UVZ: Pangiriman serial T-90M "Proryv" bakal diwiwiti taun iki

108
UVZ: Pangiriman serial T-90M "Proryv" bakal diwiwiti taun iki

Pangiriman serial anyar tank T-90M "Terobosan" ing tentara Rusia bakal diwiwiti taun iki. Iki diumumake dening kepala "Uralvagonzavod" Alexander Potapov.

Njawab pitakonan saka wartawan babagan wiwitan kiriman serial T-90M menyang pasukan, Potapov negesake manawa bakal diwiwiti ing 2020, nanging ora gelem njawab pitakonan babagan jumlah tank sing bakal ditampa Angkatan Darat miturut kontrak kasebut.



Ya, sampeyan krungu bener, ing 2020. Volume ora topik kanggo donya njaba.

ngandika.

Ing wektu sing padha, direktur umum UVZ nemtokake manawa Uralvagonzavod tundhuk karo kabeh syarat ing kontrak kanggo pasokan T-90M, kabeh wis disepakati karo Kementerian Pertahanan.

Kita njaga syarat kontrak karo Kementerian Pertahanan. Tank kasebut mesthi anyar. Saiki kabeh ahli, kalebu manca, ngomong sing iki dudu tank modern, iki tank anyar. Lan pendekatan kasebut kaya tank anyar. Aku mikir kita bakal weruh wong-wong mau ing taun iki

marang wartawan.

Sadurungé dilapurake yen tes tank Rusia paling anyar T-90M "Proryv" wis kasil rampung, syarat lan volume pangiriman serial tank menyang pasukan bakal ditemtokake dening Kementerian Pertahanan. Uga dikenal manawa dana kanggo tuku tank T-90M wis dialokasikan, pangiriman kendaraan serial samesthine ing 2020.

Pungkasan taun, media bola-bali ngirim informasi manawa batch pisanan T-90Ms mlebu layanan bisa paling sethithik sak batalyon.

Tank T-90M dikembangake minangka bagean saka karya pangembangan Terobosan-3 lan minangka modernisasi jero saka T-90 kanthi nambah karakteristik pertempuran lan operasional.

Sajrone modernisasi, T-90M dipasang modul turret anyar kanthi meriam 125-mm kanthi tingkat kaslametan lan akurasi sing luwih dhuwur. Turret dilengkapi senapan mesin sing dikontrol remot 12,7 mm. Kajaba iku, tank anyar dilengkapi sistem kontrol geni digital kanthi otomatis sing nyedhiyakake telusuran, pangenalan, pelacakan otomatis lan target target.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    108 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -3
      Februari 13 2020
      UVZ: Pangiriman serial T-90M "Proryv" bakal diwiwiti taun iki

      Lan "Armata"?
      1. + 10
        Februari 13 2020
        Kutipan: Olgovich
        Lan "Armata"?

        Apa karo Armata? Indikator "efisiensi / biaya" isih luwih penting.
        Ing biaya 2 kaping luwih murah tinimbang "Abrams", "Breakthrough" bakal dadi siji lan setengah kaping luwih efektif.
        Lan Armata bakal ngenteni.
        1. + 19
          Februari 13 2020
          Bakal ana dina - bakal ana "Armata", lan kanggo "Breakthrough" iku worth bungah. hi
        2. -4
          Februari 13 2020
          Lan Armata bakal ngenteni.
          _________________
          ora ketompo carane outdated dheweke sajrone ngenteni iki lan teyeng ora mangan dheweke wassat
          1. +2
            Februari 13 2020
            Kutipan: Graz
            ora ketompo carane outdated dheweke sajrone ngenteni iki lan teyeng ora mangan dheweke

            T-72 ora ketinggalan jaman, nanging lagi dimodernisasi lan tetep relevan, kenapa Armata kudu dadi ketinggalan jaman? Ing babagan tank generasi sabanjure, kita paling cedhak karo produksi massal ing donya.
            Lan kanggo T-90, kaya sing dakkandhakake sawetara taun kepungkur, kanggo 10-15 taun sabanjure bakal dadi tank utama kita.
            1. Komentar wis dibusak.
              1. +1
                Februari 13 2020
                Kutipan saka rudolf
                Hi Andrew! Nanging babagan T-95, iki persis apa sing diumumake kanthi resmi: wis ketinggalan jaman ing tahap pangembangan.

                Hello Rudolph T-95 ora ketinggalan jaman, nanging larang banget. Inggih, kabeh wong ngandika yen aku bisa, amarga sofsem lawas wis dadi.
              2. 0
                Februari 13 2020
                Kutipan saka rudolf
                Hi Andrew! Nanging babagan T-95, iki persis apa sing diumumake kanthi resmi: wis ketinggalan jaman ing tahap pangembangan.

                Dadi obyek 195 dikembangake ing taun 1988, lan ing hardware biasane diwujudake mung ing taun 2007 ... Alami, iku wis dadi outdated ing 19 taun. Kajaba iku, armata minangka platform modular sing bisa diupgrade kanthi gampang, nanging obyek 195, sayangé ...
        3. -9
          Februari 13 2020
          Ing Almaty, motor mati cendhak, dheweke ora bisa nggawe sing luwih apik tinimbang B 2
          1. +1
            Februari 13 2020
            Kutipan saka Sether
            Ing Almaty, motor mati cendhak, dheweke ora bisa nggawe sing luwih apik tinimbang B 2

            Yah? Lan kapan dheweke mati? Apa dheweke numpak saiki, pedal-powered? Aja ngremehake dhewe kanthi nyritakake gosip saka Yandex Zen! Aku nerangake - armata nitih mesin sing bentuke X, regane larang lan angel dijaga, mula mesin bentuk V klasik dikembangake kanggo ngganti - ana rong proyek, salah sawijining proyek wis ditutup, sing nomer loro yaiku dikembangake luwih lanjut.
        4. -10
          Februari 13 2020
          Volume ora dadi topik kanggo jagad njaba

          kene lan jam ing sendok cilik, ora ing ladle.
          Yen eksentrik nganggep trolling iki, aku bakal ngalih menyang Amur lan LNG76 menyang kutipan Nosov saka "Porridge", sing metu saka panci, utawa sampeyan bisa ndeleng film "Masha lan Bear".
          Aku ora ngarep-arep yen bakal nggebug otak kanthi "sendok" - nganti 3 sasi
      2. +1
        Februari 13 2020
        Sawijining dina, taun mengko ... tsat.
      3. -2
        Februari 13 2020
        Saiki kita bakal duwe mungsuh sing pantes kanggo Abrams lan Leopard. Sadurunge, pesenan kanggo 60 tank.
        1. +2
          Februari 13 2020
          Quote: figwam
          Saiki kita bakal duwe mungsuh sing pantes kanggo Abrams lan Leopard.

          Musuh sing pantes kanggo Leapards lan Abrams yaiku Kontes RPG lan Vampir. Ora bakal ana perang tank kaya ing Prokhorovka. Ing wektu sing padha, mungsuh utama tank yaiku infanteri kanthi RPG lan helikopter.
          1. 0
            Februari 13 2020
            Kutipan: NEXUS
            Ora bakal ana perang tank kaya ing Prokhorovka.

            Lan aku ngomong yen bakal ana perang kaya ing Prokhorovka? Sampeyan ora kudu nggawe barang kanggo aku sing ora dakkandhakake. Mungkin sampeyan lali, nanging ing beban amunisi kabeh tank ing donya ana cangkang sub-kaliber lan kumulatif sing dirancang kanggo ngrusak tank mungsuh.
          2. 0
            Februari 14 2020
            Kutipan: NEXUS
            Musuh sing pantes kanggo Leapards lan Abrams yaiku Kontes RPG lan Vampir. Ora bakal ana perang tank kaya ing Prokhorovka. Ing wektu sing padha, mungsuh utama tank yaiku infanteri kanthi RPG lan helikopter.

            Andrei, misale jek ditulis kanthi bener, nanging pitakonan muncul, adhedhasar logika - kenapa sampeyan butuh tank? Yen mungsuh utama yaiku infantri, banjur ana cara liya kanggo ngganggu teleke. Bakal cukup artileri lan kendaraan lapis baja sing luwih entheng. Yen helikopter - yaiku, sistem pertahanan udara. Apa tank tenan dadi lungse? Kayane ora, isih dianggep minangka unit tempur utama.
            1. -2
              Februari 14 2020
              Quote: Grits
              Apa tank tenan dadi lungse?

              Aku bakal ngomong iku ora dying metu, nanging ing mangsa bakal reborn dadi kaya robot wojo abot. Tegese, fungsi tank bakal ditindakake dening platform robot lan dudu kasunyatan sing bakal katon kaya tank.
              Nyatane, kita nggunakake teknologi sing wis ewonan taun ... Maksudku bubuk mesiu. Kanthi platform kasebut, platform kasebut uga bakal diganti. Aku ora bakal kaget yen ing 20-30 taun kita ninggalake mesiu kanggo soko liyane teknologi maju lan efisien.
      4. +2
        Februari 13 2020
        Lan "Armata" ing parade lan rak kolektor.
        1. +7
          Februari 13 2020
          Kutipan: Alexey 2020
          Lan "Armata" ing parade lan rak kolektor.

          Mangkene sawetara informasi sing kudu sampeyan pikirake:

          T-34 (Tanduran No. 183):

          release 1939 - 596 rubles
          release 1940 - 429 rubles
          release 1941 - 249 rubles
          release 1942 - 165 rubles
          release 1943 - 141 rubles
          release 1944 - 140 rubles
          release 1945 - 136 rubles
          1. -1
            Februari 13 2020
            T-14 Armata saka 900 nganti 2260 rubel hi
            1. + 12
              Februari 13 2020
              Yen sampeyan ngasilake 10 Armat saben taun utawa 1000 modifikasi sing padha, biaya bakal beda-beda. Karepku ngono kuwi.
              1. -6
                Februari 13 2020
                Aku curiga yen Armata kudu ngenteni suwe ing jumlah sing cukup, sing bakal nyuda biaya produksi umume lan khusus obyek individu. Nanging, kabeh bakal tetep dadi dongeng sing apik, sing ora bakal dadi kasunyatan. hi
                1. +3
                  Februari 13 2020
                  Kutipan: Alexey 2020
                  Aku curiga yen Armata kudu ngenteni suwe ing jumlah sing cukup, sing bakal nyuda biaya produksi umume lan khusus obyek individu. Nanging, kabeh bakal tetep dadi dongeng sing apik, sing ora bakal dadi kasunyatan.

                  ing 2011 padha bengok-bengok sing ora bakal ana armata!
                  ing 2015 padha bengok-bengok yen ora bakal ana armata ing arakan!
                  ing 2016-2018 padha bengok-bengok yen armata ora bakal diprodhuksi massal!
                  ing 2019-2020 padha bengok-bengok yen armata ora bakal diprodhuksi massal ...
                  Nalika batch pisanan saka armata ing layanan, apa sing bakal padha bengok-bengok?
                  1. +3
                    Februari 14 2020
                    Sing iki dudu Armata, nanging tank liyane ... Aja kuwatir, dheweke bakal ngrokok lan bengok-bengok
                    1. +1
                      Februari 14 2020
                      Kutipan saka Stallker
                      Sing iki dudu Armata, nanging tank liyane ... Aja kuwatir, dheweke bakal ngrokok lan bengok-bengok

                      Persis! Dadi kita ngenteni ...
      5. -1
        Februari 13 2020
        Miturut kabar paling anyar, saiki ora ana mesin kanggo Almaty
        mesin ora pindhah menyang seri
        1. +7
          Februari 13 2020
          Kutipan saka Jeneng Surname
          Miturut kabar paling anyar, saiki ora ana mesin kanggo Almaty
          mesin ora pindhah menyang seri

          Ana mesin A-85-3A, nanging ditutup amarga kesalahan ing desain 12TV373CH ( "Seagull"), kang ana luwih ekonomis, modern lan janjeni, nalika lagi ngembangaken engine liyane ing seri Armata. iku bakal pindhah karo A-85-3A lan bakal kanggo iku Almaty pisanan lan pindhah.
      6. +9
        Februari 13 2020
        Armata isih dites.
      7. -20
        Februari 13 2020
        Rusia ora bisa nggawe Armata, ora ana personel, sumber daya, ing ngendi wae "Moscow" ora duwe bathi
      8. -10
        Februari 13 2020
        Lan "Armata"?
        Dheweke nulis ora bisa nggawe mesin. Jebule durung ana.
      9. +3
        Februari 13 2020
        Kenapa T-90 ora cocog karo sampeyan ??? Ing 90M, "sirah" anyar, "muzzle" anyar, elektronik seger. Padha ngaco karo pertahanan. Ing tangan sing berpengalaman, mesin agawe dipikolehi! Isih, "peluru" apik kanggo dheweke, apa sing bakal ana ing bathuk "apa wae". Lan sing paling penting murah!
        1. 0
          Februari 14 2020
          Lan "moncong" ing kono kayane isih lawas :(
          1. +2
            Februari 14 2020
            Dheweke ujar manawa bakal ana sing anyar, kita bakal weruh ing produk rampung
      10. +2
        Februari 13 2020
        Ketoke saben sayuran duwe wektu, utawa ana sing ora jelas?
      11. Komentar wis dibusak.
      12. +3
        Februari 13 2020
        Inggih, pisanan, T90s pejuang bakal dimodernisasi. Kajaba iku, amarga sawise wiwitan operasi ing Suriah, kita bisa ngirim T4 menyang 90 negara, lan malah setuju karo modernisasi karo wong India, biaya T90 mudhun. Tch kene kita lan padha uga pengin mbangun sethitik kanggo awake dhewe, nalika iku duwe bathi. Nanging Armata durung rampung negara. Refinement luwih. Kajaba iku, panyebaran produksi massal bakal mbutuhake wektu. Armata minangka tank sing mboko sithik mlebu ing pasukan, nanging mesthi ora bakal dadi sing utama ing dekade iki. Basis kanggo taun-taun sing bakal teka yaiku t72b3. Anggere duwe ruang kanggo modernisasi, bakal terus modernisasi.
      13. -1
        Februari 13 2020
        Armata minangka "wunderwaffe". Tank efektif nalika ana luwih saka cukup.
      14. +1
        Februari 14 2020
        Topik kasebut ora nuduhake manawa ana setir tinimbang tuas lan transmisi otomatis
        Penting poin
    2. +1
      Februari 13 2020
      Wajar yen takon, ngendi .......
      Nanging, ora ana sing mbatalake kritéria kecukupan sing cukup. Jerapah gedhe, dheweke luwih ngerti.
      1. +3
        Februari 13 2020
        [kutipan = roket757] Wajar yen takon, ngendi ....... [/ kutipan]
        [kutipan] Pusat cuaca dilaporake nalika nedha awan:
        "Ora bakal ana cuaca, ora ana cuaca."
        Ditelpon saka "09", kacarita wektu.
        Ora... Aku ora ngandel! Ora...aku ora ngandel!

        Lan ing kabar maneh kabeh wong ngapusi,
        Kaya bocah cilik.
        Aku kudu koran banjur
        Nalika aku ing wc.

        "Blues" Leningrad

        Inggih, kanggo T-90M, mesthi, aku bungah
        1. +5
          Februari 13 2020
          Media, mesthi, muspra padha ngarani sawetara jenis daya, padha ana ing latar, nanging minangka instigators kabeh jinis karep beda, please.
    3. -14
      Februari 13 2020
      Ing wayahe salah siji saka tank paling apik ing donya tanpa mangu. nanging log kanggo poto-narik
      saka njaba katon aneh, lan ing mratelakake panemume bakal macet lan mandheg.
      1. + 21
        Februari 13 2020
        log kuwi nyimpen sembarang kendaraan dilacak, ora mung tank. Operator personel lapis baja, kendaraan kabeh terrain, traktor - log bisa ditemokake ing meh kabeh. Video sing dijanjekake konfirmasi iki (angin langsung nganti jam 5:40):
        1. +3
          Februari 13 2020
          Aku ngerti banget - maksudku mung panggonane - biasane ana ing mburi -


          a diselehake ing sisih, bisa macet
      2. + 10
        Februari 13 2020
        Kutipan saka Constanty
        log kanggo poto-narik
        saka njaba katon aneh, lan ing mratelakake panemume bakal macet lan mandheg

        Log kasebut ora kanggo narik, nanging kanggo nglatih semangat Rusia eseman
        1. +1
          Februari 13 2020
          Aku takon marang wong Amerika.


          Aku ngenteni tanggapane.
          Iku uga bisa kanggo duwe Ilcha ana, nanging sing bakal kakehan kanggo Amerika.
      3. +4
        Februari 13 2020
        kebutuhan kanggo potongan kayu iki wis dibuktekake kaping ewu) dadi ora ketompo carane katon, nanging ana lan bakal)))
        1. +5
          Februari 13 2020
          Aku ora keberatan, aku ngerti butuh kayu iki, Aku mung nulis babagan papan lampiran. Beda karo biasane ing mburi
          1. +5
            Februari 13 2020
            Aku setuju banget karo sampeyan, aku bakal nambah sampeyan:
            1. Jembaré mobil wis tambah paling sethithik 30 cm, amarga iki, nalika diangkut nganggo rel, kudu dibongkar - mobil ngluwihi ukuran sing diidini, masalah dhasar kanggo nyopir metu saka kothak, masalah nalika ngliwati perangan kang winates.
            2. Jus saka log self-extracting cendhak banget, bakal saya rusak nalika obah.
            Iku misale jek sing desainer mung ora ngerti ngendi kanggo nyelehake nalika nggawe pangayoman saka tank ing buritan.
      4. +4
        Februari 13 2020
        Kutipan saka Constanty
        Ing wayahe salah siji saka tank paling apik ing donya tanpa mangu. nanging log kanggo poto-narik
        saka njaba katon aneh, lan ing mratelakake panemume bakal macet lan mandheg.

        Kene ing garis 62-ton iki katon "aneh".
        yyyy:


        Ya, lan ranté saka pasar konstruksi cling)))
        1. +3
          Februari 13 2020
          Padha nindakake soko aneh, log katon kaya kiwa, kang menehi kritik dening dawa, padha mbokmenawa duwe rentengan kuwi khusus kanggo log poto-narik. Nanging apa sing digambarake ing foto kasebut minangka demonstrasi babagan cara ditindakake. Aku ora bisa nemokake foto karo log tetep ing abrams ing posisi siji, sapa sing weruh - kirim kene, penasaran.
          1. +8
            Februari 13 2020
            Kutipan saka AlexGa
            rentengan, mbokmenawa, padha duwe kuwi khusus kanggo poto-narik log.

            Dheweke ora duwe sirkuit "khusus", wong Estonia sing menehi Rahasia Rusia sing Paling Penting kanggo Inggris lan dheweke nyoba ngetrapake kawruh kasebut.
            Pranyata dadi-dadi, nanging ora bisa, yen ora bakal padha gumunggung mesthi.

            Padha nggunakake rentengan amarga kabel ora bisa Utas menyang truk kuwi ing asas.
            1. 0
              Februari 13 2020
              Dheweke ora duwe sirkuit "khusus",

              Mesthi wae, ora, nanging yen Amerika nggunakake cara evakuasi kasebut nalika macet, mula dheweke nggunakake apa wae. Karya iki ditindakake dening kru lan aksesoris diangkut nganggo mobil ing suku cadang.
              1. +3
                Februari 13 2020
                Kutipan saka AlexGa
                soko padha nggunakake.

                Rantai kasebut ing tank mung bisa digunakake kanggo sadomasochism)))
                1. 0
                  Februari 13 2020
                  muspra sampeyan. Ing mratelakake panemume, iku cukup bisa sing luwih trep, iku bisa kanggo ngencengi log kanggo ulat. Towline lan kabel 62 lan 72 ora trep. Sawetara ngerti carane nggunakake.
                  1. 0
                    Februari 13 2020
                    Kutipan saka AlexGa
                    Sawetara ngerti carane nggunakake.

                    Dadi, sampeyan kudu sinau, kadet diwulang.
                    1. 0
                      Februari 13 2020
                      Padha mulang ing sekolah lan ing tentara, nanging ana uga ibu kesed. Ora mungkin kanggo ngyakinake yen perlu kanggo nindakake karya awal sajrone ekstraksi diri. Asil punika log rusak. Ala, nanging ana kayu bakar garing.
                      1. 0
                        Februari 13 2020
                        Aku durung krungu pre-work.
                        Ora ana sing kaya ngono ing kene:
                        1. +3
                          Februari 13 2020
                          Iki carane padha mulang nang endi wae. Ing kasunyatan, dadi kaya iki: Tank lenggah ing ngisor, lan trek muter kanthi bebas. Nalika sampeyan mung nyepetake log lan miwiti obah, trek ing sisih pinggir log sijine meksa ing, lan tengah ndhuwur trek lan log mung break. Coba pasang korek api ing potlot lan pencet mudhun ing ujung. Crunch lan ora ana log. Mulane, chute kanggo log tansah ndudhuk supaya dumunung minangka roto-roto sabisa. Iki ora diwulang. Kaya sing dicritakake, pengalaman, kaya impotensi, teka karo umur. Iki humor, barak.
                        2. 0
                          Februari 13 2020
                          Kutipan saka AlexGa
                          , banjur trek ing pinggir log sijine meksa ing, lan tengah ndhuwur trek

                          Ngerti. Yen lemah alus, sampeyan bisa ngetung.
                        3. 0
                          Februari 13 2020
                          Yen lemah alus, sampeyan bisa ngetung

                          Bener, nanging luwih becik digali, luwih larang kanggo nggoleki log anyar.
                        4. 0
                          Februari 14 2020
                          Kutipan saka AlexGa
                          Bener, nanging luwih becik digali, luwih larang kanggo nggoleki log anyar.

                          Aku wonder yen ana instruksi ing jenis kayu log kudu digunakake saka? Utawa ing drum?
                        5. 0
                          Februari 14 2020
                          Sampeyan ngerti, pitakonan apik! Aku panginten babagan dhewe, nanging ora, syarat ditemtokake 330 mm lan pinten plus utawa minus. We digunakake pine, ora ana opsi liyane.
    4. 0
      Februari 13 2020
      Kabar apik, nuwun babagan nomer kasebut ora diobong, ora gelem diobong.
      1. +2
        Februari 13 2020
        Kabar apik tenan. Inggih, kanggo liyane, minangka unit wis rampung, aku bakal menehi informasi tambahan, sabar, kanca. ya
        1. 0
          Februari 13 2020
          Ya, aku sho, sawise 3 taun dheweke bakal dibusak saka daftar militer. Lan tentara mbutuhake peralatan liyane.
          1. +1
            Februari 13 2020
            Aku setuju, nanging tetep sabar. ya Teknologi kasebut prayoga.
            1. +1
              Februari 13 2020
              Mugi sing pantes, mungsuh ora turu. Bakal menarik kanggo maca review babagan operasi lan nggunakake mengko.
    5. -3
      Februari 13 2020
      Quote: Thrall
      Indikator "efisiensi / biaya" isih luwih penting.

      Banjur sampeyan kudu njupuk sistem anti-tank lan ora tank. Ing kana, rasio kasebut ora ana ing grafik.
      Lan mung tabrakan bakal nuduhake luwih apik / luwih elek. Sing durung diamati.
      Ing babagan wesi, kita bisa uga luwih apik. Miturut teknologi digital, iki ora mungkin, amarga, contone, kabeh pencitra termal normal perakitan domestik ing matriks impor Apa sampeyan mikir yen ana wong sing bakal ngedol peralatan militer generasi paling anyar kasebut menyang negara kita ?. Kita malah ora ngasilake kalkulator dhewe (saka lan menyang), dadi aneh yen kita ngluwihi pimpinan ing babagan ngisi.
    6. -2
      Februari 13 2020
      Iku bakal gedhe!
    7. -6
      Februari 13 2020
      Kutipan: Olgovich
      UVZ: Pangiriman serial T-90M "Proryv" bakal diwiwiti taun iki

      Lan "Armata"?

      Aja nginggahi titik lara saka jingoists.
      1. +2
        Februari 13 2020
        Lan apa hubungane karo patriotisme? kerumitan samesthine dening kabeh lan wong-wong sing ana ing subyek sing sethitik kaget. t 14 banget rumit lan anyar kanggo njaluk kabeh rampung cepet. lan luwih becik supaya dheweke ngeling-eling kanthi normal tinimbang ngatur tarian ing pasukan bebarengan karo wakil saka tanduran.
        1. +2
          Februari 13 2020
          Senadyan kasunyatan sing wiwit 2015, cheers-patriots wis waving checkers, kirdyk kanggo sampeyan "Abrams". Lan kanggo nanggepi komentar sing padha, sampeyan kudu ngenteni tank dilebokake ing layanan lan dilebokake ing produksi, dheweke pipis pipi, lan liya-liyane. Aku kaget sampeyan ora weruh iki ...
          1. +1
            Februari 13 2020
            iki ditindakake dening bocah-bocah utawa sing ora ana hubungane karo tank. saka seri bapakku paling kuat lan bapakmu bakal stagger. Apa gunane fokus ing iki? uga, padha ngomong lan ngomong. asu barks kafilah lunga.
            1. -3
              Februari 13 2020
              anak kudu dididik...
    8. +6
      Februari 13 2020
      Kabeh iku nggoleki, iku ala sing ora ana KAZ ing T-90M lan iki minus banget pinunjul.

      Nalika bakal tekan pimpinan tentara lan negara yen tank karo KAZ luwih murah lan luwih ekonomis tinimbang ngubur kru, nyiapake kru anyar lan nggawe tank anyar kanggo ngganti sing rusak?!

      Ya, KAZ ora bakal menehi jaminan keamanan 100%, nanging kanthi signifikan nambah ketahanan tank saka geni ATGM lan malah amunisi sub-kaliber.

      Kajaba iku, aku ora weruh alasan kanggo ora menehi KAZ kanggo nglindhungi hemisfer ndhuwur tank, sing bakal nglindhungi supaya ora kena sistem anti-tank generasi kaping 3, uga kena helikopter lan pesawat !!!

      Anti-rudal KAZ kaping pirang-pirang luwih murah tinimbang ATGM utawa rudal anti-tank saka helikopter !!!

      KAZ menehi proteksi tank sing apik banget, mula kapan bakal dilebokake ing tank kita?!
      1. -4
        Februari 13 2020
        nganti KAZ sing efektif wis dikembangake
        1. -1
          Februari 13 2020
          Kutipan: Nastia Makarova
          nganti KAZ sing efektif wis dikembangake

          lan piala Israel? (dites ing database nyata) Russian Arena? wong Afghan Rusia? Kabeh ora efektif
          1. -2
            Februari 13 2020
            Aku ngomong babagan kaz Rusia, apa sing diarani sampeyan loro amarga ora kepenak
            1. 0
              Februari 13 2020
              Kutipan: Nastia Makarova
              kok ora gawe marem

              kayu bakar saka ngendi? Shoigu nuduhake informasi? Yen ana, banjur Arena, lan Afganit, lan Drozd duwe huruf O1. Apa sampeyan ngerti apa tegese?
              1. -1
                Februari 14 2020
                ana artikel kene sing MO ora gawe marem iki utawa sing KAZ
                1. 0
                  Februari 14 2020
                  Kutipan: Nastia Makarova
                  ana artikel kene sing MO ora gawe marem iki utawa sing KAZ

                  bisa link???

                  Huruf O1 tegese produk wis lulus kabeh siklus test lan siap lan dianjurake kanggo produksi serial (sing diterjemahake menyang Rusian, dingerteni kanggo wanita, cocog karo Pelanggan)
                  1. 0
                    Februari 14 2020
                    Yen kabeh cocog, banjur kenapa ora ngeculake?
                    1. 0
                      Februari 14 2020
                      Kutipan: Nastia Makarova
                      Yen kabeh cocog, banjur kenapa ora ngeculake?

                      alesan punika financial. KAZ iku cukup larang. Ora dingerteni manawa KAZ bakal tetep ing konfigurasi dhasar Almaty lan Kurganets (kompleks dipasang ing mobil ngarep)
      2. +1
        Februari 13 2020
        Quote: Ratmir_Ryazan
        iku ala sing ora ana KAZ ing T-90M lan iki minus banget pinunjul.

        temtunipun

        Quote: Ratmir_Ryazan
        KAZ ora bakal menehi jaminan keamanan 100%, nanging nambah daya tahan tank saka geni ATGM lan malah amunisi sub-kaliber.

        uga, KAZ karo kemampuan kanggo nyegat BOPS Komplek lan larang banget. Ing kasunyatan saiki, nalika 90% amunisi sing ditembakake ing tank kasebut yaiku ATGM lan granat RPG, aku nganggep cukup bisa ditindakake kanthi KAZ sing relatif prasaja sing bisa nyegat mung ATGM lan granat ing ndhuwur.

        Quote: Ratmir_Ryazan
        Anti-rudal KAZ kaping pirang-pirang luwih murah tinimbang ATGM utawa rudal anti-tank saka helikopter !!!

        counter-munitions - ya, nanging ora Komplek dhewe. KAZ dudu barang sing murah. Ketoke, iki mung alesan sing ora diinstal ing kendaraan wojo domestik.

        Quote: Ratmir_Ryazan
        Nalika bakal tekan pimpinan tentara lan negara yen tank karo KAZ luwih murah lan luwih ekonomis tinimbang ngubur kru, nyiapake kru anyar lan nggawe tank anyar kanggo ngganti sing rusak?!

        Ing kene aku pengin ngerti jawaban kanggo pitakonan iki. Sawise Israel, Amerika wis ngrambah metu, Cina, Jerman lan Prancis bakal rauh nyekel, lan kita ... Senadyan kasunyatan sing USSR ana ing antarane pemimpin ing pangembangan sistem iki.
    9. -7
      Februari 13 2020
      Quote: Thrall
      Kutipan: Olgovich
      Lan "Armata"?

      Ing biaya 2 kaping luwih murah tinimbang "Abrams", "Breakthrough" bakal dadi siji lan setengah kaping luwih efektif.
      Lan Armata bakal ngenteni.

      Apa sampeyan ngomong? Nuduhake informasi.
      1. 0
        Februari 13 2020
        oh uga hare trolling. kaya bocah dening Gusti Allah. informasi apa kanggo nuduhake karo sampeyan ing mobil bab kang sawetara wong khusus ngerti soko? goroh go. iku kabeh.
    10. -1
      Februari 13 2020
      tank apik, nanging tanpa KAZ bakal diobong kaya cocog saka ATGMs
      1. 0
        Februari 13 2020
        Sayange, tank lan tanker Soviet / Rusia wis digunakake kanggo ngobong luwih akeh tinimbang kolega liyane - mungsuh ... padha nyopir poros kanthi biaya kualitas. Yen sadurunge iki ana hubungane karo produksi, saiki amarga kekurangan dana nyebar menyang modernisasi (T-72B3)
    11. 0
      Februari 13 2020
      Wangsulan: Bab ingkang utama ora lali kanggo upgrade ALL wis dibangun T-90s kanggo tingkat T-90M
      1. 0
        Februari 13 2020
        Kaya 50% T90M, iki upgrade saka T90
    12. 0
      Februari 13 2020
      Pitakonan utama yaiku, bakal diinstal Arena-M?
    13. 0
      Februari 13 2020
      Maneh, ora ana sing diomongake babagan KAZ Arena M utawa ora?
      1. +1
        Februari 13 2020
        Ora kasunyatan sing Arena wis. Dheweke uga nulis ing warta babagan nguji modifikasi Arena lan modifikasi Drozd ...
    14. 0
      Februari 13 2020
      Kutipan saka carstorm 11
      oh uga hare trolling. kaya bocah dening Gusti Allah. informasi apa kanggo nuduhake karo sampeyan ing mobil bab kang sawetara wong khusus ngerti soko? goroh go. iku kabeh.

      Sing, iku normal kanggo goyangake udhara? Utawa penulis postingan iku operator saka kawruh innermost, amarga malah ora nuduhake modifikasi saka "Abrams" 1,5 kaping luwih saka T-90M? ngguyu
    15. +2
      Februari 13 2020
      "wong manca ngomong yen iki dudu tank modern, iki tank anyar." ///
      ----
      Apa dhasar anyar?
      Apa dheweke bisa njupuk OBPS dawa kesatuan? Iku bab pitakonan.
      OBPS sing saiki ora bisa nembus bathuk Abrams.
      1. 0
        Februari 13 2020
        durung jelas yen ngemot 2A82, banjur bisa - bps "Vacuum-1", nanging informasi kasebut kontradiktif, contone iki
        Perwakilan resmi kompleks industri militer Rusia dikonfirmasi manawa ora ana 2A82 ing T-90M. Tinimbang bedhil saka "Armata" padha nginstal modernisasi lawas - 2A46-M5.
      2. 0
        Februari 14 2020
        Kutipan saka: voyaka uh
        OBPS sing saiki ora bisa nembus bathuk Abrams.

        Pahlawan sejati tansah ngubengi
    16. 0
      Februari 13 2020
      Ing sawetara sumber, bedhil kasebut 2a46, liyane 2a82 ....
      1. 0
        Februari 13 2020
        Padha ngomong ana 2a82 masalah karo produksi. Kaya Ukrainians karo bedhil tank, dening Gusti Allah ... bangsa Fraternal, apa wae sing ngomong.
        1. 0
          Februari 14 2020
          Aku maca iki ..... nanging minggu kepungkur dheweke nulis babagan 2A82 ing T90M ...... tong produk kasebut rumit, dheweke nulis yen metallurgists duwe masalah, ora bisa nggawe kosong kanggo tong minyak (yaiku 2a82) kanthi stabil . Iki uga ditrapake kanggo senapan sniper (maju).
      2. 0
        Februari 14 2020
        Yen sampeyan nonton video misuwur "Military Acceptance" babagan T-90M

        Ing 9:35, kepala Pusat Riset lan Pengujian Kendaraan Armored saka Institut Riset Pusat 3rd Kementerian Pertahanan Federasi Rusia, Kolonel Alexander Panteleev, ngandika: "Laras digunakake padha ..."
    17. 0
      Februari 13 2020
      Iku ora cetha, iki T90s mentas dibangun utawa modernisasi saka sadurunge dirilis?
      1. 0
        Februari 13 2020
        Wangsulan ing ngisor iki.
    18. 0
      Februari 13 2020
      kabar apik, gerakan maju apa wae lan tekane peralatan anyar minangka indikator yen pabrik-pabrik lagi kerja, insinyur mikir, lan tentara nampa peralatan.
    19. 0
      Februari 13 2020
      Sapa dongeng babagan "nomer sing ora dingerteni" sing dimaksudake?
      30 tank mesthine bakal teka ing 2019. 10 konstruksi anyar (sapisanan wiwit 2011, tentara kita bakal nampa tank anyar), 20 owah-owahan. Iki ora kedadeyan, masing-masing, tenggat wektu ditundha nganti 2020. Banjur tank liyane 30. Ing jangka panjang, dheweke bakal mbaleni kabeh T-90A sing isih ana.
      Tokoh-tokoh kasebut "dibanggakan" dening panguwasa dhewe.
      Sedih wong duwe kenangan kaya guppy....
    20. 0
      Februari 14 2020
      T-9B72 bakal dipasang kanggo parade 3 Mei utawa didorong?
    21. +1
      Februari 14 2020
      Aku T-90M "BREAKTHROUGH" pancen terobosan ing bangunan tank kita, saiki tugase yaiku nganyari armada lapis baja kita kanthi penekanan ing MBT iki ... uga teka, nanging mengko ....
    22. -1
      Februari 14 2020
      Mesthi wae, aja nganti tersinggung, nanging akhir-akhir iki kita wis apik ing "terobosan" mung bendungan.
      Minangka warga negara sing nduweni kekuwatan gedhe, digedhekake karo patriotisme ing TV, aku pengin ndeleng ora sawetara jinis T-90 sing wis "ketinggalan jaman", nanging nyata "ibu kuzka" ing wangun atusan lan ewu Armata. nawakke, nanging aku isih ora nemokake jawaban cetha kok padha isih ora ana sawise presentation pompous kuwi.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"