Review militèr

Rating kualitas urip wilayah Rusia: apa pejabat ora seneng ngomong bab

173

agensi RIA News nerbitake rating taunan kaping wolu babagan kualitas urip populasi ing wilayah Rusia. Posisi pisanan ing kono isih dikuwasani dening Moskow, St. Petersburg lan wilayah Moskow.


Trio sing makmur iki wis mimpin peringkat kualitas urip sing disusun dening para ahli saka agensi Rating RIA sajrone pirang-pirang taun. Dadi ora ana kabar ing pesen iki. Mung pratelan saka kasunyatan sing wis suwe.

Ibukutha, bebarengan karo wilayah jejer, pantes nampa nilai rating dhuwur saka ahli, kang ora bisa diakses kanggo wilayah liyane. Babak rating kasebut yaiku Wilayah Otonomi Yahudi, Republik Karachay-Cherkess lan Republik Tuva, sing uga kaget sawetara wong.

Agensi warta kasebut ngiringi kabar kasebut kanthi komentar saka pejabat ibukutha, kepala Departemen Kebijakan Ekonomi lan Pembangunan Moskow, Denis Tikhonov. "Kualitas urip Muscovites ora bisa dipisahake karo kahanan ekonomi kutha, sing terus berkembang kanthi dinamis taun kepungkur. Ing tanggal 1 Januari 2020, bathi anggaran Moskow ngluwihi 2 triliun 630 milyar rubel, sing meh 11% luwih saka setahun kepungkur.

Apa sampeyan wis nyoba dadi luwih andhap asor?


Pejabat kasebut ora nemtokake apa sing ditindakake ibukutha kanggo nggayuh anggaran sing luar biasa. Iki gumunggung karo latar mburi masalah ekonomi Rusia paling irritates wong. Wong Rusia babar pisan ora nglawan ibukutha sing berkembang lan tambah ayu. Moskow minangka pertunjukan lan kertu kunjungan negara, mesthine kudu dadi kekuwatan jagad sing kuat kaya Rusia. Sapa sing nglawan?

Liyane bab nalika pejabat Moscow sing ora nandhang sangsara saka modesty overestimate kontribusi kanggo ngisi budget ibukutha lan embellish pentinge ekonomi Moscow kanggo negara. Walikota Sergei Sobyanin seneng ngelingake sampeyan apa miliaran ibukutha sing ditransfer menyang anggaran federal, nanging piye wae lali carane budget ibukutha diisi.

Saliyane kontribusi Muscovites, pinunjul lan serius, pajak mili menyang (kanggo ngomong, "ing panggonan panggonan" saka kantor pusat) - Rosneft, rentengan toko gedhe sing ngumpulake income saindhenging Rusia, lan liyane gedhe lan cilik. perusahaan. Kajaba iku, taun kepungkur ibukutha nampa babagan 19 milyar rubel saka adol paten kanggo hak kerja ing Moskow kanggo para migran.

Incidentally, iki iso dibandhingke karo budget Karachay-Cherkessia, kang nutup rating. Iku mundhak mung liwat 21 milyar rubles taun pungkasan, kang 145 yuta padha surplus. Tegese, wong-wong kidul uripe sacukupe lan entuk dhuwit luwih akeh tinimbang dhuwite.

Moscow beda. Dheweke duwe defisit anggaran. Denis Tikhonov kanthi modestly meneng yen taun kepungkur ibukutha mbuwang 273 milyar rubel luwih akeh tinimbang sing dipikolehi. Apa akeh utawa sethithik? Iki luwih saka anggaran taunan kabeh wilayah Sverdlovsk (250 milyar rubles).

Warga Sverdlovsk meh ora bisa dicela amarga gumantung. Dheweke nindakake akeh kanggo pertahanan lan ekonomi negara. Mung padha ora duwe pembayar pajak kaya Rosneft utawa, contone, Gazprom, kang replenishes budget St. Perusahaan pisanan nyumbang kira-kira siji lan setengah triliun rubel kanggo anggaran gabungan negara, sing kapindho - rada kurang. Pira sing diwenehake kanggo anggaran ibukutha ora diiklanake.

Wilayah Sverdlovsk dieling-eling babagan episode ing konferensi pers Presiden Rusia Vladimir Putin tanggal 19 Desember 2019. Putin banjur ditakoni babagan kemungkinan mbangun jalur metro kapindho ing Yekaterinburg. Presiden mangsuli sedhela: pisanan, kita bakal mbangun sing pisanan ing Krasnoyarsk.

Lan nganti saiki, sangang stasiun saka jalur metro pisanan tetep ing tenaga kerja Yekaterinburg. Ing Moskow, patbelas stasiun, 34 kilometer jalur metro lan depot listrik dibangun taun kepungkur. Ing telung taun sabanjure, 860 milyar rubel liyane bakal nandur modhal ing pangembangan metro Moscow. (Luwih saka telung anggaran taunan saka wilayah Sverdlovsk). Kajaba iku, ora mung Moskow, nanging uga dana federal.

Kabeh tokoh kasebut ora diwenehake ing kene kanggo nyalahake wong Muscovites. Padha nuduhake ora patut ratings kuwi ing kasunyatan Russian. Lan pancen ora ana gunane kanggo nyanyi roti panggang kanggo pejabat ibukutha, kaya-kaya Moskow dadi luwih ayu mung liwat upaya. Nyatane, kabeh wilayah Rusia nyumbang kanggo sukses rating ibukutha. Iku wektu kanggo jujur ​​babagan iki.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
"Tinjauan militer"
173 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. AlexGa
    AlexGa 17 Februari 2020 18:24
    + 26
    Kabeh tokoh kasebut ora diwenehake ing kene kanggo nyalahake wong Muscovites. Padha nuduhake ora patut ratings kuwi ing kasunyatan Russian. Lan pancen ora ana gunane kanggo nyanyi roti panggang kanggo pejabat ibukutha, kaya-kaya Moskow dadi luwih ayu mung liwat upaya. Nyatane, kabeh wilayah Rusia nyumbang kanggo sukses rating ibukutha. Iku wektu kanggo jujur ​​babagan iki.

    Mekaten!
    1. Vyacheslav Viktorovich
      Vyacheslav Viktorovich 17 Februari 2020 18:28
      + 36
      Ing njaba Moscow Ring Road, gaji luwih murah tinimbang ing Moskow. Iki bener. Nanging elinga yen sampah Moscow digawa menyang kastil. Pendhudhuk kastil bisa ngobrak-abrik lan nemokake akeh barang sing berharga. Mulane, padha butuh dhuwit mung kanggo tagihan sarana. Dadi, cukup adil kanggo nyetel gaji sing luwih murah tinimbang ing Ibukutha, ing ngendi sampah ora disimpen maneh, lan sampeyan kudu tuku, antara liya, sandhangan, sepatu, peralatan lan panganan.
      1. Malyuta
        Malyuta 17 Februari 2020 20:31
        +8
        Kutipan: Vyacheslav Viktorovich
        Ing njaba Moscow Ring Road, gaji luwih murah tinimbang ing Moskow. Iki bener. Nanging elinga yen sampah Moscow digawa menyang kastil. Pendhudhuk kastil bisa ngobrak-abrik lan nemokake akeh barang sing berharga. Mulane, padha butuh dhuwit mung kanggo tagihan sarana. Dadi, cukup adil kanggo nyetel gaji sing luwih murah tinimbang ing Ibukutha, ing ngendi sampah ora disimpen maneh, lan sampeyan kudu tuku, antara liya, sandhangan, sepatu, peralatan lan panganan.

        Vyacheslav, yen aku bisa menehi 100 pluss!!! Nanging aku ora bisa, nanging aku bisa nyebut RESPECTISH pribadi! hi
      2. Chervonny
        Chervonny 17 Februari 2020 20:42
        + 20
        Kutipan: Vyacheslav Viktorovich
        Ing njaba Moscow Ring Road, gaji luwih murah tinimbang ing Moskow.

        Ing njaba wilayah Moskow, gaji luwih murah ...
        1. Pemilik warung
          Pemilik warung 20 Februari 2020 14:31
          +1
          Dadi ora mung pensiun sing nandhang sangsara.
          Ps Senajan padha nandhang sangsara ing ngendi wae.
        2. amunisi
          amunisi 23 Februari 2020 04:00
          0
          Kutipan: Chervonny
          Ing njaba wilayah Moskow, gaji malah luwih murah.

          Kutha cilik Ural kita berkembang nganti taun 2009.
          Kolam renang, lapangan tenis njero ruangan.. wiwit mbangun istana es.. lsp. Nganti Zhirinovsky nyelehake kita .. nangis .. ing saindhenging negara.
          Kita langsung digatekake dening manajer Moskow sing licik .. lan padha teka sad
          Lan kita entuk skiff. Kabeh income kanggo Moscow .. gaji ambruk saka $2000 kanggo $300. Lan bubar, istana es sing durung rampung pungkasane dibongkar kanggo kethokan. 45 ton baja lan struktur baja.
          ---------------
          Kabeh ing jagad iki miturut standar siji .. AS ngrampok jagad kabeh, lan Moskow ngrampok Rusia liyane.. amarga ora tentrem. sedulur
      3. sergo1914
        sergo1914 17 Februari 2020 21:24
        -21
        Kutipan: Vyacheslav Viktorovich
        Ing njaba Moscow Ring Road, gaji luwih murah tinimbang ing Moskow. Iki bener. Nanging elinga yen sampah Moscow digawa menyang kastil. Pendhudhuk kastil bisa ngobrak-abrik lan nemokake akeh barang sing berharga. Mulane, padha butuh dhuwit mung kanggo tagihan sarana. Dadi, cukup adil kanggo nyetel gaji sing luwih murah tinimbang ing Ibukutha, ing ngendi sampah ora disimpen maneh, lan sampeyan kudu tuku, antara liya, sandhangan, sepatu, peralatan lan panganan.


        Apa sampeyan nuduhake pengalaman pribadi utawa omong kosong? Sampeyan bisa nelpon dhokter. Utawa njagong ing mangkuk banyu adhem lan es? Semono uga gampang nyinggung wong akeh. Lan ing ngendi sampeyan mikir kastil rampung? Apa padha kadhaftar ing Patriarchs piyambak utawa ing Arbat? Utawa mung pecundang nakal nyuwil liwat? Apa pensiun sampeyan wis telat? Ora ana apa-apa kanggo tuku minuman keras?
        1. Paling apikan
          Paling apikan 18 Februari 2020 01:54
          + 11
          Aku kerja ing Khabarovsk, amarga ora ana kerja ing wilayah Khabarovsk, ora bisa kerja kanggo 18 ewu kaos minangka sipil ing Wilayah Moskow, nanging ora cukup kanggo urip, nalika Rosneft ngalahake harga bensin, nanging ing Khabarovsk iku mono lan kanggo 40 ewu kanggo bisa , kanggo pindhah tenan adoh, nanging boten kene rakulino kanggo jarak, kene 30 km. saka desa menyang desa iku lumrah. Dadi ing negara kita akeh panggonan sing manggon wong nakal, rada susah. Azat, paling sethithik distrik Verkhneburinsky, sampeyan ora bisa ngedol apartemen ing kono, wong-wong menehi kunci marang tanggane kanthi gratis, padha karo wilayah Otonomi Yahudi tetanggan, dheweke entuk pensiun kanthi tepat wektu, nanging sampeyan bisa ' t manggon ing, lan Moscow dumps adoh saka kita.
        2. 72jora72
          72jora72 18 Februari 2020 04:06
          +3
          Apa sampeyan nuduhake pengalaman pribadi utawa iki omong kosong? Sampeyan bisa nelpon dhokter.
          Apa sampeyan krungu babagan sarkasme lan sindiran?
          1. sergo1914
            sergo1914 18 Februari 2020 08:52
            -5
            Kutipan saka: 72jora72
            Apa sampeyan nuduhake pengalaman pribadi utawa iki omong kosong? Sampeyan bisa nelpon dhokter.
            Apa sampeyan krungu babagan sarkasme lan sindiran?


            Krungu. Padha katon beda. Kados pundi anggen kula nerangaken... wonten humor wonten Petrosyan. Iki pancen beda. Dadi kene.
      4. Vladimir_2U
        Vladimir_2U 18 Februari 2020 03:19
        + 15
        Kutipan: Vyacheslav Viktorovich
        Pendhudhuk kastil bisa ngobrak-abrik lan nemokake akeh barang sing berharga

        Mikir negara! Sampeyan wong emas! ngguyu
    2. Aerodrome
      Aerodrome 17 Februari 2020 18:35
      + 27
      Rating kualitas urip wilayah Rusia: apa pejabat ora seneng ngomong bab
      Dina iki jam 18:17
      uga .... nyekel .... mung aja lali ngirim ringkesan menyang Putin (lan ... ngenteni Mishustin), yen ora, sawetara jenis bravura ngirimake kabeh marang dheweke, ora ana hubungane karo urip ... ayo :! lan ya, Putin, gaji perawat ing Urals isih Penny.
      1. Lexus
        Lexus 17 Februari 2020 19:22
        + 23
        aja lali ngirim

        Ing negara palsu sing menang, Roskomnadzor dilarang ngirimake kekarepan sing tulus. Mung donga lan puji.
      2. Malyuta
        Malyuta 17 Februari 2020 20:28
        + 18
        Kutipan: Aerodrome
        lan ya, Putin, gaji perawat ing Urals isih Penny.

        gaji guru TK ing Distrik Federal Tengah 15 tyrov!!!
      3. Campanella
        Campanella 18 Februari 2020 13:15
        +2
        Sampeyan ora ngerti, sing utama yaiku presiden narik perhatian!
        Dadi, kaya biasane, pejabat sing ora sopan, nanging kepiye presiden bisa ndeleng kabeh?
        Dheweke duwe akeh kuwatir ... mung lali sing bisa diatasi akhir-akhir iki?
    3. Svarog
      Svarog 17 Februari 2020 18:41
      + 39
      Moskow umume minangka negara sing kapisah .. ing ngendi dhuwit mili saka kabeh wilayah Rusia .. Lan sampeyan kudu ngadili ekonomi kanthi wilayah sing paling mundur, mula gambar kasebut bakal jelas lan bener.
      1. paul3390
        paul3390 17 Februari 2020 18:50
        + 31
        Umumé, aku mikir yen ibukutha ing Moskow, ora ana sing apik sing nunggu negara kita. Kanggo akèh alasan .. Sampeyan perlu kanggo njupuk nang endi wae kanggo Siberia, luwih kanggo sawetara kutha ora amba banget. Lan nutup kanggo pindhah free menyang panggonan permanen. Bakal larang? Mbok, nanging ora luwih larang tinimbang pangopènan luwih saka gerombolan birokrasi metropolitan iki ..
        1. Militer77
          Militer77 17 Februari 2020 20:11
          +2
          Dadi apa? Bakal ana gerombolan sing padha, nanging ing papan sing beda.
        2. Sovetskiy
          Sovetskiy 17 Februari 2020 20:33
          + 10
          Kutipan saka paul3390
          Sampeyan kudu digawa menyang Siberia, luwih becik menyang sawetara kutha sing ora gedhe banget

          Banjur, kaya ing Uni, maringaken Red Banner: limang taun siji kutha ibukutha, sabanjure limang - liyane, lan ing saben kutha ing saindhenging negara. Sampeyan ndeleng nalika pindhah, Pemerintah bakal ngerti wong, lan negara ora bakal katon ing TV. lol
          1. paul3390
            paul3390 17 Februari 2020 21:44
            + 10
            Kita lagi kesel narik komunikasi .. Nanging umume - kementerian bisa kasebar .. Ayo dadi nelayan ing Timur Jauh, mesin abot - ing Ural. Lan sateruse.. Sing mesthi bakal luwih cedhak karo masyarakat.
            1. Sovetskiy
              Sovetskiy 17 Februari 2020 22:19
              +1
              Kutipan saka paul3390
              Kita bosen tarik komunikasi..

              Tyk apik. Sampeyan bisa ngomong GOELRO kapindho sing katon liwat "Aku ora pengin" bakal nguwasani. sedulur
        3. 16329
          16329 18 Februari 2020 01:26
          -3
          Lan kok kita dumadakan breeding gething kuwi kanggo kutha-kutha ibukutha, sampeyan bisa mikir sing sapisan ing Rusia iku beda, standar urip tansah luwih dhuwur, lan kesempatan ing ibukutha luwih dhuwur, iku wis mesthi lan bakal, supaya. iku ing negara liya, nang endi wae ana ibukutha lan provinsi, kajaba , mbok menawa, Jerman, ngendi Berlin tau dadi ibukutha nyata, lan Munich lan Hamburg dianggep kutha luwih adiluhung, nanging wilayah pecahan lan dikuwasani ora wilayah. indikator
          1. Greenwood
            Greenwood 18 Februari 2020 04:29
            + 10
            Kutipan: 16329
            Lan kesempatan ing ibukutha luwih dhuwur, mesthi lan bakal padha ing negara liya, ing endi wae ana ibukutha lan provinsi.
            We njupuk sembarang negara gedhe (ora ngetang Rusia): Kanada - Ottawa ilang ing latar mburi wilayah metropolitan gedhe Toronto utawa Montreal. USA - cilik 600 (!!!) Washington - kutha pancen uninteresting karo latar mburi dipun promosiaken New York, Los Angeles, Chicago, San Francisco lan Bunch saka megacities liyane kasebar ing saindhenging Amerika Serikat. Australia - non-ibukutha Sydney lan Melbourne luwih misuwur lan misuwur tinimbang ibukutha Canberra. Ing Brasil, kabeh wong ngerti Rio de Janeiro sing dipromosikan utawa Sao Paulo sing gedhe banget, nanging ora ana sing kudu dieling-eling babagan Kutha Brasilia cilik. Malah ing negara tetanggan China, Beijing, sanajan kutha gedhe, ora katon metu saka latar mburi akeh jutawan Cina liyane babagan tingkat pertumbuhan lan standar urip. Shanghai, Hong Kong, Shenzhen utawa Guangzhou padha ora kurang lan ora mlarat. Dadi mbandhingake karo wong-wong mau, lan ora karo negara-negara Eropa mikroskopis, ing ngendi sampeyan bisa nyopir saka tapel wates menyang tapel wates ing sawetara jam.
            1. 16329
              16329 18 Februari 2020 10:07
              0
              Yagene sampeyan mbandhingake Rusia karo koloni utawa negara sing muncul kanthi basis aliansi koloni, kajaba China, sing popularitas Shanghai lan liya-liyane uga minangka warisan jaman semi-kolonial, kanthi wujud "ekonomi bebas. zona"
              Kanggo Australia lan Kanada, ibukutha nyata yaiku London, ing ngendi papan panggonane kepala negara.
              "Kurcaci" Eropa, kaya sing dikarepake, ora mesthi kaya ngono, Wina lan Berlin, umpamane, bubar ilang status ibukutha kekaisaran, Paris minangka kutha utama ing Prancis lan ora ana sing mbandhingake karo Strasbourg utawa Lyon.
              Rusia, mboko sithik berkembang ing sekitar Moskow, minangka kekaisaran Eurasia,
              Periode Petersburg amarga bias Eropa ing pangembangan negara, nalika provinsi Baltik, Finlandia lan sebagian besar Polandia, lan wilayah "sadulur" kulon - Ukraina lan Belarus minangka bagéan saka kekaisaran.
              Minangka Petersburger, iku isin kanggo kula kanggo mirsani prioritas Moscow ing sawetara cara, nanging ora ana apa-apa sing kudu rampung, kuwi crita, lan saiki ngomong metu marang Moscow tegese pour banyu ing pabrik separatis regional, sing ateges. ora beda karo "sedulur pengkhianat" Rusia Kulon = Ukraina lan Belarus
              1. Romawi070280
                Romawi070280 18 Februari 2020 11:08
                +2
                Kanggo Australia lan Kanada, ibukutha nyata yaiku London, ing ngendi papan panggonane kepala negara.

                Mungkin kita kudu pindhah ibukutha menyang London banjur ??
                Oh ya .. kita ora pengin kita dadi kaya ing Australia utawa Kanada ..

                nglawan Moskow tegese nyiram banyu ing pabrik separatis regional,

                Ya .. lan nentang kabijakan Putin yaiku nyemburake banyu ing pabrik mungsuh Barat kita ..
                Lan mulane, kita bakal milih kanthi bulat kanggo Putin, lan menehi feed Moscow .. Sawise kabeh, ora bisa ditindakake ..
              2. paul3390
                paul3390 18 Februari 2020 13:57
                0
                Kutipan: 16329
                Kanggo Australia lan Kanada - ibukutha nyata London

                Sampeyan bisa uga mikir - ora kanggo kita .. Paling ora - ana ibukutha lan omah gedhong kabeh jinis elit kita ..
        4. Campanella
          Campanella 18 Februari 2020 13:17
          +1
          Dadi apa, dheweke bakal nglengkapi kutha cilik iki kanggo awake dhewe, apa sing bakal diganti ing Rusia?
      2. mat-vey
        mat-vey 17 Februari 2020 18:50
        + 28
        Luwih kaya ibukutha koloni - ngumpulake dana saka kabeh koloni lan nggawa menyang metropolis.
        1. Gusti ngluwari Raja
          Gusti ngluwari Raja 17 Februari 2020 21:07
          -14
          Apa sampeyan ora seneng?
          Kanggo sawetara alasan, aku mikir manawa umume pengunjung ing forum iki nganggep awake dhewe patriot, seneng karo stabilitas lan ndhukung kanthi lengkap.
          1. mat-vey
            mat-vey 17 Februari 2020 21:29
            +5
            Lan kenapa sampeyan mikir kaya ngono? Apa sampeyan nganggep pengunjung? Apa sampeyan ora nganggep awake dhewe dadi mayoritas?
            1. Gusti ngluwari Raja
              Gusti ngluwari Raja 17 Februari 2020 21:37
              -8
              Aku nganggep aku patriot, mula aku kaget banget karo dhukungan kanggo komentar sampeyan lan sadurunge.
              1. mat-vey
                mat-vey 17 Februari 2020 21:39
                +4
                Ya, konsep patriotisme, ayo ngomong, macem-macem banget ...
                1. Romawi070280
                  Romawi070280 18 Februari 2020 11:11
                  +1
                  Luwih-luwih kaya kebodohan.. merga ora mikir kanggo njaga kestabilan mung merga wong nganggep awake dhewe patriot.. ngono wae..
                  1. mat-vey
                    mat-vey 18 Februari 2020 11:15
                    -1
                    Iku kabeh gumantung sing ing ndhuwur "nempatno" ing "patriotisme" ...
      3. Wawan 16
        Wawan 16 17 Februari 2020 20:11
        + 19
        Minangka adoh saka elinga, kacepetan skuadron ditemtokake dening kacepetan kapal paling alon, supaya kene, ya, kita kudu katon ora ing Moscow, nanging ing wilayah mburi.
      4. Malyuta
        Malyuta 17 Februari 2020 20:27
        + 16
        Kutipan saka Svarog
        Lan sampeyan kudu ngadili ekonomi kanthi wilayah sing paling mundur, mula gambar kasebut bakal jelas lan bener

        Inggih, ya, ana maskvabad, lan ana Zamkadye lan kabeh Zamkadye urip padha ala, malah ora dibahas.
      5. Starover_Z
        Starover_Z 17 Februari 2020 20:44
        + 11
        Kutipan saka Svarog
        Moskow umume minangka negara sing kapisah .. ing ngendi dhuwit mili saka kabeh wilayah Rusia .. Lan sampeyan kudu ngadili ekonomi kanthi wilayah sing paling mundur, mula gambar kasebut bakal jelas lan bener.

        Lan pancen ora ana gunane kanggo nyanyi roti panggang kanggo pejabat ibukutha, kaya-kaya Moskow dadi luwih ayu mung liwat upaya. Nyatane, kabeh wilayah Rusia nyumbang kanggo sukses rating ibukutha. Iku wektu kanggo jujur ​​babagan iki.

        Nah, kaya ing kene:
        Ana wong numpak kreta lumebu ing desa:
        - Wong!!! Aku nggawa sampeyan batu bara!
        Kabeh ing sabun, jaran sing mati ing tong sampah dadi:
        - Ya, ngguyu, m-la. Sampeyan nggawa..
        .
        1. penggemar-penggemar
          penggemar-penggemar 18 Februari 2020 08:49
          +2
          Pranyata wong liya ing Rusia yaiku jaran iki - kabeh mati ing sabun lan sampah.
          1. Campanella
            Campanella 18 Februari 2020 11:28
            0
            Malah carane dadi metu kanggo siji jajan, lan liyane saka Pranyatan ing konstitusi, nanging mangsa padhang ing plans umum! Nanging nyatane, obat-obatan dibayar, pendhidhikan semi-bayar, kerja kanggo dhuwit lan ora ana hak, lan yen ana wong sing miwiti ngundhuh, mula "kehebatan", "jaringan" lan trik kotor cilik liyane penting.
    4. Campanella
      Campanella 18 Februari 2020 11:24
      0
      Temenan, hukum distribusi dhuwit bisa digunakake. Akèh-akèhé sing dienggo cedhak karo dompet, lan dompet ing Moskow. Kabeh lan financial hangout ing Moscow saka iki lan Muscovites duwe dhuwit. Wong-wong Moskow dhewe ora ana apa-apa, nanging nyatane yen dhuwit saka kabeh Rusia ditransfer menyang Moskow, iku kasunyatan sing ora bisa dibantah lan ora bisa dipungkiri.
      Nanging aku pengin Wigati sing ora kabeh Muscovites bisa ngombe saka kali iki. Ora saben wong diijini menyang pantai. Ing kene, kaya bangga, kewan paling gedhe ngombe dhisik, banjur sanak-sedulure ...
  2. Lamata
    Lamata 17 Februari 2020 18:25
    + 32
    Ana mlarat ing KchR, lan CBD padha. Lan Moscow pancene wiwit ngganggu karo snobbery sawijining.
    1. depressant
      depressant 17 Februari 2020 19:37
      + 16
      Ing kana, miturut 70 indikator, dheweke dipilih ing ndhuwur.
      Sawise Moscow, St. Petersburg lan wilayah Moskow, 10 paling dhuwur uga kalebu Tatarstan, wilayah Belgorod, wilayah Krasnodar, wilayah Kaliningrad, Yugra, Voronezh, wilayah Leningrad.
      Nanging wektune kanggo mangerteni yen tingkat kesejahteraan materi ora dadi kritéria kanggo kesejahteraan wong modern - mung jumlah anak ing kulawarga. Sanadyan ing Eropah, malah karo kita. Eropa wis suwe ngalami stres, lan wektu pangarep-arep wis rampung. Kapitalisme ora ngidini sampeyan santai, sampeyan bisa nyurung sampeyan. politik. Ancaman militer langgeng. wutah tarif. Kredit Kab. Gemeter maksiat pejabat pemerintah, wedi
      kelangan proyek, wedi ora bisa nemokake, rasa ora aman umum. Kabeh iki minangka depresi latar mburi sing wong urip terus-terusan tanpa sadhar. Moskow begja, ana sing bisa ngrebut stres - pertunjukan. Liyane saka Rusia ora duwe apa-apa kanggo mangan karo, amarga latar mburi Moscow. Aku mbaleni, aku ora bakal njupuk minangka kritéria saka kesejahteraan jumlah dhuwit ing akun bank, utawa ing bantal. Cukup menyang metro Moscow.
      Mungkin aku ora bener. Mbokmenawa, aku ora lunga menyang distrik-distrik ing Moskow.
      1. Militer77
        Militer77 17 Februari 2020 19:54
        -42
        wedi kelangan proyek, medeni ora bisa nemokake

        Iki slogan wong sing kalah. Yen sampeyan Spesialis (sing bener, nganggo huruf kapital), banjur bakal ana antrian kanggo sampeyan. Lan yen sampeyan teka kanggo ngladeni nomer kasebut, mula ora ana sing butuh.
        1. Alex Nevs
          Alex Nevs 17 Februari 2020 20:21
          + 17
          Ngomong omong kosong.
          1. Militer77
            Militer77 17 Februari 2020 20:23
            -30
            Iki saka kategori: "Sam bodho"
        2. Uni Soviet 2
          Uni Soviet 2 17 Februari 2020 21:35
          + 13
          Lan kenapa spesialis iki ora mlebu ing pamrentah kita kanthi cara apa wae? Inggih, teka, lan ing taun wis terobosan nyoto!
          1. Militer77
            Militer77 17 Februari 2020 21:50
            +1
            Comrade Jenderal duwe anak dhewe. Nganti ngilangi nepotisme, kabeh bakal kaya wingi
            1. Nyrobsky
              Nyrobsky 18 Februari 2020 00:03
              +6
              Kutipan: Militer77
              Comrade Jenderal duwe anak dhewe. Nganti ngilangi nepotisme, kabeh bakal kaya wingi

              Masalahe ora ana ing nepotisme, nanging ing kapentingan negara, utawa luwih ora ana, kanggo njaga populasi wilayah lan, kanthi mangkono, ing pembangunan ekonomi. Saiki "negara akuntan liberal" ngukur kabeh kanthi pitakonan babagan untung, lan dudu kepentingan negara. Yen ing siji wektu Tsarina Catherine, minangka alternatif kanggo paukuman pati, digunakake pengasingan kanggo Siberia kanggo pemukiman langgeng, nerangake yen - "Chopping kepala karo ukuran ageng saka negara Rusia iku sawijining kemewahan unaffordable," banjur kabeh limo Kudrins, Siluanovs. lan Grefs percaya yen larang banget kanggo njaga kutha lan desa industri sing adoh lan lor, lan kanggo kegiatan ekonomi ana cukup nggunakake "cara rotasi", lan Nabiullina percaya yen masa depan Rusia kalebu megacity. Wong-wong padha ngungsi amarga kurang kerja lan prospek. Yen miturut USSR pedunung ing wilayah Lor kira-kira 18 yuta, saiki meh 5 yuta, senadyan kasunyatan sing celengan utama lenga lan gas, emas, berlian, etc. klempakan ana. Ngelingi yen ing mangsa ngarep perjuangan serius bakal diwiwiti kanggo kasugihan ing sisih lor, kanthi kabijakan kasebut nuduhake "pameran Moscow" Rusia bakal nyimpulake yen telung peternak rusa kutub, sing dikuatake dening batalyon prajurit kontrak, bakal tetep. kanggo nolak encroachments mungsuh saka "kanca".
            2. Romawi070280
              Romawi070280 18 Februari 2020 11:14
              0
              Comrade Jenderal duwe anak dhewe. Nganti ngilangi nepotisme, kabeh bakal kaya wingi

              Yah.. cepet banget aku kesurupan..
              Aku mung ngandika bakal ana antrian.
      2. 16329
        16329 18 Februari 2020 01:28
        -1
        Ing sosialisme, sepur sosis bisa uga menyang Moskow, lan ora saka Moskow, lan kabeh wong bisa ndhaptar ing Moskow, ta?
        1. Greenwood
          Greenwood 18 Februari 2020 04:37
          +5
          Ing sosialisme, ana pangembangan aktif wilayah, kalebu Timur Jauh lan wilayah Lor Jauh. Proyek konstruksi aktif ditindakake ing kabeh kutha lan desa, pembangunan infrastruktur lan pertumbuhan populasi bebarengan. Saiki ora ana sing berkembang ing Timur Jauh, megaproyek siji-wektu kaya jembatan ing Vladivostok ora mengaruhi daya tarik wilayah kasebut lan ningkatake standar urip. Wong kumpul saka kene menyang Moskow utawa St. Petersburg karo Krasnodar ing kesempatan pisanan.
          1. 16329
            16329 18 Februari 2020 10:17
            0
            Dolan maring daerah, aku weruh lingkungan anyar, bangunan dhuwur, dalan, jembatan, pusat perbelanjaan, bandara, hotel, lsp.
            Ora bisa dibandhingake karo periode Soviet, nalika nalika sinau ing Leningrad, aku praktek ing wilayah Kuibyshev, ing ngendi ora ana departemen daging ing toko, lan ing asrama tanduran Chapaevsky ora ana udan.
            Mulane, pangembangan provinsi ing USSR asring cukup siji-sisi, kanthi bias menyang arah produksi, lan mesthi sedih kanggo mirsani longkangan ing tingkat pembangunan Republik Uni, kayata Ukraina, Belarus. , ora kanggo sebutno negara Baltik lan RSFSR.
      3. pru pavel
        pru pavel 18 Februari 2020 05:22
        -1
        Nanging wektune kanggo ngerti yen tingkat kesejahteraan materi ora dadi kritéria kanggo kesejahteraan wong modern - mung jumlah bocah ing kulawarga.

        Kita duwe kulawarga alkoholik. 8 anak. Banjur digawa menyang papan perlindungan. Sing kesejahteraan
    2. Campanella
      Campanella 18 Februari 2020 11:30
      -2
      Moscow ngganggu malah Muscovites! Lan kanggo wektu sing suwe, Snobbery utamane ana ing antarane spesialis sing diundang saka St. Petersburg lan wilayah liyane saka ngendi sing duwe kekuwatan narik dhewe.
  3. archiroll
    archiroll 17 Februari 2020 18:27
    +8
    Ing jatah sing adoh, faktor bear uga overestimated - ing kono wong lanang ora lunga ...
  4. kikuk
    kikuk 17 Februari 2020 18:27
    + 10
    nyebut Moskow minangka kutha parasit, aku ora ateges Moskow, buruh jujur, warga negara gedhe lan gedhe.
    1. mark1
      mark1 17 Februari 2020 18:41
      0
      Kutipan: Vanyavaty
      nelpon Moskow kutha parasit, aku ora ateges Muscovites,

      Eco sampeyan ditolak ... piye kabare? Kabeh liwat irung sing kondisily menyang kothak?
      1. Campanella
        Campanella 18 Februari 2020 11:32
        0
        Sing persis apa mengkono.
        1. mark1
          mark1 18 Februari 2020 11:36
          -1
          Banjur Moskow ngalami karusakan moral sing gedhe banget, lan mula depresi lan keluhan babagan cuaca (kadhangkala panas banget, kadhangkala kadhemen, yen ora ana angin ing arah sing salah)
  5. O. Bender
    O. Bender 17 Februari 2020 18:34
    + 13
    Ana Moskow, lan ana Rusia. Temokake limang bedane!
    1. Lamata
      Lamata 17 Februari 2020 19:33
      +7
      Putin, Kremlin, Sobyanin, Wakil Presovbez karo Maybach consolatory
      1. Campanella
        Campanella 18 Februari 2020 11:37
        0
        Maybach minangka wiji ...
  6. GKS 2111
    GKS 2111 17 Februari 2020 18:44
    + 42
    Moskow pas karo pasar. Rusia - ora ...
    Nanging kanthi serius, standar urip ing Moskow bisa dibandhingake karo standar urip ing Republik Ceko. St. Petersburg rada cendhek tinimbang Moskow. Nanging ing wilayah liyane Rusia pancen lengkap. Standar urip ing kono bisa dibandhingake karo standar urip ing negara-negara Afrika. Anggaran Moskow lan St. Petersburg luwih gedhe tinimbang total kabeh wilayah liyane ing Rusia digabungake. Ing wektu sing padha, kira-kira 17.5 yuta wong manggon ing Moskow lan St. yuta ing Rusia liyane. Yaiku, 129 kaping luwih. Pamilik "pabrik, koran, kapal uap" manggon lan didaftar ing Moskow. Iku kabeh sing feed Rusia. Lan padha mbayar pajak ing Moskow, ora ing wilayah. Lan sampeyan kudu nyoba kanggo njaga soko superfluous kanggo dhewe! Moscow bakal cepet mbusak gubernur, sing ninggalake dhuwit akeh banget ing wilayah. Mulane, wilayah miskin, lan Moscow fattens .Sistem kaya mengkono disebut neokolonialisme. Yaiku, Zamkadye ( Rusia) minangka koloni Moskow lan St. Pembangkit listrik, rig minyak, ladang gandum dumunung ing Red Square, ing Kapotnya, ing Yakimanka? Ora, kabeh ing Siberia, Ural, Timur Jauh, nanging dhuwit saka iki menyang Moskow. Rusia - dhuwit sengsara.
    "Yagene Moskow urip kanthi apik? Nanging amarga Rusia liyane urip ala."
    1. Andrey VOV
      Andrey VOV 17 Februari 2020 18:58
      +6
      Lisin ing 2019 mbayar 3 milyar rubel menyang anggaran wilayah Lipetsk Lipetsk minangka individu
    2. 3x3z simpen
      3x3z simpen 17 Februari 2020 19:59
      +9
      Bener, ing St. Petersburg, kita utamane kerja. Lan aku bangga yen kuthaku kalebu sepuluh pusat wisata paling apik ing donya. Iki uga kontribusiku.
      1. Wawan 16
        Wawan 16 17 Februari 2020 21:34
        +8
        Aku tresna marang St. Petersburg, kutha sing apik banget, lan wong sing apik banget. Aku nyoba teka ing paling sapisan saben sawetara taun, sanajan iku banget adoh. Sampeyan ora bisa nyegah aku metu saka St. Petersburg kanggo dangu, aku wiwit mbukak alam bébas))
        1. 3x3z simpen
          3x3z simpen 18 Februari 2020 07:01
          +3
          Matur nuwun Ivan! ombenan
      2. Greenwood
        Greenwood 18 Februari 2020 04:42
        +4
        Kutipan saka: 3x3zsave
        kita kene, ing St. Petersburg, utamané karya.
        Apa sampeyan nyatakake yen wong ora kerja ing wilayah liyane? Utawa kerja luwih elek tinimbang sampeyan?
        Kutipan saka: 3x3zsave
        Lan aku bangga yen kuthaku kalebu sepuluh pusat wisata paling apik ing donya.
        Iki luwih apik kanggo para raja, sing digawe arsitektur Eropa pra-revolusioner lawas, sing disenengi para turis. Wong-wong mau ora lunga menyang Chinatowns sing nyenyamah kaya Murino utawa Kolpino, sing saiki digunakake kanggo najisake St.
        Lan St Petersburg saged ngembangaken infrastruktur pariwisata amarga lokasi ing St Petersburg kantor sawetara perusahaan gedhe sing mbayar pajak apik kanggo budget kutha. Kelingan Sibneft, sing diseret saka Omsk menyang St. Petersburg liwat upaya Matvienko. Sawisé iku, Omsk langsung dadi kutha subsidi lan ora duwe bathi.
        1. 3x3z simpen
          3x3z simpen 18 Februari 2020 06:37
          +1
          Kutipan saka Greenwood.
          Iki kaluwihan tinimbang para raja

          Ya. Lan dalan paling apik ing wilayah Pskov, sakperangan alesan, ing Pagunungan Pushkin. Apa Alexander Sergeevich wis adoh banget?
          Kutipan saka Greenwood.
          Lan St Petersburg saged ngembangaken infrastruktur pariwisata amarga lokasi ing St Petersburg kantor sawetara perusahaan gedhe sing mbayar pajak apik kanggo budget kutha.

          Lan wong Karelia saka tambang sing ditinggalake (Ruskeala) wis dadi atraksi wisata sing populer, ing mangsa panas sampeyan ora bisa nyurung pengunjung, nanging sampeyan ora bisa ndeleng ing cedhak kantor Rosneft.
          Kutipan saka Greenwood.
          kang diseret saka Omsk kanggo St Petersburg liwat efforts Matvienko

          Wanita insidious! Dheweke uga numpes kompleks olahraga ing Omsk kanggo nyeret Avangard menyang Balashikha?
          1. Greenwood
            Greenwood 18 Februari 2020 09:14
            +1
            Kutipan saka: 3x3zsave
            dalan paling apik ing wilayah Pskov, sakperangan alesan ing Pagunungan Pushkin. Apa Alexander Sergeevich wis adoh banget?
            Lan ngendi wilayah Pskov, kaya Peter ngomong bab?!
            Kutipan saka: 3x3zsave
            Lan wong Karelia saka tambang sing ditinggalake (Ruskeala) wis dadi atraksi wisata sing populer, ing mangsa panas sampeyan ora bisa nyurung pengunjung, nanging sampeyan ora bisa ndeleng ing cedhak kantor Rosneft.
            Sampeyan kleru. Iku ora babagan ngendi fasilitas wisata dibangun. Kita ngomong babagan tingkat lan kualitas urip ing wilayah kasebut. Ruskeala Panjenengan wis ora nyuda Kurangé populasi taunan ing Karelia.
            Kutipan saka: 3x3zsave
            Wanita insidious! Dheweke uga numpes kompleks olahraga ing Omsk kanggo nyeret Avangard menyang Balashikha?
            Apa sampeyan overthiking maneh? Sing. sampeyan pancene ora duwe apa-apa kanggo ngomong?
      3. Campanella
        Campanella 18 Februari 2020 11:40
        -1
        Yen ora kanggo presiden sampeyan, sampeyan bakal lungguh ana ing St. Petersburg ngisep jempol.
        Perasaan firaun kanggo Motherland isih obah, lan tranches kanggo St.
    3. Campanella
      Campanella 18 Februari 2020 11:36
      -1
      Kenapa Moskow pas ing kana? Sampeyan ora perlu ana ing kene kanggo kabeh wong. Ing Moskow, amarga upaya presiden, ultrasonik babagan asuransi medis wajib ora bisa ditindakake
      Onkologi, wanita lawas tuwa ora duwe siji kanggo menehi injeksi, mung kanggo ragad. Padha dilapisi karo parkir mbayar, apartemen komunal sing terus berkembang, pendidikan shareware lan karya sing padha.
  7. kn54
    kn54 17 Februari 2020 18:51
    + 17
    Degradasi wilayah.Kabijakan ekonomi utawa model manajemen ora ngalami owah-owahan sing positif.
  8. sagita
    sagita 17 Februari 2020 19:03
    + 17
    Pembayaran pajak penghasilan pribadi kudu dibayar ing papan registrasi karyawan, lan ora ing papan registrasi perusahaan. Kabeh Rusia kerjane, pajak penghasilan pribadi ditampa utamane dening Moskow, iki ora apik, salah.
    1. Militer77
      Militer77 17 Februari 2020 19:36
      -5
      Yen kita ngomong babagan Rosneft, banjur ana 83 organisasi sing diadegake, 6 kantor perwakilan, 1 cabang, sing kasebar ing saindhenging negara kanthi lampiran menyang panguwasa pajak "lokal".
      1. pmkemcity
        pmkemcity 18 Februari 2020 05:49
        0
        Kutipan: Militer77
        Yen kita ngomong babagan Rosneft, banjur ana 83 organisasi sing diadegake, 6 kantor perwakilan, 1 cabang, sing kasebar ing saindhenging negara kanthi lampiran menyang panguwasa pajak "lokal".

        Apa sampeyan krungu babagan "pemeriksaan kanggo wajib pajak paling gedhe"? http://www.consultant.ru/document/cons_doc_LAW_305907/b3905d6bae0305c6faf90ad1dbbc39c5f9fc0458/
  9. Militer77
    Militer77 17 Februari 2020 19:30
    -22
    Mung padha ora duwe pajek kaya Rosneft utawa, contone, Gazprom, kang replenishes budget St.

    Laporan keuangan PJSC "NK" ROSNEFT "(Miturut ROSSTAT):
    Pajak penghasilan saiki 431 (697) 000,00 (2018) -12 (272) 616 (000,00 (2017) -45
    Total kanggo 5 taun, kira-kira minus 22 milyar. Moscow wis entuk?
    Kesel banget ... Moskow lemu, kabeh padha ngguyu ... Nanging sapa sing ngalangi sampeyan? Ayo, sinau, kerja keras. Aku duwe 72 jam kerja seminggu, amarga aku kerja kanggo awake dhewe lan kanggo awake dhewe. Siap rock? Banjur sampeyan bakal entuk dhuwit lan iki ora ana hubungane karo wilayah kasebut.
    1. Lamata
      Lamata 17 Februari 2020 19:35
      + 17
      Aku njaluk ngapura kanggo pitakonan banal !! Apa kabeh Rusia bakal pas ing Moskow?
      1. Militer77
        Militer77 17 Februari 2020 19:43
        -15
        Pasang sawetara wilayah - kita bakal pas. Nanging biaya logistik bakal suda
        1. Lamata
          Lamata 17 Februari 2020 20:23
          + 13
          Lan ing ngendi sisa Rusia? sacara teritorial? lan apa sing ditindakake dening wong-wong ing wilayah Moskow, ngedol barang-barang konsumen kanggo awake dhewe?
      2. Militer77
        Militer77 17 Februari 2020 19:47
        -20
        Masalahe, panguwasa daerah asring ora bisa ndadekake wilayahe dadi menarik kanggo bisnis, kanggo wong enom lan bakat, ora amarga ora ana dhuwit, nanging amarga panguwasa ora duwe otak. Dadi wong enom padha ngungsi menyang kutha-kutha gedhe.
        1. UserGun
          UserGun 17 Februari 2020 20:30
          + 12
          Ya, ora ana otak, nanging "virtual" pimpinan crane mung dibangun. Lan sampeyan ora bakal nindakake apa-apa ing wayahe, amarga sampeyan "rocking prau" lan "liberal".
          1. Militer77
            Militer77 17 Februari 2020 20:40
            -7
            Mung ora utek. Malah mbah-mbah kanggo proyek nasional ora bisa nguwasani, ora kanggo sebutno implementasine.
            1. Campanella
              Campanella 18 Februari 2020 11:55
              -1
              Ngomong omong kosong. Apa sampeyan ngerti carane dhuwit dialokasikan lan cara digunakake?
              Si juru mudi mung golek uwuh, alokasi dhuwit, banjur ngerti yen dheweke ora dikuasai. Lan dheweke kabeh putih, dheweke ora ngerti yen elit dheweke ora ngerti carane nguwasani apa wae, nanging mung ngerti carane nyolong.
          2. Lamata
            Lamata 17 Februari 2020 20:42
            +3
            "Dheweke menehi stopkontak ing pasuryan saka partai Prilepin lan Seagal"))))))))) Kanggo bebener !!! Pitakonan apa.
          3. 16329
            16329 18 Februari 2020 22:19
            0
            Lan sampeyan ora bisa ngenteni kanggo ayunan?
        2. Campanella
          Campanella 18 Februari 2020 12:01
          -1
          Masalahe yaiku pimpinan St.
    2. Den717
      Den717 17 Februari 2020 20:14
      + 13
      Kutipan: Militer77
      PJSC "NK "ROSNEFT"

      Aku isin takon apa sing ditindakake PJSC "NK Rosneft" ing Moskow. Apa dheweke njupuk lenga saka ngisor Mausoleum? Uga kabeh perusahaan pertambangan. Alhamdulillah Gazprom dibuwang ing St. Petersburg. Padha lungguh meneng. Lan padha ora padhang. Sampeyan narapidana kita !!! Aku bisa nulis 172 kene, PC bakal keno kabeh. Luwih saka setengah saka anggaran asale saka perusahaan perdagangan lan tuku. Sadurunge, paling ora Zil, AZLK, lan saiki ana Optkhrentorg sing padhet. Nanging kasunyatan manawa setengah saka wilayah Moskow kerja ing perusahaan ing Moskow, lan anggaran mbayar pajak sing cocog ing wektu Moskow, lan "mangan" program sosial ing desa lan kutha ing wilayah Moskow, iki ora menarik kanggo sampeyan. Kita duwe puluhan perusahaan ing kene, 3000 km saka Moskow, sing didaftar ing Moskow, nanging mung ana gen boo +, lan kabeh dadi budak ing taiga. Lan gaji dikenani biaya ing wektu Moskow, lan pajak perusahaan dibayar saben wong ing wektu Moskow.
      Kutipan: Militer77
      Kesel banget ... Moskow lemu, kabeh padha ngguyu ... Nanging sapa sing ngalangi sampeyan?

      Ya, sampeyan ngganggu. Ing sawijining wektu, Prokhorov tuku apartemen ing desa Krasnoyarsk, didol bagean saka perusahaan lan mbayar pajeg income kanggo kanca Khloponin ing subyek (meh katelu saka budget wilayah). Dadi perusahaan, sing tetep ing wektu Moskow kabeh pajak wektu Moskow, cilaka sabisa-bisa. Msk pancen entuk kanthi snobbery lan snob sing kerja "kanggo awake dhewe", sanajan kudune kanggo negara ...
      1. Militer77
        Militer77 17 Februari 2020 20:21
        -10
        Ayo nindakake iki: yen sampeyan pengin operate kanthi fakta - ayo menehi fakta, yaiku TIN lan KPP perusahaan. Banjur dheweke teka ing panggonane ing distrik Gagarinsky ing wilayah Smolensk, ing ngendi cabang MPK Ostankino, cabang Egger, pabrik Mobile-K, lan liya-liyane saiki wis dibukak. lan liwat segelas teh, kanca-kancaku wiwit ngomong omong kosong yen Moskow ngrampok dheweke ... Dadi aku nguripake komputer, nemokake rincian, saka ngendi jelas yen perusahaan-perusahaan kasebut mbayar kabeh pajak menyang anggaran wilayah Smolensk , nanging kasunyatan sing dhuwit iki ora tekan kutha , banjur Moscow ora kanggo nyalahke
        1. Den717
          Den717 17 Februari 2020 20:35
          + 11
          Kutipan: Militer77
          menehi fakta, yaiku TIN lan KPP perusahaan

          Ya, jeneng gender, telpon omah lan kantor .... Aku ora butuh investigasi sampeyan. Aku ora pengin mbabarake sapa wae sing ora perlu. Sampeyan nerangake babagan Rosneft, paling ora ... babagan Lukoil. Ing kene Lukoil bakal mlayu menyang sawetara Langepas-Urai-Kogalym, lan Rosneft menyang Nefteyugansk, lan Moskow bakal mandheg, limp ing kabeh papat balung ... Sing kabeh diselidiki ...
          1. Militer77
            Militer77 17 Februari 2020 20:43
            0
            Aku mesthi bakal ngganggu kabeh wong. Nanging kabeh "krupnyak" wis dawa ing lepas pantai. Lan kita Feed Naglia, Amerika Serikat lan liya-liyane. Ing Moscow, padha mung nuduhake minus bathi, i.e. tokoh + tokoh ing kubus
          2. Militer77
            Militer77 17 Februari 2020 20:49
            -2
            Kutipan: Den717
            Ya, jeneng gender, telpon omah lan kantor ....

            Sampeyan ora bakal ngandel, nanging jeneng CEO lan telpon kerja, uga laporan keuangan, kasedhiya kanthi bebas.
            1. Den717
              Den717 17 Februari 2020 21:14
              +1
              Kutipan: Militer77
              nanging jeneng lengkap gender lan telpon karya, uga financial

              Nglangi....
              1. Militer77
                Militer77 17 Februari 2020 21:18
                -4
                Apa sampeyan ora ngerti.
                Negara iki padha karo awak manungsa: Moscow minangka otak, St Petersburg minangka sumsum tulang belakang, lan liya-liyane. dening organ. Sumber daya utama awak ditujokake kanggo njaga karya pusat otak. Yen otak diiseni ing kabeh jinis bagean liyane, awak bakal mati. Ya, ana pop uga)))
                1. Den717
                  Den717 17 Februari 2020 21:32
                  +5
                  Kutipan: Militer77
                  Apa sampeyan ora ngerti.
                  Negara iku kaya awak manungsa:

                  Sampeyan ora pengin ngerti manawa ora seimbang ing pembangunan sing ditinggalake bisa nyebabake akibat sing fatal kanggo kabeh sistem. Sawise nggawe pembersih vakum finansial saka Moskow, pamrentah banjur konsentrasi ing wilayah sing winates kanggo wong sing ora bisa pas ing kana. Kajaba iku, ketidakseimbangan sing ora bisa dikendhaleni iki nyebabake stratifikasi masarakat ing negara kasebut ing garis geografis. Lan iki dudu indikator kesehatan negara lan rakyate. Saka nyurung bathuk, ora ana sing ngrasa. Aku ora duwe keluhan babagan sampeyan pribadi, ora gumantung sampeyan. Sampeyan mung mikir sempit, nanging ora ngrugekake wong liya. Luwih elek, kahanan iki liwati, paling ora digatekake presiden lan pemerintah. Nanging iki kanggo wektu iki.
                  Kutipan: Militer77
                  Yen otak diiseni ing kabeh jinis bagean liyane, awak bakal mati.

                  Iki ana ing wong. Lan kanggo negara, iki minangka kerentanan sing dhuwur. A sawetara contagion Cina modern, utawa sawetara WMD liyane, bakal cukup kanggo Cut mudhun bagean gedhe saka kutha karo kantor pamaréntah lan nggawe ambruk ing saindhenging negara. Lan sampeyan kabeh nggoleki apa sing diarani jarahan ing negara kasebut. Ngomong santai...
                  1. Militer77
                    Militer77 17 Februari 2020 21:39
                    0
                    A plus kanggo sampeyan.
                    Nanging, yen kita ngomong babagan pertahanan lan pertahanan, ya, distribusi titik kontrol minangka tambahan gedhe. Lan yen kita pirembagan bab ekonomi - iku banget debatable. Upaminipun ora ana Moscow, apa ing garis finish? Wilayah sing ngemot minyak - negarane dhewe, sing duwe gas - dhewe, Kuzbass + Magnitogorsk - sing katelu, wilayah pertanian - sing kaping papat, lsp. Sampeyan ngomong kanthi apolitik ... Aku mbaleni maneh - ana 7+ triliun rubel kanggo proyek nasional, adopsi lan implementasine mung gumantung ing subyek (wilayah lan republik) ... Nanging ora ana usulan, kajaba carane mangan.
                    1. Den717
                      Den717 18 Februari 2020 05:57
                      +3
                      Kutipan: Militer77
                      Upaminipun ora ana Moscow, apa ing garis finish?

                      Ora ana sing ngomong babagan likuidasi Moskow. Nanging sampeyan ora perlu kanggo fetishize kabeh negara metu saka iku. Ing kahanan apa wae, pamrentah pusat ora kudu dibuwang. Nanging kahanan nalika millionaires, Chelyabinsk utawa Omsk, horseradish pungkasan tanpa uyah uga tolerable. Padha ora bisa mbusak salju ing mangsa, apa usulan-usulan kanggo proyèk nasional. Proyek digawe dening wong. Lan Moskow, nggunakake kediktatoran finansial lan tawaran sing wani, ora mung ngetokake dhuwit, nanging uga wong sing bisa mikir kanthi kreatif. Dadi sampeyan wis "teka ing jumlah gedhe", lan kita duwe "runaways". Apa sampeyan ngerti maksudku? Lan ing kene sampeyan duwe gandum sing sehat. Kita duwe wilayah karo iki utawa bias pembangunan ekonomi. Dadi ing kana kudune kementerian sing relevan. Ya, apa sing ditindakake dening Kementerian Energi utawa Kementerian Pertanian ing Moskow? Soko ditambang utawa plowed? Kanthi teknologi saiki, ora perlu ngumpulake kabeh buruh sing tanggung jawab ing siji pusat. Lan dina iki kadhangkala ora ngerti apa sing ditindakake, kajaba nomer ing kertas utawa monitor. Lha sampeyan bener, saka sudut pertahanan, pambubaran badan pemerintah ndadekake pertahanan luwih mantep, lan negara luwih sregep. Aku ora nglawan Moskow, aku dhewe manggon ing kono sawetara wektu. Aku nglawan "pembersih vakum" iki, ora bisa ngontrol perkembangane lan nyebabake perselisihan ing urip sosial. Sawise kabeh, sampeyan sok dong mirsani sing sikap marang Muscovites ing provinsi, kanggo sijine iku entheng, ora banget .... Iki ora metu saka ngendi wae ...
                2. Greenwood
                  Greenwood 18 Februari 2020 04:52
                  +4
                  Kutipan: Militer77
                  Moscow - otak, Peter - sumsum balung mburi, etc. dening organ.
                  Rave. Kita njupuk mitra luar negeri sing "ditresnani". Marang kita carane kedaden sing padha duwe imbangan kira-kira antarane wilayah, lan Washington metropolitan cilik, loro saka lokasi kementerian lan Pentagon, ora bisa gumunggung apa-apa liyane. Keuangan ing New York, sektor IT - Seattle, San Francisco, nuduhake bisnis - Los Angeles, industri otomotif - negara lor, industri lenga - Texas, etc. Perusahaan gedhe sing kasebar ing saindhenging negara, asring kutha-kutha cilik kamar turu karo populasi cilik dipilih kanggo lokasi kantor pusat. Ing wektu sing padha, kabeh wilayah kasebut urip kanthi apik lan ora ana ketidakseimbangan liar ing tingkat pembangunan antarane siji utawa rong kutha lan negara liyane, kaya sing saiki diamati ing negara kita. Endi ing AS "otak lan sumsum tulang belakang" sampeyan?! lol
                  1. Militer77
                    Militer77 18 Februari 2020 08:23
                    0
                    Endi ing AS "otak lan sumsum tulang belakang" sampeyan?!

                    Iku mung prasaja - NY sirah WC dorsal. Amarga bisnis ngontrol politisi. Lan kanthi produksi "mitra" dudu, kabeh sing gedhe wis suwe ditransfer menyang Taiwan, China, Korea. Ya, lan ora bener kanggo mbandhingake, kanggo mbandhingake, negara kita kudu ngrampok jagad iki lan narik menyang globe. Plus, kita duwe iklim, lan yen kita njupuk menyang akun sing tapel wates lor Amerika Serikat dumunung ing garis lintang Volgograd?
                    1. penasehat level 2
                      penasehat level 2 18 Februari 2020 09:46
                      -1
                      Iku aneh piye wae .. Gaji paling dhuwur lan negara paling maju ing California (San Francisco, Los Angeles), lan New York ora malah ing ndhuwur 10 .. Lan ing ngendi ing negara iku kutha karo gaji lan budget kaping pirang-pirang. luwih gedhe tinimbang liyane, aja ngomong? ora ana sing kaya ngono.. yen sirahe luwih gedhe tinimbang awak, wis katon kaya hydrocephalus utawa alien sing sirah lan awak kuru ... i.e. mesthi ora pakewuh.
                3. Campanella
                  Campanella 18 Februari 2020 12:05
                  0
                  Lan nganti suwene otak tanpa jantung, tanpa ginjel, ati, tanpa pankreas lan sistem sirkulasi?
                  Yen salah siji saka organ iki mbengkongaken, banjur otak bakal mungkasi.
      2. Militer77
        Militer77 17 Februari 2020 20:38
        -7
        Padha lungguh meneng. Lan padha ora padhang.

        Ya, sampeyan wis kesel! Iku kabeh salahe.
        Lan Moscow = Seoul, Hong Kong, New York - i.e. ya, opthrentorg, lan apa iki mbusak saka administrasi Moscow. wilayah tanggung jawab kanggo kasunyatan sing wilayah ora atraktif kanggo bisnis?
        1. Den717
          Den717 17 Februari 2020 20:40
          +2
          Kutipan: Militer77
          Ya, sampeyan wis kesel! Iku kabeh salahe.

          Ya, santai ... Sampeyan wis mangan ati kita suwene suwe, lan ora ana apa-apa, kita urip ... Lan kita sprinkle sampeyan saka karunia ..
        2. Greenwood
          Greenwood 18 Februari 2020 04:57
          +2
          Dibandhingake karo Korea Selatan cilik ora pantes. Ukuran negara beda-beda. Hong Kong dudu ibukutha. Kajaba iku, sanajan duwe sistem pamrentahan dhewe sing relatif marang China liyane, nanging umume digabungake karo ekonomi China liyane, bebarengan karo Shanghai, Shenzhen, Guangzhou, Beijing lan puluhan kutha mega liyane. Kajaba iku, New York, sanajan kutha paling gedhe lan pusat finansial ing Amerika Serikat, dudu ibukutha, saliyane, bagean penting saka fungsi kasebut ditindakake dening kutha-kutha liyane sing dikembangake ora luwih elek tinimbang New York, lan kadhangkala luwih apik. lan luwih nyaman.
        3. Campanella
          Campanella 18 Februari 2020 12:08
          -1
          Sistem koordinat diatur dening pusat, yen ora bisa, banjur pusat ora ngerti apa sing ditindakake. Dheweke mbangun maneh kekuwatan vertikal, nanging iki jelas ora cukup kanggo ekonomi.
    3. Greenwood
      Greenwood 18 Februari 2020 04:46
      +3
      Kutipan: Militer77
      Sapa sing ngalangi sampeyan? Ayo, sinau, kerja keras. Aku duwe 72 jam kerja seminggu, amarga aku kerja kanggo awake dhewe lan kanggo awake dhewe.
      Utawa mungkin sampeyan bakal nuduhake conto menyang wilayah sing mundur?! Ayo, pindhah saka Moskow menyang kita ing Primorsky Krai. Kerja keras ing kene 72 jam sing padha. Ayo ndeleng apa sukses luar biasa sampeyan bakal entuk.
      Kutipan: Militer77
      Siap rock? Banjur sampeyan bakal entuk dhuwit lan iki ora ana hubungane karo wilayah kasebut.
      Dadi tuduhake kanthi conto pribadhi sampeyan bisa entuk dhuwit ing Timur Jauh, lan kahanan kanggo nindakake bisnis ing wilayah kasebut lan ing Moskow padha.
      1. Militer77
        Militer77 18 Februari 2020 08:35
        -1
        Dadi tuduhake kanthi conto pribadhi sampeyan bisa entuk dhuwit ing Timur Jauh, lan kahanan kanggo nindakake bisnis ing wilayah kasebut lan ing Moskow padha.

        Sanalika ana kapentingan ing kula utawa mitra bisnis ing Timur Jauh, aku mesthi bakal nuduhake sampeyan.
        1. Greenwood
          Greenwood 18 Februari 2020 09:16
          +2
          Kutipan: Militer77
          Sanalika katon
          Ora bakal katon. Iku siji bab kanggo njagong ing Moscow lan ngomong bab kangelan urip, iku cukup liyane ing wilayah adoh.
  10. Militer77
    Militer77 17 Februari 2020 19:42
    -5
    Moscow beda. Dheweke duwe defisit anggaran. Denis Tikhonov kanthi modestly meneng yen taun kepungkur ibukutha mbuwang 273 milyar rubel luwih akeh tinimbang sing dipikolehi. Apa akeh utawa sethithik? Iki luwih saka anggaran taunan kabeh wilayah Sverdlovsk (250 milyar rubles).

    Iki mung tegese Moskow wis nandur modal ing proyek infrastruktur kanggo pangembangan kutha, pemukiman maneh saka Khrushchev menyang omah modern luwih saka sing direncanakake.

    Incidentally, iki iso dibandhingke karo budget Karachay-Cherkessia, kang nutup rating. Iku mundhak mung liwat 21 milyar rubles taun pungkasan, kang 145 yuta padha surplus. Tegese, wong-wong kidul uripe sacukupe lan entuk dhuwit luwih akeh tinimbang dhuwite.

    Nanging kanggo iki sampeyan kudu nandur! Tegese dokter lan guru ora oleh sangu, prasarana sosial ora oleh tambahan dana.
    1. Uni Soviet 2
      Uni Soviet 2 17 Februari 2020 21:48
      +6
      Nanging kanggo iki sampeyan kudu nandur!
      Sapa, ing ngendi, ing kursi apa? Dadi dheweke terus-terusan nyelehake wong ing endi wae. Yen Sobyanin dikunjara ing Karachay-Cherkessia, apa bakal kaya ing Moskow?
      1. Militer77
        Militer77 17 Februari 2020 21:51
        +1
        Ora ana sing wis nyoba, kudu menehi penjamin - kabeh gubernur ndhuwur menyang wilayah sing mundur!
      2. Militer77
        Militer77 17 Februari 2020 22:00
        -1
        Shoigu cara kerjane! Apa wae sing ditindakake, dheweke bakal ngatur kabeh. Mungkin bakal kerja bareng karo gubernur?
    2. bisnisv
      bisnisv 17 Februari 2020 21:51
      +2
      Kutipan: Militer77
      Iki mung tegese Moskow wis nandur modal ing proyek infrastruktur kanggo pangembangan kutha, pemukiman maneh saka Khrushchev menyang omah modern luwih saka sing direncanakake.

      Ayo! Pangembang ora bakal njupuk proyek nirlaba! Ing panggonan Khrushchev, omah ing wilayah sing padha dibangun, mung saka segi kapasitas paling sethithik 4 kaping luwih gedhe, lan rega apartemen kanggo para panuku ing wektu-wektu nyakup biaya ganti rugi apartemen kanggo evacuees Khrushchev. ! Iki tegese "mung" sampeyan! hi
      1. Militer77
        Militer77 17 Februari 2020 21:54
        -3
        Lan dalan lan pangembangan transportasi umum, mbokmenawa, nggawa superprofits?
        Jumlah lantai utama yaiku 6-14 lantai. Dadi 1,5-3 omah maksimal. Pendanaan 50/50.
        1. bisnisv
          bisnisv 17 Februari 2020 22:19
          +3
          Kutipan: Militer77
          Jumlah lantai utama yaiku 6-14 lantai. Dadi 1,5-3 omah maksimal. Pendanaan 50/50.

          Anak-anakku manggon ing bangunan 32-lantai, ana 12 apartemen ing lantai, babagan pendanaan - kepiye carane, iki ora gumantung marang pendhudhuk kumuh lan iki dudu masalahe! Babagan transportasi lan dalan - bukak kode pajak, tutup kabeh kesenjangan sampeyan. Pajak ing transportasi, Plato lan liyane. Mung ing negara kita, pajak ing sawetara dalan lan moda transportasi bisa ditrapake kaping telu! hi
          1. Militer77
            Militer77 17 Februari 2020 22:40
            -3
            liwat kode pajak

            Aku mlaku lan mlaku. Ana sing federal, ana sing regional, lan metro umume masalah kanggo anggaran daerah.
            Kanggo njaluk menyang 32 jubin tanpo pekso mung ... Inggih, aku ora ngerti ... Sampeyan bisa tansah ngirim sak pemukiman, lan apa sing luar biasa - padha bakal pindhah ... Amarga pemilik lan program sing regional. Iki karo federal (kaya Olimpiade utawa dalan federal) - ganti rugi ing untu lan tindakake apa sing dikarepake
            1. bisnisv
              bisnisv 18 Februari 2020 11:49
              +1
              Kutipan: Militer77
              Mlebu menyang 32 lantai kanthi sukarela mung ... Ya, aku ora ngerti ...

              Sayange sampeyan ora ngerti! Sing luwih dhuwur, kurang smog, mula penthouse tansah dikarepake. Yen sampeyan ngerti sistem perpajakan kita, banjur kenapa nyasarake wong nganggo kiriman sampeyan?
    3. Campanella
      Campanella 18 Februari 2020 12:10
      0
      Ya, saiki sepuluh yard bakal digunakake kanggo amandemen konstitusi kanggo kepentingan sekelompok wong ... pira anggaran daerah sing bakal dadi sampah?
  11. bubalik
    bubalik 17 Februari 2020 19:48
    + 16
    ora perlu nyanyi roti panggang kanggo pejabat ibukutha, kaya-kaya Moskow saya tambah ayu
    ,,, ya, ana wilayah liyane sing ora ngasilake apa-apa, nanging berkembang. Nyuwun Minangka sirah ngandika "Allah mbantu"
    1. 3x3z simpen
      3x3z simpen 17 Februari 2020 20:03
      +9
      Ana uga siji-sijine PMC resmi ing saindenging negara, dibiayai saka anggaran negara.
    2. mat-vey
      mat-vey 17 Februari 2020 20:34
      +7
      Dadi Allah iku Moskow, dudu saka Mekah.
  12. Campanella
    Campanella 17 Februari 2020 20:05
    +8
    Yen ora realistis kanggo nindakake scan ultrasonik ing Moskow miturut asuransi medis wajib, aku bisa mbayangake kepiye para liberal wong-wong sing ana ing pinggiran? Sing luwih menang laporan ing pers, luwih ala lan ala urip warga biasa.
    Nanging kabeh pak sing ngatur iki sinau ing sekolah Soviet? Bosok wis thukul. Dheweke isih wani bangga karo kamenangane para leluhure!
  13. anjey
    anjey 17 Februari 2020 20:12
    +9
    Nyatane, kabeh wilayah Rusia nyumbang kanggo sukses rating ibukutha. Iku wektu kanggo jujur ​​babagan iki.
    Amarga egoisme ekonomi Moskow sing langgeng iki, ing taun 90-an, nganti sawetara, kabeh republik pengin kamardikan, alesan pamisah kasebut sebagian ing faktor ibukutha ...
  14. UserGun
    UserGun 17 Februari 2020 20:34
    +4
    Rauh, kanggo nelpon piyambak Muscovite, padha bakal poke sampeyan ing moncong. Lan sawise kabeh, ana alesan.
    1. Campanella
      Campanella 18 Februari 2020 12:14
      0
      Omong kosong. Varangians kuat kudu poked ing moncong, Muscovites ora bisnis ing kabeh, saiki saben wong sing wis tuku apartemen ing Moscow iku Muscovite. Lan wong-wong sing diparengake wilayah dening Muscovites banget kelangan.
  15. cah cilik
    cah cilik 17 Februari 2020 20:35
    +7
    Iku kabeh omong kosong. Ing Rusia ora ana kelas menengah, ana sing sugih lan miskin. Lan kabeh pratondho kasebut dianggep miturut penghasilan wong sugih. Yen ana luwih akeh, wilayah kasebut mlebu ing ndhuwur. Siji penghasilan kuwi kaya sewu (utawa mungkin luwih) pengemis. Thanks kanggo wong kasebut, kita duwe gaji rata-rata "apik" ing negara kasebut, lan indikator liyane apik.
  16. Sergei Averchenkov
    Sergei Averchenkov 17 Februari 2020 20:37
    +5
    Ana sing kaya ngono. Moscow dudu Rusia. Ana sing paling dhuwit, ana sing paling pengkhianat. Apa sampeyan krungu manawa ana wong sing nancepake mouse menyang watu paving ing Krasnoyarsk? Kenapa Chubais manggon ing Moskow? Muscovites, ngomong apa?
    1. bisnisv
      bisnisv 17 Februari 2020 21:44
      0
      Kutipan: Sergey Averchenkov
      Apa sampeyan krungu manawa ana wong sing nancepake mouse menyang watu paving ing Krasnoyarsk?

      Aku ora ngerti, mouse, utawa scrotum? Lan sing nindakake ing Moscow?
      1. Militer77
        Militer77 17 Februari 2020 21:48
        0
        Ya, ana wong bodho kanggo 17 yuta. Ing Krasnoyarsk, dheweke beku ing ayunan)))
        1. Sergei Averchenkov
          Sergei Averchenkov 17 Februari 2020 22:16
          +1
          Ngapunten, nanging sampeyan ora duwe Navalny? Lan liyane ... Apa aku kudu dhaptar?
          1. Militer77
            Militer77 17 Februari 2020 22:59
            0
            Ora bener yen mbandhingake kutha kanthi populasi 1 yuta karo kutha 17 yuta (resmi + ora resmi). Diwenehi Kapadhetan saluran federal per kapita. Aku bakal nguciwani sampeyan, markas bakal numpuk ana ing Krasnoyarsk lan liyane Pak sampeyan bisa dig munggah ora kurang. Apa gunane? Apa sampeyan duwe luwih sithik Dolbosaurs per kapita? Ora yakin...
            1. Sergei Averchenkov
              Sergei Averchenkov 18 Februari 2020 03:06
              +1
              ana? Durung krungu. Bisa ngomong ngendi? Sesuk ora bakal. Lan siji liyane ... Apa bener kanggo mbandhingake 17 kutha sejuta (utawa 34 saka setengah yuta)? Lan sanajan karo perbandingan kasebut, Moskow ora katon apik banget.
      2. Sergei Averchenkov
        Sergei Averchenkov 17 Februari 2020 22:13
        +1
        Nuwun sewu, aku nulis saka telpon ... Aku nulis siji bab, lan dheweke mbenerake aku. Aku bakal luwih ati-ati.
    2. ABM
      ABM 17 Februari 2020 21:47
      +1
      dheweke ora manggon ing Moscow, wilayah Moscow
      1. Sergei Averchenkov
        Sergei Averchenkov 17 Februari 2020 22:22
        0
        LAN? Apa sampeyan pengin aku nambah wilayah Moskow menyang dhaptar parasit ing Rusia? Pedagang sialan. Paling gawe bangku.
        1. Militer77
          Militer77 17 Februari 2020 22:53
          -2
          Kanthi pitulunganku, 6 proyek ing luar musim digawe ing Sochi.
    3. Campanella
      Campanella 18 Februari 2020 12:16
      -1
      Amarga Peter mrentah!
  17. Gusti ngluwari Raja
    Gusti ngluwari Raja 17 Februari 2020 21:12
    -8
    Mung sentralisasi ekonomi sing kaku, miturut kesatuan militèr sing padha lan kekuwatan tanpa wates pimpinan nasional, sing bisa nggawe lan njaga kekaisaran sing kuwat.
    Federalisasi sistem pajak minangka dorongan modis langsung menyang separatisme. Dadi luwih apik yen tetep kaya ngono. Menapa malih, ora ana sing nglarang pinter lan bisa pindhah menyang ibukutha, lan ayo padha ninggalake iku, paling Rusian ora Care babagan nilai-nilai materi, wong kita wis mesthi wis misuwur kanggo kemampuan kanggo isi karo sethitik.
    1. bisnisv
      bisnisv 17 Februari 2020 21:42
      +4
      Quote: Gusti Allah ngluwari Raja
      paling Rusian ora Care babagan nilai materi, wong kita wis mesthi wis misuwur kanggo kemampuan kanggo dadi isi karo sethitik.

      Aku ora ngerti sapa iki wong sampeyan lan sapa sing sampeyan omongake umume, nanging pejabat lan oligarki kita jelas dudu sing sampeyan tulis ing kene! Kanggo umume wong Rusia, nilai-nilai materi sing penting banget, utamane sing dadi wong sampeyan, sing mat. barang berharga ora penting, padha dijupuk metu saka negara kita ing jumlah ageng! Ya, kita bisa marem karo sethithik, nanging mung anggere para panguwasa kita seneng karo sing padha, lan nalika 3% saka populasi negara kita ngonsumsi nganti 97% liyane, mula kesel lan banget ngganggu. lan aku mikir yen ora bakal suwe!
    2. vladkr
      vladkr 18 Februari 2020 10:10
      +1
      Inggih, iku perlu supaya, iku abad kaping 21 ing yard, mangsa wis teka, lan menehi raja lan Gusti Allah kanggo wong kuwi .. Sampeyan, kancaku, kudu pindhah menyang abad kaping 19 ..
  18. Sasha_5
    Sasha_5 17 Februari 2020 21:14
    +5
    Kabeh asale saka sistem politik. Bobot politik wilayah ing Rusia yaiku 0, sing digunakake dening pusat kasebut. Ing kene ing AS ana kuliah pemilihan lan pemilu independen ing wilayah - pamrentah pusat kudu ngetung lan ngelingi kabeh wilayah. Lan ing Rusia, Moskow, wilayah Moskow lan St. Aku elinga, ing jaman Soviet, area kilang minyak paling makmur amarga kilang kasebut nandur modal dhuwit. Lan nalika Sibneft ngresiki tanduran kasebut, banjur Rosneft muncul, kabeh menyang Moskow lan London, lan warga Omsk mung ditinggalake kanthi hawa sing reged.
    1. Campanella
      Campanella 18 Februari 2020 12:20
      +1
      Iki ekonomi. Putin mbatalake kabeh dhuwit saka wilayah kasebut, banjur disebarake dhewe, miturut pandangan donya, lan dudu hukum. Lan dheweke duwe siji hukum - sing paling kuat menang, mung negara sing kalah saka iki.
  19. bisnisv
    bisnisv 17 Februari 2020 21:32
    +6
    Babak rating kasebut yaiku Wilayah Otonomi Yahudi, Republik Karachay-Cherkess lan Republik Tuva, sing uga kaget sawetara wong.
    ,
    Artikel sing apik, matur nuwun kanggo penulis! Kanggo ngaktifake pamrentahan kita, Kabinet Menteri lan Duma kudu dumunung ing wilayah sing nandhang sungkowo, iki bakal ngidini carps perak kita bisa ngrasakake cedhak karo wong-wong sing mung dielingi ing dina pemilihan, lan uga bisa ngrasakake. kesenengan urip ing pedalaman Rusia ing saindenging kaendahane! Gaji uga kudu diindeks, amarga urip ing panggonan iki luwih "murah" tinimbang ing ibukutha - ibu! Gaji pejabat kudu diikat karo gaji rata-rata wilayah kasebut, supaya ora ngluwihi 5 kali, iki bakal ngirit paling sethithik 350000 rubel saben sasi ing siji unit birokrasi Duma!
    1. Campanella
      Campanella 18 Februari 2020 12:23
      +1
      Ora bakal nulungi! Mung siji bab sing bakal mbantu - kanggo ngubungake gaji saben wong, kalebu presiden, kanthi gaji rata-rata buruh ing Rusia. Lan kanggo pengayaan pidana kanggo ngadili tanpa njupuk menyang akun keuntungan sadurunge.
      Ukraina malah mbatesi napsu pejabat nganti presiden, lan kita ngindeks awake dhewe, banjur Putin sing padha ujar manawa ora ana dhuwit anggaran sing cukup kanggo kabeh wong lan bocah-bocah sing lara kudu dibantu dening wong-wong sing mlebu. Lan sapa dheweke sawise iku?
  20. Alex2000
    Alex2000 17 Februari 2020 23:53
    +5
    Sampeyan gumunggung, sampeyan ora gumunggung - nanging ora ana urip ing njaba Moscow Ring Road.
    Solnechnogorsk .... wis ora ana cahya ing dalan ing wayah sore.
    Telpon, PF, Pajak, MFC - lan genangan ing peteng banget ing dalan sing bengkong kanthi trotoar .....

    Lan ora adoh saka Zelenograd - Moscow .... cahya ing wayah wengi kanggo kabeh distrik kanggo 10 kilometer ......
  21. tlaga geni
    tlaga geni 18 Februari 2020 00:59
    -6
    Artikel punika sampah lengkap. Moscow ngasilake akeh. Bukak lan delengen. Kapindho ing Moskow minangka pasar sing dikembangake kanthi apik kanggo layanan, konstruksi lan liya-liyane. Wilayah Moskow katelu minangka donor, aku kepengin weruh kenapa penulis ora nemtokake yen defisit muncul saka kasunyatan yen anggaran federal kanthi bodho njupuk lan mbatalake dhuwit. Kenapa nulis sampah kaya ngono? ngganggu? Hype? Utawa bodho kosong?
    Lan titik paling penting: Moscow rame banget lan pasar banget competitive. Wilayah lan wilayah kanthi populasi kurang saka wektu Moskow mesthi ngasilake bathi sing kurang. Iki ketok ... nanging penulis kasil narik manuk hantu ing globe. Inggih rampung.
    Lan aku saiki cons bakal kaya saka cornucopia a. Nanging yen sampeyan mikir babagan iki, dheweke pancen salah. Kita kabeh urip ing abad kaping 21. Lan pamikiran penulis ing tingkat tengah 20.
    1/5 saka populasi Federasi Rusia manggon ing Moscow. Apa obrolan sabanjure? Dheweke nggawa umume pedunung menyang Moskow lan banjur wilayah-wilayah kasebut mulai merengek. Lan padha nggawa amarga ana karya ing Moscow. Transfer pikiran lan liya-liyane ora bakal ngrampungake masalah kasebut.
    1. Kronos
      Kronos 18 Februari 2020 01:18
      -1
      Dadi iki pitakonan kanggo panguwasa kenapa ing Moskow lan St. Petersburg ana proyek sing biasane dibayar, nanging ora ing provinsi.
      1. tlaga geni
        tlaga geni 18 Februari 2020 01:36
        -5
        Thanks kanggo negatif. Apa sampeyan wis melu pemilu? Yen ya, mula sampeyan tanggung jawab sebagian. Yen ora, kenapa sampeyan nesu?) Lan ora ana panguwasa lokal? Utawa apa? Sapa sing ngalangi sampeyan nggawe proyek? Sapa sing ngalangi sampeyan nandur modal ing produksi? Deleng ing wilayah Kaluga murni minangka conto
        1. Greenwood
          Greenwood 18 Februari 2020 05:05
          +3
          Kutipan saka tlaga geni
          Lan ora ana panguwasa lokal?
          Moscow nunjuk panguwasa lokal. Dheweke ora ngidini wong sing ora dikarepake liwat pemilihan. Pemilihan gubernur 2018 sing skandal ing Primorye minangka conto utama.
          Kutipan saka tlaga geni
          Sapa sing ngalangi sampeyan nggawe proyek? Sapa sing ngalangi sampeyan nandur modal ing produksi?
          Sapa sing bakal nindakake? Penduduk lokal ora duwe dhuwit. Kabeh bisnis gedhe duweke Muscovites, kabeh perusahaan gedhe uga dituku.
          1. tlaga geni
            tlaga geni 18 Februari 2020 11:45
            0
            Lan ing Moskow, sampeyan uga ora milih pamrentah?) Pancen lucu banget kanggo dirungokake. Kayane ing Moskow dhuwit tuwuh ing wit ... sampeyan ndeleng ekonomi. Bisnis kasebut ora kalebu Muscovites abstrak, nanging kanggo wong sing cukup dingerteni sing ana hubungane karo panguwasa. Iku ora babagan registrasi. Lan iki sing sampeyan ora ngerti.
    2. Campanella
      Campanella 18 Februari 2020 12:32
      0
      Apa sing diprodhuksi ing Moscow ing kana? Pasar layanan? Pasar sing nguwasani rampokan federal dumunung ing kanthong manajer top? Apa produksi Moscow? Aku takon carane Muscovite? Hardware? Piranti mesin? Baja? Gas? Minyak? Mobil? (Renault?))) Kutha pegawai lan karyawan! Industri punika minuscule!
    3. Sergei Averchenkov
      Sergei Averchenkov 18 Februari 2020 13:53
      0
      Iku sampeyan ing 21, lan aku lan penulis ing 20. Nah, apa sing bakal sampeyan lakoni karo aku? Apa kita kudu dipateni? Inggih, carane ora cocog kanggo abad 21st? M-iya...
  22. kig
    kig 18 Februari 2020 02:27
    +1
    Amandemen Konstitusi: kanggo nransfer ibukutha Motherland kita sapisan saben 10 taun saka Moscow menyang kutha-kutha liyane.
    1. tlaga geni
      tlaga geni 18 Februari 2020 03:35
      -5
      Ayo. Sapa sing bakal mbayar iki? Pajak kudu diunggahake. Sampeyan kanggo? Aku ora nang kene. Aja golek solusi sing gampang. Iku malah ridiculous sing ora bisa ngerti siji bab: Jeksa Agung bisa ngetokake iki ora ing ibukutha, nanging ing ekonomi. Ing endi sampeyan arep nyelehake wong saka Moskow? Kanggo Saratov? Voronezh? Volgograd? Vladivostok? Apa wong pengin ninggalake kulawargane lan numpak keliling negara saben sepuluh taun? Kanthi dhuwit apa dheweke nggawe kahanan kerja? Jaringan pemerintah sing aman, omah lan liya-liyane ... sampeyan bisa menehi dhuwit? Utawa maneh saka wong kanggo ngumpulake? Punika dhaptar pitakonan paling tithik. Apa sampeyan bisa menehi jawaban?
      Lan miturut konstitusi kita duwe negara sosial. Lan nyatane, paningkatan umur pensiun lan pajak kaping pindho, ditambah karo kenaikan kasebut, ora cocog karo norma sing ora bisa ngrusak kahanan sosial warga. Konstitusi iku hukum. Lan hukum sing ditarik ...
      1. kig
        kig 18 Februari 2020 06:52
        0
        Inggih, paling ora siji wong njupuk iku serius! apik
    2. Campanella
      Campanella 18 Februari 2020 12:34
      -1
      Aja pindhah, nanging supaya pindhah ing bunder!
  23. nikolaj1703
    nikolaj1703 18 Februari 2020 07:01
    0
    Ing Chelyabinsk, metro wis dibangun mung 30 taun, lan ora bakal bisa nganti 100 taun sabanjure. Pipa ing saindhenging donya (ChTPZ), lan dhuwit kanggo Moscow.
    1. Greenwood
      Greenwood 18 Februari 2020 09:23
      +1
      Kutipan saka: nikolaj1703
      lan dhuwit kanggo Moscow
      Kabeh iku "bener", amarga markas "ChTPZ Group" dumunung ing Moscow.
    2. tlaga geni
      tlaga geni 18 Februari 2020 11:47
      0
      Dhuwit ora menyang Moskow, nanging menyang Siprus. Sialan sampeyan paling ora maca sapa sing duwe.
  24. g1 wisuhntwn
    g1 wisuhntwn 18 Februari 2020 07:49
    +2
    Moskow nindakake perkara sing padha karo Amerika Serikat ing skala global: ngarahake aliran finansial menyang awake dhewe, narik sumber tenaga kerja sing murah lan murah, lsp. Iki politik. Lan ing mratelakake panemume iku pancen salah, asosial lan pidana. Kanggo nindakake bab sing padha nyoba kanggo nuduh mungsuh iku ala, kurang lan ora manungsa. Nanging iki minangka panemuku pribadi, minangka wong sing wis urip lan kerja ing ibukutha lan ing Pikul * sing ora bisa ditemokake ing peta.
    * sejatine desa Pikuli ing wilayah Perm, nanging tembung kasebut tegese "desa, ara-ara samun, Saratov" :)
  25. yuta
    yuta 18 Februari 2020 07:52
    +1
    Moskow lan Rusia minangka rong negara sing beda! Malah duwe tambahan pensiun luwih akeh tinimbang pensiun ing Rusia liyane
    1. Lamata
      Lamata 18 Februari 2020 07:59
      -1
      Nanging denda adm kanggo wektu tundha ngganti paspor ing Moskow lan St Petersburg luwih akeh tinimbang ing kabeh Federasi Rusia, 4000-5000 ing Moskow lan St. Para panguwasa kaya-kaya wis lali yen saben wong padha karo hukum.
      1. yuta
        yuta 18 Februari 2020 08:05
        +1
        denda iku paukuman, lan pensiun minangka bayaran.
        Yen sampeyan ora nglanggar, sampeyan ora bakal diukum, nanging pensiun ora bakal nambah saka iki.
        1. Lamata
          Lamata 18 Februari 2020 10:33
          +1
          dadi pensiun luwih dhuwur kanggo Muscovites !!!
        2. Lamata
          Lamata 18 Februari 2020 10:34
          -1
          Umumé, hukum modern ing Federasi Rusia minangka proses sing ora jelas. kajaba siji, kanggo nyuwek wong liyane.
      2. Campanella
        Campanella 18 Februari 2020 12:38
        0
        Kabeh kanggo dhewe, lan liyane saka hukum! Iki minangka prinsip pamrentah Rusia!
        Penyakit iki nular. Malah hakim periferal Farafonova urip kaya ngono, dheweke duwe putra paling apik sing ngalahake wong nganti mati! Lan aku ngerti dheweke isih manggoni jabatan sing nemtokake urip wong biasa.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. tlaga geni
      tlaga geni 18 Februari 2020 11:51
      -1
      Ngapusi langsung
  26. 1992
    1992 18 Februari 2020 08:52
    +1
    Gaji, gaji (((((wis dadi sedih saka tembung iki dadi, aku entuk 22 ewu rubel))) wilayah Novosibirsk, karyawan kotamadya))) pengalaman pitung taun taun iki))) kaya iki ... Moskow, Moskow .... ayo padha manggon ing kana kaya sing dikarepake)))
    1. penasehat level 2
      penasehat level 2 18 Februari 2020 10:34
      0
      Aku wis 17 taun pengalaman PNS total, nalika dibuwang, sing dakkandhani, aku ora getun.. sampeyan jujur ​​ora bakal entuk dhuwit lan tuwuh ing PNS iki, lan keterampilan pribadi ora penting. minangka basa (ing pangertèn ala) .. Senajan yen sampeyan duwe wong sing bakal mulur munggah .. nanging banjur kok sambat babagan 22tr-ngenteni wutah kasar lan "panggonan roti")
    2. Lamata
      Lamata 18 Februari 2020 10:34
      -2
      mdya. sn, nanging praktis ing sisih lor, banget.
      1. Campanella
        Campanella 18 Februari 2020 12:45
        0
        Dadi bener karo jagad ing benang - gambar presiden!)))
        Saiki dadi topik modis kanggo susu - ... kamera polisi lalu lintas, parkir mbayar, dokter mbayar, tes, guru, sampah, omah, ndandani ... Boten wis diganti miturut sterkhovod saiki.
    3. tlaga geni
      tlaga geni 19 Februari 2020 23:09
      0
      Dheweke kandha marang sampeyan: pindhah menyang bisnis))))
  27. yowis
    yowis 19 Februari 2020 12:51
    0
    Wilayah kasebut kepengin ngerti rating kualitas urip pejabat Rusia lan karyawan perusahaan negara. Dheweke ngerti kabeh babagan awake dhewe.