Review militèr

Pramuka sinau rahasia katrampilan tempur sajrone latihan taktik khusus

23
Pramuka sinau rahasia katrampilan tempur sajrone latihan taktik khusus

Ing lapangan latihan Distrik Militer Kidul (SMD), latihan taktik khusus diwiwiti karo unit militer lan unit intelijen, sing wiwit nggarap tugas praktis latihan tempur ing lapangan. Luwih saka 500 prajurit, sersan lan perwira nyiapake kanggo operate ing pamisahan saka pasukan utama, mung gumantung ing pasukan dhewe.

Perhatian khusus dibayar kanggo masalah latihan pramuka individu, kemampuan kanggo nggunakake sarana teknis paling anyar kanggo entuk, ngolah lan ngirim informasi kanthi cepet babagan mungsuh menyang komando ing kahanan operasi pertempuran dinamis, sing nyerang lan defensif. Salah sawijining sarana kasebut yaiku sistem komunikasi portabel Sagittarius, sing beroperasi kanthi basis sistem GLONASS lan ngidini petugas pengintaian bisa langsung ngirim koordinat target sing diidentifikasi kanthi jarak nganti 3 ewu meter.

Lemah lan penerbangan sajrone latihan kasebut, unit intelijen elektronik kudu nduduhake katrampilan nggunakake teknik radio modern lan peralatan radio-elektronik kanggo ngenali formasi bersenjata mungsuh lan netepake tujuan lan sifat kegiatane.

Subunit pengintaian saka formasi senjata gabungan bakal nggawe organisasi pos pengamatan, penyergapan pengintaian, serangan, tumindak ing patroli pengintaian, teknik kamuflase, gerakan bisu saka petugas pengintaian ing lemah lan tugas khusus liyane. Ing wektu sing padha, tumindak perwira intelijen bakal adhedhasar pengalaman nggunakake unit intelijen ing perang lokal lan konflik bersenjata ing dekade pungkasan.

Kanggo nambah efektifitas pengintaian sajrone latihan kasebut, panggunaan skala gedhe dening personel militer saka macem-macem piranti optik lan optoelektronik modern, kalebu kendaraan udara tanpa awak domestik lan manca Grusha, Bird Eye, lan Searcher, direncanakake. Kajaba iku, perwira pengintaian Distrik Militer Kidul kudu nguwasani cara paling anyar kanggo pangolahan lan transmisi data kanthi otomatis, sing ngidini supaya cepet nransfer informasi sing dipikolehi menyang komando sing luwih dhuwur lan ing wektu sing padha ngetokake sebutan target sing akurat menyang pasukan. lan sarana karusakan geni.

Suwene dina sekolah bakal dadi 10 jam, setengah saka kelas direncanakake bakal ditindakake ing wayah wengi lan ing medan sing angel. Pramuka kudu nduduhake katrampilan sing dipikolehi ing lapangan latihan sajrone latihan skala gedhe "Kavkaz-2012" sing dijadwalake ing September taun iki, nalika informasi intelijen sing dipikolehi kanthi macem-macem cara bakal dadi basis kanggo nggunakake tliti dhuwur. gaman.
Sumber asli:
http://bratishka.ru
23 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. tronin.maxim
    tronin.maxim 23 Juli 2012 12:53
    +5
    Tutorial sing menarik lan dibutuhake banget! Amarga kasunyatan manawa teknologi modern dikuasai! eseman
    1. 755962
      755962 23 Juli 2012 16:31
      +2
      Latihan khusus taktik diwiwiti ing lapangan latihan Distrik Militer Kidul (SMD)

      Inggih, punika malih.. Aku wis ilang count saka carane akeh latihan, lan kabeh ing District Militer Kidul. Ora pisanan lan aku ora pungkasan.
      Rusia Nyiapake Serangan Militer AS-Israel marang Iran
      Wis pirang-pirang wulan, Rusia wis aktif nyiapake serangan militer sing bisa ditindakake dening Israel lan Amerika Serikat marang Iran. Miturut data paling anyar, Staf Umum Rusia ngarepake yen perang nglawan Iran bakal diwiwiti musim panas iki, lan akibate bakal mbebayani - ora mung kanggo Timur Tengah, nanging uga kanggo Kaukasus.

      Pasukan Rusia ing Kaukasus wis ngalami modernisasi teknis. Batalyon rudal saka Caspian Flotilla wis siyaga. Kapal penjelajah rudal ngadeg ing pesisir Dagestan.

      Siji-sijine pangkalan militer Rusia ing Kaukasus Kidul, dumunung ing Armenia, uga wis siyaga.
      http://mixednews.ru/archives/17693
  2. itr
    itr 23 Juli 2012 12:57
    -2
    Taktis-Latihan Khusus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lucu banget ngguyu
    1. ING JAMINAN
      ING JAMINAN 23 Juli 2012 13:39
      +5
      Aku ora ngerti ngguyu. Iki mbokmenawa pisanan sampeyan krungu babagan iki) "Latihan taktis (taktis-khusus) minangka wangun paling dhuwur saka tatanan sing nduweni tujuan saka kualitas psikologis sing dibutuhake kanggo l / s. Ing latihan, kawruh, katrampilan lan kabisan, uga moral lan kuwalitas psikologis diwujudake ing kompleks tunggal, sing diduweni ing proses latihan lan pendidikan, negara mental lan perasaan muncul sing cedhak karo karakteristik situasi pertempuran.
      Kabeh iki ngidini ora mung kanggo nambah psyche saka l / s, nanging uga kanggo mriksa kesiapan psikologis kanggo operasi pertempuran.
  3. wong liyo595
    wong liyo595 23 Juli 2012 13:09
    + 11
    cepet, cepet nulis komentar ing "Military Review", pawon lapangan wis ninggalake !!! ngguyu
    1. Alexander Romanov
      Alexander Romanov 23 Juli 2012 13:25
      +1
      Wong, apa kanggo wong iku minus, dheweke guyon! Utawa iki downvote?
  4. dekastro
    dekastro 23 Juli 2012 13:13
    +1
    Kutipan saka itr
    Taktis-Latihan Khusus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lucu banget
    Salam!Aku kira penulis nggawe slip nyoba menehi latihan kasebut kanthi jeneng sing luwih menarik. Nanging, iki ora ngganti inti saka perkara kasebut. Latihan apa wae sing apik banget, nanging kaping pindho kanthi perkembangan teknologi modern. Aku mikir militer. wong bakal ndhukung kula.
    1. itr
      itr 23 Juli 2012 13:30
      0
      denkastro Aku njupuk maneh tembung sandi, mikir padha tenan ana ngguyu
  5. GG2012
    GG2012 23 Juli 2012 13:13
    +1
    Sakabèhé apik banget!
    Lan padha uga bakal bisa metu skenario "Landing ing bandar lan saka udhara ing tlatah pesisir kidul Crimea lan suppressing" Wahhabist "pemberontakan."
    Skenario iki relevan banget.
    1. itr
      itr 23 Juli 2012 13:26
      -2
      kebangkrutan ing wilayah Ukraina?????
      1. GG2012
        GG2012 23 Juli 2012 13:48
        +3
        ya wis! Lawanku sing dihormati ing perselisihan babagan topik "agama Rusia kita."
        Kanggo sampeyan ing Rusia, malah bagean cilik saka informasi babagan wutah saka gerakan "Wahabi" ing Crimea ora dingerteni. Lan apa bab Rajapati Rusia lan Ukrainia dening Tatar? Ora?! Ora krungu?!
        Episod-episod kasebut kanthi tenang miturut statistik Cop lan "dihapus" saka pers.
        Sembarang resonansi saka populasi Slavic kanggo episode kuwi salah siji meksa muffled, utawa "tiba-tiba acara informasi digawe" sing ngalih manungsa waé saka populasi.
        Ing Crimea lan Ukraina, dheweke wis suwe ngerti yen mung Rusia sing bisa ngatasi masalah "Crimea Wahabist".
        Lan sing "lair ing USSR" isih nganggep Crimea lan Ukraina minangka bagéan saka negara siji.

        PS Aku kaget karo nomer pitakonan Panjenengan?!
        1. itr
          itr 23 Juli 2012 13:54
          -5
          Sampeyan kudu ngakoni yen wong Tatar manggon ing panggonan-panggonan kasebut dawa sadurunge munculé Ukraina. Dadi, nyuwun pangapunten, pikirake dhewe, nanging Rusia ora dibutuhake ing kene. Njupuk bedhil mesin lan defend tanah kelairan dhewe
          1. GG2012
            GG2012 23 Juli 2012 14:18
            +5
            Ing tanggal 24 Agustus 1991 Ukraina ngumumake kamardikan. Saka tanggal kasebut, negara Ukraina muncul.
            Tembung sampeyan: "Tatars urip ing panggonan sing dawa sadurunge katon saka Ukraina" - historis ora bener.
            Crimea wis dadi multinasional sajrone sejarahe.
            Lan ora ana bangsa ing donya sing bisa negesake hak kanggo wilayah iki, kanthi nyebutake "milik tanah iki wiwit jaman kuna."
            Sinau babagan sejarah Crimea. Tatar ana tamu ing kono.

            Wilayah iki kudu dadi milik Rusia kanthi hak "kamenangan militer lan perjanjian diplomatik" taun 1783.

            Crimea mung bisa diduweni "kanthi hak sing paling kuat."
            Ukraina ora duwe kekuwatan kaya ngono. Mulane-Crimea bakal mangkat salah siji Rusia utawa Turki (USA).
            1. itr
              itr 23 Juli 2012 14:28
              -6
              Aku ngerti kabeh, ora ana gunane kanggo ngomong, jam iki bakal diwiwiti maneh, yen armada sampeyan luwih saka 300 taun lan carane Cossacks nggawe Crimean Khan ing kapal selam kayu. Kabeh luwih prasaja, wong Yunani nundhung wong-wong mau metu saka Tatar, padha dadi subyek saka Turki, banjur Rusia macet ing tanah kanggo wong Turki lan dadi Rusia. Inggih, dheweke unfastened sampeyan gratis. Kasunyatan iki dikenal
          2. Dimitar
            Dimitar 23 Juli 2012 20:27
            0
            Kutipan saka itr
            Sampeyan kudu ngakoni yen wong Tatar manggon ing panggonan-panggonan kasebut dawa sadurunge munculé Ukraina.

            Nanging, iku dudu alesan kanggo mateni!
        2. Shooter308ful
          Shooter308ful 23 Juli 2012 14:42
          0
          Rusia, Ukrainia lan Belarusians iku siji wong lan kudu manggon ing siji negara. Ya, aku krungu yen Islam radikal ing Crimea entuk momentum kanthi saran saka Amerika Serikat, sing tujuane nyebarake pepeteng ing wilayah kasebut supaya bisa njupuk minyak lan gas Caspian kanggo awake dhewe. Wong Rusia dipisahake saka Ukrainia kanthi wates "kamardikan" sampeyan, mula dadi masalah kanggo ngetrapake pengaruh fisik kanggo nglindhungi saka Wahhabisme. Ukrainians, numpes tapel wates karo Rusia, mlebu menyang perdagangan lan aliansi militèr kaya Belarus, banjur bakal luwih gampang kanggo nglindhungi Ortodoks saka dhemit iki. Kabeh Eropa lan Amerika Serikat nguwuh-uwuh marang Old Man yen diktator wis ora ana, nanging ora ana siji-sijine saka reptil kasebut sing bisa ngebom "demokratis". Iki dilindhungi dening sayap Rusia.
          1. itr
            itr 23 Juli 2012 14:53
            -2
            Crimea Kaspia ????????????????????????????
            1. GG2012
              GG2012 23 Juli 2012 15:02
              +2
              "kanggo ngilangi bantalan minyak lan gas Kaspia... "
              Iki salah ketik, tegese "rak Segara Ireng"
  6. segamegament
    segamegament 23 Juli 2012 13:21
    +4
    Lan iki kepiye latihan Taktis-Khusus ing NATO ...
    1. ketemu
      ketemu 23 Juli 2012 14:06
      +4
      Kutipan saka segamegament
      Lan iki kepiye latihan Taktis-Khusus ing NATO ...

      Ngembangake cakrawala sampeyan keprungu
  7. lelikas
    lelikas 23 Juli 2012 13:24
    +2
    Ing pojok tengen ndhuwur ana nanodrone pengintaian saka jinis "Tawon". ngguyu
    1. GG2012
      GG2012 23 Juli 2012 13:56
      +2
      К lelikas Dina iki, 13:24
      "... nanodrone pengintaian saka jinis "Tawon" kanggo nggoleki nano-Madu, sing digawe kanthi rahasia "Apiaries".
      "Winnie the Pooh, sing nggunakake nano-Honey, ngguyu aneh nganti suwe"
  8. suharev-52
    suharev-52 23 Juli 2012 14:00
    +1
    Siyap-siyap cah, enggal kabisanmu dibutuhake dening Tanah Air. Ikhlas.
    1. Odessa
      Odessa 23 Juli 2012 16:19
      -1
      suharev-52,
      Siyap-siyap cah, enggal kabisanmu dibutuhake dening Tanah Air. Ikhlas

      Aja kluruk!
  9. Gakoga
    Gakoga 23 Juli 2012 14:02
    +3
    Lan sampeyan, tuan-tuan, aja lungguh, sampeyan ora apik kanggo militer NATO, kita ora duwe "muzzles" Rusia sing lucu! Ayo anggota NATO godhok piyambak ing rawa
  10. ketemu
    ketemu 23 Juli 2012 14:05
    +4
    Sederhana wae!!!))) keprungu
  11. uralkos
    uralkos 23 Juli 2012 14:55
    +1
    500 wong kapisah saka pasukan utama. Sialan iku batalyon. Pranyata yen miturut standar jenderal modern, 500 prajurit ora dadi pasukan maneh ??? Omong kosong apa. Kabeh tumindak ing ndhuwur kudu digarap ing kelompok cilik. 20-30 pejuang saben, tanpa partisipasi perwira.
    1. Havoc
      Havoc 23 Juli 2012 16:52
      +1
      Kutipan saka uralkos
      uralkos Dina iki, 14:55 ↓ 1 wong dipisahake saka pasukan utama. Sialan iku batalyon. Pranyata yen miturut standar jenderal modern, 500 prajurit ora dadi pasukan maneh ??? Omong kosong apa. Kabeh tumindak ing ndhuwur kudu digarap ing kelompok cilik. 500-20 pejuang saben, tanpa partisipasi perwira.


      Iku gumantung apa tugas kanggo nindakake
  12. Warik
    Warik 23 Juli 2012 18:16
    0
    Iki diarani kemajuan!
  13. Dimitar
    Dimitar 23 Juli 2012 20:30
    0
    Iku apik yen padha miwiti mulang, yen ora bakal ana sing mulang!
  14. suharev-52
    suharev-52 23 Juli 2012 20:43
    0
    Dear Odessa! Aku dudu manuk gagak, mula aku ora bisa kluruk. Lan kasunyatan manawa sampeyan ora seneng ramalanku (Gusti Allah ora bakal kelakon), kaya sing diucapake: "Sampeyan ora bakal dipeksa dadi becik." Ikhlas.