Wayang modern babagan perang: conto "blunders" lan unprofessionalism liyane

239

Jumlah film babagan Perang Patriotik Agung saya tambah akeh ing taun-taun pungkasan. Ing tangan siji, kasunyatan iki ora bisa nanging bungah: referensi kanggo crita, memori saka jawata-menang Soviet. Nanging ana uga kekurangan ing kene.

Para pembuat film asring, kanthi pangarep-arep nggawe film luwih cepet lan luwih ekonomis, nolak konsultan militer. Ing sawetara kasus, iki nyebabake salah siji "blunders" sing cukup mbebayani, nanging nyekel mripat, utawa palsu ukuran lengkap lan conto unprofessionalism, saka kang panampil repelled minangka saka "film bener".



Video sing darmabakti kanggo kesalahan sadar lan ora sadar saka pembuat film domestik ing film fitur sing ana hubungane karo tema militer wis dirilis ing saluran YouTube SkyArtist. penerbangan.

Contone, pigura saka film ing saluran TV Rusia 1 diwenehi, ing ngendi pilot pindhah ing sortie tanpa ngliwati sabuk liwat eyelets khusus. Ing wektu sing padha, penulis nyathet episode saka film Soviet "Only Old Men Go to Battle", ing ngendi kabeh ana ing sabuk pilot, ora kaya, ing tembung, "badut saka saluran TV Rusia 1".

Kesalahan liyane - pilot Soviet ngliwati kuburan kanca-kanca sing tiba. Ing wektu sing padha, ana salib ing kuburan.

Saka video Sky Artist:

Ing jaman Soviet, saben bocah ngerti yen salib mung ana ing kuburan mungsuh.


Liyane babagan kebingungan pesawat serangan lan pejuang lan blunder liyane saka bioskop Rusia modern babagan perang.

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    239 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 22
      Februari 5 2020
      Bloopers diwiwiti kanthi naskah, banjur bongkahan mung tuwuh, ngowahi film kasebut dadi barang sing ora ana jeneng ing basa Rusia.
      1. + 18
        Februari 5 2020
        Ya, filmmakers ora menehi apa-apa yen film kaya Kholop ngumpulake milyar ing box office, lan pipol hawala, iki watu humor lan Mat. Tampilake driji ing format palsu lan kabeh wong ngguyu ngguyu
        1. + 11
          Februari 5 2020
          Ing keadilan, ing Hollywood sing misuwur, seprapat saka kabeh film minangka slag, lan sapratelon minangka mediocrity. Contone, film "Prometheus" iku bodho lengkap. Barang-barang sing apik uga ana ing jumlah sing luwih cilik.
          Nanging ketoke ing luar negeri, ana jinis kapisah saka "realisme" nalika emphasis ing rincian, bab sawetara jinis Profesi, tumindak pros piyambak bisa dadi tontonan kanggo masyarakat, lan cara utama kanggo roskinoshnikov - a klip, stroboscope saka mummers, niru sawetara tumindak.
          Ing genre realisme, contone, babagan petugas pemadam kebakaran, pelaut utawa pengacara, aktor utawa mantan utawa trainee, konsultan profesional utawa peserta ing acara. Ora ana arah bioskop ing Federasi Rusia.
          1. + 16
            Februari 5 2020
            Ukuran Bebungah Nobel kanggo panemuan luar biasa ing bidang fisika yaiku $ 1,1 yuta ...
            Ragad kanggo aktor Jim Parsons kanggo siji episode 20 menit, ngendi karakter Sheldon nampa Bebungah Nobel, $0,9 yuta.
            ... Donya iki wis jelas wis edan.
          2. +3
            Februari 5 2020
            Kutipan: nick7
            Ing keadilan, ing Hollywood sing misuwur, seprapat saka kabeh film minangka slag, lan sapratelon minangka mediocrity.

            Ora ketompo carane luwih
          3. +1
            Februari 6 2020
            Kutipan: nick7
            Ing keadilan, ing Hollywood sing misuwur, seprapat saka kabeh film minangka slag, lan sapratelon minangka mediocrity.

            ing keadilan, ana 95% !!! wassat Pira film Amerika sing luar biasa digawe ing setahun ??? lan padha rivet ana ing kelompok !!! nglirik
          4. +4
            Februari 6 2020
            10 taun kepungkur, aku dadi komandan detasemen partisan, 20 detik ing layar, syuting kabeh dina kanggo 3 menit saka film .. film rampung kurang-budget, dibandhingake T-34, mung free, nimbang amatir .. lan sing! ana konsultan sing ngubengi saben wong, mriksa seragam, penghargaan, genggeman senjata, carane ngrusak rana, lsp.
            Lan blunders kuwi ing film-budget dhuwur tenan mung isin! lan nggawe sampeyan mikir yen konsultan iku godfather Misha utawa pepadhamu ing garasi, sing maca rong buku bab Perang Donya II ...
      2. + 20
        Februari 5 2020
        Quote: Wend
        Bloopers diwiwiti kanthi naskah, banjur bongkahan mung tuwuh, ngowahi film kasebut dadi barang sing ora ana jeneng ing basa Rusia.

        Saiki dheweke ora nggawe film babagan perang, nanging mung kaya film lan perang, kaya sing dideleng dening direktur. Lan dheweke ndeleng bioskop minangka sarana bathi. Lan carane akeh film metu ngandhani kita mung omong kosong. Paling ora njupuk "Stalingrad" F. Bondarchuk, utawa "Rzhev" I. Kopylov. Lan bener, sampeyan ngandika iku dadi metu dadi bongkahan akeh.
      3. +7
        Februari 5 2020
        Video asli ing YouTube langsung nyatakake yen saiki, kaya ing media elektronik ing proofreaders, dheweke ora ngganggu konsultan spesialis! Padha nyimpen dhuwit kanggo kanthong!
        1. +1
          Februari 5 2020
          Kutipan saka: Starover_Z
          ora repot karo konsultan spesialis

          Where kanggo njaluk wong? Meh kabeh padha ilang... sad
          1. +7
            Februari 5 2020
            Kutipan: Lipchanin
            Where kanggo njaluk wong?

            Ana specialists FULL, iku mung wong wiwit nuntut koreksi, lan iki ngluwihi budget, lan mung pakar banget kuwi dibusak lan nolak layanan. Klim Zhukov nduweni crita apik babagan iki babagan nggawe film "Viking"
            1. +2
              Februari 5 2020
              Kutipan saka: svp67
              Spesialis wis FULL,

              Maksudku konsultan ora saka buku teks, nanging sing pancene ana ing subyek
              1. +3
                Februari 5 2020
                Kutipan: Lipchanin
                Maksudku konsultan ora saka buku teks, nanging sing pancene ana ing subyek

                Inggih, bener, padha Zhukov reenactor lan liwat akeh liwat tangan lan "hump", lan liyane, iku sejarawan certified. Lan saiki wong-wong iki sing spesialis banget ing senjata, seragam lan taktik.
                1. +1
                  Februari 5 2020
                  Kutipan saka: svp67
                  Inggih, bener, padha Zhukov reenactor lan liwat akeh liwat tangan lan "hump", lan liyane, iku sejarawan certified.

                  Aku mbaleni maneh, mandheg.
                  Aku ana ing pikiran konsultan sing perang ing pesawat padha, tank, mimpin prajurit ing serangan.
                  Padha bener njabat ing MUR, etc.
                  Kabeh liyane aku ora dianggep minangka konsultan.
                  Sampeyan ora bisa nimbang dhewe pilot nalika lungguh ing simulator
                  1. +2
                    Februari 5 2020
                    Kutipan: Lipchanin
                    Sampeyan ora bisa nimbang dhewe pilot nalika lungguh ing simulator

                    Nanging sawise ngliwati iki, sampeyan bisa ngerti babagan kasunyatan kasebut, utamane amarga sampeyan nggawe kabeh kanthi tangan sampeyan dhewe utawa kanthi partisipasi pribadi ...
                    1. 0
                      Februari 5 2020
                      Kutipan saka: svp67
                      Nanging sawise ngliwati iki, sampeyan bisa ngerti babagan kasunyatan kasebut, utamane amarga sampeyan nggawe kabeh kanthi tangan sampeyan dhewe utawa kanthi partisipasi pribadi ...

                      Apa kita ora bisa distorsi?
                      Iku babagan film WWII.
                      1. +4
                        Februari 5 2020
                        Kutipan: Lipchanin
                        Apa kita ora bisa distorsi?
                        Iku babagan film WWII.

                        Dadi ana akeh reenactors WWII. Temokake wektu kanggo nonton "28 Panfilov's Men", wong-wong iki nindakake akeh ...
                        1. -10
                          Februari 5 2020
                          Kutipan saka: svp67
                          Dadi ana akeh reenactors WWII.

                          drijiku lara...
                          Ya, aku ora bakal ngrembug babagan kualitas konsultan saiki. Saka tembung ing umum
                          Aku mung ujar manawa ora ana konsultan garis ngarep sing isih urip
                          Aku ora bakal njupuk film lan aku pancen ora peduli karo kabeh conto sampeyan.
                          Aku bakal ngomong kanggo pungkasan wektu.
                          Aku mung ngomong yen ora ana KONSULTAN
                          Wis jelas saiki?
                        2. +3
                          Februari 5 2020
                          Kutipan: Lipchanin
                          Aku mung ngomong yen ora ana KONSULTAN

                          sing, mulane, iku bisa kanggo mow ing insignia ?!
                        3. -6
                          Februari 5 2020
                          Kutipan: Barmaleyka
                          sing, mulane, iku bisa kanggo mow ing insignia ?!

                          Ya, mulane padha ngaco, sing ora dadi topik, ora ana konsultan garis ngarep sing nyata.
                          Lha, piye carane aku bisa ngungkapake ideku marang kowe ????
                          Aku ora ngerti carane sijine menyang tembung maneh.
                          Aku bakal nyoba maneh
                          KABEH GAMBAR KARENA ORA ANA KONSULTAN KENDARAAN DEPARTEMEN URIP!!!!!
                          Mungkin sing dingerteni?
                        4. +7
                          Februari 5 2020
                          Kutipan: Lipchanin
                          Ya, mulane padha ngaco, sing ora dadi topik, ora ana konsultan garis ngarep sing nyata.

                          sampeyan categorically salah, sampeyan ora perlu dadi prajurit garis ngarep ngerti sing ora bisa mabur ing 43 lan-2 utawa ing 41 padha wis "nglayani" Uni Soviet, lan ora wong kerja.
                          adhedhasar postulat sampeyan, mula film apa wae sing nggambarake kedadeyan luwih saka 100 taun kepungkur wiwitane salah amarga "ora ana konsultan nyata saka kontemporer"
                          Kutipan: Lipchanin
                          KABEH GAMBAR KARENA ORA ANA KONSULTAN KENDARAAN DEPARTEMEN URIP!!!!!
                          Mungkin sing dingerteni?

                          ojo nangis kowe salah
                        5. -3
                          Februari 5 2020
                          Kutipan: Barmaleyka
                          sing ing 43 an-2 ora bisa mabur

                          Ing endi aku bisa njaluk pesawat WWII?
                          Takon paling sethithik 25 taun apa AN-2 lan bisa mabur ing 43?
                          adhedhasar postulat sampeyan, mula film apa wae sing nggambarake kedadeyan luwih saka 100 taun kepungkur wiwitane salah amarga "ora ana konsultan nyata saka kontemporer"

                          Aku pisanan ora keganggu karo rincian, amarga aku ora ngerti apa lan carane kedaden.
                          Kanggoku, ing film-film kasebut, plot kasebut penting.
                          ojo nangis kowe salah

                          ing apa? Kasunyatan manawa konsultan garis ngarep mati?
                        6. +4
                          Februari 5 2020
                          Kutipan: Lipchanin
                          Takon paling sethithik 25 taun apa AN-2 lan bisa mabur ing 43?

                          sampeyan ngapura utawa wangkal utawa ora ngerti apa sing sampeyan omongake, kanggo sampeyan, ketoke, dusun nganggo jaket kulit iku normal.
                        7. -10
                          Februari 5 2020
                          Kutipan: Barmaleyka
                          sampeyan ngapura utawa wangkal

                          Kowe bandel. Aku ora bisa mbuktekaken ing sembarang cara sing konsultan REAL ninggalake.
                          Lan sampeyan nyurung aku sawetara omong kosong babagan Abad Pertengahan lan ngrusak kabeh.
                          Apa sampeyan wis mangsuli pitakonan?
                          baleni
                          ojo nangis kowe salah

                          ing apa? Kasunyatan manawa konsultan garis ngarep mati?

                          Apa sampeyan mikir iku bener kanggo nyelehake kabeh munggah?
                          Apa bener kanggo njupuk obrolan babagan blunder ing film babagan Perang Dunia II menyang Hamlet?
                          Kaping pisanan, aku mung ngomong babagan kasunyatan manawa para konsultan mati.
                          Nanging sampeyan, kaya kertu sing luwih cetha, nggawa aku menyang neraka
                        8. +6
                          Februari 5 2020
                          Kutipan: Lipchanin
                          Kowe bandel. Aku ora bisa mbuktekaken ing sembarang cara sing konsultan REAL ninggalake.

                          konsultan ora peserta ing acara, elinga sapisan lan kanggo kabeh
                          Kutipan: Lipchanin
                          Nanging sampeyan, kaya kertu sing luwih cetha, nggawa aku menyang neraka

                          sampeyan ora perlu digawa lunga, sampeyan dhewe mlebu ing alas tanpa mangerteni apa sing diomongake, sepisan maneh konsultan yaiku wong sing ngerti topik sing diterangake ing karya saka sudut pandang keaslian sejarah lan profesional.
                        9. -10
                          Februari 5 2020
                          Kutipan: Barmaleyka
                          konsultan ora peserta ing acara, elinga sapisan lan kanggo kabeh

                          Mung elek.
                          Ya, kepiye carane TEORI bisa luwih apik ing subjek tinimbang PRAKTIS ??????
                          Aku bisa maca ewonan crita detektif, nanging aku ora bakal dadi detektif.
                          Ing jaman USSR, detektif diundang minangka konsultan ing film babagan polisi, lan dudu sing nulis sejarah polisi Soviet.
                          Wis nonton film Dead Season? Sapa sing dadi konsultan ing kana?
                        10. +4
                          Februari 5 2020
                          Apa aku ngerti kanthi bener yen ing film Ivanhoe, konsultan utama yaiku roh Richard I?
                          sepisan maneh, utamane kanggo sampeyan, aku ora dadi peserta ing Perang, nanging aku ngerti yen ing 41 dheweke ora "ngladeni" wong kerja, tugas utama konsultan yaiku kanggo nggayuh kabeneran tartamtu, yaiku, kapten. ora bisa nganggo telung sirah ing bolongan tombol, lan liya-liyane, lan panulis skenario WAJIB sinau babagan sejarah lan dokumen ing jaman kasebut, sing padha ditrapake kanggo tukang rias lan seniman make-up.
                          ora bisa mabur AN-43 ing 2, ora bisa ngomong babagan reaksi berantai ing 41, ora bisa ...
                          lan ora kaya meri saka melu utawa ora melu perang dhewe, iku mung gumantung ing profesionalisme tim, nanging saiki, nalika iku wektu kanggo managers lan plankton kantor, ora ana siji saka kru film malah mbayar manungsa waé kanggo bab cilik. sing nglumpukake lan nggawe massa kritis, iki ditrapake kanggo kabeh, sandhangan, dandanan, seragam, phrases, etc.
                        11. -1
                          Februari 11 2020
                          Barmaleyka, sampeyan salah, nganti 25.02.46 Februari 1943, iku Tentara Merah, nganti taun XNUMX padha ngabdi marang WONG KERJA. Kanthi nepangake tali bahu lan lencana anyar, dheweke wiwit ngladeni Uni SOVIET, maca literatur khusus kanthi teliti.
                        12. 0
                          Februari 11 2020
                          Quote: VASILY Z.
                          nganti taun 1943 ngabdi marang wong-wong sing KERJA.Kanthi ngenalaken tali pundhak lan lambang-lambang anyar, dheweke wiwit ngladeni UNION SOVIET. Waca literatur khusus kanthi teliti.

                          pisanan, aja poke, sareh, introduksi saka tali Pundhak lan charter, iki saka macem-macem operettas "Aku ngawula Uni Soviet" iki dikenalaké ing 37 (kanthi pesenan No. 260 saka 21 Desember 1937) amarga owah-owahan ing Tentara Abang, aku ora bakal nggoleki lan menehi gambar saka piagam iki kaping pindho aku wis nindakake iki kira-kira telung taun kepungkur ing situs sing padha, iku menarik kanggo nggoleki dhewe
                        13. KLV
                          0
                          Februari 7 2020
                          Mangga nulis kaya mangkene: konsultan garis ngarep. Ing tulisan sampeyan, pranyata prajurit garis ngarep duwe konsultan. Mangkono, amarga buta huruf utawa kelalaian, film modern digawe, lan gagasan ing basa Rusia ora bisa dikirim kanthi bener. Aku dudu maksud kanggo nyinggung sampeyan pribadi, nanging ...
                      2. + 12
                        Februari 5 2020
                        Banjur, miturut logika sampeyan, film babagan WWI, kampanye Crimean, 1812, lan luwih-luwih ksatria, ora bisa difilmake saka tembung AT ALL? Ora ana kanca sing isih ana ...
                        Sampeyan bisa lan kudu njupuk! Nanging pikirake, deleng, konsultasi! Kene Bondarchuk dijupuk "Stalingrad". Ing teknologi lan gaman ora golek fault. Wujude, kaya sing kudune... Nanging aku ora percaya. Kenging punapa? Amarga ora ngomong kaya ngono, dheweke ora mikir kaya ing "karya" iki! Lan iki dudu kesalahane para aktor - iki kepiye DIREKTUR ndeleng!
                        Lan "Konfrontasi"? Lan akeh liyane ...
                        1. -10
                          Februari 5 2020
                          Quote: Pemimpin Redskins
                          Banjur, miturut logika sampeyan, film babagan WWI, kampanye Crimean, 1812, lan luwih-luwih ksatria, ora bisa difilmake saka tembung AT ALL?

                          Kaping pisanan, ing ngendi sampeyan ndeleng logika kaya ngono? belay
                          Sampeyan bisa lan kudu njupuk!

                          Sapa sing padu
                          Aku mung ngomong babagan kasunyatan sing kesalahan amarga ora ana konsultan garis ngarep.
                          Endi sing salah aku?
                        2. +3
                          Februari 5 2020
                          Dadi sawise kabeh, prajurit garis ngarep 1812 wis ilang pirang-pirang generasi ... Apa tegese ora bakal ana konsultan sejati?
                        3. -13
                          Februari 5 2020
                          Quote: Pemimpin Redskins
                          Dadi sawise kabeh, prajurit garis ngarep 1812 wis ilang pirang-pirang generasi ... Apa tegese ora bakal ana konsultan sejati?

                          Apa kita bisa ngelingi babagan apa artikel kasebut?
                          Apa hubungane karo 1812?
                          Liyane babagan kebingungan pesawat serangan lan pejuang lan blunder liyane saka bioskop Rusia modern babagan perang.

                          Mengkono omongane.
                          Ora ana konsultan garis ngarep sing bisa mbedakake
                        4. +4
                          Februari 5 2020
                          Kutipan: Lipchanin
                          Aku mung ngomong babagan kasunyatan sing kesalahan amarga ora ana konsultan garis ngarep.

                          Sampeyan salah, bloopers ing seragam amarga padha ora pengin nglampahi dhuwit kanggo konsultan apik lan pinter sing metu ana saiki lan padha cukup tuwa, iku kabeh.
                      3. + 10
                        Februari 5 2020
                        Kutipan: Lipchanin
                        Apa kita ora bisa distorsi?

                        Namesakes, nanging biasane glethakaken metu ... Mung elinga vyser K. Ernst "Viking" .... Sing ngendi muntah kanggo 1.25 milyar dhuwit negara.
                        1. -13
                          Februari 5 2020
                          Quote: BARKHAN
                          Namesake, ya biasane ditata.

                          Ya, aku ora ngerti apa sing kedadeyan.
                          Dheweke mung ngomong blunder amarga konsultan prajurit garis ngarep ora ditinggal urip, padha mlumpat kaya tawon, minus, lan dituduh ora jelas apa. Nyuwun
                        2. +6
                          Februari 5 2020
                          Kutipan: Lipchanin
                          Dheweke mung ujar blunder amarga ora ana konsultan veteran sing isih urip

                          Sampeyan salah, prajurit garis ngarep ora ana apa-apa, ana babad, ana prajurit militer profesional, sinau, sinau.
                        3. -8
                          Februari 5 2020
                          Kutipan: Barmaleyka
                          , ana babad, ana militer profesional

                          Inggih, inggih.
                          Lan ana simulator, nanging sakperangan alesan padha seneng mobil nyata
                        4. +8
                          Februari 5 2020
                          Kutipan: Lipchanin
                          Lan ana simulator, nanging sakperangan alesan padha seneng mobil nyata

                          elderberry ing taman
                          Apa sampeyan sinau ing Pertempuran Kulikovo ing sekolah kanthi ngomong karo Peresvet utawa maca literatur sing relevan?
                        5. -11
                          Februari 5 2020
                          Kutipan: Barmaleyka
                          Apa sampeyan sinau ing Pertempuran Kulikovo ing sekolah kanthi ngomong karo Peresvet utawa maca literatur sing relevan?

                          Nanging aku ora ngerti apa sing ana ing kono.
                          Nanging obrolan bab trifles kuwi.
                          Sapa sing luwih apik kanggo menehi saran marang prajurit garis ngarep, utawa sing mung maca babagan perang?
                          Sapa sing luwih apik kanggo takon film babagan pilot, pilot profesional, utawa "konsultan" sing wis nguwasani aerobatik ing simulator ing komputer?
                          Sapa sing bakal mulang sampeyan profesional babagan iki, utawa "spesialis" sing wis maca akeh buku babagan topik iki?
                          Kanggo sapa sampeyan bakal diobati menyang dhokter, utawa siswa sing apik banget?
                          nerusake?
                        6. +5
                          Februari 5 2020
                          Kutipan: Lipchanin
                          Nanging aku ora ngerti apa sing ana ing kono.

                          sinau babad, pameran museum, lsp.
                          Kutipan: Lipchanin
                          Sapa sing luwih apik kanggo takon film babagan pilot, pilot profesional, utawa "konsultan" sing wis nguwasani aerobatik ing simulator ing komputer?

                          sampeyan duwe kekacoan ing sirah, kalebu sajarawan lan profesional ing cilik bab kang film kang dijupuk, minangka konsultan, uga, sadurunge, ing kasus, padha diundang, yen kasengsem, maca Interview. Druzhinina babagan carane nggawe film dheweke
                        7. -13
                          Februari 5 2020
                          Kutipan: Barmaleyka
                          sejarawan lan profesional ing kasus babagan film sing digawe diundang minangka konsultan

                          Aku bakal takon maneh.
                          Sapa sing luwih apik menehi saran marang prajurit garis ngarep, utawa sing mung maca babagan perang?

                          Ayo kula ngelingake sampeyan, kita ngomong babagan film babagan Perang Dunia II
                        8. +2
                          Februari 5 2020
                          Kutipan: Lipchanin
                          Aku bakal takon maneh.

                          Aku bakal mangsuli maneh, yen kita ngomong babagan wangun sandhangan, teknik utawa wangun undang-undang salam, banjur wong sing sinau iki utawa nggarap iki.
                          Aku ora urip ing abad kaping 19, nanging nalika aku ndeleng wong wadon nikah karo siji braid ing film, aku pancene pengin mecut dresser ing pasuryan karo braid iki.
                        9. -9
                          Februari 5 2020
                          Kutipan: Barmaleyka

                          Aku bakal mangsuli maneh yen kita ngomong babagan wangun sandhangan, teknik utawa wangun undang-undang salam,

                          Inggih, pisanan kabeh, padha ora mangsuli.
                          Lan kapindho, wong sing nganggo seragam, sing nglawan teknik iki, nampani awake dhewe, luwih becik nyritakake babagan iki tinimbang wong sing ora weruh perang ing mripate.
                        10. +7
                          Februari 5 2020
                          sepisan maneh, kanggo ngerti apa salam statutory, sampeyan ora perlu dadi saksi mata, sampeyan kudu sinau statuta, aneh kanggo kula sing IKI perlu diterangake ing forum MILITER.
                        11. 0
                          Februari 25 2020
                          Kutipan: Lipchanin
                          Sapa sing luwih apik kanggo menehi saran marang prajurit garis ngarep, utawa sing mung maca babagan perang?

                          Ayo kula ngelingake sampeyan, kita ngomong babagan film babagan Perang Dunia II
                          -lan akeh wong-LIVE sing tenan perang, contone, ing BT-7 utawa I-16 kiwa ??????? ketoke padha mlayu ing akeh ??? wong bodho
                        12. 0
                          Februari 5 2020
                          Aku upvote kowe :) :) :) Ojo kesel....
                    2. +1
                      Februari 5 2020
                      Kutipan saka: svp67
                      Kutipan: Lipchanin
                      Sampeyan ora bisa nimbang dhewe pilot nalika lungguh ing simulator

                      Nanging sawise ngliwati iki, sampeyan bisa ngerti babagan kasunyatan kasebut, utamane amarga sampeyan nggawe kabeh kanthi tangan sampeyan dhewe utawa kanthi partisipasi pribadi ...
                      ]

                      Ya ing ngendi iku. Uni Kawilujengan iki diawasi dening reenactors, kabeh bab sajarah padha hammered ana kanggo mandeg, lan film dadi sampah.
                    3. +1
                      Februari 6 2020
                      Kutipan saka: svp67
                      utamane wiwit nggawe kabeh nganggo tangan sampeyan dhewe utawa kanthi partisipasi pribadi ...

                      Отлично apik
                  2. +2
                    Februari 5 2020
                    Aku setuju. Nanging sampeyan bisa mabur pesawat aerobatik olahraga (Yak-52, contone), lan ngerti apa aerobatics pilot fighter performs sak perang. Lan ngrampungake nalika njupuk.
                    Ing film kasebut, kaya sing dakelingake, ora ana sing bisa: tong, puteran, setengah puteran, lilin, pembalikan pertempuran, slide. Kabeh iki liwati dening: mung pesawat tingkat karo looking bali lan saperangan lilin.
                    1. -8
                      Februari 5 2020
                      Kutipan saka: dmyak40
                      Nanging sampeyan bisa mabur pesawat aerobatik olahraga (Yak-52, contone), lan ngerti apa aerobatics pilot fighter performs sak perang.

                      Aku ora sengaja.
                      Aku pengin ujar manawa ahli teori ora bisa luwih apik tinimbang praktisi ing babagan apa wae.
                      Pelatih minangka perkara pisanan sing dipikirake
                  3. 0
                    Februari 25 2020
                    Kutipan: Lipchanin
                    Maksudku konsultan sing perang ing pesawat padha, tank, mimpin prajurit ing serangan.
                    - yaiku, yen film kasebut babagan Perang Donya I (lan uga babagan Perang Dunia II !!) - mula miturut pendapat sampeyan kudu ngunggahake wong mati saka kuburan ????? amarga saiki wis ora ana maneh. urip lan mabur...
              2. +2
                Februari 5 2020
                Kutipan: Lipchanin
                padha ing topik

                Letnan Jenderal Oslikovsky!
                1. -6
                  Februari 5 2020
                  Kutipan saka Pakdhe Lee
                  Letnan Jenderal Oslikovsky!

                  Aku ora ngerti maksudmu Nyuwun
                  1. +5
                    Februari 5 2020
                    Eeeh! Aku wis tuwa banget yen aku ngelingi konsultan militer Letnan Jenderal Oslikovsky ing film babagan perang!
                    1. -5
                      Februari 5 2020
                      Kutipan saka Pakdhe Lee
                      Eeeh! Aku wis tuwa banget yen aku ngelingi konsultan militer Letnan Jenderal Oslikovsky ing film babagan perang!

                      Masalahe, aku ora nate ndeleng sapa konsultan kasebut. recourse
                      Nalika isih bocah, aku banjur mikir sapa sing dadi aktor.
                      Lan kabeh liyane liwati.
                      Wingi mengeti Palad Bul Bul Ogly, lan mung wingi aku ngerti yen direktur film apik "Aja wedi, aku karo sampeyan" Julius Gusman.
                      Kene mangkono
                      1. +7
                        Februari 5 2020
                        Ora kasep kanggo sinau sing anyar ... Lan kita, yen film kasebut "babagan perang", maca kridit, nggoleki aktor favorit. Lan yen konsultan militèr dituduhake, film iki bener lan menarik kanggo kita. Dadi aku ngelingi jeneng ...
                        1. -2
                          Februari 5 2020
                          Kutipan saka Pakdhe Lee
                          Lan yen konsultan militèr dituduhake, film iki bener lan menarik kanggo kita.

                          Wah aku ora ngerti. Kita piye wae ora duwe pamikiran yen film babagan perang bisa uga ora bener
                          Aku kelingan carane wong tuwaku ngajak aku menyang film "The Living Dead" lan ana setengah penonton nangis ... Prajurit garis ngarep padha
                    2. 0
                      Februari 25 2020
                      Kutipan saka Pakdhe Lee
                      Eeeh! Aku wis tuwa banget yen aku ngelingi konsultan militer Letnan Jenderal Oslikovsky ing film babagan perang!
                      - iku kesalahane - yen tank lan mobil modern nyopir ing epik Ozerov? Isih ana T 34-85 ing gudang - nanging malah luwih cedhak karo perang tinimbang Grads. belay ing Urals belay mlaku ing kolom ...
                2. +5
                  Februari 5 2020
                  Kutipan saka Pakdhe Lee
                  Letnan Jenderal Oslikovsky!

                  Ya, saiki ora kaya wong kaya Jendral N, Oslikovsky, ora ana sing diundang. Kaluputan pawiyatan awujud busana, ekspresi, lapuran kala wau. Film kasebut langsung kelangan akeh, utamane kanggo wong-wong sing paling sethithik ing subyek.
                  1. +6
                    Februari 5 2020
                    Kanggo film sajarah apa wae kudu ana konsultan. Lan rauh bakal teka ing titik sing ksatria sing murub saka Mausers lan ngomong ing ponsel!
                    1. +3
                      Februari 5 2020
                      Kutipan saka Pakdhe Lee
                      Lan rauh bakal teka ing titik sing ksatria sing murub saka Mausers lan ngomong ing ponsel!

                      wis (meh) Catherine nilar wigs
                      1. -11
                        Februari 5 2020
                        Kutipan: Barmaleyka
                        wis (meh) Catherine nilar wigs

                        Oh piye ngguyu
                        Apa bab iki? ngguyu
                        banjur film apa wae sing nggambarake kedadeyan luwih saka 100 taun kepungkur wiwitane salah amarga "ora ana konsultan nyata saka kontemporer"

                        Aku ngenteni cons ngguyu
                        1. +6
                          Februari 5 2020
                          tampa saka njero ati, Pak Troll, sepisan maneh kanggo sing ana ing tank, konsultan kudu dadi direktur lan penulis skenario WAJIB nyinaoni babad lan deskripsi jaman babagan film sing digawe, ELING dudu kontemporer, nanging sejarawan minangka konsultan
                        2. -11
                          Februari 5 2020
                          Kutipan: Barmaleyka
                          nampa kanthi gumolonging ati mr troll

                          Ya, sampeyan teka kanggo troll ngguyu
                          Saka salah sawijining frase, kabeh menang disusun.
                          ELING dudu kontemporer, nanging sejarawan iku konsultan

                          Inggih, inggih. Mung sakperangan alesan, sadurunge, profesional menehi saran, lan ora sejarawan.
                          Apa sampeyan mikir ahli teori luwih ngerti babagan masalah kasebut tinimbang profesional?
                          Apa luwih apik yen sejarawan nyritakake babagan perang, utawa kanggo wong sing wis ngalami perang?
                        3. +3
                          Februari 5 2020
                          Kutipan: Lipchanin
                          Inggih, inggih. Mung sakperangan alesan, sadurunge, profesional menehi saran, lan ora sejarawan.

                          nggatekake PROFESIONAL, dudu saksi mata, nanging PROFESIONAL, kanthi cara, crita-crita uga dadi konsultan ing ngendi perlu, kanggo iki aku mungkasi debat, sampeyan kesel aku karo wangkal kanggo mbuktekake soko sampeyan ora ana gunane
                        4. -8
                          Februari 5 2020
                          Kutipan: Barmaleyka

                          nggatekake PROFESIONAL, dudu saksi mata nanging PROFESIONAL,

                          Wigati dimangerteni manawa kita asline ngomong babagan konsultan kanggo para peserta ing Perang Dunia II
                          Kabeh liyane babagan sing jahat lan blablabla.
                          ora ana gunane kanggo mbuktekake soko sampeyan

                          Mesthine, ora ana gunane aku mbuktekake manawa sawetara sejarawan luwih ngerti perang tinimbang sing melu langsung.
                        5. +4
                          Februari 5 2020
                          Kutipan: Lipchanin
                          Wigati dimangerteni manawa kita asline ngomong babagan konsultan kanggo para peserta ing Perang Dunia II

                          banjur, mbayar manungsa waé kanggo blunders APA sing padha rembugan, supaya wong-wong mau sampeyan ora perlu dadi peserta ing acara, sampeyan kudu sinau statute, aturan kanggo ngagem seragam militèr dening personel militèr saka tentara Soviet lan Tentara Abang
                        6. -8
                          Februari 5 2020
                          Kutipan: Barmaleyka
                          uga banjur, mbayar manungsa waé kanggo blunders APA padha rembugan

                          Dadi, priksa manawa kita ngomong babagan kesalahan tartamtu ing umum ora lunga
                          Iku babagan KONSULTAN,
                          Sapa sing luwih apik, ahli teori, utawa wong sing ngalami perang
                          kanggo nyingkiri, sampeyan ora perlu dadi peserta ing acara kasebut,

                          Ya pancen, kok.
                          Kaya wong bujangan bakal mulang urip bebrayan saka buku
                          sampeyan kudu sinau statute, aturan kanggo nganggo seragam militer dening prajurit saka tentara Soviet lan Tentara Abang

                          Frontman ora butuh. Dheweke ngalami kabeh ing kulite dhewe.
                          Lan ora ana sing bakal mbuktekake marang aku, yen wong sing ora weruh perang ing mripate, ora lungguh ing pucuk pesawat, ing tuas tank, ora nuntun prajurit menyang serangan, nanging lungguh sinau babagan. charter, nanging miber ing komputer ing Il-2 simulator, bakal konsultan luwih saka prajurit ngarep.
                          Salinan tansah luwih elek tinimbang asline, sing asline yaiku wong sing nempuh perang
                        7. +4
                          Februari 6 2020
                          Asli lungguh ing trench (Kamulyaning HIM FOR THIS AND WORSHIP) lan ndeleng kabeh subyektif, lan sejarawan, profesional, luwih obyektif lan luwih akeh kesempatan.
                        8. +6
                          Februari 6 2020
                          Mesthine, sejarawan luwih ngerti, takon veteran apa wae tanggal seragam anyar dienal ing Bryansk Front, jumlah tank sing melu ing operasi Korsun-Shevchenko, tanggal Yak-9 teka ing ngarep, lan liya-liyane. .Kowe pancen bandel tenan. Siswa bisa ngenali penyakit sing luwih apik tinimbang dokter sing bodho. Wong bujang bisa ngerti yen bojo ora bisa digebugi, yen bojo lanang ora ngerti, lsp.
                  2. -3
                    Februari 5 2020
                    Kutipan saka: AlexVas44
                    Ya, saiki ora kaya wong kaya Jendral N, Oslikovsky, ora ana sing diundang.

                    We sok dong mirsani blunders.
                    Ing 10-15 taun, meh ora ana sing bakal weruh
                    1. 0
                      Februari 6 2020
                      Kutipan: Lipchanin
                      Kutipan saka: AlexVas44
                      Ya, saiki ora kaya wong kaya Jendral N, Oslikovsky, ora ana sing diundang.

                      We sok dong mirsani blunders.
                      Ing 10-15 taun, meh ora ana sing bakal weruh

                      Dadi iki sing diomongake, plot sing luwih profesional lan dipercaya ing film kasebut, luwih akeh ... 10-15 taun bakal mundur ...
                  3. +2
                    Februari 5 2020
                    Kutipan saka: AlexVas44
                    Kaluputan pawiyatan awujud busana, ekspresi, lapuran kala wau.

                    Aku ngawula wong kerja ing 41 umume infuriates
              3. +1
                Februari 6 2020
                Kutipan: Lipchanin
                Kutipan saka: svp67
                Spesialis wis FULL,

                Maksudku konsultan ora saka buku teks, nanging sing pancene ana ing subyek

                Inggih, njupuk film saka USSR, ana konsultan wewenang, nanging kabeh film nggawe kesalahane padha. Ing taun 41 lan Nazi wis Tigers lan Panthers, kang muncul ing 43rd, lan kabeh Nazi wis bedhil mesin, sanajan ing awal perang gegaman utama carbine.
            2. +3
              Februari 5 2020
              wong wiwit njaluk koreksi, lan iki ngluwihi budget

              Ana siji liyane, yaiku ngapusi babagan USSR dudu perkara sing resmi lan bakal ana cara metu ora saka anggaran, nanging bakal ana dalan metu saka naskah lan konsep penulis liberal. Mulane, konsultan ora melu.
      4. +6
        Februari 5 2020
        Ya .... tenan ... Ana uga jarak ing "pound" lan kacepetan ing "knots PER JAM". Iki kabeh kreasi saka rame-rame, kaya sing daksebut.
      5. + 21
        Februari 5 2020
        Lha kok, mung ing gedhe lan kuwasa, kabeh konomusor iki akeh jeneng sing ora bisa disuarakake ing VO.
        Nanging aku ora bakal ngarani penipuan. Iki dudu blunder, iki minangka kabijakan sing disengaja kanggo ngrusak memori Perang Dunia II. Stereotipe dilebokake ing kepala generasi modern sing prajurit ora Soviet (sing manunggalaken), nanging Rusia, Ukrainians, Belarusians, Kazakhs lan, mesthi, kudu wong Yahudi (kang, ing teori, dibagi wong-wong mau ing garis rasis). Para perwira meh padha bodho kabeh, lan sing luwih dhuwur jabatane, sing dumber, minangka asil, lètnan junior katon lan ngerti luwih saka marshal. Ora ana pejabat politik sing ditugasake kanggo komandan bodho, nanging pejabat NKVD (sing dhasare edan) utawa perwira khusus (sing luwih cedhak karo bebener), nanging dheweke luwih bisu tinimbang kabeh komandan sing digabung lan mung maniac getih. , siap kanggo drive Unit sing kanggo ngrampungake rojo pati kanggo prajurit pungkasan. Konco sembarang resimen infantri tansah DIVISION (ora kurang) saka NKVDeshnikov ala ing wangun kudu account anyar, ora luntur lan ora soiled, bersenjata kaping pirang-pirang luwih apik tinimbang resimen infantri, kang ora duwe apa-apa nanging telung panguwasa. Kanggo ngrampungake gambar, mesthi ana sawetara jinis wanita slutty ing film (dokter utawa signalman ora penting), overdressed, karo dandanan rambut, dandanan, manicure lan rok, sethitik nutupi kudu renda jeroan (ing ngarep, mung wong wadon kuwi sing diwènèhaké). Lan kanggo wong wadon iki, perwira karo pejabat khusus kudu perang, yen ora, sorotan film ilang. Lan yen loro-lorone duwe wanita iki ing wektu sing padha, lan sadurunge padha diiseni muzzles saben liyane, banjur iki menara paling.
        Apa ora lali apa-apa? Punika skrip singkat kanggo ANY film perang kontemporer. Pangecualian ing kene arang banget lan ditarik utamane dening sumbangan umum.
        Dadi iki ora blunders, iki kawicaksanan purposeful saka negara. Lan kenapa kita njaluk saka wong liya supaya ora nulis ulang sejarah?!
        1. +9
          Februari 5 2020
          Aku padha lali. Sawetara pejabat Jerman sing duwe budaya lan kompeten, sing ing pungkasan film kudu salaman karo protagonis utawa salam. hi
          1. +4
            Februari 5 2020
            Ora, padha kudu ketemu ing lemah netral lan tresna saben liyane intensely. Banjur Oscar.
        2. +1
          Februari 5 2020
          Ya, akeh pembuat film domestik sing diilhami lan dipandu dening film "Enemy at the Gates" lan penembake "Call of Duty".
        3. +8
          Februari 5 2020

          Iki minangka perwira NKVD nyata perang (saka dokumen penghargaan bapakku).
      6. +5
        Februari 5 2020
        Quote: Wend
        Blunders diwiwiti kanthi naskah, banjur bongkahan mung tuwuh, ngowahi film menyang soko sing ora duwe jeneng ing Russian :.

        hi Ya, ana jeneng kanggo "kreasi" iki ing basa Rusia. Mung kanggo iki "jeneng" begalan.
      7. +1
        Februari 6 2020
        Bloopers diwiwiti kanthi pendhidhikan lan kepinginan kanggo entuk dhuwit sabisa, ngirit konsultan spesialis, mudho wajib, tresna marang mungsuh lan Hollywood.
      8. +1
        Februari 7 2020
        Quote: Wend
        Bloopers diwiwiti kanthi naskah, banjur bongkahan mung tuwuh, ngowahi film kasebut dadi barang sing ora ana jeneng ing basa Rusia.

        Skrip diwiwiti kanthi ide. Ing skenario iki, dheweke anti-Soviet.
    2. + 11
      Februari 5 2020
      Apa sing luput? Tokoh iki mung ora kasengsem ing topik, malah customer ora kasengsem, sampeyan kudu tumpukan soko "patriotik" kanggo nuduhake. ing kene lagi ngukir fuflandia "kanggo mudhun".
    3. +2
      Februari 5 2020
      Jumlahe wis tambah akeh. Kualitas wis mudhun. Elinga film apa, "Mung" wong tuwa "sing ana gunane. Lan saiki? Aku malah ora pengin ngelingi.
      1. +2
        Februari 5 2020
        Kualitas wis mudhun, aku setuju satus persen, ing film Soviet, konsultan militer tansah dituduhake ing kridit, lan ora mung ing militer.
        1. +3
          Februari 5 2020
          Lan senadyan iki, ana akeh blunders. Prajurit Wehrmacht, tanpa istiméwa bersenjata karo MP-40, lan malah nyekeli ing tong minyak nalika murub. Wangun sing resik, disetrika ing comfrey. Diamonds tinimbang persagi ing buttonholes Staff komando tengah Tentara Abang.
          1. +1
            Februari 5 2020
            Kutipan: AS Ivanov.
            Diamonds tinimbang persagi ing buttonholes Staff komando tengah Tentara Abang.

            Nanging ing ngendi persis?
            1. -5
              Februari 5 2020
              Aku pancene ora ngelingi apa jenis-budget film Soviet. Ing komandan perusahaan, tinimbang "sirah liwat tumit" - rombuses. Lan Nazi, tanpa pangecualian, bersenjata karo anggota parlemen, ana ing meh kabeh film, sanajan ing Wehrmacht senjata utama infantri yaiku kar98.
        2. +6
          Februari 5 2020
          Kanggo sawetara alasan, Leonid Bykov sing padha ora nganggep isin kanggo awake dhewe bisa kerja karo konsultan, sanajan dheweke ngerti lan ngerti akeh babagan perang. Lan panulis layar modern - direktur nganggep awake dhewe minangka spesialis sing ngerti kabeh, nanging ora bisa dingerteni kanthi dhasar apa. hi
      2. -6
        Februari 5 2020
        Kutipan saka Van 16
        Elingi apa film padha, "Mung" wong tuwa "go menyang perang, kang padha worth.

        Kutipan saka Van 16
        Elingi apa film padha, "Mung" wong tuwa "go menyang perang, kang padha worth.

        Konsultan garis ngarep isih urip
        1. 0
          Februari 5 2020
          Ya, lan akeh aktor uga ngerti sisih endi penghargaan militer dada sing digunakake.
          1. -2
            Februari 5 2020
            Mangga tindakake link
            https://ru.wikipedia.org/wiki/Список_советских_актёров-фронтовиков
      3. +4
        Februari 5 2020
        Dadi konsultan Bykov yaiku Twice Hero of the Soviet Union Vitaly Ivanovich Popkov dhewe, salah sawijining pilot tempur paling apik ing perang kasebut. Bykov piyambak diputer wong.
        Ing Moskow, ing tanah kelairan Pahlawan, ing wiwitan Ekaterininsky Boulevard (Samotechnaya Street), ana bust tembaga V.I. Popkov, karya pematung terkenal Karbel, aku ngelingi dheweke wiwit cilik. Luwih ing boulevard ana monumèn kanggo Marsekal Tolbukhin, lan ngelawan téater Tentara Soviet, mengko, nanging monumen ayu banget kanggo A.V. Suvorov. Kuwi Gang Pahlawan.
        1. 0
          Februari 5 2020
          Kutipan: Kucing Laut
          Dadi konsultan Bykov yaiku Twice Hero of the Soviet Union Vitaly Ivanovich Popkov dhewe, salah sawijining pilot tempur paling apik ing perang kasebut.

          Lan ing film Bykov, A. Smirnov ana ing peran mekanik. Prajurit garis ngarep dhewe
          1. +3
            Februari 5 2020
            Lan, pemandangan, ing obelisk kanggo bocah-bocah wadon, dijupuk ing siji njupuk, senadyan contrail saka pesawat jet katon cetha ing langit. Smirnov kesel banget, satemah atine deg-degan. Lan, kayane wis ujar, dheweke ora bisa tahan njupuk kaping pindho.
    4. 0
      Februari 5 2020
      Saiki sing utama yaiku loot. Lan Wong ndhelik.
    5. +4
      Februari 5 2020
      Ana blunder sadurunge, uga film ing ngisor rata-rata dijupuk ....
      Karya-karya kasebut ora katon saben taun, nanging kita ngevaluasi prestasi bioskop kita! Saiki, industri film lan ing jeneng iki kira-kira apa sing nunggu kita ing mangsa ngarep ... PRODUKSI FILM! biasane. Apa bakal katon, apa sing bakal kita deleng luwih akeh, apa iki pitakonan gedhe ???
    6. +2
      Februari 5 2020
      Iki minangka kembang saka taun 90-an, banjur bakal ana woh wohan beri saka nol wassat padha Master dhuwit lan ora keganggu karo kasunyatan sajarah. Iki minangka tren global saiki. Degradasi lan distorsi sing komprehensif menyang Moloch. Film "Rage" minangka conto utama. Ya, lan kamp pati dibebasake, karakter sing bener saka Hollywood! belay
    7. +3
      Februari 5 2020
      darmabakti kanggo kesalahan sadar lan ora sadar saka pembuat film domestik ing film fitur,
      Lan aku, umpamane, ora ndemek penerbangan kanthi cara apa wae, lan aku pancen ora peduli yen sabuk kasebut diikat utawa ora. Lan ana akeh blunder ing film apa wae. Iku bakal dadi kepinginan kanggo nggoleki blunders iki. Loro-lorone teknis lan murni logis. Nalika film ora utamané menarik, tinimbang nonton, aku biasane mung fokus ing blunders.
      Iku luwih kamungkinan sing prakara ora ing kesalahane dhewe, nanging ing kualitas plot. Ana sawetara film sing narik kawigaten sing dakkarepake kanggo nonton kaping pindho. Ora akeh film liyane sing sampeyan nonton nganti pungkasan kanthi kapentingan.
      1. -6
        Februari 5 2020
        Quote: Kurang
        Lan ana cukup blunder ing film apa wae

        Ing film-film Soviet, kesalahan kasebut uga akeh, kalebu ing film apa wae babagan penerbangan. Lan, ora ana konsultan sing bakal nulungi. Saiki sawetara jinis fashion wis ilang - kanggo nggoleki bloopers film, kanthi cara, ing film Soviet, kalebu.
        Bioskop saiki, mesthi, ora bisa dibandhingake karo Soviet, nanging ana uga film apik. Kaya kanggo ngunjungi maneh Sagittarius ora tenangth, Macan putih, Racun - utawa sajarah donya peracunan, Rasul, Eliminasi
        1. +1
          Februari 5 2020
          Kutipan saka Beaver1982
          Suka revisi

          Kita duwe rasa sing beda, nanging aku setuju karo iki:
          ya bapak-bapak papat pitakonan sing nunggu sampeyan
          1. 0
            Februari 5 2020
            ya bapak-bapak papat pitakonan sing nunggu sampeyan
            Nuwun sewu, ana sing salah. Mesthine kaya iki:
            Kutipan saka Beaver1982
            nanging ana uga film apik.
            1. 0
              Februari 5 2020
              Quote: Kurang
              ya bapak-bapak papat pitakonan sing nunggu sampeyan

              Ora apa-apa, sampeyan ora kaget apa-apa ing kene, sing paling penting ora kudu dipikirake.
              Ana wong malah + sijine sampeyan, ngormati.
        2. + 10
          Februari 5 2020
          beaver1982 (vladimir)
          Bioskop saiki, mesthi, ora bisa dibandhingake karo Soviet, nanging ana uga film apik. Kaya mriksa - Sagittarius resah, Macan Putih, Racun - utawa sejarah keracunan donya, Rasul, Likuidasi
          Apa sampeyan nganggep film "apik" iki? Nnn-ya... Banjur kabeh wis jelas karo sampeyan.
          Aku uga bakal ngerti "Brest Benteng", "Ing Agustus 44th", "28 Panfilov", nanging pancake "White Tiger" ... Kanthi kabeh bab Shakhnazarov, nanging iki omong kosong lengkap, ora film.
          Likuidasi ora ala, nanging ora ana hubungane karo kasunyatan, luwih saka film babagan Odessa pasca perang. Rasul iku padha Liquidation, tinimbang sutradara Fantasi ing tema perang. Sagittarius gelisah, uga, banget, banget kanggo amatir.
          Sanajan, mesthine, rasa lan warna ..., kabeh pulpen felt-tip beda ... ngguyu
          1. -4
            Februari 5 2020
            Ah, pro- Racun, Sejarah Keracunan DonyaMiturut cara, film Shakhnazarov, apa pendapat sampeyan?
            Ana (ing film), salah sawijining pahlawan film, bojone selingkuh karo Pahlawan Buruh Sosialis, uga, pahlawan film iki lan ayo racun kabeh.
            1. +3
              Februari 5 2020
              beaver1982 (vladimir)
              Lan, babagan Racun, Sejarah Keracunan Dunia, kanthi cara, film dening Shakhnazarov, apa pendapat sampeyan?

              Aku wis ora ndeleng film iki, dadi aku ora bisa ngomong apa-apa, sayangé.
              Ana (ing film), salah sawijining pahlawan film, bojone selingkuh karo Pahlawan Buruh Sosialis, uga, pahlawan film iki lan ayo racun kabeh.
              Lan yen garwane ora ngapusi dheweke karo GTS, nanging, ujare, karo tukang pipa, apa iki bakal mengaruhi plot film kasebut?
              Utawa bojone sengaja ngracun mung Pahlawan Buruh Sosialis? Iki menehi anti-Soviet liyane ... Sanajan, ya, sampeyan mung seneng ndeleng rereget babagan USSR ...

              P.S. Wingi aku ora sengaja kesandhung "Intergirl", persis 5 menit sampah iki cukup, sanajan "Intergirl" minangka film sing cukup jujur ​​babagan pungkasan jaman Soviet.
              1. -1
                Februari 5 2020
                Kutipan: Alexander Suvorov
                Lan yen bojone wis mbeling ing wong ora karo GTS, nanging ayo ngomong karo plumber

                Ya nyatane bojone selingkuh karo pahlawan film liyane karo mekanik pabrik pengemasan daging, dudu Pahlawan Buruh Sosialis.
                Kutipan: Alexander Suvorov
                Utawa bojone sengaja ngracun mung Pahlawan Buruh Sosialis?

                Sapa sing poisoned, lan sing nyoba (miturut plot saka film) - ora mung Pahlawan lan tukang kunci, nanging garwane lustful, apa anti-Soviet kene? misale jek sampeyan nang endi wae lan nang endi wae.
                1. +3
                  Februari 5 2020
                  beaver1982 (vladimir)
                  Sapa sing poisoned, lan sing nyoba (miturut plot saka film) - ora mung Pahlawan lan tukang kunci, nanging garwane lustful, apa anti-Soviet kene? misale jek sampeyan nang endi wae lan nang endi wae.
                  Ya, mung ana akeh banget (anti-Soviet) ing taun-taun pungkasan sing wis ngliwati garis sing cukup.
                  Sampeyan ngerti, aku uga, ing siji wektu tiba kanggo kabeh omong kosong iki babagan "putih lan mulia", kanggo lagu-lagu Malinin, Talkov lan liya-liyane, kanggo kabeh jinis "bebener". Mung saiki, nalika "bebener" iki wiwit nyabrang garis nalar, aku dumadakan wiwit éling sing iki ora bebener ing kabeh, nanging goroh lengkap, kang padha nyoba hard kanggo Feed kula. Wiwit kuwi, aku dadi pembela sing sregep.
                  Lan luwih akeh goroh bakal ditindakake, luwih akeh pengikut. Kanca Stalin ngandika kanthi bener, angin sajarah bakal nyapu kabeh sampah saka kuburane.
                  1. -5
                    Februari 5 2020
                    Kutipan: Alexander Suvorov
                    Ya, mung ana akeh banget (anti-Soviet) ing taun-taun pungkasan sing wis ngliwati garis sing cukup.

                    Anti-Soviet saiki ora dadi tren, kanthi cara film kasebut Intergirl, sing sampeyan sebutake minangka jujur ​​- anti-Soviet, dheweke nyiapake ambruk Uni saka film kasebut, lan ngiklanake profesi kuno sing kondhang.
                    1. -1
                      Februari 5 2020
                      Ambruk Uni wiwit, mesthi, ora karo Interdevochka, nanging karo Khrushchev teka menyang daya lan karo nomenklatura partai rampant, ngendi paling saka Trotskyist lan Bandera underdogs, direhabilitasi dening Khrushchev ing circumvention saka hukum, crawled liwat.
                      Lan "Intergirl" wis diagnosa saka sangsara saka mantan kekaisaran gedhe.
                      lan ngiklanake profesi kuno sing kondhang.
                      Apa kudu diiklanake? Ing mratelakake panemume, iki minangka lawas minangka donya lan ora bisa eradicated ing masyarakat sembarang, malah ing Soviet. Wong, padha beda ing jaman Stalin. Ing Leningrad sing padha dikepung, ana wong sing mati keluwen, nanging nyimpen koleksi wiji gandum, lan ana sing tuku koleksi seni donya lan perhiasan kulawarga, lan nggawe rejeki kanggo awake dhewe ing kasusahan manungsa. Homo homini lupus iki...!
          2. 0
            Februari 5 2020
            Kutipan: Alexander Suvorov
            Senajan mesthi rasa lan werna

            Aku uga seneng film kasebut lily perak saka lembahbabagan Zoya Misochkina
      2. +2
        Februari 5 2020
        Quote: Kurang
        Lan ana akeh blunder ing film apa wae. Iku bakal dadi kepinginan kanggo nggoleki blunders iki.

        Kesalahan film ing jaman Soviet ora ngganti sikap penonton menyang plot film. Lan nalika plot film Rusia modern minangka "blunder", iki nguwatirake. Mulane:
        Quote: Kurang
        Film sithik banget nyekel mripat kang aku kepengin weruh kaping pindho.

        ya
    8. -2
      Februari 5 2020
      Contone, nalika perang padha ngomong "Aku ngladeni wong-wong sing nyambut gawe" utawa nguripake menyang komandan, lan ora marang perwira. Kesalahan cilik kuwi uga ora becik.
      1. +2
        Februari 5 2020
        Ora.
        Ing Tentara Merah Buruh 'dan Tani' (RKKA), wiwit Perang Sipil nganti paruh kapindho taun 1930-an, jawaban "Aku ngladeni (kita ngawula) wong sing kerja" ditetepake nalika menehi penghargaan lan matur nuwun. Norma kasebut, utamane, dilebokake ing Piagam Sementara Layanan Internal Tentara Merah ing taun 1924.

        Ing taun 1937, Piagam anyar kanggo layanan internal diadopsi ing Angkatan Bersenjata USSR. Miturut dheweke, kanggo nanggepi salam saka komandan, Tentara Abang kudu mangsuli "Halo", kanggo ucapan selamat - kanthi ditarik "Hurrah" (prajurit individu - "Matur nuwun"), matur nuwun marang komandan. - "Aku ngawula (kita ngawula) Uni Soviet."
        Dadi, "Nglayani Uni Soviet" ora blooper.
    9. +3
      Februari 5 2020
      Ya, lan ing film Soviet ana akeh blunders, utamané ing teknologi, kabeh Jerman nitih armored operator personel 40/152, kabeh tanpa istiméwa karo mp38/40, padha perang ing t54/55 karo sudhut las ing menara lan fly ing. yak 18. Leres, alur-alur ing film-film kasebut berkualitas tinggi, nyentuh jiwa ....
      1. +6
        Februari 5 2020
        Iki amarga lack saka peraga. Banjur ana blunder liyane. Semantik lan nuduhake yen wong sing nggawe film babagan perang umume ora ngerti apa-apa saka tembung AT ALL lan ora ngerti apa sing lagi syuting lan malah ora pengin ngerti. Kaya ing kanak-kanak, padha krungu soko, supaya padha terus urip lan terus.
        1. +3
          Februari 5 2020
          yen wong sing nggawe film babagan perang, umume, ora ngerti utawa ngerti apa-apa saka tembung AT ALL,

          Bener, hack-work minangka kekhususan Roskinoshnikov. Mbokmenawa iki amarga sekolah sandiwara saka sekolah akting, ing ngendi dheweke sinau kanggo nguwasani "auditor" utawa "dukuh", nanging saiki donya wis saya rumit lan ketrampilan muter dhusun ora bakal mbantu kanggo muter kapten utawa a. wong geni.

          Film lan sistem akting saka Federasi Rusia kaya bab dhewe, iku ana kanggo awake dhewe, sawetara tokoh kinurmatan ganjaran utawa muji saben liyane, kanggo abdi, nanging sampeyan duwe tokoh bestseller donya?
          Ora ana sing paling laris, nanging tokoh kasebut duwe monopoli, ora ngidini bakat.
          Ing sisih liya, aktor Hollywood ora duwe pendidikan akting sing luwih dhuwur. Nanging ana film apik. Kajaba iku, hubungan moneter pasar bisa mbukak bakat. Sawetara Spielberg entuk jenenge kanthi entuk studio film lan dhuwit akeh.
        2. +2
          Februari 5 2020
          Ya ... lan ing film babagan taun 1941 (penembakan ing taun 2017), letnan junior kasebut nyebutake petugas NKVD minangka "perwira kanca" !!!! Ing taun 1941, Karl!
          Kanggo sawetara alasan, dheweke ninggalake dheweke urip ... (Aku bakal langsung nyelehake dheweke menyang tembok - dheweke ngiyanati awake dhewe! wassat )
    10. +1
      Februari 5 2020
      Kabeh gampang banget, dheweke ora menehi dhuwit kanggo konsultan utawa mbayar "ahli" ..... dheweke
    11. 0
      Februari 5 2020
      Kesalahan, bisa uga ana exaggeration, nanging ing endi wae mung ora ana mobil utawa alat peraga asli, ing kene lan ing luar negeri. Kita koyone ora duwe pesawat WWII mabur. Saliyane sawetara T-34, ora ana tank lan kendaraan perang sing mlaku. Ayo, dadi macan lan ferdinants liyane sheathed ing fiberboard a la, nanging uga prajurit Tentara Merah ing mangsa panas 1942, perang ing seragam saka 1943 karo nyudo Pundhak .... Inggih, direktur sumerep iku cara. Sing nggumunake, aktor kasebut, saka jet tempur, diluncurake ing pesawat olahraga dening pilot olahraga nyata, dheweke ndeleng kanthi becik carane parasut kasebut disandangi, lan ora ana sing menehi saran carane nganggo kanthi bener. Para pembuat film nyinggung wong-wong mau.
      1. -1
        Februari 5 2020
        Saiki ana luwih akeh conto peralatan skala lengkap tinimbang sadurunge. Thanks kanggo kolektor-reenactors. Ana lori lan Opel Blitz lan waja setengah dilacak lan malah tank. Nanging nyewakake kanggo syuting ora murah.
    12. +1
      Februari 5 2020
      Utamane mateni wayahe babagan "apa piranti utama" DEVICE !!!! Utama!!! Dadi akeh wanita ing film.
      1. +1
        Februari 6 2020
        Lan aku ngerti apa piranti sing ana sing utama.
        1. 0
          Februari 6 2020
          Quote: Krivedko
          Lan aku ngerti apa piranti sing ana sing utama.

          Aku ora ngerti maksud pitakonan iki. Pitakonan bocah-bocah, kaya: Sapa sing luwih kuwat, Paus utawa Gajah. Omong kosong apa. sawetara jenis digawe-up wadon mlaku-mlaku lan nyoba kanggo mbuktekaken soko, iku cetha yen dheweke underplaying utawa overplaying, ing cendhak, minangka aktor, nul lengkap.
          1. 0
            Februari 6 2020
            Hussars, nerangake marang kanca babagan piranti kasebut, yen ora, aku ora pengin menyang bathhouse.

            Kutipan saka usher
            Ing cendhak, minangka aktor, nul lengkap.

            100% Sanajan aku ora nonton omong kosong iki - video kasebut cukup kanggo mbuwang.
    13. +2
      Februari 5 2020
      Aku nyoba nonton film-film lawas babagan perang, sing saiki arang ditampilake, sanajan ing film-film Soviet paling anyar, ana blunder. Pilot ora tau mabur ing misi tempur kanthi pesenan. Akeh film saiki babagan perang minangka sabuk konveyor, ing ngendi anti-Soviet metu pisanan. Ya, sampeyan bisa menehi tandha ing laporan kasebut. Sawise kabeh, ora ana sing bakal menehi perhatian marang kesalahan kasebut. pisanan lan sing paling penting - "kesiapan miskin saka pilot Soviet nalika taun perang" .
      1. +6
        Februari 5 2020
        Kutipan saka: nikvic46
        Pilot ora tau mabur ing misi tempur kanthi pesenan.

        Padha mabur ing pesenan. Ana akeh kasus nalika, sawise perang, penghargaan ditemokaké ing situs kacilakan, miturut kang pilot mati diadegaké.
        1. -1
          Februari 6 2020
          Vitaliy: Maksudku penerbangan menyang wilayah manca. Dokumen lan pesenan dipasrahake, amarga bisa gampang dimangsa intelijen Jerman.
          1. +2
            Februari 6 2020
            iku perwira intelijen militèr sing nyerahke penghargaan lan dokumen marang Nazi sadurunge menyang mburi.
      2. +6
        Februari 5 2020
        Pilot ora tau mabur ing misi pertempuran kanthi pesenan.
        Nikolay, statement iki salah.
    14. +8
      Februari 5 2020
      Kelalen salah sawijining meme sing paling populer babagan topik iki:
      1. +2
        Februari 5 2020
        Ora mung "gegar otak ing lambe", ana uga mata sing digawe-up, lan pose kasebut nyebabake sawetara keraguan babagan moral aktris kasebut. ngguyu
      2. 0
        Februari 5 2020
        sing direktur sing ngundang aktris digawe kuwi!
    15. +2
      Februari 5 2020
      Apa jenis profesionalisme sing bisa diduweni para aktor saka House-2?
    16. +3
      Februari 5 2020
      Secara pribadi, aku duwe rong film babagan perang.
      "Wong Urip lan Mati" lan "Padha perang kanggo Tanah Air!".
      Kabeh sing lagi difilmake babagan perang saiki dadi kotoran ... Sayange ...
      Sing terakhir: "siji" ...
      1. +4
        Februari 5 2020
        Tambah (utawa nonton) liyane "Ing perang kaya ing perang" adhedhasar crita Viktor Kurochkin. Lan film kasebut apik banget, lan meh ora ana kesalahan ... Nah, saiki ana SU-85 ing peran SU-100. Lan T-34-85 tinimbang T-34 karo bedhil 76-mm. Nanging T-34-76 sacoro prakteke ora ing pamindhahan, lan SU-100 lan T-34-85 ing 1968, nalika film dijupuk, isih meh ing layanan.
        1. 0
          Februari 6 2020
          Plot film musim panas 44 gol, banjur T 34-85 wis ana ing ngarep
          1. 0
            Februari 28 2020
            Kutipan: Andrey VOV
            Plot film musim panas 44 gol, banjur T 34-85 wis ana ing ngarep

            Ing baris pisanan saka buku dening V. Kurochkin - "Ing Desember XNUMX, XNUMX, Front Ukrainia pisanan tindak ing nyerang."
            Tank T-34 - "T-34-85 minangka sebutan militer saka modifikasi paling anyar saka tank medium Soviet T-34 kanthi bedhil kaliber 85 mm. Diadopsi dening Tentara Merah kanthi Keputusan GKO No. 5021 tanggal 23 Januari, 1944."
            Kayane ora ana sing bisa ditambahake ing kuotasi ...
    17. +2
      Februari 5 2020
      Leonid Bykov bener-bener slamet perang, lan Alexei Smirnov perang ing umum, yaiku, wong weruh kabeh karo mripate dhewe ... lan bisa mbenerake ing sembarang wektu ...
      1. +3
        Februari 5 2020
        Aja lali sapa maneh sing dadi konsultan ing kana (konsultan kepala: Pahlawan Uni Soviet, Pilot Militer Uni Soviet, Letnan Jenderal Penerbangan S.I. Pahlawan Resimen Penerbangan Uni Soviet Mayor Vasily Merkushev, kaping pindho Pahlawan Uni Soviet Vitaly Popkov , Pahlawan Uni Soviet Ivan Laveikin, lan jeneng Titarenko lan tandha telpon "Maestro" - dijupuk dening Bykov, sawise dheweke sinau babagan Dmitry Titorenko - abdi saka kaping telu Pahlawan Uni Soviet Ivan Kozhedub, episode saka kang biografi kasebut kalebu ing film kasebut. Vano uga muncul ing naskah - kanggo ngelingi kanca garis ngarep lan komandan langsung pisanan (pasangan utama) Kozhedub ing ngarep, letnan junior pilot Georgia sing wani Vano Gabunia, sing tilar donya kanthi heroik nalika nyerang Me-270 Jerman. pejuang.
    18. 0
      Februari 5 2020
      Ana cukup Lyapovs ora mung ing film bab Perang Patriotik Agung, Bondarchuk "Pakdhe Fyodor" duwe mutiara paling gedhe. A PC karo laras bengkong, direktur, sampeyan dadi ing Invincible lan Legendary, tong minyak saka PC bisa diijolke, standar panggantos punika 7 detik.
      1. -3
        Februari 5 2020
        Kutipan: tatarin1972
        tong minyak saka PC bisa diijolke, standar kanggo panggantos punika 7 detik.

        Lan yen dheweke ora? Kalah utawa ditembak babar pisan...
        1. +4
          Februari 5 2020
          Ya, nalika teka ing pasukan, senapan mesin perusahaan kanthi laras bengkok ditugasake kanggo sampeyan. Ora ana sing peduli yen kit kasebut dilengkapi rong tong. Kita duwe utama "yen". Sadurunge saben metu pertempuran utawa latihan, review pengeboran ditindakake, sampeyan metu nganggo bedhil mesin "bengkong". Pitakonan, apa sing bakal kelakon karo kulawarga lan wakil komandan batalyon kanggo RAV?
          1. 0
            Februari 5 2020
            Kutipan: tatarin1972
            Sadurunge saben metu pertempuran utawa latihan, review pengeboran ditindakake, sampeyan metu nganggo bedhil mesin "bengkong". Pitakonan, apa sing bakal kelakon karo kulawarga lan wakil komandan batalyon kanggo RAV?

            Pitakonan iku beda. Lan kenapa mesin gunner meneng, apa sampeyan ora pengin urip? Ana ngendi komandan unit? Ilang siji saka senjata geni utama.
            1. +1
              Februari 6 2020
              Iki ing review pengeboran, yen ngandika: "Aku ora keluhan utawa saran!" Banjur ora ngomong apa-apa. Dadi, ing teori, bokong saben wong kudu diobong, saka penembak mesin kanthi laras bengkong, nganti komandan batalyon. Yen miturut piagam, banjur sadurunge saben metu saka pertempuran, gegaman kudu digawa metu ing perang normal. Lan mokal ora sok dong mirsani sing machine gun wis laras sudhut mlengkung. Iku isih Tentara Soviet.
          2. +1
            Februari 6 2020
            Kutipan: tatarin1972
            wakil perwira batalyon kanggo RAV

            Lan sapa iki? belay timbalan ing persenjataan resimen - aku weruh dhewe. Zampotehov saka batalyon-perusahaan - banget. Nanging iki - piye wae ora bisa ngguyu
            1. 0
              Februari 6 2020
              Nalika ora ana bantahan, kita mung miwiti kanggo njaluk ngisor tembung?! Lajêng dipun waos mêsthi, komandhan batalyon ugi gadhah wakil sanjata, botên wontên rêmbag bab resimen. Ing batalyon kita, wong-wong bersenjata nyebut dheweke minangka wakil komandan batalyon kanggo RAV.
              1. -3
                Februari 6 2020
                Kutipan: tatarin1972
                komandhan batalyon uga duwe wakil kanggo persenjataan

                Aku ora ngerti posisi kaya ngono.

                Kutipan: tatarin1972
                Ing batalyon kita, wong-wong bersenjata nyebut dheweke minangka wakil komandan batalyon kanggo RAV

                Ya, paling ora diarani pot - sejajar karo aku. Nanging ora ana posisi kasebut. militèr.
                1. +1
                  Februari 6 2020
                  Nah, jelaskan struktur organisasi dan kepegawaian MP ODSHB?
                  1. -3
                    Februari 6 2020
                    Kutipan: tatarin1972
                    njlentrehake struktur organisasi lan kepegawaian manajemen MP ODSHB

                    Aku ora ngerti babagan struktur iki, lan aku ora bakal keganggu ...

                    Lan ing film sing dibahas, iku MP ODSHB? Sandal aja ngguyu...
                    1. 0
                      Februari 8 2020
                      Lan apa hubungane karo brigade serangan udara sing kapisah?
            2. 0
              Februari 8 2020
              Wakil kanggo rudal lan senjata penerbangan. Istilah sing cukup modern
        2. 0
          Februari 5 2020
          Ya, pindhah menyang review karo batang bengkok)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ora bakal duwe cacat
          1. +1
            Februari 5 2020
            Quote: Lamata
            Ya, pindhah menyang review karo batang bengkok)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ora bakal duwe cacat

            Pitakonan, apa sampeyan bisa ndeleng lengkungan tong minyak ing siji derajat?
            1. +1
              Februari 6 2020
              ora, iku ora saged, nanging kuwi Bondarchuk nuduhake mung ora bisa. Banjur senapatine yaiku Kahraman, mung uwong.
    19. +6
      Februari 5 2020
      Kita ngenteni poster liburan saka desainer bocah-bocah wadon ing 9 Mei.
      1. +2
        Februari 5 2020
        Malchshegi nglairake kreatifitas ora "luwih elek" ing babagan iki.
    20. Ham
      +5
      Februari 5 2020
      blunder paling gedhe saka serial Rusia yaiku Arntgolts (aktris liyane sing dipilih) ing peran perawat (sniper - garis ngisor yen perlu) !!!
      nalika nggambarake perang kanthi make-up lan manikur kaya-kaya saka salon - njijiki ... wong wis pirang-pirang wulan ora metu saka parit - lan ing kene kabeh dadi-dadi ...
      Film-film Soviet uga nggawe kesalahane - nanging amarga kekurangan anggaran - dheweke ora mandheg ...
      Mungkin amarga kabeh wong duwe prajurit garis ngarep - konsultan ...
      senajan uga kedaden terus terang hacking
      lan sampeyan njupuk "Stalingrad" ing endi wong lanang ing kathok cendhak PUTIH (!!!!) ... iki hack-karya - apa jenis kathok cendhak putih ing ruang paling ngisor ing Stalingrad sing wis ditutupi kutu lan overgrown karo lendhut - ing ngendi wong wis pirang-pirang wulan ora ngumbah lan ngusir kutu dhewe ???
      AKU ORA PERCAYA!!!
      1. +4
        Februari 5 2020
        Arntgolts, Starshenbaum, Asmus ... Sapa maneh saka dana bioskop "emas"?
    21. Komentar wis dibusak.
    22. +3
      Februari 5 2020
      kaya film sing, wedi utawa soko, bab kothak. dadi ana perasaan sing iki dudu tank nanging apartemen ukuran cilik.
      1. +1
        Februari 6 2020
        Aku setuju banget, utamané episode ngendi heroine turu ing tank ing Go lan malah tanpa headset ing sirahe matèni kula!
        1. 0
          Februari 6 2020
          ana kelangan, uga, saka sudut pandangku, wayahe, padha nuduhake saka njero, ing ngarep menara tank Jerman, perwira pracaya ing periscope ana, lan Jerman lungguh ing mburi, ing turret, lan rasane kaya ing mburi dheweke ora ana prasmanan sing cukup karo piring piring)))))))
    23. +4
      Februari 5 2020
      ya wis! Wayang modern, karo methodicalness wong bodho, ngrusak kabeh bebener sajarah bab kepungkur Soviet.
    24. +1
      Februari 5 2020
      Kutipan: nick7
      Bener, hack-work minangka spesifik Roskinoshnikov

      Ayo! Lan "mitra" kita saka Hollywood? Sawetara - "Red Tails" apa worth ing arah iki! sedulur
      1. 0
        Februari 8 2020
        Kita meneng babagan Hollywood. Kanthi akeh emigrants, lan wong-wong sing pengin entuk dhuwit ekstra kanggo anak-anake oligarki, iku dosa kanggo blurt metu bab kuwi. Utawa Mungkin padha menehi saran, bapak marang
    25. +1
      Februari 5 2020
      Kutipan saka Sentinel vs.
      Arntgolts, Starshenbaum, Asmus ... Sapa maneh saka dana bioskop "emas"?


      "... Aja nembak pianis, dheweke main kanthi apik..." ngguyu
    26. +2
      Februari 5 2020
      Kutipan saka gurzuf
      buntut abang


      Ayo ninggalake film babagan cemeng lan toleransi, ana "Brothers in Arms" lan "Pacific Ocean", nalika kita sinau babagan njupuk seri mini sing padha babagan perang - kita bakal mbandhingake ...
    27. 0
      Februari 5 2020
      tanpa ngliwati sabuk liwat eyelets khusus
      iki trifles, nanging nalika pemblokiran pesenan ing sisih tengen, lan nyudo Pundhak sersan karo loro longkangan umume rampung.

      asring banget kedadeyan nalika judhul sing diarani ora cocog karo tali bahu sing dipakai (bolong kancing), frasa ora mungkin sajrone wektu tartamtu.
    28. 0
      Februari 5 2020
      Kita kabeh duwe akeh blunder ing urip, nyata. Lan sampeyan pengin bebener saka bioskop, uga, aja nggawe wong ngguyu, aku ora ngelingi sing nelpon film kanggo apa-apa. gedhe ngapusi.
    29. -1
      Februari 5 2020
      Kutipan saka: AlexVas44
      Kutipan saka Pakdhe Lee
      Letnan Jenderal Oslikovsky!

      Ya, saiki ora kaya wong kaya Jendral N, Oslikovsky, ora ana sing diundang. Kaluputan pawiyatan awujud busana, ekspresi, lapuran kala wau. Film kasebut langsung kelangan akeh, utamane kanggo wong-wong sing paling sethithik ing subyek.

      Kanggo sing ngabdi ing SA, elinga - ,, ... copot p ..., tutupe sampeyan ''?
    30. +3
      Februari 5 2020
      Aku tansah disentuh dening, uga, warriors banget panganan ing film modern bab perang. Dadi aku pengin nggawe kreator kanggo nyoba piyambak minangka conscript ing tentara modern. Aku mikir sing sawise sasi latihan lan pawai paksa , bakal langsung ilang -6-7 kg. Banjur ana Perang!
    31. +1
      Februari 5 2020
      Penulis uga misuwur nolak babagan resin epoksi sing digunakake ing kulit sayap Yak-3. nglirik
    32. +3
      Februari 5 2020
      Ing keadilan, kudu dicathet yen ing sawetara film Soviet babagan Perang Patriotik Agung, mripate penonton uga bisa ndeleng truk Ural sing sumunar sawetara detik ing antarane kolom truk Jerman lan senapan serbu Kalashnikov ing tangane. prajurit Soviet (seri final saka film "Shield lan Sword") Nanging iki rodo saka lack saka peraga, lan ora babras mata. Dina iki kabeh dadi luwih sedhih. Sisipan wajib babagan GULAG lan "kgovae" Enkaveda. Disajikake miturut garnish "kabeneran lan linuwih"
      1. 0
        Februari 5 2020
        Aku malah bakal pitutur marang kowe iki: Polevoy's Tale of a Real Man uga ngandhut blunder. Ing katrangan babagan serangan frontal marang Fokker "
        Alexei, mencet kabeh pemicu bebarengan, nyuwek mbukak karo telung jet murub.
        . Meresyev mabur La-5 (bisa uga F utawa FN), sing senjata cilik standar lan persenjataan meriam kalebu 2 meriam ShVAK sinkron. Ana telung meriam ing unit La-7, nanging iki luwih saka 1943 diterangake, lan iki B-20 meriam.
        Pitakonan: ngendi Polevoy entuk slip kasebut?
        1. 0
          Februari 8 2020
          Amarga Polevoy ora ngerti babagan La-5, nanging ngerti babagan I-16, sing ana luwih saka 3 titik tembak,
          1. 0
            Februari 9 2020
            Saka ngendi asale asumsi iki? Polevoi ana ing resimen ngendi Maresiev dadi, kang sampurna weruh Lavochkins, kang wrote ing buku. Aku penulis mung mutusaké sing rinci iki ora dadi penting.
            Ing buku dening V.D. Zvyagintsev "Whirlwinds of Valhalla" ing I-153, penulis uga bisa nyurung bedhil motor.
    33. +2
      Februari 5 2020
      Wayang Rusia modern minangka snarl njijiki. Kanggo narik kawruh saka kono utawa nyoba kanggo entuk kesenengan estetis padha karo ngrasakake isi tumpukan sampah. negatif
    34. +1
      Februari 6 2020
      Panggunaan industri resin epoksi wiwit taun 1947. Ing WWII, varnishes bakelite digunakake, adhedhasar resin fenol-formaldehida. Nalika ngritik wong liya, aja ngganti awake dhewe.
      1. 0
        Februari 8 2020
        Rincian set kasebut asring digawe saka kayu lapis (venir kayu kanthi resin fenol-formaldehida).Percale diresapi nganggo obat bius. Ora ana sing nyebutake resin epoksi. Mung minangka analogi kanggo para mudha jaman saiki. Mungkin dheweke bakal luwih ngerti
    35. 0
      Februari 6 2020
      Napa sampeyan ngomong babagan sing padha? Aku njupuk artikel lan dikirim maneh, lan iku! Apa sampeyan pengin nambah soko sampeyan dhewe? Apa sampeyan kabeh diikat karo sabuk iki? ANA PESAWAT KABEH TANPA AILERONS LAN STABILIZER RUDDERS!!!!!!
    36. +2
      Februari 6 2020
      "Fighters", "Sky on Fire" - medeni mabur ing wings wengi, iku utamané ngina kanggo nonton carane nyata I-15s saka Air Restoration padha dipun damel film ing slag iki. Film karo neraka getih, karo katresnan kanggo bocah-bocah wadon.
    37. +1
      Februari 6 2020
      Apa sing dikarepake saka korban ujian? Sanadyan penulis skenario utawa wong liya bodho bisa maca bab Perang Donya II. Aku ora ngomong bab kawruh dhasar apa kabeh limo bal "shvonevry" njupuk bab. ing ambang edan. Ingkang paling utama yaiku "paling ora wol saka wedhus ireng," lan tegese, kejujuran lan literasi teknis ora ana.
    38. +1
      Februari 6 2020
      Aku setuju banget, sampeyan kudu ngirim Serdyukov menyang bioskop, supaya kabeh bajingan iki dibubarake karo Mikhakolvy ing sirah kanggo EM. Nanging, kanthi ndeleng "1917" lan "Dunkirk", kabeh uga apik ing negara-negara ..
    39. +1
      Februari 6 2020
      Iku tansah kaya mangkene: kita ngomong siji, kita nyatakake liyane.
      TUJUAN UTAMA lan RAHSIA saka media lan bioskop kalebu, ing jaman korupsi kita, ora bisa dadi telusuran sing jujur ​​kanggo bebener. Iku ora kanggo nyimpen dhuwit kanggo konsultan.
      Ing negara kita, jumlah gedhe bisa gampang dibuwang ing sawetara "sikil manungsa" kayata pemain bal-balan Kokorin. Lan ora ana apa-apa, kaya ....... Tujuane beda banget ........

      Kaya ing sawijine wektu, gambar-gambar sing sejatine Stepan Razin utawa Pugachev wis dibusak ing pikirane wong-wong lan diganti dening gambar mitologi para perampok lan tukang sihir sing getihen, mula cara urip ing USSR kudu diganti karo mitos.

      Kaya: USSR - negara chimerical ngendi setengah manungsa karo loro sirah urip, padha barked kaya asu, kabeh ora kaya wong normal. Padha urip ing rakit monsters apik - Bolsheviks, kang motif Fantastic, utopia lan pancen ora ana guna. Sing bakal dadi lan liyane alam lan dipercaya. Lan luwih omong kosong, luwih apik!
    40. +2
      Februari 6 2020
      : Yen sampeyan nonton film saka Federasi Rusia babagan perang, sampeyan bakal entuk kesan yen sing paling utama ing ngarep yaiku bocah-bocah wadon enom lan dheweke nandhang kabeh roh jahat mungsuh sing duwe wektu kanggo turu karo dheweke ...
      1. 0
        Februari 8 2020
        Ayo umumake. Lan kejahatan ditanggulangi dening jaksa (investigator, wartawan, ibu rumah tangga - garis ngisor yen perlu), luwih apik karo mata, dandanan lan sikil saka kuping. Lan operatives brutal bakal ngiket wong-wong mau, wong jahat. Lan, mesthi, tresna.
    41. 0
      Februari 6 2020
      Apa sing dibayar produser yaiku apa sing dituduhake.
    42. Komentar wis dibusak.
    43. 0
      Februari 6 2020
      Kutipan: Lipchanin
      Kutipan saka bistro.
      Apa sampeyan nonton. Amerika?

      India lol

      Ing wektu iki, aku nyaranake; Last Super Blockbuster Uri.The Surgical Strike(Uri Base Attack)...
    44. 0
      Februari 6 2020
      A retelling singkat saka film T 34. Wong SS ala nanging bodho sijine polisi saka Rublyovka, bocah nyata, matchmaker lan heifer saka "Attraction" menyang tank. Padha menehi amunisi .... Padha menehi kertu rahasia. .... Lan kabeh padha menang.
    45. 0
      Februari 6 2020
      Aku nonton video saka YouTuber babagan bioskop Soviet, maca komentar, lan rambutku wiwit medeni. Saiki generasi MARVEL bakal ngevaluasi lan ngadili! Donya iki langsung menyang neraka!
    46. +1
      Februari 6 2020
      Bubar, sampeyan ora bisa mikir babagan plot film babagan perang - tansah ana pejabat khusus utawa pejabat politik sing jahat, mesthi ana wanita ing perang, lan apa iku katresnan karo jinis ing layar utawa tandha. saka iku, tahanan politik utawa urks isih populer. Aku utamané pegel pomaded lan dicet wanita ing ngarep ...
    47. 0
      Februari 7 2020
      Blunders iku omong kosong, dheweke mung nesu nalika ing saben film modern babagan perang mesthi ana komisaris getih sing elek lan NKVD sing ana ing endi-endi karo Gulag liyane, sing kudu njupuk getih saka irung lan sijine saben wong ing saurutan. Sing dudu wakil saka kekuwatan dadi bajingan lan getihen.
      1. 0
        Februari 8 2020
        Lan aktor kasebut dipilih kanthi rai sing luwih ringkih
    48. 0
      Februari 7 2020
      Kutipan: Lexus
      Wayang Rusia modern minangka snarl njijiki. Kanggo narik kawruh saka kono utawa nyoba kanggo entuk kesenengan estetis padha karo ngrasakake isi tumpukan sampah. negatif

      Ora bener. Ana akeh film Rusia modern sing apik banget. Ana uga cukup slag, thanks kanggo dhukungan saka Kementerian Kebudayaan.
    49. 0
      Februari 7 2020
      Aku setuju karo penulis 100%, nanging ing dhewe aku pengin nambah sing sawise nonton iki "masterpiece" ing nyawaku ora ana apa-apa, nanging jijik (kayane aku lunga menyang telek). Lan sawise sawetara wektu, ora ana sing kudu dieling-eling, kanthi tembung, omong kosong anti-Soviet ...
    50. 0
      Februari 7 2020
      Klaim gedhe babagan irah-irahan film. Asring njupuk judhul lawas. Yen sampeyan ora duwe pikiran kanggo nggawe jeneng film kasebut, mula ora perlu nonton film iki.
    51. 0
      Februari 7 2020
      Mesthi wae, sampeyan ora kejawab babagan 1,5-2 taun kanggo nglatih pilot nalika perang. Ing padha "Mung wong tuwa sing arep perang!" rekrut enom teka ing resimen pertempuran, lan ora ing latihan utawa cadangan, sanalika sawise kursus dipercepat. Ing "Langit Baltik", pilot enom, sawise latihan sing padha, dikirim menyang skuadron tempur sing dieling-eling menyang mburi kanggo nguatake, ing ngendi dheweke nguwasani Hurricanes nalika musim panas 1942, lan ing musim gugur dheweke mulai nglawan Ladoga. Nanging kasunyatan sing pilot padha sregep dilatih ora bisa dibantah. "Skuadron Rassokhinskaya", mratelakake panemume, kelangan siji pilot kanthi meh kabeh wong Inggris sing disewakake diobong kaya pertandingan ...
    52. 0
      Februari 7 2020
      "Masterpieces" iki difilmkan ora kanggo pamirsa, nanging kanggo dhuwit Kementerian Kebudayaan, lan mulane padha nyimpen kabeh lan nyoba kanggo cepet "master" budget.
    53. 0
      Februari 8 2020
      Pai kudu dipanggang dening pembuat kue, lan sepatu bot kudu digawe dening tukang sepatu. Saiki ana akeh tukang sepatu ala ing TV. Malah ing saluran Zvezda asring nggawe kesalahan. Umumé, kita wis entek profesional sing tanggung jawab. Nuwun sewu, aku ora bakal ngomong apa-apa babagan skenario, admin bakal nglarang sampeyan
    54. 0
      Februari 11 2020
      Saiki, Shakhnazarov dadi bintang TV ing acara talk show sore. Mosfilm ngasilake seri kasebut, sing dheweke bangga banget. Wingi dheweke ngomong babagan amandemen konstitusi babagan Rusia, saka lambene kasebut kanthi jelas yen ora ana kita ing pamarentah, mung sampeyan. Piye wae saiki kualitas syuting wis ora aneh maneh, level sutradara wis padha.
    55. 0
      Februari 25 2020
      Kepriye kalungguhane wong wadon mbungkuk iki ora ana bokonge....?
    56. Komentar wis dibusak.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"