik rusak.

    3. Romawi070280
      Romawi070280 16 Oktober 2019 12:39
      +4
      Lan ana mratelakake panemume sing ana umume soko Gamelan ??
      Kanggo 5 taun, kanthi cara siji utawa liyane, meh kabeh wong sing kurang penting diilangi / dikirim menyang jagad liyane .. sing, bisa uga, saka 2 lusin bakal diketik ..
    4. A. Lex
      A. Lex 16 Oktober 2019 17:20
      +4
      Pitakonan ora "lancar" utawa "kasar". Yen isine rampung ing media, ana sing butuh?
    5. tahanan
      tahanan 16 Oktober 2019 18:51
      +1
      Ing kasus apa wae, Pak Makhov nyoba banget kanggo nampilake cara kasebut.
    6. Nick
      Nick 17 Oktober 2019 09:04
      +2
      Kutipan saka Pakdhe Lee
      pawarta bab owah-owahan pimpinan DPR, sanajan ora nuwuhake kapercayan, nanging nuwuhake pangarep-arep tartamtu,
      Dadi ora kabeh lancar ing DPR....

      Aja mlumpat menyang kesimpulan adhedhasar fabrikasi saka penulis sing ora dingerteni. Informasi liyane dibutuhake kanggo nggawe kesimpulan.
    7. psikopat117
      psikopat117 19 Oktober 2019 18:12
      +2
      Kutipan saka Pakdhe Lee
      tegese ora kabeh lancar ing DPR....

      Apa sampeyan ndeleng pasuryane Pushilin? Moncong gipsie wis ora pas karo monitor!
      Apa sampeyan mikir dheweke menehi inspirasi kapercayan umum?
      1. atalef
        atalef 19 Oktober 2019 18:43
        0
        Kutipan saka: psycho117
        Apa sampeyan ndeleng pasuryane Pushilin? Kang gipsi muzzle ora pas ing monitor maneh!
        Apa sampeyan mikir dheweke menehi inspirasi kapercayan umum?

        menehi sampeyan iki?
    8. atalef
      atalef 19 Oktober 2019 18:22
      +2
      Kutipan saka Pakdhe Lee
      pawarta bab owah-owahan pimpinan DPR, sanajan ora nuwuhake kapercayan, nanging nuwuhake pangarep-arep tartamtu,
      Dadi ora kabeh lancar ing DPR....

      Dadi pira sing wis owah?
      Mbokmenawa dheweke ora nuduhake karo kurator, nanging apa sing dikarepake saka mantan kepala MMM lokal?
      Ayo, saiki isi karo komentar - bakal diganti karo sing jujur. Wis krungu nang endi wae.
  2. Wong pesimis22
    Wong pesimis22 16 Oktober 2019 06:19
    -3
    Lan sapa sing wani ngidak-idak pucuk-pucuk cilik demokrasi sing dirumat kanthi angel dening wong? Oh, iki rakus lan kepentingan pribadi ... ah ah ah ...
    1. Lokal
      Lokal 16 Oktober 2019 09:03
      -4
      Lan sapa sing kudu disalahake?
      Aku katon sampeyan ora bisa ngenteni kanggo mimpin tari babak.
  3. Thunderbolt
    Thunderbolt 16 Oktober 2019 07:07
    +2
    Aku ora ngerti babagan urusan Rusia Anyar. Nanging aku ngerti yen Pushilin biyen "mmm" mburu.
    Iku padha karo carane Mavrodi bakal mimpin ing Kremlin ... belay Mungkin wong bakal ngomong ing pertahanan sing Pushilin "diikat" karo scam, nanging misale jek kula sing partisipasi ing "mmm" wis salah siji ukara utawa diagnosa.
    1. besik
      besik 16 Oktober 2019 07:20
      +2
      Wong dosa sing mratobat iku pantes kanggo wong loro, nanging kanthi syarat dheweke mratobat.
      1. Kaldon48
        Kaldon48 17 Oktober 2019 00:15
        0
        Lan sampeyan besik, sampeyan ngerti manawa, Pushilin rpseal lan miwiti ing dalan wong mursid. Aku kepengin weruh saka sumber apa sampeyan ngerti iki.
        1. besik
          besik 17 Oktober 2019 10:58
          0
          Aku ngomong babagan wong dosa ing konteks umum, lan ora babagan Pushilin. Maca kanthi ati-ati lan aja mikirake mitra tutur. Iku ora kanggo kula, lan aku ora mikir iku kanggo sampeyan ngadili bab remorse utawa lack saka iku.
    2. Varyag71
      Varyag71 16 Oktober 2019 07:47
      -19
      Yen MMM iku scam, banjur ing ngendi dhuwit? Mung miturut data resmi, luwih saka 10 truk KAMAZ kanthi awis dijupuk. Dhuwite pundi? Lan Mavrodi minangka jenius. Dheweke duwe ide kanggo nggawe dana bebarengan, nanging ana sing ora seneng karo ide iki. Lan apa, mungkin Mavrodi tuku pulo, yacht, pesawat? Ora. Panjenengané tilar donya ing mlarat. Dadi mandheg nonton zombie.
      1. Thunderbolt
        Thunderbolt 16 Oktober 2019 08:30
        + 13
        Kutipan: Varyag71
        Yen MMM iku apus, banjur ing ngendi dhuwit? Mung miturut data resmi, luwih saka 10 truk KAMAZ kanthi awis dijupuk. Dhuwite pundi?
        Ing sumber resmi, dhuwit ora diukur dening Kazami. Punika informasi saka situs Mavrodi, kaca pisanan, kandel ---
        "Tuku" dolar MMM, ngapusi ing kursi lan
        nonton wong tuwuh ing "rega" ing tingkat
        20-30% saben wulan.
        Kira-kira 9 lan 23,5 kaping saben taun.
        mbok menawa. :-))
        Lan simpenan - lan umume nganti 60% saben sasi!!!

        Spesialis apa wae bakal ngandhani yen iki minangka% ora nyata lan penipuan murni. Ing mburi kabeh Mavrodi iki mesthi ana kejahatan sing nglindhungi dheweke. Ing kene ana pulo lan yacht lan pesawat sing jujur ​​dituku nganggo dhuwit warga sing dipercaya. Ing Rus ', wong naif kuwi diarani l oh. hi
        1. Varyag71
          Varyag71 16 Oktober 2019 08:45
          +4
          Divorce iku bank. Divorce punika dana pensiun, kang piramida financial nyata, malih, legalized.
          1. Sergey1987
            Sergey1987 16 Oktober 2019 12:21
            +2
            Kutipan: Varyag71
            Divorce iku bank. Divorce punika dana pensiun, kang piramida financial nyata, malih, legalized.

            Kowe guyonan?
            1. Varyag71
              Varyag71 16 Oktober 2019 12:42
              +2
              Nalika sampeyan nguripake sirah, sampeyan bakal mandheg takon pitakonan bodho. Lan sawise sampeyan pitakonan. Yagene, sawise mati wong, utang liwati menyang ahli waris, lan pensiun menyang negara?
              1. bk316
                bk316 16 Oktober 2019 14:57
                +6
                Yagene utang dadi ahli waris sawise mati wong?

                Amarga sampeyan buta huruf lan sampeyan duwe kekacoan ing sirah.
                Kaping pisanan, ora ana apa-apa. Sampeyan bisa uga ora mlebu hak warisan.
                Kapindho, yen sampeyan mutusake kanggo mlebu ing hak warisan, sampeyan bakal ditransfer menyang utang lan properti saka almarhum. Kalebu bagean sing didanai saka pensiun yen pensiunan mati sadurunge nampa. Iku bakal banget aneh yen bagean insurance padha dipun warisaken, iki pet insurance urip - njaluk iku ora manggon - ora njaluk iku.
                1. Varyag71
                  Varyag71 16 Oktober 2019 15:11
                  -6
                  Lha, ayo njaluk, lan aku bakal mriksa. Ewonan wong ing saindenging negara dicabut pensiun, amarga golek alasan kanggo ora nindakake iki. Pak, sampeyan manggon ing negara apa? Utawa sampeyan isih ora ngerti? Aku ora ngerti yen "pelayan rakyat", sing resmi nampa pirang-pirang atus ewu saben, duwe real estate sing regane milyar, apa maneh ing luar negeri? Utawa sampeyan ora ngerti apa Medvedev ndamel negara menyang WTO? Nalika wong kaya sampeyan miwiti kanggo njaluk pinter, Aku duwe pikiran, salah siji sing trolls, utawa bodho, utawa dienggoni ing panggonan anget lan sampeyan nggoleki karo daya iki.
                  1. Sergey1987
                    Sergey1987 16 Oktober 2019 15:37
                    -1
                    Kutipan: Varyag71
                    Pak, sampeyan manggon ing negara apa?

                    Kita manggon ing negara normal, urip sing 70 persen populasi donya, yen ora luwih, iri. Ora ana gunane malah mangsuli pitakon edan sampeyan, amarga. iku khayalan khayalanmu. Lan kaya biasane karo wong kaya sampeyan tanpa bukti siji. Babagan WTO - iki dudu omong kosong, sampeyan ora bisa ngomong babagan intelijen tanpa kloso.
                    1. Kronos
                      Kronos 16 Oktober 2019 15:56
                      +4
                      Dheweke guyon banget babagan kasunyatan sing 70% saka populasi planet Rusia cemburu
                      1. Sergey1987
                        Sergey1987 16 Oktober 2019 16:48
                        -3
                        Kutipan: Kronos
                        Dheweke guyon banget babagan kasunyatan sing 70% saka populasi planet Rusia cemburu

                        Lan sampeyan ngitung pira wong sing manggon ing Afrika lan beda Bangladesh karo Kamboja.
                      2. Kronos
                        Kronos 16 Oktober 2019 16:54
                        0
                        Yaiku, negara-negara sing paling miskin iri karo Rusia minangka pandhuan sing apik
                      3. Sergey1987
                        Sergey1987 16 Oktober 2019 17:30
                        0
                        Kutipan: Kronos
                        Yaiku, negara-negara sing paling miskin iri karo Rusia minangka pandhuan sing apik

                        Apa referensi ing kene? Aku ora nulis babagan dheweke. Mung amarga 70% persen cemburu, amarga 70% persen manggon ing negara miskin.
                      4. Kronos
                        Kronos 17 Oktober 2019 00:07
                        +3
                        Longkangan lan mlarat nyusut ing donya nalika mlarat lan longkangan antarane sugih lan miskin ing Rusia mundak akeh.
                      5. Sergey1987
                        Sergey1987 17 Oktober 2019 12:35
                        -1
                        Kutipan: Kronos
                        Longkangan lan mlarat nyusut ing donya nalika mlarat lan longkangan antarane sugih lan miskin ing Rusia mundak akeh.

                        Oh mesthi. Nyuda ing endi wae, nanging ing Rusia saya akeh. Sampeyan menehi spesifik. Where lan ing nomer. Ing Federasi Rusia, 12% pedunung urip ing sangisore garis kemiskinan, lan pitakonan gedhe yaiku pirang-pirang wong sing nampa gaji ing amplop.
                      6. Kronos
                        Kronos 17 Oktober 2019 14:04
                        0
                        Saka sampeyan uga, ora ana angka, mung dheweke ngandhani yen 70% pedunung ing donya urip mlarat, lan Rusia kalebu ing 30% wong sugih.
                      7. Sergey1987
                        Sergey1987 18 Oktober 2019 12:54
                        -1
                        Kutipan: Kronos
                        Saka sampeyan uga, ora ana angka, mung dheweke ngandhani yen 70% pedunung ing donya urip mlarat, lan Rusia kalebu ing 30% wong sugih.

                        Ing kabeh negara ing donya, ing miskin lan sugih, ana wong sugih lan miskin. Federasi Rusia dianggep minangka negara sing apik banget babagan standar urip. Lelungan menyang negara-negara Eropah Kulon. Kabeh padha persis ing kono. Kanthi cara sing padha, wong tuku mobil kanthi kredit lan apartemen hipotek. Senadyan kasunyatan manawa ing sawetara negara Uni Eropa ana tingkat pengangguran sing dhuwur ing Federasi Rusia, alhamdulillah ora ana sing kaya ngono.
                    2. Cossack 471
                      Cossack 471 16 Oktober 2019 22:57
                      +3
                      Nuwun sewu . yen tanpa undhangan, aku mung sing ditolak pensiun Taun kepungkur, 60 yen ditelpon menyang dana pensiun lan dheweke ngomong yen aku duwe hak pensiun kapindho (pisananku militer) Sawise tentara, aku 't ngapusi ing kursi lan ngetung meh 14 taun layanan Lulus "dokumen "ing PF. lan sawise 2 sasi padha disebut lan ngandika pensiun ora amarga amarga ora Skor TCTerms iku perlu 12.5, lan aku duwe 12. Iki ngelingake gaytsov. nalika padha kejiret dening radar. tandha 90 lan sampeyan nyopir 102. iki 2 km dijupuk menyang akun Nalika aku makarya ing 1994-2007 kanggo TCTerms lan ora ana obrolan Ing mangsa, optimizers janji pensiun mung kanggo wong-wong sing ngetung 30 TCTerms Aku bisa mbayangno carane akeh wong bakal ngiwa tanpa pensiun.
                      1. Nick
                        Nick 17 Oktober 2019 09:18
                        0
                        Kutipan: Cossack 471
                        Ing mangsa ngarep, pangoptimal janji pensiun mung kanggo wong-wong sing ngetung poin 30. Aku bisa mbayangno carane akeh wong sing bakal ditinggal tanpa pensiun.

                        Sing wis kerja kurang saka telung puluh taun resmi lan resmi mung nampa upah minimum. Singkatipun, yen sampeyan kerja kanthi resmi kanthi upah minimum, mula sampeyan butuh pengalaman 30 taun sing dikonfirmasi kanthi resmi supaya bisa nampa pensiun kanthi tepat. Saka 16 taun nganti 65 taun, sampeyan bisa entuk pengalaman 50 taun.
                      2. besik
                        besik 17 Oktober 2019 11:05
                        0
                        Aku ora bisa mbayangno, amarga aku wis makarya wiwit aku ana 15 lan kanggo kabeh wektu aku resmi nganggur mung 9 sasi, Aku plowed ing sisih lor kanggo 7 taun karo titik maksimum. Mulane, aku ora peduli babagan jumlah poin. Bakal ana sawetara jinis pensiun.
                    3. Varyag71
                      Varyag71 18 Oktober 2019 08:20
                      0
                      Kabeh wis jelas karo sampeyan, troll United Russia. Inggih, mangan GMO, lan aja lali menehi panganan kanggo kulawarga.
                    4. Varyag71
                      Varyag71 18 Oktober 2019 08:28
                      0
                      Inggih, sukses kanggo sampeyan, lenggah ing awan. Aku wis tansah ngandika sing ora degenerates ing daya sing elek, nanging lackeys kaya sampeyan. Lan kanthi intelijen, kayane sampeyan duwe masalah. Alam ketoke ngaso ing sampeyan, amarga sampeyan ora bisa mbandhingaké data. Mbokmenawa sampeyan salah siji sing nguwuh-uwuh yen ora ana Putin, ora ana Rusia.
                  2. bk316
                    bk316 16 Oktober 2019 17:11
                    +5
                    Lha, ayo njaluk, lan aku bakal mriksa.

                    Aku ora ngarep-arep nampa pensiun saka negara, lan mulane aku nggawe pensiun dhewe ngguyu
                    Iku normal kanggo kula ing pamaréntahan iki lan iku normal ing USSR, lan malah ing 90s aku metu.
                    Lan kabeh amarga aku ora nyawang urip saka sudut pandang saka ngarsane lan nggoleki panggonan sing anget lan ora ngarep-arep yen negara bakal ngatur urip sing gampang lan apik kanggo aku. Ya, kayane ora cocog karo sampeyan, terus rengek, nanging ora ngarep-arep rasa hormat ...
                    1. Sergey1987
                      Sergey1987 16 Oktober 2019 17:42
                      +2
                      Kutipan saka: bk316
                      Lan kabeh amarga aku ora nyawang urip saka sudut pandang saka ngarsane lan nggoleki panggonan sing anget lan ora ngarep-arep yen negara bakal ngatur urip sing gampang lan apik kanggo aku. Ya, kayane ora cocog karo sampeyan, terus rengek, nanging ora ngarep-arep rasa hormat ...

                      Sampeyan bener ing titik. Akeh sing pengin nulis tembung kasebut ing situs iki. Lan banjur ana akeh whiners sing saben wong duwe utang.
                  3. Nick
                    Nick 17 Oktober 2019 09:09
                    +1
                    Kutipan: Varyag71
                    Lha, ayo njaluk, lan aku bakal mriksa. Ewonan wong ing saindenging negara dicabut pensiun, amarga golek alasan kanggo ora nindakake iki.

                    Aja nyopir omong kosong. Sapa sing nduweni hak nampa pensiun. Liyane bab iku padha ngapusi karo jumlah pensiun accrued. Pancen bener.
                    1. atalef
                      atalef 19 Oktober 2019 18:36
                      +1
                      Kutipan saka Nick
                      Sapa sing nduweni hak nampa pensiun. Liyane bab, apa bab ukuran pensiun accrued

                      kabeh bisnis banjur ngguyu
                  4. victor50
                    victor50 17 Oktober 2019 17:56
                    0
                    Kutipan: Varyag71
                    Utawa sampeyan ora ngerti apa Medvedev ndamel negara menyang WTO? Nalika wong kaya sampeyan miwiti kanggo njaluk pinter, Aku duwe pikiran, salah siji sing trolls, utawa bodho, utawa dienggoni ing panggonan anget lan sampeyan nggoleki karo daya iki.

                    Kaping pisanan, pijet ora apik. Kapindho, contone, aku uga ora seneng karo tumindake para panguwasa. Nanging kok distorsi, gunakake gosip minangka bebener. Gusti Allah ngluwari kita saka "kanca-in-senjata" kuwi!
              2. Sergey1987
                Sergey1987 16 Oktober 2019 15:30
                +3
                Kutipan: Varyag71
                Nalika sampeyan nguripake sirah

                Aku wis kalebu, ora kaya sampeyan, yen sampeyan nelpon bank-bank divorce, nalika riba wis ana wiwit awal peradaban. Lan yen sampeyan nelpon dana pensiun minangka piramida finansial, mula sampeyan ora ngerti apa piramida finansial, utawa sampeyan ora perlu nguripake sirah, amarga ora ana sing bisa ditindakake. Babagan omong kosong babagan utang lan pensiun, kanca nulis ing ngisor iki.
                1. bk316
                  bk316 16 Oktober 2019 17:17
                  +5
                  banjur sampeyan salah siji ora ngerti apa piramida financial, utawa sampeyan ora perlu kanggo nguripake ing sirah, amarga ana apa-apa kanggo bisa ing.

                  Ai Sergey, ya, ora ana gunane kanggo nerangake apa-apa marang dheweke. Tulisane mung sakumpulan tembung sing diselingi slogan ... Dheweke minangka amanah, dana, piramida - kabeh padha. Sing utama yaiku "deputi korupsi" lan WTO kudu ana ing komentar kasebut.
                  1. Sergey1987
                    Sergey1987 16 Oktober 2019 17:45
                    +1
                    Kutipan saka: bk316
                    Ai Sergey, ya, ora ana gunane kanggo nerangake apa-apa marang dheweke. Tulisane mung sakumpulan tembung sing diselingi slogan ... Dheweke minangka amanah, dana, piramida - kabeh padha. Sing utama yaiku "deputi korupsi" lan WTO kudu ana ing komentar kasebut.

                    Elinga yen dheweke ora mung ana ing kene, lan saben wong duwe prangko kaya cithak biru, lan tansah tanpa bukti. Siji entuk kesan yen dheweke diwulang nang endi wae ing sak panggonan, mung dening kurator bodho.
                    1. Varyag71
                      Varyag71 18 Oktober 2019 08:22
                      0
                      Tulis maneh manual, Yudas.
                      1. Sergey1987
                        Sergey1987 18 Oktober 2019 12:59
                        -1
                        Kutipan: Varyag71
                        Tulis maneh manual, Yudas.

                        Yudas ing kene mung wong-wong kaya sampeyan sing pengin nyemplungake negara kita menyang revolusi liyane, mung amarga dheweke, wong sengsara, ora bisa entuk apa-apa ing urip iki lan nyalahake sapa wae kajaba awake dhewe kanggo kabeh masalahe.
                      2. Varyag71
                        Varyag71 18 Oktober 2019 13:14
                        0
                        Apa ditulis ing manual? Utawa sampeyan clairvoyant? Apa sampeyan ndeleng sapa sing entuk apa utawa ora? Badut. Senajan apa kanggo njupuk saka kuwi? Sampeyan iku lackey lan jeneng mburi iku lackey. Lan anak-anakmu bakal dadi kekurangan, amarga kabeh cocog. Saiki Chubais lan sekelompok birokrat bakal menehi pajak anyar lan sampeyan bakal mbayar. Aku pancene ngarep-arep sing padha bakal nambah umur pensiun kanggo paling 70. Sawise kabeh, kabeh cocog karo sampeyan. Inggih, nikmati urip. Lan kabeh apik karo aku.
                      3. Sergey1987
                        Sergey1987 18 Oktober 2019 14:29
                        0
                        Kutipan: Varyag71
                        Utawa sampeyan clairvoyant?

                        Nyekel bojomu.
                        Kutipan: Varyag71
                        Inggih, nikmati urip. Lan kabeh apik karo aku.

                        Aku bungah, nanging yen dideleng saka rengekanmu, kabeh sing ana ing uripmu iku ala.)))))
                      4. Varyag71
                        Varyag71 18 Oktober 2019 14:54
                        -1
                        Inggih, yen sampeyan mikir, banjur ing urip tanpa guna sampeyan iku ala.
                      5. Varyag71
                        Varyag71 18 Oktober 2019 15:02
                        -1
                        Lan yen sampeyan mikir yen kabeh apik ing negara, sampeyan mung wong wuta utawa bodho.
                      6. atalef
                        atalef 19 Oktober 2019 18:37
                        +1
                        Kutipan: Sergey1987
                        padha nyalahake kabeh wong kajaba awake dhewe kanggo kabeh masalahe

                        Apa sampeyan nyalahake dhewe kanggo kabeh masalah - kayata revolusi, kolektivisasi, perestroika, kahanan saiki?
                      7. Sergey1987
                        Sergey1987 21 Oktober 2019 10:40
                        0
                        Kutipan saka atalef
                        Apa sampeyan nyalahake dhewe kanggo kabeh masalah - kayata revolusi, kolektivisasi, perestroika, kahanan saiki?

                        Nanging aku ora nggawe revolusi, aku ora melu kolektivisasi, nanging aku lair nalika perestroika, mula aku ora bisa nyalahke apa wae. Lan apa kahanan saiki?
                2. Varyag71
                  Varyag71 18 Oktober 2019 08:31
                  +1
                  Ya, aku ora peduli apa sing sampeyan omongake. Aku wis ngerti yen sampeyan. Lan aku bungah yen ana wong sing wis tangi lan ngerti ngendi dheweke dipimpin.
            2. wolf7
              wolf7 16 Oktober 2019 19:57
              0
              Apa sampeyan saka Mars? Mung ora ana bank utawa dana pensiun. Bejo...
        2. Varyag71
          Varyag71 16 Oktober 2019 08:46
          +3
          Lan ing TV, Malysheva, sing dadi dokter ilmu medis, ngaku yen GMO migunani. Dheweke katon khusus ...
          1. Maxus
            Maxus 16 Oktober 2019 18:17
            0
            Lan apa babagan GMO sing ora disenengi?
            1. Varyag71
              Varyag71 18 Oktober 2019 08:31
              0
              Feed anak, sampeyan bakal ngerti ing 15 taun
              1. Maxus
                Maxus 23 Oktober 2019 19:01
                0
                Zvonar, kabeh sayuran sing sampeyan panganan dhewe minangka asil saka GMO, apa sampeyan wis krungu babagan Vavilov utawa durung maca nganti saiki ing manual latihan sampeyan?
                1. Varyag71
                  Varyag71 24 Oktober 2019 08:31
                  0
                  http://www.oagb.ru/
                  Lan ora perlu madhakake Vavilov lan USSR karo apa sing kedadeyan saiki.
          2. Kronos
            Kronos 17 Oktober 2019 00:08
            +1
            Mitos babagan mbebayani GMO iku palsu
            1. Varyag71
              Varyag71 18 Oktober 2019 08:22
              0
              Inggih terus
              1. atalef
                atalef 19 Oktober 2019 18:39
                +1
                Kutipan: Kronos
                Mitos babagan mbebayani GMO iku palsu

                Kutipan: Varyag71
                Inggih terus

                tenan, masalah paling gedhe. nglirik
                Kabeh liyane pales ing comparison kanggo GMOs. wassat
          3. Nick
            Nick 17 Oktober 2019 09:22
            0
            Kutipan: Varyag71
            Lan ing TV, Malysheva, sing dadi dokter ilmu medis, ngaku yen GMO migunani. Dheweke katon khusus ...

            Malysheva entuk dhuwit, lan GMO dilarang ing Rusia.
            1. Varyag71
              Varyag71 18 Oktober 2019 08:33
              0
              www.oagb.ru
      2. d.olegov44
        d.olegov44 16 Oktober 2019 12:05
        +3
        Yen MMM iku scam, banjur ing ngendi dhuwit? Mung miturut data resmi, luwih saka 10 truk KAMAZ kanthi awis dijupuk. Dhuwite pundi? Lan Mavrodi minangka jenius. Dheweke duwe ide kanggo nggawe dana bebarengan, nanging ana sing ora seneng karo ide iki. Lan apa, mungkin Mavrodi tuku pulo, yacht, pesawat? Ora. Panjenengané tilar donya ing mlarat. Dadi mandheg nonton zombie.


        Muni kaya latihan otomatis khas korban MMM, ngarahke kanggo mbenerake dhiri, supaya ora aran kaya bajingan. Sampeyan, kanthi kasempatan, Mavrodi ora nggawa dhuwit ing siji wektu?
        1. Varyag71
          Varyag71 16 Oktober 2019 12:44
          +2
          Ora nggawa. Fuckers sing tuku karcis lotre ing pangarep-arep kanggo menang, nanging ketik casino.
      3. Romawi070280
        Romawi070280 16 Oktober 2019 12:46
        -3
        Maradona uga mlarat .. Dadi ojo mbecikake awake dhewe nganggo kothak, nanging ucul sirahmu !!
        Mavrodi kanthi pribadi ngomong babagan kabeh apartemen sing kebak dhuwit.
        Lan yen saiki sampeyan nganggo kathok cendhak, iki ora mbuktekake manawa sampeyan ora nyolong apa-apa wingi ..
        1. Varyag71
          Varyag71 16 Oktober 2019 12:58
          -6
          Secara pribadi, sirahku diuripake nganti suwe, nanging umume ora. Lan aku ora peduli apa sing dipikirake wong liya. Aku bungah ana sing tangi. Lan nalika sijine chip ing sak panggonan, aja lali njerit kanthi bungah.
          1. Romawi070280
            Romawi070280 16 Oktober 2019 13:55
            -2
            Jamur ing taman..
            Nanging aku bungah yen ana sing wis didorong chip .. iki paling ora nerangake yen dheweke "ngaktifake" ing kana..
            1. Varyag71
              Varyag71 16 Oktober 2019 14:19
              +1
              Luwih becik ndedonga ing lambang GDP.
              1. Romawi070280
                Romawi070280 16 Oktober 2019 14:22
                +2
                Yen luwih apik kanggo sampeyan, banjur lunga lan ndedonga ..))
                Lan crooks sampeyan a la Mavrodi lan GDP ora menarik kanggo kula ..
      4. Romawi070280
        Romawi070280 16 Oktober 2019 13:58
        -1
        Kutipan: Varyag71
        Mung miturut data resmi, luwih saka 10 truk KAMAZ kanthi awis dijupuk. Dhuwite pundi?


        Ya, sampeyan isih takon ngendi dhuwit Kolonel Zakharchenko ..
        Pemuda Chukchi naif ..))
      5. pak abang
        pak abang 17 Oktober 2019 10:50
        0
        Aku seneng nalika nir reproach liyane karo nir. Ekonomi kaya mangkene - piramida mesthi duwe pungkasan sing padha lan wektu tumindake mung gumantung ing jangkoan wong. Piramida ekonomi liberal uga bakal rampung, amarga ora ana papan liya kanggo nggedhekake, lan ora ana sing bisa dijajah ing Mars. Sanajan ana pangarep-arep - dumadakan China bisa ambruk, kaya USSR. Senajan meh ora.
    3. AS Ivanov.
      AS Ivanov. 16 Oktober 2019 10:36
      -11
      Yen Mavrodi ana ing Kremlin, dheweke bakal manggon ing coklat. Mavrodi lenggah ing AS lan berkembang biak ing saindenging jagad. Nanging ekonomi pisanan ing donya.
      1. Romawi070280
        Romawi070280 16 Oktober 2019 12:51
        +1
        Aku mikir yen ing AS, ing Kremlin, sawetara Mavrodi ngoyak wong liya ..
        Ekonomi kita uga ana ing papan kaping enem ..
        Sawise kabeh, aku mangan daging, lan sampeyan Gobis .. Aku tuku Bentley, lan sampeyan Grant ing hipotek .. Lan rata-rata, kita numpak karo sampeyan adoh saka mobil murah !!
        Uga, sawetara wong Jerman bisa uga iri karo "ekonomi" kita.
      2. atalef
        atalef 19 Oktober 2019 18:40
        +1
        Kutipan: AS Ivanov.
        Yen Mavrodi ana ing Kremlin, dheweke bakal manggon ing coklat. Mavrodi lenggah ing AS lan berkembang biak ing saindenging jagad. Nanging ekonomi pisanan ing donya.

        Aku wonder sing lungguh ing Luxembourg, Norwegia, Swedia? opo
  4. Astra liar
    Astra liar 16 Oktober 2019 07:19
    +6
    Zakharchenko apikan karo aku: dheweke katon kaya MAN, lan Pushilin ngelingake aku babagan sawetara kewan.
    Penulis, lan yen bebener Pushilin ninggalake jabatane, sapa sing bisa dadi peneruse?
  5. Alexander Ra
    Alexander Ra 16 Oktober 2019 07:52
    0
    Ana pangecualian, mbokmenawa, kanggo "Panggonan suci ora tau kosong."
  6. roket757
    roket757 16 Oktober 2019 08:03
    0
    Ngomong apa sing diarep-arep ... ya, FIG ngerti apa lan carane ditindakake ing kana lan apa sing bakal kelakon sabanjure!
    Cacat, dheweke narik akeh negativitas ing mburine nganti ora ana sing bisa kaget!
  7. Nyrobsky
    Nyrobsky 16 Oktober 2019 08:06
    +2
    Ing kasus iki, misale jek kula, ana apa-apa malah rembugan, amarga. wong ing DPR luwih ngerti ing papan, nanging ing negara kita, sing padha ora bodho birokrasi utawa administratif mrico, padha ora ngerti apa jenis wong lan apa utang kanggo wong.
    1. mikle1999
      mikle1999 18 Oktober 2019 17:48
      0
      Sampeyan bisa mikir populasi DPR ana sing takon
  8. bar
    bar 16 Oktober 2019 08:25
    0
    Lan ing wektu sing padha, kabeh katon normal ing LNR.
    Wis wektune kanggo nggabungake rong sub-republik iki dadi siji entitas teritorial lan ngenalake administrasi eksternal. Yen ora, kekacoan iki ora bakal rampung. Muga-muga kanthi mundur saka Ukraina saka perjanjian Minsk, iki pungkasane bakal kedadeyan.
  9. Pengamat 2014
    Pengamat 2014 16 Oktober 2019 08:30
    +2
    Denis Pushilin pdiakoni dening kurator guilty saka embezzlement ing ukuran utamané gedhe
    Iku mesthi muni apik apik ngguyu
  10. Alexander I
    Alexander I 16 Oktober 2019 08:36
    +1
    Apa gunane ngrembug DPR babagan kabijakan personel, deleng Krimea, kabeh aparat kasebut minangka birokrat Ukraina, nanging ing ngendi aku bisa njaluk liyane? (Aku ora ngomong kabeh, nanging wong ora weruh bedane)
  11. Ru_Na
    Ru_Na 16 Oktober 2019 08:41
    -3
    "w-w-w" iki dudu tanpa alesan... jebul ana sing direncanakake.
    1. antivirus
      antivirus 16 Oktober 2019 10:43
      0
      ana sing direncanakake.

      -kudeta ing Dnepropetrovsk? lan Kharkov?
  12. rotmistr60
    rotmistr60 16 Oktober 2019 11:30
    +3
    Yen penulis dhewe mangu-mangu "kabar" iki, banjur kenapa, lan sing paling penting, kenapa dheweke mbuwang wektu nulis artikel kasebut?
  13. Sniper
    Sniper 16 Oktober 2019 11:58
    +3
    nalika iki kepala MMM lokal diangkat. asosiasi saka Mavrodi. banjur bab apa sing dikira7 dheweke bakal mbenerake amanah. lan mungkasi nyolong?
  14. Engineer
    Engineer 16 Oktober 2019 12:17
    -5
    Denis Pushilin diakoni dening kurator

    Kurator? Lan sapa sing tanggung jawab DNR? GRU? FSB? AP?
    Donya Rusia sing kita pantes.
    Sanajan, sampeyan kudu ngenteni konfirmasi dhisik.
    1. atalef
      atalef 19 Oktober 2019 18:41
      +1
      Kutipan saka Engineer
      Donya Rusia sing kita pantes.

      Lan kewan apa iki lan kenapa dheweke pantes?
  15. evgeniy.plotnikov.2019mail.ru
    evgeniy.plotnikov.2019mail.ru 16 Oktober 2019 12:24
    -4
    Ketrampilan Yegor M. kanggo nyedhiyakake informasi saya tambah akeh - iki nyenengake. Ana desas-desus babagan tahanan omah, nanging wong-wong uga nyathet gerakan bebas Pushilin ing saindhenging kutha. Lokasi Pushilin dudu titikane. Kanggo sapa iki ,, ditrima ,, utawa ,, panas ,,? Trolleybuses ora nelpon wong kutha - iku masalah! Ora cukup wong sing pengin kerja kanggo 6000 rubel(digawa ing trem entuk 5). Kepiye carane ngatasi masalah iki ing NK ( Kapitalis Rusia Anyar ,,)? Lan sapa sing kasengsem karo dheweke? Pushilin utawa Plotnitsky... Utawa wong liya... Apa bedane? Ora ana negara sing nyata, ora ana Kepala sing nyata, panemune rakyat ora ana kapentingan kanggo sapa wae, ora ana personil militer de jure ... Apa Pushilin? Where is Pushilin?
  16. Roso 56
    Roso 56 16 Oktober 2019 12:43
    +7
    Kabeh iki omong kosong, aku mung weruh Pushilin lan Kuzichev saka Channel One ing program Time Will Tell.
  17. Paul Siebert
    Paul Siebert 17 Oktober 2019 12:41
    -1
    Aku ora weruh titik artikel. Sighs babagan mestine. Penulis mbutuhake luwih wani, yen ora, apa wae topik kasebut diangkat? Maca novel Prilepin "Some won't Go to Hell". Akeh bakal tiba ing panggonan ...
  18. mikle1999
    mikle1999 18 Oktober 2019 17:42
    +2
    Apa tega kabeh padha kanggo kabeh iki mayuta-yuta wong sing kejiret, kang urip saiki gumantung apa padha nyekel sawetara banditos sabanjuré, njupuk wong utawa ninggalake kanggo bandit luwih. Lan sampeyan ora bisa ndeleng celah apa wae, amarga sabanjure bakal padha.
  19. Ivan Gorinich
    Ivan Gorinich 19 Oktober 2019 23:34
    -2
    Negara-negara kuasi kudune ora duwe hak kanggo eksistensi, uga semu pemimpine. Padha digawe ing Rusia.