Review militèr

Pentagon mbatalake program rudal jarak menengah

49
Pentagon mbatalake program rudal jarak menengah

Rudal balistik jarak menengah MGM-31B Pershing II


Departemen Pertahanan AS ngeculake program rudal liyane. gaman. Wektu iki, program kanggo nggawe sistem rudal seluler sing janjeni kanthi rudal balistik jarak menengah Mobile Intermediate Range Missile (MIRM) mudhun. Iki dilaporake dening sumber web Amerika "Breaking Defense".

Miturut informasi sing diterbitake, program kasebut dibatasi amarga kekurangan dana kanggo pangembangan luwih lanjut. Ing 10 Februari taun iki, Pentagon ngirim menyang legislatif rancangan anggaran pertahanan AS kanggo taun fiskal 2021, sing nglaporake manawa Departemen Pertahanan AS bakal mungkasi program kasebut kanggo nggawe sistem rudal seluler sing janjeni kanthi rudal balistik jarak menengah.

Отметим, что данная программа являлась секретной и разработки в ее рамках новой ракеты начали получать финансирование совсем недавно. Впервые программу открыто профинансировали в 2020 финансовом году (начался 1 октября 2019 года), выделив из оборонного бюджета США 20 млн долларов. Далее планировалось, что в 2021 году под создание ракеты будет выделено 90 млн. долларов, а всего в пятилетний период 2020-2024 финансовых годов - 900 млн долл.

Draf anyar FY 2021 Anggaran Pertahanan nyathet program MIRM minangka dihentikan lan ora ana dana sing dialokasikan kanggo kasebut.

Kanggo bagean kita, kita nambahake manawa ora ana informasi sing bisa dipercaya babagan program kanggo nggawe rudal balistik jarak menengah Mobile Intermediate Range Missile (MIRM), ora ana informasi ing sumber terbuka. Siji-sijine perkara sing dikawruhi, malah sing durung dikonfirmasi ing endi wae, yaiku rudal kompleks kasebut mesthine duwe jarak "luwih saka 1000 km" utawa "saka 1000 nganti 3000 km".
Foto sing digunakake:
Departemen Pertahanan AS
49 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ora pati
    ora pati 18 Februari 2020 10:28
    +5
    Sing utama yaiku anggaran Amerika kudu duwe dhuwit sing cukup kanggo pager karo Meksiko, lan ora ana wong Meksiko sing bisa nyelinep kanthi ilegal ngliwati tapel wates karo Amerika Serikat. wassat
    1. wong janggut
      wong janggut 18 Februari 2020 13:36
      +3
      Produsen kasur ora mundur saka perjanjian kasebut kanggo mungkasi pangembangan misil jarak menengah.
      1. Grigory_45
        Grigory_45 18 Februari 2020 14:55
        0
        Quote: Wong jenggot
        kanggo mungkasi pangembangan rudal jarak menengah

        lan DRMSD pangembangan rudal kuwi lan ora nglarang. Perjanjian kasebut nglarang nggawe, nguji lan nyebarake IRBM
      2. Alex777
        Alex777 18 Februari 2020 19:22
        0
        Produsen kasur ora mundur saka perjanjian kasebut kanggo mungkasi pangembangan misil jarak menengah.

        Dheweke nggawe negosiasi kanggo nyuda senjata strategis.
        Lan ora ana sing bakal nuntun dheweke yen misil jarak menengah kasebut katon.
        Mulane, supaya ora dipotong mengko, luwih becik ora ditindakake saiki. IMHO. hi
      3. 73 mboh
        73 mboh 18 Februari 2020 19:42
        0
        Aku ora weruh sambungan, uga, padha metu lan iku kanthi otomatis perlu kanggo berkembang rudal kanggo sawetara sengsara "Penny" Amérika, Aku ora malah bali iki 110 yuta dolar bali menyang treasury, padha mung dissipated. padha seneng ing PENTAGON.
  2. Operator
    Operator 18 Februari 2020 10:31
    -2
    "Hitler kaput" (C)? ngguyu
    1. lucul
      lucul 18 Februari 2020 11:35
      -3
      "Hitler kaput" (C)?

      Ya, umume koronavirus wis mbuktekake efektifitas - kenapa saiki kudu mbuwang dhuwit kanggo misil ...
      1. Alex777
        Alex777 18 Februari 2020 19:30
        0
        Wong Tionghoa wis meh mbukak ujar manawa virus kasebut lolos saka laboratorium Wuhan.
        "... Sekretaris Komite Partai Komunis Wuhan Ma Guoqiang, Sekretaris Komite Partai Provinsi Hubei Jiang Chaoliang ..
        Apa iki kabeh rampung kanggo apa-apa? Lan dheweke nyoba nutup cangkeme dokter ing wiwitan.
        Lan saiki padha ngomong beda: "... miturut hukum Cina, "sengaja ngirimake patogen penyakit infèksius" bisa nyebabake hukuman sepuluh taun utawa urip, utawa paukuman pati.
        Iki tegese wayahe banget serius. hi
  3. roket757
    roket757 18 Februari 2020 10:37
    +2
    Miturut informasi sing diterbitake, program kasebut dibatasi amarga kekurangan dana kanggo pangembangan luwih lanjut.

    Lan ora ketompo kok. Hasil utama.
    Ekonomi kudune irit....dadi jare yen ora bisa mikir sing luwih yakin, rasional.
    1. Romario_Argo
      Romario_Argo 18 Februari 2020 14:28
      +2
      Aku sing Amerika mung klasifikasi program, lan pendanaan teka saka item budget liyane
      1. roket757
        roket757 18 Februari 2020 14:44
        +1
        Kabeh bisa. Lha kok ngira-ngira, yen kita ngerti apa wae ... nanging kita kudu nyiapake iki uga!
        1. Romario_Argo
          Romario_Argo 18 Februari 2020 14:45
          0
          kita wis siap kabeh: Tor-M2, Buk-M3, S-300V4, S-400, S-350 lan S-500 ing dalan
          1. roket757
            roket757 18 Februari 2020 14:51
            +1
            Kaya iki, nanging bisa uga akeh kacilakan ... mula kabeh kudu siyap, kalebu. lan paling serius, bantahan vigorous marang.
            1. Romario_Argo
              Romario_Argo 18 Februari 2020 15:06
              +1
              sarujuk. ngenteni (+) marshal
              1. roket757
                roket757 18 Februari 2020 15:12
                +1
                Ora masalah, ora ana sing bakal ngenteni minus saka kula, dhasar nglawan, nanging plus mangga.
  4. Andrey Mikhaylov
    Andrey Mikhaylov 18 Februari 2020 10:37
    -2
    Program Amerika kadhangkala mbukak lan nutup, mula nggawe dhuwit.
  5. aszz888
    aszz888 18 Februari 2020 10:39
    -1
    Miturut informasi sing diterbitake, program kasebut dibatasi amarga lack banal dana kanggo pembangunan luwih.

    "Wis kabeh, bos!" - rampokan wis rampung! ngguyu Mericatos rampung! Padha Serdyukovs, kaya ing tanah bodho ora wedi. keprungu
  6. panov_panov
    panov_panov 18 Februari 2020 10:43
    +4
    Apa mesin cetak rusak?
    1. Lopatov
      Lopatov 18 Februari 2020 10:52
      +5
      Kutipan saka: panov_panov
      Apa mesin cetak rusak?

      Ora...
      Mung sawyer liyane bisa mbuwang dhuwit luwih akeh kanggo lobi kantor cedhak pemerintah.
      1. Paranoid50
        Paranoid50 18 Februari 2020 16:26
        +2
        Kutipan: Lopatov
        sawyers liyane padha bisa nglampahi dhuwit liyane ing lobbying kantor sak pemerintah.

        Lan iki, ora utamané ngganggu, mung nandur puluh. ya ngguyu
        Program kasebut pisanan didanai kanthi terbuka ing taun fiskal 2020 (wiwit 1 Oktober 2019) kanthi $ 20 yuta saka anggaran pertahanan AS. Draf anyar FY 2021 Anggaran Pertahanan nyathet program MIRM minangka dihentikan lan ora ana dana sing dialokasikan kanggo kasebut.
    2. Starover_Z
      Starover_Z 18 Februari 2020 11:22
      0
      Kutipan saka: panov_panov
      Apa mesin cetak rusak?

      Utawa mungkin Trump nglarang "ngiris kubis" tanpa dheweke? Utawa mutusake kanggo nambah ekonomi AS?
  7. Vasyan1971
    Vasyan1971 18 Februari 2020 10:45
    +1
    Iki "w-w-w" ora tanpa alesan! Ana sing ala, mungsuh ...
    1. g1 wisuhntwn
      g1 wisuhntwn 18 Februari 2020 11:29
      -1
      Kutipan: Vasyan1971
      Mikir bab ala

      Dheweke wiwit nggarap malah ing Prajanjian INF saiki, lan saiki rudal wis digawe, Prajanjian INF wis numpes ... Ora ana ngendi kanggo sijine iku durung - sing "mantan Soviet" sing durung ing kondisi kanggo dipercaya, lan Eropa sing paling cedhak wis mulai ngomong babagan Eropa sing bebas nuklir. Nalika tingkat kekacauan diunggahake menyang tingkat sing dikarepake, proyek sing wis rampung iki bakal dadi seri lan menyang wilayah posisional.
      1. Vasyan1971
        Vasyan1971 18 Februari 2020 11:55
        0
        Kutipan saka g1washntwn
        lan saiki roket wis digawe,

        Digawe?
        Saka artikel:
        program iki curtailed amarga lack banal dana kanggo pembangunan luwih.

        Sampeyan mbokmenawa luwih ngerti ...
        1. g1 wisuhntwn
          g1 wisuhntwn 18 Februari 2020 12:06
          0
          Kutipan: https://eadaily.com/ru/news/2019/12/13/ssha-proveli-ispytaniya-rakety-zapreshchennoy-rsmd
          Tes pertama rudal balistik adhedhasar lemah, sing sadurunge dilarang dening Prajanjian INF, ditindakake dening Pentagon dina sadurunge, tanggal 12 Desember. Sekretaris Pertahanan AS Mark Esper nulis babagan iki ing Twitter.

          Logika sing paling gampang tegese miwiti testing AFTER pembangunan. Yaiku: pangembangan wis rampung - tes wis rampung - produk wis siyap - ora ana pangembangan luwih lanjut (sampeyan ana ing kene).
          1. Vasyan1971
            Vasyan1971 18 Februari 2020 12:27
            -1
            Saka link sing diwenehake, ora jelas apa jenis roket kasebut. Lan artikel babagan
            program kanggo nggawe sistem rudal seluler janji karo rudal balistik jarak menengah Mobile Intermediate Range Missile (MIRM).

            И
            Kanggo bagean kita, kita nambahake manawa ora ana informasi sing bisa dipercaya babagan program kanggo nggawe rudal balistik jarak menengah Mobile Intermediate Range Missile (MIRM), ora ana informasi ing sumber terbuka.

            Apa ora banget ngantem karo link saka "open source".
            Kabut, ringkes...
  8. rotmistr60
    rotmistr60 18 Februari 2020 10:52
    +1
    program iki curtailed amarga lack banal dana kanggo pembangunan luwih
    Hard kanggo pracaya ing lack saka dana. Paling kamungkinan, padha temen maujud sing program iki ora duwe prospek, kang tegese dhuwit boroske. Carane akeh multibillion-dollar program militèr ditutup amarga kasunyatan sing sawise sawetara taun wiwit ngerti sing padha arep ing arah salah, utawa sing ngumumaké ora bisa diterjemahaké menyang produk apa.
    1. wuh wuh
      wuh wuh 18 Februari 2020 11:07
      +5
      Ora. Trump wis nggawe potongan anggaran ing kabeh cabang militer. Lan kanggo R&D
      , lan kanggo tuku serial.
      Program iki sacara teknis prasaja dibandhingake karo program liyane. Minangka pilihan, pemugaran saka Pershing-2 ing teknologi anyar.
      Utawa Iskander rada elongated.
      1. Paranoid50
        Paranoid50 18 Februari 2020 16:28
        +1
        Kutipan saka: voyaka uh
        Iskander rada elongated.

        Dadi dheweke pengin njaluk lisensi? wassat
        1. wuh wuh
          wuh wuh 18 Februari 2020 16:31
          +1
          Duc ... padha duwe bab sing padha Lance
          Nanging dheweke ditulis mati, ora njupuk ROOT.
          1. Paranoid50
            Paranoid50 18 Februari 2020 16:48
            +3
            Kutipan saka: voyaka uh
            ditulis mati, ora njupuk ROOT.

            Yen kanggo MGM-52, banjur dikurangi miturut Prajanjian INF ing pungkasan taun 80-an. Nanging sanajan mangkono, wis meh 20 taun, wiwit taun 1972.
            1. wuh wuh
              wuh wuh 18 Februari 2020 16:54
              +2
              Matur nuwun kanggo koreksi. Nanging saiki wis diijini kanggo urip maneh, kaya?
              "Lomba Iskanders" donya wis diwiwiti.
              1. Paranoid50
                Paranoid50 18 Februari 2020 16:55
                +1
                Kutipan saka: voyaka uh
                donya "lomba Iskanders".

                Lan ing lomba iki ana pimpinan, lan ana peloton (kabeh wong). ya
                1. wuh wuh
                  wuh wuh 18 Februari 2020 17:01
                  0
                  Pemimpin ganti cepet ing jagad dinamis kita. Tuladha: angkasa, penerbangan...
                  1. Paranoid50
                    Paranoid50 18 Februari 2020 17:18
                    +1
                    Kutipan saka: voyaka uh
                    Tuladha: angkasa, penerbangan...

                    Tenaga nuklir, GZO ... ya
  9. Lamata
    Lamata 18 Februari 2020 11:02
    -2
    Inggih, padha mutusaké sing padha ora perlu, padha duwe cukup sumbu.
    1. g1 wisuhntwn
      g1 wisuhntwn 18 Februari 2020 11:50
      0
      Ing kana, tinimbang tomahawks, wis suwe ana program liyane. Lan ora ana sing yakin yen LRSO sing padha ora bakal diadaptasi miturut UVPU utawa ora bakal dipasang ing LRASM W80-4.
      1. Lamata
        Lamata 18 Februari 2020 12:16
        -1
        Тоже верно, кто там его знает , что DAPRA чудит . Как не относись к амерам, а они создавать умеют .
        1. Paranoid50
          Paranoid50 18 Februari 2020 17:19
          +2
          Quote: Lamata
          lan padha ngerti carane nggawe.

          Saiki, sejatine, masalah ing saindenging jagad - ya, dheweke ngerti kepiye.
          1. Lamata
            Lamata 18 Februari 2020 18:05
            0
            Uga, sampeyan ngerti, jenis skill.
  10. tahanan
    tahanan 18 Februari 2020 11:32
    0
    Nanging babagan racketeering lan mitra NATO? Utawa sapi awis NATO mandheg disusu?
  11. redfox3k
    redfox3k 18 Februari 2020 11:41
    +2
    Что-то слабо верится в сворачивание данной программы. По-моему, всё это - пыль в глаза...
  12. Dzafdet
    Dzafdet 18 Februari 2020 11:47
    0
    Ana sing ora apik: baya ora kejiret, klapa ora tuwuh ... Jebule ora bisa nggawe roket. Kompetensi ilang, kaya Apollo ...
  13. bar1
    bar1 18 Februari 2020 12:06
    0
    Ora ana dhuwit. Nanging sampeyan terus! Lan swasana ati sing apik kanggo sampeyan!
  14. Roso 56
    Roso 56 18 Februari 2020 13:30
    +1
    Aku ora ngerti, maneh dhuwit dicolong saka kanthong? Lan pelacur iki ngandhani babagan korupsi kita, lan kita, dibandhingake karo Bidens lan McCains, mung persiapan TK dibandhingake karo akademisi. sedulur opo lol
  15. Diesel 200
    Diesel 200 18 Februari 2020 13:38
    +1
    Aku curiga yen Donald minangka agen kita. ngguyu
  16. MaxWRX
    MaxWRX 18 Februari 2020 15:03
    0
    Mungkin dheweke ngerti yen rudal jarak menengah minangka sarana kanggo ngatasi pertahanan rudal. S-300, S-400 misale jek ditembak, lan ing ngendi dheweke kudu disimpen? Kabeh negara wegah nampa senjata nuklir, populasi lokal asring protes (tegese nglawan senjata nuklir, lan dudu basis umume) Nanging ICBM minangka perkara liyane. Nyatane, ing kasus sing jarang, pertahanan rudal mung bisa ditembak ing Moskow lan bisa uga ing China. Lan sampeyan ora perlu nyimpen ing wilayah manca. Menehi keuntungan, bantuan militer, lsp. kanggo sing. Lan kanggo pendekatan cepet rudal ana kapal selam nuklir.
  17. Kerensky
    Kerensky 18 Februari 2020 16:01
    0
    Kanggo kula, iku cetha banget. Para ilmuwan ditakoni kapan asile? Kabeh sing adoh dipotong tanpa ampun. Dadi mbah Aloizych tumindak - wektune wis entek ....
  18. evgen1221
    evgen1221 18 Februari 2020 22:41
    0
    , rampung pembangunan, supaya sampeyan ora perlu kanggo finance liyane. Lan padha uga ora pengin jotosan trompet supaya ora provoke naga lan bruwang, supaya kita teka munggah karo jinis kita ora bisa lan nutupi toko. Iku mung sing padha ora duwe iman, lan supaya Intelligence liwat iki anget sirahe, ngendi bebener lan ngendi ora.