Review militèr

Israel ngaku wis njupuk kauntungan saka invasi Turki kanggo nyerang Suriah

88
Israel njupuk kauntungan saka serangan Turki nglawan milisi Kurdi lan kekacauan ing sisih lor SAR kanggo nglancarake serangan udara ing wilayah liyane ing Suriah. Iki dilaporake dening wartawan Babak Taghvaee, sing ngirim informasi kasebut ing akun Twitter.




Wartawan nyatakake pukulan, sing, miturut informasi kasebut, ditindakake dening Israel ing pangkalan ing Suriah wétan - ing wilayah kutha Abu Kemal. wong Israel penerbangan lan sadurunge nyerang pinggiran kutha iki, marang media Israel nyatakake yen target serangan kasebut minangka obyek saka pasukan Iran lan pro-Iran.

Israel wis bola-bali ngluncurake serangan ing wilayah Siria, nyatakake yen target sing dipilih ana hubungane karo aktivitas IRGC Iran (Korps Pengawal Revolusi Islam). Panguwasa Israel, Kangge, ngandika padha ora bakal ngidinke Tambah ing ngarsane Iran ing wilayah Siria, lan uga dielingake sing padha bakal ngebom target "Iran" ing mangsa.



Ing wayahe, ana persetujuan antarane Rusia lan Israel, ing ngendi Israel ngelingake kontingen Rusia ing negara kasebut babagan tumindak Angkatan Udara ing langit Suriah. Salah sawijining serangan udara Israel kanthi ora langsung nyebabake pati prajurit Rusia ing kapal Il-20.

Durung ana konfirmasi resmi babagan serangan ing wilayah Abu-Kemal dening Angkatan Udara Israel. Nanging, iku kudu nyatet sing ing departemen militèr Israel paling asring serangan marang Suriah kiwa tanpa komentar.
88 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Lexus
    Lexus 16 Oktober 2019 14:15
    -1
    Iki ora bakal menyang ngendi wae.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. 100502
      100502 16 Oktober 2019 14:29
      +8
      Padha mung bisa ilang kanggo sawetara, banjur nyusup metu saka kabeh retakan donya maneh.
    3. Maz
      Maz 16 Oktober 2019 15:06
      -1
      Maju, padha wedi menek ing Damaskus, padha ngalahake tapel wates cedhak. Ora kaget yen dheweke wedi karo migar karo khmeimim. Ndeleng mbantu.
      1. Agronomi
        Agronomi 16 Oktober 2019 17:09
        -1
        Kutipan: Maz
        Maju, padha wedi menek ing Damaskus, padha ngalahake tapel wates cedhak

        Padha wedi, nanging padha bisa kelet piso ing mburi proses tentrem ing BV ing sembarang wayahe .. Israel wis alam kuwi! Padha banget goyang, ing pamikiran mere, yen kita setuju ing Rusia-Iran-Turki-Syria lan gabung efforts kita ing perjanjian tentrem ing Timur Tengah .. Lan kita bakal setuju lan kabeh wis obah menyang iki. Kita ngenteni provokasi getih, kaya biasane..
      2. Dmitry Vinner
        Dmitry Vinner 16 Oktober 2019 20:40
        +2
        Paling ora maca penulis. Sawise kabeh, wis ditulis kanthi cetha yen pukulan kasebut ditindakake ing Suriah wétan. Cedhak tapel wates Irak. Iku ing sisih ngelawan Damascus.
        = Ora nggumunake padha wedi karo migar karo khmeimim. = Bener. Deleng pangkalan Iran sawise pamboman sing katon ing saindenging jagad. Carane cangkang diantemi, padha. Iki mung sampeyan lan Kementerian Pertahanan RF sing ndeleng para migar kanthi wedi khmein. Tuduhna sesuatu...
      3. Aron Zaavi
        Aron Zaavi 16 Oktober 2019 21:01
        0
        Kutipan: Maz
        Maju, padha wedi menek ing Damaskus, padha ngalahake tapel wates cedhak. Ora kaget yen dheweke wedi karo migar karo khmeimim. Ndeleng mbantu.

        Prajurit, sampeyan bisa maca peta? ngguyu
        1. Dmitry Vinner
          Dmitry Vinner 16 Oktober 2019 21:23
          0
          Kanggo apa. Sing utama yaiku ngucapake tembung sing bener. Relevan kanggo wayahe saiki.
  2. Irit
    Irit 16 Oktober 2019 14:17
    -4
    Apa siji pesawat udara ora cukup kanggo Israel? Mlaku-mlaku nang pinggir piso...
    1. ROSO 42
      ROSO 42 16 Oktober 2019 14:34
      -4
      Quote: Irit
      Apa siji pesawat udara ora cukup kanggo Israel? Mlaku-mlaku nang pinggir piso...

      Ya sampeyan? Ngomong yen dheweke pengin barefoot ... Lan wong Turki nganggo sandal tomat ... Iki minangka diksi politik kita ... Lan kita uga kudu ngadeg ing hood nalika musik oriental muter karo pecahan lagu kabangsaan Rusia ...
      Dheweke mabur, mabur lan bakal terus mabur anggere iki ... lobi lenggah ing Kremlin. Lan luwih saka sepisan bakal nembak (bom) sing perlu lan ora bakal nguwatirake ...
      1. Oyo Sarkasmi
        Oyo Sarkasmi 16 Oktober 2019 17:34
        -2
        2017 - 25 serangan ing Suriah. 2018 - 29 stroke. 2019 - 3 hits.
        Nanging, padha prihatin. Kajaba iku, kapal Rusia nguwasani pertahanan udara pesisir Libanon.
        1. Vitaly Gusti
          Vitaly Gusti 16 Oktober 2019 19:55
          +3
          Quote: Oyo Sarkasmi
          . 2019 - 3 hits.

          Muga-muga sampeyan ngerti
          Ing situs sing padhet, ora apik kanggo ngapusi!
          2019 taun
          12 Januari.
          Media Siria nglaporake serangan ing fasilitas ing sekitar Damaskus lan ing al-Kisue.   
           20 saka Januari.
          Damaskus lan Moskow ujar manawa Angkatan Udara Israel nyerang target ing cedhak bandara cedhak Damaskus
          21 saka Januari
          , Pasukan Pertahanan Israel nindakake serangan roket marang pasukan Iran lan Suriah ing cedhak Damaskus. salah sawijining serangan nyerang sistem pertahanan udara Pantsir Rusia. 
           11 Februari.
          Media negara Siria ujar manawa tank IDF nembak target ing provinsi Quneitra. 
           27 Maret.
          Media negara Siria nglaporake serangan ing lapangan terbang militer Sheikh Najjar lan wilayah industri cedhak Aleppo.
          13 APR. Media negara Siria nglaporake serangan ing target cedhak kutha Masyaf, sisih kulon Hama.
          17 Mei.
          Media negara Siria nglaporake sawetara roket sing ditembakake saka Israel saka Quneitra. 
          18 Mei.
          Media Siria lan SOHR nglaporake serangan IDF liyane ing target kidul Damaskus.
            27 May.
          Nanggepi serangan pesawat IDF, sing ana ing wilayah udara Israel, instalasi pertahanan udara ing wilayah Quneitra kena.
          2 Jun
          . Nanggepi serangan ing wilayah Israel, IDF ngluncurake serangan menyang target militer ing Suriah.
          3 Jun
          . Damaskus ujar manawa IDF nyerang target ing lapangan udara militer T4, sisih wétan Homs. 
            12 Juni.
           Badan negara Suriah SANA nglaporake manawa IDF ngluncurake serangan rudal menyang target ing wilayah desa Tel al-Hara (provinsi Daraa).
          1 Juli. 
          Miturut pratelan dening Kementerian Pertahanan Siria, pesawat IDF lan kapal Angkatan Laut Israel ngluncurake serangan rudal ing target ing sekitar Damaskus, uga ing Homs.
             24 Juli.
           Badan negara Suriah SANA nglaporake manawa IDF nyerang target ing provinsi Daraa ing sisih kidul negara kasebut.
          1 Agustus.
          Badan SANA nglaporake serangan rudal IDF ing target ing sisih kulon Quneitra.
            15 Agustus. 
          Suriah ngumumake bayangan serangan rudal ing target ing wilayah Masyaf.
          24 Aug
          . Angkatan Udara IDF nyerang target ing desa Akraba, 
           9 September.
           Serangan udara ditindakake marang pasukan Iran lan pro-Iran ing wilayah Al-Bukamal, ing Suriah wétan, cedhak tapel wates karo Irak. Israel ora tanggung jawab.
          Yen aku ora kejawab soko, sampeyan bisa nambah, Aku ora bakal gelo.

            
      2. kiril1246
        kiril1246 16 Oktober 2019 19:46
        +2
        Kutipan saka: ROSS 42
        Dheweke mabur, mabur lan bakal mabur, nalika iki lungguh ing Kremlin ... lobi

        Lan sapa sing milih lobi iki? wong Israel?
      3. Paranoid50
        Paranoid50 16 Oktober 2019 21:58
        -2
        Kutipan saka: ROSS 42
        Kita duwe diksi politik kaya ngono..

        Yagene ana banjir, lan malah sing kerudung - yen sampeyan butuh terapi wicara, mula iki ora ana ing kene, nanging ing sumber daya khusus. Ana uga ahli liyane. ya
  3. Mauritius
    Mauritius 16 Oktober 2019 14:23
    +8
    Umumé, apa ana pukulan ing wilayah Abu-Kemal? Apa iku lanang?
    1. Edik
      Edik 16 Oktober 2019 16:41
      -1
      Kutipan saka Mauritius
      Umumé, apa ana pukulan ing wilayah Abu-Kemal? Apa iku lanang?

      Apa sampeyan kabeh? belay Babak Tughway ora tau ngapusi ombenan
  4. Sapsan136
    Sapsan136 16 Oktober 2019 14:26
    +3
    Tembak pasangan, mungkin dheweke bakal tenang ... Angkatan Udara Yahudi ora gedhe banget lan ora ana produksi pesawat dhewe ...
    1. mvg
      mvg 16 Oktober 2019 15:08
      -8
      Angkatan Udara Yahudi minangka salah sawijining sing paling kuat ing donya. elit ing negara. Ing siji wektu, malah nuthuk ing tutup saka USSR Air Force, ora kanggo sebutno kasunyatan sing ajeg, wiwit 1948, Arab wis nuthuk. Lan industri ndandani pesawat dhewe. Mung operator Fu-35 asing sing nduweni akses menyang piranti lunak lan nggambar dhewe. yuta garis.
      Lan salah siji saka sawetara negara sing pancene duwe pengalaman pertempuran kanggo ngatasi pertahanan udara multi-level. Rusia ora duwe iki.
      Lan, yen ana, Khmeimim lan Tartus bakal langsung ngilangke .. 2000 tank, adoh saka sing paling awon ing donya. Mesthi ora kaya T-72B3. Ana uga ICBM lan senjata nuklir.
      1. basmach
        basmach 16 Oktober 2019 15:19
        +4
        Wah, medeni. Nanging ... Nalika ing Mesir punggawa kita wiwit nembak wong-wong mau, kabeh kepahlawanan ilang. Lan wiwit ora gelem mabur. Ora perlu medeni landak. Dheweke dadi prajurit nganti kena gulu. Banjur bledug ilang
        1. mvg
          mvg 16 Oktober 2019 16:29
          -1
          Lan wiwit ora gelem mabur

          Kocak banget. Dheweke ngluncurake pertahanan udara Mesir, njupuk S-125 paling anyar kanthi helikopter. Ya, padha nandhang sangsara, ing wiwitan, mundhut, nanging padha menang, kaping pirang-pirang tentara gedhe.
          Dheweke dadi prajurit nganti kena gulu.

          Aku isin takon, sepira kerepe dheweke nampa? 6 perang, kabeh menang. Sapa sing bisa gumunggung rekam jejak kaya ngono? Ora siji negara. Ing wektu sing padha, kang diubengi dening mungsuh kabeh wektu.
          1. suwi
            suwi 16 Oktober 2019 17:34
            +1
            Sinau materi. Radar P-12 digawa metu nganggo helikopter, dudu sing paling anyar, nanging cukup modern kanggo periode kasebut. Kepiye sampeyan mbayangno mbusak kabeh kompleks S-125 - aku ora bisa mbayangake. Kajaba iku, ana wong saka pasukan khusus (salah siji Sayeret Matkal, utawa Shayetet-13) ngunjungi stasiun radar P-35 - apa sing bisa dijupuk, liyane difoto lan diunekake.
            Lan kanggo perang 73 taun, iku kamenangan, nanging swasana ati sawise iku - kaya Fuu, uga, padha metu. Lan 2008 ora kamenangan ing kabeh. Bab liyane yaiku kesimpulan saka kabeh kegagalan, malah sing relatif, digawe langsung.
            1. mvg
              mvg 16 Oktober 2019 17:49
              0
              Kepiye sampeyan mbayangno mbusak kabeh kompleks S-125 - aku ora bisa mbayangake

              Aku seneng kene, aku setuju. Nanging, iki minangka bagean paling penting saka kompleks kasebut. Lan sawise iku, aku ora krungu sukses saka S-125. Nanging apa operasi? Nyelehake, njupuk, njeblug. Ternyata apik banget.
              PS: 73 taun, ya angel kanggo wong-wong mau, nanging padha metu. Kajaba iku, Siria lan Mesir padha diukum. Sing dakelingake, rong brigade tank Israel mandheg sawetara puluhan kilometer saka Damaskus.
          2. SRC P-15
            SRC P-15 16 Oktober 2019 17:36
            +2
            Kutipan saka mvg
            Kocak banget. Dheweke ngluncurake pertahanan udara Mesir, njupuk S-125 paling anyar kanthi helikopter.

            Apa sampeyan ngerti: S-125 minangka jeneng sistem rudal anti-pesawat. Lan wong Israel njupuk stasiun radar P-12 nganggo helikopter. Punapa ingkang saged kula aturaken: inggih, tiyang Mesir punika sami prajurit.
            1. mvg
              mvg 16 Oktober 2019 18:23
              +2
              Apa sampeyan ngerti: S-125

              Aku rada kenal karo pertahanan udara. Lan aku ngerti carane akeh kreta ing sistem pertahanan udara. Aku muter Starcraft. Inggih, aku maca Internet. Carane sampeyan bisa menehi adoh stasiun, lan malah karo dokumentasi .. Telung helikopter ndharat, senadyan karakteristik kinerja P-12, banjur 2 dijupuk metu. Dikempalken kanggo sawetara jam. Kanthi autogen lan petualangan.
              Wong Mesir sinau ing USSR. Negara Arab sing paling siap tempur ing wektu iku, lan malah saiki.
              1. SRC P-15
                SRC P-15 16 Oktober 2019 18:50
                +3
                Kutipan saka mvg
                Aku rada kenal karo pertahanan udara. Lan aku ngerti carane akeh kreta ing sistem pertahanan udara.

                Inggih, pira, kaya sing diucapake, "gerobak" ing sistem pertahanan udara S-125?
                Kutipan saka mvg
                Telung helikopter ndharat, sanajan karakteristik kinerja P-12,

                P-12, yen memori sandi ngawula kula, makarya ing sawetara meter lan iki trailed, ora kaya decimeter P-15 (ing aku ngawula). P-15 dumunung ing ZIL kung. Paling kamungkinan, iku sabenere amarga saka kasekengan kanggo ngangkat iku pilihan tiba ing P-12. Sanajan P-15 persis stasiun sing ndeteksi lan ngirim koordinat target mabur kurang.
                Kutipan saka mvg
                Wong Mesir sinau ing USSR. Negara Arab sing paling siap tempur ing wektu iku,

                Padha dilatih kanggo sinau, nanging, minangka kapten kita, sing melu perang kasebut, ujar: nalika serangan udara, dheweke nguwuh "Wai-Wai Phantom!" buyar kanggo papan perlindungan, lan kita kudu perang maneh piyambak.
        2. Binduzhnik
          Binduzhnik 16 Oktober 2019 16:51
          -3
          Nalika wong Israel kena gulu lan saka sapa? Aku ora takon babagan nolak mabur - iki 100% ngapusi. am
          1. GRF
            GRF 16 Oktober 2019 18:33
            -3
            Quote: Binduzhnik
            Nalika wong Israel kena gulu lan saka sapa? Aku ora takon babagan nolak mabur - iki 100% ngapusi. am

            Ya wis ditulis ing Kitab Suci yen wis ana Israel, banjur, mesthi, ora kena gulu saka sapa wae, nanging Israel ilang ing endi wae kanggo dangu, banjur diijini katon lan sejarah bakal mbaleni. dhewe, amarga wong Israel ora ngerti kepriye tumindake marang tanggane.. .
            lan aku ora ngelingi carane akeh plans padha kudu ngebom Iran, lan carane akeh sing isih pour ... nanging bab penolakan kanggo fly, apa sampeyan, padha sing dipilih!
      2. Yura
        Yura 16 Oktober 2019 15:28
        +8
        Kutipan saka mvg
        Angkatan Udara Yahudi minangka salah sawijining sing paling kuat ing donya. elit ing negara. Ing siji wektu, malah nuthuk ing tutup saka USSR Air Force, ora kanggo sebutno kasunyatan sing ajeg, wiwit 1948, Arab wis nuthuk. Lan industri ndandani pesawat dhewe. Mung operator Fu-35 asing sing nduweni akses menyang piranti lunak lan nggambar dhewe. yuta garis.
        Lan salah siji saka sawetara negara sing pancene duwe pengalaman pertempuran kanggo ngatasi pertahanan udara multi-level. Rusia ora duwe iki.
        Lan, yen ana, Khmeimim lan Tartus bakal langsung ngilangke .. 2000 tank, adoh saka sing paling awon ing donya. Mesthi ora kaya T-72B3. Ana uga ICBM lan senjata nuklir.

        Minangka kanggo paragraf pungkasan, ana wektu kurang kanggo Israel ana sawise iku njupuk sampeyan nulis komentar sobbingly antusias iki.
        1. mvg
          mvg 16 Oktober 2019 16:37
          +5
          komentar antusias sobbing.

          Ing sawijining wektu, Israel numpes kapal pengintai Angkatan Laut AS, uga 4 saka 5 pesawat Angkatan Udara USSR. Sawise iku, kita ora melu perang. Paling ora ing udhara.
          Dadi dheweke duwe coke.
          Lan aku durung krungu apa-apa bab sukses pertempuran S-300/400. Nganti saiki, mung ing shooting, latihan. Lan, sanajan ana ewonan rudal sing ditembakake saka kabeh sing bisa ditindakake, ana F-16 sing ambruk. Sing mulih dhewe.
          Atusan obyek sing dirusak ing wilayah Suriah, kalebu obyek ing wilayah Damaskus lan bandara internasional, dadi tanggung jawab. Lan mitos babagan atusan Tomogawks sing mudhun.
          1. Yura
            Yura 16 Oktober 2019 17:04
            -3
            Pengin nyoba? Coba, sawise sing snot mung sing isih ana.
          2. Sapsan136
            Sapsan136 16 Oktober 2019 17:08
            +5
            Episode karo pesawat Soviet ditembak mudhun dening Israel, sing sampeyan sebutno, kedaden mung sapisan, karo sawetara kaunggulan numerik saka Angkatan Udara Israel, lan malah banjur ... Klompok Soviet MiG-21 ilang 5 mobil, nembak mudhun 1 Mirage Yahudi, 1 Skyhawk, 1 Phantom ... Dadi ora garing, lan MiG-21 ing wektu iku ora ana maneh mesin paling modern saka Angkatan Udara USSR ... Perang saka F-15 karo MiG-25 rampung kanthi imbang 2 - 2, lan Israel kalah saka geni pertahanan udara Soviet luwih saka 100 mobil ... padha diarani Black Tuesday ing kana, utawa kaya ngono ...
            1. mvg
              mvg 16 Oktober 2019 17:18
              +2
              Klompok MiG-21 Soviet ilang 5 kendaraan, nembak 1 Jewish Mirage, 1 Skyhawk, 1 Phantom.

              Ngapunten, brad. Ana 18 kita ing udhara. Ora ana Mirage sing mudhun sing ditemokake ing sumber apa wae. Ya, kanthi cara, MiG-21 ing wektu iku modern, lan pilot ora lanang. Saka kapten lan munggah. Aces.
              Pertempuran F-15 karo MiG-25 rampung imbang 2 - 2

              Ora ana kasunyatan siji saka F-15 sing mudhun, kajaba Arap. Ora salah siji saka bagéyan cilik saka fuselage. Beda karo MiG-25, sing malah duwe video. Ya, lan gambaran lengkap perang lan kasunyatan pangenalan.
              MiG-25 ing pertempuran cedhak banget. Maksudku, nul.
              Pertahanan udara Soviet Israel ilang luwih saka 100 kendaraan.

              Nanging ing taun 1982, wong-wong Yahudi mbukak pertahanan udara paling jenuh, meh tanpa mundhut. Miturut cara, karo spesialis Soviet.
              1. Sapsan136
                Sapsan136 16 Oktober 2019 17:25
                +3
                Ora ana wong ing ndhuwur kapten ... Ing wektu perang, MiG-23 lan MiG-25 wis digunakake ing Angkatan Udara USSR ... MiG-21 terus dicap mung amarga biaya siji MiG-21 ing produksi ana ing tingkat siji mobil Volga ... Kasunyatan bilih sampeyan ora nemu soko, wong Yahudi ora ngenali soko, utawa soko ora ana ing open source, ora ateges sing ora ana ing kasunyatan ... Video saka MiG-25 sing ambruk sing sampeyan tulis tanggal bali menyang 90s, ing Irak, kanthi macem-macem keuntungan numerik saka NATO, lan malah ana wong Arab ngaku sawetara kamenangan ... Foto F-16 lan F-15 ing ngarsane MiG uga ana ing Internet, yen sampeyan pengin, delengen, yen sampeyan seneng ... Ya, dheweke mbukak lan ilang 50% Angkatan Udara. .. lan bagean singa saka sistem pertahanan udara ekspor kontrol dening Arab
                1. mvg
                  mvg 16 Oktober 2019 17:36
                  -1
                  Video saka MiG-25 sing mudhun sing sampeyan tulis tanggal bali menyang taun 90-an, ing Irak, kanthi macem-macem keuntungan numerik saka NATO, malah ana wong Arab ngaku sawetara kamenangan ... Foto saka F-16 lan F -15 ing ngarsane MiG uga ana ing Internet, yen sampeyan pengin, deleng, yen sampeyan seneng ... Ya, dheweke mbukak lan ilang 50% Angkatan Udara ...

                  Sepisan maneh, nuwun sewu, sampeyan ora ngerti topik kasebut. Libanon dibukak ing sawetara dina, kanthi mundhut sawetara pesawat. Pertahanan udara ditindakake sawetara wulan.
                  PS: MiG-21 minangka pejuang sing apik. Nanging banjur wong-wong Yahudi ngluwihi kita. Ing wektu iku, 21 luwih unggul tinimbang 23 lan 25. Yen ora, kita bakal mabur dadi 23. Lan MiG-23, minangka pejuang, diwiwiti kanthi modifikasi MLD.
                  Apa sampeyan ndeleng 23 ing Angkatan Udara India utawa China? Pesawat paling mbebayani.
                  1. Sapsan136
                    Sapsan136 16 Oktober 2019 20:19
                    0
                    MiG-21 kanthi cepet dadi lungse, lan MiG-23 ora dikirim menyang Arab amarga wis bocor menyang Israel tank T-62 paling anyar ing wektu iku ... Mulane Amerika Serikat saiki wedi ngirim F-35 menyang Ukraina, nyiapake kanggo ngirim F-15, sing lagi nyiapake kanggo dipateni saka Angkatan Udara AS ... MLD minangka lagu nightingale saka MiG-23, duwe avionik saka MiG-29 ... MiG-23 minangka pesawat sing larang, utamane larang, lan tingkat kacilakan MiG-27, sing wis suwe ditindakake dening wong India, ora luwih murah tinimbang 23 (ing Angkatan Udara India 124 MiG-27 kanggo 2016)
                2. Profesor
                  Profesor 16 Oktober 2019 19:05
                  -1
                  Kutipan saka Sapsan136
                  Ora ana wong ing ndhuwur kapten ... Ing wektu perang, MiG-23 lan MiG-25 wis digunakake ing Angkatan Udara USSR ... MiG-21 terus dicap mung amarga biaya siji MiG-21 ing produksi ana ing tingkat siji mobil Volga.

                  MiG-21 ing tingkat rega mobil Volga? Aku pracaya. lol

                  Kutipan saka Sapsan136
                  Kasunyatan manawa sampeyan ora nemokake apa-apa, wong-wong Yahudi ora ngerti apa-apa, utawa ana sing ora ana ing sumber terbuka, ora ateges ora ana ing kasunyatan ...

                  3rd calsss, waktu kapindho, chesslovo. Kita ngrembug fakta ing kene, dudu fantasi sampeyan.

                  Kutipan saka Sapsan136
                  Video saka MiG-25 sing mudhun sing sampeyan tulis tanggal bali ing taun 90-an, ing Irak, kanthi keunggulan angka NATO, malah ana wong Arab ngaku sawetara kamenangan ...

                  Aku dikirim video saka 1982 dipun damel film dening Arab, CEP.

                  Kutipan saka Sapsan136
                  Foto F-16 lan F-15 ing ngarsane MiG uga ana ing Internet, yen sampeyan seneng, deleng yen sampeyan seneng ..

                  Aku bakal nggambar 100 foto kasebut ing "pandangan" sedina. Sampeyan nuduhake foto reruntuhan F-15 lan F-16. Inggih, paling siji.

                  Kutipan saka Sapsan136
                  Ya, dheweke mbukak lan ilang 50% Angkatan Udara ... lan bagean paling gedhe saka sistem pertahanan udara ekspor sing dikontrol dening wong Arab.

                  Operasi Medvedka -19. Program pendidikan kanggo sampeyan. Miturut cara, komplek kasebut dikontrol dening "penasihat" Soviet sing banjur nuntut kanggo ngakoni dheweke minangka "prajurit-internasionalis". Padha wanted keuntungan.
                  1. Sapsan136
                    Sapsan136 16 Oktober 2019 20:21
                    +2
                    Foto-foto reruntuhan F-15 lan F-16 uga ana ing Internet ... Apa sampeyan ora nggambar?! Ha ha...
                  2. suwi
                    suwi 17 Oktober 2019 12:02
                    0
                    Nanging babagan penasehat Soviet, mangga, kanthi luwih rinci. Lan banjur biasane crita babagan penasehat Soviet ing saben kung biasane mbukak kanggo sawetara alesan tanpa pranala.
                3. Vitaly Gusti
                  Vitaly Gusti 16 Oktober 2019 21:06
                  -1
                  Kutipan saka Sapsan136
                  Ora ana wong ing ndhuwur kapten..

                  Apa sampeyan pengin mbantah?
                  Kolonel Jenderal Grigory Pavlovich Yashkin saka 1980 nganti 1984 dheweke dadi penasehat militer utama ing angkatan bersenjata Suriah - penasihat Menteri Pertahanan SAR. :

                  "Rauh, kanca-kanca liyane wiwit teka saka USSR.
                  Penasihat Senior kanggo Pertahanan Udara - Letnan Jenderal Artileri K.S. Babenko, mantan wakil komandan Distrik Pertahanan Udara Baku, peserta ing Perang Donya II lan Perang Vietnam;
                  kanggo Angkatan Udara - Letnan Jenderal Penerbangan V. Sokolov,
                  ing perang elektronik - jenderal utama - insinyur Yu. Ulchenko.
                  Dheweke diterusake dening penasihat brigade rudal anti-pesawat, kolonel V.V. Roslyakov, A.Yu. Pukhtinsky, I.N. Kovalev, letnan kolonel N.V. Nesterenko, N.I.
                  kanca liyane. Kolonel I.P. Lavrentiev, A.S. Russkikh, E.I. Ionesyan, T.A. Dubasov, V.N. Verbot, Yu.M. Ilyichev lan liya-liyane teka ing Direktorat Pusat Pertahanan Udara lan Angkatan Udara. Kabeh stasiun tuntunan kanggo sistem pertahanan udara Surn, Unk lan Unz digarap spesialis.

                  "A tim multi- atus penasehat lan spesialis cepet melu ing karya.

                  "Aku nganggep prelu nimbang luwih rinci babagan operasi militer Israel, taktik lan peralatan penerbangan ing dina sing menang kanggo wong-wong mau tanggal 10 Juni 1982. Ora kanggo ngujo, yaiku kanggo nimbang, lan karo pain ing nyawa. Iku bakal bisa kanggo ngujo nalika aviation Siria dumadakan dadi ing panggonan aviation Israel.
                  1. suwi
                    suwi 17 Oktober 2019 12:03
                    0
                    Bener, iku kira-kira perang taun 1970. Lan mung Yashkin sing bisa lan kudu ditantang.
                    1. Vitaly Gusti
                      Vitaly Gusti 17 Oktober 2019 17:50
                      0
                      Kutipan saka: sivuch
                      Bener, iku bab perang 1970.

                      Kita duwe obrolan antarane BUdheg lan BUTA.
                      1973 Perang Yom Kippur
                      1982 Perang Libanon
                      1970 ??
                      Kutipan saka: sivuch
                      . Lan mung Yashkin sing bisa lan kudu ditantang.

                      Kolonel Jenderal Grigory Pavlovich Yashkin saka 1980 nganti 1984 dadi penasehat militer utama ing angkatan bersenjata Suriah - penasehat Menteri Pertahanan SAR.
                      Nanging HELLO
                      Kita ngenteni!
                      1. suwi
                        suwi 17 Oktober 2019 17:59
                        +1
                        Pertempuran udara sing kondhang , sing wis dirembug ing ndhuwur , kedadeyan persis ing taun 1970 .
                        Lan penasehat apa Pak Yashkin sawise 1984 - apa sampeyan ora kasengsem?
                      2. Vitaly Gusti
                        Vitaly Gusti 17 Oktober 2019 19:29
                        -1
                        Kutipan saka: sivuch
                        perang udhara , sing wis dirembug ing ndhuwur , dumadi ing taun 1970 .


                        "Pertempuran udara antarane pilot Israel lan Rusia sajrone Perang Attrition (1969-1970)"
                        "Sajrone 1,141 dina Perang Attrition, Angkatan Udara Israel nembak 113 pesawat Mesir lan 25 liyane ditembak dening sistem pertahanan udara - misil lan artileri anti-pesawat. Hel Haavir ilang 4 Mirage-3 ing pertempuran udara (siji). 15.07.67/20.07.69/11.09.69, 13/XNUMX/XNUMX siji XNUMX/XNUMX/XNUMX) lan XNUMX pesawat ditembak mudhun dening sistem pertahanan udara musuh.

                        Perang karo sistem rudal anti-pesawat Rusia banget sengit lan nyebabake kerugian tartamtu ing penerbangan Israel. Ing majalah Amérika Newsweek, 1 Juni 1970. artikel diterbitake karo sawetara rincian bab confrontation saka pihak sak Perang Attrition. Ing artikel iki, mligine, kacarita nalika serangan udara Israel ing posisi Mesir mung ing taun 1969. 12 penasehat militer Rusia tiwas lan 29 tatu. Lan ing Juli 5, 1970, nalika serangan Phantom ing baterei rudal, jenderal utama Soviet tilar donya. Dheweke dadi prajurit Rusia sing paling dhuwur sing tau tiwas ing luar negeri. Kapitunan Mesir cacahe ana ewonan."
                        Kutipan saka: sivuch
                        Lan penasehat apa Pak Yashkin sawise 1984 - apa sampeyan ora kasengsem?

                        Aku ora pati ngerti.
                        Prastawa taun 1982 digambarake.
                        Sawise taun 1984, dheweke bisa uga dadi petugas kebersihan, nanging iki ora mengaruhi acara kasebut ing taun 1982 kanthi cara apa wae.
                        Nanging yen sampeyan kepengin weruh sapa dheweke, mangga
                        Ing umur 62 taun, dheweke dadi wakil kepala Pertahanan Sipil USSR - kepala departemen kanggo nyiapake ekonomi nasional kanggo pertahanan sipil. Partisipasi ing likuidasi akibat saka bencana ing pembangkit listrik tenaga nuklir Chernobyl.
                      3. suwi
                        suwi 17 Oktober 2019 20:58
                        0
                        Kepiye carane isih ora jelas yen ana siji perang udara tartamtu sing melu pilot Soviet?
                        Persis, sawise 82, sawise ngenteni kesopanan sawetara taun, dheweke dipindhah menyang pertahanan sipil.
                        Oalah , yen sampeyan wis ngutip artikel , banjur tulisake panulise . Ing kasus iki, iki Lenya the Militarist, alias Analyst, jeneng lan sandhi liyane bisa
                      4. Vitaly Gusti
                        Vitaly Gusti 17 Oktober 2019 21:59
                        -1
                        Kutipan saka: sivuch
                        Kepiye carane isih ora jelas yen ana siji perang udara tartamtu sing melu pilot Soviet?

                        Aku mung entuk kabeh
                        Lan menehi tata letak lengkap kanggo wektu kasebut
                        Ana cukup informasi yen sampeyan ora pracaya hak, nanging sampeyan bisa nemokake yen pengin.
                        Kutipan saka: sivuch
                        Persis, sawise 82, sawise ngenteni kesopanan sawetara taun, dheweke dipindhah menyang pertahanan sipil.

                        Luwih susah yen sing kaya ngono (miturut sudut pandangmu) DIJADIKAN POSISI KANG IKI.
                        Nanging isih njaluk kenalan karo biografi.
                      5. suwi
                        suwi 18 Oktober 2019 11:03
                        0
                        Ana cukup informasi yen sampeyan ora pracaya hak, nanging sampeyan bisa nemokake yen pengin.
                        -------------------------------------------------
                        Mulane, ora perlu nyeret kreatifitas Lenin ing kene. Ana sumber sing luwih serius. Oleg Granovsky padha pantes luwih dipercaya
              2. suwi
                suwi 16 Oktober 2019 17:40
                +2
                nanging ing 1982 wong Yahudi mbukak pertahanan udara paling jenuh, meh tanpa mundhut. Miturut cara, karo spesialis Soviet.
                ----------------------------
                Sing paling jenuh ora ateges paling modern, lan, nyatane, kerugian kasebut diwiwiti sawise kekalahan Fedi, nalika wong Israel rada santai. Lan babagan spesialis Soviet ing saben kung - omong kosong. Kasus kaya ngono, nanging diisolasi.
            2. suwi
              suwi 16 Oktober 2019 17:47
              +2
              Campuran ing Bunch saka jaran, wong. Ya, penerbangan Israel kanthi cekap ngatur jebakan, ngatur kauntungan numerik sauntara (ora ana 18 pesawat Soviet sekaligus), nembak 5 mobil lan ilang sadurunge MiG liyane teka. Sayange kanggo para pilot, nanging perang nuduhake apa sing kudu sampeyan sinau - banjur kabeh jinis latihan kaping 500 muncul.
              Skyhawk kenek seminggu awal. Sumber Israel pratelan sing wis didandani sawise kabeh. Ora ana hantu lan fatamorgana ing perang iki
              1. Sapsan136
                Sapsan136 16 Oktober 2019 20:25
                -1
                Fatamorgana ditembak mung ing perang sing 5 21s ora bali .... wong Yahudi ora ngakoni kalah ... nanging ... Pilot Soviet sing nembak wong Yahudi mati ... aku menang 'Aja sebutno jeneng mburiku saiki, kanthi pangkat kapten ... Phantom ditembak luwih dhisik ... Dheweke ora ndandani Skyhawk ... ora ana sing kudu didandani ...
        2. Shahno
          Shahno 16 Oktober 2019 16:37
          0
          Ya, miturut hubungan antarane Rusia lan Turki, iki ora bisa dikandhakake ...
          1. hidroks
            hidroks 16 Oktober 2019 17:23
            0
            Aja nandhang sangsara:: Rusia kudu ngukur cuffs kanggo dangu:: wong Turki, lan Yahudi, lan Kurdi - kabeh padha pantes anting-anting ...
      3. Sapsan136
        Sapsan136 16 Oktober 2019 17:02
        +1
        Ya, Angkatan Udhara USSR ora bisa ngalahake Israel ing topi, kanthi cepet ilang luwih saka satus pesawat ... Lan perang antarane MiG-25 lan F-15 sing paling anyar rampung kanthi seri 2. - 2 ... Inggih, Israel, yen ana apa-apa, 1 hulu ledak nuklir wis cukup ... Dene pengalamane wong Yahudi, wong Arab minangka salah sawijining prajurit sing paling ala ing Donya (iki dudu pendapat pribadi, nanging pendapatku. saka ahli ing basis kang ratings dikompilasi) ... Ngatasi sistem pertahanan udhara kuna, lan malah ing ekspor (simplified), ing kontrol prajurit ala, iku ora bab angel ... Usaha kanggo perang karo Federasi Rusia bakal biaya Israel orane ...
        1. hidroks
          hidroks 16 Oktober 2019 17:27
          0
          Babagan hulu ledak, sampeyan muspra, Rusia ora bakal ngetrapake medeni kasebut - "amarga ana seprapat saka mantan wong kita!" (Vl. Sem.) ngguyu
          1. Sapsan136
            Sapsan136 16 Oktober 2019 17:30
            +2
            Populasi Federasi Rusia yaiku 84% Rusia, 11% Tatar ... Nasib warga Israel sing nandhang Russophobia yen ana konflik karo Federasi Rusia bakal diputus kanthi jelas, lan yen Kremlin ora nindakake iki, iku bakal nyetel dhewe munggah, kaya pseudo-Saint Nicholas, draining Jepang ing 1905 lan miwiti gabung ing 1914 ... Minangka De Brigli ngandika ing film misuwur - Paris tresna pemenang ... Moscow uga tresna pemenang ... Kapitunan ora dibutuhake ing endi wae lan sapa wae, utamane ing kekuwatan ...
        2. Profesor
          Profesor 16 Oktober 2019 19:21
          -2
          Kutipan saka Sapsan136
          Ya, Angkatan Udara USSR ora bisa ngalahake Israel ing topi, ing kono dheweke cepet ilang luwih saka satus pesawat ..

          Luwih saka 1000.

          Kutipan saka Sapsan136
          Lan perang antarane MiG-25 lan F-15 paling anyar rampung kanthi seri 2 - 2 ...

          1000 kanggo 1 ing sih saka Arab. Mula wiwit mau padha nguwuh-uwuh "... 1000 lan sewengi."

          Kutipan saka Sapsan136
          .Inggih, kanggo Israel, yen ana, 1 hulu ledak nuklir cukup ...

          Kanggo negara apa wae "yen ana" siji hulu ledak nuklir cukup. Mratelakake panemume, ora ana sing bakal kelakon yen ana ing Moskow?

          Kutipan saka Sapsan136
          Kanggo pengalaman wong-wong Yahudi, wong Arab minangka salah sawijining prajurit paling awon ing donya (iki dudu pendapat pribadi, nanging pendapat para ahli kanthi basis rating sing disusun) ...

          Mula saka iku sira asor kabeh ana ing Suriah, menang, menang, menang, menang, menang, menang, menang, menang, menang, menang, menang, menang, menang, menang, menang ...

          Kutipan saka Sapsan136
          Ngatasi sistem pertahanan udara kuno, lan malah ing ekspor (wangun sing disederhanakake), ing kontrol prajurit ala, dudu bisnis sing angel ...

          Aku ora bakal nelpon perwira Soviet prajurit ala, lan sistem Soviet kuna.

          Kutipan saka Sapsan136
          Upaya perang karo Federasi Rusia bakal ngrugekake Israel ...

          Yagene Israel perang karo Federasi Rusia? wong bodho
          1. Sapsan136
            Sapsan136 16 Oktober 2019 20:30
            +4
            Yen padha nyelehake ing Moskow, Rusia ora bakal mati ... Padha nyelehake ing Israel, Israel bakal mandheg ana ... Dadi sampeyan perang karo Arab, lan ora karo prajurit Soviet ... Sampeyan sing nyolong paling anyar T-62 saka Arab ing wektu iku, nganti iki ... ndedonga marang Allah ... sampeyan ora malah matèni prajurit apes iki banjur, ninggalake wong-wong mau kanggo ndedonga, amarga padha kalebu ing sirkus, lan ora ing tentara. ... Donya kabeh ngerti carane sampeyan raked saka penembake anti-pesawat Soviet, malah ing publikasi Inggris padha nulis ... Dadi Wishlist kanggo ndhelikake losses minangka Wishlist tetep ... Miturut cara, operasi lemah pungkasan rampung ing amba getih kanggo sampeyan, kurang asil lan Merkavas sing diobong, sing mesthine paling apik ing Donya, kaya sing diobong saiki ing Suriah sing mesthine ora bisa dikalahake Leopards-2
            1. ROSO 42
              ROSO 42 17 Oktober 2019 04:22
              -3
              Kutipan saka Sapsan136
              Miturut cara, operasi lemah pungkasan sampeyan rampung ing pertumpahan getih gedhe kanggo sampeyan, kurang asil lan Merkavas sing kobong, sing mesthine paling apik ing Donya, kaya Leopards-2 sing diobong saiki ing Suriah.

              Kanggo persuasiveness, sampeyan mung bisa nambah:

              Sampeyan bisa ngelingi Israel sing ora bisa dikalahake "Iron kaput kubah" sing ngrusak ewonan roket improvisasi ßедневно saben jam. Ngujo patronase, amal lan sponsor Israel. Wong-wong urip kanthi tentrem ing tanah sing dijanjikake, lan wong-wong anti-Semit iki ora seneng ...
              Padha entuk pakulinan saka angen-angen. Lan dheweke menangake USSR, lan dheweke nyekel kabeh Timur Tengah kanthi ketat, lan fasilitas Iran ing Suriah dibom ... Ayo padha tuku susu kental Tyazhin, nyetel kaleng minangka target, tembak nganggo tangan cilik lan banjur ngumumake. kanggo kabeh jagad sing wis menang "Kuzbass"...
              Pancen angel golek wong sing luwih jahat lan reged, ngunggahake nisthane dhewe-dhewe marang drajate kaluwihan.
            2. Profesor
              Profesor 17 Oktober 2019 07:49
              0
              Kutipan saka Sapsan136
              Yen padha nyelehake ing Moskow, Rusia ora bakal mati ... Dheweke nyelehake ing Israel, Israel bakal mandheg ana ...

              Bakal tiwas. Lan ora mung Rusia. crita padha karo Israel.

              Kutipan saka Sapsan136
              Dadi sampeyan perang karo wong Arab, lan ora karo prajurit Soviet ..

              Likbez. Ana kira-kira 10 "penasehat" Soviet ing Mesir wae.

              Kutipan saka Sapsan136
              Sampeyan iki sing nyolong T-62 paling anyar saka Arab ing wektu iku, nalika iki ... ndedonga marang Allah ...

              Sampeyan nyampur carane wong Cina nyekel tank iki saka sampeyan. "Kasus" sing sampeyan gambarake minangka woh saka fantasi sampeyan.

              Kutipan saka Sapsan136
              Donya kabeh ngerti carane sampeyan ngetung saka penembak anti-pesawat Soviet, sanajan ing publikasi Inggris padha nulis ...

              Sampeyan nulis yen "Dadi sampeyan perang karo Arab, lan ora karo prajurit Soviet," lan saiki "Soviet" gunners anti-pesawat wis muncul. Saiki kanggo kasunyatan: Medvedka 19 minangka aib kanggo pertahanan udara Soviet. wassat Sampeyan bisa nonton cuplikan dokumenter ing YouTube babagan carane komplek sing ora ana analog ing jagad iki dirakit.
              Marang kanca-kanca ing sekolah carane pilot kita "rake" ing 70s. Aja ngomong yen pertahanan udara ora bisa ngrampungake tugase, amarga pilot Israel tansah ngrusak target sing dituju. Malah ing biaya mundhut.

              Kutipan saka Sapsan136
              Dadi Wishlist sampeyan kanggo ndhelikake kerugian minangka Wishlist tetep ..

              Tuladhane?

              Kutipan saka Sapsan136
              Miturut cara, operasi lemah pungkasan sampeyan rampung ing pertumpahan getih gedhe kanggo sampeyan, kurang asil lan Merkavas sing kobong, sing mesthine paling apik ing Donya, kaya Leopards-2 sing diobong saiki ing Suriah.

              Getih gedhe? Tuladhane?

              PS
              Apa sampeyan nemokake foto reruntuhan F-15 lan F-16?
              1. Sapsan136
                Sapsan136 18 Oktober 2019 13:08
                0
                malah ana foto reruntuhan F-15 kanthi tandha identifikasi Angkatan Udara Israel ... lan carane sampeyan perang karo Rusia bisa dideleng saka tank M-48a5 sampeyan kanthi blazer perlindungan dinamis sing ngadeg minangka piala ing Kubinka Rusia.
                1. Profesor
                  Profesor 18 Oktober 2019 17:20
                  +1
                  Kutipan saka Sapsan136
                  malah ana foto reruntuhan f-15 kanthi tandha identifikasi angkatan udara Israel.... lan carane sampeyan perang karo Rusia bisa dideleng saka tank M-48a5 sampeyan kanthi blazer perlindungan dinamis minangka piala ing Kubinka Rusia.

                  1. Kirim foto, aja isin.
                  2. Kanggo siji dijupuk tank Israel ing scoop, padha menehi lintang Pahlawan. Kita nangkep tank Soviet kanthi jumlah sing bisa dilebokake ing layanan karo sawetara brigade. nglirik
                  1. Sapsan136
                    Sapsan136 18 Oktober 2019 17:36
                    -1
                    Sampeyan dijupuk saka wong Arab, dudu saka kita, nanging foto ... sampeyan bakal nemokake dhewe ... ing Yandex ...
                    1. Profesor
                      Profesor 18 Oktober 2019 20:57
                      0
                      Kutipan saka Sapsan136
                      Sampeyan dijupuk saka wong Arab, dudu saka kita, nanging foto ... sampeyan bakal nemokake dhewe ... ing Yandex ...

                      1. Sampeyan ora dijupuk tank Amérika saka kita uga. Wong Arab padha paring marang kowe.
                      2. Inggih, paling aku ora ngirim menyang Google. Lan ana pamer-pameran, pamer-pameran. wassat
          2. suwi
            suwi 17 Oktober 2019 12:13
            0
            Aku ora bakal nelpon perwira Soviet prajurit ala, lan sistem Soviet kuna.
            Dene perangan kapindho, banjur muspra
        3. Vitaly Gusti
          Vitaly Gusti 17 Oktober 2019 19:48
          0
          Kutipan saka Sapsan136
          ..Ulasan kanggo perang karo Federasi Rusia bakal biaya Israel orane ...

          Israel tau lan ora maneh ora bakal perang karo Rusia, nanging bakal mbela awake marang sapa wae sing nyerang utawa nyoba nyerang. V.V. Putin ujar manawa Moskow bakal siyap nggunakake senjata nuklir mung sawise mesthekake yen "wong, potensial agresor, nyerang Rusia."
          Israel netepi konsep sing padha.
      4. kiril1246
        kiril1246 16 Oktober 2019 19:48
        +1
        Kutipan saka mvg
        2000 tank, adoh saka paling awon ing donya

        3000 :)
  5. Dikson
    Dikson 16 Oktober 2019 14:29
    -6
    Ing sawetoro wektu, iki katon ing jaringan: "Miturut Bloomberg, ing pinggiran kutha Manbij, sing ditinggalake dening unit koalisi internasional sing dipimpin dening Amerika Serikat, konvoi peralatan militer tentara Arab Siria diserang saka udhara lan dirusak kanthi pesawat tempur sing ora dingerteni ... "...
    1. Zeev Zeev
      Zeev Zeev 16 Oktober 2019 14:44
      +4
      Palsu, mesthi.
    2. hidroks
      hidroks 16 Oktober 2019 17:34
      +1
      Apa sampeyan percaya pesen sampeyan?
      A kolom tanpa komunikasi, tanpa tutup udhara, tanpa ngiringan dening turntables, tanpa pertahanan udara?
      Yen sampeyan ngira yen wong-wong Yahudi ditepuk ing shank, banjur muspra: wong-wong Yahudi normal duwe pujian kaya kirdyk kanggo shalom ...
  6. Shahno
    Shahno 16 Oktober 2019 14:30
    +1
    Inggih, piye wae padha ngaco munggah ... Padha gelut. Nganti para kepala negara. Saiki kabeh padha ngomong. Ora ana sing takon akeh banget.
  7. Zeev Zeev
    Zeev Zeev 16 Oktober 2019 14:31
    0
    Dadi dina Senin. Umumé, iki Liechtenstein. Utawa Luksemburg.
  8. Jahat 55
    Jahat 55 16 Oktober 2019 14:35
    +1
    Sepisan maneh, wong Eropa padha licik ... Iki ora bakal kantun dhewe.
  9. mavrus
    mavrus 16 Oktober 2019 14:35
    +1
    Ana 3 yuta etnis Iran ing Suriah... Iki meh 17% saka populasi. Dadi Israel bisa nggawe alesan kanggo ngebom tanpa wates.
    Nanging menarik, yen Iran wiwit njeblug ing kemah-kemah, ing ngendi wong-wong Yahudi ana ing neraka lan liya-liyane, mula apa jenis lolongan "ing media donya" bakal diwiwiti ...
    1. kiril1246
      kiril1246 16 Oktober 2019 21:27
      0
      Kutipan saka mavrus
      yen Iran wiwit ndamu munggah ing kemah ngendi wong Yahudi kanggo neraka lan liyane

      Wis wiwit dangu
  10. Loess
    Loess 16 Oktober 2019 14:37
    +9
    Maneh, VO "goreng" cepet-cepet dikirim kanggo dicithak ... Sadurunge, paling ora sawetara publikasi diarani, nanging saiki prasaja - siji wartawan ngandika ...
    1. gajah
      gajah 16 Oktober 2019 14:48
      +1
      Apa ana penurunan tajem ing jumlah pernyataan dening pusat pers departemen militer kita babagan topik Siria akhir-akhir iki!?
      1. Loess
        Loess 16 Oktober 2019 14:51
        0
        Quote: Gajah
        Soko akhir-akhir iki

        Aku ora ngerti, akhir-akhir iki aku ora duwe wektu kanggo nonton TV, aku meh ilang dina kerja ...
  11. K-36
    K-36 16 Oktober 2019 14:47
    0
    Kutipan saka Dixon
    Ing sawetoro wektu, iki katon ing jaringan: "Miturut Bloomberg, ing pinggiran kutha Manbij, sing ditinggalake dening unit koalisi internasional sing dipimpin dening Amerika Serikat, konvoi peralatan militer tentara Arab Siria diserang saka udhara lan dirusak kanthi pesawat tempur sing ora dingerteni ... "...


    Ahem ... Ing kene bubar omah penerbitan Moment of Truth didenda kaping-n amarga nyebarake warta palsu ya . Dadi aku mikir sing ora bakal natoni sampeyan ... kanggo anget uga.
    hi
    1. Dikson
      Dikson 16 Oktober 2019 14:59
      +2
      Ya, ya .. Banjur panas situs iki uga .. - kene ing ruang paling ngisor ana link kanggo iki mesthine palsu ..)) Aku ndeleng saiki .. Lan gambar macet .. Sampeyan ora duwe keluhan babagan situs, mung kanggo kula pribadi? ))
    2. Dym71
      Dym71 16 Oktober 2019 15:00
      +1
      Kutipan: K-36
      Dadi aku mikir sing ora bakal natoni sampeyan ... kanggo anget uga.

      Mulai karo iki - https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/7004964
      wassat
  12. Livonetc
    Livonetc 16 Oktober 2019 14:56
    +2
    Nanging aku ora ngerti.
    Carane tumindak Turki nyumbang kanggo serangan Israel.
    Saiki, yen Israel wis nyerang dening pasukan darat, banjur sambungan bakal wis dilacak.
    Utawa padha redeploy pasukan pertahanan udara Siria?
    1. hidroks
      hidroks 16 Oktober 2019 17:40
      0
      Israel ora duwe radius pertempuran sing cukup kanggo Manbij, utamane amarga kudu ngliwati Khmeimim utawa liwat Turki (kabeh edan), nanging kanggo Amerika saka Irak, iki gampang.
      Kita kudu nguwasani lapangan udara ing Tabka luwih cepet ...
    2. Dmitry Vinner
      Dmitry Vinner 16 Oktober 2019 21:08
      0
      S-300 dipateni langsung. Marang tank Turki.
  13. K-36
    K-36 16 Oktober 2019 15:17
    +1
    Kutipan saka Dixon
    Ya, ya .. Banjur panas situs iki uga .. - kene ing ruang paling ngisor ana link kanggo iki mesthine palsu ..)) Aku ndeleng saiki .. Lan gambar macet .. Sampeyan ora duwe keluhan babagan situs, mung kanggo kula pribadi? ))


    Nah, yen situs kasebut uga nindakake iki, mula ora bakal ana sing nyebul ( tepate kanggo DISTRIBUSI PALSU "warta"). Miturut cara, aku wis duwe siji bebaya saka admins (mung bab iki. Piye wae padha dicithak siji temenan palsu mestine "kabar". Aku nuding metu kanggo wong-wong mau.)
    Lan pribadi aku ora duwe pratelan pribadi kanggo sampeyan. Iki kanggo warta ya, aku arang banget negatif saka mbucal. Nanging sampeyan duwe (Muga-muga!) sirah sampeyan dhewe ing pundhak kanggo mutusake apa sampeyan kudu kanthi sukarela gabung karo pangkat DISTRIBUTOR PALSU utawa ora? Muga-muga kowe ngerti aku.
    hi
  14. K-36
    K-36 16 Oktober 2019 16:07
    0
    Kutipan saka Dym71
    Kutipan: K-36
    Dadi aku mikir sing ora bakal natoni sampeyan ... kanggo anget uga.

    Mulai karo iki - https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/7004964
    wassat

    Nah, apa sing bisa dakkandhakake? Yen aku duwe cara, aku bakal anget TASS. Kanggo nyithak sing durung diverifikasi "mesthine warta". Secara teknis, iki ora angel. Sawise kabeh, ing mburi teks sing dikirim ing situs kasebut ana jeneng lengkap tartamtu. Ya, lan ana editor penerbitan (uga kanthi jeneng lengkap tartamtu) ya
    hi
  15. lophan2006
    lophan2006 16 Oktober 2019 16:08
    -2
    Kutipan saka: ROSS 42
    Quote: Irit
    Apa siji pesawat udara ora cukup kanggo Israel? Mlaku-mlaku nang pinggir piso...

    Ya sampeyan? Ngomong yen dheweke pengin barefoot ... Lan wong Turki nganggo sandal tomat ... Iki minangka diksi politik kita ... Lan kita uga kudu ngadeg ing hood nalika musik oriental muter karo pecahan lagu kabangsaan Rusia ...
    Dheweke mabur, mabur lan bakal terus mabur anggere iki ... lobi lenggah ing Kremlin. Lan luwih saka sepisan bakal nembak (bom) sing perlu lan ora bakal nguwatirake ...

    Oh, lan minus langsung mabur! Sederek Satanovsky lan Shapiro mesthi kuwatir .....
  16. Jack O'Neill
    Jack O'Neill 16 Oktober 2019 17:20
    0
    Turki ana ing Suriah, Israel ngebom Suriah, lan kita ngomong babagan sawetara kamenangan. Ya, sawise kabeh, Amerika ninggalake sawetara pangkalan ...
    Napa sekutu kita dilebokake ing pose lan nindakake apa sing dikarepake? Yagene ana pasukan manca ing wilayah sekutu kita? Menapa malih, padha nulis ing negara kita sing Turki iku maget,
    Dheweke nambahake manawa Kremlin ngakoni hak Ankara kanggo njupuk langkah kanggo njamin keamanan dhewe, lan ngarep-arep operasi kasebut ora bakal ngrusak proses pemukiman politik. Peskov uga angel prédhiksi durasi operasi kasebut.

    pranala: https://lenta.ru/news/2019/10/16/masshtab/

  17. Shahno
    Shahno 16 Oktober 2019 17:26
    -1
    [quote = hydrox] Aja nandhang sangsara:: Rusia kudu ngukur manset nganti suwe:: Turki, Yahudi, lan Kurdi - kabeh wong pantes anting-anting.
  18. flurry
    flurry 16 Oktober 2019 18:54
    +2
    [quote = Shahno] [quote = hydrox] Aja nandhang sangsara:: Rusia kudu ngukur manset nganti suwe:: Turki, Yahudi, lan Kurdi - kabeh wong pantes anting-anting [/ kutipan]
    Aja nganggep serius, amarga ora ngerti kahanan. Pertandhingan antarane Israel lan Iran ora ana hubungane karo Federasi Rusia ing ngendi wae. Ing kene, pasukan SAR dipalu kanthi sia-sia - ing jangka menengah, Assad luwih disenengi Israel tinimbang barmaley minangka tetanggan. Ketoke iki saka Alavitophobia;))
  19. gafarovsafar
    gafarovsafar 17 Oktober 2019 13:05
    0
    Ora jelas yen kacarita umume dilarang ngebom, bisa uga ngebom, nanging mung ngomong yen dheweke bakal ngebom lan kapan, ing kana Amerzes mlayu saka Turki sing ora duwe senjata nuklir, lan Rusia, sing duwe. iku, wedi sawetara wong Yahudi kanggo sijine kabeh ing Panggonan lan sampeyan kudu nampa pesawat siji minangka Turki ndharat siji Russian. sing sing sampeyan kudu sinau saka, sanajan padha ora nindakake bab sing bener, nanging decisively lan konsisten. . iku ngandika wis rampung bab Turki