Review militèr

Pesawat tiltrotor Osprey Angkatan Udara AS teka kanggo disebarake ing Jepang, sanajan protes oposisi serius

24
Pesawat tiltrotor Osprey Angkatan Udara AS teka kanggo disebarake ing Jepang, sanajan protes oposisi serius

Kapal kanthi 12 pesawat tiltrotor Angkatan Udara AS "Osprey" teka dina iki ing panggonan penyebaran mangsa - pangkalan angkatan laut penerbangan Iwakuni ing Prefektur Yamaguchi (kidul kulon pulo Honshu Jepang). Senadyan gerakan oposisi sing kuat saka panguwasa lokal lan warga babagan masalah iki, pesawat tiltrotor isih bakal diselehake ing pangkalan Iwakuni.

Amerika Serikat uga arep masang 24 Ospreys ing pangkalan Futenma ing Ginowan, Okinawa. Saben wong bisa ngirim 24 pasukan terjun payung ing jarak luwih saka 700 km lan bisa mabur ing mode pesawat lan helikopter. Nanging, gubernur prefektur kidul iki, Hirokazu Nakaima, wis ngomongake kanthi tegas babagan iki. Nakaima wis suwe ora setuju karo pamrentah pusat - dheweke wis pirang-pirang taun berturut-turut ora menehi idin kanggo mindhah pangkalan udara Korps Marinir AS ing Okinawa.

Nanging panguwasa pusat Jepang ora duwe cara kanggo mungkasi panyebaran convertiplanes ing wilayahe. Titik iki ditekanake kanthi pribadi dening Perdana Menteri negara Yoshihiko Noda. "Pitakonan babagan penempatan Osprey ana ing kompetensi pamrentah AS," ujare Noda. "Lan kita ora duwe pilihan kanggo nyelehake utawa ora." "Nanging kita janji bakal nyedhaki masalah kanggo njamin keamanan maksimal babagan perkara iki," tambah kepala pemerintah Jepang.
Sumber asli:
http://www.arms-tass.su
24 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Tirpitz
    Tirpitz 23 Juli 2012 14:16
    +6
    Ditakoni supaya wong Jepang ngomong.
    1. Tindakake
      Tindakake 23 Juli 2012 14:23
      +4
      Ora suwe, Jepang njaluk AS supaya ora nambah sanksi marang Iran. Kedaulatan wis ilang kabeh dening negara iki.
    2. Vadivak
      Vadivak 23 Juli 2012 14:27
      +4
      Kutipan saka Tirpitz
      Ditakoni supaya wong Jepang ngomong.


      Omong kosong iki bakal tiba ing dheweke, mula dheweke ngerti yen iki peti mabur

      Osprey mbuktekaken mokal kanggo matèni, thanks kanggo legislator sing disimpen saka Cheney kapak wektu sawise wektu, thanks kanggo dhuwit sing program iki digawa ing liwat constituencies sing, lan thanks kanggo bebendhu akeh banget sing engineers Amérika wis ketemu cara kanggo tenan njaluk ahead. ing wilayah penerbangan kaya helikopter. Ing kacilakan, Osprey nggawa wong 30 sadurunge ndeleng pertempuran. $ 20 milyar dibuwang kanggo program kasebut, lan sadurunge ditutup, direncanakake nggunakake 35. Ing ijol-ijolan, Marinir, Angkatan Laut lan Angkatan Udara bakal nampa 458 Ospreys, kanthi total udakara 119 yuta saben 1993 taun. lawas, lan Bill Clinton dadi presiden, Marines wis ngginakaken $ 12 milyar ing Osprey. Nanging aparat durung siyap kanggo operasi tempur. Ing taun 13, salah siji saka V-1991 pisanan tabrakan nalika lepas landas amarga kabel sing ora bener. Kacilakan kaping pindho ing taun 22 mateni pitung wong. Ing taun 1992, 2000 liyane V-2 tabrakan, njupuk 22 Marinir karo wong-wong mau (sawise 23 sasi ora mabur).

      Investigations menyang 2000 bilai dicethakaké ana sing program test wis mbebayani "motong sudhut" ing rush. Jumlah konfigurasi penerbangan-karo beda-beda ing kacepetan, bobot, lan faktor liyane-dipotong ing setengah kanggo ketemu tenggat wektu, lan mung rong pertiga saka program ngrancang iki mabur. Tren iki terus: ing 2004, direncanakake kanggo ngetung 131 jam penerbangan tes wengi, nanging angka nyata mung 33. Masalah Gear njaga Osprey ing lemah. Akeh pilot ora bisa mabur cukup jam kanggo siyap kanggo penerbangan wengi. Kajaba iku, uji coba segara dipotong amarga kapal sing kudune ditumpaki mung bisa melu 10 dina tinimbang 21. Sawise kacilakan ing taun 2000, pilot Osprey didhawuhi mabur kanthi kurang agresif, sing dicritakake para kritikus - siji-sijine alasane. V-22 wis ora perang wiwit iku. "Dheweke terus ngomong babagan apa sing bisa ditindakake kendharaan iki, nanging sithik-sithik saya tambah winates," ujare Philip Coyle, sing ngawasi pangembangan V-22 minangka insinyur uji coba utama Pentagon wiwit taun 1994 nganti 2001. Kapal kasebut bisa mabur kanthi aman "yen digunakake minangka truk kanggo mindhah wong saka wilayah sing aman menyang wilayah liyane sing aman. Nanging aku ora weruh dheweke digunakake ing lingkungan pertempuran sing kudu akeh maneuver."

      1. Tirpitz
        Tirpitz 23 Juli 2012 14:34
        +6
        Kutipan saka Vadivak
        Omong kosong iki bakal tiba ing dheweke, mula dheweke ngerti yen iki peti mabur

        Ora amarga iki. Jepang mung ora duwe pilihan, amers khusus reined ing samurai.
        1. Vadivak
          Vadivak 23 Juli 2012 15:01
          +1
          Kutipan saka Tirpitz
          Ora amarga iki. wong Jepang mung ora duwe pilihan


          Wong Jepang? Apa babagan kamikaze lan kaiten? Apa dheweke uga ora duwe pilihan? padha bakal langsung mundhakaken paws munggah lan moncong ing lantai, kok kedutan
    3. Stark SA
      Stark SA 23 Juli 2012 15:35
      +6
      Lan apa sebabe wong Jepang manut banget ora jelas, nalika amer ngeculake roti sing kuat, nyatane yaiku pembantaian bangsa Jepang ...
      1. Vadivak
        Vadivak 23 Juli 2012 20:34
        +3
        Kutipan saka StarkSA
        nalika amer ngeculake roti sing kuat,


        Dheweke uga mbuwang Fukushima menyang dheweke ...
    4. snik57
      snik57 23 Juli 2012 19:16
      +2
      pelacur AS.
      1. Vadivak
        Vadivak 23 Juli 2012 20:35
        +3
        Kutipan saka snik57
        pelacur AS.


        Sawise kabeh, ana bangsa sing bangga, menyang Mongol karo pedhang
        1. KORVIN
          KORVIN 23 Juli 2012 21:49
          0
          Aku uga gumun. Kepriye ing taun-taun pendhudhukan wong sing luwih wedi isin tinimbang mati dadi pion sing manut lan ora kuwat. latar mburi ... , Corps utawa SOKOMovskie, sanajan lobak horseradish ..
  2. PISTOL
    PISTOL 23 Juli 2012 14:22
    +4
    Dheweke dhewe ngakoni yen dheweke ora duwe pilihan, kanthi terang-terangan nuduhake yen dheweke dadi wayang amer
  3. Cilik 1
    Cilik 1 23 Juli 2012 14:33
    +8
    "Kapal induk pesawat AS sing ora bisa dicelupake" ... Kuwi sing diarani Jepang nalika Perang Dingin. Ing asas, kabeh tetep padha nganti saiki ...
    Lan kasunyatan manawa ana wong sing ana lan ana sing ora jelas ing kono uga penting banget. Amerika pengin nyebul irung ing kabeh statement lan protes iki ... Cicitan tikus bilge ora tau digatekake ...

    Sawise ing kahanan sing padha, wong Jepang sing ngajeni awake dhewe (yen status sosiale diijini) nindakake sepuku (hara-kiri). Mangkono, dheweke nylametake pasuryane ... Nanging, keturunan samurai padha remuk ...
    1. vorobey
      vorobey 23 Juli 2012 14:46
      +7
      Kutipan saka Chicot 1
      Keturunan samurai padha remuk, nanging ...


      Iku bener. Padha perang luwih wani lan agresif kanggo Kuriles manca saka kanggo wilayah dhewe.
      1. tanke
        tanke 23 Juli 2012 15:10
        +3
        Kita wis tekan titik))) Utawa, adhedhasar kahanan, dheweke ora nglawan Kuriles, aku negesake manawa bisa ...
        1. vorobey
          vorobey 23 Juli 2012 15:28
          +3
          Mungkin ngono. Aku ngusulake kanggo miwiti pambangunan pembangkit listrik tenaga nuklir ing Kapuloan Kuril. Aku mikir ing wayahe samurai bakal kelangan.
        2. Cilik 1
          Cilik 1 23 Juli 2012 19:36
          +4
          Ing asas, Jepang ora perlu Kuriles piyambak minangka bagéyan saka tanah (sanajan ana soko kanggo kauntungan saka ana karo pendekatan tengen), nanging zona ekonomi watara pulo ... Ya, lan kepuasan moral banget ...
          1. 11Guru11
            11Guru11 24 Juli 2012 00:31
            +3
            Ing pulo Iturup ana simpenan rhenium (logam kandhel, tahan panas) regane $ 10 ewu saben kg, kemungkinan produksi 20 ton saben taun gunggunge $ 200 yuta saben taun (produksi global mung 40 ton saben taun)
            Simpenan kasebut dikenal ing taun 1992, lan banjur tuntutan kanggo mbalekake pulo kasebut mundhak. Ya, saiki, dheweke mlayu lan menehi ... ora mung wong Amerika sing nandhang kabodhoan. wong Jepang wis suwe banget omong-omongan karo dheweke ngguyu
  4. vorobey
    vorobey 23 Juli 2012 14:36
    +4
    Ora suwe, pamrentah Jepang nyoba ngetrapake undang-undang sing ngidini ngindhari sanksi kanggo tuku minyak Iran. Aku ora ngerti yen dheweke nampa apa ora. nanging dara katentreman wis teka. Kosok baline, polisi Jepang kok njedhul. Selehake kabeh wong ing Prefektur Fukushima. siji neraka infèksi ora kelet kanggo infèksi.
  5. Delink
    Delink 23 Juli 2012 14:42
    +1
    Padha nglawan, nanging ora ana sing takon. Wis ngono wae,!!!
    Amer mbukak senjata lan pesawat saka kabeh pinggiran. Lan ing ngendi kapal selam kita ing cedhak Washington. Sawise PDB nuduhake yen saiki kudu tetep ana, kanthi tenang.
    Mungkin, mesthi, siji utawa loro wis ngadeg ing kono nalika kapal kita teka ing latihan. Padha manggon ing kono nganti kabeh padha mulih.
  6. Kobra66
    Kobra66 23 Juli 2012 14:46
    +3
    Amerika nindakake apa sing dikarepake lan ora peduli yen dheweke dudu master ing kene
  7. NickitaDembelnulsa
    NickitaDembelnulsa 23 Juli 2012 15:06
    +2
    Perasaan yen kekuwatan ing Jepang wis owah. Panguwasa lokal wis ora dirungokake maneh. Amerika, amarga padha ngaso dhewe, mula ora ana sing bakal ngalangi. Nganti awake dhewe ngerti yen kabeh tumindake ora bisa nuwuhake katentreman.
  8. Pakdhe
    Pakdhe 23 Juli 2012 16:04
    +3
    Ora suwe bakal ana penempatan sing padha ing Ulyanovsk, lan ketua pamrentah bakal nyebar tangane lan ujar, kita ora bisa mengaruhi penempatan ing wilayah kita kanthi cara apa wae. Aku wonder yen pesawat tutup iki diarani ora Osprey, nanging Enola Gay, bakal padha uga diijini?
    1. nabi Alyosha
      nabi Alyosha 23 Juli 2012 18:55
      +1
      Partisan Rusia bakal ngelingi katrampilan mbah kakunge. Kremlin ngira yen kita, kaya sapi, bakal nonton tanah Rusia sing suci, sing disiram getihe leluhur kita, bakal diinjak-injak dening para penjajah!? Ora!
      1. 11Guru11
        11Guru11 24 Juli 2012 00:44
        0
        provokator Alyosha
        Kremlin mikir yen kita kaya sapi..

        Mlebu dhewe ... Yen sampeyan nganggep dhewe minangka sapi, mula aja wani nyumerepi label iki ing wong liya, utamane sijine ing "tutuk Kremlin."
        Senajan artikel durung dijupuk kanggo pitenah, sampeyan wis kudu unlearn mbuwang komentar bodho supaya ora mung dipenjara kanggo bodho dhewe sing ora ana sing perlu.
  9. suharev-52
    suharev-52 23 Juli 2012 21:01
    +1
    Jepang wis dikuwasani wiwit 1945. Iki Rusia, perang lan mulih, nanging amer tetep. Dadi kita ngenteni kelanjutane. Iki minangka jawaban kenapa kita tuku Mistrals. Aku Kas kita bisa nangani Osbornes sing. Ikhlas.
    1. KORVIN
      KORVIN 23 Juli 2012 21:58
      0
      Ngomong-ngomong, yen sampeyan nyerang kita liwat Jepang. Kita durung nandhatangani perjanjian perdamaian, yaiku, kanthi resmi kita perang. Pakdhe Sam bakal mrentah lan samurai bakal susah nyabrang wates cedhak kali.
  10. KORVIN
    KORVIN 23 Juli 2012 22:06
    0
    Oh, kita wis kelangan pengaruh! Apa dheweke duwe oposisi sing kuat ing kana kanthi kesadaran nasional sing awakened? Dadi keuangan lan atur Bolotnaya kaya ngono supaya Ospreys gallop ngarep!