Review militèr

Inggris bakal aweh pitulungan marang armada Ukrainia

64
Inggris bakal aweh pitulungan marang armada Ukrainia

Inggris bakal mbantu Angkatan Laut Ukraina (Angkatan Laut) kanggo nguatake infrastruktur lan nglatih para pelaut militer. Iki nyatakake dening Menteri Pertahanan negara Andrei Zagorodniuk.


Delegasi departemen militer Ukraina sing dipimpin dening Menteri Pertahanan Ukraina Andriy Zagorodniuk teka ing Brussels tanggal 12 Februari ing markas NATO, ing ngendi dheweke wis ketemu karo wakil Inggris, Turki lan Polandia. Topik utama yaiku keamanan ing wilayah Azov-Segara Ireng kanthi latar mburi agresi Rusia sing terus-terusan.

Keamanan ing wilayah Azov-Segara Ireng dirembug karo Sekretaris Negara Inggris kanggo Pertahanan Ben Wallace, Menteri Pertahanan Nasional Turki Hulusi Akar lan Menteri Pertahanan Nasional Polandia Mariusz Blaszczak. Kita sarujuk yen Inggris bakal mbantu ngiyatake infrastruktur Angkatan Laut Angkatan Bersenjata Ukraina, lan instruktur bakal melu latihan para pelaut militer kita.

- ngandika Zagorodniuk ing ngisor iki rembugan.

Rencana mangsa delegasi Ukrainia kalebu rapat karo Menteri Pertahanan Inggris, Kanada, Polandia, Lithuania lan Amerika Serikat, uga sawetara rembugan karo wakil NATO babagan topik dhukungan luwih lanjut kanggo Ukraina dening aliansi.

Sadurunge dilapurake yen wiwit tanggal 1 Maret 2020, Angkatan Bersenjata Ukraina bakal rampung ngalih menyang standar NATO.
Foto sing digunakake:
Kamentrian Pertahanan Ukraina
64 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. K-50
    K-50 13 Februari 2020 11:21
    +1
    Inggris bakal mbantu Angkatan Laut Ukraina (Angkatan Laut) kanggo nguatake infrastruktur lan nglatih para pelaut militer.

    Apa dheweke bakal mbangun kapal induk sing ora bisa dipindhah saka tembok mooring lan terus-terusan mili? opo
    Dheweke ora sinau babagan kapal karet. Nyuwun
    Yen mung kemampuan kanggo baris, kaya ireng ing galleys. lol
    1. Mbah Krimea
      Mbah Krimea 13 Februari 2020 11:26
      +1
      Ukram isih kudu sinau Maret "chizhik-fawn"))))
      1. Thrall
        Thrall 13 Februari 2020 11:31
        +3
        Mantra kaya "Donya kabeh karo kita" ora bisa mbantu Angkatan Laut Ukrainia
        eseman
        1. ora pati
          ora pati 13 Februari 2020 11:48
          +5
          Napa Inggris kudu nglatih pelaut kanggo negara sing meh ora ana angkatan laut!? opo opo Apa kanggo digunakake ing armada negara NATO? ora
          1. figwam
            figwam 13 Februari 2020 11:55
            +1
            Ya, kepiye wong Inggris bisa mulang peradaban Ukroshumer paling kuno, sing bisa nggali lan ngubur segara!
          2. Stallker
            Stallker 13 Februari 2020 12:01
            +1
            Ya wis cuci piring.
    2. Roso 56
      Roso 56 13 Februari 2020 12:31
      +1
      Mbusak pitakonan saka ilat, nanging apa sing bakal dimasak ing kapal karet? hi
    3. Primrose
      Primrose 14 Februari 2020 20:59
      +1
      Bakal mbantu lan ninggalake tanpa celonone kabeh kanthi semangat lemon
  2. Atlantik-1164
    Atlantik-1164 13 Februari 2020 11:22
    + 14
    opo iki? serius .. padha mutusaké kanggo nyumbang kapal induk HMS Ratu Elizabeth kanggo Angkatan Laut Ukraina ??
    1. tihonmarine
      tihonmarine 13 Februari 2020 11:44
      +5
      Kutipan: Atlant-1164
      opo iki? Serius .. padha mutusake kanggo nyumbang kapal induk HMS Ratu Elizabeth kanggo Angkatan Laut Ukraina?

      Yen padha pengin rampung numpes ekonomi sawijining, sampeyan bisa nyumbang operator pesawat, lan kapal perang kanggo boot.
      1. Gena84
        Gena84 13 Februari 2020 11:50
        +8
        Kutipan saka tihonmarine
        Yen padha pengin rampung numpes ekonomi sawijining, sampeyan bisa nyumbang operator pesawat, lan kapal perang kanggo boot.

        Ora mungkin ana pelaut sing isih ana ing Ukraina sing ngerti carane ngatasi ...
        1. tihonmarine
          tihonmarine 13 Februari 2020 12:28
          0
          Kutipan: Gena84
          ora mungkin para pelaut tetep ing Ukraina sing ngerti carane ngatasi.

          Ora perlu ngerti, sing utama yaiku entuk. Lan kawruh bakal diwulangake dening kepala pelaut Ukraina, kolonel jenderal pasukan tank.
      2. Roso 56
        Roso 56 13 Februari 2020 12:34
        +1
        Dadi Bandera bakal push menyang wong kanggo mirah. wassat
        1. tihonmarine
          tihonmarine 13 Februari 2020 12:50
          0
          Kutipan: Ros 56
          Dadi Bandera bakal push menyang wong kanggo mirah.

          Aku wis ora ana wong bodho maneh.
          1. Roso 56
            Roso 56 13 Februari 2020 12:51
            +2
            ngguyu Pangarep-arep muspra, padha, ana lan bakal. ngguyu
            1. tihonmarine
              tihonmarine 13 Februari 2020 13:11
              0
              Kutipan: Ros 56
              Pangarep-arep muspra, padha, ana lan bakal.

              Aku mangu-mangu, Aku elinga wiwit cilik sing bodho manggon ing negara bodho.
              1. Roso 56
                Roso 56 13 Februari 2020 16:39
                0
                Kisah-kisah ala diwaca lan dicritakake marang sampeyan, dheweke ngandhani babagan lapangan mukjijat, nanging meneng babagan wong bodho, lan manggon karo kita.
                1. tihonmarine
                  tihonmarine 13 Februari 2020 17:50
                  0
                  Kutipan: Ros 56
                  Kowé dikabari bab lapangan mukjijat, nanging wong-wong kuwi meneng waé bab wong bodho, nanging manggon karo awaké déwé.

                  Aku ora ngerti, nanging ing wektu aku maca babagan tanah gaib saka dongeng A. N. Tolstoy "The Golden Key, utawa Petualangan Pinokio".
                  Ing Tanah Bodho, keluwen lan kehancuran nguwasani (wit kerdil, menara lonceng reyot, tumpukan sampah, omah bobrok, dalan sing bengkok lan reged), nanging dikenal minangka negara sing nyenengake lan seneng. Bisa uga saiki wis dilarang, nanging anak-anakku isih maca.
                  1. Roso 56
                    Roso 56 13 Februari 2020 17:58
                    0
                    Aku wis kesel ngomong yen konsep loro iki ora bisa dipisahake, ora ana siji tanpa liyane. Iku nyedot yen sampeyan sinau ing institut, nanging padha mulang kita iki ing sekolah, amarga sampeyan ora duwe idea bab kesatuan saka opposites. Ora ana wonderland tanpa ana negara bodho. Wong-wong sing belang-belang wis ngerti iki, mula jagad iki dadi negara bodho, lan duwe apa sing diduweni. Lan ing kono padha duwe divisi menyang Pinocchio lan Karabasov, lan ing antarane kabeh liyane.
                    1. tihonmarine
                      tihonmarine 13 Februari 2020 18:18
                      0
                      Kutipan: Ros 56
                      Wong-wong sing belang-belang iki wis ngerti, mula jagad iki dadi negara bodho.

                      Kita kabeh sinau sithik-sithik, soko lan piye wae. Nanging tanpa sinau, nyusup ing saindenging jagad, aku ngerti manawa paus minke, jagad iki mung papan catur, sing dadi pemain utama mung dheweke, lan kudu menang. Ing sawetoro wektu, mung ana siji Negara Bodho ing Papan iki, ngendi wong bodho mrentah.
                    2. tihonmarine
                      tihonmarine 13 Februari 2020 18:22
                      0
                      Kutipan: Ros 56
                      Ora ana wonderland tanpa ana negara bodho.

                      Lan nglanggar kabeh hukum lan kabeh piwulang, negara mukjijat ora bisa ana, nanging Negara Bodho bisa. Lan sayangé iku.
      3. orionvitt
        orionvitt 13 Februari 2020 13:38
        +1
        Kutipan saka tihonmarine
        Yen padha arep rampung numpes ekonomi saka sawijining, sampeyan bisa nyumbang operator pesawat, lan saliyane kapal perang

        Sampeyan bisa uga mikir bakal ngeksploitasi dheweke. Malah kapal induk, malah kapal perang, malah "pemusnah bintang" ing Ukraina, kabeh bakal bosok cedhak tembok dermaga. Lan yen sampeyan uga ngelas menyang dermaga, iku bakal tetep kumambang.
  3. Livonetc
    Livonetc 13 Februari 2020 11:22
    +6
    Inggris bakal nulungi Angkatan Laut Ukraina (Angkatan Laut) kanggo nguatake infrastruktur

    Britain ketoke kudu mbuwang sembarang sampah.
    Dheweke sadurunge "nggunakke" operator personel lapis baja khusus menyang Kraine (sanajan ora gratis).
    1. Mbah Krimea
      Mbah Krimea 13 Februari 2020 11:27
      +5
      Lan kanthi biaya korvet anyar)))))))
    2. Pete Mitchell
      Pete Mitchell 13 Februari 2020 11:32
      +8
      hi Ing kene kowe kabeh ala: padha tulus arep nulungi demokrasi sing anyar kanggo uwal saka cengkeraman ...luwih mudhun dhaftar.
      Kabeh lelungan kuwi lan bantuan sing dijanjekake, umume, kanggo numpak / ngobrol / mangan lan ngombe kanthi biaya wong liya, lan uga nampa saben diem. Kadhangkala para wakil saka 404 mung yakin manawa kabeh jagad urip kanggo kepentingan negarane. Kapan wong lara tangi? Kita bakal ndeleng pengalaman lan pengalaman negara-negara Baltik, paling mungkin
      Kutipan saka Livonetc
      Inggris pancen kudu mbuwang sampah apa wae

      Aku elinga Walanda menehi wong saka Baltik pengawas umur 30 taun kanthi syarat mbayar ndandani ing Holland.
    3. tihonmarine
      tihonmarine 13 Februari 2020 11:48
      +2
      Kutipan saka Livonetc
      Britain ketoke kudu mbuwang sembarang sampah.
      Dheweke sadurunge "nggunakke" operator personel lapis baja khusus menyang Kraine (sanajan ora gratis).

      Iki ora serius maneh, apa sing sampeyan maksud, kothak iki mbucal saka kethokan rasah, sawise kabeh, saka 01.03.2020/XNUMX/XNUMX wis ngoper kanggo standar NATO (nanging apa standar bakal sandhangan lan zhrachka).
  4. roket757
    roket757 13 Februari 2020 11:24
    +3
    Inggris bakal mbantu Angkatan Laut Ukraina (Angkatan Laut) kanggo nguatake infrastruktur lan nglatih para pelaut militer.

    Malas... sepur pelaut kanggo sing ora duwe armada! Kelangan.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 13 Februari 2020 11:49
      +2
      Kutipan saka roket757
      Malas... sepur pelaut kanggo sing ora duwe armada! Kelangan.

      Wis wektune kanggo ngganti jeneng Angkatan Laut Ukraina dadi armada militer Dnieper.
      1. roket757
        roket757 13 Februari 2020 12:07
        +2
        Apa bisa, mung carane kanggo jotosan mati conceit saka sing "jackal wolf cubs"? Bolongan sho-apa kanggo nindakake kabeh?
  5. pelaut Romawi
    pelaut Romawi 13 Februari 2020 11:27
    +5
    Inggris (Inggris) ing kabeh sejarahe ora tau menehi pitulung marang sapa wae "tanpa alesan".
    1. Gena84
      Gena84 13 Februari 2020 11:52
      +6
      malah saiki padha ora mung "mbantu" Ukraina. padha, Inggris, uga 100 lan 150 taun ago, kasengsem ing wilayah Segara Ireng.
    2. tihonmarine
      tihonmarine 13 Februari 2020 11:54
      +1
      Kutipan saka sailor Roman
      Inggris (Inggris) ing kabeh sejarahe ora tau menehi pitulung marang sapa wae "tanpa alesan".

      Iki wis dadi aksioma. Wong-wong pulo iku luwih rakus tinimbang anake Pakdhe Sam.
    3. mambu
      mambu 13 Februari 2020 12:03
      +1

      sailor Romawi (Romawi) Dina iki, 11:27 Anyar

      +2
      Inggris (Inggris) ing kabeh sejarahe ora tau menehi pitulung marang sapa wae "tanpa alesan".
      Ya, lan ora mung amarga padha ora. Cukup kanggo ngelingi tentara Anders sing misuwur, sing banjur kudu dikirim liwat Iran sajrone wektu paling angel ing Perang Patriotik Agung.
      1. amatir
        amatir 13 Februari 2020 14:24
        0
        Cukup kanggo ngelingi tentara Anders sing misuwur

        Lan apa "tentara Anders", sing dibentuk saka Polandia sing rampung ing wilayah USSR sawisé kekalahan Polandia, kudu dilakoni karo Inggris, lan apa sing misuwur?
        1. mambu
          mambu 13 Februari 2020 14:59
          0
          Sajrone pambentukan tentara Anders, persetujuan dirampungake ing ngendi USSR dipasrahake tanggung jawab kanggo pembentukan, akomodasi, nutrisi lan seragam divisi Polandia sing dibentuk (banjur dadi tentara). Panggonan tatanan ditemtokake ing wilayah Orenburg Buzuluk lan Totskoye. Inggris tanggung jawab kanggo nyedhiyakake senjata saka senjata cilik nganti senjata abot, amunisi, peralatan lan komunikasi. Iki kedadeyan amarga tentara dadi bawahan pamrentah Polandia ing pengasingan, yaiku ing London. Persetujuan saka sisih Polandia ditandatangani dening Sikorsky (menteri ing pengasingan) Miturut persetujuan rampung, kurang saka 5% saka kabeh senjata dikirim, etc. Mulane, ing taun 41 angel, kanggo nepaki persetujuan, miturut kang divisi iki mestine kanggo lelayaran menyang ngarep ora luwih saka awal spring 42 th, tinimbang ngarep, kita kudu nindakake senjata lan amunisi kanggo ngrampungake. Inggih, luwih mudhun teks .. Anders ora gelem perang ing sisih USSR lan (maneh, ing persetujuan karo "kanca") tentara dikirim liwat Asia Tengah kita, Iran kanggo Afrika lor, ngendi iku ndamel Nazi liwat ara-ara samun kanthi sukses sing beda-beda lan mlayu saka dheweke. Dheweke mungkasi perang ing Italia tanpa nuduhake awake dhewe apa-apa khusus (kajaba episode cilik kang Polandia bangga banget). Dheweke perang ing sisih Inggris.
          1. amatir
            amatir 13 Februari 2020 15:12
            -1
            Inggris tanggung jawab kanggo nyedhiyakake senjata saka senjata cilik nganti senjata abot, amunisi, peralatan lan komunikasi.

            Lan de facto tentara Anders adhedhasar ing Yangiyul (20 km saka Tashkent) lan diwenehake dening pihak Soviet. Sawise Anders ora gelem pindhah menyang ngarep, akeh tentarane dikirim menyang Inggris liwat Iran menyang Palestina, lan bagean sing luwih cilik, miturut komando Letnan Kolonel Zygmunt Berling (masa depan komandan Tentara 1 Tentara Polandia). dadi basis kanggo pambentukan Tentara 1 Tentara Polandia.
            1. mambu
              mambu 13 Februari 2020 15:36
              0
              Mungkin iku. Aku durung menyang Yangiyul. Mbok tentara wis ana sadurunge dikirim. Nanging aku ana ing Buzuluk lan Totsky. Ing kana, nganti saiki, panggonan-panggonan dugout lan papan-papan panggonan katon ing alas pinus Buzuluk lan cedhak kamp militer ing papan latihan Totsk. Tentara dibentuk lan dilatih ing papan latihan iki. Ana uga monumen (salib Katolik). ing papan panguburan para prajurit sing tiwas lan personil liyane saka tentara iki. Gunggunge 89 wong. Kadhang-kadhang kutub teka ing kana kanggo ngurmati kenangan marang sedulure. Anehe kanggo wong-wong mau, ora ana sing ngrusak apa-apa ing kono. Dijaga ing kondisi apik.
              Miturut cara, ana uga tugu Austrian cedhak. Kira-kira 15000 tawanan Austria numpangi sirah ing kana.
            2. mambu
              mambu 13 Februari 2020 15:41
              0
              Lan de facto tentara Anders adhedhasar ing Yangiyul (20 km saka Tashkent) lan diwenehake dening pihak Soviet.
              De facto, iki diwenehake kanthi lengkap dening USSR. Mulane, ing kirim pisanan, aku kasebut ing hubungan karo Inggris, sanajan kewajiban ing persetujuan (amarga Polandia kudu menehi dhuwit kanggo apa sing dikirim), padha prakteke ora nindakake apa-apa.
    4. kn54
      kn54 13 Februari 2020 12:15
      +1
      "Sepira angel urip nalika ora ana sing perang karo Rusia."
      Perdana Menteri Inggris Lord Palmerston
    5. Pete Mitchell
      Pete Mitchell 13 Februari 2020 13:55
      +8
      Kutipan saka sailor Roman
      Inggris (Inggris) ing kabeh sejarahe ora tau menehi pitulung marang sapa wae "tanpa alesan".

      Tradhisi Nanging, lan kanggo Britain, tradhisi iku kabeh. Ora ana sing percaya yen wong pulo wis owah. Lan tradisi liyane yaiku ngrampok, entuk bathi, parasitisasi ...
  6. AlexGa
    AlexGa 13 Februari 2020 11:27
    +1
    Inggris bakal aweh pitulungan marang armada Ukrainia

    Apa-apa???? Armada sing ora ana?! Lucu. wassat lol
  7. Lamata
    Lamata 13 Februari 2020 11:27
    +1
    Kepiye Lithuania bisa mbantu? sentimen Russophobic?
    1. tihonmarine
      tihonmarine 13 Februari 2020 11:58
      +1
      Quote: Lamata
      Kepiye Lithuania bisa mbantu?

      Lithuania bisa mbuwang soko (kaos kaki, footcloths, jaket quilted) Lithuania ora minangka rakus minangka Anglo-Saxon, sanajan padha duwe paribasan "A hare Lithuania ing lapangan mbukak bakal nyekel munggah lan kapitalisasi ing ruble."
      1. Lamata
        Lamata 13 Februari 2020 12:23
        -1
        Babagan apa sing isih nganggo APU, sepatu apa sing dibutuhake? Nanging apa babagan standar NAT. Sampeyan ngerti, kanthi rasa penasaran apa sing dideleng wong Amerika nalika aku nuduhake carane nggawe footcloths)))))
        1. tihonmarine
          tihonmarine 13 Februari 2020 12:30
          0
          Quote: Lamata
          Babagan apa sing isih nganggo APU, sepatu apa sing dibutuhake? Nanging babagan standar NATA

          Kanggo standar NATO, sampeyan butuh dhuwit, nanging tanpa dhuwit, sepatu tarpaulin kanthi footcloth kanggo rasa seneng.
          1. Lamata
            Lamata 13 Februari 2020 12:33
            0
            Ya, aku nganggo sepatu bot kanthi tugas sing penting tinimbang kuburan sing diarani boots - 1990-92.
  8. KVU-NSVD
    KVU-NSVD 13 Februari 2020 11:28
    +2
    Kita sarujuk yen Inggris bakal mbantu ngiyatake infrastruktur Angkatan Laut Angkatan Bersenjata Ukraina, lan instruktur bakal melu latihan para pelaut militer kita.
    Translated into publicly kasedhiya, padha bakal goyang-goyang mati lungse, mbangun dual-nggunakake chenit (kanthi akses wajib dhewe) lan ngiyataken reconnaissance lan destabilizing ngarsane. Ora ana sing apik ing umum, nanging ora ana sing anyar kanggo kita.
  9. Andrea
    Andrea 13 Februari 2020 11:33
    +1
    Ora masalah yen ora ana armada - sing utama yaiku infrastruktur! Lan sampeyan bisa ngresiki dhuwit lan admiral tanpa jaran ing bisnis.
  10. tihonmarine
    tihonmarine 13 Februari 2020 11:36
    +3
    Keamanan ing wilayah Azov-Segara Ireng rembugan karo Menteri Pertahanan Inggris Ben Wallace
    Wis Menteri Pertahanan Inggris, Ben Wallace, ditulis minangka sekretaris negara "yen bakal ana liyane."
  11. jaket tank
    jaket tank 13 Februari 2020 11:42
    +3

    Wigati dicathet yen sanajan periode wektu sing dilindhungi lan jinis kapal ora dituduhake, aktivitas kapal Angkatan Laut Rusia katon ing pesisir kidul-wétan Amerika Serikat, uga ing sisih lor Samudra Atlantik lan ing sisih lor. Segara Karibia. Wilayah liyane sing menarik kanggo Angkatan Laut Rusia, miturut peta, yaiku wilayah Arktik.

    Kapal angkatan laut Rusia uga ngetutake rute transit sing jelas ing Atlantik lan Pasifik, miturut peta. Ana siji rute utama antarane banyu ing pesisir Portugal lan Spanyol lan pesisir kidul-wétan Amerika Serikat lan Karibia, cathetan koran. Umume dumunung ing sekitar Kuba, kanthi cabang-cabang liyane sing mlaku saka Atlantik Lor nganti pesisir lor Amérika Kidul.
  12. Ham
    Ham 13 Februari 2020 11:47
    0
    Apa dheweke bakal ngirim sahib putih kanggo mulang lemut Sumeria? pasti ora duwe duit...
    1. Lamata
      Lamata 13 Februari 2020 12:34
      -1
      Ladies vengeful karo tanggung jawab sosial kurang bakal entuk.
    2. tihonmarine
      tihonmarine 13 Februari 2020 12:48
      0
      Kutipan: Ham
      Apa dheweke bakal ngirim sahib putih kanggo mulang lemut Sumeria? pasti ora duwe duit...

      Nanging kanggo latihan wong Sumeria, dhuwit bakal ditindakake.
  13. rotmistr60
    rotmistr60 13 Februari 2020 11:57
    +2
    Keamanan ing wilayah Azov-Segara Ireng dirembug karo Menteri Pertahanan Inggris
    Ing endi Inggris, lan ing ngendi Segara Ireng? Inggris lan sekutu-sekutune ora bisa ngerti wilayahe, banjur dumadakan sibuk karo Segara Ireng.
    Inggris bakal menehi pitulungan kanggo Angkatan Laut Ukraina (Angkatan Laut) ing penguatan infrastruktur lan latihan para pelaut militèr
    Ing podo karo karo Amerika, bakal padha miwiti mbangun basis anyar ing wilayah Ukrainia, utawa mung bakal nggawa ing bata? "Kanca-kanca Ukraina" nyoba kabeh cara kanggo nuduhake yen dheweke lara banget lan kuwatir babagan negara iki. Kang prolongs orane rezim saestu fasis kanggo sawetara wektu liyane. Anglo-Saxon dudu sing pertama ndhukung politik sing jahat.
  14. Chingachgook
    Chingachgook 13 Februari 2020 12:10
    -1
    Shaw! Bakal padha mbantu maneh? Mung bubar pahlawan iki dirilis lan bali menyang omah! Mbesuk, mengko bisa kantun lambung kapal, bisa langsung mlebu ing rodha, supaya mengko ora bodho karo kapal, ijol-ijolan, lan liya-liyane .......
  15. We_Smart
    We_Smart 13 Februari 2020 12:16
    0
    Mbokmenawa uga mutusake kanggo entuk bathi?
  16. askort154
    askort154 13 Februari 2020 12:29
    +1
    Inggris bakal menehi pitulungan marang Angkatan Laut Ukraina

    Setaun kepungkur, Inggris ngedol rong kapal induk:
    1st - "Invincible" (invincible), dilebokake ing layanan ing taun 1980, lan melu operasi ing Kapuloan Fonkled ing taun 1982.
    2nd - operator pesawat HMS Ark Royal, ing layanan wiwit 1978 - rega 2 yuta. nyenengake.
    Ora ana wong sing gelem tuku. Lan banjur ana pilihan - Ukraina!
    Padha seneng karo sembarang sampah jaban rangkah. Saben uwong ngerti carane ngethok.
  17. Retvizan 8
    Retvizan 8 13 Februari 2020 12:56
    +1
    "Delegasi departemen militer Ukraina sing dipimpin dening Menteri Pertahanan Ukraina Andriy Zagorodniuk teka ing Brussels tanggal 12 Februari ing markas NATO"...
    Maneh, "beanies" bakal njaluk sedekah.)))
  18. Maestro Alexander
    Maestro Alexander 13 Februari 2020 14:13
    0
    Ana sing teka...
  19. amatir
    amatir 13 Februari 2020 14:32
    0
    Cilik-brits duwe akèh kanggo mulang kolega Ukrainia sing.

    Komando Angkatan Laut Kerajaan Inggris mutusake kanggo ngilangi Sarah West, komandan wanita pertama kapal perang ing sejarah Angkatan Laut Inggris. Kapten, sing durung nikah, nandhang sesambungan karo perwira sing nikah saka fregat sing padha, koran Evening Standard nyerat.

    Lan wanita Ukrainia luwih ayu tinimbang mackerel Inggris iki.
  20. NF68
    NF68 13 Februari 2020 15:20
    +1
    Inggris bakal mbantu Angkatan Laut Ukraina (Angkatan Laut) kanggo nguatake infrastruktur lan nglatih para pelaut militer.


    Kaya "armada":



    meh ora ana sing bisa mbantu.
  21. TermiNakhTer
    TermiNakhTer 13 Februari 2020 21:22
    0
    Aku takon sampeyan mbaleni, kang Angkatan Laut Inggris ngumpulake kanggo?)))) Sapa sing bakal nulungi Angkatan Laut, nanging padha menek kanggo nulungi wong liya.
  22. Xomaik
    Xomaik 15 Februari 2020 10:04
    0
    Aku kaget yen Inggris bakal mbantu Ukraina
  23. Xomaik
    Xomaik 15 Februari 2020 10:04
    0
    Aku kaget yen Inggris bakal mbantu Ukraina