Para militan bisa nembus pertahanan SAA ing wilayah Miznaz sawise nyiapake artileri pasukan Turki.

158

Pejuang ing provinsi Idlib

Kita bisa ngomong yen Presiden Turki Recep Tayyip Erdogan nyabrang "Rubicon Suriah". Senjata Turki sing ditransfer menyang Suriah wis langsung digunakake kanggo nyerang posisi tentara pemerintah Siria. Serangan paling gedhe saka pasukan Turki ditindakake ing sisih kidul-kulon provinsi Aleppo.

Saka wilayah pemukiman Ibbin, ing ngendi klompok pasukan lan sarana Angkatan Bersenjata Turki wis dikonsentrasi sajrone sawetara dina kepungkur, meriam artileri posisi SAA ing wilayah kasebut. uXNUMXblangsung menyang Kafr Nuran ditindakake.



Artileri roket pasukan Turki nyerang posisi pasukan Siria ing wilayah pemukiman Kafr Halab. Wigati dicathet yen ana ing arah Kafr Nuran - Miznaz - Kafr Halab sing sawise persiapan artileri Turki, para militan terus nyerang. Sawetara kelompok militan bisa nembus pertahanan SAA ing wilayah Miznaz sing kasebut. Tentara Siria nyoba nyekel ngarep kanggo nyegah para militan kasebut mlebu ing pertahanan lan tekan dalan M5. Dalan gedhe iki, sing dikuwasani pasukan Siria, sing penting kanggo teroris ing Idlib lan Aleppo kanggo mulihake pasokan logistik lan nggabungake pasukan lan aset.


Sauntara kuwi, dalan sing nyambungake Reyhanli Turki karo Idlib Siria wis bisa dadi rute utama lalu lintas Turki. Minangka VO wis kacarita, ora mung Welasan tank lan MLRS, nanging uga pasukan khusus Turki. Ankara ujar manawa pasukan khusus bakal digunakake kanggo "nguatake pos pengamatan." Tembung kasebut nyebabake sawetara keraguan, utamane amarga saka "pos pengamatan" manawa pasukan Turki nyerang posisi tentara pamrentah Siria, sawise para militan pro-Turki terus nyerang.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    158 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +8
      13 Februari 2020 14:44
      VKS kudu nyerang pasukan Turki ing Suriah
      1. + 11
        13 Februari 2020 14:50
        Kutipan: Graz
        VKS kudu nyerang pasukan Turki ing Suriah

        Lan ing ngendi sampeyan bakal nyelehake 250 F-16 Turki?
        1. + 15
          13 Februari 2020 14:54
          Quote: Aron Zaavi
          Lan ing ngendi sampeyan bakal nyelehake 250 F-16 Turki?

          Hussars, meneng!

          Ora akeh sing dibutuhake, puluhan mudhun - perang bakal rampung. Padha mangan mustachioed. Ora kanggo sebutno kasunyatan manawa ing Dewan Keamanan PBB bakal mangan dheweke amarga agresi - dheweke duwe akeh kanca ing kana ...
          1. + 22
            13 Februari 2020 15:17
            Kutipan saka Cowbra.

            Hussars, meneng!

            Ora akeh sing dibutuhake, puluhan mudhun - perang bakal rampung. Padha mangan mustachioed. Ora kanggo sebutno kasunyatan manawa ing Dewan Keamanan PBB bakal mangan dheweke amarga agresi - dheweke duwe akeh kanca ing kana ...

            Apa sampeyan utawa Turki?
            1. +4
              13 Februari 2020 15:39
              Kita, Krimea)
            2. -1
              13 Februari 2020 21:59
              Quote: Aron Zaavi
              Kutipan saka Cowbra.

              Hussars, meneng!

              Ora akeh sing dibutuhake, puluhan mudhun - perang bakal rampung. Padha mangan mustachioed. Ora kanggo sebutno kasunyatan manawa ing Dewan Keamanan PBB bakal mangan dheweke amarga agresi - dheweke duwe akeh kanca ing kana ...

              Apa sampeyan utawa Turki?

              Hahaha iki 5 :)
            3. +1
              13 Februari 2020 22:34
              Apa sampeyan utawa Turki?

              nglirik Nice, ngandika apik
            4. 0
              14 Februari 2020 19:16
              kabeh komplek sing dikirim bisa dipateni saka jarak adoh, kaya kabeh F-35 bisa dipateni dening Amerika.
              1. -1
                14 Februari 2020 19:17
                Kutipan saka: fruit_cake
                kabeh komplek sing dikirim bisa dipateni saka jarak adoh, kaya kabeh F-35 bisa dipateni dening Amerika.

                Inggih, sial.
                1. 0
                  14 Februari 2020 19:24
                  pakdhe, sampeyan lara ing sirah? sistem kasebut wis ana setengah abad lan dipateni ing wektu sing tepat, contone, sistem pertahanan udara Prancis ing Irak nalika Badai Gurun utawa Israel ngolah pertahanan udara Soviet lan nyedhiyakake Georgia supaya Rusia ora bisa mateni.
                  1. 0
                    14 Februari 2020 19:53
                    Kutipan saka: fruit_cake
                    pakdhe, sampeyan lara ing sirah? sistem kasebut wis ana setengah abad lan dipateni ing wektu sing tepat, contone, sistem pertahanan udara Prancis ing Irak nalika Badai Gurun utawa Israel ngolah pertahanan udara Soviet lan nyedhiyakake Georgia supaya Rusia ora bisa mateni.

                    Brad ora nulis. Kisah-kisah kosperologis iki mung apik kanggo pikiran sing enom banget lan inflamed.
                    1. -2
                      14 Februari 2020 21:42
                      omong kosong iku sing ditulis pakdhe, bot provokator
                      1. 0
                        14 Februari 2020 21:52
                        Kutipan saka: fruit_cake
                        omong kosong iku sing ditulis pakdhe, bot provokator

                        TK, celana nganggo tali. ngguyu
                        1. 0
                          14 Februari 2020 23:25
                          apa sampeyan bisa nulis? badut
                        2. 0
                          14 Februari 2020 23:31
                          Kutipan saka: fruit_cake
                          apa sampeyan bisa nulis? badut

                          Nah, aja serius ngomong karo troll. ngguyu
          2. 0
            13 Februari 2020 23:43
            Lan padha uga duwe kuwi, aja lali.
        2. + 14
          13 Februari 2020 15:15
          Ana "rugi sing ora bisa ditampa", 20-25 pesawat bakal tiba lan para pihak lungguh ing meja rembugan. Kanggo amers, iki mundhut siji AUG.
          1. + 12
            13 Februari 2020 16:17
            Kerugian sing ora bisa ditampa wis liwati - iki minangka penolakan tomat. Lan sing ngomong bab siji AUG? Utawa pengalaman?
            1. -3
              13 Februari 2020 16:31
              Aku ora ngelingi persis saiki, aku maca ing situs web tentara, ana pranala menyang dermaga Departemen Pertahanan AS. Dig nett ing subyek AUG, sampeyan mesthi bakal nemokake. Yen sampeyan kasengsem.)
              1. +4
                13 Februari 2020 17:06
                Aku bakal maca, nanging ing ngendi ... Nang endi wae "ing situs web tentara"? Cukup aja nawakake mesin telusuran, amarga ora jelas apa sing kudu digoleki.
                1. -1
                  13 Februari 2020 19:47
                  Sapa sing kepengin mesthi bakal nemokake. Artikel babagan topik nglawan unit AUG 15 bakal diketik saka kekuatan. Nanging luwih gampang ngomong yen ora mungkin)
          2. +7
            13 Februari 2020 16:48
            "Kanggo amers, iki mundhut siji AUG" ///
            ---
            Amerika ing perang ing segara karo Jepang ilang kabeh skuadron. 20 pengebom nyilem mabur, ora ana sing bali. Ingkang salajêngipun dipun kirim ngantos kapal Jêpan kalêbêt. Dadi, sensitivitas kanggo kerugian Amerika minangka mitos.
            1. +2
              13 Februari 2020 17:09
              Apa sampeyan wis mbandhingake rega lan kemampuan kasebut lan saiki?
            2. +4
              13 Februari 2020 18:14
              Alexei, sampeyan ora bisa mbandhingake wong Amerika lan saiki. Sanajan akeh sing ngejar amer Perang Dunia II, wong-wong mau isih dadi wong sing nekat, utamane ing pengebom torpedo lan pengebom nyilem. Padha perang banget, iku mokal kanggo ora ngormati.
              Dina iki, gambar kasebut beda banget: ora ana sing nyerang Pearl Harbor, utawa Florida. Ora ana mungsuh sing ketok lan medeni sing meh klelep armada perang sampeyan. Nanging ana pendapat umum, uga akeh pengacara sing siap cling menyang negara kanthi kesalahan sing paling sithik. Pramila AS kanthi bertahap nambah jumlah korban serangan rudal Iran? Apa ora jeneng kabeh bebarengan? Utawa decompression bertahap kanggo masyarakat?
              Plus komentar sampeyan, minangka tansah imbang lan menarik. Tulis maneh... nglirik Ora mbayar manungsa waé kanggo downvoters.
              1. 0
                13 Februari 2020 18:22
                "kenapa Amerika Serikat kanthi bertahap nambah jumlah korban serangan rudal Iran?" ///
                ---
                Iku jenis dingerteni. A geger otak ora tansah katon langsung. Akeh sing banjur guncang dening gelombang jeblugan saka tembok bunker ora malah menyang dhokter. Para perwira takon, "Apa kabeh apik?" - ora ana sing ngeluh. Lan banjur sirah, kabeh limo dizziness, etc. Lan padha wiwit ngirim kanggo mriksa medical. Sing sambat, banjur kabeh.
                Nanging ora ana sing dirawat ing rumah sakit sanajan sawetara dina.
                1. +3
                  13 Februari 2020 18:30
                  Sepira kerepe sampeyan ngalami geger otak? Aku kudu ngrasakake entheng nganti medium.
                  Geger otak sing sithik bisa nyata sajrone sawetara dina, utamane ing latar mburi kahanan stres. Rata-rata langsung dirasakake. Mung geger otak entheng nambah sawetara dina sawise wiwitan gejala, dene geger otak moderat ora. IMHO.
                  Lan amers utawa ndhelikake jalaran utawa nyoba dening "korban" duwe gesheft ing wangun sawetara nishtyakov.
                  1. +2
                    13 Februari 2020 18:36
                    Kupingku wis suwe banget nalika tambang mortir acak - undershot (loropaken :)))) cepet-cepet cedhak. Nanging aku ora lunga menyang dhokter.
                    Amerika, ketoke, urusan karo perusahaan asuransi, butuh wektu: apa ana korban ing helm nalika bledosan? Apa lawang bunker ditutup? lsp.
                    1. 0
                      13 Februari 2020 19:04
                      Cukup bisa. Ing kasus iki, panguwasa bisa ngrebut wayahe lan ngeculake asil serangan ing rem.
                      Ing kasus apa wae, prajurit AS saiki ora cocog karo leluhur WWII. Wong Jepang ing jaman semana ora luwih ala tinimbang kita lan luwih dhuwur tinimbang wong Jerman kanthi ketekunan.
                      Utawa apa sampeyan maca manawa masyarakat lan tentara saiki bisa kanthi gampang nandhang kerugian sepisan? Apa dheweke bakal slamet saka "Big Blow?"
                      1. +7
                        13 Februari 2020 19:55
                        Dheweke duwe akeh wong Latin ing tentara saiki. Padha rabid, getih India. Latinos kudu diseret supaya ora menek kanggo nggawe "getih" ing pertempuran cedhak. Nanging ora disiplin. Dheweke wis njaga dinasti perwira militer (saka Jerman). Tentara kabeh kontrak, ora dipeksa perang. Dadi, aku ora bakal ngremehake Amerika ...
                        1. 0
                          13 Februari 2020 21:33
                          Kabeh duwe kaluwihan lan cacat: apa lan ing ngendi bakal diputer - iki ora dingerteni.
                          Kita ora ngomong babagan underestimation: Maksudku reaksi masyarakat kanggo kerugian gedhe sing cepet. Yen kerugian gedhe, bakal ana rong pilihan: bakal ana sawetara reaksi umum (lan oposisi bakal langsung mbuwang telek marang presiden sing saiki) utawa kabeh wong bakal dibungkam.
                          Kaya ing Nopember 1943, nalika luwih saka 1000 wong Amerika lan 120 Inggris tiwas minangka akibat saka kleleb transportasi Rhone dening bom glide Jerman. Lan ora ana apa-apa - pers ditutup ...
                    2. 0
                      13 Februari 2020 19:57
                      Aku njaluk ngapura kanggo pitakonan, nanging kekuatan lan arah tailwind dijupuk menyang akun? Aku ngomong babagan lawang sing ditutup, lsp.
                2. -1
                  13 Februari 2020 19:55
                  Aja lali babagan ganti rugi kanggo ciloko, lan iki minangka topik sing egois)
                3. -1
                  13 Februari 2020 19:56
                  Simulator, ... kanggo loot. Bisnis tenan.
            3. -1
              13 Februari 2020 19:51
              Perang beda-beda, defensif lan pakaryan, lan ambang nyeri ing saben beda. Mbandhingake WWII lan Vietnam, amers duwe motivasi lan sikap sing beda banget marang kerugian.
          3. 0
            13 Februari 2020 17:48
            Kutipan saka Ivan
            Kanggo amers, iki mundhut siji AUG

            20% saka unit, dudu AUG ...
          4. 0
            14 Februari 2020 08:41
            Ivan 20-25 pesawat ing saben sisih, utawa sampeyan ngomong bab total losses ing mangsa
        3. 0
          13 Februari 2020 15:26
          Lan ing ngendi sampeyan bakal nyelehake 250 F-16 Turki?

          Kanggo level karo lemah bebarengan karo Incirlik.
          Lan sing isih njupuk, banjur kanggo wong-wong mau ana akeh barang ing arsenal.
        4. -7
          13 Februari 2020 18:08
          Quote: Aron Zaavi
          Lan ing ngendi sampeyan bakal nyelehake 250 F-16 Turki?

          Apa dheweke duwe pilot kanggo 250 iki? Lan ing pirang-pirang pihak sing duwe pilot kasebut? Minangka kita ngerti, dheweke duwe kekurangan personel penerbangan saka 2/3 nganti 3/4 sing dibutuhake.
          Lan F-16 sing duwe barang sing bisa diangkat menyang udhara bakal alon-alon meksa S-300 sing wis dikirim menyang Suriah dadi tentrem. Rong divisi S-300 maju menyang zona Idlib, sawetara Pantsyr lan Buks bakal nggawa stabilitas lan keseimbangan.
          Kajaba iku, Suriah duwe rudal taktis lan operasional-taktis, Tochka-U sing padha, beban amunisi sing bisa diisi maneh saka arsenals Federasi Rusia, amarga wis dicopot saka layanan ... wong-wong mau.
          1. +3
            13 Februari 2020 19:35
            Gusti, aku ndeleng wong kaya sampeyan lan kaget - kanggo Rusia sing mlarat, pira sampeyan ora cukup.
            1. 0
              13 Februari 2020 20:00
              Lan apa? Langsung bisa tumungkul lan prihatin? Dadi luwih bakal ana ing wates sampeyan lan tilak ing wates sampeyan dhewe.
        5. -5
          13 Februari 2020 19:07
          Lan ing ngendi sampeyan bakal nyelehake 250 F-16 Turki?

          Ing lapangan udara nutupi akeh.
        6. +2
          13 Februari 2020 19:35
          Aron, wah, kowe kuwi wong pinter lan ngerti yen iki kabeh perjanjian. Tentara Siria, maju lan maju. Lan sampeyan, minangka mantan prajurit Israel, ngerti kepiye perasaan sampeyan babagan pernyataan militan pro-Turki lan Erdogan kanthi pribadi.
        7. +1
          14 Februari 2020 04:32
          Quote: Aron Zaavi
          Kutipan: Graz
          VKS kudu nyerang pasukan Turki ing Suriah

          Lan ing ngendi sampeyan bakal nyelehake 250 F-16 Turki?

          Aku ora ngerti yen wis ana 38 anggota suku sampeyan ing situs kasebut !!! wassat ngguyu
      2. + 15
        13 Februari 2020 15:01
        Kutipan: Graz
        VKS kudu nyerang pasukan Turki ing Suriah

        Iki pancen ora ana gunane, cukup kanggo nggedhekake serangan marang militan pro-Turki. Ayo CAA nggarap pasukan Turki.
        1. +8
          13 Februari 2020 15:21
          Sayange ora, iku ora cukup. Turks saka SAA mung bakal remuk.
          1. +2
            13 Februari 2020 15:27
            Tanpa penerbangan, wong Turki ora bakal munggah marang Assad, aku yakin 100%, lan tentara Siria wis perang sajrone 9 taun.
            1. + 14
              13 Februari 2020 15:34
              Tanpa penerbangan, wong Turki ora bakal munggah marang Assad

              Kaping pisanan, miturut kabar, dheweke wis munggah.
              Kapindho, Assad dhewe tanpa penerbangan.
              Katelu, kenapa dheweke bakal menek tanpa penerbangan? Penerbangan Ankara ok. Lan ora ana sing nglawan dheweke ing teater Siria.
              1. +2
                13 Februari 2020 15:40
                Sepisanan, iku salah siji bab kanggo ngirim pasukan, lan cukup liyane kanggo miwiti operasi aktif marang SAA. Sareh, Assad duwe kesempatan kanggo saturate wilayah Idlib karo sistem pertahanan udhara. ngarsane Rusia Lan aku mangu-mangu Erdogan dadi bodho sing ora ngerti iki.
                1. +9
                  13 Februari 2020 16:15
                  Kaping pisanan, siji bab ngirim pasukan, lan liyane kanggo miwiti operasi aktif marang SAA

                  Apa sampeyan nulis babagan. Persiapan posisi artileri, miturut sampeyan, ora tumindak aktif utawa apa?
                  Assad duwe kesempatan kanggo jenuh wilayah Idlib kanthi sistem pertahanan udara

                  Sing ora bakal efektif yen ora ana penerbangan dhewe.
                  Lan katelu, ana wayahe minangka faktor ing ngarsane Rusia

                  Ketoke, ora ana sing nemtokake, amarga Rusia ora bakal perang karo Turki, utawa karo Amerika Serikat, utawa karo Israel ing Suriah, mung amarga ora bisa.
              2. -15
                13 Februari 2020 16:02
                wong Turki dhewe ora menek, mung bantuan karo tentara meriem
                1. +8
                  13 Februari 2020 16:12
                  wong Turki dhewe ora menek, mung bantuan karo tentara meriem

                  mung. Aku ora mikir sampeyan ngerti apa sing sampeyan tulis.
                  1. -13
                    13 Februari 2020 16:17
                    yaiku, plus senjata kanggo militan, Turki dhewe ora perang
                    1. +8
                      13 Februari 2020 16:26
                      Ok, dalan bakal dadi duwekmu, wong Turki ora perang, mung njupuk saka meriam lan RZSO .. ora ana sing kudu kuwatir.
                      1. -8
                        13 Februari 2020 16:38
                        Ora ana alesan kanggo kuwatir, amarga Saa uga nembak dheweke saka kabeh bedhil
              3. +2
                13 Februari 2020 16:22
                Setaun kepungkur, aku mikir babagan Siria lan Iran. Dhuwite ana ing kendhi. Padha bakal dhawuh ekstra 48 su 35 lan su 27 lan cepet 29 padha bakal di buwang mati Suriah utawa Iran, digunakake padha pancene tanpa aviation. Lan kita bisa nglatih pilot. Alon-alon, saiki wong Siria bakal duwe paling ora siji setengah skuadron 27. Wis ngirim ing paling soko kanggo nyegat Turki kanggo pisanan.
              4. -3
                13 Februari 2020 16:42
                Wektu kanggo S-300.
          2. -7
            13 Februari 2020 15:58
            Dheweke wis entuk untune sepisan - Macan Tutul diobong kanthi nyenengake ...
          3. +7
            13 Februari 2020 16:01
            Kutipan saka alexmach
            Sayange ora, iku ora cukup.

            Apa sing durung dibusak sadurunge? Kenging punapa bangsa Kurdi sampun ngantos pinten-pinten taun? Kabeh iku ora prasaja, ing tentara Turki setengah saka l / s sing conscripts, urip layanan padha karo kita karo kabeh jalaran.
            Ngelingi pasukan Assad piye wae lali babagan Iran. Lan wong Turki ora nemoni wong Iran. Nyuwun
            Umumé, bantahan babagan serangan Turki marang militèr Federasi Rusia rada konyol. Rusia minangka kekuwatan nuklir amarga ora ana sing mbutuhake risiko konflik nuklir (malah risiko).
            Kapindho, kerugian paling serius kanggo Ankara sajrone pangembangan konflik. Sawise kabeh, pipa gas lan perdagangan ora mung migunani kanggo kita.
            Apa sing kudu ditindakake, apa sing kudu ditindakake? Aja cepet-cepet ngembangake serangan ing Idlib, entuk pijakan, mine wilayah mbebayani, menehi wong Siria lan, yen perlu, wong Kurdi, senjata sing bisa nyebabake kerugian sing ora bisa ditampa ing sawetara intercessors sing aktif banget kanggo militan, utamane ing tenaga kerja, pilih lan sepur l/s. Wektu kanggo ngganti pilot kita karo sing lokal, iku isih perang. Acara-acara kasebut, bener, ditindakake tanpa akeh publisitas. Kanggo ngajari wong Turki sapisan, ora kanggo mabur pesawat kita lan Siria ing Suriah lor, kanggo nembak wong liya, nggunakake rudal udara menyang lemah yen perlu, Tochki-U, Iskanders uga. Apa baterei Turki murub, nutupi militan? CAA bakal ana raket karo kaset b / h. Kepinginan kanggo njupuk bakal ilang lan kahanan bakal luwih apik menyang pemukiman sing tentrem, sampeyan ngerti.
            Conto saka sejarah (ora miturut Ismael lan Rymnik ngguyu). Betapa duka Mao Tse Tung ing Damansky, duka! Lan prajurite Red Guard ora sybarites Ottoman, nanging sanalika padha nutupi tentara karo Grad, kabeh langsung mapan, mung ganas "bebaya pungkasan" tetep.
            1. +5
              13 Februari 2020 16:23
              Apa sing durung dibusak sadurunge?

              Punika pitakonan sing apik banget. Iku ketoke kula sing padha bakal Cut mati Piece saka Suriah akeh sadurungé.
              Kenging punapa bangsa Kurdi sampun ngantos pinten-pinten taun?

              Lan ing ngendi dheweke ora ngremuk? Nah, karo wong Kurdi, crita sing rada beda - iki perang gerilya, sawise kabeh. Dina iki padha "pejuang" lan sesuk "sipil" lan banjur maneh - iki angel. Nanging sapa ing sisih lor Siria sing bakal miwiti partisan kanggo CAA? Kanthi populasi lokal pro-Turki musuhan, banjur.
              Ngelingi pasukan Assad piye wae lali babagan Iran. Lan wong Turki ora nemoni wong Iran.

              Ya .. lan uga babagan Israel lan babagan AS.
              Rusia minangka kekuwatan nuklir amarga ora ana sing mbutuhake risiko konflik nuklir (malah risiko).

              Lan Turki minangka anggota NATO.
              Kapindho, kerugian paling serius kanggo Ankara sajrone pangembangan konflik. Sawise kabeh, pipa gas lan perdagangan ora mung migunani kanggo kita.

              Uga kanggo Rusia. Mulane aku ngomong - Rusia ora bakal melu konflik karo Turki. Langsung wae.
              Apa baterei Turki murub, nutupi militan? CAA bakal ana raket karo kaset b / h.

              Ayo ndeleng apa Assad duwe guts kanggo nindakake. Nganti saiki, wong Turki ujar manawa bakal mangsuli saben wong sing dipateni.
              1. -2
                13 Februari 2020 18:04
                Kutipan saka alexmach
                Turki ngandika padha bakal njawab kanggo saben wong matèni.

                Carane kudu padha ngomong? Apa dheweke mung bakal mangsuli saben sepuluh sing dipateni?
                Anggota NATO. Punika NATA lan utamané ora pengin konflik, malah ora banget nuklir. Kayane sampeyan kudu intercede, nanging medeni. Perang gerilya wong Kurdi iku mbebayani, wis pirang-pirang taun, lan pendhudhukan jalur ing sadawane tapel wates karo Turki ora ana pungkasan. Nanging perang "prasaja" karo Assad (lan formasi Iran) ora bakal nambah poin menyang Turki, malah luwih mbebayani. Assad bisa ngakoni hak wong Kurdi kanggo netepake diri ing weteng Ankara, supaya Erdogan ora santai, lan wong Kurdi saka non-kanca pasif bakal langsung dadi sekutu.
                1. +2
                  13 Februari 2020 18:23
                  Punika NATA lan utamané ora pengin konflik, malah ora banget nuklir. Iku misale jek kaya iku perlu kanggo intercede, nanging medeni

                  Sampeyan ora mbingungake konflik skala gedhe lan Wishlist Erdogan kanggo serangan ing Idlib.
                  1. 0
                    14 Februari 2020 06:56
                    Kabeh konflik skala gedhe diwiwiti kanthi kepinginan kasebut.
                    1. 0
                      14 Februari 2020 09:46
                      Lan apa? Apa sampeyan mikir yen Amerika Serikat saiki wis ngumbah tangan saka rencana Erdogan ing Suriah, banjur dheweke bakal nahan posisi kasebut yen ana konflik gedhe antarane Rusia lan Turki? Pikiran sing aneh banget.
        2. +9
          13 Februari 2020 15:28
          Iki pancen ora ana gunane, cukup kanggo nggedhekake serangan marang militan pro-Turki. Ayo CAA nggarap pasukan Turki.

          Setengah langkah ora tau nyebabake kamenangan.
          Salah siji kita ngalahake Turki, utawa kita wisuh tangan kita. Lan kita ngakoni manawa kita ora bisa nanggapi tantangan modern.
          1. -4
            13 Februari 2020 15:33
            Kutipan saka maidan.izrailovich
            Lan kita ngakoni manawa kita ora bisa nanggapi tantangan modern.

            Kabeh 4 taun operasi ing Suriah nuduhake yen kita bisa nguripake ombak ing negara kanthi pasukan cilik.
            1. -3
              13 Februari 2020 15:43
              Kabeh 4 taun operasi ing Suriah nuduhake yen kita bisa nguripake ombak ing negara kanthi pasukan cilik.

              Sapa sing mbantah iki? Yagene kowe ngandhani aku iki?
              Saiki tantangan anyar ... unforeseen ... kanggo sawetara ing Kremlin. Kamangka bab-bab sing kaya ngono kuwi kudu diitung. Lan kudu ana solusi sing wis siap kanggo dheweke. Lan yen ora ana utawa semangat ora cukup, mula ora ana sing bisa mlebu.
              1. 0
                13 Februari 2020 15:45
                Kutipan saka maidan.izrailovich
                Saiki tantangan anyar ... unforeseen ... kanggo sawetara ing Kremlin.

                Apa informasi iki langsung saka "Kremlin"? ngguyu
              2. +1
                13 Februari 2020 15:46
                Kutipan saka maidan.izrailovich
                Lan yen ora ana utawa semangat ora cukup, mula ora ana sing bisa mlebu.

                Lan tindakan apa, miturut sampeyan, kudu ditindakake Rusia?
              3. -10
                13 Februari 2020 16:03
                Kremlin lan Turki wis suwe sarujuk
      3. +6
        13 Februari 2020 15:02
        Kutipan: Graz
        VKS kudu nyerang pasukan Turki ing Suriah

        Lan apa sabanjure? Apa sampeyan mikir yen Turki bakal tenang lan ora nanggepi? Carane akeh pasukan sampeyan kudu ing Suriah kanggo ngalahake Turki, ing acara saka escalation luwih saka konflik, yen Turki nanggapi dhasar kita ing Suriah? Utawa kita bakal langsung nyerang Turki, ngliwati Azerbaijan utawa saka wilayah Armenia? Utawa mungkin kita bakal nampa serangan angkatan laut ing Konstantinopel? Utawa Mungkin kita bakal murub roket karo bagean khusus langsung?
        Lan yen kita ora nindakake iku, banjur apa? Apa kita bakal ngrembug ing kene ing VO carane heroik prajurit kita mati ing Suriah lan carane mbantu? Bosphorus bakal diblokir. Apa sampeyan bakal nyedhiyakake penerbangan? Inggih, ing sajarah wis ana nyoba kanggo nyedhiyani aviation, padha rampung kanti awon, malah cedhak Stalingrad. Inggih, inggih lajêng sagêd sagêd ambêkta murka dhatêng lampahing Turki, ugi ngaturakên bela sungkawa dhatêng sanak kadangipun para prajurit ingkang pêjah. Kanggo apa?! hi
        1. +1
          13 Februari 2020 15:34
          Sampeyan butuh pasukan ing Suriah kanggo ngalahake Turki, ....

          Kita ora ngomong babagan karusakan. Ya, iki ora dibutuhake.
          Cukup kanggo napuk "cuffs" ing Sultan ngamuk. Contone, mateni kabeh lapangan udara militer Turki. Iki minangka tugas sing bisa ditindakake. Yen dheweke ora ngerti, banjur tindakake kaya sing dianggep wong Yugoslavia. Mateni fasilitas vital. Nganti kekeselen lengkap ekonomi Turki.
          Aku ngarepake retorika sampeyan babagan NATO. Yen NATO campur tangan, bakal dadi mediator ing rekonsiliasi. Ora ana sing pengin perang donya.
          1. +3
            13 Februari 2020 15:44
            Kutipan saka maidan.izrailovich
            Sampeyan butuh pasukan ing Suriah kanggo ngalahake Turki, ....

            Kita ora ngomong babagan karusakan. Ya, iki ora dibutuhake.
            Cukup kanggo napuk "cuffs" ing Sultan ngamuk. Contone, mateni kabeh lapangan udara militer Turki. Iki minangka tugas sing bisa ditindakake. Yen dheweke ora ngerti, banjur tindakake kaya sing dianggep wong Yugoslavia. Mateni fasilitas vital. Nganti kekeselen lengkap ekonomi Turki.
            Aku ngarepake retorika sampeyan babagan NATO. Yen NATO campur tangan, bakal dadi mediator ing rekonsiliasi. Ora ana sing pengin perang donya.

            Yagene, sampeyan mung nerusake saka kasunyatan manawa kita bakal mateni obyek kanthi sepihak lan kabeh iku. Lan ing ngendi asumsi babagan oposisi saka Turki? Yen dheweke nanggapi luwih cepet ora bisa ngrusak Khmeimim? Apa sabanjure? Aku ora bakal dadi categorically manawa. hi
            1. +1
              13 Februari 2020 21:34
              Duh, biyen aku nesu, saiki wis lucu. Apa ora nulis ing kene? Wong ora mikir tenan, ora njupuk menyang akun faktor ana. TK catur..
          2. -8
            13 Februari 2020 17:19
            Nanging ana ramalan ora bakal ana Suriah, lan Konstantinopel bakal kanggo Rusia, nanging bakal nyerahake menyang Yunani ......
        2. +7
          13 Februari 2020 17:40
          "Kanggo apa?" Supaya para pahlawan sofa marem, iki penting kanggo dheweke, ketoke.
      4. -3
        13 Februari 2020 15:05
        carane, sing bakal padu karo kanca Rajep? Aliran Turki luwih penting tinimbang matine prajurit Siria, lan uga kita ...
      5. -6
        13 Februari 2020 15:25
        Kutipan: Graz
        VKS kudu nyerang pasukan Turki ing Suriah


        Lan entuk pungkasane Aliran Turki, penarikan pembangkit listrik tenaga nuklir lan mateni pasokan kabeh klompok kita ing Suriah sawise nutup Bosphorus?
        1. +1
          13 Februari 2020 16:26
          Lha, kepiye carane bisa ngilangi pembangkit listrik tenaga nuklir? Apa sing bakal ditindakake karo dheweke? Hotel mung ana zababahut kanggo penggemar istirahat non-standar.
        2. +5
          13 Februari 2020 19:29
          sampeyan nerangake marang sapa? Ana racers lokal kuwi kene kanggo HFS ing situs - padha njagong kanggo dina lan ngenteni artikel anyar kanggo sedhela blurt metu soko hurray-retak FIRST, lan entuk pluses. Iki carane rating lan "rank" ing VO rampung.
      6. +2
        13 Februari 2020 16:38
        Ya, saiki !!! Ora ana wong bodho sing mati ing perang karo wong Turki kanggo ambisi Assad. Wingi dhewe tiba ing Turki, dhewe raked.
        1. D16
          -1
          13 Februari 2020 18:23
          Sampeyan bisa uga katon aneh, nanging Assad isih cepet-cepet. Serangan berkembang kanthi sukses, dalan M5 wis diresiki saka ijo. Idlib (kutha) isih ana 5 kilometer, terobosan sing dikepengini penulis diilangi sajrone 4 jam. Ijo wis entek, lan wong Turki durung arep nyerang ngguyu . Ora suwe wilayah Idlib bakal ditinggal tanpa lembah Al-Ghab lan kabeh sing tuwuh ing kana.
          1. +4
            13 Februari 2020 18:52
            Aja maca koran pseudo-patriotik kita. Iki ala kanggo pikiran mental. Serangan Assad marang Kafr Nuran wingi ditolak kanthi kerugian gedhe kanggo SAA. Ing wektu sing padha, dheweke kalah saka siji-sijine Reef Muhandisin-2 sing dikuwasani. Dina iki, SAA ora nggawe upaya anyar kanggo nyerang titik kasebut, yaiku. sinau pawulangan.
            PS Lan liyane. SAA ora 5 km saka Idlib, nanging km 9. Sajrone minggu kepungkur, jarak iki ora owah. Ing cendhak, sinau materi.
            1. D16
              -4
              13 Februari 2020 19:24
              Mas, wis suwe ora nyawang peta lol . Apa ana nomer lan bukti babagan kerugian SAA sajrone refleksi serangan wingi?
              1. +2
                13 Februari 2020 19:35
                Ya, lagi diumumake: mundhut wong SAA 55 lan 4 unit kendaraan lapis baja.
                Mung peta kanggo dina iki aku menehi saran supaya katon. Kafr Nuran lan Reef Muhandisin-2 ana ing kontrol oposisi. Aja bingung karo Reef Muhandisin-1, sing ana ing sisih wétan lan saiki dikuwasani CAA.
                1. D16
                  -2
                  13 Februari 2020 20:10
                  ora ana apa-apa. Mukhadisin 1 dijupuk, pangkalan regimen 46 meh dijupuk, Mukhadisin 2 uga bakal dijupuk. Kafr Nuran kayane durung dadi prioritas. Kita mlebu, kita metu. Macan nindakake iki kabeh wektu. Nanging Kafr-Jum dibebasake. Ngilangi tas luwih penting. Ing endi aku bisa maca babagan kerugian?
                  1. 0
                    13 Februari 2020 20:20
                    https://iz.ru/975620/2020-02-13/v-turtcii-soobshchili-o-neitralizatcii-55-siriiskikh-voennykh-v-idlibe?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop&utm_referrer=https%3A%2F%2Fyandex.ru%2Fnews
                    1. D16
                      -2
                      13 Februari 2020 20:33
                      Ora, iki bisa wassat . Erdogan, sawise shelling kolom ing Ferris wheel, announced karusakan saka 100+ obyek SAA lan "neutralized" 140+ wakil SAA. Mung wong Siria sing ngerti babagan kerugian kasebut? ngguyu Iki aku saka memori, yen ana. Miturut cara, miturut data sing durung dikonfirmasi, Hizbullah Muhandisin 2 dirilis. Dadi wong nyambut gawe eseman
                      1. +1
                        13 Februari 2020 21:11
                        Jaringan duwe foto lan video konfirmasi. Kalebu peralatan sing rusak. Kabeh wis diwenehi ing kaca ijo, sing aku ora siap kanggo swara kene, supaya padha ora teka kanggo kula karo pitakonan.
                        1. D16
                          0
                          15 Februari 2020 21:35
                          Ora weruh. Nanging aku iki goroh. Lan kasunyatan sing Muhandisin 2 wis dijupuk bener. Dadi teori sampeyan babagan kehabisan kontrak iku omong kosong.
                        2. -2
                          16 Februari 2020 00:41
                          Aku ora ngaku yen ana larangan ketat kanggo njupuk Karang Muhandisin-2, amarga. dumunung luwih saka 12 km saka komunikasi Turki. Nanging, wong Turki nyepetake CAA mung sadurunge pambangunan wilayah sing dikubengi. Nanging ing Kafr Nuran, CAA ora lagi ngubengi.
                        3. D16
                          0
                          16 Februari 2020 10:30
                          Ya, saiki !!! Ora ana wong bodho sing mati ing perang karo wong Turki kanggo ambisi Assad. Wingi dheweke dhewe tiba ing Turki, dheweke dhewe raked.(C)
                          Nanging ing Kafr Nuran, CAA ora lagi ngubengi.

                          Ora ing tataran iki. Kita bakal weruh sadurunge musim panas. Aku sing cadangan gunung bakal ngiwa. Mung wong Turki sing kudu njaga. Piyambakipun jahat Pinokio. Wanted Crimea Panjenengan, njaluk lol .
                        4. -2
                          16 Februari 2020 12:35
                          Aku sing cadangan gunung bakal ngiwa.

                          Aku manawa padha bakal, amarga punika kawontenan dhasaripun Sultan. Ana 2.5 yuta Sunni sing ora bisa didamaikan ing Idlib, sing 100 ewu minangka jihadis. Assad lan Erdogan ora mbutuhake dheweke ing wilayahe. Mulane, SAA bakal njupuk Aleppo kulon, lan sisa-sisa Hama, Idlib, Aleppo lan Latakia bakal dikurung ing koral ageng, ing ngendi komplotan kasebut bakal urip kanthi mandiri sajrone 10-15 taun sabanjure.
                        5. D16
                          0
                          16 Februari 2020 15:16
                          Kanthi biaya 100 ewu jihadists, sampeyan dadi bungah. Yen padha, ora bakal ana kahanan kaya ing sisih kulon Aleppo. Nanging ing umum, ya. Cepet utawa mengko, ing pimpinan Turki, dheweke bakal miwiti perang maneh, lan iki bakal nyebabake solusi pungkasan kanggo masalah Idlib.
        2. -2
          13 Februari 2020 19:30
          Poper ngendi? Apa ora ana ing negaramu dhewe, lan apa ora nglawan penjajah saka negara sing ora ana sing nyeluk?
          1. +2
            13 Februari 2020 19:38
            Mbokmenawa marang penjajah. Nanging, yen sampeyan dhewe ora bisa ngusir penjajah lan ngendelake paman gedhe, mula migunani kanggo ngrungokake omongane pakdhe. Lan Pakdhe Assad kanthi transparan menehi saran supaya ora ngganggu.
      7. +6
        13 Februari 2020 16:58
        Apa sampeyan wis nggawe sing luwih pinter? Iki perang. Apa Rusia butuh?
      8. +2
        13 Februari 2020 19:27
        Iku apik tenan - sampeyan mlayu metu baris karo logika lan sarana ing tingkat saka 12-taun-lawas, nanging pisanan tamparan sampeyan karo pluses. Ora ana sing migunani lan pinter - nanging rating ing VO saya tambah .... Iku kabeh nilai rating lan "judhul" ing VO.
      9. 0
        15 Februari 2020 14:32
        Sapa sing kudu?
    2. +1
      13 Februari 2020 14:46
      Lan Rusia kabeh sopan karo "mitra". Ksatriya sialan!
      1. +5
        13 Februari 2020 15:02
        Kutipan saka Uran53
        Lan Rusia kabeh sopan karo "mitra". Ksatriya sialan!

        Ora ana lan ora bakal ana sopan santun karo wong Turki, apa sing diomongake ing tingkat resmi mung siji, nanging apa sing ditindakake ing kasunyatan, saiki lagi diamati.
      2. -5
        13 Februari 2020 15:15
        Kutipan saka Uran53
        Lan Rusia kabeh sopan karo "mitra". Ksatriya sialan!

        Ya pancen ngono ... aku kerep getun.
        Saiki slogan "Deceit is not a profession" aturan. Ora perlu geser mudhun menyang kapentingan kucing, kayata masang label. Wong Turki bakal nangani wong Siria, utawa kosok balene, ora masalah. Iku seng di pengeni sing mediasi tetep ing kontrol Rusian. Iku penting
      3. +3
        13 Februari 2020 18:53
        Amarga Turki minangka mitra utama kita, nalika Suriah isih dadi parasit utama.
    3. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Komentar wis dibusak.
          1. Komentar wis dibusak.
          2. Komentar wis dibusak.
        2. Komentar wis dibusak.
          1. Komentar wis dibusak.
            1. Komentar wis dibusak.
              1. Komentar wis dibusak.
                1. Komentar wis dibusak.
                  1. Komentar wis dibusak.
      2. -2
        13 Februari 2020 17:25
        Kabeh ilang, kabeh ilang
      3. -1
        13 Februari 2020 19:10
        Lan 41 taun diwenehake.

        Sampeyan wis pengin ing Novorossia kanggo 41 taun, mung saiki kabeh "Blitzkrieg" crumbled ing boiler.
    4. + 20
      13 Februari 2020 14:48
      Dadi worth patroli bebarengan karo Turki ing wilayah Kurdish?
    5. +2
      13 Februari 2020 14:49
      Kita bisa ngomong yen Presiden Turki Recep Tayyip Erdogan nyabrang "Rubicon Suriah"
      Ora ngenteni nganti akhir sasi. Katon panas banget. Utawa negara-negara janji apa wae.
    6. +2
      13 Februari 2020 14:52
      Apa sawetara peluncur roket Turki?
      1. +5
        13 Februari 2020 15:01
        TR-122 Sakarya njupuk ing 40 km, SR-122 ing 20 km.
      2. +1
        13 Februari 2020 15:06
        MLRS sing bener turunan saka "grads", mungguh, sawetara, gumantung ing jinis amunisi, saka 20 kanggo 40 km.
      3. 0
        13 Februari 2020 21:44
        "KasIrga T-300" 250-300 km.
    7. -3
      13 Februari 2020 14:52
      Susah, kabeh oriental, aku bakal ngomong "masalah sing alus" (C)
      Ora ana konfrontasi ing lapangan Idlib sing migunani kanggo sapa wae kajaba militan anti-Assov. GK duwe sirah, supaya padha mikir, lan Nikola kanggo bantuan, supaya ora ana kesalahane.
      1. 0
        13 Februari 2020 15:21
        Quote: Tebal
        Susah, kabeh oriental, aku bakal ngomong "masalah sing alus" (C)
        Ora ana konfrontasi ing lapangan Idlib sing migunani kanggo sapa wae kajaba militan anti-Assov. GK duwe sirah, supaya padha mikir, lan Nikola kanggo bantuan, supaya ora ana kesalahane.

        Apa kangelan banjur? Nalika militan digawa menyang Idlib, akeh sing seneng, uga, Turki menehi jaminan. Saiki tentrem, paseduluran (karo wong Turki), permen karet lan liya-liyane. Lan maneh, dheweke mbantah lan ora setuju karo aku. Nalika aku nulis yen Idlib minangka jebakan kanggo kita lan pedhang ing sirahe Assad. Amarga saiki, kang ing payung Turki, militan bakal bisa kanggo nglumpukake pasukan, rearm lan nyerang ing wayahe sarujuk. Lan ing Idlib padha dilatih, direkrut, disenjata, ora babar pisan kanggo banjur mung gabung kaya ngono. Dheweke nandur modal dhuwit lan wektu!
        Lan aku ora ngerti carane nyekel Assad yen Erdogan, biting bit, uga bakal nyerang karo kabeh kekuatan saka tentara Turki. Cukup kanggo Erdogan nggiling unit Assad sing siap tempur pungkasan ing Idlib lan kabeh bakal ambruk. Para militan bakal ngrampungake sisane dhewe, wis ana ing wilayah Siria liyane.

        PS Aku ora ngandika kanggo Turki, lan aku ora ngandika saka posisi simpati kanggo Suriah, yaiku, saka posisi saka kahanan nyata ing Suriah! hi
        1. -2
          13 Februari 2020 15:29
          Lan aku mikir yen Idlib minangka jebakan kanggo Erdogan, dheweke bisa ditebak.
          1. +3
            13 Februari 2020 15:32
            Kutipan saka ultra
            Lan aku mikir yen Idlib minangka jebakan kanggo Erdogan, dheweke bisa ditebak.

            Aku bakal setuju karo sampeyan yen tentara Siria luwih kuwat tinimbang tentara Turki. Ngenteni lan ndeleng. hi
        2. -10
          13 Februari 2020 15:31
          Kutipan: Goblin1975
          Aku ora ngomong kanggo Turki, lan aku ora ngomong saka posisi simpati kanggo Suriah, yaiku, saka posisi kahanan nyata ing Suriah!

          Aku bakal ringkes ... Apa sampeyan bakal sumpah dening sederek yen warta INI ora cocog karo kasunyatan Internet, nanging kasunyatan?
          1. +3
            13 Februari 2020 15:39
            Quote: Tebal
            Kutipan: Goblin1975
            Aku ora ngomong kanggo Turki, lan aku ora ngomong saka posisi simpati kanggo Suriah, yaiku, saka posisi kahanan nyata ing Suriah!

            Aku bakal ringkes ... Apa sampeyan bakal sumpah dening sederek yen warta INI ora cocog karo kasunyatan Internet, nanging kasunyatan?

            Iki supaya moderator situs VO sumpah. Aku, kaya kabeh wong kene, apa aku maca, aku rembugan. Lan nalika aku dhewe nggawa sawetara warta menyang situs utawa ngrujuk, aku duwe pakulinan kanggo nuduhake sumber informasi.

            Lan babagan ramalan lawas yen Idlib minangka jebakan lan pedhang, banjur ya, aku bisa konfirmasi. Iku mbokmenawa ing sajarah komentar. Lan nalika mratelakake panemume babagan masalah iki, aku ora ngganti. hi
        3. -5
          13 Februari 2020 16:18
          nanging kanggo iki, panitia konstitusional dibutuhake kanggo kemudi metu saka perang menyang donya, bisa uga ing biaya pensiun Assad. nanging bangsal kita mutusaké sing iku kuat lan invincible, lan gagal kabeh usaha ing karya panitia.
        4. +3
          13 Februari 2020 16:54
          Aku wedi sampeyan bisa cedhak karo bebener. Wong Siria wis ngalami kerugian gedhe lan mlebune wong Turki menyang konflik kanthi terang-terangan bisa ngowahi ombak kanthi akibat sing ora bisa ditebak.
        5. D16
          -2
          13 Februari 2020 18:44
          Idlib minangka jebakan kanggo kita lan pedhang ing sirahe Assad.

          Pedhang iki bakal duwe siji gagang. Ing wangun gunung lan sikil. Utamane kanggo kebon binatang ireng lan ijo ngguyu
          Lan aku ora ngerti carane nyekel Assad yen Erdogan, biting bit, uga bakal nyerang karo kabeh kekuatan saka tentara Turki. Cukup kanggo Erdogan nggiling unit Assad sing siap tempur pungkasan ing Idlib lan kabeh bakal ambruk.
          Inggih, inggih. Iki mbokmenawa sebabe wong Turki maneh wiwit ngobrol babagan rembugan lan janji bakal nangkep Nusra lol :
          Menteri Pertahanan Turki:
          Kita bakal ngirim bala tambahan menyang Idlib kanggo nyetabilake gencatan senjata lan nggawe sustainable. "Lan kita bakal ngontrol wilayah kasebut.
          -Kita bakal nggunakake kekuwatan lan tumindak marang kabeh wong, kalebu radikal, sing nglanggar perjanjian gencatan senjata ngguyu .
          1. +1
            13 Februari 2020 18:47
            Kutipan: D16
            Idlib minangka jebakan kanggo kita lan pedhang ing sirahe Assad.

            Pedhang iki bakal duwe siji gagang. Ing wangun gunung lan sikil. Utamane kanggo kebon binatang ireng lan ijo ngguyu
            Lan aku ora ngerti carane nyekel Assad yen Erdogan, biting bit, uga bakal nyerang karo kabeh kekuatan saka tentara Turki. Cukup kanggo Erdogan nggiling unit Assad sing siap tempur pungkasan ing Idlib lan kabeh bakal ambruk.
            Inggih, inggih. Iki mbokmenawa sebabe wong Turki maneh wiwit ngobrol babagan rembugan lan janji bakal nangkep Nusra lol :
            Menteri Pertahanan Turki:
            Kita bakal ngirim bala tambahan menyang Idlib kanggo nyetabilake gencatan senjata lan nggawe sustainable. "Lan kita bakal ngontrol wilayah kasebut.
            -Kita bakal nggunakake kekuwatan lan tumindak marang kabeh wong, kalebu radikal, sing nglanggar perjanjian gencatan senjata ngguyu .

            Aku ora mikir yen wong Siria bisa menang. Malah luwih, aku mung bakal bungah, aku simpati karo wong-wong mau luwih akeh tinimbang wong Turki. Assad mung wong lanang. Nanging saiki, iki ramalanku. Apa aku bener, wektu bakal ngomong. hi
            1. D16
              -5
              13 Februari 2020 18:51
              Aku ora mikir yen wong Siria bisa menang

              Lan padha menang malah tanpa berkah Panjenengan. Sampeyan bisa ngomong: On Line ngguyu .
    8. +4
      13 Februari 2020 15:10
      Ora jelas saka ngendi informasi babagan terobosan kasebut? Ora ana sing kaya ngono babagan sumber daya sing dianyari saben menit.
      https://syria.liveuamap.com/
      1. -3
        13 Februari 2020 16:05
        ora ana terobosan, ana kabar babagan serangan kasebut
        1. +2
          13 Februari 2020 17:34
          Serangan iki sedina kepungkur. Asil ora dingerteni. Ora ana wilayah sing dikuwasani. Nanging tentara nyurung setan adoh saka M5 ing wilayah kidul Aleppo.
    9. +7
      13 Februari 2020 15:11
      Intuisi ngandhani yen kahanan kasebut bakal dirampungake kanthi milih Assad lan, luwih akeh, Federasi Rusia.
      1. -1
        13 Februari 2020 16:19
        cepet ndhaftar ing casino online, njaluk sugih karo roso kuwi.
        1. +1
          13 Februari 2020 17:41
          Providence dudu aljabar. Pikiran manungsa, miturut ekspresi populer, dudu nabi, nanging guesser, ndeleng dalan umum lan bisa nyimpulake saka asumsi sing jero, asring dibenerake dening wektu, nanging ora bisa diramalake - alat cepet kuat Providence.
          (Alexander Sergeyevich Pushkin)
          PS
          Sanalika sampeyan mlebu casino, sampeyan wis ilang.
    10. -4
      13 Februari 2020 15:14
      Mreneo. Apa diwiwiti?
    11. -1
      13 Februari 2020 15:15
      Kahanan ing wayahe apik. recourse Aku "Point" bakal gasp, iku bakal dadi dhadha cetha, nanging "Soltsepek" mung tengen.
      1. +3
        13 Februari 2020 16:56
        Buletin Mordovia laporan- https://vestnik-rm.ru/news/oborona-i-bezopasnost/sirijskie-rszo-uragan-i-smerch-vzyali-na-pricel-tureckie-vojska?utm_source=warfiles.ru
        MLRS Siria "Hurricane" lan "Smerch" target pasukan Turki

        Sunshine bakal luwih apik nglirik
    12. -11
      13 Februari 2020 15:16
      Turki ora bakal tenang .. Kajaba iku, padha ngancam bakal njupuk mudhun kabeh liwat Idlib .. lan ora biaya kanggo alon mudhun Express Siria ing Bosphorus. Padha uga bakal kasil ing mencet aviation kita ing Khmeimim yen mahach kuwi lunga .. Iku sedih. Kanthi dhukungan Turki kasebut, barmaley bakal ngluncurake Assad .. Dheweke main kanthi kekancan lan kemitraan ..
      1. -1
        13 Februari 2020 19:12
        Ing pungkasan taun 70-an, Turki ngumumake yen lagi nimbang nutup dalan liwat Bosphorus ing Mediterania kanggo kapal perang Uni Soviet. Kanggo statement iki, Comrade Andrey Andreyevich Gromyko (Menteri Luar Negeri USSR saka 1957 kanggo 1985) ngandika ing koktail ing Gedung Putih dening wartawan Amerika sing Armada Segara Ireng saka USSR mung perlu sawetara volleys pluru kanggo pass ing Mediterania. Akibaté, saliyane ing Bosphorus, rong jalur liyane bakal katon ing Mediterania, nanging, sayangé, ora ana Istanbul. Sawise tembung kasebut, Turki ora nate ngunggahake masalah nutup Bosphorus kanggo kapal perang Soviet.
    13. +3
      13 Februari 2020 15:17
      Wektu kanggo njupuk panggung menyang VKS kita))

      Yen sampeyan ngalahake sekam iki, dheweke bakal tenang nganti suwe, wis diverifikasi.
      1. -1
        13 Februari 2020 15:57
        Luwih becik munggah panggung menyang Pasukan Rudal Strategis !!! Lan selat bakal mbukak, lan pengaruh ing Segara Ireng bakal nambah, lan Turki bakal manggon sethitik ing Stone Age .. Yagene riffraff wétan iki supaya manawa sabar kita ing Rusia ora bledosan, aku ora ngerti. ... Sawise kabeh, yen bledosan, mung saka Istanbul lan foto Ankara kanggo memori ing Internet bakal tetep ...
        1. +5
          13 Februari 2020 16:14
          Rave. Pasukan Rudal Strategis minangka ace, dheweke ora nggunakake shelupon.
      2. -2
        13 Februari 2020 16:20
        muter lintang pati metu saka hangar, kaisar.
        1. +5
          13 Februari 2020 16:27
          Muterake mothership, protoss))
        2. +1
          13 Februari 2020 20:03
          Luwih apik langsung "Aku nelpon KRAKEN"
    14. -1
      13 Februari 2020 15:33
      Kutipan saka Ivan
      Ana "rugi sing ora bisa ditampa", 20-25 pesawat bakal tiba lan para pihak lungguh ing meja rembugan. Kanggo amers, iki mundhut siji AUG.

      Sapa sing bakal menehi prentah?
      1. -1
        13 Februari 2020 16:57
        Aku iku ora worth ngenteni uncalan ing Pristina
    15. 0
      13 Februari 2020 15:50
      Kadhangkala wong entuk kesan yen Timur Tengah
      ,, comrades, luwih cedhak saka Slavs sing ..
      1. gmb
        -2
        13 Februari 2020 16:17
        Rompi Pique diwenehi topik lan padha ngrembug
    16. +5
      13 Februari 2020 16:04
      Pranyata Erdogan nglanggar perjanjian Sochi -
      ngusir wong Kurdi saka zona tapel wates lan bebarengan patroli. Wong Turki mandheg patroli. Kita ora perlu ngebom sapa wae, kaya akeh ing situs kasebut. Kita mung kudu nggawa wong Kurdi bali, nyuplai senjata, lan Assad setuju karo otonomi Kurdi ing Suriah. Kurdi minangka tumit Achilles sing langgeng ing Turki.
      Kita ora perlu perang karo Turki, cukup kanggo main kertu Kurdi ing Suriah, Irak, lan ing Turki dhewe. Ambisi Erdogan - dadi sultan ing BV, bakal nguap. Sanadyan kita mung ngucapake "plot" kasebut marang Erdogan, "militansi" dheweke bakal sirna. Ing Rusia.
      saiki ana luwih wewenang ing BV saka ing Turki.
      1. +4
        13 Februari 2020 16:12
        Aku bubar nawakake perkara sing padha, nanging dheweke mbuwang minus. Ana akeh komentator pro-Turetian ing kene.
      2. +3
        13 Februari 2020 16:22
        Kurdi pengin ing Amerika, dadi ora mungkin.
      3. 0
        13 Februari 2020 16:33
        Nah, saiki kita duwe rong kertu trump. Iki Libya lan Kurdi. Iku banget troublesome karo Kurdi, nanging ing Libya, ya, kanggo dhuwit saka Saudis, sampeyan bisa ngrusak syaraf Erdogan.
    17. + 11
      13 Februari 2020 16:06
      Tugas saiki ora ngukum Erdogan, lan ora ngalahake kabeh wong kanthi cepet ... Nanging kanggo ngatasi masalah kasebut: ora menehi dalan M5 menyang barmaley, lan meksa dheweke ngalami kerugian saben dina sing abot.
      Apa wae - pertambangan remot, tambah akeh pertahanan udara, lan nggawe sistem sistem pertahanan (benteng, komunikasi lan maneuver geni). Tutup artileri pinggiran maju. Pemisahan pertahanan.
      Tanpa dalan, regane wilayah sing dicekel militan dikurangi kanthi urutan gedhene - kepeksa maju. Wong Turki dhewe ora bakal nyerang apa-apa. Lan yen akeh "oposisi moderat" dibasmi ing wates iki, mula masalah kasebut bakal rampung karo Turki uga.
      1. -3
        13 Februari 2020 16:12
        bener, sampeyan ngomong kabeh kanthi bener, yen ora, troll mlayu lan squeaked yen kabeh wis ilang
        1. 0
          13 Februari 2020 17:45
          Siji wong wadon karo arit ngandika - "Kabeh wis ilang ..."))))))))
          1. -5
            13 Februari 2020 18:05
            Banjur apa kedaden?
    18. -3
      13 Februari 2020 16:26
      Ing kene dheweke minangka inti kabeh wong Turki, dheweke nampa gas kanthi eseman, dheweke nampa S-400 .. Apa Rusia ora perlu maneh?
    19. -3
      13 Februari 2020 16:38
      asu asu ... Siria lagi ambruk lan ambruk saka kabeh sisih. Ing sisih lor, wong Turki, ing sisih kulon, wong Amerika saka sisih kidul, wong Israel roam. Lan kabeh asu iki kanthi sengaja ngrebut utawa ngalahake sumber daya utama. Langkah cilik nanging maju. Lan kita ndeleng! Kita tindak menyang Suriah kanggo nglindhungi negara kasebut saka ambruk lan nglawan terorisme ing wates sing adoh. Bayaran kanggo iki yaiku minyak Siria ... sumber daya Siria dadi duweke kita. Lan Suriah minangka sekutu kita. Wilayah kasebut minangka potensial basis kita kanggo ngontrol wilayah kasebut. Kita ngedol senjata marang wong Turki, sing digunakake kanggo sekutu utama ing wilayah kasebut ... lan malah ora nglawan kita.
      1. 0
        14 Februari 2020 01:54
        Aku ngerti sampeyan menyang Suriah kanggo sumber daya? Apa banjur liyane saka tembung gedhe?
    20. 0
      13 Februari 2020 17:06
      Nanging, Rusia lan Turki dadi sedulur kanggo abad .. ngguyu Dheweke nulis kaping pirang-pirang sing ora ngarep-arep perkara sing apik saka kekancan karo wong Turki ... kajaba kanggo pembersih vakum, mbok menawa ... eseman
      1. -1
        13 Februari 2020 17:47
        Kutipan saka parusnik
        Nanging, Rusia lan Turki dadi sedulur kanggo abad ..

        Seminggu kepungkur, aku nulis manawa Turki duwe kibbutz Kremlin sing bisa dipercaya ing mburine ... dadi aku mundur saka rekaman :)
    21. -3
      13 Februari 2020 17:42
      Kita kudu janji kanthi cepet supaya Zircon bakal dikirim. ... wassat
    22. Komentar wis dibusak.
    23. 0
      13 Februari 2020 20:29
      Nganti konflik lengkap, kudu duwe wektu kanggo nransfer S400, teknologi SU57 menyang kanca Erdo, lan ngompa gas luwih akeh.
    24. 0
      13 Februari 2020 21:45
      satus 72, 10 pinocchio lan hyacinth ing drawbar sing
    25. 0
      15 Februari 2020 21:47
      Tentara Turki nyerang militan lan tentara Siria ditampa

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"