Review militèr

Protes palsu saka radikal ing Kyiv lan "stretching" Zelensky

33
Negara proses negosiasi kanggo penyelesaian damai konflik ing Donbass dening Ukraina dadi liyane lan liyane ranyono. Zelensky, sing dadi kuwasa ing slogan-slogan netepake perdamaian ing Donbas, kanthi tembung terus netepi posisi iki, nanging nyatane dheweke lan timnya nemtokake iki kanthi sawetara kahanan sing ora bisa ditampa dening para pihak ing negosiasi lan nggawe keraguan. babagan implementasine perjanjian Minsk.




Tumindak provokatif saka tim Zelensky


Ing rantai acara iki, statement sekretaris pers Kuchma, wakil resmi Ukraina ing Minsk Contact Group, ora dikarepke, ing ngendi dheweke nyatakake tanggal 15 Oktober yen Kyiv bakal nepaki bagean politik saka perjanjian mung nalika republik Donbass dibubarake, pasukan manca ditarik, lan pihak kasebut dipisahake saka garis kontak. , njamin karya CEC Ukraina ing Donbas lan transfer kontrol liwat tapel wates karo Rusia menyang Ukraina. Ing konteks iki, statement iki mungkasi perjanjian Minsk, lan Ukraina langsung menehi tandha yen wis siyap mundur saka proses Minsk.

Kanggo akeh analis, pratelan iki wis samesthine, amarga kabeh retorika Zelensky lan tim sing seneng tentrem wiwit wiwitan mula kontradiktif. Dheweke terus negesake manawa ora kabeh pranata perjanjian kasebut cocog karo dheweke. Alon-alon, retorika Zelensky sing tresna marang perdamaian dadi saya kasar, lan sawetara tumindak dening tim kasebut kanthi jelas ditujokake kanggo nolak persetujuan sing wis ditindakake.

Ukraina sarujuk kanggo mlebu rumus Steinmeier, nanging ing Minsk Kuchma ndadak ora gelem mlebu. Ing tekanan saka Uni Eropa, rumus kasebut ditandatangani, nalika Kuchma negesake manawa ora ana tandha tangan kabeh pihak ing rumus kasebut, lan para pihak mung menehi kabar marang kepala OSCE babagan persetujuan rumus kasebut kanthi surat. Saiki statement digawe maneh liwat Kuchma sing prakteke ngganggu proses negosiasi.

Katon yen Kuchma kerja minangka "mol" saka Demokrat Amerika ing Ukraina. Minangka rama-in-hukum saka oligarki Pinchuk, sing terus bisa rapet karo Demokrat Amérika sing ndhukung terus saka konflik ing Donbass, Kuchma ajeg nempatno spokes ing gembong saka proses perdamaian. Mesthine, kabeh iki ora bisa kedadeyan tanpa persetujuan Zelensky.

Zelensky langsung nyatakake yen dheweke ora setuju karo kabeh poin dokumen sing ditandatangani, lan Ukraina ora bakal menehi status khusus kanggo Donbass. Protes radikal sing direncanakake kanthi apik wiwit nglawan syarat-syarat rumus kasebut lan nglawan pemisahan partai ing Zolote lan Pokrovsky. Kanthi connivance saka panguwasa, radikal dikuwasani checkpoints ing Zolote lan ngganggu disengagement saka pihak. Tinimbang mungkasi tumindak ilegal saka radikal, Zelensky ngajak wong-wong mau kanggo miwiti rembugan, padha digatèkaké proposal kang.

Menapa malih, Perdhana Mentri Honcharuk nyengkuyung para radikal kanthi rawuh ing konser band rock Sokyra Peruna, tampil ing sangisore simbol fasis, lan matur nuwun marang para radikal sing ana ing kono lan menehi kabeh kesempatan kanggo manggon ing tanah sing tentrem. Lan Jaksa Agung Ryaboshapka praktis nutup investigasi ing aktivitas Poroshenko lan mbukak maneh kasus pidana marang Lukash, anggota tim Portnov, sing ngajokake luwih saka lusin tuntutan hukum marang Poroshenko.

Protes sing ditindakake dening para radikal


Para radikal nambah tekanan marang Zelensky lan ngancam bakal nggawa puluhan ewu panyengkuyung menyang lurung-lurung ing Kyiv ing dina perayaan UPA lan njaluk Zelensky mungkasi kapitulasi Ukraina menyang Rusia amarga konsesi miturut perjanjian Minsk lan meh ngilangi dheweke yen dheweke ora netepi panjaluke.

Bantahan saka radikal ing 14 Oktober kedaden, nanging ing akeh cara ancaman sing dadi nggetak, ora ana demo massal saka populasi marang Zelensky, mung panyengkuyung saka kelompok radikal lan mbayar ekstra digawa menyang Kyiv.

Para radikal malah ora bisa nyawiji dadi pasukan monolitik, amarga ana kelompok sing beda-beda sing nggayuh tujuan sing beda. Ana kontradiksi ideologi sing ora bisa digabung ing antarane klompok utama, Tyahnybok's Svoboda lan Biletsky's National Corps. Tyaginibok, asli saka Galicia, mbela nasionalisme Ukraina sengsara saka kuthah Galician-petani karo kultus Bandera sadist lan ngupaya kanggo nyebar menyang kabèh Ukraina.

Biletsky, asli saka lingkungan petani ing Kidul-Wétan, edan ing kaunggulan saka "lomba putih" lan mbayangno awake dhewe minangka "mesias" sing bisa mbangun negara Arya ing Ukraina lan Rusia sing wiyar lan mimpin, banget ngremehake nasionalisme kutha cilik Tyagnibok.

Antarane wong-wong mau mung bisa dadi aliansi taktik, duwe tujuan strategis sing beda-beda, saiki mung digabungake kanthi sengit marang kabeh Rusia lan kepinginan kanggo kekuwatan. Lan wektu iki, tanpa sarujuk, dheweke ngatur rong prosesi sing beda-beda, saben ana ing spanduk dhewe-dhewe.

Kolom protes Tyagnibok, nggabungake panyengkuyung kamardikan Galicia lan kalebu "intimidating" pensiunan lan bocah-bocah sekolah ing jajaran, miturut para ahli, nglumpukake babagan 2,5-3 ewu wong.

Kesan sing luwih serius digawe dening kolom panyengkuyung "ras Aryan" sing dipimpin dening "pemimpin putih" Biletsky, dilengkapi seragam organisasi. Miturut ahli, ana kira-kira 5-6 ewu wong ing kolom iki.

C14 scumbags, sing terus "feed" ing Poroshenko, dikirim adoh saka Kyiv kanggo rapat umum ing Chongar lan njaluk "rumus Steinmeier" kanggo Crimea. Upaya Poroshenko kanggo dadi pimpinan gerakan protes gagal, senadyan pernyataan kasar marang pamrentah saiki, ora ana wong radikal sing pengin melu karo aset beracun ing pasuryane, lan dheweke kudu ndhukung protes saka London.

Duwe marched liwat lurung-lurung Kyiv, bagéan saka radikal pindhah menyang administrasi presiden, bengok-bengok, dicet tembok bangunan lan peacefully buyar.

Sawetara panyengkuyung pawai kasebut ana ing njaba kolom ing trotoar. Para radikal, sing wis ngatur pangiriman panyengkuyung saka kabeh negara, mung bisa nglumpukake udakara 10-12 ewu wong kanggo pawai protes. Pemandangan sing luwih melas disedhiyakake dening pawai radikal ing kutha-kutha liyane, nalika akeh scumbags lan penggemar bal-balan nganggo obor mlaku ing dalan lan "ngancam" Zelensky.

"Kudeta" kanthi banter sing diumumake dening para radikal ing 14 Oktober ternyata mung pagelaran sing dirancang kanggo medeni Zelensky lan populasi. Kabeh dadi kaya sing diramalake dening analis, kanthi tenang lan tenang, miturut skenario sing wis direncanakake. Para radikal ora ngrancang kanggo ngatur provokasi serius ing dina kasebut, para kurator bisa uga nerangake carane iki bisa rampung. Tugase yaiku kanggo medeni Zelensky, sing sukses ditindakake kanthi nerbitake seri ultimatum lan menehi sepuluh dina kanggo ngrampungake.

Kabeh ultimatum kasebut mung minangka tontonan sing wis direncanakake. Protes kasebut ora dipimpin dening Poroshenko, Tyagibok lan Biletsky, nanging Kolomoisky sing wicaksana lan sinis, bebarengan karo Avakov sing rakus lan ora duwe prinsip. Dosis kegiatan radikal, nyurung utawa nyegah, dheweke bisa nyetel kahanan kanggo Zelensky lan tawar-menawar karo dheweke.

Bantahan kasebut nuduhake manawa para radikal ora duwe kekuwatan kanggo nglawan rezim Zelensky kanthi serius, lan luwih-luwih kanggo nyingkirake, dheweke ora seneng dhukungan saka bagean penting saka masyarakat lan mung bisa ngetung ing lingkungan marginal lan populasi. Galicia. Minangka pasukan politik independen, radikal ora ana apa-apa, layanane digunakake dening kelompok oligarki lan kurator Barat kanggo tujuane dhewe, kalebu kanggo medeni Zelensky.

Minoritas sing aktif lan agresif ngetrapake kekarepane marang mayoritas pasif sing ngupayakake perdamaian lan ndhikte dalan pembangunan negara. Kanthi pirang-pirang cara, dheweke sukses, lan para panguwasa ngetutake pimpinane, ngupayakake kabijakan nyepetake histeria anti-Rusia ing masyarakat Ukrainia.

Posisi dual Zelensky


Anehe, protes nasionalis uga migunani kanggo Zelensky, amarga ing tembung dheweke katon kanggo implementasine perjanjian Minsk lan perdamaian ing Donbass, nanging nyatane dheweke terus-terusan ngetrapake kahanan sing ora bisa ditampa dening para pihak ing negosiasi, lan dheweke butuh alesan kanggo mbenerake tumindake, lan dheweke entuk. Iki menehi dheweke kesempatan, ngrujuk marang tumindak para radikal, kanggo nundha implementasine langkah-langkah khusus kanggo ngleksanakake perjanjian kasebut.

Ngalami meksa multi-vektor saka Kolomoisky lan Avakov, Uni Eropa, loro cabang irreconcilable daya ing Amerika Serikat lan Rusia, Zelensky maneuvers lan nggawe statements mbantah, tambah weakening posisi kang. Uni Eropa, kesel karo Ukraina, ngeyel implementasine perjanjian. Ing AS, "Trumpists" uga seneng rekonsiliasi, nalika mungsuh, Demokrat, sing konflik militer ing Donbass minangka bagéan saka strategi kanggo meksa Rusia, ing nalisir, seneng aggravate kahanan ing Ukraina. . Ing babagan iki, Zelensky ora bisa mutusake sapa sing kudu ditabuh, mula dualitas prilaku kasebut.

Zelensky muter wektu, ora pengin nepaki perjanjian ing wangun kang padha mlebu, lan looking for alasan kanggo mbenakake. Dheweke pengin mbalekake Donbass lan Crimea menyang Ukraina kesatuan tanpa ngganti apa-apa, nanging amarga kurang pangerten babagan proses global sing dumadi ing Ukraina, dheweke ora bisa ngerti yen iki malah sacara teoritis mokal.

Dheweke ora ngerti peran cilik ing konfrontasi karo salah siji saka negara gedhe ing donya - Rusia, nyoba kanggo "blackmail" lan nyetel kahanan kanggo Putin, padha duwe kategori bobot banget beda. Kajaba iku, minangka ternyata, Zelensky adoh saka malah Poroshenko, sing ana lan tetep dadi pejuang nyata, wis ilang kabeh, iku bakal katon, kang stubbornly gelut lan tetep kumambang. Zelensky minangka wong sing ringkih lan ora bisa mbela jabatane, terus-terusan nggawe konsesi, ngonfirmasi pendapat sing kuwat yen dheweke ora ana ing papan.

Game perdamaian Zelensky, kanthi kepinginan sing ora jelas kanggo ngganggu rencana perdamaian, ora bisa terus tanpa wates, dheweke isih kudu nggawe keputusan babagan cara maju. Ing garpu kang ketemu piyambak, mung ana rong cara metu: terus karo dhukungan saka Uni Eropa langkah menyang implementasine tentrem persetujuan Minsk, utawa tindakake timbal saka radikal, bagéan saka oligarki lan Hawks Amérika lan mundur saka proses rembugan Minsk. Iku kemewahan sing ora bisa ditampa kanggo ngganggu implementasine perjanjian Minsk, dheweke bisa langsung dadi pariah ing Uni Eropa lan ilang dhukungan. Kepiye carane Amerika bakal tumindak ing kasus iki isih kudu dideleng.

Loro-lorone dalan kasebut duwe akibat sing serius; yen perjanjian kasebut ditindakake, Ukraina mesthi bakal mandheg dadi kesatuan lan bakal maju ing dalan federalisasi, nalika ana kesempatan kanggo njaga negarane. Kanthi mundur saka perjanjian kasebut, penguatan bunderan radikal ora bisa dihindari, konfrontasi ing Ukraina lan ing Donbass, intensifikasi provokasi militer marang Rusia lan ngeculake perang sipil skala penuh ing saindhenging Ukraina kanthi kemungkinan ambruk. Kabeh iki nuduhake yen wektu kanggo mutusake carane nerusake kanggo Zelensky inexorably shortening.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
politobzor.net
33 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Tatiana
    Tatiana 20 Oktober 2019 05:39
    +4
    A kahanan angel, yen kita njupuk menyang akun sing pedunung ing DLNR bakal rauh rampung piyambak lan categorically ing cara ora mbutuhake kuwi Ukraina!
    Nyerah menyang DLNR uga ora bodho. Wong ngerti apa nasib nunggu wong-wong mau ing banderloid Ukraina.

    Malah YouTube nolak kanggo nuduhake video beatings lan eksekusi sipil ing Kidul-Wétan Ukraina ing tangan saka "PEACEFUL" punishers saka ATO - mercenaries saka Kolomoisky padha, sing saiki wis kapenuhan rangking saka Angkatan Bersenjata Ukraina. YouTube njaluk sing nonton umure +18 taun lan ora ngidini sapa wae nonton video kasebut tanpa ndhaptar data pribadhi.
    1. Greg Miller
      Greg Miller 20 Oktober 2019 11:36
      +5
      Ora ana masa depan kanggo pedunung LDNR minangka bagéan saka Ukraina lan ora katon ing mangsa ngarep. Sanalika Ukraina entuk kontrol liwat tapel wates LDNR lan Federasi Rusia, pembantaian bakal langsung diwiwiti ing Donbass ...
      1. Lelek
        Lelek 20 Oktober 2019 15:00
        -1
        Kutipan: Greg Miller
        Ora ana masa depan kanggo pedunung LDNR minangka bagéan saka Ukraina lan ora katon ing mangsa ngarep.

        Mulane, Federasi Rusia nganggep logistik integrasi republik (5 langkah praktis Rusia yen ana upaya dening mantan Ukraina kanggo ngleksanakake sing disebut "Ze formula").
        1. Greg Miller
          Greg Miller 20 Oktober 2019 23:57
          +3
          Sanalika tapel wates antarane Federasi Rusia lan LDNR dikontrol dening wakil Kyiv saiki, pembantaian populasi Rusia, sing ndhukung "Musim Semi Rusia" ing 2014, bakal diwiwiti ing Donbass. Kang, ing siji, pejabat korup saka Rusia wis cowardly ganti jeneng "Crimean" ... Minangka kanggo bank-bank saka Federasi Rusia, supaya padha pisanan ngenali Crimea minangka Rusian, lan banjur kita bakal pirembagan bab Donbass ...
          1. Lelek
            Lelek 22 Oktober 2019 19:24
            0
            Kutipan: Greg Miller
            Sanalika tapel wates antarane Federasi Rusia lan LDNR bakal dikontrol dening wakil saka Kyiv saiki ...


            Bakal ora. Nanging kanthi tumindak ngakoni kamardikan LPR lan DPR, Rusia kudu cepet-cepet (aku nulis babagan iki kaping pirang-pirang, nanging mung bisa nyatakake dhewe, lan liya-liyane nggawe keputusan).
            1. Greg Miller
              Greg Miller 22 Oktober 2019 19:29
              +1
              Sayange, nanging aku yakin manawa tembung wartawan iki ora bakal dirungokake ing Kremlin ....
        2. ABM
          ABM 22 Oktober 2019 14:10
          +1
          Ing Crimea, ing wektu sing padha, supaya paling Sberbank dibukak
          1. Lelek
            Lelek 22 Oktober 2019 19:26
            0
            Kutipan saka ABM
            Ing Crimea, ing wektu sing padha, supaya paling Sberbank dibukak

            hi
            Dadi sawise kabeh, padha katon wis mbukak "putri ing kamuflase."
      2. Dobry_Anonim
        Dobry_Anonim 20 Oktober 2019 23:27
        -3
        Kutipan: Greg Miller
        Sanalika Ukraina entuk kontrol liwat tapel wates LDNR lan Federasi Rusia, pembantaian bakal langsung diwiwiti ing Donbass ...


        Slavyansk wis dadi pembantaian.
  2. Lunic
    Lunic 20 Oktober 2019 05:59
    +2
    Inggih, padha mbandhingaké Zelensky karo Poroshenko. Poroshenko wis dadi kuwasa sajrone 15 taun, uga duwe pengalaman, lan dheweke ora pengin kelangan rampokan, putrane asu ..
    Nanging Zelensky ora duwe pengalaman, mula dheweke muter kaya carp crucian ing wajan. Perang sipil kapindho ing Ukraina wedi kanggo njaluk, sanajan 73 persen milih kanggo wong. Ana pangarep-arep kanggo dheweke minangka penjaga perdamaian, nanging dheweke rada ringkih. Iki ora seprapat 95 ngendi sampeyan bisa nindakake apa wae sing dikarepake lan ngethok tugriks.
    1. andrewkor
      andrewkor 20 Oktober 2019 07:26
      0
      Aku setuju banget karo sampeyan. Bubuk mesiu, saka serigala liyane, hardened ing 90s, sanajan wino, nanging iki, nuansa!
    2. Lelek
      Lelek 20 Oktober 2019 15:03
      0
      Kutipan saka Lunic
      Poroshenko wis dadi kuwasa 15 taun, uga duwe pengalaman, lan dheweke ora pengin kelangan rampokan, putrane asu ..

      hi
      Ing dina liyane, Gadya, sing wis suwe ora ngomong, njeblug ing Valtsman:
  3. sinar utama
    sinar utama 20 Oktober 2019 06:29
    +1
    roso kesengsem sing Kuchma digunakake minangka "mole" saka Demokrat Amérika ing Ukraina. Minangka rama-in-hukum saka oligarki Pinchuk, sing terus kerja rapet karo Amerika Demokrat, panyengkuyung kelanjutan konflik ing Donbass

    Ing artikel sadurunge, ana video ing salah sawijining komentar babagan minyak, Demokrat Amerika, tanah Donbas sing didol menyang Yankees kanggo produksi minyak, lan ngresiki wilayah kasebut saka populasi pribumi. Yen dideleng saka konflik Ukrainia saka sudut pandang iki, kabeh tumindak pemerintah wayang Ukrainia iku logis. Lan ora bakal tentrem ing Ukraina nganti Yankos dikirim khusus lan suwe.

    Mulane, kabeh iki njoget babak pancet ing penet Zelinsky, apa kang kaya, apa prajanji, apa ora utawa ora nepaki - game lengkap. Artikel-artikel kasebut minangka tarian babak sing padha karo Zelinsky dhewe. Yagene ngomong babagan kabeh wektu? A game utawa ora game, dipentasake utawa patriotik ... Tunggul jelas, kabeh bakal teka mudhun kanggo kapitulasi lan pembantaian luwih.

    Aku kanggo apa? Cukup kanggo ngolesi banyu kanthi lapisan tipis, ngalihake perhatian para pamaca adoh saka kahanan sing nyata.

  4. sinar utama
    sinar utama 20 Oktober 2019 06:45
    -3
    Artikel analitik pseudo.
    Penulis artikel kanggo EVERYONE teka karo sing mikir lan apa sing dikarepake.
    Yen aku dadi peserta, dheweke mesthi bakal ngomong babagan aku.
  5. amatir
    amatir 20 Oktober 2019 06:47
    -4
    Zelensky tambah akeh pindah saka "Pelayan Rakyat" dadi gejala "Cinta ing Kutha Agung" aran
    1. Lelek
      Lelek 20 Oktober 2019 15:14
      0
      Quote: Amatir
      Zelensky tambah akeh pindah saka "Pelayan Rakyat" dadi gejala "Cinta ing Kutha Agung"

      hi
      Wayang kang arum badut chatterbox.
  6. samarin1969
    samarin1969 20 Oktober 2019 06:48
    +4
    Penulis kanthi yakin ngasilake protokol tumindak "ekstra klompok Nazi". Iku cukup cukup kanggo Wigati sing nuduhake iki ono gunane kanggo Zelensky kanggo interpretasi sarujuk saka persetujuan ing Donbass.

    Nanging babagan "kelelahan" Eropa lan Amerika Serikat saka Ukraina - iki "saka TV." Iki pratelan unsubstantiated banget aneh. Swara 5 taun kepungkur, Rusia wis sarujuk karo akeh perkara babagan gas lan Donbass. Lan kakehan nandhang "garis abang". Lan West tresna iku.
    1. Lelek
      Lelek 20 Oktober 2019 15:10
      -1
      Kutipan saka: samarin1969
      ... nuduhake iki ono gunane kanggo Zelensky kanggo interpretasi sarujuk saka persetujuan ing Donbass.

      hi , Konstantin.
      Ana watesan kanggo kabeh lan ontran-ontran ing Donbass banget. Bogdan Bespalko nyuarakake apa sing bisa ditindakake Rusia yen mantan Ukraina ngaco perjanjian ing Donbass:
      1. samarin1969
        samarin1969 20 Oktober 2019 16:15
        +2
        hi Sugeng siang Leo! Pangenalan LDNR pancen bisa mungkasi pembantaian. Nanging, terus terang, ora ana alesan kanggo dipercaya wong njero Pak Bespalko. Wong sing disalahake dening kekuwatan nyata ing Federasi Rusia ora ngidini pernyataan kasebut.
        1. Lexus
          Lexus 20 Oktober 2019 17:39
          -1
          Wong sing disalahake dening kekuwatan nyata ing Federasi Rusia ora ngidini pernyataan kasebut.

          Konstantin, paling ora ana rong jinis pernyataan: resmi lan dirancang kanggo konsumen domestik lan "umum" liyane. Ing kasus kapindho, sampeyan bisa ngapusi kanthi sembrono tanpa akibat. Lan, ing nalisir, ing kawitan nggiling karo ilat punika fraught karo jalaran lan misunderstanding saka "mitra". Iku tanggung jawab - iki sing "didakwo" isin adoh saka, kaya setan saka menyan.
          1. Den717
            Den717 21 Oktober 2019 18:31
            -1
            Kutipan: Lexus
            Ing kasus kapindho, sampeyan bisa ngapusi kanthi sembrono tanpa akibat.

            Ana uga jinis pernyataan katelu. Padha njupuk tokoh "soko bab", lan liwat iku padha nggabungake maksud dhewe sing ngluwihi "framework". Akibaté, "mitra" eksternal entuk perspektif sing cukup jujur, nanging, diwenehi sumber, ora bisa nampilake apa-apa ing tingkat resmi. Sertifikasi saka populasi Donbass dianggo ing sih saka versi iki. Sampeyan ora mikir yen kabeh iki ora sengaja bertepatan karo ancaman ilang negara, ta? Warming munggah mratelakake panemume EU ing sambungan karo Gagal Ukraina kanggo ngleksanakake usulan-usulan mlebu saka EU, liwat wektu, iku bisa kanggo entuk "nutup" mata sing ora tumindak militèr Rusia ing Ukraina, padha karo wong Siria. Pembekuan format Norman ngandika yen iki carane kabeh gerakane. Sampeyan mung ora bisa nyepetake proses dina iki. Sampeyan perlu kanggo menehi ukroreikh kesempatan kanggo "langkah ing jempol" saka EU, contone, karo transit gas sak mangsa panas. Kepiye sampeyan seneng karo pilihan iki?
  7. Sakhalinets
    Sakhalinets 20 Oktober 2019 07:22
    0
    Ya, ing pinggiran ora bakal nindakake apa-apa ing wiwitan. Persetujuan Minsk, sing pisanan lan sing kapindho, ditandatangani dening Gunpowder sawise kekalahan ukrovermacht ing cedhak Ilovaisk lan Debaltseve. Nanging mesthi, aku ora mikir kanggo mirsani apa-apa. Lan Ze mung badut sedhih lan pancen ora bisa apa-apa. Dadi kabeh bakal dadi konflik beku liyane. Kajaba, mesthi, gendheng Sumeria dumadakan tiba lan padha pracaya marang "kekuwatane". Banjur ya akeh getihe, nanging muga-muga bisa lyuli maneh.
  8. Glennie
    Glennie 20 Oktober 2019 07:25
    -2
    Ketoke, penulis ora ngerti yen mung pemilihan bakal dianakake ing wilayah 5 taun ing kontrol Rusia, otak saka populasi wis sakabeheng sak tenane. Lan sing paling penting, kontrol sapa ing luar negeri? Apa nyegah kanggo menehi kontrol kanggo pemilik?
    1. Sakhalinets
      Sakhalinets 20 Oktober 2019 07:45
      +7
      Yen Outskirts nguwasani tapel wates, banjur kenapa malah nepaki apa wae saka perjanjian kasebut? Ora bakal ana pemilihan, nanging kamp konsentrasi, kaya sing dijanjekake Avakov.
      Ya, aku ora bakal nggawe pikiran sing jelas, nanging supaya Sumeria bisa nuntut apa wae, dheweke kudu menang perang.
    2. Alexander Ra
      Alexander Ra 20 Oktober 2019 09:06
      +1
      Kutipan saka Glennie
      sing kontrol ing luar negeri? Apa nyegah kanggo menehi kontrol kanggo pemilik?

      Petugas isih ngarep-arep supaya sirahe sing duwe bisa pulih.
  9. Irit
    Irit 20 Oktober 2019 08:35
    0
    Ora bakal ana Maidan anyar, Zelensky mung bakal dipateni, lan bruise Parashenko bakal maneh munggah ing panggonane. Lan, maneh ambegan papak lan vodka, dheweke bakal nuntut saka NATO langsung kanggo nampa ukroina menyang komposisi, lan menehi dhuwit liyane. ..
  10. Antares
    Antares 20 Oktober 2019 09:13
    0
    analisis luwih apik tinimbang Kamenev, kesimpulan sing padha
    kok nyoba banjur
    lan maneh penulis mbantah awake dhewe
  11. Operator
    Operator 20 Oktober 2019 11:39
    +6
    Artikel gedhe.
  12. monah
    monah 20 Oktober 2019 14:04
    +2
    Kutipan saka: Sahalinets
    Yen Outskirts nguwasani tapel wates, banjur kenapa malah nepaki apa wae saka perjanjian kasebut? Ora bakal ana pemilihan, nanging kamp konsentrasi, kaya sing dijanjekake Avakov.
    Ya, aku ora bakal nggawe pikiran sing jelas, nanging supaya Sumeria bisa nuntut apa wae, dheweke kudu menang perang.

    Dheweke wis menang perang kanthi ora kalah! Rusia ora nuduhake apa-apa nanging kuwatir, tegese wedi! Ora Ukraina, mesthi, nanging akibat kanggo dhuwit oligarki, sing dadi master Rusia saiki!
    1. Sakhalinets
      Sakhalinets 20 Oktober 2019 14:47
      +1
      Sampeyan duwe masalah karo logika. Yen kabeh babagan oligarki, Putin ora bakal wani mati nglawan Kulon. Nanging, iku persis ngelawan ...
      1. Kronos
        Kronos 20 Oktober 2019 17:11
        0
        Lan kenapa ora sanajan sawise serangan detasemen metu ing Crimea 2 taun kepungkur, banjur ora nindakake apa-apa.
  13. APASUS
    APASUS 20 Oktober 2019 14:33
    0
    Ze lair ing sirkus lan ngowahi negara dadi sirkus sawise kapilih dadi presiden, kesalahane metu maneh, Ukrainians taruhan ing salah maneh. !
  14. Nikolai Korovin
    Nikolai Korovin 20 Oktober 2019 18:56
    0
    Lunyu kaz pobachimo - carane ngomong .... oh, maneh tembung sing dilarang. Inggih, wong Ukraina. Apa sampeyan ngerti aku. Kanthi kabeh bacchanalia penandatanganan, penolakan, pernyataan sing kontradiktif lan pendapat sing ora cocog, kiriman tenang konvoi kamanungsan kaping 87 menyang Donbass pancen dibutuhake saiki.
  15. mandhiri
    mandhiri 21 Oktober 2019 11:41
    +1
    wis wektune kanggo ngerti lan nampa - Ukraina ora bakal kaya negara sepisan manunggal - Kidul-Wétan ora bakal nampa Kyiv lan kulon (lan ora mung kulon, nanging uga didol liyane) wilayah sawise limang taun pembantaian (yaiku). bener, ora malah perang..).
    kanggo sing- ...

    ana sing lunga "...plot saka limang hektar lan enem babu saliyane saka Donbass
    ...", dheweke nemokake rong kubus tanah lokal
    strictly +18
    ...
    lan isih bakal ana panjaluk -


    lan utamané kanggo iki
    .
    lan bakal ana panjaluk saka saben wong, kanggo saben tembung sing diucapake, kanggo saben tumindak sing ditindakake ...