Review militèr

Plenipotentiary saka wong

25
Mbok ing paling anyar crita Ora ana kasus kaya mengkono ing Rusia nalika wong sing ora ana sing ngerti, kajaba karyawan perusahaan ing ngendi dheweke kerja, ora sengaja nampa posisi dhuwur ing skala federal. Lan iki persis apa kedaden ora supaya dawa ago, nalika Igor Kholmanskikh Secara harfiah kanthi stroke pena Vladimir Putin, dheweke dadi wakil presiden ing Distrik Federal Urals.

Kabeh crita iki diwiwiti kanthi hotline karo Vladimir Putin, nalika, ing dhuwur gerakan oposisi ing Rusia, staf pabrik ing ngendi Kholmanskikh nyambut gawe nalika kuwi ngomongake dhukungan kanggo Putin babagan nominasi dheweke kanggo jabatan presiden anyar. Banjur Kholmanskikh ngendika yen perlu, dheweke bakal teka ing Moskow karo sekelompok wong sing padha karo pikirane kanggo "ngyakinake" wong-wong sing ora setuju yen dheweke salah.

Temenan, tembung kasebut nyenengake Vladimir Putin, lan dheweke mutusake kanggo taruhan ing Kholmansky. Sanalika sawise Igor Rurikovich dadi utusan presiden kanggo Distrik Federal Urals (UFD), basa ala wiwit nelpon wong upstart. Ing wektu sing padha, iku tetep ora cetha ing basis apa exclamations wiwit manifested piyambak. Ketoke, pasukan tartamtu ing negara kita, lan ora mung ing negara kita, wis ngembangake stereotip sing stabil yen warga negara ora bisa duwe pendapat positif babagan kabijakan pemerintah saiki. Diduga, sing luwih banter sampeyan bengok-bengok yen pemerintah ora efisien lan kudu digulingake, luwih apik. Lan pasukan sing padha ora bisa ndeleng sudut pandang sing beda, nalika wong tiba-tiba ngomong babagan ndhukung kekuwatan iki.

Wong-wong sing wis dikenal Igor Kholmansky wiwit cilik, manawa wong iki ngandika tulus, sing ora dictated dening kepinginan kanggo piye wae please panguwasa. Malah guru-gurune kandha yen dheweke ora tau nduweni kuwalitas kepemimpinan sing cerah lan ora ngupayakake supaya bisa nduweni, nanging dheweke tansah nuwuhake simpati marang ketekunan lan kepinginan kanggo nggayuh tujuane. kenalan Igor ngomong sing padha ora kepekso kanggo mikir sing sawise nampa posisi dhuwur, dheweke bakal miwiti kanggo kadohan saka masalah saka Uralians biasa, lan mulane padha pin pangarep-arep tartamtu ing Kholmasnskys.

Aku seneng percaya yen "pejabat saka rakyat" kuwi ora mung siji-sijine, amarga varian pembangunan politik kasebut bisa nduwe pengaruh positif marang pembentukan masyarakat sipil ing negara kasebut.
Pengarang:
25 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. kepleset
    kepleset 23 Juli 2012 10:39
    -10
    Inggih, bener Ivashov. saka komandhan peleton nganti ajudan jendral.
    1. Dmitry69
      Dmitry69 23 Juli 2012 11:09
      + 12
      Wong Rusia nyata kanthi huruf kapital, pekerja keras, lan dudu bawler. Lan sawetara ironi ora cocog ing kene.
      Good luck, Igor Rurikovich!
      1. kepleset
        kepleset 23 Juli 2012 11:29
        -1
        Kepiye carane ngerti yen dheweke iku wong sing nganggo huruf kapital utawa bawler? Saka artikel ing macem-macem situs lan pers?
        Ryabotyaga, ya, utusan. Inggih, mung sawetara jinis ngimpi Russian. Nanging nggambarake kabeh iki menyang kasunyatan Rusia kita, ana sing angel dipercaya. Kepiye cara nyebarake posisi ing negara kita lan kiriman wis suwe dikenal, kabeh duwe motif rahasia utawa egois. Ing kene, mesthi, ora ana motif egois, nanging ora mung kuwi.
        Miturut cara, aja lali yen tokoh Kholmansky sprouted ing latar politik. Ing kawitan, kang unequivocally ditulis posisi politik, supaya kasil ngengingi TV, lan banjur kita miwiti kanggo mangerteni apa jenis wong iku, buruh hard lan buruh hard lan kabeh liyane. Kabeh iki ngelingi exaltation saka pimpinan partai ing jaman USSR, mbok menawa ing ukuran cilik.
        1. viktorrymar
          viktorrymar 24 Juli 2012 12:14
          0
          Aku uga ora percaya, sanajan aku kanggo Putin.
    2. waf
      waf 23 Juli 2012 15:15
      +3
      Kutipan saka flukked

      Inggih, bener Ivashov.


      Sampeyan ora bakal ndemek Jendral Ivashov, ta? Sawise kabeh, sampeyan ora ngerti telek, nanging .. menek!

      Salah siji saka sawetara pamimpin militèr sing duwe tatanan lengkap karo taktik lan strategi lan seni militer, ora kanggo sebutno sirah paling pinter!

      Luwih apik kanggo ngrembug babagan pertumbuhan "karir" Taburetkin ... utawa sampeyan ora ngerti kepiye dheweke dadi apa ??? wassat
  2. amph1cyon
    amph1cyon 23 Juli 2012 10:49
    +2
    Yen wong iki ngomong kanthi ikhlas lan nduweni niat sing tulus lan murni, mula aku kabeh. Saiki Putin butuh wong sing darmabakti sing bisa ndhukung dheweke ing kahanan apa wae.
    1. Dmitry69
      Dmitry69 23 Juli 2012 11:13
      +2
      Injeksi getih seger menyang daya tansah migunani. Sayange yen kasus kasebut mung siji.
    2. kepleset
      kepleset 23 Juli 2012 11:34
      +1
      Iku tetep kanggo katon carane bakal pass test saka Mercedes, flasher biru, dhuwit gedhe, pusat rekreasi elit lan, paling Jahwéh, daya.
      1. waf
        waf 23 Juli 2012 15:17
        +1
        Kutipan saka flukked

        Iku tetep kanggo katon carane bakal pass test saka Mercedes, flasher biru, dhuwit gedhe, pusat rekreasi elit lan, paling Jahwéh, daya.


        Bakal apik banget, +! Ing 5s +!!! wassat Kaya kabeh ... sing kuwasa !!!!
        Pelayane rakyat...sialan!!! duka
  3. Vanek
    Vanek 23 Juli 2012 10:52
    +7
    Autopsi bakal nuduhake. Banget awal kanggo ngadili.
    1. Inet fighter
      Inet fighter 23 Juli 2012 10:58
      +2
      Pancen awal. Kajaba iku, kenapa artikel iki ana ing situs web VO? Aku seneng banget karo artikel Alexey Volodin, nanging aku mikir ora mung prematur, nanging uga kurang, kanggo ngumbah balung siji, lan liyane, kanggo wektu iki, pribadine sing ora ekspresif. Lan artikel kasebut ora nggawa kesimpulan kajaba informasi umum sing sadurunge dirungokake ing media.
      Inggih, umume, yen ing konteks artikel kita ngomong babagan manajer saka wong, mula wong-wong kuwi dibutuhake! Dheweke jujur ​​lan ngerti masalah wilayah kasebut saka njero.
      1. sinandju
        sinandju 23 Juli 2012 11:02
        +4
        Aku setuju banget. Artikel babagan apa-apa lan apa-apa.
        1. Z.A.M.
          Z.A.M. 23 Juli 2012 11:51
          +1
          sinandju

          Aku setuju.
          Lan babagan apa sing ditindakake, lan kepiye, saiki, sampeyan kudu ngerteni saka kanca-kancane.
          1. Armata
            Armata 23 Juli 2012 12:27
            +2
            Wiwit diangkat, ora ana patrap sing katon saka sisihe. Dadi aku duwe pitakon gedhe, papan iki kudu dikuwasani dening wong sing duwe pengalaman, dudu buruh pabrik.
            1. waf
              waf 23 Juli 2012 15:18
              +2
              Quote: Lokomotif uap
              Dadi aku duwe pitakon gedhe, papan iki kudu dikuwasani dening wong sing duwe pengalaman, dudu buruh pabrik.


              Zhenya, pancen +! Utamane babagan pidato, yen kita bakal drive munggah kene????? Lan ayo dipikirake...?????

              Yen mung dheweke bakal teka menyang kita .. ing Rostov ... kanggo ngerteni ????
  4. Kolchak
    Kolchak 23 Juli 2012 10:57
    +2
    ayo dienteni....luwih becik dadi pegawe lan pendhidhikan dadi kuwasa ketimbang dadi pejabat gemuk...
  5. tverskoi77
    tverskoi77 23 Juli 2012 11:06
    +3
    Yen sampeyan maca biografi, mula sampeyan ora kudu nggawe dheweke dadi mekanik toko biasa. Wong pancene teka saka mekanik biasa, nanging wis pendidikan sing luwih dhuwur lan makarya minangka wakil. direktur produksi Uralvagonzavod - iki kirim rodo serius lan cetha ora 2-3 wong ing dheweke. Toko perakitan Uralvagonzavod: akeh sing ora mbayangake apa iku.
  6. NickitaDembelnulsa
    NickitaDembelnulsa 23 Juli 2012 11:13
    0
    Nanging apa bab iki sing wong prasaja ora bisa nyekel posisi dhuwur? Kenapa artikel iki ditulis? Saking cemburu utawa propaganda?
  7. Alexander Romanov
    Alexander Romanov 23 Juli 2012 11:18
    +1
    Iki aku ngerti - wutah karir! ngguyu
    1. waf
      waf 23 Juli 2012 15:20
      +1
      Kutipan: Alexander Romanov
      Iki aku ngerti - wutah karir!


      Sanya, aja meri+! Padha ganti kaya sarung tangan ..... sing ana ing ...., wah, kanggo saiki luwih ing .. pensiun sing pantes!

      Lan ora ana sing luwih dhuwur tinimbang Taburetkin !!! wassat
  8. Understudy
    Understudy 23 Juli 2012 11:37
    +7
    "... Warga Yekaterinburg wiwit awal Juni wiwit menehi perhatian marang rusake kahanan dalan ing kutha. Saben dina kemacetan lalu lintas dumadi ing arah sing padha amarga pamblokiran lalu lintas kanggo iring-iringan saka sawetara pejabat. warga kutha yakin yen utusan presiden anyar kanggo Igor Kholmanskikh, Distrik Federal Urals Yen asumsi kasebut bener, mula dadi mantan kepala toko perakitan Uralvagonzavod, sing bola-bali nyatakake dheweke dadi kelas pekerja, wiwit wiwitan. dina-dina katetepake wiwit ngrasakake hak istimewa pejabat lan nyebabake ora nyaman kanggo wong biasa.
    Kanggo sawetara dina saiki, ing wayah esuk ing Belinsky Street, para pembalap Yekaterinburg wis mirsani apa sing diarani "gelombang ijo": kanggo dalan tanpa alangan saka cortege pejabat tartamtu, padha nguripake lampu ijo ing lampu lalu lintas. Pendhudhuk lokal yakin manawa cortege kasebut kalebu plenipotentiary anyar ing UFO, Igor Kholmanskikh, sing ditunjuk ing posisi iki tanggal 21 Mei.
    "Ora samesthine, nanging alami"
    Sadurunge, dalan ing kutha diblokir mung kanggo plenipotentiary lan gubernur, nanging sing terakhir manggon ing kutha, lan ora perlu kanggo pass saben dina ing dalan tartamtu.
    Kajaba iku, ing konvoi mobil perak Land Cruiser bubar katon ing macem-macem acara karo partisipasi saka wakil presiden, warga lokal sok dong mirsani.
    Mangkono, yen anggepan kasebut bener, dadi mantan kepala toko perakitan Uralvagonzavod, sing wis bola-bali nyatakake dheweke dadi kelas pekerja, wiwit dina pisanan janjian kasebut wiwit entuk hak istimewa saka pejabat lan sabab. ora trep kanggo wong biasa.
    "Dina katelu aku ora bisa kerja kanthi normal amarga inovasi kanggo ngliwati motorcade sabanjure ing Rosselban lan Belinsky," tulis blogger soossoyeff. - Iku biyen kaya: nalika sumunar mobil nyedhaki, polisi jenis metu kanggo Belinsky lan mblokir dalan kanggo sawetara menit. Ya, ora kepenak, ya, macet, nanging lingkungan kerja kurang luwih. Saiki inovasi ana ing dalan. Ketoke, supaya wong dhuwur sing diangkut ora mirsani tumpang tindih, kabeh ditindakake kanthi cara sing mesthine "alami". Lampu ijo ing Belinsky mung nguripake - iku kabeh. Kabeh lurung-lurung jejeg ngadeg lan ngenteni. Aku ngenteni 12 menit dina iki ...
    ________________________________
    Yen ora, marquise sing ayu ...
    1. X-55
      X-55 23 Juli 2012 12:10
      +1
      Ya omong-omong, aku uga maca ing endi wae. Mbokmenawa wiwit entuk rasa.
      1. kepleset
        kepleset 23 Juli 2012 12:49
        +3
        Sampeyan peduli karo Ibu Rusia, Igor Rurikovich!
        1. Armata
          Armata 23 Juli 2012 12:59
          +2
          Belinsky wis mesthi ora dalan freest (Aku wis nyopir ing sadawane kanggo akèh taun kanggo bisa) amarga 2 jalur banget sawetara kanggo aliran mobil, lan Rosselban umume dalan-kacepetan dhuwur tanpa lampu lalu lintas lan prapatan. Dadi blogger iku licik. Luwih elek, dheweke ora nindakake apa-apa kanggo kabupaten. ora ana apa-apa sing bisa diwènèhaké marang rakyat minangka karyané.
        2. Oleg Rosskiy
          Oleg Rosskiy 23 Juli 2012 21:52
          -1
          Kutipan saka flukked

          Sampeyan peduli karo Ibu Rusia, Igor Rurikovich!

          Nalika sampeyan ngadili wong tanpa ngerti dheweke, sampeyan uga bisa ngadili tingkat intelektual sampeyan kanthi nguber - rong konvolusi lan garis lurus kasebut. Nanging kita kabeh ngarep-arep wektu bakal mbenerake kesalahan iki.
  9. anconsha
    anconsha 23 Juli 2012 12:23
    +2
    Nah, kanggo blogger rawa, fraternity liberal liyane, Kholmansky, ora salaman. Lan iki amarga dheweke ora ngerti kepiye wong liya bisa ndhukung kekuwatan Putin nalika kelas kreatif ora setuju karo kekuwatan iki. Ya, ora cocog karo kepala liberal sing ora bisa ngina wong-wong sing ngurmati Ortodoks, supaya sampeyan ora njaluk saka Gréja Ortodoks Rusia lan Patriarch kanggo nggawe maneh aturan tumindak lan kanon sing wis suwe ditetepake dening pasamuwan. . Umume kaya mangkene iki - ing wiwitan, wong sing wis munggah saka ngisor, ngerti kabeh pawon uripe rakyat, kudu dadi panguwasa .... Luwih akeh iman sing kaya ngono.
  10. NICK
    NICK 23 Juli 2012 12:54
    -1
    Kita duwe juru masak sing bisa mbukak negara
    1. waf
      waf 23 Juli 2012 15:12
      +2
      Kutipan: NICK

      Kita duwe juru masak sing bisa mbukak negara


      +++!!! ombenan Lan bakul furnitur tanggung jawab kanggo Kementerian Pertahanan RF! URYAYAYAYA wassat
  11. Understudy
    Understudy 23 Juli 2012 15:49
    +3
    Kutipan saka anchonsha
    ingkang sampun wungu saking ngandhap, nguningani sedoyo pawongan gesangipun umat.... Iman ingkang kados makaten punika langkung kathah.

    Проблема в том, что чел не поднялся, а взлетел. Разница, однако, существенная. А почему взлетел? Да просто одна фраза, произнесенная в нужное время, "кому-то" понравилась. Ошибочность и негативные последствия таких выдвижений из "простого народа" многие ощутили на своих шкурах... Гайдар, Чубайс, Шахрай, Шумейко, Кириенко... да тот же Немцов был обласкан и нежно прижат к кормящей груди непонятно за какие заслуги. "Кадры" должны ВЫРАЩИВАТЬСЯ, как это ни парадоксально звучит. Это, прежде всего,СИСТЕМА подбора и расстановки.

    Kutipan saka amph1cyon
    Saiki Putin butuh wong sing darmabakti sing bisa ndhukung dheweke ing kahanan apa wae.

    Lyayaya ... nanging aku mikir yen profesional sing kompeten dibutuhake ing sangisore panguwasa. Lan ing kene, ternyata ... sycophants pengabdian ing sih.