Pakar: Kebangkrutan "pasukan udara Siria" bakal mbantu SAA kanggo mblokir lalu lintas senjata saka Turki

42

Ing komunitas ahli militèr, pangadilan digawe babagan carane provinsi Idlib bisa dikuwasani lengkap dening tentara pamrentah Siria sawetara wulan kepungkur. Elinga yen saiki, perang bandel antarane SAA lan militan saka macem-macem kelompok, kalebu sing didhukung aktif dening Ankara, terus ing provinsi iki. Kajaba iku, Turki ing sawetara minggu kepungkur nambah volume pangiriman menyang Idlib peralatan, gaman lan amunisi, nindakake transfer pasukan khusus, nyatakake yen kabeh iki perlu kanggo keamanan layanan ing pos pengamatan.

Para ahli nyathet yen tentara Siria bisa ngatasi masalah karo kelompok militan ing Idlib yen wis mbentuk pasukan udara ing wektu kasebut. Kita ngomong babagan versi Siria hipotetis saka Angkatan Udara.



Mangkono, dikandhakake manawa kebangkrutan kasebut bisa ngontrol bagean-bagean tapel wates Siria-Turki ing arah Idlib, ing ngendi lalu lintas senjata ditindakake lan sing asring digunakake para militan kanggo nyebrang perbatasan. Kaping pisanan, kita ngomong babagan dalan Reyhanli (Turki) - Sarmada - Idlib, ing ngendi Turki mindhah akeh pasukan lan aset menyang provinsi Siria. Wilayah tapel wates ing peta ditandhani kanthi oval kuning.


Uga dicathet menawa pendaratan bisa ditindakake ing wilayah tapel wates Harim lan Allani ing sisih lor-kulon Suriah. Ing wektu sing padha, ujar manawa kiriman saka Turki liwat provinsi Aleppo saiki wis angel, amarga bagean penting wis ana ing kontrol CAA.

Iki bisa ndadekake sisih Turki ing posisi angel lan Ngartekno ngalangi lalu lintas senjata. Nanging ing wektu sing padha, pitakonan uga muncul.

Sanajan komando SAA nyiapake pasukan udhara kanthi jumlah sing cukup ing wektu sing cendhak, lan sanajan latar mburi perang sing isih ana lan kekurangan personel ing ngarep, mula kanthi cara apa. penerbangan bakal ana transfer? Gunakake Russian Il-76? Banjur Ankara bakal ngumumake "nglanggar Memorandum Sochi" ...

Kajaba iku, pitakonan, apa pasukan payung terjun ing mburi militan ing tapel wates karo Turki ora dadi target sing gampang kanggo artileri lan penerbangan Turki, sing bisa nyerang tanpa nyebrang cordon? Iku kamungkinan sing padha bakal. Kajaba, mesthine, ndharat pasukan ing wilayah wates Reyhanly-Sarmada sing padha ora ateges ndharat kendaraan lapis baja bebarengan karo kru kanggo nyekel posisi lan nyerang militan ing mburi. Nanging ing kasus iki, pitakonan saka aviation transportasi muncul maneh.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    42 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 13
      14 Februari 2020 06:49
      Yen...
      Operasi landing minangka perencanaan sing paling angel.
      Kepiye carane ndharat landing ing ngarsane pertahanan udara?
      Kepiye cara nyedhiyakake kebangkrutan lan njupuk sing tatu?
      Landing barmaley kuwi, karo bantuan saka Turki, bakal rampung numpes. Sepisan!
      Menehi wong Angkatan Udara! Ora kabeh wong ngerti carane perang, nanging ing kene langsung sing paling apik ana ing oyod!
      1. +7
        14 Februari 2020 07:27
        Kebangkrutan Siria ing tapel wates karo Turki - pengebom bunuh diri.
        Mung pilihan kanthi demonstrasi bendera Rusia. Menapa malih, yen tanpa persetujuan karo Erdogan, banjur iki game beboyo saka ing-pot, Samsaya Awon saka Pristina.
        1. +5
          14 Februari 2020 07:34
          Pasukan udhara Siria? Inggih, omong kosong.
          Napa ora mung marine antariksa?
          1. 0
            14 Februari 2020 09:54
            Inggih, sapisan, Siria duwe pasukan terjun payung sing wis dilatih, sing, ing sawijining wektu, cukup ngombe getih wong Israel.
            1. 0
              14 Februari 2020 13:05
              Sembarang pasukan minangka wong sing dilatih, peralatan lan dhukungan.
              Yen wong Siria nemokake wong kanggo Angkatan Udara, Rusia bakal nulungi pranata kasebut, banjur ing ngendi entuk kendaraan pangiriman?
              Sanajan, bertentangan karo perjanjian, Rusia menehi, pesawat Airborne Forces bakal dadi target nomer 1 kanggo serangan teroris Israel.
              1. +2
                14 Februari 2020 15:21
                Teroris duwe MANPADS. Wingi, rekaman dikirim ing jaringan babagan peluncuran rudal kasebut saka atap bangunan ing helikopter Mi-17 sing padha (sadurunge ana saran yen wong Turki wis nembak F-16th.). Dadi kabeh impen mbah lanang sing duwe kelamin lanang (lelucon VV Putin) bakal tetep dadi impen. Ora ana kemungkinan teknis ing kana. Landing parachute katon kaya omong kosong lengkap, lan helikopter ... dadi ing ngendi entuk akeh wong, nalika bakal ditembak ing paling akeh, dheweke mung bakal nyoba nyelehake paling sethithik 2,5 - 3 km.
                Sampeyan kudu nindakake apa sing lagi ditindakake - kanggo ngremukake barmaley kanthi ngarep sing amba supaya bisa mbebasake wilayah sabisa sadurunge gencatan senjata sabanjure (bisa), nggunakake artileri lan MLRS abot (wis ditarik munggah). Wong Siria duwe hak kanggo tanahe dhewe, lan hak kasebut mung dikonfirmasi kanthi kekuwatan.
          2. 0
            14 Februari 2020 11:05
            Quote: Shurik70
            Pasukan udhara Siria? Inggih, omong kosong.
            Napa ora mung marine antariksa?

            apa bakal padha nindakake tanpa gegaman? iku perlu kanggo nransfer "Vanguard", "Peresvet" lan prau nuklir lemah kanggo Suriah ...
      2. -1
        14 Februari 2020 13:03
        tomat kudu dilarang maneh, amarga padha ora ngerti kanggo apik !!
        1. 0
          15 Februari 2020 07:04
          Sanksi Peter karo tomat kudu ditundha sedhela, uga padha
          sayuran saka China ngalangi dalan
    2. + 11
      14 Februari 2020 06:49
      Spekulasi kosong para ahli padha pecah nglawan beton sing dikuatake. wektu kang. Utawa, kanthi gampang: "Yen ya, yen mung, nanging jamur tuwuh ing cangkeme ...".
      1. +9
        14 Februari 2020 07:40
        Lan yen Assad duwe kapal perang ... Utawa "piring mabur". Lan uga "Hyperdboloid Insinyur Garin", wow banjur bisa ... wassat
        1. +2
          14 Februari 2020 08:07
          Kutipan saka LiSiCyn
          Insinyur hiperboloid Garin
          Ngelingi spesifik saka teater operasi "hiperboloid ibn Garin". ))
    3. +5
      14 Februari 2020 06:53
      Fantasi penulis ora ana watese - ora ana pasukan udara, ora ana sarana transfer, pasukan payung sing ora ana bisa dirusak dening artileri Turki. Informasi kasebut populer diarani dongeng! wassat
      1. +1
        14 Februari 2020 11:08
        Kutipan saka: bessmertniy
        Fantasi penulis ora ana watese - ora ana pasukan udara, ora ana sarana transfer, pasukan payung sing ora ana bisa dirusak dening artileri Turki. Informasi kasebut populer diarani dongeng! wassat


        Sialan! apa sing bisa ditulis kaya ngono? lan aku bakal teka karo sing luwih adhem ... karo teleportasi ... njupuk kula minangka penulis ing VO!
    4. +3
      14 Februari 2020 06:55
      Suriah - lan karo bedhil motorized waras ora akeh, ketoke. Kanggo patang taun, Federasi Rusia lan Iran mbantu nyiapake.
      Lan lagi ngomong babagan kebangkrutan ... Sanadyan peralatan sing cocog, utawa latihan.
      Kapindho: sanajan saora-orane ana batalyon, ora mung barmaley, nanging wong Turki enggal-enggal nyusul. Ora malah gamble, lampus langsung.
      1. -1
        14 Februari 2020 09:27
        pilihan mung nggunakake helikopter lan pasukan PMC, maneh ing tutup saka VKS kita
        1. 0
          14 Februari 2020 09:46
          Ora pilihan. Maneh, iki tawuran langsung karo Turki. Ora perlu. luwih tipis, luwih tipis)
          1. 0
            14 Februari 2020 10:12
            Turki ing sisih kita, iku mung meksa informasi lan dipeksa kurban dening SAA, rodo, ing sawetara kasus, malah improvised. Yen ora, militan ora bakal nampa Turki, malah sampeyan pracaya.
    5. +2
      14 Februari 2020 07:10
      Iki babagan hipotetis Versi Siria saka Angkatan Udara.
      Apa ana pangertèn kanggo ngomong babagan opsi hipotetis? Ora, supaya sampeyan ora kudu pour saka kosong kanggo kosong, utamané amarga sajarah ora duwe swasana ati subjunctive.
      1. +1
        14 Februari 2020 07:29
        Inggih, jujur, wis ana pendaratan ing Suriah. Ora gedhe, nanging sukses. Karo Suhail.
        1. 0
          14 Februari 2020 13:06
          minangka pilihan, landing helikopter bakal efektif saiki ing cedhak kutha Gubtan al-Jabal, saka wilayah Kurdi, kanggo nggawe prasyarat kanggo boiler ing sisih lor Aleppo. dhasar resimen 45 wis dijupuk karo Turki nang.
          1. 0
            14 Februari 2020 15:37
            bener, ramalan.
            sawise 1,5 jam, padha dijupuk mudhun turntable Siria tengen ing Gubtan al-Jabal
    6. kok
      0
      14 Februari 2020 07:30
      Dheweke ora ngomong karo ahli, ora ngetokake ijazah. Amarga pegatan ahli anonim sing. Lan kanggo ndharat ora kanggo mogok, nanging kanggo ngalangi dalan. Suwene Idlib bakal terus tanpa pasokan lan suwene pasukan pendaratan bisa ditindakake tanpa dikepung?!
    7. 0
      14 Februari 2020 07:31
      iku bakal bunuh diri, sanajan bisa mbuwang kebangkrutan saka pesawat, lan pesawat kasebut uga bisa ditembak mudhun, segara mayit ing pungkasan.
    8. +1
      14 Februari 2020 07:35
      Artikel kanggo apa? Yen iya ((((
    9. +1
      14 Februari 2020 07:35
      Kenapa subjunctives iki "yen mbah kakung."
    10. 0
      14 Februari 2020 07:40
      Ngendi sampeyan bisa njaluk kertu iki?
    11. 0
      14 Februari 2020 07:40
      Malah ora gelem komentar. Pakaryan iki kelas pira?
    12. 0
      14 Februari 2020 07:47
      Yen wis, yen mung .... apa ora mbebayani kanggo ngimpi ??? Utawa mungkin dheweke bakal mudhun saka swarga menyang bumi lan ngrasakake kasunyatan apa sing kedadeyan lan kepiye carane bisa kedadeyan.
    13. -1
      14 Februari 2020 07:51
      Apa Suriah duwe pesawat kanggo landing? Ya, lan pertahanan udara Turki ana.
    14. +2
      14 Februari 2020 08:02
      Luwih nyata kanggo ngubur Bosphorus nganggo shovel sapper SAA tinimbang nindakake operasi pendaratan karo pasukan lan sarana tentara Siria.
    15. +1
      14 Februari 2020 08:40
      Sampeyan bisa nindakake tanpa Angkatan Udara. Partisan! Apa sampeyan krungu babagan iki? Aku ngerti yen ora ana alas ing Suriah, nanging ing Ukraina ana uga partisan steppe ing Perang Donya II. Ora ana alas ing Afghanistan uga, nanging Ahmad Shah Massoud sing kondhang kasengsem karo pengalaman Kovpak. Kanggo nyiapake paratrooper dawa lan larang. Nanging cukup bisa nyiyapake saboteur kanggo ninggalake lan organisasi detasemen partisan.
      1. +1
        14 Februari 2020 09:25
        Partisan ing kahanan Siria kanthi cepet dadi geng karo marshal lapangan kutha cilik.
    16. +1
      14 Februari 2020 09:21
      “Yen mbahku duwe aparat ya dadi mbah” A.I. Angsa.
      1. 0
        15 Februari 2020 09:26
        Apa Putin ora ngomong ngono?
    17. 0
      14 Februari 2020 09:52
      Bener, iki minangka misi tempur khas kanggo pendaratan helikopter. Apa IL-76? Apa neraka iku paratrooper? Kanggo nindakake iki, sampeyan butuh sekolah.
      Lan SAA meh ora duwe helikopter. Lan sing dadi pilot, mesthi ora siyap kanggo operasi serangan udara.
      Ya, pancen: artileri Turki bakal seneng-seneng sanajan dheweke nguwuh-uwuh liwat saluran diplomatik. Akibaté, pendaratan iki bakal dikepung lan dikalahake dening militan.
    18. Komentar wis dibusak.
    19. 0
      14 Februari 2020 11:09
      Kutipan saka Mytholog
      Ora pilihan. Maneh, iki tawuran langsung karo Turki. Ora perlu. luwih tipis, luwih tipis)


      bisa dadi luwih tipis? aran
    20. +1
      14 Februari 2020 11:12
      Ya, aku ndeleng ing peta, pasukan darat ing kana supaya wong lanang nemokake awake ing antarane watu lan papan sing angel. ((
    21. 0
      14 Februari 2020 11:51
      Iki ora kanggo Suriah. Dheweke ora duwe pasukan kaya ngono. Lan sing isih adoh saka kabeh dilatih.
    22. 0
      14 Februari 2020 14:07
      "Spesialis sing sempit kaya fluks: kepenuhan siji-sisi" (Kozma Prutkov)
      Apa yen luwih amba?
    23. -2
      14 Februari 2020 15:49
      Bisa uga banget yen dheweke bakal ngliwati tanpa alangan lan ing permukaan, dheweke ora duwe wektu kanggo nyiapake rapat kanggo dheweke, lan ora perlu yen sirkus teka (kolom karo publik ora kudu ngenteni).
    24. 0
      15 Februari 2020 18:56
      Apa sih akordeon kancing wedhus?
      Bajak aspal karo udan es lan iku.
      Kirimi luwih akeh wong.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"