Review militèr

Serdyukov vs Mil lan Kamov: sing bakal menang?

422
Miturut bahan publikasi Expert, kepala klompok penerbangan Rostec, Anatoly Serdyukov, wis miwiti optimasi total "kapasitas produksi keluwihan" ing perusahaan sing dikontrol dening holding.




Kontroversial, nanging ora wajar, yen sampeyan ndeleng kanthi serius. Ing tangan siji, misale jek ora perlu nindakake kabeh iki, amarga liwat Kamov lan Biro Desain Mil wis ana superstructure Manajemen ing wong saka Helikopter Rusia nyekeli dhewe, lan banjur Rostec.

Nanging, ora kabeh gampang kaya sing dikarepake. Lan kaya ngono, wiwiti bengok-bengok "Serdyukov mundur!" misale jek dadi seng di pengeni, nanging iku worth considering kabeh kasebut kanthi teliti, lan supaya.

Dadi, Rostec mutusake kanggo nggabungake rong biro desain - Mil lan Kamov. Nanging, Pusat Nasional Teknik Helikopter tartamtu bakal digawe. Iki persis apa sing diomongake ing artikel Alexei Khazbiev "Sekrup kenek wong urip." Nanging, ing mratelakake panemume, ora kabeh optimistis kaya Rostec nyoba kanggo nuduhake, adoh saka iku.

Kadhangkala ing jaman Soviet, diputusake ora nggawe siji, nanging rong biro - supaya para insinyur bisa bersaing. Nanging saingan ora bisa ditindakake, lan para perancang mung mbagi ceruk. Mil njupuk munggah mesin universal, lan Kamov wiwit nggarap helikopter Highly specialized. Utamane liwat helikopter kanggo kabutuhan armada.

Pitakonan muncul: sapa sing bisa nandhang sangsara luwih saka optimasi kasebut? Kajaba iku, akeh ahli wis mbantah manawa angkatan bersenjata lan angkatan laut kita mung bisa entuk manfaat saka optimasi kasebut.

Nganti saiki, kita ndeleng ing ngisor iki: pemotongan kerja ing pabrik helikopter lan kerusuhan sing ana gandhengane.

Iku kabeh diwiwiti karo penerbangan saka perusahaan Progress dijenengi sawise N. I. Sazykin ing kutha Arseniev, Primorsky Territory, sing dadi bagéan saka Helikopter Rusia.

Udakara 200 karyawan perusahaan wis nampa kabar babagan pemecatan wiwit awal taun ngarep. Banjur padha mbentuk inti saka rapat umum protes.

Nanging kenapa optimasi diwiwiti kanthi PHK?

Masalah iku prasaja: wong ora duwe apa-apa kanggo mbayar. Iki jelas dudu salahe karyawan Progress, amarga ora ngasilake mentega, sing bisa didagang sawise kerja. Lan kanthi adol produk tanduran, mung ana masalah gedhe.

Alesan utama kanggo keputusan iki yaiku kekurangan lengkap pesenan kanggo produksi helikopter serangan Ka-52 Alligator, ora ketompo carane edan.

Kontrak kanggo pasokan 140 Alligator kanggo Angkatan Udara Rusia wis rampung, lan ora ana syarat lan kapentingan anyar sing diumumake.

Kaping pisanan, Kamentrian Pertahanan ngrancang kanggo tuku Ka-52 kurang saka Mi-28, nanging malah 5 kanggo 1 ora ing sih saka Ka-52 dadi unbearable. Operasi lan pangopènan armada gabungan kasebut larang banget sanajan ing negara kita kanthi kemampuan lan militer kita.

Serdyukov vs Mil lan Kamov: sing bakal menang?


Dadi ternyata kontrak awal anyar kanggo nyedhiyakake luwih saka satus Ka-52 kanggo Angkatan Udara Rusia ana ing udara. Lan miturut akeh sumber, ora bakal ana kontrak.

Lan pasar manca ora mbantu. Ka-52 ora kapentingan sapa. Siji-sijine kontrak kanggo pambangunan 42 helikopter kapal Ka-52K kanggo Mesir (ya, kanggo Mistral sing diasah kanggo Ka-52) wis rampung, nanging ora ana panuku anyar sing bisa ditemokake.

Lan kahanan iki ora bisa mengaruhi pabrikan. Miturut serikat pekerja, yen ing Januari 2018 luwih saka 7 ewu wong kerja ing Progress, banjur ing Januari 2019 - wis udakara 6 ewu wong. Nanging isih akeh kanggo tanduran sing ngasilake kurang saka 20 helikopter saben taun.

Lan apa ing Eropah utawa jaban rangkah?

Airbus Helicopters makaryakke total wong 20 (setengah saka jumlah Helikopter Rusia), nanging ing wektu sing padha, wong Eropa ngedol 360 helikopter saben taun kanggo 6 milyar euro. Iki siji lan setengah kaping luwih saka kabeh helikopter kita nyekeli ing syarat-syarat fisik lan telu luwih saka segi dhuwit.

Yen katon ing samodra, ing Lockheed Martin Corp, sing saiki duwe perusahaan helikopter Sikorsky Aircraft, nyatane adol mobil 7-7,5 milyar dolar saben taun. Lan malah luwih sithik wong sing kerja ing Pesawat Sikorsky, kira-kira 15 ewu wong.

Punika perbandingan ...

Lan ora ana cahya ing mangsa sing paling peteng. Kabeh pangarep-arep kanggo adol Ka-60 lan Ka-62 uga ora kelakon, ing forum kanthi rutinitas sing nyenengake, dheweke mbaleni kaya mantra sing bakal diwiwiti ing 2020.

Nanging aku kudu ngomong sing wis sepuluh taun wis ora bisa miwiti produksi Ka-62. Ora ana mesin, dheweke nyoba nyedhiyakake Prancis, sing banjur ilang amarga sanksi ... Bebarengan karo gearbox Austria.

Umumé, ora ana sing butuh Ka sipil ing luar negeri, utamane amarga ana rasa wedi yen pabrik kasebut bisa ngasilake mobil amarga kekurangan komponen.

Pranyata "Kemajuan" ngenteni wektu sing angel banget. Lan wong ...

Ing sawetoro wektu, manajemen puncak Rostec wis nerusake kanggo ngrampungake tugas sing luwih angel - manunggalake Biro Desain Kamov lan Biro Desain Mil dadi struktur tunggal: Pusat Nasional Teknik Helikopter (NCV).

Proses iki kudu rampung ing pungkasan taun 2022. Dianggep minangka akibat saka penggabungan, total area loro perusahaan bakal dikurangi paling ora 40%, lan area bangunan lan struktur 20%. Ing wektu sing padha, kira-kira 5% karyawan loro biro desain bakal kelangan pakaryan. Nanging PHK ora bakal mengaruhi insinyur lan perancang, nanging mung ndhukung lan manajemen personel.

Mbok. Nanging ayo ndeleng sapa sing bakal nandhang sangsara luwih akeh ing skenario iki? Opsi digambar yen Biro Desain Kamov bakal saya kuwat. Wis samesthine amarga helikopter Kamov didol kaping pirang-pirang luwih murah tinimbang Mil.

Lan yen ora bisa digunakake lan (paling penting) ngedol model Ka-62 lan Ka-226 ing wektu, banjur 2022 ora kudu ngenteni.

Napa kita butuh biro desain, sanajan pengalaman, pangembangan lan karyawan sing akeh, yen ora ana sing butuh mesin sing dikembangake tim iki?

Ana logika.

Lan ing taun 2022, penyatuan iki bakal ditindakake. Ing naungan JSC "National Center for Helicopter Engineering (NCV) dijenengi sawise. M.L. Mil lan N.I. Kamov.

Yaiku, tambahan parasit liyane, kabeh beban bakal kalebu transfer kertas menyang laporan. Amarga bakal ana Helikopter Rusia ing ndhuwur, lan Rostec ing ndhuwur.

Soko sing padha bisa diamati nalika monster diklumpukake saka Akademi Zhukovsky, Akademi Gagarin, loro sekolah elektronik radio (Voronezh lan Tambov) lan Sekolah Teknik Penerbangan Voronezh: Akademi Zhukovsky lan Gagarin.

Nanging eksperimen sing nggegirisi ing akademi militer wis dadi kasunyatan, nanging kita bakal weruh apa sing bakal kedadeyan karo helikopter.



Loro merek kasebut, miturut Rostec, bakal tetep mandiri, nanging "tim saka loro biro desain bakal gabung menyang NCV." Nggawe NCV dimaksudake kanggo ngilangi alangan administratif, hukum lan ekonomi sing nganti saiki ngalangi kerjasama loro tim kasebut.

Kerjasama apa wae sing bisa ditindakake ing antarane biro desain sing nggarap helikopter sing beda-beda dhasar babagan skema - iki ora jelas.

Apa jenis "rintangan kanggo ijol-ijolan solusi teknis" sing bisa ditindakake, supaya bisa ngilangi, sampeyan kudu ngrekrut akeh "manajer lan administrator sing efektif"?

Tembung-tembung saka Rostec uga ora logis manawa biro desain saka jinis kasebut ora bakal saingan maneh, nanging bakal melu kasunyatan manawa bakal bersaing karo manufaktur manca.

Umumé, kabeh katon kaya taman kanak-kanak "Chamomile".

Siji entuk kesan yen Biro Desain Mil lan Biro Desain Kamov digarap karo wong sing ora duwe pikiran lan mundur sing nggawe masalah kanggo awake dhewe. Dheweke ora pengin ngganti solusi teknis, padha saingan.

Nalika aku ngerti, biro desain Mil nyoba nyurung helikopter anti-kapal selam, lan biro desain Kamov nyurung truk universal menyang pasar kanthi cepet.

Lan kudu nggawe pusat kontrol liyane ing wangun NCV iki, sing bakal ngawasi wong-wong sing ora wajar iki.

Cetha yen kabeh wis mlaku banget, lan Rostec lan Helikopter Rusia mung ora bisa ngatasi biro desain sing rame.

Nah, banjur langsung nggawe "Komite Kontrol" kabeh. Apa guyonan, ana akeh pengontrol sing kudu dikontrol ...

Umumé, optimasi sabanjure Serdyukov katon banget. Minangka, Nanging, lan kabeh ing kinerja.

Apa sampeyan ngerti apa sing dakkarepake? Ing wilayah sing dibebasake. Ing ngendi sampeyan bisa mbangun sing luwih perlu tinimbang pabrik helikopter. Contone, komplek omah utawa pusat perbelanjaan.

Ing sisih liya, nalika pabrik-pabrik iki digawe, iku babagan Tentara Soviet lan tentara satelit saka Departemen Dalam Negeri. Dina iki, bisa uga ora ana perlu kanggo helikopter, sanajan aku dhewe ragu.

Umumé, gagasan asosiasi ora anyar. Penggabungan kasebut pisanan dibahas ing taun 2012. Banjur Helikopter Rusia nggawe pirang-pirang pernyataan sing nggumunake babagan topik sing "sajrone 20 taun kepungkur, loro biro desain wis ilang bagean penting saka karyawan - lan tren kasebut ing wektu sing cendhak ora Biro Desain Mil utawa Biro Desain Kamov. bakal bisa kanggo independen ngleksanakake project utama.

Cetha yen sampeyan mangan manajer, dudu insinyur, ngatur pameran sing ora ana guna lan mbukak 50 yuta kanggo konser keajaiban gerontologi, tinimbang mbayar buruh kanthi normal, mula insinyur lan buruh bakal buyar.

Dadi penggabungan, mbok menawa, bakal bisa kanggo ijol kanggo kerugian personel loro biro desain. Mbok.

Senajan yen dideleng kanthi teliti, Rostec luwih becik urus dhisik karo United Engine Corporation. Apa wae industri sing sampeyan lakoni, ora ana mesin ing endi wae. Kayane sing ana ing pekarangan ora 2019, nanging 1919. Utawa 1929. Utawa 1939. Ora masalah. Penting, kaya saiki, ana masalah karo mesin, ing segara lan ing udhara.

Lan iki sanajan nggawe UEC iki, sing uga kudu ngoptimalake, nyuda, nambah, nggawa, lan liya-liyane.

Isih ora ana mesin.

Iku angel banget kanggo ngomong carane sukses reorganisasi sabanjuré saka Serdyukov bakal. Nganti saiki, kabeh asosiasi durung entuk sukses. Ayo ndeleng apa sing kedadeyan karo helikopter. Padha bakal njupuk metu ngawut-awut "Ka" lan "Mi" liyane superstruktur tambahan utawa break mati nalika dadi panas.


Tambahan sing dibutuhake.

Layanan pers perusahaan negara "Rostec" nglaporake babagan kasunyatan publikasi:



Sanadyan pabrikan Prancis utawa Austria ora gelem melu ing proyek Ka-62. Sanksi ora ditrapake kanggo proyek iki, amarga helikopter kasebut mung sipil. Produksi serial Ka-62 pancen bakal diwiwiti ing mangsa ngarep, ing 2020 direncanakake transfer batch pertama saka 4 kendaraan. Persetujuan wis ditindakake babagan operasi utama kanggo kepentingan Primorye - persetujuan sing cocog ditandatangani ing kerangka EEF-2019 dening Direktur Jenderal Helikopter Rusia Andrey Boginsky lan Gubernur Wilayah Primorsky Oleg Kozhemyako.

Dianggep minangka asil penggabungan, total area loro perusahaan bakal dikurangi paling ora 40%, lan area bangunan lan struktur 20%. Nyatane, pengurangan ruang iki kedadeyan ing taun 2015, nalika JSC Kamov pindhah menyang situs produksi ing Tomilino.

Program kanggo nggawe Pusat Teknik Helikopter Nasional nganggep pengawetan lan pangembangan rong biro desain lan tim, sing bakal terus ngupayakake nggawe helikopter Mi lan Ka generasi anyar. Ing wektu sing padha, gabung dadi perusahaan siji bakal bisa nglirwakake prosedur pengadaan lan proses komplèks nransfer properti intelektual nalika ngganti solusi teknis saka loro biro desain sing ditrapake kanggo helikopter Mi lan Ka. Kajaba iku, nggawe basis tes gabungan bakal bisa ngilangi jinis kekuatan, aerodinamis lan tes liyane sing padha.
Pengarang:
422 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Nitarius
    Nitarius 21 Oktober 2019 05:19
    +2
    angel ditampa ((((nanging optimasi isih bakal!
    1. ROSO 42
      ROSO 42 21 Oktober 2019 05:27
      + 68
      Kutipan saka Nitarus
      angel ditampa ((((nanging optimasi isih bakal!

      Mung ora bakal entuk manfaat saka optimasi kasebut ...
      Sabenere amarga wong-wong sing biasa-biasa wae dilebokake ing posisi kepemimpinan - wong sing ora nggawe apa-apa kajaba skema korupsi - industri helikopter kita bisa ngarepake reformasi Kementerian Pertahanan wiwit jaman Menteri Serdyukov, sanajan ... mandheg Sampeyan uga kudu masang Vasiliev ana (suwene wis ora krungu bab dheweke kanggo dangu) ...
      1. Svarog
        Svarog 21 Oktober 2019 09:05
        + 30
        Serdyukov vs Mil lan Kamov: sing bakal menang?

        Pitakonan aneh .. kamenangan bakal kanggo Serdyukov, dheweke wis mbuktekake yen dheweke minangka "pemenang" sawise kasus kasebut lan lagi kerja .. terus ngoptimalake ..
        Sampeyan uga kudu masang Vasiliev ana (suwene wis ora krungu bab dheweke kanggo dangu) ...

        Aku mikir dheweke ana ing ..
        1. AK1972
          AK1972 21 Oktober 2019 13:12
          + 19
          Kutipan saka Svarog
          Aku mikir dheweke ana ing bisnis..

          Lan aku mikir dheweke mudhun.
        2. xenofont
          xenofont 21 Oktober 2019 14:14
          +3
          Mesthi, ing tumindak! Dheweke garwane Serdyukov, lan rama - wakil penting saka industri pertahanan, manggon ing kontrak saka Departemen Pertahanan.
        3. RABIT102
          RABIT102 22 Oktober 2019 11:56
          +2
          lan HE ing bisnis?Utawa maneh, boyars ala?
        4. insafufa
          insafufa 18. november 2019 07:06
          0
          Sugeng sonten! Ing artikel iki, ora ana tembung babagan kahanan pabrik Kamov liyane, Pabrik Helikopter Kumertau. Ana wis cutbacks kanggo dangu, lan iki Produsèn saka ka 27 ka226 lan ka 29. Ing jaman USSR, Tupolev lan Yakovlev pesawat pengintaian unmanned uga nyewo. Kamov ana ing krisis sing jero. Jaman ndhisik
      2. Pavel57
        Pavel57 21 Oktober 2019 11:41
        +3
        ROSS 42, kepiye sampeyan ngoptimalake?
      3. NEXUS
        NEXUS 21 Oktober 2019 12:27
        + 34
        Kutipan saka: ROSS 42
        Sabenere amarga wong-wong sing biasa-biasa wae dilebokake ing posisi kepemimpinan - wong sing ora nggawe apa-apa kajaba skema korupsi - industri helikopter kita bisa ngarepake reformasi Kementerian Pertahanan wiwit jaman Menteri Serdyukov, sanajan ...

        Iki minangka kasunyatan kita saiki. Kita posisi minangka negara adidaya militer, lan Kremlin nempatake maling, biasa-biasa wae lan penjahat ing posisi utama ing cabang penting industri pertahanan.
        Lan kanggo kula, iki minangka cilaka langsung kanggo pertahanan negara, sing, yen ana perang, bakal nyebabake jutaan jiwa.
        1. at84432384
          at84432384 21 Oktober 2019 16:12
          + 18
          Kremlin nempatno ing posisi pimpinan ora "maling, biasa-biasa wae lan crooks," nanging sederek lan kanca-kanca, mantan "pertempuran" lan comrades buktiaken. Nalika ing Rusia ora ana sing kudu dipotong, mula bakal ana lowongan kanggo wong sing melek, jujur ​​lan kompeten.
          1. Geo
            Geo 22 Oktober 2019 02:58
            +8
            Kutipan saka: at84432384
            nalika ora ana sing kudu dipotong ing Rusia, mula bakal ana lowongan kanggo wong sing melek, jujur ​​lan kompeten.

            Minangka pengalaman Ukraina nuduhake, ing kasus iki, posisi geopolitik saka negara, wong lan wilayah sing didol, lan wektu melek, jujur ​​lan wewenang ora bakal teka)
            1. sindikalis
              sindikalis 24 Oktober 2019 09:09
              0
              Minangka pengalaman Ukraina nuduhake, ing kasus iki, posisi geopolitik saka negara, wong lan wilayah sing didol, lan wektu melek, jujur ​​lan wewenang ora tau teka.

              Pengalaman Rusia kasil mbuktekaken iki. Dheweke "persahabatan" karo China minangka konfirmasi paling apik babagan iki.
        2. g1v2
          g1v2 21 Oktober 2019 21:49
          +2
          Miturut pendapatku, Tolik minangka menteri pertahanan paling apik sajrone 100 taun kepungkur. Lan tokoh media banget fitnah. Dheweke bisa nindakake apa sing ora bisa ditindakake para jenderal sing dihormati sadurunge dheweke - dheweke nggawe tentara anyar ing reruntuhan sisa tentara Soviet. Lan, akeh sing ora ngerti yen Serdyukov sing sijine Khodorkovsky ing pakunjaran. Lan iku kang bali kontrol liwat produksi lenga kanggo negara nalika piyambakipun mimpin polisi tax. Thanks kanggo dheweke, Rosneft, sing sadurunge ngontrol 15 persen produksi minyak negara, sawise sawetara taun wiwit ngontrol 60 persen, sing bali menyang negara kasebut. Lan dheweke sing meksa wong-wong minyak kanggo mbayar pajeg. Ing siji wektu, kang diterangake ing buku kabeh cara kang kita banjur evade pajak lan nyerahke kanggo kabeh kepala perusahaan lenga. Sawisé iku, kabeh wong tiba-tiba dadi manut hukum, dudu minyak sing mundhak regane, kaya sing dipercaya para intelektual ing Internet. Wong-wong minyak sing dipeksa mbayar pajeg lan mbalekake negara sing dicolong kanthi jujur. Lan Serdyukov nindakaken. belay
          Lan kanthi cara kasebut, ing TV dheweke terus-terusan bengok-bengok babagan milyaran sing diduga dicolong dening dheweke. Lan ing pengadilan, kabeh sing bisa ditampilake yaiku dalan sing digawe kanthi narik. Sial, komandan batalyon kita dadi luwih apik.
          Umumé, aku percaya yen ana wong sing bisa nggawe perusahaan manufaktur helikopter sing bisa bersaing karo perusahaan Barat nganti pirang-pirang taun tanpa snot lan tangan gemeter, mula iki Taburetkin. Nyuwun Ing wektu sing padha, mesthi bakal ana PHK lan penutupan, lan iki ora bakal ditindakake tanpa getih lan tantrum. Nanging yen ana sing bisa nindakake apa sing perlu, ana prakara apa, banjur Serdyukov. Nganti saiki, dheweke durung gagal tugas serius, aku mikir yen dheweke ora bakal gagal saiki. Nyuwun
          Mesthi saiki minus bakal mabur, nanging aku mesthi ora nguber plus lan minus. Ayo ndeleng apa sing kedadeyan ing taun 5. Sanajan, kaya ing bisnis apa wae, ora ana jaminan lan ora bisa, nanging ana pangarep-arep. hi
          1. tombok
            tombok 22 Oktober 2019 00:50
            +6
            Ayo dibongkar tanpa histeris.
            Kutipan saka: g1v2
            Miturut pendapatku, Tolik minangka menteri pertahanan paling apik sajrone 100 taun kepungkur

            Lan miturut pendapatku, mung Tukhachevsky sing luwih elek. Menteri paling apik ora bakal ditendhang ing bokong kanggo kepentingan media, utamane karo protektorat sing kuat ing ndhuwur.
            Kutipan saka: g1v2
            Dheweke bisa nindakake apa sing ora bisa ditindakake para jenderal sing dihormati sadurunge dheweke - dheweke nggawe tentara anyar ing reruntuhan sisa tentara Soviet.

            Nyatane, dheweke nggawe tentara sing ora bakal bisa nglawan konflik global. Kanggo ngatasi masalah lokal ing tingkat regional, ya. Tingkat konflik donya katelu utawa antar negara bagian? Gusti Allah mboten sare. Bener, saka obrolan ora resmi saka wong sing cedhak karo ndhuwur, "gagasan kasebut yaiku nggawe tentara tingkat kanggo ngatasi Chechnyas sing beda-beda ing kana," yaiku, kanggo nindakake perang anti-partisan lan kontra-teroris. Sing, nyatane, ditampilake kanthi sukses ing Suriah.
            Kutipan saka: g1v2
            Lan, akeh sing ora ngerti yen Serdyukov sing sijine Khodorkovsky ing pakunjaran.

            Minangka wong awam, aku ora peduli sing tuku yacht sabanjuré, Khodorkovsky utawa Sechin. Oh ya, ing wektu sing adoh, bensin isih luwih murah kanggo wong awam.
            Kutipan saka: g1v2
            Lan ing pengadilan, kabeh sing bisa ditampilake yaiku dalan sing digawe kanthi narik.

            Apa sing sukses lan apa sing diidini umume beda.
            Kutipan saka: g1v2
            Umumé, aku percaya yen ana wong sing bisa nggawe perusahaan manufaktur helikopter sing bisa bersaing karo perusahaan Barat nganti pirang-pirang taun tanpa snot lan tangan gemeter, mula iki Taburetkin.

            Lan sampeyan duwe wedge cahya converged ing beda gedhe-gedhe united ana, etc. ? Apa sing mandheg sampeyan loro KB? Punika conto. Boeing ngaco karo 737s, lan saiki ngalami kerugian reputasi lan finansial. Nanging, ana Lockheed ing swiwi.
            Kutipan saka: g1v2
            Nganti saiki, dheweke durung gagal tugas serius, aku mikir yen dheweke ora bakal gagal saiki.

            Inggih, carane ora gagal. Delengen kerugian sing disebabake dening reformasi ing tentara luwih cedhak. Mungkin bakal teka sampeyan ...
            1. g1v2
              g1v2 22 Oktober 2019 02:59
              +8
              Ora ana histeria. Nanging aku bakal mangsuli pitakon. Alamiah, IMHO sandi, aku ora nemtokke. Nyuwun
              Dheweke dicopot amarga kepengin megat bojone. Bapakne Zubkov ana ing puncak karir nalika iku. Lan paring piwulang marang mantu kang gumedhe. Ing wektu sing padha, dheweke ngajari bojone pelajaran sing angel. Asil - Tolik bali menyang kulawarga. Senajan urip kulawarga durung apik.
              Aku elinga tentara saka 90s lan nul uga. Lan sawise asil perang 2008, dadi jelas yen tentara kita ora bisa perang kanthi efektif ing lokal utawa global. Yen mung amarga sumber daya serius kudu tegang kanggo perang mini iki. Lan sing paling penting, perang ngungkapake teknologi lan keterbelakangan kita, uga keterbelakangan babagan latihan, pasokan, koordinasi lan logistik. Plus kekacoan. Saka 6 pesawat sing ilang, 4 ditembak dening geni dhewe. Helikopter loro kasebut tiwas ing kahanan darurat. Kita wis nyebabake karusakan meh luwih akeh tinimbang tentara Georgia. Lan iku tentara 58th sing liwati perusahaan Chechen. Wong karo pengalaman pertempuran serius. Ing bagean liya, kahanan kasebut luwih elek. Disintegrasi lengkap saka korps perwira. maling endemik lan mabuk. Kancaku dadi kepala gudang BBM lan pelumas. Dheweke bisa nulis novel babagan carane bahan bakar kiwa. Aku dhewe weruh akeh, sanajan aku njabat ing VV, lan ora ing wilayah Moscow. Kanggo apik, para perwira ora kudu dikurangi, nanging ing batch kudu dikunjara utawa dipecat miturut artikel kasebut. Tentara pancen ora kompeten. Aku butuh operasi lan ora liya. Lan Serdyukov diwenehi chainsaw tinimbang scalpel. Nalika tumor dipotong, luwih becik dipotong luwih sithik supaya metastase ora bali maneh. Lan tentara anyar iku temen beda nang. Kanca liyane, sing njabat sajrone reformasi ing salah sawijining brigade GU, ujar manawa dheweke weruh komandan brigade sober kanggo pisanan, nalika dheweke dikirim kanggo nyerahake fisio. Yen sampeyan ora lulus fisio, sampeyan ora bakal entuk bagean saka dhuwit. Prajurit mandheg dadi sapi lan wiwit ngladeni ing kahanan normal, lan liya-liyane. Sing utama yaiku tentara ing njero wis beda.
              Kabeh sing mlebu pasukan saka peralatan saiki wis diprentahake nalika iku. Lan kompleks militèr-industri sijine Makarov ing kanker, ngancam tuku ing luar negeri yen pengusaha kita saka industri pertahanan ora tundhuk karo syarat militer lan ora nyetel prices normal. Crimea, Suriah, Angin Lor minangka asil saka reformasi kasebut. Tentara kasebut ora bisa nindakake kaya ngono. Shoigu wis ngelingi lan nambah apa sing digawe Serdyukov. Nyuwun
              Sial, yacht kurang ajar. Malah yacht paling keren ing donya ora regane setengah milyar dolar. Kita ngomong babagan puluhan milyar dolar saben taun. Mung minyak mentah ing 18 sing diekspor kanggo 70 milyar dolar. Produk lenga meh padha. Sadurunge, padha dibagi antarane oligarki kita lan perusahaan manca. Saiki meh kabeh dadi state-woo. Lan kita duwe pajak sing sithik amarga negara kasebut urip kanthi apik ing bathi minyak lan gas. Lan tentara bersenjata karo dhuwit iki. Lan pengemis ing Ben, iku utamané amarga dhuwit ora pindhah menyang treasury. Puluhan milyar dolar ngliwati perbendaharaan, lan pamrentah kita njaluk utangan sawetara milyar, ngremehake awake dhewe. KITA SAIKI POSISI FINANCIAL paling apik ing tau. Setengah triliun dolar ing STASH lan utang njaba cilik. Kanthi dhuwit iki, kita bisa perang nganti pirang-pirang taun tanpa utang. Lan iki ngrambah utamané sabenere amarga kasunyatan sing dolar lenga lan gas menyang negara, lan ora kanggo Hodor, Berezovsky utawa Shell. Nyuwun
              2 KB saingan saka industri sing padha ing negara sing padha karo pasar sing relatif cilik bisa keselak saben liyane. Iku perlu kanggo saingan ing pasar global, lan ora antarane piyambak. Waca babagan sejarah perusahaan sepur Amerika. Minangka asil kompetisi, kabeh industri sepur ing Amerika Serikat ditutupi. Padha perang kanggo siji bagean saka pasar lan strangled saben liyane. Lan United Russian Railways mlaku kanthi apik. Umumé, kabeh sing dakkarepake, ujarku. Kita wis suwe ing situs kasebut, mula aku nganggep perlu kanggo njlentrehake posisiku babagan topik iki. hi
              1. Kuda Saksa
                Kuda Saksa 22 Oktober 2019 16:00
                -3
                Kutipan saka: g1v2
                Crimea, Suriah, Angin Lor minangka asil saka reformasi kasebut. Wadyabala iku ora bisa nglakoni kaya mangkono. Shoigu wis ngelingi lan nambah apa sing digawe Serdyukov.

                Sampeyan bisa setuju kajaba kanggo ukara pungkasan. Shoigu ninggalake ambruk lengkap ing Kamentrian Situasi Darurat. Ditilik saka akeh crita media babagan peran gedhe Shoigu ing reformasi tentara, ora ana keraguan manawa puncak efektifitas tempur Angkatan Bersenjata kita wis liwati. Iku misale jek sing mentri anyar, generously Hung karo Anugrah, mimpin tentara kita bali menyang kaping ambruk Soviet pungkasan.
                1. iskander
                  iskander 22 Oktober 2019 20:27
                  -1
                  Apa dheweke ninggalake ambruk ing Kementerian Darurat?Mulane dheweke nggawe wiwit awal, Departemen Darurat banjur sinau materi.
              2. tombok
                tombok 22 Oktober 2019 16:41
                -1
                Kutipan saka: g1v2
                Dheweke dicopot amarga kepengin megat bojone. Bapakne Zubkov ana ing puncak karir nalika iku. Lan paring piwulang marang mantu kang gumedhe. Ing wektu sing padha, dheweke ngajari bojone pelajaran sing angel. Asil - Tolik bali menyang kulawarga. Senajan urip kulawarga durung apik

                Ing kulawarga Tolie utawa ora, iki ora bakal mengaruhi posisi menteri sing paling apik. Bakal misahake mabur saka cutlets, pracaya kula.
                Kutipan saka: g1v2
                Aku elinga tentara saka 90s lan nul uga. Lan sawise asil perang 2008, dadi jelas yen tentara kita ora bisa perang kanthi efektif ing lokal utawa global.

                Sampeyan elinga uga, lan aku njabat mung ing wektu "heyday" Serdyukovshchina lan pendekatan managerial kanggo personel. Nalika sadurunge ngirim perang 08.08.08. padha nggawa helm anyar lan langsung ngandhani yen ana kedadeyan, dheweke bakal nyuda gaji sampeyan. Kanggo kula, pendekatan kanggo personel ora owah akeh.
                Kutipan saka: g1v2
                Prajurit mandheg dadi sapi lan wiwit ngladeni ing kahanan normal, lan liya-liyane.

                Aku uga weruh hostel sing dibangun ing Serdyukov lan kahanan urip ing. Secara pribadi, aku ditinggalake kanthi kesan yen dana utama sing diparengake kanggo pambangunan wilayah umum kasebut rampung ing endi wae ing kanthong manajer sing efektif.
                Kutipan saka: g1v2
                . Lan kompleks militèr-industri sijine Makarov ing kanker, ngancam tuku ing luar negeri yen pengusaha kita saka industri pertahanan ora tundhuk karo syarat militer lan ora nyetel prices normal.

                Inggih, nyuwun pangapunten, sampeyan sijine wong sampeyan ing kepala perusahaan negara, sampeyan miwiti ing markas rakyat sampeyan, lan wong-wong sampeyan ngetokake tag rega liar kanggo wong-wong mau, lan padha dilebokake ing kanker. Sampeyan bakal ngatur urusan kulawarga internal, supaya ora diremehake ...
                Kutipan saka: g1v2
                Crimea, Suriah, Angin Lor minangka asil saka reformasi kasebut.

                Ngapunten, nanging babagan Crimea, kepiye Angin Lor, sawetara operasi logistik sing nggumunake, kayata Cekoslowakia 68 utawa Desert Shield? Babagan Siria. Iki mung operasi anti-teroris rata-rata. Ora ana sing luar biasa babagan tumindak tentara ing kana. Pasukan MTR ya, ora ana tentara.
                Kutipan saka: g1v2
                KITA SAIKI POSISI FINANCIAL paling apik ing tau. SEPARUH TRILLION DOLLAR ING STASH lan utang njaba cilik

                Stash apik, nanging luwih apik yen sampeyan duwe proyek sing stabil lan penghasilan sing stabil. Lan ora coven saka Advertisement saka lenga. Kene sampeyan entuk begja karo rega, lan setaun mengko sampeyan nyedhot paw.
                Kutipan saka: g1v2
                2 KB saingan saka industri sing padha ing negara sing padha karo pasar sing relatif cilik bisa keselak saben liyane. Iku perlu kanggo saingan ing pasar global, lan ora antarane piyambak.

                Inggih, padha katon nutup ing pasar domestik lan ora arep.
                Kutipan saka: g1v2
                Lan United Russian Railways mlaku kanthi apik.

                Lan mulane kita saiki duwe kacepetan mindhah barang kanthi rel wis mudhun ing pratondho jaman Nicholas II.
              3. Den717
                Den717 23 Oktober 2019 08:53
                -1
                Kutipan saka: g1v2
                Ora ana histeria.

                Aku bungah sing paling wong nyoba kanggo mikir lan njelasno tekstur, lan ora nyedhot emosi saka Pundhak wong liya. Mugi sampeyan sukses hi
              4. Elturisto
                Elturisto 19. november 2019 20:28
                -1
                Wong sing waras ing sumber kasebut arang banget, kudu ditambahake manawa pabrik tenaga nuklir nutup toko kanthi potongan R&D militer lan mbatesi bathi kontraktor ing kontrak pertahanan nganti 20% - cukup jelas yen dheweke wis dadi mungsuh. kanggo akeh ...
          2. victor50
            victor50 22 Oktober 2019 19:48
            -1
            Kutipan saka: g1v2
            iku Serdyukov sing dikunjara Khodorkovsky. Lan iku kang bali kontrol liwat produksi lenga kanggo negara nalika piyambakipun mimpin polisi tax. Thanks kanggo dheweke, Rosneft, sing sadurunge ngontrol 15 persen produksi minyak negara, sawise sawetara taun wiwit ngontrol 60 persen, sing bali menyang negara kasebut.

            Lan reruntuhan kapel ... apa dheweke uga!? recourse Lan carane seneng kita urip bebarengan karo pimpinan Rosneft! lol
          3. VLADIMIR VLADIVOSTOK
            VLADIMIR VLADIVOSTOK 23 Oktober 2019 12:00
            0
            Mung wong kaya Navalny sing bisa nulis komentar kasebut. Isin. Tolik wis nggabungake universitas militer. Ora ana sing pengin ngasilake helikopter ing Siberia utawa ing Timur Jauh. , nanging dipenjara Vasilyeva. Serdyukov ora nggawa bathi lan kesejahteraan kanggo negara. Ya, kanggo awake dhewe.
          4. Komentar wis dibusak.
          5. sindikalis
            sindikalis 24 Oktober 2019 09:13
            -1
            Miturut pendapatku, Tolik minangka menteri pertahanan paling apik sajrone 100 taun kepungkur

            Yen mung nglawan latar mburi saiki
          6. lelik613
            lelik613 27 Desember 2019 19:11
            0
            Godkov ngoptimalake industri pesawat 90 taun kepungkur, asile yaiku gudang mabur ANT-20 lan gagal ing pesawat tempur. Akeh pathos lan ora bali.
          7. Kopc37
            Kopc37 3 Januari 2020 14:19
            0
            Plus100500
        3. Souchastnik
          Souchastnik 23 Oktober 2019 16:22
          +1
          iki cilaka langsung kanggo nimbali negara, kang, ing acara perang, bakal nyebabake mayuta-yuta nyawa

          Iku misale jek kula, dear wong, sing kita wis manggon karo wong-wong mau kanggo dangu ing negara beda. Lan apa cilaka negara kita nggawa keuntungan lan nambah kesejahteraan negara. Punika kasunyatan podo. Kang, sayangé, banget intersecting.
        4. 3danimal
          3danimal 12. november 2019 19:41
          +1
          Ora Matter apa talents padha duwe, nanging padha "dhewe", pribadi pengabdian.
      4. Panjenengan
        Panjenengan 21 Oktober 2019 12:54
        + 10
        Dheweke duwe pengalaman ing optimasi. Iku worth nyiapake kanggo paling awon.
      5. Lexus
        Lexus 21 Oktober 2019 13:55
        + 13
        Asil saka sembarang "optimasi" kuwi alam - abang ing potensial saka Enterprises, kolektif pegawe, sekolah desain lan ambruk luwih saka Kapabilitas produksi nganti mundhut lengkap kompetensi. Tinimbang nggawe lan mromosikake produk dhewe, pamrentah mutusake kanggo njaga pakulinan "nunggang rake" liwat lokalisasi model obeng manca lan tuku komponen kanggo domestik saka wong-wong mau, sing bakal tansah dadi alat sabotase. lan kompetisi ora adil.
        Ing tembung liya, diusulake kanggo industri helikopter domestik kanggo nyelehake "untu ing rak" ... Lan ora mung kanggo industri helikopter. Alah.
        1. alexmach
          alexmach 21 Oktober 2019 18:28
          +6
          Asil saka sembarang "optimasi" kuwi alam

          Kabeh iku logis, nanging sampeyan ndeleng alternatif kanggo iki?
          Artikel kasebut aneh. Diwiwiti karo statement saka kasunyatan kuciwo, lan mengko emosi pour ing bab stupidity optimizations ... Lan alternatif apa sampeyan ndeleng ing kahanan iki? Banjur, mesthi, bakal ngilangi, cukup pantes, balung manajer sing durung lahir lan biaya gerantologi, nanging apa sing kudu ditindakake yen ora ana pesenan kanggo produk saka rong biro desain?
          1. Lexus
            Lexus 21 Oktober 2019 18:41
            +4
            nanging apa sing kudu ditindakake yen ora ana pesenan kanggo produk saka rong biro desain?

            Iki dudu sabab, nanging akibat. Manajer paling dhuwur saiki dijupuk kanthi bosok - luwih gampang dikontrol.
            1. alexmach
              alexmach 21 Oktober 2019 19:19
              +3
              Iki dudu sabab, nanging akibat. Manajer paling dhuwur saiki dijupuk kanthi bosok - luwih gampang dikontrol.

              Sedhela, nyatane, ing pamrentah saiki, tatanan pertahanan wis paling dhuwur sajrone 28 taun kepungkur. Bener, puncak iki wis liwati sawetara taun kepungkur, lan saiki akibat saka wacana kasebut metu kanthi mripat telanjang ...
              1. Lexus
                Lexus 21 Oktober 2019 19:27
                0
                "Rampung" warisan Soviet. Lan iku! Perkembangan anyar kabeh adhedhasar unit lan komponen sing diimpor (maneh, amarga wis "ngoptimalake" pangembang lan manufaktur). Lan dheweke ora seneng karo pesaing. Apa sampeyan kelingan kepiye epik kasebut rampung kanggo pesawat domestik (Il-96, Tu-204)?
                1. Vadim237
                  Vadim237 21 Oktober 2019 20:09
                  -10
                  Kanthi unit sing diimpor, luwih gampang kanggo menehi sertifikat helikopter utawa pesawat - ora ana sing bakal nolak ngekspor, lan amarga wis ana basis kanggo nglayani unit kasebut ing luar negeri, bakal luwih akeh panuku lan layanan ora bakal mudhun.
                  1. Kuda Saksa
                    Kuda Saksa 21 Oktober 2019 22:35
                    +3
                    Kutipan: Vadim237
                    Kanthi unit sing diimpor, luwih gampang menehi sertifikat helikopter utawa pesawat - ora ana sing nolak ngekspor,

                    Ya, saiki padha mlayu kanggo menehi sertifikat. SuperJet 100 digawe bebarengan karo Boeing meh kabeh saka komponen impor. Nanging, FAA ((eng. Federal Aviation Administration) - US Federal Aviation Administration) ora gelem menehi sertifikat. Piye wae, kanthi angel, mung disertifikasi ing Eropa.
                    1. Balai Kota
                      Balai Kota 21 Oktober 2019 22:43
                      0
                      Tanggal 3 Februari 2012, pesawat SSJ100 nampa sertifikat saka European Civil Aviation Safety Agency (EASA), sing ngidini maskapai penerbangan lan maskapai Eropa saka negara sing standar EASA ditampa minangka standar kanggo nampa lan ngoperasikake pesawat SSJ100 (RRJ-95B). .
                      Apa sampeyan duwe INFA yen FAA ora ngakoni sertifikasi EASA?
                      1. Kuda Saksa
                        Kuda Saksa 21 Oktober 2019 22:49
                        +2
                        Kutipan: Balai Kota
                        kang standar EASA diadopsi minangka standar, nampa lan operate pesawat SSJ100 (RRJ-95B).

                        Ing AS, apa EASA diadopsi minangka standar? Airbus contone FAA certified.
                      2. Balai Kota
                        Balai Kota 21 Oktober 2019 23:02
                        +2
                        Ing salawas-lawase aku ngelingi, padha mutusaké siji lan sijiné standar, yen FAA ngetokake sertifikasi kanggo pesawat, banjur EASA menehi ijin kanggo pesawat iki tanpa nindakake "tes" lan kosok balene.

                        Maskapai Interjet wis miwiti penerbangan reguler menyang Houston, Texas, AS saka kutha Monterrey, Meksiko. Iki minangka kutha nomer loro ing Amerika Serikat sing dikunjungi pesawat penumpang Rusia kanthi rutin. Sadurungé, tanggal 12 September, penerbangan diwiwiti ing rute Monterrey (Mexico) - San Antonio (USA, Texas). Wigati yen rute anyar uga mbukak papan kanthi nomer registrasi XA-OAA.

                        Penerbangan menyang Amerika Serikat bisa ditindakake sawisé Superjet Rusia nampa sertifikat FAA ing taun 2014.
                      3. Kuda Saksa
                        Kuda Saksa 22 Oktober 2019 15:42
                        +2
                        Kutipan: Balai Kota
                        Penerbangan menyang Amerika Serikat bisa ditindakake sawisé Superjet Rusia nampa sertifikat FAA ing taun 2014.

                        Nyuwun pangapunten, nanging sampeyan mung ngapusi. mandheg

                        Artikel tanggal 6 April 2015 (!): "SSJ 100 dilayani ing AS kanthi kontrak"

                        "http://www.ato.ru/content/ssj-100-obsluzhivayut-v-ssha-na-dogovornoy-osnove"

                        Isih bisa njaga pesawat Sukhoi Superjet 100 (SSJ 100) ing Amerika Serikat, sanajan ora duwe ijin, US Federal Aviation Administration (FAA). Ing asas, anané saka certificate dhewe ora nyuda stasiun MRO Amérika saka hak kanggo bisa karo SSJ 100, Nanging, ijin khusus isih dibutuhake kanggo kebak ndhukung jinis iki. Ora kabeh vendor sistem kanggo SSJ 100 duwe persetujuan kuwi.


                        Aku mung nanggapi komentar sampeyan babagan keuntungan komponen sing diimpor. SuperJet 100 minangka conto sing jelas babagan carane pesawat sing dirancang ing pimpinan Boeing lan duwe setengah saka komponen asal Amerika ora bisa diwenehake menyang perusahaan Amerika lan sanajan layanan lapangan udara banal duwe masalah gedhe.

                        Kaya sing kita deleng, komponen sing diimpor mesthi migunani. Nanging ora kanggo kita.. Mung kanggo Amerika. Apa sing sampeyan tunggu? ngguyu
                      4. lelik613
                        lelik613 27 Desember 2019 18:59
                        0
                        Apa sampeyan bakal mabur nganggo sertifikat?
                2. alexmach
                  alexmach 21 Oktober 2019 22:43
                  +1
                  "Rampung" warisan Soviet

                  Rampung, rampung, lan apa sing dikarepake sajrone regresi? Apa ana tanpa wates? Apa sampeyan ngelingi umum, pahlawan lan wakil rakyat Rudskoy ngomong babagan deklarasi kamardikan, lan babagan kasunyatan manawa luwih becik mangan pai dhewe tinimbang bareng karo tetanggan sing disubsidi? Wis rampung, saiki wis wayahe untu ing rak.
      6. ROBIN-ANAK
        ROBIN-ANAK 21 Oktober 2019 23:00
        0
        Kok ora krungu! Vernissage nampilake lukisan dheweke. Kasenengan liar! Padha ngomong Picasso anyar ing lukisan. Akeh kanvas karo bojone Tolik. Yen ana, ora bakal ilang
    2. armata_armata
      armata_armata 21 Oktober 2019 05:36
      + 33
      angel ditampa ((((nanging optimasi isih bakal!

      Lan industri pesawat ora bakal tetep sawise, sing ora bisa ngrusak ing taun 90-an, saiki bakal ngrusak.
      1. Pakdhe Lee
        Pakdhe Lee 21 Oktober 2019 06:02
        + 22
        reorganisasi liyane saka Serdyukov.
        Dheweke duwe pengalaman ... Tinimbang MI lan KA bakal ana Sikorsky utawa Bell ... am
        1. antivirus
          antivirus 21 Oktober 2019 07:56
          + 10
          Tinimbang MI lan KA bakal ana ...

          ... Osya lan Kitty ana kene ... - nari ing ngarepe turis kanggo sosis, lan nang endi wae watara sudhut ana uga rama Fedor .. LAN Sosis IS ONE FOR ALL !!!
        2. Starover_Z
          Starover_Z 21 Oktober 2019 10:07
          +1
          Kutipan saka Pakdhe Lee
          reorganisasi liyane saka Serdyukov.
          Dheweke duwe pengalaman ... Tinimbang MI lan KA bakal ana Sikorsky utawa Bell ... am

          Sampeyan kudu mabur menyang ohfiss, ngomong karo pangoptimal, kanthi cara:

          Amarga pabrik ora dibutuhake, lan pangoptimal ing bangunan tambahan saka tambahan dibutuhake saben dina!
        3. Alexey R.A.
          Alexey R.A. 21 Oktober 2019 13:24
          +6
          Kutipan saka Pakdhe Lee
          Dheweke duwe pengalaman ... Tinimbang MI lan KA bakal ana Sikorsky utawa Bell ...

          He-he-he ... dadi Sikorsky lan Bell wis suwe dioptimalake.
          Pesawat Sikorsky saiki dadi bagéan saka Lockheed Martin. Lan Bell Helicopter minangka divisi saka Textron. eseman
      2. Vasily I
        Vasily I 21 Oktober 2019 13:00
        +5
        Ora mesthi kanthi cara kasebut. Produksi perakitan bakal tetep ing sawetara jumlah.
        Upaya optimalisasi biaya Rostec fokus kanggo ngilangi spesialis - operator pengetahuan kanggo pangembangan lan diluncurake menyang produksi. Para pejabat sing ditugasi nyuda biaya kasebut ngakoni (laporan) yen dheweke wis suwe ora pengin nyuda apa-apa ing babagan pembangunan. Lan pembangunan, kaya mengkono, minangka biaya ing wangun sing paling murni. Saka kene teka deklarasi sing pembangunan, ternyata, = release saka dokumentasi kerja. Lan apa sing kudu digawa lan kenapa, wong Mars bakal nggawa.
        1. Vadim237
          Vadim237 21 Oktober 2019 20:14
          -7
          Omzet Rostec mundhak saben taun - lan produk didorong menyang 70 negara ing saindenging jagad - dheweke ora ngerti carane ngoptimalake kapasitas keluwihan, sing, kajaba bengkel kosong, ora bisa ngasilake apa-apa, amarga ora ana ekonomi sing direncanakake maneh. sing kabeh perusahaan iki digawe.
    3. Dauria
      Dauria 21 Oktober 2019 06:19
      + 29
      nanging optimasi isih bakal!

      Mesthi wae. Tembung sing apik yaiku optimasi. Lan nyatane - "kita mateni toko." Ora ana pesenan, ora realistis kanggo nggoleki. Sampeyan ora bisa mung mlumpat menyang pasar manca. Sampeyan butuh ora mung produk, nanging produk sing apik kanggo mindhah pesaing. Dadi paling ora Serdyukov, paling ora sijine Shoigu, paling ora Putin dhewe - apa sing bisa ditindakake? Apa "Kemajuan" sing padha bisa pesen 300 helikopter setaun? Ora (Aja kaget, iki minangka kapasitas tanduran iki saka jaman USSR) Lan iku, obrolan wis rampung. Spesialis bakal nyebar, pisanan sing kudu nyukupi kulawargane, banjur liyane. Tanduran karo dhewe lan kita bakal tahan. Helikopter bakal keling sethithik, nyewa papan bakal diselani. Panti asuhan, sing ora duwe papan kanggo pindhah, ditambah karo panganan sing apik. Padha liwati ... Kita duwe sawetara jenis kapitalisme aneh, ora nduweni bodho sing ngrusak perusahaan nandhang sangsara, nanging mung buruh hard.
      1. Gerakan isyarat
        Gerakan isyarat 21 Oktober 2019 09:15
        +2
        Kutipan saka dauria
        Kita duwe sawetara jinis kapitalisme aneh, ora pemilik bodho sing ngrusak perusahaan nandhang sangsara, nanging mung buruh hard.
        Iki kapitalisme biasa, "normal", lan ora ana cara liya. Maca klasik, sinau sejarah.
        1. NordOst16
          NordOst16 21 Oktober 2019 10:13
          +6
          Ketoke ing Amerika ana kapitalisme abnormal ing Eropah, lan, Gusti ngapura kula, ing RRC, uga kapitalisme salah. Mungkin kita duwe salah? - Ora, iku omong kosong lengkap.

          Nanging ana sing nyekel, ora ana liyane ing donya nganti saiki.
          1. meandr51
            meandr51 21 Oktober 2019 12:04
            +2
            Kita maca karya Lenin "Imperialisme, minangka tahap paling dhuwur saka kapitalisme." Kabeh dicritakake ing kana babagan pola pembangunan sing ora rata ing macem-macem negara ing jaman iki. Rusia ing kapitalisme mung ditakoni dadi kelas loro utawa katelu. Luwih gampang kanggo China amarga zona iklim sing apik lan keluwihan tenaga kerja sing bisa ditampa. Nanging tanpa bagean gedhe saka sosialisme ing sistem pamaréntahan, dheweke isih ora bisa nggayuh jabatane saiki.
            1. ver_
              ver_ 21 Oktober 2019 13:03
              -12
              ..ora perlu maca Lenin-Blanc, dheweke ngandelake K. Marx, sing ing pungkasan umure ngakoni yen piwulange babagan revolusi iku salah ... Dadi sepatu bot loro ..
              1. meandr51
                meandr51 21 Oktober 2019 17:53
                +5
                Inggih, maca pidato Chubais lan Novodvorskaya ... ing kono sampeyan bakal nemokake kabeh sing dikarepake atimu. Bener, ora ana wong sing ora duwe kesalahan lan prestasi. Imbangane penting. Sampeyan bisa nesu marang sapa wae. Sing luwih pinter bakal entuk manfaat saka informasi apa wae.
              2. sindikalis
                sindikalis 24 Oktober 2019 09:21
                0
                Marxisme ora mung doktrin revolusi. Lan malah kanggo ombone rodok kurang bab revolusi. Revolusi wis dadi Leninis.
          2. valentin_s
            valentin_s 21 Oktober 2019 13:49
            +5
            Serdyukov bakal mbangun penthouse kaya Chemezov. Ana sawetara kesalahpahaman, utawa pengin ngrusak helikopter, utawa kapitalisme nggawe dheweke nyusut, spesialis bakal kelangan pendhidhikan profesional, lan ora ana insinyur. mung ninggalake manajer.
          3. at84432384
            at84432384 21 Oktober 2019 16:30
            + 12
            Rong pratandha kapitalisme ora ana ing Rusia: reproduksi sing ditambahi lan kredit industri. Kita luwih cedhak karo koloni ing kene, lan yen kita njupuk kekuwatan militer kita, koloni karo administrasi pribumi lokal bakal tetep.
            1. meandr51
              meandr51 21 Oktober 2019 17:55
              +1
              Titik ing kene dudu kapitalisme, nanging peran Rusia ing kana. Aku sangsi sing bisa dhasar diganti.
              1. ROSO 42
                ROSO 42 22 Oktober 2019 04:07
                +3
                Kutipan saka meandr51
                Titik ing kene dudu kapitalisme, nanging peran Rusia ing kana.

                Ora ana gunane nggoleki peran ing drama sing diarahake kanthi biasa yen adegan pungkasan ora nuduhake yen "kabeh wong urip kanthi seneng." Lan titik ing kene, ing prinsip, ana ing kapitalisme, amarga mung amarga piranti kasebut, eksistensi parasit minangka tujuan paling dhuwur. Apa sampeyan mikir sawetara Trump nguwasani jagad iki utawa Elon Musk - jenius teknis ing jaman saiki - nggawe kemajuan ilmiah? Ya, neraka, iku ... Kabeh wis dikelola dening bankir - wong sing melu spekulasi dhuwit. Iki minangka dhuwit modern sing ora mbutuhake isi emas fisik utawa inti alami. Iki minangka indikator digital sing tuwuh luwih cepet tinimbang produksi industri, yaiku wong-wong sing nate ngijinake utangan sing "hunch bali". Minangka kanggo peran Rusia, iku ditemtokake kanggo peran kontributor pungkasan kanggo piramida financial (kayata MMM) - guess apa deviden bakal nampa ing pungkasan.
                Kutipan saka meandr51
                Aku sangsi sing bisa dhasar diganti.

                Apa wae bisa diganti. Mung sampeyan kudu ngganti menyang bukti, paling optimal. Bubar, artikel babagan Mikhail Botvinnik kanthi jelas nuduhake prinsip owah-owahan ing masyarakat. Sampeyan mung kudu metu saka koridor sing ditemtokake, mbok menawa, nganalisa kepungkur lan nggawe kesimpulan sing bener.
        2. gvsp
          gvsp 21 Oktober 2019 15:59
          +3
          Persis. Ing jantung Kode US saiki saka
          bangkrut iku pangayoman saka utang saka koleksi preferensial utawa porsi utang ing
          litigasi ing jangka cendhak liwat otomatis
          penundaan aktivitas koleksi utang, lan ing long term - kanggo
          akun mbayar maneh utang nalika nimbang kasus bangkrut.

          Kerja, bangkrut terus kerja. Lan kaping pirang-pirang. Lan sing nduweni iku billionaires.
    4. Vladimirsky
      Vladimirsky 21 Oktober 2019 06:37
      + 23
      Aku ora ngerti sapa wae, kanggo aku, Serdyukov minangka sinonim kanggo nyolong. kabeh wong ing kene.
      1. Varyag71
        Varyag71 21 Oktober 2019 09:24
        +5
        Lan Chubais? Lan sapa sing ana ing mburi optimasi kasebut?
        1. Vladimirsky
          Vladimirsky 21 Oktober 2019 14:10
          -6
          Kutipan: Varyag71
          Lan Chubais? Lan sapa sing ana ing mburi optimasi kasebut?

          biaya? Aku ora ngerti sapa sing ngadeg, nanging Chubais kayane durung diinterogasi ing kerangka kasus pidana babagan penggelapan saka negara. anggaran. Lan bojone kayane dudu mantan narapidana ....
          1. Varyag71
            Varyag71 21 Oktober 2019 14:51
            +5
            Lan iki ora bakal kelakon. Sawise kabeh, ing rapat umum kita bisa goyangake, lan menehi miliarder syarat kanggo nyolong, nanging babagan urusan nyata, kabeh dadi meneng.
          2. ROSO 42
            ROSO 42 22 Oktober 2019 04:29
            +3
            Kutipan: Vladimirsky
            Aku ora ngerti sapa sing ngadeg, nanging Chubais kayane durung diinterogasi ing kerangka kasus pidana babagan penggelapan saka negara. anggaran.

            Lan kepiye sampeyan mbayangake obrolan para penyidik ​​babagan topik tartamtu?
            - Pak Chubais, kandhakna kok pelabuhan Nakhodka didol $120?
            Aku ora ngedol ...
            Chubais perlu ditakoni (mbok menawa kanthi predileksi kanggo peeing lan malah pooping) mung babagan apa sing diduweni negara minangka asil saka aktivitase, amarga subyek sing aneh banget iki, anggota Bilderberg Club, ngentekake kabeh kegiatan tenaga kerja minangka sipil. abdi, lan ora minangka - wakil saka ekonomi pasar liberal, perlu kanggo orane kang piyambak lan comrades urip lan almarhum supaya persistently nggawe percoyo.
            Lan yen (uga, dumadakan, sakperangan alesan) ternyata efisiensi (efisiensi) kegiatan "pilar" jaman EBN iki dadi karo tandha (-), langkah-langkah sing drastis kudu ditindakake.
            Kutipan: Vladimirsky
            Lan bojone, misale jek, dudu mantan narapidana ...

            Nanging dudu putri saka jutawan, sanajan apa sing kudu ditindakake dening garwane?
            Ing Maret 2014, dheweke mlebu layang saka "Union of Cinematographers lan Organisasi Sinematografi Profesional lan Asosiasi" Rusia kanggo ndhukung Ukraina nglawan kampanye anti-Ukraina sing diluncurake ing Rusia lan campur tangan pasukan Rusia ing Ukraina.

            Jinis kegiatan aneh sing disubsidi saka (???), amarga kanggo wong normal (mayoritas) asil kegiatan kasebut ora peduli lan mbebayani.
    5. Sipil
      Sipil 21 Oktober 2019 08:19
      -1
      Inggih, ayo padha njaluk apa wae.
    6. Yeah
      Yeah 21 Oktober 2019 12:41
      +5
      Aku nemokake optimasi gabungan mbebayani banget.

      nanging nyatane yen ka-52 lungguh tanpa prentah, sing ngalangi dheweke njupuk subkontrak kanggo produksi barang liyane. Contone, pesawat cilik. Aku sing tanduran luwih saka dilengkapi kanggo tugas kuwi.

      Iku misale jek kula kanggo pabrik militèr sing ora overloaded karo pesenan, iku bakal logis kanggo langsung nyiapake kanggo produksi produk alternatif.
      contone,, kita duwe tentara kebak UAV? Utawa padha nglumpuk ing negara-saka-saka-gambar baris produksi? Kepiye babagan helikopter transportasi?
      1. Vasily I
        Vasily I 21 Oktober 2019 13:10
        +4
        Kita VOLUNTARY menehi nganti 60-75% saka pasar dodolan. Yen ora ana adol helikopter, mula kenapa adol produk alternatif bakal wedi? Ing sektor non-publik!? Kanggo entuk produk sing kompetitif kanthi rega sing kompetitif, investasi sing serius dibutuhake.
        1. Alf
          Alf 21 Oktober 2019 20:34
          +1
          Kutipan saka Vasily
          Kanggo entuk produk sing kompetitif kanthi rega sing kompetitif, investasi sing serius dibutuhake.

          Iki minangka anak bear saiki lan wiwit ngomong yen Rusia pancene butuh investasi.
          1. Ingvar 72
            Ingvar 72 21 Oktober 2019 21:42
            +3
            Kutipan: Alf
            Iki minangka boneka teddy dina iki lan ujar manawa Rusia butuh investasi

            Iki senadyan kasunyatan manawa Rusia dhewe nandur modal puluhan milyar dolar ing ekonomi manca, lan ing wektu sing padha duwe kothak dhuwit kaping pirang-pirang luwih gedhe tinimbang sing disaranake dening IMF. Bojone pakdhe, dhewe marang .... bulik.
            1. Alf
              Alf 21 Oktober 2019 21:46
              +3
              Kutipan: Ingvar 72
              Kutipan: Alf
              Iki minangka boneka teddy dina iki lan ujar manawa Rusia butuh investasi

              Iki senadyan kasunyatan manawa Rusia dhewe nandur modal puluhan milyar dolar ing ekonomi manca, lan ing wektu sing padha duwe kothak dhuwit kaping pirang-pirang luwih gedhe tinimbang sing disaranake dening IMF. Bojone pakdhe, dhewe marang .... bulik.

              Semono uga maksudku.
        2. ROSO 42
          ROSO 42 22 Oktober 2019 04:41
          +5
          Kutipan saka Vasily
          Kanggo entuk produk sing kompetitif kanthi rega sing kompetitif, investasi sing serius dibutuhake.

          Investasi ing apa? Pira milyar maneh kudu nandur modal ing kosmodrom Vostochny supaya roket nglayang kaya mabur liwat mandheg mas? Pira maneh sampeyan kudu menehi Chubais yen negara kasebut "bajingan" dening produke? Pira sampeyan kudu mbayar ing perusahaan sing utange kira-kira $ 500? Pira sing kudu dibayar Miller supaya utang Gazprom menyang Ukraina ora katon apriori? Pira kudu kegiatan Sechin disubsidi supaya moncong ... mug ... moncong ... slurped pasuryan retak, lan bensin ing negara wiwit biaya 100 rubles / liter? Pinten luwih kanggo Feed (recapitalize) Deripaska, Gref, Rotenberg lan liyane ing dhaftar Forbes?
          Mung ana siji cara metu, siji solusi -
          BOOTS kudu diiseni dening cooker, lan pai kudu OVEN - dening pie marker.
          Lan spekulasi, minangka jinis kegiatan sing kuat, kudu diwatesi dening hukum.
          1. LYOKHA padha
            LYOKHA padha 22 Oktober 2019 04:46
            +5
            Lan spekulasi, minangka jinis kegiatan sing kuat, kudu diwatesi dening hukum.

            Iki minangka salah sawijining dhasar kapitalisme ... Duma Negara ora bakal ngethok cabang ing kene.
          2. missuris
            missuris 22 Oktober 2019 13:38
            -2
            supaya roket bakal nggulung ing sisih wétan, sampeyan mung kudu pindhah menyang Somalia kidul menyang khatulistiwa. nransfer bagean produksi rudal lan personel ing kana. nyuda jumlah unsur roket. ngoptimalake teknologi produksi bagean saka unsur roket nggunakake teknologi mbangun lan nyemprotake bahan. boten rumit mung dhuwit lan PMCs.
        3. MMX
          MMX 22 Oktober 2019 14:23
          -2
          Kutipan saka Vasily
          Kita VOLUNTARY menehi nganti 60-75% saka pasar dodolan. Yen ora ana adol helikopter, mula kenapa adol produk alternatif bakal wedi? Ing sektor non-publik!? Kanggo entuk produk sing kompetitif kanthi rega sing kompetitif, investasi sing serius dibutuhake.

          Apa sing digunakake kanggo nyegah Kamov lan Mil (KB, mesthi) nggawe produk sing kompetitif?
          1. Kuda Saksa
            Kuda Saksa 22 Oktober 2019 16:10
            -1
            Kutipan saka MMX
            Apa sing digunakake kanggo nyegah Kamov lan Mil (KB, mesthi) nggawe produk sing kompetitif?

            Ngalangi? Ora ana siklus produksi teknologi dhewe. Degradasi tingkat teknologi negara sawise pemugaran mung nyengsarakke mripat. Ora mung kita tingkat produksi modern, kita wis ora bisa ngasilake tingkat Soviet.

            Kita isih bisa nggambar helikopter. Iku wis ora worth iku maneh.
            1. MMX
              MMX 22 Oktober 2019 18:33
              +1
              Kutipan saka: Saxahorse
              Kutipan saka MMX
              Apa sing digunakake kanggo nyegah Kamov lan Mil (KB, mesthi) nggawe produk sing kompetitif?

              Ngalangi? Ora ana siklus produksi teknologi dhewe. Degradasi tingkat teknologi negara sawise pemugaran mung nyengsarakke mripat. Ora mung kita tingkat produksi modern, kita wis ora bisa ngasilake tingkat Soviet.

              Kita isih bisa nggambar helikopter. Iku wis ora worth iku maneh.


              Dadi misale jek sing produksi idle mung. Ora ana pesenan. Kaping pisanan, ing pasar manca. Pesaing duwe penghasilan milyaran dolar, nanging Kamov lan Mil ora. Sing, kita bisa gawé soko, nanging kita ora bisa ngedol. Amarga apa sing kita produksi ora kompetitif. Ana stagnasi gagasan desain tanpa kompetisi, sing persis kaya sing diarani artikel kasebut (Ka lan Mi mung dikuwasani niche). Dadi negara nyoba nggunakake mekanisme pengaruh sing paling ora bisa mbenerake kahanan kasebut. Ing sawijining wektu, pejabat ing USSR ninggalake loro biro desain kanggo kompetisi, nanging apa sing kedadeyan. Amarga kompetisi ora bisa ditindakake, ayo padha nyoba nggawe bebarengan. Yen wektu iki ora bisa ditindakake, mula negara lan masyarakat bakal dadi pitakonan sing alami lan adil: kenapa mbuwang dana anggaran gedhe kanggo barang sing ora nggawa asil?
              Kasunyatan sing liwat dekade lingkungan hothouse Soviet iki biro desain wis lali carane saingan lan nggawe produk paling apik ora keganggu kula pribadi, minangka warga.
              1. Kuda Saksa
                Kuda Saksa 23 Oktober 2019 21:48
                +1
                Kutipan saka MMX
                Dadi katon yen produksi mung nganggur. Ora ana pesenan. Kaping pisanan, ing pasar manca. Pesaing duwe penghasilan milyaran dolar, nanging Kamov lan Mil ora.

                Dadi ora pesen apa-apa? Apa sampeyan ngerti, contone, pesenan pertahanan negara kanggo Il-76 gagal banget?
                05.10.2012 Ulyanovsk: Wingi, ing ngarsane Vladimir Putin, Departemen Pertahanan nandatangani kontrak kanggo tuku serial 39 Il-476 pesawat transportasi worth meh 140 milyar rubles. Présidhèn nyebat pesenan iki minangka sing paling gedhé ing industri penerbangan Rusia ing sajarah cendhak.

                Kontrak iki rampung ing Desember. Apa sampeyan ngerti carane akeh transporter iki bisa ngasilake? Ing pitung taun dheweke nggawe 4 potong.

                Padha karo helikopter. Toko perakitan ngadeg amarga ora ana set lengkap. Ora ana mesin, ora ana avionik. Perlu banget kanggo helikopter entheng, nanging ora ana apa-apa. KB nyoba kanggo nggunakake peralatan diimpor, nanging sanksi matèni kesempatan iki ing Bud. Malah sadurunge sanksi, mitra Barat nggantungake akeh larangan hukum ..
                1. MMX
                  MMX 25 Oktober 2019 15:59
                  -1
                  Kutipan saka: Saxahorse
                  Kutipan saka MMX
                  Dadi katon yen produksi mung nganggur. Ora ana pesenan. Kaping pisanan, ing pasar manca. Pesaing duwe penghasilan milyaran dolar, nanging Kamov lan Mil ora.

                  Dadi ora pesen apa-apa? Apa sampeyan ngerti, contone, pesenan pertahanan negara kanggo Il-76 gagal banget?


                  Sisih endi Kamov lan Mil?

                  Padha karo helikopter. Toko perakitan ngadeg amarga ora ana set lengkap. Ora ana mesin, ora ana avionik. Perlu banget kanggo helikopter entheng, nanging ora ana apa-apa. KB nyoba kanggo nggunakake peralatan diimpor, nanging sanksi matèni kesempatan iki ing Bud. Malah sadurunge sanksi, mitra Barat nggantungake akeh larangan hukum ..


                  Tegese, dheweke ora nggawe helikopter anyar (desain anyar) nganti pirang-pirang taun iki. Q.E.D.
                  1. Kuda Saksa
                    Kuda Saksa 25 Oktober 2019 21:23
                    +1
                    Kutipan saka MMX
                    Tegese, dheweke ora nggawe helikopter anyar (desain anyar) nganti pirang-pirang taun iki. Q.E.D.

                    Ngapunten, sampeyan maca ing papan apa? Dheweke nulis sampeyan kanthi ireng lan putih yen ana helikopter anyar, nanging ora bisa ngasilake. Ora nyetel. Ora ana wong ing Federasi Rusia sing ngasilake mesin sing dibutuhake, ora ana sing ngasilake avionik sing dibutuhake, lan saiki kita malah ngimpor bolt lan kacang saka China.

                    Ora perlu nyalahake biro desain kanggo ambruk lengkap industri.
      2. Gritsa
        Gritsa 22 Oktober 2019 05:21
        0
        Kutipan saka yehat
        nanging nyatane yen ka-52 lungguh tanpa prentah, sing ngalangi dheweke njupuk subkontrak kanggo produksi barang liyane. Contone, pesawat cilik. Aku sing tanduran luwih saka dilengkapi kanggo tugas kuwi.

        Aku ana ing Progress babagan 8 taun kepungkur. Lan aku weruh yen ing toko, saliyane Ka-52, ana sawetara helikopter loro-seater cilik liyane. Babak, Kaya Mi-34, utawa soko ... Pranyata padha ngerti carane mbangun. Dheweke ora ngerti carane ngedol.
    7. Alien Saka
      Alien Saka 21 Oktober 2019 13:54
      -3
      Iki lho, kewan kewan kapitalisme.......
  2. Gardamir
    Gardamir 21 Oktober 2019 05:35
    + 28
    Preduli saka helikopter. Sembarang optimasi sajrone 20 taun kepungkur nyebabake karusakan, lan kadhangkala karusakan apa sing dioptimalake.
  3. Eugene
    Eugene 21 Oktober 2019 05:40
    -1
    Lan iki kedadeyan ing jaman kita. Nalika perang ana ing ngarep lawang. Kepiye yen kita siyap? Wektu bakal ngomong. Ana luwih akeh helikopter ing Angkatan Darat AS. Lan "mitra" liyane uga duwe.
    1. infantri2020
      infantri2020 21 Oktober 2019 06:41
      0
      Ana kategori peserta forum "kabeh wis ilang", lan ana "perang ambang".
      1. NordOst16
        NordOst16 21 Oktober 2019 10:13
        + 15
        Kelalen babagan pembalang topi
    2. meandr51
      meandr51 21 Oktober 2019 12:08
      0
      Rusia tansah ora siyap kanggo perang. Salah sawijining alasan: kekurangan aggressiveness, narsisisme lan inisiatif, karakteristik mitra kita ing game kasebut. Bener, Krimea lan Suriah minangka pangecualian sing nyenengake. Masa depan bakal nuduhake yen iki kebetulan utawa ora.
    3. Hotwizer
      Hotwizer 21 Oktober 2019 17:36
      +5
      Bakal kaya taun 1941, mung luwih elek. Paling ora USSR duwe industri sing kuat, mula dheweke menang perang. Siji ora bisa menang perang kanthi wani lan kepahlawanan nalika ora ana sing kudu dilawan.
      1. Alf
        Alf 21 Oktober 2019 20:36
        +4
        Kutipan saka Hotwizer
        Paling ora USSR duwe industri sing kuat,

        USSR uga duwe masyarakat monolitik, nanging saiki ora ana hubungane. Elingi wong lawas Brzezinski, dheweke pinter, kanggo apa-apa, sing duwe irung bengkok.
    4. ABM
      ABM 22 Oktober 2019 00:07
      0
      Paling ora karo sapa iki?
  4. Livonetc
    Livonetc 21 Oktober 2019 05:40
    +2
    Mesthi, optimasi dibutuhake.
    Nanging uga-dipikir-metu lan uga-didegaké.
    Lan kanthi paramèter kasebut, kita, kaya biasane, duwe masalah.
    Lan tembung Chernomyrdin asring dieling-eling.
    "We wanted sing paling apik, ternyata, kaya biasane."
    1. ROSO 42
      ROSO 42 21 Oktober 2019 09:34
      +7
      Kutipan saka Livonetc
      Lan tembung Chernomyrdin asring kelingan ...

      Ing hubungan karo kahanan, siji bisa mbedakake:
      "Satemene, ana sawetara sing sukses. Nanging sing utama yaiku ana pamrentahan."
      "Ora tau kedaden, lan iki maneh!"
      "Kita mesthi duwe ing Rusia dudu apa sing kita butuhake."
  5. Irit
    Irit 21 Oktober 2019 05:57
    + 13
    Pitakonan kudu langsung - kapan Kremlin bakal mandheg nyurung protégé sing biasa-biasa wae menyang kiriman penting? Miturut Deathdyukov padha, bunk nangis. ..lan dheweke dilebokake kanggo ngrusak penerbangan militer. ..
    1. venik
      venik 21 Oktober 2019 08:18
      +4
      Quote: Irit
      Miturut Deathdyukov padha, bunk nangis. ..lan dheweke dilebokake kanggo ngrusak penerbangan militer. ..

      ==========
      Ya! Ana kategori wong kaya ngono: Apa sing ora bakal ditindakake - EVERYTHING rusak! Iki ora mung babagan "smerdyukov" - ana akeh "manajer efektif" kasebut! Ngendi wae sampeyan ngidoni, sampeyan bakal mungkasi ing "Marshal Taburetkin" sing padha!
    2. NordOst16
      NordOst16 21 Oktober 2019 10:15
      +8
      Mungkin nalika Kremlin bakal nransfer sing padha?
      1. vik669
        vik669 22 Oktober 2019 09:31
        +1
        Ngandika kanthi tenang, kaya bisnis - Sampeyan ora bisa nelusuri iki: Kaya, sampeyan ora ndemek dheweke Kaya kanca sing dipercaya!
    3. Silvestr
      Silvestr 21 Oktober 2019 16:19
      +4
      Quote: Irit
      Pitakonan kudu langsung - kapan Kremlin bakal mandheg nyurung protégé sing biasa-biasa wae menyang kiriman penting?

      Jawaban iki cetha sanajan tanpa formulasi hipotetis saka pitakonan iki - Aja, anggere Kremlin VVP. Iki tim dheweke.
    4. KELAS
      KELAS 21 Oktober 2019 17:32
      +3
      Quote: Irit
      Miturut Deathdyukov padha, bunk nangis. ..lan dheweke dilebokake kanggo ngrusak penerbangan militer. ..

      Kita ora nyerahake kita! (C)
    5. Alf
      Alf 21 Oktober 2019 20:45
      -1
      Quote: Irit
      Pitakonan kudu langsung - kapan Kremlin bakal mandheg nyurung protégé sing biasa-biasa wae menyang kiriman penting?

      Nalika kapal iki lumebu ing Kali Moscow.
    6. MMX
      MMX 22 Oktober 2019 14:29
      0
      Quote: Irit
      Pitakonan kudu langsung - kapan Kremlin bakal mandheg nyurung protégé sing biasa-biasa wae menyang kiriman penting? Miturut Deathdyukov padha, bunk nangis. ..lan dheweke dilebokake kanggo ngrusak penerbangan militer. ..


      Apa ora ana pitakonan kenapa produk loro biro desain ora sukses ing pasar?
      Apa Kremlin uga kudu disalahake?
      1. Alf
        Alf 22 Oktober 2019 19:26
        0
        Kutipan saka MMX
        Quote: Irit
        Pitakonan kudu langsung - kapan Kremlin bakal mandheg nyurung protégé sing biasa-biasa wae menyang kiriman penting? Miturut Deathdyukov padha, bunk nangis. ..lan dheweke dilebokake kanggo ngrusak penerbangan militer. ..


        Apa ora ana pitakonan kenapa produk loro biro desain ora sukses ing pasar?
        Apa Kremlin uga kudu disalahake?

        Amarga ekonomi kudu disangga dening politik. Awal 90s tender kanggo helikopter ing Turki. KA-50 lulus dhisik, nanging ... Pakdhe Sam campur tangan.
  6. Komentar wis dibusak.
  7. Tebih B
    Tebih B 21 Oktober 2019 06:02
    + 16
    Kanthi kabeh babagan Romawi, nanging ukara
    Operasi lan pangopènan armada gabungan kasebut larang banget sanajan ing negara kita kanthi kemampuan lan militer kita.

    kudune muni kaya
    Operasi lan pangopènan armada gabungan kasebut larang banget yaiku ing negara kita, lan iki karo kita kesempatan kanggo militèr kita.

    Kajaba iku, ora "hiu" utawa "buaya" wiwitane diasah kanggo kabutuhan angkatan laut. Lan "alligator" ora bisa dileksanakake biasane ora kanggo 10, nanging kanggo 20 taun apik - iki rembugan bali ing 90s pungkasan.
    Umumé, mesthi, Serdyukov kudu digawa menyang klinik. Kanggo pengalaman.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Komentar wis dibusak.
    2. NordOst16
      NordOst16 21 Oktober 2019 10:16
      +1
      Ya, yen sampeyan ndeleng ing endi wae, kita duwe sirkus kanthi macem-macem jinis peralatan, mesthine adoh saka armada, nanging pancen wektune kanggo mbatesi keragaman peralatan ing tentara.
    3. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 21 Oktober 2019 14:01
      +3
      Kutipan: Far B
      Lan "alligator" ora bisa dileksanakake biasane ora kanggo 10, nanging kanggo 20 taun apik - iki rembugan bali ing 90s pungkasan.

      Pfff ... Kamov's Milevites isih ora bisa dikalahake.
      Penerbangan pisanan saka Mi-28 - 1982. Penerbangan pisanan saka Mi-28N - 1996.
      Kanggo 2014, helikopter mung bisa nganggo bedhil lan NAR (lan ing pamindhahan).
      Kanggo 2016, masalah karo penurunan daya mesin nalika murub NAR saka nglayang ora ditanggulangi.
  8. Aziz
    Aziz 21 Oktober 2019 06:23
    + 10
    Kapan Perusahaan United Optimization iki bakal dioptimalake?
    1. at84432384
      at84432384 21 Oktober 2019 16:37
      +1
      Nalika kita ngoptimalake Kremlin, banjur kanthi otomatis kabeh wis optimized, lan pamaréntah, lan pamikiran, lan sistem sosial-politik.
    2. Alf
      Alf 21 Oktober 2019 20:59
      +1
      Kutipan saka Azis
      Kapan Perusahaan United Optimization iki bakal dioptimalake?

  9. bandabas
    bandabas 21 Oktober 2019 06:40
    + 12
    Kaping pisanan, sampeyan kudu ngoptimalake kabeh "optimizer". Kanthi rampasan sing wis "dioptimalake" ing kanthong sampeyan.
    1. NordOst16
      NordOst16 21 Oktober 2019 10:20
      +5
      Angkat tangan suci. Banjur sampeyan kudu nyuwek titik kaping lima saka sofa, nglawan hak sampeyan, njagong ing kursi kanthi rata lan nelpon kabeh wong pengkhianat lan maling luwih gampang.
  10. mmaxx
    mmaxx 21 Oktober 2019 06:51
    + 11
    Hukum alam:
    Sembarang optimasi nyebabake nyuda jumlah staf lan nyuda gaji. Jumlah bos (utamane ing Moskow) saya tambah akeh lan gaji saya tambah akeh.
    Aku uga nyakup kabeh jinis struktur ing Moskow sing pura-pura dadi bos perusahaan miturut panji distribusi sumber daya (dhuwit) sing optimal).
    1. Wawan 16
      Wawan 16 21 Oktober 2019 07:55
      + 11
      Persis. Ing conto salah sawijining tanduran: biyen dadi subordinate menyang MAP, sawise kabeh optimasi, ing ngisor iki katon - tanduran kasebut, karo direktur, akuntan lan liya-liyane, kalebu ing DBA, ing ngendi direktur, akuntan. , lsp. DBA kalebu ing UEC, ngendi apa? Bener direktur, pengacara, akuntan. UEC iku bagéan saka Rostec, ngendi .... uga, mesthi.
    2. venik
      venik 21 Oktober 2019 08:21
      +5
      Kutipan saka mmax
      sing nyamar dadi panggedhe perusahaan ing ngisor spanduk distribusi optimal sumber daya (dhuwit))

      ========
      Kelalen nambah "ing kanthong sampeyan" !!! ombenan
      1. CT-55_11-9009
        CT-55_11-9009 21 Oktober 2019 13:48
        +1
        Kutipan saka venik
        Kelalen nambah "ing kanthong sampeyan" !!!

        Iki mung ora ditemtokake kanggo sapa "distribusi optimal".
  11. g_ae
    g_ae 21 Oktober 2019 07:07
    + 16
    Iku lucu. Era Yelitsin ngisi tembung "privatisasi" kanthi makna anyar. Era Putin wis menehi makna anyar kanggo tembung "optimasi". Nanging, yen kita nyathet yen ing ruang pasca-Soviet "nyolong" lan "kanggo entuk" sinonim, mula kabeh dadi jelas.
    1. Pavel57
      Pavel57 21 Oktober 2019 11:45
      -7
      Pira jumlah helikopter lan pesawat sing diprodhuksi ing Yeltsin? Lan tentara apa sing ana ing taun 90an?
      1. g_ae
        g_ae 21 Oktober 2019 12:25
        + 10
        Iku ora babagan helikopter lan pesawat. Lan, minangka praktik nuduhake, asil "optimasi" lan "reformasi" saka "manajer efektif" Putin asring banget, kanthi gampang, ambigu. Ora, dheweke mung nindakake kabeh kanthi becik. Lan manawa, dermaga ngambang sank minangka asil optimasi, lan roket, kanggo ngoptimalake biaya, ora dites ing Novaya Zemlya, nanging cedhak Severodvinsk, etc., etc. Lan sampeyan ngira carane akeh, contone, ing kutha Enterprises ing 2000. lan 2019 ana. Lan carane akeh wong makarya ana, lan carane akeh saiki. Aja mung ngapusi dhewe. Ora, mesthi aku pengin Pak Serdyukov sukses ing kegiatane. Nanging ana keraguan. Nganti pirang-pirang taun, ora bisa ngalahake penggantian AN-2, lan iki ana ing taun-taun lemu, mula saiki kita ngarepake asil positif.
        1. at84432384
          at84432384 21 Oktober 2019 16:50
          +4
          Ya, ana keraguan! Ana tujuan rampung saka negara. Ora ana sing dirampok, kabeh dijarah. Ana sawetara ewu perusahaan sing ngasilake produk berteknologi tinggi - bakal rampung kanggo Pakdhe Sam. Iki diterangake kanthi jelas dening Arkady Gaidar ing dongeng bocah-bocah babagan bocah lanang Kibalchish. Kabeh dadi kanggo sing.
          1. berang-berang1982
            berang-berang1982 21 Oktober 2019 18:10
            -1
            Kutipan saka: at84432384
            Iki diterangake kanthi jelas dening Arkady Gaidar ing dongeng bocah-bocah babagan bocah lanang Kibalchish.

            Malah Chekist wedi karo Gaidar, amarga dheweke minangka salah sawijining "edan", dheweke seneng banget karo eksekusi, dheweke diobati kanthi paksa (ora diobati kanthi lengkap)
            Mangkene kedadeyane dongeng kasebut.
          2. Pavel57
            Pavel57 22 Oktober 2019 05:34
            0
            Lan Gaidar lan Nosov.))))
        2. Vadim237
          Vadim237 21 Oktober 2019 20:21
          -7
          Penggantian An 2 diwiwiti kanthi serius 3 taun kepungkur.
          1. g_ae
            g_ae 21 Oktober 2019 21:23
            +1
            Sapa sing bisa mbantah. Lan sadurunge iku, padha nindakake kanggo seneng-seneng. Kanggo ngguyu. Lan apa asil sinau serius telung taun? Akibaté, ora ana dhuwit, ora ana pesawat.
            1. Vadim237
              Vadim237 22 Oktober 2019 13:31
              -5
              Apa ora, ana Baikal - nanging amarga saka rega lan mesin Amérika, iku ora bisa.
              1. g_ae
                g_ae 22 Oktober 2019 14:14
                0
                Ya, analog liyane. Apa dheweke malah mabur ing kartun? Aku njaluk sampeyan. Inggih, iku ora muter. Dadi ora. Iku wis ora brainer sing kabeh pembangunan lan proyèk ing Rusia ora kanggo asil final, nanging kanggo pangembangan lan pilfering dhuwit budget. Lan dheweke ora bisa dikuasai amarga maling patologis lan sirah epik ... sti.
              2. g_ae
                g_ae 23 Oktober 2019 12:07
                0
                Miturut cara, kabar ing VO yaiku Rusia arep tuku batch lisensi AN 2 saka China. Lan sampeyan lagi ngomong babagan Baikal. Tarragon...
      2. Kawiwitan
        Kawiwitan 21 Oktober 2019 14:29
        + 10
        Aku bakal ndhukung sampeyan pavel57!
        Carane akeh helikopter ing tentara ing Ivan the Terrible?
        Lan saiki ing Putin?
        Apa bab iku uga?
        Dadi ana kemajuan!
        Mung wong sing ora ngucapke matur nuwun ora pengin nggatekake dheweke!
        (Muga-muga aku ngerti maksud sampeyan kanthi bener).
        1. g_ae
          g_ae 21 Oktober 2019 14:46
          +3
          Ngakak. dibusak saka ilat. Aku pengin ngomong bab sing padha karo kuk, nanging nahan awakku. Juru Kremlin wis nerangake kabeh.
        2. Pavel57
          Pavel57 22 Oktober 2019 05:37
          0
          Aku ora ngerti ide sampeyan babagan Ivan the Terrible.
  12. afrikanez
    afrikanez 21 Oktober 2019 07:51
    +7
    Kabeh optimasi iki, "coven" pejabat liyane, bakal padha karo reformasi pensiun. Rakyat, kaya biasane, ora bakal entuk bathi saka iki, sing bakal dipamerake para pejabat!
  13. Vitaly Tsymbal
    Vitaly Tsymbal 21 Oktober 2019 08:02
    +4
    Kanggo Federasi Rusia saiki, tembung "reformasi" lan "optimasi" nyebabake horor sing padha karo wabah abad pertengahan, utamane yen "krungu" tembung kasebut saka lambe para manajer sing efektif. Ekonomi kabeh EfMe iki diarahake menyang adol "liwat bukit", lan ora babagan ngitung, pisanane, kabutuhan negarane lan mung maca kanggo wong manca. Ing sawetoro wektu, "epidemi Wewelak Seryukovskaya" nyakup luwih akeh "wilayah" Rusia !!!
    1. NordOst16
      NordOst16 21 Oktober 2019 10:21
      0
      Nah, iki cocok kanggo kabeh wong saiki, mula dheweke nerusake karya sing reged
      1. Kawiwitan
        Kawiwitan 21 Oktober 2019 14:36
        +7
        Inggih, yen kita ora malah metu nglawan referral pensiun, kita malah ora metu kanggo rapat umum resmi, banjur iku alam kanggo perang ing telung kulit lan luwih lan saka kabeh pihak.
        Lumrahe. Pantes.
        samesthine.
        1. NordOst16
          NordOst16 21 Oktober 2019 19:21
          +2
          Ya, saben bangsa duwe kekuwatan sing pantes.
  14. luwih rata
    luwih rata 21 Oktober 2019 08:02
    +3
    Lan ing industri ekstraktif, "optimasi" ora dibutuhake, sebaliknya, kapasitas saya tambah.
    1. Geo
      Geo 21 Oktober 2019 11:51
      +4
      Kutipan saka Flatter
      Lan ing industri ekstraktif, "optimasi" ora dibutuhake,

      Dheweke uga ngoptimalake, nanging mung nyata, kanggo awake dhewe. Lan tho, banjur padha nyekel sirahe lan muter maneh optimasi ngguyu
      Sanajan "manajer efektif" bisa entuk bonus kanggo "optimasi efektif" ngguyu
  15. SVD68
    SVD68 21 Oktober 2019 08:04
    -2
    Ngendi Ka-92? Ngendi Mi-X1? Dheweke wis dibutuhake. Lan yen struktur lawas ora narik, mula kudu nggawe sing anyar.
  16. Freem2012
    Freem2012 21 Oktober 2019 08:12
    0
    Babagan "Kamov" kanthi ka-62 ditulis kanthi apik, penulis pancen ngerti kahanan kasebut. Weruh nganti pirang-pirang taun lan ora entuk apa-apa.
  17. kikuk
    kikuk 21 Oktober 2019 08:26
    + 10
    iku wis perlu kanggo ngomong sing Putin ora nyalahke kanggo apa-apa lan ora bisa nglacak kabeh, utawa kita bakal ngenteni nganti malah ort ora bisa drape alangan karo omong kosong?
    1. 30 hgsa
      30 hgsa 21 Oktober 2019 09:14
      -15
      Apa kesalahane Putin?
      - Kasunyatan bilih Ka-52 lan Mi-28 minangka mesin sing padha sabisa, sing njupuk dhuwit kaping pindho kanggo riset lan pangembangan, organisasi pasokan, latihan pilot, tinimbang yen ana siji mesin?
      - Kasunyatan manawa helikopter anyar wis mateng, nanging Kamov utawa Mil ora bakal narik - dheweke ora duwe pangembangan serius, kajaba kanggo laboratorium eksperimen, sing dadi rancangan rancangan ...
      - Kasunyatan manawa rong biro desain helikopter ditarik ing USSR, lan saiki ekonomi luwih ringkih, lan ora bisa nyedhiyakake sapratelo GDP kanggo militer?
      - Kasunyatan manawa pangembang ing saindenging jagad ditinggalake ing driji teknologi - kabeh wong nyawiji lan gabung, amarga ora narik pangembangan anyar dhewe - apa wis dadi rumit?
      Apa persis?
      1. armata_armata
        armata_armata 21 Oktober 2019 10:30
        + 23
        - Kasunyatan manawa rong biro desain helikopter ditarik ing USSR, lan saiki ekonomi luwih ringkih

        Yen Putin ora tanggung jawab kanggo ekonomi, apa tanggung jawabe?
        Saka tembung para pengagume saka situs iki, aku wis ngerti yen Putin ora tanggung jawab kanggo komposisi pemerintah, Putin ora tanggung jawab kanggo langkah-langkah anti-wong kanggo nambah umur pensiun, Putin ora tanggung jawab kanggo optimalisasi lan nyuda perusahaan pertahanan lan biro desain, saiki dheweke ora tanggung jawab kanggo ekonomi .. ..
        Pitakonan iki nggawe bir, nanging yen presiden ora tanggung jawab apa wae ing negara kasebut?
        1. 30 hgsa
          30 hgsa 21 Oktober 2019 10:33
          -20
          Pitakonan iki brewing, carane wong sing ora ngerti carane nulis "for nothing" bener ngadili perkara dhuwur :) Nanging iku ora titik, padha ora bakal golek kesalahan. Apa sing sampeyan usulake kanggo Putin? Dheweke duwe jumlah winates dhuwit - kanggo nggedhekake tentara, nggawe resimen helikopter anyar lan isi karo senjata, tinimbang, contone, tuku padha Su-57s? Utawa ngunggahake pajak kanggo ndhukung tentara sing luwih gedhe? Sampeyan mesthi abstrak banget - sampeyan ora bisa ngomong apa-apa sing konkrit :)
          1. Kawiwitan
            Kawiwitan 21 Oktober 2019 14:42
            +8
            Ora ana abstraksi.
            Ya, ngunggahake pajak kanggo wong sugih, kanthi skala progresif, nganti tingkat negara maju, ing peran sing kita puff mung kanggo sawetara alesan siji-sidedly, mung ing umur pensiun.
            Kaya korporasi "negara", kudu dadi perusahaan negara, ora ing wangun nanging ing inti, yaiku, bathi kudu menyang budget, lan ora kanggo deviden, minangka alternatif kanggo "sarwa", sing "bakal buyar yen padha". mbayare akeh."
            Alesan yen iki ora bakal ngrampungake kabeh masalah ora dadi alasan kanggo ora ditrapake kanggo ngrampungake paling ora sawetara masalah.
          2. shahor
            shahor 21 Oktober 2019 15:02
            +5
            Kutipan: 30hgsa
            Sampeyan mesthi abstrak banget - sampeyan ora bisa ngomong apa-apa sing konkrit :)

            khususe. Kesalahan Putin babagan ekonomi yaiku nggawe perusahaan milik negara utamane. Aku ora bakal ngomong babagan alasan keputusan iki - ora ditrapake kanggo topik artikel kasebut. Asilé minangka mesin sing ora efisien banget sing ora ana hubungane karo kapitalisme, dikontrol miturut prinsip arahan sosialis dening wong sing ditunjuk non-profesional sing ora tanggung jawab sing mung nguwasani siji unsur kapitalisme - penarikan deviden kanggo kepentingane malah saka kerugian, amarga iku ora dikendhaleni. Amarga kita ngomong babagan turntable, iki minangka grin kapitalisme paling apik kanggo sampeyan - kompetisi ing AS kanggo helikopter ing mangsa ngarep. Kabeh peserta minangka perusahaan swasta. Iki ora ateges sing nduweni iku oligarki, kanca saka Trump. Sing nduweni Sikorsky Lockheed Boeing lan liya-liyane yaiku ewonan pemegang saham Amerika (lan ya, bank, dana investasi). Nanging sapa wae sing duwe saham bisa teka ing rapat taunan lan takon babagan mundur saka manajer sing ora efisien. Sing. perusahaan sing saham didagangake ing pasar AS yaiku perusahaan umum. Dheweke ora ngadili kanthi janji - ing taun 25 kita bakal ana ing rembulan ... wow! - nanging kanthi laporan keuangan. Asil punika 5 bidders kanggo turntable anyar, lan turntables sing slametan kanggo mata, siji luwih apik tinimbang liyane, loro fly ... Lan militer AS wis dilat lambé, nyepakaké kanggo nggawe pilihan éca. Aku ngerti jawaban kita - pesenan saka Presiden, statement ... saka manager ing pembangunan digawe cepet dening ... taun desain pambuka unparalleled lan, tundhuk karo alokasi pendanaan tambahan ... milyar. rubles - pambangunan model plywood ukuran urip. Ing perusahaan perusahaan gabungan.
            1. MMX
              MMX 22 Oktober 2019 18:38
              -1
              Kutipan saka shahor
              Kutipan: 30hgsa
              Sampeyan mesthi abstrak banget - sampeyan ora bisa ngomong apa-apa sing konkrit :)

              khususe. Kesalahan Putin babagan ekonomi yaiku nggawe perusahaan milik negara utamane. Aku ora bakal ngomong babagan alasan keputusan iki - ora ditrapake kanggo topik artikel kasebut. Asilé minangka mesin sing ora efisien banget sing ora ana hubungane karo kapitalisme, dikontrol miturut prinsip arahan sosialis dening wong sing ditunjuk non-profesional sing ora tanggung jawab sing mung nguwasani siji unsur kapitalisme - penarikan deviden kanggo kepentingane malah saka kerugian, amarga iku ora dikendhaleni. Amarga kita ngomong babagan turntable, iki minangka grin kapitalisme paling apik kanggo sampeyan - kompetisi ing AS kanggo helikopter ing mangsa ngarep. Kabeh peserta minangka perusahaan swasta. Iki ora ateges sing nduweni iku oligarki, kanca saka Trump. Sing nduweni Sikorsky Lockheed Boeing lan liya-liyane yaiku ewonan pemegang saham Amerika (lan ya, bank, dana investasi). Nanging sapa wae sing duwe saham bisa teka ing rapat taunan lan takon babagan mundur saka manajer sing ora efisien. Sing. perusahaan sing saham didagangake ing pasar AS yaiku perusahaan umum. Dheweke ora ngadili kanthi janji - ing taun 25 kita bakal ana ing rembulan ... wow! - nanging kanthi laporan keuangan. Asil punika 5 bidders kanggo turntable anyar, lan turntables sing slametan kanggo mata, siji luwih apik tinimbang liyane, loro fly ... Lan militer AS wis dilat lambé, nyepakaké kanggo nggawe pilihan éca. Aku ngerti jawaban kita - pesenan saka Presiden, statement ... saka manager ing pembangunan digawe cepet dening ... taun desain pambuka unparalleled lan, tundhuk karo alokasi pendanaan tambahan ... milyar. rubles - pambangunan model plywood ukuran urip. Ing perusahaan perusahaan gabungan.


              Plus!
        2. Lannan Shi
          Lannan Shi 21 Oktober 2019 10:34
          + 17
          Kutipan saka armata_armata
          Pitakonan iki nggawe bir, nanging yen presiden ora tanggung jawab apa wae ing negara kasebut?

          Sampeyan ora bener. Pak Putin tanggung jawab kanggo gantung mie. Kasebar ing kupinge wong sing ditresnani. A proyek banget tanggung jawab, dening cara.
        3. Silvestr
          Silvestr 21 Oktober 2019 16:26
          +6
          Kutipan saka armata_armata
          Pitakonan iki nggawe bir, nanging yen presiden ora tanggung jawab apa wae ing negara kasebut?


          Dheweke tanggung jawab kanggo tuwuhing jumlah jutawan lan miliarder, luwih apik ing dolar. Dheweke kepengin mudhun ing sejarah nalika padha tangi saka dhengkul lan nyusup menyang Kulon. Kabeh liyane ing drum kang. Apa durung cetha?
        4. Vadim237
          Vadim237 21 Oktober 2019 20:28
          -6
          wangsulane Putin
          "Presiden Vladimir Putin ujar manawa puncak kiriman senjata miturut pesenan pertahanan negara umume wis liwati, saiki kompleks industri pertahanan (DIC) ngadhepi tugas nambah produk teknologi tinggi sipil.

          "Puncak pangiriman senjata miturut tatanan pertahanan negara umume wis dilewati, nanging ing sawetara wilayah ing tahap iki, wis cedhak rampung. Saiki, saliyane karya inti, nggawe dhasar kanggo peralatan generasi anyar. , organisasi industri pertahanan ngadhepi tugas gedhe-gedhe kanggo nambah produksi sipil , luwih-luwih, produk teknologi dhuwur sing dikarepake, kompetitif - ing negara kita lan ing pasar donya, "ujare Putin ing rapat babagan rehabilitasi finansial industri pertahanan, laporan RIA Novosti.

          Kepala negara nyathet yen bisa adol produk kasebut, kalebu liwat implementasine proyek nasional.

          Melu ing rapat kasebut yaiku Wakil Perdana Menteri Pertama Anton Siluanov, Wakil Perdana Menteri Yuri Borisov, Asisten Presiden Andrey Belousov, Menteri Perindustrian lan Perdagangan Denis Manturov, Menteri Pembangunan Ekonomi Maxim Oreshkin, Menteri Pertahanan Sergei Shoigu, Ketua Bank Sentral Elvira Nabiullina lan CEO Rostec Sergei Chemezov.

          Ing wulan September, Vladimir Putin nuntut supaya kesalahan sing ditindakake sajrone ngrancang program substitusi impor ing kompleks industri militer didandani.
        5. victor50
          victor50 22 Oktober 2019 20:37
          +1
          Kutipan saka armata_armata
          - Kasunyatan manawa rong biro desain helikopter ditarik ing USSR, lan saiki ekonomi luwih ringkih

          Yen Putin ora tanggung jawab kanggo ekonomi, apa tanggung jawabe?
          Saka tembung para pengagume saka situs iki, aku wis ngerti yen Putin ora tanggung jawab kanggo komposisi pemerintah, Putin ora tanggung jawab kanggo langkah-langkah anti-wong kanggo nambah umur pensiun, Putin ora tanggung jawab kanggo optimalisasi lan nyuda perusahaan pertahanan lan biro desain, saiki dheweke ora tanggung jawab kanggo ekonomi .. ..
          Pitakonan iki nggawe bir, nanging yen presiden ora tanggung jawab apa wae ing negara kasebut?

          Lan iku uga kang ora bisa kanggo ngrampungake karo State Duma rampung pengabdian kanggo Departemen Negara lol
      2. Lannan Shi
        Lannan Shi 21 Oktober 2019 10:50
        + 16
        Kutipan: 30hgsa
        - Kasunyatan manawa rong biro desain helikopter ditarik ing USSR, lan saiki ekonomi luwih ringkih, lan ora bisa nyedhiyakake sapratelo GDP kanggo militer?

        Lan ing Wishlist "manajer efektif" bisa? Yen sampeyan ngoptimalake lan ora ngrancang biro, mula bakal cukup kanggo Kamov lan Mil, lan kanggo Sukhoi, lan liya-liyane.
        Punika dacha andhap asor iki

        biaya kira-kira padha karo fregat. Lan ana dhuwit kanggo omah kuwi. Nanging ora ing KB. Menarik, ta?
        1. Kawiwitan
          Kawiwitan 21 Oktober 2019 14:50
          +9
          Babagan yacht lan kraton, kabeh pembela bakal kanthi tenang ngencengi ilat ing ....
          Ana apa-apa kanggo ngomong!
          Saiki, komentar iki ora bakal katon sacara massal.
          Ketularan buta...
          Lha, mbok ya mung Pak Jagung sing biasa nulis: "Aja ngetung dhuwite wong liya sing pinter lan diajeni, wong meri."
          1. Arturov
            Arturov 21 Oktober 2019 19:21
            +3
            Kutipan saka Revival
            Babagan yacht lan kraton, kabeh pembela bakal kanthi tenang ngencengi ilat ing ....
            Ana apa-apa kanggo ngomong!

            Aku kudu ngomong! Pejabat sing dihormati mbantu Eropa sing nandhang susah lan negara-negara sing rusak kanthi pesenan cilik kanggo yacht, lan sampeyan ... nanging kepiye sampeyan bisa dadi ora sensitif! nangis
        2. Vadim237
          Vadim237 21 Oktober 2019 20:32
          -4
          Sayange, iki minangka optimalisasi "manajer efektif" - ora bakal nambah pesenan menyang Mil lan Kamov.
          1. MMX
            MMX 22 Oktober 2019 18:45
            -1
            Kutipan: Vadim237
            Sayange, iki minangka optimalisasi "manajer efektif" - ora bakal nambah pesenan menyang Mil lan Kamov.


            Ya, apa sampeyan, saiki kita bakal milih lan ngedol siji dacha (yacht, pesawat, lan liya-liyane) saka "manajer efektif" lan langsung Kamov lan Mil bakal nggawe helikopter ajaib. Iki dacha sing nyegah dheweke nggawe ...
          2. victor50
            victor50 22 Oktober 2019 20:41
            -2
            Kutipan: Vadim237
            Sayange, iki minangka optimalisasi "manajer efektif" - ora bakal nambah pesenan menyang Mil lan Kamov.

            Tambah. Kamentrian Pertahanan bakal bisa pesen helikopter nganggo dhuwit iki, pangembangan sing anyar ... Oh, pira bisa.
      3. Pavel57
        Pavel57 21 Oktober 2019 11:47
        -7
        Kang menehi kritik dening kerugian saka kursi kabeh-baling-baling, ana luwih saka sofa optimists))).
        1. Kawiwitan
          Kawiwitan 21 Oktober 2019 14:44
          +5
          Ya, untunge, ana luwih akeh wong ing Rusia sing ora kedhip-kedhip, sing bisa kanthi mandiri nganalisa kasunyatan ing saubengé.
        2. bar
          bar 24 Oktober 2019 16:53
          0
          Kang menehi kritik dening kerugian saka kursi kabeh-baling-baling, ana luwih saka sofa optimists))).

          Padha uga viciously dendam. Dheweke menehi minus sanajan ing diskusi lawas babagan topik sing beda ngguyu
      4. MMX
        MMX 22 Oktober 2019 18:40
        +1
        Kutipan: 30hgsa
        Apa kesalahane Putin?
        - Kasunyatan bilih Ka-52 lan Mi-28 minangka mesin sing padha sabisa, sing njupuk dhuwit kaping pindho kanggo riset lan pangembangan, organisasi pasokan, latihan pilot, tinimbang yen ana siji mesin?
        - Kasunyatan manawa helikopter anyar wis mateng, nanging Kamov utawa Mil ora bakal narik - dheweke ora duwe pangembangan serius, kajaba kanggo laboratorium eksperimen, sing dadi rancangan rancangan ...
        - Kasunyatan manawa rong biro desain helikopter ditarik ing USSR, lan saiki ekonomi luwih ringkih, lan ora bisa nyedhiyakake sapratelo GDP kanggo militer?
        - Kasunyatan manawa pangembang ing saindenging jagad ditinggalake ing driji teknologi - kabeh wong nyawiji lan gabung, amarga ora narik pangembangan anyar dhewe - apa wis dadi rumit?
        Apa persis?


        Aku ora bisa narik sampeyan metu saka minuses, nanging sayang. Komentar sing apik banget.
    2. at84432384
      at84432384 21 Oktober 2019 17:11
      -3
      Putin minangka potret ing tembok. Utawa, kaya sing dikandhakake ing Amerika Serikat, kepala ngomong. Kaputusan ora digawe dening dheweke, nanging dening satus kulawarga sing duwe 90% properti Rusia lan 100% kabeh kekuwatan (padha dadi presiden). Dheweke mung ngucapake keputusane. Sawise Crimea, ana pangarep-arep kanggo owah-owahan, nanging ... Lan wis ana akeh opsi: Mungkin kang mikir iku banget awal, Mungkin mung ora pengin, Mungkin kang ngetang nalika Trump bakal menehi hasil karo internasional financial sawise re -pemilihan (banjur oligarki Rusia dhewe bakal mati minangka kelas) Lan ora kudu nindakake apa-apa dhewe. Ayo ndeleng, ngenteni setahun. Ing sawetoro wektu, Putin mung potret lan gambar ing warta TV. Ora otokrat.
  18. Evilillion
    Evilillion 21 Oktober 2019 08:36
    -3
    Skomorokhov? Lan kenapa aku langsung mikir?

    Nanging, manunggalaken kantor-kantor kasebut wis suwe dadi kabutuhan, kita wis entuk omah gila karo Ka-52, sing nyebar rot lan wis ketinggalan jaman ing gambar Mi-28, sing setan ngerti sepira sing digawa lan dudu kasunyatan sing padha nggawa, Kamentrian Pertahanan meh ora mung kudu Mi- 35 kanggo ndarbeni. Ing generasi sabanjure mung bakal ana siji helikopter tempur. Ing urip sipil, Mil ora nindakake apa-apa, kajaba kanggo owah-owahan ing Mi-8 lan ngganti indeks sawijining.
    1. 30 hgsa
      30 hgsa 21 Oktober 2019 09:05
      -12
      VO, kaya biasane, ing repertoar lan komentator uga. Alas, siji mantra - iku apik kanggo dadi sehat lan sugih, iku apik kanggo duwe sawetara saingan biro desain ... mung R&D prices lan R&D kerumitan wis tambah dening urutan gedhene wiwit jaman Soviet, lan ekonomi wis nandhang sangsara banget, malih. , anggaran militer wis suwe ora dadi sapratelo saka anggaran negara. Realis ngerti sebabe lan apa sing bakal dadi akibate, para demonstran sing ragi bakal protes kanthi bungah lan ngidak-idak sikile. Where kanggo njaluk dhuwit saka lan sing paling Jahwéh kok kanggo produksi proyèk podho rupo ... padha ora bakal ngomong.
      1. Silvestr
        Silvestr 21 Oktober 2019 16:28
        +9
        Kutipan: 30hgsa
        Where kanggo njaluk dhuwit saka lan sing paling Jahwéh kok kanggo produksi proyèk podho rupo ... padha ora bakal ngomong.


        Ing dina liyane Medvedev kandha yen anggaran maneh surplus, yen ana tumpukan emas lan cadangan devisa sing akeh banget. Lan sampeyan maneh - ora ana dhuwit. Dhuwit kudu bisa, ora ngumpulake bledug
    2. Pavel57
      Pavel57 22 Oktober 2019 05:42
      0
      Mi-38 ora diitung?
  19. Bai
    Bai 21 Oktober 2019 08:44
    + 10
    Loro-lorone bakal nandhang sangsara. Salah sijine diilangi. Kapindho - bakal kelangan pesaing lan mandheg ing pembangunan.
    1. 30 hgsa
      30 hgsa 21 Oktober 2019 09:02
      -5
      Nalika Northrop kelangan tender JSF lan gabung karo Grumman, nalika Lockheed gabung karo Martin, nalika Douglas dijupuk dening Boeing, apa kabeh langsung mandheg berkembang lan kabeh dadi ala? Lan ing Eropa sampeyan, nalika mung ana siji airbus sing isih ana ... apa kabeh uga ditutupi cekungan tembaga?
      1. Silvestr
        Silvestr 21 Oktober 2019 16:32
        + 10
        Kutipan: 30hgsa
        Nalika Northrop kelangan tender JSF lan gabung karo Grumman, nalika Lockheed gabung karo Martin, nalika Douglas dijupuk dening Boeing, apa kabeh langsung mandheg berkembang lan kabeh dadi ala?


        Dheweke ora duwe Medvedev lan Serdyukov, Nabibulina lan Gref lan liya-liyane. Yen negara-negara kasebut duwe manajer kaya ngono, mula Amerika saiki bakal ana ing tingkat Zimbabwe
    2. Pavel57
      Pavel57 21 Oktober 2019 11:50
      -4
      Solusi ora tau sampurna. Ing kasunyatan, negara ora duwe sumber daya saka USSR, nalika ambisi lan impen tetep saka kaping Soviet. Perbandingan karo pesaing Barat ora cocog karo efisiensi industri.
    3. Victorio
      Victorio 21 Oktober 2019 20:26
      0
      Kutipan saka B.A.I.
      Loro-lorone bakal nandhang sangsara. Salah sijine diilangi. Kapindho - bakal kelangan pesaing lan mandheg ing pembangunan.

      ===
      jaga reorganisasi dudu maling, isih ana pangarep-arep. lan durung, ing cilik saka Gagal, nul bakal tetep saka siji.
  20. Komentar wis dibusak.
  21. donavi49
    donavi49 21 Oktober 2019 08:45
    +7
    Nah, ing sisih liya, apa solusine? ora nindakake apa-apa? Banjur Helikopter Rusia bakal mbengkongake - dheweke wis ngowahi saka organisasi sing duwe bathi dadi depresi.

    Contone,
    Dokumen kasebut ujar manawa bathi reged perusahaan ing 2018 udakara 68,081 milyar rubel nglawan 108 milyar ing 2017.
    Bathi operasional mudhun saka 42 milyar dadi 34.

    Kajaba iku, produksi helikopter mudhun, perusahaan depresi muncul. Taun emas 300+ wis kepungkur (10s mulya). Saiki dheweke ngasilake ~ 150 mobil saben taun.

    Contone, salah sawijining kapal penggedhe Helikopter Kazan - ing 2018, miturut laporan resmi, ngasilake 52 mobil, lan ing 2014 - 104. Lan ing 2019, yen metu ing potongan-potongan, yen metu kanggo disimpen kanthi biaya Ansat medis, mula kabeh dadi ala. kanggo Mi-8 (kurang saka 20 mobil, volume pesenan kanggo 1,5 taun).

    Kumertau iku padha pabrik laut Ka. Umume mbengkongaken kanthi 10 helikopter setaun. Lan sejatine ora ana pesenan - ana portofolio ing tingkat 3-4 helikopter. asil:
    Helikopter Rusia bakal mindhah pabrik ing Bashkiria saka perakitan pungkasan kanggo produksi komponen.
    "Kita ora duwe tugas nutup Kumertau Aviation Production Enterprise (KumAPP), nanging tugase dadi pemilih kompetitif," ujare.
    Ka-32. Iki minangka helikopter khusus sing dirancang kanggo pemadam kebakaran, telusuran lan nylametake, ana panjaluk anteng kanggo 3-4 mobil saben taun. Amarga karakteristik gearbox, nduweni interior sing rada cilik, mula ora praktis digunakake kanggo ngangkut penumpang, ujare. Nanging udakara 200 mesin kasebut diprodhuksi, akeh sing dikirim ing luar negeri - iki minangka potensial kanggo modernisasi, lan nggawe pangertèn kanggo nransfer perakitan kanthi jumlah cilik. Situs paling cedhak yaiku Kazan.
    "Kita nggarap macem-macem skenario kanggo nyuda biaya ing sawetara perusahaan kanthi nglirwakake pangopènan fasilitas bandara, kompleks tes penerbangan lan lapangan udara, lan reorientasi kanggo produksi agregat. Ing 10 taun sabanjure, kita kudu ngoptimalake nganti 40% wilayah kasebutkanggo nggawe bisnis kita luwih produktif"

    Akibaté, saka rong perusahaan depresi, dheweke pengin ngumpulake 1, sing paling ora bakal entuk gaji.

    Uga saiki dheweke nyoba nggawe program sing ora ambigu - nanging nganti saiki kabeh dilereni.
    Serdyukov ngusulake program daur ulang kanggo nganyarke armada helikopter ing Rusia
    “Mbok menawa bakal dikembangake program daur ulang lan skema leasing wis ana. Contone, helikopter lawas bakal ditampa minangka pembayaran pisanan, ing bali maskapai bakal nampa mobil anyar”, Serdyukov nerangake.

    Ing pungkasan Agustus, koran Kommersant kacarita pamaréntah ngrembug masalah larangan ing operasi helikopter liwat 25 taun kanggo ndhukung "prodhuksi tiba saka Helikopter Rusia". Sumber koran kasebut nyathet yen pasar helikopter stagnasi lan "dadi saya angel ngedol produk - amarga jenuh pasar, sanksi lan kompetisi."

    Iki minangka solusi sing apik banget ing pesawat sipil lan umume ing industri liyane (nguripake Kia lawas lan njaluk Kia anyar ing syarat-syarat banget sarujuk). Yen padha push liwat, banjur duweni potensi liyane 800-1000 helikopter bakal ing pasar. Mesthine, ora kabeh wong bakal melu program kasebut, nanging paling ora 300-400 Mi-8 bisa didol, lan iki 3-4 taun urip normal kanggo 2 perusahaan.

    Nah, apa maneh cara metu saka kahanan kasebut? Lima pabrik ing taun apik nggawe 300+ helikopter setaun, saiki 150-200. Kajaba iku, Kumertau menyang 5 helikopter saben taun. Ing Progress, portofolio corny pesenan wis rampung, ing Kazan Helicopter Plant sapi Mi-8 utama wis mati, amarga ora ana sing butuh papan lan kalah kompetisi karo Ulan-Ude. RostVertol krasa relatif normal, nanging kanggo wektu iki pesenan pertahanan negara isih feed + ekspor Mi-35M / Mi-26T2 / sisa-sisa Mi-28NE uga ngrampungake Ulan-Ude, ing ngendi dheweke isih keling 80 helikopter. setahun lan duwe versi paling apik saka Mi-8 ing produksi.
    1. Evilillion
      Evilillion 21 Oktober 2019 16:53
      -2
      Masalah iku angel kanggo nggawe 5 saka 3 tanduran, iku perlu ora mung kanggo transportasi peralatan, nanging uga wong.
  22. Evilillion
    Evilillion 21 Oktober 2019 08:46
    -7
    Kanggo pabrik-pabrik, pabrik-pabrik kasebut dibangun miturut panyuwunan Soviet, saiki ora bisa dimuat, lan helikopter militer dadi lungse luwih alon lan luwih jarang perang. Ya, apa Putin kudu disalahake? Utawa kita bakal mbangun 20 Ka-52 saben taun, amarga buruh ora preduli menyang ngendi dheweke lunga, sanajan dheweke langsung dibusak sawise dirakit? Sanajan atusan kendaraan tempur 2 saka Wilayah Moskow, ing teori, isih kudu ditampa kanggo ngganti sisa-sisa Soviet.

    Lan apa ora wektu kanggo mikir bab ibukutha mobil saka release pisanan?
    1. donavi49
      donavi49 21 Oktober 2019 08:57
      +6
      Iki carane modal biasane ditindakake ing pabrik liyane. Lan ing umum, ora bakal Feed tanduran. Kanggo bagean saka lokakarya kanggo ibukutha salah siji ora needed ing kabeh, utawa dibutuhake karo Staff winates (yaiku, ora ing-line produksi kanggo produk, nanging Piece-by-piece kanggo urutan panggantos).

      Iki minangka release anyar sing dibutuhake kanggo njaga staf. Iki miturut NAPO - sanajan luwih akeh set MS-21 dibuwang ing kana kanggo tuwuh, tanduran tanpa Su-34 bakal mbengkongake, amarga bagean saka toko kudu dikurangi nganti meh nol. Yaiku, kemampuan kanggo ngasilake pesawat ing seri saka ingot aluminium lan tabung kabel menyang produk rampung bakal ilang.

      Mung 2 tanduran saka 5 sing apik karo iki:
      Ulan-Ude - duwe Mi-8 + paling apik sawise menang kontrak kanggo kit lan kendaraan Ka-226 kanggo India, dheweke ana ing coklat sajrone 5 taun sabanjure.
      RostVertol - isih duwe potongan gedhe saka GOZ + ekspor loading ing Mi-26T2 / Mi35M lan sisa Mi-28NE, dheweke isih rumangsa apik nganti umur 22-23 taun.

      Liyane iku ala. Kumertau wis kabeh - platform kanggo komponen. Pabrik Helikopter Kazan - ilang pasar Mi-8, lan Ansatiki ora bakal menehi panganan tanduran gedhe + pesenan pertahanan negara wis rampung sadurunge jadwal. Kemajuan - dheweke isih ngrampungake tatanan pertahanan negara, nanging ora ana sing apik ing ngarep. Baleni tenan Kumertau.
  23. 1992
    1992 21 Oktober 2019 08:50
    +6
    Ya, kabeh sing ana ing kertas apik lan paling apik ing donya ... Kompetisi sing sehat bakal tenggelam. Nyatane, K-50 menangake kompetisi ing kabeh babagan, lan mung banjur, liwat lobi, dheweke nampa Mishka ...
    1. 30 hgsa
      30 hgsa 21 Oktober 2019 09:07
      -5
      Nyatane, telung puluh taun sabanjure, ora ana helikopter serang siji-sijia karo siji kru ing donya. Kabeh wong sing ana ing saubengé dadi bodho, mung Kamovtsy sing weruh cahya ing mangsa ngarep, mbokmenawa ing taun 2100 ...
      1. at84432384
        at84432384 21 Oktober 2019 17:34
        +2
        Kabeh pejuang lan pesawat serang, nyatane, siji-pilot. Iki mbokmenawa amarga padha duwe kacepetan sing luwih murah lan luwih akeh wektu kanggo nggawe keputusan? Ka-50 kepengin, ing kahanan tartamtu, kanggo ngadopsi Turki. Dheweke uga bodho ...
    2. mmaxx
      mmaxx 21 Oktober 2019 10:17
      -4
      Sampeyan kudu ndeleng gearbox karo swashplate saka helikopter coaxial sapisan kanggo ngerti sing bab kuwi biaya dhuwit elek lan sawetara wong mbutuhake dhuwit hard-entuk.
      1. mmaxx
        mmaxx 21 Oktober 2019 12:18
        -2
        O! Minus wis disetel!
        Pitakonan: sapa sing weruh kothak gear coaxial lan swashplate? Iki minangka unit siji. Saka Ka-25, 26, 32, 50 utawa 52. Miturut jumlah minus aku bakal ngerti carane akeh aku weruh.
    3. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 21 Oktober 2019 14:10
      +2
      Kutipan: Konatantin 1992
      Nyatane, K-50 menangake kompetisi ing kabeh babagan

      Ya ... lan ing kompetisi kanggo pesawat serangan anti-tank kursi siji, Su-25T / Su-39 menang ing kabeh babagan.
      Mung mengko, dumadakan dadi jelas yen angel perang ing pesawat iki sanajan kanggo pilot tes kelas siji:
      Salah sawijining komentar saka List No. 1 saka Su-25T GI Act ditulis kaya mangkene (aku ora ngelingi tembung sing tepat, luwih saka rong puluh taun kepungkur): "Nalika nindakake mode pertempuran tartamtu, psiko- beban fisiologis ing pilot wis cedhak karo watesan." Komentar kasebut diwenehake dening spesialis saka Institut Riset Penerbangan lan Kedokteran Angkasa Wilayah Moskow. Sing. nggabungke proses ngarahake lan piloting ing sawetara mode nyebabake masalah. Lan ora babagan pilot pejuang, nanging babagan pilot uji militer kelas siji.
      © Alexander1959
  24. 30 hgsa
    30 hgsa 21 Oktober 2019 08:58
    +2
    Guys, sampeyan bisa paling nesu mati kene. Nanging ana kasunyatan, aku nandheske kasunyatan: kebon binatang larang banget, lan kebon binatang ing penerbangan modern larang banget.

    Saiki kita duwe telung helikopter serangan Mi-24/35, Mi-28N lan Ka-52 ing pasukan kita. Kajaba iku, rong mesin pungkasan duwe kemampuan sing padha. Nanging saben mesin mbutuhake produksi dhewe, logistik pasokan lan pangopènan kanggo pasukan, latihan pilot dhewe, riset lan pangembangan dhewe kanggo modernisasi. Apa sampeyan wis ngembangake instalasi radar over-hull ing Mi-28? Ditch jumlah sing padha dhuwit lan gaweyan kanggo nginstal ing Ka-52.

    Mulane, modernisasi Mi-28N lan Ka-52 direncanakake kanggo masa depan kanthi penyatuan maksimal, lan banjur diganti kanthi helikopter siji. Lan iki normal, ora ana negara maju sing ngasilake loro helikopter tempur sing padha kanggo tugas kanthi desain sing beda. Dadi Jerman, Italia, Turki - ora cukup dhuwit kanggo kebon binatang. Malah ing AS, kobra + Apache saka kelas iki bersenjata. Cobras minangka modernisasi saka lawas, Apache uga lawas. Amarga iki, produksi massal peralatan dijamin. Malah pesawat generasi kaping 5 saka Amerika Serikat nguwasani siji utama - F-35. Peralatan dadi larang, R&D larang banget - ora ana sing bisa nggawe rong mesin sing padha ing wektu sing padha mung kanggo ndhukung biro desain. Inggih, kajaba China, ana kebon binatang.

    Mulane, sampeyan bisa bengok-bengok kanthi banter lan suwe - nanging penggabungan biro desain Mil lan Kamov minangka proses sing objektif kanggo nyuda biaya, amarga pungkasane bakal gabung, IMHO Mig lan Sukhoi, yen Mig ora mlebu ing niche pangembangan. saka PAK DP.
    Belanja pertahanan kita 10-15 kaping luwih murah tinimbang Amerika, nanging biro desain kita ... apa sing ana ing gunung? Boeing + Lockheed Martin + Northrop Grumman? Apa ora apa-apa yen Lockheed lan Martin, lan Northrop lan Grumman uga perusahaan sing kapisah lan uga digabung?

    Nanging "patriot" kita drool kaya penggemar ing topik - optimasi ala. Ok, nyumbang gaji kanggo dana pertahanan, yen ana akeh, sampeyan bakal bisa kanggo nyimpen pesawat umume ora ana guna saka biro desain beda saiki dealing with topik padha.
    1. donavi49
      donavi49 21 Oktober 2019 09:15
      +3
      Inggih, kajaba China, ana kebon binatang.


      Ora. Kabeh iku prasaja ana:
      Z-9 entheng dhasar yaiku Eurocopter / Watermelon Dolphin. Lisensi saka 90s.
      Ing pangkalane, kaya Cobra, dheweke nggawe Z-19 - Harbin sing padha, helikopter serangan ringan. Malah radar iki ngaco lan 8 Chinese Hellfires. Yaiku, ing babagan daya impact, ok banget + murah. Pasar bisa njeblug, nanging kayane persetujuan pungkasan kanggo ijin ekspor wiwit taun 20.


      kulawarga Z-8 punika SuperFrelon, kang wis diprodhuksi lisensi ing tanduran Changhe wiwit 80s. Iki wis dimodernisasi dening wong Tionghoa lan pungkasane berkembang dadi:
      Z-18 - generasi anyar saka SuperFrelon


      Helikopter serangan utama Z-10 - saka CAIC sing padha (Changhe), dikembangake dening dheweke lan Kamov babagan outsourcing.


      Butuh ceruk kanggo helikopter medium, kanggo armada sing akeh (Z9 ora ngekspor maneh) lan kanggo kabeh jinis Pasukan Khusus. Dheweke nggawe Z-20 - reverse engineered saka Sikorsky S-70 (Civil Hawk). Produsen Harbin.

      CAIC nampa meh ora lisensi kanggo Bajing (Watermelon H125) - lan wiwit produksi massal kanggo pribadi, pelanggan militèr lan ekspor. Aku uga ngaco munggah gazelle sandi, nanging nganti saiki aku wis ora didol kanggo sapa (tentara minangka kabèh mbalek karo flyer kaca).


      Inggih, ditambah sisa Mi-17 lan kendaraan ekspor liyane sing ora dituku maneh, ditutup kabeh ceruk nganggo mobil dhewe. Lan kanthi cara, China gedhe mung duwe 2 mega-pabrik kanggo produksi helikopter nglirik .
      1. 30 hgsa
        30 hgsa 21 Oktober 2019 09:18
        -4
        Thanks kanggo klarifikasi - Aku ora pakar ing teknologi Cina, Aku mung katon ing wiki sing padha uga duwe sawetara drummer relatif anyar. :) Inggih, ternyata karo wong-wong mau, kanthi ekonomi sing luwih kuwat lan kabutuhan sing luwih akeh kanggo peralatan tentara modern sing jenuh ... Ana drummer utama - salinan sing dilisensi lan pangembangane - sing dijupuk nalika dibutuhake ing kene lan saiki. + 1 drummer sing utama wis dikembangake.
        1. Geo
          Geo 21 Oktober 2019 09:51
          +7
          Dheweke ora duwe akeh teknologi kanggo mbukak biro desain lan tanduran kanggo saben arah. Bakal - mbukak, padha ora bodho, ora kaya kita.
          1. 30 hgsa
            30 hgsa 21 Oktober 2019 09:57
            -6
            Multiplicity saka KB minangka artefak saka jaman kepungkur. Elinga carane akeh biro desain ing USSR pasca perang, AS, Jerman nalika perang, lan malah ing Eropah. Curtis, Chance-vote, Lockheed, Woolty, Bell, North American, Republic, Wright, Northropp, Grumman, McDonald, Douglas, Boeing ... iki minangka dhaptar sing ora lengkap babagan apa sing ana ing AS. Mung yen R&D nalika iku pesenan gedhene luwih murah. Lan saiki ora ana sing mbangun pesawat ing batch 10. Wiwit penerbangan dadi luwih abot, luwih rumit, luwih larang, mung sawetara sing slamet, anane sawetara biro desain minangka artefak saka jaman biyen. Nanging China ora duwe masa lalu iki.
            1. Kentang
              Kentang 21 Oktober 2019 11:14
              +5
              Sampeyan bakal setuju banget yen 140 yuta populasi RSFSR minangka artefak jaman kepungkur. Optimal 20 yuta kanggo garis lintang lan iklim kasebut. Mung aku sing bakal pertama nggawa sampeyan menyang 120 sing ora perlu iki. Kanthi bungah! Kita bakal ing sampeyan)
              1. bocah 07
                bocah 07 23 Oktober 2019 03:39
                +1
                Quote: Kentang
                Sampeyan bakal setuju banget yen 140 yuta populasi RSFSR minangka artefak jaman kepungkur. Optimal 20 yuta kanggo garis lintang lan iklim kasebut. Mung aku sing bakal pertama nggawa sampeyan menyang 120 sing ora perlu iki. Kanthi bungah! Kita bakal ing sampeyan)

                Lan apa, Anton, nanging ing inti ora ana apa-apa maneh? belay
              2. bocah 07
                bocah 07 23 Oktober 2019 03:58
                0
                Quote: Kentang
                Sampeyan bakal setuju banget yen 140 yuta populasi RSFSR minangka artefak jaman kepungkur. Optimal 20 yuta kanggo garis lintang lan iklim kasebut. Mung aku sing bakal pertama nggawa sampeyan menyang 120 sing ora perlu iki. Kanthi bungah! Kita bakal ing sampeyan)

                Lan ya, Anton, saliyane ngenyek pribadi, aku boten
                ora ketemu ing kiriman sampeyan.
                Gusti Allah iku hakimmu.
    2. luwih rata
      luwih rata 21 Oktober 2019 10:44
      + 10
      USSR miskin ing 30s ora setuju kanggo nyawiji biro desain pesawat, nahan spesialisasi lan profesionalisme, senajan iki dumunung ing lumahing, pemerintah duwe tujuan beda.
      1. 30 hgsa
        30 hgsa 21 Oktober 2019 10:49
        -2
        Nyatane, sawise asil 30s, akeh biro desain dibuwang ing USSR minangka ora efisien. Mbandhingake nomer lan komposisi CB ing 30s lan 50s, contone.

        Ing taun 40-an lan mengko, AS sugih duwe rong lusin KB utawa luwih. Saiki isih ana TIGA kontraktor. Iki kanggo kabeh jinis pesawat lan helikopter :)

        Nanging sampeyan ora bakal nindakake apa-apa, ta? Sengaja sampeyan ngapusi lan ngapusi ora adhedhasar kawruh, nanging amarga sampeyan mikir, sampeyan ora ngerti masalah kasebut, ora mbandhingake, sampeyan nulis omong kosong, bener? :)))
        1. luwih rata
          luwih rata 21 Oktober 2019 11:32
          -2
          Biro desain utama sing dilestarekake ing USSR wiwit taun 30-an nganti 50-an lan 80-an. Sumber daya minangka perkara utama ing sembarang masalah. Negara ora bisa nyedhiyakake kabeh produk ekonomi sing dibutuhake. RF tri-Gazprom, Rosneft lan Rusal.
          1. Geo
            Geo 21 Oktober 2019 11:43
            +3
            Kutipan saka Flatter
            Rusal

            Rusal dudu perusahaan kita maneh. Yen kita ngomong babagan wong liyo ing pasar kita, banjur miwiti karo cocacola.
            1. Vadim237
              Vadim237 21 Oktober 2019 20:43
              -4
              "Rusal dudu perusahaan kita maneh." - Perusahaan mbayar pajeg ing Rusia, fasilitas produksi kabeh ana ing Rusia, uga para buruh - dadi nyatane kita. Aku bisa duwe 50 persen utawa luwih saka saham perusahaan apa wae - nanging aku bakal dadi pemegang saham utama, aku ora bakal dadi pemilik perusahaan.
    3. 1992
      1992 21 Oktober 2019 11:28
      0
      Ya, kabeh wong ngerti iki banget .... kahanan sing padha karo tank, saiki ana T-72 B3, T-90 (oke ... meh padha) T-80s wiwit dimodernisasi ing BVM lan, minangka iku, padha menang ing wangun Armata))) Meh USSR karo T-64, T-72 lan T-80 ... Kanthi helikopter iku padha, ora bakal ana emphasis ing Mi-28 N wiwit. MO seneng, utawa mutusaké wis karo K-52 ... wektu liwat, lan ing jumlah komersial ana sethitik siji utawa liyane.
    4. Silvestr
      Silvestr 21 Oktober 2019 16:42
      +5
      Kutipan: 30hgsa

      Nanging "patriot" kita drool kaya penggemar ing topik - optimasi ala.

      Perlu dicathet yen kabeh optimasi sawise 2000 ing negara kasebut rampung ing ambruk sisa-sisa jaman kepungkur. Sebutake paling ora siji optimasi sing sukses. Pramila nesu kasebut cukup adil, amarga pangoptimal sing padha ana ing arena, mabur saka siji industri menyang industri liyane, mung ninggalake reruntuhan.
    5. at84432384
      at84432384 21 Oktober 2019 17:52
      +5
      Taun kepungkur, 2.7 triliun rubel (surplus anggaran) mung ditarik menyang bank-bank Barat. Sing padha direncanakake kanggo taun iki lan taun-taun sabanjure. Lan ragu-ragu yen dhuwit iki bakal bali menyang Rusia, apa gaji sampeyan nyumbang? "Akeh biro desain sing beda-beda" yaiku pengawetan sekolah teknik lan mung kudu mbuwang dhuwit. Conto pungkasan yaiku IL-112. Pesawat kasebut kabotan. Kepala mbenerake awake dhewe: para desainer isih enom, ora ana pengalaman ... Lan saka ngendi dheweke bakal teka? Iku gampang kanggo buyar - iku angel lan dawa kanggo bali. Ana cukup dhuwit ing negara, nanging mung demonstratively boroske.
  25. Maksim364364
    Maksim364364 21 Oktober 2019 09:02
    +8
    Yen tanpa emosi - menehi Tolik pabrik furnitur lan supaya dheweke ngoptimalake bangkekan, lan utamané ora gawe piala, lan misale jek ana ing bisnis, uga, sampeyan ora bisa milih wong sing adoh lan ing wektu sing padha cedhak pesawat. industri.
    1. donavi49
      donavi49 21 Oktober 2019 09:44
      +2
      Ya, aku nulis ing ndhuwur, nanging apa pilihan liyane sing ana? Liyane 2-3 taun lan Helikopter Rusia bakal digunakake ing abang lan njaluk dhuwit saka budget mung supaya ora bangkrut.

      GOZ - rampung ing sawetara titik. Pabrik-pabrik sing ana hubungane karo iki wis nandhang sungkowo. Ora bakal ana kontrak sing luwih gedhe kanggo tentara.
      Ekspor - sawetara pabrik ora kompetitif, sawetara ora bisa adol produk. Nyatane, mung Ulan-Ude lan Rostvertol sing duwe beban ekspor sajrone 3+ taun.
      Pasar domestik - kene Serdyukov, scolded dening sampeyan, bejat liwat program "Tangan ing Rusty 25 taun Mi-8 lan njaluk anyar Mi-8 ing syarat-syarat super-preferential." Iki mbutuhake dhuwit saka budget. Nanging, tanpa iki, 2/3 saka helikopter operasi bakal terus mabur ing mesin lawas nganti padha ambruk. 1/3 - kabeh jinis oilmen lan liya-liyane tuku helikopter normal Watermelon, Augusta lan liya-liyane.



      1. Kentang
        Kentang 21 Oktober 2019 11:18
        -4
        Ayo minyak diekstrak ing Eropa, lan helikopter kasebut bakal digawa menyang kana. Kabeh iku adil
        1. donavi49
          donavi49 21 Oktober 2019 12:20
          +2
          Lha wong lokal uga tuku mobil manca nglirik . Uga disedhiyakake ing UZGA, Helivert lan perusahaan liyane, obeng mobil manca. Luwih murah kanthi cara iki (pangiriman helikopter ing kothak kanthi 0 tugas lan perakitan luwih murah ~ 15% saka tugas), sanajan UZGA sing padha teka ing pengadilan sing dawa lan nekad mbantah manawa docking miturut instruksi saka kothak kasebut. produksi perakitan berteknologi tinggi. Pisanan ora, nanging misale jek sing ing pengadilan pungkasan padha mbelo ragad 0%.




          Ya, iki Lonceng saka UZGI sing menang NSSA kanggo 22 mobil (lan 8 eLocks) lan diimpor ing kothak kanthi pajak 0% minangka suku cadang:
          UZGA bakal nyedhiyakake helikopter serbaguna kanggo program pangembangan ambulans udara Lonceng xnumx, uga pesawat L410, kalebu ing modifikasi sanitasi kanthi modul medis. Miturut Badekhi, persetujuan sing ditandatangani dudu "kerangka", lan bakal diwiwiti ing kuartal katelu taun iki.

          Menteri Perindustrian Wilayah Sverdlovsk Sergey Perestoronin marang RBC Yekaterinburg yen ing 2019-2020. UZGA bakal ngumpulake kanthi persetujuan 30 unit teknologi. Dheweke ora ngumumake ruang lingkup kontrak kasebut, nyatakake yen pendanaan kasebut ditindakake ing program federal, karo dhuwit sing wis ditemtokake kanggo subyek.
        2. Alexey R.A.
          Alexey R.A. 21 Oktober 2019 14:19
          +3
          Quote: Kentang
          Ayo minyak diekstrak ing Eropa, lan helikopter kasebut bakal digawa menyang kana. Kabeh iku adil

          Lan sampeyan nemokake analog domestik saka helikopter iki.
          Ing kelas sing gampang, kita ora duwe apa-apa. Saliyane "slug surgawi" Ka-226. Ing kelas menengah, kurang saka Mi-8, mung 20 taun minangka "janji" Ka-60/62 saka Kamov. 20 taun kerja - nanging isih ora ana helikopter.
          Pancen aneh, lan kenapa perusahaan domestik tuku impor? Sawise kabeh, kita duwe pilihan sugih saka mobil domestik - minangka akeh minangka kabèh model nul. sad
          1. Beringovsky
            Beringovsky 21 Oktober 2019 15:32
            +4
            Inggih, kanthi "perawatan" pamrentah lan VVPe pribadi babagan industri domestik, apa asil sing bisa diarepake?
            Ing kene perlu kanggo ngompa lenga lan gas ing Arktik, ngekstrak macem-macem bahan mentah supaya bisa nyopir menyang mitra, ing kene keprigelan kasebut langsung katon. Ing kene sampeyan duwe armada pemecah es lan pembangkit listrik tenaga nuklir ngambang lan pangkalan, lapangan udara, lsp. Dumadakan, kabeh ana, kabeh dirancang, dirancang, diprodhuksi.
            Lan industri penerbangan dadi-dadi, misunderstanding apes, miturut pamaréntah, wadi saka kaping USSR.
            1. Alexey R.A.
              Alexey R.A. 21 Oktober 2019 18:07
              +2
              Kutipan: Beringovsky
              Ing kene perlu kanggo ngompa lenga lan gas ing Arktik, ngekstrak macem-macem bahan mentah supaya bisa nyopir menyang mitra, ing kene keprigelan kasebut langsung katon.

              Dadi helikopter sing diimpor dituku dening perusahaan minyak lan gas sing padha sing butuh kerja ing Lor. Masalahe yaiku tema helikopter cahya lan medium cahya mati ing jaman USSR - ing Mi-2. Lan ing longkangan antarane Mi-2 lan Mi-8 ora ana apa-apa.
  26. Geo
    Geo 21 Oktober 2019 09:44
    + 12
    2035 year.
    Artikel ing VO.
    "Serdyukov nglawan negara: sing bakal menang?"

    Manajer efektif wis miwiti optimasi total negara keluwihan ing tataran donya. Kontroversial, nanging ora wajar, yen sampeyan ndeleng kanthi serius.
    Ing jaman biyen, diputusake nggawe ora mung siji, nanging sawetara negara, supaya wong-wong padha saingan. Nanging saingan ora bisa, lan negara mung dibagi relung. Sawetara wong-wong mau melu ngrebut koloni lan perdagangan budak, sing liyane melu mbebasake negara-negara tanggane saka penjajah lan perbudakan populasine dhewe.
    Alesan utama kanggo keputusan iki yaiku ora ana dhuwit.
    Kontrak utama, kayata pambangunan sepur transcontinental kacepetan dhuwur, digantung ing udara. Aja bantuan metu lan manca kontrak-sanksi, ngerti.
    Lan apa ing luar negeri? Negara manca nyawiji ing serikat buruh ing swiwi saka negara paling sukses - sawise kang padha manggon ing tentrem lan kamakmuran.
    Ana logika.
    Nanging swarane wong-wong sing pengin nylametake negarane kaya bocah cilik.
    Umumé, gagasan gabung karo tanah kita menyang sawetara negara beradab sing sukses ora anyar.
    Cetha yen dhuwit ora cukup kanggo nyukupi pamrentahan sing ora ana guna saka atusan negara. Dadi, mesthi, pamrentah ing jagad iki kudu dadi siji.
    Iku angel banget kanggo ngomong carane sukses reorganisasi sabanjuré saka Serdyukov bakal. Nganti saiki, kabeh asosiasi durung entuk sukses. Ayo ndeleng apa sing kedadeyan ing wektu iki.
  27. roket757
    roket757 21 Oktober 2019 09:54
    -7
    A tembung elek / tumindak, Optimization, nanging kahanan ora kurang elek sing ora ono kanggo nyelehake produk, amarga padha ora bisa nindakake soko pinunjul, ing dikarepake ing kene lan ing pasar manca.
    Mung rembugan sapa sing disalahake, ora ana apa-apa.
    Pitakonan apa sing kudu ditindakake yaiku .... Aku pengin percaya yen kita duwe spesialis sing ngerti APA sing kudu ditindakake !!!
    1. 30 hgsa
      30 hgsa 21 Oktober 2019 09:59
      -10
      Apa sing kudu ditindakake? Ngurangi biaya - nglirwakake tatanan negara kanthi prinsip "kanggo nylametake personel lan biro desain", nambah efisiensi - nyoba ora nindakake rong proyek bebarengan, nanging nindakake siji.
      1. roket757
        roket757 21 Oktober 2019 10:07
        -5
        Ana sing dadi pimpinan, mengko kudu dipikir-pikir!
        Tindakake saiki supaya bisa dadi nyata.
        Pakaryan sing angel, tanggung jawab, spesialis sing kompeten dibutuhake.
        1. 30 hgsa
          30 hgsa 21 Oktober 2019 10:13
          -5
          Yen sampeyan ngasilake, contone, ember lan dikarepake kanggo ember iki 100 saben taun, lan sampeyan duwe rong toko sing ngasilake total 000 ember saka rong jinis lan pungkasane ora nguntungake ... banjur sampeyan kudu nutup toko siji. . Yen ora, ora bakal ana maneh.
  28. Beringovsky
    Beringovsky 21 Oktober 2019 09:59
    + 14
    Sapa sing bakal menang? Pitakonan aneh, kanggo Serdyukov, mesthi. Sawise kabeh, Putin ana ing mburine, ngarahake dheweke nindakake apa sing ditindakake.
    Putin nyakup kabeh "optimizer" bajingan iki karo awake dhewe. Operasi "tutup", supaya bisa ngomong. Dadi aja ngarep-arep kabar apik babagan iki, dheweke ora bakal.
    1. 30 hgsa
      30 hgsa 21 Oktober 2019 10:03
      -14
      Lan apa "bajingan" saka optimizers, khusus? Ora ana sing ngandhani aku.

      Urutan pertahanan negara wis kawujud, tentara kebak helikopter, Kamov lan Mil durung nggawe sing anyar lan luar biasa. Lan bakal angel kanggo nggawe dhewe - iku larang, ora ana wong ing donya sing mbiayai sawetara program kanggo nggawe peralatan aerial sing padha bebarengan - R&D saiki larang regane.

      Nalika aku ngerti, sampeyan ngusulake ngunggahake PPN dadi 30%, pajak penghasilan pribadi dadi 20%, amarga nambah tentara kaping telu lan nambah helikopter anyar menyang Ordo Pertahanan Negara, supaya ora ngoptimalake?
      1. xax
        xax 21 Oktober 2019 10:12
        + 11
        Kutipan: 30hgsa
        Perintah Pertahanan Negara rampung

        Saiki kita uga ora duwe pesenan negara kanggo bocah sekolah. Sing pungkasan, kanggo nglumpukake kertas sampah, rampung dening bocah-bocah sekolah ing Uni. Ayo sekolah ditutup, nanging apa sing kudu ditindakake?!!!
        1. 30 hgsa
          30 hgsa 21 Oktober 2019 10:15
          -12
          Ana pesen negara kanggo sekolah - sekolah ora ngasilake kertas sampah, nanging kosong kanggo tukang pipa, bakul ponsel, insinyur, prajurit, menteri, lsp. Logikamu rusak.

          Biro desain, ing sisih liya, ngasilake R&D - biaya R&D iki puluhan milyar dolar, dene tentara butuh siji jinis helikopter, lan ora dibutuhake loro utawa telu kemampuan sing padha. Amarga apa, tinimbang siji proyek, contone, saka Mil, sampeyan bakal ndhukung lan nyedhiyakake dhuwit kaping pindho kanggo rong proyek R&D paralel saka Kamov lan Mil?
          1. xax
            xax 21 Oktober 2019 10:54
            + 11
            Kutipan: 30hgsa
            Ana pesen negara kanggo sekolah - sekolah ora ngasilake kertas sampah, nanging kosong kanggo tukang pipa, bakul ponsel, insinyur, prajurit, menteri, lsp.

            Saiki sampeyan ngerti apa sing kudu sampeyan bayar kanggo KB yen ora ana pesenan liyane;). Kanggo persiapan kanggo masa depan.
            Kabeh. Sampeyan bisa mandheg nangis ing kene amarga ora ngerti iki. Aja matur nuwun.
            1. 30 hgsa
              30 hgsa 21 Oktober 2019 11:07
              -11
              Kamov lan Mil ora duwe persiapan kanggo masa depan + persiapan kanggo masa depan bisa ditindakake dening siji biro desain, sanajan Amerika Serikat ora bisa mbiayai persiapan kanggo masa depan saka rong biro desain - yen sampeyan ora melu verbiage, mula sampeyan ndeleng pinten biaya R&D kanggo teknologi modern, nanging sampeyan ora butuh, sampeyan mung nggambarake ing kene apa sing ana ing sirahmu :)
              1. xax
                xax 21 Oktober 2019 11:17
                + 11
                Kutipan: 30hgsa
                Kamov lan Mil ora duwe persiapan kanggo masa depan

                Serius? Kepiye sampeyan ngerti tembung "teknologi"? )))
                Kutipan: 30hgsa
                ancang-ancang kanggo mangsa bisa digawe dening siji biro desain

                Utawa mungkin loro. Menapa malih, ing kasus kaloro, kemungkinan kualitas sing tepat saka blanks luwih dhuwur. Ing kasus sing serius, kaya penerbangan, biasane tumindak duplikat, sampeyan ngerti.
          2. Komentar wis dibusak.
        2. Pavel57
          Pavel57 22 Oktober 2019 05:55
          -1
          Sampeyan babagan Thomas, lan sampeyan babagan Yerema.))))
      2. Beringovsky
        Beringovsky 21 Oktober 2019 10:17
        + 14
        Optimasi ing mratelakake panemume, dear, iku kaya iki. Ayo kula menehi alegori. Wong entuk kahanan sing angel, dheweke kudu pindhah, golek cara metu, nanging dheweke ngethok biaya lan ora liya. Dheweke lungguh, mangan kurang lan kurang, weakens, mati, luwih ngoptimalake. Dadi cedhak karo kuburan.
        Iki minangka "optimasi" kita miturut Putin. Akibaté, industri kita nang endi wae ing tingkat Malaysia (iki ora guyon). Iki minangka asil saka 20 taun Putin lan Co. Ing latar mburi iki, ora nggumunake kabeh kahanan sing sedhih ing industri penerbangan kita.
        1. 30 hgsa
          30 hgsa 21 Oktober 2019 10:20
          -12
          Aku seneng karo wong kaya sampeyan - sampeyan kabeh duwe alegori lan ora ana sing spesifik, bisa uga amarga ora duwe kawruh khusus?
          Lan sampeyan ora ngandhani dongeng, nanging ngomongake khusus:
          - kok nglampahi dhuwit ageng ing loro proyèk helikopter niche podho rupo saka Kamov lan Mil, yen sampeyan bisa nglampahi siji?
          - pendanaan saka apa kudu suda kanggo nyedhiakke tambahan milyar dolar kanggo pindho R & D?
          - yen pasukan kebak helikopter - ngendi ngirim - langsung menyang pangkalan panyimpenan? Lan maneh, kanthi biaya apa - item pendanaan apa sing bakal dipotong kanggo nggawe kendaraan tentara sing ora perlu kanggo panggunaan ing mangsa ngarep?
          1. Beringovsky
            Beringovsky 21 Oktober 2019 10:31
            + 12
            Spesifik?! Apa sampeyan pengin mlaku liwat negara industri kita. Aku bisa menehi sampeyan angka kasebut - kahanan taman mesin, pangurangan sajrone 20 taun kepungkur, produksi macem-macem jinis produk, saka bantalan nganti paduan khusus, minangka indikator. Aku bisa menehi ing comparison karo negara liyane. Pengin? Nanging aku njamin, gambar kasebut ora mung dadi ala. Dheweke bakal medeni. Jare kancaku, rasane Batu wis bali...
            Nalika aku nulis yen kita ana ing tingkat Malaysia, iki ora mung kanggo tembung abang.
            Apa sampeyan mikir sampeyan bisa ngomong kanthi serius babagan carane ndandani kahanan ing industri pertahanan, ngrusak kabeh liya? Kuwi ora kelakon.
            1. 30 hgsa
              30 hgsa 21 Oktober 2019 10:35
              -14
              KHUSUS. Apa sampeyan ora ngerti? Wangsulana Pitakonan KHUSUS sing sampeyan tuduhake ing ndhuwur :) Lan sampeyan lagi melu verbiage :) Ya, sampeyan ora duwe jawaban, gosip biasa babagan apa-apa "kanggo kabeh sing apik." Kaya akeh komentator ing kene, sing dagang ponsel ing wayah awan, lan ing wayah sore nemtokake nasib tentara ing forum ... :)))
    2. Pavel57
      Pavel57 21 Oktober 2019 11:57
      -1
      Reformasi tentara gagal? Lan Serdyukov uga duwe tangan.
  29. Alex Fox
    Alex Fox 21 Oktober 2019 10:17
    + 10
    Ing ngendi Serdyuk, ana karusakan ing ngendi wae, getih. Lan pira papan sing bisa dikosongake lan didol :) uga, kepiye dheweke ngedol tanah ing Wilayah Moskow ...
    1. 30 hgsa
      30 hgsa 21 Oktober 2019 10:24
      -13
      Serdyukov ugly ngrusak tentara kanthi cara sing setaun setengah sawise dheweke ninggalake jabatan Menteri Pertahanan Angkatan Bersenjata RF, dheweke nindakake operasi sing apik kanggo bali Crimea, lan rong setengah taun sabanjure, dheweke wiwit operasi Siria :)))
      1. artropoda
        artropoda 21 Oktober 2019 10:36
        + 16
        Kutipan: 30hgsa
        setaun lan setengah sawise mangkat saka jabatan Menteri Pertahanan, Angkatan Bersenjata RF nindakake operasi sing apik kanggo mbalekake Crimea.

        Kanggo manipulasi bodho kuwi kudu nglarang, amarga kabodhoan ing wong-wong mau pancen nyerang.
        1. 30 hgsa
          30 hgsa 21 Oktober 2019 10:38
          -16
          Lan apa bodho? :) Apa sampeyan ora seneng karo omonganku? Lho yo ono pendapate loro, siji duweke dewe, liyane bodho, kudu nglarang wong bodho, supoyo pintermu ojo dumeh :))) Lan neng kene aku SETUJU. Apa yen tentara ambruk lan arah pembangunan sing salah dipilih ... banjur ing setahun ora mungkin kanggo mulihake kemampuan tempur, ora mungkin nyiyapake peralatan lan personel kanggo operasi Siria sajrone rong taun :) Apa sampeyan bisa mbantah utawa sampeyan bakal moo nanggepi? :)
          1. xax
            xax 21 Oktober 2019 10:50
            + 10
            Kutipan: 30hgsa
            Lan apa bodho? :)

            Wong bodho lan wong mati akeh sing padha. Loro-lorone ora nggatekake kahanane, lan liyane nandhang sangsara :)
            1. 30 hgsa
              30 hgsa 21 Oktober 2019 10:52
              -14
              Jawaban samesthine kosong, tanpa spesifik, nanging karo pratelan kanggo orisinalitas :) Sing, sampeyan ora duwe apa-apa kanggo ngomong, kajaba sing ora kaya tembung sandi lan sampeyan pengin pamer "yttelekt".? :) Bravo, mung bravo :) Sampeyan ora ngerti apa-apa, sampeyan ora ngerti carane, sampeyan ora bisa nantang omongane wong liya :) Nanging kepiye aplomb :) Apa sampeyan kerja ora dagang? :)
              1. xax
                xax 21 Oktober 2019 11:20
                +9
                Kutipan: 30hgsa
                kosong

                Aku ora nyana sampeyan bakal ngerti apa-apa))). Aku mung nulis babagan iki kanthi kerudung))))))
          2. Kawiwitan
            Kawiwitan 21 Oktober 2019 15:13
            +3
            Sampeyan ngomong yen kaya ing Suriah, kita ngaktifake klompok yuta sing kuwat lan ngalahake Wehrmacht.
            Apa tingkat lan skala operasi sing ora bisa ditemtokake ing Suriah?
            50 pesawat? Ngebom barmaley tanpa pertahanan udara saka penghancur lan pesawat?
          3. victor50
            victor50 22 Oktober 2019 21:06
            -2
            Kutipan: 30hgsa
            Lan aku KONFIRMASI.

            Wong!!! Iki EXPERD!!! Adhuh! Utawa mungkin dheweke ... Gusti? lol
      2. Victorio
        Victorio 21 Oktober 2019 20:03
        0
        [Kutipan = 30hgsa] Serdyukov sing ala ngrusak tentara lan dadi ing setengah taun sawise budhal saka jabatan Menteri Pertahanan Angkatan Bersenjata Federasi Rusia [/ kutipan]
        ===
        Serdyukov mesthine njagong bebarengan karo Madame
  30. Alex Fox
    Alex Fox 21 Oktober 2019 10:26
    +8
    Apa kekurangan helikopter sipil ing sisih lor, miturut perkiraan rata-rata, sekitar 350 helikopter dibutuhake. padha dibutuhake ing kabeh wilayah. Rusia duwe kesempatan sing apik kanggo nggawe kabeh rantai produksi ing omah, lan iki minangka pabrik anyar, proyek anyar.
    Minangka Presiden wong normal, dheweke nggawe pabrik lan ranté.
    Kepiye Presiden perokok - dheweke nyelehake wong sing ngrusak industri
    Apa iki ditindakake!
    1. Iki industri militèr - sampeyan mung ora bisa pas ana, lan sampeyan ora bakal ngedol menyang master manca.
    Kita weruh kabeh iki ing conto Serdyukov ing Tentara. Apa sampeyan ngerti yen 90% tanah sing ditarik dening Serduchka saka Wilayah Moskow wis dadi wong manca?
    1. 30 hgsa
      30 hgsa 21 Oktober 2019 10:28
      -12
      Presiden Amerika Serikat ora nggawe tanduran siji ing satus taun kepungkur. Mung perokok. Yen ana apa-apa.

      Ora ana pesenan negara kanggo helikopter sipil ing ngendi wae. Pesenan kasebut diwatesi kanggo polisi, petugas pemadam kebakaran, dokter negara.
      1. Beringovsky
        Beringovsky 21 Oktober 2019 11:02
        + 12
        Kenapa AS kene? Ana sistem dibangun ing sing bisa kanggo iki.
        Lan Guarantor kita ngilangi lan ngrusak sistem lawas, nanging ora nggawe sing anyar. Inggih, padha mbangun Pira, banjur apa? Apa wis dadi Lembah Silikon kita? Ora. Lan kenapa? Nanging amarga Silicon Valley mung tip saka gunung es ageng, lan Skolkovo mung simulacrum. Padha karo liyane "lampu sorotan"
        1. 30 hgsa
          30 hgsa 21 Oktober 2019 11:04
          -11
          Sampeyan bisa njupuk Jerman utawa Prancis tinimbang AS. Ing ngendi ana kapitalisme, negara ora nggawe pabrik. Pabrik akeh pedagang swasta. Negara minangka regulator. Sistem iki dikenalaké ing 1991 yen sampeyan ora ngerti.
          1. Beringovsky
            Beringovsky 21 Oktober 2019 11:13
            +8
            "Regulator" kita ketoke mutusake yen regulasi yaiku ngganti dhuwit saka anggaran menyang kanthong dhewe.
        2. Pavel57
          Pavel57 21 Oktober 2019 11:59
          -1
          Pira persen proyek Skolkovo kosong - 100%?
          1. Beringovsky
            Beringovsky 21 Oktober 2019 13:20
            +2
            Inggih, nuduhake prestasi terobosan saka Skolkovo. Malah menarik.
            1. Pavel57
              Pavel57 22 Oktober 2019 09:53
              -1
              Kutipan: Beringovsky
              "Regulator" kita ketoke mutusake yen regulasi yaiku ngganti dhuwit saka anggaran menyang kanthong dhewe.


              Apa sampeyan nggawe dhewe?
  31. Asyur
    Asyur 21 Oktober 2019 10:30
    + 13
    Helikopter Hana.
    PS Ing wiwitan taun 20-an, ing perusahaan layanan omah lan komunal sing aku kerja nganti 2 taun, ana direktur saka seri Serdyukov. 3 kaping nggawa siji perusahaan bangkrut, buruh ora tahan, banjur menyang kepala kutha lan dibusak saka jabatane. Dheweke ditransfer kanggo setahun menyang perusahaan liyane kanthi nyuda, banjur bali. Lan dheweke njupuk maneh dhewe. Banjur aku lan kanca-kancaku njupuk "seni rakyat". Dheweke njupuk Ordo Lenin minangka basis, ing ngendi ditulis LENIN, dheweke nulis "Kanggo ambruk", tinimbang Ilyich, dheweke nyelehake profil "manajer". Aku nulis statute saka pesenan. Kanggo ambruk siji perusahaan - 2 derajat, loro siji wektu - 1 derajat, perusahaan padha kaping pirang-pirang - XNUMX derajat, uga, etc. lsp. Medali mesthine dipasang ing pesenan, supaya ora ngliwati spesialis utama sing mbantu (dilat) ing ambruk. Kabeh iki dirancang kanthi apik, dicithak lan digantung ing kabeh pojok kantor. Penulis padha wareg.
    Aku menehi ide gratis.
    1. berang-berang1982
      berang-berang1982 21 Oktober 2019 10:58
      -12
      Quote: Asyur
      Helikopter Hana.

      Quote: Asyur
      Ing wiwitan taun 20-an, ing perusahaan perumahan lan layanan komunal sing wis kerja XNUMX taun,

      Vasily, sing wis 20 taun makarya ing perusahaan omah lan layanan komunal, kaya connoisseur lan Analyst saka helikopter.
      Analitik Hana.
      1. Asyur
        Asyur 21 Oktober 2019 13:04
        + 12
        Dear Vladimir! Aku ora connoisseur lan Analyst saka helikopter.
        Nanging aku kasengsem karo sukses, kamenangan, prestasi Serdyukov, Rogozin, Mutko lan liya-liyane, nganalisa, nesu. Lan duwe pengalaman urip sing prasaja (56 taun), aku bisa nganggep (sangat seneng) yen rasio cilaka lan entuk manfaat saka aktivitase kanggo kepentingan negara lan wong-wong sing jelas ing arah cilaka.
        1. berang-berang1982
          berang-berang1982 21 Oktober 2019 13:14
          -10
          Quote: Asyur
          Nanging aku kasengsem karo sukses, kamenangan, prestasi Serdyukov, Rogozin, Mutko lan liya-liyane, nganalisa, nesu.

          Dear Vasily, ing sajarah Rusia anyar wis ana 7 (pitu) menteri pertahanan, ing umur 56 taun (ing cara, aku luwih tuwa) lan nganalisa aktivitase? sengit? Mung kepingin weruh.
          1. Asyur
            Asyur 21 Oktober 2019 13:46
            +9
            Dear Vladimir! Matur nuwun kanggo kapentingan ing wong sandi asor. Aku wong sing kepengin weruh, nalika enom lan enom aku akeh maca ing kertas (ibuku kerja dadi pustakawan, hak istimewa aku sithik), nalika diwasa aku terus maca (sanajan rega buku cokotan), nanging nalika jaman saka Internet teka, Aku maca kabeh wektu free ing web. Lan padha, kapentingan, ora mung ing aktivitas mentri (malah pertahanan).
            ya wis. Lan aku bakal nganalisa. Dosa, kadang nesu.
            1. berang-berang1982
              berang-berang1982 21 Oktober 2019 14:01
              -10
              Wacan acak mung lara.
  32. Klingon
    Klingon 21 Oktober 2019 10:38
    0
    Kutipan saka: ROSS 42
    Kutipan saka Nitarus
    angel ditampa ((((nanging optimasi isih bakal!

    Mung ora bakal entuk manfaat saka optimasi kasebut ...
    Sabenere amarga wong-wong sing biasa-biasa wae dilebokake ing posisi kepemimpinan - wong sing ora nggawe apa-apa kajaba skema korupsi - industri helikopter kita bisa ngarepake reformasi Kementerian Pertahanan wiwit jaman Menteri Serdyukov, sanajan ... mandheg Sampeyan uga kudu masang Vasiliev ana (suwene wis ora krungu bab dheweke kanggo dangu) ...

    + kanca sing njanjeni ketapel ruang trampolin Amerika))
  33. Hog
    Hog 21 Oktober 2019 10:46
    +4
    Ya, aku ora ngarep-arep apa-apa sing apik saka "optimasi" iki.
    Maneh, panggonan kanggo sederek lan kanca-kanca looking for.
  34. Operator
    Operator 21 Oktober 2019 10:49
    -5
    Ka-52 - Originally cant saka Kamov Design Bureau (zona wuta ing sisih tengen pilot, sawetara saka waja kokpit kurang saka Mi-28, dibangun ing, ora gun puteran).

    Kajaba iku, sajrone 70 taun orane, Kamovites ora bisa ngrancang helikopter sing dijanjekake kanthi propeller koaksial sing digantung kanthi kaku (tanpa gerakan flywheel) kanthi jarak minimal antarane pesawat rotasi - kanggo njamin penerbangan kanthi kecepatan nganti 540 km/j. Nanging ing pungkasan taun 1980-an, paten Soviet diterbitake saka pelamar inisiatif kanthi solusi teknis babagan carane nindakake iki.

    Dadi dheweke nindakake perkara sing bener, sing pungkasane nggabungake rong KB dadi siji.
    1. 30 hgsa
      30 hgsa 21 Oktober 2019 10:55
      -8
      Sampeyan bakal downvoted saiki. Ora amarga sampeyan salah, ora amarga padha duwe soko kanggo mbantah. Amarga ora seneng karo kiriman sampeyan :) Komentator ing VO kaya wong wadon sing milih blus - padha seneng sing pink ing kono - plus, nanging iki .. fu sawetara jenis dheweke .. minus :)
      1. xax
        xax 21 Oktober 2019 10:58
        +3
        Kutipan: 30hgsa
        Ora mergo kowe salah... Merga ora seneng postinganmu :)

        Ing otak sampeyan, loro fakta iki mung ora bisa bener ing wektu sing padha? :) Ora bisa ngrampungake karo aliran informasi elek kuwi? ))))
        1. 30 hgsa
          30 hgsa 21 Oktober 2019 11:02
          -7
          Dadi mbantah, mbantah, kanthi fakta lan tautan, buktikake kabeneran lan kesalahane mungsuh sampeyan :) Mung sampeyan sing ora bisa nindakake iki :) Kabeh sing bisa sampeyan lairake yaiku abstraksi lan verbiage :) Sampeyan nulis kirim ing kene - lan dheweke Kabeh iku urusane Gusti Allah ORA DUWE KONTEN :)
          1. xax
            xax 21 Oktober 2019 11:29
            +6
            Kutipan: 30hgsa
            Dadi mbantah, mbantah, karo kasunyatan

            Kabeh ing ndhuwur wis regejegan.
            1. Biro desain kudu urip sanajan ora ana pesenan kanggo produksi, nggawe cadangan kanggo masa depan.
            2. Biro desain, kaya sistem penerbangan, kudu diduplikasi. Yen siji ora bisa, liyane bakal. Sampeyan ranting sing Kamov ora ngrampungake karo soko ana. Apa sampeyan bisa mbayangno yen mung ana Kamov? Kabeh wong mesthi teka. Iki disimpen mung amarga Kamov duplikat Miles.
            3. Dhuwit kudu dijupuk saka barang-barang kayata: a) gaji Serdyukov lan "tim"; b) mbuwang kanggo nggawe citra positif pejabat lan tumindak ing media; c) dividen kanggo pemegang saham perusahaan milik negara.
            4. Maling kudu dikunjara.

            Kabeh. Iki cukup kanggo sapa wae sing waras ngerti yen Serdyukov maneh miwiti tumindak kotor sing mbebayani kanggo negara.
            1. Jagung
              Jagung 21 Oktober 2019 13:02
              -11
              1. Biro desain kudu urip sanajan ora ana pesenan kanggo produksi, nggawe cadangan kanggo masa depan.
              Landasan kanggo masa depan kudu digawe dening macem-macem organisasi riset. KB kudu nggawe produk sing dikarepake.
              KB minangka, kaya sistem ing penerbangan, kudu diduplikasi
              sampeyan kudu nggawe lingkungan competitive, lan ora melu ing omong kosong saka duplikasi apa ora cetha
              Iki disimpen mung amarga Kamov duplikat Miles.
              Ing kasus iki, iku ora nyimpen, amarga. mi28 metu malah kurang sukses lan buntu. Dumadakan.
              Dhuwit kudu dijupuk saka item kayata
              Dhuwit kudu dijupuk saka wong-wong sing mbutuhake produk kasebut, lan ora ana sing bisa nyipta sepeda saka "njupuk lan dibagi"
              A maling kudu njagong ing kunjara.
              Marang sapa? Sapa lan kanthi hak apa sing bisa menehi lan ngadili dheweke?
              kanggo mangerteni yen Serdyukov maneh miwiti tumindak kotor, mbebayani kanggo negara.
              Comrade Serdyukov nindakake, sanajan nglarani, nanging perlu lan bener reformasi, mangkono Ngartekno ngiyataken kemampuan pertahanan negara lan kemampuan pertempuran tentara.
              1. xax
                xax 21 Oktober 2019 13:24
                + 12
                Quote: jagung
                Landasan kanggo masa depan kudu digawe dening macem-macem organisasi riset. KB kudu nggawe produk sing dikarepake.

                Ayo fisikawan teori umum nggawe, ya. Lan saka fisika dhasar, ngobong turntable minangka bisnis rong dina. Apa pikirane teka?

                Quote: jagung
                nggawe lingkungan sing kompetitif

                Kanthi siji pabrikan? Kompetitif? Aku malah ora ngerti apa liyane ngomong kene, iki paragraf.

                Quote: jagung
                Ing kasus iki, iku ora nyimpen, amarga. mi28 metu malah kurang sukses lan buntu. Dumadakan.

                Yen Ka luwih apik, dheweke mesthi nylametake kahanan karo Mi. Apa masalah ngatur maneh ing argumentasiku (iki, kaya-kaya, diwenehake)?

                Quote: jagung
                Dhuwit worth njupuk saka wong-wong sing mbutuhake produk iki

                Produk militèr dibutuhake dening saben warga negara, sing turu tentrem pungkasane bakal nglindhungi. Wong-wong sing dakkandhani minangka conto ora kajaba.

                Quote: jagung
                Marang sapa?

                Kanggo korban, nyata lan potensial. Iku ketok.

                Quote: jagung
                Comrade Serdyukov ngginakaken paling

                Paling ora tanpa. Karusakan tentara temtunipun reformasi perlu, nanging ora kanggo kita, nanging kanggo mungsuh kita.
                1. Jagung
                  Jagung 21 Oktober 2019 14:13
                  -8
                  Ayo fisikawan teori umum nggawe, ya.
                  Aha! Apa tegese "cadangan kanggo masa depan"? - soko duweni potensi janjeni, nanging angel kanggo ngleksanakake ing saiki. Yen ora, iki ora sawetara jenis "backlog", nanging buntu cepet lungse.
                  Kanthi siji pabrikan? Kompetitif?
                  supaya sampeyan ngerti yen ing Rusia wis ana siji pabrikan helikopter - negara. Nalika ora ana kompetisi, ora bisa dadi luwih elek, nanging sampeyan bisa ngoptimalake. Mulane, paling ora siji KB, paling ora sepuluh - ora bakal ana bedane ing asil.
                  Lan saka fisika dhasar, gawe turntable - rong dina bisnis
                  ...
                  Aku malah ora ngerti apa liyane ngomong kene, iki paragraf.
                  Yen ora ana sing bisa diomongake - luwih becik meneng, sampeyan bakal entuk sing pinter. Utamane karo rasa humor sing kaya ngono, iki pancen paragraf.
                  Produk militèr dibutuhake dening saben warga negara, sing turu tentrem pungkasane bakal nglindhungi.
                  Kene mung supaya ora demagogy. Sing jelas tentara bakal njupuk dhuwit saka rakyat. Sampeyan iki mangertos yen iku tentara sing kudu duwe pilihan lan kesempatan kanggo nyetel kahanan, lan ora kosok balene, nalika OPK ndadekake sampeyan "mangan apa padha menehi."
                  Kanggo korban, nyata lan potensial.
                  sapa sejatine korbane? Apa bukti kanggo ndhukung karusakan?
                  Paling ora tanpa. Pemusnahan tentara
                  karusakan apa sampeyan ngomong babagan kene? Peralatan anyar wiwit katon lan dikenalake, struktur brigade anyar uga luwih janjeni lan wis dadi standar donya, pasokan diwenehake menyang kontraktor, amarga kualitas pasokan tambah nyata nalika nyuda biaya, nyuda markas sing ora perlu lan jenderal - uga, lan ara karo wong-wong mau, kurang parasit.
                  1. Kawiwitan
                    Kawiwitan 21 Oktober 2019 15:21
                    +8
                    Muga-muga sampeyan ngerti yen Serdyukov ambruk ing amnesti ing kasus Vasilyeva?
                    Apa sampeyan ngerti apa tegese?
                    Status apa sing sampeyan butuhake supaya layak kanggo Amnesti?
    2. Campanella
      Campanella 21 Oktober 2019 11:10
      +3
      Utawa Mungkin sampeyan mung kudu mbenerake ing Philharmonic?
      Kanggo nyuwek untu kanggo alesan apa wae, nalika sampeyan bisa nambani wong.
    3. meandr51
      meandr51 21 Oktober 2019 12:24
      +3
      Kabeh bener, kajaba bedhil. Meriam Kamov nembak kaping telu luwih akurat, amarga dumunung cedhak tengah massa. Lan giliran kabeh mesin Ka ora luwih alon tinimbang giliran bedhil ing Mi.
  35. Stalnov I.P.
    Stalnov I.P. 21 Oktober 2019 10:55
    +6
    Where lan nalika, YOU bakal weruh sing Edo Furnitur, utawa rodo dhingklik cedhak awak, bisa nindakake soko, saiki kita bakal ngenteni kanggo helikopter wiwit tiba ing massa. Bodho ing ekonomi, bodho ing personel, kekacoan ing kabeh cabang pamaréntahan, eksekutif, legislatif lan yudikatif, rawa, kaya tumor kanker, wis corroded kabeh aparat birokrasi.
    1. Kawiwitan
      Kawiwitan 21 Oktober 2019 15:22
      +1
      Wis, roket..
  36. Campanella
    Campanella 21 Oktober 2019 11:05
    +4
    Dullness lan shortsightedness, minangka tansah, bakal menang.
    Sawise kabeh, optimasi minangka usaha murni moneter. Lan loro biro desain kanggo sapa wae, sanajan ing macem-macem ceruk iki minangka kompetisi ide lan pengayaan bebarengan. Iki carane urip diatur sawise rollback bakal ana akeh ...
    Serdyukov nindakake tugas sing dianggep pimpinan Rusia relevan saiki. Pandangan bakal ganti lan pendekatan bakal ganti.
  37. Nikolai Mishakov
    Nikolai Mishakov 21 Oktober 2019 11:09
    +5
    Vasilyeva, aku ngarep-arep akuntan utama
  38. Engineer
    Engineer 21 Oktober 2019 11:17
    -7
    Artikel kasebut apik amarga nuwuhake akeh masalah.
    Если верить цифрам Эйрбас Хеликоптерс в шесть раз эффективнее при расчете выручки на одного человека. Как сокращение на 5% поможет исправить ситуацию?
    Iki senadyan kasunyatan manawa sapa wae sing kerja ing struktur kasebut ngerti kepiye kakehan karo insinyur lan kepiye optimasi.
    Inggih, aspek kapindho. Saka artikel kasebut, sanksi kasebut nduwe pengaruh negatif sing gedhe banget marang industri helikopter. Lan ora ana perkembangan positif ing arah iki. Artikel kasebut nuduhake carane industri helikopter digabungake menyang pasar donya. Tanpa kerjasama internasional lan pesenan manca, perusahaan apa wae bakal rusak.
    1. Geo
      Geo 21 Oktober 2019 12:05
      +8
      Kutipan saka Engineer
      Airbus Helicopters kaping enem luwih efisien babagan revenue saben wong

      Intine yaiku rega turntable. Yen kita didol MO ing prices padha ngedol kanggo Pentagon (lan turntables, lan R & D, lan pangopènan, etc.) - efficiency bisa dibandhingake, nanging iki ora comparison indikatif.

      Tambah ing kene pasar dodolan (lan luwih akeh produksi massal, luwih murah) - banjur bakal bisa dingerteni manawa "inefisiensi" sing katon, nyatane, ora kaya ngono.
      1. Engineer
        Engineer 21 Oktober 2019 12:51
        -7
        iki Helikopter Airbus Kab. Eropah ngguyu Apa karo Pentagon? Lan iki sanajan kasunyatan manawa bagean konstruksi helikopter sipil ing perusahaan iki luwih dhuwur tinimbang kita.
        Ing 2018, Airbus ngirim helikopter 356, pangsa 54% saka pasar sipil utawa parapublik liwat limang kursi, sadurunge Leonardo Helicopters (21%), Bell Helicopter (12%) lan Helikopter Rusia (10%).[4]
        1. Geo
          Geo 21 Oktober 2019 13:09
          +5
          Kutipan saka Engineer
          Iki Airbus Helicopters. Eropah

          Ditulis kanthi syarat. Ide utama yaiku biaya barang lan volume pasar kanggo implementasine. Kabeh iku prasaja lan cetha.
          1. Engineer
            Engineer 21 Oktober 2019 13:20
            -7
            Apa volume pasar domestik, kanthi nganggep tatanan pertahanan negara, ing Rusia kurang saka ing Prancis lan Jerman?
            Apa Rusia ora mbayar R&D?
            Rega adol lan wates kendaraan tempur abot sing ana ing perusahaan kita biasane luwih dhuwur.
            Elinga, iki babagan revenue. kanggo wong siji. Yen Helikopter Rusia ora nyedhiyakake layanan, mula logis yen ora nampa dhuwit. Iki mung layanan teknisi lan insinyur lan manajer layanan, dheweke uga ora perlu njaga jumlah kasebut, mula ora ana pengaruhe babagan penghasilan saben wong.
            1. Balai Kota
              Balai Kota 21 Oktober 2019 13:46
              +5
              Kutipan saka Engineer
              Apa volume pasar domestik, kanthi nganggep tatanan pertahanan negara, ing Rusia kurang saka ing Prancis lan Jerman?

              Ing Oktober 10, 2018, FlighGlobal nampilake laporan babagan kahanan saiki ing industri helikopter. Miturut data sing diterbitake, meh 38,5 ewu helikopter sipil didaftar ing donya, kalebu. lan ing panyimpenan. Amerika Utara ana ing posisi pisanan babagan jumlah pesawat sing didaftar - 13 helikopter utawa 204% saka kabeh armada donya (USA - 34,4 helikopter, Kanada - 10 helikopter). Panggonan kaping pindho kanthi helikopter 814 (2%) dikuwasani Eropa, ing ngendi pimpinan yaiku Rusia (miturut FlightGlobal - helikopter 390), Inggris ana ing posisi kaping pindho (10 helikopter), lan katelu yaiku Italia (791 helikopter). Wilayah Asia-Pasifik kanthi 28 helikopter (2%) manggoni peringkat kaping telu ing peringkat (Australia - 879 helikopter, China - 1 helikopter, Selandia Baru - 176 helikopter). Sabanjure teka Amerika Latin, ing ngendi saiki 1 helikopter utawa 007% saka armada donya kadhaptar (Brazil - 7, Meksiko - 167 lan Chile - 18,6 helikopter), Afrika (2 helikopter utawa 089%) lan Timur Tengah (1 helikopter - 194). %
              1. Engineer
                Engineer 21 Oktober 2019 13:55
                -4
                Спасибо.
                Punika konfirmasi saka pikirane.
                1. Balai Kota
                  Balai Kota 21 Oktober 2019 14:00
                  +8
                  Coba mung yen ing Rusia ana persentase gedhe saka helikopter sing ora mabur. Dheweke kadhaptar ing pendaptaran, nanging nyatane lagi karat ing latar mburi. Kira-kira 30/40%
                  1. Engineer
                    Engineer 21 Oktober 2019 14:02
                    -6
                    Iki bisa dingerteni, ditambah pasar kudu regane babagan dhuwit, nanging meh ora bisa.
                    Ing sisih liya, kita duwe persentase helikopter abot sing luwih dhuwur sing rega pangiriman lan bathi luwih dhuwur.
                    1. Balai Kota
                      Balai Kota 21 Oktober 2019 14:09
                      +5
                      Ing 28 Maret 2019, ana 2 unit helikopter sipil ing daftar Rosaviatsia, sing 707 diprodhuksi dening perusahaan Rusia sing saiki dadi bagian saka Helikopter Rusia sing nyekel lan 1 helikopter saka manufaktur manca. Helikopter sing dikembangake dening Mil Design Bureau ditampilake kanthi skala gedhe. Secara total, daftar kasebut kalebu 830 helikopter Mi, sing 877 unit yaiku helikopter Mi-1 saka macem-macem modifikasi, 707 helikopter Mi-1, 222 helikopter Mi-8 lan 410 helikopter Mi-2. Uga ing daftar ana helikopter 66 sing dikembangake dening Kamov JSC lan helikopter 26 Ansat sing diprodhuksi dening Pabrik Helikopter Kazan. Saka helikopter manca, sing paling populer ing Rusia yaiku Robinsons, sing nggawe luwih saka setengah saka armada helikopter manufaktur manca. Jumlah total ing Rusia yaiku 9 pesawat, yaiku 171 pesawat luwih saka 77 (24 helikopter). Ing posisi nomer loro yaiku helikopter Airbus. Saiki, kendaraan 457 didaftar ing Rusia, kalebu helikopter sing diprodhuksi dening perusahaan sing banjur dadi bagian saka Eurocopter/Airbus Helicopters
                    2. Balai Kota
                      Balai Kota 21 Oktober 2019 18:25
                      +2
                      Kutipan saka Engineer
                      Iki bisa dingerteni, ditambah pasar kudu regane babagan dhuwit, nanging meh ora bisa

                      Lho kok. Mbok.
                      ana rong pemimpin sing ora bisa dibantah ing donya miturut nomer helikopter sing kadhaptar - Robinson lan Airbus kanthi panggabungan gabungan meh 50% (24,7% lan 24,3% saka total helikopter). Bell rada konco wong, kang nuduhake tekan 20,5%. Miturut FlightGlobal, pabrikan kayata Leonardo (8,4%) akeh banget ketinggalan ing pimpinan, Helikopter Rusia (7,7%) lan Sikorsky (7,2%). Nutup rating MD Helicopters karo pangsa pasar 3,4% lan manufaktur cilik, manggoni mung 2,2%. Nanging, miturut data sing disuarakake dening Andrey Boginsky, ing istilah babakan dhuwit nuduhake Rusia ing pasar donya helikopter sipil ing mburi 2018 digambaraken ing tingkat saka 11%.
                      1. Engineer
                        Engineer 21 Oktober 2019 18:36
                        -2
                        , ing istilah babakan dhuwit nuduhake Rusia ing pasar donya helikopter sipil ing pungkasan 2018, diramalake ing tingkat
                        11%.
                        Matur nuwun kanggo kirim
                        Maneh, data ora lengkap).
                        Umumé, komentar apa wae babagan kapasitas pasar, kaya sing diaktifake, mung mimpin diskusi menyang sisih. Alasan kasebut jelas - pasar ditondoi dening segmen rega lan geografi. Lan kita ora duwe data sing cukup kanggo nganalisa pasar sanajan kanthi bantuan sampeyan)
                        Diskusi diwiwiti kanthi iki:
                        Ana data kanggo rong perusahaan kanggo 2018: jumlah mobil, revenue, bathi. Sampeyan bisa nyoba kanggo ngevaluasi efektifitas kira-kira pisanan
                        Isih ana sawetara buruh, nanging aku durung mriksa penulis artikel kasebut. Aku pracaya ing tembung, mbok menawa muspra
                      2. Balai Kota
                        Balai Kota 21 Oktober 2019 18:40
                        +2
                        Ing bagean militer, pangsa pasar Rusia ing pasar donya 15%
                      3. Engineer
                        Engineer 21 Oktober 2019 18:54
                        -3
                        Kanthi hormat, gambar kabeh ora ditambahake.
                        Data diwenehake babagan jumlah helikopter sing kadhaptar kanthi istilah saham. Data sales ing babagan sipil kanggo taun ora diwenehi. Aku menehi wong-wong mau ing awal diskusi.
                        Data diwenehake kanggo helikopter Rusia ing segmen militer babagan pangsa. OK. Apa korélasi? carane kanggo pindhah saka tokoh iki kanggo Absolute? Utawa apa AN duwe kanggo comparison?
                        Aku ora ngritik, aku mung nyoba ngerti pikiran lan kesimpulan sampeyan.
                2. Geo
                  Geo 21 Oktober 2019 14:05
                  +4
                  Kutipan saka Engineer
                  Punika konfirmasi saka pikirane.

                  Iki minangka refutation saka pikirane. 7 karo kopecks ing Eropah marang 2 karo sethitik ing Federasi Rusia, lan iki tanpa delving menyang pinten tokoh kita "warisan Soviet", etc.
                  Apa sampeyan ora weruh perkara sing prasaja? wah)
                  1. Engineer
                    Engineer 21 Oktober 2019 14:15
                    -3
                    Helikopter Rusia - monopoli saiki ana ing pasar kita (ing babagan senjata paling ora)
                    AH- saingan karo liyane. Apa sampeyan menehi kabeh pasar Eropa? Lan apa ora donya bebarengan?
                    Aku wis menehi statistik babagan jumlah mobil sing dikirim. Ora ana longkangan gedhe ing kana.
                    1. Geo
                      Geo 21 Oktober 2019 14:33
                      +5
                      Kutipan saka Engineer
                      Lan apa ora donya bebarengan?

                      Kantor iki uga nduwe posisi sing apik ing pasar donya.
                      Dunia bebas, pasar bebas - sampeyan bisa krungu kapan? ))
                3. Adhuh
                  Adhuh 21 Oktober 2019 14:10
                  +4
                  Kutipan saka Engineer
                  Спасибо.
                  Punika konfirmasi saka pikirane.

                  Ora bisa maca utawa ngetung? ngguyu
            2. Geo
              Geo 21 Oktober 2019 14:02
              +8
              Kutipan saka Engineer
              Apa volume pasar domestik, kanthi nganggep tatanan pertahanan negara, ing Rusia kurang saka ing Prancis lan Jerman?

              Volume pasar sing kasedhiya kanggo produser domestik luwih cilik tinimbang sing kasedhiya kanggo perusahaan sing sampeyan rembugan. Pak Town Hall, umpamane, menehi data, miturut mung pasar Eropa (minus Federasi Rusia) meh 3 kali luwih gedhe tinimbang pasar Rusia. Tambah ing kene negara sing ngekspor produke - lan jurang kasebut bakal dadi liar.

              Kutipan saka Engineer
              Apa Rusia ora mbayar R&D?

              Waca kanthi teliti apa sing daktulis.

              Kutipan saka Engineer
              marginality saka kendaraan tempur abot

              Aku mbaleni: "marginalitas" kita adoh banget saka kita, iki bisa dideleng saka bedane biaya produk sing bisa dibandhingake.
              1. Engineer
                Engineer 21 Oktober 2019 14:05
                -7
                Aku ngevaluasi pasar domestik. Sing njaba minangka bagean kapindho saka kiriman asliku.
                Ora ana sing ngerti bathi lan biaya sing sejatine. Kita mung bisa ngomong babagan tren umum.
                1. Adhuh
                  Adhuh 21 Oktober 2019 14:12
                  +4
                  Kutipan saka Engineer
                  Aku ngevaluasi pasar internal

                  Pasar liyane ing provinsi sing ana tanduran kasebut, ngevaluasi ngguyu
                  Apa sampeyan krungu babagan EU, "ahli"?
                2. Geo
                  Geo 21 Oktober 2019 14:38
                  +5
                  Kutipan saka Engineer
                  Ora ana sing ngerti bathi lan biaya sing sejatine. Kita mung bisa ngomong babagan tren umum.

                  Banjur sampeyan ora ngerti apa-apa babagan efisiensi. Lan nulis. Opo ora...
                  1. Engineer
                    Engineer 21 Oktober 2019 14:46
                    -4
                    Ora kaya sawetara, aku ora bingung rega lan regane. wassat
                    Efisiensi dievaluasi mung siji parameter revenue saben wong
                    Revenue ora gumantung ing bathi lan biaya. Mung saka rega.
                    Airbus Helicopters nepaki tatanan pertahanan negara, nanging ora kaya perusahaan kita, iku ora monopoli. Bagian saka helikopter sipil kanggo perusahaan iki luwih dhuwur. Iki tegese ing bagean iki ana ing tekanan saka pesaing saka kabeh ndonya lan kepeksa njaga rega sing kompetitif.
                    Ing pasokan helikopter, bedane siji setengah nganti kaping pindho. Kanggo perusahaan kita, aku kalebu sing modern ing dhaptar. ora ana statistik liyane. Bentenipun ing total revenue (ing euro padha) kanggo 2018 punika 2 kaping.
                    Bathi uga tikel kaping pindho
                    1. Engineer
                      Engineer 21 Oktober 2019 15:03
                      -4
                      Miturut cara, yen volume pangiriman saka badhan euro ngluwihi kita kaping pindho (kira-kira) lan revenue padha kaping pindho, banjur kita bisa nganakke sing rata-rata rega sade saben unit produksi. udakara padha. Iki minangka asil diskusi babagan istilah kontrak sing dianggep luwih apik kanggo perusahaan Eropa.
                    2. Geo
                      Geo 21 Oktober 2019 17:59
                      +5
                      Kutipan saka Engineer
                      Helikopter netepi tatanan pertahanan negara, nanging ora kaya perusahaan kita, iki dudu monopoli

                      Apa sampeyan tau krungu tembung monopsoni?
                      1. Engineer
                        Engineer 21 Oktober 2019 18:16
                        -5
                        Mungkasi muter-muter.
                        Aku menehi data. Rega tuku rata-rata saben mesin kira-kira padha. Ngelingi manawa wong Eropa duwe bagean layanan sing luwih gedhe ing paritas kasebut, iki ndadekake kahanan pasar luwih nguntungake kanggo perusahaan kita. Yen kita nganggep manawa sawetara helikopter sing dikirim wis dimodernisasi, mula kahanan kasebut luwih apik kanggo kita (rega rata-rata siji helikopter mundhak luwih akeh, amarga ban modern diitung kanthi koefisien kurang saka 1). Lan pratondho kinerja kanggo kita Mudhun malah luwih - nomer nyata mesin mentas dibangun kurang -> output saben wong kurang. Monopsony, EU lan monopoli kabeh sirna ing latar mburi nalika ana nomer.
                      2. Geo
                        Geo 21 Oktober 2019 22:10
                        +6
                        Kutipan saka Engineer
                        Aku menehi data.

                        ya. Aku bakal ngelingake sampeyan:
                        Kutipan saka Engineer
                        Airbus Helicopters kaping enem luwih efisien babagan revenue saben wong.

                        Kutipan saka Engineer
                        Miturut cara, aku ngira-ngira bathi rata-rata saben unit output. Kira-kira padha kanggo helikopter Rusia lan kanggo Akademi Ilmu.

                        Kutipan saka Engineer
                        Revenue kira-kira padha saben unit output.

                        Kutipan saka Engineer
                        Ing pasokan helikopter, bedane siji setengah nganti kaping pindho.

                    3. Balai Kota
                      Balai Kota 21 Oktober 2019 19:35
                      +3
                      Kutipan saka Engineer
                      Efisiensi ditaksir mung siji parameter - revenue saben wong

                      Aja lali yen produktivitas tenaga kerja ing Rusia kaping pirang-pirang luwih murah tinimbang ing Kulon, lan iki njupuk menyang akun PPP sing kondhang.
                      1. Komentar wis dibusak.
                3. Balai Kota
                  Balai Kota 21 Oktober 2019 18:37
                  +6
                  Kutipan saka Engineer
                  Aku ngevaluasi pasar domestik. Sing njaba minangka bagean kapindho saka kiriman asliku.
                  Ora ana sing ngerti bathi lan biaya sing sejatine. Kita mung bisa ngomong babagan tren umum.

                  Iku uga ora rahasia.
                  Pira pirang-pirang helikopter militer sing arep disedhiyakake ing taun-taun sing bakal teka?

                  - Puncak peralatan maneh peralatan ing luar negeri wis liwati, ing negara-negara sing wis dadi mitra utama kita - China, India, Aljazair, Mesir, Malaysia, Myanmar. Ekspor militer, miturut perkiraan kita, bakal dadi 30-40 helikopter saben taun. Kanggo mbandhingake: ing 2011–2017. kita ngirim 650 helikopter kanggo kerjasama militer-teknis (rata-rata 93 helikopter - Vedomosti).

                  - Apa siklus rearmament ing laku donya? Nalika sing anyar bisa diwiwiti? Sawise kabeh, kerjasama militer-teknis ngluwihi kompetisi babagan keuntungan kanggo pabrikan. Ing tatanan pertahanan negara, wates minimal - sawetara persen. Ing program sipil sing paling gedhe - ambulans udara - sampeyan uga adol helikopter kanthi regane
                  1. Engineer
                    Engineer 21 Oktober 2019 18:39
                    -5
                    Nuwun sewu, nanging aku ora percaya.
                    Aku dhewe weruh kontrak kanggo tatanan pertahanan negara. bathi ngrancang -20 persen
                    1. Balai Kota
                      Balai Kota 21 Oktober 2019 18:42
                      +6
                      Sampeyan bisa pracaya utawa ora.Infa saka kene:
                      Direktur Jenderal Helikopter Rusia: "Ana tugas kanggo nambah produksi helikopter sipil"
                      Andrey Boginsky - babagan kenapa nyekeli bakal nyuda jumlah tanduran helikopter, kepiye nganyari armada sipil, lan babagan kendaraan tempur sing janji
                      10.04.2019
                      1. Engineer
                        Engineer 21 Oktober 2019 19:00
                        -5
                        Ing kene, casuistry bisa ditindakake kanthi aliran finansial ing holding.
                        Yen Helikopter Rusia minangka perusahaan manajemen, mula bisa uga adol kanthi biaya yen dadi perantara antara pabrik lan panuku pungkasan (aku ora ngerti yen iki bener utawa ora, mung pikirane). Ing wektu sing padha, perusahaan sing ngedhunake rantai bisa kanthi teoritis duwe bathi.
                      2. Engineer
                        Engineer 21 Oktober 2019 19:35
                        -4
                        Miturut cara, aku ngira-ngira bathi rata-rata saben unit output. Kira-kira padha kanggo helikopter Rusia lan kanggo Akademi Ilmu. Wis nulis. Revenue kira-kira padha saben unit output. Lan tegese bathi saben unit udakara padha.Kabeh iku relatif)
                      3. Balai Kota
                        Balai Kota 21 Oktober 2019 19:50
                        +5
                        Kutipan saka Engineer
                        Miturut cara, aku ngira-ngira bathi rata-rata saben unit output. Kira-kira padha kanggo helikopter Rusia lan kanggo Akademi Ilmu. Wis nulis. Revenue kira-kira padha saben unit output. Lan tegese bathi saben unit udakara padha.Kabeh iku relatif)

                        Saka kapentingan olahraga. Tampilake bathi rata-rata saben unit produksi kanthi input kasebut)
                        Ing pungkasan 2018, perusahaan induk Helikopter Rusia nyuda revenue, nanging nambah bathi net. Miturut laporan keuangan sing diterbitake ing RAS, revenue holding mudhun 2% dadi 35,5 milyar rubel. Ing wektu sing padha, bathi net langsung tambah 27%, dadi 19,96 milyar rubel.

                        Iki bisa ditindakake amarga nyuda biaya komersial (kanthi 30%, dadi RUB 1,5 milyar) lan biaya liyane (dening 75%, dadi RUB 919 yuta). Ing wektu sing padha, bathi pabrikan saka dodolan mudhun kanthi signifikan - kanthi 32,1% (nganti 11,6 milyar rubel) kanthi latar mburi kenaikan luwih saka kaping telu ing penghasilan liyane - saka 2,8 milyar nganti 9,7 milyar rubel.
                        .
                      4. Engineer
                        Engineer 21 Oktober 2019 19:57
                        -4
                        Sampeyan duwe sethithik banget)
                        kene kanggo 2018
                        http://www.ato.ru/content/vyruchka-vertoletov-rossii-v-2018-godu-snizilas-na-24
                        https://tvzvezda.ru/news/opk/content/20197251645-ArKmm.html
                        Punika sadurungé
                        https://www.vedomosti.ru/business/articles/2018/05/21/770091-narastili-postavki-vertoletov

                        Iki data sing padha karo sampeyan
                        http://www.russianhelicopters.aero/ru/investors/disclosure_of_information/anuales/
                        Nanging ing kana, ing wiwitan file pdf, dituduhake manawa staf JSC Russian Helicopters yaiku 490 wong. Pranyata data kasebut diwenehake mung kanggo perusahaan manajemen lan ora kanggo kabeh holding
                      5. Balai Kota
                        Balai Kota 21 Oktober 2019 20:11
                        +5
                        Macem-macem jinis laporan). Ing kasus apa wae, ana tokoh
                        revenue saka dodolan - dening 32,1% (nganti RUB 11,6 milyar.)
                        Lan kita ngerti yen babagan unit 200 wis didol. Keuntungan saben unit kira-kira 55 yuta rubel, utawa kira-kira dolar 800.000. Kanthi rega rata-rata saben unit kanggo kontrak sing dikenal sekitar 17/20 yuta dolar. Pira% margin entuk?)
                      6. Engineer
                        Engineer 21 Oktober 2019 21:18
                        -4
                        Ora ana macem-macem jinis laporan penghasilan kanggo perusahaan sing padha.)) Iki minangka salah siji saka telung dokumen dhasar.
                        bathi net (utawa untung ing bathi net) perusahaan dianggep ing bathuk miturut data sampeyan. Dheweke dhuwur banget. Yen data sampeyan bener, banjur mbantah tembung babagan dodolan kanthi biaya. Nanging data kasebut ora bener.
                        Sampeyan bisa nyoba kanggo ngevaluasi untung saka helikopter, nanging iki ora bener saka sudut pandang formal. Nanging sanajan ing kene angka kasebut dhuwur banget
                        Miturut data sandi, pitungan menehi 18 persen kanggo bali ing dodolan (laba operasi dibagi dening revenue). Iki ora cilik. Lan uga mbantah data Boginsky babagan penjualan sing cedhak karo biaya.
                      7. Balai Kota
                        Balai Kota 21 Oktober 2019 21:31
                        +3
                        Kutipan saka Engineer
                        Ora ana macem-macem jinis laporan laba kanggo perusahaan sing padha.))


                        TRAINING 28. Februari 2017, 14:07
                        Bedane antarane IFRS lan RAS kanggo dummies
                        Perusahaan-perusahaan sing saham didagangake ing Moskow Exchange laporan loro-lorone sesuai karo standar pelaporan keuangan internasional (IFRS) lan Rusia (RAS). Minangka aturan, asil financial presented ora cocog. Lan iki ora nggumunake, amarga loro sistem akuntansi iki duwe beda sing signifikan, sing bakal dianalisis ing artikel iki.

                        Waca liyane babagan BCS Express ...

                        Engineer Yen data sampeyan bener, banjur mbantah tembung babagan dodolan kanthi biaya
                        Apa 800.000 saka 20.000.000 akeh? Iku 4% ....
                      8. Engineer
                        Engineer 21 Oktober 2019 21:43
                        -5
                        Kanthi rega unit rata-rata kanggo kontrak dikenal babagan 17/20 yuta dolar.

                        Sampeyan duwe kesalahan dhasar ing petungan. Data Evaluasi rega ana ing kutipan sampeyan dhewe. Rega kanggo urutane kurang. Lan sanajan ing pitungan sampeyan ana kesalahan
                        Lan tulung atur kula nada mentoring. Mboten wonten punapa-punapa kasarasan saking kula
                      9. Balai Kota
                        Balai Kota 21 Oktober 2019 21:52
                        +3
                        Kutipan saka Engineer
                        Regane luwih murah.

                        Helikopter Rusia" wiwit awal 2020 bisa miwiti pangiriman menyang China saka helikopter transportasi medium Mi-171 kanthi mesin VK-2500 Rusia. Ukuran batch sepuluh mobil. Kesepakatan kasebut bisa dibiayai dening State Transport Leasing Company (STLC), sing dianggep para pihak minangka penyewa potensial. STLC, ing kabeh kemungkinan, uga bakal tumindak minangka lessor kanggo pangiriman saka Mi-171A2 paling anyar kanggo 800-900 yuta rubles. Indian Vectra.
                        900 yuta rubel kira-kira 14 yuta dolar ing kurs? Lan helikopter militer, sing bagean udakara 70%, luwih larang, mula 17/20 yuta non-rubel, rega rata-rata saben potongan.
                        Kutipan saka Engineer
                        tandha rudeness

                        Saka kula ugi.Iki judul artikel.https://bcs-express.ru/novosti-i-analitika/otlichiia-msfo-ot-rsbu-dlia-chainikov Sorry kanggo njupuk iku pribadi hi Mangga, sugeng sonten!
                      10. Engineer
                        Engineer 21 Oktober 2019 21:57
                        -6
                        $ 20 yuta * 200 * 65 = 260 milyar rubel. Lan saiki mbandhingake karo revenue ing kutipan sampeyan 35.5 milyar. Iki minangka pembukuan sing nyenengake.
                      11. Balai Kota
                        Balai Kota 21 Oktober 2019 22:00
                        +2
                        Sepisan maneh ... IFRS lan RAS. Lan ninggalake revenue piyambak. Kita ngomong babagan keuntungan. Miturut RAS-11 milyar rubel. Lan padha ora guyon karo RAS ... pajak dibayar miturut RAS
                      12. Engineer
                        Engineer 21 Oktober 2019 22:06
                        -6
                        Apa tegese istirahat? A mriksa prasaja saka rega dening revenue ora pass. Total revenue ing penawaran sampeyan luwih murah tinimbang sing diwilang adhedhasar rega sampeyan ing papan. Lan kudu luwih gedhe tinimbang utawa padha.
                        (35.5-9.7) milyar / 200, iki ngira kasar saka rega overboard rata-rata. Adhedhasar kutipan sampeyan dhewe
                      13. Balai Kota
                        Balai Kota 21 Oktober 2019 22:13
                        +2
                        Tujuane

                        Kaping pisanan, loro standar kasebut beda-beda ing tujuan nyedhiyakake informasi. Pelaporan IFRS luwih digunakake dening investor lan kreditur kanggo nggawe keputusan investasi. Dene RAS dimaksudake kanggo menehi informasi marang panguwasa regulasi lan pajak.

                        Wangun lan isi

                        Ing praktik Rusia, luwih akeh perhatian dibayar kanggo registrasi dokumenter transaksi. Dene prinsip utama standar internasional minangka prioritas isi ekonomi tinimbang bentuk hukum. Lan paukuman profesional akuntan nemtokake ing pirang-pirang kasus, contone, nalika nemtokake umur migunani, ngevaluasi arus kas, milih tingkat diskon, klasifikasi instrumen finansial, lan liya-liyane.

                        Konsolidasi

                        Standar internasional menehi kesempatan kanggo ngasilake laporan kanggo kabeh klompok, kalebu perusahaan induk lan anak perusahaan. Dadi, kabeh penghasilan, biaya, properti lan ayahan bakal diitung kanthi wutuh. Nanging, ing praktik Rusia ora ana konsep konsolidasi dhewe. Mula, prabédan signifikan ing asil finansial sing dibayangke ing laporan miturut IFRS utawa RAS
                        .

                        Periode nglaporake

                        Ing RAS, periode pelaporan pancen saka 1 Januari nganti 31 Desember. Dene, miturut IFRS, taun finansial ora diikat karo taun tanggalan. Perusahaan bisa nyetel wektu laporan kanthi mandiri, adhedhasar pilihane dhewe.

                        Currency

                        Miturut standar Rusia, laporan kasebut disiapake mung ing rubel. Laporan keuangan internasional disiapake ing mata uang fungsional (ing entitas nampa revenue lan nggawe pemukiman).

                        Akuntansi minangka perkara sing rumit lan kadhangkala paradoks)
                      14. Engineer
                        Engineer 21 Oktober 2019 22:21
                        -5
                        Wis wayahe rampung.
                        Aku nyetel imbangan miturut RAS ing bengkel taun kepungkur.
                        Perkiraan penghasilan minangka salah sawijining dhasar analisis finansial tanpa ana, ora ana
                      15. Balai Kota
                        Balai Kota 21 Oktober 2019 22:32
                        +3
                        Aku duwe pitakon.
                        Yen ing 2019 sampeyan adol barang kanggo 1 yuta rubel, sing panuku bakal mbayar sampeyan 10 sajrone 100.000 taun, apa revenue akuntansi kanggo mbayar pajak kanggo 2019 dadi 100.000 utawa 1 yuta?)
                      16. Engineer
                        Engineer 22 Oktober 2019 11:37
                        -3
                        Wangsulan - 0
                        Owah-owahan ing basis tax income amarga transaksi iki ing taun pisanan-0
                        Swara taun sabanjuré-0
                        Ing kasus iki, kabeh jumlah transaksi (kajaba kapentingan, yen ana) bakal ditindakake kanthi lengkap kanthi alasan sing jelas. Nanging jumlah iki bakal rampung tilar saka jumlah revenue kanggo taxation. Kanggo alasan sing jelas. Pembayaran ing taun-taun sabanjure ora bakal ditampilake ing penghasilan, amarga alasan sing jelas
                        Yen ana kapentingan, banjur bakal dituduhake ing urutan umum dening tanggal panrimo lan tax income bakal levied ing wong.
              2. Engineer
                Engineer 21 Oktober 2019 14:12
                -5
                Pak Town Hall, umpamane, menehi data, miturut mung pasar Eropa (minus Federasi Rusia) meh 3 kali luwih gedhe tinimbang pasar Rusia. Tambah ing kene negara sing ngekspor produke - lan jurang kasebut bakal dadi liar.

                https://www.vestifinance.ru/articles/117605
                Helikopter Rusia ing 218 200 pcs

                Wong Eropa saben taun adol 360 helikopter

                Ing endi celah alam bébas? Elinga yen kita duwe mesin sing luwih abot.
                1. xax
                  xax 21 Oktober 2019 14:22
                  +5
                  Kutipan saka Engineer
                  https://www.vestifinance.ru/articles/117605

                  Saka ing kono:
                  iki njupuk menyang akun mesin modern: padha mbutuhake karya pembangunan, supaya padha klebu ing statistik sumber
                  Waca liyane: https://www.vestifinance.ru/articles/117605

                  ngguyu ngguyu ngguyu
                  Komrad - sampeyan pisanan njagong, maca, ngetung, banjur pindhah menyang wong lan sarujuk. Lan sampeyan katon bodho.
  39. bbss
    bbss 21 Oktober 2019 11:44
    +2
    Kabeh bakal diisi dening sederek lan panuntun akrab ... Ghouls.
  40. 7,62h54
    7,62h54 21 Oktober 2019 12:01
    +3
    Serdyukov, kumbang kulit, nekad ngrusak kabeh sing migunani kanggo pertahanan Federasi Rusia.
  41. roket757
    roket757 21 Oktober 2019 12:21
    +4
    Kabeh obrolan, diskusi, iku ABOUT ANYTHING!
    Amarga mayoritas ora PERCAYA ...... ya ora percaya ing akeh perkara, amarga ana alesan obyektif iki, pengalaman pribadi, sawise kabeh. Ora budheg lan ora wuta. Ing wektu sing padha, ana "fenomena" pemilu !!! Iki aku ngerti, pracaya, ora!
    Saiki padha siaran ing radio, salah siji saka ndhuwur ngandika metu .... kang digandhengake karo iPhone, sakperangan alesan ???
    Ngatur rapat, pengusaha, investor karo MENTERI??? Supaya bisa kenal lan sesambungan "sukses" ... ya! Kaya, penting kanggo wong-wong mau, jaminan wong, janji? Investor?
    Iku ketoke kanggo kula (mbokmenawa naif) sing PENTING kanggo investor lan bisnis sing HUKUM kudu, dienggo lan dituruti dening kabeh wong ing negara !!! Apa sistem bakal bisa tanpa wong liya, pengaruh pribadi, panuntun dhumateng!
    Aku arep takon, apa jenis penasehat manajemen puncak, apa jenis saran, pidato sing disiapake kanggo wong-wong mau ???
    Iku ora kanggo apa-apa sing kabeh wong sing kasengsem saka mburi hilllock ora bisa ngerti apa-apa nalika padha arep nindakake bisnis NORMAL kene ..... nanging spekulator, grabbers ngerti kabeh langsung! Iki minangka habitat, dheweke tansah tumindak miturut "konsep, persetujuan", lan ora miturut hukum!
    Sedih yen terus kaya ngene iki...... ???
  42. yowis
    yowis 21 Oktober 2019 12:42
    0
    Tanpa Vasilyeva, dheweke bisa nindakake sethithik. Inggih, kanggo kamenangan KITA!
  43. Penduduk Ural
    Penduduk Ural 21 Oktober 2019 12:43
    +3
    Apa sing bakal kelakon sawise penggabungan. Ya, mung "Kamovtsy" bakal mandheg ana. Wiwit Mi didol, mula desainer paling apik bakal ditarik lan luwih akeh pesenan bakal dijupuk, lan ide helikopter rotor kembar bakal tetep dadi sejarah. Sayange, nanging wong sing nggantheng ...
  44. Znayka
    Znayka 21 Oktober 2019 12:43
    +5
    Ing Stalin, Serdyukov lan Vasilyeva mung bakal ditembak, ing Brezhnev, kanggo wektu sing suwe banget, dheweke bakal negor alas ing Kolyma .., kanthi GDP sing dipimpin dening Rostec ... (((Gambar kesimpulan .. .....
    1. g_ae
      g_ae 21 Oktober 2019 12:50
      +5
      Kanggo penghargaan negara bakal menehi apa sing kudu dipikirake. Kanggo layanan kanggo Fatherland.
      1. VLADIMIR VLADIVOSTOK
        VLADIMIR VLADIVOSTOK 25 Oktober 2019 11:06
        0
        Diwenehake sacara anumerta.
    2. Elturisto
      Elturisto 21 Oktober 2019 21:37
      -1
      Sampeyan mesthi ditembak ...
      1. Znayka
        Znayka 25 Oktober 2019 09:30
        0
        Kaping pisanan, sampeyan, kaping pindho, sinau ejaan basa Rusia.
  45. Ru_Na
    Ru_Na 21 Oktober 2019 12:49
    +3
    Ora ketompo carane kedadeyan kaya karo Kementerian Pertahanan ing sawijining wektu, Serdyukov wis dioptimalake maneh nganti meh kudu nylametake Wilayah Moskow saka "manajer efektif" lan selir! Shoigu ora cukup kanggo kabeh wong!
  46. Yeah
    Yeah 21 Oktober 2019 12:50
    +3
    Kutipan saka Flatter
    Kosok baline, daya mundhak.

    wis tiba. ana, cukup aneh, ana underfunding ageng investasi ing pangembangan sumur anyar lan kothak, lan warisan Soviet wis teka kanggo mungkasi.
  47. Yeah
    Yeah 21 Oktober 2019 13:15
    +3
    Kutipan saka Vasily
    Investasi sing serius dibutuhake.

    Napa sampeyan nggawe rumit kabeh - apa tanduran ora bisa ngasilake barang-barang sing dituntut kanthi lisensi?
    Ana uga akeh tliti dhuwur, peralatan canggih. Iki minangka sumber daya sing langka lan manajer pabrik njupuk jabatane kanthi sia-sia yen ora ngerti carane nggunakake. Kita ora ngomong babagan supercompetition, kita ngomong paling ora babagan ganti rugi kanggo kerugian saka downtime
  48. Alexey R.A.
    Alexey R.A. 21 Oktober 2019 13:54
    0
    Nalika aku ngerti, biro desain Mil nyoba nyurung helikopter anti-kapal selam, lan biro desain Kamov nyurung truk universal menyang pasar kanthi cepet.

    Sampeyan ora bakal percaya ... nanging Biro Desain Kamov wis nyoba rong puluh taun kanggo nggawe helikopter universal rata-rata kanggo tentara lan sektor sipil, mlebu ing sektor Mile. Lan ora ana gunane. sad
  49. Ken71
    Ken71 21 Oktober 2019 13:58
    -4
    Apa kita kudu loro struktur negara saingan. Panyebaran dana. Saiki, yen pedagang pribadi, kaya Boeing lan Lockheed utawa apa wae. Dadi ora ana denyushki amarga alasan sing kondhang
  50. Kelas-1
    Kelas-1 21 Oktober 2019 14:06
    0
    Yagene dheweke ora nindakake proyek konstruksi Ka-226 ing Kazakhstan yen ana masalah karo adol helikopter?
    1. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 21 Oktober 2019 14:41
      -1
      Kutipan: Kelas-1
      Yagene dheweke ora nindakake proyek konstruksi Ka-226 ing Kazakhstan yen ana masalah karo adol helikopter?

      Sapa sing arep didol? Sapa sing butuh helikopter kanthi kacepetan jelajah 195 km / jam lan maksimal 210 km / jam, yen kanca sekelas duwe kacepetan jelajah 240-250 km / jam lan maksimal 260 km / jam?
      1. VLADIMIR VLADIVOSTOK
        VLADIMIR VLADIVOSTOK 24 Oktober 2019 13:34
        +1
        Apa saingan. Njupuk MI-26. Kepiye para pesaing? Ya, lan MI-8. Mung kanggo nulis, nanging kanggo mikir. Rusia mung dibuwang metu saka pasar. Lan Serdyukov lan liyane, misale jek kaya wayang saka luar negeri, ora perlu kanggo narik kanca-kanca ing jaban rangkah. Ora, ora bakal bisa. Putin wis menehi penghargaan marang sing mimpin kasus mantan walikota Igor Pushkarev. Mung wae, Moskow kepengin ngilangi bisnis kasebut, salah sijine yaiku Semen Spassk. Ayo wilayah tuku. Padha ngrusak pabrik porselen, lan sing paling cedhak ing Urals, nganti PDB nyebar, kabeh ora ana gunane, nanging meh ora bakal.