Ukrainia saka kapal pesiar Diamond Princess ora gelem dievakuasi menyang tanah air

65

Ing latar mburi rapat khusus wong Ukrainia sing dievakuasi saka Wuhan Cina ing tanah air, kahanan karo warga negara iki saka kapal pesiar Diamond Princess narik kawigaten. Langkah-langkah karantina amarga wabah koronavirus ing kapal laut ing pelabuhan Yokohama, Jepang, rampung sawetara dina kepungkur. Saka meh 4000 penumpang lan kru, luwih saka 600 wis kena infeksi virus COVID-19.

Layanan konsuler Ukraina ujar manawa warga Ukraina sing isih ana ing Yokohama dijaluk ngungsi menyang tanah air. Ternyata, mayoritas warga ora gelem dievakuasi menyang Ukraina: 24 wong saka 25. Siji "ora nolak" mung amarga ora ana sing ngerti babagan keputusane - diplomat Ukrainia mung ora ana hubungane karo dheweke.



Wakil Menteri Luar Negeri Ukrainia ngandhakake yen ing wayahe loro Ukrainia ana ing salah sawijining klinik Jepang.

Saka pesen:

Kita nawakake kabeh evakuasi, nanging 24 saka 25 wong ora gelem. Kanthi siji, kita isih nyoba nggawe sambungan. Dheweke minangka wakil saka kru kapal pesiar. Lan keputusane dictated ora mung dening kontrak, nanging uga kepinginan pribadi.

Ing Ukraina dhewe, disaranake supaya wong Ukrainia saka "Putri Berlian" bisa ndeleng cuplikan saka Novi Sanzhary, ing ngendi kanca-kancane sing diungsi saka Wuhan ditemoni warga lokal. Sawetara dina kepungkur, protes marang panggonan evacuees ing sanatorium, residents saka Novi Sanzhary mbuwang watu ing bus, ngobong ban, lan njaluk menyang perang karo polisi. Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky banjur nyebataken minangka manifestasi "Abad Pertengahan Eropa" ing negara kasebut.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    65 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -12
      Februari 25 2020
      Kahanane ora kepenak...nanging ora ana precaya marang apa kang katulis ing media saka tembung babar pisan.
      1. + 23
        Februari 25 2020
        Saka meh 4000 penumpang lan kru, luwih saka 600 sing kena infeksi.
        Sampeyan kudu guess kanggo nggawe karantina saka liner! Mung pikiran samurai canggih sing bisa nggawe iki! Ana sing padha karo Fukushima sing ora duwe daya lan kabodhoan ...
        PS Lan kanggo Ukrainia, liner Wewelak luwih apik tinimbang sambutan sing anget ing omah.
        1. +9
          Februari 25 2020
          Ya, dheweke nggawe inkubator kanggo infeksi ... hi
        2. +8
          Februari 25 2020
          Ing omah, virus kasebut bakal dibuwang nganggo tongkat, kaya bledug saka karpet.
          1. +8
            Februari 25 2020
            Kahanane ora kepenak...nanging ora ana precaya marang apa kang katulis ing media saka tembung babar pisan.

            Kahanane kelangan! Para "Sumeria" gedhe nganakake "pembantaian" ing Sumeria marang wargane dhewe. Ora nggumunake, amarga ideologi Bendery persis kaya ngono! Iki bener apa ora, ora nglirwakake yen wong wedi bali menyang tanah air. Ing kana bakal diburu kanthi harfiah. Mulane, aku ora weruh apa-apa sing nggumunake, sawise kabar saka Sumeria dhewe, kepiye bis diblokir lan ban diobong maneh))
            Utawa iku uga palsu babagan bus?)
            1. -2
              Februari 25 2020
              Kutipan saka krot
              Utawa iku uga palsu babagan bus?

              Ngakoni yen wong ora gelem mulih mung amarga wedi iku overkill.
              Omah iku omah, lan ora ing kahanan iki bali.
              Panjelasan saka nyata ing media ora dituduhake, iku slipped liwat sing padha Staff, abdi lan kontrak sing ora rampung ... iki inspires liyane kapercayan.
            2. +1
              Februari 25 2020
              Pemurnian saka lomba Ukrainia saka individu rodok olo, kanggo nyimpen dana budget.
              Wis kaya ngene iki nang endi wae... opo
          2. +4
            Februari 25 2020
            Kutipan saka Chaldon48
            Ing omah, virus kasebut bakal dibuwang nganggo tongkat, kaya bledug saka karpet.

            Mergo iki. Dheweke luwih seneng nglawan virus ing liner lan slamet tinimbang bali menyang Nenka asli lan mati digebug nganggo kayu lan watu.
        3. Komentar wis dibusak.
          1. -14
            Februari 25 2020
            Apa "sistem ventilasi kapal tunggal" sing sampeyan gunakake? Apa sampeyan ngerti cara kerjane, utawa sampeyan mung nyanyi kanthi gaya nightingale jeli?
            1. Komentar wis dibusak.
            2. 0
              Februari 25 2020
              Kutipan saka rzz
              utawa mung sing bebarengan ing gaya kiselelolovya?

              Lha kowe, ketoke sing paling pinter, endi wong liya. Gunakake "informasi sing bener" saka sumber sing "ora nyenengake". . Dadi nuduhake kawruh babagan piranti ventilasi terpusat lan sistem AC ing kapal pesiar (penumpang).
              1. -1
                Februari 25 2020
                Mangga. Ing kabin sing dipeksa ventilasi, yen ora kelakon. Pusat iklim njupuk hawa saka dalan, nyaring bledug, nyedhiyakake pendinginan / pemanasan utama, gumantung saka cuaca. Luwih, kabeh dipérang dadi kabin, ing ngendi pemanasan / pendinginan lan intensitas aliran udara uga diatur. Sing. online diwenehake menyang kabin saka werna, lan boten liya. Ninggalake kabin liwat jendhela, panel kisi ing lawang - menyang koridor, utawa ventilasi exhaust (arang banget). Tudung biasane teka saka koridor. Lan kabin sanblok.
                Ora kaya sampeyan, lan paling minus, aku kerja ing kapal penumpang.
                Senajan aku ora ngerti, Mungkin miturut aturan Lloyd kang Register, miturut kang steamer dibangun, Piye wae dianggo beda ana. Ora mlebu.
                1. -1
                  Februari 25 2020
                  Kutipan saka rzz
                  Aku kerja ing kapal penumpang

                  Mesthi, iki sing mbedakake sampeyan saka "jelly nightingale". Wong gumantung ing kasunyatan sing luwih saka 400 wong lara ing liner. Lan kawruh ekstensif babagan "kapal penumpang" ora mengaruhi iki kanthi cara apa wae.
                  1. -1
                    Februari 25 2020
                    Kutipan saka orionvitt
                    Wong gumantung ing kasunyatan sing luwih saka 400 lara ing liner

                    Ing China dhewe, meh 80 ewu wong wis lara. Apa banjur kudu ngandika adhedhasar kasunyatan iki? Ora ana kapal uap, ora ana ventilasi. Lan apa hubungane karo ventilasi?
                    Lan umume, apa jenis demagoguery murah iki. Sampeyan takon aku ngomong babagan piranti ventilasi, aku wong sing apikan, aku ora ngirim telek. Dicritakake. Saiki sampeyan ngomong ora masalah lan apa sing dakkandhakake ora mengaruhi apa-apa. Ayo komunikasi sing konstruktif, yen ora, sampeyan ora pengin.
                    1. 0
                      Februari 25 2020
                      Kutipan saka rzz
                      Ing China dhewe, meh 80 ewu wong wis lara. Apa banjur kudu ngandika adhedhasar kasunyatan iki?

                      Saka siji lan setengah milyar .. Lan ing liner, 600 saka 4000. Yaiku, saben kapitu. Luwih mbangun. Data apa sing isih dibutuhake? Baleni maneh, kawruhmu babagan bangunan kapal uap ora ana gunane.
                      1. 0
                        Februari 26 2020
                        Kutipan saka orionvitt
                        kawruh babagan bangunan kapal uap ora ana gunane.

                        Lan apa sampeyan kasengsem ing wong-wong mau banjur? Padha ora ateges, amarga wis dadi cetha kanggo sampeyan yen aku ora bisa nguciwani. Iki trolling murah.
                  2. 0
                    Februari 26 2020
                    Dheweke pindhah ing sadawane koridor kanggo mangan lan iki cukup kanggo nransfer infeksi
          2. +4
            Februari 25 2020
            Kutipan saka rudolf
            Dipercaya manawa liner kasebut diisolasi saka jagad njaba, lan trep kanggo ngisolasi para penumpang ing kabin cilik sajrone karantina.

            A saperangan dina kepungkur aku nuduhake ing website foto salah siji saka geladhak saka "Diamond", carane akeh kabin ana. Cabins 2 lokal, nanging sawetara penumpang karo anak. Lan apa jenis keamanan bisa kita pirembagan bab yen sampeyan duwe amben pindho kanggo loro, panggonan mangan dienggo bareng, etc. Virus kasebut nyebar kanthi cepet.
        4. +3
          Februari 25 2020
          Kutipan saka Pakdhe Lee
          Sampeyan kudu guess kanggo nggawe karantina saka liner!

          Iki mung mbuwang wong dadi punah, sing ora ana syarat kanggo nggawe karantina, lan iki wis jelas wiwit wiwitan. Kabeh peserta "uwak banyu" bisa konfirmasi iki.
      2. +3
        Februari 25 2020
        Kutipan saka roket757
        Kahanane ora kepenak...nanging ora ana precaya marang apa kang katulis ing media saka tembung babar pisan.

        Kok ngono?
        1. +1
          Februari 25 2020
          Padha ngapusi akeh, mulane.
          Dheweke mlayu sawise sensasi, kanggo nyenengake pelanggan ....
          "Misahake gandum saka mrambut" oh, angel banget, yen ana sing dipisahake, umume.
          Umumé, ana dilema, tanpa media ora ana cara, lan karo wong-wong mau uga ora gampang.
        2. 0
          Februari 25 2020
          Dina iki aku maca ing Internet manawa ahli WHO budhal menyang Iran (ana wabah) lan liwat Kaukasus ing sisih kidul Rusia (masalah wektu), lan ana kasepen ing warta (babagan Iran).
          1. 0
            Februari 25 2020
            Kutipan saka akunin
            maca online dina iki

            Ing Internet, ora kaya media resmi Rusia, ora ana sing tanggung jawab kanggo keaslian informasi. Ing media resmi, ora kaya macem-macem dumps informasi Internet, asring mbantah, lan malah, pracaya utawa ora, kadhangkala njaluk ngapura kanggo informasi palsu. Iku kabeh gumantung ing kabijakan informasi negara dhewe. Aku ora ngelingi kasus (paling ora ing taun-taun pungkasan) sing ngapusi langsung disuarakake ing media Rusia. Ana sing ora akurat, aku setuju, nanging ora ana sing bakal ngapusi kanthi terang-terangan, ngganti kabeh kanthi terbalik (miturut model Kulon utawa Ukrainia). Utamane ing jaman saiki, nalika kabeh informasi bisa diverifikasi. Kanthi kabeh sing aku manggon ing lingkungan informasi mbukak musuhan lan ngapusi, lan pracaya kula, ana soko kanggo mbandhingaké.
            1. Komentar wis dibusak.
              1. 0
                Februari 25 2020
                Quote: Sling cutter
                Lan babagan "bocah sing disalib", ningkatake kesejahteraan

                Dadi aku ngenteni wong sing peck. Dheweke njaluk ngapura babagan "bocah sing disalib" biyen, babagan nambah kesejahteraan lan liya-liyane, sampeyan bisa uga duwe saluran dhewe, khusus. Benci Rusia, ngomong ngono. Utawa apa sampeyan posisi dhewe minangka "mandiri, kreatif, bebas-pemikiran", saka wong-wong sing "kita sing daya kene"? Sampeyan koyone duwe masalah pribadi jero, lan pour metu istimewa ing negara sing manggon. Lan babagan masalah kasebut
                Kutipan saka orionvitt
                Lan pracaya kula, ana soko kanggo mbandhingaké.

                Percaya karo omong kosong iki? Iki ngluwihi apik lan ala!
                Aku pancene kudu mbandhingake, amarga aku ora manggon ing Rusia. Aku ndeleng lan krungu omong kosong saben dina.
                1. -1
                  Februari 25 2020
                  Kutipan saka orionvitt
                  Aku pancene kudu mbandhingake, amarga aku ora manggon ing Rusia.

                  Cetha, nulis agitation kene, manggon ana, ngandika kathah. Lan saiki, saka mburi bukit, sampeyan bakal nggulung wol katun ing kupingku babagan sapa sing urip ing Rus?
                  Tokoh kuwi kebak nir, warga Montenegro, Britain, Italia, Israel, Amerika Serikat lan negara mungsuh liyane, lan saben wong marang kita carane apik iku kanggo kita, nanging iku pancene ala ana ing sisih kulon. Aku terus mikir, ibu apa sing kudu tak kirimi kowe kabeh?
                  Kutipan saka orionvitt
                  Sampeyan koyone duwe masalah pribadi jero, lan pour metu istimewa ing negara sing manggon

                  Ugh, uga, sampeyan ...., maneh, ing pribadine .... Kita kabeh duwe siji masalah gedhe kene, lan ora diwiwiti wingi, nanging meh 30 taun kepungkur. Lan kita bakal ngatasi masalah kasebut dhewe, tanpa kesimpulan lan saran sampeyan! hi
                  1. +1
                    Februari 25 2020
                    Quote: Sling cutter
                    Apa sampeyan bakal nggulung wol katun ing kupingku babagan sapa sing urip ing Rus?

                    Nglebokake apa wae ing kuping sampeyan wis ora ana gunane. Wis kasep, sampeyan wis duwe kabeh. Lan katon kaya iki, "kabeh ngapusi kita." Iku misale jek dadi diwasa, nanging minangka anak, dening Gusti Allah. Aku pengin masalah Rusia sampeyan, aku mbokmenawa bakal dadi wong sing paling seneng ing donya. Aku ndeleng sampeyan, lan aku ngerti yen sawetara saka sampeyan mung ngguyu. hi
            2. 0
              Februari 26 2020
              Kutipan saka orionvitt
              Kutipan saka akunin
              maca online dina iki

              Ing media resmi, ora kaya macem-macem dumps informasi Internet, asring mbantah, lan malah, pracaya utawa ora, kadhangkala njaluk ngapura kanggo informasi palsu. Iku kabeh gumantung ing kabijakan informasi negara dhewe. Aku ora ngelingi kasus (paling ora ing taun-taun pungkasan) sing ngapusi langsung disuarakake ing media Rusia. Ana sing ora akurat, aku setuju, nanging ora ana sing bakal ngapusi kanthi terang-terangan, ngganti kabeh kanthi terbalik (miturut model Kulon utawa Ukrainia).

              Ing Rusia, pangarep-arep urip kanggo wanita wis tambah nganti 78,5 taun ing pitung sasi, kanggo wong - nganti 68,5 taun, ngandika kepala Departemen Kesehatan, Veronika Skvortsova, ngandika ing Forum Ekonomi Wétan.
              - goroh blatant sing dikutip dening kabeh media negara.
              Ing wulan April, menteri kasebut ujar manawa ing 2018, pangarep-arep urip ing Rusia tekan tingkat rekor, nambah 0,3 taun kanggo pria lan 0,2 taun kanggo wanita.
              kanggo refresh memori
      3. +1
        Februari 25 2020
        Kutipan saka roket757
        Kahanane ora kepenak...nanging ora ana precaya marang apa kang katulis ing media saka tembung babar pisan.

        Napa sampeyan maca? Njaba, langite biru, manuk-manuk padha nyanyi.
      4. +2
        Februari 25 2020
        roket757 (Victor): Kahanane ora kepenak...nanging percaya marang sing ditulis ing media, NO saka tembung babar pisan.

        Kamentrian Luar Negeri Ukraina njamin yen perkara kasebut ora mung ana ing kepinginan warga dhewe, nanging uga ing kontrak. Ukrainia sing tetep ing kapal pesiar iku anggota kru
        1. 0
          Februari 25 2020
          Kabeh padha, nalika media kita mung ngaku yen iki ngipi elek lan malah luwih elek, aku ngganggu. Dheweke ora ana ing endi-endi, mesthine ora sesambungan karo Ukrainia ing kapal kasebut, mula bisa distorsi.
          Akeh banget perkara sing ala ing antarane wong-wong kita lan wong-wong mau saiki, aku nglawan nambah kahanan tanpa alesan. Ora bakal luwih apik tinimbang iki.
          Kanggo kapribaden tartamtu sing digambar kanthi cara sing ora bisa dibusak, mesthine bisa dibenerake ... yen ora, kabeh liyane, kanthi massal, iki superfluous. Tanggung jawab kudu pribadi.
          Swara ing Odessa, wong nyata karo gendéra Angkatan Laut USSR ngrayakake liburan, iki minangka ACT! Iki wong KITA!
        2. -1
          Februari 25 2020
          Quote: sugih
          Kamentrian Luar Negeri Ukraina njamin yen perkara kasebut ora mung ana ing kepinginan warga dhewe, nanging uga ing kontrak.

          Kamentrian Luar Negeri Ukraina nyatakake akeh perkara, kadhangkala ana pitakonan babagan kewajaran sawetara komunitas "homo sapiens". Ana rong anggepan ing kene. Utawa virus kasebut sejatine ora nggegirisi manawa risiko mati amarga penyakit kasebut kurang saka kemungkinan kelangan kontrak, lan ana alesan sing apik. Utawa luwih becik nandhang lara ing negara manca tinimbang dadi wong sing ora ana ing omah. Kapindho luwih cenderung, miturut acara anyar.
    2. +5
      Februari 25 2020
      Lan sajujure, sawise dina Sabat sing diatur ing wilayah Ukraina, ing sawetara wilayah, aku ngerti kabeh. Luwih becik mabur nganggo "ember ing mburi layar" lan ngladeni rong minggu sing diwenehake karo kita, cedhak Tyumen, tinimbang bali menyang tanah air ...
      1. +5
        Februari 25 2020
        Kutipan saka: svp67
        Lan sajujure, sawise dina Sabat sing diatur ing wilayah Ukraina, ing sawetara wilayah, aku ngerti kabeh.

        Aku uga!
        Ing wektu sing padha, wong Shariy takon warga Kharkiv pitakonan ing topik iki, sikap normal.
        Katon kaya Western Enets mung salah siji saka anakan non-manungsa.
        1. +9
          Februari 25 2020
          Kutipan saka: Victor_B
          Katon kaya Western Enets mung salah siji saka anakan non-manungsa.

          Warga Poltava piye wae ora nate nambani, nanging sampeyan ndeleng apa sing diatur ...
          Psikologi Kurkul njupuk alih ...
          1. +1
            Februari 25 2020
            Kutipan saka: svp67
            Warga Poltava piye wae ora nate nambani

            Ya, tapel wates antarane wong lan non-manungsa ora mesthi babagan divisi administratif.
            Lan Poltava dudu wong Kulon, mula sawetara wong ing Rusia ngerti.
            Aku ora ngerti.
          2. +1
            Februari 25 2020
            Bapakku saka Tulchin, wilayah Vinnytsia. Katon uga ora Barat, nanging dheweke terus-terusan ujar "Kaosmu dhewe luwih cedhak karo awak." Ing wektu sing padha, anehe, dheweke tansah nulungi kabeh wong. Dheweke ora ngerti babar pisan kok "Kulon" lan "Wetan" ora bisa rukun. Mbok menawa ing 60s-70s akeh wong ninggalake SSR Ukrainia kanggo Siberia? Mung kanthi kebingungan kaya ngono, sanajan ing SSR Ukrainia, adhine nglawan sedulur.
            1. +5
              Februari 25 2020
              Kutipan saka Horst78
              Dheweke ora ngerti apa sebabe "Kulon" lan "Wetan" ora bisa akur

              Kenging punapa? Kula saged mratelakaken pamanggih kula, minangka asli saking tlatah “timur”. Mental kita beda. "Easterners", iki mayoritas akeh banget - proletariat Russian-speaking, ing wilayah iki ana sambungan paling gedhe karo Rusia lan dikembangaké engineering lan metalurgi ..., lan "Kulon", biasane deso, banget kuwat "Kurkul" utawa, kaya sing biasa diucapake, "kulak" ...
              1. +1
                Februari 25 2020
                Inggih, aku tansah ngerti. Miturut cara, karo Kita ing Siberia, padha pungkasanipun dadi Siberians. prabédan mung ing karakter individu saka wong. hi
      2. +3
        Februari 25 2020
        Kutipan saka: svp67
        Lan sajujure, sawise dina Sabat sing diatur ing wilayah Ukraina, ing sawetara wilayah, aku ngerti kabeh.

        Iki anggota kru, aku uga ora bakal mabur mulih. Apa lenggah ing Tyumen, apa ing Jepang, paling kahanan bakal luwih apik ing kono, nanging kontrakku terus, dhuwit netes, ditambah "peti mati bakal mbayar." Kanggo mandap kontrak ing bakal, ora bonus amarga, lan perusahaan ing wektu sabanjuré bakal nolak layanan saka kru kuwi. Lan ing Ukraina, wong-wong mau bakal ketemu karo kerikil, lan wiwit wingi dheweke nglarang sanak-sedulure kanggo ngetokake lemak.
    3. +1
      Februari 25 2020
      Ana informasi manawa Poroshenko lan Co melu "corona-maidan".
    4. + 10
      Februari 25 2020
      Ya, mung yen ing rumah sakit Jepang luwih akeh kemungkinan slamet tinimbang ing rumah sakit ing Ukraina.
      1. +2
        Februari 25 2020
        Kutipan saka Dur_mod
        Ya, mung yen ing rumah sakit Jepang luwih akeh kemungkinan slamet tinimbang ing rumah sakit ing Ukraina.

        Ya, lan comfort, mesthi, luwih saka ing bis kobong.
        1. +1
          Februari 25 2020
          Quote: Grits
          Ya, lan comfort, mesthi, luwih saka ing bis kobong.

          Nanging ing bis kobong, diubengi dening anget wong sing cedhak sampeyan ing roh, sing wis milih path Eropah.
    5. +4
      Februari 25 2020
      Lan aku ngerti dheweke. Bali saka Jepang beradab menyang reruntuhan kaya tanpo pekso menehi dhewe menyang tangan kanibals, sing pengin barbarism kuwi ing hubungan kanggo awake dhewe.
    6. +6
      Februari 25 2020
      Aku mikir, saka New Sanzhary - akeh ora bakal nolak kanggo evakuasi ing Diamond Princess. Coronavirus katon minangka ala sing luwih murah.
    7. +5
      Februari 25 2020
      Ing Ukraina dhewe, disaranake supaya wong Ukrainia saka "Putri Berlian" bisa ndeleng cuplikan saka Novi Sanzhary, ing ngendi kanca-kancane sing diungsi saka Wuhan ditemoni warga lokal.

      Mulane, padha mutusake - luwih becik mati ing kabin sing nyaman tinimbang diobong ing ban.
    8. +3
      Februari 25 2020
      Piyambak ing binge budheg, iki dingerteni. Liyane katon wis sukses. Iki minangka impen gedhe saka wong Ukrainia - lungguh, ora nindakake apa-apa, lan entuk bayaran. Saiki dheweke ora bisa ngrokok saka kono dening virus apa wae.
    9. +8
      Februari 25 2020
      Pawarta iku adoh banget, miturutku
      Utawa kedutaan Besar Ukraina pengin promosi carane peduli.
      Anggota kru kapal, kerja ing kontrak, kenapa kudu dievakuasi menyang Ukraina?
      Karantina ana ing liner, wis rampung, ora ana karantina ing Jepang, uga ora ana karantina ing kapal - kenapa tiba-tiba ninggalake kapal kasebut (lan gaji, mesthi uga)?
      1. 0
        Februari 25 2020
        Komentar pisanan sing migunani ing topik kasebut!
      2. 0
        Februari 25 2020
        Kutipan saka Avior
        kok padha dumadakan nilar kapal (lan gaji, mesthi, banget)?

        Kanggo mbukak menyang patemon grapyak saka countrymen karo stoners.
    10. +2
      Februari 25 2020
      Wong-wong mau mikir sing wicaksana ... luwih becik lara, nanging urip, tinimbang sehat, nanging mati.
    11. +1
      Februari 25 2020
      "Matur nuwun! Wes tau ketemu." Aku ngerti, wong ing kono saiki mikir babagan carane ngganti kewarganegaraan tanpa ngunjungi "Matkivshchyna"
    12. +2
      Februari 25 2020
      Ukrainia saka kapal pesiar Diamond Princess ora gelem dievakuasi menyang tanah air


      Sawise resepsi "anget", luwih becik manggon karo pasien sing bisa uga tinimbang karo kanca senegara.
    13. +1
      Februari 25 2020
      Dheweke ora pengin saka Asia menyang Eropa sing terang)))))
    14. 0
      Februari 25 2020
      Inggih, muspra, bakal ketemu minangka tamu sing ditresnani, mbok menawa ora bakal diobong.
    15. +1
      Februari 25 2020
      Kita lan Ukrainians ing liner padha kira-kira padha. Nanging kita vacationers, Ukrainians sing personel layanan ... Iki ngandika kathah.
      1. 0
        Februari 27 2020
        Kutipan saka: sergo1914
        Kita lan Ukrainians ing liner padha kira-kira padha. Nanging kita vacationers, Ukrainians sing personel layanan ... Iki ngandika kathah.

        Lan apa iku ngandika?
        1. 0
          Februari 27 2020
          Para pelayan lan bar ...
    16. +1
      Februari 25 2020
      Kutipan saka roket757
      kapercayan ing apa sing ditulis ing media, NO saka tembung ing kabeh.

      "Ukrainians ketemu karo watu loro wanita Costa Rican lan pitung puluh wong liyane ngungsi saka China," edition tombol Costa Rica "La Nacion".
      Wolung wong Argentina teka ing Kyiv, banjur menyang Kharkov, lan banjur menyang Novye Sanzhary, ing ngendi dheweke rampung ing "neraka" lokal, media Argentina nulis kanthi kaget.
      Agensi donya (kaya Reuters, AFP) nyedhiyakake rincian sing cukup. Utamane, dheweke ujar manawa Sanzhary ora dadi titik khusus ing peta Ukraina, amarga protes sing padha ditindakake ing wilayah Lviv lan Ternopil.
    17. 0
      Februari 25 2020
      Ora wonder: ing klinik-klinik Jepang padha duwe kasempatan kanggo nambani, nanging ing Ukraina, sawise "reformasi medis saka Suprun", ora ana kasempatan saka vzhe nema ...
    18. 0
      Februari 25 2020
      Ya, luwih becik nandhang virus tinimbang dipangan dening wong sing bodho, lali, liar.
    19. 0
      Februari 25 2020
      Ukrainia saka kapal pesiar Diamond Princess ora gelem dievakuasi menyang tanah air

      Luwih becik mungkasi kapal tinimbang medeni "ing Ukraina"!
    20. 0
      Februari 25 2020
      Lan, manawa ora bisa ngilangi lara saka liner lan ngirim menyang karantina sadurunge? Apa sebabe kudu njaga kesehatan bebarengan karo sing lara? Ya, wong Jepang ora mikir apa-apa ing kene. Utawa pengin ngatur eksperimen "medis"?
    21. 0
      Februari 25 2020
      Aku nonton video Shariy babagan carane wong Ukrainia sing bali menyang Batkivshchyna saka Wuhan ditemoni. Aku uga bakal tundha bali. Saran kanggo pedunung liyane ing Ukraina yaiku ngenteni setengah taun nganti koronavirus dilalekake lan bali kanthi siji-sijine utawa ing kelompok cilik kanthi nyimpang (contone, liwat Belarus).

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"