Mi-38: helikopter gedhe kanggo pasar cilik

33

Foto: Layanan pers Helikopter Rusia
Mi-38T ing livery ijo padhang

Turboshaft jantung lan jantung


Ing bagean pisanan crita Disebutake yen Mi-38 nggawe penerbangan pertama ing mesin Pratt & Whitney Canada PW-127T / S, lan iki kudu dipastikan manawa mobil kasebut mlebu pasar internasional. Nanging kaping wis diganti, lan ing framework saka program substitusi impor negara, uga ing pengaruh saka risiko sanksi dhuwur, engine utama kanggo helikopter kulawarga Mi-38 - TV7-117V domestik.

Ing taun 2008, Kanada Pratt & Whitney, amarga ora duwe ijin kanggo ngekspor mesin menyang Rusia, kepeksa nolak kerjasama luwih lanjut karo Rusia. Mulane, aku kudu mbayar manungsa waé kanggo versi turboshaft saka pesawat turboprop TV7-117SM saka JSC "UEC-Klimov" lan MMP mau. V. V. Chernyshev, asalé saka 80s.



Kene sampeyan bisa nggawe digression lan takon: apa sing bakal kelakon kanggo domestik penerbangan bangunan engine, yen ora kanggo macem-macem sanksi Western, larangan lan Watesan? Apa, utamane, bisa urip ing UEC-Klimov saka United Engine Corporation yen ana panggantos mesin pesawat sing akeh karo mitra Barat?


Foto: UEC
TV7-117V

Pangembangan mesin TV7-117V diwiwiti tanggal 1 Desember 1989 lan wiwitane ditujokake kanggo Mi-38, nanging banjur ana jaman kehancuran. Lan ing pungkasan taun 90-an, wong-wong Kanada sing rame ing wektu kasebut nyedhiyakake mesin rotorcraft "medium-heavy" Mil karo mesin. Nalika padha nguripake adoh, aku kudu nguripake maneh kanggo UEC-Klimov JSC. Apa wae, "Klimovtsy" ing arsitektur mesin dhasar TV7-117 nggawe akeh pembangkit listrik, wiwit saka versi C kanggo pesawat Il-114 lan Il-114T lan pungkasane karo turbin gas TV7-117K. kanggo peralatan laut - kapal catamaran kacepetan dhuwur.

Nggarap modifikasi helikopter ing Biro Desain Klimov wiwit meh sanalika sawise Pratt & Whitney Canada ninggalake game kasebut ing 2009, lan rong taun sabanjure pembangkit listrik siap kanggo tes penerbangan ing Mi-38. Salah sawijining fitur sing mbedakake motor kasebut yaiku kontrol elektronik digital lan sistem pemantauan jinis FADEC BARK-6V. Tugas utama unit iki kanggo ngoptimalake operasi engine, ngurangi konsumsi bahan bakar, uga nambah sumber daya saka komponen individu. Desain kasebut adhedhasar kompresor sentrifugal aksial sing kompak lan efisien kanthi limang tahap aksial lan siji sentrifugal. Sayange, ing jangkah dhuwur saka karya mesthi kena pengaruh saka sampurna saka desain motor.
























Foto: Igor Kolokolov, igor113.lj.com
Mi-38 ing penerbangan lan rinci

Ing 2012, helikopter Mi-38-2 OP-1 pisanan dirakit (mesin Kanada dicopot saka mesin lan dipasang ing domestik) lan OP-2, sing direncanakake bakal ditampilake ing MAKS-2013, nanging nalika nggabungake mesin kasebut. karo gearbox VR-382, masalah muncul. Akibaté, perlu kanggo nyaring perakitan, ngliwati tes 300 jam, lan mung sawise sijine ing helikopter.

Mi-38 nganggo mesin domestik pisanan mung ing 13 November 2013. Ing taun sabanjuré, motor ana ing operasi nyoba, lan ing Mei 2015 kasil liwati test sertifikat 150 jam.

Saiki, kontrak wis ditandatangani karo Klimovites kanggo nyedhiyakake 50 mesin helikopter. Iku menarik sing 2800-daya kuda TV7-117V duweni potensi bisa diinstal ing helikopter karo PTO mburi - ing Mi-28 lan Ka-50/52. Kanggo akurat, helikopter karo mesin domestik duwe jeneng Mi-38-2 (kadhangkala uga "jenenge" Mi-382), nalika salinan karo mesin Kanada yaiku Mi-38-1.

Piranti proteksi bledug mesin TV7-117V dianggo luwih efisien tinimbang piranti jinis jamur klasik sing biasa kita deleng ing helikopter Mi. Kasunyatane yaiku mobil kanthi "jamur" ing ndhuwur kokpit duwe watesan babagan taksi ing angin puyuh salju ing sawetara suhu saka minus 5 nganti plus 5 derajat. Ing kisaran iki, salju dadi es lan mbentuk wangun gedhe, ngalangi pasokan udara. Ing Mi-38, piranti proteksi bledug ora duwe kerugian iki lan nyedhiyakake persiapan udara ing mode operasi apa wae ing sawetara derajat pemurnian 95-98%.

Kauntungan penting saka helikopter yaiku anané unit daya tambahan TA14-038 kanthi kapasitas 30 kW saka PJSC NPP Aerosila - "jantung" sing tanpa ana peluncuran mesin utama ora mungkin. Iki minangka faktor penting ing otonomi helikopter Rusia, amarga ing mesin karo mesin Kanada wiwitan motor listrik. Kajaba iku, tanduran daya tambahan saka helikopter njamin operasi sistem AC ing lemah.

Manfaat Utama


Apa maneh sing bisa gumunggung babagan helikopter Mi-38 Rusia paling anyar? Kaping pisanan, papat rekor donya. Bener, padha diantemi dening mobil karo mesin Canadian, nanging iki ora detract saka manfaat saka perancang lan testers. Akeh paramèter mesin nalika penerbangan pisanan nuduhake keluwihan saka sing diwilang - contone, tikaman rotor utama ing hover ana 500 kg luwih saka "ing kertas". Miturut cara, penerbangan pisanan Mi-38 ing 2003 lan tes luwih umum dadi acara resonan. Test pilot Vladimir Kutanin nampa Order of Courage saka Presiden kanggo karya ing mesin, lan kapten pesawat, test pilot Alexander Klimov, dadi Pahlawan Rusia. Sajrone tes, helikopter nggawe paling ora 85 penerbangan, minangka asil sawetara owah-owahan ing model OP-2: bahan bakar lan peralatan hidrolik sing luwih apik, sistem kontrol lan desain blade. Rekor donya Mi-38 dipecah ing taun 2006 lan kalebu rekor dhuwur penerbangan 8170 meter kanthi bobot 11.100 kilogram lan sawetara prestasi liyane ing tingkat pendakian kanthi lan tanpa kargo. A prayoga, sanadyan ora rekaman, punika kacepetan maksimum mesin ing 320 km / h, kang cedhak karo paramèter watesan kanggo helikopter ing pangertèn klasik.
























Foto: Igor Kolokolov, igor113.lj.com
Mi-38 ing penerbangan lan rinci

Alesan kanggo bangga tukang helikopter uga kompleks peralatan on-board terpadu utawa IBKO-38 saka grup St. Petersburg Transas. Avionik iki nyedhiyakake penerbangan helikopter awan lan wengi, uga ing kondisi iklim sing angel. Kokpit nduweni limang tampilan multifungsi TDS-12,1 12-inch kanggo nampilake kabeh informasi sing dibutuhake kanthi peta digital wilayah kasebut. GLONASS/GPS sing dibangun bebarengan karo duplikat sistem komputer navigasi helikopter TNG-1G, server pemetaan lan sistem peringatan dini jarak TTA-12N. Sistem kasebut nyedhiyakake pendekatan instrumen kategori ICAO II, penerbangan en-rute otomatis, pendekatan pendaratan otomatis, pendekatan sing ora kejawab, nglayang otomatis lan stabilisasi penerbangan ing kabeh mode penerbangan. Tingkat otomatisasi dhuwur saka Mi-38 bisa ninggalake kru katelu - insinyur penerbangan, lan ing kahanan kritis, pesawat bisa diterusake dening siji pilot. Sing nggumunake, Biro Desain Mil isih nawakake, minangka pilihan, penempatan anggota kru katelu kanggo dhukungan darat yen ana basing otonom saka helikopter.

Helikopter Mi-38 ora bakal dadi helikopter abad 38 tanpa sistem visi sintetik kolimator ing kaca depan SVS - teknologi dhuwur iki nyedhiyakake pilot kanthi mode "kokpit transparan". Diklaim sistem IBKO-8 umume digabung karo model sing luwih enom saka Mi-17 (XNUMX) lan ora mbutuhake adaptasi sing dawa kanggo pilot. Miturut cara, ing podo karo karo pembangunan saka helikopter, grup Transas digunakake ing simulator kanggo anyar. Insinyur njamin yen praktik operasi simultan ing Rusia iki durung ditindakake ing ngendi wae sadurunge.

Tanggal 23 November 2018, penerbangan pisanan saka versi helikopter sing paling janjeni ditindakake - helikopter transportasi lan landing Mi-38T kanthi kapasitas 40 wong kanthi nomer buntut 38015. mesin iki dimaksudaké kanggo militèr, lan ing wayahe loro salinan wis dikirim menyang aviation militèr. Antarane opsi, buruh pabrik nawakake peralatan maneh helikopter dadi varian sanitasi lan instalasi tank tambahan, sing nambah jarak penerbangan nganti 1600 kilometer.

Taun 2019 kanggo Mi-38 ditandhani kanthi tes sertifikasi ing suhu sing sithik banget. Pilot uji nindakake 57 penerbangan lan 18 uji lemah pembangkit listrik ing bandara Mirny lan situs Nakyn ing Yakutia. Sawise nyobi sukses kuwi ing suhu ngisor minus 45 derajat, helikopter kiwa ngarep ing ditahan saka transportasi militèr "Ruslan" kanggo terus testing wis ing Elbrus. Ing pucuk gunung, mesin kasebut nuduhake operasi sing sukses ing dhuwur nganti 3 ewu meter ing sadhuwure segara.


foto: layanan pers Helikopter Rusia
Mi-38T




Foto: aviadrive.ru

Saiki, pasar global lan domestik (ing Rusia umume 9% saka pasar) helikopter medium-heavy wis tekan titik jenuh, lan volume penjualan Mi-38 bakal luwih murah tinimbang sing paling laris. "saka garis Mi-8/17. Nanging ing Pabrik Helikopter Kazan, ing kelas anyar iki, bebarengan karo lampu Ansat, dheweke nggawe taruhan utama.

Ing kasus apa wae, daya saing Mi-8/17 klasik pungkasane bakal rampung, lan Mi-38 kudu ngganti sebagian. Antarane mitra asing, salah sawijining pesaing paling cedhak yaiku Airbus Helicopter H225 kanthi kapasitas muatan 5500 kilogram, nanging kompartemen kargo meh kaping pindho luwih cilik tinimbang Mi Rusia.

Ing sawetoro wektu, pabrik dimuat pesenan pertahanan kanggo versi Mi-38T, ana warta babagan pangiriman manca sing direncanakake pisanan lan pangarep-arep gedhe kanggo kontrak karo lembaga penegak hukum lan lembaga pemerintah liyane. Sesuai karo program "Pengembangan industri penerbangan kanggo 2013-2025", penjualan Mi-38 nganti 2025 direncanakake ing 175 pesawat, lan nganti 2030 - ing 264 helikopter. История bakal nuduhake carane optimistis ramalan kasebut.
  • Evgeny Fedorov
  • igor113.livejournal.com, aviadrive.ru, zhukvesti.ru, tass.ru, naked-science.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

33 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -16
    5 Februari 2020 18:08
    PPC elek banget, nanging sakperangan alesan aku seneng visual
    1. +9
      5 Februari 2020 18:32
      Biasane, helikopter kita katon luwih menarik tinimbang sing diimpor, saka kelas sing padha!
      Sing utama yaiku "apa sing bakal dilebokake" ... manuk iki nindakake tugas kanthi apik.
      1. 0
        5 Februari 2020 18:50
        Aku bakal ngomong yen teknologi Rusia, umume, tansah katon luwih brutal sakperangan alesan, seksi utawa soko.
        1. +6
          6 Februari 2020 00:22
          manawa teknologi Rusia, umume, katon luwih brutal amarga sawetara alasan,


          Mung Mi-38 ora katon "milevsky". Lan kanggo impor. noto iki, nalika gearbox karo meneng ing ngarep lan mesin ing mburi, wis ora digunakake sadurunge. Mulane, wolung duwe irung cendhak, lan katon rapi. Lan ing kene ana irung sing dawa banget saka fuselage. Nanging - ing wolung, bortach mbukak lawang ngisor ing ndhuwur taksi, menek munggah, mbuwang hoods - lan voila, kabeh cedhak, kabeh katon. Saka ROM menyang gearbox, pindhah menyang balok tanpa tangga. Saora-orane njagong ing pinggir dalan, saiki kepiye?
          Apa bab kaendahan? Ayo mabur dhisik nganti wolung karo enem, banjur kita bakal weruh babagan kaendahan.
        2. -1
          6 Februari 2020 01:52
          Sawetara jinis technophile Nyuwun
      2. +9
        5 Februari 2020 19:23
        Lha iki kanca sekelase.



    2. +5
      5 Februari 2020 18:34
      Kutipan saka Voletsky
      PPC elek banget, nanging sakperangan alesan aku seneng visual

      Iku misale jek kula pesawat kita karo helikopter tansah paling ayu! Inggih, ing pendapat kula, kanggo sawetara iku ora. Nyuwun
      1. -3
        5 Februari 2020 20:00
        mesthi ora, ayo ngomong kanggo kula moments ora khusus banget lan utamané kalajengking saka lta, nanging ana PPC ... ing cara liyane, lan minuses, Aku PPC nalika aku ngomong bab kaendahan :)
        lan oshkosh iku ayu ing jeneng lan ing desain ... nanging banjur "atlet" muncul ... sial, menehi kula siji lan mobil diesel supaya aku bisa numpak lan aku bakal mutusaké apa sing luwih apik

        pesawat
        1. Su-35
        2. F-14 Tomcat
        3. Su-34
        4 F-18s
        5. Rafal - soko karo soko :)
      2. +1
        5 Februari 2020 23:37
        Quote: Edik
        Kutipan saka Voletsky
        PPC elek banget, nanging sakperangan alesan aku seneng visual

        Iku misale jek kula pesawat kita karo helikopter tansah paling ayu! Inggih, ing pendapat kula, kanggo sawetara iku ora. Nyuwun

        Aku nuduhake pendapat sampeyan kanthi lengkap! Lan aku sijine tandha plus ... apa kagetku nalika aku weruh sing wis ana 4 plus lan 4 minuses! Iki kaya apa? Ya, luwih ayu tinimbang MT-shki ... sanajan ana mungsuh sing gampang ngomong: 24, 6 lan malah 2, 26 minangka lagu sing kapisah. Iku mung sing ALL ayu lan fly mung padha!
    3. -14
      5 Februari 2020 18:41
      Tse Eropah mbantu kita, iku apik yen dheweke ora ngrampok lan thread, paling dheweke ninggalake soko
    4. +7
      5 Februari 2020 19:35
      "Damn PPC carane elek, nanging sakperangan alesan aku seneng visual"
      Halo. Kita wis teka ...
      Luwih ayu lan dinamis tokoh wolung katon. Umume amarga kerucut irung. Lan ing atap, fairing kanthi nyenengake "ngirim" menyang mripat.
      Thanks kanggo penulis minangka tansah.
      Dene daya angkut, ing pamawasku kang durung padhang, luwih, ora kurang.
      1. -4
        5 Februari 2020 20:59
        Kabeh iku urusan rasa. Sampeyan duwe siji lan Voletsky liyane.
        Contone, aku umume nganggep NH-90 sing paling apik ing kelas iki.
        1. +1
          6 Februari 2020 09:22
          Saben wong kanggo rasa dhewe!
          Senajan Milevtsy dilat kontur saka "38" ing pojok sudhut, padha nyetel tugas sejatine sifate technical lan aerodinamis.
    5. 0
      4 Mei 2020 04:57
      katon kaya helikopter biasa. bisa bingung karo analog
  2. +3
    5 Februari 2020 18:31
    Kita bisa nalika aku mencet .. (oh, lonceng) lan nggawe motor dhewe!

    Banjur isin, kanggo pesawat Sukhoi - mesin wong liya. kanggo Angkatan Laut - ing umum ana alangan, 100% pangarep-arep kanggo "fraternal" uk..r. "esuk-esuk". ngguyu Lan minangka asil, lambung NK ngadeg ing tembok tanpa rampung ing galangan kapal St. Petersburg lan Kal-grad.
    1. -5
      5 Februari 2020 19:23
      Kutipan saka xomann
      Banjur isin, kanggo pesawat Sukhoi - mesin wong liya.

      Engine "manca" mung dening 50% ing syarat-syarat rincian lan Déwan final dhewe.
      Kutipan saka xomann
      kanggo Angkatan Laut - ing umum ana alangan, 100% pangarep-arep kanggo "fraternal" uk..r. "esuk-esuk".

      Saiki wong Ukraina "dilat driji" basa kanthi ambruk produksi tanpa pesenan.
      1. +1
        6 Februari 2020 12:52
        Kutipan saka Genry.
        Saiki wong Ukrainia "dilat driji" kanthi ambruk produksi tanpa pesenan.

        Ya, informasi liwati sing Nikolaevites plow ing 2-3 shifts kanggo pesenan Cina. Lan matur nuwun kanggo partisipasi ing program nggawe kapal Cina, wong Tionghoa mecah rekor ing komisioning kapal - kapasitas kanggo turbin kapal ora cukup.
        Saiki wis cukup - ing babagan tonase, 4 kaping luwih Amerika disewakake setahun.
        Mungkin amarga beban kerja ing pesenan Cina, Rybinsk ora ngenteni personel saka Nikolaev - ana cukup kerja ing omah.
        Mesakaké . Rybinsk dhewe ora bakal bisa cepet cepet ... Personil ...
  3. +2
    5 Februari 2020 18:35
    "Lan apa sing bakal kedadeyan ing bangunan mesin penerbangan domestik yen ora ana macem-macem sanksi, larangan lan larangan Kulon?"
    Iku tetep dadi pangarep-arep sing ora bakal dibatalake. Utawa pamaréntah bakal njupuk alih.
    1. +1
      6 Februari 2020 09:24
      Aku ing kene kita duwe persetujuan karo kasur kanthi "sanksi" lan "penghinaan" kanggo ngusir impor saka pasar lan ngunggahake dhewe. Umumé, perdagangan kita nesu - kabeh kanggo minyak sawit. Wirang negara.
  4. exo
    +1
    5 Februari 2020 18:45
    Helikopter sing apik. Aku pengin ndeleng kanthi suspensi persenjataan eksternal.
    Muga-muga mesin wis ilang masalah "bocah" lan kejutan, ora bakal ana.
    1. +2
      5 Februari 2020 19:55
      Inggih, Klimovskie TV2, banjur TV3, asline ing G7. Saiki ana seri TVXNUMX. Apa iku perlu kanggo gumantung ing Pratt-Whitney ing kabeh, Aku wong ora ngerti. Panjelasan mung kita biasane: "Inggih, iki perusahaan Western!". Ing cendhak, ibadah Western nang endi wae lan ing kabeh!
      Senajan "wolung" nampa sertifikat airworthiness saka "dheweke", minangka adoh aku ngerti, lan karo mesin standar kita ..
      1. +6
        5 Februari 2020 22:28
        Kutipan: Mikhail2019
        Inggih, Klimovskie TV2, banjur TV3, asline ing G7. Saiki ana seri TVXNUMX. Apa iku perlu kanggo gumantung ing Pratt-Whitney ing kabeh, Aku wong ora ngerti

        TV2 dirakit ing Perm, lan TV3 ing Zaporozhye. Mung ing 2014 VK-2500 wiwit diprodhuksi ing St. Petersburg kanggo ngganti TV3 ... Lan sadurunge, padha gumantung ing pasokan saka Zaporozhye.
      2. +1
        6 Februari 2020 09:21
        Kutipan: Mikhail2019
        Inggih, Klimovskie TV2, banjur TV3, asline ing G7. Saiki ana seri TVXNUMX. Apa iku perlu kanggo gumantung ing Pratt-Whitney ing kabeh, Aku wong ora ngerti. Panjelasan mung kita biasane: "Inggih, iki perusahaan Western!". Ing cendhak, ibadah Western nang endi wae lan ing kabeh!
        Senajan "wolung" nampa sertifikat airworthiness saka "dheweke", minangka adoh aku ngerti, lan karo mesin standar kita ..

        Kita duwe proyek, nanging supaya bisa ditindakake ing taun 90-an, investasi dibutuhake. Saka kene lan mlumpat saka sisih menyang sisih. Dadi padha ngomong "grin saka kapitalisme"! Ing sisih liya, Mi-38 karo turbin Kanada duweni potensi komersial sing luwih dhuwur ing sisih kulon, yen mung amarga basis layanan, nanging ora tuwuh bebarengan. Dadi "Kanada" karo kreta, luwih gampang kanggo kuda! Aku sing ndhisiki uga nggigit sikut lan katon ora sopan marang hegimon saka kidul.
  5. +2
    5 Februari 2020 19:37
    hi
    Matur nuwun kanggo artikel!
    Lan ana informasi sing kasedhiya kanggo umum babagan nomer kasebut
    nalika tanduran dimuat pesenan pertahanan kanggo versi Mi-38T
    ing kontrak iki?
    Aku ora ngelingi kabar babagan kontrak negara. Ana informasi babagan pangiriman rampung saka batch eksperimen saka rong mesin, lan ing basis saka iku, kaputusan bakal digawe ing urutan.

    Sanajan, yen kita ngelingi kontrak karo UEC kanggo MAKS 2015 (kanggo 50 TV7-117V), mula kita bisa nganggep jumlah mobil nglirik
  6. +1
    5 Februari 2020 20:53
    Sawise nyobi sukses kuwi ing suhu ngisor minus 45 derajat, pesawat ninggalake kanggo ngarep ing ditahan saka transportasi militèr "Ruslan".
    Iku misale jek kaya artikel babagan helikopter Mi-38 .... Lan saka ngendi asale saka pesawat transportasi? Mesthi, akeh istilah teka kanggo aviation saka armada, nanging ditahan ... Aku krungu kanggo pisanan. ngguyu
    1. -3
      5 Februari 2020 21:15
      Papan, pesawat ... = nyekel
  7. +2
    5 Februari 2020 21:14
    Sanksi, sanksi.. Yen ora ana, bangunan mesin, kaya tetanèn, layu.
    Apa durung wayahe wong-wong mau padha nindakaké sanksi marang mobil? nglirik
  8. +3
    5 Februari 2020 21:25
    Yen sampeyan nyelehake kabeh chip saka Mi8 ing Mi17-38, mula bakal ana akeh kompetisi internal.
    1. exo
      +1
      5 Februari 2020 22:21
      Mesthine, dheweke ora bakal ngirim kabeh, nanging avionik, kaya modifikasi anyar saka kulawarga Mi-17, bakal katon. Kanggo sistem anti-bledug, aku ora bisa ngomong. Aku ora ngerti carane dheweke "kanca" karo TV 3-117
      1. 0
        6 Februari 2020 08:37
        Mulane, perlu kanggo mungkasi release saka 8/17 ing wektu lan miwiti release saka 35th. Lan tinimbang 8/17, nglakoni sing luwih cilik. Ketik Ka62 utawa rada gedhe. Nanging kita ora duwe téater saka daya dibutuhake.
  9. +2
    5 Februari 2020 22:52
    Pesaing EC725 (militer) H225M (sipil) duwe kekurangan dibandhingake karo Mi-38: Mi-38 duwe ramp mburi kanggo mbukak / mbongkar, kalebu. transportasi poto-propelled, nanging Frenchman ora duwe.
    Kajaba iku, Mi-38 nduweni interior sing luwih amba (saka setengah meter) lan luwih dawa (saka meter) (nanging wong Prancis dhewe luwih cilik lan luwih entheng tinimbang Milevsky).
    IMHO, analog paling cedhak saka Mi-38 yaiku AW101 Italia-Inggris. Lan saka segi data bobot lan dimensi - meh siji kanggo siji. Nanging AW101 wis telu mesin, i.e. rasio dorong-kanggo-bobot luwih dhuwur. Kajaba iku, sampeyan bisa nyelehake rong barisan: siji saka Rolls-Royce Tubomeka, liyane saka General Electric.
  10. 0
    6 Februari 2020 14:15
    TETEP! Wis kasep guys.
    1. +1
      6 Februari 2020 20:51
      Opo kedaden?!.. Aku dadi saksi... opo

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"