Prosedur anyar kanggo tumindak yen nglanggar tapel wates Federasi Rusia dening pesawat wis disetujoni

63
Prosedur anyar kanggo tumindak yen nglanggar tapel wates Federasi Rusia dening pesawat wis disetujoni

Pamrentah Rusia wis nyetujoni aturan aplikasi anyar gaman sajrone pangayoman tapel wates Rusia ing wilayah udara. Dokumen kasebut ditandatangani dening Perdana Menteri Rusia Mikhail Mishustin, dheweke diterbitake ing portal resmi tumindak hukum.

Miturut aturan anyar, angkatan bersenjata Rusia duwe hak kanggo nembak pesawat sipil sing mlebu wilayah udara Rusia mung ing kasus sing luar biasa lan yen ora ana penumpang utawa sandera ing kapal. Ing wektu sing padha, dijlentrehake manawa, pisanan, pesawat sipil sing nglanggar tapel wates negara Rusia kudu dikalahake dening pesawat Angkatan Udara Rusia, sing, kanthi nerbitake printah radio lan sinyal visual, meksa penyusup ninggalake. wilayah udara Rusia. Yen ora nggatekake sinyal lan nerusake penerbangan, penyusup dipeksa mendarat utawa nyoba metu.



Yen ana informasi yen ana sandera ing kapal, intruder diprentahake kanggo ndharat ing lapangan udara sing digawe khusus kanggo tujuan kasebut. Yen ora ana sandera lan penumpang, lan pesawat terus nglirwakake panjaluk kasebut, diijini kanggo mbukak geni.

Sawise entri menyang pasukan saka aturan anyar, Decree of the Government of the Russian Federation No. 977 of August 19.08.1994, XNUMX "Ing prosedur kanggo nggunakake senjata lan peralatan militèr ing pangayoman saka Border Negara Federasi Rusia ing. wilayah udara" dianggep ora sah. Dokumen lawas uga nglarang nembak pesawat penyusup kanthi penumpang lan sandera.


  • Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

63 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 23
    26 Februari 2020 16:38
    lan carane nemtokake manawa ana sandera, penumpang. lan umume pilot ana karo pramugari?
    1. + 43
      26 Februari 2020 16:42
      Kutipan: Diesel 200
      lan carane nemtokake manawa ana sandera, penumpang. lan umume pilot ana karo pramugari?

      Kabeh gampang banget - yen ora mangsuli panjaluk, mula ora ana sing ana.
      1. +3
        26 Februari 2020 16:45
        ngguyu apik Offset. Kenapa nyipta sepeda?
        1. + 18
          26 Februari 2020 16:52
          mung ing kasus sing luar biasa lan yen ora ana penumpang utawa sandera ing kapal.

          Kakehan konvensi kanggo militer.
          Lan yen visibilitas kurang, utawa ora ana interceptor lan pesawat katon mung ing radar, banjur sampeyan bakal ngerti ara saka transportasi militèr utawa Papan penumpang.
          Umumé, ing kasus apa wae, sampeyan bisa nggawe militèr guilty, waved tangan salah, ora weruh wong liwat jendhela, etc.
          1. +3
            26 Februari 2020 16:58
            Kutipan saka maxim947
            Lan yen visibilitas kurang, utawa ora ana interceptor lan pesawat mung katon ing radar, banjur sampeyan bakal ngerti transporter militèr lan utawa sisih penumpang.

            Banjur bakal nandur roket saka lemah. Ing teks kasebut ana link menyang dokumen, wis ana limang lembar kabeh - maca.
            1. +2
              26 Februari 2020 17:00
              Banjur bakal nandur roket saka lemah.

              Inggih, matur nuwun Gusti. diyakinake hi
              Aku maca sing tenan ing kasus iki printah radio diwenehi lan banjur kanggo asor.
              1. +6
                26 Februari 2020 22:35
                Ing tembung liya, kanggo nindakake bom atom menyang Moskow, utawa malah mung nyerbu Kremlin utawa sawetara gedung pencakar langit kanthi montor mabur kebak bahan peledak konvensional, cukup kanggo duwe pesawat penumpang lan ngumumake yen ana sandera. Lan militer mung bisa "nyoba" kanggo meksa metu. Boeing penumpang sing abot bisa uga ora peduli karo "upaya".
                Aku ora mikir manajemen ora ngerti iki. Dadi mesthi ana instruksi kanggo kasus kaya ngono. mung instruksi iki ora kasebut ing media.
          2. +4
            26 Februari 2020 19:04
            Kutipan saka maxim947
            Umumé, ing kasus apa wae, sampeyan bisa nggawe militèr guilty

            nanging iki wis gumantung sepira kesiapane komando wadyabala lan pimpinan negara kanggo mbela kepentingan negarane, negarane? lan kabeh tangisan iki (apa sing bakal kelakon babagan "sing dipateni tanpa dosa") mung tangisan (asring diatur luwih dhisik). Gajah ora nggatekake bab gonggongan Moska.
        2. -7
          26 Februari 2020 17:02
          Kutipan: Diesel 200
          ngguyu apik Offset. Kenapa nyipta sepeda?

          Lan carane nuduhake karya pemerintah? More makalah bodho lan beda.
          1. -7
            26 Februari 2020 18:05
            Coba jelasake wiwit kapan uripe wong (sandera) dadi bodho?
      2. -2
        26 Februari 2020 17:38
        Quote: Kakang abu-abu
        Yen dheweke ora nanggapi pitakon, mula ora ana sing ana.

        lan pilot - ing pengadilan ((
        5. Ing kasus nalika amarga kahanan sing ora apik netepake kewarganegaraan lan jinis hawa kapal sing nyerang Wewatesan negara Federasi Rusia katon ora bisa, gaman lan peralatan militer ora digunakake kanggo matenilan langkah-langkah sing ditindakake kanggo ngenali dening kru tempur lan dikawal kanthi cara elektronik ing tlatah Federasi Rusia, uga liwat segara mbukak nganti intruder lumebu ing wilayah udara negara liyane.
        1. +2
          26 Februari 2020 17:53
          Kutipan: Gregory_45
          lan pilot - ing pengadilan ((

          Ora. Sampeyan maca titik lima babagan kahanan sing ora becik. Saiki waca paragraf pitu lan sabanjure.
    2. +7
      26 Februari 2020 18:33
      lan carane nemtokake manawa ana sandera, penumpang.

      Lan yen ana salon kebak teroris? Utawa pasukan khusus?
      Lan yen sawetara bandit nggambarake hostages?
      Lan kepiye sampeyan bisa meksa metu pesawat yen pilot ngerti manawa dheweke ora bisa ditembak? Inggih, interceptor bakal mabur mubeng, buzz, lan mabur adoh
      1. 0
        26 Februari 2020 23:40
        Kutipan: Zefr
        Lan kepiye sampeyan bisa meksa metu pesawat yen pilot ngerti manawa dheweke ora bisa ditembak? Inggih, interceptor bakal mabur mubeng, buzz, lan mabur adoh

        Apa sampeyan kelingan Tsymbal Vasily! Iki carane sampeyan kudu tumindak! Siji kesalahan, nanging fatal ora nglaporake kedadeyan kasebut menyang panguwasa!
    3. 0
      26 Februari 2020 18:41
      Nyatane, kabeh padha ing sing lawas !!!
  2. +4
    26 Februari 2020 16:39
    Apa Kementerian Pertahanan ora dadi prioritas kanggo menehi tandha lan nglakokake dokumen kasebut? Lan babagan Mishustin? Dokumen iki kudu pisanan menyang meja Putin, lan saka dheweke langsung menyang Shoigu.
    1. 0
      26 Februari 2020 16:46
      Ya, kepiye Mishustin ing hirarki ing ndhuwur Shoigu)
    2. +2
      26 Februari 2020 16:49
      Lan babagan Mishustin?

      Pancen, Panglima Tertinggi iku Presiden! Lan pesawat penyusup minangka ancaman kanggo keamanan negara. Malah yen sipil. Akeh salah paham...
    3. 0
      26 Februari 2020 17:00
      Dokumen kasebut diarani "Keputusan Pemerintah ..", saiki Order MORF bakal katon ing urutan mudhun.
  3. +4
    26 Februari 2020 16:45
    debatable ... nanging yen ana sandera utawa penumpang, nanging padha arep nyelehake pesawat ing bab penting?
    1. 0
      26 Februari 2020 17:00
      Kutipan saka carstorm 11
      debatable ... nanging yen ana sandera utawa penumpang, nanging padha arep nyelehake pesawat ing bab penting?

      Banjur padha kudu laporan supaya padha ditembak mudhun minangka pangecualian. Utawa ora kanggo laporan - banjur padha mung ora bakal diijini kanggo ngetik obyek iki lan iku.
    2. -1
      26 Februari 2020 17:06
      Sing utama yaiku sapa wae sing dadi pimpinan pimpinan shift tugas kru tempur njupuk tanggung jawab lan nggawe keputusan sing kompeten. Menapa malih, ing kasus kaya mengkono menit wektu mutusake.
    3. +1
      26 Februari 2020 17:41
      Kutipan saka carstorm 11
      debatable ... nanging yen ana sandera utawa penumpang, nanging padha arep nyelehake pesawat ing bab penting?

      Iki darurat, kahanan darurat banget. Dokumen kasebut nggambarake kasus sing khas. Ing kasus darurat, keputusan "apa sing kudu ditindakake, kepiye carane, kanggo njupuk mudhun - ora kanggo njupuk mudhun" bakal digawe dening "tanggung jawab lan wewenang"
      1. 0
        26 Februari 2020 19:31
        Lan kudu paling ora telu, yen ora, sampeyan ora bakal nemokake ing wektu sing tepat. Ana sing kudu tugas.
  4. +5
    26 Februari 2020 16:46
    Aku kelingan "Boeing Korea". Dheweke tumindak ora sopan, ora nanggapi panjaluk, ora nggatekake prentah visual. Carane ing kasus sing? Banjur, ya, padha nindakake. Saiki dadi metu, bakal padha katon lan ngilangke piyambak? sing bakal ngerti apa ana penumpang utawa ora.
    1. 0
      26 Februari 2020 17:41
      Kutipan saka orionvitt
      Saiki dadi metu, bakal padha katon lan ngilangke piyambak?

      Apa sampeyan wis maca artikel kasebut?
      Yen ora nggatekake sinyal lan nerusake penerbangan, penyusup dipeksa mendarat utawa nyoba metu.

      Sampeyan bisa mbayangno nalika Su-shka mesin kembar mabur sawetara meter ing ngarep irung. Interceptor duwe cara sing cukup kanggo nuduhake pilot yen dheweke ora ana ing kene.
      1. +2
        26 Februari 2020 17:56
        Kutipan saka Kurare
        sing nyusup kepeksa ndharat utawa kepeksa dislodge

        Oh inggih. Dipeksa ndharat, mung bisa diancam karusakan, uga dipeksa metu. Kabeh liyane, kayata push lan butting ing udhara, mung ana ing film lan teori. Nanging pilot mungsuh ora bakal dituntun menyang maneuver, apa sabanjure? Ram? Sing ilang lan mabur menyang wilayah udara Rusia bakal ngerti lan metu. Nanging yen padha mabur kanggo tujuan tartamtu, banjur "njupuk, kanggo ruble, kanggo rong puluh."
        Interceptor duwe cara sing cukup kanggo nuduhake pilot yen dheweke ora ana ing kene.
        Mung ana siji cara, kanggo nuduhake amunisi, kanthi tandha yen dheweke ora guyon. Kabeh liyane omong kosong.
        1. +2
          26 Februari 2020 18:06
          Kutipan saka orionvitt
          Nanging pilot mungsuh ora bakal dituntun menyang maneuver, apa sabanjure? Ram?

          Banjur sampeyan wis bisa nggawe kesimpulan babagan maksude, yaiku. aja ngarep-arep apa-apa sing apik saka dheweke. Lha kok ram, ana gaman ing papan pencegat.

          Aku mikir yen ing kasus iki ana protokol sing, sawise instruksi saka "ndhuwur" banget, pesawat bakal numpes. Iki minangka kahanan sing angel banget lan pilot utawa layanan darat ora bisa nggawe keputusan kasebut. Iki minangka inti saka aturan anyar.
          1. -1
            26 Februari 2020 19:37
            Apa perekam video ing papan interceptor bakal mbantu ngatasi masalah kasebut?
            1. 0
              26 Februari 2020 21:09
              Aku ora. Nanging, ing kasus apa wae, yen gambar bisa ditularake langsung, mesthi bakal mbantu nggawe keputusan.
          2. 0
            26 Februari 2020 19:49
            Kutipan saka Kurare
            ana gaman ing papan interceptor.

            Kutipan saka Kurare
            Aku yen ing kasus kaya mengkono ana protokol

            Kutipan saka Kurare
            sawise instruksi saka banget "ndhuwur", pesawat bakal numpes.

            Mergo aku ora ngerti kowe. Iku ora bisa numpes. Utawa nalika sampeyan pancene mbutuhake, sampeyan bisa? opo kowe mung kaya ngono"mikir".
            1. 0
              26 Februari 2020 21:04
              Waca kanthi luwih ati-ati, keputusan kanggo numpes pesawat ora bisa ditindakake dening pilot utawa layanan darat. Aturan iki. Nanging, ana protokol, yen ora ana cara kerja, keputusan kanggo ngrusak digawe ing ndhuwur.

              Contone: ing Jerman, protokol kasebut menehi karusakan kanthi keputusan unanimous saka menteri pertahanan, interior, keadilan lan kanselir federal.
    2. +1
      26 Februari 2020 17:42
      Kutipan saka orionvitt
      sing bakal ngerti apa ana penumpang utawa ora.

      yen ora ana jendhela sing ngacungake tangan lan ora njupuk gambar ing telpon, mula ora)
      1. -1
        26 Februari 2020 19:42
        Lan kepiye yen teroris nyekel lan meksa nutup tirai? Ora ana sing waving utawa syuting. Kabeh padha wedi. Tembak?
  5. -7
    26 Februari 2020 16:46
    Sawetara jenis vyser
  6. -5
    26 Februari 2020 16:53
    Apa sampeyan pengin Rust anyar? Banjur Menteri Pertahanan dicopot. Apa padha miwiti ngeduk ing S. Shoigu?
  7. + 13
    26 Februari 2020 16:53
    apa sing bakal ditindakake yen ana penumpang, sandera, bocah-bocah, nanging pesawat kasebut mabur menyang Kremlin? Lan yen ing arah bangunan dhuwur-munggah omah?
    Teroris kudu cetha, yen dheweke mabur menyang ruang kita, dheweke bakal ditembak. Kabeh.
    Kabeh rembugan karo dheweke lan filantropi liyane mung bakal nyebabake karusakan lan korban jiwa.
    Lan sampeyan ora perlu takon apa sing bakal kelakon yen sederek utawa aku ketemu dhéwé ing pesawat sing, sampeyan kudu njupuk mudhun.
    1. -2
      26 Februari 2020 17:14
      Kutipan saka horus88
      apa sing bakal ditindakake yen ana penumpang, sandera, bocah-bocah, nanging pesawat kasebut mabur menyang Kremlin? Lan yen ing arah bangunan dhuwur-munggah omah?
      Teroris kudu cetha, yen dheweke mabur menyang ruang kita, dheweke bakal ditembak. Kabeh.
      Kabeh rembugan karo dheweke lan filantropi liyane mung bakal nyebabake karusakan lan korban jiwa.
      Lan sampeyan ora perlu takon apa sing bakal kelakon yen sederek utawa aku ketemu dhéwé ing pesawat sing, sampeyan kudu njupuk mudhun.

      Saiki kabeh pesawat, kalebu sing duwe superjet, dilengkapi sistem intersepsi kontrol sing dikontrol AS, dadi pitakonan - apa ora provokasi liyane sing nglibatake pesawat sipil sing disiapake?
      1. +4
        26 Februari 2020 17:37
        . Saiki kabeh pesawat, kalebu sing nganggo superjet, dilengkapi sistem intersepsi kontrol sing dikontrol AS,


        Omong kosong lengkap.
    2. +9
      26 Februari 2020 18:38
      Kutipan saka horus88
      apa sing bakal ditindakake yen ana penumpang, sandera, bocah-bocah, nanging pesawat kasebut mabur menyang Kremlin

      Artikel kasebut kanthi alami ora nampilake kabeh "gambar", lan kita kanthi alami maca kanthi ora nggatekake, ora nggatekake nuansa.
      Apa jenenge SK?
      "... Aturan kanggo nggunakake senjata nalika njaga tapel wates Rusia ing ruang udara"
      Endi tapel watese lan ing ngendi Kremlin. Iki minangka tapel wates pisanan. keamanan wates.
      Luwih ing wilayah udara negara ana wilayah sing ora bisa mabur. Lan mesthi, yen ana papan sing nyimpang saka rute lan menyang Kremlin tinimbang Domodedovo, banjur Aturan sing dibahas ora bakal ditrapake, ora ana wates negara maneh, beda banget.
      Conto yaiku wawancara karo VVP, ing ngendi dheweke ngandhani carane, nalika mbukak Olimpiade-2014, dheweke dilaporake manawa pesawat sing mabur saka Ukraina menyang Istanbul wis dibajak teroris lan dheweke nuntut pendaratan ing Sochi.
      Putin ngelingi yen nalika iku dheweke takon marang karyawan kantor pusat operasional apa proposal sing diduweni.

      "Jawabane samesthine: "Sesuai karo rencana sing disedhiyakake yen kedadeyan kahanan kaya ngono, <...> tembak. Aku marang wong-wong mau: tumindak miturut rencana.
      1. 0
        26 Februari 2020 22:44
        Tuladhane kaya ngono, miturutku.
        Ing kasunyatan, pesawat iki ora dibajak dening teroris, lan umume ora ana ancaman nyata kanggo salah siji pesawat utawa bumi, ing kasunyatan, vacationer mabuk liyane mutusaké sing vacations Turki kudu miwiti karo pesawat kanggo Olimpiade.
        "Sawijining warga Ukraina, lair ing taun 1969, penumpang ing pesawat Kharkiv-Istanbul, ana ing kahanan mabuk banget, nyoba mlebu kokpit, nalika nguwuh: "Kita mabur menyang Sochi," ujare pasukan keamanan.

        Penumpang kasebut diyakinake lan dipriksa. Dheweke ora duwe gaman utawa bahan peledak.

        Padha calmed kula mudhun, sijine kula ing panggonan lan, diiringi dening pejuang Turki, mung ing kasus, miber luwih kanggo Istanbul. Ora kaya kahanan sing unik, hooliganisme mabuk tanpa ancaman marang sapa wae.
        Tegese, ora ana ancaman kanggo sapa wae, nanging bisa ditembak. Aku ora pengin awake dhewe utawa sanak-sedulur ana ing papan kasebut ....
  8. +4
    26 Februari 2020 16:57
    Ana pesenan lawas, rada diowahi lan katon anyar. Ora ana owah-owahan global. Kenging menapa wonten ing media menika?
  9. 0
    26 Februari 2020 16:57
    Lan apa kanggo rigmarole iki, ing USSR ana prosedur sing ketat kanggo tumindak ing kasus kaya mengkono lan ora ana apa-apa kanggo invent kene, sanajan partners ora ngerti, padha bisa nemtokke sanksi maneh.
    1. +1
      26 Februari 2020 17:05
      Apa bedane wis?!
    2. +2
      26 Februari 2020 17:16
      Ayo padha sijine ing celonone.
  10. -1
    26 Februari 2020 17:04
    "Dear nglanggar wilayah udara.
    Apa sampeyan dadi apikan lan deign kanggo independen lan sukarela ninggalake wilayah udara Rusia sing ora sengaja nerak.
    Lan nanggepi saka kokpit saka intruder - driji tengah munggah.
    Ugh. Punika ing wangun murni.
    Mishustika ing setir lan supaya wong nyoba kanggo nglindhungi wates saka Motherland karo kuwi "senjata".
    Lan yen ana "roti sing kuat" utawa coronavirus ing pesawat penumpang Boeing?
  11. -4
    26 Februari 2020 17:05
    Shoigu bakal mriksa intruder kanthi pribadi kanggo anane penumpang utawa sandera?
    1. +5
      26 Februari 2020 18:01
      Yen pesawat nyebabake ancaman kanggo keamanan negara (obyek penting, penerbangan pengintaian liwat wilayah manca lan ora manut prentah), kudu dirusak.
      Elinga serangan sing nglibatake pesawat penumpang ing Amerika Serikat.
      1. 0
        26 Februari 2020 21:22
        Ing kana, pesawat, miturut pendapatku, ora teka saka luar negeri, nanging dicekel dening bom bunuh diri, nanging ing kene kita ngomong babagan invasi wilayah udara kita saka njaba.
  12. +2
    26 Februari 2020 17:27
    Dokumen lawas uga nglarang nembak pesawat penyusup kanthi penumpang lan sandera.
    ============
    Nganti pitik jago (kedadeyan Crimea, Donbass, lan Suriah), kita ora ngelingi apa sing ditindakake dening "konsultan" saka njaba lan pitung bankir sing korupsi ing taun 90-an.
  13. +1
    26 Februari 2020 17:37
    Ing tanggal 15 Februari, cedhak St. Petersburg, Resimen Anti-Pesawat 1490 dilengkapi maneh karo sistem pertahanan udara S-400 saka 4 divisi.
    isih samesthine ing 2020 pangiriman 2 divisi saka resimen rudal anti-pesawat 185 (Yekaterinburg) lan 568 (Samara)
    Angkatan Bersenjata Federasi Rusia nampa 63 divisi sistem pertahanan udara S-400, 2020 divisi samesthine ing pungkasan taun 65.
  14. +2
    26 Februari 2020 17:43
    Iku tetep kanggo nggawe lan disebaraké pratandha kanggo kabeh teroris karo prasasti "sandera" lan "penumpang" lan stiker "mular" ing gegaman lan sampeyan bisa pindhah.
  15. +1
    26 Februari 2020 17:46
    Prosedur anyar kanggo tumindak yen nglanggar tapel wates Federasi Rusia dening pesawat wis disetujoni
    nyatane, ora ana owah-owahan kardinal ing dokumen kasebut, kabeh padha karo Keputusan Pemerintah Federasi Rusia No. 977 saka 19.08.1994/XNUMX/XNUMX.
    Napa kudu nggawe lan nyetujoni dokumen anyar? Kanggo nuduhake visibilitas karya? Dheweke bakal ngetokake tambahan kanggo Resolusi, ing kabeh kasus.
  16. 0
    26 Februari 2020 17:55
    Yen ana informasi yen ana sandera ing kapal, intruder diprentahake kanggo ndharat ing lapangan udara sing digawe khusus kanggo tujuan kasebut.

    Iki kaya apa? apa wae sing ora tundhuk karo syarat sing diajukake dening roh - nyebabake karusakan saka sandera ing udhara, utawa papan dhewe karo kabeh sing ana ing kono ...
  17. +3
    26 Februari 2020 18:12
    Miturut aturan anyar, angkatan bersenjata Rusia duwe hak kanggo nembak pesawat sipil sing mlebu wilayah udara Rusia mung ing kasus sing luar biasa lan yen ora ana penumpang utawa sandera ing kapal. ... Yen ora ana sandera lan penumpang, lan pesawat terus nglirwakake panjaluk, diijini mbukak geni.


    opo Lan yen Papan penumpang dijupuk saka konco cordon yakuwi kanggo ram soko?
  18. 0
    26 Februari 2020 18:47
    banjur diganti apa? TCTerms 6 lan 7 aneh banget sanajan mabur menyang fasilitas negara penting lan nglanggar ora bisa dijupuk mudhun ing Papan. lan pesawat militèr kanthi gaman bisa ditembak mudhun yen ora nanggapi utawa ora pengin pindhah ing darurat.
  19. -2
    26 Februari 2020 18:54
    Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging aku ngarepake keputusan prioritas liyane saka perdana menteri anyar ...
    Jujur, adopsi dokumen iki rada nyenengake aku, utamane ing latar mburi ekonomi, yen ora krisis, mesthi ora tuwuh.
    1. 0
      26 Februari 2020 22:00
      Nah, terus seneng-seneng.
  20. +1
    26 Februari 2020 19:38
    Ora ana aturan kasebut nyebabake sukses provokasi 1981, ing ngendi "penumpang" Boeing-747 dadi peserta. Kanthi crita iki, proses discrediting Angkatan Bersenjata USSR lan pembubaran USSR dening struktur saingan wiwit.
    1. +4
      26 Februari 2020 20:02
      Discrediting Angkatan Bersenjata USSR diwiwiti sawise konferensi tanpa pikir lan verbose, nalika Korea Selatan iki (KAL 007) ditembak ing September 1983. Aku isih ngelingi carane stupidly pimpinan militèr ndhuwur kita mangsuli - "lan sampeyan bakal ing panggonanku ..." Tinimbang jawaban sing cetha - "mabur menyang wilayah udara kita lan macet ana kanggo sawetara jam, bebarengan karo satelit intelijen radio Amérika Ferret. sing nulis frekuensi pertahanan udara kita, mula dheweke ditembak," dheweke wiwit ngunyah. Ing kene wong-wong Yahudi ing pungkasan 70s - awal 80s uga ditembak mudhun pesawat sipil wong kang miber ing kanggo wong-wong mau, padha nerangake supaya sedhela - kita bakal njupuk mudhun saben wong sing mabur ing kaya. Lan ora ana sing mabur wiwit iku.
  21. 0
    26 Februari 2020 19:55
    pesawat intruder didhawuhi ndharat ing lapangan udara khusus kanggo tujuan iki.

    giliran menarik. Dadi, apa dheweke bakal miwiti "nginstal khusus" lapangan udara anyar?
  22. +1
    26 Februari 2020 19:58
    Prosedur anyar kanggo tumindak yen nglanggar tapel wates Federasi Rusia dening pesawat wis disetujoni
    Umumé, ing panjalukan saka "mitra" saka wilayah udara Federasi Rusia, padha mutusaké kanggo nggawe yard wacana. sad
  23. Komentar wis dibusak.
  24. 0
    27 Februari 2020 10:08
    Dhewe - wong liya. Ora ana wangsulan. er! Cetha, spesifik, cetha. Saben uwong nggoleki telek saka AS lan Eropa. Banjur prajurit sing disalahake. Dadi sampeyan bisa tekan Rust M..

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"