Review militèr

Tes AK-201 ing kartrid NATO kanggo tahan kanggo kahanan sing ekstrem

20
Senapan serbu Kalashnikov paling anyar saka seri 200th minangka produk sing strategis banget sing digawe dening Kalashnikov kanggo nyukupi kabutuhan tentara Rusia lan layanan khusus. Dina iki, padha terus dadi salah siji saka mesin paling "indestructible" lan dipercaya ing donya.


Tes AK-201 ing kartrid NATO kanggo tahan kanggo kahanan sing ekstrem


Kalashnikov Concern wis nerbitake video ing ngendi dheweke nganakake tes ekstrem salah sawijining model seri 200th - senapan serbu AK-201, dirancang kanggo kartrid NATO 5,56 × 45-mm lan siap, kanthi mangkono, kanggo ekspor lan saingan karo Amerika gaman AR-15 lan M-16.

Mesin iki duwe sawetara kaluwihan sing ora diragukan, sing bakal dicritakake dening Georgy Gubich, spesialis keprihatinan. Dheweke bakal mriksa AK-201 kanggo linuwih ing kahanan polusi abot, bledug lan bakal nindakake tes ketahanan sing paling angel.

Apa senapan serbu AK-201 Kalashnikov ing kartrij NATO bisa tahan kabeh tes ekstrem kanthi kamulyan, ngonfirmasi linuwih sing ora bisa ditandingi? Apa tes sing ditindakake bisa njamin potensial ekspor senjata kasebut?

20 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Valerikk
    Valerikk 21 Oktober 2019 17:19
    +2
    Lan yen sampeyan sijine rana munggah lan sprinkle kabeh iki Pak (pasir, rereget)?
  2. svp67
    svp67 21 Oktober 2019 17:29
    +1
    Kasunyatan sing gegaman iki nggunakake cartridges Rusia tanpa misfire ngandika linuwih. Sembarang jinis senjata Barat kanthi cepet entuk "ora nggawe"
    1. ssergey1978
      ssergey1978 21 Oktober 2019 18:25
      0
      Cartridge Rusia ora ala, utamane Barnaul. IMHO
      1. svp67
        svp67 21 Oktober 2019 18:28
        -2
        Kutipan saka: ssergey1978
        Cartridge Rusia ora ala, utamane Barnaul. IMHO

        Pay manungsa waé kanggo menehi tandha kothak karo cartridges, ana rong huruf GS - lengen baja. Ora ana negara ing saindenging jagad sing ngrancang lengen kaya ngono, yaiku kuningan. Iki mung mateni senjata mungsuh ing papan kasebut.
        1. ssergey1978
          ssergey1978 21 Oktober 2019 18:38
          +1
          Prancis kanggo Cleron nggawe 5.56 ing lengen baja. Cleron ing kuningan chokes. Baja alus, kualitas negatif kanggo kartrid Nika banget dibesar-besarkan.
        2. undecim
          undecim 21 Oktober 2019 20:01
          +4
          Ora ana negara ing saindenging jagad sing ngrancang lengen kaya ngono, yaiku kuningan. Iki mung mateni gegaman mungsuh ing papan kasebut.
          Ing titik iku matèni panyebaran sembarang informasi palsu dening "pakar internet" adoh saka pitakonan

          STEEL MATCH™ baja kartrid target cased saka American Hornady Manufacturing Company.
          1. svp67
            svp67 22 Oktober 2019 03:47
            -2
            Kutipan saka Undecim
            Ing titik iku matèni panyebaran sembarang informasi palsu dening "pakar internet" adoh saka pitakonan

            Sampeyan bener lan iki informasi sampeyan saka kategori iki. Aku nerangake. Kartrid target minangka kartrid penembak jitu, lan ing senjata penembak jitu, kajaba SVD kita, otomatisasi durung entuk distribusi. Nalika nggunakake lengen baja, otomatisasi sing kena beban utama
            Kutipan saka: ssergey1978
            Prancis kanggo Cleron nggawe 5.56 ing lengen baja. Cleron ing kuningan chokes.

            Ora kaya Kalashnikov, sing kanthi tenang "nggunakake" loro ...
            1. undecim
              undecim 22 Oktober 2019 07:31
              0
              Sampeyan bener lan iki informasi sampeyan saka kategori iki.
              Apa sampeyan serius, utawa "ing mripat biru"?
              Aku nerangake. Amunisi target, iku amunisi penembak jitu
              Kartrid target minangka kartrid olahraga. Gumantung ing syarat kanggo karakteristik balistik saka cartridges olahraga, lagi dipérang dadi telung klompok: olahraga biasa, target, target karo tambah akurasi pertempuran (A.A. Yuryev Bullet olahraga shooting)
              Aku khusus njupuk foto ing ngendi kabeh macem-macem ditampilake. Ana uga kartrid pistol. Apa sampeyan bisa menehi conto pistol penembak jitu?
              lan ing senjata penembak jitu, kajaba SVD kita, piye wae otomatisasi durung entuk distribusi.
              PSG1, M110 SASS, RSASS, FN SCAR, Mark 12 Mod 0/1 mung ana ing layanan saiki.
              1. svp67
                svp67 22 Oktober 2019 08:33
                -2
                Kutipan saka Undecim
                PSG1, M110 SASS, RSASS, FN SCAR, Mark 12 Mod 0/1 mung ana ing layanan saiki.

                Nyuwun pangapunten lan apa dheweke siap nggunakake kartrid kasebut?
                1. undecim
                  undecim 22 Oktober 2019 11:39
                  +1
                  Nyuwun pangapunten lan apa dheweke siap nggunakake kartrid kasebut?
                  Sampeyan duwe cara sing menarik kanggo mimpin diskusi.
                  Pisanan sampeyan nulis:Pay manungsa waé kanggo menehi tandha kothak karo cartridges, ana rong huruf GS - lengen baja. Ora ana negara ing saindenging jagad sing ngrancang lengen kaya ngono, yaiku kuningan. Iki mung mateni senjata mungsuh ing papan kasebut."
                  Yaiku, sampeyan ujar manawa ora ana negara siji ing jagad sing ngrancang cangkang baja, amarga cangkang baja "mateni" senjata apa wae.
                  Yen sampeyan diwenehi bukti sing ora bisa dibantah manawa amunisi nganggo baja dirancang lan digunakake, sampeyan langsung ngganti sepatu sampeyan nalika penerbangan lan nguripake skor babagan kartrid penembak jitu lan ora ana senapan penembak jitu semi-otomatis ing donya kajaba SVD.
                  Nalika titik iki uga refuted, sampeyan maneh ngganti shoes ing Langsung lan takon apa amunisi iki ditrapake kanggo gegaman dituduhake.
                  Apa sampeyan ora nemokake iku rada ora sopan marang mungsuh?
                  STEEL MATCH ® bisa digunakake tanpa watesan ing senjata apa wae, kaya sing sampeyan deleng ing situs web perusahaan. Carane akeh amunisi kuwi digunakake, sampeyan bisa njelajah dhewe, ana akeh forum ing net kaya https://waffenforum.gun-forum.de. Miturut cara, amunisi Rusia kanthi kasus baja ing Eropa lan AS uga dikenal lan digunakake.
                  Ing babagan iki, aku nganggep diskusi wis rampung, ekspansi erudisi sampeyan ditindakake dhewe.
                  Kabeh sing paling apik.
                  1. svp67
                    svp67 22 Oktober 2019 12:43
                    -1
                    Kutipan saka Undecim
                    Apa sampeyan ora nemokake iku rada ora sopan marang mungsuh?

                    Sori. Apa sampeyan ndeleng minangka inkonsistensi? Aku foaming ing tutuk lan terus kanggo mbela pendapat erroneous, utawa "Aku ora sprinkle awu ing sirah cukup." Nuwun sewu, nanging sampeyan duwe sawetara jinis pendapat hypertrophied babagan pribadine. Ya, aku ngakoni yen sampeyan spesialis sing apik babagan perkara iki. Lan matur nuwun kanggo informasi. Nanging elinga, luwih gampang kanggo wong lan dheweke bakal nyedhaki sampeyan ...
                    1. undecim
                      undecim 22 Oktober 2019 13:04
                      0
                      Iki dudu babagan pribadiku. Iku mung babagan gaya diskusi, preduli saka individu tartamtu.
                      Minangka adoh saka wong, pracaya utawa ora, aku ora kurang komunikasi, loro ing wong lan online.
                      Ing kasus apa wae, matur nuwun kanggo saran.
                      1. svp67
                        svp67 28 Oktober 2019 15:41
                        +1
                        Kutipan saka Undecim
                        Ing kasus apa wae, matur nuwun kanggo saran.

                        Ya, ora kanggo apa-apa. Bungah yen mbantu.
  3. KVU-NSVD
    KVU-NSVD 21 Oktober 2019 17:47
    +1
    Tema indestructibility Kalash punika inexhaustible lan unobtrusive.
  4. Basarev
    Basarev 21 Oktober 2019 17:58
    -7
    Inggih, apa dhasar anyar ing kene? Sadurunge kita padha hodgepodge saka pancasan pra-perang wong liya, ora siji simpul Russian dhewe. Mungkin kita pungkasanipun kudu ngakoni obsolescence technical final saka AK lan teka kanggo grip karo pangembangan senapan mesin rampung anyar? Lan linuwih saka NATO wis cukup ing tingkat, ora luwih elek tinimbang AK, kanthi akurasi lan penak sing luwih dhuwur.
    1. at84432384
      at84432384 21 Oktober 2019 18:11
      -5
      Kabel normal. A bar Piccatini macet ing tutup mati lawas panrima. Apa iki bakal tahan suwe?
      1. tukang ngapusi
        tukang ngapusi 21 Oktober 2019 19:00
        +1
        Kutipan saka: at84432384
        Kabel normal. A bar Piccatini macet ing tutup mati lawas panrima. Apa iki bakal tahan suwe?

        Apa persis iku? Picatinny? Kita bakal ngganti karo Weaver. panrima? Ya, supaya dheweke nyuwek. Tes kelangsungan hidup AK-74M: laras pecah cedhak kamar gas ing 587(!!!) tembakan terus-terusan. Sijine paling sethithik saka Natasha sing cedhak ... Lan kanggo bar panrima, collimator - dudu sing nylametake nyawa.
  5. Strashila
    Strashila 21 Oktober 2019 18:06
    0
    Yen dideleng saka pasir sing tiba nalika penggalian toko, cukup akeh, nanging bedhil mesin murub.
    Aku seneng tes AK-203, ing saluran sing padha, es, wedhi lan tropis. Utamané sing pembekuan wis rampung ing panggonan karo cartridges.
  6. psikopat117
    psikopat117 21 Oktober 2019 21:38
    +4
    Ora ana gunane kanggo nuduhake tes kasebut saiki, kita wis ngerti babagan indestructibility skema AK.
    Iku perlu kanggo meksa iku banjur, nalika tender kanggo rearmament lan construction saka pabrik padha dianakaké ing Vietnam lan Venezuela.
    Lan saiki, nalika kemungkinan wis rampung - apa gunane tes kasebut?
  7. tolancop
    tolancop 22 Oktober 2019 12:07
    +1
    Maca nganti ".... Senapan serbu iki duwe sawetara kaluwihan sing ora diragukan, sing bakal diomongake Georgy Gubich, spesialis keprihatinan. Dheweke bakal mriksa senapan otomatis merek AK-201 kanggo linuwih ing kahanan polusi, bledug lan bakal. nindakake tes ketahanan sing paling angel ... " trus yo ngono wae.... Ora ketok pokoe ndelok video IKLAN saka pabrikan.