SAA ngliwati posisi pasukan khusus Turki ing sisih kidul Sarmin, nyedhaki Idlib

55

Prajurit SAA ngusap sepatune nganggo gendéra pasukan anti-pemerintah

Tentara Siria terus nyerang posisi militan, sanajan ana retorika sing ngancam saka Ankara. Elinga yen Presiden Turki wis bola-bali nyatakake yen tentara bakal nyerang "pasukan rezim" yen paling ora siji prajurit Turki nandhang sangsara ing Suriah. Ing wayah wengi Recep Tayyip Erdogan ngumumake yen wiwitan operasi Turki ing Idlib mung sawetara wektu. Bener, dheweke ora ngomong babagan tanggal tartamtu.

Ing latar mburi iki, pasukan pamaréntah Siria nindakake kemajuan ing sawetara arah bebarengan. Sukses paling gedhe saka CAA digayuh ing sisih kidul Sarmin. Ing pemukiman iki, dumunung ing provinsi Idlib, ana salah siji sing disebut "pos pengamatan" tentara Turki. Menapa malih, Turki mbentuk postingan iki ing sawetara minggu kepungkur - sawise transfer pasukan khusus lan kendaraan lapis baja menyang wilayah kasebut.



Pasukan Siria maju ing dalan M4 kira-kira 3-4 km. Ing wektu sing padha, pasukan maju SAA mung 200-300 meter saka pinggiran kidul Sarmin. Ngliwati wadya bala Turki saka kidul, wadyabala Siria maju tumuju ing padunungane Kaminas, ing sisih kidul-wétan kutha Idlib. Kurang luwih 12 km menyang Idlib dhewe. Kemajuan pasukan darat didhukung dening Angkatan Udara SAR, sing nyerang posisi militan ing wilayah Kaminas kasebut.


Ing wektu sing padha, sawetara detasemen serbu SAA bisa ngenggoni bagean dalan gedhe M4 ing sisih kulon Nairab. Bagean iki ngidini sampeyan nyerang militan saka mburi, lan uga bisa nggawa Sarmin dadi setengah bunderan.

Posisi militan ing cedhak kutha Ad-Dana, dumunung sawetara kilometer saka tapel wates Turki, kena serangan angkatan udara. Serangan kasebut ditindakake nalika para militan nyoba ngumpulake maneh lan pindhah menyang wetan menyang Arhab lan pinggiran kulon Aleppo. Promosi iki digagalaké.
  • Facebook/Pasukan Macan Suriah
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

55 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +4
    Februari 20 2020
    Dheweke terus milih ing ngarep sing ambruk!
    Sampeyan kudu poke ing macem-macem panggonan.
    Nanging ing tataran iki, wong Turki wiwit tumindak banget decisively.
    Ora ketompo carane kita di-push sirah-on karo Turki.
    1. +5
      Februari 20 2020
      SAA ngliwati posisi pasukan khusus Turki ing sisih kidul Sarmin, nyedhaki Idlib

      Ingkang utama yaiku aja nganti digawa! Banjur jam ora rata lan sampeyan bisa mlebu ing ketel.
      1. +9
        Februari 20 2020
        Yen Erdogan peduli babagan urip militer, mula dheweke mung kudu menehi prentah supaya ninggalake Suriah. Lan ora ana liyane.
        1. -5
          Februari 20 2020
          Lan sapa sing mbebayani kanggo tentara Erdogan?
          1. +8
            Februari 20 2020
            Ya, ora ana siji-sijine - anggere padha lungguh kanthi tentrem lan ora melu gelut. Lan perang tanpa korban ora lengkap.
          2. +6
            Februari 20 2020
            Contone, wong Kurdi nyebabake bebaya kasebut. Kurdi Turki mbebayani banget kanggo Turki. Utamane yen sampeyan ngatur latihan lan nyedhiyakake senjata sing cukup.
        2. + 12
          Februari 20 2020
          Kutipan saka: bessmertniy
          dheweke mung kudu menehi prentah supaya metu saka Siria

          dheweke ora bakal njupuk langkah kasebut. ing iki dheweke banget padha karo Fuhrer kesurupan, dheweke uga ngimpi ambisi kekaisaran. lan dheweke bakal nganggep mundur saka Siria minangka kekalahan.
      2. +5
        Februari 20 2020
        Kutipan: SRTs P-15
        Ingkang utama yaiku aja nganti digawa!

        Setuju. Kita kudu mbangun garis pertahanan nalika ana wektu. Apa tentara Siria duwe akeh ranjau? Mine tank-mbebayani arah lan burrow menyang lemah. Yen liwat langit Idlib bakal cetha utawa paling paritas ??? Kemungkinan SAR apik.
        1. -10
          Februari 20 2020
          Aku ora mikir yen wong Siria bakal bisa nglawan serangan saka Turki kanthi skala gedhe, lan yen bisa, mung kanthi bantuan kita, lan kita ora bakal ngidak-idak "kanca sing ditresnani".
          1. 0
            Februari 20 2020
            Kutipan: Guru67
            lan yen padha bisa, banjur mung karo bantuan kita, lan kita ora bakal trample marang "kanca larang".

            Aku ora duwe apa-apa kanggo njawab sampeyan, dear Guru67 hi
            Iku tetep ngenteni lan nyiapake.
          2. -7
            Februari 20 2020
            wong Turki iku bodho lengkap ing urusan militer, wong Kurdi meh ora bisa ngempet amarga kelangan macan tutul sing misuwur, banjur kabeh jagad ngguyu.
            1. 0
              Februari 20 2020
              iku apik kanggo uncalan topi wis. Yen kabeh iku apik banget, yagene padha ora mbebasake kabeh wilayah Siria, sing padha ora bakal nempel sirahe ing Trans-Efrat? nanging amarga Amerika bisa mangsuli kanthi mantep lan ora ana sing bisa ditindakake, mula ora ana pengungkit.
              uga, ya, sampeyan bisa perang karo Turki, padha uga cukup masalah, ana tuas, carane padha unravel tangle saka contradictions, iku uga gumantung ing diplomasi.
              1. 0
                Februari 20 2020
                ora ana sing mbalang topi, ora ana sing pengin kekacoan karo Amerika, nanging ora wedi karo Turki, yen ana operasi lemah, kita bakal weruh sapa sing menang.
          3. +5
            Februari 20 2020
            Padha ora bakal trample. Iki kebak karo pati ewu tentara Turki, sing bakal ngrusak posisi Erdogan sing wis ora kuwat banget ing Turki. Kajaba iku, tentara Turki saya ringkih amarga represi marang militer sawise upaya kudeta sing ora kasil.
  2. +1
    Februari 20 2020
    Tentara Siria terus nyerang posisi militan, sanajan ana retorika sing ngancam saka Ankara.

    Amarga sababe wong Siria iku bener!
  3. +6
    Februari 20 2020
    Tentara Siria terus nyerang posisi militan, sanajan ana retorika sing ngancam saka Ankara.

    Iki IMPAK OFENSIF !!! Para pejuang percaya marang kamenangane, utamane amarga mungsuhe mlayu, wis ilang iman marang ... lan sampeyan pengin manggon ing kene lan saiki, lan ora ana ing papan liya.
  4. +9
    Februari 20 2020
    Sukses tentara Siria nyemangati.
  5. +3
    Februari 20 2020
    Ana dalan saka Sarmina liwat Kaminas lan luwih kulon. Dheweke kudu dipotong ...
  6. +1
    Februari 20 2020
    Iku penting ing artikel "serangan angkatan udara".
    Iku Angkatan Udara Siria sing makaryakke.
    Yen dheweke netralake sawetara intervensionis, iku sing paling apik.
    Lan patroli Rusia lan Turki nerusake kegiatan pengawasan kanggo njaga ketertiban.
    Dijogo!
    1. +1
      Februari 20 2020
      ing dina anyar, misale jek kaya angkatan udara sing operasi ana, angkatan udara Siria wedi sawise helikopter mudhun.
      1. +2
        Februari 20 2020
        Aku menehi kritik miturut informasi ing artikel kasebut.
        Ya, lan paling logis yen Angkatan Udara Siria tumindak kanggo nyegah tuduhan provokatif.
        Lan Angkatan Aeroangkasa bisa ngoperasikake babagan perang elektronik, pertahanan udara lan intersepsi dhuwur saka pesawat sing ora dingerteni lan ora dingerteni.
        Lan pangayoman marang mundhut saka Angkatan Udara Siria bisa bombing saka dhuwur luwih saka 4000 meter ngluwihi tekan MANPADS.
        1. 0
          Februari 20 2020
          Kutipan saka Livonetc
          Lan pangayoman marang mundhut saka Angkatan Udara Siria bisa bombing saka dhuwur luwih saka 4000 meter ngluwihi tekan MANPADS.

          Nanging apa padha duwe peralatan penampakan kanggo bombing saka dhuwur kuwi? Lan umume, apa sing ditinggalake saka penerbangan? Minangka bisa dingerteni saka informasi fragmentary, ana akeh pesawat glethakaken munggah kanggo malfunctions.
          1. +3
            Februari 20 2020
            Kutipan saka Piramidon
            Kutipan saka Livonetc
            Lan pangayoman marang mundhut saka Angkatan Udara Siria bisa bombing saka dhuwur luwih saka 4000 meter ngluwihi tekan MANPADS.

            Nanging apa padha duwe peralatan penampakan kanggo bombing saka dhuwur kuwi? Lan umume, apa sing ditinggalake saka penerbangan? Minangka bisa dingerteni saka informasi fragmentary, ana akeh pesawat glethakaken munggah kanggo malfunctions.

            Taman kasebut diisi maneh saka taman VKS.
            Bantuan uga kasedhiya kanggo ndandani lan modernisasi.
            Ana informasi babagan pasokan amunisi sing luwih modern.
      2. +4
        Februari 20 2020
        Ana informasi yen sawise ngalahake turntables, mung Su-shki digunakake. Saka dhuwur ora bisa diakses dening MANPADS.
  7. -11
    Februari 20 2020
    Ing latar mburi kabeh iki, Amerika wis ngganti nada lan wis ngumumake dhukungan kanggo Turki, dadi sekutu lan mitra ing NATO lan bla bla.
    Wong Turki nglawan kapentingan negara kanthi rembugan karo kita, nanging ing kene kahanan kasebut dibalik, dheweke gagal rembugan karo kita, setuju karo tumindak lan njaluk dhukungan ing Washington. Amerika kanthi tenang ngebom obyek ANY ing Suriah kajaba pangkalan kita, yaiku, bisa ndhukung Turki saka udhara, lan iki bakal mateni sawetara manuk kanthi watu siji lan sikil Assad bakal ana ing udhara, lan kita bakal entuk klik. irung, lan nangani Iran bakal shortened, lan sing paling Jahwéh ana calon kanggo peran mriem fodder lan nindakake operasi lemah.
    1. -1
      Februari 20 2020
      Amerika Serikat ngandika NATO ora bakal ngganggu
  8. +2
    Februari 20 2020
    Ankara dikirim menyang Suriah nganti 2225 kendaraan sing diisi amunisi lan luwih saka 600 kendaraan lapis baja, tank, operator personel lapis baja, tabung artileri self-propelled, MLRS lan sistem rudal. Udakara 7000 prajurit Turki wis ditugasake menyang wilayah Siria, ditambah karo artileri, kendaraan lapis baja lan peralatan pengintaian, iki wis nggambar divisi motor sing dikuatake. Kajaba iku, garis ngarep lan penerbangan tentara Angkatan Udara Turki melu operasi militer saiki. Staf Umum Turki ora nggunakake tingkat kekuwatan lan sarana sing kaya ngono wiwit Perang Siprus.
    Nganti kabeh iki meneng. BYE.
    1. -2
      Februari 20 2020
      Quote: Olya Tsako
      Nganti kabeh iki meneng. BYE.

      Lan paling kamungkinan bakal tetep bisu. Intimidasi kanthi kekuwatan ora bakal mbantu ing kene. Kanggo saliyane Turki, ana pemain liyane.
    2. 0
      Februari 20 2020
      iku luwih gampang kanggo nutupi Bunch gedhe saka pasukan karo hailstones saka kelompok SAA kasebar
      1. +3
        Februari 20 2020
        Pitakonan ora carane akeh ngetik, nanging carane akeh bakal bisa ninggalake Suriah. hi
    3. +1
      Februari 20 2020
      Wong-wong Yahudi meneng, nanging padha cokotan. Wong Turki banter banter, nanging kabeh wong gogog. sultan uga wedi, paling kamungkinan iki sabre-rattling kanggo nyegah advance luwih saka tentara Siria. lan retorika uga beda, padha ngancam perang lan patroli tapel wates ing dina sing padha.
      Menteri Luar Negeri Turki: - "Ora bisa dikandhakake yen perjanjian ing Sochi lan Astana wis mandheg, nanging wis nandhang sangsara. Iku angel kanggo nerusake perjanjian Sochi lan Astana nalika pemerintah terus nyerang. Kita bakal nggedhekake diskusi karo Rusia. babagan kahanan ing Idlib."
      ana katrangan, yèn wong Turki ing dina liya nyoba nyingkirake para teroris, ngirim wong Nusrowi saka Idlib menyang Afrin, supaya mengko ing rembugan bakal ngomong, wah, kita wis netepi kewajiban kita, nanging Nusrovites ngutus Turki. dadi sultan uga ora butuh teroris sing jelas. Aku mikir, miturut persetujuan bebarengan karo Rusia, padha bakal dibuwang ing kono.
      1. +1
        Februari 20 2020
        Kutipan: serzh.kost
        ana katrangan yen wong Turki ing dina liyane nyoba nyingkirake teroris, ngirim Nusrovites saka Idlib menyang Afrin, supaya mengko ing rembugan bisa ngomong, wah, kita wis netepi kewajiban kita.

        ing ngriki wontên ingkang botên sanès-sanèsipun, sadaya "moderat" dipun pêjahi dening bêbrayan (Nusravits) setaun kapungkur. ana skirmish antarane fraksi kang rampung ing kamenangan lengkap kanggo radikal. Iku bisa dingerteni, scumbags padha digawa mrana saka kabeh Siria. saiki wong Turki ora bisa mbedakake antarane moderat lan immoderates mung amarga ora ana wong liya kajaba immoderates. nglirik
        nanging aku pancene ora pengin nyerahake wilayah kasebut ya
  9. Komentar wis dibusak.
  10. -13
    Februari 20 2020
    Bubar dheweke nulis yen wong Turki bakal njupuk wong Siria menyang ring
    1. + 11
      Februari 20 2020
      Kutipan: SanSanych Gusev
      Bubar dheweke nulis yen wong Turki bakal njupuk wong Siria menyang ring

      Iki carane gosip lair ... Dheweke ora nulis yen "wong Turki bakal ngubengi", nanging ana bebaya kanggo detasemen maju saka divisi 25 saka Pasukan Khusus kanggo tiba ing kubeng. "Dheweke bakal njupuk" lan "ana bebaya" - kaya-kaya "loro beda gedhe", apa ora ...
      1. -1
        Februari 20 2020
        Tansah ana bebaya, aku lunga lan ndeleng
        1. +1
          Februari 20 2020
          nonton dhewe. ati-ati! (c) Choi.
  11. +1
    Februari 20 2020
    "Kemajuan pasukan darat didhukung dening Angkatan Udara SAR, sing nyerang posisi militan ing wilayah Kaminas sing kasebut."
    ***
    "Posisi militan ing wilayah kutha Ad-Dana, dumunung sawetara kilometer saka tapel wates Turki, kena serangan angkatan udara. Serangan kasebut dikirim nalika para militan nyoba nyerang. kumpul maneh"
    ------
    Garis sing apik banget, seneng banget krungu yen Angkatan Udara kerja ...
    1. +4
      Februari 20 2020
      nanging kepiye perang saiki tanpa dhukungan lan pengintaian saka udhara ?? ora ono.. Nyuwun
      1. 0
        Februari 20 2020
        "Sore udan,
        Ing wayah sore, ing wayah sore
        Nalika pilot, ayo ngadhepi iku,
        Ora ono kerjaan,
        Kita bakal ndharat ing meja
        Ayo dadi pirembagan bab iki
        Lan nyanyi lagu favorit kita.

        Wektu kanggo dalan
        Dalane adoh, adoh,
        Ayo dadi luwih.
        Ndhuwur ambang manis
        Aku bakal rock perak
        Swiwimu." (C) eseman
        1. +2
          Februari 20 2020
          iya, kerabat apa..
    2. 0
      Februari 20 2020
      Quote: jaket tank
      Garis sing apik banget, seneng banget krungu yen Angkatan Udara kerja ...

      Aku bakal nambah sing isih becik ora krungu bab tumindak saka aviation Turki ... uga tandha apik.
      1. +1
        Februari 20 2020
        Mangga ngomong liyane?
        1. 0
          Februari 20 2020
          dadi mung titik sing ora ana apa-apa nglirik
          saperangan saka minggu kepungkur ana kabar unverified sing dinuga pesawat Turki nyoba, nanging dryers Russian padha mimpin adoh. ora ana data maneh babagan tumindak penerbangan Turki sing ditampa. Nyuwun
          tandha apik ya
  12. -2
    Februari 20 2020
    super! nulis yen kabar kasebut rong minggu kepungkur, mula komentarku wis dibusak. sawetara jenis clowning.
    1. +4
      Februari 20 2020
      mula panulis artikel uga dadi moderator ya Aku wonder sing bisa dadi? nglirik ngguyu
  13. 0
    Februari 20 2020
    Iku lucu sing bot saka USA ing latar ngarep, lan berets wis ing latar mburi.
  14. 0
    Februari 20 2020
    Yen wong Turki nggebug SAA, apa sing bakal kelakon karo benteng Turki, sing wis ana ing mburi?
  15. +1
    Februari 20 2020
    Organisasi teroris ing Idlib minangka PMC saka Turki lan kabeh wong ngerti iki, nanging Turki mbuwang bledug ing mripate kabeh wong sing ora bisa setuju karo dheweke, lan nalika padha diapusi khusus, wong Turki wis wiwit ndhukung dheweke, transfer. kendaraan waja kanggo wong-wong mau, ndhukung wong-wong mau karo tentara meriem, nanging Turki ngomong sing iki ora bener, supaya aku kita bakal ngalahake Turki hard, nanging kita bakal ngomong sing wong Siria, utawa penambang prasaja, sukarelawan saka Donetsk, sinau kanggo njupuk. tentara biasa menyang boiler, nanging sampeyan mangertos pitunjuk
  16. +1
    Februari 20 2020
    Lan pitakonan liyane, apa jenis kelompok tentara Siria ing Idlib saiki klempakan, nomer sawijining, kendaraan wojo, etc. Iku misale jek kula loro utawa telu luwih saka Turki ditransfer + Turki kudu nyerang, nanging wong Siria, aku. mikir ana cukup manuk, lan sing Turki wis akèh pengalaman ing njupuk kutha? Aku wong Siria duwe pengalaman lan motivasi luwih akeh, mula Turki bakal nyerang, nanging gambar bakal kaya LDNR, dheweke bakal ngobong tank, mow mudhun infantri, langit ditutup supaya Erdogan ora bakal sukses ing operasi cepet, ana bakal losses banjur retorika bakal ngganti lan bakal ana persetujuan anyar
  17. 0
    Februari 20 2020
    Sampeyan perlu kanggo ngilangi checkpoints Turki saka kabeh persediaan.
  18. -6
    Februari 20 2020
    sadurunge miwiti operasi ing Idlib (yen isih ora setuju karo kita), Turki bakal nyoba kanggo njaluk dhukungan internasional maksimum.
    wis digawa menyang PBB, pejabat PBB wis nyatakake krisis kamanungsan ing Idlib - yuta pengungsi sing ora ana papan kanggo mlayu, amarga ora ana papan sing aman ing Idlib. kanthi jumlah pengungsi sing akeh, ora mungkin nyedhiyakake tenda, panganan, lan liya-liyane, mula kasunyatane massa mati wong saka hipotermia wis diwiwiti.
    Panyebab kabeh aib iki diarani rezim Assad lan Rusia.
    Ing Dewan Keamanan PBB, Prancis ngusulake nggawe gencatan senjata ing Idlib, mesthine kita nglawan.
    latar mburi informasi digawe kanggo dhukungan militer operasi Turki. Dadi kemungkinan serangan udara lan rudal terkoordinasi dening sekutu NATO, aku mikir, dhuwur.
    kanggo kabeh bravado kita, kita ora bakal wani nembak mudhun pesawat NATO.
    yen NATO njupuk angkatan udara Siria lan pertahanan udara metu saka game, banjur kita kudu nutup kabeh bolongan dhéwé, utawa liya katon ing saka njaba.
    iku ora kasunyatan sing Turki bakal matesi piyambak kanggo siji Idlib, iku banget geografis trep kanggo ngarahake efforts kanggo Latakia. nanging ora ana perang ing kana, yen ana sing diwiwiti, massa saka populasi Alawit bakal cepet-cepet uwal lan papan sing paling aman bakal dadi pangkalan kita, meh ora diadaptasi kanggo nampa pengungsi.
  19. +2
    Februari 20 2020
    Kutipan saka: Victor_B
    Dheweke terus milih ing ngarep sing ambruk!
    Sampeyan kudu poke ing macem-macem panggonan.
    Nanging ing tataran iki, wong Turki wiwit tumindak banget decisively.
    Ora ketompo carane kita di-push sirah-on karo Turki.


    Ngarep stabil kanggo dangu. Tresna ing Neirab iku lokal. Dheweke wis suwe menyang kana. Kabeh wis rampung, sampeyan bisa lunga. KTT Iran-Rossich-Turki bakal teka. Posisi bakal dikonfirmasi ing kono. Erdogan isih bakal ngacungake ajiné sawise perang. Wong Turki bakal njupuk saka RSZO lan ngumumake kamenangan.
  20. +1
    Februari 20 2020
    Apamaneh, Turki isih mbebayani kanggo Rusia lan Suriah. Ora perlu sengit lan "pusing saka sukses" ing kene

    Angkatan Bersenjata Turki isih dudu rabble Muslim, nanging Tentara Eropa biasa.

    Lan kanggo provoke Turki menyang konflik getih karo Rusia, Islamists mung kudu nindakake serangan mortir massive ing papriksan Turki padha ing Seraks. Wong Turki mung bakal seneng.
    Nganti saiki, mung Erdogan sing ana ing posisi pilihan sing angel. Lan bakal ana sing tiwas ing checkpoint - dheweke bakal milih perang tanpa alternatif. Lan Putin bakal nemokake pilihan sing angel - kanggo nyambungake konferensi video utawa ora.
    1. 0
      Februari 20 2020
      Logis, iku ora duwe bathi kanggo wong Turki kanggo pindhah kabeh-in, ana akeh banget losses ing macem-macem wilayah. Nanging, kaya sing diomongake wong Yunani, wiwit jaman kuna wis ditondoi dening srakah (ing jaman tentrem) lan nesu (ing perang). Gampang ngunekke gendheng lan padha tumindak sembrono, nalisir logika. Iki ora nambah skill ing perang, nanging ndadekake bebaya kanggo sisih liyane, kaya celeng tatu ing lapangan nglawan pamburu.
  21. 0
    Februari 21 2020
    Mangkene kabar kanggo masa depan....
    Ing kutha Idlib, tank-tank Turki (ing jumlah kasebut) karo teroris ing kapal dirusak =)). Ora ana tank Turki liyane sing ditemokake ing kutha kasebut. Titik pamriksan Turki sing ana ing pinggiran njaluk supaya warga sipil Siria menehi banyu lan panganan. Wong Siria sing welas asih ngganti banyu kanggo peralatan Turki (...foto warna-warni)

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"