Review militèr

Pistol traumatik Benteng 12RM .45 Karet (Ukraina)

8
Asosiasi Benteng, sing dadi Kamentrian Dalam Negeri Ukraina, wis miwiti produksi pistol traumatik serial Fort-12RM sing ana ing .45 Karet. Amunisi penembak pistol kanthi peluru non-matih ditunjukake kanggo pisanan ing 2010 ing pameran khusus "Senjata lan safety 2010 ", lan ing 2011 muncul ing toko khusus Ukrainia.

Pistol traumatik Benteng 12RM .45 Karet (Ukraina)


Ing njaba, pistol tetep minangka pistol Fort-12RM traumatik, bedane utama yaiku majalah siji-baris kanggo kartrij anyar lan, kanthi mangkono, tambah ukuran bagean pistol kanggo kaliber anyar. Iki minangka conto senjata sing rada nyengsemake, sanajan traumatik. Dhiameter gedhe saka tong minyak lan bal-peluru saka amunisi anyar nggawe koyo "gun amba".



Barel pistol serial duwe diameter internal 7.52 mm, diameter njaba 12.84 mm lan dawane 95 mm karo kamar. Aku seneng yen nalika njupuk pistol, meh ora ana mundur. Dibandhingake karo kartrid AE9 murub dening standar Fort-12R pistol traumatik, amunisi .45 RUBBER akeh alus lan sepi. Tes sing ditindakake kanggo amunisi anyar nuduhake asil sing lancar. Kacepetan peluru (1.47 gram) - 260 meter per detik, energi 50 J. Miturut karakteristik pertempuran, iku dadi conto banget saka senjata traumatik.

Pistol dilengkapi pemicu aksi ganda "SA / DA". Desain kasebut nyedhiyakake wektu tundha rana, sing nahan rana ing posisi sing ekstrem sawise mburi kartrid ing majalah kasebut. Rana dhewe minangka jinis gratis. Laras ora melu bolt, bolongan dikunci miturut aksi massa bolt lan spring jinis bali. Sekring pistol traumatik digawe saka jinis gendera lan dumunung ing sisih kiwa gegaman. Nalika sekring disetel kanggo mblokir, mblokir operasi saka mekanisme utama, kayata rana karo pigura, sear karo pemicu, lan pemicu. Ing wektu sing padha, desain "Fort 12RM .45 Rubber" ndadekake iku bisa kanggo nindakake ing negara cocked - karo kunci safety diblokir lan palu cocked.



Fitur Utama:
- Produsèn "Fort" Ukraina;
- kaliber digunakake - .45 karet;
- batang - 9.5 sentimeter;
- dawane 18 sentimeter;
- dhuwur 13.1 cm;
- bobot saka pistol karo / tanpa amunisi - 830/890 gram;
- aplikasi efektif - nganti 7 meter;
- tingkat geni pistol nganti 30 dhuwur / min;
- kapasitas majalah - 8 amunisi ".45 Karet".

Sumber informasi:
http://www.travmatik.com/2011/04/fort-12rm-45-rubber/
http://guns.arsenalnoe.ru/m/6101/trawmaticheskiy_patron_.45_rubber.html
Pengarang:
8 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Understudy
    Understudy 23 Juli 2012 10:08
    +1
    Joule ora cukup. : bab)
    1. George IV
      George IV 23 Juli 2012 11:14
      +2
      Sawise ditampa saka limang meter menyang bagean awak, aku yakin sampeyan ora bakal ngomong.
      Patang puluh lima bal, iki wis aplikasi serius kanggo sukses!
  2. Barrel
    Barrel 23 Juli 2012 10:49
    -1
    dituduhake pisanan ing 2010 ... lan ing 2011 muncul ing toko khusus Ukrainia.


    Pranyata, bayanish, penulis.
    1. Splin
      Splin 23 Juli 2012 11:03
      +2
      Ora, penulis bener. Aku duwe "Fort12R" luwih saka 4 taun. lan Fort12MR lan kartrid anyar muncul ing toko ing taun kasebut. Biaya kartrid ing Vinnitsa yaiku 30 sen, lan ing Odessa wis luwih saka dolar.
  3. Kakang Sarych
    Kakang Sarych 23 Juli 2012 10:52
    +5
    Aku nglawan trauma umume - pampering sing mbebayani, tembung sing bener ...
  4. Understudy
    Understudy 23 Juli 2012 11:48
    +2
    Kutipan saka George IV
    Sawise ditampa saka limang meter menyang bagean awak, aku yakin sampeyan ora bakal ngomong.

    Aku bisa kurban 90 joule saka kadohan padha, nanging karo kaliber rada cilik. nglirik
  5. revnagan
    revnagan 23 Juli 2012 12:57
    +1
    Kanggo warga biasa Ukraina - (sing kurang padha sadurunge Hukum saka deputi, wartawan lan perwira penegak hukum) - bab unattainable Sapa sing bisa ngomong carane "ngubengi" Watesan ing wartawan, deputi lan polisi?
    1. Splin
      Splin 23 Juli 2012 13:22
      +2
      Mung yen sampeyan mbuktekake ing pengadilan yen urip sampeyan kaancam dening wong sing ora dingerteni. Ya, lan wartawan liwat pengadilan mung bisa njaluk hak kanggo nyandhang trauma. Paling ora ana hukum. Komisi Kementrian Dalam Negeri arang banget ngurusi sampah iki, utamane ing wilayah Ya, lan kabeh iki wasir. Saben taun, mriksa ing departemen distrik lan karo dhokter sing dudu unta, kanggo 6 taun (2 taun aku Izh), aku njupuk mung ing komplong lan sapisan ing daging babi ham. Dheweke ora dibutuhake. Fonit ing kutha lan diterangno langgeng, nanging sampeyan ora bisa ninggalake wong ing barak.
    2. Chest of drawers Shpakov
      Chest of drawers Shpakov 24 Juli 2012 06:25
      +1
      Ana kenalan sing ngerti workarounds, nanging padha rampung decorated - rega exorbitant, bab $ 700-1000. Lan cara sing paling gampang yaiku tuku kerak wartawan lan nindakake kanthi cara sing biasa, wartawan minangka kategori sing bisa ngalami trauma ing tangane, lan setuju karo editor sawetara koran babagan ksiva minangka perkara sing ora pati penting.
  6. Albaros
    Albaros 23 Juli 2012 14:34
    0
    Mesin keren!
    1. Chest of drawers Shpakov
      Chest of drawers Shpakov 24 Juli 2012 06:30
      +1
      Nyatane, omong kosong langka Rusts sadurunge kita mata, malah yen sampeyan nyimpen ing kaleng grease bedhil. Lan semi-silumin. Kabeh wong groping njupuk pertempuran Makarovs, diowahi dadi trauma ...
  7. George IV
    George IV 23 Juli 2012 23:03
    0
    Aku wis ngomong karo comrades saka toko senjata, padha ngandika bèntèng iki Samsaya Awon saka 9 mm sing sadurunge. Ing kana, kualitase rada pincang, lan ora lancar nalika njupuk kaya sing digambarake :)
    Lan aku seneng banget karo ide kaliber 45.
    Dheweke duwe benteng model sadurungé ing awal 2000-an, lan siji liyane PM wis karet. Ngandika seneng iku luwih amarga ana kurang bèntèng, iku luwih gampang kanggo nindakake ing dompet, plus antarane unsur cilik-kriminal ana outlines banget ditepungi :) efek psikologis apik, ora kaya revolver.
    1. Splin
      Splin 24 Juli 2012 00:05
      0
      Kutipan saka George IV
      Bèntèng sing luwih cilik, luwih gampang dianggo ing dompet, ditambah garis-garis sing bisa dingerteni ing antarane unsur kriminal cilik.

      Aku bisa setuju karo bantahan ndhuwur, nanging kabeh padha, Aku bakal ngganti Izh-71R kanggo Fort-12R lan ora getun. Kabeh iki ora penting. Lan dompet minangka barang bisu, sarung pundhak luwih apik, nalika mbukak jaket katon luwih padhet. Lan ana 10 mm lan 50 gram malah luwih apik. Bèntèng katon luwih ngalangi saka Makar lan lenggah luwih apik ing tangan, nanging bakal nindakake kanggo dompet lan PPK.
  8. alex snajder
    alex snajder 30 Juli 2012 12:37
    0
    lan aku duwe remake saka Makarov 1954)) kanggo trauma, mesthi)) langka) aku ora pengin ngganti)