Amsterdam ora gelem nyerahake kasus marang Rusia babagan MH17 sing mudhun menyang Moskow

123
Amsterdam ora gelem nyerahake kasus marang Rusia babagan MH17 sing mudhun menyang Moskow

Walanda ora bakal ngrujuk Rusia menyang kasus telung wong Rusia sing didakwa dening penyidik ​​​​Walanda keterlibatan ing kacilakan Boeing MH17 Malaysia 2014. Iki dilaporake dening Radio Free Europe.

Kaya sing dikandhakake Menteri Kehakiman Walanda Ferd Grapperhaus, Rusia ngirim surat maneh ing Oktober taun kepungkur kanthi panjaluk kanggo nransfer proses pidana marang telung wong Rusia, nanging surat iki ora digatekake.



Kamentrian Kehakiman lan Keamanan nanggapi yen transfer dening panguwasa Walanda saka proses pidana marang telu tersangka Rusia ora dadi pilihan lan durung dianggep. Pamrentah yakin banget marang kamardikan lan kualitas keadilan Walanda

ngandika.

Miturut Grapperhaus, sidhang para tersangka "penting kanggo netepake bebener lan kaadilan." Ing wektu sing padha, dheweke negesake manawa Amsterdam yakin manawa telung warga Rusia lan siji warga Ukraina, sing melu kacilakan MH17, ndhelik ing Rusia lan Moskow ora bakal ngekstradisi dheweke.

Kaya sing kacarita sadurunge, penyidik ​​Walanda "netepake" papat wong sing diduga melu kacilakan Boeing Malaysia, nyebutake Girkin, Dubinsky, Pulatov lan Kharchenko.

Ora ana sing menet tombol kasebut dhewe, nanging dheweke kerja keras kanggo ngirim senjata kasebut, mula bisa dianggep minangka tersangka amarga melu mateni MH17.

- ngandika kepala Kantor Jaksa Nasional saka Kratoning Walanda Fred Westerbeke, nambah sing miturut hukum pidana Walanda, sanajan wong ora ana ing komisi saka angkara, nanging melu ing, kang. uga guilty.

Kajaba iku, Walanda terus negesake manawa "Rusia melu kacilakan kasebut, amarga nyedhiyakake sistem pertahanan udara Buk, kanthi pesawat kasebut ditembak mudhun."

Ing wektu sing padha, kantor jaksa Walanda ngaku yen dheweke duwe "kabeh bukti keterlibatan Moskow," nanging sakperangan alesan dheweke ora gelem nyedhiyakake materi kasebut.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    123 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 19
      13 Februari 2020 12:13
      Dheweke akeh ngrokok ing kana ... Ya, lan produk kasebut katon dadi pilihan ... Ora suwe, dheweke umume ngeyel ing pengadilan nglawan Moskow.
      Ayo ndeleng manawa kasunyatan sing luwih menarik bisa teka saka Jerman sing kondhang, sing nindakake penyelidikan dhewe. Nanging kayane wong Golando ora gelem nggatekake fakta-fakta sing ditetepake dening dheweke.
      Aku manawa bakal teka cepet utawa mengko. Lan bakal mambu banget kanggo kabeh komunitas demokratis.
      1. + 14
        13 Februari 2020 12:16
        dhewe, sing ngerti, ora mambu, iku demokratis
        1. + 11
          13 Februari 2020 12:28
          Skripals ngendi? Ora pengin nyelidiki?
          1. + 15
            13 Februari 2020 12:32
            Quote: penembak gunung
            Ing endi Skripals?

            padha mbokmenawa wis mati. Inggris ora ninggalake jejak saksi urip.
            Quote: CAT BAYUN
            Ayo ndeleng manawa kasunyatan sing luwih menarik bisa teka saka Jerman sing kondhang, sing nindakake penyelidikan dhewe. Nanging kayane wong Golando ora gelem nggatekake fakta-fakta sing ditetepake dening dheweke.

            Yagene dheweke butuh investigasi independen? padha kudu nyalahke Rusia. yen padha njupuk menyang akun investigasi sawijining, banjur wektu karu bisa teka munggah lan padha kudu ngakoni yen Ukraina ditembak mudhun pesawat.
            1. + 10
              13 Februari 2020 12:53
              Amsterdam ora gelem nyerahake kasus marang Rusia babagan MH17 sing mudhun menyang Moskow

              Kaping pisanan, Iki minangka pelanggaran sing jelas babagan proses pengadilan ing umum!

              Kapindho. Inggih, kabeh wis cetha. Ing tangan siji, Walanda ing investigasi "nyebul" ana ing materi investigasi kanggo kebak - supaya bisa ngomong, miturut pranatan saka Menteri Propaganda saka Third Reich Goebbels! Lan saiki padha wedi yen provokatif "karya" ing bantahan saka Federasi Rusia ing pengadilan bakal untenable. Lan ora ana siji-sijia ing jagad iki sing bakal duwe kapercayan kanggo menehi putusan sing salah kanggo para pelaku sing wis ditunjuk.

              Katelu. Dadi cetha yen "nyoba" ditindakake minangka provokasi anti-Rusia liyane, sing mung dimaksudake kanggo panggunaan internal Eropa Barat lan Amerika Serikat kanggo ngapusi populasi lokal marang Rusia.
              1. +6
                13 Februari 2020 13:39
                Kutipan: Tatyana
                Katelu. Dadi cetha yen "percobaan" ditindakake minangka provokasi anti-Rusia liyane,

                Sawetara negara utawa sing diarani BENELUX bakal ngadili wong saka Rusia sing ora manggon ing kana. Rauh bakal teka ing titik sing Republik Comoros bakal miwiti ngadili.
                Amerika Serikat wis ngumumake yen bakal mbatalake utawa nolak visa kanggo anggota Pengadilan Pidana Internasional sing nyelidiki aktivitas militer AS ing Afghanistan utawa ing papan liya.
                Amerika Serikat ora nate gabung karo ICC, ing ngendi jaksa Fatou Bensouda njaluk ijin marang hakim ing November 2017 kanggo mbukak penyelidikan babagan kejahatan perang AS ing Afghanistan.
                Iki carane Amerika nglindhungi warga. Bab sing apik kudu tansah disinaoni.
          2. +4
            13 Februari 2020 12:33
            consumables biasane dibuwang sawise konsumsi
          3. -1
            13 Februari 2020 13:43
            Bisa uga ing panggonan sing padha karo kucing, barang-barang sing bisa dituku ora ana kapentingan kanggo sapa wae, utamane sing bisa ngiyanati. hi
          4. -1
            14 Februari 2020 06:28
            Ing kene ing situs kasebut ana versi sing menarik babagan Skripals .. ora ana sing kudu diselidiki .. padha ora bener diburu .. yen kita nganggep yen agen ganda Skripal lan Petrov lan Boshirov teka kanggo ngubungi dheweke ... kabeh provokasi iki dibutuhake kanggo nuduhake marang jagad yen Rusia nyintesis lan ngasilake agen perang kimia .. sing mesthi kedadeyan ..
        2. Komentar wis dibusak.
      2. -9
        13 Februari 2020 12:47
        Quote: CAT BAYUN
        Dheweke akeh ngrokok ing kana ... Ya, lan produk kasebut katon dadi pilihan ... Ora suwe, dheweke umume ngeyel ing pengadilan nglawan Moskow.
        Ayo ndeleng manawa kasunyatan sing luwih menarik bisa teka saka Jerman sing kondhang, sing nindakake penyelidikan dhewe. Nanging kayane wong Golando ora gelem nggatekake fakta-fakta sing ditetepake dening dheweke.
        Aku manawa bakal teka cepet utawa mengko. Lan bakal mambu banget kanggo kabeh komunitas demokratis.

        Kanthi wektu, kabeh bisa. hi Nanging apa ora aneh kanggo akeh sing Federasi Rusia wungu pitakonan kuwi ing kabeh. Ing (sumber RBC) muni luwih cetha:
        Ing layang kasebut, Grapperhaus ujar manawa ing Oktober 2019, panguwasa Rusia njaluk panguwasa Walanda supaya kasus telu wong sing dicurigai Rusia. dianggep pengadilan ing wilayah Rusia.

        Pengadilan apa? We jenis ora ngenali malah miturut teori sirno liyane, kajaba Ukrainia. Apa kita ngomong babagan, warga? Aku wis wrote sadurungé lan aku maneh mercilessly minus aku wedi sing padha ora menehi metu, ing ijol-ijolan kanggo kulit, ora guilty, padha Strelkov, amarga. Aku ora pracaya marang kaluputan saka milisi. Lan apa? Ah, jebule awake dhewe wis siyap melu sidang. Lan sawise iki Spinning daya ing sak panggonan, wong bakal njamin kula sing aku fantasizing lan iki ora bisa, amarga de constitution nglarang ekstradisi! Dadi, banjur kita bisa nutup yen ana apa-apa lan nganggep yen kabeh wis rampung?!

        PS Kira-kira pirang-pirang panemuan sing "nggumunake" sing durung ditemokake, sawise owah-owahan pamrentahan saiki. Sing dakkarepake tenan. Lan banjur, guilty nyata, ing nyerah kabeh lan everyone, bakal katon lan wangsulane sadurunge hukum. Lan sabenere, sadurunge Rusia. Ing sawetoro wektu, nalika keagungan Federasi Rusia Putin ora ngerti wates. Ing wates utama TV. hi
        1. +2
          13 Februari 2020 13:10
          Kutipan: Goblin1975
          Pengadilan apa? We jenis ora ngenali malah miturut teori sirno liyane, kajaba Ukrainia.

          kabeh iku logis.
        2. +5
          13 Februari 2020 13:59
          Kutipan: Goblin1975
          Pengadilan apa? We jenis ora ngenali malah miturut teori sirno liyane, kajaba Ukrainia. Apa kita ngomong babagan, warga?


          Babagan sabdhoning pengadilan. Apa angel dimangerteni?
          1. -1
            13 Februari 2020 14:04
            Kutipan: Anatoly Anatoly
            Kutipan: Goblin1975
            Pengadilan apa? We jenis ora ngenali malah miturut teori sirno liyane, kajaba Ukrainia. Apa kita ngomong babagan, warga?


            Babagan sabdhoning pengadilan. Apa angel dimangerteni?

            Lan sapa alesan iki, kajaba ing acara talk show ing Solovyov? Ora angel dimangerteni, ta? Sing bakal mung kertu trump tambahan, supaya dadi ora kanggo ngenali alesan lan nuduh Rusia saka pengadilan bias lan harboring. hi
            1. +6
              13 Februari 2020 15:02
              Goblin! Yen Holland wis sarujuk kanggo nyoba ing Federasi Rusia, penyidik ​​​​Walanda kudu nyedhiyani pengadilan Rusia karo kabeh bahan penyidik ​​​​dipikolehi nalika diselidiki, amarga ora ana penyelidikan babagan Boeing ing Rusia. Yen ora, kepiye sampeyan bisa ngadili kanthi volume pinggul utawa apa? nglirik Mung ora setuju kanggo ngadili wong-wong mau ing Rusia ndadekake panguwasa Rusia bisa ngomong saka posisi kasebut - sampeyan ora ngerti apa sing sampeyan entuk ing kana - kita ora weruh iki, sanajan kita pengin maca, mula kita ora ngandel. diselidiki. lan yen sampeyan ora pengin nyedhiyani, banjur paling kamungkinan padha ngapusi. Mulane, langkah kasebut paling ora pati penting, amarga padha ditolak, nanging ora ana gunane.
        3. -5
          13 Februari 2020 15:22
          Kutipan: Goblin1975
          PS Babagan pirang-pirang panemuan "apik" sing isih kudu dingerteni ...

          Kanggo bisa ditemokake:
          Pengadilan ing kasus karusakan saka Boeing Malaysia liwat Ukraina ing Juli 17, 2014 bisa nelpon direktur lan ahli strategi politik Sergei Kurginyan kanggo pitakonan. Amarga telung dina sadurunge tragedi, dheweke kandha: "Insinyur elektronik sing duwe bakat, malah sing cerdas mesthi bakal ndandani, lan aku rumangsa wis ndandani instalasi Buk sing dijupuk saka bandit Bandera Ukrainia (aku ora ngomong babagan wong Ukraina). Aku mung ngerti insinyur elektronik sing cerdas sing padha mabur ing kana minangka wakil saka masyarakat sipil kanggo nulungi sedulur-sedulur, lan bisa uga ana sawetara instalasi!
          Banjur Kurginyan supaos, tembung-tembunge ora ana teges sing sithik, amarga kabeh wong wis ngerti babagan sistem pertahanan udara, nanging alesan kasebut katon ala. Bisa uga kanthi idin saka Kremlin, dheweke bakal nerangake manawa ana provokasi: nembak pesawat kasebut lan nyebabake tuduhan Vladimir Putin. Sing treacherously diatur dening mantan Menteri Pertahanan DPR Igor Strelkov, sing katon ing antarane wong sing dituduh. A monarkis, "fasis", agen saka "internasional ireng" lan umume wong ala, kang saksi kapapar. Luwih, opsi apa wae bisa, kalebu ekstradisi terdakwa menyang pengadilan utawa bunuh diri dadakan kanthi telung peluru ing mburi sirah.

          © http://www.apn-spb.ru/news/article31488.htm
          1. +1
            13 Februari 2020 15:28
            Kutipan: Smoky_in_smoke
            Kutipan: Goblin1975
            PS Babagan pirang-pirang panemuan "apik" sing isih kudu dingerteni ...

            Kanggo bisa ditemokake:
            Pengadilan ing kasus karusakan saka Boeing Malaysia liwat Ukraina ing Juli 17, 2014 bisa nelpon direktur lan ahli strategi politik Sergei Kurginyan kanggo pitakonan. Amarga telung dina sadurunge tragedi, dheweke kandha: "Insinyur elektronik sing duwe bakat, malah sing cerdas mesthi bakal ndandani, lan aku rumangsa wis ndandani instalasi Buk sing dijupuk saka bandit Bandera Ukrainia (aku ora ngomong babagan wong Ukraina). Aku mung ngerti insinyur elektronik sing cerdas sing padha mabur ing kana minangka wakil saka masyarakat sipil kanggo nulungi sedulur-sedulur, lan bisa uga ana sawetara instalasi!
            Banjur Kurginyan supaos, tembung-tembunge ora ana teges sing sithik, amarga kabeh wong wis ngerti babagan sistem pertahanan udara, nanging alesan kasebut katon ala. Bisa uga kanthi idin saka Kremlin, dheweke bakal nerangake manawa ana provokasi: nembak pesawat kasebut lan nyebabake tuduhan Vladimir Putin. Sing treacherously diatur dening mantan Menteri Pertahanan DPR Igor Strelkov, sing katon ing antarane wong sing dituduh. A monarkis, "fasis", agen saka "internasional ireng" lan umume wong ala, kang saksi kapapar. Luwih, opsi apa wae bisa, kalebu ekstradisi terdakwa menyang pengadilan utawa bunuh diri dadakan kanthi telung peluru ing mburi sirah.

            © http://www.apn-spb.ru/news/article31488.htm

            Kurginyan, ya, sing siji. Aku elinga carane dheweke klelep Strelkov. Lan babagan kasus iki, kanthi nyekel pangkalan pertahanan udara lan ndandani sistem pertahanan udara, aku elinga pitunjuk ing TV. Aku kuwatir babagan Strelkov. Aku nganggep dheweke wong sing dihormati, iki pendapatku pribadi. hi
      3. +3
        13 Februari 2020 14:41
        Quote: CAT BAYUN
        Padha ngrokok akeh ana.

        Kanggo nuruti instruksi kurator. ora perlu ngrokok.
        Quote: CAT BAYUN
        Aku manawa bakal teka cepet utawa mengko.

        Aku yakin ora ana sing bakal teka. Kabeh bakal dikubur ing ngisor judhul - rahasia.
      4. Komentar wis dibusak.
    2. 0
      13 Februari 2020 12:14
      Kanggo nanggepi, wilayah ing ngisor iki kudu ditampa menyang Uni Eurasia:
      Aruba
      Curacao
      Sint Maarten - sisih kidul pulo St. Martin
      Karibia Walanda
      Bonaire (Bonaire)
      Sint Eustatius
      Saba
      "Dheweke perang, ujare, mula wenehi kene" (c)
    3. + 12
      13 Februari 2020 12:19
      miturut angger-angger pidana Walanda, sanadyan wong ora ana ing tumindak kadurjanan, nanging melu ing, iku uga kaluputan.


      Serius? Lan ayo ngomong babagan Walanda lan Reich Katelu ing konteks iki. Ora kabeh wong ing Nuremberg pas ing bangku?
      1. +6
        13 Februari 2020 13:07
        Kutipan saka: sergo1914
        miturut angger-angger pidana Walanda, sanadyan wong ora ana ing tumindak kadurjanan, nanging melu ing, iku uga kaluputan.

        Serius? Ayo padha ngomong babagan Walanda


        Aku setuju karo sampeyan, amarga pesawat saka Amsterdam. Miturut logika, Walanda setara karo kabeh wong sing dituduh ing "sidhang ora adil"
      2. -3
        13 Februari 2020 13:28
        Kutipan saka: sergo1914
        Serius?
        Nanging ing Rusia ora kaya ngono, utawa apa? Penyelenggara lan anaké ora dikunjara bebarengan karo pelaku langsung?
        1. +1
          13 Februari 2020 13:38
          Kutipan: Vyacheslav Viktorovich
          Kutipan saka: sergo1914
          Serius?
          Nanging ing Rusia ora kaya ngono, utawa apa? Penyelenggara lan anaké ora dikunjara bebarengan karo pelaku langsung?


          Kadhangkala kedadeyan. Apa sampeyan mikir yen wong sing nyogok sing duwe pangkat dhuwur ora nggawa luwih dhuwur?
          1. 0
            13 Februari 2020 13:39
            Iki jelas dudu pengalaman sing kudu dianggep minangka model keadilan.
      3. 0
        13 Februari 2020 13:41
        Kutipan saka: sergo1914
        Lan ayo ngomong babagan Walanda lan Reich Katelu ing konteks iki. Ora kabeh wong ing Nuremberg pas ing bangku?

        Iki sing bakal ditindakake ing wiwitan.
    4. +8
      13 Februari 2020 12:21
      Dadi, ayo dipikirake ing ngendi Milosevic dipateni?
      1. +1
        13 Februari 2020 13:46
        Lan sing paling penting, kenapa, lan sejatine bukti-bukti sing dituduh!
        1. 0
          13 Februari 2020 16:40
          Aku maca. protokol fragmentary saka pengadilan - turbidity strpashnaya.
      2. +2
        13 Februari 2020 13:58
        Quote: Lamata
        Dadi, ayo dipikirake ing ngendi Milosevic dipateni?

        Ing kene ana sing meh padha karo Kamar Kehakiman Rakyat Reich Ketiga.
        minangka Dr Frank ngandika, "Ing Sosialisme Nasional ora ana kamardikan saka hukum. Nalika nggawe keputusan apa wae, takon dhewe: 'Apa sing bakal ditindakake Führer ing panggonanku? “Mangkene keputusane nganti saiki.
        1. 0
          13 Februari 2020 16:42
          padha bakal nuduhake teater kaadilan kanggo dangu
    5. +5
      13 Februari 2020 12:23
      Nanging, sampeyan kudu menehi bukti, lan yen kantor jaksa Federasi Rusia ngakoni dheweke cukup, mula dheweke bakal ngekstradisi para tersangka, mesthine.
      Apa masalahe, aku ora ngerti.
      1. +3
        13 Februari 2020 12:28
        Quote: Kakang abu-abu
        Inggih, sampeyan isih kudu nyedhiyani bukti.

        Jawaban sing paling masuk akal
      2. +5
        13 Februari 2020 12:30
        Quote: Kakang abu-abu
        Nanging, sampeyan kudu menehi bukti, lan yen kantor jaksa Federasi Rusia ngakoni dheweke cukup, mula dheweke bakal ngekstradisi para tersangka, mesthine.
        Apa masalahe, aku ora ngerti.

        Ora bakal menehi metu. "Warga Federasi Rusia sing wis nglakoni kejahatan ing wilayah negara manca ora tundhuk ekstradisi menyang negara kasebut" (Pasal 13 KUHP). Lan malah luwih kanggo liyane
        1. +2
          13 Februari 2020 12:36
          Kutipan: Andrey Sh
          Ora bakal menehi metu. "Warga Federasi Rusia sing nindakake kejahatan ing wilayah negara manca ora tundhuk ekstradisi menyang negara kasebut"

          Ya, ana macem-macem perjanjian ekstradisi ing kana, kepinginan kanggo njaluk wong-wong iki adhedhasar apa wae, lan yen ora, mula iki mung alesan murah kanggo mungkasi penyelidikan.
          1. +2
            13 Februari 2020 13:52
            Quote: Kakang abu-abu
            Kutipan: Andrey Sh
            Ora bakal menehi metu. "Warga Federasi Rusia sing nindakake kejahatan ing wilayah negara manca ora tundhuk ekstradisi menyang negara kasebut"

            Ya, ana macem-macem perjanjian ekstradisi ing kana, kepinginan kanggo njaluk wong-wong iki adhedhasar apa wae, lan yen ora, mula iki mung alesan murah kanggo mungkasi penyelidikan.

            Sampurna minangka alesan. Mung paling kamungkinan padha bakal pindhah menyang mburi, padha bakal nganakake nyoba lan ngukum ing absentia, lan banjur bakal poke kita nang endi wae lan nang endi wae karo kaputusan iki (ukara).
        2. 0
          13 Februari 2020 12:49
          Kutipan: Andrey Sh
          ora tundhuk masalah negara iki(Pasal 13 KUHP)

          Lan menyang liyane?
          1. +1
            13 Februari 2020 13:48
            Quote: Kakang abu-abu
            Kutipan: Andrey Sh
            ora tundhuk masalah negara iki(Pasal 13 KUHP)

            Lan menyang liyane?

            Wis ditulis ing ndhuwur. Apa ora ketok? Dheweke ora ngetokake (miturut angger-anggering Toret) malah menyang panggonan sing ditindakake. Napa kita kudu ekstradisi menyang negara manca?
            1. 0
              13 Februari 2020 14:00
              Kutipan: Andrey Sh
              Apa ora ketok?

              Iki carane wong tetep ora duwe omah.
              Nanging luwih apik kanggo nguripake Konstitusi, aku mung maca lan biasane ditulis ing kono:
              "Wong Federasi Rusia ora bisa diusir saka Federasi Rusia utawa diekstradisi menyang negara liya." Pasal 61,
              1. -1
                13 Februari 2020 14:10
                Quote: Kakang abu-abu
                Kutipan: Andrey Sh
                Apa ora ketok?

                Iki carane wong tetep ora duwe omah.
                Nanging luwih apik kanggo nguripake Konstitusi, aku mung maca lan biasane ditulis ing kono:
                "Wong Federasi Rusia ora bisa diusir saka Federasi Rusia utawa diekstradisi menyang negara liya." Pasal 61,

                Iki sing kudu sampeyan waca wiwit wiwitan. Apa bab iku? Ora babagan ekstradisi sapa wae umume, nanging babagan wong sing nindakake kejahatan. Miturut wong Walanda. Dadi aku menehi link menyang Inggris. Pisanan dheweke nulis, ngomong, banjur maca, lan malah nyoba mulang.
                1. 0
                  13 Februari 2020 14:16
                  Kutipan: Andrey Sh
                  bab wong-wong sing nglakoni kadurjanan.

                  Nanging ora ana bedane - loro-lorone lan warga liyane saka Federasi Rusia.
                  Kutipan: Andrey Sh
                  Ya, lan nyoba kanggo mulang soko.

                  Aku kudu mulang apa? Mung dokumen sing ditulis kanthi apik ora ngidini bedo, utamane artikel KUHP, lan aku maca lan nemokake jamb.
                  1. -1
                    13 Februari 2020 14:38
                    Quote: Kakang abu-abu
                    Kutipan: Andrey Sh
                    bab wong-wong sing nglakoni kadurjanan.

                    Nanging ora ana bedane - loro-lorone lan warga liyane saka Federasi Rusia.
                    Kutipan: Andrey Sh
                    Ya, lan nyoba kanggo mulang soko.

                    Aku kudu mulang apa? Mung dokumen sing ditulis kanthi apik ora ngidini bedo, utamane artikel KUHP, lan aku maca lan nemokake jamb.

                    Ya, ana apa? KUHP minangka subyek hukum pidana, lan Konstitusi minangka dokumen sing luwih umum (Hukum Dasar). Mung kanggo informasi sampeyan, ing yurisprudensi, yen ana loro utawa luwih hukum sing ngatur topik tartamtu, khusus, hukum sing luwih "sempit" ditrapake. Lan KUHP sing ana hubungane karo Konstitusi kaya ngono, uga hukum liyane. Sampeyan ngerti, mesthi, sampeyan bebas nyatakake sudut pandang sampeyan babagan topik apa wae, nanging yen sampeyan miwiti mbantah, luwih becik sinau babagan topik kasebut. Yen sampeyan mung pengin duwe tembung pungkasan kanggo dhewe, banjur demi Gusti Allah, nulis apa wae sing dikarepake.
                    1. +2
                      13 Februari 2020 14:56
                      Kutipan: Andrey Sh
                      Ya, ana apa?

                      Sing bisa diwaca kanthi cara sing beda-beda. Konstitusi ngandika iku mokal kanggo extradite kanggo negara sembarang ing kabeh, lan KUHP ngandika mung siji kang tindak pidana - iku tegese sampeyan bisa pindhah menyang liyane, amarga apa sing ora dilarang diijini.

                      Ing konteks tuntutan ing Rusia, iki bisa dianggep supaya kejahatan ditindakake ing Ukraina, lan pecandu narkoba Walanda njaluk ekstradisi.
                      Miturut pasal KUHP, jebule bisa diekstradisi, nanging miturut UUD ora.

                      Aku ora ngerti bab "hukum panah", nanging aku tansah panginten sing kabèh engine ing munggah lan mekanisme konstitusi diuripake pungkasan.
                      Sing. pisanan padha ngerjakake norma legislatif sing kurang penting, banjur apa sing kedadeyan dipriksa kanggo netepi norma konstitusional.
                      Lan supaya norma-norma konstitusi kasebut bisa digunakake, Walanda kudu ngirim panjalukan ekstradisi kanthi bukti, yen ora kabeh birokrasi iki ora bakal tekan pasal-pasal Konstitusi)))
        3. 0
          13 Februari 2020 17:55
          Kutipan: Andrey Sh
          Ora bakal menehi metu. "Warga Federasi Rusia sing wis nglakoni kejahatan ing wilayah negara manca ora tundhuk ekstradisi menyang negara kasebut" (Pasal 13 KUHP).

          Iki pitakonan liyane, bukti pisanan, lan banjur jawaban. Ora ana bukti, ora ana obrolan. Apa output.
      3. +4
        13 Februari 2020 13:00
        Quote: Kakang abu-abu
        Nanging, sampeyan kudu menehi bukti, lan yen kantor jaksa Federasi Rusia ngakoni dheweke cukup, mula dheweke bakal ngekstradisi para tersangka, mesthine.
        Apa masalahe, aku ora ngerti.

        Kasunyatan bilih sadaya punika badhe ambruk, amargi kirangipun dhasar bukti babagan kalepatan warga kita. Lan iki bakal nyebabake penyelidikan anyar, amarga ana wong sing isih kudu disalahake babagan apa sing ditindakake Svidomo karo pesawat iki.
        1. 0
          13 Februari 2020 18:12
          Kutipan saka ccsr
          Lan iki bakal nyebabake penyelidikan anyar, amarga ana wong sing isih kudu disalahake babagan apa sing ditindakake Svidomo karo pesawat iki.

          Lan "bodyaga" iki bakal tahan maneh nganti limang taun, nganti muncul "bodyaga" anyar.
      4. +1
        13 Februari 2020 13:14
        Quote: Kakang abu-abu
        Inggih, sampeyan isih kudu nyedhiyani bukti.

        Padha ora lan ora bakal, grafis komputer saka gerakan BUK, roket "kiwa", etc. mung duwe goroh sing ditutupi goroh.
      5. -1
        13 Februari 2020 16:40
        miturut konstitusi Federasi Rusia, dheweke ora ngekstradisi wargane.
    6. +3
      13 Februari 2020 12:24
      layang iki ora digatèkaké.
      Carane akeh bukti sing ora dijupuk menyang akun, dijupuk sak diselidiki dhewe dening sisih Rusia (jeblugan bangku rudal Buk, identifikasi saka kepemilikan rudal dening nomer, etc.) lan nuduhake keterlibatan Ukraina ing tragedi iki lan politisasi ing diselidiki dening Walanda.
      1. -3
        13 Februari 2020 12:45
        Kutipan: rotmistr60
        detonasi bangku rudal Buk,

        Rusia dhewe nolak bledosan iki, amarga ora cocog karo paramèter bledosan sing bener
        1. +3
          13 Februari 2020 13:12
          Ngendi sampeyan bisa maca liyane babagan iki?
          apa padha miscalculate sak eksprimen full-ukuran karo undermining?
          1. 0
            13 Februari 2020 13:14
            Kutipan saka: cadangan
            Ngendi sampeyan bisa maca liyane babagan iki?

            sawise 17-00 Aku bakal uncalan mati, saiki aku nulis saka telpon
          2. +1
            13 Februari 2020 13:55
            Kutipan saka: cadangan
            apa padha miscalculate sak eksprimen full-ukuran karo undermining?

            * Tokoh aneh babagan Boeing sing mudhun: kenapa Almaz-Antey ora bisa mbantah versi Walanda * Penulis Lukashevich
            Minus maca dhisik yen bebener ora penting
            lan luwih
            * Kasunyatan lan fiksi babagan Boeing sing ambruk. Apa sing dadi jelas 5 taun sawise bencana *
            Nganti saiki, ora ana sing bisa mbantah
            1. +1
              13 Februari 2020 14:52
              Kutipan saka Silvestr
              Rusia dhewe nolak bledosan iki, amarga ora cocog karo paramèter bledosan sing bener

              Apa "Rusia dhewe" nolak eksperimen babagan keprihatinan Almaz-Antey?

              Kutipan saka Silvestr
              Tokoh aneh babagan Boeing sing mudhun: kenapa Almaz-Antey ora bisa mbantah versi Walanda * Penulis Lukashevich

              Aku maca tandha ing artikel kasebut - Vadim Lukashevich, Kontributor Forbes

              Upaminipun sing V. Lukashevich malah tenan "ahli penerbangan", nanging apa kontributor iki (kaya aku ngerti iku columnist ing koran / majalah) apa karo badhan Almaz-Antey?
              Utawa mungkin Kementerian Pertahanan Rusia utawa wong liya menehi wewenang marang Pak Lukashevich saka Forbes kanggo nggawe pernyataan apa wae atas jenenge panguwasa resmi Federasi Rusia?

              Kutipan saka Silvestr
              Nganti saiki, ora ana sing bisa mbantah

              ana sing nyoba?
              iku mratelakake panemume pro babagan masalah iki sing menarik kanggo aku ... yen ora, kanggo wong-wong mau, kontributor Lukashevich padha karo "Joe koboi sing angel dipahami" ...

              PS Aku maca artikel ... sanajan wis dicithak ...
              PPS, spesialis pertahanan udara sing akrab ujar manawa petungan sing luwih disiapake bakal ngenali tandha operator penumpang sipil ing radar ...
              1. 0
                13 Februari 2020 15:13
                Kutipan saka: cadangan
                pitungan sing disiapake ngenali tandha operator penumpang sipil ing radar ...

                Dadi ana akeh perwira pertahanan udara ing situs kasebut, ayo ngalahake Lukashevich! Aku kanggo!
                Kutipan saka: cadangan
                ana sing nyoba?
                Aku kasengsem karo pendapat para ahli babagan masalah iki ...
                1. +1
                  13 Februari 2020 16:35
                  Kutipan saka Silvestr
                  Dadi ana akeh perwira pertahanan udara ing situs kasebut

                  apa sampeyan ngomong babagan wong tartamtu?
                  Aku ora tau dadi spesialis pertahanan udara ...
      2. +1
        13 Februari 2020 16:36
        Leontiev karo kilometer MIG uga ora disebut sakperangan alesan
    7. +1
      13 Februari 2020 12:30
      Quote: Kakang abu-abu
      Nanging, sampeyan kudu menehi bukti, lan yen kantor jaksa Federasi Rusia ngakoni dheweke cukup, mula dheweke bakal ngekstradisi para tersangka, mesthine.
      Apa masalahe, aku ora ngerti.

      Rusia ora extradite sawijining warga. Lan iki ora emosi, nanging kasunyatan legal.
      1. 0
        13 Februari 2020 13:04
        Kutipan saka Sergis
        Rusia ora extradite sawijining warga. Lan iki ora emosi, nanging kasunyatan legal.

        Sing. sampeyan arep ngomong yen warga negara kita ora bakal nampa paukuman, mbok menawa malah luwih abot tinimbang ing negara ngendi dheweke nindakake kadurjanan ing ngarsane bukti? Iki ora kedadeyan - dheweke bakal ngukum dheweke, utawa yen dheweke entuk kewarganegaraan sawise nindakake kejahatan lan ngungsi karo kita, mula dheweke bakal diekstradisi menyang negara asale.
    8. +1
      13 Februari 2020 12:33
      Kabeh iku kaluputan saka aparat kekuwatan Poroshenko.
      Dheweke dhewe minangka kepala lan kardinal ireng saka tragedi iki ...
    9. 0
      13 Februari 2020 12:35
      Pengadilan sing sah ora bakal padha, wong kosong.
    10. +7
      13 Februari 2020 12:36
      Lan karo Tsemakh, sing didakwa SBU minangka pelaksana utama, apa span? Dheweke ngobong awake dhewe ing bukti, mula dheweke ora mlebu dhaptar ... bisa uga kita bakal nyumerepi ing absen.
      1. +3
        13 Februari 2020 12:53
        Kutipan: Vladimir61
        Lan karo Tsemakh, sing didakwa SBU minangka pelaksana utama, apa span? Dibakar ing bukti


        Aku mikir yen mung ing kasus iki ana game dawa: dheweke bakal nuntut dheweke minangka saksi utawa dituduh, dheweke bakal nglamar ekstradisi menyang Rusia (Tsemakh duwe paspor Rusia), papan panggonan dikuwasani dening Rusia.
        Lan iki pitchfork: padha bakal extradite - prinsip ora extraditing warga dilanggar, padha bakal extradite - tuduhan mblokir pengadilan lan sheltering tersangka, kang, ing mratelakake panemume, partisipasi ora langsung Rusia ing downing saka pesawat
        1. +4
          13 Februari 2020 13:06
          Kutipan saka Silvestr
          Aku mikir yen mung ing kasus iki ana game sing dawa: dheweke bakal nuntut dheweke minangka saksi utawa dituduh, dheweke bakal pindhah menyang Rusia kanggo ekstradisi.

          Dadi, dokumen kasus kasebut kudu diwenehi dhisik kanggo mutusake apa bakal diekstradisi utawa ora - ora bisa uga, kajaba iki minangka pertukaran licik agen intelijen.
          1. -2
            13 Februari 2020 13:13
            Kutipan saka ccsr
            Dadi dokumen kasus kasebut kudu diwenehi dhisik

            supaya ing pengadilan padha bakal nuduhake sing miwiti game karo kertu trump?
            1. +6
              13 Februari 2020 13:20
              Kutipan saka Silvestr
              supaya ing pengadilan padha bakal nuduhake sing miwiti game karo kertu trump?

              Iki ora kedadeyan ing kasus sing melu keterlibatan warga manca - sadurunge extraditing warga, kudu sinau kanthi tliti kasus kasebut, nganti sepira tundhuk karo undang-undang kita lan manawa kabeh bukti kasebut asli.
              1. +2
                13 Februari 2020 13:43
                Kutipan saka ccsr
                Iki ora kedadeyan ing kasus sing melu keterlibatan warga asing.

                kadhangkala - 1 Suspect melu ing pengadilan karo klompok pengacara, kalebu 1 pengacara saka Rusia
    11. +1
      13 Februari 2020 12:39
      Iki hurdy-gurdy ngancam kanggo outlive kalanggengan. Miturut konstitusi, Rusia ora extradite warga sawijining. Complicity ing angkara uga punishable ing Rusia. Mulane, yen perlu kanggo nyelidiki kanggo nemokake pelaku nyata, kudu ngirim bahan alasan menyang Rusia kanggo interogasi tersangka dening penyidik ​​​​Rusia babagan masalah sing diajukake dening jaksa Walanda. Lan luwih apik kanggo melu pihak Rusia ing investigasi kanthi akses 100% menyang kabeh materi kasus kasebut. Bab sing padha sing kedadeyan ing JIT iki saiki miturut slogan "sangat kaya" paling ora bakal ditaksir dening kantor jaksa minangka basis sing cukup kanggo nggawa warga Rusia menyang tanggung jawab apa wae. Topik bakal procrastinate kanggo dangu, nanging kita ora kamungkinan kanggo teka menyang mburi logis. Holland bakal nyalahke Rusia, kita, ing siji, bakal "muter metu" Walanda kanggo lack saka kepinginan kanggo nindakake penyelidikan nyukupi. Ing sawetoro wektu, tuntutan hukum bakal suar ing negara-negara korban kanthi upaya kanggo nuntut kompensasi moneter .... Iki bakal suwe lan ora sukses banget. Iku angel mbayangno ngendi kabeh bisa mandheg. Nanging jelas Rusia ora bakal ngetutake dalan Libya lan ora bakal ngakoni asil uji coba.
      1. +2
        13 Februari 2020 12:58
        Kutipan: Den717
        iku luwih apik kanggo ndherek sisih Russian ing diselidiki karo 100% akses kanggo kabeh materi cilik


        apa hubungane Rusia karo pesawat iki? Rusia mati, tiba ing wilayah Ukraina, pesawat Malaysia, Rusia ora melu konflik bersenjata.
        Apa alasan legal?
        1. +1
          13 Februari 2020 13:21
          Kutipan saka Silvestr
          apa hubungane Rusia karo pesawat iki?

          Kaping pisanan, kasus kasebut kalebu produk sing diprodhuksi ing pabrik Rusia. Kanggo kepentingan kasus kasebut, wakil perusahaan sing produke melu kacilakan kasebut mesthi melu. Amerika Serikat lan Malaysia mesthine padha. Klompok kabeh digawe dening proctologists amatir, lan kanthi tujuan sing wis ditemtokake sing ora nyambung karo wong mursid. Mulane ana keraguan babagan karyane. Maksudku karya sing bener, kanggo nggoleki sing bener. piye maneh? Pengadilan kita ora bakal nggawe keputusan adhedhasar bahan wong liya. ngguyu
          1. +4
            13 Februari 2020 13:39
            Kutipan: Den717
            kawitan..

            Walanda nampa hak kanggo nindakake investigasi teknis ing naungan Organisasi Penerbangan Sipil Internasional (ICAO) saka Ukraina sesuai karo paragraf 5.1 Annex 13 "Investigasi Kacilakan lan Insiden Pesawat" menyang Konvensi Chicago babagan Penerbangan Sipil Internasional. Penyelidikan ditindakake dening badan khusus - Dewan Keamanan Walanda (DSB) kanthi keterlibatan para ahli lan macem-macem organisasi saka Walanda, Rusia, Ukraina, Malaysia, Australia, Inggris Raya, AS, Jerman, Prancis, Italia, Belgia lan Indonesia. . ICAO lan Badan Keamanan Penerbangan Eropa (EASA) uga melu investigasi DSB.
            Partisipasi Rusia ing investigasi DSB lan JIT ditemtokake dening status wong njaba. Pesawat mati digawe ing Amerika Serikat, duweke Malaysia, diterbangake dening punggawa Malaysia, mabur metu saka Walanda, ngiring menyang Malaysia, ora ana warga Rusia, ora mlebu wilayah udara Rusia, ora mlebu kontrol. Pengontrol lalu lintas udara Rusia, ambruk ing tlatah Ukraina. Sacara sah, Rusia ora ana hubungane karo kacilakan MH17. Ing investigasi teknis DSB, status Rusia ditetepake dening Annex 13 kanggo Konvensi ICAO minangka "negara liya sing nduweni informasi sing relevan karo investigasi", diwenehake "yen dijaluk".
            Kutipan: Den717
            piye maneh?

            Ora, sampeyan bisa ngirim kabeh kasus internasional menyang jamban lan ngobong kabeh wong kanthi nesu lan emosi. Iku mung emosi lan mung
            1. +1
              13 Februari 2020 14:01
              Kutipan saka Silvestr
              sampeyan bisa ngirim kabeh kedadeyan internasional menyang jamban lan ngobong kabeh wong kanthi nesu lan emosi. Iku mung emosi lan mung

              Apa sampeyan ngerti manawa kabeh SSG iki dirakit lan digarap kanggo tujuan politik? Padha push kapentingan, kita push kita. Kabeh investigasi ditindakake ing wiwitan kanthi pelanggaran. Iki uga bisa dingerteni. Mulane, kita bakal bokong karo wong-wong mau kanggo kapentingan kita. Mulane prioritas hukum internal tinimbang hukum eksternal dilebokake ing konstitusi. Cukup kanggo nyederhanakake proses kaya iki. Panjaluk kanggo ngekstradisi Rusia menyang negara manca bertentangan karo konstitusi, sing tegese bakal dileksanakake tanpa dipikirake partisipasi Rusia ing perjanjian lan perjanjian internasional. Ora perlu ngganggu sapa wae. Amerika Serikat ora mbakar, nanging mung nglirwakake. Kita kudu nglakoni sing padha.
              1. +4
                13 Februari 2020 14:05
                Kutipan: Den717
                JIT iki nglumpuk lan melu kanggo tujuan politik?

                Apa sampeyan duwe keluhan babagan syarat internasional sing ditemtokake? Klompok iki nglumpuk babagan matine pesawat lan wong

                Kutipan: Den717
                Tuntutan kanggo ekstradisi Rusia menyang negara manca bertentangan karo konstitusi

                sing dijaluk ekstradisi?
                Kutipan: Den717
                Ora perlu ngganggu sapa wae. Amerika Serikat ora mbakar, nanging mung nglirwakake. Kita kudu nglakoni sing padha.

                sapa sing ngalang-alangi kowe?
                Ana nesu lan nesu, nanging ana tuntutan lan undang-undang internasional. Apa bisa mundur saka kabeh hukum lan organisasi internasional?
                Aku ora emosi, nanging aku nyoba kanggo mikir soberly lan ngevaluasi informasi
                Maca komentar - emosi lan ora liya. Ngendi referensi kanggo hukum lan hukum internasional? Bom kabeh wong lan numpes kabeh wong, utawa kabeh wong bodho, lan kita sing paling pinter? ngguyu
                1. +1
                  13 Februari 2020 14:22
                  Kutipan saka Silvestr
                  Apa sampeyan duwe keluhan babagan syarat internasional sing ditemtokake?

                  Aku duwe. Lan sampeyan?
                  Kutipan saka Silvestr
                  sing dijaluk ekstradisi?

                  Walanda uga kudu maca dokumen kita, mula saiki kaya mangkene:
                  "... Minangka Westerbeke nunjukake, Walanda duwe papat surat perintah penahanan kanggo kabeh terdakwa, dheweke bakal dilebokake ing daftar wanted nasional lan internasional. Nanging, Amsterdam ora bakal njaluk ekstradisi wong-wong iki, amarga Rusia lan Ukraina Konstitusi nglarang ekstradisi warga negara kasebut. Nanging, miturut Westerbeke, Amsterdam bakal ngirim panjaluk resmi menyang Rusia, ing ngendi dheweke bakal njaluk Moskow kanggo nyerahake sapina marang para tersangka sing nuntut muncul ing pengadilan ing Den Haag...."
                  Nanging sawise kabeh, daya ganti, Yeltsins ing governing negara bisa, kang tegese sampeyan kudu duwe "tab safety."
                  Aku ora ngerti garis sampeyan, apa sing sampeyan pengin gawe uwong yakin? dosa kita? Ing ora bisa utawa ora gelem pimpinan kanggo mbela kepentingan negara? Aku dudu pengacara, nanging aku mikir yen negara bakal nemokake cara kanggo mundur tanpa kalah. Yen sampeyan duwe saran sing masuk akal, kirimake menyang Kantor Kejaksaan Agung. Mungkin malah matur nuwun ... nglirik
                  1. +4
                    13 Februari 2020 14:34
                    Kutipan: Den717
                    Aku dudu pengacara
                    kula uga

                    Kutipan: Den717
                    negara bakal nemokake cara kanggo "snap back" tanpa kelangan pasuryan

                    Ayo ndeleng
                    Kutipan: Den717
                    Aku ora ngerti garis sampeyan

                    Garis kasebut prasaja - sapa sing nembak? Lan tanpa emosi lan pecah rompi ing dhadha. Apa sampeyan pancene butuh? Ya, kanggo aku. Lan ora ana tagihan. Apa wae dheweke.
                    Ing sisih ndhuwur, aku menehi link kolega kanggo nggarap masalah iki. Asil kasebut ora bisa mbantah Almaz-Antey. Apa sampeyan percaya Antey?
                    Utawa sampeyan ngandelake Konashenkov karo stormtrooper utawa Leontiev karo rekaman ruang, sing malah ditolak dening Ernst?
                    1. +3
                      13 Februari 2020 15:23
                      Kutipan saka Silvestr
                      apa sampeyan dipercaya Konashenkov karo pesawat serangan utawa Leontiev

                      Iki bisa disalahake, tanpa bahan kasus, dheweke mung bisa nerusake versi. Ora ana sing aneh. Aku weruh yen sampeyan luwih cedhak karo Pak Lukashevich, sing wis dikritik luwih saka sepisan amarga penilaian "ahli". Inggih... Kaya sing dikandhakake Kawan Marx, praktik minangka kritéria bebener.
                      Kutipan saka Silvestr
                      Apa sampeyan percaya Antey?

                      Ana apa karo Antey? Aku ora bakal ndemek geometri saka Lukashenka. Pitakonan luwih prasaja: roket sapa? Dheweke nuduhake pecahan kanthi nomer, nampa informasi saka perusahaan sing dikirim. Ing endi revisi dokumen kanggo gerakan rudal iki, ing endi dokumen kanggo instalasi ing kompleks, laporan shooting, lsp. Aku ora krungu yen perkara dhasar ditindakake, kayata mriksa anane misil ing instalasi, sing endi, pira, ing ngendi. Unit apa sing digawa menyang zona konflik, apa sing ana ing awake dhewe, lsp. lsp? Endi sing dispatcher, sing menehi prentah kanggo ngganti dalan, sing ngalahake stasiun kontrol, sing mbatalake pesenan kanggo "nutup langit"? JIT ora takon pitakonan iki marang sapa wae. Kenging punapa? Apa sing bakal dikandhakake Pak Lukashevich? Sampeyan bisa ngetung lintasan luwih saka sepuluh taun, lan bisa uga ana panyimpangan saka asil eksperimen skala lengkap, amarga akeh faktor acak sing mengaruhi penerbangan roket lan wayahe detonasi warhead, saliyane algoritma sing ana. . Nanging dispatcher, contone, ngendi individu tartamtu? Wis bola-bali nyatakake yen kabeh prosedur kanggo tumindak ing kacilakan pesawat wis dilanggar wiwit wiwitan. Kenging punapa? Kanggo tujuan apa? Malah pecahan awak ora diklumpukake kabeh ... Aku ora ngomong babagan lay out pesawat ..
                      Kutipan saka Silvestr
                      Apa sampeyan pancene butuh? Ya, kanggo aku. Lan ora ana tagihan.

                      Aku uga butuh bebener. Mulane, pitakonan muncul, kenapa dheweke ora nggoleki dheweke? Ana sing ngomong sing kekandelan saka laporan ngalangi saka maca. Aku wedi yen kene padha. Padha ngumpulake carload saka kertas sampah, petungan paling rumit lan kertas liyane, supaya ora ana sing duwe kepinginan kanggo njupuk kasus iki menyang masyarakat sipil "tanpa ngethok." Mulane, aku ora duwe kapercayan akeh babagan keadilan Eropa, utamane ing perselisihan antarane Eropa lan Non-Eropa.
                      1. +2
                        13 Februari 2020 15:47
                        Kutipan: Den717
                        Iki bisa disalahake, tanpa bahan kasus, dheweke mung bisa nerusake versi.

                        padha dikonfirmasi versi karo data radar lan photography. Apa sampeyan pengin ujar manawa iki dudu cara kontrol objektif?
                        Kutipan: Den717
                        luwih cedhak karo Pak Lukashevich, sing wis dikritik luwih saka sepisan amarga penilaian "ahli".

                        gedhe! Nanging Lukashevich ora peduli karo aku, mung Antey dhewe ngakoni kesalahane kesimpulan Antey, nuduh Holland salah nyetel parameter eksperimen.
                        Kutipan: Den717
                        Ana apa karo Antey?

                        paramèter eksperimen ora valid
                        Kutipan: Den717
                        roket sapa?

                        ayo padha ngenteni
                        Kutipan: Den717
                        sing mbatalake pesenan kanggo "nutup langit"?

                        lan sapa sing nutup? Mung fault saka Ukraina ing anané kuwi. Nanging pitakonane, kenapa Rusia nutup dina sadurunge lan kenapa dispatcher ngirim pesawat menyang wilayah sing ditutup? Rosaviatsia ora mangsuli pitakon iki
                        Kutipan: Den717
                        Mulane, pitakonan muncul, kenapa dheweke ora nggoleki dheweke?

                        kok padha ora katon? Bebener lair ing regejegan
                        Kutipan: Den717
                        Aku ora ngandel babagan keadilan Eropa

                        kula uga, nanging Konashenkov lan Leontiev ora inspirasi kapercayan hi
                        1. +1
                          13 Februari 2020 18:13
                          Kutipan saka Silvestr
                          lan sapa sing nutup? Mung fault saka Ukraina ing anané kuwi.

                          https://www.youtube.com/watch?v=B8gVWyJHUrU
                          Delengen, ana sing kaya ngono ... 11-40 meh nutup langit. Ana sing kudu dipikirake...
                        2. +1
                          13 Februari 2020 18:32
                          Kutipan: Den717
                          Delengen, ana siji.

                          katon lan apa?
                          Lan kepiye pengakuane pembelot babagan pesawat serangan sing nembak Boeing lan babagan pilot Voloshin, sing ujar "sing salah ditembak"?
                          Tembung, tembung, ngendi manismu?
                        3. 0
                          13 Februari 2020 21:01
                          Kutipan saka Silvestr
                          Lan kepiye pengakuane pembelot babagan pesawat serangan kasebut,

                          Wis angel interogasi dheweke ing pengadilan ... Nanging, aku weruh, Lukashevich luwih cedhak karo sampeyan. Sawise kabeh, dheweke ngomong kanthi blaka - Rusia ditembak ... Siji bab sing ora jelas, kenapa?
            2. +3
              13 Februari 2020 17:57
              Kutipan saka Silvestr
              Partisipasi Rusia ing investigasi DSB lan JIT ditemtokake dening status wong njaba.

              Kepiye Rusia bisa duwe "status manca" yen investigasi nuduhake senjata lan pejabat Angkatan Bersenjata RF, sing diduga njabat ing pasukan pertahanan udara?
              Kutipan saka Silvestr
              Sacara sah, Rusia ora ana hubungane karo kacilakan MH17.

              Kepiye carane ora, yen kita didakwa manawa kru kita sing nembak pesawat kasebut?
              Kutipan saka Silvestr
              Ora, sampeyan bisa ngirim kabeh kasus internasional menyang jamban lan ngobong kabeh wong kanthi nesu lan emosi.

              Kabeh sing kita ora langganan, utawa sing ora menehi kita hak sembarang, lan iki bakal bener.
              Kutipan saka Silvestr
              Iku mung emosi lan mung

              Iki dudu emosi, nanging praktik normal, sing, kanthi cara, Amerika Serikat netepi.
              1. +1
                13 Februari 2020 18:09
                Kutipan saka ccsr
                Kepiye Rusia bisa duwe "status manca" yen investigasi nuduhake senjata lan pejabat Angkatan Bersenjata RF, sing diduga njabat ing pasukan pertahanan udara?

                dhewe mangertos. apa padha nulis? "Status asing" lan "tersangka"? Kepiye sing terakhir bisa melu ing penyelidikan? Malah murni hipotetis?
                Kutipan saka ccsr
                Kepiye carane ora, yen kita didakwa manawa kru kita sing nembak pesawat kasebut?

                Ayo ngenteni argumene.
                Kutipan saka ccsr
                Kabeh sing kita ora langganan, utawa sing ora menehi kita hak sembarang, lan iki bakal bener.

                Organisasi Penerbangan Sipil Internasional (ICAO)
                Papan Keamanan (Dutch Safety Board, DSB)
                Badan Keamanan Penerbangan Eropa (EASA)
                Kayane kita melu
                Kutipan saka ccsr
                Iki dudu emosi, nanging praktik normal, sing, kanthi cara, Amerika Serikat netepi.

                ngendi pranala menyang organisasi penerbangan internasional? Keputusane? hi
                1. +2
                  13 Februari 2020 18:16
                  Kutipan saka Silvestr
                  "Status asing" lan "tersangka"? Kepiye sing terakhir bisa melu ing penyelidikan? Malah murni hipotetis?

                  Warga Rusia seng di tuduh, lan negara kita WAJIB kanggo nglindhungi warga - lan ing basis iki kita kudu melu, paling ing tingkat nyediakake layanan legal.
                  Kutipan saka Silvestr
                  Organisasi Penerbangan Sipil Internasional (ICAO)
                  Papan Keamanan (Dutch Safety Board, DSB)
                  Badan Keamanan Penerbangan Eropa (EASA)
                  Kayane kita melu

                  Kita melu, nanging kita ora mlebu kanggo eksekusi keputusan pengadilan Walanda.
                  Kutipan saka Silvestr
                  ngendi pranala menyang organisasi penerbangan internasional? Keputusane?

                  Aja nerjemahake panah kanthi tumindak pengadilan negara liya, kanggo partisipasi kita ing organisasi penerbangan internasional - iki rong bedane gedhe.
                  1. +1
                    13 Februari 2020 18:24
                    Kutipan saka ccsr
                    Warga Rusia seng di tuduh, lan negara kita WAJIB kanggo nglindhungi warga - lan ing basis iki kita kudu melu, paling ing tingkat nyediakake layanan legal.

                    iku wis rampung
                    Kutipan saka ccsr
                    nanging kita ora langganan ing eksekusi kaputusan saka pengadilan Walanda.

                    dadi ora ana pengadilan
                    Kutipan saka ccsr
                    Aja nerjemahake panah kanthi tumindak pengadilan negara liya, kanggo partisipasi kita ing organisasi penerbangan internasional - iki rong bedane gedhe.

                    Ora ana papan kanggo nerjemahake panah, amarga:
                    1. Penyelidikan adhedhasar organisasi penerbangan internasional:
                    Organisasi Penerbangan Sipil Internasional (ICAO)
                    Papan Keamanan (Dutch Safety Board, DSB)
                    Badan Keamanan Penerbangan Eropa (EASA)
                    2. ora ana tumindak pengadilan negara liya, amarga ora ana pengadilan. Mung diwiwiti tanggal 9 Maret hi
                    1. +2
                      13 Februari 2020 18:36
                      Kutipan saka Silvestr
                      diselidiki lagi ing basis saka organisasi penerbangan internasional

                      Ora ana sing kaya ngono, amarga nyatane Ukraina, Malaysia lan Walanda bisa nindakake penyelidikan lan nyoba. Ora ana pengadilan penerbangan mandiri - paling ora aku durung krungu babagan kaya ngono.
                      1. +3
                        13 Februari 2020 18:46
                        Kutipan saka ccsr
                        investigasi lan nyoba bisa ditindakake dening Ukraina, Malaysia lan Walanda.

                        bali menyang dhasar:
                        "Walanda entuk hak kanggo nindakake investigasi teknis ing sangisore Organisasi Penerbangan Sipil Internasional (ICAO) saka Ukraina sesuai karo paragraf 5.1 Annex 13 "Investigasi Kacilakan lan Insiden Pesawat" menyang Konvensi Chicago babagan Penerbangan Sipil Internasional. Penyelidikan iki ditindakake dening badan khusus - Dewan Keamanan Walanda, DSB) sing nglibatake pakar lan macem-macem organisasi saka Walanda, Rusia, Ukraina, Malaysia, Australia, Inggris, AS, Jerman, Prancis, Italia, Belgia lan Indonesia.ICAO lan Badan Keamanan Penerbangan Eropa (EASA) uga melu investigasi DSB.
                        1. +1
                          13 Februari 2020 19:03
                          Kutipan saka Silvestr
                          "Hak kanggo nindakake investigasi teknis miturut naungan Organisasi Penerbangan Sipil Internasional (ICAO) Holland ditampa saka Ukraina.

                          Lan kok Malaysia ora entuk, utamane amarga pesawat kasebut lan umume penumpang saka negara iki? Napa "sumber" iki ora cocog karo Ukraina?
                          Kutipan saka Silvestr
                          nglibatake pakar lan macem-macem organisasi saka Walanda, Rusia, Ukraina, Malaysia, Australia, Inggris Raya, Amerika Serikat, Jerman, Prancis, Italia, Belgia lan Indonesia.

                          Keterlibatan ahli ora ateges dheweke bisa mutusake tinimbang hakim - iki jelas lan ora ngomong apa-apa.
    12. -3
      13 Februari 2020 12:39
      Quote: Kakang abu-abu

      Ya, ana macem-macem perjanjian ekstradisi ing kana, kepinginan kanggo njaluk wong-wong iki adhedhasar apa wae, lan yen ora, mula iki mung alesan murah kanggo mungkasi penyelidikan.

      Ora ana sing nyoba njaluk warga Rusia, mung babagan warga Ukraina
    13. +3
      13 Februari 2020 12:39
      opo Sak ngertiku mung terdakwa sing bisa diadili, nanging ora tersangka, lan sapa sing ngomong yen pengadilan bisa netepake bebener?
      Ing kasus tartamtu iki, pengadilan mung bisa nglegitimasi pelanggaran hukum, amarga carane investigasi ditindakake wiwit wiwitan, kepiye pihak Ukrainia nggedhekake tembakan, kepiye Walanda tekan papan kacilakan sajrone sewulan, kepiye nyegah wong Malaysia tekan Donbass lan kudu nindakake operasi khusus kanggo njupuk "kothak ireng" sing, kanthi cara, mung sawetara dina.
      1. +1
        13 Februari 2020 13:34
        Kutipan saka Andrea
        Satemene aku ngerti, mung wong sing didakwa sing bisa diadili, nanging ora dadi tersangka.
        Papat iki resmi didakwa dening jaksa Walanda bubar.
    14. +3
      13 Februari 2020 12:40
      Nuwun sewu, apa? "Ora nembak, nanging guilty"? Sing, sing dijupuk, padha ora bakal nemokake ing kabeh? Salah siji saka rong prakara: salah siji padha nyiapake surprise, utawa padha mung insolent lan lamis.
    15. +3
      13 Februari 2020 12:45
      Ing wektu iki, Walanda ing dalan liwat alas ing hiking lelampahan erotis. Obat kudu dikonsumsi kurang.
    16. +3
      13 Februari 2020 12:50
      Kantor jaksa Walanda ujar manawa dheweke duwe "kabeh bukti keterlibatan Moskow," nanging sakperangan alesan dheweke ora gelem nyedhiyakake materi kasebut.

      Tukang pos Pechkin, sialan.
    17. +3
      13 Februari 2020 12:57
      Hmm. Amarga tutup-tutup iku padha karo complicity, yen padha gagal kanggo kasil "nyerat maneh sajarah", amarga padha saiki bisa karo kekuatan lan utama ing Perang Donya II, padha ing resiko.
      Murni politik, iku bisa kanggo ngatur counter-trial ing basis saka kasunyatan piyambak, nalika ing wektu sing padha nyopir menyang dhaftar dipuntudhuh kabeh sing melu concealment disengojo bukti.
      ... minangka asil, bisa dadi cukup menarik: sing tanggung jawab langsung kanggo peluncuran kasebut ora diidentifikasi, nanging accomplices diidentifikasi kanthi jelas, sing kudu diwenehi syarat.
    18. +2
      13 Februari 2020 12:57
      Aku wonder karo apa padha arep kanggo netepake "bebener lan kaadilan", maneh gambar palsu karo "Buk" saka Facebook lan rekaman obrolan sing ora ana hubungane karo Boeing? Ya, kita bakal dadi apotheosis - amarga para tersangka ora katon ing pengadilan, kita bakal kanthi otomatis nyalahake dheweke. wassat
      Sawise "helm putih" nampa Oscar, aku ora kaget karo goroh lan lamis.
    19. +1
      13 Februari 2020 13:05
      Lan ing endi foto Parashenka ing slide?
    20. -3
      13 Februari 2020 13:09
      Pamrentah yakin banget marang kamardikan lan kualitas keadilan Walanda
      Kehakiman Walanda, Tribun Den Haag, ICC lan sapa sing dadi jaksa lan hakim ing kono.
    21. +2
      13 Februari 2020 13:10
      Iku katon kaya prinsip sing umum dikenal ing bunderan sempit: kanggo nemtokake "kaya sing kudune" lan ngukum (narik) sapa wae.
      Miturut cara, iku ora bener politik: ora ana Afro-Rusia ing antarane "melu".
      1. 0
        13 Februari 2020 14:08
        ana uga ora Asian lan jago gay, ora ana wakil saka lgbt ngguyu
    22. +1
      13 Februari 2020 13:11
      Kutipan saka ccsr
      Kutipan saka Sergis
      Rusia ora extradite sawijining warga. Lan iki ora emosi, nanging kasunyatan legal.

      Sing. sampeyan arep ngomong yen warga negara kita ora bakal nampa paukuman, mbok menawa malah luwih abot tinimbang ing negara ngendi dheweke nindakake kadurjanan ing ngarsane bukti? Iki ora kedadeyan - dheweke bakal ngukum dheweke, utawa yen dheweke entuk kewarganegaraan sawise nindakake kejahatan lan ngungsi karo kita, mula dheweke bakal diekstradisi menyang negara asale.

      "ora ngetokake" lan "ora ngukum" iku rong pernyataan sing beda. Aku mung nulis babagan "ora masalah". Ora maneh. Mesthi, dheweke bakal ngukum yen dheweke nemokake unsur kejahatan lan buktine. Cetha yen "Highly Like" dudu bukti ing pengadilan.
    23. +3
      13 Februari 2020 13:22
      "... penyidik ​​Walanda "ngadegake" papat wong sing diduga melu kacilakan Boeing Malaysia, nyebutake Girkin, Dubinsky, Pulatov lan Kharchenko."

      Daftar kasebut ora kalebu "saksi" utama - Obama.
      Dheweke, sawetara jam sawise kacilakan, ngandika - "kita duwe data satelit sing pesawat ditembak mudhun dening Rusia, nanging padha diklasifikasikaké."
      Lan wis 5 taun iki, "komisi" wis nyoba kanggo mbuktekaken. duka
    24. 0
      13 Februari 2020 13:24
      Ora ana sing menet tombol dhewe
      Lan sapa sing ngapura? Sawise kabeh, ana wong sing lungguh ing SOU, PZU, SOC lan KP, lan iki ana wong loro.
    25. +1
      13 Februari 2020 13:27
      Walanda ngakoni manawa Boeing ditembak dening rudal nomer sing dikirim menyang Ukraina sadurunge 1992, amarga dheweke ora mbantah data sing relevan saka pabrikan rudal sing dikirim menyang penyelidikan.

      Banjur apa kabeh iki antics Walanda lan mlumpat karo transfer miturut omongane uwong saka sistem pertahanan udara Buk Rusia karo amunisi lengkap kanggo Donbass - kayata amunisi banjur bali menyang Rusia, lan sistem pertahanan udhara dimuat karo rudal lokal? ngguyu
    26. +1
      13 Februari 2020 13:56
      Mbalik ing Oktober taun kepungkur, Rusia ngirim surat sing njaluk transfer proses pidana marang telung wong Rusia, nanging surat iki ora digatekake.

      Iku logis ora kanggo njupuk akun kabeh usaha ....
    27. +1
      13 Februari 2020 14:22
      Kabeh dadi pengadilan kanggo kepentingan pengadilan .... kita ora bakal menehi, rahasia .... banjur isih pengin eksekusi keputusane.
    28. +2
      13 Februari 2020 14:50
      rake Western padha bab "kita diinstal, nanging kita ora bakal nuduhake kanggo sapa." Tugase nggawe tuduhan. Iki tegese ora ana bahan sing bakal ditransfer. Kepiye carane pengadilan bakal ditindakake lan apa sing bakal dituduhake ing pengadilan uga ora bakal dituduhake marang sapa wae. Lan yen dheweke nyoba narik kuping kanggo partisipasi ora langsung, mula sing langsung durung kabukten - palsu. Lan wiwit partisipasi langsung asli palsu, banjur nyoba nomer loro mung tambang ing game ala lan convulsions saka organizers nuduhake getih iki.
    29. +1
      13 Februari 2020 16:09
      Punika geese Walanda! Ngguyu, ngguyu, nanging ora ana gunane! Ngapusi asu dibenturi watu!
    30. +1
      13 Februari 2020 16:39
      ngingetin aku lelucon:
      Vasily Ivanovich lan Petka tindak ing trip bisnis ing luar negeri. buyar
      ing arah beda. Ketemu ing telung sasi. Vasily Ivanovich
      luwe, skinned, lan Petka kabeh ing emas.
      VI-Endi sampeyan entuk.
      P - Aku menyang klub, lan ana padha main kertu kanggo titik. Ing wiwitan, kertu kasebut ora bisa digunakake.
      Lan banjur siji ngandika "Aku duwe titik", lan aku nuduhake wong, lan dheweke
      "Tuan-tuan njupuk tembung kasebut"
      Banjur aku entuk peta minangka banjir ....
    31. +1
      13 Februari 2020 16:47
      Prayoginipun kangge miwiti prakawis pitik Walandi, nanging botên badhe nransfer prakawis wau.
    32. +2
      13 Februari 2020 16:53
      Maneh, kanggo limang taun chatter .. Kene inti saka accusations saka Rusia ora bisa dibusak supaya!
      Skripal ana sing lali)))
      Minangka salah siji Analyst ing AiF ngandika .. Sanksi kanggo Rusia ing salawas-lawase!
      Dadi wong lanang tenang wae.. hi
    33. Komentar wis dibusak.
    34. Komentar wis dibusak.
    35. Komentar wis dibusak.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"