Review militèr

Convertiplanes: babagan relevansi kanggo Marinir AS lan tentara Rusia

124

Prospek kanggo convertiplanes nyebabake penilaian ambigu. Rusia duwe sawetara proyek menarik dhewe, nanging produksi massal saka convertiplanes nganti saiki mung ditetepake ing Amerika Serikat.


Bell V-22 Osprey tiltrotor tetep siji-sijine tiltrotor massal ing donya. Penerbangan pisanan ditindakake luwih saka telung puluh taun kepungkur, ing taun 1989, nanging V-22 Osprey wiwit dioperasikake mung ing taun 2007. Saiki ana ing layanan karo Korps Marinir, Angkatan Laut lan Angkatan Udara AS.

US Marines bubar dilatih ing kapal serbu amfibi paling anyar Angkatan Laut, USS America, ing Segara China Kidul. Personil saka Korps Marinir 31 latihan, antarane liyane, landing ing tali saka modifikasi paling anyar saka MV-22B Osprey. Ing kasus apa wae, katrampilan kasebut bisa migunani kanggo Marinir, mula komando USMC menehi perhatian khusus kanggo pangembangane.


Kaya sing wis dingerteni, Korps Marinir AS duwe sawetara skuadron MV-22, kalebu 2 skuadron sing ditugasake ing Kapuloan Hawaii, ing wilayah Teluk Kaneohe, lan 2 skuadron liyane ing lapangan udara Korps Marinir AS ing Jepang. Ing Mei 2019, 4 MV22 convertiplanes nggawe penerbangan transoceanic, mabur liwat 5300 mil liwat Samudra Pasifik - saka Okinawa menyang Hawaii. MV-22 nampung 3 kru lan 24 utawa 32 Marinir. Versi khusus saka tiltrotor kanggo unit udara Angkatan Udara AS CV-22 nampung 4 anggota kru lan 24 utawa 32 pasukan terjun payung.

MV-22B tiltrotor, kebangkrutan saka Marinir ing USS Amerika, duwe komunikasi satelit anyar lan sistem pertukaran data. Sistem SATCOM dikenal minangka NOTM-Airborne Increment II. Ing USMC, tes kasebut diwiwiti ing November 2017, sawise sistem kasebut dipasang ing MV-22. Iki nyedhiyakake komunikasi sing efektif ngluwihi garis pandang.

Convertiplanes durung diprodhuksi ing Rusia. Nanging ana sawetara proyek sing ora kalah menarik saka Amerika. Dadi, klompok Kronstadt ngembangake tiltrotor tanpa awak Fregat. Pangembang percaya yen dheweke bisa ngganti helikopter lan pesawat ing mangsa ngarep, amarga dheweke bisa mabur kanthi vertikal kaya helikopter, nanging ing wektu sing padha ngembangake kecepatan dhuwur kaya pesawat. Watesan kacepetan kanggo mesin kasebut yaiku 550 km / h, lan bisa ngangkat beban nganti 1 ton.

Komando Angkatan Udara Rusia uga mikir babagan pangembangan pesawat tiltrotor kanggo kabutuhan dhewe. Kajaba iku, ing siji wektu padha ngrancang kanggo ndarbeni piranti kasebut ing Tentara Soviet. Ing taun 1972, proyek baling-baling Mi-30 diusulake, sing dikembangake dening tim Moscow Helicopter Plant ing pimpinan Marat Tishchenko. Ing taun 1980-an kabeh baris saka pesawat baling-baling digawe, nanging padha ora tau tindak menyang produksi massal - lack saka dhuwit nineties kena pengaruh, kang nguripake menyang abang ing mbuwang militèr.

Mesthi, fitur sing paling menarik ing tiltrotor yaiku kemampuan lepas landas vertikal lan kecepatan dhuwur. Yaiku, sampeyan bisa ngirim pasukan terjun payung menyang papan sing ditunjuk kanthi cepet. Kanggo pasukan khusus lan unit pengintaian, kemungkinan pangiriman personel sing luwih rahasia menyang lokasi pendaratan luwih menarik tinimbang helikopter.

Nanging, tiltrotor uga nduweni kekurangan sing nyata. Iki ahli kalebu kangelan ing operasi, masalah kontrol, resiko dhuwur saka karusakan saka mesin nalika nyoba kanggo nampa ing autorotation ing cilik saka Gagal engine. Mulane, perlu banget kanggo mesin kuwi ngundakake pitakonan tartamtu antarane ahli Russian.

Kajaba iku, convertiplanes uga dibedakake kanthi biaya sing dhuwur: contone, biaya tiltrotor Amerika kira-kira $ 70 yuta. Lan yen kanggo anggaran militer kolosal Amerika Serikat, sanajan iki akeh dhuwit, cukup terjangkau (yen Washington arep nyedhiakke $ 2020 yuta kanggo Polandia mung ing 50 kanggo modernisasi pertahanan udara), banjur Rusia. budget militer ora bakal narik biaya kuwi. Bab liyane yaiku pangembang kita bisa uga nggawe mobil sing ora luwih elek babagan kinerja, nanging luwih terjangkau. Ing kasus apa wae, anane convertiplanes ing layanan karo Angkatan Udara, Marinir, lan Pasukan Khusus bakal cukup relevan.
Pengarang:
124 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. novel66
    novel66 21 Februari 2020 12:44
    -1
    ora operator pesawat - lan convertiplanes ora perlu
    1. Aerodrome
      Aerodrome 21 Februari 2020 13:44
      +3
      mobil iku rumit, rasah, kita ngatur tanpa konsep iki IMHO.
      1. Bolbot
        Bolbot 27 Februari 2020 18:23
        0
        Iki minangka mobil ing mangsa ngarep, nalika baterei listrik sing akeh katon, banjur wektu bakal teka kanggo pesawat sing entheng, dipercaya, murah sing ora mbutuhake lapangan terbang.
    2. yowis
      yowis 21 Februari 2020 14:17
      +5
      Kutipan: novel66
      ora operator pesawat - lan convertiplanes ora perlu

      Iki rong pitakonan sing ora ana hubungane. Nanging kita mesthi ora butuh convertiplanes "ing hardware" saiki. R&D - bisa uga migunani (ing watesan (anggaran) sing cukup).
    3. Izotovp
      Izotovp 21 Februari 2020 16:42
      +2
      A tiltrotor ora perlu operator pesawat. Bisa adhedhasar helipad kapal lan ing operator helikopter.
  2. Andrey saka Chelyabinsk
    Andrey saka Chelyabinsk 21 Februari 2020 12:45
    +2
    Kita ora butuh pesawat tiltrotor - iki padha karo ekranoplans. Iku cukup kanggo njupuk dipikir nyedhaki ing Osprey - lan kabeh bakal cetha
    1. Klingon
      Klingon 21 Februari 2020 12:57
      +4
      ekranoplanes ora buntu, kanggo zona segara pesisir, minangka operator senjata rudal, padha luwih cepet saka prau rudal, kita mung ora ana wong liya kanggo berkembang. ing USSR, Biro Desain dijenengi sawise R. Alekseev nindakake iki kanthi apik. panemu desainer bakat. saiki sapa sing bakal nglakoni? Rogozin utawa Chubi? utawa sawetara jenis Managers D'efektif?
      1. Whalebone
        Whalebone 21 Februari 2020 13:16
        0
        Kanggo zona pesisir lan ora banget maritim, Su-30/34 bakal ngatasi masalah ekranoplans + uga bakal nutup udhara. Lan ora perlu nyabrang karo hedgehog.
        Penerbangan angkatan laut kudu dikembangake, iki minangka solusi kanggo umume masalah "laut". MRA A2AD bakal diinstal ing zona 1000 km ing sawetara jam ing wilayah pesisir kita.
        1. Klingon
          Klingon 21 Februari 2020 13:31
          +6
          banjur nerangake kanggo kula apa prau roket neraka riveted yen, minangka sampeyan ngomong, pangatusan bisa gampang ngrampungake karo tugas iki ??
          1. Andrey saka Chelyabinsk
            Andrey saka Chelyabinsk 21 Februari 2020 13:58
            +6
            Kapal rudal diikat amarga 2 alasan, pisanan, bisa nampung rudal jarak menengah sing ngliwati persetujuan babagan watesan rudal jarak menengah (sing ora relevan maneh), lan nomer loro, armada kasebut mbutuhake paling ora sawetara jinis kapal. , lan kita nganti sampeyan sinau carane mbangun
        2. surok1
          surok1 24 Februari 2020 06:06
          +1
          Paus, perlu kanggo nyabrang, paling ora mental, kanggo nemokake cadangan desain, kanggo nggarap teori supaya ora ketinggalan.)) Iki aksara. Aku bubar weruh manawa taksi mabur tanpa awak kanthi transmisi listrik diciptakake ing Jepang: https://zen.yandex.ru/media/code/vot-bespilotnoe-koryto-a-kak-vash-den-5e2163222beb4900ada5c419#comment_206676963
          Yo-mayo, iku tiltrotor! Neodymium wesi sembrani ing mesin diganti kathah.)) A swiwi elongation cilik diunekake ing sadawane dawa kabeh, kaya Boldyrev, resistance induktif wis nyilikake dening iki, Gagal siji engine ora kritis.)) Mabur karo wong-wong mau.))
      2. Alexey R.A.
        Alexey R.A. 21 Februari 2020 13:17
        +5
        Kutipan saka Klingon.
        kanggo zona segara pesisir, minangka operator senjata rudal, padha luwih cepet tinimbang prau rudal

        Aja mlayu saka sniper - sampeyan bakal mati kesel. ©
        Ekranoplan minangka target mabur subsonik sing ukurane RKA (utawa malah RKA). Ing wektu sing padha, dheweke nglumpukake fitur paling awon saka pesawat lan kapal: ora duwe kelangsungan hidup saka RCA, ora duwe senjata pertahanan RCA, lan rodok olo kanggo pesawat rudal-mbeta ing kacepetan lan maneuverability.
        "Invincibility" saka ekranoplan uga mitos, amarga para penggemar ekranoplan sacara artifisial mbatesi macem-macem sarana karusakan dening torpedo lan misil anti-kapal, ninggalake rudal udara-ke-udara. Apa sing bisa ditentang dening ekranoplan karo "Phoenix" sing padha karo hulu ledak 130 kg lan kecepatan 5 M? Ketinggian penerbangan sing kurang ora bakal mbantu ing kene - pisanan, GOS anyar bisa ndeleng kanthi jelas sanajan pesawat ing latar mburi segara, lan, kaping pindho, angel banget ora nangkep utawa kantun target sing ukurane 30x60x16 m.
        1. Klingon
          Klingon 21 Februari 2020 13:33
          0
          maneh, pitakonan iki KENAPA prau rudal needed banjur, yen pesawat ngatasi tugas padha ??
          1. Gusti ngluwari Raja
            Gusti ngluwari Raja 21 Februari 2020 14:17
            -6
            maneh, pitakonan iki KENAPA prau rudal needed banjur, yen pesawat ngatasi tugas padha ??
            operator rudal sing paling murah, sing bisa (yen mungsuh ora duwe pesawat pengintai) terus-terusan ana ing alun-alun, ngenteni pesenan. Nanging, ing jaman saiki, meh ora ana prau rudal sing isih ana, sing menehi pitunjuk babagan kegunaane sing diragukan.
            1. Cyrus
              Cyrus 22 Februari 2020 08:44
              +1
              Ora kasunyatan, ing Baltik lan Piala Donya, lan contone, mesthi, tundhuk support saka kapal luwih gedhe.
        2. Walrus Redkovich Borshchitsky
          Walrus Redkovich Borshchitsky 24 Februari 2020 23:21
          0
          Kutipan: Alexey R.A.
          Apa bisa ekranoplan


          Buyar tambang ing cara AUG, contone,. Utawa nyedhiyakake lepas landas lan kebangkrutan drone serangan.
      3. Andrey saka Chelyabinsk
        Andrey saka Chelyabinsk 21 Februari 2020 13:19
        +1
        Lan luwih alon tinimbang pesawat apa wae, kanthi kerentanan sing padha. Umumé, kita ora butuh RCA, nanging bisa nindakake akeh sing ora bisa ditindakake ekranoplan lan luwih murah.
    2. Aerodrome
      Aerodrome 21 Februari 2020 13:46
      +2
      Quote: Andrey saka Chelyabinsk
      kaya ekranoplanes.

      Kutipan saka Klingon.
      ekranoplanes ora buntu, kanggo zona segara pesisir, minangka operator senjata rudal, padha luwih cepet saka prau rudal, kita mung ora ana wong liya kanggo berkembang. ing USSR, Biro Desain dijenengi sawise R. Alekseev nindakake iki kanthi apik. panemu desainer bakat. saiki sapa sing bakal nglakoni? Rogozin utawa Chubi? utawa sawetara jenis Managers D'efektif?

      Kanthi kabeh hormat Andrey, aku setuju karo Klingon (Úlfar)
      1. Andrey saka Chelyabinsk
        Andrey saka Chelyabinsk 21 Februari 2020 13:59
        +3
        Ya, iki dudu pitakonan, kaya sing diomongake Voltaire lawas, "Kanggo sudut pandang sampeyan, aku siap ngethok tenggorokan sampeyan, nanging kanggo hak sampeyan nyatakake, aku bakal menehi uripku"
    3. figwam
      figwam 21 Februari 2020 13:52
      -5
      Quote: Andrey saka Chelyabinsk
      Kita ora butuh pesawat tiltrotor - iki padha karo ekranoplans.

      A tiltrotor ora perlu, nanging ekranoplanes, sanajan padha ora gedhe, apik kanggo armada.
      1. Andrey saka Chelyabinsk
        Andrey saka Chelyabinsk 21 Februari 2020 14:11
        +2
        Mung siji pitakonan: kok?
        1. figwam
          figwam 21 Februari 2020 14:44
          -4
          Dadi kanthi kacepetan, kapasitas lan jangkauan, iku universal, ngangkut peralatan militer, kargo, segara. infantri, minangka platform serangan, minangka lifeguard, minangka pengawal wates maritim.
          1. Andrey saka Chelyabinsk
            Andrey saka Chelyabinsk 21 Februari 2020 15:39
            +4
            Ing babagan kacepetan, jangkoan lan kapasitas mbeta, luwih murah tinimbang pesawat konvensional, minangka lifeguard ora ana gunane amarga watesan gelombang, minangka penjaga wates segara malah luwih ora ana gunane, amarga ora duwe otonomi sing cukup.
            1. figwam
              figwam 21 Februari 2020 15:49
              -3
              Quote: Andrey saka Chelyabinsk
              Ing sawetara kacepetan lan muatan - luwih murah tinimbang pesawat konvensional,

              Apa sing sampeyan tindakake ing kana? Ekranoplan KM kapasitas 300 ton! lan sing modern bakal nggawa luwih akeh. Landing nganti 5 poin.
              Quote: Andrey saka Chelyabinsk
              minangka pengawal wates maritim, luwih ora ana gunane, amarga ora duwe otonomi sing cukup

              Iki dudu kapal, otonomi apa? Jarak nganti 2000 km cukup kanggo patroli.
              1. Alexey R.A.
                Alexey R.A. 21 Februari 2020 16:22
                0
                Quote: figwam
                Apa sing sampeyan tindakake ing kana? Ekranoplan KM kapasitas 300 ton!

                Dibandhingake karo AN-225 - ing babagan massa, bobot bali, nomer mesin lan dimensi. Utawa karo pasangan An-124s.
                Lan aja lali mbandhingake ukuran landasan pacu / awak banyu sing pesawat landing / ekranoplan abot cipratan mudhun. Kajaba iku, ekranoplan kanggo unloading mbutuhake pesisir sing dilengkapi (utawa luwih apik, port).
                Quote: figwam
                Jarak nganti 2000 km cukup kanggo patroli.

                Sing, sampeyan propose kanggo nggunakake 140-ton ekranoplan karo jangkoan 2000 km tinimbang pesawat 68-ton karo radius tempur 2200 km? belay
                1. figwam
                  figwam 21 Februari 2020 17:03
                  +1
                  Kutipan: Alexey R.A.
                  Bandhingake karo AN-225

                  Lan apa sing duwe AN-225? Ekranoplan 40 persen luwih efisien ing babagan muatan lan konsumsi bahan bakar pesawat apa wae.
                  Kutipan: Alexey R.A.
                  Lan aja lali kanggo mbandhingake ukuran landasan pacu / awak,

                  Apa segara ora cukup kanggo sampeyan?
                  Kutipan: Alexey R.A.
                  ekranoplan kanggo unloading mbutuhake pesisir sing dilengkapi (utawa luwih apik, port).

                  Kaya kapal apa wae, nanging pangkalan udara kanggo pesawat.
                  Kutipan: Alexey R.A.
                  Yaiku, sampeyan ngusulake nggunakake ekranoplan 140 ton kanthi jarak 2000 km tinimbang pesawat 68 ton kanthi radius tempur 2200 km?

                  Lan apa pesawat bisa ndharat ing banyu lan njupuk 500 wong saka kapal klelep bebarengan lan ngirim cepet menyang dharat? Utawa nyedhaki kapal kita ing segara lan ngirim amunisi, bahan bakar, suku cadang, pangan, banyu, kanthi mangkono nambah otonomi?
                  1. Alexey R.A.
                    Alexey R.A. 21 Februari 2020 18:27
                    0
                    Quote: figwam
                    Lan apa sing duwe AN-225?

                    Lan apa, apa kita duwe ekranoplan? nglirik
                    Ing babagan kerumitan nyiapake rilis produk pungkasan, loro program kasebut meh padha.
                    Quote: figwam
                    Ekranoplan 40 persen luwih efisien ing babagan muatan lan konsumsi bahan bakar pesawat apa wae.

                    Serius?
                    KM kosong bobote 240 ton. Bobot lepas landas maksimum - 544 ton. Yaiku, ing bahan bakar lan kargo 304 ton diwenehake.
                    An-225 nduweni bobot kosong 250 ton, bobot lepas landas maksimum 640 ton. bahan bakar lan kargo 390 ton diwenehake.
                    Quote: figwam
                    Kaya kapal apa wae, nanging pangkalan udara kanggo pesawat.

                    Iku mung pangkalan udara sing bisa dibangun ing ngendi wae. Lan pelabuhan kanggo ekranoplan mung ing ngendi ana permukaan banyu kanthi jembar, dawa lan ambane. cukup kanggo landing.
                    Utawa sampeyan ngusulake kanggo nggali tlaga lepas landas lan landing tinimbang landasan pacu? nglirik
                    Quote: figwam
                    Lan apa pesawat bisa ndharat ing banyu lan njupuk 500 wong saka kapal klelep bebarengan lan ngirim cepet menyang dharat?

                    Sayange, kapal duwe pakulinan ala asring nandhang sangsara marga saka kahanan meteorologi kuwi, nalika landing ing banyu mokal. Bener, mulane ing USSR, kanggo nylametake ing segara, dheweke wiwit ngembangake kapal penyelamat karo kru, sing bisa melu nylametake dhewe, utawa ngumpulake lan nggeret rakit urip sing diturunake saka pesawat liyane menyang kapal sing nandhang kasusahan.
                    Quote: figwam
                    Utawa nyedhaki kapal kita ing segara lan ngirim amunisi, bahan bakar, suku cadang, pangan, banyu, kanthi mangkono nambah otonomi?

                    Kapal siji ing segara dadi target. Lan ing mburi tatanan kapal tansah ana mburi ngambang, kapasitas mbeta lan kacepetan nransfer barang saka kapal kang kaping pirang-pirang luwih dhuwur tinimbang ekranoplan.
                    Lan sing paling penting - kabeh iki wis kedadeyan. Ing taun 60-an, biro desain kita ajeg ngembangake proyek kanggo transportasi pesawat laut kanggo nyedhiyakake kapal. Lan kabeh rampung kanthi penutupan proyek.
                    1. figwam
                      figwam 21 Februari 2020 19:31
                      -2
                      Kutipan: Alexey R.A.
                      An-225 nduweni bobot kosong 250 ton, bobot lepas landas maksimal 640 ton, yaiku, 390 ton dialokasikan kanggo bahan bakar lan kargo.

                      AN-225 nduweni kapasitas bahan bakar 300 ton, lan kanthi beban maksimal 250 ton, bakal mabur 3000 km.
                      Kutipan: Alexey R.A.
                      Lan pelabuhan kanggo ekranoplan mung ing ngendi ana permukaan banyu kanthi jembar, dawa lan ambane. cukup kanggo landing.

                      Dheweke lungguh ing jejere plabuhan utawa pangkalan, banjur ngliwati banyu menyang pantai utawa ditarik.
                      Kutipan: Alexey R.A.
                      kapal duwe pakulinan ala asring kang ing kahanan kang ora ngepenakke ing kahanan meteorologi kuwi, nalika landing ing banyu mokal.

                      Kapal modern ora klelep saka kondisi cuaca sing ala, aku ngomong babagan alasan teknis, geni, bolongan.
                      Kutipan: Alexey R.A.
                      Kapal siji ing segara dadi target. Lan ing mburi tatanan kapal tansah ana mburi ngambang,

                      Siji ekranoplan bakal ngirim kargo menyang siji kapal, sawetara menyang kabeh skuadron, lan ora perlu nggawa armada pasokan bebarengan karo kapal.
                      1. Swasta-K
                        Swasta-K 24 Februari 2020 09:50
                        0
                        Deleng kanthi teliti ing foto ekranoplan. Lan saiki, ngomong apa prigel yen dheweke "mabur" / hover ing dhuwur 10-15 m ing ndhuwur banyu. Jawaban iki prasaja - ora ana. Pilot mung bisa bank ing amba VERY winates. Yaiku, radius puteran diitung ing kilometer. Iki minangka watesan dhasar sing penting banget sing mengaruhi kesesuaian praktis ekranoplans.
                        Secara pribadi, aku ndeleng panggunaan ekranoplan berkapasitas gedhe kanthi eksklusif minangka kapal CIVIL kargo ing jalur saka port sing dilengkapi khusus (operasi muat lan mbukak) menyang port liyane sing dilengkapi khusus ing ndhuwur permukaan banyu. (Sejatine, iki cara kerjane Eaglets ing udhara nalika evakuasi saka Azerbaijan ing taun 1990.)
                        Panggunaan ekranoplanes militer banget diragukan. Seaplane kaya Be-200 utawa A-40 luwih menarik lan praktis.
              2. Andrey saka Chelyabinsk
                Andrey saka Chelyabinsk 21 Februari 2020 17:20
                +1
                Quote: figwam
                Apa sing sampeyan tindakake ing kana?

                Ora Ana
                Quote: figwam
                Ekranoplan KM kapasitas 300 ton!

                Kita njupuk An-225 ukuran sing padha lan ndeleng 390 ton. Mung saiki jarak praktis KM yaiku 1500 km, lan An-225 yaiku 15 km. ngrasakake bedane
                Quote: figwam
                Landing nganti 5 poin.

                Sing, kita bakal ngenteni nganti badai subsides, lan mung banjur nyimpen
                Quote: figwam
                Iki dudu kapal, otonomi apa? Jarak nganti 2000 km cukup kanggo patroli.

                Ora cukup
                1. figwam
                  figwam 21 Februari 2020 17:38
                  -2
                  Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                  Kita njupuk An-225 ukuran sing padha

                  Aku kepingin weruh ngendi sampeyan kabeh njaluk AN-225, iku ora apa-apa sing iki pesawat salinan siji dumunung ing negara liya lan ora ndharat ing banyu)))
                  1. Alexey R.A.
                    Alexey R.A. 21 Februari 2020 18:31
                    +1
                    Quote: figwam
                    Aku kepingin weruh ngendi sampeyan kabeh njupuk AN-225

                    Ing panggonan sing padha sampeyan njupuk ekranoplan. eseman
                    Quote: figwam
                    ora ana sing iki salinan siji pesawat ing negara liyane lan ora ndharat ing banyu

                    Nanging ekranoplan dumunung ... nanging ora, iku ora dumunung ing kabeh - iku mung ing gambar.
                    Quote: figwam
                    lan ora lungguh ing banyu

                    Kasenengane. Kanthi seaworthiness 3 poin, CM sing padha ndharat ing banyu ing endi wae sing adoh saka pangkalan (sing ora ana cuaca sing akurat. ing wektu nyata) bakal roulette Rusian.
      2. Galleon
        Galleon 21 Februari 2020 15:26
        +6
        А
        Quote: figwam
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        Kita ora butuh pesawat tiltrotor - iki padha karo ekranoplans.

        A tiltrotor ora perlu, nanging ekranoplanes, sanajan padha ora gedhe, apik kanggo armada.

        Lan sing nawakake sampeyan tiltrotor? Utawa kerajinan kasebut "Frigate" kanthi kacepetan siji lan setengah helikopter lan kapasitas muatan siji ton (apa sing kudu diisi? - mung nasibe kanggo mabur kurang muatan) bisa dianggep serius ??
        Artikel kasebut terus terang lemah. Argumentasi babagan apa sing wis ana ing Amerika sajrone dekade kapindho lan apa sing bisa kita lakoni, "kita ora pengin." Maksute opo US Marine Corps wis sawetara skuadron saka MV-22s? - nulis khusus, penulis - 268 bêsik, lan liyane 49 bêsik saka printah operasi khusus.
        1. figwam
          figwam 21 Februari 2020 15:38
          -1
          Kutipan: Galleon
          Lan sing nawakake sampeyan tiltrotor?

          Nah, artikel babagan iki)
          1. Galleon
            Galleon 21 Februari 2020 15:46
            +4
            Quote: figwam
            Nah, artikel babagan iki)

            Yoyoyoyo, nanging aku ora weruh belay Oh, ya, dheweke nawakake, nanging jarene larang)))
    4. Gusti ngluwari Raja
      Gusti ngluwari Raja 21 Februari 2020 14:21
      +3
      Kita ora butuh convertiplanes - iki buntu sing padha
      pesawat sing nggabungke kekuatan saka loro helikopter (vertical take-off) lan pesawat (cepet lan ekonomi tingkat pesawat) ... tenan, kok kita kudu iku.
      1. 75 Sergey
        75 Sergey 21 Februari 2020 14:28
        -7
        Dibandhingake karo prau, mesthi, iku luwih cepet, nanging kanggo uncalan tengen Selat Inggris utawa Selat Bering - iku!
      2. Andrey saka Chelyabinsk
        Andrey saka Chelyabinsk 21 Februari 2020 14:50
        +4
        Apa sampeyan krungu pepatah babagan keju gratis? Inggih, kanggo entuk asil, Amerika dipeksa kanggo ngenthengake fuselage menyang nemen (salah sawijining alasan kanggo biaya dhuwur banget saka Osprey), nganti penolakan kanggo panas kompartemen kargo. Apa sampeyan wis mbayangno apa sing nyenengake pesta landing ing dhuwur? Lan iki mung siji nuansa, lan ana akeh.
        1. Gusti ngluwari Raja
          Gusti ngluwari Raja 21 Februari 2020 15:10
          +3
          kanggo entuk asil, padha dipeksa kanggo entheng fuselage kanggo nemen
          pesawat wis dawa dibangun entheng kanggo nemen.
          salah siji alasan kanggo biaya dhuwur banget saka Osprey
          Alasan kanggo biaya dhuwur V-22 beda-beda:
          Biaya R&D sing apik banget, amarga mesin kasebut minangka jinis pertama.
          Komponen larang, akeh sing unik, mesin luar biasa kuat kanggo mesin kapasitas iki
          Instansi pamaréntah minangka pelanggan Osprey, lan ing ngendi dhuwit anggaran katon, sawmill tansah diwiwiti ing kana.
          Sawise diluncurake menyang seri, biaya mudhun nganti $ 60 yuta sing bisa ditampa.
          nganti nolak dadi panas kompartemen kargo.
          ngguyu lan ora liya. Pira bobote radiator kanthi pipa panas 10 meter, 10-20 kg? Lan apa sampeyan nganggep iki "tabungan" ing mesin kanthi kapasitas 9 ton? Ya, malah kincir angin banal bobote maksimal kilogram, lan 13 kuda bakal ngasilake energi sing dikarepake.
          1. Andrey saka Chelyabinsk
            Andrey saka Chelyabinsk 21 Februari 2020 15:40
            0
            Aku bakal mangsuli ing wayah sore
          2. Andrey saka Chelyabinsk
            Andrey saka Chelyabinsk 21 Februari 2020 17:28
            +1
            Quote: Gusti Allah ngluwari Raja
            pesawat wis dawa dibangun entheng kanggo nemen.

            Nanging Osprey luwih entheng tinimbang pesawat konvensional.
            Quote: Gusti Allah ngluwari Raja
            Alasan kanggo biaya dhuwur V-22 beda-beda:
            Biaya R&D sing apik banget, amarga mesin kasebut minangka jinis pertama.

            Lali R&D. Nalika nyebutake biaya mobil, wong Amerika biasane mung nuduhake biaya produksi (R&D dibayar sadurunge).
            Quote: Gusti Allah ngluwari Raja
            Sawise diluncurake menyang seri, biaya mudhun nganti $ 60 yuta sing bisa ditampa.

            ana beda panemu iki, Aku ora bakal menehi. Kanggo siji alesan prasaja - malah $ 60 yuta sing disaranake iku biaya saka fighter generasi 4 modern ing wektu utawa loro CH-47 Chinook, saben kang kaleksanane jumlah padha Osprey, mung luwih.
            Quote: Gusti Allah ngluwari Raja
            ngguyu lan ora liya. Pira bobote radiator kanthi pipa panas 10 meter?

            Kasunyatane yaiku pemanasan ora dipasang ing Osprey :)))) Tabungan, Pak
    5. Jack O'Neill
      Jack O'Neill 21 Februari 2020 20:15
      0
      Quote: Andrey saka Chelyabinsk
      Kita ora butuh pesawat tiltrotor - iki padha karo ekranoplans. Iku cukup kanggo njupuk dipikir nyedhaki ing Osprey - lan kabeh bakal cetha



      Osprey bisa njaluk Marinir menyang paprangan luwih cepet tinimbang helikopter, tanah ing ngendi pesawat ora bakal tiba. Butuh barang.
      Kajaba iku, evakuasi kaya wong sing tatu supaya dikirim luwih cepet, sing nambah kemungkinan urip, yaiku evakuasi kelompok kasebut. Sing luwih cepet teka, luwih cepet njupuk, tegese Marines bakal mabur adoh saka paprangan luwih cepet.
      Nalika helikopter muncul, menehi kesempatan banget kanggo pangopènan database. Huey padha - Iroquois, sing mbuwang prajurit ing paprangan. Aku langsung kelingan perang ing lembah Ya Drang.
  3. ora pati
    ora pati 21 Februari 2020 12:46
    -1
    Inggih, ayo padha leren karo helikopter. Tiltrotor isih duwe risiko luwih akeh nalika nindakake operasi pertempuran nyata. hi
    1. Whalebone
      Whalebone 21 Februari 2020 13:17
      -2
      Resiko luwih akeh. Lan 1 Osprey worth kaya rolas blackhawks.
  4. michael3
    michael3 21 Februari 2020 12:51
    -3
    A tiltrotor minangka piranti sing nggabungake kerugian saka helikopter lan pesawat, Kajaba iku, piranti kasebut luwih rumit tinimbang loro-lorone. Yen wong sing duwe mesin cetak sing menehi "dhuwit tanpa wates" ngapusi awake dhewe kanggo frolic, ngeculake junk frank kanggo tujuan pariwara, iki ora ateges kudu digayuh.
    1. Victorio
      Victorio 21 Februari 2020 13:02
      +1
      Kutipan: michael3
      A tiltrotor minangka piranti sing nggabungake kerugian saka helikopter lan pesawat, saliyane, piranti kasebut luwih rumit tinimbang loro-lorone.

      ===
      yen masalah bahan bakar wis ditanggulangi (rauh utawa ora), banjur mobil kuwi bakal cocog. banjur pembangunan ora bakal ngganggu
      1. michael3
        michael3 21 Februari 2020 13:10
        -2
        Padha ngganggu, mesthi. Iku kaya tuku Rolls-Royce kanggo nggawa kentang. Ing tentara, ora ana sing butuh dhuwit sing goyah nganti satus taun. Ana helikopter. Ana pesawat. Yen sampeyan nyabrang, sampeyan entuk dachshund karo koper - luwih alon tinimbang pesawat, luwih elek dicocogake kanggo landings tinimbang helikopter, mekanisasi, sing ngidini sawetara flutter, mangan bahan bakar, sumber daya lan papan.
        Ing tahap pangembangan teknologi iki, siji bisa entuk manfaat sing signifikan mung ing rong kasus. Kaping pisanan yaiku nalika kahanan eksternal diganti. Aku ora siap mikir apa sing kudu diganti supaya sotong iki tiba-tiba dibutuhake, nanging kepiye? Lan sing nomer loro yaiku sawetara prinsip anyar. Ekranoplan bisa uga, utawa liya-liyane.
        Barang-barang kasebut minangka barang mewah. Kanggo sing ora duwe panggonan kanggo nyelehake dhuwit.
        1. Victorio
          Victorio 21 Februari 2020 13:17
          0
          Kutipan: michael3
          Padha ngganggu, mesthi. Iku kaya tuku Rolls-Royce kanggo nggawa kentang. Ing tentara, ora ana sing butuh dhuwit sing goyah nganti satus taun. Ana helikopter. Ana pesawat. Yen sampeyan nyabrang, sampeyan entuk dachshund karo koper - luwih alon tinimbang pesawat, luwih elek dicocogake kanggo landings tinimbang helikopter, mekanisasi, sing ngidini sawetara flutter, mangan bahan bakar, sumber daya lan papan.
          Ing tahap pangembangan teknologi iki, siji bisa entuk manfaat sing signifikan mung ing rong kasus. Kaping pisanan yaiku nalika kahanan eksternal diganti. Aku ora siap mikir apa sing kudu diganti supaya sotong iki tiba-tiba dibutuhake, nanging kepiye? Lan sing nomer loro yaiku sawetara prinsip anyar. Ekranoplan bisa uga, utawa liya-liyane.
          Barang-barang kasebut minangka barang mewah. Kanggo sing ora duwe panggonan kanggo nyelehake dhuwit.

          ===
          Aku ora setuju, teknologi uga ora mandheg. plus bahan bakar anyar, lan bakal ana asil. pembangunan luwih saka helikopter wis entek. jet propulsion ora kanggo niche iki, antigravity punika mangsa indisputable kene.
          1. michael3
            michael3 21 Februari 2020 15:05
            -1
            Yen pangembangan helikopter wis entek, banjur screwing menyang pesawat ora bakal menehi ciri GROWTH. Ngerti ta? Sembarang jinis nyebrang, nyambungake, screwing palu menyang shovel ora penemuan. Umume pancen. Ora panemuan, ora langkah maju. Iki minangka kreativitas, yaiku, nyoba kanggo entuk apa-apa. Wong ora pinter, ora kreatif, ora bisa nglairake barang anyar. Banjur dheweke dadi kreatif - dheweke nyampurake sawetara perkara sing wis dingerteni lan ngarep-arep bisa ngapusi wong, ngarep-arep yen padha karo dheweke, utawa luwih bodho.
            Yen sampeyan nggabungake sawetara barang sing kondhang dadi siji, sampeyan bakal entuk piranti sing nindakake fungsi apa wae saka piranti campuran ora luwih saka 60%. Sing, bakal 40% kurang trep kanggo palu kuku karo palu, 40% kurang trep kanggo dig karo shovel, plus losses irretrievable ing zona kontak loro rusak.
            Coba kerja kanthi profesional kanthi multitool sajrone sedina. Ing wayah sore sampeyan bakal siyap mateni wong liya, iku kabeh "menang". Lan produktivitas sampeyan bakal mudhun 40% utawa luwih, amarga, kajaba alat sing ora nyenengake, sampeyan bakal kesel luwih cepet. Kabeh bubur iki muter amarga akeh wong, lan kurang alesan ....
            1. Victorio
              Victorio 21 Februari 2020 15:49
              +1
              contone ora kasil, kesimpulan sing umum / cethek lan ora ana dhasar, pasrahake marang sing ahli.

              ps cukup kerep aku nggunakake obeng kanthi fungsi pengeboran (ana uga palu), barang sing praktis (dibor, bengkong), sanajan luwih murah tinimbang spesimen khusus (pengeboran, jackhammers)
              1. michael3
                michael3 21 Februari 2020 16:31
                -1
                Rating apik banget. Aku ngenteni video babagan carane gampang nggarap palu sing dipasang ing shovel)
                Obeng sing dirancang kaya obeng nggawe luwih trep kanggo nguripake sekrup. Aku ngerti sampeyan ora bakal percaya, nanging ...
                1. Victorio
                  Victorio 21 Februari 2020 17:36
                  -1
                  Kutipan: michael3
                  Rating apik banget. Aku ngenteni video babagan carane gampang nggarap palu sing dipasang ing shovel)
                  Obeng sing dirancang kaya obeng nggawe luwih trep kanggo nguripake sekrup. Aku ngerti sampeyan ora bakal percaya, nanging ...

                  ===
                  ?! yen sampeyan ora seneng taksiran, nguripake kanggo ahli kanggo bebener, apa masalah, aku, ing kasunyatan, wis wrote iki.
                  screwdriver lan pengeboran-driver ora beda-beda ing katon, mulane, corak cara sing padha, sampeyan duwe kesenjangan kene, uga karo banyolan, Nanging.
            2. Alexey R.A.
              Alexey R.A. 21 Februari 2020 16:26
              0
              Kutipan: michael3
              Sembarang jinis nyebrang, nyambungake, screwing palu menyang shovel ora penemuan. Umume pancen. Ora panemuan, ora langkah maju. Iki minangka kreativitas, yaiku, nyoba kanggo entuk apa-apa.

              Aku langsung kelingan lelucon janggut babagan usulan rasionalisasi ing tentara:
              - Apa, kanca letnan, sampeyan pengin pindhah preian ?!
              - Ya-ah...
              "Lan sampeyan ora bisa nggawe proposal rasionalisasi?!
              - Ya-ah...
              Gantung lentera ning bathukku!!! Senter!!! Dadi aku uga mowing ing wayah wengi !!!
              ©
        2. Klingon
          Klingon 21 Februari 2020 13:35
          +4
          ayo ora nggawe apa-apa sing anyar, nanging kenapa isih ana perkembangan Soviet, pitakonane suwene suwene.
    2. CouchExpert
      CouchExpert 21 Februari 2020 13:30
      +4
      Ngapa ora? Mesin kasebut lan "dhuwit tanpa wates" ora bakal natoni kita. Lan apa sing kudu ditindakake ing babagan sing bisa ditindakake lan kanthi gaya kita dhewe: kita bakal ngembangake sawetara MBT adhedhasar T-72, sawetara operator personel lapis baja aluminium anyar, proyek prau 1500-2500 ton ... Kita bakal numpak iki kabeh mengko ing parade, ing Suriah ... Sampeyan bisa, contone, ngganti jeneng tentara menyang "tentara" - sing kelangan! Re-equip kabeh penembake karo paling anyar ... AK-100500 kaliber 6,66 (wis medeni, iku ora?). Saben unit militer pungkasanipun bakal nampa tinimbang banal "Macan" mobil karo dhewe - unik - jeneng lan desain (bakal ana cukup kewan ing kamus!). Kita bakal mbangun kapal induk, pungkasane, kanthi fungsi pemecah es lan operator "Poseidons" lan "Peresvetov"! Pasangan luwih apik! Lan convertiplanes ... uga, piye wae "ora pierce" ...
    3. 75 Sergey
      75 Sergey 21 Februari 2020 14:31
      -3
      Lan yen dibandhingake karo prau rudal, prau bisa slamet, nanging ekranoplan nduweni kecepatan sing luwih dhuwur, nanging kepiye carane mabur ing badai?
      1. Alexey R.A.
        Alexey R.A. 21 Februari 2020 16:29
        -1
        Kutipan: 75 Sergey
        Lan yen dibandhingake karo prau rudal, prau sing bisa urip diragukan

        Kanggo ekranoplan, malah luwih diragukan - amarga RCA mung perlu dipindhah, nanging ekranoplan butuh mabur karo kabeh. Dadi kaslametané ekranoplan kaya pesawat.
        Kutipan: 75 Sergey
        lan ekranoplan luwih cepet

        Pesawat wis luwih. Lan kanggo roket, apa 40 knot, apa 250 knot kecepatan target - ora ana bedane. eseman
        1. chenia
          chenia 21 Februari 2020 22:17
          +1
          Kutipan: Alexey R.A.
          Pesawat wis luwih.


          Ekranoplan minangka sarana perkusi iku alamiah sampah. Ing kapasitas iki, ora ana sing luwih apik tinimbang roket. Lan aviation lan spasi ngatur pengintaian lan panuntun dhumateng.

          Nanging babagan logistik, ora ana sing ala. Kanggo armada ing segara utawa zona pesisir. nalika sampeyan kudu ngirim kargo sing penting kanthi cepet. Nalika aviation ora bisa digunakake, lan kapal ora pas menyang konsep "urgent".
          Inggih, alat ngluwari (mesthi, ing kahanan tartamtu). Ayo dadi luwih alon tinimbang pesawat kanggo tekan papan kasebut, nanging ing wektu sing padha ora mung ngirim peralatan ngluwari (lan iki luwih apik tinimbang pesawat bakal nindakake), nanging uga bisa njupuk korban (kanthi pranata. perawatan medis langsung).
    4. Gusti ngluwari Raja
      Gusti ngluwari Raja 21 Februari 2020 14:42
      +2
      A tiltrotor minangka piranti sing nggabungake kerugian saka helikopter lan pesawat.
      Apa sampeyan nganggep kacepetan dhuwur, jangkoan penerbangan ing ngarsane take-off vertikal dadi kekurangan? Aku kudu ngakoni, logika banget rumit.
      1. Dauria
        Dauria 21 Februari 2020 19:40
        +4
        Apa sampeyan nganggep kacepetan dhuwur, jangkoan penerbangan ing ngarsane take-off vertikal dadi kekurangan?


        Aja ngyakinake wong kaya ngono. Perlu luwih katon. Kurang luwih kaya iki -
        "Wong lanang, yen An-26 diwulangake kanggo njupuk lan mendarat vertikal, apa sampeyan butuh?"
        1. Alex_Sampeyan
          Alex_Sampeyan 21 Februari 2020 22:04
          0
          Kutipan saka dauria
          Apa sampeyan nganggep kacepetan dhuwur, jangkoan penerbangan ing ngarsane take-off vertikal dadi kekurangan?


          Aja ngyakinake wong kaya ngono. Perlu luwih katon. Kurang luwih kaya iki -
          "Wong lanang, yen An-26 diwulangake kanggo njupuk lan mendarat vertikal, apa sampeyan butuh?"

          Sampeyan bisa nggawe pesawat AWACS kanggo Kuzi.
  5. asura
    asura 21 Februari 2020 12:58
    +5
    Tiltrotor bakal dadi kendaraan sing apik banget yen pesawat listrik. Motor listrik sing entheng bisa diuripake langsung ing swiwi kanthi resiko sing luwih murah lan tanpa transmisi tambahan. Nanging ing tingkat pangembangan teknologi saiki, iki meh ora bisa ditindakake.
    1. mark2
      mark2 21 Februari 2020 15:46
      0
      pesawat listrik nglirik . mesin entheng lan batre abot banget. Lan sing paling penting, larang banget.
      1. Azim77
        Azim77 21 Februari 2020 17:49
        +2
        Ora temenan. Ana pangembangan lan proyek instalasi hibrida kanggo pesawat listrik. Ing Rusia, umpamane, Pusat Riset "Institut sing dijenengi N. E. Zhukovsky" melu iki.



        Intine yaiku listrik digawe dening mesin turbin gas. Tansah operasi ing mode paling luweh lan ekonomi. Saka iki, lan sumber daya kang entuk dhuwur. Baterei dibutuhake mung nalika lepas landas utawa maneuver intensif sumber daya liyane. Ing pelayaran, ana cukup listrik sing diasilake dening mesin turbin gas.

        Iki minangka skema kanggo "pesawat listrik" tiltrotor sing dadi masa depan.
        1. prodi
          prodi 21 Februari 2020 18:28
          0
          "dviglo kuwi" (tanpa generator lan baterei) "karo bang" bakal traksi pesawat
        2. Andrey.AN
          Andrey.AN 21 Februari 2020 20:17
          -1
          banjur nyabrang karo biplane a, kanggo nyuda ukuran, yen sampeyan ora perlu airfield, lan sijine ngawut-awut kaya quadrocopter (mung loro-bidang tikaman), mencet marang fuselage, supaya yen soko ora nyeret menyang a buntute. Ora Matter ngendi sampeyan sijine kabel.
  6. Sergei Averchenkov
    Sergei Averchenkov 21 Februari 2020 13:04
    -3
    Aku wis ngomong babagan corvetoplanes ... Ya, kacepetan luwih dhuwur, iku bener, nanging pira regane? Helikopter konvensional luwih gampang lan luwih apik.
  7. Whalebone
    Whalebone 21 Februari 2020 13:11
    +2
    Aku ora ngerti apa sing ditulis Polonsky. Padha duwe lan wis kanggo dangu, nanging kita "bisa teka munggah karo"? Bakal njupuk 30 taun saka idea kanggo seri. Osprey dianggep ora paling sukses lan malah lagi nyiapake Valor, kang cilik, prasaja, luwih murah.
    Federasi Rusia ora duwe armada ekspedisi, lan ora ana tugas kanggo convertiplanes. Kita kudu sijine transporter normal menyang seri tinimbang Mi-8, lan nggawe decker universal apik, kaya SeaHawk.
  8. prodi
    prodi 21 Februari 2020 13:19
    0
    utawa Mungkin dheweke mung kurang siji liyane "meksa nindakake perkara" engine (jet), kanggo safety net ing kahanan dilut?
  9. Perse.
    Perse. 21 Februari 2020 13:21
    +5
    Prospek kanggo convertiplanes nyebabake penilaian ambigu.
    Mesthi, taksiran dicampur, kene sing utama saka negatif. Sing pisanan yaiku "dolanan sing larang banget lan ora komplèks optimal", yaiku, kanthi vertikal njupuk kendaraan transportasi, gain ing kacepetan ora menehi kaluwihan gedhe. Kapindho, iki minangka tingkat kacilakan sing dhuwur, amarga tiltrotor minangka teknik sing angel banget kanggo ngatur. Sing paling angel kanggo mesin yaiku transisi saka menek vertikal menyang penerbangan horisontal.

    Minangka Andrey saka Chelyabinsk, sing dihormati dening kula, nyimpulake ing ndhuwur, "iki buntu padha karo ekranoplanes." Ya, ana teknologi sing ngeculake dhuwit, kaya "perusak serat banyu". Nanging, yen "banyu-ditanggung" iki ilang kacepetan lan maneuverability saka destroyer, tanpa njupuk siluman saka kapal selam, banjur ekranoplan nggabungke vertikal take-off saka helikopter, lan kacepetan luwih, wis saka pesawat. Paling gampang kanggo nindakake apa-apa, nanging kanggo "motong dhuwit", yen sampeyan manthuk ing rega, sampeyan bisa nindakake apa wae, kene ana kamar kanggo "menagers" sanajan tanpa convertiplanes. Kabeh sing anyar lair kanthi rasa lara, kabeh sing anyar luwih rumit tinimbang sing lawas, luwih darurat, luwih larang, nanging tanpa iki ora mungkin, iki alami. Ana wektu, lan padha ngolok-olok pesawat pisanan, padha ngomong, sampeyan bisa njupuk mudhun saka slingshot ...

    Convertiplanes, kaya pesawat VTOL, duwe masa depan, lan bakal teka kanggo wong-wong mau. Kita kudu ngatasi topik kasebut, nambah skema, yen ora, kita bakal mundur ing salawas-lawase.
  10. Operator
    Operator 21 Februari 2020 13:21
    -6
    Sembarang pesawat turboprop cahya kanthi mekanisasi sayap canggih nutupi tiltrotor kaya banteng menyang wedhus.
    1. Grigory_45
      Grigory_45 22 Februari 2020 20:32
      0
      Quote: Operator
      Sembarang pesawat turboprop entheng kanthi mekanisasi sayap canggih ndhelikake tiltrotor kaya banteng menyang wedhus.

      uga, uga ...) Apa dheweke bisa njupuk paling ora rong ton? (Aku wis meneng babagan 4-5 ton ing Osprey) Lan malah pesawat sing paling entheng ora bisa mlaku lan lepas landas? Malah Storch (sing njupuk mung 150 kg ing kakehan) perlu roto lepas landas, lan ora mandheg sanalika sawise kebangkrutan.

      Saingan kanggo tiltrotor yaiku helikopter kanthi kacepetan dhuwur. Lan mung operasi nyata bakal nuduhake mesin sing paling optimal kanggo tugas tartamtu.
      1. Operator
        Operator 22 Februari 2020 22:32
        +1
        Contone, swiwi slotted expandable, baling-baling lan daya engine take-off 10000 hp. Bobot lepas landas 20 ton nyedhiyakake udakara udakara 200 meter sajrone lepas landas lan landing, kacepetan jelajah 600 km / jam, muatan 5 ton lan jarak sekitar 3000 km.
        1. Grigory_45
          Grigory_45 22 Februari 2020 22:38
          0
          Quote: Operator
          nyedhiyakake jarak kira-kira 200 meter

          Aku ora bakal fokus ing karakteristik sing wis diwenehi, Aku mung bakal ngomong siji bab: ngendi aku bisa njaluk iki banget 200 meter yen padha ora ana ??? Yen sampeyan kudu perch ing patch, kaya helikopter?
          Titik wutuh saka tiltrotor iku kanggo ndharat lan njupuk mati vertikal, nanging duwe kacepetan lan kapasitas mbeta iso dibandhingke kanggo pesawat baling-baling-mimpin.
          1. Operator
            Operator 22 Februari 2020 22:44
            0
            200 meter landasan pacu + 200 meter jarak lepas landas kanggo mudhun / munggah dibentuk ing sembarang alas, pemukiman utawa wilayah industri nggunakake bom bledosan volumetrik.

            Kajaba iku, dalan saka kelas apa wae minangka landasan pacu sing wis siap.
            1. Komentar wis dibusak.
            2. Grigory_45
              Grigory_45 23 Februari 2020 11:44
              +1
              Quote: Operator
              200 meter landasan pacu + 200 meter jarak lepas landas kanggo mudhun / munggah dibentuk ing sembarang alas, pemukiman utawa wilayah industri nggunakake bom bledosan volumetrik.

              1. Ing dek saka UDC, ngomong, 200 meter saka PDB ora bakal ditemokake. Perlu njupuk landing vertikal.
              2. Ing gunung - kepiye carane ngatasi masalah kasebut? Ing kene uga, inclinations "helikopter" dibutuhake.
              3. Upaminipun kebangkrutan saka DRG konco garis mungsuh. Sampeyan bakal miwiti mbuwang ODAB, ngandhani kabeh wong ing distrik: "Lah, kita wis teka!"
              1. Operator
                Operator 23 Februari 2020 13:41
                +1
                Napa nggunakake SKVP karo UDC - kanthi jarak penerbangan pisanan + 3000 km?

                Kanggo wilayah pegunungan ana helikopter, kanggo DRG - parasut gliding.
                1. Grigory_45
                  Grigory_45 23 Februari 2020 14:24
                  0
                  Quote: Operator
                  Napa nggunakake SKVP karo UDC - kanthi jarak penerbangan pisanan + 3000 km?

                  minangka pilihan - minangka transportasi, patroli, telusuran lan ngluwari, kanggo ngirim DRG padha menyang wilayah mungsuh.

                  Quote: Operator
                  Ana helikopter kanggo wilayah pegunungan

                  kita wis ngomong bab kaluwihan saka tiltrotor liwat helikopter lan pesawat conventional

                  Quote: Operator
                  DRG - ngleyang parasut

                  Apa grup bakal bali kanthi parasut? Yen ana sing tatu? Utawa evacuees? We kudu transportasi.
                  Kajaba iku, cara kebangkrutan nduweni akeh kaluwihan - safety, siluman, kemampuan kanggo menehi kendaraan entheng klompok, lsp.
                  1. Operator
                    Operator 23 Februari 2020 14:32
                    0
                    Kanggo evakuasi DRG, sampeyan bisa milih situs sing cocog, dene swara saka ngresiki situs kasebut kanthi bantuan ODAB langsung sadurunge kebangkrutan SKVP ora penting maneh.

                    Rahasia kebangkrutan DRG kanthi bantuan gliding parachute (rampung bisu, kanthi teken radar sing kurang, jarak ngleyang ~ 100 km) ora ana tandhingane.
                    1. Prokletyi Pirat
                      Prokletyi Pirat 24 Februari 2020 00:07
                      0
                      Quote: Operator
                      Rahasia kebangkrutan DRG kanthi bantuan gliding parachute (rampung bisu, kanthi teken radar sing kurang, jarak ngleyang ~ 100 km) ora ana tandhingane.

                      Iki uga wis dibahas luwih saka sepisan, goleki kenapa MTR saka macem-macem negara nggunakake AFV ultralight, diwiwiti karo buggies, bebarengan karo helikopter. Analisa lan ngerti persis nuansa taktik lan strategis. Sanajan sampeyan ngerti 1% saka informasi sing kasedhiya, iku wis cukup kanggo ngganti pendapat sampeyan saiki.
          2. SVD68
            SVD68 23 Februari 2020 11:01
            -1
            Kutipan: Gregory_45
            Aku ora bakal fokus ing karakteristik sing wis diwenehi, Aku mung bakal ngomong siji bab: ngendi aku bisa njaluk iki banget 200 meter yen padha ora ana ??? Yen sampeyan kudu perch ing patch, kaya helikopter?

            Mulane padha nulis yen ora ana operator pesawat, banjur tiltrotor ora dibutuhake. Amarga mung ing segara ora ana panggonan kanggo njupuk 200 meter iki.
  11. Proton
    Proton 21 Februari 2020 13:21
    -4
    Nyuwun Napa kita butuh rattle iki, aku ora ngerti kenapa landak kudu nyabrang karo ula.
  12. Warrior StillTot
    Warrior StillTot 21 Februari 2020 13:44
    +7
    Kutipan: Sergey Averchenkov
    Aku wis ngomong babagan corvetoplanes ... Ya, kacepetan luwih dhuwur, iku bener, nanging pira regane? Helikopter konvensional luwih gampang lan luwih apik.


    Ya ... kok Escalade, UAZ luwih prasaja, luwih apik lan kaping pirang-pirang luwih murah
  13. Knell Wardenheart
    Knell Wardenheart 21 Februari 2020 13:51
    -1
    Amplop kasebut minangka dolanan sing larang kanggo tentara penyerang sing akeh banget. Kanggo operasi rahasia, luwih cilik lan luwih elek tinimbang helikopter, amarga luwih gedhe, luwih aneh kanggo ndharat, luwih katon, lsp. Bonus kanggo kacepetan sing metu babagan helikopter ora dadi pinunjul, diwenehi spesifik nggunakake pasukan kasengsem ing amplop transportasi utawa helikopter. Kabeh padha, rahasia penting ing kono, sing amplop kurang saka helikopter, uga kemampuan maneuver, uga kemampuan kanggo mabur ing papan sing dhuwur banget, perlu kanggo operasi rahasia. Mangkono, amplop minangka solusi sing ora bisa dipercaya kanggo transportasi khusus saka tentara sing nyerang, sing wis duwe kauntungan numerik ing teater operasi. Aku ora mikir yen kita butuh iki - kita duwe pengalaman apik ing helikopter transportasi lan pesawat.
  14. Vasily Ponomarev
    Vasily Ponomarev 21 Februari 2020 14:22
    +7
    Kutipan saka CouchExpert
    Ngapa ora? Mesin kasebut lan "dhuwit tanpa wates" ora bakal natoni kita. Lan apa sing kudu ditindakake ing babagan sing bisa ditindakake lan kanthi gaya kita dhewe: kita bakal ngembangake sawetara MBT adhedhasar T-72, sawetara operator personel lapis baja aluminium anyar, proyek prau 1500-2500 ton ... Kita bakal numpak iki kabeh mengko ing parade, ing Suriah ... Sampeyan bisa, contone, ngganti jeneng tentara menyang "tentara" - sing kelangan! Re-equip kabeh penembake karo paling anyar ... AK-100500 kaliber 6,66 (wis medeni, iku ora?). Saben unit militer pungkasanipun bakal nampa tinimbang banal "Macan" mobil karo dhewe - unik - jeneng lan desain (bakal ana cukup kewan ing kamus!). Kita bakal mbangun kapal induk, pungkasane, kanthi fungsi pemecah es lan operator "Poseidons" lan "Peresvetov"! Pasangan luwih apik! Lan convertiplanes ... uga, piye wae "ora pierce" ...

    Iku ora dhuwit tanpa wates sing dibangun 6.8 yuta kilometer dalan ing Amerika, lan iku ora budget tanpa wates sing digawe Silicon Valley, sampeyan njaluk pitunjuk?
  15. Profesor Preobrazhensky
    Profesor Preobrazhensky 21 Februari 2020 15:23
    0
    Aku bakal penasaran kanggo maca comrades sing unsubscribed ndhuwur, nanging ing warta kuwi.
    Tes penerbangan saka pesawat sing janjeni saka keprihatinan Kalashnikov diwiwiti dina iki. Piranti kasebut dibangun kanthi prinsip rotor rotary. Pesaing paling cedhak yaiku tiltrotor Amerika Osprey, nanging produk pangembang kita ngluwihi kabeh babagan.Miturut perwakilan Kementerian Pertahanan Rusia, GvintoKryl-50 direncanakake bakal dikirim menyang pasukan ing pungkasan taun 2024 kanthi jumlah saka 368 unit pesawat.
    1. mark2
      mark2 21 Februari 2020 15:53
      -1
      Apa iki baling-baling ing Ukrainia?
      1. Profesor Preobrazhensky
        Profesor Preobrazhensky 21 Februari 2020 16:12
        -1
        Miturut Belarusian)))
  16. magadan72
    magadan72 21 Februari 2020 17:30
    +6
    Mratelakake panemume, tiltrotor dibutuhake ing Rusia luwih akeh tinimbang ing papan liya. Asring pemukiman, tambang dumunung 500-700 km saka saben liyane.
    Ing jarak kasebut, helikopter ora efektif banget - kacepetan alon, jarak cendhak, lan tiltrotor paling cocok kanggo tujuan sanitasi, nylametake lan liya-liyane ing wilayah sing adoh. Lan biaya transportasi barang lan penumpang ing tiltrotor luwih murah. Pelaut sing mati ing banyu saka kapal sing tenggelam "Timur Jauh", aku luwih seneng ndeleng ing langit ora pesawat sing ora ana gunane saka Kementerian Darurat, nanging ngluwari pesawat tiltrotor ... Pilot ngluwari saka pesawat sing mudhun ... penting ... pesawat tiltrotor kanggo ngirim penyelamat pasukan khusus ing njaba kompetisi ...
    Mungkin sing gedhe-gedhe kaya Osprey ora dibutuhake, nanging kanggo mbangun mesin Klimov sing wis siap, kanggo ngurangi biaya, cukup bisa ... Dadi mung gearbox karo baling-baling sing munggah, sawise nglayang, sayap munggah vertikal kanggo ngurangi. mbukak, Mungkin sawetara jenis wings retractable kanggo dandan ing pesawat horisontal ... Iku wektu, ing umum, kanggo desain lan mbangun ing gedhe-ukuran. Yen ora, bakal kasep ... - nganti ana kompetisi ing lapangan iki ...
    1. Grigory_45
      Grigory_45 22 Februari 2020 20:22
      +1
      Kutipan saka magadan72
      Mratelakake panemume, tiltrotor dibutuhake ing Rusia luwih akeh tinimbang ing papan liya. Asring pemukiman, tambang dumunung 500-700 km saka saben liyane.
      Ing jarak kasebut, helikopter ora efektif banget - kacepetan alon, jarak cendhak, lan tiltrotor paling cocok kanggo tujuan sanitasi, nylametake lan liya-liyane ing wilayah sing adoh. Lan biaya transportasi barang lan penumpang ing tiltrotor luwih murah. Pelaut sing mati ing banyu saka kapal sing tenggelam "Timur Jauh", aku luwih seneng ndeleng ing langit ora pesawat sing ora ana gunane saka Kementerian Darurat, nanging ngluwari pesawat tiltrotor ... Pilot ngluwari saka pesawat sing mudhun ... penting ... pesawat tiltrotor kanggo ngirim penyelamat pasukan khusus ing njaba kompetisi ...
      Mungkin sing gedhe-gedhe kaya Osprey ora dibutuhake, nanging kanggo mbangun mesin Klimov sing wis siap, kanggo ngurangi biaya, cukup bisa ... Dadi mung gearbox karo baling-baling sing munggah, sawise nglayang, sayap munggah vertikal kanggo ngurangi. mbukak, Mungkin sawetara jenis wings retractable kanggo dandan ing pesawat horisontal ... Iku wektu, ing umum, kanggo desain lan mbangun ing gedhe-ukuran. Yen ora, bakal kasep ... - nganti ana kompetisi ing lapangan iki ...

      mbok menawa mung cukup, komentar waras ing kabeh cabang ing topik convertiplanes
    2. Walrus Redkovich Borshchitsky
      Walrus Redkovich Borshchitsky 23 Februari 2020 14:11
      0
      Kutipan saka magadan72
      Supaya mung gearbox karo meneng mundhak


      ... utawa drive listrik. Saben baling-baling duwe drive listrik dhewe, kaya quadrocopter. Lan ing ndhuwur awak, nang endi wae ing buntut, ana generator turbin umum kanggo kabeh. Ing wektu sing padha, ana akeh listrik ing papan, sampeyan bisa nguwasani sawetara peralatan.

      Aku setuju karo tesis utama sampeyan.
    3. ycuce234-san
      ycuce234-san 24 Februari 2020 15:33
      +1
      Ing jarak kasebut, helikopter ora efektif banget - kacepetan alon, jarak cendhak, lan tiltrotor paling cocok kanggo tujuan sanitasi, nylametake lan liya-liyane ing wilayah sing adoh.


      Kanggo tanah, luwih becik nggunakake autogyro gedhe sing mabur saka lemah utawa synchropter. Mekanisme iki luwih prasaja tinimbang helikopter lan luwih murah. Ing ngendi ana papan kanggo njagong, autogyro bakal mabur; yen ora, synchropter. Iki cukup diakses - contone, aku weruh ing YouTube carane pengusaha nindakake, ing suspensi eksternal saka Kaman K-MAX synchropter, log ditegor dening lumberjacks ing allotment gunung - lan iki nuduhake yen ora mung wong utawa obat-obatan, nanging malah log, iku duwe bathi kanggo wong-wong mau kanggo nindakake, malah lan ora adoh - saka gunung, saka rolas kilometer, kanggo titik loading.
      Ing YouTube sampeyan bisa ndeleng carane alas gunung dipanen kanthi cara "penerbangan":




      Helikopter uga ora ketinggalan lan ora nyerah: eksperimen, saka teknologi generasi anyar, SB-1 Defiant kacepetan dhuwur - ing versi demonstrator X2 - nduweni kecepatan 463 km / jam (82% saka Be-12).
      Mulane, convertiplanes isih kudu tahan kompetisi serius ing versi militer karo helikopter kacepetan dhuwur, lan ing versi sipil - karo synchropters lan gyroplanes landing ing lemah lan banyu.
  17. lawas26
    lawas26 22 Februari 2020 15:19
    -1
    Kutipan saka iouris
    Nanging kita mesthi ora butuh convertiplanes "ing hardware" saiki. R&D - bisa uga migunani (ing watesan (anggaran) sing cukup).

    Banjur R&D ora pantes ditindakake. Kanggo R&D yaiku karya riset lan pangembangan. Lan nalika OCD mbukak, output tansah hardware.

    Kutipan: novel66
    ora operator pesawat - lan convertiplanes ora perlu

    Lan iki ora ana hubungane.

    Kutipan saka Klingon.
    ekranoplanes ora buntu, kanggo zona segara pesisir, minangka operator senjata rudal, padha luwih cepet saka prau rudal, kita mung ora ana wong liya kanggo berkembang. ing USSR, Biro Desain dijenengi sawise R. Alekseev nindakake iki kanthi apik. panemu desainer bakat. saiki sapa sing bakal nglakoni? Rogozin utawa Chubi? utawa sawetara jenis Managers D'efektif?

    Iku mung buntu. Yen dheweke ora dadi cabang buntu, dheweke bakal berkembang ing Uni. Lan mobil ageng, sing ing layar radar bakal cemlorot kaya wit Natal. Guzzling akeh bahan bakar, nanging ing wektu sing padha duwe minimal senjata. Nduweni prau laut sing luwih elek tinimbang kapal laut. Yen muncul ing taun 40-50-an - bisa uga dikarepake. Saiki ekranoplan rudal pisanan lan pungkasan "Lun" rotting ing Kaspiysk.

    Quote: figwam
    Dadi kanthi kacepetan, kapasitas lan jangkauan, iku universal, ngangkut peralatan militer, kargo, segara. infantri, minangka platform serangan, minangka lifeguard, minangka pengawal wates maritim.

    Iku ora universal, Sergey! Kacepetan - udakara 350-400 km / h. Kapasitas mawa - EMNIP "Eaglet" nduweni maksimal 28 ton lan jarak praktis 1500 km. Nanging dheweke ora bakal nggawa 28 ton kanggo 1500 km.
    Kaya rudal - 6 misil lan ukuran gedhe. Ing bab kacepetan padha lan sawetara 2000 km. Minangka lifeguard, dheweke uga ora bisa apa-apa. Kanggo njagong mudhun karo ombak cedhak kapal ing kahanan kang ora ngepenakke - bisa njagong mudhun, nanging ora bakal njupuk mati


    Quote: figwam
    Apa sing sampeyan tindakake ing kana? Ekranoplan KM kapasitas 300 ton! lan sing modern bakal nggawa luwih akeh. Landing nganti 5 poin.

    Ora mesthi bisa dipercaya Vicki, sing kadhangkala nulis omong kosong. KM kosong duweni massa 240 ton. Maksimum lepas landas yaiku 544 ton. Lan 10 mesin saka 13 ton thrust kanggo 3 jam mbokmenawa bakal mangan roh suci?


    Quote: figwam
    Iki dudu kapal, otonomi apa? Jarak nganti 2000 km cukup kanggo patroli.

    Iki ora jelas. Semi-kapal-setengah-pesawat. Lan ing ngendi dheweke bakal patroli? Perairan teritorial? Utawa zona ekonomi? Dadi penyusup ora bakal ngenteni cuaca sing apik banget. Wektu patroli 3-4 jam. Inggih, dheweke bakal mabur 2000 km iki, banjur apa? Land tim pengawasan - ora bakal bisa. Mbukak geni ing intruder - banget. Kanggo kabeh trunks kang dimaksudaké mung kanggo mencet target ing belahan langit ndhuwur ...
  18. SVD68
    SVD68 23 Februari 2020 10:58
    +1
    Convertiplanes duwe siji kekurangan - iku banget teknis rumit. Iki tegese ora mung biaya dhuwur saka nggawe, nanging uga biaya dhuwur saka operasi. Minangka McCain misuwur, "V-22 katon apik ing langit ... nalika ora metu saka layanan." Amarga convertiplanes mung digunakake dening militer, sing regane minangka masalah sekunder.
    Mulane, nalika nimbang perlu kanggo tiltrotor a, iku perlu kanggo nimbang pitakonan, iku bisa kanggo nindakake tugas kanggo convertiplanes dening liya? Penawar pisanan bakal dadi helikopter utawa rotorcraft pusher. Bener, dheweke uga angel.
    Kanggo panggunaan sipil, pesawat sing digerakake baling-baling entheng lan helikopter konvensional bakal luwih efektif.
    1. Walrus Redkovich Borshchitsky
      Walrus Redkovich Borshchitsky 23 Februari 2020 14:05
      +1
      Nanging sampeyan bisa nyederhanakake - sijine saben sekrup ing drive listrik lan daya saka generator turbin umum. Aku ora ngerti kenapa Amerika durung nindakake iki. Drone quadcopter mabur cilik wis nglumpukake pengalaman akeh kanggo ngontrol skema propulsi kasebut (sanajan saka baterei).
      1. SVD68
        SVD68 23 Februari 2020 17:51
        0
        Ana jawaban sing jelas babagan bobote mesin kasebut. Amarga ora ana pesawat listrik, ora ana bathi.
    2. Prokletyi Pirat
      Prokletyi Pirat 24 Februari 2020 00:18
      +2
      Kutipan: SVD68
      Nanging apa bisa nindakake tugas kanggo convertiplanes kanthi cara liya? Penawar pisanan bakal dadi helikopter utawa rotorcraft pusher.

      takon dhewe apa masalah utama helikopter lan carane tiltrotor ngatasi? sampeyan bisa google, sampeyan bisa nelusuri ing komentar lawas, Aku wis voiced luwih saka sapisan ing artikel liyane ing topik convertiplanes.
      Kutipan: SVD68
      Convertiplanes duwe siji kekurangan - iku banget teknis rumit.

      tiltrotor nduweni kerumitan sing padha karo helikopter, amarga kasusun saka simpul sing padha. Kesalahan sampeyan yaiku sampeyan mbingungake konsep "tiltrotor" lan "osprey" lan ngubungake masalah lan kekurangan ospreys kanggo kabeh pesawat tiltrotor. Contone, osprey larang banget amarga nggunakake avionik sing larang, panggunaan bahan komposit polimer lan panggunaan pembangkit listrik skala cilik lan khusus. Ngurangi kabeh iki, nyetel produksi massal lan entuk biaya sing padha karo helikopter.
      1. SVD68
        SVD68 24 Februari 2020 08:24
        0
        Quote: Prokletyi Pirat
        takon dhewe apa masalah utama helikopter lan carane tiltrotor ngatasi? sampeyan bisa google, sampeyan bisa nelusuri ing komentar lawas, Aku wis voiced luwih saka sapisan ing artikel liyane ing topik convertiplanes.

        Apa dheweke kerep ngirim sampeyan? Amargi cara dhiskusi menika.
        Quote: Prokletyi Pirat
        Kesalahan sampeyan yaiku sampeyan mbingungake konsep "tiltrotor" lan "osprey" lan ngubungake masalah lan kekurangan ospreys kanggo kabeh pesawat tiltrotor. Contone, osprey larang banget amarga nggunakake avionik sing larang, panggunaan bahan komposit polimer lan panggunaan pembangkit listrik skala cilik lan khusus. Ngurangi kabeh iki, nyetel produksi massal lan entuk biaya sing padha karo helikopter.

        Inggih, menehi conto convertiplanes serial inexpensive.
        1. Prokletyi Pirat
          Prokletyi Pirat 25 Februari 2020 12:47
          +1
          Kutipan: SVD68
          Inggih, menehi conto convertiplanes serial inexpensive.

          Menehi conto helikopter produksi massal sing murah lan dipercaya ing perang donya pisanan / kapindho. hi
  19. Nameless
    Nameless 24 Februari 2020 18:56
    +2
    Kutipan saka magadan72
    Mratelakake panemume, tiltrotor dibutuhake ing Rusia luwih akeh tinimbang ing papan liya. Asring pemukiman, tambang dumunung 500-700 km saka saben liyane.
    Ing jarak kasebut, helikopter ora efektif banget - kacepetan alon, jarak cendhak, lan tiltrotor paling cocok kanggo tujuan sanitasi, nylametake lan liya-liyane ing wilayah sing adoh. Lan biaya transportasi barang lan penumpang ing tiltrotor luwih murah. Pelaut sing mati ing banyu saka kapal sing tenggelam "Timur Jauh", aku luwih seneng ndeleng ing langit ora pesawat sing ora ana gunane saka Kementerian Darurat, nanging ngluwari pesawat tiltrotor ... Pilot ngluwari saka pesawat sing mudhun ... penting ... pesawat tiltrotor kanggo ngirim penyelamat pasukan khusus ing njaba kompetisi ...
    Mungkin sing gedhe-gedhe kaya Osprey ora dibutuhake, nanging kanggo mbangun mesin Klimov sing wis siap, kanggo ngurangi biaya, cukup bisa ... Dadi mung gearbox karo baling-baling sing munggah, sawise nglayang, sayap munggah vertikal kanggo ngurangi. mbukak, Mungkin sawetara jenis wings retractable kanggo dandan ing pesawat horisontal ... Iku wektu, ing umum, kanggo desain lan mbangun ing gedhe-ukuran. Yen ora, bakal kasep ... - nganti ana kompetisi ing lapangan iki ...

    Aku uga setuju karo sampeyan ing kabeh: kanggo pesawat kita, bakal dadi sing paling relevan kanggo unit udhara lan unit pasukan khusus: mabur luwih cepet lan luwih adoh tinimbang helikopter, bisa ndharat lan mabur vertikal ing permukaan sing cocog, amarga landasan pacu bakal rampung ora perlu - sembarang lapangan relatif flat. Pasukan kasebut bisa ndharat nalika landing lan mlumpat kanthi parasut "ing fly", lan mudhun nganggo tali menyang payon bangunan.
    Hibrida Il-76 lan Mi-26 kasebut bakal ngidini sampeyan nransfer akeh wong lan peralatan militer sing entheng ing endi wae!
    1. Prokletyi Pirat
      Prokletyi Pirat 25 Februari 2020 13:00
      +1
      Quote: Tanpa jeneng
      bakal paling cocog kanggo unit Angkatan Udara lan detasemen Pasukan Khusus

      *) kanggo Angkatan Laut kanthi jarak 5000+ km kanggo transportasi pelampung sing bisa digunakake maneh kanthi HAK
      *) kanggo Kamentrian Situasi Darurat kanggo pangiriman peralatan khusus lan evakuasi wong
      *) kanggo SV kanggo ijol kanggo miscalculations taktik
      *) kanggo FSB kanggo pangiriman wong lan peralatan kanggo cordoning lan panelusuran ing alas / gunung
      lan akeh liyane
      1. Nameless
        Nameless 25 Februari 2020 13:47
        0
        Quote: Prokletyi Pirat
        Quote: Tanpa jeneng
        bakal paling cocog kanggo unit Angkatan Udara lan detasemen Pasukan Khusus

        *) kanggo Angkatan Laut kanthi jarak 5000+ km kanggo transportasi pelampung sing bisa digunakake maneh kanthi HAK
        *) kanggo Kamentrian Situasi Darurat kanggo pangiriman peralatan khusus lan evakuasi wong
        *) kanggo SV kanggo ijol kanggo miscalculations taktik
        *) kanggo FSB kanggo pangiriman wong lan peralatan kanggo cordoning lan panelusuran ing alas / gunung
        lan akeh liyane

        Inggih, pisanan, Angkatan Udara lan Pasukan Khusus saka macem-macem departemen (kalebu FSVNG, GRU lan FSB) teka ing pikiranku minangka eksploitasi paling potensial saka peralatan iki. Aku piye wae ora mikir babagan cabang militer liyane, mula kanthi ijin sampeyan, aku bakal ngidini aku ngucapake pikiranku babagan conto sing wis diwenehake:
        - ing Angkatan Laut, uga bisa migunani - ora mung kanggo ngangkut pelampung, nanging uga kanggo perang anti-kapal selam, landing marinir, nylametake kru kapal sing tenggelam. Mung masalah iku kita ora duwe operator pesawat ing armada sing padha saged manggonke ing Papan ing mangsa. Mulane, panggunaane bisa diwatesi.
        - kanggo Kamentrian Situasi Darurat - Aku setuju banget, pancen lan tanpa syarat karo sampeyan.
        - Ora kabeh iku supaya prasaja karo SV: kanggo ijol kanggo miscalculations taktik, kita duwe supaya disebut-. "cadangan strategis" - Angkatan Udara. MSV biasa ora bisa ndharat ing udhara, warisane yaiku bumi. Tank abot banget kanggo diangkat menyang udara. Siji-sijine sing ana ing pikiran yaiku KShM, rumah sakit mabur, transportasi peralatan lan amunisi, lan sing paling penting, gerakan awak MLRS lan OTRK.
        - Ya, FSB kaya proposal kanggo Pasukan Khusus. Iki uga kalebu FSVNG lan GRU.
        Amarga Wiwit tiltrotor minangka kendaraan udara sing mabur kanthi kecepatan subsonik, luwih wicaksana nggunakake teknologi visibilitas sing kurang ing desaine - iki bakal ngidini Angkatan Udara lan detasemen Pasukan Khusus nyabrang wilayah udara musuh sing ora diweruhi dening pertahanan udara mungsuh tanpa akibat sing ora bisa ditindakake. awake dhewe. Lan saiki dheweke ujar manawa Angkatan Udara saiki ora relevan amarga supaya bisa mlebu ing mburi garis mungsuh, mula kudu ngatasi sistem pertahanan udara lan pejuang mungsuh - lan iki ora bisa ditindakake ing tahap awal perang. Sing. dheweke nyoba ujar manawa Angkatan Udara saiki mung bisa nindakake operasi militer nglawan negara-negara sing ora ana utawa sistem pertahanan udara sing ora ana - contone, nglawan wong Afrika. Panggunaan teknologi siluman nganti sawetara bisa ngatasi masalah iki.
        1. Prokletyi Pirat
          Prokletyi Pirat 25 Februari 2020 23:35
          +1
          Quote: Tanpa jeneng
          ing Angkatan Laut, uga bisa migunani - ora mung kanggo ngangkut pelampung, nanging uga kanggo perang anti-kapal selam, marinir landing, lan nylametake kru kapal sing tenggelam. Masalah mung yaiku kita ora duwe operator pesawat ing armada kasebut

          Sampeyan ora ngerti, tiltrotor ngirim pelampung lan drone (bobot saka 15 ton) nganti sawetara 2500 \ 5000 km (radius / range) tumpang tindih karo fungsi sing saiki ditindakake korvet, pengawal, lan frigat. Ing wektu sing padha, nindakake fungsi kasebut kanthi sawetara urutan gedhene luwih apik. Amarga bisa nyedhiyakake ewonan utawa malah puluhan ewu titik pemindaian lan bisa ditransfer kanthi cepet ing antarane teater laut sing terpencil. Akibaté, bakal bisa kanggo ngurangi 50-90% saka armada lumahing angkatan laut, lan bali nampa armada lumahing oceanic. Sing, ana Bunch saka tiltrotor + Mn.Buoys + drones + PLUR (basis lemah ing UVP) adhedhasar lemah, utawa uga adhedhasar kapal kelas Panamax gedhe. Ing wektu sing padha, tiltrotor nindakake fungsi PLO, AWACS, dhukungan udara (truk penerbangan), pangiriman kendaraan tempur lapis baja ringan (MRAP, MTLB, operator personel lapis baja) kanthi kebangkrutan saka / menyang banyu utawa alas (spreader-lift liwat). teluk bom ngisor), pertambangan lan ngresiki wilayah banyu. Saka fungsi sing ora tumpang tindih, kapal tunda militer-sipil, pemecah es, transportasi pasokan, lsp.
          Umumé, iku ora perlu kanggo njaluk Hung munggah ing versi Amérika saka nggunakake convertiplanes.

          Quote: Tanpa jeneng
          Amarga Wiwit tiltrotor minangka kendaraan udara sing mabur kanthi kecepatan subsonik, luwih wicaksana nggunakake teknologi visibilitas sing kurang ing desaine - iki bakal ngidini Angkatan Udara lan detasemen Pasukan Khusus nyabrang wilayah udara musuh sing ora diweruhi dening pertahanan udara mungsuh tanpa akibat sing ora bisa ditindakake. awake dhewe.

          Ora ana gunane lan larang regane. Ora perlu nggawe tiltrotor siluman, cukup kanggo nglengkapi tiltrotor militer-sipil karo drone siluman sing bisa digunakake maneh lan slot kanggo instalasi tambahan peralatan militer dening kru (contone, radar bunder lan misil pertahanan anti-pesawat).
          1. Nameless
            Nameless 25 Februari 2020 23:40
            0
            Saiki aku setuju banget karo sampeyan! hi
            Cukup, convertiplanes lan pesawat VTOL - dadi, amarga masa depan dumunung karo wong-wong mau!
            1. Prokletyi Pirat
              Prokletyi Pirat 26 Februari 2020 00:29
              +1
              Ya, iki masa depan, nanging ora ing endi wae. Ing penerbangan transportasi militer medium, convertiplanes apik, lan ing UAV ultra-cilik uga apik, nanging kaya pesawat serang lan anti-tanker ing perang nglawan mungsuh sing padha, akeh banget. Samsaya Awon saka helikopter serangan, ing tangan liyane, ing perang asimetris nalika superioritas udhara wis menthekake, padha bakal maneh luwih apik tinimbang helikopter.
              Kanggo pesawat VTOL, ing versi sing wis dileksanakake sadurunge lan lagi dileksanakake saiki (f-35), pesawat VTOL ora bakal entuk apa-apa, perlu kene pembangkit listrik lan propulsi sing beda banget.
              1. Komentar wis dibusak.
              2. Nameless
                Nameless 26 Februari 2020 00:39
                0
                Dadi aku wis ngelingi rata-rata VTA - minangka panggantos kanggo Il-76 lan Mi-26. Aku malah ora mikir babagan aplikasi "kejut" sing.
                Kanthi gati kanggo pesawat VTOL, aku mung seneng gagasan teknologi sing ora gumantung ing pambangunan landasan pacu, bisa ndharat lan mabur saka permukaan horisontal sing ukurane cilik. Miturut pendapatku, pesawat kasebut bakal migunani ora mung kanggo penerbangan angkatan laut, nanging uga kanggo angkatan udara konvensional, amarga. lapangan udara minangka salah sawijining target utama mungsuh nalika wiwitan perang - lan kondisi landasan pacu ing papan kasebut nemtokake manawa pesawat kasebut bisa njupuk / mendarat utawa ora. VTOL bisa ngatasi masalah iki.
                1. Prokletyi Pirat
                  Prokletyi Pirat 26 Februari 2020 14:58
                  0
                  1) Convertiplanes ora bakal bisa ngganti IL76, padha duwe watesan ing dawa lan bobot distribusi saka kompartemen kargo. Ing babagan massa, watesan kasebut bisa dipindhah, nanging ora saka dimensi (dawa).
                  2) Mi-26 ora saingan karo convertiplanes amarga militer ora cocog amarga masalah transfer strategis (ora cocog karo An-124)
                  3) Landasan pacu, utamane landasan pacu militer, didandani sajrone sawetara jam. Ing Angkatan Udara, penerbangan kurang nuntut kualitas landasan pacu. Voopsche kanggo lapangan terbang militer, sing paling mbebayani yaiku karusakan kilang lan infrastruktur.
                  1. Nameless
                    Nameless 26 Februari 2020 15:07
                    0
                    Wis cetha. Sing. bisa convertiplanes ngawula minangka tambahan kanggo BTA lan jenis link penengah antarane buruh transportasi cahya lan medium (yaiku, yen kita pirembagan bab peran minangka kendaraan, tanpa njupuk menyang akun kabeh cara liyane nggunakake)?
                    Sak ngertiku, USMC wis kobong kanthi gagasan ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ (pesawat miring, pesawat VTOL) nalika Perang Dunia II – nalika perang kanggo pulo lan kepulauan ing Samudra Pasifik, ana ana kabutuhan urgent kanggo peralatan sing bisa dijupuk saka operator pesawat karo sampeyan, lan kang ora mbutuhake landasan pacu.
                    1. Prokletyi Pirat
                      Prokletyi Pirat 26 Februari 2020 15:27
                      +1
                      Minangka kanggo tanggal nalika padha kejiret geni, Aku ora ngerti, nanging apa "njupuk karo sampeyan" mesthi ora. Kaendahan VTA karo VTOL iku ngijini sampeyan kanggo ndharat (lan Pick munggah) ngendi wae lan kanthi mangkono ndadekake iku bisa kanggo ngubengi lan mblokir sumber musuh lan rute pengintaian. Convertiplanes luwih apik tinimbang helikopter amarga tambah area teater ing jero wilayah mungsuh kanthi biaya sing luwih murah tinimbang helikopter (minimal 4 nganti 1, maksimal 10-20 dadi 1).
                      1. Nameless
                        Nameless 26 Februari 2020 15:31
                        0
                        Inggih, punika ingkang kula maksud - sampeyan nindakake tugas sing luwih apik kanggo nyatakake. hi
                      2. Nameless
                        Nameless 26 Februari 2020 15:45
                        0
                        Muga-muga ing sawijining dina ing mangsa ngarep, thanks kanggo wong-wong kaya sampeyan (lan bisa uga langsung matur nuwun), peralatan sing pantes iki bakal dadi pakurmatan ing armada penerbangan militer lan sipil.
                      3. Prokletyi Pirat
                        Prokletyi Pirat 26 Februari 2020 18:53
                        0
                        Aku mangu-mangu, Sajarah Republik Ingushetia, USSR lan Federasi Rusia nuduhake yen kita duwe masalah karo remunerasi analis (kanggo petungan analitis kita menehi dhuwit nanging ora mbayar (padha menehi kanggo wong (sing duwe kertas lan sambungan), nanging mbayar soko (kanggo barang ing wangun sheets informasi. Lan kabeh analytics ing bidang teknologi teka menyang "copy-paste", sanajan ana wong sing nggawe / ngusulake / nganalisa, banjur implementasine kedadeyan nalika lan mung nalika dheweke miwiti nindakake "ing Kulon" (ing pangertèn. negara liya, ora kudu Kulon).
                        Sampeyan bisa google dhewe lan ngerteni manawa teknologi kaya PC, GPS, Internet, kursi ejeksi pesawat, ketidakstabilan statis pesawat, helikopter, helikopter serang, kendaraan tempur lapis baja dinamis lan akeh teknologi liyane wis diusulake lan digawe ing kene nganti pirang-pirang taun sadurunge. muncul ing negara liya, nanging ora ana sing ngluncurake "ing seri". Istiméwa mung wektu Stalin, Beria lan perusahaan karo nyoba kanggo ngetik "Ratsuh".
                        Ngadili dhewe nalika layanan pemerintah nulis ing wangun veiled ing situs web "kita pengin sampeyan menehi kita gagasan lan pembangunan, kita janji kanggo finance implementasine, nanging kita ora kapekso kanggo menehi apa-apa" apa wong cukup bakal nglampahi wektu lan sumber daya kanggo nggarap, ngrancang lan nampilake gagasan sampeyan? Mesthi ora! Dadi, kita duwe kabeh jinis kiwa, Kulibins lan wong gila kutha sing mlaku kanthi "gagasan" (contone, ing jejere komentar liyane, sawetara sing nganggo ekranoplanes).
                        Sanajan aku nggarap, ngatur, ngresiki, nyusun struktur lan ngimbangi kalkulasi analitis, kanggoku iki minangka produk sampingan ing pangembangan GIAS (informasi lan sistem analitik global) lan unsur-unsure (contone, "analitik" minangka ilmu. , dudu pseudoscience).
                      4. Nameless
                        Nameless 26 Februari 2020 22:11
                        0
                        Ya, aku ora ngandhani sampeyan minangka analis - nanging minangka wong sing ngerti babagan topik iki. Iku mung bakal apik banget yen wong kaya sampeyan karo kawruh padha bisa nerangake kanggo wong tengen perlu lan keuntungan saka mesin iki, kapentingan ing perlu kanggo R&D lan produksi. Pramila muga-muga bisa uga ana wong ing biro desain penerbangan lan kementerian sing mikir kanthi cara sing padha karo sampeyan.
                        Iku mung fitur gaib saka mentalitas kita. Aku sadurunge ora langganan babagan iki ing ngisor iki nggunakake bedhil serbu Fedorov minangka conto. Aku mikir yen wong-wong ing negara kita mung sinau kanggo nindakake apa sing kasedhiya saiki, lan dheweke ora bisa ngerti inovasi apa wae, utawa nganggep minangka sampah dhuwit sing ora perlu, utawa nganggep kanthi permusuhan - lan kabeh iki miturut prinsip "a susu ing tangan luwih apik saka pie ing langit". Lan ing pungkasan, ora ana sing mbatalake paribasan babagan kasunyatan sing kita sabuk kanggo wektu sing suwe, nanging kita nyopir kanthi cepet banget! Cepet utawa mengko, kita uga entuk iki - sawise wong liya ngisi awake dhewe babagan implementasine ide kita. Ing asas, convertiplanes ora kaya ngerti-carane - Osprey saka Amerika wis ing operasi kanggo dangu. Lan iki bisa dadi alesan kanggo munculé mesin kuwi ing negara kita.
                        Inggih, gumantung apa jenis PNS lan "kompetisi" sing. Amarga ana sing ngumumake kompetisi sing mbukak kanthi tender, lan ana sing cuek, sing dipasrahake dening manajemen sing luwih dhuwur, dheweke ora bisa nggayuh solusi kanthi pikirane - mula dheweke ngowahi.
                        Ya, aku ora bakal ngomong sing apik babagan Stalin lan Beria. Oke, ana setelan tugas sing jelas kanggo bawahan, kontrol sing kuat babagan implementasine, lan yen ana pelanggaran utawa kejahatan - paukuman, nanging kenapa ngatur terorisme marang wong sampeyan dhewe? Lan luwih-luwih karo keluwihan sing mung bisa ditindakake dening penjajah? Iku mung ora pas ing sirah carane sampeyan bisa ngirim menyang bunk utawa njupuk Desainer kanggo kasunyatan sing digawe akeh prototipe ing cara kanggo prototipe. Iki sawetara wildness! Iki kaya adegan saka film kasebut, nalika wakil mafia nyetel syarat kanggo sawetara peretas lan yen ana masalah, dheweke mateni kaya gorengan cilik! Banjur akeh inovator lan penemu tiwas amarga "ngrusak" khayalan. Contone, peluncur granat otomatis Taubin, sing bisa dipikolehi ing awal Perang Dunia II. Korolev sing padha bisa uga ora bisa urip ing kemah nganti wektu sing cerah nalika kawruhe bisa migunani kanggo wong - lan kabeh, kita ora bakal duwe satelit pisanan, utawa Belka lan Strelka, utawa Gagarin, utawa minangka cabang - balistik. lan rudal jelajah. Lan iki mung sawetara conto.
          2. Nameless
            Nameless 26 Februari 2020 13:39
            0
            Aviagantrucks? Sing. gunships? Kaya AC-130 Amerika "Spectre\Spooky"?
            1. Prokletyi Pirat
              Prokletyi Pirat 26 Februari 2020 14:33
              0
              ya, ing segmen Internet Rusia diarani beda
              1. Nameless
                Nameless 26 Februari 2020 14:37
                0
                Mung dumbbells babras kuping sethitik - istilah iki tegese peralatan otomotif, nguripake saka urip ala ing kahanan artisanal menyang pertempuran (kaya ing Perang Donya II, tank digawe saka traktor "kanggo wedi").
  20. remal
    remal 25 Februari 2020 03:26
    -1
    Wong Amerika dhewe ngguyu. Dadi kabeh wektu ing ndandani iku iki. Saliyane biaya, isih akeh dhuwit kanggo ndandani. Ana transmisi Komplek, lan malah karo sinkronisasi mechanical.

    Kanggo kebangkrutan, ekranoplan kanthi kemungkinan kebangkrutan vertikal cocok. Kita njupuk mesin saka AURUS (disel cahya) + generator listrik. Kita sijine ing buntut, nyepetake sekrup lan tameng ngarahake hawa. Ing sisih lan yen perlu, kita nambah sawetara motor listrik liyane sing bisa bengkong kanggo ngganti vektor tikaman. Nalika lepas landas, kabeh motor listrik digunakake kanggo dorong, kalebu "generator listrik". Ing mode normal, diesel ngasilake energi, mesin liyane bisa digunakake. Umumé, kita ngganti mekanika dadi transmisi listrik.
    1. Nameless
      Nameless 25 Februari 2020 13:55
      +1
      Kutipan saka: remal
      Wong Amerika dhewe ngguyu. Dadi kabeh wektu ing ndandani iku iki. Saliyane biaya, isih akeh dhuwit kanggo ndandani. Ana transmisi Komplek, lan malah karo sinkronisasi mechanical.

      Inggih, apa sing dipikolehi minangka asil saka R&D yaiku "pancake pisanan sing dadi gumpalan." Nganti saiki, "Osprey" minangka conto pisanan lan mung saka peralatan sing digunakake kanggo layanan kasebut. Sejenis keajaiban teknik. Kasunyatan manawa dheweke dadi rumit lan kadhangkala ora bisa dipercaya, ora nggawe ide tiltrotor ganas.
  21. Evilillion
    Evilillion 25 Februari 2020 13:58
    0
    , tiltrotor lan ora pesawat utawa helikopter, karo cacat loro.
    1. Nameless
      Nameless 25 Februari 2020 14:09
      +1
      Nyatane, kanthi manfaat saka loro - lan dheweke duwe kekurangan dhewe, kaya kabeh liyane ing jagad iki ...
  22. Yuri Siritsky
    Yuri Siritsky 25 Februari 2020 14:11
    0
    Ana helikopter, apa perlu piranti iki.
  23. Nameless
    Nameless 25 Februari 2020 14:22
    0
    Quote: Yuri Siritsky
    Ana helikopter, apa perlu piranti iki.

    Iki ngidini pesawat bisa nindakake apa sing bisa ditindakake dening helikopter - i.e. take off / land vertikal, hover ing udhara. Lan nindakake apa sing ora bisa ditindakake dening helikopter - mabur adoh lan cepet kaya pesawat. Yen sampeyan mikir, sampeyan bisa nemokake akeh gunane. Kang - Aku sadurunge wis ditulis kene ing komentar. Iki minangka pengganti sing janjeni kanggo pesawat transportasi militer lan helikopter kargo abot (kayata Mi-26) saka penerbangan tentara. Iku bakal apik banget yen proyek PAK TA konsep dadi tiltrotor - iki bisa nambah keluwesan nggunakake jinis pasukan liyane.
  24. Nameless
    Nameless 25 Februari 2020 15:46
    0
    Miturut cara, bab "uselessness": sadurunge padha ngandika bab senapan serbu Fedorov - padha ngomong, ngendi kita bakal nemokake akeh cartridges kanggo iku? Iki mung sawetara fitur saka mentalitas kita!
  25. Bolbot
    Bolbot 27 Februari 2020 18:17
    0
    Transportasi Convertiplane saka mangsa. Nalika baterei listrik gedhe katon, bakal ana pesawat sing bisa dipercaya, entheng, ekonomis sing ora mbutuhake lapangan udara.